View Full Version : Obracun predsjednickih kandidata sa Mesicem
ivan_maks
31.12.2004., 00:33
Jel neko sad gledo na televiziji nasu veselu druzinu predsjednickih kandidata i opaki nasrtaj na naseg "dragog" predsjednika Mesica?
Al su ga oprali...siroce maloumno... Jel taj covjek uopce nesta zna sta mu se desava u zemlji?
A usput...za kog cete glasati?
:W
Ja gledao.
Neviđena zabava. :D
Moji kandidati su Rojs i br. 12 (zaboravio sam mu ime). :bonk:
Dijete Cvijeća
31.12.2004., 00:45
GoTo kaže:
Ja gledao.
Neviđena zabava. :D
Moji kandidati su Rojs i br. 12 (zaboravio sam mu ime). :bonk:
Nije ni čudo, kad su to tvoji sunarodnjaci. :B :B :B
ivan_maks
31.12.2004., 00:52
ma da.....ziva komedija
:D
:top:
ivan_maks
31.12.2004., 00:54
a mislis na tomislava petraka?
on je ak se ne varam dvanaestica
:w
Dijete Cvijeća kaže:
Nije ni čudo, kad su to tvoji sunarodnjaci. :B :B :B
Aaaaaa... znači Rojs je ubačeni četnički agent, Ćiro je zapravo Ćira, Mesića ionako po srpskim medijima najavljuju kao Stepana (bez "j"), Ivić Pašalić, kao i Šešelj, ne ume da izgovori "r", šta je KOSorka samo joj prezime kaže... pa je l' ima, bre, neki Hrvat među kandidatima za hrvatskog predsednika??? A? :D :D :D
Jalnuški Diletant
31.12.2004., 01:02
GoTo kaže:
Aaaaaa... znači Rojs je ubačeni četnički agent, Ćiro je zapravo Ćira, Mesića ionako po srpskim medijima najavljuju kao Stepana (bez "j"), Ivić Pašalić, kao i Šešelj, ne ume da izgovori "r", šta je KOSorka samo joj prezime kaže... pa je l' ima, bre, neki Hrvat među kandidatima za hrvatskog predsednika??? A? :D :D :D Nema.
ivan_maks
31.12.2004., 01:08
A sta velite na ovog malog HSM-ovca Rajha?
Kako je ispljuvo Mesica, ja sam vristo od smijeha...
:D :D :D :D :D
a Rojs je car....>"sta mislite o homoseksicima i o legalizaciji takvih brakova?" ... >"Ma Boze sacuvaj. Takvim bi ljudima pomogo da se lijece!!!!!" ma ledjendo....
:lol:
A sada ozbiljno.
Onu veselu družinu će Mesić na izborima pregaziti kao plitak potok!
Biće pravo iznenađenje ukoliko uopšte bude došlo do drugog kruga.
Mene jedino čudi da je sučeljavanje priređeno na nacionalnoj TV uoči prvog kruga!!! To se uvek pretvori u cirkus, i to su čak i na RTS ukapirali tako da ne priređuju slične političke maškarade. Što mi je, inače, neizmerno žao jer to na TV uvek bude bolje čak i od "Monty Python's Flying Circus".
Jedino pravo sučeljavanje je pred drugi krug, kada se nađu licem u lice dva kandidata.
Jalnuški Diletant kaže:
Nema.
Znači, osim Srbije i Republike Srpske, u buduću unitarnu uniju (baš mi se dopada ovaj izraz unitarna unija :cool: ) ulazi i Hrvatska! Dilema je samo kako nazvati tu uniju: Velika, Veća ili Najveća... :D :D :D
ivan_maks
31.12.2004., 01:17
al pa daj ozbiljno.....pa di jos mesic moze biti predsjednik....
nije to za njega----treba ipak nesta znantno sposobnije birati
:rolleyes:
ivan_maks kaže:
al pa daj ozbiljno.....pa di jos mesic moze biti predsjednik....
nije to za njega----treba ipak nesta znantno sposobnije birati
Kakav god da je Mesić, ostali su još gori! To se sinoć belodano pokazalo. Izuzetak je onaj dečko s brojem 13 (Rajh, ili tako nekako), kome predviđam lepu političku karijeru, pod uslovom da mu se u međuvremenu politika ne ogadi.
