View Full Version : ipak ti neću oprostiti
glupsony
28.12.2004., 17:51
Žrtva sam avanture, nepromišljenih izjava i postupaka, kažu sve je samo jedna velika škola, a pa do kad traje to školovanje..
kako uopće prepoznat take osobe, ili kako skužit neiskrenost i izbjeć bol...
Jutro kad se budiš i sve te boli, nemaš volje se ni ustat, a zbog čega, ili koga. Milion puta ponavljam si jedne te iste rečenice al one ne dopiru do mozga, svejedno kad srce već odavno diktira.
Znam samo da te želim zamrzit i uspijet ću već nekako....
Aricija
28.12.2004., 18:12
glupsony kaže:
Žrtva sam avanture
a tko nije? :tuzni:
glupsony kaže:
J
nema onoga sjaja u njihovim očima :mig:
Joe Black
28.12.2004., 18:16
Prevara - dok ju ne tražiš, ne postoji, a kada ju jednom kreneš tražiti, naći ćeš je sigurno.
Čitaj ono dolje.
Vaservaga
28.12.2004., 18:29
glupsony kaže:
Žrtva sam avanture, nepromišljenih izjava i postupaka, kažu sve je samo jedna velika škola, a pa do kad traje to školovanje..
Jutro kad se budiš i sve te boli, nemaš volje se ni ustat, a zbog čega, ili koga. Milion puta ponavljam si jedne te iste rečenice al one ne dopiru do mozga, svejedno kad srce već odavno diktira.
Nemoj se truditi zamrziti. To je jak osjećaj. Koji razara. Ali iznutra. Onoga koji mrzi.
Kako prepoznat takve osobe?
Ne znam. Jerbo, i mene je zajebalo :(
Mislim, nije. Najviše sam samu sebe.
A da je škola - je. Da će mi ponovo trebat to znanje - nikad više.
Ajde, drži se
:kiss:
masterblaster
28.12.2004., 19:20
glupsony kaže:
...
ako nisi odmah- neces ni poslije (nekako) :mig:
Mljackavi
28.12.2004., 20:46
Ovo je valjda najproljevskija tema koju sam susreo u svojoj US-ovskoj karijeri:top: :top: :top:
Brown Acid
28.12.2004., 22:47
Mrzi, nemoj voliti..kao što Sa|vation kaze u jednoj pjesmi..Love is illusion, reality is hate. Namoj vjerovati nikome, jer i od najdaraze osobe mozes dobiti noz u leđa, vjeruj mi..znam to.
Too_good
29.12.2004., 00:49
Brown Acid kaže:
Mrzi, nemoj voliti..kao što Sa|vation kaze u jednoj pjesmi..Love is illusion, reality is hate. Namoj vjerovati nikome, jer i od najdaraze osobe mozes dobiti noz u leđa, vjeruj mi..znam to.
Savrsen putokaz u ludnicu i totalnu izolaciju..if you aks me... samo kukavice rijesenje vide u bijegu
I ne, nisam u sretnoj vezi... ali izgleda da ipak jos uvijek vjerujem u ljude... i da jos uvijek vjerujem da su ljudi - samo ljudi!
glupsony kaže:
postoje neki opći znakovi prevare, nedostatak komunikacije, manjak sexa i slično ali u većini slučajeva sve se to skuži tak kad je prekasno
najvažnije je da daš sebi vremena da preboliš, ovo samo ispitivanje, bol, povrijeđenost... sve ima svoj rok trajanja
:)
glupsony kaže:
Bio sam u sličnoj situaciji i preživio sam. Premda još nisam skroz prebolio, ali ka najboljem sam putu da i to prevladam. Mogu ti reći onu jadnu ispranu "vrijeme liječi sve rane" i vjeruj mi da je to istina, ali puno puta ćeš otkriti kako je to izlizana rečenica, sve dok se jednog jutra ne probuš sretan/na i vidiš da si patio/la za običnom/im droljom/gadem.
