View Full Version : Hotmail
POzdrav svima. Imam problemcic koji me zbunjuje: formatirao sam disk, reinstalirao windowse, staavio internetExplorer 6 i sad ne mogu čitat svoju poštu sa hotmaila!!! Misim, nije mi to neka važna pošta, al na chatu i tak ne dajem svoj mail nego adresu accounta na hotmailu.
Eh sad: hotmail mi stalno prijavljuje da moj browser ne podržava cookije. Zajebavao sam se snjim do besvjesti, poskidao svo osiguranje, prihvaćam SVE, nema nikakvih restrikcija, al on i dalje neće...
U čem je problem???:confused:
AxMi-24
03.04.2003., 19:42
Probaj sa outlookom. Koliko znam on moze skidati mail sa hotmaila sa POP3 protokolom. Pa ti je to i onako jednostavnije nego webmail.
A ovo drugo stavi na najnizi i pogledaj pod advanced setup (ipak je to MS pa treba sve isprobat) i pobrisi sve cookie just in case.
Ako to neradi nabavi mail negdje drugdje nije bas tolika frka.
IMF-ovac
03.04.2003., 19:55
AxMi-24 kaže:
Probaj sa outlookom. Koliko znam on moze skidati mail sa hotmaila sa POP3 protokolom.
A zna li netko postavke koje se upisuju u outlook?
IMF-ovac kaže:
A zna li netko postavke koje se upisuju u outlook?
Ne koristit POP3 već neki njihov, mikrosoftov, a sam će se postavit kad vidi da imaš adresu na hotmajlu.
IMF-ovac
03.04.2003., 23:45
Hvala!!!
Sređeno :top:
:::bouz:::
08.04.2003., 16:09
ko daje pop3 besplatno? yahoo naplaćuje a meni treba nešto free....???
jel zna ko?
IMF-ovac
08.04.2003., 18:35
:::bouz::: kaže:
ko daje pop3 besplatno? yahoo naplaćuje a meni treba nešto free....???
jel zna ko?
Globalnet!
Prijavi se na happy hour. Sve je besplatno ;)
08.04.2003., 18:39
a nešo sam već....hotpop.com :top:
AxMi-24
08.04.2003., 23:18
a nešo sam već....hotpop.com :top:
Ja igh imam vec dugo. Odlican servis bas se nesto mislöim da se i pretplatim za par dolara godisnje cisto reda radi :)
08.04.2003., 23:40
AxMi-24 kaže:
Ja igh imam vec dugo. Odlican servis bas se nesto mislöim da se i pretplatim za par dolara godisnje cisto reda radi :)
a jel znaš možda kako namjestit da mi na mobitel dolazi poruka da mi je stigo novi mejl? jel se to može prek outlooka il kako?
IMF-ovac
09.04.2003., 03:40
Johnny kaže:
Huh! Onda može slobodno i na Hinet mali korisnik, Iskon Optimal, Net4U Home4U, Viponline GO... I tamo je "besplatno" :)
A zašto nebi mogao?
Nešto sam krivo shvatio, ili? :confused:
IMF-ovac
09.04.2003., 03:44
a jel znaš možda kako namjestit da mi na mobitel dolazi poruka da mi je stigo novi mejl? jel se to može prek outlooka il kako?
Koliko znam jedina mogućnost ti je da otvoriš vipov mail i njega forwardaš na mob. Podrazumjeva se da moraš imati vipovu sim karticu u mobu ;)
Zatim mail koji koristiš preusmjeriš na taj vipov i to je to.
09.04.2003., 12:28
nemam vip a to mogu i s yahoo ali hotpop kada forwarda ne ostavlja mejl u inboxu nego ga šalje na Fwr. adrese
09.04.2003., 21:03
Johnny kaže:
Za Cronet:
http://www.htmobile.hr/Cronet/sms/1-sms-mail.asp
Za Simpu:
http://www.htmobile.hr/Simpa/sms/2-sms-mail.asp
ma imam ja to aktivirano...ali neznam kako postići da mi mejl dolazi u inbox i na mob....jer kad Fwr. onda mi odlazi samo na mob a ne ostaje u inboxu
IMF-ovac
09.04.2003., 22:22
Johnny kaže:
:confused: Ili sam ja? Uglavnom, spomenuo si Globalnet kao da je jedini koji nudi besplatni POP3. Ali to nudi SVAKI naš ISP! Mislim, nisam dušebrižnik nijednog našeg ISP-a, ali tek da spomenem...
Ako sam ja nešto krivo shvatio, my apologies! :W
Ma nismo ni jedan krivo shvatili...
Ali ja koristim globalnetov i zadovoljan sam (ne reklamiram!!!)
