PDA

View Full Version : Problem s pluginima za video streamove


Hrki777
18.09.2013., 12:17
Zadnjih desetak dana mi kada otvorim mnoge stranice na IE ( imam Windovs7 ultimate) , kada sam na internetu javlja mi poruku da imam nizak diskovni prostor- 3,5 Gb ,a da je 243 Gb zauzeto? Mada moj laptop HP 625 ima tvornički 320 Gb


Kaže iza toga da trebam popraviti greške u Windovsima?


Mada kada uđem u computer i gledam koliko ima prostora u hard memoriji mi javlja da u C: disku ima 40 Gb , a u D.disku 17 Gb!



Primjetio sam to najčešće kada otvaram stranice tipa onlinefilmova za učitavanje preko videoplayera (ifilmovi.net,filmovizija isl.) ili sportske online programe.



Da li ste znali nailaziti na ovakve poruke i šta se može napraviti oko toga, šta bi moglo biti na stvari...šta pokušati u upravljačkoj ploči ( conreol panelu), toolsima, mogućnostima ili gdje već ( laički,amaterski bez neke posebne aparature)?



Hvala

Hrki777
18.09.2013., 12:51
-javlja mi da imam nizak disk.prostor ( i na IE i na Mozilli) - 3,5Gb , da je popunjeno 243Gb, te da moram popraviti greške na windowsima ( mada ja u C disku imam 39, a u D: disku 17Gb memorije!?)



- ne radi mi videoplayeri na online free sajtovima za filmove ...ne dobivam CC na playeru , on film valjda samo djelomično učita ali ne započinje gledanje filma

mislio sam da ću ugradnjom nove verzije Java 40 riješiti stvar ,a li nisam
čak mi kod učitavanja filma ne nudi onaj padajući tab gdje nas pita da li želimo aktivirati , a ispod još bude Hide ( skrivena) opcija gdje se može staviti kvačica da nas više ne pita nego da bude trajno aktivirano

mislim da je VJEROJATNO problem oko aktivacija plug-inova!...ili oko ugrađenog flash playera

Da napomenen u vezi flasha:imam u programima 5 programa flash playera ADOBE : Adobe AIR, adobe flasplayer11 ACTIVEX, Afp - PLUGIN ,-READERX11, adobeSHOCKWAVE( tako nešto mislim d se zove? )

Prvi AIR i zadnji SHOCkWAVE su mi od prošle godine , ova 3 u sredini su iz 9. mjeseca OVE GODINE -znači noviji su, odnedavno apdejtani ( od 12. - 16.09.2013)
Za što točno služi AdobeAIR i smije li biti stariji od drugih 10 mjeseci?

da samo napomenem da mi je kod mozille kada je javljalo poruku da imam samo 3,5 Gb , nizak diskovni prostor nudilo i neki REPAIR TOOLS FREE ...njega sam učitao 2 puta i nisam primjetio neka poboljšanja!

romi123
18.09.2013., 13:32
Ništa ne poduzimaj, nemoj kliknuti na to. Mogao bi samo skupiti kakav virus, malware, spy ili slično smeće. Zanemari.

dr.mrgood
18.09.2013., 13:50
Tebi se netko treba spojit na komp sa teamviewerom i to temeljito sredit.
A taj repair tools free je ocito neki malware, otkud ti ga ima nudit ako ga nisi instalirao? A opet, mozda i jesi a da ni ne znas. To ti je kad ljudi klikcu po svemu i svacemu na netu...

dr.mrgood
18.09.2013., 13:51
Ništa ne poduzimaj, nemoj kliknuti na to. Mogao bi samo skupiti kakav virus, malware, spy ili slično smeće. Zanemari.

Nema sta ne kliknut kad ga vec ima na kompu ako mu to javlja.

Fosna
18.09.2013., 14:09
Hrki, skini Malwarebytes pa poskeniraj C disk: http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/

Hrki777
18.09.2013., 15:24
Hrki, skini Malwarebytes pa poskeniraj C disk: http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/

ja ima dosta dobar AVAST av program...neki dan sam skenirao i bacio tri zaraze u kavez

misliš da je MALWARE BYTES jači i bolji od defoltnog avasta?

često mi kada nešto "jače" downlodam pošeremeti preglednike , google stranicu i uspori rad kompa...da li je skidanje ovog programa POTPUNO SIGURNO ? ...DA MI NEĆE POŠEREMETITI difoltne programe?

ako je siguran , ugradit ću ga i pustiti da skenira...ako taj sken-program nešto nađe onda mi da točnu uputu šta s time ( da li brisati ili u karantenu, kavez?)

Hrki777
18.09.2013., 15:31
pa možda ga nudi zato jer je detektirao da imam neku grešku u kompu , browseru ili čemu već

i daje ti da skineš njihov free program za popravak...ne vidim tu nešto posebno čudno, kada nam se na tisuće programa nudi besplatno , a koji nam pomažu ( ili kao av programi ili free os, ili free browseri , ili igre itd)
hoću reći, ne radi se o spamu , i mislim da nije puka reklama
jer ja definitivno ima probleme


samo što poslije daunloda mi se nije ništa promijenilo na bolje

znači, po tebi je bolje da ga izbrišem ( ili ako je završio u instaliranim programima , da ga deinstaliram)

šta je to prikopčavanje na tajmvajer i koliko to dođe u kn?

Hrki777
18.09.2013., 20:58
Hrki, skini Malwarebytes pa poskeniraj C disk: http://www.malwarebytes.org/products/malwarebytes_free/

Učitao sam Malwarebytes...skenirao na brzi način i na kompletan pregled
našao mi 50 objekata , spremio mi u karantenu 9 objekata ( HKLU i HKLM / software/MicrosoftIE...

ušao sam u oba browsera i IE i Mozillu
stanje je slično kao i prije
na Ifilmovi.net gdje se redovito pojavljivala poruka nizak disk prostor se više ne pokazuje, ali samo zato jer program MALWARE NE DA PRISTUP TOJ STRANICI!
sada neznam, da nema tog novig malvare programa , da li bi kada bi ušli u taj sajt i dalje pisalo nizak diskovni prostor?:ne zna:
vjerojatno , bi

ali još važnije, i dalje mi nešto nije u redu sa plug-inovima na videoplayerima - online filmovima koje učitam
i dalje se na daju gledati, tj. ne mogu dobiti CC na filmovima??

znači kolko vidim filmove i dalje ne mgu gledati ni na IE ni na Mozzili...to je sigurno jer sam učitavao filmove koje mi je učitalo prije 2 dana

sada, šta da radimo da imam te plug.inove ili dobar , funkcionalan FLASHPLAYER ako to ime veze sa tim neučitavamnjima?

Fosna
18.09.2013., 21:55
Malwarebytes je blokirao pristup jer je na toj stranici našao nešto štetno, stranicu možeš odblokirati ovako: https://helpdesk.malwarebytes.org/entries/23460161-How-do-I-unblock-a-site-which-Malwarebytes-Anti-Malware-blocks-

Nema te što nekakva web stranica obavještavati o slobodnom prostoru na disku, jel možeš zalijepiti screenshot od te poruke?

A koje to pluginove koristiš, osim flash playera?


Spojio sam teme da ne pišemo na dva mjesta, Adobe AIR možeš dienstalirati ako nemaš nikakvu aplikaciju koja bi ga koristila.

Hrki777
19.09.2013., 07:21
Malwarebytes je blokirao pristup jer je na toj stranici našao nešto štetno, stranicu možeš odblokirati ovako: https://helpdesk.malwarebytes.org/entries/23460161-How-do-I-unblock-a-site-which-Malwarebytes-Anti-Malware-blocks-

Nema te što nekakva web stranica obavještavati o slobodnom prostoru na disku, jel možeš zalijepiti screenshot od te poruke?

A koje to pluginove koristiš, osim flash playera?


Spojio sam teme da ne pišemo na dva mjesta, Adobe AIR možeš dienstalirati ako nemaš nikakvu aplikaciju koja bi ga koristila.

za sada ( nisam otvarao dosta stranica) mi više ne daje obavijest o niskom d.p.
recimo da toga više nema i neće biti
ali i dalje ima ovaj problem što mi ne učitava filmove-ili ne valja java ili ADOBE-flash palayer, šta je prije po tebi?

ja nisam sam ugrađivao adobeair(kolko se sjećam) već mi je instalirao na početku sa svim ostalim programima ovlašteni IT serviser---da li taj AD.AIR ide u paketu sa ostala 4 adobea?

pitaš me koje plug-inove koristim... ne znam
jer neznam kako raspoznavati koji program JE plug-in?

mislim da nisam ugrađivao ništa iza prve ugradnje ( je li plug-in acrobat reader, gom-player , neki gretech , oracle-america ... mogu prepisati sve programe iz Control panela ako će ti to pomoći)

1)da li misliš da moja JAVA ili ADOBE šteka jer ga neki drugi program ( ili disabled)blokira ili originarno na njima nešto odnedavno nije uredu, ušao neki virus isl?


2)može li ADBlock koji sam ugradio prekjučer zezati baš sve videopleyere?
neki dan sam učini disabled nekih programa na Addonsima: yontoo, gretech, skype...ali mislim da mi je dan-dav radilo i nakon ta 3 disableda!

stvar je definitivno u vezi jave ili FP jer nemam plugin za videoplayer ( ali baš na svim takvim sajtovima!...tako da sigurno sam generalno izgubio nužni plug-in , jer ga nemam na svim filmskim sajtovima koji koriste javu i FP!)
ja sam prekjučer ugradio najnoviju verziju jave , jer mi na mozilli nije dalo učitati nijedan filmski sajt -odmah mi se otvarala stranica JAVE za download ( dočim na IE mi je dalo da ulazim na razne sajtove )

3)da li da ( ako ne nikako uspijemo sredite JAVU ili FP) pokušam izvršiti VRAĆANJE U PRETHODNO STANJE-RESTORE laptopa na ranije stanje , koji imam u Sustav i sigurnosti

Hrki777
19.09.2013., 07:30
Malwarebytes je blokirao pristup jer je na toj stranici našao nešto štetno, stranicu možeš odblokirati ovako: https://helpdesk.malwarebytes.org/entries/23460161-How-do-I-unblock-a-site-which-Malwarebytes-Anti-Malware-blocks-

Nema te što nekakva web stranica obavještavati o slobodnom prostoru na disku, jel možeš zalijepiti screenshot od te poruke?

A koje to pluginove koristiš, osim flash playera?


Spojio sam teme da ne pišemo na dva mjesta, Adobe AIR možeš dienstalirati ako nemaš nikakvu aplikaciju koja bi ga koristila.

TO ODBLOKAVANJE MALVERA ZA SADA NEĆU KORISTITI JER mi za sada blokira samo jedan film-sajt ( ifilmovi.net) dok drugih 5-6 ne blokira, tako da filmove mogu tražiti na tim drugim sajtovima

ali i dalje ostaje znači problem šta na tim drugima na mogu dobiti nužni CC na videoplayeru , tj. nemam plugin ( ili Javu ili FP- iako su mi daunlodirani i imam ih u programima, i to većinu apdejtane!!) za te sajtove

dr.mrgood
19.09.2013., 07:45
Deinstaliraj sve vezano sa Adobe pluginovima i javom.
Za flash plugin ides tu: http://get2.adobe.com/flashplayer/ i ne zaboravi maknuti kvacicu na ovom MCAfee Security.
Za javu ides tu: http://www.java.com/en/

Hrki777
19.09.2013., 08:42
Deinstaliraj sve vezano sa Adobe pluginovima i javom.
Za flash plugin ides tu: http://get2.adobe.com/flashplayer/ i ne zaboravi maknuti kvacicu na ovom MCAfee Security.
Za javu ides tu: http://www.java.com/en/

Da li inzistiraš da mi Chrome bude difoltni brovser...ja bih da ostane IE
Onda bih isključio 3. kvačicu gdje je Chrome difoltni...

da li ovaj program ima svih 4 -5 adobe programe ( koje mi je od početka ugradio ovlašteni IT serviser) ili ću morati svaki posebno?
ne vidim mcafe kvačicu...kada se pojavi taj Mcafe?

Fosna
19.09.2013., 13:20
ali i dalje ima ovaj problem što mi ne učitava filmove-ili ne valja java ili ADOBE-flash palayer, šta je prije po tebi?

ja nisam sam ugrađivao adobeair(kolko se sjećam) već mi je instalirao na početku sa svim ostalim programima ovlašteni IT serviser---da li taj AD.AIR ide u paketu sa ostala 4 adobea?

pitaš me koje plug-inove koristim... ne znam
jer neznam kako raspoznavati koji program JE plug-in?

stvar je definitivno u vezi jave ili FP jer nemam plugin za videoplayer ( ali baš na svim takvim sajtovima!...tako da sigurno sam generalno izgubio nužni plug-in , jer ga nemam na svim filmskim sajtovima koji koriste javu i FP!)
ja sam prekjučer ugradio najnoviju verziju jave , jer mi na mozilli nije dalo učitati nijedan filmski sajt -odmah mi se otvarala stranica JAVE za download ( dočim na IE mi je dalo da ulazim na razne sajtove )

3)da li da ( ako ne nikako uspijemo sredite JAVU ili FP) pokušam izvršiti VRAĆANJE U PRETHODNO STANJE-RESTORE laptopa na ranije stanje , koji imam u Sustav i sigurnosti
Za plugine, ako koristiš IE, odeš na tools -> manage add-ons i tamo ćeš naći sve browser plugine.

Adobe AIR možeš maknuti jer dolazi u paketu s drugim Adobe softverom, a nije neophodan.

Ako si instalirao novu javu onda moraš deinstalirati starije verzije jer ćeš si lako probleme natovariti sa različitim instaliranim verzijama. Shockwave si ostavi, a Reader X makni ak koristiš nei drugi pdf preglednik.

I ako koristiš IE onda makni Firefox, Chrome i sve što si u međuvremenu zbog njih instalirao. Ne treba ti više internet browsera.

Hrki777
20.09.2013., 13:12
jedna forumašica mi je preko P poslala screeshoot koji izgleda kao i moj i kaže da je to po njoj čisti spam
možda je i kod mene to samo spam, mada se pojavilo malo prije gubitka ovih plug-inova i mogućnosti učitavanja filmova sa net sajtova?
moguće da se radi o pukoj koincidenciji i da su te poruke samo spamovi:504:

da naglasim ovo: više mi se ne pokazuje ta poruka na IE ( možda zbog aktivacije ABS- antipopupa) , ali mi je i dalje na Mozilli...to je valjda zato jer nisam i na mozili učitao ABS- plus ...čini mi se
napraviti ču i tamo blokadu popupova pa ću vidjeti da li je i tamo nestalo
ako tamo nestane , znači da je spam, reklama samo!

ali i dalje moram vidjeti oko plug inova i evv. reinstalacije

hvala FOSNI NA SAVJETIMA i uputama:s

ako krenem do kraja sa tom deinstalacijom valjda neću nešto uprskati:504: ili poremetiti u kompu?

Edit: molio bih moderatora da PROMJENI NASLOV TEME (JER SMO TO IZGLEDA RIJEŠILI) U : GUBITAK PLUG-INOVA ZA UČITAVANJE NET FILMOVA( Jave ili FPlayera)

N3M0N
21.09.2013., 08:57
Većina plugina a uz to i sama Java znaju da gutaju memoriju kada se koriste, a pogotovo kada gledate neki film/seriju preko stream channela. Imao sam sličnu situaciju dok sam još gledaju serije preko stream channela i nakon jedne epizode recimo oko 200 MB memorije mi prosto nestane. Tako ako posjeduješ Javu, ona bi mogla biti glavni problem toga...

Hrki777
21.09.2013., 11:37
Deinstaliraj sve vezano sa Adobe pluginovima i javom.
Za flash plugin ides tu: http://get2.adobe.com/flashplayer/ i ne zaboravi maknuti kvacicu na ovom MCAfee Security.
Za javu ides tu: http://www.java.com/en/

na IE sam uspio skinuti novu javu i FP i sada mi učitava sve videoplajere

ali na Mozilli nisam uspio
kod nje mi je nudilo ( kako si sam spomenuo Mcafe...kod IE mi nije nikada nudilo Mcafe!)kod učitavanja Mcafe security , isključio sam kvačicu ali nije uspjelo do kraja instalirat?mislim da je bila zadnja verzija Jave 11.8.800.94

sve sam pogasio, opet digao sustav i opet pokušao učitati neki film
tada mi je mozilla sama dala ponudu za učitavanje plug-ina koji odgovara videoplejeru

nudila je neki BETA verziju ( mislim 2.0 zako nekako)...međutim opet ga ne ugradi do kraja (ili ako ga i daunloda, ipak mi i dalje ne radi!)

u čemu je štos...ne bih htio opet brisati sve jave koje imam instalirane u Programima u C.Panelu, jer mislim da je ta java vezana za IE koji mi jedifoltni

EDIT-Ispravak!:

ulazio sam i u addonse i priključke u toolsima...ima 4-5 instaliranih trajno (facebok, google, itunes, VLC), i 2 plugina za koju je difoltna pozicija da uvijek potvrdim prije učitavanja
Ta dva su baš za javu ,ako pomaže evo točnih naziva:
Java DEPLOYMENT TOOLKIT 7.0.210.11 10.21.2.11
Java ( TM) Platform SE7 U11 10.112.21

Da li njih ostaviti na pozicijama Pitaj prije aktivacije ( tu mi ne nudi poziciju:Uvijek aktiviraj) , ili da ih izbrišem i ugradim neku drugu JAVU odpočetka?

jer sa sadašnjim postavkama pluginova, kada učitavam online film na videoplayeru uvijek piše da trebam ugraditi plufgin, i kada striktno pratim sve njihove ponude i korake za učitavanje ipak mi nikada ne učita, tj. nikada mi se film ne otvori do kraja ( ne dobijem CC na filmu)

Fosna
21.09.2013., 14:21
Java DEPLOYMENT TOOLKIT 7.0.210.11 10.21.2.11
Java ( TM) Platform SE7 U11 10.112.21
To ti uopće ne treba, osim ako se baviš programiranjem u Javi, inače ih možeš deisntalirati iz control panela.

Hrki777
21.09.2013., 15:00
To ti uopće ne treba, osim ako se baviš programiranjem u Javi, inače ih možeš deisntalirati iz control panela.

ne mogu ih deinstalirati jer mi se ne nalaze u c.panelu...oni se nalaze u adonsima Mozille
DA LI DA IH IZBRIŠEM IZ PONUDE PLUGINOVA?
pa da onda krenem od početka sa učitavanjem JAVE?

nalaze mi se u popisu add-onsa na Mozili ( ne u IE) kada mi nudi aktivaciju plugina ( Uvijek aktiviraj ili Pitaj prilikom aktivacije)
koliko vidim nemam učitan nijedan Java ( sa Pozicijom Uvijek aktiviraj!)

kada sam pokušao snimiti istu javu 11.8.800.174 koju ima i u C.Panelu ( koji je učitan za IE) nije uspjelo ??ili mi ga barem ne pokazuje na popisu u ADDONS Pluginovima??

u čemu je stvar

Hrki777
21.09.2013., 15:20
To ti uopće ne treba, osim ako se baviš programiranjem u Javi, inače ih možeš deisntalirati iz control panela.

evo ta dva opcijska plugina koju mi nudi sama Mozilla sam ONEMOGUĆIO ( NE AKTIVIRAJ)
i opet nemam flash playera???
pa čitav božji dan učitavam i nikako da se učita???
javlja mi neku grešku kod RUČNOG INSTALIRANJA na scripti 159??

u čemu je stvar, da ga nikako ne može učitati do kraja???:504:

EDIT: Evo naknadno, vidim na sajtu filmovizija.com ( jer na filmu postoje 3 ikonice: java,FP i Chrome) da nemam ni FP ni Javu...samo ima kvačicu na Chromu??

Hrki777
21.09.2013., 15:24
U mozzili na adonsima u pronađi dopune ( valjda su to ugrađeni savjeti-pomoć ) sam našao ovo:

Flash Video Downloader 3.9.6
by FVD Media Inc.

Flash Video Downloader helps you to download any video (flv, mp4, HD) from YouTube-like, Facebook, Break, Metacafe and more in one click. You can download mp3, music (iPod), avi and more. Download Flash games. Download Helper.

možda je nemam taj Downloder, a možda je nužan prije plugina?

da instaliram taj koji mi nudi mozilla tutorijal?

Hrki777
21.09.2013., 17:02
instalirao sam taj FLASHINSTALER koji daje mozila u IT pomoći
i dalje FP i JAVE nemam kada učitavam filmove...imam samo kvaćicu na ikonici- znaku Chroma

ne kužim zašto mi neda učitati onaj program koji mi sama mozilla preporučuje...onaj što na kraju ima .174??
javlja neku grešku na zadnjem 4. (ili 3) stepu?...greška na skripti na liniji 157??

Metal
21.09.2013., 17:29
Pretpostavljam da misliš na ovo:
http://i1192.photobucket.com/albums/aa322/MetalniRadnik/milver_zps49e9f9b0.jpg (http://s1192.photobucket.com/user/MetalniRadnik/media/milver_zps49e9f9b0.jpg.html)

Hrki777
22.09.2013., 11:45
tako je bilo što se tiče : nizak diskovni prostor
sada smo to riješili!... utvrdili smo da je to vjeroj. SPAM , a mislim da se ne pojavljuje više na IE otkada sam uspio ugraditi FP i javu

problem ima dalje na mozilli firefoxu
nemam FP ni JAVU kada god učitanm nešto javlja mi, iskoči mi padajući tab i pita : želite li učitati FLASH :

na filmoviziji.com ( sajt za free onlinefilmove) mi videoplayer na filmu pokazuje ikonice F, I Javu da nemam ugrađen plug-in!...

kada ih pokušavam učitasti ne ide?
dalo mi j i ručno učitavanje ali nisam uspio doći do 4.- zadnjeg koraka!

kako mozila ima svoju javu neću opet brisati sve jave iz programa ( jer sam ih jedva dobio i za IE)
šta da radim da mi učita FP i javu?

EDIT:

EVo ušao sam baš u isti sajt Milversite sa kojeg si ti dao screen:
meni za javu kaže : java iz not instaled or included - znak x
za flashplayer mi kaže:. flash is not instaled or included, jedino za treće kaže: player is loaded!

evo vidiš, ti na ovom viddeoplayeru imaš sve 3 ikonice sa kvačicom tj. ugrađenim pluginima...javlja ti da je ON, dounlodan ili stave kvačicu...kod mene su dva x (što znači neučitano, off) i samo jedna kvačica ( znači učitano, on)
ja očito na mozilli nemam ni Flesh ni javu

samo nikako da dokučum zašto mi ne da učitati i h, iako mi sama mozila javlja da ih moram instalairati!
a kada krenem u instaliranje ne ide do kraja?

Hrki777
22.09.2013., 12:15
Jedan forumaš mi je preko PP poslao ovo:

2. Otvori Task Manager(Upravitelj zadataka na hrvatskom)(Ctrl-Alt-Delete) i daj prtsrc scih Procesa


da li bi , ako uspijem dati PrScreen na forum, da li bi vam to šta pomoglo u detektiranju problema zašto ne mogu instalirati FP i Javu na mozili ( a na IEXPLORERU SAM USPIO!)

da li taj popis svih procesa u Task menager mogu pogledati i sa IE brovsera ( jer tamo znam pronaći )iako želim riješiti problem na mozili browseru?
jer ne mogu naći poziciju Bojanje (paint) na Mozilli, a znam naći na IE

EDIT: Evo, ušao sam u Task manager na IE
kada uđem u paint nemogu pastati (ne da mi da potvrdim tu Poziciju), samo mi da Paste from? ( znači: da povučem iz nekog svoga dokumenta, mape...ne da mi pastati-zaljepiti neki otvoreni ekran, nego ga moram prvo spremiti u neku mapu!)


kako prebaciti ( spremiti) Prscreen svih procesa iz Task menagera u neku mapu?

