View Full Version : Hajka na Gorana Višnjića?
U ovotjednom Globusu, filmski kritičar g. Polimac se okomio na zadnji film Gorana "Electra" u kojem između ostalog glumi i Jenifer Garner (Alias).
Po Polimcu, taj je film loš u cjelosti, kao i sam Višnjić, a ono što je čudno je način na koji koristi ovaj zadnji film da se "obračuna" sa cjelokupnom holivudskom Goranovom karijerom. Nema tu puno konkretnih zamjerki Goranu, a zapravo niti filmu, pa mi se učinilo kako je to podloga za hraćkanje po Višnjiću.
Obzirom na činjenicu kako je Goran, uz Šerbedžiju, jedini iz ove naše zemlje zaista ušao u Hollywood i njegovo vrijeme tek dolazi, zasmrdilo mi je to sve na neku osobnu vendetu ili čak na nešto drugo.
No, to sam pripisala svojoj paranoji uzrokovanoj prevelikim boravkom na forumaškoj Politici. :D
O samom filmu našla sam npr. slijedeću kritiku (http://news.enquirer.com/apps/pbcs.dll/article?AID=/20050113/ENT02/501140335/), koja filmu daje ocjenu 8/10 i za Višnjića kaže:
The cast is uniformly solid: Garner's full-blooded fighter Terence Stamp as the blind kimagure master looking out for Elektra; Will Yun Lee as her lifelong nemesis; young Prout and the ever-magnetic Visnjic all work and play very well indeed with others
A danas, surprise, ponovo o Goranu, na indexovim fun stranicama, gdje u već uobičajenoj formi "nepristranih" novinara i mladih snaga, stiže slijedeći pamfletić:
Višnjić odbio glavnu ulogu u filmu o Arkanu
GORAN VIŠNJIĆ odbio je glavnu ulogu u filmu Prljavi rat, mađarskog redatelja s prebivalištem u SAD-u Laszla Hegea, jer ga, navodno, tema filma u kojemu će se spominjati i zloglasni Arkan, ne zanima.
"Htjeli smo dobiti Gorana, ali on je trenutno zauzet "Hitnom službom", pa je njegov agent odbio ulogu. Pokušao sam privatnim kanalima dostaviti mu scenarij, jer mislim da bi ga tema i obrada zainteresirali, ali posljednje što sam čuo je da nije zainteresiran" - komentirao je za Večernji list redatelj Hege.
U filmu će se podrobno opisati rat u Hrvatskoj, a fokusirat će se na višenacionalni vod Hrvatske vojske koji je branio Laslovo od Arkana. Osnivač tog Internacionalnog voda bio je Eduardo Rozse-Flores, o kojem je zapravo i film. No, dosta pažnje bit će posvećeno ostalim članovima voda, novinarki CNN-a koju će četnici mučiti, te Arkanovim zločinačkim potezima, javlja Večernji list, te dodaje kako bi snimanje trebalo početi sredinom 2005. godine u okolici Budimpešte.
Arkana će glumiti slavni britanski nogometaš Vinnie Jones koji je glumio u Snatchu i Swordfishu.
Naslov naravno nema veze sa sadržajem jer film nije prvenstveno o Arkanu, već o ovom Floresu (o njemu je inače snimljem jako dobar dokumentarni film, lik je zanimljiv), no to vrle "novinare" nije zasmetalo da zavire u glavu samog Gorana i nađu razloge njegovog odbijanja, a koji su sudeći po intonaciji, nepatriotski... :rolleyes:
Što se to događa? Opet je Vrdoljak nekom stao na zub, pa stradava Goran? Ide neka privatizacija u filmskom svijetu, pa se konkurencija gura van iz igre?
GORAN VIŠNJIĆ odbio je glavnu ulogu u filmu Prljavi rat, mađarskog redatelja s prebivalištem u SAD-u Laszla Hegea, jer ga, navodno, tema filma u kojemu će se spominjati i zloglasni Arkan, ne zanima.
svasta! uzmes ulogu i kazes da izbace udbasa arkana iz scenarija i eto!
Malo više o filmu, veličini, lovi uloženoj (http://hollywood.cro.net/)
20th Century Fox pušta već 14. siječnja jedan od svojih najvećih aduta u 2005. godini Elektru. Riječ je o gotovo 100 milijuna dolara skupom stripovskom akcijskom spektaklu, spin-offu hita DareDevil u kojem je, u maniri Žene-mačke iz drugog Batmana, zvijezda popularne TV-serije Alias, JENNIFER GARNER, oborila sve s nogu u ulozi heroine Elektre te u drugi plan potisnula i super-junaka (BEN AFFLECK).
Seksipilna Jennifer reprizira ulogu smrtonosne grčke plaćene ubojice, a ono što je najzanimljivije jest da je njen partner u napeto iščekivanome filmu - koji u naša kina stiže 17. veljače - naš najpoznatiji glumac u Hollywoodu, GORAN VIŠNJIĆ...
Mislim, glumi u filmu uz prvu postavu Hollywooda, u budžetu od 100 mln $, ali jebi ga, sram ga bilo, ne glumi u filmu zbog Arkana...Bačkizagreb stuhpašeja... :zvrko:
crtica kaže:
Po Polimcu, taj je film loš u cjelosti, kao i sam Višnjić, a ono što je čudno je način na koji koristi ovaj zadnji film da se "obračuna" sa cjelokupnom holivudskom Goranovom karijerom. Nema tu puno konkretnih zamjerki Goranu, a zapravo niti filmu, pa mi se učinilo kako je to podloga za hraćkanje po Višnjiću.
A što mu je sve zamjerio Polimac?
BlackStallion
21.01.2005., 16:12
crtica kaže:
...
Ti baš imaš običaj te jebeno duge članke stavljat u postove?
walter kaže:
A što mu je sve zamjerio Polimac?
Samo je ovo online dostupno, a print izdanje nemam trenutno pored sebe, no i ovo je indikativno - obzirom na netu nema riječi o katastrofi, a spominjanje broja pozitivnih kritika je stvarno razlog da netko ishraćka ili pohvali nečiji film/ulogu...Ide inače i u cijelom članku sve u revijalnom tonu:
Hollywoodska katastrofa Gorana Višnjića -
Film "Elektra" oborio je neslavni rekord: dobio je tek 6 posto pozitivnih kritika te bio manje gledan i od osrednje košarkaške drame
Za nekoga tko se naziva filmskim kritičarem, govoriti o holivudskoj katastrofi, a bez podataka o lovi koju je film zaradio, je smiješno...da ne kažem zlonamjerno.
Stvarno se je Goran zajebao, glumi u 100 mln$ budžetnom filmu, uz zvijezdu u usponu (Garner).
A sad mi napiši kakve ta tema ima veze s politikom. :D :D
revolution
21.01.2005., 16:22
walter kaže:
eh..:D
walter kaže:
Nikakve :kava:
jel' dobro?...treba još malo jajca titrat'?
go2slep
21.01.2005., 16:24
BlackStallion kaže:
Ti baš imaš običaj te jebeno duge članke stavljat u postove?
ona i Ambrax :D
Po ovoj kritici (a ovaj je čovjek izgleda film gledao), ispada da je Višnjić osvježenje u filmu, uz glumicu Prout
A welcome bit, however, comes in the form of the two "ordinary folks" in Elektra's care.