Zato sam njega i spomenuo. Da koristim hinet vjerojatno bi njega spomenuo :D
Usput... globalnet nudi uz adresu i 20 alijasa, pa... ;)
10.04.2003., 15:10
Johnny kaže:
Obavezno u postavkama za preusmjeravanje označi i da zadrži kopiju na tom serveru. Ta opcija jednostavno MORA biti negdje u setingsima. (Osim ako je mail besplatan. Onda je sve moguće. :) )
da mejl je besplatan...nema te opcije. grbljharrrgh:mad:
Gilad Pellaeon
14.04.2003., 20:57
Mislim da znam kako ces rijesiti problem sa cookijima. Prvo pregledaj datum i vrijeme, mozda si u 2004. god. A to znaci da se cookiji automatski obrisu kada ides se logirati na svoj account. drugo izbrisi sve prethodne cookije, i trece, u internet options stavi na "accept all cookies" (nadam se da si napravio live update sa nortonom ;) )
Ako itko zna hakirati hotmail molim da se javi ovdje. Slijedi nagrada u dolarima za pravog majstora.
pisac_27
19.04.2003., 01:30
Kako da podesim Outlook tako da čitam mail s nekog drugog HTTP servera, a ne Hotmail-ovog?
Tj. kako da saznam ime tog servera... (Ako se izabere Hotmail, on ga sam podesi na adresu services.msn.com/svcs/hotmail/httpmail.asp)
Zanima me konkretno za iname webmail (www.iname.com)
Made In Zagreb
31.03.2004., 07:38
na internetu citam clanke o hakerima i skuzim da navodno ekipa moze provaliti hotmail account :flop: :rolleyes: - kako oni to anprave kaj ima program ili kaj - neka neko objasni.
kpt. Willard
31.03.2004., 09:33
Ne mogu više provalit na Hotmail, izašel je Service Pack 3 for Hotmail Users, koji ispravlja taj propust.:zubo::bonk:
Ma daj ostavi se toga, čim izađe neki exploitmisliš da će u hotmailu samo gledati...BTW. dok se to objavi hotmail je već siguran:rolleyes:
Jel netko zna što se dešava s Hotmailom zadnjih (desetak i više) dana? Nikako se ne mogu ulogirat, a čujem to isto s još nekoliko strana...
Mislim, dokad će to tako??
Meni je jučer proradio iz čista mira! :D
A ulogirat sam se mogla, ali ništa drugo. Čak ni obrisati spam!
Hm, znači da baš i ne šljaka... Nitko ne zna o čemu se radi, tj. dokad će to trajat?
Nitko iz MSN-a ne cita Forum?? :ceka:
Pussy Cat
29.12.2004., 09:44
da, da, svi ameri iz MS-a jedva čekaju čitati forum.hr :zubo:
Ali meni normalno radi - ulogirala se od prve, bez ikakvih problema, čitala, brisala, movala okolo.
i MSN Messenger normalno radi
mrkenangelo
29.12.2004., 09:46
cure, loš vam je horoskop :D
meni hotmail radi normalno, kao i uvijek.
Angry-Someone
29.12.2004., 18:30
i meni radi normalno, cure kaj ste pušile ha?
ornella
30.12.2004., 19:11
ej,ni meni ne radi...ustvari na jednom kompu je sve normalno,a na drugom samo par sto metara dalje ne mogu ga otvoriti..kaze greška na stranici.Danas sam zvala microsoft i čovjek mi slao neke linkove za očistiti komp...sve poduzela po uputama,ali on i dalje ne otvara stranicu.Čak sam i pomislila da nešto nije kod njih u redu,ali opet mi nije jasno kako na jednom kompu otvarama, a na drugom ne...:mad:
Ista stvar ovdje, meni radi a frendici ne.
Doduse, svaki puta kad se zlogiram pojavi se ono "ova stranica nemoze biti otvorena bla bla bla" ali nakon dvije sekunde se ucita i sve ok! Mozda da malo pricekas.....:confused:
Pa čekam već danima... Stranica se pokuša učitat, pustim je dugo, dugo, ali - ništa. Broj pokušaja ulogiranja - bezbroj
Probala sam i na drugom kompjutoru, ali - ništa.
Al mi je iznimno drago zbog svih vas koji nemate probleme :zubo:
hajdi kaže:
Al mi je iznimno drago zbog svih vas koji nemate probleme :zubo:
Ma ti si srce :cerek:
big boy
01.01.2005., 02:57
meni je sve OcKej
pa kada koristite to smece od msn maila nije niti cudno...
bilde kaže:
pa kada koristite to smece od msn maila nije niti cudno...
Bez obzira sto koristis, ocekujes da radi!
Problem s msn-om je stvarno ocit i prisutan. Po kojem sistemu netko moze na mail a netko ne, nisam jos skuzila ali se isto pitanje pokrenulo na par foruma.
Pa, vidjet cemo sto ce biti dalje......
Meni sve radi, ali me već opako nervira što ima toliko malo prostora pa se prebacujem na Gmail.
Nego, jel ima neki način da prebacim sve mailove na Gmail bez da ulazim u svaki pojedino i forwardiram? :D
Potala kaže:
Meni sve radi, ali me već opako nervira što ima toliko malo prostora pa se prebacujem na Gmail.
Nego, jel ima neki način da prebacim sve mailove na Gmail bez da ulazim u svaki pojedino i forwardiram? :D
Mislim da ne:)
Sanja1 kaže:
Bez obzira sto koristis, ocekujes da radi!
