View Full Version : Boris MIksic
[:AMDAK:]
30.12.2004., 23:48
Dobar (i posten) covjek
Jalnuški Diletant
31.12.2004., 00:07
[:AMDAK:] kaže:
Dobar (i posten) covjek Kad se sjetim Gruzije i Ukrajine malo me je strah dobrih i poštenih iz Amerike.
< Leonardo >
31.12.2004., 10:25
Najbolji komentar što sam negdje pročitao je da bi Mikšić trebao zamijeniti Sandera a ne Mesića, jer je u nas predsjednik samo fikus :)
Crveni Grof
31.12.2004., 10:28
Jalnuški Diletant kaže:
Kad se sjetim Gruzije i Ukrajine malo me je strah dobrih i poštenih iz Amerike. Zar ne zelis da ti slobodoljubivi Amerikanci oslobode domovinu od zlokobnih ljevicara? :asshole:
Pa nekak jučer i nije ostavio neki dojam.:(
Captain Nemo
31.12.2004., 10:52
d@d@ kaže:
Pa nekak jučer i nije ostavio neki dojam.:( Nije, zato što su se sva pitanja ticala stvari koje nisu glavni razlog zašto trebamo izabrati Mikšića.
U njegovom samostalnom nastupu prije neki dan, bilo je jasno koji su to razlozi i što bi Mikšić predstavljao kao predsjednik.
Postavljena pitanja nisu omogućavala da to bitno dođe do izražaja, i Slaven Letica je bio u pravu kad je voditeljima zamjerio da su samo jednu minutu namijenili privredi.
To što bi Mikšić zaista radio kao predsjednik i ono što on može a drugi ne mogu je daleko bitnije od nekih pitanja na koje se odgovori podrazumijevaju ali koji nisu omogućili isticanje razloga zašto je Mikšić zapravo najbolji kandidat.
Npr. ako se govorilo o pitanju granica sa Slovenijom, Mikšićev stav je poznat, a sličan je i sa (deklarativnim) stavom mnogih drugih, pa se onda tu Mikšić uopće ne ističe, itd.
Ali zato pravi razlog zašto je Mikšić najbolji izbor nije uoće imao šanse da se istakne u ovakvom konceptu emisije.
Jalnuški Diletant
31.12.2004., 11:42
Crveni Grof kaže:
Zar ne zelis da ti slobodoljubivi Amerikanci oslobode domovinu od zlokobnih ljevicara? :asshole: Kojih ljevičara? :lol:
decko s knezije
31.12.2004., 11:45
Captain Nemo kaže:
Postavljena pitanja nisu omogućavala da to bitno dođe do izražaja, i Slaven Letica je bio u pravu kad je voditeljima zamjerio da su samo jednu minutu namijenili privredi.
tak da politikanti mogu razbvezat jezik :top:
nisam imao pojma da mu je firma dobila zlatnu kunu za poslovanje, ni da sav prihod od knjige daje za dobrotvorne svrhe, ni da je najveci sponzor Lada.
ako je to isitina, ocito je da postoji medijska blokada
uopce, prvi put sam za tog covjeka cuo prije 3-4 mjeseca.
Mljackavi
31.12.2004., 11:50
Najbolje mi je kak ga je Mišo Kovač sjebo.
Ovaj mu 80 somova eura skešira da mu pjeva za kampanju, a ovaj poslije veli da je Mikšić običan bezveznjak:lol:
the edge
31.12.2004., 11:58
Captain Nemo kaže:
Nije, zato što su se sva pitanja ticala stvari koje nisu glavni razlog zašto trebamo izabrati Mikšića.
Točno. Da su sva pitanja bila usmjerena prema zaštiti od hrđe, čovjek bi nesumnjivo ostavio bolji dojam.
Ovako, kad je trebalo odgovarati na trivijalna i besmislena pitanja poput razvoja civilnog društva, poštivanja ljudskih prava, ulaska u EU, poznavanja ustava i zakona i slično, nije mu odgovarala koncepcija.
Mljackavi kaže:
Ovaj mu 80 somova eura skešira da mu pjeva za kampanju, a ovaj poslije veli da je Mikšić običan bezveznjak:lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
renđer Mikšić(day after):buum:
SETRA Samoborček
31.12.2004., 12:29
Mljackavi kaže:
To je Mišo Kovač ''navodno'' rekao prije nek kaj ga je ovaj uzeo, ali to Mikija i nije diralo puno, jel Mišo bar ima pametnu ženu koja je sve organizirala, kad već on nije prebistar
papa štrumf
31.12.2004., 13:23
Mljackavi kaže:
Ovaj mu 80 somova eura skešira da mu pjeva za kampanju, a ovaj poslije veli da je Mikšić običan bezveznjak:lol: daj neki link, to bi mogla bit izmišljotina.
papa štrumf kaže:
daj neki link, to bi mogla bit izmišljotina.
Ima negdje na index.hr
Jalnuški Diletant
31.12.2004., 16:05
Xerex kaže:
Ima negdje na index.hr Ima li? :D
Ima svacega kad se izmisli. Cudno je da se to sve javlja pred Izbore. Isto kao i sa Rojsom.
Najbolja odbrana je napad. To vidimo i ovdje. Nesto se izmisli da bi toboze naudili kandidatioma :D Bas ste...
Joža Čovjek
31.12.2004., 17:22
Jalnuški Diletant kaže:
Ima li? :D
Ima.
http://www.index.hr/clanak.aspx?id=237668
3. odlomak, a pogotovo 7.,8.,9. red.
Therefor, nije izmišljotina.
A da nije oni 200.000 severina zaradila pusenjem :D Mogli su je opet angazirati. Bolje bi prosla od colonije
Joža Čovjek
31.12.2004., 17:36
No business like showbusiness.
decko s knezije
31.12.2004., 18:40
the edge kaže:
Ovako, kad je trebalo odgovarati na trivijalna i besmislena pitanja poput razvoja civilnog društva, poštivanja ljudskih prava, ulaska u EU, poznavanja ustava i zakona i slično, nije mu odgovarala koncepcija.
hebiga covjek nije profesionalni politicar, a neki ljudi su ocito naviknuti da im profici vode drzavu
a ne nekakvi strojari.
Mesic THE BRAIN :lol: A je i pametan. Rodila ga majka pametna :lol:
Joža Čovjek
31.12.2004., 18:51
MHc kaže:
Mesic THE BRAIN :lol: A je i pametan. Rodila ga majka pametna :lol:
Daj nemoj ljudima vrijeđati obitelj.
QUESTION
31.12.2004., 19:05
Jalnuški Diletant kaže:
Kad se sjetim Gruzije i Ukrajine malo me je strah dobrih i poštenih iz Amerike.
Ne trebas ici tako daleko, sjeti se samo Srbije i njihovog "ekperimenta" sa Panicem, uspjesnim biznismenom iz Amerike.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.