View Full Version : Sastanak na slijepo iliti blind date
matejakežman
04.02.2005., 21:22
neka nam oni koji su imali iskustva sa sastancima na slijepo to malo opisu kako je to bilo sto su ocekivali sto su dobili i tako.
ja nisam to radio pa nemam iskustva,.
dodjes, vidis, odes, places
Volcano
04.02.2005., 21:28
matejakežman kaže:
neka nam oni koji su imali iskustva sa sastancima na slijepo to malo opisu kako je to bilo sto su ocekivali sto su dobili i tako.
Imao sa takva 3-4 sastanka na slijepo i nijednom nisam bio odusevljen...
Volcano
04.02.2005., 21:29
silver kaže:
Upravo tako:s :s :s
victoria_vampire
04.02.2005., 21:51
biste li izašli na spoj na slijepo? ja sam to jučer napravila i više neću nikada!!!:D
bilo je na slijepo, nije baš spoj al je bilo gaaadno...
ps. šta baš mene stalno love neke debele? :horor:
victoria_vampire
04.02.2005., 22:06
Aphex kaže:
to ti je tak! ja sam bar naučila da više nikad ne odem na spoj na slijepo!
LoveMeTender
04.02.2005., 23:50
matejakežman kaže:
Divno je bilo :cerek: :Sex: :cice:
Ako prvi put ne "upali" ne znaci da treba odustati. To je cista matematika..zakon velikih brojeva..sto vise pokusaja, veca sansa za uspijeh:)
nisam probao, ali nemam nista protiv.:)
LaTiTeA
05.02.2005., 11:33
Nisam nikada bila na dejtu na slijepo.
Ustvari, jesam! :bonk:
Isla sam se naci s nekim tipom sa icq-a tek toliko da se upoznamo, na kraju je on sve izveo tako da je ispao dejt.
Decko mi se fizicki nije svidio ni najmanje, gotovo da mi je bio antipatican... a jos kada mi se poceo hvaliti koliki su mu mjesecni prihodi i kako se nada da ce dolaziti cesto u moj grad pao mi je mrak na oci. :rolleyes: :D
U principu, mislim da ne bi izlazak ni bio toliko los da me nije udavio tom pricom kao da smo vec par... a ja izlasla s njim tek toliko da ga upoznam.
GnothiSeauton
05.02.2005., 12:03
Bio vani bilo dobro.
:D
Ma ono, većinom je dojam neki srednje - nedefinirani. Većina cura s kojima sam izašo je bila onak... teških kostiju :D Neke su bile simpa i to, ali ne da bi mi bile instant zanimljive. Teško je na blind dateu (doduše to su bile nekakve dnevne obične kavice i čašica razgovora) stvorit instant nekakvu vezu koja bi zagarantirala duže prijateljsko druženje pa da bolje 'snimiš' situaciju i pustiš sebi da se navikneš na nečiju prisutnost. Tako da kod blind dateova još više nego općenito figurira isključivo instant seksualna privlačnost. Bila je jedna... ufff... predobra... ali imam osjećaj da je tu bila recipročna situacija tojest da sam odjeban ekspeditivno :D
Ali zalažem se za 'zakon velikih brojeva'. :) :top:
Mrtva mrkva
05.02.2005., 14:05
silver kaže:
dodjes, vidis, odes, places :rofl: :rofl: :rofl:
Napravila jednom, uglavnom zato sto me prijatelj uvjeravao da doticni slici na mog bivseg koji me nogirao mjesec dana ranije. Mos mislit. Ako njih dvoje slice onda sam ja nosorog. Ali bilo jeee... zabavno :confused: :D
Bili smo prvo na nekom koncertu, ili smo tamo isli poslije, ne sjecam se vise (?), a onda sam ga odvukla prijateljici na tulum na kojem smo se gadjali vodenim pistoljima i balonima i polivali kantama vode... ah, ta 3. godina faksa :o Na kraju je jos otisao po svoju liniju jer je prijateljicina crkla. Ona je bila vise odusevljena njim nego ja. Zapravo, ja uopce nisam bila odusevljena :zubo: I to je to, nismo se vise poslije nikad culi :D
GnothiSeauton kaže:
Većina cura s kojima sam izašo je bila onak... teških kostiju :D :rofl:
(malo sam se prepoznala):D
Mrtva mrkva
05.02.2005., 14:22
young.but.dead kaže:
bio sam na 7-8 blind dejtova i varirali su od očajno katastrofalnih do dobrih Divno, toliko toga si rekao. Da ti skinem kapu na tih 8 blinda dateova ili ces ipak nesto o njima i napisat?
lud_i_glup
05.02.2005., 14:24
jednom u mladjim danima...
cura je bila mrak, ali kaj je to vrijedilo kad sam tada bio jos gluplji nek sam sada. :)
ShadowOnTheHill
05.02.2005., 14:38
Nikada to ne bih htio učiniti.Nosim preiskren par očiju da se moje razočaranje ne bi vidjelo,a s druge strane,previše sam emotivno inteligentan da ne bih vidio razočaranje u njenim očima(ukoliko bi ono postojalo).
Svaka čast onima što se odvaže učiniti tu...glupost.
Stvarno neznam kako postupate kada u toj osobi ne vidite nimalo privlačnosti.
Ja bih odmah komunikativno osakatio,naručio cugu,izmislio kupnju cigareta i zauvijek pobjegao.
Bilo bi mi vraški žao što sam to učinio ali ne bih se mogao satima pretvarati da ja želim komunikaciju s tom osobom.
Spojeve na slijepo bi ugovarao jedino ako bih mogao birati lokaciju,pa bi recimo odabrao narodom gustu plohu i onda stavio ruksak na leđa i uzeo gro bezveznih papira pa glumio da sam student što raznosi reklame,a zapravo bi snimao kakva će se to ženska pojaviti na mjestu dogovora:D ,ako bi treba bila ne(hvala ne)treba onda bi natavio djeliti letke...:W
BabyNicky
06.02.2005., 11:55
ShadowOnTheHill kaže:
Nikada to ne bih htio učiniti.Nosim preiskren par očiju da se moje razočaranje ne bi vidjelo,a s druge strane,previše sam emotivno inteligentan da ne bih vidio razočaranje u njenim očima(ukoliko bi ono postojalo).
Ja bih odmah komunikativno osakatio,naručio cugu,izmislio kupnju cigareta i zauvijek pobjegao.
Bilo bi mi vraški žao što sam to učinio ali ne bih se mogao satima pretvarati da ja želim komunikaciju s tom osobom.
Spojeve na slijepo bi ugovarao jedino ako bih mogao birati lokaciju,pa bi recimo odabrao narodom gustu plohu i onda stavio ruksak na leđa i uzeo gro bezveznih papira pa glumio da sam student što raznosi reklame,a zapravo bi snimao kakva će se to ženska pojaviti na mjestu dogovora:D ,ako bi treba bila ne(hvala ne)treba onda bi natavio djeliti letke...:W
Koji si ti smrad.....:D
ShadowOnTheHill kaže:
Spojeve na slijepo bi ugovarao jedino ako bih mogao birati lokaciju,pa bi recimo odabrao narodom gustu plohu i onda stavio ruksak na leđa i uzeo gro bezveznih papira pa glumio da sam student što raznosi reklame,a zapravo bi snimao kakva će se to ženska pojaviti na mjestu dogovora:D ,ako bi treba bila ne(hvala ne)treba onda bi natavio djeliti letke...:W Pa čemu uopće dejtati na slijepo??
Fino odeš s namjerom čistog upoznavanja. I nema razočaranja, ne može bit.
Ak ti se druga strana ne svidi, uvijek to možeš okrenut tek na običnu kavu.
A isto tako niti sam ne osjećaš neugodu.
Btw, ja ne idem na spojeve na slijepo jer znam da ću se razočarati 100%. I u RL mi se netko svidi svake dvije godine a kamoli tek ovako. :D
Arianne
06.02.2005., 13:07
bila jednom i nikad vise....:nono:
tip je izgledao .....:horor:
ShadowOnTheHill
06.02.2005., 15:40
Tinchi kaže:
Pa čemu uopće dejtati na slijepo??[/quote]
To i ja kažem,mislim,ok,jasno mi je da ljudi koji forumski ćaskaju i poklapaju se u ispisanim rečenicama dobiju potrebu da i objelodane svoje fizičke oblike.
Fino odeš s namjerom čistog upoznavanja. I nema razočaranja, ne može bit.
Da,ali i sama si svjesna da je namjera čistog upoznavanje više no namjera čistog upoznavanja,ipak se u suštini teži k tome da osoba s kojom se sastajemo blista u našim očima.
Btw, ja ne idem na spojeve na slijepo jer znam da ću se razočarati 100%.
Upravo tako i ja mislim.Osobe što se nalaze preko računala u 99 posto slučajeva nisu ono čime smo ih smatrali čitavši njihove rečenice.Neznam što je tome razlog,doista neznam,ajde mogu pretpostaviti da ljudi što ne nalaze ljubavi u RL pokušavaju to na neke druge,manje direktne načine,dakle preko računala.
Nekako se nakotila predrasuda da ljudi koji surfaju u potrazi za ljubavima izgledaju u najmanju ruku ko čovjek slon.:D
I u RL mi se netko svidi svake dvije godine a kamoli tek ovako. :D
Netko je spomenuo zakon velikih brojki...
