View Full Version : Da li ste ikada bili u vezi s nekim s kim ste se posevili prve veceri?
Studentica
20.12.2004., 16:34
odnosno...upoznate nekoga i te iste veceri budete s tom osobom i posevite se. moze li se iz toga izroditi veza?
Ava Adore
20.12.2004., 16:37
nisam
Baron Samedi
20.12.2004., 16:44
Studentica kaže:
odnosno...upoznate nekoga i te iste veceri budete s tom osobom i posevite se. moze li se iz toga izroditi veza?
Narafski... Prakticki svaka moja cura.
Zato sam i poprekidao milijun puta. :kava:
Studentica kaže:
moze li se iz toga izroditi veza?
Moze...samo to nije to...odmah dobijes sve na pladnju...veci je gust da se barem malo strpis, onako simbolicno, tjedan-dva...:)
Zrinska
20.12.2004., 17:48
Studentica kaže:
odnosno...upoznate nekoga i te iste veceri budete s tom osobom i posevite se. moze li se iz toga izroditi veza? Mislim da se od toga nemoze izroditi veza...
Ja se nikad nisam posevila prvu vecer.ali je bilo brijanja,sto je jako cuudno,jer sam inace dosta racionalna osoba.
Al me tip jednostavno.......hmmm...stimulirao...:D :bonk:
skitalo
20.12.2004., 17:54
bljuc..
Caranx sexfasciatus
20.12.2004., 18:00
Sta je studentica, mala je dala sad bi odma vezu il kaj? Te puca griznja savjest? Zasto? Pusti jebate nemora sve imat smisla, radi kak se osjecas i bit ce ti ok u zivotu.... i da mislim da totalno moze ispast veza iz neceg takvog.... moze i nemora ovisi kak se dogovore ljudi.
chocogirl35b
20.12.2004., 18:01
Studentica kaže:
Može, zašto ne... Ako "klikne" kak treba, zašto čekati... ;)
miChKuLjic@
20.12.2004., 19:46
Studentica kaže:
nisam prwe weceri,ali jesam sledece :D a oboje smo htjeli awanturu,ali smo se brzo pronasli :love: i nismo se kajali zbog sexa-uwijek je bio wrhunski :top: a i sam nas odnos je od prwog pogleda bio neponowljiw :cerek: :cerek:
Bez obzira na swe,i nakon pola godine i dalje smo ludi jedno za drugim,istim zarom opcinjeni,kao te prwe (odnosno druge) weceri...ali,to se desi jednostawno jednom u ziwotu...
Zrinska kaže:
Mislim da se od toga nemoze izroditi veza...
Onda pogrešno misliš :)
Moja prva i jedina one night stand, trajala je 6 godina! :D
Bocca della Verita
20.12.2004., 23:09
jesam,
ali ne znam dali se racuna ako sam ih prije poznavala i da smo zabrijali kao frendovi?
veze su bile (jedna od njih jos uvijek je) lijepe ,duge, ugodne i ne vidim zasto bi obavljanje toga prve veceri igralo ikakvu ulogu ako su osobe iskrene i otvorene od prvog trena.
toorkish
20.12.2004., 23:09
Vjerujem da se iz toga može izroditi veza, ali meni se josh nije desilo :D
Aricija
20.12.2004., 23:37
Studentica kaže:
moze li se iz toga izroditi veza?
