PDA

View Full Version : Pun podforum je novih forumaša koji manipuliraju ljudima lažući i vrijeđajući...

papa štrumf
05.01.2005., 11:13
Pun podforum je novih forumaša koji manipuliraju ljudima lažući i vrijeđajući odabrane predsjedničke kandidate.

Većinom oni koji pljuju su nedavno registrirani i čini se da su ovdje sa razlogom, žele promijeniti javno mišljenje o određenim kandidatima, to nije mala stvar, još bi samo falilo da nam u kuće dolaze i tjeraju nas za koga da glasamo.

Predlažem da ih se bana dok ne prođu izbori.

Šta kažete ?

hehehoho
05.01.2005., 11:15
Ja san uvijek za banove.:D

Ali realno, kome kreten poput recimo goldburga moze formirat misljenje?:D :D :D

papa štrumf
05.01.2005., 11:16
hehehoho kaže:
Ja san uvijek za banove.:D :D poznat si po tome :D

caregiver
05.01.2005., 11:48
papa štrumf kaže:
Pun podforum je novih forumaša koji manipuliraju ljudima lažući i vrijeđajući odabrane predsjedničke kandidate.

Većinom oni koji pljuju su nedavno registrirani i čini se da su ovdje sa razlogom, žele promijeniti javno mišljenje o određenim kandidatima, to nije mala stvar, još bi samo falilo da nam u kuće dolaze i tjeraju nas za koga da glasamo.

Šta kažete ?

Ja sam nova i ne mislim da bi trebalo. Ako je istina to što ti kažeš, stvar bi se trebala razriješiti sama po sebi kad izbori završe. Ja se osobno nisam na ovaj forum prijavila zato da bih ovdje nametala svoja politička mišljenja, ali imam pravo kao i svi ostali ovdje reći što mislim o kandidatima.
Drugo, uzimam si potpuno za pravo da izjavim da su mi (neki ili svi) kandidati ravni beskičmenjacima ako to zaista i mislim.

Ono što mene zanima je sljedeće:
Zašto je nedopustivo da ovdje dođe netko i pokuša promijeniti nečije mišljenje o nekom kandidatu? Tko to tebe i čime može natjerati da promijeniš svoju odluku o kome ćeš glasovati?

PS. vjerovatno bi mi bilo lakše odgovoriti da si naveo kakav konkretan primjer ili post kojeg bi ti banao.

DJEVOKAČKO PREZIME
05.01.2005., 11:56
caregiver kaže:
Ja sam nova i ne mislim da bi trebalo. Ako je istina to što ti kažeš, stvar bi se trebala razriješiti sama po sebi kad izbori završe. Ja se osobno nisam na ovaj forum prijavila zato da bih ovdje nametala svoja politička mišljenja, ali imam pravo kao i svi ostali ovdje reći što mislim o kandidatima.
Drugo, uzimam si potpuno za pravo da izjavim da su mi (neki ili svi) kandidati ravni beskičmenjacima ako to zaista i mislim.

Zašto je nedopustivo da ovdje dođe netko i pokuša promijeniti nečije mišljenje o nekom kandidatu? Tko to tebe i čime može natjerati da promijeniš svoju odluku o kome ćeš glasovati?

PS. vjerovatno bi mi bilo lakše odgovoriti da si naveo kakav konkretan primjer ili post kojeg bi ti banao.

Gospoda se ponašaju po starom komunističkom sistemu, a tako funkcionira na žalost i cijela Hrvatska. To smo najbolje vidjeli u ovoj kampanji preferiranjem samo dva kandidata, a naročito način na koji to radi Mislav Bago!

caregiver
05.01.2005., 12:05
No, dobro, ovdje se poteglo pitanje bananja nečijih postova i izričito sam protiv toga, osobito ako se zaključuje na temelju toga što je netko nov pa se sigurno prijavio sa isključivom namjerom da nas ovdje sili da glasamo za nekoga (ako je to uopće moguće izvesti), pa ajmo mi njega i takve fino uklonit. :D

Whatever
05.01.2005., 12:56
Vidim da simpatizerima Mikšića, kao ni nejmu samom, razne procedure nisu jača strana. Na forumu postoje moderatori koji će odlučit da li neki ljudi zaslužuju ban prema onome što pišu.

Nećemo nekog preventivno banat jer iznosi mišljenja koja se nekima ne sviđaju.

Dunj@
05.01.2005., 13:02
A da uvedemo i prevntivni zatvor?! :mad:

papa štrumf
05.01.2005., 13:18
caregiver kaže:

PS. vjerovatno bi mi bilo lakše odgovoriti da si naveo kakav konkretan primjer ili post kojeg bi ti banao. E pa problem je da bi se izbori mogli drugačije završit zbog takvih.

