View Full Version : Nesuvisla prepucavanja izmedju dva vampira
Amidala
23.01.2005., 00:36
Ok za one koji ne kuze ja i moj frend Nightwolf igramo Vampire u istoj ekipi. I sad nam je pala briljantna idea da svoje "memoare" dok smo jos zivi, ups rekla sam zivi, mislila sam rec dok jos stojimo na nogama, podjelimo sa vama. Ako smo vam dosadni, nemojte to citat. Komentari su sasvim dobrodosli.
I da vec smo se poceli lagano prepucavat na topicu "White Wolf Vampire test". Ali nije nas se dalo dalje tamo prepusavat pa cemo ja se nadam na ovom topicu.
Ja cu kao prava dama prepustit rijec "muskarcu". :D
Neka on kaze zamjerke.
Nightwolf
23.01.2005., 10:13
ja i moj frend Nightwolf igramo Vampire u istoj ekipi.
frend? ja da budem frend sa jednom, "al sam lepa" vampiricom. Isplati lovu pa cu razmislit. Primam samo €.
I sad nam je pala briljantna idea da svoje "memoare" dok smo jos zivi, ups rekla sam zivi, mislila sam rec dok jos stojimo na nogama, podjelimo sa vama.
Ja stojim na nogama, za razliku od tebe :D
"Lezi dole!" :D
Ja cu kao prava dama prepustit rijec "muskarcu". :D
Neka on kaze zamjerke.
Kako to mislis "muskarcu"???
i kako to mislis, prava dama?! Znaci prava dama dopusta da ju siluju 3 skinsa?? :D
Zamjerke?! Nemam ja zamjerki, samo ne kuzim vasu ulogu u nasem "drustvu". :D
Glupinickname
23.01.2005., 11:04
Ah ti graciozni vampiri! Samo bi besmrtna stvorenja u svojim razgovorima mogla pokazivati toliku eleganciju i vokabular.
-Almighty_Watashi-
23.01.2005., 11:14
life is shit :zubo:
Blackadder
23.01.2005., 13:33
I? Jel to gotovo pa da zaključam ili ima nastavak?
Arathorn
23.01.2005., 13:50
Nikako ne uspijevam skužiti svrhu i namjenu ovog topica. :o
Glupinickname
23.01.2005., 18:36
Arathorn kaže:
Nikako ne uspijevam skužiti svrhu i namjenu ovog topica. :o
Nabijanje postova. Neki ljudi time kompenziraju mali.... broj postova.
Nightwolf
23.01.2005., 19:29
da bas zelim nabijat postove.. mogu otvoriti odgovor na svaku temu i staviti neki smajlic ili nesto.. i nikome nece biti cudno.. samo ca cu odjednom sa 50 skociti na 500... postova..
da bas zelim...
Amidala
27.01.2005., 09:38
Ma ne GNN nemoj obrisat temu...
Nightwolf (jesi ti vampir ili vukodlak sudeci po nicku) mogu ti rec da sam uzivala dok ste vi mlatarili onu trojicu ili petoricu skinsa... Ah zanimljivo kako osveta brzo dolazi kad ju zeljno iscekujes... Nisam bas previse bila "odusevljena" kad su me ta ista trojica silovali, ali ajde. Da, istina je imam par kljucnih greskica u mojem zadnjem igranju, ali god damm ja sam mladi vampir i ucim neke stvar. Pa ako i te stvari moram nauci na svojoj kozi. Znam nisam ja za fajte. Za to si ti. Valjda. Ja sam tu da sutim vecinu vremena, i u slucaju da progovorim, kazem neku nezamislivu glupost. Ah, jednostavno sam takva.
I da jos jedna stvarcica. Znas onaj tvoj drveni prsten. Probaj pitat Sibil nesto o tome. Valjda ce nesto iskopat iz svoje memorije.
Idem sad slagat svoju robicu po boji. Ha! Koji gustiiiiiii......
Nightwolf
27.01.2005., 10:29
a jesi ti covjek ili vampir?
prije bi rekao covjek..
Amidala
27.01.2005., 11:20
A dragi moj, niti sama ne znam, vampirica ili čovjek, pitanje je sad.... Priznajem, malo mi fali sunce ali ajde da se prezivjet i bez toga.... I ne necu svojevoljno otic na sunce... Ali ako se slucajno zanesem moglo bi bit svasta.... Znam jedino da mi pod hitno treba krvi... Na teskoj rezervi sam. Bojim se za one koji me okruzuju...
Ok, a zasto ti ne pises nesto suvislo o sebi? Imam osjecaj da cu postat previse egocentricna. Zar je moguce biti vise nego sto sam sad??? Ako da tu sam... I da jebeno uzivam u tome....
Nightwolf
27.01.2005., 11:27
khm.. "draga" moja... ja nemam potrebu pisati o sebi.. iz samog razloga jer ja nisam "lep, lepsi, lep u p.. m.." vampir.. koji se zeli pohvaliti sa svakim komadicem odjece koju ima na sebi..
i full me zanima kako nisi dobila slom zivaca kad su ti rastrgali dizajnerske hlace i dizajnerske gacice..
