View Full Version : Ponizavanje u javnosti
koji je vas omiljeni nacin ponizavanja u javnosti?:D:D:D
ja se upisala na tae bo. osim kaj je zena ocito na speedu ili nekoj jos tezoj drogi pa su mi jucer suze tekle potocima, cijela grupa ode lijevo, a ja desno. svi dignu nogu, ja spustim istu pasmater i nogi. koreografija.... koja koreografija:eek::D:D? uglavnom, nit imam zenskaste pokrete nit pratim ritam nit se snalazim u svemu tome dovraga i bestraga. izgledala sam ko pijani popaj:cool:
inace planiram i role nabavit, pa su se sramotit i na otvorenom jerbo sam s koordinacijom pokreta posvadjana od rodjenja.
nikad od mene postene kokoske:D:D
ma jao jao, šta sve vama ne uspiju prodat?:eek:
smotana2001
20.03.2003., 11:27
Ahhhhh...najomiljeniji način ponižavanja...khmmmm...ne znam...
ali...zima...led...ja u štiklicama...full ratnička sprema...i jedan trenutak je dovoljan da dupetom ljubim led :D :D :D ...naravno na sredini glavnog trga kad je najviše ljudi :p
penelopa
20.03.2003., 11:39
Nije najomiljeniji nego jedini- klizanje ( sto sve majka ne cini za dijete:rolleyes: )
Kad se s nekim dogovorim u nekom zatvorenom prostoru pa izvisim.
Pa onda sama ko pas sjedim, ne znam kud bi pogledala, imam osjećaj da svi gledaju i misle (točno) : gle izvisila je. Ne znam jel bi se digla i otišla ili ostala sjediti ko zadnji kreten sama uz cjenik pred sobom kojeg inteligentno proučavam sa svih strana...
Pravim se kao cool a u stvari na meni se vidi da ne znam što da radim, pa me to još više zdreprimira, pa se onda pravim još više kul..
Odvratno.
vjetar kaže:
Pa onda sama ko pas sjedim, ne znam kud bi pogledala, imam osjećaj da svi gledaju i misle (točno) : gle izvisila je. Ne znam jel bi se digla i otišla ili ostala sjediti ko zadnji kreten sama uz cjenik pred sobom kojeg inteligentno proučavam sa svih strana...
Pravim se kao cool a u stvari na meni se vidi da ne znam što da radim, pa me to još više zdreprimira, pa se onda pravim još više kul..
Odvratno.
Zasto jednostavno ne uzmes telefon, nazoves osobu koja kasni i zaurlas "Kurvo/pederu, koji ***** kasnis/ne dolazis, koji bezobrazluk..blabla". Svi u birtiji ce mislit da si :cool: a osim toga ne smijes dat ljudima da te zajebavaju. Mislim jel ti to cesto izvisis? Ako da onda se moras pocet borit za svoja prava...
vjetar kaže:
Odvratno.
Ti se onda pravi ko da si solo tamo...i ne proučavaj cjenik :B..brij sama sa sobom :D
Ja se cijeli dan mislim šta napisat na ovaj topic..al kolko god mislila još mi ništa nije palo na pamet :rolleyes: :)
Mistifying_me
20.03.2003., 23:57
omiljeni nacin...hmmmmm uskoro, tacnije ovog vikenda sigurna sam da cu dozivjeti ponizenje :D naime s frendicom sam se dogovorila da se idemo rolati, a ja na role nisam stala jos od ljeta! :eek: i 1000% cu se osramotiti tak da necu moci izac u grad bez par plasticnih operacija lica. al hebat ga, obecanje je obecanje ne? ;)
indian kaže:
Ti se onda pravi ko da si solo tamo...i ne proučavaj cjenik :B..brij sama sa sobom :D
joj i mene najviše muči ista stvar kao i vjetar. i u takvim situacijama uvijek naučim napamet cjenik :D
mala_slatka
21.03.2003., 04:38
zamislite ovo:zaustavi me policija izvucem se iz auta minica stiklice tip top sredjena,policajac se smjeska mislim (kao meni) sve prodje ok ja ono sva vazna mislim cool sam sjednem u auto pogled u ogledalo ruz do brade razmazan:( :( :( pa neznam ima li vece sramote:confused:
326 kaže:
joj i mene najviše muči ista stvar kao i vjetar. i u takvim situacijama uvijek naučim napamet cjenik :D
A jel vama jasno da baš onda kad se družit sa cjenikom najgluplje izgledate? :D :rolleyes:
indian kaže:
A jel vama jasno da baš onda kad se družit sa cjenikom najgluplje izgledate? :D :rolleyes:
Je. Zato i pišem ovdje.
ja sam osoba koja ne kasni, koja je dosta odgovorna i drži do dogovora i onda to očekujem i od drugih. I uvijek se ponovo zbunim kada mi se dogode takve stvari. Ali...ne želim se mijenjati, jer mislim da je moj stav ok. I dalje ću vjerojatno tako, jer ću i dalje biti odgovorna i dolaziti ću točno na mjesto dogovora.
Jedino što mogu, drugi puta uzeti sa sobom novine ili knjigu pa u međuvremenu umjesto cjenika proučavati ću knjigu. No..osjećaj je isti..osjećaš se glupo.
Gazda kaže:
Mislim jel ti to cesto izvisis? Ako da onda se moras pocet borit za svoja prava...
Pričaj ti pričaj...
Kao tebi se to nikada nije dogodilo.
:rolleyes:
plavva kaže:
koji je vas omiljeni nacin ponizavanja u javnosti?:D:D:D
...............................
nikad od mene postene kokoske:D:D
Ja OBAVEZNO "isprobavam" glavom masovne, visece lampe po kaficima....Josh nisam razbila glavu - izgleda da sam postala profesionalac....
