PDA

View Full Version : Najljepša pasmina psa?

stranice : [1] 2 3

mobyXXL
10.02.2005., 20:22
Meni su najljepši kokeri i škotski ovčari :cerek:

a vama?

chani
10.02.2005., 21:27
nemam pojma,
najljepsi su stenci :D
da i njih uvrstimo u pasmine ;)

Paw
10.02.2005., 22:14
1). Njemački ovčar
2). Šarplaninac
3). Rotvajler
4). Maltezer:D

chani
10.02.2005., 22:48
snauceri, rottovi, westici,
dogo argentino, bullterijeri, malamuti, black russian terrier,wheaten terrier itd.

zdenkomagic
10.02.2005., 23:28
Nedavno otkriveno:talijanski mali hrt.Još kad bih našao uzgajivača kod nas...

Toco1980
10.02.2005., 23:31
Hrvatski ovčar, mađarska vižla, samojed, shar-pei, Engleski basset,... :misli:

chani
10.02.2005., 23:43
zdenkomagic kaže:
Nedavno otkriveno:talijanski mali hrt.Još kad bih našao uzgajivača kod nas...
jesi nazvao kinoloski?

chani
11.02.2005., 00:00
stiven kaže:
doberman
njih sam zaboravila,
mada su mi malo zgoljavi

Bocca della Verita
11.02.2005., 00:05
doga!

Cordelia
11.02.2005., 04:01
Znam da će me sad mnogi proglasiti slijepom, ali Engleski buldozi. Ali meni su i inače svi psi lijepi ukjlučujući i mješance.

Billi
11.02.2005., 09:21
afganistanski hrt

Indi
11.02.2005., 10:29
Billi kaže:
afganistanski hrt

I meni, al samo boje bijele kave. Al su glupi ko *****.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:

Roko
11.02.2005., 10:35
da afganistanci su predivni ali ga nikad ne bi imao jer su ludi u glavu i imaju dlaku koja je koma za odrzavanje ali kome se da s tim zezati ima super lijepog psa.

Oni vajmarski pticari su mi krasni takodjer.ali uvijek bi se opredijelio ako bi uzimao psa za nesto malo ili srednje sto ne gubi dlaku po cijeloj kuci.

recimo jack russela ili irskog terijera koji mozda nisu toliko lijepi ali su prakticni,a imaju srce velikog psa a nisu zivcani (ok malo jesu) :D

Ava Adore
11.02.2005., 11:09
Billi kaže:
afganistanski hrt I meni :cerek:

La Dur
11.02.2005., 13:17
Volim one pse koji su ružni ali koji su ružni na neki lijep način. Kao recimo Engleski buldog.

Kleine
11.02.2005., 13:22
Labrador, Maltezer,Yorksir, Bernardinci, pa oni cupavi veliki ko tepih:D ( fuck neznam pasminu)

Indi
11.02.2005., 13:31
Kleine kaže:
pa oni cupavi veliki ko tepih:D ( fuck neznam pasminu)

jel mozda engleski ovcar iliti bobtail? taj je sladak :cerek:

Kleine
11.02.2005., 14:17
e da mislim da je bobtail:cerek:

Indi
11.02.2005., 14:19
to je onaj sa bijelom cupavom glavom i sivim tijelom (isto cupavim) jelda na tog si mislila

Roko
11.02.2005., 14:27
Indi kaže:
to je onaj sa bijelom cupavom glavom i sivim tijelom (isto cupavim) jelda na tog si mislila
je bobtail ili staroengleski ovcar.

simpa pas.ali uzas za odrzavanje. To se trba cetkati 1 vremena svaki dan ako neces imati rastafarijanca. a linjaju se valjda stalno.

ljiga
11.02.2005., 14:34
Ma nema do veliko crnog šnaucera. To je zakon. Njuška od doge pokrivena velikim hajdučkim brčinama.

Indi
11.02.2005., 15:06
Moji frendovi su davno imali velikog crnog snaucera - super simpa pes :cerek:

Roko
11.02.2005., 15:24
zano sam ja par ljudi koji su ih imali. Muski su redovito odlazili u samostalne setnje od par dana. kad zapici nikakvo dozivanje ne pomaze. Nakon toga super dobri i slusaju. jedino sto su u igri malo bili brutalni.ne da grizu nego se zalete cijelim tijelom u covjeka.

za njih treba cvrsta ruka

i lajavi su za poluditi i to onako duboko

chani
11.02.2005., 17:08
nisu svi, prva snaucerka rijetko kad je ispustila glas, muzjak laje samo kad netko pozvoni na vrata ili se petlja oko cvijeca ispod prozora koje je stara zasadila,
a druga snaucika, uh, ona voli po mraku lajati na ljude od straha i obavezno se javi kad je neko na vratima

to pricam o svojim snaucerima, dosta na lajavost utice i odgoj plus sto moji nisu dvoristarci nego imaju svoju foteljicu i sl.

i nikad mi pes nije sam vani u setnji, pa umrla bih od brige, plus to je i neodgovorno prema drugim ljudima/psima

nikad ne znas sta se moze desiti

Tatsha
11.02.2005., 21:17
1. rotvajler
2. westy
3.aljaški malamut i haski
.... ima ih jaaaako puno lijepih:ceka: nemogu ih posložiti po redoslijedu :)

Potala
11.02.2005., 23:58
Meni je lijepa ona telad Njemačke doge :cerek:
+ Malamuti, Labradori, Dobermani, Engleski seteri (e ti su mi :cerek: izgledaju ko mješanci :cerek: )...

taxxxi
12.02.2005., 01:21
Doberman:s

Elegancija, snaga, veličina, stav...sve mi savršeno odgovara :cerek: :cerek:

Tijana
12.02.2005., 01:29
mops :cerek:

alien33
12.02.2005., 16:49
1.njemački kratkodlaki ptičar
2.belgijski ovčar(malinoa)
3.labrador

Hana_
13.02.2005., 16:34
zlatni retriver
bobtail
labrador

tilla
13.02.2005., 16:38
svi hrtovi, pogotovo ruski.
samojed.
dogo argentino.
ruski terijer.

AFRODITA69
13.02.2005., 20:18
mobyXXL kaže:

a vama?

sto se samo ljepote tice svakako-skotski ovcar,afganistanski hrt,doberman,njemacka doga,njemacki ovcar i mozda....irski seter.

mobyXXL
13.02.2005., 21:27
AFRODITA69 kaže:
sto se samo ljepote tice svakako-skotski ovcar,afganistanski hrt,doberman,njemacka doga,njemacki ovcar i mozda....irski seter.

e da irski seter :s

Ima ga jedna cura u kvartu. I ona je :s :D

AFRODITA69
13.02.2005., 22:18
mi smo imali u kvartu jednoga(gazdarica nije bila bog zna kaj:D )ali zato je pesek bio prekrasan.uvjek frisko iscetkan,i za setera dosta veliki onak-veci nego kaj obicno vidam,i sjecam se da je vec bio u poodmaklim godinama a zvao se"san"!

