View Full Version : kako dalje
Jos nikad nisam osjetila bol u srcu, pravu, fizicku bol... Sve do prije desetak minuta. I znam da je ta bol samo odraz neke druge, neopisive boli koja je valjda morala zadobiti i neki konkretan oblik, provaliti iz mene kao slutnja, kao opomena... Ta ja bol poruka, poziv u pomoć - ne znam kako dalje... Cak ni pisati vise ne znam, cini mi se... Zaljubila sam se u krivu osobu, ni prva ni posljednja. Zasto ta naoko jednostavna cinjenica mijenja moj zivot u potpunosti, melje ga u prah, u prašinu, u eter? Sve je tako slozeno do nepodnosljivosti a ja nemam snage da razmrsim to zmijsko klupko koje me ujeda, ranjava, mrcvari.. Ipak, gledam u mislima njegovo lice i znam da cu ga uvijek voljeti.
Patagonija
28.03.2003., 16:06
Ipak, gledam u mislima njegovo lice i znam da cu ga uvijek voljeti
Kad bi to tako bilo, propali bismo odavno..:D ;)
Nedaj se, proći će.., samo treba vremena.., gledaj da si to vrijeme olakšaš, i to je sve.. treba svašta proživjeti, nije bed, evo proljeće, happy time..;)
Vrijeme mi izmiče, ono je moj prvi neprijatelj... Olako ga poklanjam i trošim:(
Patagonija
28.03.2003., 16:16
Pa nemoj to onda radit pobogu ženo!:confused:
Nije to atomska fizika, porazgovaraj sama sa sobom...;)
valjda mi nema pomoći:( i previše razgovaram sama sa sobom pa opet nikakva korist:(
Patagonija
28.03.2003., 16:32
Ma daj ne seri. Samo budalama nema pomoći.;) Evo Drito Konj će te odvest na kavu, odma će ti bit' bolje..:D
Šalu na stranu.., glavu gore i što bi reko Leb, ne budi plačipička..
Život je lijep, ne troši ga na bespotrebna zamaranja.
bilo bi super da iskoristim tvoje savjete:)) ići će to teško ali hvala ti u svakom slučaju:))
by_your_side
28.03.2003., 19:54
tilia,pitanje je sta je prava a sta pogresna osoba. Mozda te on ne primjecuje, mozda te je ostavio ili mozda postoji neki drugi razlog... sve u svemu znam da je tesko,ali zivot ide dalje.
Moras ici dalje,ma kako to u ovome trenutku izgledalo nemoguce ili ma koliko bilo bolno. Za 2-3 dana bol ce nestati, a vjeruj mi da ces se isto tako za 2-3 mjeseca pitati zbog cega si to plakala.
Zato glavu gore ,duboko udahni i kreni naprijed, jer zivot je i suvise kratak da bi se uzimale duge pauze od njega.
Muskarci ulaze i isto tako izlaze iz nasih zivota, neki znacajniji uvijek ostaju tu u nama i nikada ih ne zaboravimo...
Bol sa vremenom prestane, sjecamo se samo finih stvari i put je slobodan za neke druge ljude, za neke nove pokusaje....
Nemoj previse razmisljati jer ocigledno jos nije vrijeme da shvatis neke stvari.One, vjeruj mi, uvijek dodju nekako iznenadno do naseg mozga (kod mene cak i prekasno:rolleyes: )...
GothicA
28.03.2003., 21:34
tilia kaže:
Ipak, gledam u mislima njegovo lice i znam da cu ga uvijek voljeti.
Zašto? Zašto? Zašto ljudi tako olako koriste riječ "voliti"? Ljudi , jeste li svjesni značenja te riječi? Ne možeš voliti nekog tek ak se u njega zaljubiš. I nemoraš se zaljubit da bi volila.
Indigo Girl
28.03.2003., 22:34
Kaže se voljeti ;)
GothicA
28.03.2003., 23:54
Indigo Girl kaže:
Kaže se voljeti ;)
Ne služim se gramatičkim pravilima niti bilo kojim oblikom pravopisa dok sam online. Nigdje ne piše da je obavezno pisati pravilno, prema tome, dajem si slobodu :D
Drito Konj
29.03.2003., 06:21
tilia,pitanje je sta je prava a sta pogresna osoba. Mozda te on ne primjecuje, mozda te je ostavio ili mozda postoji neki drugi razlog...
ne znam za prava i kriva, za ostavi i drugi razlog ali ak te ne primjecuje znas sta ti je ciniti...
pearl&shine, stara...da...:D
Vera Pavladoljska
29.03.2003., 07:02
tilia kaže:
Zaljubila sam se u krivu osobu, ni prva ni posljednja. Zasto ta naoko jednostavna cinjenica mijenja moj zivot u potpunosti, melje ga u prah, u prašinu, u eter?
eter
ovaj eter me zaintrigiro :confused: :rolleyes: (prof.deformacija),sorry,sorry, sto sam bezosjecajna.......ma nije tilia bit ce to sve ok:rolleyes: , znahs ono kada ti kazhu tako - to mi je uvijek bilo, ono..........kad ne znaju shto bi drugo rekli.
daklem, mozhda ces preboljeti, a mozhda ce ti bash taj dati pechat svim drugim ljubavima, pa ga nikad neces izbrisati iz glave.
nema bash sigurnog odgovora, a bolje da je tako, ponekad.