Umjesto novcanice iz novcanika izvadim mini - ulozak i pruzam konobaru da platim. Jednom mi se to desilo i u banci, na salteru:oZenska mi je ozbiljne face rekla: "Gospodjo, ovdje je novac jedino platezno sredstvo." (jel se kaze "platezno sredstvo" na nasem jeziku?)
Kad se covjek zuri....:rolleyes:
ajme ...sasula sam se sa stolice od smijeha:)
Tak sam ja jednom s tamponom htjela zapaliti cigaretu...ajme blama :o :o :o
Iggy...pusa tebi velika :kiss: :w
penelopa
21.03.2003., 12:45
mala_slatka kaže:
zamislite ovo:zaustavi me policija izvucem se iz auta minica stiklice tip top sredjena,policajac se smjeska mislim (kao meni) sve prodje ok ja ono sva vazna mislim cool sam sjednem u auto pogled u ogledalo ruz do brade razmazan:( :( :( pa neznam ima li vece sramote:confused:
Ima, ima.. Kad fuckas tipu na skolskom hodniku jer ima dobru guzu ( i to na glas prokomentiras, sto ces traperice stoje savrseno) a on se okrene i skuzis da ima dnevnik u ruci i da ti je to novi profesor ( mlad i bivsi vaterpolist)...:D
alMAhler
21.03.2003., 14:37
Zhemskinje pozdrav!
:)
Silikoni na samostojecim popustili, ja u suknji do koljena (dakako) kasnim (naravno) na B bitan date , sretnem po putu valjda sve koje poznam (ah)...
a najlonke klize ....li ga klize....
:B
a ima toga josh....uuuu....
bona soror
23.03.2003., 01:17
Plavva, tvoja su javna samoponižavanja prilično šarmantna, ali imam bolju ideju. Pazi prijedlog: odeš u restoran gdje polovnjaci i polovnjače čagaju svoje prethistorijske plesove i hrabro otplešeš posljednji tango. Sa mnom. A restoran da se zove - "Pariz". I u taj čas da nahrupi tvoja škvadra iz kvarta. Što bi to bilo super, ha?
Bas se pitam sto mi nedostaje u zadnje vrijeme. Samoponizavanje.
LaTiTeA
23.03.2003., 14:31
Ja se cesto sa frendicom rolam, ali to ne smatram ponizenjem jer mislim da se zaista dobro rolam! :D
A ovo za gledanje cjenika... a joj, a sto ako sam zaista dosla sama i nikoga ne cekam a glupo mi je blejati i gledati sto ljudi rade za stolovima oko mene? :confused:
sweet Irma
23.03.2003., 17:04
drage moje, nedavno me dečko vodio na klizanje. On to dosta dobro radi, ali je meni bio prvi put. Ali ful, ful mi se svidjelo. Pomela sam onaj led uzduž i poprijeko, ali bože moj pa nitko se nije rodio s klizaljkama. Dečko mi je bio sav u panici dok me gledao i rekao je da više nećemo na klizanje:confused: A baš me je krenulo. Ma nagovorit ću ja njega , osjećam da imam mota za piruete i te stvari.
Omiljen način ponižavanja???!!! :eek:
Ljudi moji, Tinchi je sinonim za bruku! :D
Na starom forumu bio je moj topic o rolanju, znam da je nasmijao dosta ljudi, čak su me neki iz sažaljenja bili nagradili peticama.
Tae-bo sam ajde brzo savladala.. Ali mi je još brže dosadio...
Hvala bogu, bicikl nije... Nakon učenja na tvrdi sic montića ostavila sam par auta s nakrivljenim retrovizorom, tipa s natučenim jajima i upravljač koji više ne stoji ravno uz svu silu svijeta...
O padovima s rola neću.. Kočnice ne poznajem, služim se prvim drvetom ili banderom... Od zanimljivijih padova imam sudar sa stupom na križanju Horvaćanska i još jedna ulica, nemam pojma koja te sudar s biciklistom kod malih tribina na Jarunu.
Volim i odjenuti majicu naopačke.. Onak, fora mi je... :D I gaće, al ajde, to se ne vidi...
Kad kupujem tehničku robu postavljam sva moguća i nemoguća pitanja, pa mislim, moram znati što mi prodaju ali prodavačima je to pravi šou, svi stanu i podsmjehuju se ili se love za glavu zbog mojih bisera...
Obavezno izlazim iz auta tako da se nabijem glavom u rub krova... a neka lojtra svakako nisam..
Ma mislim.. Dodat ću još toga, sigurno ću se sjetiti........
vjetar kaže:
Pričaj ti pričaj...
Kao tebi se to nikada nije dogodilo.
:rolleyes:
Je, al ako se jednom il dvaput dogodi, pa sta onda? Ko da ima nesto sramotno u tome, to se svima dogadja. Inace ja dolazim na vrijeme, al ako se druga strana ne pojavi il javi unutar 20 min. odlazim.
Gazda kaže:
Je, al ako se jednom il dvaput dogodi, pa sta onda? Ko da ima nesto sramotno u tome, to se svima dogadja. Inace ja dolazim na vrijeme, al ako se druga strana ne pojavi il javi unutar 20 min. odlazim.
A ako se meni jednom dvaput dogodi i to napišem na ovom topicu onda se pojavljuješ ti i sa svojih visina mi soliš pamet..:rolleyes:
bona soror
24.03.2003., 20:21
Ovdje opisana javna poniženja zaista su jadna i jedva spomena vrijedna. Zato, osjećam se ponukanom da vam pokažem kako se to radi.
Evo, ovako:
Ako si rođena u znaku djevice i podznaku bika, s mjesecom u blizancima, od majke djevice, u noći punog mjeseca i slučajno čitaš ove retke – moooolim te, preklinjem te, daj mi još jednu šansu! Oprosti mi, tebi je sve oprošteno, samo mi se vrati! Obećavam da ću biti dobra, nikad se više neću prepustiti ironiji, ni cinizmu ili nedajbože sarkazmu. Odsada ću sve postove pisati ful patetično, najozbiljnije, u ovom tonu:
Noć te uništava da bih te tražila / Kao luđak u tami u snu u smrti / Moje srce gasne kao usamljena ptica / Tvoja me odsutnost ruši Život se zatvorio etc etc...Šmrc, štrc, cmizdr, slin, buuuhuuuhuu...