hehehoho
31.12.2004., 01:27
Zar je itko imao sumnje ko tebi pase?:confused:
Meni samo nije jasno zasto to moras pisat, vrijeme mozes i pametnije iskoristit.
ivan_maks kaže:
Al su ga oprali...siroce maloumno...
ahahahahahaaa..... ti si ono, fakat - pratio.....:D :D
ma neee...tebi je dovoljno vidjet takve VELIČINE TIPA rojs pašalić kovačević mikšić kosor...pa da odmah vidih da je nmesić - gotov
zajeb..
ovo večeras ej bilo veselica nad veselicama.... kako su šuplji i sebični...ufff
a mesić se poprilično dobro držao... vjerujem da ga je kuražio taj vonj - besmisla oko njega....
jebiga, u ovakvoj zemlji di "puk" polače sa suzanom ili skakuće na mišu kovača s onim ... hmmmm poduzetnikom iz amerike....
moreš jedino doš tamo sjest s njima i ...slušat nihovo lajanje
sve lege artis
ivan_maks
31.12.2004., 01:28
da, slazem se da Rajh ima velike potencijale i trebo bi to iskoristiti...jer je uvelike pametniji i sposobniji od onih starih prdonja, koji se u banskim dvorima vec desetljecima na nas racun prekrasno zajebavaju......
a sto se tice izjave da se mesic u emisiji iskazao kao najbolja opcija nasuprot svima...pa to je cisti kretenizam...mesic ni na jedno pitanje nije htio, ili mozda i nije znao, sto je vjerojatnije, adekvatno odgovoriti...SRAMOTA...
ja ne znam cime se on uopce bavi, i da li uopce barem nesta zna sta se to dogadja u nasoj predivnoj Hrvatskoj....
:p
ivan_maks
31.12.2004., 01:32
niste me dobro shvatili....
ja apsolutno nikoga ne favoriziram...samo velim da je ono sto sam na telki vidio jednostavno smijesno... i nista drugo....
od emisiji nismo postali nista pametniji...a da su ga oprali....jebi ga, kako god bilo, jesu....oprali su ga i to su mu rekli drito u bulju.
:)
LjutiBronxBomber
31.12.2004., 01:32
hehehoho kaže:
Zar je itko imao sumnje ko tebi pase?:confused:
Meni samo nije jasno zasto to moras pisat, vrijeme mozes i pametnije iskoristit.
Stipe Mesic - covjek srpskih ekstremista, od Milvokija do Tokija, i balkano-pseudo/Hrvata a.k.a bivsi Jugoslaveni.
;)
Treba uvesti dobnu granicu za bavljenje politikom odnosno za biti biran na viša politička mjesta. Maximalno 40 godina. Jer mladi imaju potencijala, samo im treba dati vlast u ruke.
ivan_maks kaže:
...mesic ni na jedno pitanje nije htio, ili mozda i nije znao, sto je vjerojatnije, adekvatno odgovoriti...
Da, pa???
Pa zar to nije odlika svih političara u svetu, da u takvim cirkuskim okolnostima (kada su okruženi razno-raznim polusvetom) govore što manje, ili još bolje - uopšte ne govore?
U suprotnom, ukoliko bi se upustili u raspravu sa okruženjem, preti im ogromna opasnost da ih gledalac poistoveti s tipovima koji su se u TV studiju našli sticajem neverovatnih okolnosti.
LjutiBronxBomber kaže:
Stipe Mesic - covjek srpskih ekstremista, od Milvokija do Tokija, i balkano-pseudo/Hrvata a.k.a bivsi Jugoslaveni.
Ja da sam srpski ekstremista (što mi ti pripisuješ!??), i da se držim čuvenog balkanskog pravila da komšiji crkne krava, ja bih i rukama i nogama agitovao za Rojsa.
