PDA

View Full Version : Z1 Televizija

SETRA Samoborček
13.08.2004., 22:31
Dragi forumaši,

Od sutra, 14.08. počinje emitiranje nove televizije, koja će u početku imati naziv TV Sljeme. Emitirati će se samo sa TV Tornja na Sljemenu (:D), tako da će ga se moći ''loviti'' samo na zagrebačkom prostoru.

Od 14.08. do 19.08. će biti emitirana samo TEST slika TV Sljemena, a nakon toga kreće 30-dnevni probni program, a potom pravi TV Program pod nazivom Z1.

Program će sadrđavati informativne i mozaične emisije s tematikom Zagreba i okolice, te zabavnu i dječji program.

Program će se emitirati na:

UHF
CH: 45

Pozdrav, s_s

CF
13.08.2004., 22:49
lijepa i iznenadna vijest!!!!
:top:

hmm..
koje je točno područje emitiranja?

to je samo za uži dio zagreba ili i za zg županiju?

SETRA Samoborček
13.08.2004., 22:57
Cro Fag kaže:

hmm..

Nebi znao, šire područje Zagreba. Dok sa sljemena ljepo primam HRT1,2 RTL, NOVA je lošija, a OTV-a ni nema

CF
13.08.2004., 23:11
mmm
ma uvijek je ok imat što više TV za TV izbor
:)

a i sve će biti bolje od postojećeg negledljivog OTVa-
ne propuštaš ništa
:D

SETRA Samoborček
13.08.2004., 23:24
Cro Fag kaže:
mmm
ma uvijek je ok imat što više TV za TV izbor

a i sve će biti bolje od postojećeg negledljivog OTVa-
ne propuštaš ništa

Pa znam :D

Da valja to, već bi ja odavno složio antene :)

just Sandy
14.08.2004., 01:10
SETRA Samoborček kaže:
Program će sadrđavati informativne i mozaične emisije s tematikom Zagreba i okolice, te zabavnu i dječji program. navodno bi trebalo biti i nešto znanstvenog programa, koja emisijica

Štrikalica
14.08.2004., 09:13
Cro Fag kaže:

hmm..

fakat :top:

kewl..

iako, ja niti s kabelskom nikad ne vidim te neke lokalne..ajd baš me zanima :)

(a još me više zanima kad će nabaciti neki reality show :rolleyes: )

CF
14.08.2004., 09:19
just Sandy kaže:

navodno bi trebalo biti i nešto znanstvenog programa, koja emisijica

young.but.dead kaže:
prvi put čujem za ovo :top:

dobro je imat jedan program vise u opciji ali kako su marketinški popratili početak emitiranja vidim da nece bit ništa od skupe produkcije ;)

pa ni to nije toliko loše--
ali samo ako se nađe netko stvarno kvalitetan koji bi im omogućio složiti i raditi dobar domaći program.

primjerice-
u danskoj postoji tv stanica DK4..
http://www.dk4.dk/
.. koja uopće ne pušta strane filmove niti serije..čak nikakve filmove niti serije..
već im je program ispunjen kolažima dokumentarno-putopisnih emisija iz danske, sa talk showovima i jazz muzikom...vježbama joge ili Tai-chi-ja..
ili npr emisijama koje se bave planetama -što je zanimljivo - i sve u njihovoj produkciji..
vizualno također su poradili na špicama tako da sve lijepo izgleda

Lali Puna
14.08.2004., 15:51
kakva iznenadna vijest, pobogu ljudi, pa oni deeeebelo kasne, jer su po zakonu trebali početi emitirati još odavno!
A koncesiju su dobili prošle godine negdje u 10, mjesecu, kad i RTL.
I trebali su početi emitirati kad i RTL; pa sami zaključite koliko kazne...

Inače, direktor programa je Branko Kuzele, nekima možda poznat s OTV-a. A prostorije televizije u novoj zgradi u Bizinu gdje se nalaze i Obiteljski i Narodni radio pa sami zaključite koji medijski klan drži tu televiziju i koliko će biti znanstvenog programa. :D

A sigurno se sjećate i priča da iza svega stoji Bandić i da je to zagrebačka televizija koju iz pozadine on kontrolira....