Iva
13.02.2005., 23:53
samojed definitvno :cerek: a drugi mi je dalmatiner zato jer sam ja imala jednoga davno davno.

sunshine
14.02.2005., 11:35
Roko kaže:
je bobtail ili staroengleski ovcar.

simpa pas.ali uzas za odrzavanje. To se trba cetkati 1 vremena svaki dan ako neces imati rastafarijanca. a linjaju se valjda stalno.
i meni je bobtail najljepsi
ali roko ima pravo katastrofa su za odrzavanje

ipod par sati cetkanja ne mozete proci jer pas onda izgleda zapusteno i grozno
dlaka se spetlja i vise nema pomoci

ali su inace predivni psi i izgledom i ponasanjem

sto se linjanja tice ja sam uvijek imala punu kucu i puno dvoriste dlake

Kleine
14.02.2005., 13:23
Indi kaže:

yes :top:

M.B.
15.02.2005., 20:55
westi terrier:D

traxdata
16.02.2005., 19:08
najljepši su mi križani psi u tipu njemačkog ovčara..

late bloomer
16.02.2005., 19:16
mops
mješanci

Marin23
17.02.2005., 01:25
basset hound naravno,pogledajte tu lijepotu http://www.fotolog.net/marin80/?photo_id=10881355

Kurdy Malloy
17.02.2005., 14:26
Od čistokrvnih basset, i bulldog, ali ipak dvi klase ispod mješanaca.Mješanci za mene br.1, i to šta ružniji to bolje.Najdraži su mi mali zdepasti, i da se po mogućnosti ne može ustanovit niti otprilike koja su vrsta.

traxdata
17.02.2005., 17:01
Kurdy Malloy kaže:
Mješanci za mene br.1, i to šta ružniji to bolje.Najdraži su mi mali zdepasti, i da se po mogućnosti ne može ustanovit niti otprilike koja su vrsta.

eee, to, to:D

goddess11211
18.02.2005., 04:39
maltezer i chihuahua:D :D :D

Marin23
18.02.2005., 04:55
ma dajte,basseti su najsmijesniji,najzajebaniji,najlijepsi psi,totalno cudni,totalno beautiful,i iako "pro" kazu da nisu bas pametni,po meni spadaju u najpametnije pse(najtvrdoglaviji su),al ponasaju se kao ljudi,ne jebu nikog,i kontaju sve,totalno su cudo od psa,u biti mjesavina psa i covjeka,nesto divno

Kurdy Malloy
18.02.2005., 09:03
Ma zakon su, ali kažu da su dosta podložni bolestima, a i kad san se raspitiva za ga nabavit spominjali su cifre od kojih mi se zavrtilo.

ljubaznagospodja
21.02.2005., 19:30
koker

medo5
25.02.2005., 11:16
obožavam sve peseke al nekak sam se odlučila za jazavčare i to minijaturne, pa i ja imam jednog(slikica mu je na anuska.blog.hr)

al i kokeri(zovem ih mazice) i basseti i beagle, dobermani
definitivno ne mogu se odlučiti

ja sam matilda
02.03.2005., 16:06
ako se gleda samo na fizicki izgled a ne karakter:

1. faraonski hrt
2. doberman
3. vajmarski pticar

tilla
02.03.2005., 16:09
ima li faraonski hrt neko drugo ime?

Billi
02.03.2005., 17:00
jel mozda salukhi?

Roko
02.03.2005., 17:13
faraonski hrt ne postoji.

ima ti onaj faraonski pas Kelb Tal-Fenek a on je u biti Malteska pasmina.

saluki je perzijski hrt (onaj sa cupavim usima)a sloughi je arapski hrt

konfuzno malo znam

ja sam matilda
03.03.2005., 11:18
faraonski pas Kelb Tal-Fenek

na tog sam mislila, cesto se naziva i faraonskim hrtom, od 60-ih se sluzbeno zove faraonski pas
jako je slican siciliijanskom Cirneco dell'Etna

Billi
03.03.2005., 11:20
http://www.kelb-tal-fenek.com/indexdeu.htm

faraonski.

btw, meni je saluki predivan

cneven
15.03.2005., 12:29
Apsolutno najljepši,
RHODESIAN RIDGEBACK.

Kurdy Malloy
15.03.2005., 13:14
cneven kaže:
Apsolutno najljepši,
RHODESIAN RIDGEBACK.

Strašan pas.U Splitu san vidija samo jednoga.Volin taj đir pasa, ono velik, jak, a dobrica.

cneven
15.03.2005., 13:19
Postoji negdje uzgajaliste kod nas ali vidio sam da su strasno skupi, nekih 700 - 1000 EUR, nisam siguran.

Kurdy Malloy
15.03.2005., 13:26
To ti još i nije puno s obziron da se radi o čistokrvnon pasu koji je kod nas totalno egzotičan.Ja inače ne bi nikad da ni lipe za pasa, budući da ima jadnih napuštenih pasa ko u priči, i neželjenih štenaca mješanaca još i više.Već 4 godine iman mješanca pitaj boga čega, i mislin da ću do kraja života uvik imat nekoga pasa, a koje pasmine će bit jebe me se živo.

shirl
15.03.2005., 15:26
imam doma škotskog ovčara starog 2 godine-stvarno zna uveselit i uljepšat najsumorniji dan. mi smo se dvoumili između irskog setera i škota, ali tad nisu imali leglo iraca i tako je nama stigao naš deny:cerek:

AgathaChristie
17.03.2005., 18:10
Epanjel Breton..Bretonac..ili sto bi ameri rekli BRITTANY:D
Ja imam jednu lepoticu od 13 godina ( juce napunila..ehhh)
Neopisivo dobri,pametni i predivni psi.

Kurdy Malloy
18.03.2005., 10:23
AgathaChristie kaže:
Epanjel Breton..Bretonac..ili sto bi ameri rekli BRITTANY:D
Ja imam jednu lepoticu od 13 godina ( juce napunila..ehhh)
Neopisivo dobri,pametni i predivni psi.

Čudo od pasa, ja san jednoga ima ali vrlo kratko.Dobija je rak i krepa kad je ima 3 godine:(

Harvje
22.03.2005., 18:04
Apsolutno konsterniran da se uopće može diskutirati o ovoj temi jer odgovor je odavno znan
- kinolozi se slažu da je uzor tjelesne ljepote
- psiholozi se slažu da je emotivno najzreliji
- iz MENSE se slažu da je najinteligentniji
- iz knjige definicija čitamo da je to pasmina koja još nije odlučila da li postati čovjekom ili ostati psom

to je

NJEMAČKI BOKSER[COLOR=red]

dylan
22.03.2005., 19:10
onaj pas kaj nosi bacvicu oko vrata:zivili: :zivili:

viky
22.03.2005., 19:27
Kurdy Malloy kaže:
Ja inače ne bi nikad da ni lipe za pasa, budući da ima jadnih napuštenih pasa ko u priči, i neželjenih štenaca mješanaca još i više.Već 4 godine iman mješanca pitaj boga čega, i mislin da ću do kraja života uvik imat nekoga pasa, a koje pasmine će bit jebe me se živo.

Kod mene isti slucaj. S tim sto sam ja 13 godina imala jednog i kada je uginuo nakon par mjeseci sam uzela drugog. Taj drugi sada ima 2 godine. I oba su prekrasni, a sasvim su razliciti. No za mene su najljepsa dva psa koja sam do sada vidjela.
Nisam uopce subjektivna. :p

LordOfTheDance
23.03.2005., 10:21
dylan kaže:
onaj pas kaj nosi bacvicu oko vrata:zivili: :zivili:

Bernardinac!!!:D

Meni najljepsi.

