View Full Version : Manu Chao
sky_rider
21.03.2003., 22:58
sta biste mi preporucili - 'esperanza' il 'radio bemba sound system'??
nobrainatall
21.03.2003., 23:07
kakve su to gluposti , pa sprži si oba dva + clandestino
Originally posted by sky_rider
sta biste mi preporucili - 'esperanza' il 'radio bemba sound system'??
ni jedan ni drugi:D
Mr. Wrong
22.03.2003., 11:27
Kaže nobrainatall
sprži si oba dva + clandestino
Zar više nitko ne kupuje CD-ove?
np The Mr. T Experience - Semi-OK (nema do pop-pankića za mamurno post-brejkap jutro :))
TeenSpirit
22.03.2003., 11:30
pa nitko ne kupuje bas sve. jedino ako si dovoljno lud ili ako imas previse para. :rolleyes:
Samo ihjos tajkuni kupuju...
Proxima bi bila bolji album da nije nastala poslije Clandestina.
Svakako preporucujem kupnju oba albuma (Radio Bembu nisam jos cuo) prije dolaska lijepih proljetnih, a bogami i ljetnih dana.
Onda se vozis nekamo, a mozda i nikamo, bez cilja, otvoris prozore da ti vjetric piri i pjevusis s Manuom.
Mr. Wrong
22.03.2003., 11:35
Originally posted by Woe
Onda se vozis nekamo, a mozda i nikamo
That's the life! :top:
Inače, naravno da nitko ne kupuje sve, imam i ja tonu mp3jeva, al ono... Ipak postoji i mogućnost kupnje, štajaznam... Ma do kúrca, nije bitno. :o
np The Queers - Mrs. Brown, You've Got an Ugly Daughter
Ma obadvoje,super je manu chao..jako veselo,fora,super za veselicu.live je zakon!
dean martinez
22.03.2003., 19:42
radio bemba je za fanove
studijski albumi (oba) su odlicni
kjkjkjA
24.03.2003., 21:55
sta znaci clandestino?
zvonkaaa
24.03.2003., 22:05
ako baš želiš original, a imaš para samo za jedan album, preporučam ti radio bemba sound system
nevjerojatno dobro zvuče uživo, imaš 29 pjesama (jest da neke traju po 10-ak sec), a ima pjesama sa esperanze!
mislim, prije nego sam otišla na koncert, a pogotovo nakon što sam nabavila taj live album, mislila sam da je nemoguće izvesti na sceni sve one njihove zvukove i glasove
ali nakon što sam nabavila radio bembu, esperanzu nisam stavila u player...nekako je strerilna....a super je
onda samo zamisli koliko je live album dobar:)
Originally posted by kjkjkjA
sta znaci clandestino?
tajni, sakriven, ilegalan, npr. u stranoj državi
recimo slijepi putnici na brodu su primjer toga
Nisam cuo Radio Bembu, ali sam ga cuo na Salati.
Zestok.
kjkjkjA
25.03.2003., 21:16
Originally posted by autumn
tajni, sakriven, ilegalan, npr. u stranoj državi
recimo slijepi putnici na brodu su primjer toga
dobro.... a pojam indie u principu ukazuje na alternativu, ili...? mislim, od cega potice?
Dobro su ti rekli, kupi/sprži/ukradi sva tri, i još barem malo ranih radova, Mano Negra "Best of". Mada Bemba ima i stvari iz tog razdoblja. Moj mali ima dvije godine i uvijek otkači na studijsku Mala Vida :D
Originally posted by kjkjkjA
dobro.... a pojam indie u principu ukazuje na alternativu, ili...? mislim, od cega potice?
inače volim lupetati o podrijetlu riječi :) pa mislim da indie potječe od "independent". čajaznan.
zvonkaaa
26.03.2003., 15:03
i ja otkačim na 'mala vida', najgore mi je kada slušam discman, pa se samo počnem nekontrolirano smijati i drmati po cesti
grooooozno:D :)
pa mala vida, bar u izvedbi mano negra, nije nekako za nekontrolirano smijanje.. :confused:
zvonkaaa
26.03.2003., 18:55
kao prvo imam verziju sa radio bembe
ali nema to previše veze....moj mentalni sklop je takav da se smijem na sve i svašta
hoću reći pjesma je puna energije i postajem hiperaktivna...a pošto ne mogu skakati po ulici pucam po šavovima
i šta se čudiš:confused:
ah u prvi mah sam pomislila da pjesma ima smiešan text, a ja mislila da nema. a kad ono - i nema. :D
ajd, smij se pipi ;)
fishonja
18.11.2003., 21:50
ako jos nisi slusala nabavi si ovaj komercijalniji album
(ne kazem ja da je bolji ali posle svakako nabavi radio bemb
KUMPIRp
13.03.2004., 21:40
Manu snima sa muzičarima iz Malija, inače je njihov fan, više o tome pročitajte na www.rfimusique.com/siteEn/article/article_7237.asp
Aaron McLoughlin
14.10.2007., 19:49
odlicni su , šta kažete na novi album , la radiolina?
