PDA

View Full Version : Motorola V550 - pomoc!

sunshine
15.12.2004., 08:50
Kako na Motoroli V550 ukljuciti da kod slanja sms poruke dolazi izvjestaj o isporuci?

Jesam ja glupa pa ne vidim gdje je to ili :misli:

Pliz ponosni vlasnici motorole V550 pomozite! :s

Štrikalica
15.12.2004., 12:09
sunshine kaže:
Kako na Motoroli V550 ukljuciti da kod slanja sms poruke dolazi izvjestaj o isporuci?

Jesam ja glupa pa ne vidim gdje je to ili :misli:

Pliz ponosni vlasnici motorole V550 pomozite! :s

Sad ću ti malo pronjuškati, a međurješenje (privremeno) ti je da prije teksta poruke koju pišeš staviš "!" (bez navodnika, samo uskličnik :D)

i doći će ti izvješće...

idem sad vidjet može li se naštimati :)

Štrikalica
15.12.2004., 12:11
Nisi glupa..ni ja ne vidim :misli:

ak si na VIP-u, nazovi 091 77 00 - oni će ti pomoći da naštimaš (htov broj ne znam..)

ili koristi ovo s uskličnikom :)

sunshine
15.12.2004., 13:06
hvala ti
to s usklicnikom znam ali sam na svim telefonima do sada imala opciju da automatski salje info tako da taj usklicnik zaboravljam staviti :(

Štrikalica
15.12.2004., 13:53
sunshine kaže:
hvala ti
to s usklicnikom znam ali sam na svim telefonima do sada imala opciju da automatski salje info tako da taj usklicnik zaboravljam staviti :(

Ja se na svim mobitelima svojski trudim isključiti to čudo..MRZIM kad mi zvrlji nakon svakog slanja poruke..zato preferiram ! pa ga stavim kad mi je potvrda potrebna..

nazovi službu za korisnike..riješit ćeš to u 2 minute :)

sunshine
15.12.2004., 14:11
shree_kali kaže:
Ja se na svim mobitelima svojski trudim isključiti to čudo..MRZIM kad mi zvrlji nakon svakog slanja poruke..zato preferiram ! pa ga stavim kad mi je potvrda potrebna..

nazovi službu za korisnike..riješit ćeš to u 2 minute :) nazvala sam
vele da nema te funkcije na tom telefonu:flop:

maki1908
15.12.2004., 14:18
mozes to rjesiti stavljanjem v620 softwera na mob uz pomoć kabla
pogledaj ovdje
http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=71312
:)

Štrikalica
15.12.2004., 14:46
sunshine kaže:
nazvala sam
vele da nema te funkcije na tom telefonu:flop:

:eek:

anblivbl..

vaci
15.12.2004., 15:23
shree_kali kaže:
:eek:

anblivbl..

pa mislim da i ne baš, jer koliko se sićam šta se pisalo po forumima ni v525 to nije imala ;)

alfred stokes
16.12.2004., 01:09
Nema ga kao ni V525
Jedini bed je šta škrtci iz VIP-a više ne daju kabel uz mob, a ni softver koji je išao na 525 da ju se digne na V600 i uključi sve te opcije navodno (koliko sam čitao) ne šljaka na V550

No vjerojatno će ubrzo bit dostupan i softver koji će se dat stavit na 550 pa će se to dat riješit ;)

Štrikalica
16.12.2004., 10:17
vaci kaže:
pa mislim da i ne baš, jer koliko se sićam šta se pisalo po forumima ni v525 to nije imala ;)

Nisam baš često ovdje, ali se sjećam najstarijih krntija koje sam imala prije valjda 10 godina i SVI su imali tu opciju..zato me čudi što jedna ovakva zvjerčica nema :)

maki1908
16.12.2004., 16:03
shree_kali kaže:
Nisam baš često ovdje, ali se sjećam najstarijih krntija koje sam imala prije valjda 10 godina i SVI su imali tu opciju..zato me čudi što jedna ovakva zvjerčica nema :)
v550 kao i v525 ima tu opciju sam ju treba ukljucit!

magic blue
16.12.2004., 16:13
maki1908 kaže:
v550 kao i v525 ima tu opciju sam ju treba ukljucit!