1. samojed ( imam ga doma )
2. malamut
3. huski
4. newfaunland ( valjda se tak pise, onaj VELIKI crni ):cerek:
5. irski seter

uglavnom sto cupaviji to bolji!!!!:D

sisavac
24.03.2005., 11:15
Zlatni retriveri i oni dugoliki jazavcari kaj im se vleha vuceju po podu.....
A imal sam i mjesanca terijera koji je bio jedan od najljepsih koje sam videl...nazalost vise ga nema...

Irja
25.03.2005., 02:28
malamut i huski su mi najljepše pasmine, veličanstveni su!
:)

lucky-strike
26.03.2005., 22:34
samojed,pas super izgleda cijeli je bijel, ima duku dlaku i pitom je:)

ljiga
27.03.2005., 09:36
Harvje kaže:
Apsolutno konsterniran da se uopće može diskutirati o ovoj temi jer odgovor je odavno znan
- iz knjige definicija čitamo da je to pasmina koja još nije odlučila da li postati čovjekom ili ostati psom

to je

NJEMAČKI BOKSER[COLOR=red] Ali ja se ne slažem :p

Lexia
27.03.2005., 19:19
*zlatni retriveri
*škotski ovčari
*maltezeri
*i naravno, irski setteri

Kiana
28.03.2005., 17:45
Labrador :)

Harvje
29.03.2005., 15:51
ljiga kaže:
Ali ja se ne slažem :p

Na temelju toga neslaganja - a glede überhundstva boksera - s vrhunskim svjetskim stručnjacima, znanstvenicima, kinolozima, estetima, psiholozima, biolozima, zoolozima, mensašima i inima, mogu zaključiti samo da
a) imaš problema s ukusom
b) imaš problema s vidom
c) imaš problema s erudicijom.

BOXER ÜBER ALLES!!!

Harvje
29.03.2005., 15:53
Kurdy Malloy kaže:
Strašan pas.U Splitu san vidija samo jednoga.Volin taj đir pasa, ono velik, jak, a dobrica.

DOBRICA????
Sve samo to ne!
Krasan pas, slažem se, no mužjaci su vrlo žestoki i traže snažnu ruku.

Kurdy Malloy
29.03.2005., 15:54
Harvje kaže:
Na temelju toga neslaganja - a glede überhundstva boksera - s vrhunskim svjetskim stručnjacima, znanstvenicima, kinolozima, estetima, psiholozima, biolozima, zoolozima, mensašima i inima, mogu zaključiti samo da
a) imaš problema s ukusom
b) imaš problema s vidom
c) imaš problema s erudicijom.

BOXER ÜBER ALLES!!!

Je je, kako ne, zato i krepavaju rano.Aj ne pričaj pizdarije, boxer je zakon pas, ali da je uber alles :bonk:

Kurdy Malloy
29.03.2005., 15:58
Harvje kaže:
DOBRICA????
Sve samo to ne!
Ne mogu tvrdit, poznajen samo jednoga,a taj je možda iznimka, ili je dobro odgojen.

tilla
29.03.2005., 15:59
Harvje kaže:

bokser se smatra uzorom ljepote; to stoji, a da je emotivno najzreliji i najinteligentniji nikako nije istina. najpametnijim ukoliko su uopće da raspravljat o pameti je border collie imaš ljestvica po netu pa traži.

Billi
29.03.2005., 16:09
tilla kaže:
bokser se smatra uzorom ljepote

prema kojem standardu? boxer ima izraziti diskutabilnu njusku, gubicu, usta, whatever..

prema gradji tijela i izgledu sisa ga doberman jer ima predivno tijelo i ima njusku koja je vecini ljudi "prihvatljivija" od boxerove gubice.

tilla
29.03.2005., 16:11
Billi kaže:
prema kojem standardu? boxer ima izraziti diskutabilnu njusku, gubicu, usta, whatever..

prema gradji tijela i izgledu sisa ga doberman jer ima predivno tijelo i ima njusku koja je vecini ljudi "prihvatljivija" od boxerove gubice.

kinolozi ga smatraju najproporcinalnijim psom. to sam čitala u nekoj knjizi o psima (samo da se sjetim o kojoj se radi).
meni osobno ima i puno ljepših pasa.
:)

Kurdy Malloy
29.03.2005., 16:12
Ma seren se na sve uzore ljepote, i ljudske, i pseće, i sve ostale.Općenito me nerviraju serviranja uzora.Za mene je uzor ljepote Max.

Harvje
29.03.2005., 17:10
BOXER JE UZOR LJEPOTE
Hej psoljupci, ne uzbuđujte se, pitanje koje je pokrenulo ovu diskusiju jest ionako tek akadamsko - SVAKOME JE NAJLJEPŠI NJEGOV VLASTITI PAS, čistokrvan ili ne. Sjećam se stihova Ljubivoja Ršumovića: "I aždaja svome djetetu tepa, rugobo moja lijepa!" Nema veće istine.

A sad se vratimo najljepšoj pasmini - BOKSERU!!!
Bokser jest po većini kinologa tjelesno uzor psa. Stvoren je brojnim križanjima, zato jadnici dosta kratko žive i prilično su osjetljivi, no tijelo, snažno, mišićavo, gipko, širokih prsa doista je prekrasno. Ubrajaju ga i među najinteligentnije pse izražene osobnosti. Temperamentni su vrlo odani, izrazito emotivni. Što se glave tiče, imaju krasne, krupne oči te vrlo izražajno lice. O ljepoti lica nećemo, de gustibus, meni je najljepše.

I zato opetujem: BOXER ÜBER ALLES!!!

A volim i sve druge pse.

I konje! I zamorce! I mačke! I...

viky
29.03.2005., 17:28
Meni je boxer sto se glave tice jedan od najruznijih pasa. Vidjela sam ih u zivo nekoliko i svi su bili dobrice (nisu svi bili zenke), ali da su lijepi - meni osobno nisu.

I zaboravih napomenuti jos jednom, moja mjesanka je najljepsi pas. Sasvim objektivno. :love:

Kurdy Malloy
31.03.2005., 10:12
Harvje kaže:
DOBRICA????
Sve samo to ne!

Potaknut ovim post-om, otvorija san enciklopedoju pasa, u kojoj piše da su odani, prijateljski raspoloženi prema ljudima, i dobri s djecom.

Kurdy Malloy
31.03.2005., 10:13
Harvje kaže:
DOBRICA????
Sve samo to ne!

Potaknut ovim post-om, otvorija san enciklopedoju pasa, u kojoj piše da su odani, prijateljski raspoloženi prema ljudima, i dobri s djecom.

Harvje
31.03.2005., 16:04
Kurdy Malloy kaže:

Hm, ne znam u kojoj si enciklopediji gledao i u kom je kontekstu ta rečenica, ali rodezijski gonič je uzgajan radi lova na odbjegle robove, lova na lavove i sličnu "umiljatu" divljač, što znači da nosi poprilično agresivne gene. Dakako, kao i kod drugih pasmina, njegovo ponašanje ovisi o odgoju, socijaliziranosti etc. Naročito su odani svojim vlasnicima, no ni u kom se slučaju o njima ne može govoriti kao o dobricama poput, recimo, zlatnih retrivera.

tilla
31.03.2005., 16:46
Harvje kaže:
Hm, ne znam u kojoj si enciklopediji gledao i u kom je kontekstu ta rečenica, ali rodezijski gonič je uzgajan radi lova na odbjegle robove, lova na lavove i sličnu "umiljatu" divljač, što znači da nosi poprilično agresivne gene.