GnothiSeauton
06.02.2005., 15:46
ShadowOnTheHill, briješ :flop:
Stvar je u tome da ja kad god sam dogovarao kavicu po danu, to je bila kavica po danu u nekih sat, sat i pol vremena maksimalno sa namjerom da vidim kak cura izgleda i da pročavrljamo u nastavku nekakvog virtualnog razgovora (Iskrica, Forum, ovo ono). No commitment, no expectations. A ne ono 'ja bi došo pa ak si dobra da te bacim pod jaja' (naravsky da se takve misli uvijek motaju negdje po glavi, čovjek je seksualno biće itd. itd. ali ono, ić 'đonom' i pre-pretenciozno je recept za ispast nekulturan, glup, nadobudno odbojan ili bahat)
ShadowOnTheHill
06.02.2005., 15:47
BabyNicky kaže:
Koji si ti smrad.....:D
Daj ne seri,nismo li svi takvi?Ja bih raznosio letke,ti bi vjerojatno glumila neku koja čeka dečka i nema veze s onim pokislim jadnikom u kojem vidiš ništa osim gađenja i šilterice ispod koje krije ćelavost.:D
ShadowOnTheHill
06.02.2005., 15:50
GnothiSeauton kaže:
ShadowOnTheHill, briješ :flop:
Stvar je u tome da ja kad god sam dogovarao kavicu po danu, to je bila kavica po danu u nekih sat, sat i pol vremena maksimalno sa namjerom da vidim kak cura izgleda i da pročavrljamo u nastavku nekakvog virtualnog razgovora (Iskrica, Forum, ovo ono). No commitment, no expectations. A ne ono 'ja bi došo pa ak si dobra da te bacim pod jaja' (naravsky da se takve misli uvijek motaju negdje po glavi, čovjek je seksualno biće itd. itd. ali ono, ić 'đonom' i pre-pretenciozno je recept za ispast nekulturan, glup, nadobudno odbojan ili bahat)
Ti sereš.Ispod krinke kavice krije se želja da te na dejtu dočeka neka prvoklasno-izgledajuća jebačica dekoltea dubljeg od Marianske brazde.
I sam si rekao,citiram zakon velikih brojeva,dakle probiraš ti po vagonu kukolja da bi našao žito,ali to što sa kukoljem i dalje ostvaruješ forumske kontakte ne čini te nimalo manjim gadom od mene što dijelim letke.:D
GnothiSeauton
06.02.2005., 15:51
Ja ne, pa makar da je i neka ciganka iz legendinih postova, ugovaranjem blind datea preuzimam obavezu da sa curom provedem neko vrijeme u društvenoj interakciji licem-u-lice. I siguran sam da ako postoji neki uvod u blind date (dopisivanje prek interneta, ovo-ono) ima pregršt zajedničkih interesa i tema na osnovi kojih bi mogao čak popit zanimljivu kavicu razgovora i rastat se u miru. Kaj je tu tak čudno?
Jedino ak blind date uslijedi kao rezultat upoznavanja preko servisa isključivo za seks, ono tipa 'Mladi pastuh traži stariji bračni par...', onda je zapravo valjda normalno da je prvi blind date zapravo prilika da se 'pogledaju' ko marva na stočnom sajmu budući jebaoci i jebateljice pa onda opet ne kužim u čemu je bed. Većina ljudi koja to prakticira je prilično naviknuta na to da će ih 'opsjedati neke rugobe' i to da će oni drugi njih doživljavat kao 'rugobe' i oslanja se na zakon velikih brojeva.
GnothiSeauton
06.02.2005., 15:54
ShadowOnTheHill kaže:
Ti sereš.
A ti odlaziš na moju ignore listu :W
...što sa kukoljem i dalje ostvaruješ forumske kontakte ne čini te nimalo manjim gadom od mene što dijelim letke.:D
... na primjer zbog bahatosti kojom pretpostavljaš nešto što ja nisam rekao. Nisam rekao da nastavljam virtualne kontakte nakon što ugovorim blind date i 'razočaram' se u pojavnost druge strane. Ali budući da nisi spreman argumentirano raspravljati i ne unositi osjećaje u raspravu nakon tri razmjenjena posta, to tak i tak nije bitno... budući da će meni od sad nadalje tako i tako pisati: 'This user is on your ignore list'.
Have a nice life :kava:
Guzonja
06.02.2005., 15:55
Jel to sastanak za sljepe ljude?
chrooted
06.02.2005., 15:57
ja jesam jednom ...ali dosao sam sa frendom pa smo se svo troje napili ko stoka na kraju. bila dobra zajebancija. no expectations at all...hehehehe
ShadowOnTheHill
06.02.2005., 15:58
GnothiSeauton kaže:
A ti odlaziš na moju ignore listu :W
... na primjer zbog bahatosti kojom pretpostavljaš nešto što ja nisam rekao. Nisam rekao da nastavljam virtualne kontakte nakon što ugovorim blind date i 'razočaram' se u pojavnost druge strane. Ali budući da nisi spreman argumentirano raspravljati i ne unositi osjećaje u raspravu nakon tri razmjenjena posta, to tak i tak nije bitno... budući da će meni od sad nadalje tako i tako pisati: 'This user is on your ignore list'.
Have a nice life :kava:
Isuse!!!Pa koliko ti godina imaš?
Pa ti si doista osjetljiv momak.:eek:
Reddoorgirl
06.02.2005., 16:01
GnothiSeauton kaže:
Ja ne, pa makar da je i neka ciganka iz legendinih postova, ugovaranjem blind datea preuzimam obavezu da sa curom provedem neko vrijeme u društvenoj interakciji licem-u-lice. I siguran sam da ako postoji neki uvod u blind date (dopisivanje prek interneta, ovo-ono) ima pregršt zajedničkih interesa i tema na osnovi kojih bi mogao čak popit zanimljivu kavicu razgovora i rastat se u miru. Kaj je tu tak čudno?
Jedino ak blind date uslijedi kao rezultat upoznavanja preko servisa isključivo za seks, ono tipa 'Mladi pastuh traži stariji bračni par...', onda je zapravo valjda normalno da je prvi blind date zapravo prilika da se 'pogledaju' ko marva na stočnom sajmu budući jebaoci i jebateljice pa onda opet ne kužim u čemu je bed. Većina ljudi koja to prakticira je prilično naviknuta na to da će ih 'opsjedati neke rugobe' i to da će oni drugi njih doživljavat kao 'rugobe' i oslanja se na zakon velikih brojeva.
E bas tako!:top:
ShadowOnTheHill
06.02.2005., 16:08
Reddoorgirl kaže:
E bas tako!:top:
gle,nisam ja protiv onoga što je Mr.Senisitive guy rekao.
Moramo razlučiti dvije stvari:
1.Nalaziš se s nekim radi potencijalne veze
2.Nalaziš se s nekim radi prijateljstva
Oba cilja su ostvariva.
Ali,ako se nalaziš s nekime radi potencijalne veze i razočaraš se u njegov lik onda će te vas dvoje formalno razmijeniti brojeve i formalno popiti kavicu i formalno najaviti sljedeći prijateljski sastanak kojega vjerojatno neće biti.
Nikada se nisam okušao u sljepim spojevima niti(imam potrebu) ću to ikada učiniti jer imam prijatelja koji to čini već godinama i uvijek ga iznova odjebavaju djevojke,a on postaje sve frustriraniji i frustriraniji.
Ono što sam napisao da bih dijelio letke i pravio se da nisam lik kojeg treba čeka je samo jebena šala jer si nikada i ne bih dozvolio situaciju u kojoj bi morao nekoga tako uništiti.
LoveMeTender
06.02.2005., 17:04
ShadowOnTheHill kaže:
:blabla:
Ne razumjem shta ti imash protiv blind date-ova?!:confused:
Ja sam imala oko 10-15. Sa nekoliko smo samo popili kavu i razishli se, sa nekim od njih smo sada vrlo dobri prijatelji, sa nekima sam se :Sex: ........
A za jednog od njih sam se UDALA :cerek: :cerek:
Spreher
06.02.2005., 17:27
Pa imao sam takav topic već... Uglavnom ja sam bio i možete pročitati kako je bilo OVĐE :P (http://www.spreha.net/81.htm)
Imate tri priče u biti, a ja sam Darko ako koga zanima :D
Joj ja ih ne volim,,,pa ih nisam upražnjavao,al jednom su mi smjestili i stvarno sam se proveo jako jako loše...al ne u smislu da curka nije valjala ili neš tako nego jednostavno se nisam mogao zbližit pod presijom drugih :bljak:
Neću reć da je to za naivne,ali mislim da to većinom pohode ljudi koji se inače nemogu zbližiti.
Spreher
06.02.2005., 18:26
Kevin kaže:
Joj ja ih ne volim,,,pa ih nisam upražnjavao,al jednom su mi smjestili i stvarno sam se proveo jako jako loše...al ne u smislu da curka nije valjala ili neš tako nego jednostavno se nisam mogao zbližit pod presijom drugih :bljak:
Neću reć da je to za naivne,ali mislim da to većinom pohode ljudi koji se inače nemogu zbližiti.
