PDA

View Full Version : Tema za brbljanje i samo brbljanje - CHATTERS ONLY

kaskader
04.12.2002., 21:06
Koja su nova pravila novog foruma?...jel ih se moze negdje postati da znamo....

Prema tim pravilima mi mozemo onda ocjeniti i rad moderatora.

Kako novi moderator (pes) misli interpretirati ta pravila, provoditi ih i ima li moderator nekakvi program rada (kaj bu toleriral a kaj bu grizel?)

Mark_V
04.12.2002., 21:49
Ajde da cujemo...

Bas me zanimaju pravila Religije...

G.Pes, imas rijec :D

krshcanin
04.12.2002., 23:39
Zao mi ali slobodno reci, ne bih ti zelio otezavati zivot, evo ja sam odvojio topic za mene i I.L-a da drugima ne smetamo, ali vidis da se on toga ne drzi.Zao mi je...

Evo vidis i sam da nije dobro imati posla s tim Lukicem, ja sam nazalost u toj igri, ali ti mozda nisi morala...kaj ti ja mogu...:o

Gospon Pes
04.12.2002., 23:42
U onom novom imas misljenje. :D

kaskader, kad te ulovim, skakal bus s treceg kata! :D
Sve se bude moglo procitati. Nije mi se dalo o tome razmisljati dok ne bude sigurno da moram. Dajte mi do sutra vremena, sve cu reci. Sutjeti i tak nemrem. :D

A zakaj ja tebi odgovaram? Pa kaj nisam neki dan rekla da s tobom necu imati posla? :p

kaskader
05.12.2002., 00:29
Dobro je, prespavaj, razmisli i onda prilozi manifesto....iako bu posle izbora.

Gle, moramo mi znati kak se smijemo mi ponasati...itd.

Ak se pravila nebudu provodila bumo te stiskali.

Gospon Pes
05.12.2002., 00:49
Originally posted by kaskader
Dobro je, prespavaj, razmisli i onda prilozi manifesto....iako bu posle izbora.

Pa tak se to dela. Velis prije, zabrljas, a onda te poslije samo napadaju da si muljal da dobis izbore. :rolleyes: :D
Joj, smijem stenjat? :D

Shtefitza
05.12.2002., 01:38
Pesica!! CEstitam ti na moderaturi Religije! :) :)

Gospon Pes
05.12.2002., 01:44
Deca, fala svima. Zez je kaj si ja nikak ne uspijevam cestitati, imam cak osjecaj da cu pozaliti. :(

Shtefitza
05.12.2002., 01:48
Ma, nemoj se brinuti. Uzivaj dok te zabavlja, a ako postane gusto, mozes odustati.

Mad Nomad
05.12.2002., 03:12
Originally posted by Ame®icano
1. Zabranjeno postati i odgovarati na svoj topik osam puta zaredom.
2. Zabranjeno sjedit 'nako.
3. Zabranjeno stipat moderatora za guzu.
4. Zabranjeno "pas mater".
5. ...

Ma ovo dosadno, hebote. :D

Ej, Ame®icano, sto si mi ukrao slicicu?
Nisi orginalan.

krshcanin
11.12.2002., 22:12
Lakse je biti premijer RH-e nego moderator na Religiji :p :D

Shady
12.12.2002., 04:20
Zašto je uvodni post izazov? :confused:

Semargl
12.12.2002., 08:45
Mogu li ja konačno dobiti odgovor na pitanje, zašto nemam pravo postavljati nove threadove?

gogo
12.12.2002., 09:05
Originally posted by Semargl
Mogu li ja konačno dobiti odgovor na pitanje, zašto nemam pravo postavljati nove threadove?

a jesi li prijavio pravu mail adresu? Naime ne možeš otvarati teme (i još par sitnica) dok ne odgovoriš na mail koji su ti oni poslali na mail adresu.

pozdrav,
gogo

Uranus
12.12.2002., 09:08

Vjerojatno se nisi dobro ulogirao. Trebaš malo pročitati ono što su ti poslali na mail i upisati onu neku kobasicu od broja koju su ti poslali.

Semargl
12.12.2002., 10:55
Eh, onda molim moderatora da mi opet pošalje taj mail, jer sam ga garant greškom izbrisao.

Unaprijed hvala.

gogo
12.12.2002., 12:35
Eh, onda molim moderatora da mi opet pošalje taj mail, jer sam ga garant greškom izbrisao.

Unaprijed hvala.

:):)

e nece ici... to se radi automatski, ne salje ti to moderator.
odi u svoj profile i promjeni adresu i onda ce ti stici mail na tu novu adresu.
A ako nemas neki drugi mail onda jednostavno izmisli neki i ponovo vrati na ovaj istu. Nisam probao, ali trebalo bi raditi...

pozdrav,
gogo

Gospon Pes
12.12.2002., 12:42
Semargl, prije nego tko zna sto napravis, posalji PM Vienni i pitaj njega jer mozda ces si cijeli nick upropastiti. Ako ne ide drugacije, nek ti nick komplet obrise iz baze, pa se registriraj ponovo i NE BRISI mail prije nego si kliknuo link u istom jer taj link ti aktivira nick, inace nista od pola toga.
Dakle, moras dati postojecu adresu.

Semargl
12.12.2002., 12:48
Hej pesice :)

Znaš šta...reci ti Vieni, da on mene odmah izbriše, pa æu se jananovo registrirati da izbjegnemo cijelu frku.

hvala na brizi.

Gospon Pes
12.12.2002., 12:49
Originally posted by gogo
to se radi automatski, ne salje ti to moderator.
odi u svoj profile i promjeni adresu i onda ce ti stici mail na tu novu adresu.

Nece jer taj mail slijedi samo nakon registracije. Kao sto kazes, ide automatski, ali jednom po nicku, pa ako si ga tko obrise, popusio je. :D

Gospon Pes
12.12.2002., 13:06
Semargl, nick ti je aktiviran. Sad bi moralo sve raditi. :)

JaBitTe
16.12.2002., 00:08
koja crna pravila???????????:mad:
pravilo je >>nema pravila<<
kakav moderator takva pravila>>zivio CHAT<<:B

Gospon Pes
16.12.2002., 01:03
Znas kaj? Idi zafrkavati moderatora na Bestu. Ime mu je Sid. :B
A chata uopce tak puno nema. Sama se sebi divim... :B

danaye
14.03.2005., 02:56
Samo za sklone chatu..

adriatic
22.03.2005., 08:46
--------------------------------------------------------------------------------
bozanstvena333 kaže:
Hitler je bio antikrist koji je vodjen okultistima i satanistima kao sto je bio eckardt, krenuo da unisti svijet.

Sve ideje i simbole je pobrao od tibetanskog budizma, ...

Evo da ne propadne topic jednog "stručnog" mišljenja. Više puta sam citatima dokazivao da je A. Hitler bio dobar rimokatolik, a u svakom slučaju nikada nije ekskomuniciran. ;)

Lord_FantoM
22.03.2005., 08:56
slažem se jedina Htilerova mana je ta što je bio Katolik, i da to što je ubijao židove, a oni su bili dovoljno inteligentni da mu daju prednost nad ostatkom svijeta u inteligenciji, pa time i probitku na znanstvenom području... Trebao ih je samo iskoristiti ...
Uništiti sve anglosaksonske, i latinske zemlje, a onda asimilirati germane u slavene i uništiti sve neslavena što je ostalo

:jumping:

spider jerusalem
22.03.2005., 11:02
adriatic kaže:
--------------------------------------------------------------------------------
bozanstvena333 kaže:
Hitler je bio antikrist koji je vodjen okultistima i satanistima kao sto je bio eckardt, krenuo da unisti svijet.

Sve ideje i simbole je pobrao od tibetanskog budizma, ...

pa niste znali da je cilj tibetanaca globalna dominacija? zato si i natjerali kineze da ih okupiraju kako bi se mogli raspršiti po svijetu i zavladati.

Božanstvena666 sve što čita čita sa wc papira. i informacija koje protura su iste kvalitete.

spider jerusalem
22.03.2005., 11:03
a i nick joj govori da je samo pola vraga.

rambi
10.05.2005., 08:59
Ris i danaye na istoj valnoj duzini :zubo:

danaye
10.05.2005., 10:23
Nemre rambi da ne spomene danaye,
Kako bi to ekipa s ljesa okarakterizirala? :cerek:

rambi kaže:
Ris i danaye na istoj valnoj duzini :zubo:

rambi
10.05.2005., 13:15
danaye kaže:
Nemre rambi da ne spomene danaye,
Kako bi to ekipa s ljesa okarakterizirala? :cerek: Ovdje se radi o interpretaciji slobode govora, koju neki ne razlikuju od govora mrznje. Jedan od njih si i ti, kao moderator religije, sto vec moze predstavljati problem... da se mi vratimo na Kartagu.

danaye
10.05.2005., 13:46
još malo offtopic..
rambi kaže:
Ovdje se radi o interpretaciji slobode govora, koju neki ne razlikuju od govora mrznje. Jedan od njih si i ti, kao moderator religije, sto vec moze predstavljati problem... da se mi vratimo na Kartagu.

Posebno je zanimljivo kad tako nešto kaže aspirant za titulu najfanatika foruma. :D
I sigurno jako relevantno mišljenje. :rolleyes:

rambi
10.05.2005., 13:51
danaye kaže:
Posebno je zanimljivo kad tako nešto kaže aspirant za titulu najfanatika foruma. :D
I sigurno jako relevantno mišljenje. :rolleyes: Yep. Na forumu, na kojem, dvije godine zaredom, IL nosi titulu najforumasa ;).

danaye
10.05.2005., 14:00
rambi kaže:
Yep. Na forumu, na kojem, dvije godine zaredom, IL nosi titulu najforumasa ;).

Forumaši birali- forumaši izabrali. ;)
A ti si ljubomorna na titule? :D
Pa možda i ti sad pokupiš jednu..
I.L je izgleda dobio gadnu konkurenciju.. :D

Gaj Julije R!sXXXIV
10.05.2005., 14:11
Lord_FantoM kaže:
slažem se jedina Htilerova mana je ta što je bio Katolik, i da to što je ubijao židove, a oni su bili dovoljno inteligentni da mu daju prednost nad ostatkom svijeta u inteligenciji, pa time i probitku na znanstvenom području... Trebao ih je samo iskoristiti ...
Uništiti sve anglosaksonske, i latinske zemlje, a onda asimilirati germane u slavene i uništiti sve neslavena što je ostalo

:jumping:

Hitler, tj. nacizam je samo jedan od oblika evropskog imeprijalizma i rasizma.
O evropskom imperijalizmu valjda ne trebam previše pisati.
Evropski rasizam počinje onda kad i evrospski imperijalizam - osvajanje teritorija drugih kontinenata.
Do tada su se Evropljani klali i osvajali jedni od drugih.
Ali se i međusobno uvažavali.
Kad počinju porobljavat crnce, Indijance, Indijce, Indonežane i sl. njih nisu uvažavali, jer su bili manje vrijedni.
Osim što su smatrali da intelektualno i fiziološki nazadni, takvim su smatrali i njihovu kulturu (koje i nisu priznavali kao kulture).
Među ostalim, njihove religije su označili kao poganske.
Tako su nastavvili tradiciju antičkih Grka (barbari su svi oni koji nisu Heleni), a i Rimljana koji su preuzeli etnocentrizam od Grka.
U početku osvajanja novih svijetova, postojala je rasprava - da li su bijelci uopće ljudi , tj da li su potomci Adama i Eve- Adam i Eva su bili plavi, pa su zaključili da pripadnici nebijelih rasa nisu potomci Adama i Eve, tj nisu ljudi.