Nije uzgajan zbog lova na robove.;)

Tia22
31.03.2005., 19:05
1.engleski koker spanijel
2. jorksirski terijer
3. irski seter
4. Westy
5. Afganistanski hrt

alfred stokes
31.03.2005., 22:19
Njemački ovčar - bez konkurencije :cerek:

Kruska
31.03.2005., 22:20
alfred stokes kaže:
Njemački ovčar - bez konkurencije :cerek:

definitivno:cerek:
pogotovo onaj iz inspektora rexa

Kurdy Malloy
01.04.2005., 15:24
Harvje kaže:
Hm, ne znam u kojoj si enciklopediji gledao i u kom je kontekstu ta rečenica, ali rodezijski gonič je uzgajan radi lova na odbjegle robove, lova na lavove i sličnu "umiljatu" divljač, što znači da nosi poprilično agresivne gene. Dakako, kao i kod drugih pasmina, njegovo ponašanje ovisi o odgoju, socijaliziranosti etc. Naročito su odani svojim vlasnicima, no ni u kom se slučaju o njima ne može govoriti kao o dobricama poput, recimo, zlatnih retrivera.

A jebi ga sad, i buldog je uzgojen za borbe s bikovima, a danas je maza, i koker je u biti ptičar, pa bogami ne znan nikoga ko kokera vodi u lov.

Kurdy Malloy
01.04.2005., 15:26
Kruska kaže:
definitivno:cerek:
pogotovo onaj iz inspektora rexa

I onaj Alfredov je bija strašan:(

Billi
02.04.2005., 10:27
Kurdy Malloy kaže:
A jebi ga sad, i buldog je uzgojen za borbe s bikovima, a danas je maza,

ne apriori.
francuzi, koji su izvedeni iz engleza mogu biti grdi igraci. moja misica ima fore rusiti druge zenke. gurne ih prsima i onda zarezi ali nikad ne grize. to radi ak se netko priblizi djeci ili Figu. inace je dobrica. a njezina je sestra vrlo neugodna, ima los temper.

molester
02.04.2005., 14:08
definitivno BERNSKI PLANINSKI PAS (http://www.berner.org/images/mack_eyes.jpg) :top:

Harvje
02.04.2005., 19:56
Kurdy Malloy kaže:
A jebi ga sad, i buldog je uzgojen za borbe s bikovima, a danas je maza, i koker je u biti ptičar, pa bogami ne znan nikoga ko kokera vodi u lov.
E, ja ih znam mnogo! Koker je odličan lovački pas i aporter.

Inače. da se razumijemo, za mene su svi psi divni i dobri, no neki su genetski više žešći, a drugi manje. Kod nekih se vremenom i mijenja narav. Rodezijski goniči za mene su jedna od ljepših pasmina, uz dobroga gazdu i obuku doista su sjajni, ali nikad za njih ne mogu prihvatiti opis da su dobrice.

*Girlie*
02.04.2005., 22:08
boxer, buldog, pit bul, mops, ...
i volim ruzne pse. one mjesance za koje se nema pojma kojeg su mixa :zubo: a oni cupavi jazavcari su mi skroz slatki. tolko su mi ruzni, da mi ih je podsvjesno valjda zao pa su mi bas zbog toga slatki. ali uvijek prvo kazem boxer. i svaki put kad vidim nekog na ulici, sva se raznjeznim. obozavam ih. lijepi su mi i rotvajleri, pogotovo dok su maleni. mozda i ljepsi nego kada odrastu. zlatni retriver mi je isto lijep. a najruzniji pas mi je, bez dvojbe, pudlica.

prof
02.04.2005., 23:21
Pa ja recimo imam bouvier des flandresa i softcoated wheaten terriera, a odabrao sam ih iskljucivo zbog njihovog physica. Kasnije su mi se i kao "osobe" zavukli pod kozu...:top:

elvira
03.04.2005., 19:55
e meni su lijepi dugodlaki jazavčari. :w

gerrit
07.04.2005., 23:45
Zna li tko sto o Pirinejskim ovcarima ?
to je jedna prekrasna rasa pasa.

grizliadams
09.04.2005., 23:12
daleko najljepši pas je filipinski bijeli gonič! jako rijedak ali njegovo vrijeme dolazi!

grizliadams
09.04.2005., 23:12
daleko najljepši pas je filipinski bijeli gonič! jako rijedak ali njegovo vrijeme dolazi!

Marin23
10.04.2005., 04:53
vec sam napisao,al moram opet spomenuti sorry,najljepsi i najzanimljiviji pas je Basset Hound

tockicha
11.04.2005., 15:34
juzno ruski ovcar :) predivan je, veliki, bjeli, s puno cupave dlake, al ima jedan mali "problem", kad naraste zna imati i vise od 100 kg (oko 100 kg je normalno) :D
jedan od najljepskih peseka kaj sam u zadnje vreme vidla :)

volimljubimce
13.04.2007., 00:35
samoyed...=)

slovenka25
13.04.2007., 09:36
beagle,
pitbul (ali kuje, ne muškarci),
istrski gonič,
flat coatet retriever (neznam hrvatsko ime pasmine),
irski seter ...

ali number 1 je definitivno moj mješanac! :kiss:

Golden Drop
13.04.2007., 10:02
1. Golden
2. Eng. koker
3. Gordon seter
4. RR
5. Njufi

fischer
13.04.2007., 10:31
1. Great Pyrenees

2. Newfoundland

3. Bearded Collie

maca25
13.04.2007., 11:10

a vama?

prvi su mi naravno westiy-i. moj mi je najljepsi na svijetu :cerek:

onda mi se jos sviđaju samoyedi, haskiji, bernski psi, newfoundleri, zlatni retriveri, labradori, bobtailovi(ili kako se vec pise), ma sve ih ja volim:)

baby_bitch
13.04.2007., 11:15
Labradori, retriveri i haski
Uz 2 doma, ja bi još haskija al ne bi bilo dobro :(

Zum-zum
13.04.2007., 11:29
Retriver, labrador, newfoundland, bernski planinski, bernardinac, kavkaski ovčar, šarplaninac, tornjak... joj ko će izdvojit najljepše pasmine... većina pasmina mi je draga.

a najljepša je moja Kaja :cerek:

gani
13.04.2007., 11:29
1. samoyed
2. švicarski planinski pas

Emo§ion:D
13.04.2007., 11:32
Retriver, labrador, newfoundland, bernski planinski, bernardinac, kavkaski ovčar, šarplaninac, tornjak... joj ko će izdvojit najljepše pasmine... većina pasmina mi je draga.

a najljepša je moja Kaja :cerek:

Ovaj slatkiš na tvojoj avatar slikici je ona?:cerek:

Zum-zum
13.04.2007., 12:09
Ovaj slatkiš na tvojoj avatar slikici je ona?:cerek:

da :cerek:

Emo§ion:D
13.04.2007., 13:01
da :cerek:

A bebach mali,preslatka ti je:cerek::kiss:

Cika Bika
13.04.2007., 13:26
Amstaff,Doberman i Argentinska Doga...mani su oni najprekokrasniji :)

Neona
13.04.2007., 13:34
kao što sam napisala na topicu o najružnijim psima, da se sad ne ponavljam - najljepši su mi najdobročudniji pesi (duša i to) a molosi su my favourite

1.shar-pei, engleski mastiff :kiss:
i naravno moj frend husky

ice88
13.04.2007., 15:04
njemački ovčar i aljaški malamut

mo_
13.04.2007., 20:08
Najljepši je bullterijer, a onda dogo argentino...
ma svi su peseki lijepi!