da ali kako, gdje?

ajde ekipa planirala sam ga kupit, nemojte mi sad snove rasplinut :confused:

vaci
16.12.2004., 17:03
shree_kali kaže:

:D :D :D
ee, imao ju je i moj stari sagem koji nije ima čak ni funkciju da ti piše ime kad ti netko pošalje poruku, nego je sipisiva samo broj
ali je uredno imao izvjšće :D

pa sad nek ti maki koji diže motorolu u nebesa a pljuca po drugima kaže kako da uključiš ;)

maki1908
17.12.2004., 13:47
kad ga kupis i nabavis kabel
skines si ovdje http://bluedevil.info-mob.com/programi.htm
motorola tool
javis mi se i kazem ti kak u tri klika omogućit tu opciju
:) l

maki1908
17.12.2004., 13:54
vaci kaže:

pa sad nek ti maki koji diže motorolu u nebesa a pljuca po drugima kaže kako da uključiš ;)

da imam samsung dizo bi njega u nebesa :D
a po ostalima pljuco
jebiga svako svog konja hvali

Štrikalica
17.12.2004., 14:06
maki1908 kaže:

da imam samsung dizo bi njega u nebesa :D
a po ostalima pljuco

:rofl: :top:

Štrikalica
17.12.2004., 14:09
vaci kaže:
:D :D :D
ee, imao ju je i moj stari sagem koji nije ima čak ni funkciju da ti piše ime kad ti netko pošalje poruku, nego je sipisiva samo broj
ali je uredno imao izvjšće :D

uh..uz rizik da zachatam..sjećam se prvog poljup..mobitela :D

Ericsson..onaj neki s plavom maskom..krasan li je bio - gabariti blokete, fine zaobljene linije da si oko s njima iskopaš..o anteni neću ni pričati, okrenem se u kuhinji - porušim sve vaze s komode u dnevnoj sobi..

ali je imao one savršene klik-puc-klik-puc zvukove tipki :cerek:

ah..slatke uspomene :D

vaci
17.12.2004., 16:15
maki1908 kaže:

a šta je, je :) :cool:

vaci
17.12.2004., 16:17
shree_kali kaže:
uh..uz rizik da zachatam..sjećam se prvog poljup..mobitela :D

Ericsson..onaj neki s plavom maskom..krasan li je bio - gabariti blokete, fine zaobljene linije da si oko s njima iskopaš..o anteni neću ni pričati, okrenem se u kuhinji - porušim sve vaze s komode u dnevnoj sobi..

ali je imao one savršene klik-puc-klik-puc zvukove tipki :cerek:

ah..slatke uspomene :D

aaa, jel ima vratašca?

t10? ona indigo plava boja...

alfred stokes
17.12.2004., 20:33
vaci kaže:
aaa, jel ima vratašca?

Jok ona misli na A 1018
On je imao plave maske
Imam ja jednog doma kojem zvučnik ne radi

Evo to je http://www.cellular-news.com/images/cellphones/ericsson_a1018.jpg

Jel to Štrikalice?

vaci
17.12.2004., 23:19
alfred stokes kaže:
Jok ona misli na A 1018
On je imao plave maske

Jel to Štrikalice?

aaaaaaaaaaa, otkad ga nisam vidila, sićan se da je rođak da pustu lovu za njega :D

a isto mi je bila lipša ona plava boja na t10 :cerek: , al nisam imala love za njega

e, da, ti su ericsoni svi imali opciju da tipke zvuče "klik" - to je i meni super :top:

Štrikalica
20.12.2004., 09:38
vaci kaže:
aaa, jel ima vratašca?

alfred stokes kaže:
Jok ona misli na A 1018
On je imao plave maske

Jel to Štrikalice?

da, da, to, to! A1018 :cerek:

Štrikalica
20.12.2004., 09:40
vaci kaže:
aaaaaaaaaaa, otkad ga nisam vidila, sićan se da je rođak da pustu lovu za njega :D

joj, i ja se sjećam da sam ga puuuno platila..i to mi ga je kolega dofuravao iz Italije..nikad neću zaboraviti svoje veselje kad je stigao :)