Dok kucam, suze debele kao grah teku mi niz tugom ižmikane obraze, a ukućani koji prolaze kraj mene, grohotom se smiju. Isto kao i ljudi koji ovo čitaju, a znaju nas iz RL. Eto, kako sam se ponizila, samo zbog tebe. I to nije sve, ima još - plizim te na koljenima: vrati mi se ti! Pliz, gmiz, pliz, gmiz, pliiiz!!!
E, pa ako ovo nije javno poniženje, ne znam što je?
Tako to treba obavit, a ne ono – pala ja, pale mi gaće, Pale sam na svijetu sjedi u restoranu i druge djetinjarije!
Gazda kaže:
Mislim jel ti to cesto izvisis? Ako da onda se moras pocet borit za svoja prava...
ili bolje se pitaj sta nije u redu s tobom kad tak cesto izvisis:D
sala,mala!
PinkyBubble
25.03.2003., 10:59
Javno sramoćenje..uf, bilo je toga ohoho.
Faks, vrijeme skupljanja potpisa ..falio mi jedan..i čopim pred kabinetom jednog starijeg gospodina i pitam ga za tog i tog profesora ..da mi jel'te pričvrlji autogram u index jerbo sam kak'ti uredno odslušala njegova predavanja...a on će meni..JA SAM TAJ :o ..koja bruka ..:(
Trebala sam prije par godina silom prilika uskočit i odradit intervju s jednim našim poznatim pjevačem..i pitam ja njega, između ostalog, šta će preko ljeta..oće radit ili pjevat..:o ..svoje glupo pitanje nisam skužila ni na snimanju, ni u montaži, ni na emitiranju...tek nakon par mjeseci kad sam pregledavala materijal zbog sasvim drugih stvari..a bogme nije ni on..:rolleyes:
Bila jedna priredba...na stageu su bili zakeljeni logotipi svih mogućih sponzora priredbe..ja sam nešto pretrčavala sim-tam..u panici jer su uzvanici već sjedili u publici... zveknem u pano ni manje ni više neg generalnog sponzora i srušim ga na pod..:eek: jezuš, kaj sad..i onda su mi uskočili tehničari..puštali dimne efekte da naprave paravan i maskiraju me dok sam ja narihtavala pano..osjećala sam se ko majmun u magli..:mad:
Neću više..:rolleyes:
Vera Pavladoljska
27.03.2003., 17:34
Originally posted by carica
ajme ...sasula sam se sa stolice od smijeha:)
Tak sam ja jednom s tamponom htjela zapaliti cigaretu...ajme blama :o :o :o
Iggy...pusa tebi velika :kiss: :w
O bozhe, a jeste li ikada na poslovnom ruchku iz torbe krenuli energichno izvaditi rokovnik, a ulozhak se nekim chudom zaljepio za njega....Niste?
E, ja jesam, ne pitajte kakv mi je bio feeling:D :rolleyes:
splicanka
28.03.2003., 07:19
Tamponom isla zapaliti cigaretu, ulozak na rokovniku...:D :D :D Ljudi nasmijali ste me do suza.
A jeli vam se ikada desilo da ste zaboravili na muza? E, pa jutros ja otisla na predavanje, a njega trebala skupiti odma nakon i prebaciti na posao (inace prvo njega bacim na posao, a onda ja idem na faks). I nakon faksa, ja zaboravila. Zakasnija je malo na posao...sreca da mu je boss cool.
Sila necista
28.03.2003., 08:38
Idem ja točiti benzin prvi put u životu neki dan i najprije stanem na pogrešnu stranu i to još metar dalje od crpke..i na jedvite jade navučem nekako cijev do auta, gurnem u rezervoar ali ne dovoljno duboko..benzin počne točit na pod...i brojčanik stane na dvije kune odamdeset lipa :D A iza mene već red..onda mi je jedam gospodin ljubazno priskočio u pomoć, ali najprije je trebalo naplatititi te dvije kune i nešto da bi se crpka odblokirala..auta trube..ja crvenim..više nikad neću na tu pumpu..
:(
Carice, pusa i tebi! :) :) :) Kad cemo na kavu?;) Obecavam - necu placati uloscima pod uslovom da mi ti tamponima ne pripaljujesh cigarete!:D
---------------------------------------------------------------------------------
by nataniel:
O bozhe, a jeste li ikada na poslovnom ruchku iz torbe krenuli energichno izvaditi rokovnik, a ulozhak se nekim chudom zaljepio za njega...
---------------------------------------------------------------------------------
Redovna pojava.....:D Ja ne znam sto je to sa mnom i uloscima.....:( Kako god da ih spakujem u torbu - uvijek se nadje jedan da me javno sramoti.
smotana2001
28.03.2003., 11:41
Uhhh...ja nema problema s ulošcima takve vrste...:rolleyes:
Mene muče oni iz grudnjaka :D :D
Jednom na faksu...super frend sjedio kraj mene i na kraju sata lagano me bubne u leđa i pita s najnevinijim osmjehom na licu...Jel' to tebi ispalo :rolleyes: i pruži mi uložak iz grudnjaka...a ja blesava bez razmišljanja se uhvatih za sise da vidim :(
Zato sad kupujem isključivo grudnjake sa zašitim ulošcima...
:rolleyes: :rolleyes:
Vera Pavladoljska
28.03.2003., 12:07
Kad smo kod ispadanja:D .....nisam ja, to bi bilo previshe:rolleyes: , nego jedna svadba,dolazimo prije vjenchanja kod mladenke, sjedamo u dnevnu sobu, sve kao super nonshalantno,preko puta mene zhena u elegantnom crnom kostimu - sako i hlache, ali se dogadja zayeb stoljeca.:eek: :D
Stavlja nogu preko noge, cijelo vijeme ju promatram, bila je izuzetno atraktivna zhenskica - da bih lagano uochila da su joj iz hlacha iz nogavice - izvirile CHARAPE, HULAHOPKE, onako, srolane.