Visnjic's (TV's ER) kindly father brings an earthy compassion to the part, while Prout's spirited Abby isn't bad, on her own, but doesn't quite bring to the role the quirky, young little adult presence that Thora Birch would have years ago, or that Anna Paquin did in X-Men.
Still, there is a interesting surprise involving these two seemingly innocent bystanders, and its one of the few original moments in the movie that really seems to stand out.
link (http://www.hollywood.com/movies/reviews/movie/2432469)
crtica kaže:
Mislim, glumi u filmu uz prvu postavu Hollywooda, u budžetu od 100 mln $, ali jebi ga, sram ga bilo, ne glumi u filmu zbog Arkana...Bačkizagreb stuhpašeja... :zvrko:
ma moze izbaciti arkana iz scenarija, ukoliko ima cajta za taj film!
no fakat, povrijedio im je svetinju! a to se ne prasta :zubo:
revolution
21.01.2005., 17:06
crtica kaže:
...Bačkizagreb stuhpašeja... :zvrko:
:D :D
Katatonični Dabar
21.01.2005., 18:40
crtica kaže:
Za nekoga tko se naziva filmskim kritičarem, govoriti o holivudskoj katastrofi, a bez podataka o lovi koju je film zaradio, je smiješno...da ne kažem zlonamjerno.
pa čini se da tip zna o čemu priča ako je film imao budžet od 100 mil $ a u prvom tjednu je utržio ovoliko (http://www.imdb.com/title/tt0357277/business), onda film doista je holivudska katastrofa, da bi film težak 100 milje dolara uspio morao bi okrenuti bar, ali bar 150 da se ne smatra krahom, i obično je filmovima koji uspjevaju prvi tjedan oko 50 milijuna dolara (jedini izuzetak je Titanic), tako da je ovaj početak doista strašno razočaravajuć
osim toga film je spin off užasno lošeg Daredevila, tako da sumnjam da će nešt bit od toga
ali to su sve cifre koje ne garantiraju kvalitetu filma, treba se strpit da izađu neke relevantnije kritke pa procijenit kvalitetu, inače na imdbu za sada ima *strašno loših* 4.8/10, (premda ni to ništa ne znači, jer tamo svaka budala može glasati)
goran je u usa...
a tamo su sve ustase.
i kako da ustase glume u filmu sa arkanom...:confused:
Katatonični_Dabar kaže:
...
Mene je u Polimčevoj kritici zasmetalo pljuvanje po cjelokupnoj karijeri Višnjića, a ovaj film je samo povod tomu.
Za jednog hrvatskog državljanina, koji je otišao prije par godina u Hollywood, nastup u ovakvom filmu je za mene uspjeh sam po sebi, pogotovu što kritike nisu loše za Gorana...Tako da mi se čini kako je g Polimac jednostavno ljubomoran, ako nije na njegovu kritiku imala utjecaj i činjenica kako je Goran Vrdoljakov zet, a njih dva se nešto i ne vole.
I nakon toga opanjkavanja (pazi samo naslova u Globusu) uleti index sa Arkanom (ima i u Večernjaku nepismeni člančić o ovome filmskom projektu, gdje se može saznati kako se radi o nekakvoj niskobudžetnoj produkciji, sa nepoznatim imenima, pa je jasno zašto su ciljali na Gorana) u istom tjednu, pa mi je sve zaista čudno zazvučalo...Ono hrvatska posla Zgazi ga, zgazi
A što se konkretnog filma tiče, zar on mora u prvom tjednu prikazivanja vratiti sva uložena sredstva, inače je katastrofa? :confused: Na stranici se vidi da je zaradio oko 15 mln $ u 7 dana, od uloženih 100.
revolution
21.01.2005., 18:49
daj jebote crtice...:D :D odi na Film ..kaj drobiš tu???'
budi uvjerena da postoje stotine hrvatskih državljana worldwide kojima se malo žešće pizdarije u životu događaju...
mislim, još si i moderatorica:rolleyes: :rolleyes: ok, idem ja sad otvorit temu (ovdje!) da mi je pes danas imal blatne šape...jednako ima veze s politkom kao i tvoj omiljeni junak s postera u sobičku...pa da to stavimo na Politiku....ha?
:bonk: :mikroval:
revolution, jel' tebe netko plaća da mene stalkaš po forumu... :kava:
Teme koje te ne zanimaju, ne čitaj...comprende?...ako ne možeš naći sugovornika, stalkanje će to teško ispraviti...
Eno ti se Feniks pojavio u Ludoj kući.
Kak' se zapjenila od brige za temu, mene, moderiranje...dirljivo
revolution
21.01.2005., 18:55
crtica kaže:
revolution, jel' tebe netko plaća da mene stalkaš po forumu... :kava:
Teme koje te ne zanimaju, ne čitaj...comprende?...ako ne možeš naći sugovornika, stalkanjem će to teško ispraviti...
:kava: :kava: :zubo:
tribal_force
21.01.2005., 20:33
crtica kaže:
Mene je u Polimčevoj kritici zasmetalo pljuvanje po cjelokupnoj karijeri Višnjića, a ovaj film je samo povod tomu.
Za jednog hrvatskog državljanina, koji je otišao prije par godina u Hollywood, nastup u ovakvom filmu je za mene uspjeh sam po sebi, pogotovu što kritike nisu loše za Gorana...Tako da mi se čini kako je g Polimac jednostavno ljubomoran, ako nije na njegovu kritiku imala utjecaj i činjenica kako je Goran Vrdoljakov zet, a njih dva se nešto i ne vole.
I nakon toga opanjkavanja (pazi samo naslova u Globusu) uleti index sa Arkanom (ima i u Večernjaku nepismeni člančić o ovome filmskom projektu, gdje se može saznati kako se radi o nekakvoj niskobudžetnoj produkciji, sa nepoznatim imenima, pa je jasno zašto su ciljali na Gorana) u istom tjednu, pa mi je sve zaista čudno zazvučalo...Ono hrvatska posla Zgazi ga, zgazi
A što se konkretnog filma tiče, zar on mora u prvom tjednu prikazivanja vratiti sva uložena sredstva, inače je katastrofa? :confused: Na stranici se vidi da je zaradio oko 15 mln $ u 7 dana, od uloženih 100.
Pa ne mora vratiti sva uložena sredstva. Ali sigurno u svom prvom tjednu prikazivanja bi trebao biti na 1. mjestu, a on je završio na 3. što je porazno s obzirom da je najskuplji u konkurenciji.
Najavljen je kao veliki blockbuster, a ispostavilo se da je mućak. Ali ne brini se za našeg Dr. Luku, pa nije on ni prvi ni zadnji kojem se to dogodilo. Još koji tjedan, pa DVD prava, pa malo USA marketinga i glupavi filmić o još glupavijoj super-ženi če vratiti uložena sredstva i nešto sitno zaraditi.
A što se tiče Višnjićeve glume i njegovog odlaska u Hollywood. Pa taj kritičar i ima pravo da ga blati. Čovjek je bio zasigurno jedna od većih nada hrvatskog glumišta, a usudio bi se reći i europski potencijal.
