PDA

View Full Version : Muška odijela i dodaci

chiquita
03.01.2005., 08:47
znači ne svadbena, ovo ono, nego službena ali ne sad ona od nekih 2 soma ćuna nego jeftinija.
di toga ima za kupit?
di ima varteks, outlet?
fala na pomoći.:)

magic
03.01.2005., 09:01
jeftinije od 2000 kuna ne mozhesh kupit mushko odijelo.

mozhesh eventualno neku shtracu i sprdachinu, ali normalno odijelo - ne.

ne znam za te outlte, kod nas toga nema.

Prolaznica
03.01.2005., 09:34
čikita, odite u varazdin u varteksov tvornicki ducan .... imas odijela od ciste runske vune po 600 kn ... najskuplje odijelo koje sam vidjela tamo dodje 1700 kn
jedino treba imat srece i doci tamo kad dobiju robu iz tvornice, a rekli su mi da je dobivaju otprilike svaka 2 tjedna

chiquita
03.01.2005., 09:39
niš od vž, hitno mi je, danas sutra je zadnji rok.:angeleye:

xxGaladrielxx
03.01.2005., 11:54
kamenskov ducan na jarunu kod edo pizzerie

chiquita
04.01.2005., 09:09
bili u varteksovom outletu jučer - nema broja.:zubo:
bili u kamenskom - inventura.:zubo:
bili u KIM modi - nema broja :zubo:
na kraju smo otišli drito u varteks na trg, našli lijepo odijelo, ko njemu po mjeri šivano, tamno sivo - do crno cijena 1300 kn s popustom 1050 kn.
jedino mi nije bila po volji tuksa od prodavačice koja kad sam ju pitala jel nam može pomoći najprije duuuugo trepnula i onda rekla mooooooolim? a baba ima prek 50 godina.
takvo neljubazno stvorenje, nespremno za pomoć, koju boli qurac za sve, šturo odgovara na pitanja i stvarno ali stvarno ne pokazuje ni malo trunke pristranosti i ljubaznosti ne bi smjelo tamo raditi.
em što moj dragi nije baš standardno građen :zubo: pa je i stoga malo neugodno tražiti odijelo em što se ni on ni ja baš ne kužimo baš u sve potankosti i detalje na koje treba obratiti pažnju.
htjela smo kupiti još i košulju orljavinu, prekrasna je - crna sa tankim neravnomjernim crtama ali košulje se ne isprobavaju!:rolleyes: :mad:
ono, htio bi im ostaviti novce ali nemožeš, pa nećeš valjda kupovati odjeću koju nisi isprobavo...jebote pa nisu košulje gaće u pitchku strininu.
il ja nisam "moderna" ženska ili fakat dugo nisam hodala po dućanima pa ne znam za tu novu foru prodavanja odjeće.
i eto, htjeli ne htjeli ostavili smo lovu tamo sretni što smo ipak našli ono što smo tražili ali uz tako gorak okus neljubaznosti da je to strava.

Paragalactic
04.01.2005., 09:47
chiquita kaže:
...otišli drito u varteks na trg, našli lijepo odijelo...
Baš me zanima hoće li ti bit tak lijepo nakon prvog posjeta kemijskoj čistionici... Al kolko para tolko muzike...

chiquita
04.01.2005., 09:51
Paragalactic kaže:
Baš me zanima hoće li ti bit tak lijepo nakon prvog posjeta kemijskoj čistionici... Al kolko para tolko muzike...
kaj stvarno?
daj opiši svoje iskustvo.

Paragalactic
04.01.2005., 09:58
chiquita kaže:
kaj stvarno?
daj opiši svoje iskustvo.
Flizelin nabubrio... Al možda tebi neće...

Prolaznica
04.01.2005., 10:06
ja nisam nikada imala problema sa bilo kojim komadom robe iz Varteksa, a bogami ni moj dragi
cak se i moj sef, Talijan inace, bacio na kupnju varteksovih odijela:cool:

xxGaladrielxx
04.01.2005., 13:48
Paragalactic kaže:
Flizelin nabubrio... Al možda tebi neće...
e vis, to nije greska proizvodjaca vec kem. cistione i flizelin nije nabububrio vec se odljepio :D

Cro-cutie
04.01.2005., 13:57
magic kaže:
jeftinije od 2000 kuna ne mozhesh kupit mushko odijelo.

mozhesh eventualno neku shtracu i sprdachinu, ali normalno odijelo - ne.

Slozila bi se sa Magicom, odjelo - a da izgleda dobro - neces naci za ispod 2000 kn.

Kad ti treba odjelo?

Moj muz je bio poslovno u Kini, i tamo je isao kod jednoga covjeka, i sasio mu odjelo za 5 dana. Super cijena. Super odjelo. Dosad je narucio 6 odjela od tog covjeka. Mogu ti javit na PM za broj/adresu.

xxGaladrielxx
04.01.2005., 13:59
Cro-cutie kaže:
Moj muz je bio poslovno u Kini, i tamo je isao kod jednoga covjeka, i sasio mu odjelo za 5 dana. Super cijena. Super odjelo. Dosad je narucio 6 odjela od tog covjeka. Mogu ti javit na PM za broj/adresu.
:rofl:

Cro-cutie
04.01.2005., 14:01
xxGaladrielxx kaže:
:rofl:

I kaj je tu smjesno??:rolleyes:

chiquita
04.01.2005., 14:07
Cro-cutie kaže:
Slozila bi se sa Magicom, odjelo - a da izgleda dobro - neces naci za ispod 2000 kn.

Kad ti treba odjelo?

aha, a kak šalje odijela u zagreb? poštom?

Cro-cutie
04.01.2005., 14:20
chiquita kaže:

Da, postom. Upitat cu ga, al cini mi se da je plation $500 CAD a to je negdje izmedu 2000 - 2200 kuna. I odjela su stvarno super. Prvo mu se javis preko emailom, on ti posalje razne materijale koje bi zelio, pa onda posaljes mjere itd i stize sve za 2 tjedna.

Evo, tu sam nasla adresu kod muza:

Wongs Tailor
G-3 Hankow Center, 5-15 Hankow Road
G.P.O Box 97085 T.S.T., Kowloon, Hong Kong
Tel: 23751808, 27363770
Fax: 23170275
Email: wongstailor@yahoo.com.hk

xxGaladrielxx
04.01.2005., 14:21
chiquita kaže:
pa odes tam i pokupis, cc :rolleyes: :D :D

dodouprolazu
04.01.2005., 14:58
obicno se kosulje ne isprobavaju. Vazno je znati omjer "vrata". Nije mi se jos dogodilo da ne bi pasalo. Bio sam jednom u frci kad sam uletio u ducan i kupio kosulju (u hotelskom ducanu, ne cinite to ako ne morate) i trazio da skine etiketu i iglice jer sam morao vec biti na sastanku par katova vise u to vrijeme. U toj kosulji. Isuse koliko iglica je izvadila :rolleyes: trajalo je duze nego da sam ju sam sivao :D

chiquita
04.01.2005., 15:01
dodouprolazu kaže:
obicno se kosulje ne isprobavaju. Vazno je znati omjer "vrata". Nije mi se jos dogodilo da ne bi pasalo. Bio sam jednom u frci kad sam uletio u ducan i kupio kosulju (u hotelskom ducanu, ne cinite to ako ne morate) i trazio da skine etiketu i iglice jer sam morao vec biti na sastanku par katova vise u to vrijeme. U toj kosulji. Isuse koliko iglica je izvadila :rolleyes: trajalo je duze nego da sam ju sam sivao :D
ma znam da, frendica mi veli da prodavačica ako je iole sposobna uzme metar i izmjeri omjer vrata pa po tome zna veličinu ako gospon kao što je moj ne zna koji broj nosi :D ali što je s trbuhom?:D
ja sam još uvijek za da se košulja i takve stvari ne mogu kupiti bez probavanja, jedino ak si manekenski tip i posjeduješ tijelo točnih mjernih oznaka.
a takvi su rijetki.:)

dodouprolazu
04.01.2005., 15:23
oni sa skembom se furaju na sportivu ;) pamucne polo majce se daju razvuci. Ma da znam, trebali bi imati od svakog modela po jedan konfekcijski broj za probati (ne nuzno svih uzoraka koje prodaju) a onda si kupac lako uzme zapakiranu istog broja. Nazalost to im nije praksa. Da, svaka iole sposobna prodavacia mora znati izmjeriti vrat i pogoditi velicine u svom ducanu jer nisu svugdje sve velicine iste. Meni u ormaru vise kosulje barem 3 ako ne i vise razlicita broja a vrat svo vrijeme isti.

Paragalactic
04.01.2005., 15:25
xxGaladrielxx kaže:
e vis, to nije greska proizvodjaca vec kem. cistione i flizelin nije nabububrio vec se odljepio :D
A jel? Greška kemijske? Ajd mi to objasni... Kaj to oni naprave da se flizelin odlijepi?

Evo ti nešto za ponavljanje gradiva... (http://www.hok.hr/hok/cehovi/2004-njega-tekstilija/dinko_pezelj.pdf)

xxGaladrielxx
04.01.2005., 15:32
Paragalactic kaže:
A jel? Greška kemijske? Ajd mi to objasni... Kaj to oni naprave da se flizelin odlijepi?

Evo ti nešto za ponavljanje gradiva... (http://www.hok.hr/hok/cehovi/2004-njega-tekstilija/dinko_pezelj.pdf) [/B]
:rofl: :cerek: hahah, pa di si to izvukao??
gle, problem je kaj tretiraju svu odjecu identicno.
problemi kem. cist. (http://www.hok.hr/hok/cehovi/2004-njega-tekstilija/marija_laljek/slide3.htm) :D :D

Paragalactic
04.01.2005., 15:33
Cro-cutie kaže:
Da, postom. Upitat cu ga, al cini mi se da je plation $500 CAD a to je negdje izmedu 2000 - 2200 kuna. I odjela su stvarno super. Prvo mu se javis preko emailom, on ti posalje razne materijale koje bi zelio, pa onda posaljes mjere itd i stize sve za 2 tjedna.

Evo, tu sam nasla adresu kod muza:

Wongs Tailor
G-3 Hankow Center, 5-15 Hankow Road
G.P.O Box 97085 T.S.T., Kowloon, Hong Kong
Tel: 23751808, 27363770
Fax: 23170275
Email: wongstailor@yahoo.com.hk
Ajd meni pošaljite pare i mjere... Poslat ću vam odjelo časna pionirska! :cool: :D

maristella69
10.01.2005., 12:16
dodouprolazu kaže:

Kad li ju je samo stigla ispeglati?!:confused:

Inače, lijepa su odijela u Varteksu, skupa doduše, jedino da se već jednom napravi neka standardizacija veličina..

dodouprolazu
10.01.2005., 12:37
maristella69 kaže:
Kad li ju je samo stigla ispeglati?!:confused:

Inače, lijepa su odijela u Varteksu, skupa doduše, jedino da se već jednom napravi neka standardizacija veličina..

