View Full Version : Opel servisi
vidra74
04.01.2005., 14:35
Kakva iskustva imate sa Opelovim servisima u Zagrebu? Moram obaviti servis na Vectri pa trebam savjet koga odabrati.
Kako je bilo sa popravcima u servisu Opel Đačić, a kako u Auto Will? Jesu oni najbolji u Zagrebu?
VTi underhood
04.01.2005., 22:46
Ajoooooooooooooooooooojjjjjjjjj...
Sad je otvorena Pandorina kutija... imaš tu na Forumu pun kufer postova gdje ljudi opisuju dobra i loša, ali uglavnom loša iskustva s Opelom i servisima pa malo potraži...
Evo ja znam da je Jambrišak dobar jer mi tetak tamo servisira Astru i nikad nije imao problema... uvijek su napravili sve kako treba i ne fušare... e sad dali i drugi vlasnici Opela dijele takva iskustva glede Jambrišaka, ne bi znao...
Sretno :top:
brle1290
05.01.2005., 16:10
Opel Hadrović,to ti je u Klari,dečki znaju sve živo o Opelima od A od ž
"Pavlinić-Sopić", ovlašteni za Suzuki ali i za Opel, vrlo kvalitetni a nisu skupi, Đačić, skkuplji ali vrlo kvalitetan, nema što neznaju srediti, sve najbolje o njima!!Will, vrlo loša iskustva imam sa limarjom, nekvalitetni, ne drže do rijeći i sl. barem je tako bilo prije 5 godina...sada su se možda i popraWILLi
marko21
07.12.2009., 14:30
e sad dali i drugi vlasnici Opela dijele takva iskustva glede Jambrišaka, ne bi znao...
Vidim datum teme, ali uvijek je dobro iznjeti novo mišljenje i iskustvo, da drugi uče na tuđim greškama. :top:
Moje je definitivno NE! :flop: Jambrišaka izbjegavajte u širokom luku.
Imam 3 opela, 2 osobna i kombi. Opel Pavičić se meni pokazao kao najbolji i najkorektiniji. A ako mora biti ovlašteni onda PSC VG..
Sretno :mig:
_mayya_
10.12.2009., 14:21
Hadrović - remetinec,klara neznam točno koje mjesto, super su dečki, brzi i stručni a i dosta jeftini ;)
Komar22
10.12.2009., 14:30
Ja sam čula dosta pohvala za nekog Pavičića ...
deri valdez
10.12.2009., 15:14
u pocetku mi je bilo sumljivo opelov sevis i znam gazdu iz vidjenja sa utrka,tim vise kaj nema vise od 30tak godina.mozda je nova generacija pa je skuzio da od fusanja nema kruha
Jazagreb
27.01.2010., 23:09
Pohvale za Hadrovića u Klari, 2 puta sam bio tamo i zbilja je ok.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.