Gaj Julije R!sXXXIV
10.05.2005., 14:20
No, poslije Darwina stavovi se malo ublažuju.
Nebijelim rasama se priznaje status ljudi. Vjerojatno su i oni potomci Adama i Eve, ali su se evolucijski malo unazadili, dok su bijelici se unaprijedili.
Nebijele kulture su barbarske (hm, hmmmmm, isti antički Grci, zar ne?)
I nebijelim ljudima se može vjerovati, ali samo onima koji su civilizirani, što uključuje odricanje od vlastite kulture, jezika i vjere, te pokrštavanje.
Te primitivne zajednice (termin je još i danas u upotrebi) treba civilizirat. Milom ili silom. Povest ih na pravi put. Od njih napravit Božje ljude, a ne da su pogani.
E, ite tako nastaje najveći kulturocid u povijesti čovječanstva, a predvodnik toga je Katolička Crkva.

Gaj Julije R!sXXXIV
10.05.2005., 14:37
Prve, akademske teorije rasizma javljaju se u francuskoj. Ovo prije je bio rasizam akadmeski nerazrađen, i logičan slijed ekonomskog, vojnog, vjerskog i etičkog centrizma i imperijalizma.
Prve Francuske rasističke teorije tvrde da se Francuzi sastoje od dvije rase - Galsko-Romanske i Germanske. Germanska je nadređenaGalo-Romanskoj (to je korjen rasizma nacizma).
Dokaz superiornosti Gremanske rase nad Galoromaskoj je ta što su Germani (Franci) rasturili Galoromane i njihov Zapadni Rim. Franci-Germani su osnovali svoju Franačku, u kojoj su držali potlačene Galoromane. Svi fr. kraljevi su Germani. Germani vladaju Francuskom, Galoromani su treći stalež - opravdano.
Nosioci francuske revolucije, pa kasnije NApoleon (proglasio se i Rimskim Carem), zatim pokret otpora u ww2 su se prozivali Galoromanima, suprotnost rasistima.
No, to nije bitno za cijelu priču.
Taj rasizam preuzimaju Englezi i dalje ga razrađuju. Činjenicom da su Germani, a rasistička teorija tvrdi da su Germani superiorni u odnosu na ostale, objašnjavaju, ali i opravdavaju svoj imperijalizam.

Gaj Julije R!sXXXIV
10.05.2005., 14:48
Pobornik toga je bio i britanski PM Chamberlain.
U isto virijeme Njemačka se oporavlja od strašnog i za nju pogubnog ww1. Država je u kaosu, bjedi.
Javlja se Hitler, koji od Engleza peuzima teoriju o germankom rasizmu.
Ima viziju Njemaca kao jedine čiste, arijske, germanske rase (svi ostali germanski narodi su se zaprljali negermanskom krvlju i genima). Zato je Njemačka jedina država i jedini narod koji će biti centar svijeta.
Jedina opasnost da Njemci zaprljaju svoju krv, a i da im na svjetloj budućnosti rase i države stane netko su - Židovi.
Uzor nove Njemačke je i SAD. Hitler je bio očaran njihovim napretkom. Kako su iz kolonije brzo napredovali do najmoćnije države svijeta.
U čemu je Hitler vidio tajnu njihova uspjeha?
U tome ško ih je malo u odnosu na teritorij koju imaju. Stoga, je trebalo proširit životni prostor Njemaca. Pogotovo prema Istoku.
Dalje - Amerikanci su imali besplatnu radnu snagu - crnce, ako i indijance.
To su rase koje su iza svih evrpsokih rasa. Njih je trebalo istrijebiti, dok ne budu oslabljeni da pružaju bilo kakav otpor. One koje preostanu, treba socializirati da služe kao besplatna radna snaga.
Hitler vidio najbolju priliku za širenje i porobljavanje na Istoku. On je vidio u Slavenima američke Indijance - ljude beuz kulture, jezika- bilo čega. Nijh nije bilo šteta pobiti ili porobiti. zato je istočnu Evropu nazava - Nova Evropa! - prostor prazan za Njemce, tj čistu arijsku rasu!

Enchantress
10.05.2005., 15:52
Na chat temi na Duhovnosti su me ignorisali :( , pa možda ovde neka dobra duša obrati pažnju na mene. :p ;) Naime, može li se menjati e-mail u profilu? Znam da jedno vreme nije moglo.

Ne da mi se da otvorim temu na Helpu.

Balkanijan Pig
10.05.2005., 16:16
Enchantress kaže:
Na chat temi na Duhovnosti su me ignorisali :( , pa možda ovde neka dobra duša obrati pažnju na mene. :p ;) Naime, može li se menjati e-mail u profilu? Znam da jedno vreme nije moglo.

:kava:

:B

Gaj Julije R!sXXXIV
10.05.2005., 16:20
Enchantress kaže:

Ne čini to!

danaye
10.05.2005., 17:25
Enchantress kaže:

Može se,
iako ne znam što se dešava kod promjene adrese- nisam nikad probao,no citirat ću ti pesa s helpa:

Promjena adrese vas vraca u status ne(do kraja)registriranih

iz čega slijedi da na novi mail dobivaš link za aktivaciju.

Enchantress
10.05.2005., 17:51
danaye kaže:
Može se,
iako ne znam što se dešava kod promjene adrese- nisam nikad probao,no citirat ću ti pesa s helpa:

Promjena adrese vas vraca u status ne(do kraja)registriranih

iz čega slijedi da na novi mail dobivaš link za aktivaciju.
Taman htedoh da napišem kako niko da iskaže malo ljubavi prema bližnjem, kad se pojavio danaye. :)

Ranije sam menjala adrese, no jedno vreme nisu slali sa foruma link za promenu, pa posle nisi mogao opet da se loguješ. Ne znam jesu li to popravili. :misli:

danaye
10.05.2005., 17:54
Da, bilo je neko vrijeme problema- ali koliko znam sad je sve u redu.

Enchantress
10.05.2005., 17:56
danaye kaže:
Da, bilo je neko vrijeme problema- ali koliko znam sad je sve u redu.
Probaću. Hvala. :)

danaye
10.05.2005., 18:07
Enchantress-
ako hoćeš(i da budemo sigurni) pošalji novi mail, ili pesu ili IMF-ovcu nek ti srede,da ne bi bilo bilo kakvih problema
ili možeš meni pa ću proslijediti. ;)

rambi
10.05.2005., 20:05
danaye kaže:
Forumaši birali- forumaši izabrali. ;)
A ti si ljubomorna na titule? :D
Pa možda i ti sad pokupiš jednu..
I.L je izgleda dobio gadnu konkurenciju.. :D :nono:

Ne praviti se blesavim... forumasi birali i izabrali najforumasa i sad biraju najfanatika foruma... that was my point :raspa:

Da ponovimo lekciju:
danaye kaže:
još malo offtopic..

I sigurno jako relevantno mišljenje. :rolleyes:
rambi kaže:
Yep. Na forumu, na kojem, dvije godine zaredom, IL nosi titulu najforumasa ;).

Enchantress
10.05.2005., 20:09
danaye kaže:
Enchantress-
ako hoćeš(i da budemo sigurni) pošalji novi mail, ili pesu ili IMF-ovcu nek ti srede,da ne bi bilo bilo kakvih problema
ili možeš meni pa ću proslijediti. ;)
Već sam uspela da promenim adresu. :) Ali, hvala u svakom slučaju. :kiss:

danaye
10.05.2005., 23:18
rambi kaže:
:nono:

Ne praviti se blesavim... forumasi birali i izabrali najforumasa i sad biraju najfanatika foruma... that was my point :raspa:

Da ponovimo lekciju:

Znači tvoj point je da su ovaj forum i forumaši koji pišu na njemu..kakvi?

Gaj Julije R!sXXXIV
10.05.2005., 23:45
Danas na Trsatu otkrili kip Ivana Pavla 2!:flop: :flop: :flop: :bljak:

Balkanijan Pig
11.05.2005., 08:44
tovariš Ris IV kaže:
Danas na Trsatu otkrili kip Ivana Pavla 2!:flop: :flop: :flop: :bljak:
Mora da nisi mogo spavat zbog toga :rofl:

A jadno nase malo :grli: :(

Mozda da potrazis strucnu pomoc? :misli:

adriatic
11.05.2005., 10:15
tovariš Ris IV kaže:
Danas na Trsatu otkrili kip Ivana Pavla 2!

Zato sam odustao od svoje kave sa šlagom. NIsam htio biti u lošem društvu. :B

Uranus
11.05.2005., 10:31
adriatic kaže:
Zato sam odustao od svoje kave sa šlagom. NIsam htio biti u lošem društvu. :B

Nadam se da se ne vidi od 'Jelušića'. Adritatic? :D

adriatic
11.05.2005., 10:47
Uranus kaže:
Nadam se da se ne vidi od 'Jelušića'.

Bilo kuda - policjoti svuda ...:flop:

Uranus
11.05.2005., 11:50
adriatic kaže:
Bilo kuda - policjoti svuda ...:flop:

Mi volimo Rijeku plavo bijele boje
I mi volimo Rijeku kao oci svoje
Plavo bijela najljepša je boja
To je, to je boja majstora sa mora

Ale... ale... ale, ale, a Fiume
Ale... ale... ale, ale, a Fiume

:rofl:

rambi
11.05.2005., 15:58
danaye kaže:
Znači tvoj point je da su ovaj forum i forumaši koji pišu na njemu..kakvi? :nono:

Ne koji pisu, vec oni koji se kloniraju da bi glasovali na raznoraznim anketama ;).

danaye
13.05.2005., 01:02

Kloniranje nije specifičnost samo jedne strane da bi se glasalo na raznoraznim anketama.
dapače ;)

adriatic
13.05.2005., 10:52
danaye kaže:

Kloniranje nije specifičnost samo jedne strane da bi se glasalo na raznoraznim anketama.
dapače ;)

Jest, kada svi znamo da je to sprdačina, onda se možemo dobro nasmijat.