Problem s msn-om je stvarno ocit i prisutan. Po kojem sistemu netko moze na mail a netko ne, nisam jos skuzila ali se isto pitanje pokrenulo na par foruma.
Pa, vidjet cemo sto ce biti dalje......
Evo ga....opet je zablokirao! Opet ne mogu ništa po boxu, ali MSN radi! Imam ga samo zbog MSN! ;) To mi je jedini!
:rolleyes:
Sanja1 kaže:
Po kojem sistemu netko moze na mail a netko ne, nisam jos skuzila
kao sto rekoh:D
Zamolba.
Vec nekoliko dana nemam pristup hotmailu,s drugog kompa ide bez problema.
Stobi trebao promjeniti na svom kompu da ponovo imam pristup?
Hvala
Svicar kaže:
Stobi trebao promjeniti na svom kompu da ponovo imam pristup?
A što ti je uopće ( i kako )namješteno:confused:
papa štrumf
10.02.2005., 10:16
baš pogodna tema.
hotmail je jedno veliko smeće :mad: godinama imaju problema, bolje tamo ne otvarati account :flop:
Ipanema
10.02.2005., 10:18
I ja imam taj problem vec mjesec dana... s posla ne mogu ic na hotmail (mogla sam od pocetka).
Mozda imam stariji internet explorer (to mi javlja na gmailu...) :misli:
:mad:
papa štrumf kaže:
baš pogodna tema.
hotmail je jedno veliko smeće :mad: godinama imaju problema, bolje tamo ne otvarati account :flop:
Hotmail je odličan, imam acount tamo već 3 godine. Nikad nije bilo problema.
pepeljara
10.02.2005., 18:20
Ipanema kaže:
I ja imam taj problem vec mjesec dana... s posla ne mogu ic na hotmail (mogla sam od pocetka).
Mozda imam stariji internet explorer (to mi javlja na gmailu...) :misli:
:mad:
vjerovatno je to!
ili je neko na serveru zabranio tu stranicu:D
et..:D
registrirao sam se,ali mi nece dati pristup accountu preko outlooka,kaze da se trebam prijaviti na nesto?
Bjezi od hotmaila, samo problemi s njim. :bljak:
pepeljara
15.02.2005., 21:34
morski_pljas kaže:
Bjezi od hotmaila, samo problemi s njim. :bljak:
:top:
zato je tu gmail:d
1 gb prostora....
a jebiga sad sam vec oglasio tu svoju adresu pa mi je vazno...dal zna neko kak to srediti?
Pazi, Hotmail tebi daje adresu besplatno da se ti svaki put kad oćes nešto poslat ili primit zakačiš na njihove stranice, pogledaš usput reklamice, i tako dalje...
Ono što ti želiš se zove POP3 account. To ćeš naravno morat platit. Ako želiš da ti i dalje sve ostane besplatno, morat ćeš svaki put ić na stranice.
Vanjushka
16.02.2006., 08:21
Naime, vec par dana uopce ne mogu uci na Hotmail stranicu, niti mogu konektovati MSN messenger.
Je li to samo kod mene problem ili je Hotmail u banani??
hotmail je u banani.
zadnja tri dana ja sam mogla uci u inbox ali nisam mogla otvoriti pojedinu poruku,jucer i danas je OK.
na msn messenger se ne mogu logirati ni danas. :flop:
g-mail je uveo chat,samo da se veci broj ljudi prikljuci na njega pa ce biti savrseno :zubo:
Vanjushka
16.02.2006., 09:27
Evo ja na primjer udjem na hotmail preko slobodne telefonske linije, ali na cable ne mogu uci.
Medjutim, ako udjem na korisnicki racun pomocu dial-upa, onda se diskonektujem ali ne gasim stranicu, konektujem se na cable i regularno mogu otvarati foldere i poruke, medjutim ako ukinem stranicu i opet pokusam uci na hotmail pomocu cable konekcije, ne radi :D
AxMi-24
16.02.2006., 11:52
gtalk če uskoro radit sa AIM i ICQ mrežama tako da će biti korisnika ko u priči.
Taj Msn Hotmail, ako tamo želim napravit e-mail adresu, oce li mi ta nova adresa zamjeniti staru t-comovu ili cu imati obje? MSN što mi dolazi installiran vec s kompom, mogu li se tamo prijavit iako imam vec konekciju na internet...
Ne razumijem se u te stvari, pa ako mi tko može pomoći bit ću mu zahvalan...
marco's
05.07.2006., 19:01
odi na www.hotmail.com i tamo si možeš otvoriti besplatnu imejl adresu koja ti neće zamjeniti ovu tkomovu jer je to webmejl :top:
AxMi-24
05.07.2006., 20:19
Rađe si nabavi gmail adresu a ne to sranje od hotmail-a
Rađe si nabavi gmail adresu a ne to sranje od hotmail-a
kako se današnji moderatori ponašaju :zubo: :zubo: :zubo:
spartac
17.01.2007., 14:10
kako da mi u mailu pišu normalno š ž č ... ,a nekakvi znakovi ( vi¹e =više)
totalchaos
17.01.2007., 14:15
nikako ... ne ide....