Nije ju peglala. Obukao sam sako gore i posluzilo je. Uostalom na sastanak takvih dimenzija je bilo gore doci bez kosulje nego u zguzvanoj (meni su kofer zagubili na aerodromu a u onoj u kojoj sam letio nekoliko sati nisam mogao ici)

maristella69
10.01.2005., 13:48
Jebiga, V.I.P. rules.:p

Inače, Herucov diskont ima dobrih odijela, etc. po prilično ugodnim cijenama.

dodouprolazu
10.01.2005., 13:51
maristella69 kaže:
Jebiga, V.I.P. rules.:p

.

ne razumijem :confused:

Prolaznica
10.01.2005., 14:11
moze malo podrobniji info o Herucovom diskontu? :confused:

maristella69
10.01.2005., 14:37
U okviru tvornice Heruc, cijene ok, priliv nove robe navodno isto dobar (nekoliko puta tjedno obnavlja se asortiman), ima i dosta elegantne ženske odjeće, hlača, sakoa, suknji, balonera, čak i od antilopa, te prava koža. Plaćaš karticama, popust na cash 10 %.

Billi
10.01.2005., 14:52
mislim da kosulju ipat treba probati, pogotovo ak kosta od 300 kn nadalje. muz je probao dva od istog proizvodaca i bile su razlicite:confused: takodjer i duzina rukava moze varirati.

madafaka99
25.01.2005., 17:54
Ja muški malo ovdje zaluto al šta je tu je...

Uglavnom..treba mi odijelo za maturalnu pa ako netko zna gdje uz zg naći neko ok odjelo, moderno, ne za starce, ne preskupo (do 2000 kn) nek kaže :cool: :cool:

~kontesa~
26.01.2005., 01:38
madafaka99 kaže:
Ja muški malo ovdje zaluto al šta je tu je...

Uglavnom..treba mi odijelo za maturalnu pa ako netko zna gdje uz zg naći neko ok odjelo, moderno, ne za starce, ne preskupo (do 2000 kn) nek kaže :cool: :cool:

evo prijedlog pogledaj u benettonu bogovićeva 9
prije mjesec dana cijena je bila oko 1 365 kn nadam se da je jos uvijek :)
sretno s potragom :w

bilde
26.01.2005., 01:44
stiven kaže:
branimir- stara vlaška

imaš poneko solidno i u varteksu

i neznam kak se dućan zove tom u vlaškoj cca 200 metara istočno od imaportane galerije
mislim da je guess ili tako nesto, odi pogledaj, ja sam si tamo nasao odijelo po prilicno pristojnoj cijeni.

madafaka99
26.01.2005., 14:34
A gdje bi bio taj GUESS ???

Zna jos tko za kakvu trgovinu??

debelakrava
27.01.2005., 09:22
pa kaj ja znam...neke elegantnije traperice - onak 'odjelastog kroja' i onaj sjajniji traper i gore bijela kosulja kratkih rukava. na sve to nonsalantno zavezana kravata, dolje neke cool cipele (moze i izglancane marte) i voila. meni je to jako elegantan a opet mladenacki look

injanja
27.01.2005., 09:30
debelakrava kaže:
pa kaj ja znam...neke elegantnije traperice - onak 'odjelastog kroja' i onaj sjajniji traper i gore bijela kosulja kratkih rukava. na sve to nonsalantno zavezana kravata, dolje neke cool cipele (moze i izglancane marte) i voila. meni je to jako elegantan a opet mladenacki look
je...ali cure u isto vrime sve svečanije...:rolleyes:
pa ja ipak mislim da je to prilika za odijelo...i da neke prilike moraju ostat takve...

cranberryCherry
28.01.2005., 00:14
ovak dečki ,ako ikako možete naći kupite si košulju crnu od sjajnijeg materijala,npr. svila,saten,il tako neki materijal,to furate bez kravate.
ili-košulju crnu normale ali koja ima sjajniji crni materijal na kragni-to je o.k. i to vam kasnije bude košulja koju možete iskoristit u raznim prigodama ( 1 moja frendica je baš spominjala kako je neki lik bio na dočeku nove godine u takvoj košulji i da je izgledao dobro (obučen ,mislim)

ako želite biti in nabavite si kravatu usku tanku od crne tanke kože

želite li biti šik :D nabavite ist takvu kravatu ali ljubičastu ili bordo koju nosite uz tamnu košulju i tamno odijelo

a uostalom što će vam te košulje i kravate?Meni je uvijek bilo nabolje crno odijelo ispod uski bijeli T-shirt

injanja
28.01.2005., 11:59
cranberryCherry kaže:
ovak dečki ,ako ikako možete naći kupite si košulju crnu od sjajnijeg materijala,npr. svila,saten,il tako neki materijal,to furate bez kravate.
ili-košulju crnu normale ali koja ima sjajniji crni materijal na kragni-to je o.k. i to vam kasnije bude košulja koju možete iskoristit u raznim prigodama ( 1 moja frendica je baš spominjala kako je neki lik bio na dočeku nove godine u takvoj košulji i da je izgledao dobro (obučen ,mislim)

ako želite biti in nabavite si kravatu usku tanku od crne tanke kože

želite li biti šik :D nabavite ist takvu kravatu ali ljubičastu ili bordo koju nosite uz tamnu košulju i tamno odijelo

a uostalom što će vam te košulje i kravate?Meni je uvijek bilo nabolje crno odijelo ispod uski bijeli T-shirt
i meni je to :top:
evo ja sam se nedavno udavala..
i tata mi je imao crno odijelo,crnu košulju i sivu kravatu-sjajnu.
a brat ljubičastu košulju i bež-žutu kravatu
super je bilo i na jednom i na drugom!!!

cranberryCherry
29.01.2005., 20:15
e malo moje "đubre bahato" :cerek: ...to je bio jedan sasvim benigni modni savjet...gle,ne znam ja kak se ti oblačiš nit ne znam što je tebi relativno normalna osoba,al znam da su meni cool dečki sa smislom za estetiku i oni koji se ne boje isfurat nešto drukčije a opet fora: tipa kravata zanimljive boje i materijala.

parzg13
31.01.2005., 11:46
stiven kaže:
branimir- stara vlaška

imaš poneko solidno i u varteksu

i neznam kak se dućan zove tom u vlaškoj cca 200 metara istočno od imaportane galerije

Odmah do Branimira imaš butik "Slaven".
Imaju modele ko u Branimiru, možda u nešto malo manjem broju... ali su dosta jeftiniji. Kvaliteta je ista.
Nekad je bio u Importane centru Phillipe Marten (mislim da se tako piše) ali su zatvorili. Oni su imali stvarno genijalna odijela... ne samo od vune i viskoze nego i od materijala tipa lana i sl. Ne znam di imaju druge dućane... čula sam da je negdi u Vlaškoj blizu Galerije, ali da su možda promjenili ime.

madafaka99
01.02.2005., 09:28
parzg13 kaže:
Odmah do Branimira imaš butik "Slaven".
Imaju modele ko u Branimiru, možda u nešto malo manjem broju... ali su dosta jeftiniji. Kvaliteta je ista.
Nekad je bio u Importane centru Phillipe Marten (mislim da se tako piše) ali su zatvorili. Oni su imali stvarno genijalna odijela... ne samo od vune i viskoze nego i od materijala tipa lana i sl. Ne znam di imaju druge dućane... čula sam da je negdi u Vlaškoj blizu Galerije, ali da su možda promjenili ime.

Jel tko zna gdje je danas daj Phillipe Marten ??
Koliko su cjene tamo i u "Slavenu" ??

parzg13
01.02.2005., 11:19
madafaka99 kaže:
Jel tko zna gdje je danas daj Phillipe Marten ??
Koliko su cjene tamo i u "Slavenu" ??

U Martenu smo mom dragom kupili odijelo sa košuljom za nešto manje od 3 000 kn a u Slavenu možeš naći odijela za koje 2 000 kn

hugoboy
06.12.2005., 01:35
zanima me gdje se u Zagrebu može povoljno kupiti dobro muško odijelo, ne mislim na klasične trgovine muškom robom nego na nekakvu trgovinu gdje mladi običavaju kupovati odijelo za maturu, neku prigodu itd.
Ekipo, gdje kupujete, dajte savjet, ipak bi htio neko cool odijelo!

MC white 100's
06.12.2005., 08:33
na Hreliću, imaju jako dobar izbor i povoljne cijene

polly
06.12.2005., 08:50
hugoboy kaže:
zanima me gdje se u Zagrebu može povoljno kupiti dobro muško odijelo, ne mislim na klasične trgovine muškom robom nego na nekakvu trgovinu gdje mladi običavaju kupovati odijelo za maturu, neku prigodu itd.
Ekipo, gdje kupujete, dajte savjet, ipak bi htio neko cool odijelo!

probaj kod Kamenskog
oni rade lohn poslove, šivaju za Pierra Cardina i ako im nešto ostane prodaju u svojim dućanima
materijali dobri, izrada dobra, cijene povoljne
u prolječe imaju baš linije za dečece zbog mature, moderniji krojevi, strukirano i za visoke štrkljave

Mura ti ima ured u Zagrebačkoj 205
imaju tamo diskontnu prodaju, popusti su 40-50% redovnih cijena
rade od 8 do 16

margo-maslinovo ulje
16.01.2006., 20:13
di da kupin neko lipo odjelo, za svaki dan nosit? dosad san uzima u varteksa al su postali kuratz od firme:rigo:
uberskupi kurtzi ka hugo ne dolaze u obzir :) ka ni neki pederluci ciganski :) a po onom šta san napisa u prvoj rečenici jasno je da neki svečani kurtzi također nedolaze u obzir:) i kurtze ka šta je lantea di ima brojeva ispod 42 i iznad 58 ne spominjite:)

sumirat ću: normalno muško odjelo, za pristojnu cjenu- di ima?

Grgica Mali
16.01.2006., 21:12
Benetton. Po 800 kn na sniženju. :traca:

tash@
17.01.2006., 07:41
ne znam što smatraš normalnom cijenom za odijelo ali u Heruc-u (na sniženju :D) bude prekrasnih :cerek:

Juraj2
17.01.2006., 16:03
1. Mura, malo skuplje ali kvaliteta
2. Heruc
3. Varteks
4. Kamensko
5. Muski butici po centru, ima ih ko drva

polly
17.01.2006., 19:00
da nadopunim juraja
1. imaju u uredima stalni popust od 40%, rade od 9-16 sigurno, Zagrebačka 205
2. firmin dućan sa nižim cijenama kod trešnjevačkog placa, mislim da je nova cesta ali pogledaj na netu
4. firmin dućan u Reljkovićevoj, popust za gotovinu, jako su ljubazni i ako ti se nešto svidi zovu ostale (čitava 2) svoje dućane pa ti kažu ako ima tamo boje/veličine, uskoro će imati kolekcije za maturante, zna biti krasnih odijela za mlade dečke

Jabuka25
17.01.2006., 19:20
Benetton je po mom mišljenju the best. Iako je jos bolje sasit odijelo po mjeri. U Vlaskoj u Zgb imas krojaca koji sije po mjeri i to jako dobro - materijal kupis ili on da svoj. Cijena oko 1000 kuna, ovisno o materijalu ali uvijek je riječ o finim prirodnim tkaninama. Zaista je covjek - umjetnik. :cool:

margo-maslinovo ulje
20.01.2006., 19:22
Benetton je po mom mišljenju the best. Iako je jos bolje sasit odijelo po mjeri. U Vlaskoj u Zgb imas krojaca koji sije po mjeri i to jako dobro - materijal kupis ili on da svoj. Cijena oko 1000 kuna, ovisno o materijalu ali uvijek je riječ o finim prirodnim tkaninama. Zaista je covjek - umjetnik. :cool:

seren se na benetton :rigo:

reci mi di točno taj as radi:confused: mislim, vlaška je dosta širok, tj dugačak pojam:)

boško buha
17.03.2006., 07:25
di da kupin neko lipo odjelo, za svaki dan nosit? dosad san uzima u varteksa al su postali kuratz od firme:rigo:
uberskupi kurtzi ka hugo ne dolaze u obzir :) ka ni neki pederluci ciganski :) a po onom šta san napisa u prvoj rečenici jasno je da neki svečani kurtzi također nedolaze u obzir:) i kurtze ka šta je lantea di ima brojeva ispod 42 i iznad 58 ne spominjite:)

sumirat ću: normalno muško odjelo, za pristojnu cjenu- di ima?