Za par godina nećeš ni znati za tu osobu, samo nemoj previše idealizirati stvari i uvijek imaj na umu da postoji bolja osoba.
Ja sam sa jednom još boljom curom danas i super mi je. I ne tješim sebe da mi je bolje kad zbilja je...
mrkenangelo
29.12.2004., 09:28
Joe Black kaže:
Kljuc svake ljubavi je vjernost. O njoj se puno ne razmislja. Ona se jednostavno podrazumjeva. I da nije vjernosti, vjerojatno ne bi bilo ni nesretnih ljubavi. Kao ni sretnih, uostalom. kakva vjernost?
TsunamiGirl
29.12.2004., 10:01
I ja sam žrtva avanture !
Mojih roditelja! :D :D :D
glupsony
29.12.2004., 10:43
Istina imam užasan problem da idealiziram, zato i slijede ovakva razočarenja, jednom, jednom, jooooooooj jednom će i to jutro svanut kad ću sve zaboravit, jednom.............
mrkenangelo
29.12.2004., 10:44
:bljak:
ispričavam se. nisam mogla zadržati :(
Smart_bitch
29.12.2004., 11:11
Mrka, pridružujem se. Al neću sad povraćat, prerano je...
Jegulja
29.12.2004., 14:34
To se eto dešava kad se miješaju sex i osjećaji:D
Vaservaga
29.12.2004., 14:48
Jegulja kaže:
To se eto dešava kad se miješaju sex i osjećaji:D
A nekima je oboje u paketu. ;)
Naya kaže:
postoje neki opći znakovi prevare, nedostatak komunikacije, manjak sexa i slično ali u većini slučajeva sve se to skuži tak kad je prekasno
:)
:bljak:
Jooj kako sve sjedne na svoje mjesto kada se sagleda iz udaljenosti...i tek onda pocne bolit,sa zakasnjenjem...
pa evo.. meni se jos to nije dogodilo, ali mogu ti rec da u slicnim situacijama reagiram isto kao ti...
izgleda da ljudi kao mi si nemozemu zabit u glavu tu cinjenicu da mi nesto vrijedimo nakon sto nam se tako nesto dogodi.
divlji_Muzafer
30.12.2004., 10:37
glupsony kaže:
Nemoj mrziti,,kao sto je već neko spomenuo to razara,,jednostavno pokušaj zaboraviti...sretno:p :p
Sunce na pomolu
30.12.2004., 20:38
glupsony kaže:
Velike ljubavi, uzrokuju velike mržnje, zar ne?
Sunce na pomolu
30.12.2004., 20:39
TsunamiGirl kaže:
I ja sam žrtva avanture !
Mojih roditelja! :D :D :D
Žrtva? a ne pronalazak?
Sunce na pomolu
30.12.2004., 20:39
masterblaster kaže:
ako nisi odmah- neces ni poslije (nekako) :mig:
Iskustvo mi baš ne govori tako...
Sunce na pomolu
30.12.2004., 20:40
Vaservaga kaže:
Nemoj se truditi zamrziti. To je jak osjećaj. Koji razara. Ali iznutra. Onoga koji mrzi.
Kako prepoznat takve osobe?
Ne znam. Jerbo, i mene je zajebalo :(
Mislim, nije. Najviše sam samu sebe.
A da je škola - je. Da će mi ponovo trebat to znanje - nikad više.
Ajde, drži se
:kiss:
Koliko si sigurna, da to znanje neće trebati?
glupsony
30.12.2004., 23:47
Velike iluzije o "velikoj ljubavi", o pravoj ili velikoj ljubavi nema ni riječi, nije to bila ni moja mašta niti moji snovi, samo iskrenost sa moje strane, iskrenost koja je naišla na manipulaciju osobe koja zna u svoju korist iskoristiti tuđu ranjivost....
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.