Firestarter '87.
17.01.2007., 18:36
napisi sa markerom po monitoru :rofl:
kako da mi u mailu pišu normalno š ž č ... ,a nekakvi znakovi ( vi¹e =više)Napises pismo u nekom text editoru koji more pisat' ta slova, pa taj fajl posaljes k'o attachment. :D
wwwalter
17.01.2007., 19:12
zlatno pravilo mail-anja nikad ne piši hrvatske ili neke druge lokalne znakove
Majkus!
27.02.2007., 18:13
Nemoj koristiti dijakritičke (iliti čćžđ) jer su to znakovi koji nisu pristupačni svima i onda kad netkom dođe mail sa tim znakovima neće mu svaki put pisati normalno nego će dobiti one hijeroglife zato bolje pišeš univerzalno i to je to......;)
Constatinopol
27.02.2007., 18:28
Odi na gmail! Na gmailu ščćžđ prolaze! Ak ti treba pozivnica za gmail,samo reci
Killer Death
27.02.2007., 18:43
Pozivnice za Gmail više nisu potrebne.
Ma pisanje tih slova je samo stvar navike, svi će te razumjet i kad pišes s,c,z
darkNess(ie)
28.02.2007., 02:06
bolje ne pisi č, ć, dž i to po netu, jer nemas brige da te netko nece razumijeti
(a to se pogotovo odnosi na one ljude koji ne znaju pravopis, pa kud jos pisu to, napisu krivo :top: )
Jura-zg
01.03.2007., 20:21
Moja preporuka je da ne pišeš naša slova (šđčćž) jer češ ukoliko budeš kontaktirao sa stranicama imati problema. NPR., neko hoće upista tvoj mail a nema taj znak na tastaturi i kaj onda, niš zujiš :D
Killer Death
03.03.2007., 19:18
Da, ali ako ih primatelj ne moze primiti, ne vrijedi nista sto ih gmail propušta.
Npr. probaj poslat s gmaila na yahoo i dobit ces neke hijeroglife.
sjeverni vjetar
04.03.2007., 01:09
može se to napravit ako se u operi forsira da sve stranice otvara s encordingom utf-8 ili windows-1250
radi, ali neke stranice tipa sportnetovog foruma koje su kodirane u nekom iso kurcu onda imaju probleme
Killer Death
05.03.2007., 16:25
Spartac, jel misliš u mailu koji ćeš ti poslat da vidiš znakove il u mailu koji si primio od nekog?
apostol_063
09.12.2007., 16:05
e ovako posto mi jedan prijatelj jako treba a skoro nikada nije na messengeru -.- zanima me kako uci i profil u uzeti mu broj mob-a.ako mozete pomozite ;)
apostol_063
09.12.2007., 16:08
moze li mi itko pomoci stvarno mi treba broj mob-a
ViperPitbull
09.12.2007., 16:21
pa ljepo kliknes na njegovo ime u mesengeru desnom tipkom i onda ides na View contact card i ako ima tamo njegov broj moba eto ako ne onda nista
apostol_063
09.12.2007., 19:24
nema i kod nikoga ne bude jer ja lijepo postavljam to za sebe.znate ono kada se regas da morass ukucati broj mob-a.eh ja bih sada nekako vidio taj broj
ViperPitbull
09.12.2007., 19:36
nema sanse da to vidis.
maserka80
30.12.2007., 22:26
Joooj ovo je vjerojatno početničko pitanje,ali sam se full iznervirala i ne da mi se više..
Kako attach više slika u mailu,hotmailu????
Imam hotmail!!!
I yahoo classic
Jednom sam to uspjela,super je bila opcija, ponudio mi je folder slika u mailu i samo sam trebala označiti koje slike želim poslati i to je bilo to
Sad mi samo nudi Attach,a prije mi je nudilo pod Attach i opciju dali želim File ili Pictures..
Ovako attach jednu po jednu nema smisla.
Help!!!!
Hvala
Conan Persia
31.12.2007., 14:42
pa odi na svoj hotmail racun... stisni new... kao nova poruka... tamo onda gore imas attach files, klikni na to, onda klikni browse i nadji to kaj oces attachati, pa ok, fajl nesmije viti tezi od 10mb ako se dobro sjecam, onda ako si gotova i nezelis vise nista attavhati kliknes gore na attach i pricekas da se uploada... a ako nisi gotova zelis jos attackati, klikni na add more files i isto pricekaj da ti se uploada i onda attachaj drugi faj i tako kolko jos, kada si gotova sam kliknes attach i pricekas i vrati te tamo di pises poruku za mail, ne brini ako to nevidis ali to ce biti attachano, nadam se da sam pomogao, pozzz
maserka80
31.12.2007., 15:24
ma ne to,to znam,i to traje duuugo,trebala bi oko 20ak slika poslati mejlom.
Pimpinell@
31.12.2007., 16:07
dobro pa zar ne možeš kad zaplaviš slike kliknit desnim mišem i ići na send email...
Conan Persia
31.12.2007., 18:31
dobro pa zar ne možeš kad zaplaviš slike kliknit desnim mišem i ići na send email...