"getto" dežmanova radi odlično i po mjeri ali nije baš bagatela!

Jalnuški Diletant
22.03.2006., 20:43
Gena (http://www.gena-trogir.com/)u Trogiru.

Billi
23.03.2006., 10:48
beneton je banana. dobar omjer cijena -odiijela je heruc. ima ih predivnih od 2500 nadalje....

crtica
23.03.2006., 11:36
"Kamensko", možeš i u tvornički dućan, "Heruc" također ima tvornički (kod Doma sportova je njihova tvornica), "Standard Konfekcija"...

raverica
22.11.2006., 17:10
gdje u zagrebu ima na nekom okupu butika sa muškim odijelima, ali ne sad neka velika imena, nego normalna odijela, ne preskupa

hvala

ulala
22.11.2006., 22:03
ne znam gdje ima butika na okupu u Zagrebu no znam da ima super jeftinih,kvalitetnih varteksovih odijela ali u Varaždinu u outlet dućanu... Ako imaš auto, vremena i volje, probaj tamo...

raverica
22.11.2006., 22:22
a varteks imam i u svom gradu... tak da ništa...

bucek
23.11.2006., 07:42
koja je cijena otprilike muškog odijela od pliša-samta,i gdje u Zg da odemo pogledati a da nije više od 1300-1500 kn???
hvala:top:

raverica
23.11.2006., 10:47
evo danas mi je frendica rekla da odem pogledat na kaptol, valjda neka ulica prije katedrale i ima više trgovina s odijelima

traveler
04.02.2007., 15:43
tribala bi mi neka kombinacija za maturalnu...tila bi nesto sa sesiricem,kravatom il mozda tregere koji vise...al ono u zenskom stilu!mislim da znate na sta mislim...trazila san slike na netu,al nisan nista uspila naci pa ako neko ima neku sliku il neki dobar savjet,prijedlog...bila bi zahvalna!
sad san se sitila nesto u stilu demi moore u striptizu,al ne tak kratko :)
pozzzz

traveler
04.02.2007., 15:48
mislim ono moze i bez sesira il ktravate,ja to samo nadodam na odijelo...

Ultra*
04.02.2007., 16:22
Mislis slike obicnih odijela hlace+sako?

traveler
04.02.2007., 17:48
pa da...otprilike i ja bi to onda prominila,ne bi sasvim obicno,svugdi trazim,al nis... :(

ja.mulac
26.03.2007., 22:37
trebam muško odijelo :cool: , a budući da je ovo moj prvi susret sa kupovinom odijela, molio bih pomoć.
znači gdje kupiti odijelo ispod 2000kn? :confused: :confused:

ja.mulac
26.03.2007., 22:58
ajmo ljudi, pomagajte! ;)

NoWa
26.03.2007., 23:51
trebam muško odijelo :cool: , a budući da je ovo moj prvi susret sa kupovinom odijela, molio bih pomoć.
znači gdje kupiti odijelo ispod 2000kn? :confused: :confused:
Kamensko- u Ilici. Prodaju (il su prodavali) razna fina odijela za malo para.

il ajde u city centar one i nađi neki dućan...il u centru šetaj okolo i naići ćeš ih na masu. odijelo je lako kupiti, cipele i kravata će ti bit problem:zubo:

-ana-
27.03.2007., 03:52
a da skoknes do varazdina? po varteksovo odijelo? mozda ulovis neko snizenje...:s

dmj
27.03.2007., 07:30
U Zagrebu, Kamensko je najjeftiniji, a kvalitetan odabir.

iva1608
27.03.2007., 09:50
moj muž je za svadbu kupio odjelo u Lantei u centru grada.... Ilica mislim al nisam sigurna , sa košuljom sve skupa 2400 kn. Bilo je predivno, prugasto , crno. I to je baš Lantea specijalizirana za odijela,ima veliki izlog ispred i dosta je povoljna. kao što je netko već spomenuo i varteks u vž ima lijepa i povoljna odijela.

ja.mulac
27.03.2007., 20:17
Kamensko- u Ilici. Prodaju (il su prodavali) razna fina odijela za malo para.

il ajde u city centar one i nađi neki dućan...il u centru šetaj okolo i naići ćeš ih na masu. odijelo je lako kupiti, cipele i kravata će ti bit problem:zubo:

mislim da bum isao na varijantu bez kravate, dlakava prsa i zlatni lanac debljine podlaktice! lol

Mylo
27.03.2007., 20:51
zaleti se ako imas volje u arteni u udine u italiju
tamo sam kupovao za maturalnu, imas poredu sve moguce marke, od najeftinijih do najskupljih i sve vrste kosulja , remena i majca, veoma je veliko i poredano je uredno po redu sve... prodavaci nisu napadni i dosadni nego imaju smisla za obuc ako nisi samostalno sposoban odabrati pravo itd... a i jeftinije je, povrat poreza na granici, jos k tome proputujes malo po italiji...

ja.mulac
27.03.2007., 21:01
zaleti se ako imas volje u arteni u udine u italiju
tamo sam kupovao za maturalnu, imas poredu sve moguce marke, od najeftinijih do najskupljih i sve vrste kosulja , remena i majca, veoma je veliko i poredano je uredno po redu sve... prodavaci nisu napadni i dosadni nego imaju smisla za obuc ako nisi samostalno sposoban odabrati pravo itd... a i jeftinije je, povrat poreza na granici, jos k tome proputujes malo po italiji...

tnx, ali bitno mi je vrijeme, a nemrem si odvojit cijeli dan za put, jerbo mi odijelo treba za vikend, nemrem s posla izostat...
sutra ujutro u varteks i kamensko! :)

darin
28.03.2007., 01:22
pogledaj i u Herucov outlet na tresnjevci.

jennifer
28.03.2007., 09:02
tnx, ali bitno mi je vrijeme, a nemrem si odvojit cijeli dan za put, jerbo mi odijelo treba za vikend, nemrem s posla izostat...
sutra ujutro u varteks i kamensko! :)

Ako ti ne treba neko svecano onda pogledaj u Sashu (mislim da se tak zove) u Ilici, imaju snizenje 50 posto.

ja.mulac
03.04.2007., 18:38
ipak sam u nami uspio naći odijelo taamno sivo, materijal: svila i vuna, soma i po, košulja blijedo žuta, kravata, žuta sa nekim crnim sranjima, cipele špic papak totalni

bandek
17.04.2007., 14:01
Krećem u kupnju prvo odijela i prilično sam izgubljen. Gdje se u Zagrebu oko centra (osim Name i Heruca) mogu naći shopovi s odijelima? Ako je veći broj shopova smješten izvan grada, gdje je to? Thanks na odgovorima.

mokry
17.04.2007., 16:42
Na Ilici imaš Muru i onaj neki dućan samo sa muškim odjelima blizu Stiefelkoniga. Na trgu imaš u Varteksu cijelu hrpu. Ak hoćeš nekaj malo ležernije onda odi do Benettona. Nadam se da sam pomogao. :)

P.S. Ak ti se ta iz dućana ne sviđaju, uvijek si možeš dat napravit po mjeri. ;)

vekmar
17.04.2007., 19:13
mura je dobra. moj decko ima njihova 2 odjela i stvarno su :cerek:
ima i pierre cardin.. al ne znam di je ducan.
boss ima dobra odjela...(kaptol centar)
ima ih hrpa u peeku u city centru

P e t r a
19.04.2007., 15:04
Imas Kamensko u Ilici. Mislim da tamo imas Pierre Cardin. Inace, Murina su odijela su fakat kvalitetna.

http://www.kamensko.hr/

Night Rider
05.09.2007., 13:12
Poštovanje!
Dal zna tko neki link gdje se mogu vidjeti slike muških odijela?
Ne mora biti hrvatska stranica, bitne su mi samo slike da si odaberem neki dizajn za izradu po mjeri...

Unaprijed zahvaljujem

dr duca
05.09.2007., 18:17
www.hugoboss.com
www.zegna.com

Mislim da će to biti dovoljno...

decec
14.09.2007., 10:19
A kakve su cijene¸odijela u tom Kamenskom, imaju li neka sniženja...?

snupy
14.09.2007., 10:21
imas u kaptol cetru oko 7 ducana s odjelima (mura, piere carden, varteks, heruc...)

black_man
16.11.2007., 19:11
city park ljubljana...ako ćemo jeftinije...u jednom od niza robnih kuća tamo...imaju uvijek na rasprodaji odijela Selected...oko 200 eura..znači stvarno dobra odijela kad se čak i meni sviđaju:rolleyes:

Zli Mali Medo
15.06.2008., 16:03
Ne nosim odijela, ali silom prilika bih trebao ubrati jedno. E sada, buduci da nemam pojma koja valjaju, moze neka preporuka, gdje, sto i kako, tek toliko da ne bauljam po Zagrebu, nego da odmah filtriram i uzmem si ono sto ce mi se svidjeti... Cijena nebitna, ne patim na markice, dapace :D

E da, cipele organski ne podnosim, pa bih ja to uz tenisice nosio, ali ne neke seljoberske poput najkica, nego superduper tenisice. Je l' to ok? :D

Mogu li se samo hlace kupit jer mi sako ne treba? I tak. :D

Malina
15.06.2008., 16:18
Hm...odijelo i patike nisu bas najsretnija kombinacija..

bulletinthehead2
15.06.2008., 16:18
Jel bi bar mogao stavit okvirno najveću cijenu jer fakat ne znam što preporučit.Isto se odnosi i na cipele. Za koju je to priliku uopće?

Zli Mali Medo
15.06.2008., 16:40
Jel bi bar mogao stavit okvirno najveću cijenu jer fakat ne znam što preporučit.Isto se odnosi i na cipele. Za koju je to priliku uopće?

A ne mogu samo hlace kupiti? Treba mi za obranu diplomskog. Ako ne mogu samo hlace, onda recimo do 4000 kn, pa da imam kvalitetno i za ubuduce...

Koliko kostaju Hugo Boss odijela?

bulletinthehead2
15.06.2008., 21:24
A ne mogu samo hlace kupiti? Treba mi za obranu diplomskog. Ako ne mogu samo hlace, onda recimo do 4000 kn, pa da imam kvalitetno i za ubuduce...

Koliko kostaju Hugo Boss odijela?

Bossova odijela koštaju od 3500 pa na više,najbolje bi bilo da odeš u kaptol centar u bossov dućan pa vidi što ti paše. Dobra su i Armanijeva,al ona su oko 5000 i više kn... Reci i cjenovni prag za cipele-tenisice pa da ti znam reć...