Dakle, dragi moju nadobudni, komercijala, ništa drugo nego komercijala.....

CF
14.08.2004., 20:30
i..
:misli:
jesu počeli?

SETRA Samoborček
14.08.2004., 20:45
Cro Fag kaže:
i..
:misli:
jesu počeli?

Pa je, slika je na kojoj piše Z1 i svira neka mjuza.

Inače, jako slabo se vidi

CF
14.08.2004., 20:58
SETRA Samoborček kaže:
Pa je, slika je na kojoj piše Z1 i svira neka mjuza.

Inače, jako slabo se vidi

damn..
ako ne primijene...
..to će moći hvatati samo grad zagreb i to slabo
:flop:

CF
14.08.2004., 20:59
zaš nitko ne otme OTVu frekvenciju?

netko bi trebao ići u zatvor zbog katastrofalnog programa kojima siluju gledatelje

CF
14.08.2004., 21:00
ps.

izgleda da TV Sljeme je doslovno TV Sljeme..
samo na sljemenu se može gledat i nigdje drugdje
:D :D :D

Lali Puna
14.08.2004., 22:25
pa nemaš šta gledat
zasad prikazuju samo test sliku
dakle one šare i natpis TV Sljeme

N-e-m-a p-r-o-g-r-a-m-a! Još.

Ehhhm, i j mislim da ne postoji smisao postojanja OTV-a i da im treba uzet frekvenciju..

Al zapetljanije su stvari i odnosi u igri tak da....nish od toga.

mirrorball
15.08.2004., 02:04
..zašto uzeti frekvenciju OTV-u? Nek emitiraju. Dok ima budala koje to financiraju, nek im bude. Niti iz mojeg džepa, niti meni u džep. A i nitko Vas ne tjera da ih gledate. Da se mene pita, ja bih dao frekvencije (radijske i TV) svima koji to hoće i imaju para za održavat pogon.

CF
15.08.2004., 12:18
mirrorball kaže:
..zašto uzeti frekvenciju OTV-u? Nek emitiraju. Dok ima budala koje to financiraju, nek im bude. Niti iz mojeg džepa, niti meni u džep. A i nitko Vas ne tjera da ih gledate. Da se mene pita, ja bih dao frekvencije (radijske i TV) svima koji to hoće i imaju para za održavat pogon.

ne slažem se.

ono kad je bio natječaj za HTV3 pokazalo se da mnogi žele imati TV ali ne mogu dobiti zbog nedostatka freqvencije..
i sada, zašto bi netko nekvalitetan i sa katastrofalnim programom držao frekve koje očito nedostaju?

SETRA Samoborček
15.08.2004., 12:31
Frekvencija ne nedostaje...

mirrorball
15.08.2004., 15:09
Cro Fag kaže:
ne slažem se.

ono kad je bio natječaj za HTV3 pokazalo se da mnogi žele imati TV ali ne mogu dobiti zbog nedostatka freqvencije..
i sada, zašto bi netko nekvalitetan i sa katastrofalnim programom držao frekve koje očito nedostaju?

...and the answer is:

SETRA Samoborček kaže:

...ju mis maj point...htio sam reći da bi ja dao svima frekvencije koji hoće i imaju sredstva za pokrenut radiski ili TV program, ali NE nauštrb drugih. Uzimanje jednima, a davanje drugima nije baš moj princip demokratičnosti. Ustvari, frekvu ti mogu uzet samo slušatelji ili gledatelji svojim negledanjem ili neslušanjem dotične postaje.

CF
15.08.2004., 15:25
mirrorball kaže:
...and the answer is:

ok ok
ali...
ako ne nedostaje...
zašto onda nisu i podijelili svima koji su se javili na natječaj???
:confused:

nego su dali samo RTLu..ispalo je
kao da oplođuju jajnu stanicu..
samo je jedan uspio proći
:rolleyes: :D

SETRA Samoborček
15.08.2004., 15:34
Pa dali su dvojici odljednom, HRTL-u onda i TV-Sljeme.