Nop, jer si nije namjestila da joj outlook express radi sa hotmailom, inace bi mogla....
maserka80
01.01.2008., 23:10
a kako da mi outlook e. radi sa hotmailom???
maserka80
07.01.2008., 23:44
ne daju mi posebnu temu!!!
Kako da outlook radi sa hotmailom??????
ne daju mi posebnu temu!!!
Kako da outlook radi sa hotmailom??????
Nemoze radit moras platit onda ce radit isto kao i yahoo jedino kaj ti radi besplatno je gmail
maserka80
08.01.2008., 12:59
Ok hvala ti
I još da mi netko reče kako napraviti da to skupa radi.....super!!
Ok hvala ti
I još da mi netko reče kako napraviti da to skupa radi.....super!!
Google use google
Ali evo posto si maserka samo za tebe :p
http://www.google.com/search?aq=0&oq=how+to+setup+gmail&complete=1&hl=en&q=how+to+setup+gmail+in+outlook&btnG=Search
Helly99
12.05.2009., 09:50
Imam hotmail e-mail i svaka 2 dana mi dolaze po 3-4 e-maila na arapskom i tako vec negdje pola godine. Kako blokirat neku email adresu na hotmail-u da mi vise nemoze nista slat ako je to uopce moguce?
Helly99
17.05.2009., 14:44
Hvala na odgovorima, vidim da ste se pretrgli od pisanja :top:
Poslala sam mu email da mi prestane slat i nema nista vec 5 dana :rofl:
Mozda je upalilo.
hack_14
24.05.2009., 15:13
Samo u alatima internet explorera kliknes na kvacicu da ti oslobodi cookie i sa koje stranice da omogucuje cookie:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
seceruuu
12.06.2009., 11:28
:confused:Hitno trebam pomoć. Nikako ne mogu itvoriti svoj hotmail. Piše mi :
Account Closed. Access Denied.
Your account has been closed because of concerns over violations of the Terms of Use. If you want your account to be re-opened, please follow these instructions:
1. Click on the link below, and complete the e-form by providing your name, an email address where we can reach you, and the name of the account that has been closed.
2. In the box labeled Please Select An Option, choose "Connection/Sign In Problem".
3. In the next box labeled Please Select An Option, choose "Account Closed. Access Denied."
4. Complete the two additional questions with a red star (*) by them (they are required fields) and click Submit.
An agent will review your account and notify you within 24-hours if your account has been re-opened. Please DO NOT submit multiple tickets, as this will delay processing of your original ticket
Pa nisam ništa radila.!!!!!
scripta elegans fe
12.06.2009., 12:16
i ti bi da mi sad upadnemo njima na servere i vratimo ti racun?
fino su ti napisali sto trebas napravati u ovom slucaju, ispuni ticket i posalji im...
UltraHardcore
04.08.2009., 20:35
evo instalirao sam si Thunderbird i da si aktiviram account na njemu moram unjeti incoming & outgoing server i ne znam kaj da napišem a koristim hotmail u svojoj e-mail adresi
evo instalirao sam si Thunderbird i da si aktiviram account na njemu moram unjeti incoming & outgoing server i ne znam kaj da napišem a koristim hotmail u svojoj e-mail adresi
Probaj sa ovim:
Enter the following information, and then click Next:
- In the My incoming mail server is a box, click POP3.
- In the Incoming mail (POP3, IMAP, or HTTP) server box, type pop3.live.com.
- In the Outgoing mail (SMTP) server box, type smtp.live.com
UltraHardcore
04.08.2009., 21:38
kaže za pop3.live.com da je konekcija timed out
Probaj onda instalirati dodatnu ekstenziju za Thunderbird, to bi trebalo proci
http://webmail.mozdev.org/installation.html
UltraHardcore
05.08.2009., 16:22
WebMail - Hotmail 1.2.22 could not be installed because it is not compatible with Firefox 3.5.2.
poohica
20.10.2009., 10:48
molim pomoc, vec skoro tjedan dana imam problem sa mailovima u svom inboxu. Kada ga otvorim, sve kao da se "smrzne" ne mogu ih citati, obrisati, prebaciti u drugi folder :ne zna:
Imam hotmail i kad zelim pisati novi meil upisem par slova i on automatski ponudi sve adrese koje su koristene u tom hotmailu. Htjela bi neke od tih adresa obrisati. Ali ne znam kako :(. Ima ona opcija da pokazuje adrese spr. u kontakte i sve koristene. Zelim da ostane to sve koristene ali zelim pojedine obrisati. Kako?
Moze li netko pomoći? Hvala unaprijed.
sanjinko
13.11.2010., 10:41
Nakon što se ulogiraš u Windows Live, u Hotmail padajućem izborniku odabereš Contacts i uređuješ ih. :)
Nakon što se ulogiraš u Windows Live, u Hotmail padajućem izborniku odabereš Contacts i uređuješ ih. :)
ali nisu mi spremljeni u kontakte... što onda?
sanjinko
14.11.2010., 09:23
ali nisu mi spremljeni u kontakte... što onda?