I u trenutku kad je s Madonnom snimio odličan video-spot, dobivši time zasluženu pozornost, a nakon odličnog filma "Welcome to Sarajevo", pomamio se za dolarima i otisao je u najvecu ljigetinu gdje glumac moze otici. Americki soap serijal o bolnici. I sad očekuje da mu karijera napravi strašan uzlet i da dospije na A-listu glumaca. Cekaj malo, pa on ne moze popiti i poševiti koliko može Clooney pa da bude zanimljiv americkim medijima, a i ozenjen je, nije party-animal. Dakle u okruzenju u kojem se zeli dokazati igra potpuno pogresnu igru.
E sad, da je decko bio malo bistriji, ili mozemo reci da je imao pametnije savjete od svoje nove obitelji (citaj Vrdoljak) pa da je malo istrazio kinematografije koje su daleko siromasnije, ali daleko artisticki snaznije od americke, pa da je prvo tamo pokusao izbrusiti svoj glumacki talent, sad bi pjevali ovdje drugu pjesmu.
Njegov "neuspjeh" je svakako i neuspjeh Vrdoljaka. Jer sigurno i on ima svoje prste u Višnjićevu odlasku "preko bare", kad jos za to nije spreman.
A o vrijednosti Vrdoljakove kinematografije neću trošiti riječi. A o njegovim kvalitetama kao osobe, još manje.
platex00
21.01.2005., 20:40
walter kaže:
Glupo je spekulirati i govoriti u tudje ime, ali pretpostavljam da je ovo zavrsilo na politici zato sto pokretacica teme smatra da postoji neka urota prema Visnjicu, posto je Vrdoljakov zet, a Vrdoljak je, jelte HDZovac koji snima prohrvatske filmove poput Duge noci... a Polimac je valjda jugonostalgicarska komunjara, kao i urednik Index portala, pa im smeta sve sto je hrvatsko. :rolleyes:
Sve u svemu, nit prvi nit zadnji put da se filmski kriticar docepao nekog glumca. Mislim da budzet i zarada nemaju neke veze, kritike su pokopale i Aleksandra Velikog a prije toga i Troju, sve velike spektakle u koje je utrosena gomila novca. A ni glavni glumac pritom nije bolje prosao. Je li to mozda bio Brad Pit? :cool:
Katatonični Dabar
21.01.2005., 20:59
crtica kaže:
samo ću se osvrnuti na ovo:
već sam ranije napisao da bi 100 mil dolarski film mogao uspjeti da prvi tjedan okrene između 30 i 50 mil $ i onda ima neko normalno opadanje gledanosti (ne više od 50 %), svaki sljedeći tjedan, takav film ima mogućnosti da okrene između 140 i 200 mil dolara i kao takav bi se smatrao uspjehom
15 mil $ za prvi tjedan je zaista loša cifra za neki visokobudžetni spektakl, film sa ovvakvim otvaranjem će okrenuti na kraju (uz neke tipične padove geldanosti) do 50 milijuna dolara, što je za uloženo u ovaj film strašno loše. Doduše postoje i iznimke tipa Titanic i Pasija , ali ta dva filma su fenomeni i vrlo vjerojatno Electra ne spada među njih
no ponavaljam još jednom sve to ne mora utjecati na kvalitetu filma jer bi se ovdje dalo nabrojati bezbroj filmova koji su propali u vrijeme svoga izlaska a sada ih svi hvale
eto toliko
crtica kaže:
Ma baš me zanima jel' znaš da je Goran Višnjić Srbin, baš kao i Rade Šerbedžija?
tribal_force
21.01.2005., 21:05
Feniks kaže:
Ma baš me zanima jel' znaš da je Goran Višnjić Srbin, baš kao i Rade Šerbedžija?
Goran Višnjić nije Srbin.
revolution
21.01.2005., 21:06
Feniks kaže:
ne znam za Višnjića, legenda Rade nije zaslužio završit u ovakvoj "temi",
ali
Polimac je. s Banije..:o
tribal_force kaže:
Goran Višnjić nije Srbin.
Zato što je Vrdoljakov zet?
Pa i Tuđmanov zet je Srbin!
tribal_force
21.01.2005., 21:11
Feniks kaže:
Ne budi paranoičan. Jel može postojati tema na ovom svijetu, a da se ne spomene Tuđmanovo ime. Kakve veze sad on ima s ovim.
Jednostavno, Goran Višnjić nije Srbin.
hehehoho
21.01.2005., 21:12
Feniks kaže:
Ti i jesi srbin kretenu, a Goran Visnjic nije.
Idiote senilni dokle mislis dezinformirat ovaj forum?
tribal_force kaže:
Ne budi paranoičan. Jel može postojati tema na ovom svijetu, a da se ne spomene Tuđmanovo ime. Kakve veze sad on ima s ovim.
Jednostavno, Goran Višnjić nije Srbin.
Da? Prešao na katoličanstvo? Ili?
hehehoho
21.01.2005., 21:16
Feniks kaže:
Stara opuzla izjebana rago, kako ti se da?
Baci se u Savu.... vise.:rolleyes:
tribal_force
21.01.2005., 21:17
Feniks kaže:
Ovo što pričaš je očita laž.
Višnjić nije srbin, iako to nema nikakve veze. A nije ni pravoslavni vjernik. Jednostavno nije. I nemoj misliti ako to puno puta ponoviš, da će postati istina.
The Voice
21.01.2005., 21:49
Hrvatska kritika, tko god da se ubraja u nju, nije vrijedna paznje, kao ni firm Elektra koji je tesko sranje. Mozda kod nas film bude popularan, ali samo zbog Visnjica. Garnerovu takodje napuhuju da je zvijezda u usponu iako ona to nije niti ce jos dugo biti. Film bi vjerovatno imao mnogo bolju gledanost i zaradu da ga je napravio Pixar.
tribal_force kaže:
Ovo što pričaš je očita laž.
Višnjić nije srbin, iako to nema nikakve veze. A nije ni pravoslavni vjernik. Jednostavno nije. I nemoj misliti ako to puno puta ponoviš, da će postati istina.
Čovjek je Srbin, pa što?
Ali vama ne ide u glavu da Srbin može biti Vrdoljakov zet.
Vidiš da može.
I nije Vrdoljak radi toga najsretniji!
Spot Perdita
21.01.2005., 21:52
Feniks kaže:
Čovjek je Srbin, pa što?
Ali vama ne ide u glavu da Srbin može biti Vrdoljakov zet.
Vidiš da može.
I nije Vrdoljak radi toga najsretniji!
Tebi ne ide u glavu da postoji ljudi koji nemaju Srbina za zeta.
tribal_force
21.01.2005., 21:54
Ti si bolestan.
Spot Perdita kaže:
Tebi ne ide u glavu da postoji ljudi koji nemaju Srbina za zeta.
Da? Al' Vrdoljak ima Srbina za zeta.
tribal_force kaže:
Ti si bolestan.
Aha, a zamisli samo kako bih bolestan tek bio da ti napišeš da sam zdrav!?
Spot Perdita
21.01.2005., 22:02
Feniks kaže:
Zapravo, vecina nema Srbina za zeta: a Vrdoljak spada u tu vecinu.
tribal_force
21.01.2005., 22:04
Feniks kaže:
Nema srbina, ali ima B glumca.:rolleyes:
tribal_force kaže:
Nema srbina, ali ima B glumca.:rolleyes:
Misliš Branislava Glumca?