Ali kada je IL "izabran" za najforumaša onda su to (gotovo svi) shvatili za ozbiljno ( a on se i danas hvali svojim uspjehom), ja ću opet ponovit da to smatram najvećom sramotom ovog Foruma u ovih pet godina.

Enchantress
13.05.2005., 15:41
Sve te izbore ne treba shvatati ni najmanje ozbiljno. Svako može otvoriti 100 nickova u jednom danu i iskoristiti ih za glasanje. To je samo zezalica i ništa više. ;) :)

duvdevan
06.06.2005., 17:53
I.L kaže:
Nitko danas neće pasti "pokošen" jer TO više nema snagu. jer Bog ima novi Izabrani narod - Duhovni Izrael - nas- KRŠĆANE!

:lol: naročito tebe... i danaya

toorkish
06.06.2005., 18:03
duvdevan kaže:

Samo da mahnem duvketu, long time, no see. :w

I.L
06.06.2005., 20:36
duvdevan kaže:

A što zapinješ za - danaye? :rolleyes:

Nešto te boli? Ako te boli idi - liječniku. Ili nekoj Kazarskoj vračari!:cool:

UmpaUmpa
06.06.2005., 22:52
komarac kaže:
Pusti se ti Hunta i otkrij nam konačno šta je to između vas dvojice. Nestrpljivi smo, a Hunt je već pobjegao kad sam ga pitao, a i ti nešto ne želiš otkriti. Dosta je ovih crnih tema, daj da proslavimo jednu novu ljubav... :grli: :tulum: Sto se krije... Nas tajni agent je prosvercao sliku mise u OKC:
http://sturtle.com/pics/delvilleschoolofplato.jpg

dominikx10
07.06.2005., 11:00
ovo si ružno učinio :(

ne vjerujem da ja IL takva sljedba...samo je u zabludi

UmpaUmpa
07.06.2005., 12:30
dominikx10 kaže:
ovo si ružno učinio :(

ne vjerujem da ja IL takva sljedba...samo je u zabludi Ti ne znas ILeta... Ili ne znas platona... Ili ne poznas ovu sliku, to je Jean Delvillova Platonova Skola... Po tom pitanju je ILko cisti platonist...

I.L
07.06.2005., 12:45
UmpaUmpa kaže:
Ti ne znas ILeta... Ili ne znas platona... Ili ne poznas ovu sliku, to je Jean Delvillova Platonova Skola... Po tom pitanju je ILko cisti platonist...

We're dicks! We're reckless, arrogant, stupid dicks!

Umpin potpis.

:W

dominikx10
07.06.2005., 14:45
adriatic kaže:
Jest, kada svi znamo da je to sprdačina, onda se možemo dobro nasmijat.

Ali kada je IL "izabran" za najforumaša onda su to (gotovo svi) shvatili za ozbiljno (a on se i danas hvali svojim uspjehom), ja ću opet ponovit da to smatram najvećom sramotom ovog Foruma u ovih pet godina.

hm...je li IL lažirao izbore? :confused: :D

sad moguće su dvije opcije:
1) IL nije lažirao izbore, tj. većina ljudi ga smatra najforumasem
2) IL je lažirao izbore i time uništio sve što se trudi propovijedati i zapravo jest sotonin sluga

obe opcije su mi vrlo uznemirujuće....

Nemruth Dagi
07.06.2005., 14:53
dominikx10 kaže:

obe opcije su mi vrlo uznemirujuće....

Da si malo duže ovdje, vidio bi da uznemirujuće djeluje sama činjenica da on to radi već godinama i da mu se ništa ne može mada krši osnovna pravila foruma.

"Izbori" su najmanje zlo koje je ovdje napravio i koje svestrano još radi.

"IGNORE za nore" je kurativa.:top:

komarac
07.06.2005., 15:05
dominikx10 kaže:
1) IL nije lažirao izbore, tj. većina ljudi ga smatra najforumasem

Da sam prvi ovdje, pomislio bih da je i to moguće, ali ne sjećam se kad ga je zadnji put netko pohvalio. Sve sami topici o PROBLEMU zvanom I.L. A to njega još hrani jer misli po onoj staroj narodnoj izmišljenoj za luzere: "iza dobrog konja se diže prašina".
:lol: :lol: :lol:
Jedina sličnost je riječ "konj".

Balkanijan Pig
07.06.2005., 16:29
komarac kaže:
Da sam prvi ovdje, pomislio bih da je i to moguće, ali ne sjećam se kad ga je zadnji put netko pohvalio. Sve sami topici o PROBLEMU zvanom I.L.
Rekao bih da vecina nije protiv njega, ali ta vecina nema ni volje raspravljat sa par usijanih glava koje se po svim podforumima zderu zbogILkota. To je samo vasa zabava, uzivajte :rolleyes: :D

UmpaUmpa
07.06.2005., 23:04
I.L kaže:
We're dicks! We're reckless, arrogant, stupid dicks!

Umpin potpis.

:W Pussies don't like dicks!.. because pussies get fucked by dicks.

Umpin potpis.

Jel me volis, ILko?

I.L
08.06.2005., 17:43
UmpaUmpa kaže:
Pussies don't like dicks!.. because pussies get fucked by dicks.

Umpin potpis.

Jel me volis, ILko?

Ne voli te tvoja mama, zašto bih te ja volio!:D

veslaj...:B :W

UmpaUmpa
08.06.2005., 18:26
I.L kaže:
Ne voli te tvoja mama, zašto bih te ja volio!:D

veslaj...:B :W Pussies don't like dicks!.. because pussies get fucked by dicks.

UmpaUmpa
11.06.2005., 20:47
‘Allah turned girl into dog’

Punishment meted out after girl mishandles Quran, according to rumor circulating at Arab-Israeli town

TAIBEH – Harsh punishment? A Muslim girl from Taibeh was punished by Allah and turned into a dog, according to rumors that have been circulating in the Arab-Israeli town this week, Arab-language newspaper Panorama reported.

According to the rumors, the harsh punishment was meted out after the girl, upset by her mother’s request to bring her the Quran as she was watching television, threw the holy Muslim book at the mother with disdain.

The newspaper decided to look into the rumors and sent a reporter to check where they originated. As it turned out, the source was a photocopy of a news story posted in Taibeh’s largest mosque. According to that report, taken from the Internet, the unusual story happened in a Muslim country in Asia.

Local women say they saw story on TV

However, the newspaper reported, the rumor changed several versions as it was passed on. At one point, the dog apparently “moved” from to one of the Persian Gulf countries, and from there to Gaza, before ending up in Taibeh itself

Later on, women in Taibeh even claimed they saw the story featured on Palestinian television and on Israel’s channel 33.

The newspaper reporter also turned to the Muslim leaders to ask their opinion on the matter. One religious cleric responded that the story was obviously baseless, “since Allah doesn’t need to turn a girl into a dog in order to prove his strength. If Allah wants to prove his power he can make the entire universe shake.”
Prema glasinama koje kruze izraelskim arapskim gradicem, Taibeom, Allah je muslimansku djevojcicu pretvorio u psa. Prema prici, majka djevojcice ju je zamolila da joj doda kuran dok je djevojcica gledala televiziju, djevojcica se naljutila i bacila kuran na majku, na sto ju je allah za kaznu pretvorio u psa. Pricu je zapocela izraelska arapska novina, panorama. Jedan vjerski vodja je odbacio tvrdnju kao nonsens, jer "allah ne treba pretvoriti djevojcicu u psa da dokaze svoju snagu. Ako allah hoce, moze zatresti cijeli svijet."

Je li ovaj pas nekoc bio djevojcica? :eek:
http://www.ynetnews.com/PicServer2/01082004/513170/DSCF1865_a.jpg

izvor: http://www.ynetnews.com/articles/0,7340,L-3097669,00.html

Molim procitati reakcije, genijalne su.

mobyXXL
11.06.2005., 20:53
cini mi se da pokretac topica opet nije uzeo svoje lijekove :rofl:

duvdevan
11.06.2005., 21:33
UmpaUmpa kaže:
Pricu je zapocela izraelska arapska novina, panorama.

banorama...:zvrko:

morbidangel
11.06.2005., 22:01
jel u mužjaka ili u kuju?:D

UmpaUmpa
11.06.2005., 22:26
morbidangel kaže:
jel u mužjaka ili u kuju?:D Pa pise psa, valjda muzjaka... Izrasla joj pisha...

smjeskica
11.06.2005., 22:41
A poenta topica je...ako je uopce ima?

UmpaUmpa
11.06.2005., 22:43
smjeskica kaže:
A poenta topica je...ako je uopce ima? Nemoj bacati kuran na svoju majku jer ce i tebe allah pretvoriti u psa.

smjeskica
11.06.2005., 22:47
UmpaUmpa kaže:
Nemoj bacati kuran na svoju majku jer ce i tebe allah pretvoriti u psa.

Kao sto sam i mislila...bez smisla i poente.
Kako ti se da :rolleyes:

UmpaUmpa
11.06.2005., 22:48
smjeskica kaže:
Kao sto sam i mislila...bez smisla i poente.
Kako ti se da :rolleyes: Ti smatras da se smije gadjati vlastitu majku kuranom?

52X32X52
11.06.2005., 23:02
UmpaUmpa kaže:
Nemoj bacati kuran na svoju majku jer ce i tebe allah pretvoriti u psa.

predobro :lol:

Arye
11.06.2005., 23:03
duvdevan kaže:
banorama...:zvrko:

:lol: :lol: :lol:

bcacot!

Vojnik Gorčin
12.06.2005., 20:00
Negdje sam prpčitao da se žaba pretvorila u princa zato jer je žabca poljubila princeza. Šta misliš umpa ko stoji iza toga?

Imaš pravo jednom pogađati!

I.L
12.06.2005., 20:06
UmpaUmpa kaže:
Ti smatras da se smije gadjati vlastitu majku kuranom?

Smije, ali ...Talmudom.:B

Arye
12.06.2005., 20:21
I.L kaže:
Smije, ali ...Talmudom.:B

ILko, ILko, ako te Isus čuje izbacit će te iz kršćanstva općenito, a ne iz pojedinih crkava. Pa zar je to kršćansko ponašalje?!

Vojnik Gorčin
12.06.2005., 20:47
moderatori, prebacite ovu temu na književnost ili na zanimljivosti!

Ovdje se radi o bajci u 21. st.

satanfromNorthPole
12.06.2005., 21:26
Vojnik Gorčin kaže:
moderatori, prebacite ovu temu na književnost ili na zanimljivosti!

