View Full Version : Hoćete li bojkotirati drugi krug?
Buckfast
03.01.2005., 00:36
nemam snage zaokruziti ono dvoje jadnika
neću...idem glasovat za mesića...
hehehoho
03.01.2005., 00:37
majmuna ne spominjes.:rolleyes:
naravno - ja više nemam svojih kandidata :flop: :bljak:
Znam ko sasvim sigurno ne ide na skijanje, ko ne bojkotora izbore, ko uvijek marljivo glasa za HDZ.
Ja ne bojkotiram 2. krug definitivno.
i što se tiče ankete, sviglasovi onih koji ne izađu na izbore neće suzani bit dovoljni da pobjedi, pa joj sa zadovoljstvom poklanjam svoj neodglasani listić!!!
Johnny B.
03.01.2005., 00:45
I ja ću najvjerojatnije bojkotirati drugi krug.
papa štrumf
03.01.2005., 08:53
Hoću, jedini uspješan čovjek koji se ikad kandidirao za tako važan položaj je bio Boris Mikšić. Ostali su nesposobni i/ili lopovi, i dok se uspješan čovjek opet ne pojavi ne mislim ići na izbore.
Neću!
Nikada nisam do sad.
Hazmina
03.01.2005., 11:34
papa štrumf kaže:
Hoću, jedini uspješan čovjek koji se ikad kandidirao za tako važan položaj je bio Boris Mikšić. Ostali su nesposobni i/ili lopovi, i dok se uspješan čovjek opet ne pojavi ne mislim ići na izbore.
Nadam se da ne mislis i NAJPOŠTENIJI!! Frendici nije platio reklamni spot koji mu je napravila prošle godine...
kolegica s posla kaze da je njen dragi kada je studirao u Americi i da se doticni Miksa hvalio kako pomaze Hrvatsek studente. Tako su oni dosli do njega i trazili ga da stažiraju kod njega: covjek ih nije htio uopce primiti!!
Ja idem na glasovanje, ne bih si nikad oprostila da Suzana pobjedi
papa štrumf
03.01.2005., 11:45
Simona kaže:
Neću!
Nikada nisam do sad. Možda je zato Hrvatska na prosjačkom štapu i njome upravljaju lopovi, nemaš se čime pohvalit.
Hazmina kaže:
Nadam se da ne mislis i NAJPOŠTENIJI!! Frendici nije platio reklamni spot koji mu je napravila prošle godine...
kolegica s posla kaze da je njen dragi kada je studirao u Americi i da se doticni Miksa hvalio kako pomaze Hrvatsek studente. Tako su oni dosli do njega i trazili ga da stažiraju kod njega: covjek ih nije htio uopce primiti!!
Ja idem na glasovanje, ne bih si nikad oprostila da Suzana pobjedi Sve mi se čini da su ovo iskustva prijatelja od prijatelja i tako dalje, bog zna istinu.
I šta bi on trebao primiti svakog tko se želi naći sa njim ? pa čovjek vodi ogromno poduzeće.
I da, smatram da je jedan od poštenijih
SETRA Samoborček
03.01.2005., 12:10
Xerex kaže:
Ja hoću...
Looool, ovak se dugo nisam nasmijo, thnx :)
papa štrumf kaže:
Možda je zato Hrvatska na prosjačkom štapu i njome upravljaju lopovi, nemaš se čime pohvalit.
A tko se hvalio? :cerek:
Samo ne želim da bilo tko manipulira mojim glasom!
Dok ih je bilo trinaest još nekako.Ali sad kad su ostali dvoje, svatko tko imalo misli, otići će glasovati.Naravski za Mesića.
Jer ipak bolje Mesić nego Kosorica!:rolleyes:
Da se plasirao Mikšić bila bi druga "pjesma".Ovako...
Simba-OS
03.01.2005., 13:29
Buckfast kaže:
Moj odgovor...od riječi do riječi. :top:
Simba-OS
03.01.2005., 13:30
...ili pak budem napravio jedan nevažeći....to još možda najbolje...
Kako glasove ne volim davati osobama - pripadnicima životinjskog carstva - te se ne mogu odlučiti između "smiješnog majmuna" i "žalosne koze" (indijanska imena), ne idem na slijedeći krug.
SETRA Samoborček
03.01.2005., 14:50
A u 2. krug nemora izaći bar 50% građana, ili uopće nemora izaći 50% građana da bi izbori bili važeći? Važeći su i ako izađe samo 15%?
supervox
03.01.2005., 15:12
Ljudi nemojte bojkotirati izbore, nikada !!!
Ako ne želiti glasati za nikoga, onda prekrižite SVOJ glasački listić, te ga tako učinite nevažećim !!!
Tako nitko neće moći manipulirati VAŠIM listićem !!!
Bojkot izbora je apstinencija (suzdržanost) i na taj način se povećava mogućnost izborne prevare, kao što se to izgleda dogodilo Borisu Mikšiću, upravo zbog slabijeg odaziva birača !!!
Kad bi na svakim izborima izašlo preko 80% birača, tada bi se mogućnosti izborne prevare svela na zanemarivu razinu...!!!