Apsolutno sam ubeđen da bi pravi srpski ekstremisti suvim zlatom platili da se na čelo RH popne neki tip kao što je Rojs. Tada bi ti ekstremisti svetu jednostavno rekli: "Eto sada vidite kakvi su zapravo Hrvati".
hehehoho
31.12.2004., 01:48
GoTo kaže:
Ja da sam srpski ekstremista (što mi ti pripisuješ!??), i da se držim čuvenog balkanskog pravila da komšiji crkne krava, ja bih i rukama i nogama agitovao za Rojsa.
Apsolutno sam ubeđen da bi pravi srpski ekstremisti suvim zlatom platili da se na čelo RH popne neki tip kao što je Rojs. Tada bi ti ekstremisti svetu jednostavno rekli: "Eto sada vidite kakvi su zapravo Hrvati".
A srbi su im jos nejasni.:lol:
LjutiBronxBomber
31.12.2004., 01:52
GoTo kaže:
Ajde, volis Mesica. Svi znamo zasto i zato suti.
ivan_maks
31.12.2004., 01:52
iritira me tvoja ekavica, al dobro....
gledaj.... takve emisije (izbori, predsjednicke kandidature) su koncipirane da bi nas "neuke" uputile na pravi odabir...pravom odabiru prethodi dobro pregledana politicka pozadina i proslost svakog od kandidata...to je pak neostvarivo ukoliko nemamo pristup nuznim informacijama...logickim slijedom zdrav covjek moze zakljuciti da se savki kandidat treba predstaviti u sto boljem svijetlu, da bi ga narod adekvatno mogao i izabrati, ali ako doticna osoba suti ili ne odgovara, nece bas izazvati puno povjerenja od strane naroda...kojem bi se upravo u ovakvom trenutku trebao u potpunosti otvoriti.... a ne sutiti ko zaliven, ko da zeli nesto skriti...a istotako iskazuje samo svoju kompetentnost pred cjelokupnim auditorijem...jer ocito na postavljena blic pitanja mesic nije znao profesionalno odgvoriti...a jebi ga-ne mogu mu savjetnici sve napisati, sto treba reci...
to ti je tak....
:p
hehehoho kaže:
A srbi su im jos nejasni.:lol:
Pa predsednički izbori su letos bili u Srbiji!!!
Pobedio je Boris Tadić, po zapadnim merilima, prozapadno orijentisani demokrata. Radikal Tomislav Nikolić je izgubio.
Al' ko zna, možda budići predsednik RH Ljubo Rojs dovede u Srbiji na vlast Nikolića. :D Radi bratstva i jedinstva, predsednik Hrvatske - Ljubo, predsednik Srbije - Tomislav. :bonk:
Ako na nekoga utječu ove emisije, onda je ta osoba, sa izvinjenjem, glup. To je isto kao i reklame. Svi ponavljaju isto. Nađe se ponekad neka ptica (Rajh:top: ) koja kaže nešto pametno, ali iznimka samo potvrđuje pravilo.
LjutiBronxBomber
31.12.2004., 01:57
GoTo kaže:
Pobedio je Boris Tadić, po zapadnim merilima, prozapadno orijentisani demokrata. Radikal Tomislav Nikolić je izgubio.
Al' ko zna, možda budići predsednik RH Ljubo Rojs dovede u Srbiji na vlast Nikolića. :D Radi bratstva i jedinstva, predsednik Hrvatske - Ljubo, predsednik Srbije - Tomislav. :bonk:
Boris Tadic je zapadno"orijentisani" demokrata isto kao sto si ti ustasa.
:D :D
ivan_maks
31.12.2004., 01:58
nema srece u tvom "bratstvu i jedinstvu". od toga fala Bogu nista....
to prekrizi
:eek:
ivan_maks
31.12.2004., 02:01
gle Ken, to sto si reko je tocno...i to ne opovrgavam....
na mene nece utjecati------->al svejedno, nije nacin doci u studio, sjesti se ko kofer i cekati polazak kuci...nema smisla....
nije bas pametan potez...bahato ponasanje nikamo ne vodi - a kamoli u politici u ovak vaznim trenucima....
;)
ivan_maks kaže:
iritira me tvoja ekavica, al dobro...
Pređi i ti na ekavicu pa te neće iritirati. :)
ali ako doticna osoba suti ili ne odgovara, nece bas izazvati puno povjerenja od strane naroda...
