View Full Version : Dugačka suknja
Ženice, gdje bi mogla u Zagrebu (malo širi centar) kupiti dugačku suknju od samta ili trapera? Na sniženju, po mogućnosti! :D
Karmela
11.01.2005., 00:18
well, ne znam za Zagreb i okolicu ali imas na internetu
Newport-News.com , oni imaju neskupe a relativno dobro izgledajuce stvarcice.
evo jedna samtna:
http://www.newport-news.com/assets/prod_images/prod_5/4F4434D_5.jpg
Nanusha
11.01.2005., 08:31
pa pogledaj u Amadeusu, oni su jeftini, a za vulgaris suknju od samta sasvim okej:D :)
maristella69
11.01.2005., 09:32
Nanuška, ako misliš na one dugačke, uz tijelo, meke, u bojama od krem do crne, event. džepovi sprijeda i vezanje na špagicu umjesto cifa, onda ih stvarno možeš naći u većini malih neatraktivnih butikića, ali čini mi se ne ispod 200-240 kn.
Prođi Maksimirskom..
Dobra fotka, hvala za inspiraciju!:top: :)
Trillian
11.01.2005., 12:58
Tijana kaže:
Ženice, gdje bi mogla u Zagrebu (malo širi centar) kupiti dugačku suknju od samta ili trapera? Na sniženju, po mogućnosti! :D
Svakako pogledaj u "Amadeusu"! Tamo sam ja svoju dugu traper suknju kupila, a i cijene su zbilja pristupačne!
maristella69
11.01.2005., 13:44
Da li je tko izvidio onaj Amadeusov diskont u N. Zagrebu, blizu vojarne? Ima malo- i vele-prodaja, navodno dobar izbor, a pretpostavljam i dobre cijene.
Super, uopće se nisam sjetila Amadeusa! Fala, fala!
Ja sam znala otić u onaj Amadeus tamo kod "Maršalke". Znalo je biti zgodnih stvari, al mislim da rade samo do 4. Ne sjećam se točno, bila sam tamo prije nekih godinu dana.
Maristela, cijene su bile niskeeeeeeee :top:
maristella69
11.01.2005., 15:06
Tijana kaže:
Maristela, cijene su bile niskeeeeeeee :top:
E, to te ja pitam!:top:
A 'keč' je u radnom vremenu, ne?!
Mamicu im, doskočit ćemo mi njima pa se tam nacrtat u subotu!!:mig:
mrkenangelo
11.01.2005., 15:07
Tijana kaže:
Ženice, gdje bi mogla u Zagrebu (malo širi centar) kupiti dugačku suknju od samta ili trapera? Na sniženju, po mogućnosti! :D u Benettonu na Preradovićevom trgu.
roberta carlos
11.01.2005., 15:46
maristella69 kaže:
E, to te ja pitam!:top:
A 'keč' je u radnom vremenu, ne?!
Mamicu im, doskočit ćemo mi njima pa se tam nacrtat u subotu!!:mig:
radnim danom i subotom od 8 - 20 - provjereno! tak sam i ja mislila da rade do 16 pa sam isla za svaki slučaj pogledati i rade do 20. bila prošli tjedan.
putnica
11.01.2005., 15:50
maristella69 kaže:
Da li je tko izvidio onaj Amadeusov diskont u N. Zagrebu, blizu vojarne? Ima malo- i vele-prodaja, navodno dobar izbor, a pretpostavljam i dobre cijene.
plus 50% snizenje od jucer.
Trillian
11.01.2005., 16:02
putnica kaže:
plus 50% snizenje od jucer.
Ajoj! Ova informacija mi nije trebala baš sad! :zubo:
putnica
11.01.2005., 16:13
Trillian kaže:
Ajoj! Ova informacija mi nije trebala baš sad! :zubo:
znam. ni meni. ja sam kupovala u petak :bonk:
Danas mi bila frendica u tom Amadeusu i kaže da nema ništa zgodnog. Da je vidjela svega 2 dugačke suknje, da nema svih brojeva nego svega jedan-dva komada odjeće u nekom broju.
Izgleda da ne bum išla tamo :(
maristella69
12.01.2005., 10:29
Tijana kaže:
Danas mi bila frendica u tom Amadeusu i kaže da nema ništa zgodnog. Da je vidjela svega 2 dugačke suknje, da nema svih brojeva nego svega jedan-dva komada odjeće u nekom broju.
Izgleda da ne bum išla tamo :(
Tijana, diskonti ti puno češće no obični dućani dobivaju novu robu, nema ti tu pravila, kako naletiš, a možda već danas dobiju nešto novo.
Odi tamo, nemoj odustati, bar ćeš napraviti malu izvidnicu kao strateški korak pred napad, a i bilo bi u duhu obližnje vojarne.
:D
Tijana kaže:
ja sam si kupila prekjucer jednu od samta u Mangu. Na snizenju - 150 kn
aola kaže:
ja sam si kupila prekjucer jednu od samta u Mangu. Na snizenju - 150 kn
Jel ima Mango i u King Crossu?
Nema šanse da sad preko tjedna skočim do grada :(
maristella69
12.01.2005., 15:17
Ako uđeš kroz vrata, idi desno.:w
chiquita
12.01.2005., 15:25
maristella69 kaže:
Ako uđeš kroz vrata, idi desno.:w a s koje je strane ako uđeš kroz prozor?:D
maristella69
12.01.2005., 16:07
Neš' ti hakerice, ona bi preko Windowsa.:D
Btw, u shopp. centru nema prozora, ne ideš tamo da se diviš pejzažu nego da trošiš pare.;) Još ti smanje kisik na minimum i nabiju mjuzu, pa se poslije čudiš što ti bilo da odereš vl. račun.
Ma, maheri, velim ja.:D
maristella69 kaže:
Neš' ti hakerice, ona bi preko Windowsa.:D
:D :top:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.