Pa ne bih baš rekao... Nije da je to moj način upoznavanja cura, ali ako netko ima zgodnu frendicu zašto ne bi otišao? Što je najgore što mi se može dogoditi? Ništa. Mogu samo upoznati neku novu osobu, a dal će nešto od toga biti nije niti bitno. Ako bude dobro, a ako ne jebi ga :D
meni je najbolje bilo kad je zenska, koja se udala za tipa kojega je tako upoznala, pricala kako su se prvi put sreli. on je dosao s islanda u zagreb avionom, ona ga je cekala na aerodromu, kad ga je vidjela rasirila je ruke, luda od srece sto ga vidi nakon 5 godina internet-poznanstva, a on je samo prosao kraj nje:D
(nije ju prepoznao, naime. poslije se zaletila za njim i sve je bilo ok na kraju)
Reddoorgirl
06.02.2005., 18:39
ShadowOnTheHill kaže:
gle,nisam ja protiv onoga što je Mr.Senisitive guy rekao.
Moramo razlučiti dvije stvari:
1.Nalaziš se s nekim radi potencijalne veze
2.Nalaziš se s nekim radi prijateljstva
Pa ja nebih to tako rekla, naime ne nalazim se ni zbog jednog ni zbog drugog, jednostavno ne ocekujem nista i odmah to nagovjestim drugoj strani.
Dali se necemu nadam i cemu to je drugi par rukava.
dali ce se ta nadanja ostvariti uopce, djelomice ili potpuno to je pak nesto sasvim trece i uopce me ne zabrinjava!
Kao sto je netko rekao, popijes cugu pa onda ako je OK odes i u setnju pa ako je OK i dalje, dogovoris i next date, pa dobijes zelju za jos i jos, a ako ne sve stane na toj "kavi" i dovidjenja!
Reddoorgirl
06.02.2005., 18:40
LoveMeTender kaže:
Ne razumjem shta ti imash protiv blind date-ova?!:confused:
Ja sam imala oko 10-15. Sa nekoliko smo samo popili kavu i razishli se, sa nekim od njih smo sada vrlo dobri prijatelji, sa nekima sam se :Sex: ........
A za jednog od njih sam se UDALA :cerek: :cerek:
Eto, meni fali jos samo ovo zadnje:D
Nikad nisam bila na spoju naslijepo niti bih na takvo što ikad pristala...jednostavno ne vidim sebe u svemu tome i nisam sklona nikakvom eksperimentiranju, riskiranju zbog mogućnosti eventualnog uspjeha...volim sve na sigurno :D
U načelu, nisam protiv toga, znam za puno parova kojima je takav sastanak doslovce promijenio život, ali, opet, za mene - ne, hvala :)
ShadowOnTheHill
06.02.2005., 19:50
Reddoorgirl kaže:
Pa ja nebih to tako rekla, naime ne nalazim se ni zbog jednog ni zbog drugog
Čekaj,I missed the point.:misli:
Ne nalazim se s nikim niti poradi prijateljstva niti zbog potencijalne ljubavi???
Pa zbog čega se onda nalazimo???
jednostavno ne ocekujem nista i odmah to nagovjestim drugoj strani.
Pa kvragu nešto moraš očekivati,ne ideš na dejt frigidna i bez ikakvih osjećaja i očekivanja!!!:zmaj:
Dali se necemu nadam i cemu to je drugi par rukava.
A tu smo,ok. :)
dali ce se ta nadanja ostvariti uopce, djelomice ili potpuno to je pak nesto sasvim trece i uopce me ne zabrinjava!
Itekako bi te zabrinjavalo kada bi ti se ta osoba dopala fizički i karakterno,a kada se ti ne bi dopala njoj,ljudi smo,ne otirači.
Kao sto je netko rekao, popijes cugu pa onda ako je OK odes i u setnju pa ako je OK i dalje, dogovoris i next date, pa dobijes zelju za jos i jos, a ako ne sve stane na toj "kavi" i dovidjenja!
Ali netko bi tu mogao patiti!
LoveMeTender je izašla sa 15-ak njih,jedan je ''pogođen'',misliš li da u tih 15 nije bilo bar 10 razočaranih jer ih nakon kave nikada nije nazvala?
Nije li jednostavnije izaći van i tako si naći prijatelja ili lavera?
Vani je sve transparentno,greške su minimalne,meaning odmah vidiš odašilje li ti osoba za suprotnim stolom pozitivne vibracije ili ne.:w
beowulf
06.02.2005., 20:07
Pa kao prvo ne treba se zavaravati oko jedne stvari,,očekivanje da će Blind date izrasti u nešto zato što se puno čujete preko neta i zato što dijelite iste interese i kemiju ne mora se ispuniti..
Ljudi su zajedno i zato što se jedni drugima sviđaju, što se fizički privlače,,što se vole gledat a ne obratno
LoveMeTender
06.02.2005., 20:13
ShadowOnTheHill kaže:
LoveMeTender je izašla sa 15-ak njih,jedan je ''pogođen'',misliš li da u tih 15 nije bilo bar 10 razočaranih jer ih nakon kave nikada nije nazvala?
Nije li jednostavnije izaći van i tako si naći prijatelja ili lavera?
Vani je sve transparentno,greške su minimalne,meaning odmah vidiš odašilje li ti osoba za suprotnim stolom pozitivne vibracije ili ne.:w
Kakva ti je to glupava teorija da su 10 bila razocharana?!:confused: Pa i ako mi se neko u RL udvara i ja kazhem mu"Hvala, ali ne hvala" to znachi da je on automatski razocharan?!:confused: :lol: :lol: :lol: Jooj... pa nije valjda da nam se svi ljudi na koje naljetimo u zhivotu moraju dopasti. I ja sam se mozhda nekim od njih ili nekom u RL nisam dopala, ali nisam "razocharana" niposhto...ima puno ribe u moru!;)
Imam prijatelje i lovere koje sam ih upoznala u RL, ali niposhto ne mora da znachi da je RL uochljivije koji ti se dopada,a koji ne. S tim s kojim sam izlazila zapoznavala sam ih na netu i vrlo mi znachilo jer bi prvo uvidjela razmishljanja, a posle izgled. Jer preko neta ne mozhesh dozhivjeti vizuelno zadovoljstvo nego samo pishane rjechi koje odaju razmishljanja i stavove ljudi. To mi je bilo vrlo interesantno pa sam se sa tih 15-tak vidjela u zhivo...
ShadowOnTheHill
07.02.2005., 07:48
Kakva ti je to glupava teorija da su 10 bila razocharana?!
Pa pretpostavio sam da si se sviđala toj 10-ici.
Ti se ne razočaraš kada poželiš biti s nekime ko te otpilji?
TI ideš kući bez trunke razočaranja pjevajući svoje najdraže pjesmice?
Nisu li onda bili svakako razočarani ako su došli na dejt sa nadom,a otišli bez Nade(veliko slovo je namjera)? :D
Pa i ako mi se neko u RL udvara i ja kazhem mu"Hvala, ali ne hvala" to znachi da je on automatski razocharan?!
Pa naravno.(r-a-z-o-č-a-r-a-n ,read my lips :D )
Ne bi ti se ni udvarao da nema lijepih namjera u svezi tebe.(ako ti se udvarao radi toga što imaš novca,onda je to druga stvar)
Svakako da je razočaran jadničak ako priđe curi i ona ga odjebe.
Vi cure ste izgubile taj osjećaj(ipak mi prilazimo u 90 posto),vi mislite da je naš prilazak vama piece of cake i da nakon vašeg odjebavanja mi osjećamo ugodu, ne, ne, mi smo definitivno r-a-z-o-č-a-r-a-n-i.(uz uvjet da ne prilazimo mrtvi pijani ili radi neke oklade, već naprotiv)
Anastasia
07.02.2005., 08:24
matejakežman kaže:
u 93% slučajeva, dođeš, vidiš, izvučeš jednu od već pripremljenih isprika i pobjegneš :trk: :D
u 5 % slučajeva, sugovornik je relativno zanimljiv, ostaneš na kavi, pozdraviš i ne vidiš se nikada više
u 2% slučajeva, tip ti se sviđa ali je oženjen, ima klince, kuću i psa ili je u stogodišnjoj vezi.
I to je to :D
pepeljara
07.02.2005., 08:34
matejakežman kaže:
to su ti dejtovi za one koji su zeljni avanture , razocarenja, i jos mnogo toga, rijetko to bude ono kao na filmu:D rijetkoo...
pepeljara kaže:
rijetko to bude ono kao na filmu:D rijetkoo...
toooliko rijetko da odma film snime :zubo:
ShadowOnTheHill
07.02.2005., 08:55
Anastasia kaže:
u 2% slučajeva, tip ti se sviđa ali je oženjen, ima klince, kuću i psa ili je u stogodišnjoj vezi.
To je njegova pripremljena isprika. :zubo:
Anastasia kaže:
u 2% slučajeva, tip ti se sviđa ali je oženjen, ima klince, kuću i psa ili je u stogodišnjoj vezi. :D
tako svijet funkcionira sve prave stvari su rijetke i dolaze u malim količinama
evo bas sad cujem, tip i zenska brijali virtualno godinama, na kraju dogovorili seks u zivo, sreli se i ustanovili da su vec 10 godina u braku:D
Štrikalica
07.02.2005., 09:51
Natch kaže:
evo bas sad cujem, tip i zenska brijali virtualno godinama, na kraju dogovorili seks u zivo, sreli se i ustanovili da su vec 10 godina u braku:D
e kad bi to fakat bilo istina..to bi bilo pogolemo sranje :D
nešto od onih situacija koje se meni vole događati :rofl:
IMF-ovac
07.02.2005., 09:51
Natch kaže:
Kakav peh... :vidiga:
ShadowOnTheHill
07.02.2005., 09:52
Natch kaže:
da,da :lol: ,a najjača fora kad su se išli sresti , i nakon vizualizacije ona njemu-LAŽLJIVČE! :lol: ,a on njoj hitri brakorazvodni postupak. :lol:
Ovo je samo dokaz da se virtualno i pravoživotno razlikuju ko zebra i pješačka zebra. :lol:
Adnan i Sana.:D
Natch kaže:
to samo na springeru ima.... :kava:
matejakežman kaže:
Svaki put kad prilaziš nekom pijan je blind date. Iskustva? Ima dobrih, ima loših.
