View Full Version : DružbAdria, Jadranka Kosor i ostali kandidati?
Gaj Julije R!sXXXIV
18.12.2004., 05:21
Koji je vaš stav oko DA? Podupirete ju ili ne? Podupire li je "vaš" kandidat ili ne?
I što stoji iza "konvertiranja" Jadranke Kosor? Zašto baš u ovom trenutku? Hoće li joj to donjeti nove glasove, ili će samo izgubiti povjerenje sarih?
Ja sam uvjeren da je to očajnički potez, jer ionako gubi izbore. Nema šta za izgubit.
Ti isto u ranu zoru postavljaš teška pitanja, pa još kombinirana!:D
Kažu oni koji podržavaju DA.Ako mi "iskočimo" uskočit će drugi.Pa će tankeri svejedno prolaziti, ugrožavati Jadran, samo će zaobilaziti naše luke.Daklem: DA!
Rusi su poznati po svojoj "kvaliteti".Prema tome do incidenta neće trebati, vjerojatno, dugo čekati.Daklem: NE!
Prema tome, bolje da ja ne odlučujem!:D
Kosorica i njen "adut", koji je izvukla iz šešira u zadnji tren, samo potvrđuju moje mišljenje: licemjerna, ljigava "lutka na nečijem koncu".Prema tome njoj NE!
splitski tovar
21.12.2004., 16:49
Ma svitu moj,
smijem se i ustvari neznam bi li se smija ili plaka gledajuci ove nase moguce buduce predsjednike.
Ma da to predsjednici .... ajmeeeeeeeeeeeee.
Ona kaze ... da koja ONA ... J.Kosor ... Ako ja budem predsjednica nece biti Druzbe Adria.
Umra san od smija i tuge istovremeno. Oli ona nezna da je potpredsjednica Vlade RH , da je ministrica u istoj Vladi ..... zaboravila zena. Opicila je slava u glavu.
Ma zenska glavo, ajde sutra ujutro sazovi sjednicu Vlade i kazi .... TRAZIM DA SE PREKINE SA PROJEKTOM DRUZBA ADRIA.
EEEEEEEEEEEEEEEEEEE na baki ...... da ima ONU stvar mozda bi to i napravila i ako Vlada ne prihvati kazala odma tamo ..... gospodo izlazim iz Vlade, ali ne kroz vrata sobe, nego dajem ostavku u Vladi na sve funkcije i brisite me iz HDZ-a. Samo nema ONU stvar ... a lako je okolo pizdekat nepismenom i zasljepljenom svitu.
Ajde Jadro lipo doma cuvaj muza i dicu i ne lupetaj ono sta nisi u stanju napraviti, jer da hoces to si vec mogla napraviti.
Lipo ste dali nase more (di je sada gospodarski pojas i tko ga koristi), sada ocete jos dati i ono sta je ostalo od mora i Rusima dozvoliti, da nakon sta su svoja mora unistili, uniste jos i Jadran.
Ostavi se lipa moja politike i plakanja po vrticima i domovima za nezbrinutu djecu, nije to za tebe.
:W :W :W :W :W
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.