Big Al
13.04.2007., 20:16
1. terijer (ne znam kak se zove!!:confused: kao veći foxterijer ima ravne noge, isto takav rep, žuto-smeđe-cne boje,oštre, frčkave dlake)
2.irski seter
3. sibirski haski

kukuriza
13.04.2007., 20:49
bez ikakve konkurencije i miljama daleko od ostalih sibirski haski

heidy333
13.04.2007., 20:58
pa... ahmm... ne znan sad, to meni na trenutke :D
možda retriver, labrador, rotvajler, maltezer, samojed, aljaški malamut, dosta ovčara....
a ja imam ovog maljenog maltezera Bony :cerek:
Frizura je moe djelo :cool:
(inače oni tako ne izgledaju, al smo ga ošišali, jer mu bude prevruće) :zubo:

http://widget.slide.com/rdr/1/1/3/W/40000000704f0de/1/17/IIKJRYBOzT-uJA2gUymx-am4kLfzJbMD.jpg (http://www.slide.com/s/rRbheGSK4T94RlSZYdBJ95guIDLwnapW?referrer=hlnk)

slovenka25
13.04.2007., 21:28
[QUOTE=Big Al;8102369]1. terijer (ne znam kak se zove!!:confused: kao veći foxterijer ima ravne noge, isto takav rep, žuto-smeđe-cne boje,oštre, frčkave dlake)
/QUOTE]

Airedale terier?
http://www.petplanet.co.uk/petplanet/breeds/Airedale_Terrier.htm

jahorina planina
13.04.2007., 21:50
chow chow (http://www.chowchows.com/images/dogs/rodent.jpg) :cerek: :cerek: :cerek:

joujou
14.04.2007., 14:19
http://www.breedersonline.co.uk/Dogs/Photos/Pekingese.jpg :cerek:

Big Al
14.04.2007., 17:51
[QUOTE=Big Al;8102369]1. terijer (ne znam kak se zove!!:confused: kao veći foxterijer ima ravne noge, isto takav rep, žuto-smeđe-cne boje,oštre, frčkave dlake)
/QUOTE]

Airedale terier?
http://www.petplanet.co.uk/petplanet/breeds/Airedale_Terrier.htm

da,da! thenks! kako se to izgovara u Hrvatskoj?:) Airedale

Sponza ri
15.04.2007., 00:31
chow chow :cerek: :cerek: :cerek:

edith (:
15.04.2007., 00:37
sam0jed,ch0w ch0w,bernardinac,haski.....

Mary Bellows
15.04.2007., 00:42
pa Rhodesian Ridgeback :cerek: :cerek: :cerek:

http://img474.imageshack.us/img474/1746/53818336rhodesianridgebit4.th.jpg (http://img474.imageshack.us/my.php?image=53818336rhodesianridgebit4.jpg)

i nakon RR, Weimaraner
http://www.weimpoint.com/images/allegro10better.JPG

porga
15.04.2007., 01:05
Meni ovaj.
http://i147.photobucket.com/albums/r300/porga_01/13.jpg

Rowan Sawyer
15.04.2007., 01:13
Labrador. Žuti :cerek: :cerek:

http://www.dog-breeds-explained.info/images/labrador-retriever.jpg

joujou
15.04.2007., 13:59
i hrtovi :cerek:

@zr@
15.04.2007., 14:02
također ovi weimarner(kak već)i kod nas baš nepoznata pasmina lagotto romagnolo:cerek: http://img185.imageshack.us/img185/3423/holly230wr3.jpg,ali svi su ok

slovenka25
15.04.2007., 14:18
također ovi weimarner(kak već)i kod nas baš nepoznata pasmina lagotto romagnolo:cerek: http://img185.imageshack.us/img185/3423/holly230wr3.jpg,ali svi su ok

Tvoj? Znam dva iz naše pasje škole, možda se znate?

morana4
15.04.2007., 19:41
Newfoundland

Yo momma...
15.04.2007., 20:09
Beagle
http://img49.imageshack.us/img49/9370/biglo2th7.jpg

Vizsla
http://www.izzy.net/~michaelg/VIZSLA-1.jpg

Kuvasz
http://www.dogbreedinfo.com/images14/KuvaszHILLpuppy014.JPG

Black And Tan English Cocker
http://img525.imageshack.us/img525/205/blackcocker1lp8.jpg

Komondor
http://ees.balticom.lv/Jago2A.gif

Puli
http://img161.imageshack.us/img161/7396/puli20with20cords20sprekn5.jpg

:zubo: :zubo:

Rowan Sawyer
15.04.2007., 22:59
Komondor & Puli :lol: :rofl: :lol: :rofl: :lol: :rofl:

Cleooo
16.04.2007., 11:11
westi terrier:D

same here :top:

joujou
16.04.2007., 11:13
dakle ovaj puli... kako se odrzava ta dlaka :confused:
vodi ga se na dreadove? :zubo:

maca25
16.04.2007., 11:38
mozes mi poslati linkove ili nesto napisati za ove pasmine: komodor i puli.
bas mi zanimljivo izgledaju, a na netu nisam nasla puno o njima.

Smartie
16.04.2007., 12:09
1. sarplaninac
2. malamut
3 rot
4. ridgeback

sve ostalo :p

@zr@
16.04.2007., 13:18
Tvoj? Znam dva iz naše pasje škole, možda se znate?

nije to je holly iz jedine uzgajivačnice registrirane u hrvatskoj koji imaju vrhunske lagottiće.kan-trace.ima ga moja frendica ma prava maza
http://img219.imageshack.us/img219/5215/dsc05154mt4.jpg (http://imageshack.us)
tu je imao repić:D

slovenka25
16.04.2007., 13:41
nije to je holly iz jedine uzgajivačnice registrirane u hrvatskoj koji imaju vrhunske lagottiće.kan-trace.ima ga moja frendica ma prava maza

Sumnjam da su i oni "naši" od tamo. :)

Pennylane
16.04.2007., 14:03
1. Cavalier King Charles Spaniel
2. Labrador
3. Westy

porga
17.04.2007., 06:50
DOBRICA????
Sve samo to ne!

Mislim da bas nisi upravu.
RR trazi nijeznu, no doslijednu ruku, jer ne reagira dobro na grubosti. I zenke su zesce. :-)

LuckyBamboo
18.04.2007., 16:15
1. maltezer :cerek:
2. irski seter
3. dalmatiner
4. jazavčar
5. bigle

linkinpark_girl
20.04.2007., 20:25
LABRADORI ofkors !!!:s :s :s

mala Mimi
21.04.2007., 00:10
ja mislim da su svi psi lijepi na svoj način....baš kao i ljudi....i svatko ima svoj ukus...i svoj stil....i o tome nisu potrebne rasprave.......
.....moje mišljenje :D....

pjegava
21.04.2007., 09:12
hrvatske pasmine definitivno!!! A meni ova:
http://www.dalmatian-croatian.com.hr/Slike/pjegaX01.jpg

gLuqacha
21.04.2007., 09:34
1. yorkširski terijer...:cerek:
2. newfounland :cerek:
3. basset :cerek:
4. maLtezer.. :cerek:
5. doga!!! :cerek:

Ozana
21.04.2007., 21:48
Još dok sam bila djevojčica imala sam jednu knjigu u kojoj je jedan predivan riđi irski seter trčao po livadi. I ta mi slika do dana današnjega ne izlazi iz glave.