Homer
12.01.2005., 16:36
Hej ljudi...pa ima li ovaj mobač mogućnost prelaska u novi red kod pisanja poruke?! Imam feeling da ne :(

Cele303
12.01.2005., 16:43
Homer kaže:
Hej ljudi...pa ima li ovaj mobač mogućnost prelaska u novi red kod pisanja poruke?! Imam feeling da ne :(

Imaš dobar feeling :D Zašto ti to treba uopće? :misli:

Homer
12.01.2005., 16:48
Cele303 kaže:
Imaš dobar feeling :D Zašto ti to treba uopće? :misli:

Zato jer mi je GLUPO da je poruka sva spojena...navikao sam se na nove redove na mom starom Siemensu C55 i sad moram sebe navikavati na ovu novotariju :(

Glupost! :mad:

Cele303
12.01.2005., 17:03
Homer kaže:
Zato jer mi je GLUPO da je poruka sva spojena...navikao sam se na nove redove na mom starom Siemensu C55 i sad moram sebe navikavati na ovu novotariju :(

Glupost! :mad:

Glavu gore, brzo ćeš se naviknuti....
Ja nikad nisam imao tu opciju, ali čisto sumnjam da bi je koristio... Ipak je to samo sms, a ne word dokument :D

GoodOne
15.01.2005., 16:48
maki1908 kaže:
kad ga kupis i nabavis kabel
skines si ovdje http://bluedevil.info-mob.com/programi.htm
motorola tool
javis mi se i kazem ti kak u tri klika omogućit tu opciju
:) l

Jel' moze i meni?... Kupila mi si je supruga V550 danas, naravno, bez kabela... to ce biti sljedece :).

Btw, sto se tice te potvrde o isporuci sms-a, meni se svidja mogucnost da potvrda o isporuci ne zvoni niti ne vibrira, ali kad god zazelim mogu pogledati status svake poruke tj. da li je isporucena ili nije. Moze li tako nesto kod te motorole?

maki1908
15.01.2005., 20:20
GoodOne kaže:
Jel' moze i meni?... Kupila mi si je supruga V550 danas, naravno, bez kabela... to ce biti sljedece :).

Btw, sto se tice te potvrde o isporuci sms-a, meni se svidja mogucnost da potvrda o isporuci ne zvoni niti ne vibrira, ali kad god zazelim mogu pogledati status svake poruke tj. da li je isporucena ili nije. Moze li tako nesto kod te motorole?

moze, kad kupis kabal skines motorola tool moras jos i skinut p2kman i onda ti objasnim.
kad ti dode izvjesce mob vibrira misli da se to nemoze iskljuciti.
..... Cele jel se moze :misli:

Hrvoje xyz
16.01.2005., 17:05
maki1908 kaže:

moze, kad kupis kabal skines motorola tool moras jos i skinut p2kman i onda ti objasnim.

Nemre.

Cele303
17.01.2005., 07:35
Jedino se može stavit cijela zvonjava na Silent, onda nema nikakvog zvuka na pozivima, porukama i izvješćima o poruci, ali pojedinačno se ne može birat...

GoodOne
17.01.2005., 22:40
maki1908 kaže:

Evo kabela... ali vec polako gubim zivce :D

Dobio sam uz kabel i cd sa programima (36 d.o.o. u Cakovcu), instaliram MPT, nadje mobitel, ali file transfer ne radi... nikako ne moze proci pocetnu scenu (Initializing...). To je verzija 3.07a od 25.05.2004. Kad pokrenem Multimedia studio, desni ekran tj. Mobile Phone je "zakljucan" i nicega nema.

Skinuo sam verziju 3.11h.final.retail i s njome prodje onaj dio oko Initializing... ali kad pokrenem Multimedia studio ne desi se nista :mad:

pkman build 02_07.2004 se ne zaconnecta na telefon... sic!