Zli Mali Medo
15.06.2008., 22:54
Bossova odijela koštaju od 3500 pa na više,najbolje bi bilo da odeš u kaptol centar u bossov dućan pa vidi što ti paše. Dobra su i Armanijeva,al ona su oko 5000 i više kn... Reci i cjenovni prag za cipele-tenisice pa da ti znam reć...

Ok. Hvala na pomoci. Pogledat cu Hugo Boss. Tenisice imam (vansice :D).

akcija1
13.07.2008., 15:51
Moze li netko reci gdje se nalazi taj Herucov tvornicki ducan , pise na stranici da imaju ducane u Centru Kaptol,Ilici 26,Mesnickoj1,Novoj cesti 99 i Petracicevoj 2 ?

Ja sam visok i mrsav di bi mogao naci za sebe neki medjubroj odijela 92,94 mislim da mi je br?

Ak sijem to nikada nece ispasti kao one iz ducana...

Blue
13.07.2008., 23:26
Kupuješ li jedno odijelo, neka bude tamnosivo (što tamnije, što bliže crnom). Uz njega kupi kožni remen s jednostavnom klasičnom kopčom, svjetloplavu jednobojnu košulju i klasične crne kožne cipele. Kravata isto neka bude tamnija, npr. tamna bordo nijansa. Alternativno, bijela košulja i svjetloplava kravata. S tim imaš najbolju kombinaciju za sve formalne prilike u kojima se možeš naći. Sa samo jednim odijelom.

Za odijelo ne moraš potrošiti više od 2,000 kuna. Tvornički dućan Kamensko u Ilici te Varteksov tvornički dućan u Varaždinu najbolja su mjesta za kupovinu, ako te prati sreća pa nađeš nešto što ti se sviđa. Ni u dućanima ne bi trebao ići na veću lovu, nikako više od 2,500. Omjer cijene i kvalitete na višim cijenama nije vrijedan love.

Pri kupovini odijela:

Pazi da previše ne skratiš hlače, čemu su skloni svi krojači. Odijelo stoji na sasvim drugi način kad je novo i kad miruješ. Kad ćeš ga nositi, zgužvat će se na pregibima (koljena, dio oko prepona) i podignuti za koji centimetar. Također, pri hodanju (naročito bržem) će otići nešto malo prema gore, pa ti se može desiti da ti hlače izgledaju kao da imaš doma poplavu makar su ti kod krojača savršeno pristajale.

Sako neka bude što uži u ramenima, pazi da ti ne plivaju. Isto tako, pazi da ga možeš zakopčat na trbuhu a da ne pucaju gumbi ali i da ne plivaš. Uzmi sako s prorezima sa strane. Trenutno su moderni oni s dva gumba. Kad ga nosiš, nikako ne zakopčavaj zadnji donji gumb.

Košulju kupi jednobojnu, zaboravi pruge i uzorke. Ne vjeruj babama koje mjere vrat – namjerit će ti košulju koja će ti biti na knap a nakon prvog pranja bit će ti mala. Traži da probaš košulju jedan ili dva broja veću. Vrat mora imat prostora da nije stisnut. Pazi da košulja bude 100 posto pamuk. Za nju nikako ne bi trebao dati više od 350 kuna.

Kravata jednostavna, jednobojna, nešto uža. Cijena do 300 kuna. Cipele jednostavne kožne, cijena do 650 kuna. Možeš se prošvercat s nekim modernim crnim kožnim mekanim cipelama koje nemaju klasični nego ravni đon, ako ti vjera baš izričito ne dozvoljava klasične cipele :p Ispod košulje bijela jednobojna pod-majica kratkih rukava.

Zadnji savjet: kupi dokoljenke, crne. Nema ništa gore od noge koja viri ispod hlača, u sportskim čarapama ili srolanim tankim alkoholičarskim čarapama. Dokoljenka ne pada jer ide preko listova i uvijek je zategnuta.

Sve skupa te može doći ispod 4,000 kuna i izgledat će fantastično, ako dobro odabereš. I poslušaš ove savjete :D

Blue
13.07.2008., 23:27
Boss, Armani - nema smisla, zaista. Nije potrebno, ima puno boljih odijela za te pare.

akcija1
16.07.2008., 19:49
U DiCapriju sam nasao na snizenju musko odijelo 100 % runska vuna 1329 kn i odmah ga kupio

tomy23
17.07.2008., 15:42
ima netko u zg a da siva po mjeri,kvalitetno,uz normalnu cijenu?

valter_ri
19.07.2008., 16:38
Boss, Armani - nema smisla, zaista. Nije potrebno, ima puno boljih odijela za te pare.

Hmm neznam bas , Armani ima prejebena odijela , predobro stoje.... Ovisi kolko si spreman dat za odijelo. Ako si spreman dat 800+ eura onda ja Armani najbolji izbor :p

Blue
20.07.2008., 00:35
Odeš u Heruc, za cijenu Armanija ti sašiju samo takvo odijelo i to od materijala od kojih se šiva Zegna.

Mislim, je li ti važno kako ti odijelo stoji i kakav je materijal ili koje je marke?

lioness
27.07.2008., 16:49
koja je adresa Heruc tvornickog ducana? jesam li bas toliko corava da nisam uspjela naci :ne zna:

edit - kod doma sportova?

žensko
08.08.2008., 14:27
ja sam jako oprezna kod izbora majstora , ali krojaća sam našla i neću ga mjenjat , suprug treba sigurno 3 odijela godišnje zbog posla i sve narućujemo kod istog jer je stvarno dobar i čak jako povoljno radi sobzirom da je ručni rad i po mjeri . Svakome bi savjetovala da ima nekoga takvoga , nikakave firmice i markice koje samo debelo plačamo,a suprug je prezadovoljan kvalitetom(on se nanoso odijela i kaže da ovaj konkurira mnogim zvučnim imenima sigurno,što se kvalitete tiće) , a tek uslugom (znatno manje vremena od traženja dobrog odijela po cijelom gradu ) . Ako želiš , poslat ću ti kontakt da vidiš da li radi ili je na godišnjem . Jedino mi je žao što se specijalizirao za muške stvari a ne ženske:tuzni:

azzie83
02.09.2008., 10:45
Ajmo sve žene i svi "muškarci" koji se kuže u ovo...
Što s nosi danas? Naime našao sam neko talijansko odijelo marke Reporter. Zna li netko da li oni imaju neku web stranicu da vidim malo cijene i ostalu ponudu? Također da li se kod nas nosi onaj talijanski "štih", onako pomalo uske nogavice, i hlače malo nižeg struka (barem mi se čine da im je struk niži ili je moj pivski trbuh još više narastao). Iskreno već sam lud od kupnje tog odijela. Prodavačice mi pokušavaju bilo što uvaliti a kada već moram dati toliko novaca tada bih htio kupiti nešto dobro i "in". Unaprijed se zahvaljujem na odgovorima i sugestijama.

black_man
02.09.2008., 12:23
Ima široka paleta odijela: Hugo Boss,Versace collection,D&G,Emporio Armani...koštaju negdje od 4000 do 7000 kn...nisu super kroja i od extra materijala,ali uglavnom ne izgledaju klasično,nego baš za mlade i to mi se sviđa (osim Bossa)..ne znam što to šivaju u Herucu,ali ako je to nešto slično Zegna odijelima i još kroj po narudžbi onda je to možda i bolja opcija za te novce...
za nesto vise para 7000-12 000 mogu se kupiti super odijela u Italiji :
Armani Collezioni i Dolce&Gabbana,da trazim pravo odijelo te dvije marke bi bile prvi izbor...sumnjam da ne bih našao barem jedno savršeno,ako ipak ne bih,dodao bih još par tisuća kuna i u Versaceu sigurno našao :)
ma moguće da u bilo kojem dizajnerskom dućanu možeš naići na nešto dobro i da ti se sviđa,ali koliko sam ja obilazio,Giorgio Armani su klasična(čitaj za starije) i preskupa,čak preko 3000 E, generalno Gucci,Prada,Dior,Fendi imaju 'feminizirana' odijela koja po meni jako loše stoje na muškarcu,ne sviđa mi se taj geek look,šarenilo,preuska odijela i sl..cijela paleta drugih Zegna,Brioni,Loro Piana,Etro,itd..imaju klasiku...tako da ograničim izbor: Armani Collezioni ili Dolce&Gabbana po nekoj razumno skupoj cijeni ili Versace po skupljoj i nemaš stvarno gdje drugdje tražit:)

azzie83
02.09.2008., 14:20
Ja iskreno nemam namjeru potrošiti više od 2000 kn na odijelo. Uostalom to Reporter odijelo je taman negdje oko 2000kn. Jedino me brine taj talijanski "štih". Prodavačica mi jE rekla da sva talijanska odijela imaju uže nogavice (kaže ona idu na mrkvu!?) i niži struk hlača.

žensko
02.09.2008., 22:11
Za 2000 kn se može imati vrhunsko odijelo . Pola od toga ide u vrhunski materijal i pola u dobrog krojača . Heruc sigurno nema takve materijale u ponudi , jedino možda Croata i Brioni čije cijene ne treba spominjat . Reporter odijelo nije extra mat , svi oni teže što jeftinijoj proizvodnji i što skupljem proizvodu ( konfekcija ). Azzie83 , pogledaj sirovinski sastav Reporter odijela , vidi finoću , potraži takav materijal (teško ćeš naći isti isti , ali po sastavu hoćeš ) i uvjerit ćeš se da možeš imati takvo odijelo sigurno za 20% manje novca . Prodavačice samo rade svoj posao , ali moraš znati da ti ne pristaju svi modeli koji su na tržištu pa makar da i cijeli svijet ima niži struk i da idu u mrkvu što će ti ako ti ne pristaje . Npr moj muž je prisiljen na odijela po mjeri jer nikad nismo našli takav konfekcijski br . koji odgovara njegovom pivskom trbuhu . Već sam ga tražila rastavu zbog toga pa mi obećava da će ga skinuti .

The Final Cut
03.09.2008., 16:32
A kako ide s godisnjim dobima? Zar cu morati kupiti dva odjela? Ili imas jedno odjelo za cijelu godinu, pa ti je po ljeti vruce, a po zimi zima. :D Nemam iskustva s odjelima, a treba mi sad.

žensko
03.09.2008., 19:40
Kakav je to gospodin koji posjeduje samo jedno odijelo !?

