View Full Version : Za koga ćete glasati?
U drugom krugu, naravno...
ja necu glasat, daj i tu opciju stavi na anketu.
alia kaže:
ja necu glasat, daj i tu opciju stavi na anketu.
Ovo je imitacija izbora, nema tu hoću-neću, znam-neznam...
:D
Xerex kaže:
Ovo je imitacija izbora, nema tu hoću-neću, znam-neznam...
:D
hebi ga onda, neces znat koliko nas tiho bojkotira izbor, a da i stavis opciju, opet ce ti isti omjer bit između kosorice i mesića.
alia kaže:
hebi ga onda, neces znat koliko nas tiho bojkotira izbor, a da i stavis opciju, opet ce ti isti omjer bit između kosorice i mesića.
Neće biti u postocima, a za bojkot se može otvoriti anketa.
Xerex kaže:
Neće biti u postocima, a za bojkot se može otvoriti anketa.
evo, vidjela sam anketu. nije loša, makar si mogao i ovdje to napravit da uštediš prostora, ali svejedno:top:
DJEVOKAČKO PREZIME
03.01.2005., 00:53
Fali ti opcija neću uopće glasati, jer i to realno postoji!
DJEVOKAČKO PREZIME kaže:
Fali ti opcija neću uopće glasati, jer i to realno postoji!
Ali ne na glasanju.
DJEVOKAČKO PREZIME
03.01.2005., 00:56
Xerex kaže:
Ali ne na glasanju.
Da se vidi koliko uopće nebi glasalo ni za jednog od njih!
DJEVOKAČKO PREZIME kaže:
Da se vidi koliko uopće nebi glasalo ni za jednog od njih!
Pa ima za to anketa.
link (http://www.forum.hr/showthread.php?threadid=78019)
kosor.
samo zato jer je protiv druzbe adria. ako sjebemo okolis u govnima smo bez ozbira koga imali za predsjednika.
Sniper kaže:
kosor.
samo zato jer je protiv druzbe adria. ako sjebemo okolis u govnima smo bez ozbira koga imali za predsjednika.
pazi kaj ti kažem, bit ce ADRIE kod nas, i sveg ostalog čega se bojimo. i EU, i NATO-a.
ništa bolje.
i bez mikšićevih tvornica.
stjepan mesić - hrvatski predsjednik :o :)
alia kaže:
pazi kaj ti kažem, bit ce ADRIE kod nas, i sveg ostalog čega se bojimo. i EU, i NATO-a.
ništa bolje.
i bez mikšićevih tvornica.
a gle...
nije da pusim predizborna obecanja ali zenin jedini posteni stav jest taj o druzbi adria dok mesic nema niti jednog postenog.
Sniper kaže:
a gle...
nije da pusim predizborna obecanja ali zenin jedini posteni stav jest taj o druzbi adria dok mesic nema niti jednog postenog. Cudno da je taj stav obznanila tek pred izbore iako Druzba Adria nije tema od jucer. Imala je puno puta priliku posto je saborski zastupnik izmedju ostalog o tome problemu javno govoriti. Ali ona se Druzbe Adria sjetila u predizbornoj kampanji, kao sto se i sirote obitelji Dominy sjetila tek nakon clanka u novinama da ih nitko ne sljivi... Vrlo prozirno s Jadrankine strane...
Palle kaže:
Cudno da je taj stav obznanila tek pred izbore iako Druzba Adria nije tema od jucer. Imala je puno puta priliku posto je saborski zastupnik izmedju ostalog o tome problemu javno govoriti. Ali ona se Druzbe Adria sjetila u predizbornoj kampanji, kao sto se i sirote obitelji Dominy sjetila tek nakon clanka u novinama da ih nitko ne sljivi... Vrlo prozirno s Jadrankine strane...
daj jebote, kaj ne kuzis da se hvatam za slamke... :zubo:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.