evo, ja sam bila u takvoj vezici. samo jednom mi se dogodilo da se puknem s nekim odmah prvu večer. bila je jako kratka. ta veza je bila ekvivalent triju riječi : sex, sex i sex :D :cerek: i opet sex :D
nikada više to nisam ponovila. ne zato što nije bilo dobro :D nego to jednostavno nije bilo to :tuzni:
ali, nije mi žao. ja bi to sve ponovo :cice:
toorkish
20.12.2004., 23:45
samo jednom mi se dogodilo da se puknem s nekim odmah prvu večer
Meni vishe puta :zvrko:
Aricija
20.12.2004., 23:53
0$4M4 kaže:
Meni vishe puta :zvrko:
da, zato sad i jesi u ovim problemima u kojima jesi :p :p :p
prestani me pratit :D ;)
Lali Puna
21.12.2004., 01:00
jesam
ne vidim u čemu je problem i zašto bi trebalo čekati - čovjek me nevjerojatno palio, a i ja njega. Šta smo se trebali mučiti i pretvarati...koliko ste rekli? tjedan-dva...eda bi ispunili neku društvenu normu?!?! Gdje pišu pravila, nakon koliko je dopuštebo se seksati? Ne znam, poučite me.
Ionako smo, za početak, bili samo napaljeni i oboje samo htjeli seks, Veza je došla neočekivano i kao bonus.
I, ne - nismo se upoznali te večeri. Ali nije da smo se baš dobro znali.
AFRODITA69
21.12.2004., 01:48
Studentica kaže:
zakaj nebi mogla????
doduse nisam se nikad posevila na prvom date-u,i nije mi to stil..ali znam za vezu koja je bas tako pocela.nije bas dugo trajala,ali...ali....ali,itd.
toorkish
21.12.2004., 03:39
Aricija kaže:
da, zato sad i jesi u ovim problemima u kojima jesi :p :p :p
prestani me pratit :D ;)
Nju nisam poshevio :D Zasad :E
'Ajde ajde, volish ti da te ja pratim :P
Septembar
21.12.2004., 10:16
goldberry kaže:
jesam
ne vidim u čemu je problem i zašto bi trebalo čekati - čovjek me nevjerojatno palio, a i ja njega. Šta smo se trebali mučiti i pretvarati...koliko ste rekli? tjedan-dva...eda bi ispunili neku društvenu normu?!?! Gdje pišu pravila, nakon koliko je dopuštebo se seksati? Ne znam, poučite me.
Ionako smo, za početak, bili samo napaljeni i oboje samo htjeli seks, Veza je došla neočekivano i kao bonus.
I, ne - nismo se upoznali te večeri. Ali nije da smo se baš dobro znali. jesam i opet cu
ne znam cekati, jebatme :p
Studentica kaže:
mi smo se poznavali, onak, poslovno, nekoliko godina...
On je bio moj 'prijevoz' kuci, jer smo stanovali u blizini.
I povatali se vec na parkiralishtu nakon jedne od onih bedastih poslovnih vechera (bash negdje u ovo doba :cerek: )
I zavrshili u noci ludog sexa...
I skupa smo :misli: ne zhelim ni misliti koliko :D
I krasno je :cerek:
nije mi se to dogodilo, al ne vidim razlog zakaj ne bi moglo iz toga nesto bit.
sigurno te muci da on sad misli da si laka i da takvu curu ne zeli. al, vjeruj, malo frajera se s tim zamara, u vecini slucajeva im to nije ni bitno.
:top:
Studentica
21.12.2004., 12:32
alo ljudi. ne muci mene nista! ja samo razmisljam o tome...bila sam na jednom tulumu i raspricali se jedan frajer i ja....napili i pricali....i dodje ta tema...on je rekao da njemu to ne igra ulogu ako zeli vezu s nekim...da mu je totalno svejedno kad mu dodje sex s nekom curom, jer ak zeli vezu to ne moze promijeniti seva...
a ja opet mislim da sex prve veceri upropasti vezu...ne znam kako, ali ja nisam jos nikada bila tako s nekim u vezi....sex is diabolic..hahahaha
:D
Studentica kaže:
a ja opet mislim da sex prve veceri upropasti vezu...
da :kava:
Jednom sam tako napravila i pozalila. Nikad vise :o
Vracam se na tradiciju, sljedeci ce cekat par mjeseci jer odmah iz prve to napravit nije uopce fora :o :D
Studentica kaže:
Jedino ako je ona bila djevica... :B :D
EnzoGiovanni
21.12.2004., 13:36
miChKuLjic@ kaže:
nisam prwe weceri,ali jesam sledece :D a oboje smo htjeli awanturu,ali smo se brzo pronasli :love: i nismo se kajali zbog sexa-uwijek je bio wrhunski :top: a i sam nas odnos je od prwog pogleda bio neponowljiw :cerek: :cerek:
Bez obzira na swe,i nakon pola godine i dalje smo ludi jedno za drugim,istim zarom opcinjeni,kao te prwe (odnosno druge) weceri...ali,to se desi jednostawno jednom u ziwotu...