kao prvo imam verziju sa radio bembe
ali nema to previše veze....moj mentalni sklop je takav da se smijem na sve i svašta
hoću reći pjesma je puna energije i postajem hiperaktivna...a pošto ne mogu skakati po ulici pucam po šavovima
i šta se čudiš:confused:
upravo ju slusam :cerek:
nego, ja bi studijsku verziju a ne mogu ju nigdje naci :ne zna:
Dobro su ti rekli, kupi/sprži/ukradi sva tri, i još barem malo ranih radova, Mano Negra "Best of". Mada Bemba ima i stvari iz tog razdoblja. Moj mali ima dvije godine i uvijek otkači na studijsku Mala Vida :D
Mala Vida :top: :cerek:
canabinola
24.04.2009., 19:42
http://petitionspot.com/petitions/manuchaohrvatska
savannah
24.04.2009., 20:11
Potpisujem ovu peticiju :)
Fireglory
24.04.2009., 23:14
Izdvoji 100tinjak tisuća $ i doći će.
canabinola
25.04.2009., 09:06
Ma bravo,toga se nikad nebi sitila! Iden mu odma uplatit 100 000 pa mozda dogovorimo koncert odma za sljedeci vikend!
Fireglory
25.04.2009., 14:32
Ma bravo,toga se nikad nebi sitila! Iden mu odma uplatit 100 000 pa mozda dogovorimo koncert odma za sljedeci vikend!
A peticija će puno pomoći :lol::lol::lol:
savannah
25.04.2009., 14:42
Sigurno neće odmoći.
Knopfler
25.04.2009., 15:45
Manu je kralj :s
Ali poslušajte i Sergeanta Garciu, isti tip muzike... Baš za čilanje.
canabinola
25.04.2009., 16:56
A peticija će puno pomoći :lol::lol::lol:
A to cemo jos vidit :) kako ne kuzis da nije bit oce li doc ili nece,zadovoljstvo nam je potpisat ovakvu peticiju,istinski fanovi ce to shvatit :mig:
savannah
26.04.2009., 11:30
Oh, da slušala sam Sergeanta Garciu, ali ima još dosta stvarno dobrih bandova koji sviraju tu vrstu glazbe.
Čak sam jednom na radiju 101 (Ethnica) čula da se taj pokret zove Manuizam :D
IceQueen
26.04.2009., 12:00
ma Manu Chao je zakon... :top:
Bila na koncertu u Areni prošle godine i mogu reći bez pretjerivanja da mi je to bio jedan od najboljih koncerata na kojem sam bila...
canabinola
26.04.2009., 18:24
Ja sam danas slusala Sergent Garciu i mogu vam rec da uopce nisu losi! Doduse,prislusala san nekoliko stvari i skroz su ok. S obzirom da vec dugo slusan uglavnom Manua i da mi nista nije tako dobro kao Manu,rijetko nadjem nesto sta mi se svidja,a da je u tom stilu,naravno...
Ajde,Savannah,predlozi jos nesto sta bi mogla poslusat :)
Manuizam,haha..odlicno,to s Manuom i nije moglo zavrsit drugacije...:)
Koncert u areni...nezaboravan :D
savannah
26.04.2009., 21:39
Uh, sad ovako od prve... Mala Vita, Che Sudaka- producent im je basist Radio Bembe Gambeat. Mislim da je i Dubioza kolektiv tu negdje :)
U onoj emisiji na radiju nabrojano ih je brdo.
Yerba Buena i Yerba Brava isto čini mi se.
Uh, sad ovako od prve... Mala Vita, Che Sudaka- producent im je basist Radio Bembe Gambeat. Mislim da je i Dubioza kolektiv tu negdje :)
Che Sudaku treba slušati. Prejebeni su. Onaj koncert u Ksetu neću zaboraviti nikada, toliko energije i preodlična komunikacija sa publikom.
A ja bih preporučio još i Obrint Pas, koji su bolji od svega.
canabinola
27.04.2009., 20:51
Nista me ne zadovoljava kao Manu,a sta cu....Che Sudaka su ok,Obrint Pas,nisu mi legli....bacaju mi na one SkaP
definitivno je njegov koncert u puli bio fenomenalan...meni najbolji koncert na kojem sam ikad bio, bez imalo pretjerivanja...evo i malog podsjetnika :)
http://www.youtube.com/watch?v=rnZ9stQPkyw
inače ovih dana mu izlazi novi dvd "BAIONARENA"...navodno odličan materijal...ak će biti upola dobar kao "Babylonia En Guagua" očekuje nas onda nova poslastica od Manu Chaoa & Radio Bembe :top:
The Foggy Dew
08.03.2013., 13:42
Manu Chao mod is on. :frajer:
Mi Vida (https://www.youtube.com/watch?v=rxwMjB-Skao)
Mentira (https://www.youtube.com/watch?v=gGOu5m0xWRs)
Ma cijeli Clandestino. (https://www.youtube.com/watch?v=7rEeuqJlmE8)
:trio::rock::Pivo::usama::ziba::cice:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.