Vjerojatno je vecher prije imala isti taj kostim, nemam blage,valjda kada se u brzini svlachila negdje zaostale hulahopke,nemam pojma, ali sto je to bilo grdo, đizs.........:D :eek: diskretno sam ju upozorila,pogledom,sva sreca nisu svi vidjeli,a zhena je skoro umrla na licu mjesta, ljubichasta je bila u faci.
smotana2001
28.03.2003., 12:09
Originally posted by nataniel
Kad smo kod ispadanja:D .....nisam ja, to bi bilo previshe:rolleyes: , nego jedna svadba,dolazimo prije vjenchanja kod mladenke, sjedamo u dnevnu sobu, sve kao super nonshalantno,preko puta mene zhena u elegantnom crnom kostimu - sako i hlache, ali se dogadja zayeb stoljeca.:eek: :D
Stavlja nogu preko noge, cijelo vijeme ju promatram, bila je izuzetno atraktivna zhenskica - da bih lagano uochila da su joj iz hlacha iz nogavice - izvirile CHARAPE, HULAHOPKE, onako, srolane.
Vjerojatno je vecher prije imala isti taj kostim, nemam blage,valjda kada se u brzini svlachila negdje zaostale hulahopke,nemam pojma, ali sto je to bilo grdo, đizs.........:D :eek: diskretno sam ju upozorila,pogledom,sva sreca nisu svi vidjeli,a zhena je skoro umrla na licu mjesta, ljubichasta je bila u faci.
To se meni na poslu dogodilo...shvatila sam to nakon par sati...cijelo vrijeme su mi se vukle po podu :D :D
Blamaža živa :rolleyes:
Vera Pavladoljska
28.03.2003., 12:20
:D :D :D :eek:
smotana2001
28.03.2003., 12:27
:D :D :D :eek:
A ja mislila da me zbog ljepote tako gledaju...izbuljenih očiju :D :D
Vera Pavladoljska
28.03.2003., 12:29
Originally posted by smotana2001
A ja mislila da me zbog ljepote tako gledaju...izbuljenih očiju :D :D
Ne slatkish, gledali te zbog originalnosti, pa ne hoda se svaki dan s charapanima iz nogavice:D ;) :rolleyes:
Sandra October
28.03.2003., 12:32
Originally posted by Sila necista
Idem ja točiti benzin prvi put u životu neki dan i najprije stanem na pogrešnu stranu i to još metar dalje od crpke..i na jedvite jade navučem nekako cijev do auta, gurnem u rezervoar ali ne dovoljno duboko..benzin počne točit na pod...i brojčanik stane na dvije kune odamdeset lipa :D A iza mene već red..onda mi je jedam gospodin ljubazno priskočio u pomoć, ali najprije je trebalo naplatititi te dvije kune i nešto da bi se crpka odblokirala..auta trube..ja crvenim..više nikad neću na tu pumpu..
:(
:D Isto tako, koka Sandra October dolazi na benzinsku, parkira na krivu stranu. Vidim, bit će problema, Jutro, gužva. Izlazi koka Sandra October važno iz svoje alfice, važni cvikeri na očima, killer kostim - ma riješit će to ona. Povlači cijev. prekratka.
A ništa, treba valjda samo dobro odmjerit i naciljat.
Stisnem kvačicu za benzin- i
zalijem se kolko sam duga i široka.
Pogled koji govori: spremajte upaljače što dalje od mene:D Smrdim ko kuga. Ponos jedno 750 m ispod zemlje :D
Mužjaci se sretno hihoću i jedno 5ero njih dolazi u spas djevi koja se bori sa cijevnom podivljalom zmijurinom. :D
Di ste prije bili pizde muške:D
Zanimljivo, od tada idem izbjegavam pumpe sa samoposluživanjem :D
Gospon Pes
28.03.2003., 12:34
Originally posted by Sandra October
zalijem se kolko sam duga i široka.
Uvijek sam se pitala zasto na benzinsku ne smijes s upaljenom cigaretom.
Sad znam.:D
Imaju nekaj protiv baklji usred bijela dana... :D
Sandra October
28.03.2003., 12:41
Originally posted by Gospon Pes
Uvijek sam se pitala zasto na benzinsku ne smijes s upaljenom cigaretom.