Ovdje se radi o bajci u 21. st.

i zato je topicu i mjesto ovdje :top:

Vojnik Gorčin
12.06.2005., 21:32
satanfromNorthPole kaže:
i zato je topicu i mjesto ovdje :top:

Istraži pojmove kao što su bajka i mit!

to ti je za dva!

satanfromNorthPole
12.06.2005., 21:35
Vojnik Gorčin kaže:
Istraži pojmove kao što su bajka i mit!

to ti je za dva!

a ti ucini korak dalje pa istrazi na cemu se zasnivaju religije :top:

Vojnik Gorčin
12.06.2005., 21:42
satanfromNorthPole kaže:
a ti ucini korak dalje pa istrazi na cemu se zasnivaju religije :top:

na prirodnoj čovjekovoj potrebi duše da vjeruje. zavisi sve od toga da li vjeruje u drveni štapić u sladoledu, muhu na nebu ili u real thing.

Duša je ta koja traži!

dijete da pozješ razliku između mita i bajke ne bi sebi dozvolio reći da je to bajka - nego mit!;)

satanfromNorthPole
12.06.2005., 21:48
Vojnik Gorčin kaže:
na prirodnoj čovjekovoj potrebi duše da vjeruje. ...

Duša je ta koja traži!

:lol: ako te veseli samo ti daj, mene ovo veseli :top:

Vojnik Gorčin kaže:
dijete da pozješ razliku između mita i bajke ne bi sebi dozvolio reći da je to bajka - nego mit!;)

drago mi je da si ipak izvukao bit iz konteksta :top:

Vojnik Gorčin
12.06.2005., 21:53
nemoj se šicati riječima!
ne stoji ti!

satanfromNorthPole
12.06.2005., 21:57
Vojnik Gorčin kaže:
nemoj se šicati riječima!
ne stoji ti!

satan said you'll be my slave in afterlife , untill then papa :w

Vojnik Gorčin
12.06.2005., 22:10
Sad ći ti ispričati jedan vic pa traži poentu!

Zaganja ti čovjeka vampir i ovaj se dadne u trk!
I dok je tako trčao bježeći od vampira čovjek se dosjeti i zastane!

Pred vampirove zube izvali križ nadajući se da bi se tako mogao spasiti!

Vampir zastanepogleda križ i....
nasmije se
pa reče:

"Ne pali to kod mene jarane ja sam prešao na Islam!"

duvdevan
10.07.2005., 17:57
Dardan kaže:
Tvoj komentar ne zasluzuje nikakav odgovor , a o autenticnosti Tore imao bih napisati jos stotonu ovakvih primjera( na primer kako Jakov PRIJEVAROM zadobija blagoslov svog oca i ..........) ali smatram da je pametnome je i ovo dovoljno .

pretpostavljam da kad kažeš "pametnome" misliš na sebe...ili danaya ;)

danaye
10.07.2005., 20:05
duvdevan kaže:
znači, antisemitsko huškanje, za tebe nije uvreda...;)

kao da to već nismo znali.

imaš opomenu.

virtualni duvdevan govori o huškanju.. :rofl:

Bilo bi šteta ne čitati te na forumu. :kava:
dosadno. :D

danaye
11.07.2005., 01:30
mobyXXL kaže:
Pozdrav iz Zagreba u slučaju da razumiješ hrvatski, a mislim da za jednu judejku sasvim dobro šprehaš hrvacki :B

Nemruth je iz izgubljenog plemena :D

danaye
11.07.2005., 02:04
duvdevan kaže:
pretpostavljam da kad kažeš "pametnome" misliš na sebe...ili danaya ;)

A navodnici na pametnom znače.. što?
Objasni nam, virtualni duvdevane. ;)

Nemruth Dagi
11.07.2005., 07:54
danaye kaže:
Nemruth je iz izgubljenog plemena :D

Kojoj niti Intifada niti Torcida ništ nemre.:W

duvdevan
11.07.2005., 10:41
danaye kaže:
virtualni duvdevan govori o huškanju.. :rofl:

Bilo bi šteta ne čitati te na forumu. :kava:
dosadno. :D

aj, konačno da i ti priznaš što sve toleriraš i što te zabavlja na forumu.

duvdevan
11.07.2005., 10:58
danaye kaže:
A navodnici na pametnom znače.. što?
Objasni nam, virtualni duvdevane. ;)

shvatio bi ti sam, da nemaš navodnike...;)

danaye
11.07.2005., 10:59
Nemruth Dagi kaže:
Kojoj niti Intifada niti Torcida ništ nemre.:W

:D

Baron Samedi
11.07.2005., 12:37
Zeev Zion kaže:
Nije ih izbacila već ih nije uvrstila u TANAH, što je bitna razlika, a za taj postupak ima itekako puno opravdanja, u suštini radi se o tome da sadrže ideje strane Židovstvu, no o tome više neki drugi put. Osim toga taj postupak je povijesan i zabilježen i zna se dobro tko kako i kada je učinio kanonizaciju, tako da otpada teorija falsifikata (falsifikatori inače po tvojoj logici javno obznanjuju svoje metode i namjere), no ionako neuvrštavanje nekih tekstova ničim ne opovrgava autentičnost ostatka kanona. "Knjiga Zakona" koja je navodno izgubljena, potkrepljuješ kojim materijalnim dokazima?
A RASHI? Što je RASHI? :W

Pod a):

Savjetujem ti da se NE PREPIRES za Aurorom. On je potpuno zabijen u svoj sistem, bez ikakve mogucnosti da mu se nesto prigovori ili pripomene. K tome, jedan je od sluzbenih 6 AntSheme na IMF-u, tj. jedan od 6 za koje se neosporno slazu svi Borgovci.

Pod b):

Nije li Rashi ona vrsta sira s orasima? :)

danaye
12.07.2005., 00:04
duvdevan kaže:
shvatio bi ti sam, da nemaš navodnike...;)

Pa objasni onda. ;)
virtualni duvdevane. :lol:

danaye
12.07.2005., 01:17
Baron Samedi kaže:
Pod a):

Savjetujem ti da se NE PREPIRES za Aurorom. On je potpuno zabijen u svoj sistem, bez ikakve mogucnosti da mu se nesto prigovori ili pripomene. K tome, jedan je od sluzbenih 6 AntSheme na IMF-u, tj. jedan od 6 za koje se neosporno slazu svi Borgovci.

Za privatne poruke postoji opcija pm-a na forumu. :kava:

Baron Samedi
12.07.2005., 01:22
danaye kaže:
Za privatne poruke postoji opcija pm-a na forumu. :kava:

To nije bila privatna poruka, to je bilo upozorenje.

Sad idem traziti tvoje, slicne poruke po threadovima i nadam se da ces biti tako dobar i divan da ih sam maknes...

Vazi? :)

danaye
12.07.2005., 02:15
Baron Samedi kaže:
To nije bila privatna poruka, to je bilo upozorenje.

Sad idem traziti tvoje, slicne poruke po threadovima i nadam se da ces biti tako dobar i divan da ih sam maknes...

Bila je i je privatna poruka.

a to što se ti nadaš ili misliš-to je tvoj problem.
Mene baš i ne zanima. ;)

No, imaš PŽK pa se žali.

I.L
12.07.2005., 12:02
Baron Samedi kaže:
Pod a):

Pod b):

Nije li Rashi ona vrsta sira s orasima? :)

A "borgovci" (i to ste ime ukrali, znaš već od koga) su neki faktor, oliti 'čimbenik' na IMF-u? :rolleyes:

Previše ste vi umišljeni, mossadovci, ne okreće se svijet oko vas. :flop:

Ante
16.07.2005., 21:34
I.L kaže:
A "borgovci" (i to ste ime ukrali, znaš već od koga) su neki faktor, oliti 'čimbenik' na IMF-u? :rolleyes:

Previše ste vi umišljeni, mossadovci, ne okreće se svijet oko vas. :flop:

Bar ne prepravljaju Bibliju kao ti ovdje http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=103010:D .

Adura
23.07.2005., 06:10
Samo kratki pozdrav ekipi sa religije.

:w

mobyXXL
04.09.2005., 21:00
Nemruth Dagi kaže:
Materijal koji ćeš iskoristiti za svete ciljeve ne smije biti okaljan, prišiješ mu "djevičanstvo" i može sve ispočetka.

I tako par puta......sve dok postoji i jedan koji u to vjeruje.

iiiiiii evo jeeeeee opet Nemruth Dagi tj ženski parsifal :rofl: Eto u tvojim prožvakanim stereotipima se može iščitati samo bolesna mržnja prema kršćanstvu no nažalost toliko si neinventivna da ne kažem neinteligentna da se ta mržnja vidi iz aviona. A kako dotična ne vjeruje uopće u Boga i činjenicu da je njemu sve moguće pitam se što dotična radi o podforumima koji zahtjevaju i malo inteligencije kao što je religija ???

mobyXXL
04.09.2005., 21:03
Jacques de Molay kaže:
Otkud ti to da je bila nevina? U originalu piše: mlada ŽENA.

buahahahaha :lol: A ti si vidio i čitao "original" jelda? :lol: :lol:

Nemruth Dagi
05.09.2005., 08:08
mobyXXL kaže:
iiiiiii evo jeeeeee opet Nemruth Dagi tj ženski parsifal :rofl: Eto u tvojim prožvakanim stereotipima se može iščitati samo bolesna mržnja prema kršćanstvu no nažalost toliko si neinventivna da ne kažem neinteligentna da se ta mržnja vidi iz aviona. A kako dotična ne vjeruje uopće u Boga i činjenicu da je njemu sve moguće pitam se što dotična radi o podforumima koji zahtjevaju i malo inteligencije kao što je religija ???

:klap:

I opet nećeš na IGNORE, jopec drobi XXL.
Zabavljaj publiku svojom inteligencijom (sic!)i inventivnom kršćanskom ljubavi koju tako širiš.

Choronzon333
05.09.2005., 08:12
iiiiiii evo jeeeeee opet Nemruth Dagi tj ženski parsifal Eto u tvojim prožvakanim stereotipima se može iščitati samo bolesna mržnja prema kršćanstvu no nažalost toliko si neinventivna da ne kažem neinteligentna da se ta mržnja vidi iz aviona. A kako dotična ne vjeruje uopće u Boga i činjenicu da je njemu sve moguće pitam se što dotična radi o podforumima koji zahtjevaju i malo inteligencije kao što je religija ???

