PDA

View Full Version : padobranstvo

lebowski
03.02.2003., 13:24
Može li me netko uputiti na neke adrese, tečajeve što li već, opisati svoja iskustva...

deatwin
03.02.2003., 14:41
informacije od padobranke u penziji :)

zagreb, jurisićeva (bemti, ne znam broj, ali od trgaca kad krenes prema dole, prva veza lijevo), adresa je zrakomlatnog saveza..tamo prihajaju i padobranci iz luckoga i padobranci iz ekosa..
navratis, popijes kavicu..i zarazis se nacisto..

sta pricati o padobranstvu...

najblize bi bilo: samo padobranci znaju zasto ptice pjevaju :)

makar, ali.......

sve je vise ljudi (citaj klinaca) koji bi se time bavili samo zato sto vole bubnjanje adernalina izmedju usiju (bas maloprije dotakoh tu temu). i svejedno im je jel to paraglajding, padobranstvo, balonastvo, pa bi onda malo ronili s bocama, pa bi malo ultralajta....
puno obijesti, a malo ljubavi prema letu, niti malo predanosti...

a takvi, itakako su opasni kad se sa njima nadjes u grupi iskoka iz aviona, na par somova metara od zemlje...

nadam se da tvoj interes za padobranstvo ne izvire iz zelje da radis nesto opasno, brzo, nesto sto rijetki rade, nego da te vodi neka druga zelja.

sretno

dea

illegale
03.02.2003., 16:41
lebowski kaže:
Može li me netko uputiti na neke adrese, tečajeve što li već, opisati svoja iskustva... odjebi padobranstvo. i upisi sa mnom zmajarstvo. padobranstvo je nesto totalno na foru vojske. red,rad,disciplina,momenat,obaveze, uzas.

zmajarstvo je brzina, visina, priroda i beskrajna sloboda. pa ti odluci.

Septembar
03.02.2003., 19:08
lebowski kaže:
Može li me netko uputiti na neke adrese, tečajeve što li već, opisati svoja iskustva...
haha, ipak te pbe zaintrigirala :p ;)
:top:

illegale
03.02.2003., 20:10
btw, leb. na osnovu tvog psiholoskog profila, siguran sam da padobranstvo nije za tebe.

Sudden Sid
03.02.2003., 21:23
Ja sam se nasao na imf kavi kad je dea pricala o padobranstvu. Od tad panicarim cim ne osjetim tvrdo tlo pod sobom :eek:

Dante
04.02.2003., 00:39
lebowski kaže:
Može li me netko uputiti na neke adrese, tečajeve što li već, opisati svoja iskustva... Bio jedan programer u Monitoru - padobranac. Ej, ti ljudi su skroz puknuti. Veli on jednog dana - Evo dolazi proljeće, lijepi dani, ja više ne radim. Ne računajte na mene. Dosta sam zaradio, sad se samo bacam. Bacanje iz aviona je moj smisao života.

Govorio je o tome s takvom suludom strasti da je skoro mene nagovorio. Mislim da je rekao da je skakanje iz aviona bolje od seksa. Ili je barem tako zvučao. U svakom slučaju čini mi se da se radi o najjačoj drogi na koju se možeš navući. Ipak mislim da to treba izbjegavati.

Pale Blue Eyes
04.02.2003., 00:44
lebowski kaže:

Lebowski... pa jer ti to namjeravas upgrade onih 2%? :))))

seti
04.02.2003., 01:50
joj pa ne da mi se opet... puno smo pisali o svojim iskustvima na starom forumu, vidi tamo jel jos ziv thread

jednog dana cu skociti sa 4k, za svoju dusu. ovo ispod toga mi je trenutno gnjavaza jer nemrem vise provodit cijeli vikend na aerodromu za 3 skoka na dan
Pircov ucenik ;)

deatwin
04.02.2003., 08:22
seti....pircov ucenik :) :) :)

e ljudi dragi, bilo kuda, pirc i mi skup s njim - svuda :)

lebowski
04.02.2003., 13:41
Oke, našo sam si par linkova, evo jednog:
http://www.akck.hr/forum/display_topic_threads.asp?ForumID=2&TopicID=2&PagePosition=1
Ajde vi Pircovi učenici recite im da naprave neke stranice...
Cuo sam da , ako ti se padobran ne otvori, sljedeci skok ti ne naplate. :D

lebowski
04.02.2003., 13:43
E da, ako može iskreno... Koliko ste se usrali kod prvog skoka?

seti
04.02.2003., 14:36
sad sam na nekom kurcevom touchscreenu pa ti nemrem copypaste linka, al probaat cu
ma, nejde, odi na forum.monitor.hr pod "ostali sportovi" imas thread "padobranstvo sa puno fora postova

lebowski
04.02.2003., 14:51
Fala seti, izvini sto sam malo izgubio zifce na jednom drugom mjestu, vidjeces i sam... ;)
I jebotepatak, pa ja imam duzi staz ovdje od tebe. :B
Ispricavam se na offtopicu.
Evo i tog linka...
http://forum.monitor.hr/showthread.php?threadid=13684

illegale
04.02.2003., 19:46
neko mi je rekao da je pirc bio komandos. jel istina? jer neko mi je drugi rek da pirc nije bio komandos vec sljaker.

Septembar
05.02.2003., 00:05
lebowski kaže:
E da, ako može iskreno... Koliko ste se usrali kod prvog skoka?
pa prvi skok ti je uvijek NOCNI :eek:
ocu rec, zamiris i gurnu te u provaliju
ko prezivi pricace :p

ja nisam dosla u priliku da se userem, jer sam polomila nogu 2 dana prije neg sto sam trebala ic na internat i na prvi skok ( i to nakon 3 mjeseca teoretsko-prakrticnih priprema i testova) :mad:

nikad to nisam prezalila. moja mama je slavila i rekla bolje noga nego cijela ti :D
mada znam moze se pomislit da "kad si polomila nogu na obicnoj stepenici, sta bi bilo tek kad bi pala sa 1000 m " :confused:

al jebiga ludih 17, tad sam sve htjela probat... bez straha.
sad nevjerujem da bi hercika izdrzala :o

nego leb, daj ti idi u neki luna ili aqua park
sa onim strmopizdilicama svih vrsti
ak tu ne zatiltas, ondak idi u padobrance
inace, sidi di si :D

Urpanus
05.02.2003., 00:08
Septembar kaže:
nego leb, daj ti idi u neki luna ili aqua park
sa onim strmopizdilicama svih vrsti

Eeee , ali to nije bolje od sexa ... a ništa , leb , pojedi ćevape :D

WORlock
05.02.2003., 15:44
www.skydivecroatia.com

Ovdje mozes naci dosta o padobranstvu u HR. Moj klub nije iz ZG pa ti ne mogu pomoci.
U ZG potrazi Para klub Maksimir, ili Aero klub Zagreb.

studentica21
14.02.2005., 12:34
uzasno me zanima padobranstvo pa me zanima gdje u zagrebu ima klub,tečaj.....

ne znam ništa o tome pa je svaka pomoć dobrodošla....hvala

JoZ@
18.02.2005., 11:28
studentica21 kaže:
uzasno me zanima padobranstvo pa me zanima gdje u zagrebu ima klub,tečaj.....

ne znam ništa o tome pa je svaka pomoć dobrodošla....hvala
bilo ti je vec rjeci o tome na forumu pa potrazi
ak hoces mozes mi se javit i na PM pa te uputim :W