Oba promjenila ime, prvi je RTL Televizija, potonji Z1

A kud bi dosli da imamo tolko shit televizija :D

mirrorball
15.08.2004., 15:44
Cro Fag kaže:
ok ok
ali...
ako ne nedostaje...
zašto onda nisu i podijelili svima koji su se javili na natječaj???
:confused:

SETRA Samoborček kaže:
Pa dali su dvojici odljednom, HRTL-u onda i TV-Sljeme.

Oba promjenila ime, prvi je RTL Televizija, potonji Z1

A kud bi dosli da imamo tolko shit televizija :D

..ma nek ih imamo. Tko voli nek izvoli. Zbog tih stvari me je SAD cool. Imaš sredstva, imaš ljude - pridržavaj se nekih standarda, plačaj koncesiju i :driver: .

...svaku daljnju diskusiju na temu standarda BRIŠEM :D

Štrikalica
16.08.2004., 08:16
kao i obično kad je fuckin adriatic kabel u pitanju - JA NE VIDIM TV SLJEME!!!!! koji je qrac tim ljudima? :clint:

VIASAT_2003
16.08.2004., 13:00
DCM ce uvesti TV Sljeme od 1.9. Ali 30.9 dolazi HBO, fuck the rest! :))

SETRA Samoborček
16.08.2004., 13:05
Nije li HBO 50 kuna mjesečno, pročito sam na blogu tak nešto?

Štrikalica
16.08.2004., 13:06
VIASAT_2003 kaže:
DCM ce uvesti TV Sljeme od 1.9. Ali 30.9 dolazi HBO, fuck the rest! :))

aaaaaaaarrrghhhhhh! neeeeeeeeeeeeeeee!!!! upucat ću se! zakaj DCM nema kod mene???

kmek.. buhuhuuuu :cry: :mama:

VIASAT_2003
16.08.2004., 15:15
Bit ce otprilike 40 kn mjesecno, ali vjeruj mi isplati se. Vidio sam cesku, madjarsku, bugarsku i poljsku verziju HBO-a, pustaju se samo filmski hitovi.

Ceski i Madjarski HBO je otprilike 11 eura mjesecno, ali oni imaju HBO 1 i HBO 2.

check it out:

http://www.antenadigital.com/images/movies/hbo/hbo%20ce.jpg
http://www.antenadigital.com/images/movies/hbo/hbo%202.jpg
http://www.antenadigital.com/images/movies/hbo/hbo%202_pl.jpg

Štrikalica
16.08.2004., 15:17
VIASAT_2003 kaže:
Bit ce otprilike 40 kn mjesecno, ali vjeruj mi isplati se. Vidio sam cesku, madjarsku, bugarsku i poljsku verziju HBO-a, pustaju se samo filmski hitovi.

Ceski i Madjarski HBO je otprilike 11 eura mjesecno, ali oni imaju HBO 1 i HBO 2.

check it out:

http://www.antenadigital.com/images/movies/hbo/hbo%20ce.jpg
http://www.antenadigital.com/images/movies/hbo/hbo%202.jpg
http://www.antenadigital.com/images/movies/hbo/hbo%202_pl.jpg

strašno..

moje je srdašce slomljeno :cry:

sunshine
20.08.2004., 08:12
jucer su poceli s emitiranjem pokusnog programa

kod mene se vidi jako dobro, no trenutno se nema bas previse ni vidjeti, nesto domacih spotova, americke humoristicke serije a kojima je vec boja izblijedila od starosti :D i vidim da su najavili svaki dan u 22 neki film

eh da nesto sto mi je upalo u oko urednik glazbenog programa je Vicko budilica :eek:

i jos nesto sto je za :top: imaju teletext za razliku od RTL-a :D

Lali Puna
20.08.2004., 12:58
sunshine kaže:

eh da nesto sto mi je upalo u oko urednik glazbenog programa je Vicko budilica :eek:i

nije glazbenog, nego zabavnog (koji po logici stvari uključuje i glazbeni)
to je kao da kežeš da je na htvu Božo Sušec urednik glazbenog programa!

sunshine
20.08.2004., 13:24
goldberry kaže:
nije glazbenog, nego zabavnog (koji po logici stvari uključuje i glazbeni)
to je kao da kežeš da je na htvu Božo Sušec urednik glazbenog programa! ma joj dobro na to sam mislila
da je bilo cega ... :bljak:

on mi je totalno antipatican tip

husky
20.08.2004., 13:51
Cro Fag kaže:
ne slažem se.