Nisu? Zar se ne spremaju adrese primatelja u adresar kako im se šalju poruke? :confused:
Nisu? Zar se ne spremaju adrese primatelja u adresar kako im se šalju poruke? :confused:
Ne, i kako da ove obrišem? to se pojavljuje i u onom prozoru pretraži poštu.
Znači imam hotmail i kad zelim pisati novi meil upisem par slova i on automatski ponudi sve adrese koje su koristene u tom hotmailu. Htjela bi neke od tih adresa obrisati. Ali ne znam kako . Ima ona opcija da pokazuje adrese spr. u kontakte i sve koristene. Zelim da ostane to sve koristene ali zelim pojedine obrisati. Kako?
sanjinko
14.11.2010., 10:38
Ne, i kako da ove obrišem? to se pojavljuje i u onom prozoru pretraži poštu.
Znači imam hotmail i kad zelim pisati novi meil upisem par slova i on automatski ponudi sve adrese koje su koristene u tom hotmailu. Htjela bi neke od tih adresa obrisati. Ali ne znam kako . Ima ona opcija da pokazuje adrese spr. u kontakte i sve koristene. Zelim da ostane to sve koristene ali zelim pojedine obrisati. Kako?
U Hotmail Inboxu, klik na New, To: povlači samo e-mail adrese iz Contacts (pa neke od tih tamo i obrišeš)
Kako editirati auto suggestion u polju "search email" nisam skužio :ne zna:
hvala ti na trudu ali e da, točno to mi treba "Kako editirati auto suggestion u polju "search email" ili pretraži e-poštu"
nisam se mogla spojiti na hotmail.. javljo krivi pasword ,pa nakon nekog vremena sam uspjela i kad sam se ulogirala dobila sam obavijest da upišem neka slova da provijeri da li sam računalo ili osoba??? šta to znači?? i jel to zabilježi negdje nešto ili? i sad me svaki put pita tu provjeru???
sanjinko
15.11.2010., 08:09
nisam se mogla spojiti na hotmail.. javljo krivi pasword ,pa nakon nekog vremena sam uspjela i kad sam se ulogirala dobila sam obavijest da upišem neka slova da provijeri da li sam računalo ili osoba??? šta to znači?? i jel to zabilježi negdje nešto ili? i sad me svaki put pita tu provjeru???
Radi se o ovom (http://explore.live.com/windows-live-account-characters-picture-verify-faq), zar ne? Ništa strašno, radi se o CAPTCHA (http://en.wikipedia.org/wiki/CAPTCHA):
"Because other computers are unable to solve the CAPTCHA, any user entering a correct solution is presumed to be human." :mig:
Radi se o ovom (http://explore.live.com/windows-live-account-characters-picture-verify-faq), zar ne? Ništa strašno, radi se o CAPTCHA (http://en.wikipedia.org/wiki/CAPTCHA):
"Because other computers are unable to solve the CAPTCHA, any user entering a correct solution is presumed to be human." :mig:
Joj hvala ti. Ali zasto me sada to trazi svaki puta?? Jel mi mogao netko to namjestiti da me to pita ili je to nešto što se tiče hotmaila? Jel to provjerava samo da li sam osoba ili i moju IP adresu ili sl. npr može vidjeti? Već paničarim sorry
sanjinko
15.11.2010., 09:02
Joj hvala ti. Ali zasto me sada to trazi svaki puta?? Jel mi mogao netko to namjestiti da me to pita ili je to nešto što se tiče hotmaila? Jel to provjerava samo da li sam osoba ili i moju IP adresu ili sl. npr može vidjeti? Već paničarim sorry
Kako piše na stranici: "This helps us prevent automated programs from creating large numbers of accounts and sending spam."
Ne bi trebalo svaki put već samo jednom. To "sigurnosno" pitanje bi te snašlo i da si na Gmailu, Yahoo i sl. Tvoju IP adresu može vidjeti i bez toga. Don't panic. :)
Hvala. Ali pita me svaki put tu provjeru :(
sanjinko
15.11.2010., 09:14
Pokušaj Reset your password (https://account.live.com/password/reset), :ne zna: što bi bio razlog da te stalno pita za tu provjeru
Da li je moguce napraviti recover izbrisanih mailova starih preko godnu dana?
Koji se ne nalaze vise u deleted folderu...
Hvala
PunmijeKsvega
18.11.2010., 13:03
ako si na hotmailu, ne... jedino ako ti je nesto stvarno bitno, mozes in probat poslat poruku i pitat ih... eto ;) good luck
sanjinko
18.11.2010., 13:10
Idealno bi bilo povezati Hotmail i Outlook (http://explore.live.com/windows-live-hotmail-outlook-using) te instalirati kakav backup program.
No, ovdje nisu zadovoljeni idealni uvjeti, ili jesu? :rolleyes:
Idealno bi bilo povezati Hotmail i Outlook (http://explore.live.com/windows-live-hotmail-outlook-using) te instalirati kakav backup program.
No, ovdje nisu zadovoljeni idealni uvjeti, ili jesu? :rolleyes:
Ne, radi se o stvarno starim mailovima, outlook nisam koristio, samo online, tj. hotmail.