A gdje ti vidiš mržnju prema kršćanstvu u parsifalovim tekstovima? Ja otvoreno mrzim i kršćanstvo i kršćane i tako se i izražavam, ali parsifal postavlja samo pitanja na koja je vama jako neugodno odgovoriti.

mobyXXL
05.09.2005., 16:55
Choronzon333 kaže:
A gdje ti vidiš mržnju prema kršćanstvu u parsifalovim tekstovima? Ja otvoreno mrzim i kršćanstvo i kršćane i tako se i izražavam, ali parsifal postavlja samo pitanja na koja je vama jako neugodno odgovoriti. ,

naravno da je neugodno odgovoriti kad su pitanja jako glupa i nemaju veze s mozgom. Vi njuejdžeri vjerujete kojekakvim kretenima kao što je Dan Brown pa onda nemožete ništa ni shvatiti. Kršćani na forumu su jedini još ludi da s ovakvim luđacima raspravljaju svi drugi su vas odjebali na ignore a da i mi to učinimo mogli bi laprdati u prazno :W

parsifal
05.09.2005., 21:32
mobyXXL kaže:
iiiiiii evo jeeeeee opet Nemruth Dagi tj ženski parsifal :rofl:

eto nemruth

sada si se sama uvjerila koliko si nisko pala !
ljudi su te poceli dozivljavati kao zenskog :cice: parsifala :B

samo nam nisi rekla jesi li ti to dozivjela kao uvredu :azdaja: ili kompliment :mirko:

Nemruth Dagi
06.09.2005., 08:07
parsifal kaže:
eto nemruth

sada si se sama uvjerila koliko si nisko pala !
ljudi su te poceli dozivljavati kao zenskog :cice: parsifala :B

samo nam nisi rekla jesi li ti to dozivjela kao uvredu :azdaja: ili kompliment :mirko:

Koljega....napisati ću pamflet naslova;

"Kako je časno bilo družiti se sa Parsifalom"

U nakladi "Kršćanske prošlosti"

Naravno, s time dat će mi Bog beneficirani staž i najbolje sjedeće mjesto u nebeskoj predstavi "Kako se katolici poslije zemaljske smrti suočavaju sa likom boga kojeg su sami izmislili ".

Choronzon333
06.09.2005., 09:03
mobyXXL kaže:
,

naravno da je neugodno odgovoriti kad su pitanja jako glupa i nemaju veze s mozgom. Vi njuejdžeri vjerujete kojekakvim kretenima kao što je Dan Brown pa onda nemožete ništa ni shvatiti. Kršćani na forumu su jedini još ludi da s ovakvim luđacima raspravljaju svi drugi su vas odjebali na ignore a da i mi to učinimo mogli bi laprdati u prazno :W

Naravno da nemaju veze s vašim mozgom, kada ga vi niti nemate. Nemaš dapače niti jedan suvisao odgovor, pa ga onda optužuješ da postavlja glupa pitanja, da mrzi kršćane i sl.
Uostalom, znaš za onu staru: Ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori.

mobyXXL
06.09.2005., 20:24
Choronzon333 kaže:
Naravno da nemaju veze s vašim mozgom, kada ga vi niti nemate. Nemaš dapače niti jedan suvisao odgovor, pa ga onda optužuješ da postavlja glupa pitanja, da mrzi kršćane i sl.
Uostalom, znaš za onu staru: Ne postoje glupa pitanja, samo glupi odgovori.

glupi odgovori? Pa upravo svaki tvoj upad odnosno post je odgovor frustriranog malog poganina koji mrzi živjeti među kršćanima umjesto da napravi svima uslugu i odjebe tamo gdje ima manje kršćana

Choronzon333
07.09.2005., 09:12
mobyXXL kaže:
glupi odgovori? Pa upravo svaki tvoj upad odnosno post je odgovor frustriranog malog poganina koji mrzi živjeti među kršćanima umjesto da napravi svima uslugu i odjebe tamo gdje ima manje kršćana

Ja vama da radim uslugu? ta ti je dobra. :lol:

GnothiSeauton
07.09.2005., 09:50
Šta previše kave učini od čovjeka :kava:

http://aus-www.rasip.fer.hr/users/mbarisic/ParsifalPretjerao.JPG

Serenellian
07.09.2005., 09:51
Choronzon333 kaže:
Dvije stvari bi svakako mogao napraviti, dragi "sotonisto":

1. Ispravi "Allmighty" u "Mighty" (jer samo Bog po definiciji može biti svemoćan), ili barem u "Almighty", ako ti je imalo stalo do pravopisa. :lol:

2. U profilu ti piše, rođen '78. Nešto tu ne štima, vjerojatno si i tu pogriješio (stavio 7 umjesto 8). Takav mentalni sklop do sada sam viđao samo kod sedamnaestogodišnjaka. Doduše, možda si zaostao u razvoju...

Već sam pomišljao da te stavim na "ignore", ali ovako je zabavnije. :D

Choronzon333
07.09.2005., 10:13
2. U profilu ti piše, rođen '78. Nešto tu ne štima, vjerojatno si i tu pogriješio (stavio 7 umjesto 8). Takav mentalni sklop do sada sam viđao samo kod sedamnaestogodišnjaka. Doduše, možda si zaostao u razvoju...

Bolje biti vječno mlad nego zastarjeti u 25, kao što se tebi dogodilo. Ispran ti je mozak od tih idiota poput devčića.. mislim, pametan je on i sve, ali nebih mu bio u koži. Btw, jesi li razmišljao o kupnji parcele za grob?

Već sam pomišljao da te stavim na "ignore", ali ovako je zabavnije. :D

Ja nikoga nikad nisam stavio na ignore, koliko god se sa njim neslagao.

Krkan
07.09.2005., 10:48
Choronzon333 kaže:
napisano je '' svima ''...
to znaci i tebi.
krcani bi izgubili 'ovcu'.
nekrscani bi dobili 'tele'.
a ti bi se osjecao isto...

Choronzon333
07.09.2005., 11:13
Ali ovo je ipak sekularna a ne kršćanska država..

Krkan
07.09.2005., 11:32
naravno.
svi vjeruju u to.

Serenellian
07.09.2005., 12:17
Choronzon333 kaže:
Bolje biti vječno mlad ... Btw, jesi li razmišljao o kupnji parcele za grob?

Tebi takva razmišljanja trebaju više nego meni, ne-još-dugo-mladi čovječe! Mi kršćani vjerujemo u uskrsnuće, zar si zaboravio? ;)
Choronzon333 kaže:
Ja nikoga nikad nisam stavio na ignore, koliko god se sa njim neslagao.
Zbog čega? Stavi na "ignore" barem deklarirane kršćane! Zašto bi raspravljao s onima koje bi najrađe pobio, prema tvojim vlastitim riječima?

EDIT: Nisi još ispravio ono "allmighty", tvrdoglavče...

parsifal
07.09.2005., 13:03
GnothiSeauton kaže:
Šta previše kave učini od čovjeka :kava:

http://aus-www.rasip.fer.hr/users/mbarisic/ParsifalPretjerao.JPG

a ovo se dragi forumasi zove opsesija :D

tj iako je parsifal navodno gnothiju na ignore on ga svako malo spominje :D

to je kao ona zamka kada vam netko kaze da ne smijete popiti ovaj lijek i misliti na plave letece slonove :D

iako do tada nikada niste mislili na plave letece slonove odjednom POSTAJE NEMOGUCE piti lijek i NE MISLITI NA NJIH :lol:

-dakle opcija ignore je zamka u zamci ;)

GnothiSeauton
07.09.2005., 17:17
Choronzon333, ignore nema veze sa nemogučnošću diskutiranja sa oprečnim stavovima u onoga koji stavlja nekoga na ignore, nego u onoga kojega se stavlja na ignore. :kava:

Diskusija podrazumjeva: racionalnost, islijeđivanje objektivnih kriterija i racionalno preglednih i sljedivih tvrdnji do krajnje granioce (ne do nekog 'apsolutnog kraja' jer se svaka rasprava, na Internetu i IRL, svejedno, uvijek na kraju da sažeti na 'ja vjerujem i mislim ovako, ti onako' ali ono, zar je ovdje nekome cilj ekšli pridobiti nekoga na svoje stavove? :vidiga: ) pridržavanje bontona svojstvenog debati, ako ne formalnoj, a ono barem bontona općenitih međuljudskih odnosa, izbjegavanje subjektivnih karakterizacija, i izbjegavanje namjernog činjenja logičkih pogrešaka poput zamjene teza, non sequitur, kružnih definicija itd.

Ako ne razumiješ što želim reći, teško tebi u nekoj ozbiljnijoj debati...

Choronzon333
08.09.2005., 00:48
Serenellian kaže:
Tebi takva razmišljanja trebaju više nego meni, ne-još-dugo-mladi čovječe! Mi kršćani vjerujemo u uskrsnuće, zar si zaboravio? ;)

A koji ***** ste onda svi tugovali kad vam je umro onaj vaš papa? Zašto se na svim vašim pogrebima tuguje?

Zbog čega? Stavi na "ignore" barem deklarirane kršćane! Zašto bi raspravljao s onima koje bi najrađe pobio, prema tvojim vlastitim riječima?

Zašto biste vi bili izuzetak?

EDIT: Nisi još ispravio ono "allmighty", tvrdoglavče...

Ni neću

Choronzon333
08.09.2005., 00:49
GnothiSeauton kaže:
Choronzon333, ignore nema veze sa nemogučnošću diskutiranja sa oprečnim stavovima u onoga koji stavlja nekoga na ignore, nego u onoga kojega se stavlja na ignore. :kava:

Diskusija podrazumjeva: racionalnost, islijeđivanje objektivnih kriterija i racionalno preglednih i sljedivih tvrdnji do krajnje granioce (ne do nekog 'apsolutnog kraja' jer se svaka rasprava, na Internetu i IRL, svejedno, uvijek na kraju da sažeti na 'ja vjerujem i mislim ovako, ti onako' ali ono, zar je ovdje nekome cilj ekšli pridobiti nekoga na svoje stavove? :vidiga: ) pridržavanje bontona svojstvenog debati, ako ne formalnoj, a ono barem bontona općenitih međuljudskih odnosa, izbjegavanje subjektivnih karakterizacija, i izbjegavanje namjernog činjenja logičkih pogrešaka poput zamjene teza, non sequitur, kružnih definicija itd.

Ako ne razumiješ što želim reći, teško tebi u nekoj ozbiljnijoj debati...

To objasni ovim kršćanima kojima logika očito nije jača strana.

GnothiSeauton
08.09.2005., 09:38
Rugala se http://www.whitehouse.gov/holiday/2002/birdornaments/images/owl-f5743-26-th-398v.jpg
http://pubwww.srce.hr/botanic/cise/slike/kopno/sjenica.jpg
... da ima veliku glavu :kava:

Tobija
08.09.2005., 11:31
Choronzon333 kaže:
A koji ***** ste onda svi tugovali kad vam je umro onaj vaš papa? Zašto se na svim vašim pogrebima tuguje?

Nisam primjetio da je bilo nekakve specijalne tuge. Dapače, ozračje tih dana bilo je upravo svečano. Pogotovo na pogrebu. Uopće nisam tugovao, on sam nam je zadnjim dahom poručio: "Radostan sam, radujte se i vi!"

Nisam tugovao ni kad je umro prvi hrvatski predsjednik iako sam ga vrlo volio. On je bio velik čovjek, Mojsijevski lik za nas Hrvate, ispunio je svoju životnu i povijesnu zadaću i drago mi je da je umro kao predsjednik. Osim toga, da je poživio još koju godinu, vjerojatno bi ga današnja vlast sastavljena od Mesare i Kanadera izručila Haagu.