Ma ne, Gorana Višnjića, Srbina.
Spot Perdita kaže:
Zapravo, vecina nema Srbina za zeta: a Vrdoljak spada u tu vecinu.
Na tvoju veliku žalost, ne spada!
Spot Perdita
21.01.2005., 22:11
Feniks kaže:
Na tvoju veliku žalost, ne spada!
Na tvoju veliku zalost, nisi Goran Visnjic :rofl:
Simba-OS
21.01.2005., 22:23
revolution kaže:
daj jebote crtice...:D :D odi na Film ..kaj drobiš tu???'
Pa ovo ima veze s politikom. Govorimo o Višnjiću, koji je igrao i Spartaka. A to implicira povijesne, pa i političke nedoumice - je li Spartak bio Hrvat? Jesu li se četnici borili na strani Rimljana?
revolution kaže:
budi uvjerena da postoje stotine hrvatskih državljana worldwide kojima se malo žešće pizdarije u životu događaju... Ma koji to? AKo upali ova vaša inicijativa za oduzimanje glasačkog prava i državljanstva, uskoro neće worldwide biti niti jednog Hrvata, odnosno mu ga državljana.
revolution kaže:
mislim, još si i moderatorica:rolleyes: :rolleyes: ok, idem ja sad otvorit temu (ovdje!) da mi je pes danas imal blatne šape...jednako ima veze s politkom kao i tvoj omiljeni junak s postera u sobičku...pa da to stavimo na Politiku....ha?
Aaaaaaa, nemooooj. Zbog takvih sam se spika ostavio radioamaterstva - blatne šape, psi, mačke, kuhanje, štrikanje...blablabla...
Ah...dobro...nakon što sam se istovario budalaštinama, sad mi je lakše. Nastavite diskusiju u ozbiljnom tonu.
:D :D :D
Spot Perdita kaže:
Na tvoju veliku zalost, nisi Goran Visnjic :rofl:
E sad si me stvarno sahranila!
grdne_rane
21.01.2005., 22:30
sta se taj feniks, patoloski mrzac svega hrvatskog, vec jednom i zauvijek ne izbrise s ovog foruma? ili jos bolje da ga neko zbrise sa lice zemlje.
Simba-OS
21.01.2005., 22:33
Ja sam davnih dana rekao da je naš Feniks prolupao. Sad je totalno otišao u klinac.
Pa dobro, Fenikse, ti i ovdje vidiš ustaške zavjere protiv nevinih Srba?
Majkumu, ne znam je li Višnjić Srbin. I nije niti bitno. Kakve to uopće veze ima? I kakve veze ima Tuđman sa holivudskim uspjehom Gorana?
Ojebote....
Simba-OS
21.01.2005., 22:36
Da se vratim temi. Nisam neki filmofil, pa ak mi netko može reći kakve veze ima glumac sa uspjehom filma? Pa nisam jednom gledao vrhunske glumce, sadašnje i nekadašnje, u nekim lošim filmovima.
Ako je storija loša, scenarij loš, itd, film će biti loš. Ma kako dobri bili glumci u njemu.
Ovo je moje logično razmišljanje.
gotuslip
21.01.2005., 22:39
Simba-OS kaže:
Majkumu, ne znam je li Višnjić Srbin. I nije niti bitno. Kakve to uopće veze ima? I kakve veze ima Tuđman sa holivudskim uspjehom Gorana?
Ojebote....
a s uspjehom Bekim Fehima ima
platex00
21.01.2005., 22:39
Jos nitko nije spomenuo ustase i partizane?
:D
grdne_rane kaže:
sta se taj feniks, patoloski mrzac svega hrvatskog, vec jednom i zauvijek ne izbrise s ovog foruma? ili jos bolje da ga neko zbrise sa lice zemlje.
Što će ti "netko", što ti ne probaš?
Simba-OS kaže:
Ja sam davnih dana rekao da je naš Feniks prolupao. Sad je totalno otišao u klinac.
Pa dobro, Fenikse, ti i ovdje vidiš ustaške zavjere protiv nevinih Srba?
Ojebote....
Pročitaj što si napisao, pa će ti odmah biti jasno tko je "totalno otišao u klinac".
Ostani tamo!
Katatonični Dabar
21.01.2005., 22:45
Simba-OS kaže:
Da se vratim temi. Nisam neki filmofil, pa ak mi netko može reći kakve veze ima glumac sa uspjehom filma? Pa nisam jednom gledao vrhunske glumce, sadašnje i nekadašnje, u nekim lošim filmovima.
Ako je storija loša, scenarij loš, itd, film će biti loš. Ma kako dobri bili glumci u njemu.
pa glumac može popraviti neke slabe dijelove filma, mislim ne može učiniti film boljim ako su redatelj ili scenarist za kuac, ali može gledanje učiniti podnošljivijim
zato su meni svi filmovi sa Bruceom Campbellom (kraljem trasha :s ) iznad prosjeka :D
tribal_force
21.01.2005., 22:47
Simba-OS kaže:
U primjeru blockbustera u većini slučajeva film ne ovisi o glumcu, nego glumac ovisi o tom filmu.
E sad, glumac bi trebao imati dovoljno "pameti" pa da izbjegne glumiti u filmovima koji su osuđeni na propast. A u tom slučaju znači malo pročitati scenarij, razmisliti o trendovima, i pogledati sto donosi takva uloga za karijeru, a sto moze uzeti.
"Veliki" glumci si mogu priustiti krah na kino-blagajnama, ali oni koji se jos nisu pozicionirali na trzistu u Hollywoodu si ne bi smjeli dopustati ovakve minuse.
A pogledaj samo u kojim je Višnjić filmovima glumio do sad u Hollywoodu, ja ih se sjećam nekoliko.
Magija..........totalni promašaj, iz tog filma je neostecena izasla samo Nicole Kidman, Sandra Bullock jos kupi krhotine tog filmskog poraza, dok je Višnjić bio neprimjetan, pa se ne treba ni brinuti.
Onaj film gdje glumi ona zena koja trazi muza po Texasu....ne znam kako se zove.
Spartak.....B kopija Troje i Aleksandra velikog. A ova dva su totalni promasaji, pa ne mozes ni ocekivati da ce Vicnjicevo djelce proci bolje.
I sad, ovo zadnje sranje.
Ma ono. Covjek bira totalno lose uloge.
Simba-OS
21.01.2005., 22:47
platex00 kaže:
Jos nitko nije spomenuo ustase i partizane?
Evo, Feniksu na vrhu jezika...pardon, tipkovnice....pardon, tastature...:D
revolution
21.01.2005., 22:49
gotuslip kaže:
a s uspjehom Bekim Fehima ima
jaoooo....Bekim Fehmiu:s :s :s :s :s :cerek:
jel živ taj čiča još ???:confused:
e da, on je bio FACA... i vani je isto snimal, jel tak?
BEKIM:top: :top: :top:
Simba-OS kaže:
Evo, Feniksu na vrhu jezika...pardon, tipkovnice....pardon, tastature...:D
Pljuc!
