View Full Version : Električni Orgazam
Dijete Cvijeća
29.09.2003., 00:58
Jeste li bili i što imate reći u svoju obranu? :afro:
Ed Hunter
29.09.2003., 01:09
ja sam bio na njima u Tocki u rijeci
bilo mi je super.. ono stari rock.. i jos sam se zajebnavo sa onim spaljenim bassistom jebo majku koja skica!
jimmy jazz
29.09.2003., 09:10
bil sam! prije 2-3 godine. bilo bash ok, ak se izuzme zvuk i akustika *tresht* *shusht* *shhhhhh* :rolleyes: :D :D
Gile na bini nadroxaniii...
dan kasnije Gile uhapshen i dobio izgon :D :D zbog upotrebe nedozvoljenih supstanci. neznam kaj je rekel u svoju obranu..nije znal da to u hr nije dozvoljeno!
ovaj put ga je spasilo sto je pustil kosu pa ga niko nije prepoznal.
banderas
29.09.2003., 10:05
Po prvi put u zadnjih par godina da ih slusam uzivo i da zaista zvuce dobro i mocno. Odlican koncert, dobar zvuk, relativno malo ljudi :D , tako da je sve skupa bilo zaista jako dobro. Jedina zamjerka je sto su prekratko svirali, sat vremena + bis.
No, ne mogu se mjerit s nedavnim Partibrejkersima koji su postavili nove kriterije :D :D
Jimmy, zamolio bih te da mi Giletov heroin ne spominjes, uzeo mi je par godina zivota. Btw, nije dobio izgon iz Hrvatske, proces je jos uvijek u tijeku.
jimmy jazz
29.09.2003., 10:11
banderas kaže:
Po prvi put u zadnjih par godina da ih slusam uzivo i da zaista zvuce dobro i mocno. Odlican koncert, dobar zvuk, relativno malo ljudi :D , tako da je sve skupa bilo zaista jako dobro. Jedina zamjerka je sto su prekratko svirali, sat vremena + bis.
No, ne mogu se mjerit s nedavnim Partibrejkersima koji su postavili nove kriterije :D :D
Jimmy, zamolio bih te da mi Giletov heroin ne spominjes, uzeo mi je par godina zivota. Btw, nije dobio izgon iz Hrvatske, proces je jos uvijek u tijeku.
pricalo se ko o nekom privremenom izgonu il tak nesto.
al je, onda u tvornici ocekivao sam vishe, al zbog gore navedenih razloga..
a za heroin! - valjda je to tak when you mess with rock-musicians! ;) naporan i covjeko-troshan je to job..but someones gotta do it. on prodaje snove a ti trebash uvijek nove...;) :D
banderas
29.09.2003., 11:12
jimmy kaže:
pricalo se ko o nekom privremenom izgonu il tak nesto.
Bapske price, nemaju veze s istinom. Postupak je jos u tijeku, a nakon toga je dobio vec par puta radne vize, sto ne bi mogao da je dobio izgon.
binguli
29.09.2003., 14:04
Ma libo me racku za drogu. Koncert je bio jako dobar, a iznenadila me je i njihova verzija I Shall Be Released.
A što se tiče nastupa u Rijeci, čuo sam da je koncert počeo nekim jebeno dobrim remiksom Otpisanih. Šteta što u Zg nije bilo ambicioznih da naprave isti uvod.
banderas
29.09.2003., 14:30
Btw, u ZG je bila dojava da je postavljena bomba. Do 21 sat se nije moglo disat od policije :rolleyes:
diStuRbeD uTuKku
29.09.2003., 14:50
Ed Hunter kaže:
ja sam bio na njima u Tocki u rijeci
bilo mi je super.. ono stari rock..