Sad znam.:D
Imaju nekaj protiv baklji usred bijela dana... :D
a jebi pes znaš kako je :D al kako ja jesam snalažljivo biće, da je netko pripalio cigaretu, spašavala bi predsmrtni ponos tako da bi zaurlala nešto tipa 'free norca' , 'free ovo -ono' da se ne pomisli da sam se zapalila od ženske šeprtljavosti već više nako iz višeg cilja :D
PinkyBubble
28.03.2003., 12:41
Ja preferiram majice s dekoljteom ak zbog ničeg drugog..zato kaj na njima o'ma znam koja strana ide napred, a koja nazad....:rolleyes: jerbo mi se nemali broj puta desilo da je ujutro onak krmeljava navučem naopak, prođem takva cijeli grad..i onda blamaža :eek: pa juriš na wc i brzinsko presvlačenje.. :(
Neki dan mi se frend izblamiral pred dućanom, jel može i to? Da se malo kurčim s tuđom blamažom? Poslala ga žena u dućkas i kad je već lijep dan uvalila mu klinca u kolicima..on kolica s klincem parkira pred dućkasom, nabrzaka kupi sve kaj je trebalo i vrati se doma mašuć rukama ..:eek: .. dijete je naravno ostalo parkirano pred dućanom..:s
placebo
28.03.2003., 12:46
otvorim oči i shvatim da sam prije petnaest minuta trebala biti na poslu.. sve nekako našla, ali nigdje najlonki... a negdje u kutu mozga prizor sinoćnjih svježe raspakiranih... al ma kakvi, nema ih nigdje, otvorim nove... trčeči do posla skužim da me svi gledaju i zaključim da je to jedan od onih dana kad se ne središ, a svima super izgledaš... i onda na najprometnijoj ulici shvatim da se najlonka (ona od sinoć) veselo vijori za mnom iz nogavice :))) i ajd sad ti to diskretno izvuci.. e pa zemljo otvori se..:))
u stvari, ne.. nije mi to najdraže.. najdraže mi je bilo kad su bili moderni bodiji umjesto normalnih majica. .pa kad bi se vratila iz supermarketa i shvatila da ga nisam baš dobro zakopčala jer mi je onaj stražnji dio cijelo vrijeme bio vani iznad hlača..:))))
Vera Pavladoljska
28.03.2003., 12:47
Originally posted by Stella
Trebala sam prije par godina silom prilika uskočit i odradit intervju s jednim našim poznatim pjevačem..i pitam ja njega, između ostalog, šta će preko ljeta..oće radit ili pjevat..:o ..svoje glupo pitanje nisam skužila ni na snimanju, ni u montaži, ni na emitiranju...tek nakon par mjeseci kad sam pregledavala materijal zbog sasvim drugih stvari..a bogme nije ni on..:rolleyes:
Ooooooooo, a pizdarija u poslu, ovoga tipa:D , ma verbalne doskochice su josh nula,ja sam naime, u omanjem studiju 1, laktom, pri namjeshtanju za razgovor, slushke i to, odvalila u slijpoochnicu i to bogofski, Ivu Gregurevica.
:eek:
Bio chovjhek na Festivalu glumca, kao mrtvi ozbiljni idemo napraviti razgovor, sve pichi uzhivo,spremamo se, a ja ga trenutak prije nachinila invalidom.........zahvalio mi se:D i rek'o hvala Bogu da mi niste udarili zube, jaka vam je desnica:eek: :cool:
tehnichar je naravno bio kriv zbog svih onih zhica.:p :cool:
smotana2001
28.03.2003., 13:01
Sad se sjetih jedne zgode s maturalca..bilo je to davno..al' ponosno nosim sjećanje na to :D :D
Ne sjećam se mjesta radnje...godine...bla...bla...uz nas bili tamo i Slovenci na maturalcu...Bratstvo i jedinstvo..stara juga...i tako bacih ja oko na jednog zgođušnog..baci on oko na mene...meni bio rođendan..klasični čestitarski poljubac pretvorio se u pravi francuski...al' hebaj ga...djeca..nevješta..i slomi on mene prednji zub :D :D ...Moram li reć da se nisam usudila smijati sve dok se nismo vratili u Varaždin...a onda sramota kako roditeljima reć gdi ostavih pola zuba...no da svi su na maturalcu skužili zahvaljujući kolegi Slovencu..muška baba ...:rolleyes: ...al' ja to okrenula u svoju korist...tako smo se vatreno ljubili da su nam zubi popadali :lux:
Sada furam lijepo nadogradnju i ne skuži se :D :D ...al' svaki put kad padne sjetim se Slovenca ;)
placebo
28.03.2003., 13:06
a jebi pes znaš kako je :D al kako ja jesam snalažljivo biće, da je netko pripalio cigaretu, spašavala bi predsmrtni ponos tako da bi zaurlala nešto tipa 'free norca' , 'free ovo -ono' da se ne pomisli da sam se zapalila od ženske šeprtljavosti već više nako iz višeg cilja :D
ahahaha.a..aa.a..:))))))) ajde Sandra u kua :)))))
Sandra October
28.03.2003., 13:11
Originally posted by placebo
ahahaha.a..aa.a..:))))))) ajde Sandra u kua :)))))
na, o , po , prema, pri, u ...
može radije priložna oznaka 'na' umjesto 'u'? ;)
smotana2001
28.03.2003., 13:12
na, o , po , prema, pri, u ...
može radije priložna oznaka 'na' umjesto 'u'? ;)
Zar i tebe muči ta priložna oznaka :D :D
Gospon Pes
28.03.2003., 13:13
Ja svakom stavim prileznu. :D
Gospon Pes
28.03.2003., 13:19
Nego, tko je ono imao problema sa samostojecima? Bas zato ih ne nosim da mi se to ne dogodi.
No kad nece brdo Muahmedu...
Isli tako muz i ja u setnju u susjedni gradic i usred njega meni popustila guma na hulahopkama. A jos su otraga imale nat od strasa i bile jako glatke i sjajne da bolje klize.
Nat je odjednom bio skoro pa naprijed, ja se grcevito drzala za "trbuh" i spasavala sto se spasiti dade...
Ima tome skoro 15 godina, a te proklete najlonke jos imam u ladici. Ne mogu ih baciti radi kamencica... To mi je tak slatko. A obukla ih vise nikad ne bum, naravno.
A da im prisijem gumu? Jel to netko probao? :D
Sandra October
28.03.2003., 13:24
Originally posted by smotana2001
Zar i tebe muči ta priložna oznaka :D :D
ne da me muči, nikad mi je dosta:D
peso, probaj na mužu, štaš se ti bezveze sramotit ako eksperiment sa gumom ne uspije :D
Uglavnom, bila sam sa hrpom poznanika, stranaca, u jednom pubu u Firenzi...Lagano smo se nalili i tako ja s terase puba krenem na wc...Onako sredjena, minjak, sandalice na petu...
Sve super, ja polupijana bauljam van iz wc, prodjem cijeli pub i izlazim van na terasu (sva sreca trebalo je prijeci cestu jos do terase) kad skuzim da se nesto vuce za mnom....A kad ono jedno 2m wc papira vijori za mnom jer se zalijepio za petu sandale. J.... koja blamaza, sva sreca ovi moji me nisu vidjeli, ali zato svi u pubu (a bilo ih je) jesu.