To moramo naučiti u Hrvatskoj !!!
Zaključak: izađite ne izbore i prekrižite listić, barem ćete imati mirnu savijest, kao ja !!! :cool:
Akcija2
03.01.2005., 15:13
Izaći ću na izbore i pokidati listić :cool: :D
And I mean it!
Ajmo napraviti pokret Rabijatnih razbijača biračkih listića :D :top:
revolution
03.01.2005., 15:15
supervox kaže:
Zaključak: izađite ne izbore i prekrižite listić, barem ćete imati mirnu savijest, kao ja !!! :cool:
nema niš bolje od umirene savjesti :zijeeev:
nego, kaj se događa s "nevažećim" listićima? ulaze li u izborni postupak, ha?
:)
Akcija2
03.01.2005., 15:17
revolution kaže:
nema niš bolje od umirene savjesti :zijeeev:
:)
Koji je tebi klinac?
Imaš paštetooverdozitis?:D
revolution
03.01.2005., 15:19
Akcija2 kaže:
Koji je tebi klinac?
Imaš paštetooverdozitis?:D
imam umiritsavjestofobiju :rolleyes: :D
svako ko ne glasa daje glas mesicu!! a taj mesic nas sramoti na svakom koraku!! ide u svijet sa croejsa erlajnsom, dok dva challengera trule na plesu ( da ljudi moji nije ih prodao). prvi prevodioc mu je dao otkaz jer nije mogao govoriti stranim predsjednicima gluposti koje mesic prica, nadalje mi nismo naravno bili u ratu sa crnom gorom koji su zapravo mlecani '91 bombardirali. zna pricat samo ruski a sad jos laze da zna i francuski, a sam je prije rekao da nezna. uspropastio je sve u sta se guro ( najvise kad je poslovao sa rusima), ima lose viceve, star je i ne radi nista!! osim naravno sto je jako ljubazan covjek koji se u beogradu IZVINUO za sve sto smo mi zlocesti hrvati njima loseg napravili za vrijeme rata, zamisli kakva bezobraznost isli smo se braniti.stvarno nezamislivo. dalje necu ni govoriti jer oni koji su za mesica su za mesica zbog drugih razloga pa im misljenje i nemogu promijeniti. a da kazem i par razloga zasto ljudi glasaju za njega: covjek je jugonostalgicar sa potporom komunista a znamo da su nam komunisti isprali mozak pa sad nam je u glavi samo glasanje za njih i sto je najgore roditelji komunisti tjeraju svoji jedva punoljetnu djecu da glasaju za komuniste itd. neda mi se vise pisat
supervox
03.01.2005., 15:27
Nevažeći listići ne ulaze u utrku, ali se barem NE mogu ZLOPORABITI !!!
Boris Mikšić bi trebao pozvati svoje biraće da upravo to učine u drugom krugu, pa kad bi Crnić objavio 450000 nevažečih listića(ili 900000 u slučaju velikog odaziva), onda bi se valjda građani u Hrvatskoj osvijestili da je između HR i Ukrajine tanka narančasta linija...!!!
Tada bi Ustavni sud, ako je nepristran, a ja još vjerujem u pravnu državu, mogao poništiti izbore !!!
Ne želim ukrainski scenario u HR, mislim da smo ipak barem 10 godina ispred njih u demokraciji, ali ona tanka narančasta linija......madafaka !!! :rozi:
HrvojeHorvat
03.01.2005., 15:38
Attack kaže:
naravno - ja više nemam svojih kandidata :flop: :bljak:
Ja sam zato bojkotirao i prvi krug.
HrvojeHorvat
03.01.2005., 15:39
papa štrumf kaže:
Možda je zato Hrvatska na prosjačkom štapu i njome upravljaju lopovi, nemaš se čime pohvalit.
Sve mi se čini da su ovo iskustva prijatelja od prijatelja i tako dalje, bog zna istinu.
I šta bi on trebao primiti svakog tko se želi naći sa njim ? pa čovjek vodi ogromno poduzeće.
I da, smatram da je jedan od poštenijih
Smatras da je jedan od postenijih zato jer je to sam rekao? Pitaj malo njegove zaposlenike koliko su zadovoljni svojim gazdom, te da li ih gazda postuje....
