View Full Version : Muzički biennale (Zagreb)
anch_io
25.03.2003., 17:15
pa zasto kvragu nitko nije rekao da uz Blixu, Fritha i Vladu (Delaya, ofkorz) dolazi i Francisco Lopez????
:s :s :s
ma sto da vam pricam, pogledajte ovdje (http://www.biennale-zagreb.hr/kat3.php3?id3=36&id=5)
zna netko mozda koliko ce kostati karta za Blixu i Francisca?
francisco otkazan...za blixu se treba raspitati u gavelli...
anch_io
06.04.2003., 13:10
blixa - stand up comedy mu nije jaca strana... a ni glazbeno nije bas bilo zanimljivo...
frith :s :s :s
eto....
Gazelle
06.04.2003., 14:14
A na Frithu je bio najbolji onaj mali koji je vikao "Striček, nešto
vam je ispalo!" I vrijedilo je ići čisto radi starca koji je sjedio kraj mene i cijelo vrijeme kao u nekom transu svirao nevidljivu gitaru prateći Fritha. Nemoj zaboraviti ni "Životinjsku farmu".
Možda i nije vrhunsko operno djelo, al sve što ima arije s imenom "Kad sam bio malo prase" dobiva moju pozitivnu ocjenu.
anch_io
06.04.2003., 16:10
Originally posted by Gazelle
starca koji je sjedio kraj mene i cijelo vrijeme kao u nekom transu svirao nevidljivu gitaru prateći Fritha.
strucan izraz je - air guitar :D:D:D
ohoho, još će nam anch_io počet na improvizatorske koncerte dolazit...a sad ću stvarno početi plakati zato što nisam mogao gledati fritha...
Princeza
07.04.2003., 01:06
Otvaranje je dozivjelo katastrofalne kritike. Najprije u Novom listu (http://www.novilist.hr) od nedjelje, a zatim i u Vjesniku (http://www.vjesnik.hr/html/2003/04/07/Clanak.asp?r=kul&c=2) od ponedjeljka.
Je l' netko bio? :confused:
otvaranja ovako velikih festivala su u pravilu pompozna i služe tome da se ministri i gradski čelnici pokažu u hnk ili lisinskom...a dobre stvari poput freda fritha u pravilu ne stižu do medija, jer to novinarima i nije toliko interesantno kad već nema ministara i gradskih čelnika...
zato smo na žednom uhu ove godine složili lagani zajeb za sve pozere koji dolaze na otvaranja čega god bilo, a taj se zove caspar brotzmann, iliti starog brotzmanna sin...pa tko preživi pričat će unucima...
soylent
07.04.2003., 16:01
a dobro kaj je to pricao/recitirao blixa?
ja zaboravio na to, nije da me nekaj posebno interesira, cist znatizelja...
O CEMU DANAS RAZMISLJA TIP KOJI MI JE SVOJEDOBNO DIGAO SVE JEBENE DLAKE NA TIJELU KAD JE U ONA VREMENA IZLETIO NA STAGE U PULI I POCEO SA HISTERICNIM "FEURIO", DA SE SVAKI PROKLETI SVAPSKO/AUSTRIJSKO/TALIJANSKI DARKER UKENJAO OD STRAHA!!!!!!!!! I KOJI JE IZGUBIO ONO SVOJO NAJ"NEUBAUTEN"-OVSKO KAD SE SLIZO SA ONIM AUSTRALIJSKIM FRIKOM!!!!! I NEKA JE OTISAO!!!! ZAKASNIO JE CIJELI ZIVOT!!!!!
anch_io
07.04.2003., 18:39
Originally posted by č.i.k.
ohoho, još će nam anch_io počet na improvizatorske koncerte dolazit...
je... lako je tebi za*****ati kad imas besplatan upad u KSET :D:D:D
nego... a da izmislite neke godisnje ulaznice za za nas penzice, ha? Ono 45kn na dan koncerta mi se nekako i ne svidja bas previse...
Originally posted by anch_io
je... lako je tebi za*****ati kad imas besplatan upad u KSET :D:D:D
nego... a da izmislite neke godisnje ulaznice za za nas penzice, ha? Ono 45kn na dan koncerta mi se nekako i ne svidja bas previse...
ajde ne njajke....KSET ima više nego prihvatljive cijene koncerata (bar ovi koje Mate radi)....meni nikad nije bio bed davat za upad (dok sam ga još plaćao:p ) - ako nešto želiš vidjet, nećeš razmišljat kolko to košta....ja bar nisam ikad propustio koncert iz razloga što mi je bilo dat previše za kartu....
a za usporedbu s ovih tvojih 45 kn....ja u Ljubljani npr nisam NIKAD koncert platio manje od 80 kn...
anch_io
08.04.2003., 00:47
...ali ja obicno zelim ici na 3 koncerta tjedno u KSET :o :)
sto cini...koliko 135kn tjedno, a na mjesec uuuu...... :eek:
sto je i glavni razlog zasto ne dolazim na "improvizatore"... nemam para (a i drazi su mi punkeri :D)
daklem...kad ce godisnje karte za nas penzice? :D:D:D
banderas
08.04.2003., 10:44
Originally posted by elwuss
ajde ne njajke....KSET ima više nego prihvatljive cijene koncerata (bar ovi koje Mate radi)....meni nikad nije bio bed davat za upad (dok sam ga još plaćao:p ) - ako nešto želiš vidjet, nećeš razmišljat kolko to košta....ja bar nisam ikad propustio koncert iz razloga što mi je bilo dat previše za kartu....
a za usporedbu s ovih tvojih 45 kn....ja u Ljubljani npr nisam NIKAD koncert platio manje od 80 kn...
Šta to znači "bar ovi koje Mate radi" :mad: :mad: :mad:
Meni se čini da su ostali još jeftiniji :p
Originally posted by banderas
Šta to znači "bar ovi koje Mate radi" :mad: :mad: :mad:
to znači da me drugi ne zanimaju i niti ne znam kolko koštaju, ništa više....:B :rolleyes:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.