Unatoč pravoj poplavi novih pasmina, ovaj pas mi je i dalje najelegantniji pas na svijetu.

polly
21.04.2007., 21:54
Još dok sam bila djevojčica imala sam jednu knjigu u kojoj je jedan predivan riđi irski seter trčao po livadi.

Big Red
i ja sam bila zaljubljena u njega :cerek:

hat
21.04.2007., 23:08
Meni naj naj naj ljepsi pas je afganistanski hrt sa srednje dugom dlakom i kad navrsim nekih 20 god planiram ga nabavit makar prosao cijeli svijet samo da ga nadem:cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek: :cerek:

Niw
22.04.2007., 01:29
zlatni retriver i dalmatiner :cerek:

-ana-
22.04.2007., 02:13
labrador. :)

mousse od čokolade
22.04.2007., 18:52
ma dajte,basseti su najsmijesniji,najzajebaniji,najlijepsi psi,totalno cudni,totalno beautiful,i iako "pro" kazu da nisu bas pametni,po meni spadaju u najpametnije pse(najtvrdoglaviji su),al ponasaju se kao ljudi,ne jebu nikog,i kontaju sve,totalno su cudo od psa,u biti mjesavina psa i covjeka,nesto divno

haha ko da citam sebe :D to smo mi vlasnici basseta.. zaljubljeni u njih. basseti su nasi gazde, a ne mi njihovi. definitivno najpametnija vrsta pasa ikad - sa tako izgradenim stavom "nebu mene niko jebal" :s

da.. to daje odgovor na pitanje - engleski basset mi je najljepsa pasmina :D

anabella_
22.04.2007., 19:28
bullmastiffhttp://www.pups4sale.com.au/bullmastiff_03a.gif, :cerek:

orneex_silver
26.04.2007., 14:41
Njemački ovčar
Allaski malamut
Hasky

_bebi_
26.04.2007., 23:48
Galerija: "Tonino" i "Štenad" (http://www.boxershucky.com/hrvatski.htm) :cerek: :cerek:

http://www.worldclassgsd.com/images/ghandiconarlett2.jpg

http://www.chowchows.com/images/dogs/rodent.jpg http://www.westminsterkennelclub.org/breedinformation/working/images/samoyed.jpg

http://www.enjoy-patagonia.org/patagonia-pictures/gallery_photos/ushuaia/valle-de-los-huskies-perros-15.jpg http://www.celysvet.cz/fotky/aljassky-malamut_2.jpg

http://www.akita-kennel.com/kiryoku/photo1.htm

http://content.cafepress.com/si/347298.feature4.jpg http://www.gopetsamerica.com/basset-hound/basset-hound.jpg

itd. itd...

Djomla
28.04.2007., 11:24
Black russian terrier-Crni ruski terijer

Dosta infformacija pronacete na ovom linku:
http://forum.krstarica.com/showthread.php?t=126370&page=4&pp=25

Hteo bi da pitam clana ovog foruma "profa" gde je nabavio stene Bouvier-a des Flandres-a odnosnoFlandrijskog govedara???

...nyxica...
28.04.2007., 16:54
1.NJEMACKI BOXER-po meni pas s najboljim karakterom :cerek:

weimaraner,bull terijer,njemacka doga,gordon setter

...nyxica...
28.04.2007., 16:57
zaboravila sam i FRANCUSKOG BULDOGA :cerek: :cerek:

denyx
28.04.2007., 17:21
Boxer naravno:top: :) , ne samo posebnim izgledom vec i njegovom osobnoscu :) :)

http://www.svijet-boxera.com/galerija/index.php

...nyxica...
28.04.2007., 17:32
..cim mi se pruzi prva prilika nabavljam jednog..to su tako dragi psi,
NEOPISIVO nikad mi se nije desilo da sam prisla bilo kojem boxeru a da nije poceo mahat s onim svojim repicem tj. cijelom guzicicom,ma joj,obozavam ih... :cerek: :cerek:

najgore mi je kad vidim one zatucane babuskare koje cim ih vide prelaze na drugu stranu ulice,ili ono:fuuj,kak ovaj slini...:mad:

denyx
28.04.2007., 20:48
..najgore mi je kad vidim one zatucane babuskare koje cim ih vide prelaze na drugu stranu ulice,ili ono:fuuj,kak ovaj slini...:mad:

Istina, ne mozes ljudima objasniti da su to ustvari "plisani medeki" :cerek: :D
Ali nema veze, ako se vole plasiti nek uzivaju...:D :D :D

ciganche
01.05.2007., 21:11
Pekinezer :s

AFRODITA69
01.05.2007., 21:21
pa u zg ih imas..prije 20 godina mi smo imali tiffany u susjedstvu-zlatnodlaka,prekrasna...meni su opcenito afganistanski hrtvoi prekrasni ali preferiram zlatne...
meni su faraonci krasni..
irski seteri su lijepi ali jako se znaju razlikovati..u mom susjedstvu je bio jedan ogroman seter-veci nego sto oni zapravo jesu..i bio je posve zaseban..zvao se san i fakat je bio san.samo on mi se dopadao,ostali su ok.

AFRODITA69
01.05.2007., 21:22
od malih rasa-basseti su mi totalno cool.

conversica_kc
02.05.2007., 00:46
bolonjski bišon je predivan pas, mali... Ali ne znam gdje da ga nabavim???

Tweety4c
04.05.2007., 13:10
Zlatni retriver :cerek:

PARAĐOKA
04.05.2007., 21:16
Šarplaninac

bedasta
06.05.2007., 20:43
Siberian Husky:cerek: :cerek:

kukuriza
06.05.2007., 21:41
e konačno da neko zna :s

bedasta
06.05.2007., 21:47
po meni nema ljepse pasmine od sibiraca
oni su mi nekako ...
imaju taj svoj neki ponosni stav kao da im niko nije ravan
o izgledu necu nista ni govorit , jer mislim da nije ni potrebno
a o naravi sve najbolje

kukuriza
06.05.2007., 21:50
pa kad i nema nijednog psa koji se s njima može uspoređivati

bedasta
06.05.2007., 21:54
pa kad i nema nijednog psa koji se s njima može uspoređivati

slazem se ;) :) :)

porga
07.05.2007., 12:50
slazem se ;) :) :)

Onda vi niste pasa u zivotu vidjeli...:rolleyes:

bedasta
07.05.2007., 13:15
Onda vi niste pasa u zivotu vidjeli...:rolleyes:

vidila sam ih dosta
da sa sigurnoscu mogu rec da je Sibirski Husky
najbolji i najljepsi .:s :s :top: :top:

bjelovarcanka
08.05.2007., 01:31
evo da vam se ja javim,ja kao prvo imam bobaca ,mislim na bobtaila i to zenku od malena, i stvarno su privrzeni i prekrasni ,i jednostavno ju obozavam ,i nebi ju mjenjala ni za koju drugu vrstu psa. jedino sta kazete da imas puno vremena za cesljanje ,ali ako volis svoju zivotinju tj svog kucnog ljubimca onda ces se zrtvovati da bude lijepa pa makar tih 5-6 sati frizure.