Ma je l' ti stvarno misliš da neko, ko je punih 5 godina bio predsednik države, sada u jednoj jedinoj TV emisiji (sa protivkandidatima takvim kakvi jesu), treba nešto posebno da se predstavlja i priča o sebi???
Ako ga birači za tih 5 godina nisu upoznali, onda im ni 100 ovakvih emisija neće pomoći!
ivan_maks kaže:
nema srece u tvom "bratstvu i jedinstvu". od toga fala Bogu nista....to prekrizi
To sa bratstvom-jedinstvom je bio cinizam!
ivan_maks
31.12.2004., 02:09
kao prvo, na ekavicu ne prelazim....i :amen: Boze sacuvaj....
a drugo... odmah me od tvoje izjave zaboli glavi...ti ocito nisi shvatio sto sam kanio reci....slusaj.....ono sto je trebao da ucini u ovih 5 godina nije ucinio i zbog toga mu ne bismo trebali dati opet "povjerenje".... ova emisija nije bila mjerodavna za pokazivanje sve njegove nesposobnosti, i neupucenosti....to smo znali jos i davno prije.....na zalost mnogi nisu, al nadam se da ce se opametit....
ivan_maks
31.12.2004., 02:11
znam GoTo da je bio,
al nisam se mogo suzdrzat da ne ponovim po stoti puta svoj stav prema tvojoj izjavi....kakva god ona bila.....kuzis......
hehehoho
31.12.2004., 02:12
GoTo kaže:
Aha, koliko je grobar dobio glasova, a i sastav parlamenta ne govori nista o vama.:zvrko:
Ali sva srica da nikog vise ne boli qurac ko vam je na vlasti.
Pa i prije smo znali da je nesposoban :zubo:
Predsjednička funckija je samo nepotreban trošak. Najbolje da je ukinemo. Ionako od nje nema koristi.
ivan_maks
31.12.2004., 02:14
a na zalost ima Ken i tu istine
hehehoho kaže:
Aha, koliko je grobar dobio glasova
Koliko god da je dobio, grobar je i-z-g-u-b-i-o. :B
The winner takes all. :top:
hehehoho
31.12.2004., 02:19
GoTo kaže:
Koliko god da je dobio, grobar je i-z-g-u-b-i-o. :B
The winner takes all. :top:
U pravu si .:zvrko: Ko jebe onih par miljona zatucanih, nego ni rijeci o parlamentu i samoj nevaznosti.
hehehoho kaže:
U pravu si .:zvrko: Ko jebe onih par miljona zatucanih, nego ni rijeci o parlamentu i samoj nevaznosti.
A šta fali parlamentu???
Nije valjda da ti smeta Zakon o izjednačavanju prava pripadnika ravnogorskog i partizanskog pokreta?
Time je srušena jedna od poslednjih komunističkih nepravdi. Uostalom, taj zakon je izglasan, praktično, aklamacijom. Protiv su bili oni Miloševićevi SPS luzeri i jedna marginalna politička partija.
Mora da si ti ravnogorac, al' pošto ne živiš u Srbiji, teško ćeš se od novog zakona okoristiti, pa si zato ogorčen!? :D :D :D
ivan_maks
31.12.2004., 03:09
ma *ebe mi se i za srbe i za parlamament...
hocu samo naglasiti da ste malo skrenuli s teme
hehehoho
31.12.2004., 03:12
Sta ce srbin radit nego skretat. Aklamacijom:D :D :D :top: E cigo o tome i pricam.
Ontopic
Mesic je kreten kakvog nema, ali sta se tu ima nova rec? Pa ne moze parirat ni umirovljenom precjedniku kucnog savjeta.
ivan_maks
31.12.2004., 03:16
ma ti si car.....
kratko i jasno :D
odo ja malo zubice oprat :zubo:
laku noc :zzz:
(...wird fortgesetzt...)
QUESTION
31.12.2004., 04:36
GoTo kaže:
Da, pa???
Pa zar to nije odlika svih političara u svetu, da u takvim cirkuskim okolnostima (kada su okruženi razno-raznim polusvetom) govore što manje, ili još bolje - uopšte ne govore?