Simba-OS
21.01.2005., 22:49
Feniks kaže:
Pročitaj što si napisao, pa će ti odmah biti jasno tko je "totalno otišao u klinac".
Ostani tamo! :cerek:
grdne_rane
21.01.2005., 22:52
Feniks kaže:
Što će ti "netko", što ti ne probaš?
neznam gdje zivis:flop:
Simba-OS
Katatonični_Dabar kaže:
pa glumac može popraviti neke slabe dijelove filma, mislim ne može učiniti film boljim ako su redatelj ili scenarist za kuac, ali može gledanje učiniti podnošljivijim
zato su meni svi filmovi sa Bruceom Campbellom (kraljem trasha :s ) iznad prosjeka :D
Znači da crtica ima point. Nije Goran kriv što film tako loše kotira. A ovaj se sručio na njega i njegovu karijeru.
Katatonični Dabar
tribal_force kaže:
U primjeru blockbustera u većini slučajeva film ne ovisi o glumcu, nego glumac ovisi o tom filmu.
E sad, glumac bi trebao imati dovoljno "pameti" pa da izbjegne glumiti u filmovima koji su osuđeni na propast. A u tom slučaju znači malo pročitati scenarij, razmisliti o trendovima, i pogledati sto donosi takva uloga za karijeru, a sto moze uzeti.
"Veliki" glumci si mogu priustiti krah na kino-blagajnama, ali oni koji se jos nisu pozicionirali na trzistu u Hollywoodu si ne bi smjeli dopustati ovakve minuse.
A pogledaj samo u kojim je Višnjić filmovima glumio do sad u Hollywoodu, ja ih se sjećam nekoliko.
Magija..........totalni promašaj, iz tog filma je neostecena izasla samo Nicole Kidman, Sandra Bullock jos kupi krhotine tog filmskog poraza, dok je Višnjić bio neprimjetan, pa se ne treba ni brinuti.
Onaj film gdje glumi ona zena koja trazi muza po Texasu....ne znam kako se zove.
Spartak.....B kopija Troje i Aleksandra velikog. A ova dva su totalni promasaji, pa ne mozes ni ocekivati da ce Vicnjicevo djelce proci bolje.
I sad, ovo zadnje sranje.
Ma ono. Covjek bira totalno lose uloge.
potpisujem.. čovjek bi trebao nogirat svog agenta
ali treba shvatiti i to da tranzicija tv glumca u filmskog glumca je obično prilično zajebana, nekolicini to samo uspije,
a što se tiče Spartaka, zašto je ali ZAŠTO Višnjić imao onu frizuru u seriji??? mislim čovjek glumi roba u starom Rimu tisućama godina prije izuma gela za kosu, ali ne Višnjićeva frizura je postojana :D
Katatonični Dabar
21.01.2005., 22:54
Simba-OS kaže:
Znači da crtica ima point. Nije Goran kriv što film tako loše kotira. A ovaj se sručio na njega i njegovu karijeru.
pa kriv je što je izabrao baš taj film
Simba-OS
21.01.2005., 22:55
Katatonični_Dabar kaže:
a što se tiče Spartaka, zašto je ali ZAŠTO Višnjić imao onu frizuru u seriji??? mislim čovjek glumi roba u starom Rimu tisućama godina prije izuma gela za kosu, ali ne Višnjićeva frizura je postojana :D
Joj, definitivno. Prvo što mi je upalo u oči, odmah na početku, jest ta njegova zurka.
:flop:
Simba-OS
21.01.2005., 22:58
Katatonični_Dabar kaže:
Ok, to stoji.
svastikuti
21.01.2005., 23:23
Katatonični_Dabar kaže:
From All I Survey, by GK Chesterton, 1933
The Phoenicians were preparing soap from goat tallow and wood ashes in
600BC (they used it to barter with the Gauls), and the Celts produced
something similar, which they called "saipo" (so much for the Mount Sapo
theory). But none of these people realised that they could use the stuff
for washing. Until the 2nd century AD, soap was used either as a
treatment for skin conditions or as a sort of hair gel. With the decline
of the Pax Romana, Europe almost forgot about soap again. Some was still
made around medieval Marseille, and later in Genoa and Venice. But even
in 1672, a German sending a box of Italian soap to a Lady von Schleinitz
felt it prudent to enclose a set of instructions as to its use.
A Brief History of Soap in Biblical Times
A soap-like material found in clay cylinders during
the excavation of ancient Babylon is evidence that
soapmaking was known as early as 2800 B.C.
Inscriptions on the cylinders say that fats were boiled
with ashes, which is a method of making soap, but do
not refer to the purpose of the “soap.” Such materials
were later used as hair styling aids.
The Ebers Papyrus, a medical document from
about 1500 B.C., describes combining animal and
vegetable oils with alkaline salts to form a soap-like
material used for treating skin diseases, as well as for
washing
At about the same time, Moses gave the Israelites
detailed laws governing personal cleanliness. He
also related cleanliness to health and religious
purification. Biblical accounts suggest that the
Israelites knew that mixing ashes and oil produced a
kind of hair gel. (Imagine, Moses with a mouse!)
Soap got its name, according to an ancient Roman
legend, from Mount Sapo, where animals were
sacrificed. Rain washed a mixture of melted animal
fat, or tallow, and wood ashes down into the clay soil
along the Tiber River. Women found that this clay
mixture made their wash cleaner with much less
effort.
Katatonični_Dabar kaže:
eh, a kao nitko ne bi glumio u filmu kojeg radi redatelj X-file ?
a sam film je ok za one koji vole taj tip filmova, mada bi se i sira publika mogla zabavati!
to sto je za nase kriticare dobar glumac jedino u felinija ili sto ti ja znam ako glumi aleksandra makedonskog ali samo kao pedera...
ili sto im je ona iz beograda karanovic najidealnija faca za hrvatsku majku...
vise govori o njima samima nego o karanovicki ili drugim glumcima!
p.s.
a jel ovaj polimac studirao povijest?
Katatonični Dabar
22.01.2005., 13:52
WeM kaže:
eh, a kao nitko ne bi glumio u filmu kojeg radi redatelj X-file ?
pa ne, jer Rob Bowman nit je zvučno ime (dakle netko sa prepoznatljivim stilom) niti je komercijalno isplativ (tip nema niti jedan hit)
Katatonični_Dabar kaže:
pa ne, jer Rob Bowman nit je zvučno ime (dakle netko sa prepoznatljivim stilom) niti je komercijalno isplativ (tip nema niti jedan hit)
ne pije ti to vode, jer je zasigurno poznatiji od ovog madjara koji radi rimejk na film koji smo svi gledali! ( usput, i povod je u ovom topiku)
p.s.
a ako x-file nije pokupio lovu, ja onda ne znam di vi postavljate granice!