Ja ipak mislim da ces krenuti dalje, ak' ne - nayebo je onaj koji ce ga "zamijeniti".........e, da, tak ti to ide,djevojchica moja:) :cool:
tilia kaže:
Zaljubila sam se u krivu osobu, ni prva ni posljednja. Zasto ta naoko jednostavna cinjenica mijenja moj zivot u potpunosti, melje ga u prah, u prašinu, u eter? Sve je tako slozeno do nepodnosljivosti a ja nemam snage da razmrsim to zmijsko klupko koje me ujeda, ranjava, mrcvari.. Ipak, gledam u mislima njegovo lice i znam da cu ga uvijek voljeti.
Jooooj mene! Pa kaj je ovo?!?
NISTA na ovom svijetu nije slozeno do nepodnosljivosti. Ne samo da nisi ni prva ni posljednja, vec ti po svoj prilici to nije ni prvi ni posljednji put.
Nemas snage danas, ali ces imati sutra. I lijepo krenuti dalje. Naravno da ce te to malo promijeniti. Kaj mislis da drugi ne uce na takvim lekcijama?
Kakvo mljevenje, kakva prasina? Metlicu u ruke, pokupi sto je ostalo i glavu gore!:)
lebowski
29.03.2003., 11:03
Jos nikad nisam osjetila bol u srcu, pravu, fizicku bol... Sve do prije desetak minuta.
Osjetila bi i ranije da si znala aktivirati nick. :D :D
Uostalom, ako si zaljubila u krivu osobu, kako mozes patiti? Patis valjda kad se zaljubis u pravu osobu, a ona te ne ferma. :cool:
Ajde, odi van, lijepo je vrijeme, igraj badminton, bice ti bolje.
Vera Pavladoljska
29.03.2003., 11:05
lebowski kaže:
Ajde, odi van, lijepo je vrijeme, igraj badminton, bice ti bolje.
nisi normalan :D :D :D
Blaise kaže:
Metlicu u ruke, pokupi sto je ostalo i glavu gore!:)
:top: :top: :top:
Drito Konj
29.03.2003., 14:59
moze i metlicu u ruke, dodi do mene, pospremi i tebi i meni bit ce bolje
usrecit ces jedno neuredno ljudsko bice :D
Gadna je stvar za konjima mest, znam ja, rekla mi moja baba. Samo neznam jel se šalila il' me zajebavala.
Patagonija
29.03.2003., 22:21
Gadna je stvar za konjima mest, znam ja, rekla mi moja baba. Samo neznam jel se šalila il' me zajebavala. :D
tilia kaže:
Jos nikad nisam osjetila bol u srcu, pravu, fizicku bol... Sve do prije desetak minuta. I znam da je ta bol samo odraz neke druge, neopisive boli koja je valjda morala zadobiti i neki konkretan oblik, provaliti iz mene kao slutnja, kao opomena... Ta ja bol poruka, poziv u pomoć - ne znam kako dalje... Cak ni pisati vise ne znam, cini mi se... Zaljubila sam se u krivu osobu, ni prva ni posljednja. Zasto ta naoko jednostavna cinjenica mijenja moj zivot u potpunosti, melje ga u prah, u prašinu, u eter? Sve je tako slozeno do nepodnosljivosti a ja nemam snage da razmrsim to zmijsko klupko koje me ujeda, ranjava, mrcvari.. Ipak, gledam u mislima njegovo lice i znam da cu ga uvijek voljeti.
Zato što nemaš pametnija posla nego da rovariš po sebi, kao prvo. A kao drugo, jer postaješ polučovjek i sve svoje daješ ko loš kockar na jednu jedinu kartu.
Alo, zemlja zove!
Leb, da je prava osoba onda ne bi patila ;)
Love2Bounce
30.03.2003., 14:45
by_your_side kaže:
sve u svemu znam da je tesko,ali zivot ide dalje.
Moras ici dalje,ma kako to u ovome trenutku izgledalo nemoguce ili ma koliko bilo bolno. Za 2-3 dana bol ce nestati, a vjeruj mi da ces se isto tako za 2-3 mjeseca pitati zbog cega si to plakala.
:( da, ali, sta ako nekoga muci upravo ova cinjenica. cinjenica, da smo bili spremni sve dati odredjenoj osobi, zrtvovat se samo radi zajednicke srece, i na kraju se uspostavi da smo sve to totalno pogresno procijenili i zivjeli u zabludi. i ipak, nakon svega, jos uvijek zelimo uspijeti s tom osobom jer osjecamo da ako zaboravimo i krenemo dalje, mozda gubimo nesto jako vrijedno... iako je donijelo puno boli, u situacijama kad te voljena osoba odbacuje od sebe zbog nekih svojih razloga... svejedno se ko pijan plota drzimo toga jer, ipak, s osjecajima nije lako :(
u situacijama kad imam problema u vezi, najgore mi je kad mi netko kaze da ce proci i da cu naci drugog... jer ja, unatoc svemu, i dalje zelim bas njega... :confused: ali dobro, svemu jednom dodje kraj.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.