Evo slučajno odabrani post, ima i gorih ali neda mi se tražit. I ne bi bio toliki problem da takvi takve stvari ne postaju po svim temama. Goldburg kaže:
Da je Mikšiću stalo do ulaganja u Hrvatsku i da ima namjeru, a nema to je jasno, onda bi on već 1990. ili najkasnije 1995. počeo ulagati i prenio bi svoje pogone u Hrvatsku, otvorio radna mjesta.
Pametnjaković i šarlatan Mikšić dobro zna da ulaganje u Hrvatsku nije sigurno niti je profitabilno kao npr. otvaranje tvornica u Kini ili nekoj sličnoj zemlji pa je zato svoj kapital zbrinuo na sigurnom.

Možemo se kladiti da Mikšić neće otvoriti NIKADA NIKADA tvornicu Toyote u Vukovaru. Predizborna šuplja obećanja. :flop:

Jedva čekam petak da Ustavni sud preda odluku u kojem mu se još jednom potvrđuje ono što ne želi shvatiti: ispao je iz drugog kruga. Do viđenja Mikšić :W

Natuknuo je da Mikšić nije ulagao u Hrvatsku i da ima tvornice po Kini i drugdje što nije istina, Mikšić već godinama ulaže ovdje a tvornicu ima u Americi, gotovo sam siguran da nema u Kini ili tamo negdje.
Pljuju neosnovano i lažu ako treba i to samo po kandidatu koji im smeta a ostale ne diraju.

Neka daju svoje mišljenje ali ne smije nitko lagat!

Locutus of Borg
05.01.2005., 13:45
papa štrumf kaže:

Šta kažete ?

Mislim da ste jos jako mladi: svi imate ispod 1500 postova. :D

Kad malo ostarite i prodjete Scilu (Lukica) i Haribdu (Orangea), onda cete se malo smiriti. :D

baka
05.01.2005., 13:50
Čuj dragi papa Štrumpf! Pf,pf, pf na tvoj prijedlog.

Jest, ima uvećani broj forumaša.Što nije čudno.Situacija je zanimljiva.Netko je primjetio i uvećani broj nickova s drugih podforuma ovdje, prema tome....

A tvoja ideja za bananje bi vrijedila jedino, ako bi moderatori odbanali sve koji su se usudili reći nešto protiv tvog uvaženog Mikšića i to od početka ovog podforuma.Da ne ostane ni slovca.Znaš ono: nije pisalo, pa nije istina.....Evo ja sam prva na popisu!:B

Pin
05.01.2005., 14:11
Da li bi ti ovo predložio da je tvoj kandidat prošao u drugi krug?
Ne primjećujem da te smeta to što se pljuje po ostalim kandidatima već te smeta samo ako netko pljuje po tvom.

hehehoho
05.01.2005., 14:21
Whatever kaže:
Vidim da simpatizerima Mikšića, kao ni nejmu samom, razne procedure nisu jača strana. Na forumu postoje moderatori koji će odlučit da li neki ljudi zaslužuju ban prema onome što pišu.

Nećemo nekog preventivno banat jer iznosi mišljenja koja se nekima ne sviđaju.

Vidim da raznim moderatorima, supermoderatorima te administratorima argumentirana i suvisla rasprava:D nije jaca strana. Nego se sve svodi na to ko je kome jeba majku.

papa štrumf
05.01.2005., 14:30
Pin kaže:
Da li bi ti ovo predložio da je tvoj kandidat prošao u drugi krug?
Ne primjećujem da te smeta to što se pljuje po ostalim kandidatima već te smeta samo ako netko pljuje po tvom. Nebi ali nebi se bunio da netko drugi predloži da se banaju novi forumaši koji postaju laži i koji su samo zato došli na forum.

Pa šta onda ako me smeta šta se pljuje po mojem kandidatu :rolleyes: nisam rekao da treba banat samo one koji lažu protiv Mikšića nego i protiv drugih kandidata.

go2slep
05.01.2005., 14:39
papa štrumf kaže:
E pa problem je da bi se izbori mogli drugačije završit zbog takvih.

pročitaj broj čitanja postova
pa onda još razmisli na koliko netko novi može utjecati :B
ne bi ni izbor nekog forumaša samo na ovom forumu završio drugačije

Whatever
05.01.2005., 14:44
hehehoho kaže:
Vidim da raznim moderatorima, supermoderatorima te administratorima argumentirana i suvisla rasprava:D nije jaca strana. Nego se sve svodi na to ko je kome jeba majku.

Pa to tebi odgovara. :D

Ako bi išli po tom principu da banamo one koji pišzu neistine i pljuvaju, mogli bi zatvorit Politiku, a bogme i dobar dio ostatka Foruma.