U suprotnom, ukoliko bi se upustili u raspravu sa okruženjem, preti im ogromna opasnost da ih gledalac poistoveti s tipovima koji su se u TV studiju našli sticajem neverovatnih okolnosti.
Politicara u svijetu da, ali u Hrvatskoj kojoj je Mesic na celu ne !
Mesica tesko da bi mogli poistovjetiti s "tipovima" u TV studiju, jer je on svakako predvodnik tipova. A ove tipove u studiju tesko da bi Mesic mogao s njima argumentirano nositi (nazalost).
QUESTION
31.12.2004., 04:38
Ken kaže:
Ako na nekoga utječu ove emisije, onda je ta osoba, sa izvinjenjem, glup. To je isto kao i reklame. Svi ponavljaju isto. Nađe se ponekad neka ptica (Rajh:top: ) koja kaže nešto pametno, ali iznimka samo potvrđuje pravilo.
Pardon, a sto je to taj Rajh pametnog rekao ?
ivan_maks kaže:
Jel neko sad gledo na televiziji nasu veselu druzinu predsjednickih kandidata i opaki nasrtaj na naseg "dragog" predsjednika Mesica?
Al su ga oprali...siroce maloumno... Jel taj covjek uopce nesta zna sta mu se desava u zemlji?
A usput...za kog cete glasati?
Bune se svi protiv Mesića jer znaju da nemaju šanse. Pobjeda u 1. krugu.
Captain Nemo
31.12.2004., 10:31
Čovjek Pauk ! (http://www.forum.hr/showthread.php?threadid=77726)
hehehoho kaže:
Mesic je kreten kakvog nema, ali sta se tu ima nova rec? Pa ne moze parirat ni umirovljenom precjedniku kucnog savjeta.
Je l' hoćeš da se kladimo u ... (iznos i valutu upiši sam :) ) u konačan rezultat izbora? ;)
Ponavljam: pregaziće ih Mesić k'o plitak potok. A tvoj bes dolazi otud što si i ti potpuno svestan kakav će biti rezultat. :D Je l' da? :D
P.S. Ako prihvataš opkladu, sačuvaj pare, pokupiću ih kada se budem vratio sa zimovanja. :W
hehehoho
31.12.2004., 12:32
GoTo kaže:
Je l' hoćeš da se kladimo u ... (iznos i valutu upiši sam :) ) u konačan rezultat izbora? ;)
Ponavljam: pregaziće ih Mesić k'o plitak potok. A tvoj bes dolazi otud što si i ti potpuno svestan kakav će biti rezultat. :D Je l' da? :D
P.S. Ako prihvataš opkladu, sačuvaj pare, pokupiću ih kada se budem vratio sa zimovanja. :W
Cigo, ja nisam bijesan, nego vidim dosta kretena u drzavi mi, doduse u postotku daleko manje nego u otadžbini ti, ali ipak.
ivan_maks
31.12.2004., 12:58
joj kak su mi nejasni ljudi, tipa xerex, koji odmah napadaju u stilu....----->"pa oni se uvijek neki *urac bune, jer nemaju sanse, jer su ovo ili ono..." i na topicu "predsjednicki izbori 2005" se jasno u 11 rijeci ocitovao stav prema preferiranom potencijalnom kandidatu... po cemu se da zakljuciti da je nekom mesic pokazao, pa covjece meni se cini da se tamo usro....gace su mu natresali....osto je bez rijeci
Dijete Cvijeća
02.01.2005., 14:14
ivan_maks kaže:
A sta velite na ovog malog HSM-ovca Rajha?
Kako je ispljuvo Mesica, ja sam vristo od smijeha...
GoTo kaže:
Izuzetak je onaj dečko s brojem 13 (Rajh, ili tako nekako), kome predviđam lepu političku karijeru, pod uslovom da mu se u međuvremenu politika ne ogadi.
ivan_maks kaže:
da, slazem se da Rajh ima velike potencijale i trebo bi to iskoristiti...jer je uvelike pametniji i sposobniji od onih starih prdonja, koji se u banskim dvorima vec desetljecima na nas racun prekrasno zajebavaju......