Wisteria
08.05.2007., 19:34
1. Šnaucer patuljasti srebrno crni

2. Šnaucer patuljasti crni

3. Šnaucer patuljast papar - sol

4. Šnaucer veliki crni

5. jednom šnaucer - uvijek saaaaaaaaaamo šnaucer !!!:s :s :s

ruzhno.pache
08.09.2007., 13:31
bordoška doga!!!

@zr@
08.09.2007., 13:43
bernski planinski pas:cerek:

pivka
08.09.2007., 13:43
ja kad sam vidjela svog tibetanskog terijera dok još nije bio moj.rekla sam sebi samo ovaj pas i nijedan drugi.

otom_potom
08.09.2007., 13:45
west highland white terier, iliti westy:cerek:

°Čudna Biljčica°
08.09.2007., 14:53
meni su najlijepshi sibirski haskiji :cerek:

Minou
08.09.2007., 15:02
Američki stafordski terijeri, akita inu, samojedi, sibirski haskiji ... ima još sigurno no ovi su mi odmah pali na pamet. Prekrasni su

Still wonder
08.09.2007., 15:28
meni su najlijepshi sibirski haskiji :cerek:

i meni,samo nikad nisam imala :tuzni:
mada sam skoro jedno zadzala,nije mi uspjelo:rolleyes:
ljepi su mi i retriveri:grli: i narav im je prekrasna,zaigrani,veseli,miroljubivi psi.:) volim bijele pa crne pa zute.mada je tesko to rec...
male pasmine mi u principu nisu lijepe,mada je svaki pas lijep na svoj nacin. ima krasnih i mjesanaca...

@zr@
08.09.2007., 20:13
meni također i seteri jer su svi druželjubivi i veseli,a i specifični

ne_bi_kavu_ja_bi_sok
08.09.2007., 20:38
hrvatski ovcari i border colli.........:)

aryn
09.09.2007., 00:33
meni je najlljepši chow chow

tikvic30
09.09.2007., 11:59
1 labrador
2 zlatni retriver
3 njemački ovčar
4 haski

ONtipka
09.09.2007., 13:44
broj 1 mi je haski,po mogućnosti sibirski!

porga
09.09.2007., 14:26
Tajlandski ridgeback.

Ninn@
09.09.2007., 15:37
1.zlatni retriver
2.haski
3.samojed
4.labrador

joe_luc
09.09.2007., 15:47
Meni je naravno moj!
Evo jedan pravi pas za stan! :rofl: :rofl: :rofl:

http://img524.imageshack.us/img524/4827/worldsbiggestdogfd4.jpg

Ili mozda ovaj?
http://www.funnyphotos.net.au/userimages/user756_1152163182.jpg

Zum-zum
09.09.2007., 16:07
Đizs :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:

spalato_
09.09.2007., 16:30
meni najdrazi prasac ;)

http://i23.servimg.com/u/f23/11/47/48/19/1naj1010.jpg (http://www.servimg.com/image_preview.php?i=17&u=11474819)

grifone
09.09.2007., 20:56
Ma ja nisam baš fan pasa ali haskiji i vučjaci mi se sviđaju dosta. A one pasmine koje su manje od odrasle mačke ni ne smatram za pse. :o

Miss Dior Cherie
09.09.2007., 21:02
Stvarno ne znam koja bi mi pasmina bila najljepša... svi su oni meni lijepi, ali - najslađi su mi oni koji su po kriterijima drugih ljudi ružni psi.. bulldozi, itd. Meni su preslatke te male gice. Također su mi lijepi dobermani, dogo argentino, bordoške doge su mi isto slatke.....

joe_luc
09.09.2007., 21:14
najslađi su mi oni koji su po kriterijima drugih ljudi ružni psi.. bulldozi, itd.

Imamo nesta zajednicko! zubo

Briselski grifon
http://graphics.boston.com/bonzai-fba/Globe_Photo/2006/12/07/1165527954_6926.jpg
http://images.encarta.msn.com/xrefmedia/sharemed/targets/images/pho/t043/T043376A.jpg
http://www.canadogs.com/images/Brusselsadult4.jpg

mišel
10.09.2007., 13:14
1. njemači ovčar
2. mađarski ovčar, kuvas
3. bernski planinski pas

tonka
10.09.2007., 13:24
1. moje tri prasice ( toy pudla, snaucer, seter) :D
2. engleski/ irski seter
3. njemacki ovcar

samojed
10.09.2007., 13:28
najljepši su SAMOJEDI.....:)

gani
10.09.2007., 14:40
1. Samojed ( imam doma )
2. Akita inu
3. Malamut

Cat_drive
11.09.2007., 00:26
Njemački ovčari:cerek:
i kada su veliki

http://i9.tinypic.com/4qdwdtt.jpg

i kada su mali:cerek:

http://i13.tinypic.com/6btg56s.jpg

neo321
11.09.2007., 10:36
1. samojed
2. akita inu
3. aljaški malamut

Tatsha
11.09.2007., 12:46
švicarski ovčar, naravno subjektivna sam vlasnica jednoga http://img455.imageshack.us/img455/9919/k066rf5.jpg

refugee
11.09.2007., 23:17
Nemrem si pomoc, ali Zlatni na prvom mjestu, pa kavalir kralja charlesa

Ponosna
12.09.2007., 17:36
švicarski ovčar, naravno subjektivna sam vlasnica jednoga http://img455.imageshack.us/img455/9919/k066rf5.jpg
Ovo čudo je prekrasno! Prvi puta čujem za njega. Inače su mi lijepi svi peseki, neki više(molosi i ovčari), neki manje(dugodlake male pasmine). Prekrasne su mi moje ljubavi, bijeli i crni french i crni mops.

Tinach
12.09.2007., 17:46
Nemrem si pomoc, ali Zlatni na prvom mjestu, pa kavalir kralja charlesa

+ westići :cerek:

http://img208.imageshack.us/img208/476/fotografija0002cj9.jpg

anonima
12.09.2007., 17:50
Nova Scotia duck tolling retriever, labrador, mađarska vižla, rottweiler, samojed, aljaški malamut.

me_and_myself
12.09.2007., 22:13
A one pasmine koje su manje od odrasle mačke ni ne smatram za pse. :o

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:top:

Meni beauceron! Najljepsi od najljepsih! :amen:

bla bla bla
15.09.2007., 02:04
1. Gordon (Skotski) seter
2. Border koli
3. Cane Corso
4. Njemacka doga
5. Stafford...

zaratinka
15.09.2007., 21:43
Definitivno SIBIRSKI HASKI (po mogućnosti sa plavim očima),
Labrador i Zlatni retriver...
Ali ja sam ti dobra dušica pa skupljam napuštene mješance po cesti.

Vilibald
16.09.2007., 16:42
Doberman :s :rofl:

kendi_99
16.09.2007., 16:43
labrador, bernardinac, bernski planinski pas......... al stvarno su mi svi psi :cerek:

hentai_girl
16.09.2007., 17:20
meni su svi psi lijepi, nije mi vazno jel imam rasnog psa ili mjesanca, ali koliko sam cula, mjesanci dulje zive od rasnih, kazu i da rasni psi imaju puno vise bolesti tjekom svog zivota...:confused:

imam 4 prekrasna mjesanca:cerek: i nitijedan nije bio kod veterinara osim kada je trebao na cijepljenje...