The Final Cut
06.09.2008., 13:51
Evo, ja sam gledao odjela. Savjetujem da pogledate domaće proizvođače. Siscia, Kamensko, Varteks, Brioni, Heruc. Kamensko siva Pierre Carden po licenci, i ima linuju Prince (šugavo ime) za mlade, strukirano s 2 gumba. To je isto kao Varteksov DiCaprio. Cijene su ok, do 2000. Možete otići u tvornički dučan, pa još ako naletite na rasprodaju... Super! Mogu reć da naši proizvođači imaju jako dobra odijela, po dobrim cijenama. Boss od 4000 kuna je identičan odjelu od 1900 kina Kamenskog ili Varteksa. Ok, možda i nije, ali na meni jednako stoje i jednako dobro djeluju.

black_man
06.09.2008., 16:38
Evo, ja sam gledao odjela. Savjetujem da pogledate domaće proizvođače. Siscia, Kamensko, Varteks, Brioni, Heruc. Kamensko siva Pierre Carden po licenci, i ima linuju Prince (šugavo ime) za mlade, strukirano s 2 gumba. To je isto kao Varteksov DiCaprio. Cijene su ok, do 2000. Možete otići u tvornički dučan, pa još ako naletite na rasprodaju... Super! Mogu reć da naši proizvođači imaju jako dobra odijela, po dobrim cijenama. Boss od 4000 kuna je identičan odjelu od 1900 kina Kamenskog ili Varteksa. Ok, možda i nije, ali na meni jednako stoje i jednako dobro djeluju.

mislim da Brioni nije domaći proizvođač:mig:,a i svrstat ga u kategoriju sa Sisciom i drugim nema nekog smisla...preozbiljna odijela za moj ukus,ali sam se iznenadio cijenama..najjeftinije odijelo je koštalo 2500 E,a po narudžbi koštaju od 10000-36000E...s tim da u ponudi imaju nekoliko tisuća uzoraka pa cijene variraju ovisno o uzorku...a glede Bossa,odijela su u klasi s Varteksom i bezvezna,online se mogu kupit već za 300$-400$

The Final Cut
06.09.2008., 16:54
Da, ovo za Brioni... :bonk: Nešto sam ja krivo...

tomy23
27.09.2008., 15:17
kupio odijelo! a mislio da necu nac nista ok,s obzirom na gradju..prije nego velim koje,sta mislite,jel su bolja varteksova il od mure? ...i koja boja kosulje i kravate na crno odijelo..? :D

marko356
27.09.2008., 15:53
kupio odijelo! a mislio da necu nac nista ok,s obzirom na gradju..prije nego velim koje,sta mislite,jel su bolja varteksova il od mure? ...i koja boja kosulje i kravate na crno odijelo..? :D

nije bitno, glavno da tebi dobro stoji i da si zadovoljan, sta se kravate tice, ovisi o prigodi, kosulju bilu ako ti se neda izmisljat toplu vodu, kravatu da nije jednobojna vec neki uzorak da razbujes monotonost, npr vako nesto:

http://www.thomaspink.com/fcp/product/-/Ties/Yellow-Adair-Flower-Woven-Silk-Men's-Tie/99903763

g33
27.10.2008., 17:54
Dakle,zanima me postoji li neka internet stranica na kojoj bi mogao vidjeti sto veci izbor muskih odijela i kombinacija raznih boja(odijelo,kosulja,kravata),s obzirom da nemam bas volje za hodanjem od ducana do ducana,a jos manje za isprobavanjem.Puno hvala svima!

mariocactae
05.11.2008., 03:58
pa di je na kraju taj herucov dućan???? već je 5 puta postavljeno pitanje a odgovora nema...:(

The Final Cut
06.11.2008., 15:11
U Ilici. Izmedju Trga i Frankopanske na sjevernoj strani.

mariocactae
06.11.2008., 17:25
e hvala, nego daj mi reci kaj je to outlet ili..._

mad max 04
07.11.2008., 10:43
Heruc u Zagrebu ima ducane u Ilici 26,Novoj Vesi 11(Centar Kaptol),Mesničkoj 1 i Novoj Cesti 99. Outlet trgovina se nalazi u sklopu tvornice na Trešnjevci a adresa je Petračićeva 4.

decec
14.11.2008., 13:32
Kakve su cijene u Herucu? Osim Name, vrte li se i u ovim ostalim dućanima cijene oko 2000 kuna, koliko je za mene optimalno, jer nemam baš para... Pomagajte!! :)

AnelBihac
01.04.2009., 12:54
Pozdrav,

Zanima me koliko su Hugo Boss odjela? Otprilike, od najjeftinijeg do najskupljeg i koliko su njihove kosulje i kravate?

Gdje ima kupiti kvalitetnih odjela u kojim ducanima, odnosno u kojem trgovackom centru?

black_man
01.04.2009., 14:50
Pozdrav,

Zanima me koliko su Hugo Boss odjela? Otprilike, od najjeftinijeg do najskupljeg i koliko su njihove kosulje i kravate?

Gdje ima kupiti kvalitetnih odjela u kojim ducanima, odnosno u kojem trgovackom centru?

Hugo Boss odijela su od 4000 do 7000 kn,možda ima i skupljih, košulje oko
1000 kn,kravate ne znam,ali vjerojatno oko 500 kn. Po mom mišljenu,niti dobiješ izgled,niti super kvalitetu. Sve ono što je netko gore pričao o gužvanju i skraćivanju hlača je posljedica lošeg odijela,a ne nešto zbog čega bi bilo potrebno paziti na veličinu prilikom kupnje.
U ZG imaš Brioni i Zegna dućan pa pogledaj ponudu. To je premium kvaliteta,jeftinije od toga nađi nekog krojača da ti skroji po mjeri od nekog Zegna materijala i da ti kostur odijela ne bude na lijepljenje. Ovo zadnje će podići cijenu,ali barem neće biti gužvanja,bolje će pratit liniju tijela i podnosit kemijsko čišćenje.

hmore85
21.04.2009., 21:40
u splitu ili šibeniku, za maturalnu odijela, gdje se mogu kupit?

problem je što sam 188cm/65kg, pa je teško nać, 48 mi ne paše, a rijetko gdje prodaju manje brojeve :(

Pers
07.05.2009., 17:14
Kum sam na svadbi u 8 mjesecu. Trebao bih savjete za odijelo,košulju i cipele. Svjetlije sam puti i imam plavu kosu ako to pomaže oko savjeta za boju odijela. Trebao bih nekakvo mladenačko odijelo jer imam 20 godina. E sad kolko bih para izdvojio za sve to još točno ne znam ali negdje oko 500-600 eura. Unaprijed hvala
Pers is online now Prijavi nepoćudan post

Planinarka
07.05.2009., 19:06
ma znam da, frendica mi veli da prodavačica ako je iole sposobna uzme metar i izmjeri omjer vrata pa po tome zna veličinu ako gospon kao što je moj ne zna koji broj nosi :D ali što je s trbuhom?:D
ja sam još uvijek za da se košulja i takve stvari ne mogu kupiti bez probavanja, jedino ak si manekenski tip i posjeduješ tijelo točnih mjernih oznaka.
a takvi su rijetki.:)

Ja prodavala košulje..
uvijek imaš izložene sve veličine svih modelana vješalici, da ljudi probaju model i veličinu a zatim biraju uzorke ( ostale košulje nisu na vješalici) koji su izloženi. Nemože se baš sve košulje vaditi jer su one zbilja složene da ti treba 5 minuta da ih raspakiraš, a nemoguće ih nazad spakirati.
I nitko poslje ne želi tu košulju, koja je raspakirana..(večina)

i to je to!

lady moss
08.05.2009., 12:40
Kum sam na svadbi u 8 mjesecu. Trebao bih savjete za odijelo,košulju i cipele. Svjetlije sam puti i imam plavu kosu ako to pomaže oko savjeta za boju odijela. Trebao bih nekakvo mladenačko odijelo jer imam 20 godina. E sad kolko bih para izdvojio za sve to još točno ne znam ali negdje oko 500-600 eura. Unaprijed hvala
Pers is online now Prijavi nepoćudan post

Zagreb?
cc1,mens stuff ili varteks
eventualno u peek-u

**camelot**
21.06.2009., 23:33
e ovako...za nekih 3.tjedna..trebao bi ići na svadbu točnije 18.7..e sada...trebao bih pomoć sve prisutnih...trebam odijelo..ali ne preskupo..npr..u pik & cloppenburgu sam viđao cijelo odijelo do 1000,1200 kn tako da namjeravam tamo otić..ali..recite mi ko zna..di ima još..dobrih...mladenačkih odijela..imam 18 god..visok,plav..jači malo...ako će to pomoć u odabiru...i recite mi dali je bolje kupit...ili dat šivat po mjeri..ako neko zna za nekog dobrog krojača..koji bi mogao sašit ljepo moderno mladenačko odijelo..pomagajte...i da...da nije skup po mogućnosti..makar neznam ni koliko se kreću cijene kod krojača...uglavnom...pomagajteeeeeeeeeeeeeee...... .....

:ne zna:

mzabicster
27.06.2009., 14:48
Jel ima netko iskustva sa trgovinom Tradate, ako se ne varam, oni se nalaze u Vlaškoj, možda jedno 5o metara od Galerije prema Kvatriću ?

Tamo u njihovim izlozima stalno gledam super odijela (barem na oko) pa bih Vas zamolio za nekakvu info ako je netko kupovao kakav je omjer cijena/kvaliteta ?

marko356
27.06.2009., 18:46
mene zanima koji je najbolji materijal za litnje odijelo, iman par svecani prigoda ovo lito a nebi se tija kuvat ono malo vrimena sta cu ga nosit

mozda lan?

a jebote ako necu doc u majci na spaline i kratkin gacan ono ka sta su fudbaleri nosili prijen 30 godina, koji se djava idju zenit i krscat dicu liti:bonk:

BalkanBaller
21.08.2009., 15:15
Ne razumim se bas u odijela ali me zanima jel se isplati uzet ovo odijelo za 300 eura ?

http://www.hugoboss-store.de/Ryan/Vegas/50153938,de_DE,pd.html?color=021&size=56

Uskoro cu bit kum na krstenju a i matura je ove godine.

ps.
Treabao bi mi i savjet za boju kosulje i kravate.

jaja007
07.09.2009., 14:38
pozdrav društvo. trebao bih pomoć oko kupnje nekog mladenačkog modernog odijela, ništa isuviše klasično. za 2 mjeseca ću biti djever pa bih trebao što hitnije... i tako, vjerujem da većina znate spot od Katy Perry "Hot N Cold" pa sam se razmišljao da uzmem tako nešto što ima ovaj kao njezin "soon-to-be husband": http://www.youtube.com/watch?v=y-LhyAVzDBI :D

gdje bih tako nešto mogao naći u ZG?

black_man
07.09.2009., 16:40
Ne razumim se bas u odijela ali me zanima jel se isplati uzet ovo odijelo za 300 eura ?

http://www.hugoboss-store.de/Ryan/Vegas/50153938,de_DE,pd.html?color=021&size=56

Uskoro cu bit kum na krstenju a i matura je ove godine.

ps.
Treabao bi mi i savjet za boju kosulje i kravate.

Generalno od Bossa ne možeš kupiti super odijelo. Zato nema smisla kupovati Boss online jer ukoliko je fit pogrešan,svako drugo odijelo koje ima dobar fit na tebi,bit će bolje od ovoga pa platio ga i 100 eura..

laki
16.09.2009., 15:42
Baš gledam na netu Hugo Boss veličine i između ostalog primjetih da onaju npr 44 short/regular/long oznake.

Zna netko šta one predstavljaju?

laki
16.09.2009., 16:52
E da i zakaj recimo ovo odjelo kod nas košta 719€:

http://www.hugoboss-store.de/The%20Jam/Sharp/50143454,de_DE,pd.html?color=001&size=52

i zakaj imaju na site-u tak velike veličine, odnosno da li su to iste mjere koje mi imamo?

imata
12.04.2010., 11:24
bok,

moze pomoc gdje se u zg-u mogu kupiti odjela, a da bas i nisu preskupa?

lidija84
15.04.2010., 10:12
Imaš u C&A super odijela za nisku cijenu!

Mi smo jučer htjeli kupiti ali kako dragom treba gore manji broj, dolje veći tako smo i stavili. Kad smo došli na blagajnu žena nam nije htjela prodati tako, dva različita broja što je inače normalno.... :rolleyes:
To mi tako ide na živce!!! :hebemu:

ivano_s
15.04.2010., 11:35
Imaš u C&A super odijela za nisku cijenu!