Amidala
27.01.2005., 11:41
i full me zanima kako nisi dobila slom zivaca kad su ti rastrgali dizajnerske hlace i dizajnerske gacice..
Veoma jednostavno.... Imam dovoljno love za kupit nove :lol: :lol:
nisam "lep, lepsi, lep u p.. m.." vampir.. koji se zeli pohvaliti sa svakim komadicem odjece koju ima na sebi..
Da jer uvijek nosis istu odjecu a to je tako nemastovito... Ma idi klat skinse. Bar za nesto si koristan.
Ok a sad dosta. Otvorila sam ovaj topic da bi se ja i ti mogli prepucavat a imam osjecaj da cijelo vrijeme pricam *maloumnoj* osobi. Zar nismo pricali o tome? I da trebamo pricat svoje dogodovstina, a ti do sad imas... *Ma tu mi je trudna zena bi te mi mogli pomoc da je odnesem u taksi... Shit nije krvna grupa 0*
I da jos nesto kad sam rekla moj frend, mislila sam u stvarnom zivotu, a ne u vampirima. :W
ishamael
27.01.2005., 12:02
Amidala kaže:
I da jos nesto kad sam rekla moj frend, mislila sam u stvarnom zivotu, a ne u vampirima. :W
jel se i usta ljubite? na golo?:jumping:
Nightwolf
27.01.2005., 18:18
Da jer uvijek nosis istu odjecu a to je tako nemastovito...
masta te nije spasila kod trojice na trznici :D
Ma idi klat skinse. Bar za nesto si koristan.
nDa.. a da te malo poucim kako baratat pistoljem? :D
Ok a sad dosta. Otvorila sam ovaj topic da bi se ja i ti mogli prepucavat a imam osjecaj da cijelo vrijeme pricam *maloumnoj* osobi. Zar nismo pricali o tome?
*malouman*??
*malouman*!!!???
khm...
aj aj... pa reci.. ja sam rekao..
I da trebamo pricat svoje dogodovstina, a ti do sad imas... *Ma tu mi je trudna zena bi te mi mogli pomoc da je odnesem u taksi... Shit nije krvna grupa 0*
ovo sam ti vec rekao... meni nije problem u hranjenju, vec u pronalazenju hrane.. :D
ma ko kuzi kad pricas u licu vampira a kad u licu igraca.. :D :W
---------
ishamael.. khm.. no comment..
-Almighty_Watashi-
27.01.2005., 21:37
Mama mama, dodji vidi, ljubiju se s jezikovima, fuuj :p
Nighthawk
28.01.2005., 00:19
Amidala, obrishi mailbox.
Cheka te iznenadjenje.
Moj PM. :zubo:
Amidala
28.01.2005., 21:02
Nighthawk jesam ali nisam nista dobila....
I da vidis niti ja ne znam kada pricam ja, kao stvarna osoba ili ja, kao izmisljeni liku u vampirima.... Jos jedan dokaz o mojoj *poremecenosti*... Zato ja, ja kao stvarna osba cu biti ja, a kao vapirica moi....
ishamael sta ti fali sexa pa nadoknadjujes na forumu... Za to ti je onaj dio "Ljubav, erotika, sex" ili kako se vec zove.... Mozda rasplansa tvoju *mastu*
ishamael
28.01.2005., 22:11
sex? care to explain?:lol: :jumping:
Arathorn
29.01.2005., 01:58
ishamael kaže:
sex? care to explain?
To je ono što ljudi van ovog podforuma prakticiraju IRL.
ishamael
29.01.2005., 16:13
daj jebem vam fancy schmansy kratice (IRL)...kak sad da ja znam sta je sex?:Sex: :cice: :ceka:
sori..nisam power user :zubeki:
Blackadder
29.01.2005., 19:25
ishamael kaže:
daj jebem vam fancy schmansy kratice (IRL)...kak sad da ja znam sta je sex?:Sex: :cice: :ceka: Infra Red ... :misli: ... Liode?
-Almighty_Watashi-
30.01.2005., 01:32
"Heh Heh Heh! Lisa! Vampires are make believe, just like elves and gremlins and eskimos!"
--Homer J. Simpson
Amidala
31.01.2005., 11:41
Arathorn kaže:
To je ono što ljudi van ovog podforuma prakticiraju IRL.
:lol:
Zato ako zelite prakticirat van ovog pod foruma nemojte vise igrati RPG.... :zubo:
Amidala kaže:
:lol:
Zato ako zelite prakticirat van ovog pod foruma nemojte vise igrati RPG.... :zubo: Nikad niste prakticirali u RPG-u? I niste bacili kritikal fail?
Arathorn
31.01.2005., 18:09
Q kaže:
Nikad niste prakticirali u RPG-u? I niste bacili kritikal fail?
Za takve stvari postoji RL, RPG nije potreban. :zubo:
-Almighty_Watashi-
31.01.2005., 20:44
Bacis critical fail i citiras shto je dave chapelle reko: "bitch, i don't cum early. I cum right on time" :zubo:
-Almighty_Watashi- kaže:
Bacis critical fail i citiras shto je dave chapelle reko: "bitch, i don't cum early. I cum right on time" :zubo: A zašto ne ono što je reko B'Stard: "12 sekundi! Novi rekord!"
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.