Ima li neki software koji radi kak spada?

maki1908
18.01.2005., 10:08
probaj ovako: Prva stvar je instalirati program PST. Dobro je spojiti mobitel s kompjuterom prije instalacije. Windowsi će tijekom instalacije prepoznati mobitel i još hrpu nekih uređaja za koje će tražiti drivere. Kada pita za drivere treba ga poslati u glavni folder od PST-a (C:\Program Files\Motorola\PST). copy/paste sa http://coma.fsb.hr/motorola/
BTW moras si nabavit PST

GoodOne
18.01.2005., 21:58
maki1908 kaže:
probaj ovako: Prva stvar je instalirati program PST. Dobro je spojiti mobitel s kompjuterom prije instalacije. Windowsi će tijekom instalacije prepoznati mobitel i još hrpu nekih uređaja za koje će tražiti drivere. Kada pita za drivere treba ga poslati u glavni folder od PST-a (C:\Program Files\Motorola\PST). copy/paste sa http://coma.fsb.hr/motorola/
BTW moras si nabavit PST

Imam PST, ali na mom compu (w2k) nece i nece raditi sve skupa kak spada... probat cu na xp-u :D

alfred stokes
18.01.2005., 23:56
Homer kaže:

Ima - držiš zvjezdicu malo dulje
Barem radi na V525 i ta opcija je zakon.
Mrzim kad je poruka cijela spojena.
Moj SE odmah i prebacuje i na veliko slovo kad se stavi novi red i iza točke isto puca velika slova. Al je pametan :cerek:

Jebga ja volim kad mi poruka sliči na nešto :cool:

maki1908
19.01.2005., 00:03
radi i na mojoj v525@v3

Blue
27.01.2005., 13:47
Da ne dižem novu temu, imam pitanje uz Motorolu v550:

Zaključili smo da se delivery report na Motoroli v550 može srediti kablom i instaliranjem dodatnog softwarea.
Pitanje: da li trgovine odnosno servisi pružaju usluge instaliranja tog (takvog) softwarea? Ima netko da to radi na crno? Kolika je cijena? Smisao pitanja je da mi se ne da kupovat kabel, instalirat software i za to potrošit 150 kn ako mi to netko drugi može napravit za recimo 50 kuna.

Znam da je ok imat kabel i mogućnost instaliravanja čega već sve postoji za Motorolu, ali mi se živo jebe za to. Delivery report je sve što mi treba.

Cele303
27.01.2005., 14:00
Blue kaže:
Da ne dižem novu temu, imam pitanje uz Motorolu v550:

Zaključili smo da se delivery report na Motoroli v550 može srediti kablom i instaliranjem dodatnog softwarea.
Pitanje: da li trgovine odnosno servisi pružaju usluge instaliranja tog (takvog) softwarea? Ima netko da to radi na crno? Kolika je cijena? Smisao pitanja je da mi se ne da kupovat kabel, instalirat software i za to potrošit 150 kn ako mi to netko drugi može napravit za recimo 50 kuna.

Znam da je ok imat kabel i mogućnost instaliravanja čega već sve postoji za Motorolu, ali mi se živo jebe za to. Delivery report je sve što mi treba.

Da si u Rijeci, ja bi ti to sredio za pivu :D :top: Možda je Maki1908 ili Freek iz Zagreba pa ih pitaj...

maki1908
27.01.2005., 17:56
Cele303 kaže:
Da si u Rijeci, ja bi ti to sredio za pivu :D :top: Možda je Maki1908 ili Freek iz Zagreba pa ih pitaj...

Me not from GZ :D

vaci
28.01.2005., 08:26
Blue kaže:
Pitanje: da li trgovine odnosno servisi pružaju usluge instaliranja tog (takvog) softwarea?

potpisujem i očekujem odgovor ;)

Cele303
28.01.2005., 14:05
Možete otići u RAM3 pa pitat ako se time bave, ako ne, ne gine vam plavi oglasnik ili sl.

maki1908
28.01.2005., 22:23
a da mal nest naucite
ha ??? :(

Blue
29.01.2005., 09:30
Ne da mi se učit. Znam dovoljno drugih stvari. Ovo hoću da mi netko napravi da ja ne moram mislit.

Dakle, gdje mogu otfurat mob da mi se uključi delivery report? ;)

maki1908
29.01.2005., 11:00
Blue kaže:
Ne da mi se učit. Znam dovoljno drugih stvari. Ovo hoću da mi netko napravi da ja ne moram mislit.

Dakle, gdje mogu otfurat mob da mi se uključi delivery report? ;)

probaj Freeku poslat PM on je iz ZG