Katatonični Dabar
22.01.2005., 14:27
WeM kaže:
p.s.
a ako x-file nije pokupio lovu, ja onda ne znam di vi postavljate granice!
pa x-filesi su koštali oko 70 mil $ dolara a toliko su i zaradili, to se ne može smatrati uspjehom, pogotovo kada znamo koliko je serija bila popularna
a što se tiče granice to nisu moje, zapitaj se zašto nisi vidio nakon tog filma bar još jedan nastavak ako misliš da je pokupio lovu ;)
Katatonični_Dabar kaže:
pa x-filesi su koštali oko 70 mil $ dolara a toliko su i zaradili, to se ne može smatrati uspjehom, pogotovo kada znamo koliko je serija bila popularna
a što se tiče granice to nisu moje, zapitaj se zašto nisi vidio nakon tog filma bar još jedan nastavak ako misliš da je pokupio lovu ;)
aj, majko! pa nije bilo dosta vise te sapunice!
glede love, imam razlicite podatke od tvojih, no, nebitno je!
u nasoj usporedbi je puuuno poznatiji od ovog madjara kod kojeg glumi ili ce glumiti par hrvata a goran visnjic za sad, NE!
crtica kaže:
Za jednog hrvatskog državljanina, koji je otišao prije par godina u Hollywood, nastup u ovakvom filmu je za mene uspjeh sam po sebi, pogotovu što kritike nisu loše za Gorana...Tako da mi se čini kako je g Polimac jednostavno ljubomoran
Pa uspjeh, u ovom slucaju dobra lova, ne znaci da je kvalitetan glumac ili da glumi u dobrim filmovima. Mozda je samo imao srece i dobru facu. I ja se ne bi previse zivcirao radi kriticara, nitko im uopce vise ni ne vjeruje ;)
crtica kaže:
Za jednog hrvatskog državljanina, koji je otišao prije par godina u Hollywood, nastup u ovakvom filmu je za mene uspjeh sam po sebi...
apropo hrvatskih glumaca u holivudu, jesi li znala, u stvari,
jesTE li znali da hrvata glumaca u holivudu ima jos na samom pocetku XX stoljeca?
platex00
22.01.2005., 18:08
WeM kaže:
jesTE li znali da hrvata glumaca u holivudu ima jos na samom pocetku XX stoljeca?
:rolleyes: :rolleyes:
Je li to mozda bio Rudolf Valentino? :rolleyes: :rolleyes:
PaleBlueEyes
23.01.2005., 01:56
crtica kaže:
AI
Što se to događa? Opet je Vrdoljak nekom stao na zub, pa stradava Goran? Ide neka privatizacija u filmskom svijetu, pa se konkurencija gura van iz igre?
ne dogadja se nista... :D nego je Elektra jedan stravicno los film...
PaleBlueEyes
23.01.2005., 02:03
The Guardian - Jedna zvjezdica (http://film.guardian.co.uk/News_Story/Critic_Review/Guardian_review/0,4267,1394763,00.html) :D
Rotten Tomatoes - 7 % (http://www.rottentomatoes.com/m/elektra/) :eek:
mislim da do sada nisam vidjela ni jedan film na rotten tom. koji je bio vise gnjio od Elektre... :D
Katatonični Dabar
23.01.2005., 02:14
PaleBlueEyes kaže:
Rotten Tomatoes - 7 % (http://www.rottentomatoes.com/m/elektra/) :eek:
u jebote :eek: !sedam posto! :eek:
sada sam gotovo siguran da je film njesra
evo čak ga je i tolerantni Ebert nagradio sa jednom i pol zvjezdicom od moguće četiri, i kaže za luku:
--------------------
Abby's father is played by Goran Visnjic with a three-day beard, which tells you all you need to know: Powerful sexual attraction will compel them to share two PG-13-rated kisses.
---------------------
Phil Lynott
23.01.2005., 02:14
Cito sam Gvardijana prekjucer na avionu iz ocaja jer nije bilo niceg drugog. Skoro sam se izrigo od tog ljevicarskog smeca. :D
PaleBlueEyes
23.01.2005., 02:36
Phil Lynott kaže:
Cito sam Gvardijana prekjucer na avionu iz ocaja jer nije bilo niceg drugog. Skoro sam se izrigo od tog ljevicarskog smeca. :D
kod mene isto izaziva Daily Telegraph :D
PaleBlueEyes
23.01.2005., 02:39
Katatonični_Dabar kaže:
u jebote :eek: !sedam posto! :eek:
sada sam gotovo siguran da je film njesra
evo čak ga je i tolerantni Ebert nagradio sa jednom i pol zvjezdicom od moguće četiri, i kaže za luku:
--------------------
Abby's father is played by Goran Visnjic with a three-day beard, which tells you all you need to know: Powerful sexual attraction will compel them to share two PG-13-rated kisses.
---------------------
ma ti nis ne kuzis.... Ebertov zet je Srbin... zato Ebert pljuje po filmu u kojem glumi Hrvat... :D a ne zato kaj film mozda ne valja... :nono:
Katatonični Dabar
23.01.2005., 02:48
PaleBlueEyes kaže:
ma ti nis ne kuzis.... Ebertov zet je Srbin... zato Ebert pljuje po filmu u kojem glumi Hrvat... :D a ne zato kaj film mozda ne valja... :nono:
ma brEbert je sigurno četnik i bivši udbaš :D :zvrko:
PaleBlueEyes
23.01.2005., 02:56
Katatonični_Dabar kaže:
ma brEbert je sigurno četnik i bivši udbaš :D :zvrko:
pa kakav zet, takav Ebert :D
The Voice
23.01.2005., 03:58
Phil Lynott kaže:
Je li to znaci, ako se slucajno slazem sa Guardianom, iako ga ne citam, da film ne valja i da Visnjic nije nikakav glumac, da sam ljevicar? Ili se mozda Guardian slaze sa mnom? :confused:
WeM kaže:
platex00 kaže:
:rolleyes: :rolleyes:
Je li to mozda bio Rudolf Valentino? :rolleyes: :rolleyes:
hm, takve smajlije su prije godinu koju ubacivali kad je bilo govora o kravati u parizu!
utipkaj u google hollywood- hrvati ili tako sto, vjerujem da ces naletiti na neke rezultate!
The Voice kaže:
Je li to znaci, ako se slucajno slazem sa Guardianom, iako ga ne citam, da film ne valja i da Visnjic nije nikakav glumac, da sam ljevicar? Ili se mozda Guardian slaze sa mnom? :confused:
to bi znacilo kako si najobicniji seronja, jer visnjic je barem nekakav glumac! to dosad nije osporio nitko pa niti gvardian!
jedino sta su u trendu brade stare jedan dan!
p.s.
negdje kod srba sam procitao kako je visnjic odbio glumiti arkana
:zubo:
:rofl: :rofl:
crtica kaže:
Nikakve :kava:
jel' dobro?...treba još malo jajca titrat'?
Htjedoh reći da svoje tračerske teme otvaraš na filmu ili televiziji, a ne na politici. :w
A ovakva bahatost na temi kojoj nije mjesto na politici totalno je neprimjerena. Iz dana u dan postaješ sve lošiji moderator.
Phil Lynott
23.01.2005., 13:52
The Voice kaže:
Ma ne, nikako. Moja opaska je bila nevezana uz temu. Ima recimo clanaka u Gvardijanu s kojima bih se i ja mogao sloziti. Recimo vremenska prognoza. :D
Phil Lynott
23.01.2005., 13:54
PaleBlueEyes kaže:
kod mene isto izaziva Daily Telegraph :D
Najbolji ti je The Economist. Cisti kapitalizam. U zadnjem ekonomistu su se propisno izasrali na Corporate Social Responsiblity. :rofl:
Preporucam ti to u periodima konstipacije.