Nemam iskustava sa blind date-om, ali mi se čini da i tu vrijedi univerzalno pravilo.
Daklem, ako očekuješ previše - razoročarat ćeš se. Ako sve shvatiš kao zajebanciju - imaš šansi u najmanju ruku dobro se provesti.
oOoBiseroOo
07.02.2005., 10:12
sastanak na slijepo!
Hebote konj!
veli ona bum bila kod sata i imam rozi kišobran! ja dojdem i vidim jedan jedini rozi kišobran a ono pod njim neka crna udovica sa dvoje djece! :misli: :E horor.
već brijem da bacim maglu dok ne skonta da sam to ja! ipak nisam donio flašicu sa mlijekom! onda skontam da se pojavio još jedan rozi kišobran i kad ja primjetio kaj me čeka dojde mi da se prikrpam udovici.
tada i nikad više!!!
Nisam se s nikim nasao bas skroz na slijepo...uvijek bih znao kako ta osoba izgleda, pricali bi odredjeno vrijeme(tjedan ili dva)...iako se nisam nasao sa previse njih (samo sa dvije osobe sam se nasao...i sa obje je bilo :Sex: ) :lol:
S jednom dobro, s drugom lose...
Reddoorgirl
07.02.2005., 11:53
Anastasia kaže:
u 93% slučajeva, dođeš, vidiš, izvučeš jednu od već pripremljenih isprika i pobjegneš :trk: :D
u 5 % slučajeva, sugovornik je relativno zanimljiv, ostaneš na kavi, pozdraviš i ne vidiš se nikada više
mozda je kod tebe bilo tako, kod mene su brojke nesto optimisticnije a uzorak mi se cini dovoljno obiman i heterogen, rekla bih da ono sto ti kazes da je:
93%
5%
2%
zapravo:
10% (ne izlazim s nikim tko mi nije iznimno interesantan,a ovih 10 je margina greske)
80% (gotovo svi s kojima sam se nasla bili su mi dovoljno zanimljivi za popit cugu i eventualno narucit jos jednu turu)
2% (situacija da upoznam nekog zauzetog mi je gotovo nepoznata jer takve zaobilazim u sirokom luku)
8% cca muskaraca mi je odgovarala u toj mjeri da sam pozeljela i sljedeci susret
Mislim da se isplati:cool:
Reddoorgirl
07.02.2005., 11:57
oOoBiseroOo kaže:
sastanak na slijepo!
Hebote konj!
veli ona bum bila kod sata i imam rozi kišobran! ja dojdem i vidim jedan jedini rozi kišobran a ono pod njim neka crna udovica sa dvoje djece! :misli: :E horor.
već brijem da bacim maglu dok ne skonta da sam to ja! ipak nisam donio flašicu sa mlijekom! onda skontam da se pojavio još jedan rozi kišobran i kad ja primjetio kaj me čeka dojde mi da se prikrpam udovici.
tada i nikad više!!!
:lol: :lol: :lol:
amateru:vidiga:
i kako je zavrsilo?
Reddoorgirl
07.02.2005., 12:00
Natch kaže:
Ma nema sanse da je to istina, da su se dopisivali tjednima tesko da bih vjerovala, ali godinama....ma mislim.............
kakva im je komunikacija bila u tom dopisivanju da niu nista posumnjali i skuzili???
ili se radi o dva retardosa ili je ovo samo smijesna pricica!
Reddoorgirl kaže:
Ma nema sanse da je to istina, da su se dopisivali tjednima tesko da bih vjerovala, ali godinama....ma mislim.............
kakva im je komunikacija bila u tom dopisivanju da niu nista posumnjali i skuzili???
ili se radi o dva retardosa ili je ovo samo smijesna pricica! slusala sam na radiju, a mislim da su oni citali iz novina, ako je u novinama, vec ima i na internetu:D
oOoBiseroOo
07.02.2005., 12:22
Natch kaže:
slusala sam na radiju, a mislim da su oni citali iz novina, ako je u novinama, vec ima i na internetu:D
neznam ja kak bi reagirao da ona dojde na sastanak sa nekim sa se pukne a ona nezna da sam to ja! :misli:
:Snajper:
oOoBiseroOo
07.02.2005., 12:25
Reddoorgirl kaže:
:lol: :lol: :lol:
amateru:vidiga:
i kako je zavrsilo?
završilo je brzo :rofl: kava i magla doma!
bila i na kraju se razvilo u vezu.:cerek:
nazalost visa sila nas je razdvojila...:( ali i dalje smo u dobrim odnosima
nikad probao, niti ne namjeravam...
LoveMeTender
07.02.2005., 16:32
Upoznali smo s ena chat i jako mi se svidjelo ono shto govori. Dala sam mu broj telefona i narednih nedelju dve smo se dopisivali e-mailom i slushali telefonom.
Posle odprilike dve nedelje doshao je u moj grad da se upoznamo. Prvi dejt je bio onako cool, shetali, prichali, smijali se... Nismo krenuli... Slushali smo se narednu nedelju preko telefona i rekao mi je da hoche da dodzhe opet, ja rekla ok. Doshao je naredni vikend i ....... :cerek:
Odtad do sad je proshlo 4 godine. Dok smo bili decko i djevojka vidzhali smo se svaki vikend, a ja sam "zhvjela" od vikenda za vikenda. Pre godinu i po ozakonili smo vezu:cerek: Sad smo u braku i milo mi je shto sam taj dan pre 4 godine bila na chatu:)
Septembar
07.02.2005., 23:02
GnothiSeauton kaže:
[b]Stvar je u tome da ja kad god sam dogovarao kavicu po danu, to je bila kavica po danu u nekih sat, sat i pol vremena maksimalno sa namjerom da vidim kak cura izgleda i da pročavrljamo u nastavku nekakvog virtualnog razgovora (Iskrica, Forum, ovo ono). No commitment, no expectations. A ne ono 'ja bi došo pa ak si dobra da te bacim pod jaja' (naravsky da se takve misli uvijek motaju negdje po glavi, čovjek je seksualno biće itd. itd. ali ono, ić 'đonom' i pre-pretenciozno je recept za ispast nekulturan, glup, nadobudno odbojan ili bahat) ajd da se i ja jednom slozim stobom
al zar nemaju ti chatovi slika?
mislim ak dobijemo fotku, kakvu takvu, nje totale blind date
i sanse da bude bas total katastrofa su malo manje
a one skroz blind-blind sam isla na dejt 3 puta
i svaki put se pokajala :bonk:
prvi put je bio neki mrsavi kosijaner koji se opisivao kao vitak frajer duze kose :rolleyes:
popila sam kavu na trgu i crta
drugi put - je bio debeli celavko, i priznam pizda sam, nisam mu ni prisla
nisam se mogla mazohirati fakat
a treci put nedavno je bio jedan frajer koji me zna, al se folirao u pokusaju da me zbari :lol:
nije uspio...
al smo raja ;)
Septembar
08.02.2005., 16:07
Reddoorgirl kaže:
Eto, meni fali jos samo ovo zadnje:D i meni :angeleye:
Septembar
08.02.2005., 16:09
fikus kaže:
tako svijet funkcionira sve prave stvari su rijetke i dolaze u malim količinama i ti bi se ipak usudio na blinde? uprkos poraznoj statistici? :p
GnothiSeauton
08.02.2005., 16:11
Ima slika ali nevjerojatno koliko ljudi mogu različito ispast na slikama naspram dojma uživo.
Septembar
08.02.2005., 16:12
NewsJJ kaže:
to samo na springeru ima.... :kava: ma ni tamo nisu toliki amateri
cuj GODINAMA se virtualisali, a neke osnovne podatke nisu pokpili
a da ne govorim o slici i glasu :bonk:
natch kaki po obicaju
Septembar kaže:
i ti bi se ipak usudio na blinde? uprkos poraznoj statistici? :p
jebeš statistiku to je i onako točan zbroj netočnih podataka
glede blind date pa skoro svaki dan idem na nekakve poslovne blind date-ove na koji trebam nešto dogovarati i ugovarati a ne rijetko mi visi i egzistencija o ishodu takvih date-ova, pa za koji ***** ne bi popio kavu s nekim koga nikad prije nisam vidio, osim toga sam bezbroj puta bio i na žalost još ću biti jer ih ne mogu izbjeći u lokalu i u društvu svakavih ljudi pa nikom ništa
Septembar kaže:
i meni :angeleye:
IMT
ShadowOnTheHill
08.02.2005., 17:50
Biste li pristali da vam netko ponudi blind na usamljenom mjestu?
