PDA

View Full Version : Za koga ćete glasati?

Xerex
03.01.2005., 00:20
U drugom krugu, naravno...

Alia
03.01.2005., 00:25
ja necu glasat, daj i tu opciju stavi na anketu.

Xerex
03.01.2005., 00:27
alia kaže:
ja necu glasat, daj i tu opciju stavi na anketu.

Ovo je imitacija izbora, nema tu hoću-neću, znam-neznam...

:D

Alia
03.01.2005., 00:30
Xerex kaže:
Ovo je imitacija izbora, nema tu hoću-neću, znam-neznam...

:D

hebi ga onda, neces znat koliko nas tiho bojkotira izbor, a da i stavis opciju, opet ce ti isti omjer bit između kosorice i mesića.

Xerex
03.01.2005., 00:32
alia kaže:
hebi ga onda, neces znat koliko nas tiho bojkotira izbor, a da i stavis opciju, opet ce ti isti omjer bit između kosorice i mesića.

Neće biti u postocima, a za bojkot se može otvoriti anketa.

Alia
03.01.2005., 00:51
Xerex kaže:
Neće biti u postocima, a za bojkot se može otvoriti anketa.

evo, vidjela sam anketu. nije loša, makar si mogao i ovdje to napravit da uštediš prostora, ali svejedno:top:

DJEVOKAČKO PREZIME
03.01.2005., 00:53
Fali ti opcija neću uopće glasati, jer i to realno postoji!

Xerex
03.01.2005., 00:55
DJEVOKAČKO PREZIME kaže:
Fali ti opcija neću uopće glasati, jer i to realno postoji!

Ali ne na glasanju.

DJEVOKAČKO PREZIME
03.01.2005., 00:56
Xerex kaže:
Ali ne na glasanju.

Da se vidi koliko uopće nebi glasalo ni za jednog od njih!

Xerex
03.01.2005., 00:59
DJEVOKAČKO PREZIME kaže:
Da se vidi koliko uopće nebi glasalo ni za jednog od njih!

Pa ima za to anketa.

link (http://www.forum.hr/showthread.php?threadid=78019)

Sniper
03.01.2005., 01:14
kosor.
samo zato jer je protiv druzbe adria. ako sjebemo okolis u govnima smo bez ozbira koga imali za predsjednika.

Alia
03.01.2005., 01:20
Sniper kaže:
kosor.
samo zato jer je protiv druzbe adria. ako sjebemo okolis u govnima smo bez ozbira koga imali za predsjednika.

pazi kaj ti kažem, bit ce ADRIE kod nas, i sveg ostalog čega se bojimo. i EU, i NATO-a.
ništa bolje.
i bez mikšićevih tvornica.

NOlogo
03.01.2005., 01:21
stjepan mesić - hrvatski predsjednik :o :)

Sniper
03.01.2005., 01:24
alia kaže:
pazi kaj ti kažem, bit ce ADRIE kod nas, i sveg ostalog čega se bojimo. i EU, i NATO-a.
ništa bolje.
i bez mikšićevih tvornica.

a gle...
nije da pusim predizborna obecanja ali zenin jedini posteni stav jest taj o druzbi adria dok mesic nema niti jednog postenog.

Palle
03.01.2005., 01:36
Sniper kaže:
a gle...
nije da pusim predizborna obecanja ali zenin jedini posteni stav jest taj o druzbi adria dok mesic nema niti jednog postenog. Cudno da je taj stav obznanila tek pred izbore iako Druzba Adria nije tema od jucer. Imala je puno puta priliku posto je saborski zastupnik izmedju ostalog o tome problemu javno govoriti. Ali ona se Druzbe Adria sjetila u predizbornoj kampanji, kao sto se i sirote obitelji Dominy sjetila tek nakon clanka u novinama da ih nitko ne sljivi... Vrlo prozirno s Jadrankine strane...

Sniper
03.01.2005., 01:41
Palle kaže:
Cudno da je taj stav obznanila tek pred izbore iako Druzba Adria nije tema od jucer. Imala je puno puta priliku posto je saborski zastupnik izmedju ostalog o tome problemu javno govoriti. Ali ona se Druzbe Adria sjetila u predizbornoj kampanji, kao sto se i sirote obitelji Dominy sjetila tek nakon clanka u novinama da ih nitko ne sljivi... Vrlo prozirno s Jadrankine strane...
daj jebote, kaj ne kuzis da se hvatam za slamke... :zubo: