PDA

View Full Version : Sestra najboljeg prijatelja...


Retonja
20.10.2013., 01:07
Večer...

Osjetio sam potrebu da natipkam ovo jer sam malo u nedoumici ovih dana.

Naime, kako smo se moj frend i ja upoznali prije 10 godina kada smo krenuli u srednju, naravno i dolaskom mene kod njega, i njega kod mene, upoznao sam mu sestru koja je starija od njega 2, a od mene 3 godine. Cura nije ružna ili nešto. Baš je po mome ukusu jer ja volim da su malo niže. Ne kepeci. :D
Ali ono na što sam se odvalio prvog dana kada sam je vidio su njene OČI. Oči kao u anđela plave. Lud sam... :503: I tako je vrijeme prolazilo... Dan za danom, godina za godinom... Svaki put kada sam dolazio kod njega tobože mu pomagao u engleskom ili nekom glumpavom prilikom da ubijemo vrijeme na kompu ili zureći u prazno jer živimo ulicu dalje, uvijek sam njegovoj sestri donosio neku čokoladu ili neku zajebanciju koju sam našao doma a znao sam da će mi dobro doći da na neki način privućem njezinu pozornost.
Njihovi su me starci zavolili a i ja sve njih.
Naravno, kako se prijateljstvo njega i mene produbljivalo, tako je i bilo s njegovom sestrom. Ali se ona uvijek držala po strani jer je ono lumen i učila je stalno za faxove, doktorate, magisterije i šta ja znam sve ne...
Tako da je to uvijek bilo, idem kod njega, a jedva čekam da nju vidim i ono, kao da ju samo pozdravim. Naravno, na kraju svakog razgovora mene i njega, ili rastanka, uvijek je zadnje bilo "pozdravi sestru"...

Nakon završetka škole, malo su nam se putevi još i više zbližili jer nismo imali školu da stane između nas i tih 7, 8 sati što smo bili tamo. A posla još nismo imali tako da smo bili zajedno kuhani i pečeni. Cijelo vrijeme smo se svi troje zajebavali i sprdali a ja sam samo upijao svaku njenu riječ, svaki pokret.

I onda je došlo vrijeme kada sam ja krenio po sezonama i ono ubijanje 12+ sati dnevno... Sve znate. Malo smo se znali udaljiti u tih 5, 6 mjeseci mojeg robovanja. Trudio sam se s njime čuti koliko-toliko ali ona je nekako pala u zaborav jer sam ju uvijek nekako "imao" preko njega. Znali smo se nekad zajebavat onako, samo nas dvoje kako bi to bilo kada bi ja upao u kombinaciju s njegovom sestrom. Svaki put sam dobio odgovor onaj koji sam htio "ja bi to volio".
A ja, a ja sam gorio za tom mišlju iako njoj to nikad nisam priznao do današnjega dana iako sam imao milijardu prilika.

Uglavnom, ova godina je bila nekako prelomna u odnosu mene i njega jer se on ženio i ja sam sve rješavao s njome. Svaki detalj koji smo morali napraviti sam radio s njom. Bio sam s njime i njome skoro cijeli dan. A onaj jebeni osjećaj kada je tu, a ako da nije...
Svi naši zagrljaji su bili više prijateljski jer sam se bojao da ako pokušam reći što je i kako je da ću ju izgubiti. Nakon vrlo emotivnih svatova, ja moram ići opet na more.
Nekako sam si rekao da ću uspijeti odvojiti malo više vremena za nju i potrudio sam se.
Znali smo razmijeniti nekoliko poruka na FB i ono kako si nedostajemo i kako čekamo njenu nećakinju, moje kumče koje se treba roditi (i rodilo se 15.10. :D )...

I sada, napokon kada sam došao doma i krenuo kod njega da riješimo mu kuću. Krečenje, spremanje i te zajebancije, saznam da ima dečka. Kao da su mi sve lađe pale u vodu...
Al' reko ajd dobro, valjda će biti sve ok. Bilo je dok mu se dijete nije rodilo. I naravno, opet mi upadamo da riješimo sve za velikog tatu jer je bio sav izvan sebe. Ona i ja...

I kako sve to ide, više smo ona i ja bili zajedno jer mi je frend radio pa smo mi bili sami u kući. I tu je krenula priča. Onaj njen pogled od kojeg sam se topio. Samo sam ju gledao u oči s kutne dok je ona sjedila za kompom i pričala. Samo sam gledao i nisam jednostavno mogao vjerovat kako je lijepa. Svake sekunde mi je došlo da se mrtav 'ladan dignem s kutne i poljubim ju... ali sam bio hladne glave i nisam. Nisam jer ju se bojim izgubiti, jer ima dečka, jer mi je od najboljeg frenda sestra, jer mi je od kumčeta teta... Tako puno malih, glupih razloga kojih se bojim.

Stvarno, imamo super prijateljstvo i sama pomisao da ju izgubim...

Naravno, slavlje taj dan kada se dijete rodilo je bilo super. Na kraju, opet smo ostali sami u 5 ujutro, a ja sam kao osoba koja ima puno poštovanja prema cijeloj obitelji nju otjerao gore u sobu :rofl: i pospremio kuću.

Onda je uslijedila njena reakcija dok smo bili u dizalu i penjali se na četvrti kat rađaone. Kako je stajala desno od mene, samo se naslonila na mene ono full. A ja sam ju samo onako prijateljski zagrlio jer me njena reakcija iznenadila. Bila je spontana a moja reakcije je bila glumpava da glumpavija nije mogla biti.

I onda jednom pri povratku iz bolnice, na njeno pitanje, "*, jel ti mene voliš?" a njenog brata s druge strane koji je pričao nešto svoje i njegovog nekog pitanja, ja nisam znao što da kažem. Odjednom, sve se usporilo kao u onim glupim filmovima i pogledam lijevo, stoji on čekajući moj odgovor nesvjestan njenog pitanja i nju na desnoj strani također iščekivajući isto.
Lete mi misli kroz glavu kako bih opet, po drugi put u dva dana stao pred nju...
Ali, ne. Ja budala samo kažem "da" i okrećem se njemu i nastavljamo razgovor...
Onda sam taj dan odlučio joj poslat poruku kako se nadam da shvaća da su svi moji postupci prema njoj izraz moje ljubavi prema njoj. Na što mi ona odgovara da i ona mene voli.

I onda ja nakon ovoga svega ne mogu razlučiti jel sve ovo što se događa 10 godina, bile to velike stvari ili sitnice izraz našeg pravog prijateljstva do te mjere da neke riječi olako shvaćamo ili ona unatoč svom novom dečku ipak želi pobuditi nešto u meni?! Ja mislim da riječi poput "volim te" ili "nedostaješ mi" pogotovo kada ti to ide ženska prijateljica ide reći ipak malo pre teške za nas muške.
Ja stvarno vjerujem u muško-ženska prijateljstva i imam ih još nekoliko čvrstih ali ne ovoliko dugačkih i nadasve ovoliko jakih jer je ovo jedno od onih u kojima se gubi linija prijateljstva i nečega što bi ja htio još više. Linija je toliko tanka da samo jedna kriva riječ, baca sve u vodu. Tako da sam malo raskidan jer znam da i ako se nedao Bog raspadne zbog xy razloga, biti će jako teško jer nas veže to dijete njenog brata i htio, ne htio, moram ju vidjeti svaki dan kada dođem kod njega.

I sada sam svjestan da će ako se ikad dokopa ovog teksta shvatiti što se događa ali mi nije žao jer mi je opet lakše. Lakše mi je kada sam uspio izbaciti ove riječi na zaslon.

zoki89
20.10.2013., 05:41
Duboko si se uvalio. Trebao si odavno priznati emocije prema njoj. No dobro, što je tu je. Moj savjet je da priznaš emocije, ali veoma oprezno da uništiš vaš odnos. Npr. kaži joj nešto tipa:

"Oduvijek mi se sviđaš kao djevojka, ali nisam to imao hrabrosti priznati, te sam se bojao da ne uništim naše prijateljstvo koje mi zaista mnogo znači. Sad imaš dečka i glupo mi je nešto pokušavati, te se miješati u vašu sreću. Najgore je što nemam pojma kako ti mene doživljavaš ... samo kao super prijatelja ili kao prijatelja koji bi mogao postati nešto više. U svakom slučaju, želim da uvijek budeš dio mog života jer si predivna osoba. Na koji način će to biti, tu odluku prepuštam tebi."

chocolatecookie
20.10.2013., 05:58
Baš zgodno što je odmah ispod ovoga topik o mimozama i papcima.

mack1
20.10.2013., 06:12
Previše riječi, premalo djela.
Vase "prijateljstvo" je na krivim temeljima i daj više kreni s njom dalje. Poljubi ju dok ste sami pa ćeš odmah imati stvar jasniju.
Ili dalje od nje.

Harry Bush
20.10.2013., 09:11
Nije ona za tebe. Njoj treba netko tko ima muda, tko će je oboriti s nogu. U biti, svakoj ženi treba. Ti si toliko neodlučan, da tebi očito treba neka muškarača koja ćete, pod jedan, uvjeriti da trebate biti skupa, a pod dva, poduzeti sve potrebne mjere da se to i dogodi. Možeš ili ostati takav kakav jesi i maštati o raznim ženama sa sokolom u ruci, ili se promijeniti i zgrabiti ono što želiš ne mareći za posljedice. Druga opcija ti je vjerojatno strana, i teško da ćeš se odlučiti za nju, ali je bolja. Makar samo zato da ti ne prođe cijeli život u neostvarenim maštanjima.

isadora w.
20.10.2013., 09:37
ajde još nekako što je od frenda sestra, znam da nekim ljudima to smeta, ali što je kumčetova tetka?
kakav je to razlog :rofl:

reci joj :cerek:

snajdan
20.10.2013., 09:54
Hajde kad neko razmišlja šta će par dana pa eto i mjesec, ali ti skupljaš muda 10 godina čovječe...

miky0
20.10.2013., 10:10
Večer......

Lijepa prica, ne bi valjalo da ovo dodje do jelene veljace, jer ce je...

Retonja
20.10.2013., 12:47
Duboko si se uvalio. Trebao si odavno priznati emocije prema njoj. No dobro, što je tu je. Moj savjet je da priznaš emocije, ali veoma oprezno da uništiš vaš odnos. Npr. kaži joj nešto tipa:

"Oduvijek mi se sviđaš kao djevojka, ali nisam to imao hrabrosti priznati, te sam se bojao da ne uništim naše prijateljstvo koje mi zaista mnogo znači. Sad imaš dečka i glupo mi je nešto pokušavati, te se miješati u vašu sreću. Najgore je što nemam pojma kako ti mene doživljavaš ... samo kao super prijatelja ili kao prijatelja koji bi mogao postati nešto više. U svakom slučaju, želim da uvijek budeš dio mog života jer si predivna osoba. Na koji način će to biti, tu odluku prepuštam tebi."
Da, duboko. Te neke velike emocije su se pojavile tek ove godine. I prije smo se znali sprdat, ali ove godine smo provodili sve više vremena zajedno pa su nam se neke karte poklopile tako da je tako ispalo.

Lijepo sročeno.

Baš zgodno što je odmah ispod ovoga topik o mimozama i papcima.
Hahaha Good joke. Ja da se obazirem na ovakve kvalitetne komentare, davno bi ispilio. Ako ti misliš da to mene čini papkom, sretan sam zbog toga. ;)

Previše riječi, premalo djela.
Vase "prijateljstvo" je na krivim temeljima i daj više kreni s njom dalje. Poljubi ju dok ste sami pa ćeš odmah imati stvar jasniju.
Ili dalje od nje.
Istina. Ali ja sam takav lik da si uzmem vremena uvijek i posvetim se svemu ono, u detalje. Ne, naše "prijateljstvo" nije na klimavim temeljima jer je puno povjerenja. Nije mi se dalo pričati u full detalje (i ovako sam natipkao brdo slova) ali ja znam da nije. Treba ipak za sebe zadržat neke stvari. ;)
Razlog što nisam htio krenuti korak dalje jer taj jer se bojim da razjebem ono što sam gradio 10 godina. Znam da će neki sada reći da ako je pravo prijateljstvo da neće pući. Shvaćam ja to sve, ali ovo nije mala stvar.

Nije ona za tebe. Njoj treba netko tko ima muda, tko će je oboriti s nogu. U biti, svakoj ženi treba. Ti si toliko neodlučan, da tebi očito treba neka muškarača koja ćete, pod jedan, uvjeriti da trebate biti skupa, a pod dva, poduzeti sve potrebne mjere da se to i dogodi. Možeš ili ostati takav kakav jesi i maštati o raznim ženama sa sokolom u ruci, ili se promijeniti i zgrabiti ono što želiš ne mareći za posljedice. Druga opcija ti je vjerojatno strana, i teško da ćeš se odlučiti za nju, ali je bolja. Makar samo zato da ti ne prođe cijeli život u neostvarenim maštanjima.
Ne, ja nisam takav lik da voli "muškarače". Ja sam jednostavno soba koja razmisli 100 puta o nečemu prije nego nešto napravi. Znam, to je loše, ali ajd... barem u nekim životnim stvarima dobro dođe...

ajde još nekako što je od frenda sestra, znam da nekim ljudima to smeta, ali što je kumčetova tetka?
kakav je to razlog :rofl:

reci joj :cerek:
Hahaha mislio sam da je jasno. Brat joj je dobio kćer. To nju čini tetom. A ja sam maloj kršteni kum. Znači, ona mi je kumčeva teta. Jel tako?! Ili od kumčeta teta. Kako god...
;)

Hajde kad neko razmišlja šta će par dana pa eto i mjesec, ali ti skupljaš muda 10 godina čovječe...
Pa ja nisam aktivno razmišljao 10 godina o njoj. Ja samo kažem da se znamo toliko. I to manje-više preko njenog brata. Kažem da se sve ovo počelo razvijat ove godine u ovome smjeru. Prije 10 godina smo bili klinci koji su se sprdali i nikad nisam išao sad za time da ju moram imati. Uvijek sam se držao postrani, ali sam taktički igrao dugo godina jer sam prvo razvijao neki drugi tip odnosa, a sad jesam li ga razvio do te mjere da me se može smatrat samo prijateljem, ne znam. Sve mi to govori.
I onda nakon što uživaš 10 godina s nekim u prijateljstvu, pomisliš da je to to. Ali ponekad imam hladnu glavu pa u danom trenutku mogu stati.

Lijepa prica, ne bi valjalo da ovo dodje do jelene veljace, jer ce je...
Hahaha ma lako za to. Barem bi bilo love pa bi nešto mogli i popiti na moj račun.


Ali evo, nije to jedina takva stvar koja se dogodila u mome životu.
I to je još jedan od razloga zašto se mojim iskoračiti u svemu s tom osobom. Bojim se da se ne dogodi povijest.
Naime, znao sam tu curu 5 godina. Zajedno smo radili kod istog poslodavca 5 godina. Zajebancija, vamo-tamo... nikad ju nisam smatrao osobom s kojom bi moga biti jer je starija od mene 8 godina, ali ajd... reko nije ni to problem. nije mnogo.
Dolazila je sve godine s dečkom raditi. Bio je kod nas šef kuhinje. I onda prije dvije godine on je dobio nogu a ona je došla s sestrom od njenog brata (neslužbenom šogoricom). Ja sam preuzeo njegov posao i tako...
I onda sam shvatio, idem ja nju probat smuvat pa što bude.
I kako oba dvoje imamo besplatne poruke, tu su krenule mase i mase poruka. Na poslu, dok smo bili udaljenji par metara, kad smo došli kući pa ono, 0-24... I tu se kamen počeo kotrljat jer sam se oduzeo kontroli do te mjere da sam joj prvo uzeo ružu. Na što je njena "šogorica" zamračila a ja mrtav hladan ju odjebao da ja nemam što pričat s njome.
I sve se nastavilo u nekom drugom smjeru da sam ja totalno poklekao, priznao joj i kupio joj ogrlicu od bijelog zlata. I tu je sve stalo odjednom s njene strane.
I onda sam shvatio da to više ne ide dalje i sve je palo u vodu. Ona je otišla doma prije mene i sve je na tome stalo. Znači, sve sam karte položio na stol ali uzaludno. Palo je 5 godina prijateljstva jer sam ja krenio u akciju. I to agresivno.
I to je ono čega se bojim ovdje. Dobro, malo je drugačije jer je tu i obitelj posrijedi i jednostavno ju hoću-neću vidjeti, moram svaki dan. Jednostavno ne želim da budemo kao dva svijeta kada smo u jednoj prostoriji, a drugačije ne može.
I to je ono što se najviše bojim...

Asparaguz
20.10.2013., 13:16
Reci joj odmah.
Ali nemoj joj kupiti ogrlicu od bijelog zlata, to je jezivo.

Retonja
20.10.2013., 13:17
Reci joj odmah.
Ali nemoj joj kupiti ogrlicu od bijelog zlata, to je jezivo.

Hehe
Ma to je priča na koju sam se opekao i sad pušem na prazno kako se kaže.

dodozgd
20.10.2013., 13:19
Ajde ako nemas muda za napravit bilo kaj barem ti ide trkeljanje :)

Retonja
20.10.2013., 13:21
Ajde ako nemas muda za napravit bilo kaj barem ti ide trkeljanje :)

Trudim se u svakome pogledu. Heh
mozda ću to i napraviti. opet moram taktički razmisliti kako da to sve lijepo spakujem...

Asparaguz
20.10.2013., 13:29
Nemoj ništa taktizirati. Lijepo pričaš o njoj, očito si jako zaljubljen. To što ima dečka nema veze, ti si ipak u njenom životu već deset godina.
Ali pobogu, nemoj ništa upakiravati, to je uvijek loša ideja. Jednostavno reci iskreno. Ako te i odbije, neće se ništa strašno dogoditi ako TI to ne učiniš čudnim. Ako se ti i dalje budeš lijepo i ljubazno ponašao, neće biti ništa čudno. Iako mi se čini, po svemu sudeći, da je zaljubljena u tebe.

aljehin
20.10.2013., 13:30
Kupi seki od najboljeg prijatelja ogrlicu od crvenog zlata.

:504:

dodozgd
20.10.2013., 13:34
Probaj taktiku sa dobrom i losom vijesti :) Znaci jedna vijest je da si zaljubljen u nju vec pun kurac, a druga recimo moze biti da si joj psa zgazio slucajno...
Kaze joj prvo nekak nabrzinu da si zaljubljen u nju vec jako dugi i odmah u istoj recenici da si joj psa zgazio. Ako bude reakcija "volis me?" to ti je dobro, ako bude "ubio si ga ubojico??" to ti nije dobro

Retonja
20.10.2013., 13:35
Nemoj ništa taktizirati. Lijepo pričaš o njoj, očito si jako zaljubljen. To što ima dečka nema veze, ti si ipak u njenom životu već deset godina.
Ali pobogu, nemoj ništa upakiravati, to je uvijek loša ideja. Jednostavno reci iskreno. Ako te i odbije, neće se ništa strašno dogoditi ako TI to ne učiniš čudnim. Ako se ti i dalje budeš lijepo i ljubazno ponašao, neće biti ništa čudno. Iako mi se čini, po svemu sudeći, da je zaljubljena u tebe.

Ma nisam mislio ono tipa zagrliti ću te pa ti zabiti nož u leđa. Heh
Istina je. Bilo bi mi stvarno bed ono kada se vidimo da bude ono full glumpav osjećaj. Sranje. To ne želim...

Kupi seki od najboljeg prijatelja ogrlicu od crvenog zlata.

:504:
Hahah bijelo je ipak ljepše. nekako podvjesno ima veću vrijednost iako nema razlike... :top:

Retonja
20.10.2013., 13:36
Probaj taktiku sa dobrom i losom vijesti :) Znaci jedna vijest je da si zaljubljen u nju vec pun kurac, a druga recimo moze biti da si joj psa zgazio slucajno...
Kaze joj prvo nekak nabrzinu da si zaljubljen u nju vec jako dugi i odmah u istoj recenici da si joj psa zgazio. Ako bude reakcija "volis me?" to ti je dobro, ako bude "ubio si ga ubojico??" to ti nije dobro

Ali ona voliiiiiii tog psa... Neeeee

Lovecat
20.10.2013., 15:25
Dok ti smisljas i razmisljas vrijeme prolazi. Zamisli samo koliko ste mogli uzivati svo ovo vrijeme, samo da si malo hrabriji. :mig:

A ako ona i nije ta, vrijeme je da maknes fokus s nje i nades onu koja je.

Goku ssj
20.10.2013., 20:41
Sta si ti radio 10 godina, jel bilo jos neke koja te privlaci?

chocolatecookie
20.10.2013., 20:57
Istina. Ali ja sam takav lik da si uzmem vremena uvijek i posvetim se svemu ono, u detalje.

Dok se ti posvećuješ i uzimaš si vremena, nju jebe netko drugi.

Antheia
20.10.2013., 21:08
Dok se ti posvećuješ i uzimaš si vremena, nju jebe netko drugi.

:rofl:


@Retonja koji kurac čekaš?

Retonja
20.10.2013., 23:06
Dok ti smisljas i razmisljas vrijeme prolazi. Zamisli samo koliko ste mogli uzivati svo ovo vrijeme, samo da si malo hrabriji. :mig:

A ako ona i nije ta, vrijeme je da maknes fokus s nje i nades onu koja je.
Znam da vrijeme prolazi ali za ljubav nikad nije kasno.

e ja znam kako je tebi... :D samo što si ti u puno boljoj poziciji od mene....ja sam zaljubljen isto tako u sestru best frenda, ali mi se ne poznajemo baš tako dobro...nemam ju muda pitat da odemo nekud van, jer ne želim sjebat prijateljstvo jednostavno, a isto tako cu ju sigurno sretat još...ja cu najvjerojatnije ostat na tome, osim ako se ne napijem i onda sve zajebem... pozdrav :D
Hahaha ti si onda tek na počecima. Sretno ti bilo.

Sta si ti radio 10 godina, jel bilo jos neke koja te privlaci?
Pa naravno. Nije da nisam nikoga imao u 10 godina.
Ja sam samo htio reći da se mi poznajemo 10 godina i da je od prvog dana bila neka iskrica koja se održavala bez obzira bili mi u vezi ili ne u tih 10 godina.
Nadam se da shvaćaš. Nisam ja 10 godina plakao i sjedio zamišljen zašto ju nemam nego je ipak to poznanstvo pa prijateljstvo krenulo u drugome smijeru. Govorim što se tiće s moje strane jer njenu još ne znam. :ne zna:

Dok se ti posvećuješ i uzimaš si vremena, nju jebe netko drugi.
Hehe znam ja to. Umirem od smijeha... Ipak smo mi samo ljudi.

:rofl:


@Retonja koji kurac čekaš?
Neke normalne sate a ne 00:08. Heh... :kava:

Ne znam zašto svi spominjete tih 10 godina... mi se samo znamo toliko. Pa ne možete napasti nekog lika jer zna neku curu od malih nogu dok su bili 5 godina i sad je njemu s 20 prdnilo u glavu da bi on nešto mutio s njome. I sad vi kao ono, pa gdje si bio prije 15 godina. Mislim, hello...

Fredo
21.10.2013., 00:02
Mislim da imaš problem :D da svaki puta predugo čekaš i čekaš i onda budeš frendzoniran i od toga ništa. Nemoj VIŠE čekati, pokreni se!!

Retonja
21.10.2013., 00:14
Mislim da imaš problem :D da svaki puta predugo čekaš i čekaš i onda budeš frendzoniran i od toga ništa. Nemoj VIŠE čekati, pokreni se!!

Svjestan sam toga i to me malo hebe. Nisam mislio da ce tako sve ici. Jebige. Vrijeme je...

necunecu
21.10.2013., 02:13
Ne kužim ovo ogrlica, poljubi je, zaskoči, ovo ono, da ju jednostavno probaš pozvati negdje prvo? Ne kavu ili nešto što ste do sada radili, da ne shvati prijateljski, nego ne znam eto imaš dvije karte za nešto jel bi htjela s tobom, ono da je uključiš malo u svoj život i bez frendova kumčeta ovog i onog, uostalom bit će joj jasno odmah sve, ako pristane mislim da si obavio pol toga, tamo joj daj do znanja da ti se sviđa, nemoj usrati pretjerano frendovskom spikom, npr. ne daj se navući na neke dosadašnje razgovore o njenom bratu, ovom, onom, nego se interesiraj za nju ko nju tamo.

A ako te odbije, mislim da je isto dosta toga jasno, a i suptilno je, nećeš ugroziti ništa posebno s tim.

snakeroll
21.10.2013., 02:25
ajme majko mila..ti imaš prema računici oko 25.g. i to što ti sad prolaziš, to prolaze klinci sa 15,16 god...
-ona te vjerovatno gleda ko frenda, a to i nije baš neki + za tebe
-a da ju pozoveš na kavu i kažeš joj?
-makar mi se čini da si odavno prokocko priliku

necunecu
21.10.2013., 02:35
ajme majko mila..ti imaš prema računici oko 25.g. i to što ti sad prolaziš, to prolaze klinci sa 15,16 god...
-ona te vjerovatno gleda ko frenda, a to i nije baš neki + za tebe
-a da ju pozoveš na kavu i kažeš joj?
-makar mi se čini da si odavno prokocko priliku
I koja je razlika s 15 i 25, možeš odmah i 35 i 45? Jedina je razlika to što su ljudi stariji to su se manje spremni emocionalno vezati jer su obično sve više sjebani i komplicirani.

nyxter
22.10.2013., 09:31
Dok se ti posvećuješ i uzimaš si vremena, nju jebe netko drugi.


http://smijse.com/wp-content/uploads/374885_2.jpg

ah, ta romantika.:cerek:


OT: čekaj da se zaruči s dečkom, onda joj reci.:top:

kikirikikoštice
22.10.2013., 22:01
onako ki u filmovima,prije neg šta dođe do oltara

Retonja
22.10.2013., 23:11
Ne kužim ovo ogrlica, poljubi je, zaskoči, ovo ono, da ju jednostavno probaš pozvati negdje prvo? Ne kavu ili nešto što ste do sada radili, da ne shvati prijateljski, nego ne znam eto imaš dvije karte za nešto jel bi htjela s tobom, ono da je uključiš malo u svoj život i bez frendova kumčeta ovog i onog, uostalom bit će joj jasno odmah sve, ako pristane mislim da si obavio pol toga, tamo joj daj do znanja da ti se sviđa, nemoj usrati pretjerano frendovskom spikom, npr. ne daj se navući na neke dosadašnje razgovore o njenom bratu, ovom, onom, nego se interesiraj za nju ko nju tamo.

A ako te odbije, mislim da je isto dosta toga jasno, a i suptilno je, nećeš ugroziti ništa posebno s tim.
Ma ogrlica je bila neka druga priča. Samo sam govorio što ne želim da mi se dogodi.
Već sam riješio kino i film Oblačno s čuftama 2 u ponedjeljak pa ćemo vidjeti. Slučajno sam ju uhvatio kako je rekla da bi voljela ići gledati. ;)
Wish me luck!

ajme majko mila..ti imaš prema računici oko 25.g. i to što ti sad prolaziš, to prolaze klinci sa 15,16 god...
-ona te vjerovatno gleda ko frenda, a to i nije baš neki + za tebe
-a da ju pozoveš na kavu i kažeš joj?
-makar mi se čini da si odavno prokocko priliku
Ja ne znam jel netko stvarno čita tekstove kada netko napiše jer sam ja samo primjere davao, ali ajd... da imam 24 godine i jebe mi se. Zar je bitno tko koliko ima?! Mislim da se može i čovjek s 100 godina zaljubiti tako da se ja svojih 24 ne stidim.
* Da, znam da sam zaglibio u tome dijelu jer nisam išao na "onu emocionalnu" stranu do ove godine.
* U procesu je...
* Toga se i ja bojim, ali opet, nikad nije kasno. Jer malo sam zao, ali vjerojatno trenutni dečko nije "the one" pa još ima nade. :ne zna:

I koja je razlika s 15 i 25, možeš odmah i 35 i 45? Jedina je razlika to što su ljudi stariji to su se manje spremni emocionalno vezati jer su obično sve više sjebani i komplicirani.
Nije razlika u godinama 10 godina, helllllllo...

http://smijse.com/wp-content/uploads/374885_2.jpg

ah, ta romantika.:cerek:


OT: čekaj da se zaruči s dečkom, onda joj reci.:top:
:lol:

onako ki u filmovima,prije neg šta dođe do oltara
Nikad se ne zna... Ja sam dovoljno lud...

Fredo
23.10.2013., 17:11
Već sam riješio kino i film Oblačno s čuftama 2 u ponedjeljak pa ćemo vidjeti. Slučajno sam ju uhvatio kako je rekla da bi voljela ići gledati. ;)Jel ide i njen dečko sa vama :lol:

Retonja
23.10.2013., 17:18
Jel ide i njen dečko sa vama :lol:

Naravno. Uzeo sam ljubavna sjedala pa će on sjediti između nas...

yoitsme
23.10.2013., 17:35
Naravno. Uzeo sam ljubavna sjedala pa će on sjediti između nas...

Pa šta je na kraju bilo...?
Vidio sam u drugom threadu da si rekao kako baš nije dobro završilo...

something_new
23.10.2013., 19:59
Već sam riješio kino i film Oblačno s čuftama 2 u ponedjeljak pa ćemo vidjeti. Slučajno sam ju uhvatio kako je rekla da bi voljela ići gledati. ;)
Wish me luck!


e, ima da se vratiš onda ovdje u i ispričaš nam kak je bilo!

dosta mi je više zanimljivih topika u kojima se glavni akter više nikad ne vrati i ne saznamo kraj priče :durica

btw sretno :cerek:

Retonja
23.10.2013., 20:19
Pa šta je na kraju bilo...?
Vidio sam u drugom threadu da si rekao kako baš nije dobro završilo...
Ne... To je bila jedna druga priča koliko ja znam. Podsjeti me molim te...

william1
24.10.2013., 12:47
Baci sve karte na stol. Čini mi se da nemaš što izgubiti.

N3M0N
24.10.2013., 18:51
A znači ima arijevsko plave oči, opaaaaaaaaaaa.

Dumber
24.10.2013., 21:15
Grow a pair i poduzmi nešto. Vrijeme prolazi, na kraju ćeš imati samo žaljenje za propuštenim prilikama.

Retonja
24.10.2013., 21:32
e, ima da se vratiš onda ovdje u i ispričaš nam kak je bilo!

dosta mi je više zanimljivih topika u kojima se glavni akter više nikad ne vrati i ne saznamo kraj priče :durica

btw sretno :cerek:
Naravno.
Ja uvijek volim riješiti sve do kraja. Koliko god dobro ili loše bilo... iako nemam dobar feeling...

Baci sve karte na stol. Čini mi se da nemaš što izgubiti.
Ooooo imam. To je ono čega se najviše bojim...

A znači ima arijevsko plave oči, opaaaaaaaaaaa.
Plave, zelene... whatever, I am lost in her eyes...

Grow a pair i poduzmi nešto. Vrijeme prolazi, na kraju ćeš imati samo žaljenje za propuštenim prilikama.
God damn true...

Retonja
26.10.2013., 18:57
Apdejt!
Trenutno nisam doma i posaljem joj poruku da se dogovorimo za kino jel joj odgovara vrijeme i da kupim rezervirane ulaznice. Kaze dama da samo prije toga moramo popricati o tome sto joj je brat rekao u vezi svega ovoga. I naravno, nakon sto se seronja izlanuo, ja sada shvacam da sam pogrijesio uopce sto sam zakotrljao ovaj kamen. I dalje bi dao sve za nju ali cini se da neide. Mozda da je drugacija situacija, ali ne. Ipak sam zaglibio u dubokoj frend zoni. To je za sada sve.
I da, na 99% sam da otkazem karte za The movie koji je htjela gledat. Iako postoji mogucnost danas-sutra da vidio ovo ili nesto, jebe mi se. Barem sam iskren...

Dumber
26.10.2013., 21:34
Idi i reci joj što osjećaš. Ako te i gleda samo kao prijatelja, bar ćeš znati na čemu si, znat ćeš da si dao sve od sebe i da to nije to. Možda i je.

moj uname
26.10.2013., 21:43
Idi i reci joj što osjećaš. Ako te i gleda samo kao prijatelja, bar ćeš znati na čemu si, znat ćeš da si dao sve od sebe i da to nije to. Možda i je.

Savjetujem da poslušaš ovo što je napisano.
Ako stvar ne uspije nemoj ništa forsirati... možda i jednog dana postanete PRAVI PRIJATELJI.

U svakom slučaju puno sreće i strpljenja kolegi forumašu :)

Retonja
27.10.2013., 13:39
I evo, da se pohvalim da sam sjebao sve do kraja. Stvar je takva da sam otkazao karte, ljut sam, i sad se filujem filmovima da ne mislim na ovo sve, ljut sam na frenda koji će sutra dobiti svoju dozu, u kurcu sam cijeli dan, mislim na nju i želim je...

Ali i dalje imam pozitivnu misao u vezi ovoga svega jer nismo ni tu ni tamo. Ja bi išao i dalje u svemu ovome dok ju ne slomim, ali čini se da sam ja ostao slomljen po tko zna koji put jer sam pokušao stvoriti nešto od nečeg što se oblikovati ne može. I onda, naravno nakon što sam probao stvoriti odnos s samo još jednom osobom u nizu koje nisam uspio, pitam se gdje je jebeno problem kada konstantno ne uspijevam. Zar sam ja stvarno bolji kao prijatelj ili se toliko dam u to prijateljstvo da se onda druga strana nadasve šokira kada bi ja htio nešto više?!
Pitam se dali bi trebao drugačije pristupiti tome svemu?!
Nažalost, znam odgovor na to pitanje i znam sve, ali jednostavno nešto "više" me tjera na to da prvo osobi pristupim kao prijatelj i da se podvučem pod kožu i onda krenem u akciju. Neka jebena viša sila koja me čini glupim i od sitnice napravi veliku stvar. Od muhe, slona.

I dalje postoji strah da se ne dogodi nešto više, nešto gore te da ju izgubim potpuno. Nemogućnost moga djelovanja i osjećaja "sad odlazim kod nje, i ono kao u filmovima bla bla" je ta da sam jebeno prizeman jer shvaćam neke stvari. To da ovo nije jebeni film i da će se dogoditi nešto deseto, to da se bojim kako će reagirati (a bojim se više goreg scenarija nego onog pozitivnog-ako bi se uopće i dogodio), to da ima dečka i znam da se borim s vjetrenjačama, to da sam svjesno ušao u ovo znajući da ću izgubiti...

I onda dođem do onog dijela kada je rekla da sam se osjećao glupo kada me je pitala jel ja nju volim, a postupila je isto kao njen brat koji često ima takve "gay" izljeve nježnosti jer sam se asimilirao s njima kao brat i sprdam se s njime na taj način.
Na što sam ja rekao da samo zaboravi i da se sjeti poruke koju sam joj poslao nedugo nakon tog trenutka kada sam otišao doma.

Daljnje razglabanje teme je dovelo do toga da je njoj bed za sve ovo jer se ona osjeća glupo jer je pitala takvo pitanje a ja sam kao na kraju nju "zavolio" samo zbog te izjave a ona mene smatra samo frendom i mislila je da se može šaliti na način na koji se zajebavamo ona i njen brat.
Čini se da sam tu pogriješio i ja što sam uopće pokretao svu tu raspravu, ali sam bio u kurcu tolikom da sam u tome trenutku morao nekome reći da mi bude lakše. Tajno se nadajući da će to stvarno doći do nje, ali ne na takav način koji meni nije dogovarao.

Na kraju se osjećam napadnutim jer sam ju zavolio kao frenda prvo a onda na ovakav način. Jebige...

Fredo
27.10.2013., 18:57
Previše analiziraš i to te je i dovelo do ovoga gdje si sada, dakle previše razmišljanja, analiziranja, pretpostavljanja što bi bilo ako bi bilo itd. itd. Prekasno kreneš u "akciju" i to je sve, drugi puta nemoj se naći u takvoj situaciji i bit će sve ok, jer i tebi bi bilo čudno da netko koga smatraš prijateljem sada od tebe želi nešto više plus što je ona sada i zauzeta tako da to još više otežava stvar.

Retonja
27.10.2013., 23:05
Sve si pogodio.
Danas sam popodne joj prošao isped kuče jedno tri tisuće puta i stalno joj je svjetlo gorilo u sobi i usporim, kontam da stanem... ali moj jebeni ego mi to nedopušta... Baš sam budala...