PDA

View Full Version : Najbolja sf konvencija u Hrvatskoj je...

zoran k
16.02.2005., 16:09
Dakle?
Možete i komentirati...

Cairenn
16.02.2005., 16:20
Najbolja sf konvencija u Hrvatskoj je...

..svaka na kojoj se dobro provedem sa svojom ekipom.. ako nema ekipe ili je ekipa jadna, onda konvenciji ni geografska dužina+širina ne mogu pomoći..

Amidala
16.02.2005., 17:20
Istrakon ... Mozda zato sto na njoj i radim (mada sam se uljenila zadnje vrijeme)... Od ostalih sam bila samo na sferakonu, nije da mi se bas svidio....

Gul Remal
17.02.2005., 00:02
Amidala kaže:
Istrakon ... Mozda zato sto na njoj i radim (mada sam se uljenila zadnje vrijeme)... Od ostalih sam bila samo na sferakonu, nije da mi se bas svidio....

Za Istrakon ne znam, ali mi se frendovi svi odreda kunu da je zakon...ako ove godine ne budem imao frku dodjem definitivno.

Sferakon...je sve gori i gori. Zadnjih pet godina sam na njemu i samo se srozava u mojim ocima. Organizacija je jadna, a stav "vi placate da bi mogli sudjelovati i nama raditi promet" mi se definitivno gadi. Prosle godine osim nase Star Trek ekipe i gejmera (sto tabletop sto CCG) nije bilo takoreci nicega osim desetak (ako i toliko!) likova sta su prodavali knjige. Bilo je jos par zanimljivih predavanja i to je bilo to. A ako misle da ce par animeja sto ih pustaju privuc raju, puno srece...

Cairenn
17.02.2005., 10:27
:confused:

meni samo nije jasno zašto tu ko babe tračate jedni drugima umjesto da odete ljudima koji organiziraju sferakon i kažete im šta vam ne valja. možda bi se ekšuli tako nešto i riješilo i poboljšalo..

ja sam im rekla za neke stvari koje meni nisu štimale i imala sam ne jednu nego najmanje deset sesija razgovora o organiziranju sferakona i mislim da smo napravili neke pozitivne pomake. ne ogromne, ali neke jesmo..