Blue1986
28.03.2003., 19:18
Ovo nije moja sramota ali se i dan danas smijem kad se sjetim...
Moja frendici se uvijek svidjaju konobari i tako je i tu bio slucaj , i nagovori mene ona da odemu u birc bas kad on radi , i sjednemo mi za stol i tako dodje bas taj konobar do nas i normalno frendica se jadna zbuni i promuca da bi ona jedano "jujce" misli naravno na juice i kad se konobar poceo smijati nagne se ona sa stolice i jos za kraj padne sa stolice i strga zastor na sebe.......:D :D :D
Gospon Pes
28.03.2003., 19:34
E, na ovo zadnje sam krepala. :D
Toj nije dosta jedna pizdarija, nego odmah tri...
Je li konobar ostao ziv od smijeha? :D
Sandra October
28.03.2003., 19:38
e jebate ovo je daklem jedna poštena sramota:D mene više zanima jel se konobar usudio ikad išta započet s njom nakon incidenta takvom smotanom?:D
Gospon Pes
28.03.2003., 19:41
Ja sam si to onak "filmski" zamislila i mogu ti reci, koliko god se vlastitim glupostima od srca nasmijem, nisam sigurna da to i meni ne bi bilo previse. :D
A mozda je i njoj bilo dost konobara nakon toga. Pa zajebaval bi je dok su skupa. :D
Sandra October
28.03.2003., 19:49
uuu baš tako filmski sam odvrtila i zamrla od smijeha :D
Ozbiljni konkurent za The Blam :D
Blue1986
28.03.2003., 22:12
Nije ona htjela vise ni prici blizu birca a kamoli konobara , a konobar kad ga vidim i dan danas se smije iako je to bilo prije godinu dana..........:D
chiquita
28.03.2003., 22:28
joj to me sjetilo...jednom daaavno, dok sam još išla u školu, vozim se tramvajem i onak polupospano gledam kroz prozor. tramvaj stane na stanici i gledam ljude, s druge strane ulice čeka žena da se upali zeleno na semaforu da prijeđe cestu i skužim nešta čudno na njoj - iz nogavica joj virila hulahopka, ali ne da je virila nego dobrano je iscurila iz nogavice, cca pola metra nogavice. upali se zeleno, žena krene a ta nogavica prtlja za njom!!:D :D :D
kak ova hoda tak se nogavica plete oko njenih nogu, ova ništa ne kuži, malo, ali stvarno malo fali da se ne spotakne o nogavicu! ja ne znam kud bih koliko me spopao smijeh, ali nitko to drugi ne kuži osim mene.
ajme, jadne žene.:D
splicanka
07.04.2003., 21:06
Ljudi, do suza ste me nasmijali! :top:
Winona2
08.04.2003., 09:31
ciquita mora da si mene vidjela...meni se svako malo takvo sto dogodi iako se svaki put zaklinjem da mi je zadnji i da cu biti manje slampava :rolleyes:
Gospon Pes
08.04.2003., 10:16
OK, citam ovo i nije mi jasno...
Mene je mama ucila da se prvo oblace gace, pa carape, pa hlace, a skida se obrnutim redosljedom, ali opet svako pojedinacno.
Mozda je vama receno da zgrabite sve odjednom i dolje s tim, no opet mi nije jasno.
Ako su najlonke jos svaka u svojoj nogavici, MORA ih se vidjeti kad se hlace rasire da se opet obuku.
Ako su se zavukle u jednu nogavicu, kako vam noga ne zapne u njih ili ne osjetite da tu nesto ima?
Pa kaj ste drvene? :rolleyes:
Nije cak ni zajebancija, definitivno ne kuzim...
Ni ja :D
Al ne smijem napisat jer ce se W. opet osjetit osobno napadnuta.
Osim toga preodvratno mi je noshenje hulahopki pa mi se to ne mozhe dogoditi.
Osim toga robu protresem i ako ju ne stavim u pranje odmah, bar ju prebacim na balkon da se izlufta, tako da nema shansi da se to dogodi.
Gospon Pes
08.04.2003., 10:26
Ja pak iskljucivo hulahopke nosim. :D
Samostojece eventualno...eh...doma. :D
Zato mi i nije jasno.
penelopa
08.04.2003., 10:27
To ti je tako. Mazuckaju se, trackaju i ko fol sve uredne a svlace se ko zmije:D
Ak eto da ne ispadne da sam ja savrsena ( mislim jesam ali se ne volim hvaliti:D ) ja svaki drugi dan imam pidjamu naopako. Nije zato sto sam je lijena preokretat nego zbog uroka:B
Gospon Pes
08.04.2003., 10:29
Originally posted by penelopa
Mazuckaju se, trackaju i ko fol sve uredne a svlace se ko zmije:D
Jebiga, istina kad-tad izadje na vidjelo. :D:D:D
Al dobro ti je ovo s urocima. Ne znam jesam li cula bolji izgovor za lijenost... :D
Imam ja takvih poznanika koji na nachin "zashtite od uroka" pronalaze davno izgubljene odjevne predmete ;) :D
penelopa
08.04.2003., 10:32
Nemoj sad i ti ko moj muz. Nisam lijena ( perem, kuham, cistim, pusim...) samo se bojim da mi njiva ne rodi ili da mi krava prestane davat mlijeko:D
Joj, pa tek mi je sad sinulo...kaj nisu hulahopke u sredini spojene :confused:
Pa kako onda odu u jednu nogavicu :confused:
To su mozhda nechije tudje :D
Originally posted by penelopa
samo se bojim da mi njiva ne rodi ili da mi krava prestane davat mlijeko:D
Ili da ti robovi ne pobjegnu i mama te ne istuche jeguljama
penelopa
08.04.2003., 10:35
Originally posted by magic
Ne bi znala. Nisam bas nesto per tu sa fizik
Gospon Pes
08.04.2003., 10:36
No, pa velim. A ako genijalkama i to uspije, kako ih ne osjete? Ma kako bile tanke, ipak ih se mora skuziti i negdje o njih zapeti... :confused:
One se mozhda onako sexi svlache...zrolaju hlache i hulahopke s jedne noge pa onda vih vitlaju na drugoj i lansiraju preko sobe...u tom sluchaju kuzhim sve, pa da su lijepo i papuchu nashle unutra.
