View Full Version : No One lives forever
Znam da je ovo stara igra, ali je nadsve igriva i meni osobno je jako draga, a i jednostavno "nemremseodvojitodekrana"...
Zapeo sam na (za one koji su je odigrali) onim laserima u sefu, nikako da ih prodjem, jel ima mozda neka caka? Stavio sam ja naocale i sve, 2 sobe sam presao, ali 3 nikako, a da ne govorim ako i prodjem 3-cu, sta je na cetvrtoj!
Ako nema nikakva caka, nego jednostavno spretnost, e onda bi nekog molio ako ima, da mi posta sifre.
Trebala bi mi samo za (ako ima) nevidljivost ili nesto da preskocim te "lasere" u sefu...
Zahvaljujem! ;)
ako se dobro sjecam, tamo imas nekakav otvor na podu koji se slabije vidi i onda svi kao budale prvo pola sata pokusavaju proci kroz tri tisuce lasera. :)
el Duderino
31.03.2003., 00:33
da ne bi tražio kao budala taj otvor na podu ispred treće sobe moram ti reći da se isti nalazi na podu ispred četvrte sobe. dakle, MORAŠ proći kroz lasere u trećoj sobi. da, znam, jebeno je teško. :(
zar nije taj otvor na podu ocigledan? ja sam ga ugledao prije nego sto sam i jednom poginuo od lasera u 4-toj sobi.
Ocigledan je jednom kaza otkrijes gdje je :D :D.
Morat cu pogledat ja to... javim vam, ok? Btw. thanks!;)
Istina! Prije 4 sobe ima na podu otvor... Izmucio sam se da prodjem 3 sobu, ali uspio sam... hvala!
P.S. ako nesto zatrebam... :D ... javim se...:top:
Eto, upravo zavrsio igru... ZAKON! Steta, kratko je trajala...;) :p
Sada prelazim na Hitman 2 i Mafia...
A moram si i nabavit moju najdrazu igru --->>> Resident Evil (1 i 2 sam odmah dosao do kraja, nisam se mogao odvojit) ali sada moram nabavit 3-ku, a ta ima vec nekolio godina, a ja je jos nisam odigrao, sram me bilo... :p :B
STINGer
13.04.2003., 12:23
E moj kUme!;)
Spominješ Resident,pa da i ja dodam koju...naime,Resija su totalno i supertotalno ekskluzivno(rijetkost u današnjem ratu konzoletina!) prebacili na GameCube,tako da se ja kao veeliki fan planiram baciti u trošak i kupiti fakin konzoletinicu i novi Resident da zadovoljim svoju potrebu za malo straha!
Jedino me tješi što čitam da je xbox spustio cijenu na razinu GC-a,pa to vjerovatno znači da će ovome cijena još malo pasti...pretpostavljam da će za još malo cijena konzolice biti jednaka cijeni 2 originalne igre...NEVJEROVATNO!
btw...zadnji resi se zove Zero i radnja se odvija malo prije prvog dijela,a prati priču o posadi onog helića na kojeg družina naiđe na početku igre!
E moj kUme!;)
STINGer
13.04.2003., 21:58
http://www.capcom-europe.com/residentevilzero/
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.