i ja sam bila...ali zato jer sam morala....radim u Točki i jedva sam preživjela :D
banderas
29.09.2003., 14:59
Mislis na koncert koji je bio u petak? Cuo sam da je bilo malo ljudi i da nije bilo nis posebno. U ZG je bilo zaista dobro :)
jimmy jazz
29.09.2003., 15:45
najdrazhi su mi dok sviraju beatlse :D :D
:top:
diStuRbeD uTuKku
30.09.2003., 12:16
banderas kaže:
Mislis na koncert koji je bio u petak? Cuo sam da je bilo malo ljudi i da nije bilo nis posebno. U ZG je bilo zaista dobro :)
ma bilo je oko 300 ljudi...ali ja ne volim E.O. pa je bilo strašno....istina, uz alkohol je sve lakše... :D
A oni koji ih vole kažu da je bilo zakon....pa onda dobro ;)
banderas
24.01.2005., 13:54
KSET, srijeda, 26.01. 2005
ELEKTRIČNI ORGAZAM
Nakon odličnog nastupa i predstavljanja novo-stare postave Električnog orgazma na brucošijadi Filozofskog fakulteta u Pauku, slijedi gostovanje ovog kultnog beogradskog novovalnog sastava u KSETu. Line up je sljedeći:
Srdjan Gojković - Gile
Branislav Petrović - Banana
Zoran Radomirović - Švaba
Blagoje Nedeljković - Pače
i veliki povratnik - Ljubomir Djukić - Ljuba , suosnivač grupe 1980. godine, koji je svoju karijeru u Orgazmu prekinuo 1984. preseljenjem u New York. Povratak iz New Yorka ujedno je označio i povratak u Električni orgazam, donoseći bandu energiju prvih godina rada. Koncertni repertoar grupe je adekvatno renoviran i prearanžiran, a obogaćen je nizom pjesama s ranih albuma: «Lišće prekriva Lisabon», «Les Chansones Populaires». Cijena ulaznice u pretprodaji iznosi 50, a na dan koncerta na blagajni kluba 60 kuna. Pretprodajna mjesta: Dancing Bear (Gundulićeva 7), Show Shop (Ilica, prolaz Lovački rog) i KSET (Unska 3).
Kao predgrupa Električnom orgazmu nastupit će grupa Insert. Bit će to njihovo svojevrsno zagrijavanje za samostalan nastup u Ksetu u veljači kad će i službeno promovirati izlazak svog prvog albuma "Ovo nisam ja" u izdanju Aquarius Recordsa.
Ulaz od 20 sati, a početak koncerta u 21:30
Električni orgazam će nakon Zagreba nastupiti:
Pula - Uljanik, petak 28.01.
Split - Kocka, subota 29.01.
Lonesome Hobo
24.01.2005., 17:17
Sviraju i u Route66, samo nisam siguran jel dan prije ili dan poslije nastupa u KSET-u...upad je 40 kuna.
jimmy jazz
24.01.2005., 17:23
samo da ga opet ne uhvate!
inace :top:
vish kak su svi oni preziveli a ekv niko. treba malo zajebancije u zivotu i neodgovornosti.
banderas
24.01.2005., 23:29
jimmy jazz kaže:
samo da ga opet ne uhvate!
inace :top:
vish kak su svi oni preziveli a ekv niko. treba malo zajebancije u zivotu i neodgovornosti.
Čavke, jedan od osnivača i zaštitnih znakova Električnog orgazma je umro 1998. Izabrao je poprilično bizaran način za smrt: kad je saznao da mu nema spasa i da ima par mjeseci (tjedana) života (AIDS), otišao je na Tasmaniju i tamo umro.
Dakle, večeras....:)
Ide li tko?
Ipanema
26.01.2005., 09:43
uzbuna kaže:
Dakle, večeras....:)
Ide li tko?
Ne znam koliko je bitno da se ja ovdje javljam... :D
banderas
26.01.2005., 10:43
Lonesome Hobo kaže:
Sviraju i u Route66, samo nisam siguran jel dan prije ili dan poslije nastupa u KSET-u...upad je 40 kuna.
Dan poslije, u četvrtak, ali to je secret gig :zubo:
ari peka nikkola
26.01.2005., 10:48
Di ima kupit karte za Route 66...Orgazam(u kojem god obliku) tamo mi se čini mrak idejom(ja doduše idem i večeras,ali ovo mi je super fora)
Ajde pucajte s informacijama ....
banderas
26.01.2005., 11:06
ari peka nikkola kaže:
Di ima kupit karte za Route 66...Orgazam(u kojem god obliku) tamo mi se čini mrak idejom(ja doduše idem i večeras,ali ovo mi je super fora)
Ajde pucajte s informacijama ....
Samo u Routeu na šanku.
Oni još uvijek pojma nemaju kako to mjesto uopće izgleda :zubo:
Ipanema
26.01.2005., 11:12
banderas kaže:
...ali to je secret gig :zubo:
Toliko je secret da je objavljeno na muzika.hr :p
Ipanema
27.01.2005., 08:36
Sad molim lijepo ako netko zna (a bio je na koncertu) koje su to dvije pjesme koje su svirali, a imaju neki funky prizvuk i zvuce malo kao Lacni Franz... bas su bile kewl :cool:
ari peka nikkola
27.01.2005., 09:35
Ne znam, iskreno ja sam ih gledao par puta u životu još od 88,uglavnom su bili odlični, ali ovo što sam jučer čuo je bilo grozno. Gile previše stoned, čak pustio Ljubi da pjeva par stvari koje on inače pjeva, sve skupa bez srca i prave energije,a najgore mi je bilo inzistiranje na stvarima s Harmonajzera. Nemam ja ništa protiv kad bend forsira nove stvari ,dapače,ali ovdje je problem suštinski-te pjesme su jednostavno loše, kao i cijeli album. Sve skup tak....jučer sam mislio da ću danas do Route 66, a danas kao veliki fan orgazma počinjem razmišljti da je došlo vrijeme lagano krenu prema nečemu drugom i rasformiraju bend....:W
U ime više nego časne prošlosti...
banderas
27.01.2005., 11:04
Meni je Orgazam po prvi put dobro zvučao :D Prijašnji nastupi su im bili grozni, ne po repertoaru nego po kvaliteti svirke.