Nisam tugovao ni kad su mi umrli recimo baka prije dvije godine ili djed prije nekoliko mjeseci. Oboje su imali težak ali smislen i ispunjen život i blago su preminuli, u 80. i 82. godini.

Knjiga Sirahova lijepo kaže:

Neka žalost prođe s pogrebom,
jer je život u žalosti nepodnošljiv.
Ne prepuštaj srce svoje žalosti:
odagnaj je i misli na svoj
svršetak. (Sir 38, 19-20)

nitko i ništa
09.09.2005., 13:54
Kod Georga (http://georg.blog.hr/) nađoh nešto zanimljivo:

ISTANBUL: STOTINE OVACA SAMOUBOJICA
Stotine ovaca slijedilo je svog predvodnika i strmoglavilo se s litice u 15 metara duboki jarak u istočnoj Turskoj dok su pastiri s užasom promatrali to kolektivno samoubojstvo, izvješćuju u petak mediji. Nešto više od 400 ovaca pošlo je u bezdan za ovnom predvodnikom u provinciji Van, kod granice s Iranom, i poginulo, no njihova su tijela ublažila pad ostatka stada, 1100 ovaca, koje su preživjele.
Pastiri iz sela Ikizler su za vrijeme doručka ostavili stado bez nadzora, ne sluteći što će se dogoditi. Šteta zbog gubitka ovaca iznosi 74.000 dolara. (H)

Preneseno iz Slobodne Dalmacije

:)

brezovka
17.09.2005., 14:39
Gospodo moderatori...tko je uspavao diskutante na religiji?
Nisu valjda sami sebe...ili možda vi imate nešto s tim?:rolleyes:

UmpaUmpa
22.10.2005., 21:16
Adura kaže:
Uglavnom, Dardana ne znam Znas, znas... Sjeti se tko je teatralno otisao sa foruma prije 2 godine, blaise je jos uvjek moderatorica, a on se vratio.

I.L
22.10.2005., 21:21
Baron Samedi kaže:
Ma ne u TOM kontekstu!

Kazem B-g Otac kao "Otac svih naroda". :D

Šta se plašiš UmpeUmpe?:B

Bog i jest OTAC. I to SVIM narodima, ne samo Židovcima! S kojima VI, btw, nemate veze.

Pa što se 'sekirate'?:p

duvdevan
22.10.2005., 21:39
I.L kaže:
Šta se plašiš UmpeUmpe?:B

Bog i jest OTAC. I to SVIM narodima, ne samo Židovcima! S kojima VI, btw, nemate veze.

Pa što se 'sekirate'?:p

ilko čujem raspada ti se sekta... baš mi je žao. :)

UmpaUmpa
22.10.2005., 21:45
duvdevan kaže:
ilko čujem raspada ti se sekta... baš mi je žao. :) Vasa mu pokrao pola sljedbenika :rofl:

Meni bi bilo neugodno...

I.L
22.10.2005., 22:15
duvdevan kaže:
ilko čujem raspada ti se sekta... baš mi je žao. :)

"Sekta"?:rolleyes: Zar je I.L ikada ima sektu? Pa nismo mi cionistički režim - Izrael? Mis mo CRKVA BOŽJA! :)

UmpaUmpa
22.10.2005., 22:58
I.L kaže:
"Sekta"?:rolleyes: Zar je I.L ikada ima sektu? Pa nismo mi cionistički režim - Izrael? Mis mo CRKVA BOŽJA! :) Jos mozes govoriti u pluralu? Neces dugo.

rambi
23.10.2005., 02:45
UmpaUmpa kaže:
Vasa mu pokrao pola sljedbenika :rofl:

Meni bi bilo neugodno...

Vjera.com versus Vjera.org... tko ce dobiti zadnju bitku :eek:

U ocekivanju rezultata... stigli su - POSLJEDNJI DANI...

...bore se armije istog fanaticnog boga... jedne protiv drugih :s

...bezrepi zmajevi lete :eek:... poneki magarac uzlazi u nebo :horor:

... iz svih kuteva naviru pederi :eek:... lezbijke :horor:... s neba umjesto kise padaju - PUMPICE :trk:

Sto mislite, tko ce pobijediti :zubo: ?

Kad su mi vec modovi rekordnom brzinom izbrisali topic u petak :w

UmpaUmpa
23.10.2005., 03:01
rambi kaže:
Sto mislite, tko ce pobijediti :zubo: ? Peseki :eek:...... i tribade :mad:

Choronzon333
23.10.2005., 07:58
I.L kaže:
"Sekta"?:rolleyes: Zar je I.L ikada ima sektu? Pa nismo mi cionistički režim - Izrael? Mis mo CRKVA BOŽJA! :)

nije govno nego posrao pas. :B :B :B :B

putnica
03.11.2005., 10:44
mozda ja imam neku cudnu, vanzemaljsku sposobnost da citam stvari koje me zanimaju i koje mi daju, a ne oduzimaju. :zubo:

Blaise
03.11.2005., 10:46
Nešto izvanjsko može pokazivati ono što je unutra, a neki put očekujemo da ono što stavimo na sebe učini svijet po našoj mjeri. :D:D

parsifal
03.11.2005., 13:10
Balkanijan Pimp kaže:
Koji davez :rofl:

zar ima veceg daveza od tebe koji si sa 3-4 nicka( ravana, balkanijan pig itd) opsesivno ispisao oko 20 hiljada postova u samo 2 godine i
narugao se i zahebavao i kritizirao svih i svakog i svakom loncu i temi bio poklopac :rofl:

a sve nakon sto si se iz indije vratio praznih ruku :B

zaista je zabavno da vam prvi davez foruma kaze da ste davez :rofl:

fratar
03.11.2005., 14:28
GnothiSeauton kaže:
Pa ovo je dosta životan podforum, a i čitav forum ima određenu politiku moderiranja, donekle nametnutu stvarnim okolnostima u kojima broj onih koji pišu daleko nadmašuje broj onih koji moderiraju....
Ovo nije baš neki profesionalni, netemperamentni, objektivistički i "samostanski" religiološki podforum, nego više kao neka pijaca gdje se svako malo potuku...

hm...
je li itko osim mene pročitao uvodna pravila na ovom forumu?

evo dio:

----------------------------------------------------------------------------------
obvezujete se da nećete objavljivati uvredljive poruke po bilo kojoj osnovi - rasnoj, nacionalnoj, vjerskoj. Nije dopušteno objavljivanje vulgarnih, prijetećih poruka i svih ostalih koje krše kaznenopravne ili građanske norme ili na neki drugi način krše pravne propise Republike Hrvatske, te narušavaju ugled medija.
---------------------------------------------------------------------------------
...

fratar
03.11.2005., 14:29
… nadalje; nakon što sam više puta zamolio moderatore da uklone neke problematične postove, nisu ništa napravili…

a lijepo piše:
Ovom formom koristite se SAMO da bi prijavili spam, reklamne poruke, i problematične postove (vrijeđanje, svađanje ili nepristojnost).

a što bih sada trebao?
Lijepo vam u Bibliji piše da gdje vas ne prime, otresite prašinu s nogu I idite iz toga grada…
Tko voli od vas želi da ga se vrijeđa?
A na komentar da se ostavljanjem takvih postova povećava broj sudionika na forumu, mogu samo reći da to nije istina.
Logirao sam se I na Index.hr/forum I pogledajte sami razliku u postovima…
A za vašu informaciju inexov forum ima registriranih 112000 članova a ovaj 30000.
Dakle, ovo mi je zadnji post na ovom forumu, a ako nekoga nešto zanima, bit ću na indexovom forumu, logiran kao fratar25. Nemojte se onda više pitati zašto nemate svećenika na ovom forumu, to zahvalite moderatorima koji se ne pridržavaju pravila koja su sami postavili (sic!).

:flop:

kemik
03.11.2005., 14:34
fratar kaže:
Nemojte se onda više pitati zašto nemate svećenika na ovom forumu

a netko se to pitao?

za ime boga, pobjego si nakon 5-6 posve nevinih podjebavanja! kaj bi bilo da smo popili cijelu Viagru??? Tuzio bi nas bozanicu?

-Watashi!i!i!i-
03.11.2005., 14:42
Ljudi koji bezveze vrjedjaju su u karini. Ljudi bez smisla za humor su jos gori :rolleyes:

adriatic
03.11.2005., 14:50
fratar kaže:
… nadalje; nakon što sam više puta zamolio moderatore da uklone neke problematične postove, nisu ništa napravili…

Molio bih dotičnog/nu da nam (mi) kaže koji su to "problematični".
Čini mi se da je ovdje atmosfera (u usporedbi s "Politikom") mila majka.

Možda bi trebalo imati malo više obzira prema novodošlom, ali imam dojam da fratar umišlja da ima pravo na privilegiran tretman.

Slažem se da našem Forumu pada kvaliteta, ali u usporedbi s ovim Indexov je obična nula. ;)

kemik
03.11.2005., 14:51
ja ti mogu reci da je trazio da se ukloni moj prvi post na ovoj temi, zato sto sam rekla "jebe mi se".

Kasnije je i meni prijetio, da vidjet cu ja kad mi moderatori obrisu taj post, ovo-ono...

adriatic
03.11.2005., 15:16
kemik kaže:
pobjego si nakon 5-6 posve nevinih podjebavanja! :D To je znači statistika.

A ja sam i dalje u dilemi jesu li ga otjerale ženske ili pimp.

Vita jela, zelen bor ... :ziba:

Gospon Pes
03.11.2005., 16:20
fratar kaže:
A za vašu informaciju inexov forum ima registriranih 112000 članova a ovaj 30000.
Nasi su i tu i tamo. :D
Nemojte se onda više pitati zašto nemate svećenika na ovom forumuNe brini, ako kome trebaju - znamo gdje ih se moze naci. :D

Gospon Pes
03.11.2005., 16:22
kemik kaže:
ja ti mogu reci da je trazio da se ukloni moj prvi post na ovoj temi, zato sto sam rekla "jebe mi se" Pa jasno, kad si ga sablaznila. :raspa:
A nije u redu ni gladnom mahati snitom kruheka pred nosom. :D

soto
03.11.2005., 16:24
fratar kaže:

a lijepo piše:
Ovom formom koristite se SAMO da bi prijavili spam, reklamne poruke, i problematične postove (vrijeđanje, svađanje ili nepristojnost).

a što bih sada trebao?
Lijepo vam u Bibliji piše da gdje vas ne prime, otresite prašinu s nogu I idite iz toga grada…
Tko voli od vas želi da ga se vrijeđa?
A na komentar da se ostavljanjem takvih postova povećava broj sudionika na forumu, mogu samo reći da to nije istina.
Logirao sam se I na Index.hr/forum I pogledajte sami razliku u postovima…
Dakle, ovo mi je zadnji post na ovom forumu, a ako nekoga nešto zanima, bit ću na indexovom forumu, logiran kao fratar25. Nemojte se onda više pitati zašto nemate svećenika na ovom forumu, to zahvalite moderatorima koji se ne pridržavaju pravila koja su sami postavili (sic!).