Je li to bilo prije ili poslije gangstera iz Strahoninca?
Elektra
21.12.2004., 13:38
well, nije bila prva večer u pitanju, već druga.
Aragorn
21.12.2004., 14:58
na prvoj ne, al na drugoj ili trečoj... :D
No mislim da to nema veze, ako s curom želim vezu nije bitno prva ili peta....al mora doć do njega! :cool:
bozanstvena333
21.12.2004., 20:12
:D jesam,cak sam se i udala za njega:w
prije seksa smo se poznavali 2 sata uvrh glave, prije toga se nismo nikada vidjeli
sada se jako dobro poznajemo i još uvijek jako dobro seksamo
da... nije doslo do veze, ali je sex bija odličan!!!
nisam, ali mislim da to apsolutno ne igra nikakvu ulogu, ili klikne ili ne. pa sad, prije ili poslije....
Samantha
21.12.2004., 23:56
Studentica kaže:
da,vise puta.
s jednim se izrodio brak:D
zastopitas
22.12.2004., 09:54
Upoznao ju na koncertu, kresnuli se odmah poslije istog i bili u burnoj vezi pola godine. Nakon pola godine ona je htjela mirniju vezu, a ja sam zelio nikakvu vezu.
skitalo
22.12.2004., 09:59
neznam jel se prizna;
znali smo se 7 godina,al se godinama nismo vidjeli,
i kresnuli smo se prvo veče nakon susreta...
i oženili
i divljali 7 godina
i rastali...
bljuc.
:D
SickFuck
22.12.2004., 10:00
Sada sam mjesec dana u vezi sa curom koju sam pokupio i pojebao iste veceri... i sve je super i ok... iako ovdje tako funkcioniraju stvari... :p
Sa svojim sadašnjim dečkom sam spavala na prvom spoju, sada je 6 godina kako smo zajedno.:)
Nikad prije nisam to napravila i mislim da nikad i nebi.
nisam ... osiam ako ne računaš avanture za jednu noć ...
veza kao veza treba teći polako i spontano inače sve polako završava ...
maksim kaže:
veza kao veza treba teći polako i spontano inače sve polako završava ...
zašto bi završilo, ja sam već godinama u braku s tim s kojim sam se poševila na prvom spoju
kosta vujic
22.12.2004., 18:19
medeja kaže:
zašto bi završilo, ja sam već godinama u braku s tim s kojim sam se poševila na prvom spoju
damn - udana si...
Jesam i u braku smo vec 10 god.
masterblaster
22.12.2004., 22:57
jesam. vise puta.
Studentica kaže:
da
siberian_winter
25.12.2004., 13:30
da, moze .. upravo sam u vezi od godinu dana koja je zapoceta skoro tako... samo sto smo spavali posle 2 dana posle smuvavanja (ne bas iste veceri) .. :rolleyes:
Ne, niti ne planiram. :top:
Desirée kaže:
Ja nisam nikada, ali ne vidim zasto to ne bi moglo.. Zato jer ne volim lake žene! Pa ko god da ti bio, da ti žena da prve noć, malo je prelaka,ne? :confused: :D
ja nikad nism bio u vezi s nijednom koja nije dala odmah .....
