PDA

View Full Version : Palm Zire 72

Mad Scientist
14.12.2004., 23:10
Dakle, nabavih Palm Zire 72 ... i sad me zanima nekoliko stvari.

1. Može li se koristiti SD memorijska kartica drugih proizvođača osim palma, (originalne palmove su prilično skupe)?

2. Postoji li neki dobar freeware file manager? I općenito trebali bi mi neki linkovi sa dobrim freeware programima i igrama. Googlao sam, i ima masa stranica sa kvazi free softwareom.

3. Vezano uz točku 2, postoji li data base manager ili nešto slično?

sw3Ex
19.12.2004., 00:48
ja imam palm zire 71 i koristim lexar SD karticu i radi normalno. Za 2 i 3 ti baš neznam odgovor. Imaš ti taj palm?

Mad Scientist
19.12.2004., 10:26
sw3Ex kaže:
ja imam palm zire 71 i koristim lexar SD karticu i radi normalno. Za 2 i 3 ti baš neznam odgovor. Imaš ti taj palm?

Za karticu sam saznao da moze. Probao sam od frendice iz fotoaparata.

Što se tiče file managera, skinuo sam si File Man, no nema bas puno opcija.

A sto se tice baza, skinuh Mobile Acs. Kopija Accessa za palm. Jedino moram naći neki soft za prebacivanje pdb baza u mdb ili bar txt format na kompu.

sw3Ex
19.12.2004., 12:15
Frend mi je reko da doc to go je nešto tipa officea za palm. Pa pogledaj. Nisam isprobo

Mad Scientist
19.12.2004., 13:46
sw3Ex kaže:
Frend mi je reko da doc to go je nešto tipa officea za palm. Pa pogledaj. Nisam isprobo

Documents to go sam dobio s palmom na CD-u, ali sam dobio free verziju koja ima samo word i excel (i to excel ne prikazuje grafove).

sw3Ex
19.12.2004., 16:42
e postoji ti jedan jako dobar program za palm. zove se webcam i možeš palm koristit kao webkameru. ak te zanima mejlam ti. neznam više sajt na kojem se nalazi. (nažalost trial je i traje samo 10 dana i nisam ga mogo isprobat zato kaj mi se neka žica iskopčala iz palma pa ga nemrem sinhronizirat)

Uljez
13.08.2005., 20:55
Isprobaj >NoviiRemote< pogram ako već nisi, stvar je super. i ja imam zire 72. ja sam mogao upravljati sa TV-om, DVD-om, Sat. reciverom i klima uređajem.

Mad Scientist
14.08.2005., 03:05
... ovo je relativno stari thread ...
imam NoviiRemote ... jako zgodan program

... bilo je zgodno vidjeti lica ukucana kad sam počeo mijenjati programe na TV-u, pa otvarati/zatvarati ladicu od DVD-a ...

u medjuvremenu sam nabavio/skinuo dosta programa za Palm ..

.. pa ako nekoga zanima nesto ... PM