Groblje recimo, i da vam kaže da ponesete lopatu!!!!!!!:eek: :D
Septembar kaže:
ma ni tamo nisu toliki amateri
cuj GODINAMA se virtualisali, a neke osnovne podatke nisu pokpili
a da ne govorim o slici i glasu :bonk:
natch kaki po obicaju poglej na monitoru, tetka:http://www.monitor.hr/index2.php
Žena i muškarac iz Jordana koji su se nakon tromjesečnog kontaktiranja putem Interneta odlučiti sastati uživo doživjeli su neugodno iznenađenje - ispostavilo se da su već zajedno u braku. Kako navodi jordanska agencija Petra, Adnan i njegova supruga Sana već su tri mjeseca živjeli odvojeno kad su se "susreli" na Internetu. Nakon tromjesečnog elektronskog dopisivanja odlučili su se upoznati i to je bio kraj virtualnog zavođenja. Sana je nazvala Adnana lažljivcem, a on je odmah podnio zahtjev za službeni prekid braka...
EnzoGiovanni
09.02.2005., 02:02
silver kaže:
baš tako :D
EnzoGiovanni
09.02.2005., 02:09
Aphex kaže:
Ma ti griješiš: ovdje u virtuali su sve 175cm i 50 kg, sise 4 i jako zgodne.
A tek pametneeee?
Tako MORA biti i u real life.
I točka.
EnzoGiovanni
09.02.2005., 02:13
ShadowOnTheHill kaže:
A s hrabar čouče.
EnzoGiovanni
09.02.2005., 02:14
ShadowOnTheHill kaže:
Isuse!!!Pa koliko ti godina imaš?
Pa ti si doista osjetljiv momak.:eek:
Ma ne, da ti citiram: "emocionalno inteligentan" ama što god to značilo.
Trebao bi igrati poker.
Reci, jesi li to pokupio u Cosmiću?
Enco, bogati, jel tebi dosadno? :D
Mrtva mrkva
09.02.2005., 02:18
Da ga banam? :E
:jumping:
Mrtva_mrkva kaže:
Da ga banam? :E
:jumping:
Nemoj još. :E
Nightrain
09.02.2005., 02:21
Enzo je dozivio svojih 5 minuta.:D
Nightrain kaže:
Enzo je dozivio svojih 5 minuta.:D
Koje trajahu ciglih 3,5 minuta. :D
EnzoGiovanni
09.02.2005., 17:09
mwm kaže:
Enco, bogati, jel tebi dosadno? :D
"Profil korisnika: mwm
Datum registracije: 22-09-2003
Status: Ljupko dosljedan
Ukupno postova: 9660 (19.10 postova dnevno) "
Mislim stvarno imaš muda pitat. Valjda ih koristiš samo za to.
EnzoGiovanni
09.02.2005., 17:13
mwm kaže:
Nemoj još. :E
:D :D :D
Stvarno smiješno čitat 2 kompleksaša koji daju "packe" šakom i kapom.
Tupa_Mrkva, mwm = brzo na 10-godišnju psihoterapiju. Ili jednostavno: get a life.
a sada banaj, život ćeš mi uništit :D
VolimPametneZene
09.02.2005., 17:46
Ma sve zavisi sta ocekujes, nemoj nikad nista posebno ocekivat i bice ti super-)
Imao sam ih par.... nit je bilo sta posebo nit nesta uzasno...
sasvim ok!
LoveMeTender
09.02.2005., 18:11
VolimPametneZene kaže:
Ma sve zavisi sta ocekujes, nemoj nikad nista posebno ocekivat i bice ti super-)
Imao sam ih par.... nit je bilo sta posebo nit nesta uzasno...
sasvim ok!
To je zato shto volish pametne zhene :p
enzogiovanni kaže:
:D :D :D
Stvarno smiješno čitat 2 kompleksaša koji daju "packe" šakom i kapom.
Tupa_Mrkva, mwm = brzo na 10-godišnju psihoterapiju. Ili jednostavno: get a life.
a sada banaj, život ćeš mi uništit :D
Prvo, ja tebe nisam uvrijedio pa nemoj ni ti mene.
Drugo, neću te banat. Još. :D
EnzoGiovanni
10.02.2005., 17:41
mwm kaže:
Prvo, ja tebe nisam uvrijedio pa nemoj ni ti mene.
Drugo, neću te banat. Još. :D
aaa čekaj, skužio sam: ovdje moraš biti dobar sa administratorom.
E pa onda: oprosti na uvredi :D :cool: :D :D :cool: :D :cool: :D :cool:
enzogiovanni kaže:
aaa čekaj, skužio sam: ovdje moraš biti dobar sa administratorom.
E pa onda: oprosti na uvredi :D :cool: :D :D :cool: :D :cool: :D :cool:
Sve ok. :five:
Mrtva mrkva
10.02.2005., 19:42
I Mrkva je mod... mwm, zauzmi se za mene, izazovi ga na dvoboj, ajd, ajd :D
Mrtva_mrkva kaže:
I Mrkva je mod... mwm, zauzmi se za mene, izazovi ga na dvoboj, ajd, ajd :D
Neću. Zna on i pametnih stvari napisat, šteta ga je potjerat. :D
reflection
10.02.2005., 21:51
tri put na slijepom....prvi put ,zadnji put i nikad više;)
frajer kao maneken....nekakav....ma uopće nije bitno bilo kako izgleda...bila je samo prijateljska zafrkancija u điru.....i dogovorimo se za spojak.....kao imat će narančastu....narančastu???:confused: ...košulju.....smeđe hlače ...joj joj....da narančastu...kričavo nančarastu....ijoj....poviši momak s kojih 25 kg sveukupno.......joj strašno ...da maneken za što....iz reklame za glad.....maybe....progovorili tri riječi oboje ,popila kavu u jednome gucu i pedala.....nije štos u izgledu...moš izgledat ko frankeinsteinovo čudovište boli me briga,jer mi pronalaženje frajera sigurno nije cilj dopisivanja....što se mene tiče nemoramo se nikad ni sresti...nije bitno,al nemoj me muljat čoeče....pa koji sam ti ja faktor u životu.....
:D:lol:
Nekoliko puta su me njihove prijateljice nagovarale na poluslijepi sastanak ... tipa - ona je mene vec vidjela, ali ja nju ne ... zatim bi pocele da ju hvale, velicaju ... ali kada bih pitao kako maca izgleda, dobio bih odgovor "Divna je osoba ..." :rolleyes: Nikad nisam otisao na bind date.:D
Morticia Addams
29.01.2008., 09:10
Skroz, skroz na slijepo? Ono, bez da i sliku vidis? :misli:
Hvala, ali ne hvala.
Skroz, skroz na slijepo? Ono, bez da i sliku vidis? :misli:
Hvala, ali ne hvala.
Pa zar nije Blind date?:D
mini hot
29.01.2008., 09:50
razočaraš se i odeš
_Leona_
29.01.2008., 10:00
Istina :kukuc:
Isla sam ja dva put na date naslijepo, i mogu samo rec - :flop:
Apophis
29.01.2008., 10:47
Nekoliko puta su me njihove prijateljice nagovarale na poluslijepi sastanak ... tipa - ona je mene vec vidjela, ali ja nju ne ... zatim bi pocele da ju hvale, velicaju ... ali kada bih pitao kako maca izgleda, dobio bih odgovor "Divna je osoba ..." :rolleyes: Nikad nisam otisao na bind date.:D
da da...:lol: svatko je doživio takav razgovor....
-Kako izgleda,kakva je?
-divna je osoba...
-kako izgleda?
-ful je zabavna,duhovita...
-ok,ajmo isponova: Kako izgleda?
-komunikativna,možeš sa njom o svemu pričat...
-ok,sve si mi rekla:D:D:D...i fijuuu...nestanak u vidu magle :D
supercunt
29.01.2008., 11:02
Jos se psihicki oporavljam,a prosle su tri godine.Cini mi se da je to bio dan kad sam otkrila ono najprimitivnije u sebi,toliko mi je bilo neugodno da sam se htjela samozapalit.Uglavnom,nisam se mogla skoncentrirat nego na njegove cipele,znate one mokasine sa kojih vise zvoncici,prekratke hlace nategnute do pupka,a i 25 je ispalo 50:)) Sto da vam kazem toliko mi je bio odbojan da sam zaboravila na sve dobro u glavi,a do tad sam se smatrala osobom kojoj niti malo nije stalo do fizickog izgleda,moram vas sve razalostit,ali mora imat nesto, malu mrvicu za koju se mogu uhvatit:)
bio sam na nekoliko , uglavnom ok iskustva.
ne ocekujem previse, popijemo cafe, popricamo...ako je osoba zanimljiva, mozemo jos koji puta ponoviti...
jednom sam dozivio da me cura "teskih kostiju" oprala da zakaj sam mrsav, da pravi muskarac ima min 90 kg i sl.:eek::eek:
sad da idem ...nalazio bih se samo s mrsavicama :D:D:rofl:
smotana20
29.01.2008., 14:30
Nikad nisam isla na blind date... To je malo preriskantno za mene! Ne bih mogla sakriti razocaranje videnim, naravno, ako se razocaram! Opet, ne znas nista o toj osobi, mozda je neki psihopat... :eek:
demetrius
29.01.2008., 14:58
neki put je bilo i
dodješ,vidiš,povališ,odeš,smiješ se
Meyshia
29.01.2008., 17:19
neki put je bilo i
dodješ,vidiš,povališ,odeš,smiješ se
:rofl:
Blesavo je malo to... Zbog prevelikih očekivanja koja imaš, pa se razočaraš. :)
Vittela
29.01.2008., 17:58
ja sam jednom naslijepo. ne, dva put zapravo. jedan je bio mali i debeli, a drugi visoki i debeli. nemam nis protiv debelih, bilo je zanimljivo upoznat ih, zabavni su bili.