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Joj, ljudi, pa jel' vi čitate nekaj osim biografija Pavelića i Mihailovića?! Fakat ste neinformirani. Evo vam par crtica o veleumnom Rajhu:
MIROSLAV RAJH je član Kršćansko-vaišnavske sekte Damira Rožmana koja je optužena za držanje robova, tvrde roditelji čija su djeca članovi Rožmanove sekte, prenosi Vjesnik, dodajući kako se protiv Rožmana i Luke Rocca vodi kazneni postupak pred Općinskim sudom u Samoboru.
Upravnik Međunarodne kršćanske-vaišnavske zajednice Luka Rocco rekao je za Vjesnik da se protiv njega i Rožmana na sudu vodi postupak pod optužbom "za držanje i prijevoz robova".
"S time da su kao robovi navedeni naše kolege i moja supruga. Tužbu je podiglo Državno odvjetništvo u Sesvetama, nakon što je zbog nedostatka dokaza Županijski sud u Zagrebu optužnicu odbacio, kao i Općinsko državno odvjetništvo u Samoboru. Međutim, potom je državni odvjetnik Mladen Bajić zatražio provedbu kaznenog postupka i tako je došlo do suđenja u Samoboru" - isrpičao je Rocco dodajući kako je Rajh već četiri godine član te zajednice koja trenutno imao dvadesetak članova.
Rajh se kandidirao i na prošlim parlamentarnim izborima, no nakon neuspjeha pokrenuo je Hrvatsku stranku mladih koja želi animirati politički nedovoljno angažiranu mladež, posebice studente, a Rožmanova sekta pruža mu duhovnu i logističku podršku.
Rocco je dodao kako Rajh nije nigdje formalno studirao već "studira vedsku znanost kod gospodina Rožmana".
Pri podnošenju kandidature, rođeni Brođanin Miroslav Rajh naveo je kako je student vedske književnosti.
Spomenimo još kako je Rajh gostovao na predstavljanju predsjedničkih kandidata, gdje je rekao da će se, bude li izabran, založiti za izgradnju studentskih domova u Novom Zagrebu, u kojima bi se studentima "omogućili Interneti ". :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Dijete Cvijeća
02.01.2005., 14:19
QUESTION kaže:
Pardon, a sto je to taj Rajh pametnog rekao ?
To se i ja pitam - pa on jedino zna ko papiga ponavljat "stari prdonje" i "naši inovatori". :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :flop:
ivan_maks
02.01.2005., 14:37
dobro, iiiiiii ?????
pa boli tebe sta ja citam, a sta ne....... ja samo iznosim vidjeno na televiziji.....ja ne pobijam nista sto on radi u svoje slobodno vrijeme..samo se reko da se iskesio na mesica......i to je sve....
a to sto si reko poznato mi je, i svakoj budali je omogucen uvid u njegov zivot...nikakva tajnost
(http://www.konacnohsm.hr/novosti2.htm)
(http://www.slobodnadalmacija.hr/20041217/temedana02.asp)
(http://bbsantic.blog.hr/arhiva-2004-12.html#120018)
jel ti sad jasno...
Dijete Cvijeća
02.01.2005., 14:42
ivan_maks kaže:
dobro, iiiiiii ?????
pa boli tebe sta ja citam, a sta ne....... ja samo iznosim vidjeno na televiziji.....ja ne pobijam nista sto on radi u svoje slobodno vrijeme..samo se reko da se iskesio na mesica......i to je sve....
a to sto si reko poznato mi je, i svakoj budali je omogucen uvid u njegov zivot...nikakva tajnost
(http://www.konacnohsm.hr/novosti2.htm)
(http://www.slobodnadalmacija.hr/20041217/temedana02.asp)
(http://bbsantic.blog.hr/arhiva-2004-12.html#120018)
jel ti sad jasno...
Znači, tebi je on superinteligentan zato kaj je za Mesića rekel da je stari prdonja?! :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
ivan_maks
02.01.2005., 15:01
pa i to isto... :D
nego, jedan je od rijetkih koji ima muda javno tako progovoriti. i to mi se svidja....nije jedan od onih koji puno okolisaju, vec onako drito kako treba...