:flop:

osjetljivi i uvredljivi FRATRE

da si GOL poput TVOGA FRANJE

da priučaš sa ptičicama i ribicama
ne bi se PRAŠINA NA tebi SKUPLJALA

KOLIKO ti habita na sebi nosiš ,toliko i "PRAŠINE ""SKUPLJAŠ

a DA si GOL PRAŠINE NE BI ni BILO

BOG daj :w

GnothiSeauton
03.11.2005., 16:28
Malo ti kaotično radi CAPS LOCK soto :D

Ili vičeš?

Blaise
03.11.2005., 16:30
adriatic kaže:
:D To je znači statistika.

A ja sam i dalje u dilemi jesu li ga otjerale ženske ili pimp.

Vita jela, zelen bor ... :ziba:

Nitko ga nije tjerao. Poseban tretman ne može dobiti nitko, pa taman da je i sam Bog. :D
Obrisala sam jednu psovku, onda sam shvatila da to nikakvog smisla nema. :zubo:

Mislim da je Pimpi. :jumping:

soto
03.11.2005., 16:32
GnothiSeauton kaže:
Malo ti kaotično radi CAPS LOCK soto :D

Ili vičeš?

ma ne bi vikao da

PREOSJETLJIVOG fratra ne PREPLAŠIM :p :D :cool:

Gospon Pes
03.11.2005., 16:35
A di je opce bila psovka? Pa ono kemikino "jebe mi se" je samo sinonim za "bas me briga", ali kemik se drugog izraza nije mogla sjetiti. :raspa:

Otjerali ste ga! :mama:
Sad nikad necu saznati u kojem to samostanu do 2 u noci vise na netu. :(

kemik
03.11.2005., 16:37
yup, kemik pati od opasno niske razine vokabulara, pa joj samo psofke padaju na pamet.

btw, moderator/ica tu moju poganost ni nije obrisao, prema tome, obrisano je nesto drugo

kemik
03.11.2005., 16:38
Gospon Pes kaže:

uvijek ga mozes zapitati na puno kulturnijem indexovom forumu :rofl:

soto
03.11.2005., 16:39
VRATI SEEEEEEEEEEE
VRATI SEEEEEEEEEEE !!!!!!!!!!

FRATRE bumo bili kak KRUH

dobri

:angel: :angel: :moli:

Balkanijan Pimp
03.11.2005., 16:40
parsifal kaže:
zar ima veceg daveza od tebe koji si sa 3-4 nicka( ravana, balkanijan pig itd) opsesivno ispisao oko 20 hiljada postova u samo 2 godine i
narugao se i zahebavao i kritizirao svih i svakog i svakom loncu i temi bio poklopac :rofl:
S obzirom na duzinu tvojih postova bolje brojat slova :kava:
S druge strane s obzirom da se svi vode na krscanstvoovoono, isusovoono i jos par takvih caka mos rec da i nisi vise od dva - tri reda napiso ikad :kava:
Kritizaram prije svega ono sto ima realne osnove za kritiku . npr crkva radi neke gluposti i to kaem, Krovlji je ludjak, alkoholicar, narkoman, seksualni manijak i vjecito isfrustriran mulac, Osha ne treba spominjat itd. Sad meni je jasno da uvijek ima debila kojima i to sto su ovi ocita debilana nis ne znaci, ali zato drvljem i kamenjem na tudje religije i uvjerenja izigravajuci prosvjetitelje lokalne, a da u duhovnost nisu pravo ni zagazili pa se vrijedjaju kad neko kaze istinu, no to zaista nije moj problem. :top:

a sve nakon sto si se iz indije vratio praznih ruku :B
Ko kaze, donio sam pun kufer stapica :cheer:

zaista je zabavno da vam prvi davez foruma kaze da ste davez :rofl:
Jel te jako buba majstorskopreseratoski egic dusice :grli: :cerek:

-Watashi!i!i!i-
03.11.2005., 16:41
Ovo je bilo zabavno... Kog bumo iduceg poplashili? :cool:

Balkanijan Pimp
03.11.2005., 16:41
Blaise kaže:
Mislim da je Pimpi. :jumping:
Sta je ovo, sezona lova na Pimpia :2up: :B

Pimpi je bas bio dobar, nema razloga :o

Bruna
03.11.2005., 16:44
Ovaj fratar baš me pali :Sex: ... izvor zatomljene seksualne energije, pravi vulkan prije erupcije :no:

Gospon Pes
03.11.2005., 16:44
Balkanijan Pimp kaže:
:2up: Prijavila sam ti smajli moderatoru. :kava:

Balkanijan Pimp
03.11.2005., 16:45
Vis Fra x kak se treba s ovom gamadi postupat... nemoj samo probat bit ozbiljan il jos gore duhovan medju njima, to tupo ko kolac, mos ga samo stangom opalit.. malo ce doduse cendrat, al bar ce izbjegavat te kolko tolko na forumu umjesto da valja poluprobavljene mongoloidne mastorske splacine :rofl: :top:

Bruna
Balkanijan Pimp kaže:
Sta je ovo, sezona lova na Pimpia :2up: :B

Pimpi je bas bio dobar, nema razloga :o

Pimpi je uvijek dobar :) (Limpi)

soto
a više nema ni KVALITETNOG FAJTANJA

PIMPI se raznježio i UFLAFIO

ode ovaj svet u :2up:

dobro burka Vasa kaže :rolleyes: :cry:

Balkanijan Pimp
03.11.2005., 16:47
Bruna kaže:
Ovaj fratar baš me pali :Sex: ... izvor zatomljene seksualne energije, pravi vulkan prije erupcije :no:
Hmm u stvari ovaj forum je bas vulgaran, ne vidim zasto bi se neka iole zaista duovna osoba tud smucala :D

To ti dodje ko karantena, geto opicenih virtualnih sirovina.. da ne davimo ljude po drugim forumima, i ja bi otiso nanjegovom mjestu :D

Blaise
03.11.2005., 16:47
Gospon Pes kaže:
A di je opce bila psovka? Pa ono kemikino "jebe mi se" je samo sinonim za "bas me briga", ali kemik se drugog izraza nije mogla sjetiti. :raspa:

Otjerali ste ga! :mama:

A, nemam pojma više, možda se vidi kak je uređivano, a prijavljen je svaki drugi post, praktički.
Kemikin prvi stoji i niš se ne vidi, to valjda nije taj onda. :D
Nebitno, zbilja.

Habit se zasluži? Ili se dobije automatski? Figurativno.:D

Balkanijan Pimp
03.11.2005., 16:48
Gospon Pes kaže:
Prijavila sam ti smajli moderatoru. :kava:
Ti ne sviraj Mr.Kuja :kava:

mislim... pogledaj si samo taj nemoralni zoofilski avatar... :bljak:

Balkanijan Pimp
03.11.2005., 16:49
Bruna kaže:
Pimpi je uvijek dobar :) (Limpi)
Tebi je sve iole faloidno dobor :B

Balkanijan Pimp
03.11.2005., 16:52
soto kaže:
a više nema ni KVALITETNOG FAJTANJA

PIMPI se raznježio i UFLAFIO

ode ovaj svet u :2up:

dobro burka Vasa kaže :rolleyes: :cry:
Pimpi je uvijek postovao svom pozivu pravo posvecene duovnjake (doduse ne znamo jel to slucaj il farsa.. no ajd..) .. no vidis kad se neka majstorska vucibatina dovuce kak je sve u redu i po starom :cerek:

Bruna
03.11.2005., 16:59
Balkanijan Pimp kaže:
Hmm u stvari ovaj forum je bas vulgaran, ne vidim zasto bi se neka iole zaista duovna osoba tud smucala :D

Pa neki zalutaju.. poput našeg fratra :D

Balkanijan Pimp kaže:
Hmm To ti dodje ko karantena, geto opicenih virtualnih sirovina.. da ne davimo ljude po drugim forumima, i ja bi otiso nanjegovom mjestu :D

Ma vidiš da je čovjek tek izašao u svijet i da se svemu čudi, ko pura glisti.. :rolleyes:
Eh, taj internet, Sodoma i Gomora..

Bruna
03.11.2005., 17:05
Balkanijan Pimp kaže:
Tebi je sve iole faloidno dobor :B

Hvala Bogu :five: Što ima loše u tome? Jesam li žemsko ili nisam ? :p

Bruna
03.11.2005., 17:07
-Watashi!i!i!i- kaže:
Ovo je bilo zabavno... Kog bumo iduceg poplashili? :cool:

Svakog bez smisla za humor ;)

Za takve je Index.hr

Balkanijan Pimp
03.11.2005., 17:10
Bruna kaže:
Pa neki zalutaju.. poput našeg fratra :D

Ma vidiš da je čovjek tek izašao u svijet i da se svemu čudi, ko pura glisti.. :rolleyes:
Eh, taj internet, Sodoma i Gomora..
Ovo me sjetilo... ne jednog vrlo poznatog indigijajskog svetca.. znao je govorit.. kako je nekad u bolesti bila dovoljna "finija" terapija (stvari homeopatskog tipa), al kako su ljudi danas (a to je bilo 19st) postali previse tjelesni da bi im pomoglo nesto tako "flafasto" :D .. a zadnjih godina zivota i najavljivao kako osjeca da mora otic iz istog razloga - svijet ne podnosi previse douvne cistoce..

Onda recimo Vivekananda... Jednom je u indiji prije odlaska na zapad prijatelju iz djetinjstva ponudio da mu da jedan samadhi...
Kad su se sreli nakon povratka sa zapada i ovaj to spomenuo rekao mu je kako to sada vise ne bi mogao napravit (dati drugome "na poklon" takvo duhovno iskustvo) jer je ziveci na zapadu i stvarajuci organizaciju postao previse rajastican...