Mi smo jučer htjeli kupiti ali kako dragom treba gore manji broj, dolje veći tako smo i stavili. Kad smo došli na blagajnu žena nam nije htjela prodati tako, dva različita broja što je inače normalno.... :rolleyes:
To mi tako ide na živce!!! :hebemu:

Jel prodaju odijelo u kompletu ili posebno hlace/posebno sako?
Ako prodaju samo odijelo normalno da se ne mogu kombinirati razl. brojevi...

lidija84
15.04.2010., 12:44
Jel prodaju odijelo u kompletu ili posebno hlace/posebno sako?
Ako prodaju samo odijelo normalno da se ne mogu kombinirati razl. brojevi...

Komplet. Glupo je. Ma dobro, to mi je jasno, zato pitam što bi se moglo skemijat! :zubo:

ivano_s
15.04.2010., 13:17
Komplet. Glupo je. Ma dobro, to mi je jasno, zato pitam što bi se moglo skemijat! :zubo:

U garderobi zamjenis etikete :D

lidija84
15.04.2010., 14:51
U garderobi zamjenis etikete :D

Toga se moj dragi sjetio kad smo izašli iz dučana! (Ovo nam je bio prvi pokušaj prijevare! :o Neuspješan:lol:) Bez obzira, žena je gledala etiketu na obleki što se ne može zamijeniti!

ivano_s
15.04.2010., 15:03
Toga se moj dragi sjetio kad smo izašli iz dučana! (Ovo nam je bio prvi pokušaj prijevare! :o Neuspješan:lol:) Bez obzira, žena je gledala etiketu na obleki što se ne može zamijeniti!

Neka ostane obucen u odijelu (kao ima sastanak neki), samo im das etikete da naplate, a prije tog on odjuri jer ce zakasnit na vazan sastanak.. :rofl:

lidija84
15.04.2010., 15:42
Neka ostane obucen u odijelu (kao ima sastanak neki), samo im das etikete da naplate, a prije tog on odjuri jer ce zakasnit na vazan sastanak.. :rofl:

:rofl: Moj "spontani" dragi nije sposoban za takve egzibicije!

Offtopičarimo :zubo: isprike modovima!

imata
15.04.2010., 16:27
bili smo u c&a i svidja mu se jedno. bili smo i u peek&clo. i ima stvarno krasnih, ali je upitno koliko se isplati dati neku vecu lovu za nesto sto ce sad obuci pa tko zna kad opet. jos danas idemo u potragu, pa cemo vidjeti :)

lidija84
15.04.2010., 17:10
Kaj neku veliku lovu? C&A su odijela nekih 750kn a u peeku za dobro odijelo moraš dati bar 2000 kn! Neznam gdje se može naći jeftinije nego u C&A a da liči na nešto...

imata
16.04.2010., 12:00
Kaj neku veliku lovu? C&A su odijela nekih 750kn a u peeku za dobro odijelo moraš dati bar 2000 kn! Neznam gdje se može naći jeftinije nego u C&A a da liči na nešto...

velika lova se odnosila na peek :mig:

a na kraju je izbor ipak pao na varteks i lijepo sivo odijelo za 1500kn :)

lidija84
16.04.2010., 14:30
velika lova se odnosila na peek :mig:

a na kraju je izbor ipak pao na varteks i lijepo sivo odijelo za 1500kn :)

Joj kako sam zaboravila na varteks! :o Gdje ste uzeli? Ste gledali u city-u u varteksu? Ima onako modernih mladenačkih kao "party" odijela ili su sve klasični krojevi?

imata
19.04.2010., 15:05
Joj kako sam zaboravila na varteks! :o Gdje ste uzeli? Ste gledali u city-u u varteksu? Ima onako modernih mladenačkih kao "party" odijela ili su sve klasični krojevi?

uzeo je u ducanu Centra ili tako nesto, imaju raznih odijela. nazalost neki dan smo bili u city-u, ali nismo stigli do varteksa pa nemam pojma kakva je ponuda.

lidija84
19.04.2010., 15:26
Nema veze. Mi smo kupili u sisley-u u west gate-u!
1500 kn + 200kn košulja i moram reći da smo oduševljeni odijelom! :cerek:

Metallic fan
22.04.2010., 20:29
ovak evo sma pitnaje,,imam crni sako i htio bih ga nosit s tamnijom majicom i trapericama,,no on (sako jel) ima đćepove ne smao one dolje za ruke jel neg i gore malo više,,jel to ok dodatak il je najbolje na traperice nosit sakoe bez đžepova??

lidija84
25.04.2010., 15:56
Više ovisi o samom kroju i materijalu sakoa nego o džepićima.
Ako je kroj ležeran i moderan i materijal jednostavniji, ne onako sjajan onda bi trebalo biti dobro. U svakom slučaju, obuci kombinaciju koju zamišljaš i pogledaj se na veliko ogledala pa ćeš vidjeti ... Ili bubni sliku ovdje pa ćemo ti reći!

Hannuma
26.04.2010., 10:17
POMOĆ!!! Dakle, dragi si je kupio Pierre Cardin odjelo ...i to dva komada..znači, ne svečano, nego za na posao....

I sad... kad je obukao par puta e tek je onda vidio da mu taj kroj nepaše iz više razloga....neznam samo zašto to nije odma tamo zaključio :mad: al dobro ...nećemo o tome :cerek:

e sad...ima li neke mogućnosti da odnesem baš tamo gdje se kod nas šivaju pierre cardin odjela, a mislim da je to Camensko u pitanju ako se nevaram i da mu oni to malo preprave po njemu? Ili netko ima neku drugu ideju...:ne zna:

lidija84
26.04.2010., 12:29
U svakom slučaju možeš probati ali nekako sumnjam da će to tamo srediti...
U svakom slučaju svaka sposobna krojačica može prepraviti, kako druge stvari, tako i odijelo!

zutyyy
26.04.2010., 20:21
jeli mi neko moze pomoci zenim se u 6 mjesecu pa mi treba odjelo a visok sam i mrsav neki među broj mi treba pa me zanimaju prijedlozi di sta i kamo da idem cuo sam nesto za mađarsku pa me zanima dali neko zna :s

SKOLA99
09.05.2010., 14:35
pozz svima treba mi neko svečano muško odijelo, tak da cijena nije viša od nekih 1500kn ak neko zna gdije se tak neš može nač u zg nek mi da adresu ili link :p
hvala
da i gdije u zg ima C&A

mokry
09.05.2010., 16:56
U CC1 i WG-u.

black_man
14.05.2010., 20:54
Evo malo odijela da živnemo temu,ionako tražim neko pa da malo izvidimo:)
Redom: Prada,Dolce&Gabbana,Dior homme,Versace,Dsquared.
Sve tamna,pamuk/svila--dakle ugodna za proljeće/ljeto..meni osobno Dior homme favorit.

http://img143.imageshack.us/img143/4748/49114214pr12f.jpg http://img168.imageshack.us/img168/553/49114000ni12f.jpg http://img132.imageshack.us/img132/4024/49113498kv12f.jpg
http://img299.imageshack.us/img299/3254/49112829wc12f.jpg http://img3.imageshack.us/img3/1589/49112452rl12f.jpg

rudi1107
14.05.2010., 21:17
Ja bi razmislio i o D&G...I versace nije los

spic
15.05.2010., 02:02
black a thierry mugler? vidio sam prekrasna njegova odjela :)

black_man
15.05.2010., 05:14
black a thierry mugler? vidio sam prekrasna njegova odjela :)

Sva su virgin wool..a ja bih jedno pamuk/svila.

black_man
15.05.2010., 05:17
Ja bi razmislio i o D&G...I versace nije los

Nije D&G:(,nego DG:D D&G su sve favorite prodali:(
Ma na kraju će sigurno bit Versace jer sam najsigurniji da će kroj pasat. Ovo Dior mislim da je stvarno najbolje,ali nisam građe da mi dobro stoji:( Već po reviji skužiš kakva im je ciljana publika:ne zna: Iako ovako po slikama,čini mi se da sva mogu ok stajat..al treba vjerovat iskusnijima..ja o odijelima skoro pa nemam pojma.

sdavor9
30.05.2010., 22:50
zanima me da li je po bontonu ili nekom drugom pravilu muški sako obavezno zakopčati? kada u u kakvim prilikama može biti otkopčan?

mokry
31.05.2010., 00:51
Mislim da može biti otkopčan samo kada se sjedi, ali ja nemam pojma o tome tak da... možda netko zna točno. :D

black_man
31.05.2010., 01:06
Po pravilu se zakopčava gornji gumb ako su dva ili gornja dva ako su tri.A kad se sjedne onda se otkopčaju.
Nije baš da slijedim pravila,i mene su tek naučili:D
Budem sendao fotku i ovdje odijela,još nije splaslo oduševljenje:cerek:
(ali baš sam na fotki pogrešno zakopčan:( )

black_man
31.05.2010., 01:45
Evo čak sam se potrudio zakopčat kak su me naučili:)
Još sam uvijek oduševljen odijelom:)

http://img412.imageshack.us/img412/3948/snc00551medium.jpg

Sad još ozbiljno razmisljam o odijelu br.3 koje je i bilo favorit,a još jedno sivo lagano laneno bi bilo dobro.
Čekamo lipanjsko sniženje:)

PilotInstruktor
31.05.2010., 01:46
U potrazi sam za crnim cipelama, u Zagrebu. Ima li tko kakvu ideju gdje da pogledam. Dosad sam samo našao jedne lijepe Pradine, ali nisu mi nešto posebno. :D

p.s. Crni čovječe pozdrav! :D:Pivo:

Mani83
31.05.2010., 01:58
zanima me da li je po bontonu ili nekom drugom pravilu muški sako obavezno zakopčati? kada u u kakvim prilikama može biti otkopčan?

kad su tri gumba onda je pravilo,redosljedom od gore prema dole: ponekad,uvijek,nikad. :mig:
mislim da kad se sjedi da onda moraju svi bit otkopcani. inace ne. ai to nisam sigurna!

black_man
31.05.2010., 02:31
U potrazi sam za crnim cipelama, u Zagrebu. Ima li tko kakvu ideju gdje da pogledam. Dosad sam samo našao jedne lijepe Pradine, ali nisu mi nešto posebno. :D

p.s. Crni čovječe pozdrav! :D:Pivo:

Temi treba promijeniti naslov u muška odijela,klasične cipele i dodaci. Ili muška klasična obuća i odjeća. To možda Mokry može:D,ionako ima tema samo za tenisice,a da je posebno tema za cipele,posebno za kravate,posebno za odijela s obzirom na interes i malo muške populacije na modi bilo bi slabo posjećeno.
Eto prijedlog je da ovdje razglabamo o klasičnim cipelama,kravatama,džepnim rupčićima,odijelima i dress košuljama i da promijenimo naziv teme,pa da svi korisni savjeti i slaganje što s čim bude na jednom mjestu.