Nista, a?
sanjinko
18.11.2010., 13:29
Ne, radi se o stvarno starim mailovima, outlook nisam koristio, samo online, tj. hotmail.
Nista, a?
I ja koristim Gmail online, ali kod kuće imam Gmail POP account u jednom e-mail klijentu i na taj način "akumuliram" svaki pristigli e-mail.
Sorry :(
dvukov42
08.01.2012., 09:47
Evo uključio sam se kasnije pa da ne otvaram novi post, imam jedno pitanje a tiče se teme Hotmail. Ako itko zna da mi pomogne na koji način je moguće učitati, ubaciti sliku za kontakte. Nigdje nisam našao mogućnost spajanja slike sa kontaktom. Ako itko zna molim help. Unaprijed se zahvaljujem.
fairy_dea
18.01.2012., 09:47
Dali postoji mogucnost kad mi stigne mail da mi na komp to pokaze? :confused:
Kao neku notifikaciju ili obavjest?
Dali postoji mogucnost kad mi stigne mail da mi na komp to pokaze? :confused:
Kao neku notifikaciju ili obavjest?
možeš podesit u outlooku ili nekom drugom programu za mailove, da primaš preko programa (pop/smtp serveri) znači bez da se svaki puta ulogiravaš na webmail, ja tako imam gmail u outlooku.
odem na inbox kad ono iskoci ovo
http://img688.imageshack.us/img688/5853/62868135.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/688/62868135.jpg/)
Klik na sliku za povecanje.
Zna li netko nešto o tome ? :kokice:
odem na inbox kad ono iskoci ovo
http://img688.imageshack.us/img688/5853/62868135.th.jpg (http://imageshack.us/photo/my-images/688/62868135.jpg/)
Klik na sliku za povecanje.
Zna li netko nešto o tome ? :kokice:
ma to te firefox traži certifikat, samo klikni da razumješ taj rziki i pegalj dalje.
Treba mi pomoć,koristim Hotmail i na laptopu mogu učitati više slika odjednom,znači mogu odabrat 10 slika i on ih odma učita, a na kompiću to nemogu nego moran jednu po jednu, kako da to riješim. I laptop i kompić su na W7.
Hvala
peachwoman
07.04.2012., 02:47
Hotmail mi je počeo raditi probleme još prije par mjeseci, pa sam otvorila novi gmail....
Uglavnom, nova situacija je da mi Hotmail šalje mailove ljudima na kontakt listi, a to nisam ja, neki virus...promjenila sam lozinku i sad više ne znam kaj da radim, ne mogu ga ugasiti skroz, jer jednostavno još nisu svi usvojili moj novi mail..
i još jedna stvar mi kod hotmaila ide neopisivo na živce!:
zašto mi se svi facebook prijatelji pojavljuju na hotmail listi kontakata..nisam ih povezala...zapravo izgleda jako čudno...kad kliknem na hotmail pokaže mi ovako:
http://i40.tinypic.com/1hijq.jpg
I ispod toga popis svih tih kontakata sa fb plus oni koje sam nekad imala na messengeru, messenger više nemam , jer ga ne koristim i izbrisan je sa kompa. Po ovom što prikazuje ispada da ga imam, ali i da nisam povezana sa fb
A kad kliknem na Profil, pokaže mi da sam connected to messenger i na fb:ne zna:
Pa kliknem na manage i kaže ovako:
http://i44.tinypic.com/2pyrsxk.jpg
Jel zna netko riješenje, guglala jesam, ali ja riješenje nisam našla:ne zna:
U postavkama računa možeš sve to podesit i isključit
peachwoman
09.04.2012., 03:04
U postavkama računa možeš sve to podesit i isključit
vjeruj mi nisam mogla isključiti, izbrisala sam mail!nikad više smeće od hotmaila!
leo mesija
17.04.2012., 17:46
Imam windows live mail i hotmail? Šta je jedan , a šta drugi? Oba su na netu ili samo ovaj drugi? Stare mailove iz Outloka sam prebacio na ovaj laptop na kom je i wlmail i tu čitam poruke i slično. U ostale stvari se nisam ni pačao jer mi je i ovo previše. E sad,, ja bih u wlmail otvorio moju novu (drugu) mail adresu, poslovnu. Kad to probam napraviti on mi stavi poruku da sačekam par minuta jer on kao usklađuje račun. Naravno ne uskladi ništa, mene traži neku lozinku za taj mail i kad je unesem on je odbije? Gdje griješim, ako me neko i shvatio što pišem?:durica
Da, Microsoft je totalno iskomplicirao nazive svojih usluga, početniku treba sati da shvatiš što je što, i kada shvatiš nikad ih ne zapamtiš:
Windows live mail (WLM) je program (po microsoftu; servis??) instaliran na tvom kompjuteru, dok je Windows Live Hotmail web stranica (usluga) na koju pristupaš svojim korisničkom računom (Windows Live ID + lozinka).
Ako hoćeš novu email adresu (poslovnu), nemoj upisivati e-mail niti lozinku već klikni na REGISTRIRAJ SE, ispod gumba Prijava, i napravi novi račun.
