View Full Version : Snijeg i ljubimci
freakusha
26.01.2005., 00:05
Nakon snijega Pongo izgleda ovako:
PSMTR neznam staviti sliku :( ( idem probati, pa stavim ), a do tada pogledajte ovdje : http://www.farmamed.hr/forum/viewtopic.php?t=6805&start=15
Sutra budem stavila kako izgleda kada je u snijegu :)
freakusha kaže:
Nakon snijega Pongo izgleda ovako:
PSMTR neznam staviti sliku :( ( idem probati, pa stavim ), a do tada pogledajte ovdje : http://www.farmamed.hr/forum/viewtopic.php?t=6805&start=15
Sutra budem stavila kako izgleda kada je u snijegu :)
:jumping:
Fakat ko da je zaledjena!:top:
Mi jos nismo bili u snijegu (isto maltezer), probat cemo sutra.
freakusha
26.01.2005., 21:23
U napokon netko, ispada kao da pričam sama sa sobom ;). Ovo je dečko Pongo :). Uslikaj pa pošalji i ti svojega ili svoju :)
ajoooj,jel to onaj mali što ga nemoš nać u snijegu,samo crna njuškica i okice vire?:D
vidla ja već na ljubimcima- sladak je mali.a nemas li ti 2 maltezera,il sam ja nešto krivo polovila?
freakusha
26.01.2005., 21:53
Maxina, upravo taj :). Imam jednoga maltezera, ali trebala sam imati dva, tko zna možda se u toku ovoga tjedna nešto promjeni. Bolje da ništa ne planiram, obično mi se planovi izjalove :(.
ma pokušavala sam ubacit sliku. nije bilo baš uspješno pa mi je ostalo "zimske gadosti".
http://pg.photos.yahoo.com/ph/pmustac/my_photos
danas u maksimiru.
freakusha
26.01.2005., 22:20
Nema frke i mene zeza ovo ubacivanje slika :( baš su to gadosti :D
Zumbi je prekrsan ( dečko je kaj ne?)
ma cura je.
evo konačno 2 slike u albumu.
svaki dan sam u maxiju 2h, njoj su ti radosti, a meni gadosti. smrzavam se, ali nju veseli.
doma dolazi doslovno zamrznuta.
freakusha
26.01.2005., 22:39
A cura, ja sam mislila po imenu da je dečko ;) nije namjerno, vjeruj mi. Iskreno meni dobro dođe da malo izađem vani i razbistrim misli :)
tilla,krasna ti je Zumbi!
nego,baš super da si Maksimir spomenula.gdje psi zapravo smiju tamo(di sa lajnom,di bez).mi idemo veterinaru iznad,baš smo neki dan bili,a ja se zaboravila raspitat to za Maximir,pa smo se vratile doma u kvart na livadu.mislila sam da ne smiju uopće...
ma zumbi joj je nadimak, ali sam htjela stavit fotke, ali album s njenim imenom ne mogu stavit.
ovo su fotke nastale u prvih 10min jer posli mi se smrznu ruke i ne mogu klikat. nakon 2h skakanja po maxiju, izgleda ko snjegović.
maxina, od križanja petrove i bukovačke samo pravo, a na ulazu lijevo gore. možeš cijeli gornjim dijelom, nemoj baš oko 1. jezera (tamo di budu čamci) i sve će biti ok. ovim putem ide bez lajne, (ma dobro ja varam) jer ne vodim psa na istoj, ali je moram imat sa sobom.
mene kad vide s njom, inzistiraju da je vežem " jer slični na vuka" kaže čuvar. manje pse puštaju da hodaju bez lajne po šljunčanoj stazi, ali sve ovisi kakav je čuvar volje taj dan.
tilla kaže:
mene kad vide s njom, inzistiraju da je vežem " jer slični na vuka" kaže čuvar.
:D :D neš vjerovat,za moju svi vele da "sliči na dinga":D
tnx
LordAnubis
28.01.2005., 02:41
Ako vam se da ladati clip (http://www.anarchy-dk.org/forum/rovokopac.AVI) (i ako vas interesuje) od 10 MB mozzete pogledati mog peseka kako ga pripremam za ovogodisnje obaranje drveca :D
ak imate dugodlake pse cesto im se moze snjeg zaljepiti za one dlake u sapicama. to nije lose osisati i namazat uljem izmedju jastucica jer ih moze dobro sprecavati u hodanju
Roko kaže:
ak imate dugodlake pse cesto im se moze snjeg zaljepiti za one dlake u sapicama. to nije lose osisati i namazat uljem izmedju jastucica jer ih moze dobro sprecavati u hodanju
Mi bili jucer na snijegu i nakon nekog vremena pocela je sepati na zadnju lijevu nogicu. Mozda je to fakat bilo to. Hvala! :)
freakusha
28.01.2005., 10:47
Ovo sa šapicama je istina :( i Pongu se jučer nalovilo pa je počeo šepati, skontala sam, očistila i sve je bilo OK. Ovo s uljem je super ideja :)
moja nije dugodlaka ali ima dlake medju šapicama. nije joj problem snijeg, već sol.