Za cipele,ne znam,eventualno Botticelli,ali nije mi to to.Osim tih Prada u Stiefelkonigu mislim da izbor nije nešto,možda Zegna ima nešto u ponudi:ne zna:

black_man
31.05.2010., 03:56
Evo da podijelim čim se ispiriran pri kupnji.
Trey Songz je najčešće perfektno odjeven,ali takva odijela je baš hard to get:( Drake perfect :top: Odijelo se baš fino pregiba i prati tijelo,ovako lezerno s raskopcanom kosuljom izgleda sve skupa odlično.. Čak su i hlače malo dulje što mi osobno odgovara,nisam pobornik da je rub hlača iznad cipela.

http://img193.imageshack.us/img193/6381/1444add3small.jpg http://img241.imageshack.us/img241/1088/8d74d51dsmall.jpg

I Ralph Lauren Purple Label izgleda baš *hebeno:
Nešto ovakvo bih baš volio probat:D

http://img210.imageshack.us/img210/3614/silouetterlpl.jpg

bbc
31.05.2010., 09:12
Temi treba promijeniti naslov u muška odijela,klasične cipele i dodaci. Ili muška klasična obuća i odjeća.

Da, ova tema ne obuhvaća klasičnu mušku obuću, a obzirom na mali interes ne bi bilo loše u naslov teme dodati i cipele.
Možda muška odijela i dodaci.

Lanvin s/s 2010

http://img94.imageshack.us/img94/3134/lanvin04.jpg (http://img94.imageshack.us/i/lanvin04.jpg/)

black_man
31.05.2010., 10:13
To Lanvin odijelo je lijepo,ali su ramena preuska i cijeli dojam je baš skinny,a jakna dugačka spram širine ramena.Kao i Dior homme,namijenjena malo višljim tipovima,a mršavima.
Mislim da bih na svojih 186 cm,trebao imat 70 kg da stanem u to odijelo i uža ramena,ovako sa 90 jako teško:(
Ali za mršavije muškarce te marke su idealne.

Tom Ford majstor za siluetu:)

http://img85.imageshack.us/img85/9258/tomford.jpg

Prada s/s 2010 ( ovo je to sivo koje mi je zapelo za oko),ali sličica je mala i neću vam reći gdje sam našao za kupiti online:p
Drugo je Dolce&Gabbana f/w 2010:

http://img718.imageshack.us/img718/1858/pradab.jpg http://img88.imageshack.us/img88/7423/dolefall2010.jpg

bbc
31.05.2010., 11:47
Dolce & Gabbana su uvijek odlični. Besprijekorni. Ali, treba imati malo ideje, pogotovo za dnevne kombinacije.
Proljeće 2010 (http://zoccaodva.blog.hr/2009/09/1626653776/dampg-predlau-neke-detalje-muki-sako.html).

Prada je u jednom inteviewu kazala kako je njena muška kolekcija za jesen 2010 ustvari derivat ranije ženske kolekcije, pa....hmm....valja biti na oprezu. :D

mokry
31.05.2010., 12:35
To možda Mokry može:D

Može. :raspa:

Da, ova tema ne obuhvaća klasičnu mušku obuću, a obzirom na mali interes ne bi bilo loše u naslov teme dodati i cipele.

Prijedlog uzet na razmatranje i usvojen. :D

Meni je od svega ovo lijevo najbolje:
http://img200.imageshack.us/img200/6365/48157767.jpg

Ostalo nije za moje godine. :D

black_man
31.05.2010., 16:00
Da,Prada inače ima čudne modele na revijama,u dućanu dojam bude skroz drukčiji. Recimo S/S 2010 kolekcija izgleda nosivo u odnosu na prijašnjih nekoliko godina,a jesen 2010 je opet nekakav 'izrod'.
Sviđaju mi se ovi prijedlozi od Mokry-a za tuxedo:D
Izgledaju baš elegantno na traperice.
Pretpostavljam da je sve D&G.
Hvala na usvojen prijedlogu:D

Ivan111
01.06.2010., 23:39
Nisam naisao na slicnu temu,a ako mi je slucajno promaklo molim vas uputite me linkom na temu.

Uglavnom: Malo sam glup za kombiniranje (kao vecina decki) pa me stoga zanima kako bi izgledala kombinacija crno odijelo, crna kosulja i ljubicasta kravata. Sto mislite o toj kombinaciji, js nisam isprobao , ali mislim da bi dobro izgledalo iako malo pretamno.

Hvala

black_man
02.06.2010., 00:04
Nisam naisao na slicnu temu,a ako mi je slucajno promaklo molim vas uputite me linkom na temu.

Uglavnom: Malo sam glup za kombiniranje (kao vecina decki) pa me stoga zanima kako bi izgledala kombinacija crno odijelo, crna kosulja i ljubicasta kravata. Sto mislite o toj kombinaciji, js nisam isprobao , ali mislim da bi dobro izgledalo iako malo pretamno.

Hvala

Moze bit dobro.Meni ljubičasto i crno uvijek ide ok.Ovisi je li košulja čisto jednobojna pa da kravata ima neki detalj ili ako je košulja s kojim detaljom,da je kravata jednobojna.

Ivan111
06.06.2010., 18:01
Na kraju sam imao tamno ljubicastu košulju, svijetlo ljubicastu kravatu i crno odijelo, meni se nije cinilo dobro, ali ljudi oko mene su rekli da odlicno izgleda :D :D

black_man
06.06.2010., 21:44
Na kraju sam imao tamno ljubicastu košulju, svijetlo ljubicastu kravatu i crno odijelo, meni se nije cinilo dobro, ali ljudi oko mene su rekli da odlicno izgleda :D :D

ovo zvuči mnogo bolje,ako ima fotka sendaj da vidimo

Harry_potter
22.08.2010., 03:44
Di ima povoljnih sakoa i takvih stvari za muške u Zg? :D

stranac79
06.09.2010., 18:59
pozdrav

ekipo pomoc molim, trebam do srijede poslovno odijelo.
S obzirom da nemam bas neka iskustva s tim, a i iskreno to bas ne volim i ne osjecam se dobro u tome pls help :-)
Visok sam (197) pa mi trebaju i oni duzi rukavi.
Koliko trebaju biti dugi rukavi zapravo?

Zanima me gdje je najbolje kupiti kakvo poslovno ali modernije odjelo a da nije puno previse para

fala unapred

cipal
25.11.2010., 14:31
Evo ja dobio promaknuče na poslu.

To promaknuče zahtjeva svakodnevno nošenje odjela. Imam jedno u kojem sam se oženio (btw, glup potez :D).
Sad trebam kupiti 1-2 za početak. I par košulja i kravata za kombinirati.

Jel može netko reči gdje sve u Splitu mogu pogledati.

Ja znam par lokacija:
Mister Mot
Koteks
Varteks - Split3

Molim da me uputite gdje još mogu pogledati.

lol9
30.01.2011., 20:53
Bok, inaće nisam iz Zagreba pa bi me zanimalo gdje u Zagrebu ima za kupiti muških sakoa i košulja za maturalno. Neki jeftiniji, doba recesija :mig:

lidija84
07.02.2011., 11:10
Bok, inaće nisam iz Zagreba pa bi me zanimalo gdje u Zagrebu ima za kupiti muških sakoa i košulja za maturalno. Neki jeftiniji, doba recesija :mig:

Sve ovisi koliko jeftini. Imaš na placu i C&A je jeftiniji.

many.000
02.03.2011., 18:21
dobro vece..dakle..problem je ovakav..trebam odjelo..al ne bilo kakvo..trebam posebno ..tj. trebam znat gdje kupit odjelo..evo da pojasnim malo..bit cu kum na krizmi firmi il kak vec..trebam odjelo..prvi put kupujem.....nemaora bas bit od armanija i hugo bosa..jer moram jos i malom nes dat ..dakle ja bi tak nes.. link (http://www.neckermann.hr/hr/nm2/muska-moda/odjela/odjela-dvodijelna/FH_bmZoX3BhZ2V0eXBlPWRldGFpbCZmaF9lZHM9JWMzJTlmJiZ maF92aWV3X3NpemU9MTYmZmhfc2Vjb25kaWQ9aHJfMjcxMDg0J mZoX2xpc3Rlcl9wb3M9NSZmaF9sb2NhdGlvbj0lMmYlMmZuZWN rZXJtYW5uX2hyJTJmaHJfSFIlMmZjYXRlZ29yaWVzJTNjJTdib mVja2VybWFubl9ocl9ocl8yNjc2NSU3ZCUyZmNhdGVnb3JpZXM lM2MlN2JuZWNrZXJtYW5uX2hyX2hyXzI2NzY1X2hyXzI2Nzg1J TdkJmZoX3JlZnZpZXc9bGlzdGVy/m-271084/index.html)
ali ne te bjele crte vec da budu crne..tamne crte
http://www.paramount.com/movies/i-love-you-man/gallery
tak kak ima ovaj lik na drugi fotki cist s desne strane..inace sam visok 170 cm..i dost tankog struka..

Swiper
13.03.2011., 21:22
Uskoro trebam ići dobrom prijatelju na vjenčanje. Jako rijetko nosim odjela, kaj mi preporučate? Gledao sam u Mariboru u Zari (http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/category/11706/en/zara-S2011/61166/Suits) i Esprit-u, cene su prihvatljive ali ne znam kakva je kvaliteta a i ne bi da ispadnem smiješan. Hugo Boss mi je preskup jer je pitanje kad ga budem opet trebao :)

Neke preporuke? Isplati se skočit do Zagreba ili je bolje do Graz-a?

29 god, 185cm, 85 kg :D

Hvala :)

mali_cox
14.03.2011., 12:17
Ne znam baš, kad je mm sebi tražio odijela sva iz Zare su izgledala plastično, sintetički :ne zna: on je jako fino smeđe odijelo kupio u S'Oliveru.. u Zgu imaš nekoliko trgovina specijaliziranih za odijela muška, to bi meni da tražim bio prvi izbor, pa tek onda ove ostale firme :ne zna:
Pitanje je i cijena, koliko bi ti za odijelo dao, mislim da ti je to prva selekcija. Odredi budžet pa onda u skladu s tim traži.

off..meni je neobično da muškarcu od 29 godina tako rijetko treba odijelo, mm ima tek 25 a već je odijela nosio nebrojeno puta :D (nije poslovno vezan za odijela da se razumijemo :zubo: nego nekoliko vjenčanja, krstitki, promocija itd..uvijek za nešto treba. nekad nosi samo hlače, košulju i kravatu, nekad cijelo odijelo, nekad samo hlače i košulju, ovisno i prilici) ono što želim reći je da muškarcu svakako odijelo treba :D

Swiper
14.03.2011., 15:35
Hvala na odgovoru :)
Imam S'Oliver samo gornji dio, više je sportski, njega imam kad su tako neke stvari :) Koje su to trgovine u Zg? To je nešto domače ili?

U pravu si za odjelo, moram si nabaviti jedno. Cijena? Npr nekih 300-400€. Može se naći nekaj pametnega za taj novac?:)

mokry
14.03.2011., 15:43
Možda u Peek&Cloppenburg dućanima u Zagrebu (u City Centru One i West Gate-u kod Zaprešića). Oni imaju i skupe i jeftinije stvari.

mali_cox
14.03.2011., 15:56
Hvala na odgovoru :)
Imam S'Oliver samo gornji dio, više je sportski, njega imam kad su tako neke stvari :) Koje su to trgovine u Zg? To je nešto domače ili?