Time dobijaš hotmail-email adresu, sky drive, i dr..
leo mesija
18.04.2012., 18:54
Da, Microsoft je totalno iskomplicirao nazive svojih usluga, početniku treba sati da shvatiš što je što, i kada shvatiš nikad ih ne zapamtiš:
Windows live mail (WLM) je program (po microsoftu; servis??) instaliran na tvom kompjuteru, dok je Windows Live Hotmail web stranica (usluga) na koju pristupaš svojim korisničkom računom (Windows Live ID + lozinka).
Ako hoćeš novu email adresu (poslovnu), nemoj upisivati e-mail niti lozinku već klikni na REGISTRIRAJ SE, ispod gumba Prijava, i napravi novi račun.
Time dobijaš hotmail-email adresu, sky drive, i dr..
Ja sam htio još jednu adresu u WLM, tj. kako ti kažeš u mom kompjuteru? A ovaj što mi kažeš da napravim će biti na netu kao i yahoo, gmail i slično? Jesam dobro shvatio? U WLM ima opcija - novi račun - e pošta pa dodaj račun- onda ja dodam , a on me traži lozinku i ne prihvaća. O čenu je riječ, zašto traži da unesem novi račun pa mi onda ne da? Ili je to možda sistem za primanje poruke sa nekog drugog maila? :confused:
sanjinko
01.08.2012., 14:57
http://en.wikipedia.org/wiki/Hotmail#Outlook.com
Sviđa mi se novi hotmail aka outlook. Ono što je u početku bio gmail, jednostavnost, bez reklama, pregledan. Veliki korak naprijed po mom mišljenju.
Ja imam problem.
Posto studiram u Mostaru (BiH), ondje koristim laptop i email adresu.
Kad sam kuci u Hrvatskoj, isto ju koristim. Do neki dan nisam uopce imao problema.
No odjednom mi se pojavilo kako trebaju provjerit dali sam to ja, i kliknuo sam na link da mi posalju na drugu email adresu kod koji cu morat upisat kako bi znali da sam ja. No ja kod ne dobijam.
Onda sam isao preko drugog nacina da mi otkljucaju acc, odgovorio im na neka pitanja, kome sam zadnjem poslao email, tko je meni i slicno, i pisali mi je da ce se u roku od 72 sata javit, no evo proslo je tjedan dana, ja ni koda ni odgovora iz Mikrosofta...
Ima li neka email adresa gdje da ima napisem svoj problem i objasnim situaciju pa da mi se to sredi.
Hvala!
sanjinko
08.08.2012., 08:58
Možeš pokušati Send Feedback (https://feedback.live.com/)
ILI
odeš na Outlook.com (http://www.outlook.com/), Sign in with a single-use code (reaktivacija računa SMS porukom)
Hvala lijepo, uspio sam dobit kod na drugu email adresu!
Primjećujem da hotmail ima nov izgled ali ne vidim svoje prijatelje tj. ne vidim svoje kontakte na stranici dok na messengeru nema problema. Kako da ih vratim? Da li moram ponovno dodati?
i ja sam primjetio da izgleda retardirano :ne zna:
kad se ulogiras, ako ti izbaci onaj stari izgled, tamo imas contacts i tamo kliknes, meni se vide svi, a ako ti izbaci novi izgled, imas gore profile i strelicu, kad kliknes na strelicu, jedno od ponudenih je i people i tamo vidis
Vivien35
10.09.2012., 10:29
Sviđa mi se novi hotmail aka outlook. Ono što je u početku bio gmail, jednostavnost, bez reklama, pregledan. Veliki korak naprijed po mom mišljenju.
Meni se uopće ne dopada, i molim lijepo, ako netko zna kako se to može isključiti nek mi kaže...baš sam ljuta :503:
Mephisto
10.09.2012., 14:44
Klikneš na "Settings" ikonu (ikona u obliku zupčanika, gore desno), i odabereš "Switch back to Hotmail" (zadnja opcija).
UltraHardcore
13.09.2012., 19:11
kak da iz novog hotmaila (outlook) maknem da je povezan sa facebook-om?
acapulko
01.10.2012., 01:48
Pozdrav svima....hitno mi treba neko ko je voljan pomoci, da mi pokaze ili da umjesto mene ako zna udje na jedan hotmail akaunt..novac nije problem, hitno mi treba, znate ljubav i ti problemi, molim vas bilo ko, ko mi moze na bilo koji nacin pomoci oko toga...HVALA!
http://fc00.deviantart.net/fs31/f/2008/231/f/c/_Hacker__by_DEVlANT.gif
i ja sam primjetio da izgleda retardirano :ne zna:
kad se ulogiras, ako ti izbaci onaj stari izgled, tamo imas contacts i tamo kliknes, meni se vide svi, a ako ti izbaci novi izgled, imas gore profile i strelicu, kad kliknes na strelicu, jedno od ponudenih je i people i tamo vidis
Vidim samo njihove slike i adrese, nista vise. Ovo mi se ne svidja, kako da vratim stari izgled?
mislim da je netko vec pisao u temi pa pogledaj
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.