Gospon Pes
08.04.2003., 10:38
mag, na taj nacin odlete hlace i papuca, hulahopke ne. :D
Winona2
08.04.2003., 10:40
OK, citam ovo i nije mi jasno...
Mene je mama ucila da se prvo oblace gace, pa carape, pa hlace, a skida se obrnutim redosljedom, ali opet svako pojedinacno.
Mozda je vama receno da zgrabite sve odjednom i dolje s tim, no opet mi nije jasno.
Ako su najlonke jos svaka u svojoj nogavici, MORA ih se vidjeti kad se hlace rasire da se opet obuku.
Ako su se zavukle u jednu nogavicu, kako vam noga ne zapne u njih ili ne osjetite da tu nesto ima?
Pa kaj ste drvene? :rolleyes:
Nije cak ni zajebancija, definitivno ne kuzim...
hebi ga ima i toga...i mene je mama ucila kak se spada, al kad sam ti ja bila los materijal za tesanje ;)
Iz osobnog iskustva znam da mi se mogu dogoditi i gore ;) stvari kad sam pospana....hlace su bile crne, najlonke crne i ja nista vidjela nisam ....
a ono pitanje, kak nisam skuzila pri navlacenju hlaca , isto sam se i ja pitala cijeli dan...
magic nam je kao i obicno savrsena :rolleyes: i ona hlace odmah pere cim ih je sat vremena nosila :rolleyes: ...a ujedno smatra da su rucnici na 40 stupnjeva super oprani...to ti se magic zove razliciti kriteriji ( moji i tvoji ) i s tim se eto mora zivjeti :D
Onda su tudje.
Ostale iz ducana gdje su hlache kupljene.
Ili od muzha :cool:
penelopa
08.04.2003., 10:41
No, pa velim. A ako genijalkama i to uspije, kako ih ne osjete? Ma kako bile tanke, ipak ih se mora skuziti i negdje o njih zapeti... :confused:
Mozda imaju drvene noge ili celulit
penelopa
08.04.2003., 10:42
Jasno je nama kako si se krivo obukla. Samo nam nije jasno kako si se to krivo svukla:D
Konobarica tu gdje radim nosila prosli ljetu laganu dugu suknju. valjda kad je bila na wc i popravljala majcu i suknju otraga ugurala u gace. I tak hoda sa suknjom otraga utaknutom u gace. Uzas, a mi gledamo s prozora i ne znamo kaj napraviti.
Gospon Pes
08.04.2003., 10:43
Originally posted by Billi
Uzas, a mi gledamo s prozora i ne znamo kaj napraviti.
Ja znam kaj bih ja: krepala od cere. :D
A da sam ta konobarica: krepala od srama. :D
Kak god okrenes - opasno zivim. :D
Originally posted by Winona
magic nam je kao i obicno savrsena :rolleyes: i ona hlace odmah pere cim ih je sat vremena nosila :rolleyes: ...
Ja sam najnesavrshenija od svih...ali ne nosim hulahopke a znam da su spojene po sredini pa samo zhelim objashnjenje.
A hlache ni ne oblachim za manje od pola dana noshenja, a i napisala sam da ih zrachim ako ih ne perem :)
Bar nauchi chitat ako se vec ne znash svlachiti.
Winona2
08.04.2003., 10:44
divne ste divne...nikad vam se taj blam dogodio nije ali imate sto teorija kako se to ne moze dogoditi....:rolleyes:
ja kad sam umorna ili nestrpljiva onda nisam uredna. Koja od vas je laze ko pas :p
I skinem hlace i najlonke sve u jednom rolu....a vi dok sve fino slozite na hrpicu, razvrstate po bojama i sastavu materijala muzici zaspu ko bebe...nes ti nocnog zivota :D
Winona2
08.04.2003., 10:47
Ja sam najnesavrshenija od svih...ali ne nosim hulahopke a znam da su spojene po sredini pa samo zhelim objashnjenje.
A hlache ni ne oblachim za manje od pola dana noshenja, a i napisala sam da ih zrachim ako ih ne perem :)
Bar nauchi chitat ako se vec ne znash svlachiti.
da se ne znam svuci odavno bi bila solo :p
objasnjenje ti nazalost ne mogu dati jer da znam kako se to dogadja u tom datom ranojutarnjem momentu onda bi valjda to i sprjecila ;)
citat znam od seste godine, hvala na pitanju :)
ja hlace eto obucem cak i samo da odem do postanskog sanducica jer eto jos nije u modi hodat gola, hebi ga morat cu jos malo pricekati :D
dakle razlicite smo...i bolje tako :)
Winona2
08.04.2003., 10:49
Onda su tudje.
Ostale iz ducana gdje su hlache kupljene.
Ili od muzha :cool:
ma i ja sam to mislila ili muz nosi samo roze pa mi teorija propala u startu :D
Gospon Pes
....a vi dok sve fino slozite na hrpicu, razvrstate po bojama i sastavu materijala muzici zaspu ko bebe...nes ti nocnog zivota :D
Kaj? Ja bih se trebala spotrgati da mi dragi ne zaspe? Sam nek proba. :D
Ima cekat i dok to sve operem i speglam za sutra. :D
Gospon Pes
da se ne znam svuci odavno bi bila solo :p
Ja ne bih. Mene bi svlacio on. :B
Winona2
08.04.2003., 10:50
Ja ne bih. Mene bi svlacio on. :B
ak je urednji od tebe zasto ne ?;)
Winona2
08.04.2003., 10:52
Kaj? Ja bih se trebala spotrgati da mi dragi ne zaspe? Sam nek proba. :D
Ima cekat i dok to sve operem i speglam za sutra. :D
tvoj zaspe preventive radi, spasi se u zadnji cas :o ;) :D
Gospon Pes
08.04.2003., 10:52
ak je urednji od tebe zasto ne ?;)
Oh, taj je jos bolji od tebe.