Katatonični Dabar
23.01.2005., 14:22
WeM kaže:
utipkaj u google hollywood- hrvati ili tako sto, vjerujem da ces naletiti na neke rezultate!
neki rezultati (http://www.google.com/search?hl=hr&q=hollywood-+hrvati&btnG=Google+pretraga&lr=)
Katatonični_Dabar kaže:
neki rezultati (http://www.google.com/search?hl=hr&q=hollywood-+hrvati&btnG=Google+pretraga&lr=)
vid :D moze i sa minusom :D izmedju!
ono izlistano .hic.hr mi je sumnjivo! kao da bi tamo moglo biti nesto!
The Voice
23.01.2005., 16:53
WeM kaže:
to bi znacilo kako si najobicniji seronja, jer visnjic je barem nekakav glumac! to dosad nije osporio nitko pa niti gvardian!
jedino sta su u trendu brade stare jedan dan!
Znaci Visnjic je dobio ulogu u ER zahvaljujuci svojoj glumi, a ne izgledu i broken english koji je za takvu ulogu bio neophodan. U upravo zato sto je nekakav glumac, dobija uloge u svjetskim bestsellerima. Koji mu je sljedeci hit? Napad rajcica - part 9?
Katatonični_Dabar kaže:
zato su meni svi filmovi sa Bruceom Campbellom (kraljem trasha :s ) iznad prosjeka :D :s :s :s Bruce rulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa!
U svezi glede Rogera Eberta - taj čovjek je rekao da je uloga Charlize Theron u 'Monster' jedna od najboljih u filmskoj povijesti što jasno govori da tip nema pojma gdje mu je glava a gdje rep.
Katatonični Dabar
23.01.2005., 22:56
poirot kaže:
:s :s :s Bruce rulaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaa!
:Pivo: !!! hell yeah!!! :Pivo:
Katatonični Dabar
23.01.2005., 22:59
poirot kaže:
U svezi glede Rogera Eberta - taj čovjek je rekao da je uloga Charlize Theron u 'Monster' jedna od najboljih u filmskoj povijesti što jasno govori da tip nema pojma gdje mu je glava a gdje rep.
to mu i nije najveći gaf
Spawnu je dao tri i pol zvjezdice :eek:, što je gotovo neoprostivo :eek:, !!! SPAWNU FOR FUCK'S SAKE !!!
ali s druge strane prepoznao je genijalnost Dark Citya, tako da ga nekad treba uzeti sa rezervom
Katatonični_Dabar kaže:
genijalnost Dark Citya Maknemo li na stranu neslaganje oko Kubricka, moram reći da mi se jako sviđa tvoj ukus što se filmova tiče :Pivo:
PaleBlueEyes
26.01.2005., 00:04
Phil Lynott kaže:
Najbolji ti je The Economist. Cisti kapitalizam. U zadnjem ekonomistu su se propisno izasrali na Corporate Social Responsiblity. :rofl:
Preporucam ti to u periodima konstipacije.
The Economist je inace uz Time Out moj omiljeni tjednik :D :B
Phil Lynott
26.01.2005., 09:48
PaleBlueEyes kaže:
The Economist je inace uz Time Out moj omiljeni tjednik :D :B
:s :s :s
The Economist?? Zar to kapitalisticko sranje??? :D :D
hehehoho kaže:
Ti i jesi srbin kretenu, a Goran Visnjic nije.
Idiote senilni dokle mislis dezinformirat ovaj forum?
Hajde da vidimo sta kaže google (http://www.google.com/search?as_q=Vi%C5%A1nji%C4%87&num=10&hl=en&btnG=Google+Search&as_epq=&as_oq=&as_eq=Goran&lr=&as_ft=i&as_filetype=&as_qdr=all&as_occt=any&as_dt=i&as_sitesearch=&safe=images) o ostalim (-Goran) Višnjićima.
Uh, to ćetnićko tražilo ;) .
soylent
26.01.2005., 14:42
crtica kaže:
Obzirom na činjenicu kako je Goran, uz Šerbedžiju, jedini iz ove naše zemlje zaista ušao u Hollywood i njegovo vrijeme tek dolazi, zasmrdilo mi je to sve na neku osobnu vendetu ili čak na nešto drugo.
u hrvatskoj se covjeku sve moze oprostiti, cak i pljacka vlastitog naroda, ali uspjeh- nikako! :flop:
a tko je polimac? zavidni i iskompleksirani jadnik.
PaleBlueEyes
26.01.2005., 15:53
Phil Lynott kaže:
The Economist?? Zar to kapitalisticko sranje??? :D :D
globalisticko i pro free trade sranje ;) ali vrlo kvalitetno i informativno sranje :)
ja ni nisam protiv istog... dok se realizira pod fair uslovima... :)
Katatonični_Dabar kaže:
to mu i nije najveći gaf
Spawnu je dao tri i pol zvjezdice :eek:, što je gotovo neoprostivo :eek:, !!! SPAWNU FOR FUCK'S SAKE !!!
ali s druge strane prepoznao je genijalnost Dark Citya, tako da ga nekad treba uzeti sa rezervom
PA TO JE PRAVA NEPRAVDA!!! - Kalimero (sezona '76-'77)
jel ti to misliš da su 3 i 1/2 zvjezdice premalo ili previše?... prije postanja točnog odgovora molim dobro razmisliti o slijedećim latinskim poslovicama: "do you feel lucky, punk!?" i "tko leži, ne bježi"
bozanstvena333
26.01.2005., 16:18
Serbedzija je glumio srbe po trecerazrednim engleskim filmovima,caki rusa u jednom.Totalno bezveze:flop: Zato se i vratijo u hrvatsku,nakon rata da pobere penziju,kak bi mogel dalje zivit.Isto tako se pojavila i ona sizofrenicarka mira,ona je uspjela zaraditi novce da ugodno zivi kao monstrum u nekom SF trecerazrednom sranju.Bas su napravili karijeru...Visnjic nije banderas,tak da moze dobro zivit kao sporedni tip u tim trecerazrednim soap sranjima
bozanstvena333
26.01.2005., 16:20
Hitna sluzba je tak glupa serija,neznam tko gubi vrijeme gledajuci to smece
Spawn, pozdrav :D
Long time, no reading...
crtica kaže:
Spawn, pozdrav :D
Long time, no reading...
pozdrav i tebi.. a što ćemo se čitat kad nemam što za reć.. kad bolje razmislim, nemam ni sad.. al' eto :D
Spawn kaže:
pozdrav i tebi.. a što ćemo se čitat kad nemam što za reć.. kad bolje razmislim, nemam ni sad.. al' eto :D
Možemo uvijek o vremenu i politici razgovarati... :kava:
Jel' puše kod tebe? Ovdje u metropoli je užasno...Moramo sa džepovima punih kamenja hodati da nas vjetar ne odnese...I manijaci siluju po pothodnicima...