a mog sadasnjeg decka sam isto upoznala takorec na slijepo. vidjela sam sliku, al neku iz profila, nije bas bio za razaznat :) i supppppeeeer zadovoljna sam, vec vise od dvije godine smo skupa :)
Vittela
29.01.2008., 17:59
Nikad nisam isla na blind date... To je malo preriskantno za mene! Ne bih mogla sakriti razocaranje videnim, naravno, ako se razocaram! Opet, ne znas nista o toj osobi, mozda je neki psihopat... :eek:
to ne znas ni kad nekoga upoznas u nekom kaficu ili disku, pa te on pozove na cugu ili tako nesto. isto moze biti manijak :D
space_xd
29.01.2008., 18:08
Jos se psihicki oporavljam,a prosle su tri godine.Cini mi se da je to bio dan kad sam otkrila ono najprimitivnije u sebi,toliko mi je bilo neugodno da sam se htjela samozapalit.Uglavnom,nisam se mogla skoncentrirat nego na njegove cipele,znate one mokasine sa kojih vise zvoncici,prekratke hlace nategnute do pupka,a i 25 je ispalo 50:)) Sto da vam kazem toliko mi je bio odbojan da sam zaboravila na sve dobro u glavi,a do tad sam se smatrala osobom kojoj niti malo nije stalo do fizickog izgleda,moram vas sve razalostit,ali mora imat nesto, malu mrvicu za koju se mogu uhvatit:)
:lol: :rofl:
bilo je par puta , nijednom nije bilo nista tj , nemam negativna a ni neka pozitivna iskustva
sve u svemu idemo dalje...
demetrius
29.01.2008., 21:36
:rofl:
Blesavo je malo to... Zbog prevelikih očekivanja koja imaš, pa se razočaraš. :)
sad više skoro da i ne ali najviše cura upoznao preko iskon chata,kad sam išao na blind spojeve uvjek je malo uzbuđenja postojalo.
smotana20
29.01.2008., 22:36
to ne znas ni kad nekoga upoznas u nekom kaficu ili disku, pa te on pozove na cugu ili tako nesto. isto moze biti manijak :D
Istina... :rolleyes: :ne zna:
Ulan_Bator
29.01.2008., 23:32
:top:
:D ajme meni umirem od smijeha (zamisljajuci cipele sa zvoncicima)ajme meni.... zao mi je zbog tvoje traume, ali uljepsala si mi dan
ninamithril
30.01.2008., 09:10
ja bila na dva. i oba su bila fenomenalna, mislim dejta.
a valjda sam imala sreće. s jednom sam ostala 6 mjeseci, a sa drugom godinu i pol. i oba puta sam pala na prvo vidjenje, jer žene su bile zgodneee.:cerek::D doduše, dugo smo se dopisivale pa ne znam jel to imalo nekakve veze. :confused:
Herbion
30.01.2008., 09:42
Izašla sam sam jedno 3-4 puta sa tipovima koje prije nisam vidjela nit na slici, al smo se vrlo lijepo i konstruktivno dopisivali, tako da mi izgled nije bio nit bitan. Naime, nisam tražila dečka nego sam se htjela upoznati uživo s njima. Bili su mi interesantni kao potencijalni prijatelji.
Ništa više od poznanstva se nije razvilo s njima. Neke više nikad nisam nit vidjela. :rofl: A razlog je taj što su oni u meni možda vidjeli potencijalnu curu, a ja sam to odmah u korijenu sasjekla.:ne zna:
Fraxinus
30.01.2008., 21:58
Ja sam bio 3-4 puta na spojevima na slijepo i nije mi žao. Jednom se dogodila veza koja je trajala 18 mjeseci, jednom prijateljstvo na način, da sam se s tom prijateljicom viđao skoro svaki drugi dan kroz dugo razdoblje, par puta je bilo samo taj put i nikad više, ali nije mi žao ni zbog toga, dobio sam nova iskustva.
Stella.
30.01.2008., 22:14
baš skroz skroz na slijepo išla sam samo jednom, i fala nikad više.
frendica me nagovorila da uskočim umjesto nje, i isuse bilo je koma.
neugodno cijelo vrijeme, ja sam pričajući pokušala razbiti tišinu koma.
jedini put kad je čovijek progovorio bila je pripovjest kako je strpao vlastitu mačku u vreču, popišao se po njoj i ostavio je tako svezanu. :(
čak mi se poslje i javio s porukom da bi bilo ljepo da imamo samo seksualnu vezu ako se ja slažem :eek:
zadnji put.
(ako se netko prepozna :D :w )
Zbunjevita :)
30.01.2008., 23:14
Nikad nisam išla na spoj na slijepo... Jednostavno, nije to za mene :D
Pali_andjeo
30.01.2008., 23:20
ja jesam,i skoro pao u nesvijest :kava:..al opet idem i ići ću uvijek,pa neće me niko ubit,ok je,možda se dogodi da zgodna naleti :D
spoj na slijepo???
da vas pitam, jel'bi otvorili vrata nekome ko vam kuca, a da ne vidite kroz špijunku ko je?
JA NE, hvala.
Braaankaaa
30.01.2008., 23:39
ja sam bila na sudaru na slepo tri puta : prvi put, poslednji put i nikad vishe, hahahahaha
kaze meni moja drugaria da njen novi dechko ima druga skroz moj tip (ja sam inache devojka koja nema tip mushkarca!!!!). sve oni organizuju, pokupi nju i mene njen momak, odemo na dogovoreno mesto...mladic kasni... ja naruchila pelinkovac...taman kad je stig'o pelinkovac stig'o je i oblik zivota koji je trebalo da predstavlja moj tip momka...ne zelish da ga opishem...recimo da se jedva od stola video... da nije bilo pelinkovca, koji sam sasula u grlo na eks, ne bih bila u stanju da mu kazem kako se zovem...poslala sam SOS SMS najboljoj drugarici kad je mladic pomenuo kako zna mog tatu... Nestala sam, i nikada se vishe nisam javila...
drednaught
31.01.2008., 00:18
Tako je bilo i meni:eek:, znaci njene prijateljice preko mog prijatelja dali mi do znanja da se neka zenska zanima za mene, ja reko pa sta ima veze nek je upoznam pa cemo razmisliti. I tako prošlo nekoliko tjedana od toga, ja izasao subotom vanka sa društvom, i kad smo se trebali vracat kuci meni stize poruka da taksi krece da pozurimo(ugl. imamo taksi za vratit se doma kojim idemo svaki put kad smo vanka), ok meni malo cudno ko meni ima slat poruke, i ja i frend se uputimo do taksija, on sjede na suvozaca a mene jedna female zvala da sjednem do nje....reko ok...s njom je bila i njena prijateljica koju znam iz videnja i koja mi nije odgovarala karakterom i imala je malo teže, ok puno teže kosti:rolleyes:, i ta njena frendica mi rekne da se ta, koja je sidila do nje zanima za mene, nisam zna sta da napravim, reko sam..."Paaa jaaa ovaaj znaaas imam curu." Onda me pogleda onim pogledom GADE, hehe. I tako cijelim putem sam samo sutio :eek::eek::eek:
A neznam, posto dosad nisam imao puno zenskih (a nemam ni godina previše :)) zenske misle da ces bit s prvom koja naleti, a to nije baš tako:rolleyes:.
bluezone
31.01.2008., 00:22
:)
bluezone
31.01.2008., 00:26
nisu ni svjesni koliko su sudjeni jedno drugome sudbina ih je dva puta spojila,doduse ovaj drugi put se malo i nasalila sa njima:)
THE_BEATLES
31.01.2008., 00:28
jednom je neka cura nabavila odnekud moj broj..i šalje poruke: kad ce mo na kavu, daj da se upoznamo, zgodna sam...
reko: ajde kao ono kišovit je dan a i nemam sta raditi pa može
i isao ja u taj kafic u koji smo se dogovorili...i stvori se ova..
velim, koji kurac je ovo u p.m....kanta do boli i reda radi ostao popiti cugu sa njom, ono sramčina nikad takva..popijo sam vruci čaj skoro na eks i tamam me stara nazvala da je vecera gotova i ja pobjegao..rekao da žurim..
katastrofa
bio 2 puta. prvi put je bilo hmmm... super. upoznali se, prošetali jednim prekrasnim gradom, zafrkavali se. ništa napasno. otišli do kafića, popili cugu i to je to. Naravno, nakon toga su usljedili komentari. Meni se cura svidjela, a na kraju je to bilo obostrano... Naravno, viđali smo se nakon tog sastanka.
Drugo: živi užas. Upoznao se sa nekom balavicom, cura podivljala, poševio je nakon drugog nalaska, cura se zaljubila "moš mislit" i dan danas mi ne da mira na telefon.