HrvojeHorvat
03.01.2005., 15:42
j.a. kaže:
svako ko ne glasa daje glas mesicu!! a taj mesic nas sramoti na svakom koraku!! ide u svijet sa croejsa erlajnsom, dok dva challengera trule na plesu ( da ljudi moji nije ih prodao). prvi prevodioc mu je dao otkaz jer nije mogao govoriti stranim predsjednicima gluposti koje mesic prica, nadalje mi nismo naravno bili u ratu sa crnom gorom koji su zapravo mlecani '91 bombardirali. zna pricat samo ruski a sad jos laze da zna i francuski, a sam je prije rekao da nezna. uspropastio je sve u sta se guro ( najvise kad je poslovao sa rusima), ima lose viceve, star je i ne radi nista!! osim naravno sto je jako ljubazan covjek koji se u beogradu IZVINUO za sve sto smo mi zlocesti hrvati njima loseg napravili za vrijeme rata, zamisli kakva bezobraznost isli smo se braniti.stvarno nezamislivo. dalje necu ni govoriti jer oni koji su za mesica su za mesica zbog drugih razloga pa im misljenje i nemogu promijeniti. a da kazem i par razloga zasto ljudi glasaju za njega: covjek je jugonostalgicar sa potporom komunista a znamo da su nam komunisti isprali mozak pa sad nam je u glavi samo glasanje za njih i sto je najgore roditelji komunisti tjeraju svoji jedva punoljetnu djecu da glasaju za komuniste itd. neda mi se vise pisat
Isto tako je taj crni Mesic svojevremeno bio u samom vrhu HDZ-a...sto znaci da su takvi kao Mesic vise nego dobrodosli u HDZ-u...jos uvijek ima dosta komunistickih mastodonata u toj stranci.
naravno da ima!! no za ovog znamo sta je (mesica), pa koliko mozemo izgubit ak rade damo kosorici glas? jel uistinu moze biti gore neg je??
Hamid_88
04.01.2005., 01:09
Xerex kaže:
Hoćete li? :rolleyes:
Nisam lud. Moj glas ide Mesiću.
Bojkotiranje izbora je loša i nezrela ideja a za njom se povodi tip ljudi koji se boje i bježe od odgovornosti te bi najrađe da je uvijek netko drugi kriv za stanje u zemlji da ne moraju kriviti sebe.
Svatko tko je punoljetan mora iskoristiti svoje pravo glasa, ne se žaliti kasnije kako je ovo ili ono loše.
DJEVOKAČKO PREZIME
04.01.2005., 01:13
Hamid_88 kaže:
Nisam lud. Moj glas ide Mesiću.
Bojkotiranje izbora je loša i nezrela ideja a za njom se povodi tip ljudi koji se boje i bježe od odgovornosti te bi najrađe da je uvijek netko drugi kriv za stanje u zemlji da ne moraju kriviti sebe.
Svatko tko je punoljetan mora iskoristiti svoje pravo glasa, ne se žaliti kasnije kako je ovo ili ono loše.
Obrnuto i bojkot je riješenje, jer toga se upravo boji pozicija i opozicija, jer se onda neće moć pozivat da govore i seru u ime naroda a rade i krade samo za sebe.
Kakav će to bit predsjednik ako izađe na izbore 30% glasačkog tijela, a predsjednik osvoji 51% izašlih glasova. Za njega će glasat samo 16% biračkog tijela!
-STAnCE-
04.01.2005., 01:18
neću iz istog razloga iz kojeg nisam ni prvi put. žaliti se hoću kad mi nešto ne bude po volji , to mi je ustavom omogućeno
Hamid_88
04.01.2005., 01:18
DJEVOKAČKO PREZIME kaže:
Obrnuto i bojkot je riješenje, jer toga se upravo boji pozicija i opozicija, jer se onda neće moć pozivat da govore i seru u ime naroda a rade i krade samo za sebe.
Kakav će to bit predsjednik ako izađe na izbore 30% glasačkog tijela, a predsjednik osvoji 51% izašlih glasova. Za njega će glasat samo 16% biračkog tijela!
Mesiću je u prvom krugu skinuto najmanje 10% glasova. Mesić sam dobiva preko 50% glasova sa Mikšićem u igri, a bez Mikšića i ostalih klaunova još više.
DJEVOKAČKO PREZIME
04.01.2005., 01:21
Hamid_88 kaže:
Mesiću je u prvom krugu skinuto najmanje 10% glasova. Mesić sam dobiva preko 50% glasova sa Mikšićem u igri, a bez Mikšića i ostalih klaunova još više.
Mislim da dobar dio birača koji su glasali za Mesića neće izać u drugom krugu i da će odziv birača biti znatno ispod 50%
Hamid_88
04.01.2005., 01:22
DJEVOKAČKO PREZIME kaže:
Mislim da dobar dio birača koji su glasali za Mesića neće izać u drugom krugu i da će odziv birača biti znatno ispod 50%
Moguće. No vjerojatnije je suprotno.
QUESTION
04.01.2005., 09:10
A, da li se u drugom krugu moze glasati PROTIV ? ;)
Dijete Cvijeća
04.01.2005., 11:01
Xerex kaže:
Ja hoću...
Ti si maloljetan, ne (bar se tak priča po forumu ;) )?! :zubo:
Ja neću - glasat ću za Mesića, em se razme.
Pa, bojkotirat ce ih eventualno netko "ciji" kandidat nije prosao, ne?Ja sam svoj glas dao STIPI MESICU i dat cu mu ga opet.Dakle, odgovor je - NE.
Buckfast kaže:
Upravo tako. Pogledat cu jos suceljavanje, mozda cak netko kaze nesto pametno. Mada ne vjerujem bas u to...
Glavna tema ce bit ko je gdje bio '91. ccccc :confused: :eek: :confused: :flop:
Ajmo za Rojsa glasat. On je bio na Plitvicama
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.