Ma sta je on rekao?
Jedini dr. Ivic Pasalic se bori protiv mafije i kaze sto misli.
http://p200.ezboard.com/fimotacaffefrm82.showMessage?topicID=18.topic
http://hrvatski-blok.hr/default.aspx?RID=doc
ivan_maks
03.01.2005., 01:07
pa dobro, ajd i on je nesta reko, al to prica vec odkad zna za sebe....
za to nis i ne kazem....samo sam rajha sad uzeo za primjer....
al zanimljiv mu je stav prema heleni puljiz...vrlo zanimljivo
;)
Dijete Cvijeća
03.01.2005., 03:06
ivan_maks kaže:
pa i to isto... :D
nego, jedan je od rijetkih koji ima muda javno tako progovoriti. i to mi se svidja....nije jedan od onih koji puno okolisaju, vec onako drito kako treba...
Pa on nije rekel nikaj novo, nikaj bogznakak pametno, pa to svaka šuša govori kad god se sjeti. :rolleyes: S druge strane, Rajh nije slobodan čovjek, ne razmišlja svojom glavom, pripada sekti u kojoj sljedbenici svom "učitelju" Rožmanu peru noge u mlijeku, a zatim to isto mlijeko piju, nikaj ne rade, nego za tog istog Rožmana prose po kućama lažno se predstavljajući,...:flop: Zamisli, Rajh studira vedsku književnost kod Rožmana, električara, velikog znalca!? :rolleyes: :flop: :bonk: :Prd: Dajte, ljudi, uključite mozak. :misli: :moli:
Dijete Cvijeća
03.01.2005., 03:09
MHc kaže:
Ma sta je on rekao?
Jedini dr. Ivic Pasalic se bori protiv mafije i kaze sto misli.
http://p200.ezboard.com/fimotacaffefrm82.showMessage?topicID=18.topic
http://hrvatski-blok.hr/default.aspx?RID=doc
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :bang:
ivan_maks
03.01.2005., 03:14
sto se tice rajaha, opet se vracamo na temu njegova studiranja, pripadnosti sekte, itd. itd. itd.
HALLLLLOOOOOOOOOOO....pa to uopce NE opovrgavam-samo sam komentiro vidjeno na telki....okeeeeeeeeej??
ne moras to vise spominjat-jer o tome se ni ne radi....
Dijete Cvijeća
03.01.2005., 03:20
ivan_maks kaže:
sto se tice rajaha, opet se vracamo na temu njegova studiranja, pripadnosti sekte, itd. itd. itd.
HALLLLLOOOOOOOOOOO....pa to uopce NE opovrgavam-samo sam komentiro vidjeno na telki....okeeeeeeeeej??
ne moras to vise spominjat-jer o tome se ni ne radi....
Pa u prvom dijelu posta ti odgovorih da mali nije rekel nikaj genijalno, a ponajmanje hrabro - lako je danas predsjedniku reć kaj god hoćeš, trebalo je za tak nekaj imat muda kad nam je Tuki bil precednik. ;) :B :B :B :W
ivan_maks
03.01.2005., 03:28
pa i tu ima istine.... :)
a jebi ga....vidi se odmah razlika....
:top: :top:
Velebit
03.01.2005., 09:15
Mogu mu svi pljunuti pod prozor, pod uvjetom ta to ne vidi.
ivan_maks
03.01.2005., 16:39
idem danas na miksica, u 8 je ak se ne varam....mozda vidim i poznata lica sa foruma....treba covjeku dati porsku.
ko jos ide?
Dijete Cvijeća
04.01.2005., 10:15
ivan_maks kaže:
idem danas na miksica, u 8 je ak se ne varam....mozda vidim i poznata lica sa foruma....treba covjeku dati porsku.
ko jos ide?
Priznaj da si Rajh glavom i bradom (sad mi je jasno zakaj ga /tj. se/ tak hvališ :zubo: ) - vidjeh te jučer na tiviju i danas u novinama. :B :w :D
ivan_maks
04.01.2005., 16:43
ajd dobro-skuzili ste me....priznajem-copili ste me
:D :D :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.