Uglavnom, ne vidim loše ništa u slijepom nalasku. Ako mi se cura ne svidi, ili ako vidim da se ja njoj ne sviđam, lijepo prijateljski popričamo, razmjenimo neka iskustva, popijemo cugu i sve ok. Ako su obje strane normalne, ne vidim zašto bi nešto krenulo u smjeru barenja, a ne samo prijateljstva.
juanpablom
31.01.2008., 00:44
jednom je neka cura nabavila odnekud moj broj..i šalje poruke: kad ce mo na kavu, daj da se upoznamo, zgodna sam...
reko: ajde kao ono kišovit je dan a i nemam sta raditi pa može
i isao ja u taj kafic u koji smo se dogovorili...i stvori se ova..
velim, koji kurac je ovo u p.m....kanta do boli i reda radi ostao popiti cugu sa njom, ono sramčina nikad takva..popijo sam vruci čaj skoro na eks i tamam me stara nazvala da je vecera gotova i ja pobjegao..rekao da žurim..
katastrofa
God bless mum:D
SaraTroroga
31.01.2008., 00:47
samo jednom(ako se ono prethodno visemesecno upoznavanje...tipkanje na netu ne racuna) i to mi je drug smestio :mad:
Sto se ne okrenuh kad sam ga ugledala...malo bolja varijanta "covek-slon"...jos je najcrnje bilo kad mi je rekao da "je mnogo lepsi kad mu je cista kosa" :rofl:
popila kafu iz pristojnosti...a drugu sam sve po spisku :kava:
@gentSMITH
02.02.2008., 22:11
Koji je vama k.... što očekujete da ćete se na slijepo naći sa nekim komadom? bilo da si cura/dečko. Bože te sačuvaj ako se iz "na slijepo" izrodi ljubav ili još gore brak :eek: s tim ljudima nešto nije u redu i oni sami nisu svjesni toga, na takav se način ne nalazi partner.
supercunt
03.02.2008., 01:21
Koji je vama k.... što očekujete da ćete se na slijepo naći sa nekim komadom? bilo da si cura/dečko. Bože te sačuvaj ako se iz "na slijepo" izrodi ljubav ili još gore brak :eek: s tim ljudima nešto nije u redu i oni sami nisu svjesni toga, na takav se način ne nalazi partner.
jesi i ti cudan to se radi u svrhu promicanja tolerancije:)ako ne otkrijete nesto lijepo,otkrit cete nesto novo:lol::lol:
FufaBoy
03.02.2008., 02:09
ma bez slike necu da pricam hehe , kamal da se nalazim s nekim .. heh
Bio i ja jednom i ispalo je dosta dobro.
ACidGum
03.02.2008., 03:07
Jel se racuna preko neta tj. facebooka?
S obzirom na to da smo medjusobno vidjeli slike jedno drugog, pa se tek onda nasli?? :D
(pusa nekom ako ovo procita! :D)
idEalnoLosA
03.02.2008., 16:49
S obzirom na to da smo medjusobno vidjeli slike jedno drugog, pa se tek onda nasli?? :D
diskrecija ti je :bang:
:rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
mala_grejsi
03.02.2008., 17:05
..iz mog iskustva to je jako dobra stvar..ak ne naiđeš na neog perverznjaka oji te sjebe...inače sve je super:mig::cerek::top::)
Vivadica
03.02.2008., 21:35
pusa i tebi :rofl:
prvi put u životu se našli tako... i eto :mig:
bilo super :mig:
skullseek
06.02.2008., 21:03
Jednom debela željnja ljubavi, jednom sex, jednom prijateljstvo, a većinom ništ od navedenog.
Poprilicno lose uglavnom zavrsi,nisam imao iskustva ali znam one koji su imali...Uglavnom ako cura nezeli poslat sliku ili je nema a zeli se naci to je vec kamen sumnje da nesto sa njom nije kako treba (prvenstveno mislim na izgled ili nesto drugo)..takodjer cure koje non stop vise za kompovima su uglavnom ispodprosjecne a i one koje se zele naci ocajnicki trebaju nekoga..uglavnom tipovi koji se zele naci na slijepo zele pojebat i otici dok ove druge briju da ce dobit novog prijatelja evenutalno vezu..uglavnom on se razocara i tu je kraj.. u vecini slucajava premda ima i happy endova
Madamoiselle
08.02.2008., 00:34
Poprilicno lose uglavnom zavrsi,nisam imao iskustva ali znam one koji su imali...Uglavnom ako cura nezeli poslat sliku ili je nema a zeli se naci to je vec kamen sumnje da nesto sa njom nije kako treba (prvenstveno mislim na izgled ili nesto drugo)..takodjer cure koje non stop vise za kompovima su uglavnom ispodprosjecne a i one koje se zele naci ocajnicki trebaju nekoga..uglavnom tipovi koji se zele naci na slijepo zele pojebat i otici dok ove druge briju da ce dobit novog prijatelja evenutalno vezu..uglavnom on se razocara i tu je kraj.. u vecini slucajava premda ima i happy endova
Ovako suvislu interpretaciju blind datea može dat samo jedan jedini Mortry!!!:rofl::lol:
Studentica
08.02.2008., 01:05
zato sto si ti mrsav?
suprotnosti se privlace
iako nisam previše lud za tim.........našao se dvaput. prvi put bilo opako-mala izgleda ko milion dolara-cuga,totalno opušten razgovor-pozvao je k sebi,sex (dosta dobar)-poslije se našli još koji put i kako počelo tako i završilo........
drugi put totalno bezveze-kako sam se s prvom odmah kliknuo s drugom je bila totalna katastrofa-iako je mala bila zgodna razgovor je bio ubi bože.......
Laf2000
08.02.2008., 10:45
Nikad se nisam našao s nekim na slijepo i neću, prvo fotka ako je online, pa pomalo onda. Protiv blind dateova sam definitivno.
BOBOČKA
09.02.2008., 00:29
to je tako jadno.dajte ljudi pa niste normalni ako idete se nać na ćoravo
fairuza
09.02.2008., 00:30
to je tako jadno.dajte ljudi pa niste normalni ako idete se nać na ćoravo
Neznam sto bi me trebalo navest na blind date
colibri
09.02.2008., 00:36
God bless mum:D
:eek::eek::eek::eek::eek::eek:
Antonella__2007
09.02.2008., 00:48
nikad niti bih..... :kava:
skorpionkazg
10.02.2008., 22:30
Ej, ekipica, koliko sam tu procitala vecina vas ili nije imala spoj na slijepo ili su ispali strava! e pa ja sam jedna iznimka koja potvrduje pravilo, nakon godina izlazaka i mase upoznatih ljudi na razno raznim mjestima skuzila sam da u biti spoj na slijepo je jedna predobra stvar, skidam kapu tko god se toga sjetio! Ni nakon 5 godina takvog zivota, nije mi dosta, jer ima svojih cari, prvo nades osobu ili ona nade tebe, svejedno, nebitno jel preko neta, moba ili prijatelja, popricas s njom i skuzis kako dise, ako ti se ne svidi na prvu nisi lud da se nades s takvom osobom, a ako ti pase, eto spoj na slijepo sa happy endom! imala sam full puno dobrih iskustava, neki od njih su mi dan danas prijatelji, neki su bivsi decki a neki su trenutni jos uvijek! Zato, samo hrabro, pozz!
ACidGum
17.02.2008., 03:00
... imala sam full puno dobrih iskustava, neki od njih su mi dan danas prijatelji, neki su bivsi decki a neki su trenutni jos uvijek! Zato, samo hrabro, pozz!
Kako samo stignes!? :D
Svaka ti cast ako uspijes to sve organizirati i vidjeti se sa svakim od tih trenutnih barem jedanput tjedno... :D :lol::s
THE_BEATLES
17.02.2008., 13:47
našao se ja sa jednom curom isto tako na blind date..bilo je ljeto i sjeli smo na terasu, ono sunčane naočalice i ona radnja, mislim si ono cure je i bila zgodna..i tako mi pričamo, pijuckamo, imamo naočalice i odlučimo otiči đir! i parkiram auto na zabranjenom, drugih mjesta nilo ni bilo i počinjem je ja malo pipkati za guzu a ona mene za jaja..na zadnjem sicu..i dignem se da zagasim radio jer me počelo živcirati i kako se dignem pogodim ovo sa karom u oko i ispadne joj oko..reko šta je ovo?? ona: pa znaš,nisam ti rekla,to je umjetno oko...ja reko:jesi ti normalna?? mislim nije da me ne briga,al ne briga me ako dole imaš rupicu a možemo i u oko kad smo več napravili rupu..i ona:pa daj ajde idemo nešto..kad čuješ neko lupa po staklu,bam bam..e krivi parking, kazna,ja ču vam pisati...reko od kud si se ti sad stvorio??
i niš, u prvu i opet ništa, opet je bio kružić kad sam doma došao
Joj, Beatles, ja znam da ti nas želiš šokirati, ali fore su ti stvarno zadnja katastrofa, ne po razini šoka, nego onako - jadne do boli... Pa, ako nisi osmi razred, onda si stvarno ozbiljno uskraćen! :(
ACidGum
17.02.2008., 16:10
našao se ja sa jednom curom isto tako na blind date..bilo je ljeto i sjeli smo na terasu, ono sunčane naočalice i ona radnja, mislim si ono cure je i bila zgodna..i tako mi pričamo, pijuckamo, imamo naočalice i odlučimo otiči đir! i parkiram auto na zabranjenom, drugih mjesta nilo ni bilo i počinjem je ja malo pipkati za guzu a ona mene za jaja..na zadnjem sicu..i dignem se da zagasim radio jer me počelo živcirati i kako se dignem pogodim ovo sa karom u oko i ispadne joj oko..reko šta je ovo?? ona: pa znaš,nisam ti rekla,to je umjetno oko...ja reko:jesi ti normalna?? mislim nije da me ne briga,al ne briga me ako dole imaš rupicu a možemo i u oko kad smo več napravili rupu..i ona:pa daj ajde idemo nešto..kad čuješ neko lupa po staklu,bam bam..e krivi parking, kazna,ja ču vam pisati...reko od kud si se ti sad stvorio??