Miss Dior Cherie
17.09.2007., 01:49
Ja imam dalmatinskog psa, kujicu.. ima 11 godina i isto nikad nije bila kod veterinara osim cijepljenja :)

Cadillac_Tramp
17.09.2007., 17:24
1. Veliki crni šnaucer :s .....imala ga nekoć
2. Dogo argentino ....također imala
3. Njemačka doga ....moj slijedeći pas, kad-tad :cerek:

Decadent Sympozium
17.09.2007., 17:32
Meni osobno najljepše što sam vidio od pasa je Newfoundlandovac.

bjelovarcanka
17.09.2007., 23:38
BOBTAIL br 1...

pumpkin pie
19.09.2007., 19:04
Beat this!
http://www.dog.com/breed/docgrafx/greatdan.jpg

DIO$
27.09.2007., 17:26
Staford:cerek: :cerek: :cerek:

@zr@
27.09.2007., 17:35
lagotto romagnolo http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/s020.gif

blue.eye
27.09.2007., 17:44
http://i177.photobucket.com/albums/w217/stzmajica/svinga1.jpg
moj labic KEKO :cerek:

volim i njemacke doge i bernske planinske pse

joe_luc
27.09.2007., 18:19
http://i177.photobucket.com/albums/w217/stzmajica/svinga1.jpg
moj labic KEKO :cerek:

volim i njemacke doge i bernske planinske pse

Jesi to ti slika/la?
Slika je za 30000!!!! :top: :top: :top:

joe_luc
27.09.2007., 18:21
Staford:cerek: :cerek: :cerek:

I sta je na kraju ispalo sa nabavkom? Jesi ga nabavija? :confused:

DIO$
27.09.2007., 18:30
Posalo sam mu poruku i odg. opet sam mu poslao ali je offline,cekam da vidi poruku i da se dog...najverojatnije uzimam:cerek: :cerek: :cerek:

joe_luc
27.09.2007., 18:36
Posalo sam mu poruku i odg. opet sam mu poslao ali je offline,cekam da vidi poruku i da se dog...najverojatnije uzimam:cerek: :cerek: :cerek:

Aj super! Sretno!!!
BTW sorry na offtopicu!!! :o

ivkic@
27.09.2007., 19:41
Dogo argentino i staford

denyx
27.09.2007., 22:37
1. Boxer :) :kiss:
http://www.svijet-boxera.com/galerija/albums/userpics/10001/normal_boxer_osmica.jpg

2. Boxer :) :kiss:
http://www.svijet-boxera.com/galerija/albums/userpics/10001/normal_boxer_rex_tatek.jpg

joe_luc
27.09.2007., 23:09
Jesu to Vasi? Moj sljedeci pas je Boxer! :)
Nadam se uskoro :o

malehico_girl
28.09.2007., 00:00
eng.koker španijeli,zlatni retriveri,labradori,njemački ovčari,bernski planinski psi,maltezeri,mopsi,biglovi,bernardinci...
ovi su mi najljepši...al meni su svi psi slatki i ljepi...:cerek:

~loo~
28.09.2007., 10:03
beagle, boxer :cerek: :cerek: :cerek:

denyx
28.09.2007., 14:33
Jesu to Vasi? Moj sljedeci pas je Boxer! :)
Nadam se uskoro :o

Jesu,dobar izbor :top: svakako su posebni
i izgledom i karakterom :)

blue.eye
28.09.2007., 17:33
Jesi to ti slika/la?
Slika je za 30000!!!! :top: :top: :top:

je, ja slikala:zubo:

geronimos winner
28.09.2007., 18:03
prva ljubav....AMERICAN STAFFORDSHIRE TERRIER :)

http://i24.tinypic.com/2elyzgl.jpg

http://i21.tinypic.com/2uh4ayu.jpg

i druga ljubav.. PARSON RUSSELL TERRIERI

http://i22.tinypic.com/55qbg4.jpg

http://i23.tinypic.com/10qaykj.jpg

mučača
30.09.2007., 01:08
1)zlatni retriver
2)jorkširski terijer
3)maltezer i vestić
4)haski

lturkano
30.09.2007., 14:50
1. Samojed ( imam doma )
2. Akita inu
3. Malamut

pa dobro gani mislite li vi doći u neko normalno vrijeme na tu livadu jer je moja kira jako usamljena, slažem se sa popisom, ali bih ja okrenula red, prvo 3., pa 1. pa 2.! ha,ha ajde se javite pa da se poigramo malo

LeftAlone
30.09.2007., 22:24
Dalmatiner:cerek:

gani
01.10.2007., 11:11
pa dobro gani mislite li vi doći u neko normalno vrijeme na tu livadu jer je moja kira jako usamljena, slažem se sa popisom, ali bih ja okrenula red, prvo 3., pa 1. pa 2.! ha,ha ajde se javite pa da se poigramo malo

ha ha ha. Gani se tjerala pa smo izbjegavali uobičajene izlaske na livadicu. Sad je s tim gotovo pa se vidimo nadam se uskoro.

diamonds
03.10.2007., 22:46

a vama?

Moj Cavalier King Charles Spaniel :cerek: :D

roxy
03.10.2007., 23:18
irski seter.

ne znam što mi je ljepše kod njega - izgled ili karakter...:cerek:

StellaNova
04.10.2007., 08:11
Cavalier King Charles Spaniel

ako ne vjerujete, kliknite na link u mom potpisu
i uvjerite se sami...
ne samo da su lijepi i pametni i kraljevskog ponasanja
nego imaju i najbolju narav na svijetu

sweetblond
04.10.2007., 11:22
ja imam bernskog planinskog i meni je najljepši, ako tražiš psa, tako da bilo kojeg odabereš, bit će ti najljepši...

Anni24
04.10.2007., 13:55
vajmarski ptičar :D

http://i164.photobucket.com/albums/u37/Anni_Weim/anni3.jpg

Kolembo
04.10.2007., 13:57
Njemacki ovcar i Doberman.:cerek: :cerek:

arwen...
04.10.2007., 14:20
http://i23.tinypic.com/96ahw1.jpg
http://i21.tinypic.com/fu6zww.jpg
:cerek: :cerek: :cerek:

white alien
07.10.2007., 11:48
DOGO ARGENTINO, najljepši pas na svijetu :cerek:
i , naravno, engleski bulldog, kako bi jedan naš dragi prijatelj rekao:"Preljepi su u svojoj ružnoći" :cerek:

SadAngel
08.10.2007., 02:18
Potpisujem Arwen...definitivno shar-pei¨!

http://i204.photobucket.com/albums/bb271/Fat_Wrinkled/Godling%20bebe/P6160388.jpg

http://i204.photobucket.com/albums/bb271/Fat_Wrinkled/Godling%20bebe/P6160410.jpg

http://i204.photobucket.com/albums/bb271/Fat_Wrinkled/Godling%20bebe/3EAV3118.jpg

:cerek:

@zr@
08.10.2007., 10:24
kak su slatki tak zgužvani :cerek: :cerek:

Dubravko1234
08.10.2007., 10:39
eng.koker španijeli,zlatni retriveri,labradori,njemački ovčari,bernski planinski psi,maltezeri,mopsi,biglovi,bernardinci...
ovi su mi najljepši...al meni su svi psi slatki i ljepi...:cerek:

Ja imam eng. koker španijela.jako je živahan

agramer666
09.10.2007., 07:23
cavalir king charles španijel - za mene su bez prave konkurencije :s :top: :s