U pravu si za odjelo, moram si nabaviti jedno. Cijena? Npr nekih 300-400€. Može se naći nekaj pametnega za taj novac?:)

Pa šta ja znam, radi visine i malo kg mmma mi smo obišli sve od do gdje god su prodavali išta što bi prošlo pod odijelo:lol: (203cm, 80kg..znam..logoraš:D),
Martin Arbanas, Varteks, Heruc Galeria, Croata, Gena..
imaš izbor velik.
Peek&Clo..evo preporučio ti je neko iznad..tamo isto svašta možeš naći..oni drže i S'Oliver odijela, Hilfiger...
na netu možeš naći informacije o trgovinama i adresama.

Swiper
14.03.2011., 17:23
Ok, hvala, budem pogledal u Peek&Clo, ima ga i kod nas u Mariboru. A moze neka preporuka (slika)? Ne bi bas bas ono klasicno sa sirokim hlacama :-)

lidija84
14.03.2011., 18:12
Mi smo jučer kupili u Zari (West gate) - nova kolekcija - hlače 500 kn i košulju dugih rukava 300kn. (Brat je isto visok i mršav i nije htio sako.)
Moram priznat da je jako kvalitetno i lijepo obzirom na to što se ovih dana nudi po dučanima!

Swiper
20.03.2011., 15:39
Malo sam gledao po dućanima, S'Oliver je oko 260e, otišao do Peek & Clo i video mnogo dobro odjelo Hugo Boss na snizenju za 350e (samo moj broj je bio:-) ) . Probal sam par ali mi je HB najbolje pasalo, nisam puno razmisljal. Sada samo jos kosulju i cipele :-)

Hvala na predlozima

morrak
21.03.2011., 00:29
Pozdrav ekipo!

Imam problem. Kupio sam prije nekih mjesec dana HB odjelo u P&C-u, u međuvremenu ga jednom nosio i sad skužio da se na onom luku vanjskog spoja rukava na sakou (znači na lopatici) konac otpustio/pukao/nešto - uglavnom, imam sad rupu od par cm.

Gdje bi to do petka stigao srediti kod krojača, a da valja jer mi se odjelo od 600€ na daje svakoj susi popravljat...

ZG, preferabilno centar ili zapad

Swiper
11.04.2011., 17:21
Malo sam gledao po dućanima, S'Oliver je oko 260e, otišao do Peek & Clo i video mnogo dobro odjelo Hugo Boss na snizenju za 350e (samo moj broj je bio:-) ) . Probal sam par ali mi je HB najbolje pasalo, nisam puno razmisljal. Sada samo jos kosulju i cipele :-)

Hvala na predlozima

Koje cipele?:) Dajte neki predlog pls, nikad se nisam nešto specijalno elegantno oblačio tako da.. ;)

4ever_young
16.05.2011., 22:45
Gdje ima povoljna odijela za kupit u Zagrebu,neke akcije možda i slično?

laki
17.05.2011., 16:42
Gdje ima povoljna odijela za kupit u Zagrebu,neke akcije možda i slično?

Ja u Varteksu kupio prošle godine predobro Di Caprio odjelo sa popustom od cca 40%.

Definitivno probaj Varteks i u CityCentru imaš peek&cloppenburg koji ima ogroman izbor i relativno povoljne cijene :)

Kojim povodom? Svadba? Maturalno veče? :D

4ever_young
20.05.2011., 20:28
Tnx, a zna netko jel se može kupovat odvojeno hlače i sako, ili to samo u nekim dučanima?

veedrana
27.05.2011., 22:20
02.07. nam je vjenčanje, na seoskom gospodarstvu - dakle casual. Ja sam odabrala jednostavnu kraću haljinu boje šampanjca pa bi i dragi sad casual odijelo ... Gdje naći u Zg nešto pomaknuto, a opet pristojno za vjenčanje? Help!

tatatata
06.06.2011., 14:51
evo ovako, podjeliti cu s vama moje iskustvo!

kao prvo morate racunati i na druge troskove osim odijela i hlaca, tu su cipele, košulja, manžete za košulju ako imate košulju na koju idu manžete. ako želite biti tip top onda je tu još i prsluk i svečana kravata najbolje nešto od croate, ovo bi osobno preporučio jel super izgleda. osobno sam našao odijelo u mađarskoj za nekih 500kn i skombinirao ga sa gore navedenim dodatcima i mogu vam reći da se isplatilo jel je fenomenalno izgledalo. sve skupa me izašlo nekih ni 2000 kuna. svi su mislili da sam potrošio bar 6000kn. kad budu slike uploadat cu da vidite. da sam kupovao u nekom razvikanom butiku samo cijena odijela bez ovog ostalog bi bila bar 2500kn a di su još ove ostale stvari. inače odličnih odijela imate i u c&a za nekih 100Eurica. a sto se tice ovog prsluka i kravate od croate to je prava stvar, preporucam da prvo to kupite pa s tim idite kupovati odijelo.

cipele 350kn
odijelo 500kn
prsluk i kravata ( croata ) preko njuškala
s dosta prodaje jel se uglavnom nosi samo
jedanput 600kn
košulja 350kn
manžete 100kn

1900kn

Eve*
08.06.2011., 19:15
Gdje kupiti crnu užu kravatu u Zg, do 200 kn?

Hvala:)

morrak
08.06.2011., 21:37
Gdje kupiti crnu užu kravatu u Zg, do 200 kn?

Hvala:)

probaj u radićevoj kad ideš od trga na lijevo malo prije krvavog mosta ima neki lik s obrtom za kravate i navodno to sam radi (kakti nije uvoz), jeftiniji je bar upola od croate, ali nisu mi modeli bas tak dobri

al bi za nesto jednobojno bio ok valjda

jure.zd
09.06.2011., 11:55
Jel zna ko di ima za kupiti muških košulja sa štosnim dezenima? Prije 6-7 godina san vidia jednog lika na maturalnoj da nosi košulju sa dezenom loga od Rolling Stonesa (one usne) pa me zanima nešto takvo ili slično tome. Fala unaprid!

kabacum
14.06.2011., 22:18
new posts!

http://milanboya.blogspot.com/

pepeto1
25.06.2011., 10:00
SLIKA:
http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://26.media.tumblr.com/tumblr_kzqm7k8hcz1qzc176o1_500.jpg&imgrefurl=http://sheldoncooper.tumblr.com/post/467970065/sheldon-this-is-pretty-sharp-penny-no-youre&usg=__5kyiM-m0fYuF2IsiNUNPuZKxNXo=&h=502&w=500&sz=147&hl=hr&start=0&zoom=1&tbnid=ftsgqwAOxWCaHM:&tbnh=152&tbnw=149&ei=75QFTpqEHMfAswbB-ambDA&prev=/search%3Fq%3Dsheldon%2Bcooper%2Bsuit%26um%3D1%26hl %3Dhr%26sa%3DN%26biw%3D1024%26bih%3D607%26tbm%3Dis ch&um=1&itbs=1&iact=rc&dur=325&page=1&ndsp=15&ved=1t:429,r:1,s:0&tx=79&ty=44&biw=1024&bih=607
VIDEO:
http://www.youtube.com/watch?v=yS-ameyp9Ag

Zadnje odijelo na slici i videu molim komentar

Red Hair
11.12.2011., 19:01
Nije loše.

Možda ovdje (http://bit.ly/gkCBYH) uspiješ pronaći nešto zanimljivo.

*ak*
27.01.2012., 20:21
Bok!
Ovako- 15.09. se udaje sestra mog zaručnika. On će nositi odijelo s ruskom kragnom, znači ovako ta kragna izgleda:
http://img41.imageshack.us/img41/4815/odijelo.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/41/odijelo.jpg/)

Sad- da li imate kakav prijedlog što nositi na takvo odijelo- na tu kragnu mi nekak ne paše standardna košulja?
Ako tko ima kakav prijedlog neke košulje ili možda čak bolje majice (ali da izgleda svečano) bila bih vam zahvalna!
Slike su dobrodošle :cerek:

morrak
27.01.2012., 21:54
Pa što nije tražio i pasent košulju odmah kad je odijelo kupovao?!?

Nevjerojatno, ali pasent košulja za rusko odijelo je košulja sa ruskim ovratnikom :)

Evo ti primjer jedne takve:
http://www.tomsawyerwaistcoats.co.uk/store/showitemDL8800M.aspx

*ak*
29.01.2012., 20:56
Pa što nije tražio i pasent košulju odmah kad je odijelo kupovao?!?

Nevjerojatno, ali pasent košulja za rusko odijelo je košulja sa ruskim ovratnikom :)

Evo ti primjer jedne takve:
http://www.tomsawyerwaistcoats.co.uk/store/showitemDL8800M.aspx

Hvala ti puno! :mig:

pHoEnixx1
06.02.2012., 17:14
Kupio sam super tamnosivi sako, slučajno ga našao na akciji, odličan je. I imam crne hlače otprije, isto super, lagano su sjajnije..Sve za svečanu priliku. E sad bi uz to trebao iskombinirati košulju i kravatu, cipele i remen ću vjerojatno crne kupiti, ali trebam pomoć za košulju i kravatu.....
Kakve bi košulja i kravata se mogle najbolje uskladiti s crnim hlačama i tamnosivim sakoom..
Plz help.. :)

su1try
04.07.2012., 09:50
Jel zna netko nekog dobrog krojača u Zgu a opet da nema nabijene cijene?
Trebaju mi samo hlače za početak pa ćemo vidjet dalje :-)

daneejela
27.07.2012., 14:39
Dragi bi mi trebao kupit odijelo, neko klasicno crno...samo sto nam se ne sviđa sto vecina klasicnih odijela ima onaj malo vrecasti kroj hlaca, sto malo "pušu" u bokovima, a dolje se suzavaju, sto pogotovo bezveze izgleda na visokim muskarcima.

Uglavnom, zna li neko gdje se kod nas moze naci crno musko, fino (po svemu ostalom klasicno) odijelo, samo da su hlace lijepo strukirane, i da padaju ravno.

Krojem nesto slicno ovim hlacama (kosulju i kravatu zanemarite) na slici:

Malo su mi cudne ove poze :D, ali je najblize sad sto sam uspjela naci.

https://specialmeet.net/wp-content/uploads/2012/06/1328.jpeg

Ove hugo boss isto nisu lose, samo da su mrvicu sire nogavice:

http://fashiontrendsmens.com/wp-content/uploads/2012/04/Hugo-Boss-Flat-Front-Dress-Pants.jpg

ili ovako neke (zanemarite boju i materijal):

http://image.dhgate.com/albu_227646425_00/1.0x0.jpg

smeđa
27.07.2012., 14:51
pogledaj u varteksu oni imaju jako dobra odijela i imaju za vsoke i mrsave i za niske i jače
u svakom slučaju mi smo lane na sniženju uboli hlače za 160 kuna
a sad taman imaju popust 60%

daneejela
27.07.2012., 16:47
pogledaj u varteksu oni imaju jako dobra odijela i imaju za vsoke i mrsave i za niske i jače
u svakom slučaju mi smo lane na sniženju uboli hlače za 160 kuna
a sad taman imaju popust 60%

Hvala ti, budemo pogledali na trgu :)

Deh
07.08.2012., 09:07
Da li netko ima saznanja o odijelima Mode Markulin iz Velike Gorice, kakva je to kvaliteta?

Hvala unaprijed!

michaella1983
17.08.2012., 18:58
Da li netko zna di se mogu kupiti odijela iz filma Glup i gluplji?? Ili se takvo nešto mora šivati? :-)

_Mystical_
10.09.2012., 18:06
Probaj u Aspenu.