A što se tiče jučerašnjeg repertoara, istina, mogao je biti i bolji, ali imaju tu filozofiju izbacivanja najvećih hitova. Inače, u Routeu će biti drugi repertoar a ti ari peki bi se baš mogao i javiti koji put ;)
ari peka nikkola
27.01.2005., 13:49
pa ne znam,jučer se nekak nisam ufurao,ipak me već pušta pa razmišljam da i danas put ruta navratit...ak će bit karata...
Banderas ti buš tam pretpostavljam?
banderas
27.01.2005., 14:52
Budem :D
Gile je upravo na chatu na www.tportal.hr :D
Narantxa
27.01.2005., 17:33
ne da mi se ići jer imam modem ali nek mu netko kaže da su se trebali raspast nakon "lišća" :D
Ipanema
28.01.2005., 08:41
Ovaj jucerasnji koncert u Route 66 je bio odlican :s :cerek:. Daleko bolji (citaj: intimniji) od ovog u Ksetu.
Nevjerojatno koliko puno znaci kad nema bilijun ljudi koji se naguravaju i kad nije 50°C i kad je bend par metara od tebe itd. :top:
banderas
28.01.2005., 10:30
Električni orgazam sam gledao 20-tak puta do sada ali ovo sinoć u Routeu je bio njihov uvjerljivo najbolji koncert. Bili su odmorni i puno bolje su svirali nego u ksetu ( :( ), izbacili su nekoliko novih stvari a ubacili Konobar, Igra RNR cela Jugoslavija, neplanirano čak i Blue Moon :D tako da je i repertoar bio puno bolji. Svirka preko 2 sata bez pauze. Sve u svemu, tko je mislio ići a nije došao, zeznuo se.
ari peka nikkola
28.01.2005., 10:39
E j.... ga opet sam se zeznuo. Ma ja da sam saznao za Route prije ne bi ni išao u kset. a šta sad . Nećemo plakat za opalim lišćem:cool:
banderas
28.01.2005., 12:28
Recenzija iz KSETa (http://www.vecernji-list.hr/newsroom/scena/201356/index.do)
Iz Routea nažalost nema recenzija :( (za sada)
Ipanema
28.01.2005., 12:49
banderas kaže:
... neplanirano čak i Blue Moon :D ...
I "The Man Who Sold The World" :D
banderas
28.01.2005., 13:52
Ipanema kaže:
I "The Man Who Sold The World" :D
To je bilo u playlisti, svirali su to i u ksetu i u Pauku umjesto Locomotion.
Ipanema
28.01.2005., 15:50
Ipanema kaže:
Sad molim lijepo ako netko zna (a bio je na koncertu) koje su to dvije pjesme koje su svirali, a imaju neki funky prizvuk i zvuce malo kao Lacni Franz... bas su bile kewl :cool:
OK, saznala sam da se ova druga zove Promene (na novom je albumu), a kako je prva slicna pretpostavljam da je i ta na "Harmonajzeru"... ali nisam naisla na pjesmu koja se zove nesto kao "Ovo je pir" ili "Ono je pir"... izgleda da se tako ne zove...
Jebiga ima da si nabavim "Harmonajzer".
banderas
28.01.2005., 23:36
Ipanema kaže:
OK, saznala sam da se ova druga zove Promene (na novom je albumu), a kako je prva slicna pretpostavljam da je i ta na "Harmonajzeru"... ali nisam naisla na pjesmu koja se zove nesto kao "Ovo je pir" ili "Ono je pir"... izgleda da se tako ne zove...
Jebiga ima da si nabavim "Harmonajzer".
Leptir :p
I nije s Harmonajzera nego s Lišće prekriva Lisabon.
Dijete Cvijeća
08.02.2005., 08:30
Prenosimo sa T-portal chata:
Banderas: Gdje sviraš danas?
Gile: U Route 66, a ti kao ne znaš?
:bonk: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nemrem bilivit koji si ti freak, Banderas. :eek: :rolleyes: Daj reci da ti je neko ukral "identitet". :rofl: :rofl:
banderas
08.02.2005., 12:21
Nervirala su me ona glupa pitanja s kim iz benda je najbolji, s kim je najgori i tako :D
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.