svake zime isti problemi, ma koliko je prala i susila poslije setnje uvijek joj se jako zacrveni i krvari šapa.
moj doberman pak zdere snijeg. rezultat: proljev par dana.
i onda me frendica pita zakaj ga stalno spotam:D
LordAnubis
28.01.2005., 13:39
Billi kaže:
moj doberman pak zdere snijeg. rezultat: proljev par dana.
i onda me frendica pita zakaj ga stalno spotam:D
I moj jede snijeg,u malo vecim kolicinama,samo sam ja svog nauccio da popije shalicu ccaja kad se vratimo ;)
Nego,jel imash negdje fotke od svog dobija?Zzelio bih ih vidjeti ako nije problem :)
LordAnubis kaže:
I moj jede snijeg,u malo vecim kolicinama,samo sam ja svog nauccio da popije shalicu ccaja kad se vratimo ;)
s rumom?:D
tilla kaže:
moja nije dugodlaka ali ima dlake medju šapicama. nije joj problem snijeg, već sol.
svake zime isti problemi, ma koliko je prala i susila poslije setnje uvijek joj se jako zacrveni i krvari šapa.
donekle pomaže mazanje nevenovom masti ili običnim vazelinom. vjerovatno su joj šapice zbog puno šetnji,trčanja...malo napukle,pa kad na te ranice dođe sol,osim što peće još i pogoršava cijelu stvar.
LordAnubis kaže:
Nego,jel imash negdje fotke od svog dobija?Zzelio bih ih vidjeti ako nije problem :)
ima fotke, oces na mail? poslaji ga na pm.
tilla kaže:
s rumom?:D
pivom! moji oboje bi se oblokali da im dam :zivili:
also, moja misica je osjetljiva na mokre sapice i brzo je ulovi crvenilo. onda namazem lokakorten kremom!
LordAnubis kaže:
Ako vam se da ladati clip (http://www.anarchy-dk.org/forum/rovokopac.AVI) (i ako vas interesuje) od 10 MB mozzete pogledati mog peseka kako ga pripremam za ovogodisnje obaranje drveca :D
prekrasan ti je "rovokopač"!!a vidim da je i iskopao plijen i zasladio se njime:D :D
Billi kaže:
pivom! moji oboje bi se oblokali da im dam :zivili:
also, moja misica je osjetljiva na mokre sapice i brzo je ulovi crvenilo. onda namazem lokakorten kremom!
moja bi pila kafu da joj dam.
ma mažem joj bivacin-kremom, ali osjetljiva je..
i da, salji i meni fotke.
@LordAnubis - prelijep ti je pas.
LordAnubis
28.01.2005., 14:46
Hvala na komplimentima :) Prenijet cu Zeusu..:)
Apropo "alcohola"..hmmm..U pravu je Billi,oblocce se za sekund :D
Negdje sam ostavio sliccicu gdje pije pivo i tu sam sliku poslao kompaniji (u ovom sluccaju Hainekenu).Dobio sam fin kalendar i paketic piva :cool:
Bdw,ccuo sam da vole pivo zbog nekog vitamina B..
a zasmisli da je fotka dosla u ruke zastitnicima zivotinja!!! ajoj!!:D
LordAnubis
28.01.2005., 15:16
Billi kaže:
a zasmisli da je fotka dosla u ruke zastitnicima zivotinja!!! ajoj!!:D
Uhh,ne smijem ni pomisliti.
To bi vec bio paradoks :) Volim ga toliko da nije normalno a zaganjaju me zastitnici zzivotinja. :D
Ipak nisam bio tako brzoplet,prvo sam ih pitao i rekao kakvu imam fotografiju ;)
Moja isto jede snijeg i onda dobije proljev. :rolleyes:
Zato po zimi uvijek imamo zalihe medicinskog ugljena. To pomogne. :top:
Kupim onaj u pilulama i smrvim joj dvije ili tri u vodu.
Doduše, sad kad je ovak jako zima nije joj previše do igre, možda petnaestak minuta, onda zaboravi valjda na hladnoću, ali poslije ne može do doma hodat kak ju cape zebu. :rolleyes:
Kad nije jako hladno, onda luduje po snijegu i iskopava listiće, skakuće, "hvata" grude (pazim da baš ne uhvati)...
:cerek:
Moj pes se redovit baca po snijegu, hvala grude i sve to.
Mama me konstatno žica da joj obučem kaputić ali kad joj ga stavim ona stane i neće da se mrdne :o
Pes u tom šugavom kaputu neće ... ma... ni 3 koraka!!!! :rolleyes:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.