Mrežni kaže:
ja nikad nism bio u vezi s nijednom koja nije dala odmah ..... :eek: :eek: :D
toorkish
25.12.2004., 18:26
maxell kaže:
Zato jer ne volim lake žene! Pa ko god da ti bio, da ti žena da prve noć, malo je prelaka,ne? :confused: :D
/slap
Faking n00b :D
0$4M4 kaže:
/slap
Faking n00b :D :B :B
Daleko od toga da sam protiv toga da cura da prve noći, alo onda veza???:nono:
toorkish
25.12.2004., 18:31
maxell kaže:
:B :B
Daleko od toga da sam protiv toga da cura da prve noći, alo onda veza???:nono:
Ček, ček...ako ti da pičke prvu noć, onda je laka? A da nisi ti lak, jer si ti njoj dao qrca?
Droljo jedna, sjebat će te dvostruka mjerila.
:jumping:
0$4M4 kaže:
Ček, ček...ako ti da pičke prvu noć, onda je laka? A da nisi ti lak, jer si ti njoj dao qrca? BINGO!:top:
Mogu ja oboje, ali dijelim onda kratke avanture od veza. :B
toorkish
25.12.2004., 18:36
maxell kaže:
BINGO!:top:
Mogu ja oboje, ali dijelim onda kratke avanture od veza. :B
Ček' da te neka mala tako izjebe da se zaljubiš preko ušiju....:mig:
0$4M4 kaže:
Ček' da te neka mala tako izjebe da se zaljubiš preko ušiju....:mig: Ja jebem, ne jebe mene nitko!:amen:
toorkish
25.12.2004., 18:39
maxell kaže:
Ja jebem, ne jebe mene nitko!:amen:
To i moj stari kaže kad ga stara zove u spavaću sobu....bajke za malu djecu, otkad je svijeta i vijeka, žene jebu nas, a mi pušimo bajku da ih mi jebemo...:zvrko:
0$4M4 kaže:
To i moj stari kaže kad ga stara zove u spavaću sobu....bajke za malu djecu, otkad je svijeta i vijeka, žene jebu nas, a mi pušimo bajku da ih mi jebemo...:zvrko: Ti i tvoj stari možda, ja ne pušim ništa. ;)
toorkish
25.12.2004., 18:41
maxell kaže:
Ti i tvoj stari možda, ja ne pušim ništa. ;)
Samo se ti tješi :D
0$4M4 kaže:
Samo se ti tješi :D Ako ti tako kažeš. :cool:
toorkish
25.12.2004., 18:43
maxell kaže:
Ako ti tako kažeš. :cool:
Upravo rekoh :zubo:
0$4M4 kaže:
Upravo rekoh :zubo: :flop: :flop:
toorkish
25.12.2004., 18:52
:zvrko:
Više manje... nismo prve večeri al smo odma dan poslje. Ne mogu ja čekat... Uostalom koliko uopće bi trebalo čekat? Ima tu kakvo pravilo ili? :D
Doduše mi smo se poznavali prije toga jedno pet-šest godina. I još smo skupa :cerek:
klio kaže:
Doduše mi smo se poznavali prije toga jedno pet-šest godina. I još smo skupa :cerek: Dobro, to opet radi neku razliku. ;)
posmatrač
26.12.2004., 02:06
Studentica kaže:
...upoznate nekoga i te iste veceri budete s tom osobom i posevite se. moze li se iz toga izroditi veza?
Da naravno - upravo sam u jednoj takvoj vezi.
Bili napaljeni poseksali se - sex je bio anbilivblifakingud :D i tako evo već dvije i pol godine.
U početku bijaše samo sex ............
............... veza je došla kao bonus i nemamo je namjeru okončavati. :top:
toorkish
26.12.2004., 13:43
Desirée kaže:
Cekaj malo?? :rolleyes: ONA je laka? A ti nisi lak? Jao, kako volim ove dvostruke kriterije.. :rolleyes:
U cemu je problem? Napalila se zenska, oce se poshevit? Meni je to sasvim normalno i razumnjivo :rolleyes:
To sam i ja rekao na prošloj stranici. :mig:
skitalo
26.12.2004., 16:52
VIŠE NE ŠEVIM NA PRVOM DEJTU JER ONDA JE SLJEDEČI KORAK METALNI RING I NEKOLIKO KOMADA DJECE....:D
siberian_winter
26.12.2004., 18:17
maxell kaže:
Zato jer ne volim lake žene! Pa ko god da ti bio, da ti žena da prve noć, malo je prelaka,ne? :confused: :D
Zasto bi ona bila laka ako zeli odmah?