Jel tebi mozda uzor Štanga iz Normalnofobije??? :D :D :D
_Leona_
17.02.2008., 16:34
Losa ti je zaebancija :kava:
THE_BEATLES
17.02.2008., 18:04
Jel tebi mozda uzor Štanga iz Normalnofobije??? :D :D :D
Ne..Ziher mi je uzor!
banana_republic
18.02.2008., 20:41
je pozvat covjeka na kavu kojeg ne poznam al se palim vec neko vrijeme potajice na njega blind date? kolko to uspijeva? nije meni do cekanja iz prikrajka vise :) jao jao bas je dobar..zbog njega se riskiranje da me odma lagano otpili ipaak isplati cini mi se :) ako ima kaj ko (moze pametno) za eci, samo dajte..malo mi je bed ali tesko je cekat deusa ex machina :)
blanche26
19.02.2008., 08:57
Ja sam bila na 2-3 blind date-a.Zadnji put prije 3 godine.Iz tog posljednjeg iskustva izvukla sam najzgodnijeg decka na svijetu,ma,idealnog...A da se na to nism odvazila,vjerovatno ga u zivotu ne bih srela iako je zivio dvije autobusne stanice od mene.
Uglavnom,ocekujte najgore,nadajte se najboljem,pa sto bude...Mozda si kliknete u nekom drugom pogledu...
padmé_amidala
31.03.2008., 16:03
moj bratić je imo zanimljivo iskustvo,našao se s jednom trebom-a bila je neka ogroma ono prek 100 kg- i iono on iz pristojnosti popije kavu s njom,ne znajući kak da je se riješi prošetaju trgom,kad ga ona primila za ruku,i taman naiđe njegova frendica iz kvarta....
kaže da mu nikad nije bilo tak neugodno...
a lol..
Vrag_u_snjegu
31.03.2008., 17:29
isao sam na blind date tri put u zivotu .jednom za novu godinu. jednom kad je tudman drzao govor na trgu i jednom kad je izasla slikovnica mome stricu u nakladi "idealni grad".i svaki put sam dosao doma ugodno iznenaden......
Vrag_u_snjegu
31.03.2008., 17:30
moj bratić je imo zanimljivo iskustvo,našao se s jednom trebom-a bila je neka ogroma ono prek 100 kg- i iono on iz pristojnosti popije kavu s njom,ne znajući kak da je se riješi prošetaju trgom,kad ga ona primila za ruku,i taman naiđe njegova frendica iz kvarta....
a lol..
bratic ti pije iz plicaka plitkosti
isao sam na blind date tri put u zivotu .jednom za novu godinu. jednom kad je tudman drzao govor na trgu i jednom kad je izasla slikovnica mome stricu u nakladi "idealni grad".i svaki put sam dosao doma ugodno iznenaden......
sad ti je opet vrijeme, dolazi bush :kava:
Vrag_u_snjegu
31.03.2008., 17:33
sad ti je opet vrijeme, dolazi bush :kava:
mrzim grmlje.grmlje je masovni ubojica........zbog crnog zlata ubio mi brata
mrzim grmlje.grmlje je masovni ubojica........zbog crnog zlata ubio mi brata
ok smiri se....i šašu i bušu i grmlju jednom dođe kraj, svaka rit dođe na šekret
misljenje tvoje jednako je kao i moje, samo sam dala povod da ponovo vidis nekoga na slijepo....
Vrag_u_snjegu
31.03.2008., 17:42
ok smiri se....i šašu i bušu i grmlju jednom dođe kraj, svaka rit dođe na šekret
misljenje tvoje jednako je kao i moje, samo sam dala povod da ponovo vidis nekoga na slijepo....
kako da se smirim kad je civilizacija u banani...
sory bejb al vise ne vidam nikog na sljepo jer sam u vezi.......mozda ako mi posaljes sliku....ali mozda.....
kako da se smirim kad je civilizacija u banani...
sory bejb al vise ne vidam nikog na sljepo jer sam u vezi.......mozda ako mi posaljes sliku....ali mozda.....
sliku nisam poslala i vecoj faci :cerek:
vraže ja sam u vezi, a na forumu bez veze i zbog dobre zeze
kak bi ti isao na sljepo sa slikom u ruci :confused:
btw ak si mislil da se ja nudim krivo si svatio - citaj potpis
Vrag_u_snjegu
31.03.2008., 18:09
sliku nisam poslala i vecoj faci :cerek:
vraže ja sam u vezi, a na forumu bez veze i zbog dobre zeze
kak bi ti isao na sljepo sa slikom u ruci :confused:
btw ak si mislil da se ja nudim krivo si svatio - citaj potpis
da ne bi bio blind date.....
ma znam da si samo njegova..... sali se deda...makar vjerovatno bi te oteo jebiga
nisam dosao tu da raskidam nego da spajam......
da ne bi bio blind date.....
ma znam da si samo njegova..... sali se deda...makar vjerovatno bi te oteo jebiga
nisam dosao tu da raskidam nego da spajam......
malko oftopicarimo ali :ne zna:
bakino nisi jedini koji bi me oteo...trudili su se i cudili ali ne ide to je to :mig:
petra-pan
31.03.2008., 18:12
a lol..
da pogodim ti ides u jednu fancy gimnazju, i tamo si velika, velika faca. zajedno sa ostalim trebama iz svoje ekipe. vi ste ono... naprosto jebozovne... :rolleyes:
Direktorica_svemira
31.03.2008., 18:16
nadala se velikom. ocekivala osrednje. dobila savrsenstvo :mig:
doduse iz treceg pokusaja :D ova dva su bila pusiona lol
Vrag_u_snjegu
31.03.2008., 18:29
evo moje prvo iskustvo.......
ura je tukla 7
dosao sam u mracnu,zadimljenu prostoriju......od dima cigarete nisam vidio nista...magla...kao da gledas kroz mlijeko
sjeo sam za stol koji je bio predviden za to.da sjednes za stol i cekas.eto i cekao sam dok nisam cuo korake.....
onda se kroz to "mlijeko" pojavila silueta zenskog tijela.
osjetio sam njezin miris.prilazila je sve blize.bila je gola.....
afrodita pomislio sam odmah. sjela je na stolac nasuprot meni.rekla mi je ime. i ja njoj....
ponudila me cigaretom..........gledali smo se minutu-dvije......
naposljetku je rekla "pojebi me sad tu i odmah"
sta ces nemos nis nato.skinuo gace i obavio prljav posao.
pospremio posteljinu i izasao iz sobicka......zadovoljna je bila njena picka...
i vise se nismo nikad vidjeli........
eto to je moje probijanje junfa u blind datevima......
ura je tukla 7
dosao sam u mracnu,zadimljenu prostoriju......od dima cigarete nisam vidio nista...magla...kao da gledas kroz mlijeko
sjeo sam za stol koji je bio predviden za to.da sjednes za stol i cekas.eto i cekao sam dok nisam cuo korake.....
afrodita pomislio sam odmah. sjela je na stolac nasuprot meni.rekla mi je ime. i ja njoj....
i onda si se probudio, bacio plahtu u vešmašinu da mama ne vidi i to je to :kava:
kuroishijin
31.03.2008., 18:36
ura je tukla 7
afrodita pomislio sam odmah. sjela je na stolac nasuprot meni.rekla mi je ime. ija njoj....
ha ha to je bio blind one night stand...
drugo i nismo ocekivali od vraga u snijegu...:cerek:
Vrag_u_snjegu
31.03.2008., 18:37
i onda si se probudio, bacio plahtu u vešmašinu da mama ne vidi i to je to :kava:
nismo imali vesmasinu u lici neg je majka na ruke prala cacine gace.....
nismo imali vesmasinu u lici neg je majka na ruke prala cacine gace.....
e moj dragi ja bi te lijepo poslala na potok pa ti peri sam i udaraj gace o kamen, pa ces poslije paziti sto sanjas, a kada gace dobro operes gore babi udbinki na grah u tronozcu, fin je makar suv
Vrag_u_snjegu
31.03.2008., 18:51
e moj dragi ja bi te lijepo poslala na potok pa ti peri sam i udaraj gace o kamen, pa ces poslije paziti sto sanjas, a kada gace dobro operes gore babi udbinki na grah u tronozcu, fin je makar suv
zenke su tu da peru cacine gace i uzgajaju dicu i rade u polju a caca je tu da dolazi nakon lova kuci......
zenke su tu da peru cacine gace i uzgajaju dicu i rade u polju a caca je tu da dolazi nakon lova kuci......
a sin da doma drka, ops opet uvrijedih velekurcne muskarce :rofl::lol:
Vrag_u_snjegu
31.03.2008., 19:07
a sin da doma drka, ops opet uvrijedih velekurcne muskarce :rofl::lol:
sin doma ne drka nego jebe po selu sve sto hoda......sin je najme mladi kapelan.....
sin doma ne drka nego jebe po selu sve sto hoda......sin je najme mladi kapelan.....
aaaaaaaaaaaaaa sooooooooooooo:misli:
zeljko_ri
31.03.2008., 19:54
a može i drukčiji scenarij...dođeš,vidiš,kasnije poželiš opet ispočetka sa istom osobom.Ako si ti imao negativnih iskustava,ne znači da su svi imali...
prestani već jednom kupit fore iz normalnofobije :flop: :kava:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.