On sve skine po redu, a ONDA ugura jedno u drugo.
Sjetim mu se kompletne obitelji svaki put kad ves perem... :D
P.S. Ne brini, ne zaspi. :D Mogla bih ga nogom budit... :D
Osim toga i ja pristojno cekam da on vijesti pogleda. :D
Winona2
08.04.2003., 10:55
moj se sjeti cijele moje familije kad je ves opran, jer sve ono kaj nije bilo u domeni kosare za ves....ceka da se doticna roba do tam doklati :D
no salu nastranu, definitvno je uredniji od mene, drugo nis ni ocekivala od jednog Njemca :p
odvalila u slijpoochnicu i to bogofski, Ivu Gregurevica.
ti stvarno uzhivash u mlachenju muskaraca :rolleyes: :D ;) :o
penelopa
08.04.2003., 13:01
divne ste divne...nikad vam se taj blam dogodio nije ali imate sto teorija kako se to ne moze dogoditi....:rolleyes:
ja kad sam umorna ili nestrpljiva onda nisam uredna. Koja od vas je laze ko pas :p
I skinem hlace i najlonke sve u jednom rolu....a vi dok sve fino slozite na hrpicu, razvrstate po bojama i sastavu materijala muzici zaspu ko bebe...nes ti nocnog zivota :D
Ma daleko od toga da sam uredna kad sam umorna:D
Kad sam umorna onda mi je automatizam jos izrazeniji. Skinem kosulju, grudnjak, hlace pa onda carape;) i sve ostavim na hrpi pokraj kreveta ili gdje se vec skidam. Posto je to tako lijepo poslozeno onda i sutra bez bojazni da se isprljalo ili zguzvalo mogu to natandrcit na sebe:D Ono sto ja navecer umorna skinem sutra ne bi ni u ludilu obukla.
Charape najlonke nositi dva dana bez pranja ne mogu ni zamisliti...
Gospon Pes
08.04.2003., 13:34
Pa ni Winona. Inace bi trazila i nasla one od dan prije, a ne bi se vukle za njom po cesti. :D:D:D
penelopa
08.04.2003., 13:44
Pa ni Winona. Inace bi trazila i nasla one od dan prije, a ne bi se vukle za njom po cesti. :D:D:D
Malo Copy pastea sa kokosinjca
kaze Winona
Uglavnom pospana prije nekih mjesec dana trazim najlonke , nema ih i nema...nis obucem ja druge ( a zaklet bi se mogla da imam crne najlonke doma jos se sjecam i kad sam ih nosila uz iste hlace na zadnjem izlasku )...hodam ja tako po cesti do posla...kad primjetim da se u nekaj popikavam....nastavim ja dalje...kad ono opet....pogledam bolje a ono visi komad crne najlonke iz nogavice ...e sad hocu ja to izvuci da nitko ne vidi, al nece ici drugi kraj je u drugoj nogavici ( prolazio neki tip kraj mene i pogledao me pogledom, bjezim vristeci u sumu cim dalje od ove pukle )....kad sam konacno izvukla dodje podzemna i ja brze bolje strpam u dzep od jakne...i zaboravim...
Dobro dosla virtualnoj kuci sa krstarenja:W
Sad garant zalis sto nisi dulje ostala:D
Gospon Pes
08.04.2003., 14:00
penelopa, daj jezik isplazi! :D
Samo da vidim racva li se... :D
Winona2
08.04.2003., 18:51
magic tebi podhitno treba neki urlaub :rolleyes:
Winona2
08.04.2003., 18:58
racva se racva....
:D
nego ne sjecam se da sam igdje napisala da nosim dva dana iste najlonke :rolleyes: ...to me magic opet voli :D
mozda sam se nespretno izrazila, najlonke sam trazila u ladici, a tam obicno drzim ciste ( kaj ces luda zenska :D )...da sam zeljela obuci od dan prije sigurno ih ne bi tam trazila....ma ferpist ojh alle....odo se ja divit novoj polici u kupaoni :)
bas mi je sladak onak sa onom opasnom busilicom :kiss:
Gospon Pes
08.04.2003., 20:09
Evo je... Hvali se novom policom i jos ima i muza koji busilicu zna drzat... :rolleyes:
I to meni.
MENI!
Ciji ne zna ni caval zabit!
Od danas te i ja mrzim.
shef Sale
08.04.2003., 21:52
bas mi je sladak onak sa onom opasnom busilicom :kiss:
pih! :p
Tipican frojdovski slucaj! :D ;) :D
penelopa
09.04.2003., 08:43
Nego sto da se racva:D
Ja to ni ne skrivam. Dapace jako mi je drago sto imam ostar jezik;)
Winona2
09.04.2003., 13:14
Evo je... Hvali se novom policom i jos ima i muza koji busilicu zna drzat... :rolleyes:
I to meni.
MENI!
Ciji ne zna ni caval zabit!
Od danas te i ja mrzim.
ali zato znas ti....uvijek se nadju dva sto pasu ;)
zamisli da jos i majstore moram placati pa na sto bi stigla ?
Nis ne bi ostalo za kremice ;)
Ovak sve ostane u krugu obitelji :p
Gospon Pes
10.04.2003., 10:12
LOL
Ma odi vrit. Tebe se ni mrzit ne isplati... :rolleyes: :D
Gospon Pes
10.04.2003., 10:17
Ja svoje nosim dok postanu samostojece. :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.