Npr. meni se moj sadasnji tad mnogo svideo, ima neverovatan sarm, pala sam odmah i htela sam da ga imam odmah.
On je to video po mom ponasanju, kako ga gledam .. i gde ga gledam :D i
Njemu se to dopalo, jer je sam mu jasno stavila do znanja da ga zelim.
Bilo je extraultra dobar sex i sad smo u jako lepoj vezi. :)
Ne kapiram to "laka je, ako zeli odmah" .. bas ne volim duple standarde .. :flop:
Desirée kaže:
Bas smo te napale :D Jeste curke, jeste. ;) Baš ste slatke. :o
:kiss:
Desirée kaže:
:o Hvala, hvala.. :kiss: :s
Studentica kaže:
Y
harlequin
28.12.2004., 13:50
Da.
sunčica
30.12.2004., 22:52
ne
ali mislim da se iz toga može izroditi veza, zašto ne
Ma nisam nikog tako prve večeri.Malo mi je glupo to upoznat se i odma prvu veče u krevet.:eek:
To mi nekako prebrzo, ako ne za muško za ženu sigurno.
A i nije to baš za neke ozbiljnije veze ali svakako je moguće.:)
Studentica
31.12.2004., 00:49
ICAA kaže:
To mi nekako prebrzo, ako ne za muško za ženu sigurno.
ma nemoj!
zasto za zenu sigurno???
kiki-j-zg
31.12.2004., 00:59
Na našem prvom dejtu, ja sam doslovno navalila na njega. Privlačio me ludo, željela sam ga i nisam se uopće uspjela kontrolirati. Bilo je to prvi put da mi se tak nešto desilo u životu. Ali nam evo teče sedma godina zajedničkog života. :cerek: Stoga, nisam požalila nikada kaj nisam gubila vrijeme.
Studentica kaže:
ma nemoj!
zasto za zenu sigurno???
Vjerovatno zato što ne priliči jednoj djevojci da odma ide u krevet prve večeri poznanstva.To je samo moje osobno mišljenje i ne moraš se kačiti za njega, nadam se da nisam ni tebe ni nikoga uvrijedio.Toliko.:)
lilylil
16.03.2010., 16:27
ovo mi i nije neka pohvala, al DA. sa sadasnjim momkom sam odmah prvu noc. nikad prije s nikim tako nesto nisam napravila. ja sam njega znala i prije iz videnja, onda se poceli dopisivati, al prvi put kad smo se nasli i ostali sami.... jbg, bio mi je predobar i nisam mogla odoliti. i dandanas smo skupa EVO VEC 4 GODINE :D:D:D
tulipancica
16.03.2010., 16:30
Jok, not my style... i uopste mi nije zao .. nisam nista propustila :zubo:
Jure Blitva
16.03.2010., 19:31
naravno.
Violently happy
16.03.2010., 19:48
Da.