Katatonični Dabar
26.01.2005., 17:07
Spawn kaže:
PA TO JE PRAVA NEPRAVDA!!! - Kalimero (sezona '76-'77)
jel ti to misliš da su 3 i 1/2 zvjezdice premalo ili previše?... prije postanja točnog odgovora molim dobro razmisliti o slijedećim latinskim poslovicama: "do you feel lucky, punk!?" i "tko leži, ne bježi"
<baca pogled na avatar>
:D gle, ne želiš čuti što mislim o tom filmu :D
al nemoj me krivo shvatiti
stripovi su zakon
crtica kaže:
I manijaci siluju po pothodnicima...
Tu si ti bar sigurna, jer ja osobno smatram da ne postoji takav manijak koji bi na tebe oko bacio.
tko je rekao da Fićo neće završti na dnevniku...čekaš suđenje sa slobode???
crtica kaže:
Jel' puše kod tebe? Ovdje u metropoli je užasno...Moramo sa džepovima punih kamenja hodati da nas vjetar ne odnese...I manijaci siluju po pothodnicima...
tako jako puše!? :D.. al' dobro, ipak si ti mala ćrtica :kiss:.. ma ovdje isto puše, ali nije ništa prestrašno... prestrašno je samo to da moram dvaput dnevno čistiti snijeg :D
a manijak.. barem vam nije dosadno :D.. a što ćeš, ako vi nećete imati manijake iz pothodnika, a 'ko će ih onda imati!?.. mi ovdje sigurno nećemo kad pothodnika nema ni u urbanističkom planu za idućih 10 godina, a kamoli u stvarnosti :D.. izgleda, po frchu, da su ga ulovili.. znači da bi moj savjet da sa sobom nosiš mlinac za papar kao sredstvo samoobrane (Shrek2 TM) bio izlišan :D.. pazi se budala, a i poledice :)
Katatonični_Dabar kaže:
<baca pogled na avatar>
:D gle, ne želiš čuti što mislim o tom filmu :D
al nemoj me krivo shvatiti
stripovi su zakon
dooobro.. od sad te imam na piku :D
a što je, je.. zbilja su mogli skucati malo bolji scenarij.. ali to ne znači da mi katatonični dabrovi smiju pljuvati po filmu :azdaja:.. ajde, malo si me smekšao sa priznanjem da ti je barem strip dobar :D
da bar naprave "Preachera" :tuzni:
Feniks, ti mi lagano ideš na karu.. još nisi otegnuo papke!? koji ***** onda ispod nika držiš "smrt Feniksu - sloboda narodu" ako to ne misliš?
NepoznatiPočinitelj
27.01.2005., 00:15
Spawn kaže:
Feniks, ti mi lagano ideš na karu.. još nisi otegnuo papke!? koji ***** onda ispod nika držiš "smrt Feniksu - sloboda narodu" ako to ne misliš?
bijedni provincijalče...iz koje vukojebine se javljaš? :troll:
Feniks kaže:
Tu si ti bar sigurna, jer ja osobno smatram da ne postoji takav manijak koji bi na tebe oko bacio.
:lol:
Spawn kaže:
tako jako puše!? :D.. al' dobro, ipak si ti mala ćrtica :kiss:.. ma ovdje isto puše, ali nije ništa prestrašno... prestrašno je samo to da moram dvaput dnevno čistiti snijeg :D
a manijak.. barem vam nije dosadno :D.. a što ćeš, ako vi nećete imati manijake iz pothodnika, a 'ko će ih onda imati!?.. mi ovdje sigurno nećemo kad pothodnika nema ni u urbanističkom planu za idućih 10 godina, a kamoli u stvarnosti :D.. izgleda, po frchu, da su ga ulovili.. znači da bi moj savjet da sa sobom nosiš mlinac za papar kao sredstvo samoobrane (Shrek2 TM) bio izlišan :D.. pazi se budala, a i poledice :)
Phil Lynott
27.01.2005., 14:29
PaleBlueEyes kaže:
globalisticko i pro free trade sranje ;) ali vrlo kvalitetno i informativno sranje :)
Revolucija jede svoju djecu. Stavim petaka da ces za par godina bit pravi kapitalist. :D
placebo
27.01.2005., 14:58
crtica kaže:
Say no more. Stižem :cool:
Spot Perdita
27.01.2005., 19:55
frch kaže:
tko je rekao da Fićo neće završti na dnevniku...čekaš suđenje sa slobode???
Stigao je razinu Campbell juhe :lux:
placebo kaže:
Say no more. Stižem :cool:
:cheer: a u meduvremenu, ulozi koju lipu ric za me :moli:
A sto se Gorana tice, upravo ga gledam u snimci prijenosa dodjele Zlatnog Globusa, kao jednog od prezentera...Uz Meryl Streep, Claire Danes, Hale Berry...what a looser taj Visnjic :kava:
placebo
27.01.2005., 22:48
crtica kaže:
:cheer: a u meduvremenu, ulozi koju lipu ric za me :moli:
Kome? Manijacima po pothodnicima? :D
Ah, to. Tu nema pomoći. Gotova si :D
walter kaže:
Zli jezici su napali našega sunarodnjaka.
NepoznatiPočinitelj kaže:
bijedni provincijalče...iz koje vukojebine se javljaš? :troll:
behind blue eyes.. nego, jebote, što je to? nekakva uvreda? ku'iš ono, odmah su mi udarile suze na oči, ku'iš ono, jebote
bozanstvena333
29.01.2005., 11:43
A kaj se ti bunis,on bar u provinciji vidi zelenilo,dok se ti setas po smrdljivom asfaltu..sigurno su ti zasmrdile noge dok si dobio takvu divnu metaforu.Jel oni koji zive na periferiji grada ,spadaju u periferce?Rastavimo li tu rijec dobivamo peri=se i fer=ponasanje
Negro Inissar
14.09.2010., 10:46
dosadan glumko:D
Višnjić nije A lista,ali je u USA karijeri ostvario više nego bi Šerbedžija mogao sanjati...
Osim jedne od glavnih uloga u tada super-popularnoj Hitnoj Službi, tu su i par uloga u filmovima A liste(doduše nisu imali financijski odjek)-Magija i Electra...
Ostali filmovi nisu tog ranga,ali opet je mnogo više od 15-minutne uloge Ruskog negativca...
Henry_Kinasky
14.09.2010., 11:54
Višnjić nije A lista,ali je u USA karijeri ostvario više nego bi Šerbedžija mogao sanjati...
Osim jedne od glavnih uloga u tada super-popularnoj Hitnoj Službi, tu su i par uloga u filmovima A liste(doduše nisu imali financijski odjek)-Magija i Electra...
Ostali filmovi nisu tog ranga,ali opet je mnogo više od 15-minutne uloge Ruskog negativca...
Zaboravio si ruskog emigranta koji ceo film, a ne 15 minuta, mesi sise Gine Gershon. A to nije mala stvar.
Zato bi i bio idealan za ovu novu ulogu sprskog silovatelja i ljubavnika, Radetovog sina, u Andjelijinom projektu
the edge
14.09.2010., 12:04
Peterostruki fejspalm. Rade je glumio u filmovim Philipa Noycea, Stanleyja Kubricka, Johna Wooa, Clinta Eastwooda, Guyja Ritchiea, Christophera Nolana..
Zrinska
14.09.2010., 15:44
Kakve to ima VEZE s politikom ?
Cika Strile
15.09.2010., 09:21
:closed:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.