Izvolite branit Mikšića od laži ako vam je toliko stalo do njega. Kako ja branim svoju Vesnicu :cerek:

hehehoho
05.01.2005., 15:28
Vesnica se cesto vidja u "nekom" Hotelu u Gajevoj, tuce faturete? :rolleyes:

Samo je jebe sta se ne moze fotošopirat u RL pa je i cijena primjerena.

Akcija2
05.01.2005., 15:36
papa štrumf kaže:

Sve treba zbannat :D :top:

Jalnuški Diletant
05.01.2005., 16:16
Akcija2 kaže:
Sve treba zbannat :D :top: A zsrijeem i zbačkka?

Xerex
05.01.2005., 18:09
papa štrumf kaže:

Šta kažete ?

Idi negdje dalje liječiti svoje frustracije mikšićevim porazom...

Xerex
05.01.2005., 18:11
papa štrumf kaže:
Nebi ali nebi se bunio da netko drugi predloži da se banaju novi forumaši koji postaju laži i koji su samo zato došli na forum.

Pa šta onda ako me smeta šta se pljuje po mojem kandidatu :rolleyes: nisam rekao da treba banat samo one koji lažu protiv Mikšića nego i protiv drugih kandidata.

Laži?

Poput onih da je iskoristio svoga frenda iz srednje, Tuđman juniora, da dobije unosan posao te je poslije toga kriv za stečaj te tvrtke?

revolution
05.01.2005., 18:12
Jalnuški Diletant kaže:
A zsrijeem i zbačkka?

ma ...zbosna!:rolleyes:

papa štrumf
05.01.2005., 19:42
Xerex kaže:
Laži?

Poput onih da je iskoristio svoga frenda iz srednje, Tuđman juniora, da dobije unosan posao te je poslije toga kriv za stečaj te tvrtke? Ma koji unosan posao, mislim da Mikšić ima otprilike bar 200mil dolara. I u taj posao se sigurno nebi mješao ako ne popali bar recimo 50-100mil $, a ne vjerujem da je taj kompletan posao vrijedio ni približno toliko a kamoli još da bi uspio popaliti polovinu od vrijednosti cijelog posla. A za 10mil se ja nebi zajebavao pogotovo krao da imam 200mil.

A ne zanima te da je država dužna 36 milijardi dolara(sa kamatama) znači 36000 milijuna dolara, ko je to pokrao?

Uostalom ovo nije tema za to.

Akcija2
05.01.2005., 19:47
Jalnuški Diletant kaže:
A zsrijeem i zbačkka?

A zmeeesiiiić i zmiiiiiiišiiiić? :D

Simba-OS
05.01.2005., 22:05
hehehoho kaže:
Ja san uvijek za banove.:D
znači za leticu :lol:

Xerex
05.01.2005., 22:26
papa štrumf kaže:
Ma koji unosan posao, mislim da Mikšić ima otprilike bar 200mil dolara. I u taj posao se sigurno nebi mješao ako ne popali bar recimo 50-100mil $, a ne vjerujem da je taj kompletan posao vrijedio ni približno toliko a kamoli još da bi uspio popaliti polovinu od vrijednosti cijelog posla. A za 10mil se ja nebi zajebavao pogotovo krao da imam 200mil.

U prijevodu:

Nije lopov, prebogat je?

aurellie
05.01.2005., 22:38
Manipulacija ljdima na forumu...!!!

Dobro jeste vi normalni, ovo je fakin FORUM! Možete se svađat, lagat, radit što hoćete, ali to ne znači ništa nikome...

Znate što bi bilo najpametnije, da gore svi stisnemo logout i odemo pojebat nešto i malo se opustimo a ne da se stalno svađamo oko ničega. Baš me briga više tko će nam bit predsjednik, bolje nam u svakom slučaju ne može bit, a možemo se samo nadat da neće bit i gore.
PEACE BROS

papa štrumf
05.01.2005., 22:45
Xerex kaže:
U prijevodu:

Nije lopov, prebogat je? pa koliko ti imaš godina? 5, ajde pitaj tatu da ti kaže šta sam napisao.

Xerex
05.01.2005., 22:47
papa štrumf kaže:
pa koliko ti imaš godina? 5, ajde pitaj tatu da ti kaže šta sam napisao.

rekao si da mikšić ima oko 200 mil. kuna a da taj posao može donijeti najviše 10 mil. kuna, a da si ti na mikšićevom mjesto ti se ne bi išao s time zajebavati

U prijevodu:

Nije lopov, prebogat je

te@
05.01.2005., 23:02
papa štrumf kaže:

Šta kažete ?

Ja, na tvoju tešku žalost, nisam nova - al da bi banala - i ne bi. :D Ja bi npr. osudila Borisa Mikšića zbog širenja lažnih uznemirujućih glasina (postoji članak u Kaznenom zakonu o tome btw.) na npr. 24-satno druženje i razgovor o postanku čovječanstva sa Tatjanom Munižabom. :p