Zapravo, skoro sve moje veze su tako započele. Prvo seks, da vidimo jel vrijedno, e onda možemo pričati dalje.:D
pingvinče
16.03.2010., 19:53
prije sam mislila da sex odmah prvo veče ne može izroditi vezom...žene koje uskoče u krevet s nekim prvo veče često su na glasu kao kurva makar to i nisu...dok se frajeru u tim situacijam samo diže reputaciji samim tim muškarac šesto odbacuje takvu ženu i one su im samo prolazne avanture. Ja osobno podržavam sex prvo veče ili drugo jednako kao i sex nakon godinu dana ili dve, stvar je individualna i koliko zavisi od tebe zavisi i do toga koliko ćeš s kliknuti sa partnerom...ja ranije nisam prakticirala sex pre nego što s nekim ne stvorim određenu dozu bliskosti, ali desilo se jednom i za divno čudo veza uspešno traje 4godine
Septembar
16.03.2010., 22:44
jesam naravno, a evo i opet
prvi dejt, (a treci susret),--> vec skoro godinu veze skupa (i Strumfovskog sexa :D)
Shashava
16.03.2010., 22:51
nije bio prvi dejt, ustvari uopce nije bio dejt vec 3 izlazak s ekipom i eto zavrsili u krevetu :cerek: veza je trajala godinu i pol :D
Baš da sam curu upoznao i prvu većer poševio pa bio u vezi to mi se nije desilo... ali dešavalo mi se da neku curu znam neko vrijeme, iz nekih stotih shemi, (s nekima sam si bio recimo dobar, a s nekima samo na bok-bok) i prvi put kad zabrijamo odmah se i poševimo :D i onda budemo u vezi... desilo mi se nekoliko puta :D i na kraju su veze ispale baš lijepe :top:
-tanya-
17.03.2010., 10:18
:eek: ovako se i meni dogodilo, upoznali se i drugu večer. tada sam baš bila u nekoj čudnoj fazi, nisam stvarno jako jako dugo bila s nikim, i znam da sam pomislila ma boli me briga želim i napravit ću to. a kako je s njim od prvog trenutka nešto kliknulo tako je i sex bio savršen :D i uopće nisam htjela razbijati glavu šta će biti i kako će biti... još više zbog toga jer on živi dosta dalje od mene no na kraju je ispalo da smo izgleda srodne duše :D sad je prošlo već godinu dana od kad smo se upoznali i evo čekam gospodina da dođe za koji dan :cerek:
chocolatecookie
17.03.2010., 14:57
Nisam nikad, ali glupo mi je postavljena anketa. :D (Tema je stara 6 godina :facepalm:)
nata_lie
17.03.2010., 15:01
da. i udala se za njega :D
rocket86
17.03.2010., 15:18
ovisi što smatraš vezom... ja i avanturu od mjesec-dva-6 nazivam vezom:ne zna:tako da mislim da može... velika šansa je da joj to bude veliki minus za nešto više, ali ako to jednog dana prihvatim kao nešto normalno, možda ni ozbiljna veza, ili nešto više nisu isključeni... sa sadašnjim iskustvom, teško :zubo:
Može, zašto ne... Ako "klikne" kak treba, zašto čekati... ;)
potpisujem .... sex prvu večer i evo 3 godine raja :D
eleuthera
27.03.2010., 22:58
Kakva je ovo anketa? :facepalm:
DA - veza & sex odmah
NE - za sex treba cekati
Ako je 'da' to onda znači da nužno onaj koji se pojebe prvu večer, mora ući u vezu? A da će onaj koji čeka, obavezno završiti u vezi? :misli:
Ne, nikad se iz seksanja prve večeri nije izrodila veza iz jednostavnog razloga - nisam se nikad seksala prvu večer. :D
Tko zna, možda da jesam, možda bi se dogodilo. :ne zna:
Tony Clifton
28.03.2010., 09:30
ma kakvi
lilylil
28.03.2010., 10:50
Jesam, s jednom jedinom osobom mi se to desilo, i upravo sam s tom istom osobom u prekrasnoj vezi, vec 4 i pol god.:cerek::cerek: I nije mi zao sto je tako pocelo...
Magic woman
28.03.2010., 20:29
nisam, niti ne zelim, meni za seks treba vremena dok ne upoznam nekog....jedino mozda ako nekog poznajem od prije i stvarno imam pik na njega mozda bi mi se moglo desiti, ali vrlo tesko....
da :kava: sex je medju prvima, ako se nece sexat, moze se gonit u vrazju mater
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.