Nema ti duovnosti medju bagrom, prije ce nam fratar stradat ode nego da ce neko imat koristi od toga... naravno... osim ako ko neki Vivekananda... svjesno zrtvuje neke stvari da bi ljudima bio od koristi.. ali i tada je bio na raspolaganju onima koji su htjeli slusat, sta se imas s budalama svadjat. Budale ce tupit svoje do smrti misleci da su srasno pametni kevler.. ko ih ebe :D

Balkanijan Pimp
03.11.2005., 17:12
Bruna kaže:
Hvala Bogu :five: Što ima loše u tome? Jesam li žemsko ili nisam ? :p
Ma pravo dite svoga oca sotone :cerek: :five: ;)

Balkanijan Pimp
03.11.2005., 17:14
Bruna kaže:

Za takve je Index.hr
Nije ni Iskon los, mada ako oce jedan pimpasti savjet ako nije lazni fatar bolje da se ne cacka po forumima, to cak ni za misionarenje nije neki medij... sto ce mu to ;) :D

Lame Deer
@pimp: Blablabla :D

@svi: kakav vas fratar snašao :lol:

Balkanijan Pimp
Lame Deer kaže:
@pimp: Blablabla :D

@svi: kakav vas fratar snašao :lol:
Jos jedan "majstor" se nasro :kava:

Balkanijan Pimp
03.11.2005., 17:18
Fali nam jos Ivan samo... pa da za njim forumska decica medo i poly doskakucu.. mislim.. to je ok.. ionako to kvazipametovanje... moze impresionirat.. samo mladje maloljetnike.. kojima je novootkriveno koristenje mozdanih vijuga... duhovni dozivljaj :D

parsifal
03.11.2005., 17:51
Balkanijan Pimp kaže:

Ko kaze, donio sam pun kufer stapica :cheer:

eto to ti je sva simbolika tvog puta u indiju :B

donio si malo mirisa koji su ishlapili :B , a ostao je tvoj cinizam,kritizerstvo,trkeljanje kroz 20 hiljada postova :blabla: :B

po cijeli bogovetni dan visis na forumu i trkeljas,chatas ,zahebavas svih :tuctuc:

i iako se s posla javljas svaki dan ipak kritiziras ljude koji malo i nesavjesno rade jer to nije dharmicki :rofl:

pa ti si najgori dekadent -kali yuge :B
ma ti si jedan indijsk0-hrvatski kvazi svetac zastitnik nesmetanog opstanka kali-yuge u hrvatskoj :B

:rofl:

Balkanijan Pimp
03.11.2005., 17:59
Stapica jos nesto ima :B

Doduse pri kraju su... e da .. predugo boravim medju ovom bagrom... jos malo.. i sve sto vrijedi nestalo :B

Al bolje i nestalo.. nego nikad ne imalo :B

Balkanijan Pimp
03.11.2005., 18:04
parsifal kaže:
po cijeli bogovetni dan visis na forumu i trkeljas,chatas ,zahebavas svih :tuctuc:

i iako se s posla javljas svaki dan ipak kritiziras ljude koji malo i nesavjesno rade jer to nije dharmicki :rofl:

Al za ovo si fakat u pravu previse se vucaram ode :misli:

A nis, idem ca malo s ovog foruma, zbogom rajo :w

Gospon Pes
03.11.2005., 18:12
Balkanijan Pimp kaže:
A nis, idem ca malo s ovog foruma Antiprotivna sam. :D

Enchantress
03.11.2005., 20:59
Balkanijan Pimp kaže:
A nis, idem ca malo s ovog foruma, zbogom rajo :w
Neeeeeeeeeee! Umrećemo od dosade bez tebe... :( :cry:

Samo se pitam ko li je "fratar" od naših forumaša? ;)

-Almighty_Watashi-
03.11.2005., 21:14
Bruna kaže:
Za takve je Index.hr

Jooj ne spominji, tona ljudi s mog radnog mjesta visi na index.hr :rolleyes:

parsifal
15.11.2005., 10:02
Nedavno otkriveni dokumenti SISDE (talijanske tajne sluzbe) potvrduju da je Bin Laden izdao naredbu da se organizira avionski napad na Italiju.
Dvoje terorista iz jedne blisko-istocne zemlje su dosli u Napoli odlucni provesti "Alahovu kaznu nad talijanskim nevjernicima" Evo kako je to izgledalo:

Nedjelja 23:47
Stigli su na medunarodni aerodrom u Napoli iz Turske, i napustaju aerodrom osam sati nakon dolaska zbog toga sto su izgubili prtljagu. Tvrtka ne preuzima odgovornost za gubitke iste, a jedan djelatnik iste tvrtke predloze teroristima da probaju doci drugi dan...tko zna, uz malo srece..
Sjedaju u taksi: Nabusiti taksist pogledom u retrovizor zakljucuje da su stranci i vozika ih cijelim gradom sat i pol vremena. Kako teroristi ne prigovaraju cak i kada taksimetar dode do 200 eura, taksist odlucuje da ce ukrcati svog kompanjona na kruznom toku Villaricca. Nakon sto su ih opljackali i pretukli izbacuju ih u predjelu Rione 167.
Ponedjeljak 04:30
Nakon sto su se osvijestili oba terorista uspijevaju doci u hotel na trgu Burze. Odlucuju da ce iznajmiti auto pri Hertz-u na trgu Municipio. Nakon toga se upucuju na aerodrom, ali prije nego dodu do trga Mazzini, ostaju blokirani od studentskog protestnog marsa, anti-globalista u bijelim radnim odijelima i nezaposlenim Napoletanima koji im ne daju proci.

Ponedjeljak 12:30
Konacno dolaze do trga Garibaldi gdje odlucuju razmijeniti novac kako bi se mogli slobodnije kretati: njihovi dolari bivaju zamijenjeni za falsificirane novcanice od 100 eura.

Ponedjeljak 15:45
Dolaze na aerodrom Capodichino cvrsto odlucni da ce avion skrenuti sa rute i srusiti ga na tornjeve ENEL-a. Piloti ALITALIA-e strajakaju zbog toga sto traze cetverostruke place za manje sati rada. Isti problem imaju i kontrolori leta koji se pridruzuju strajku iz solidarnosti.
Jedini raspolozivi avion na pisti je t vrtke MARADONA AIR sa destinacijom Alghera i koji je u zakasnjenju 18 sati... djelatnici tvrtke sa putnicima kampiraju u sali za cekanje i pjevaju popularne pjesme, glasno protestirajuci protiv vlade. Dolaze strajk brakeri i pocinju dijeliti udarce lijevo i desno svima i svoj bijes iskljuju i na dvoje Arapa.

Ponedjeljak 19:05
Konacno se malo smiruju strasti i dva sina Alahova, prekriveni krvlju dolaze do pulta MARADONA AIR-a kako bi kupili kartu za Sassari u avionu koji ce skrenuti u tornjeve ENEL-a. Djelatnik MARADONA AIR-a koji im proda karte presuti im da je let, zapravo, otkazan.

Ponedjeljak 22:07
Sada vec teroristi diskutiraju dali da nastave sa planom ili ne...ne znaju dali je unistenje Napolija teroristicki cin ili cin milosrda.
Ponedjeljak 23:30
Pregladnjeli, odlucuje pojesti nesto na Aerodromskom restoranu i narucuju sendvic sa pohanim skoljkama.
Utorak 04:35
U nemilosti salmonele koju su prouzrocile pohane skoljke zavrsavaju u bolnici San Gennaro, nakon sto se cijelu noc cekali u hodniku hitne pomoci. Stvar ne bi trajala vise od par dana da se nije pojavila sumnja na koleru iz skoljaka.

Nedjelja 17:20
Nakon 12 dana izlaze iz bolnice i nadu se u blizini stadiona San Paolo. Napoli je izgubio, na domacem terenu, od novopecenog Palerma sa 3-0, sa dva penala dosudena u korist Sicilijanske momcadi od strane suca Concettino Rina da Corleone. Grupa navijaca "MASSERIA CARDONE", vidjevsi dva tamnija covjeka zamjenjuju ih za navijace Palerma i pocinju ih gadati kamenjem i letvama. Da bi stvar bila gora sef navijaca, jedan "Peppo" ili "Ricchione", seksualno iskoristava obojicu.

Nedjelja 19:45
Napokon navijaci odlaze, a oba terorista se odlucuju napiti po prvi put u zivotu (iako je grijeh!!). U jednoj krcmi u luckoj zoni grada im natoce patvoreno vino s a metanolom i ponovo zavrsavaju u bolnici San Gennaro zbog trovanja, a testiranja utvrde da su obojica pozitivni na
HIV test.

Utorak 23:42
Dvoje terorista na splavi bjeze put Libije, izmoreni trovanjem metanolom i sa dvanaestak novih infekcija zaklinjuci se Alahu da vise nikad nece nista pokusati.

parsifal
15.11.2005., 10:03
Slika govori vise od rijeci.

http://www.lifeinitaly.com/flash/

sacekajte da se ovaj zabavan filmic o talijanima(i hrvatima) loada i smijati cete se do suza

Croati e Italijani, una faca, una raca.

Bosniac
24.11.2005., 21:32
Konačno OK! Fala

smjeskica
29.11.2005., 19:23
offtopic...Bosniac meni nesta fali u tvom sigu :tuzni: :)

Bosniac
29.11.2005., 21:58
smjeskica kaže:
offtopic...Bosniac meni nesta fali u tvom sigu

-----------------------------------------------------------------------------------

Da,smjeskice,dobro si zapazila!

sig treba da glasi:

Vrijeme
Tako mi vremena,
Zaista je svaki čovjek na gubitku,
Samo ne oni koji vjeruju i dobra djela čine,
i koji....
-------------------------------------------------------------

Desilo se prilikom registracije da sam nešto krivo utipko...
Uostalom, zamolio sam od Administratora da me uputi kako ispravi tekst!

danaye
30.11.2005., 00:59
Bosniac kaže:
smjeskica kaže:
offtopic...Bosniac meni nesta fali u tvom sigu

-----------------------------------------------------------------------------------

Da,smjeskice,dobro si zapazila!

sig treba da glasi:

Vrijeme
Tako mi vremena,
Zaista je svaki čovjek na gubitku,
Samo ne oni koji vjeruju i dobra djela čine,
i koji....
-------------------------------------------------------------

Desilo se prilikom registracije da sam nešto krivo utipko...
Uostalom, zamolio sam od Administratora da me uputi kako ispravi tekst!

bosniac, odi na opcije(kad si ulogiran)/uredi profil/potpis- promijeni potpis i klikni spremi promjene.

Nemruth Dagi
04.01.2006., 09:01
Pa koga briga za osobna mišljenja. :zubo:
Ona su važna samo zato jer ih mi uzdižemo sve do spoznaje istine.:D
Mi, prosvijetljeni. :bljak:

Naravno. :zubo: Trilijuni muha ne mogu biti u krivu. :lol:

Ljudi bez mogućnosti stvaranja vlastitog mišljenja su opaka oružja malog kalibra:E

Blaise
04.01.2006., 09:06
Ljudi bez mogućnosti stvaranja vlastitog mišljenja su opaka oružja malog kalibra:E

I ne nasjedaju na provokacije. :B

On je platio račun koji su drugi napravili

Znači, svaka daljnja konzumacija je na račun kuće? :eek: :eek:

Nemruth Dagi
04.01.2006., 09:10
I ne nasjedaju na provokacije. :B

Naravno jer im je domet "oružja" ograničen.:zubo:

Blaise
04.01.2006., 09:38
Naravno jer im je domet "oružja" ograničen.:zubo:

Ne bije boj oružje svijetlo. :B:B

Nemruth Dagi
04.01.2006., 09:55
Ne bije boj oružje svijetlo. :B:B

:rofl: već by-pass u mrtvog junaka...????