Metal
22.09.2013., 15:09
Ne, nego ti očigledno fali zadnji plugin- a to je obično "JW player" koliko se sjećam...
Neposredno prije pokretanja npr. filma ti se otvori jedan prozor u kojem ti traži da dopustiš pokretanje tog i tog.
Ti klikneš na "ok" i film počinje.
Na dnu tog prozora ima jedna mala plava strelica, na koju kad klikneš- dobiješ pod prozor u kojem možeš staviti kvačicu da ti preglednik zapamti odabir i da ti se ne pojavljuje opet.

Hrki777
23.09.2013., 07:11
Ne, nego ti očigledno fali zadnji plugin- a to je obično "JW player" koliko se sjećam...
Neposredno prije pokretanja npr. filma ti se otvori jedan prozor u kojem ti traži da dopustiš pokretanje tog i tog.
Ti klikneš na "ok" i film počinje.
Na dnu tog prozora ima jedna mala plava strelica, na koju kad klikneš- dobiješ pod prozor u kojem možeš staviti kvačicu da ti preglednik zapamti odabir i da ti se ne pojavljuje opet.

znam za to...ali to se javi tek poslije instalacije FP i Jave!
to je padajući tab koji te pita da li želiš učitati -aktivirati , a poslije potvrde ti nudi da možeš postaviti da te više ne pita, DA BUDE TRAJNO

to mi se NE POJAVLJUJE, jer ja nemam ugrađen ni flash ni Javu
da imam nda bi se to pojavilo i ako stavim trajno , onda više ne

vidiš da ti imaš na filmu sva tri znaka sa kvačicom (on) a ja nemam prva dva sa kvačicom - tj FP i javu
a, tu istu stranu i isti film kada otvaram na IE onda ima sav tri znaka sa kvačicom (on) , nijedan znak sa x !
znači na IExploreru imam do kraja ugrađene plugine za Flash i Javu , a na Mozilli nemam, i ne mogu ih učitati??

zašto?...možda nešto blokira , neznam...možda će mrgud, fosna, ti ili neko od stručnjaka dokučiti zašto?

Fosna
23.09.2013., 08:32
Flash player za druge browsere moraš posebno instalirati, flash player za IE radi samo za IE. Firefox ne koristim pa ti nemam kaj pametno reći. Zašto se uopće gnjaviš s tim ako ti u IE sve normalno funkcionira?

Hrki777
23.09.2013., 15:30
Flash player za druge browsere moraš posebno instalirati, flash player za IE radi samo za IE. Firefox ne koristim pa ti nemam kaj pametno reći. Zašto se uopće gnjaviš s tim ako ti u IE sve normalno funkcionira?

ne funkcinira baš sve
ni u IE mi ne otvara sve streamove
neke sajtove koji mi ne otvaraše IE znao sam pod dva otvoriti na Firefoxu
možda čudno ali istinito

zato mi je dobro imati 2 browsera , jer jedan drugome ne smetaju, a pružaju mi zajedno više

Slobodan1997
11.12.2013., 17:27
CAO,
JAVA MI JE RADILA SUPER,ALI DANAS SAM OBRISOA ISTORIJU I POSLE TOG JAVA MI VISE NIJE HTELA I NMG DA GLEDAM FILMOVE,PONOVO SAM JE SKINUO I SVE SE SUPER SKINULO I INSTALIRALO,ALI MI SAD IZLAZI
:503:
http://file:///C:/Users/Lenovo/Desktop/Capture.PNG
OVO,I NZM STA DA RADIM.:504:
MOLIM VAS POMOGNITE NEKAKO