View Full Version : zeko i potočić
naime koja su vaša sadašnja razmišljanja i komentari o dragoj nam dječjoj pjesmici? zanima me jer sam upoznala podosta ljudi koji su ko klinci bili isfrustrirani i preplašeni od dotične! :cry:
jimmy jazz
14.03.2003., 12:29
je. i onda se zavrshi na Trickyu i pitash se zakaj!?
jebeš a kao dobri smo si?:eek:
jimmy jazz
14.03.2003., 12:36
a jesmo? :D :D
pitam ja tebe? neznam ja ko je kao dobar but you are playing with fire!
jimmy jazz
14.03.2003., 13:09
ha, je, je, jesmo! ;) :D
valjda ce ti se javiti zele zeko :D
sunflower
14.03.2003., 13:50
...ja sam plakala kao kishna godina. sjecam se da me je bilo sram jer placem pa sam se sakrivala....i to jos dok sam bila vece dijete...ajme, i zaboravila sam to...tc, tc, :rolleyes: :)
GothicA
14.03.2003., 20:28
Daj molim te...mi u učionici iz informatike na jednom kompu imamo neki bog kaj ide ovak: tasi tasi tanana, gdje je moja banana :D
zeko i potočić je gora depresiva neg Joy Division :D
jimmy jazz
14.03.2003., 20:45
evo sami darkeri se javljaju. then i can only be happy for not having heard this song :D :D
paški sir i vrhnje
14.03.2003., 20:45
"tasi tasi tanana, gdje je moja banana"
[i svilena marama.]
..ziva strava pjesma....Pale sam na svijetu je kamilica za zeku..a tek kad je pjeva moja mama..sad mise place..odma sam znao da cu najebat u ovom zivotu..sto je najgore tata mi je lovac..koji teror..moglo je bit i gore,mogo je bit vojno lice..ili policajac..tek bi se onda sramio..ne znam sta mi bi da postam....
*Deathless*
14.03.2003., 23:11
mene zeko i potočić još uvijek rasplače-i ozbiljno to mislim.... pogotovo dok ja to počnem zavijati.... užas.... jadni zeko..... onaj dio: i plače, plače zeko...... tragedija totalna.... .... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Firearm
14.03.2003., 23:23
Jedna od mojih bivših je isto otkidala od suza na tu pjesmu. :)
ja mislim da bi se i sada rasplakala da mi neko otpiva zeku i potocic. sigurna sam da bi se i sad rasplakala :) (ja placipizda)
ajme gdje me nadje, i ja mislim da bi se rasplakala da je i sada cujem! jojj kad se sjetim jadnog zeke, i drhtavog glasa ucieteljice iz glazbenog dok to pjeva!!! damn!!! pa stvarano nas je jebala u mozak!
Bivši mi je pričao da mu je ta pjesma jedna od najvećih trauma iz djetinjstva, te da je na onaj dio teksta u kojem stoji "...tišti mu grud..." ili tako nešto, znao ridat da ga cijelo susjedstvo čuje. Veli, da mu je u ratu neki "čedo" pustio tu stvar sigurno bi odbacio "kalaša" i počeo cmizdrit. E, sad, zamisli ti Rambe koji plače na "Zeku i potočića"...
dr_skank
17.03.2003., 13:08
tužna pjesma...ali ima još jedna tužnija...u njoj ptičice gore:( ...dugo sam ih vremena oplakivao :D
Crow Jane
17.03.2003., 16:01
Meni to opće nije bila tužna pjesma. :)
Jesam li normalna? :confused: :D :D
Ollienntsh
17.03.2003., 20:00
Ja sam izmislio Zeku, da plasim malu djecu!
HARGH! :E
bloody sailor moon
17.03.2003., 21:23
u jednoj zimskoj noći....... tam gdje je visok brijeg, smrznuo se potočić, i pokrio ga snijeg... a jedan maLi zeko, taj potok traži svud, gdje je kud je nestao to njemu tiŠti grud. i pLače, pLače zeko maLi..... itd
jooooojjj..... dok mi je sestra biLa još maLa ja sam ju zezaLa da se zeko smrznuo, i ona je čak nekad počeLa i pLakat.... LoooL... okee,,, nije smiješno :cry:
:D :D :D
bloody sailor moon kaže:
u jednoj zimskoj noći....... tam gdje je visok brijeg, smrznuo se potočić, i pokrio ga snijeg... a jedan maLi zeko, taj potok traži svud, gdje je kud je nestao to njemu tiŠti grud. i pLače, pLače zeko maLi..... itd
jooooojjj..... dok mi je sestra biLa još maLa ja sam ju zezaLa da se zeko smrznuo, i ona je čak nekad počeLa i pLakat.... LoooL... okee,,, nije smiješno :cry:
:D :D :D
heheee...aaa buuuuuba.....nisi smjela zezat sekicuuuuu....
;) :)
bloody sailor moon
17.03.2003., 21:32
L.NimoyInvadesMetal~ kaže:
heheee...aaa buuuuuba.....nisi smjela zezat sekicuuuuu....
;) :)
a moram kad je zločesta....!!! :) :p
bloody sailor moon kaže:
a moram kad je zločesta....!!! :) :p
ma nijeeeeeeee :kiss:
sunflower
21.03.2003., 16:16
....a ja sam svih ovih godina zivjela u zabludi da je zeko umro smrznut...i meni je sestra rekla da se on smrznuo....doduse ona mi je rekla da vrapci prenose djeda mrazu jesam li ja dobra ili ne....ah, tolike suze uzaludne!;) :D :D :D
bogami, onaj tko je skladao zeku i potocica fakat zna sta je tuga. a jos kad bi postojala solo verzija na violini.....ridalo bi i staro i mlado.
sky_rider
21.03.2003., 22:55
ja sam uvijek mislio da se snijeg otopio i da se zeko sretan igro s lastama..
al sad kad cujem taj pjesmuljak sjetim se vrtica (prilicno stresno razdoblje za mene)
sunflower
22.03.2003., 10:06
neki dan sam pitala prijatelje sta misle o toj pjesmi i oni spadaju u sretnike koji ju nikad nisu culi, eh, ah,...:) way
TeenSpirit
22.03.2003., 10:29
ja se i dan danas pitam jel' taj zeko ikad postojao.
hmmmmm..... u mojoj glavi je... :D :p
TeenSpirit
22.03.2003., 10:41
u tvojoj glavi je postojala i crvenkapica, tako da me nista ne cudi.... :p ;)
[ne bas, nervirala me previse...]
*Deathless*
22.03.2003., 10:55
crvenkapica? haha... o tome buš mi pričal.... :D
nego... miš, daj si složi icq.... online sam....
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.