Za HTV3 je navala bila zato jer je stvar uhodana. Z1 nitko ne zna da postoji jer se stvorio niotkud. RTL nitko nije morao traiti jer svi, ama bas svi koji su ikako mogli gledati HTV3, nisu morali ni prstom mrdnuti da im na TVu sada ide RTL, na daljinskom na trojci. I tako u cijeloj drzavi. Zato su se svi trgali. Bolje reklame nema. Svi na HRTu, a i okolo, znaju da je HTV3 otisao za premale novce.

A regionalna koncesija ne drzi vodu. Gotovo sve reklame koje se vrte ticu se proizvoda koji se prodaju na drzavnoj razini. A dati lovu za reklame na drzavnoj razini ili nesto manje za reklame na lokalnoj (a lokalnih kolko oces) - velika je razlika. Ne moze se zato ocekivati bogat program, ne puno bogatiji od OTVovog. Cijene novih filmova, sportova i sl. su prevelike.

Zivi bili pa vidjeli. Sretno im. :)

M@rio
20.08.2004., 18:17
Pa dobro.... Meni osobno ne treba program ispunjen filmovima, jer mi ih je već pun ku*ac. Imate kino, imate DVD/VHS/Divx....

Volio bih vidjeti konačno ZAGREBAČKU TV koja pokriva temu ZAGREBA, jer HTV-a, RTL-a, Nove i ostalih spodoba mi je i previše.

Ono što je nekada bio OTV, sada bi trebao biti Z1... nadam se.

BTW..kod mene je slika odlična, ali program gledam preko kabelske pa nije ni čudo.

CF
23.08.2004., 20:47
husky kaže:
Za HTV3 je navala bila zato jer je stvar uhodana. Z1 nitko ne zna da postoji jer se stvorio niotkud. RTL nitko nije morao traiti jer svi, ama bas svi koji su ikako mogli gledati HTV3, nisu morali ni prstom mrdnuti da im na TVu sada ide RTL, na daljinskom na trojci. I tako u cijeloj drzavi. Zato su se svi trgali. Bolje reklame nema. Svi na HRTu, a i okolo, znaju da je HTV3 otisao za premale novce.

A regionalna koncesija ne drzi vodu. Gotovo sve reklame koje se vrte ticu se proizvoda koji se prodaju na drzavnoj razini. A dati lovu za reklame na drzavnoj razini ili nesto manje za reklame na lokalnoj (a lokalnih kolko oces) - velika je razlika. Ne moze se zato ocekivati bogat program, ne puno bogatiji od OTVovog. Cijene novih filmova, sportova i sl. su prevelike.

Zivi bili pa vidjeli. Sretno im. :)

ne slažem se..

bilo je i prije koncesija - prije prodaje HTV3a..i uvijek ima puno zainteresiranih..
a npr OTV drži koncesiju koji uopće ne valja...
:(
ali neću o standardima jer je zabranjeno pričat ovdje o tome
:no:

Z1 je ok..
kvalitete slika mi je lijepa.. čak bolja od HTV1
:zubo:
koliko se vidi za sada-- program je ok-- i barem neće imati showove u kojima će psovati i slati gledatelje u PM i jeb**ati im mater cijelu noć
:lol:

dinguli
30.08.2004., 18:36
Vicko Budilica i Kuzele.
Imam kabl i vidim super, ali zbog prisutnosti ove dvije persone, ne želim gledati to sranje.

mirrorball
30.08.2004., 22:22
dinguli kaže:
Vicko Budilica...
.

...pa nije valjda da bude se sad deral i svojom pojavom, a ne samo glasom :horor:

Glupinickname
25.10.2004., 23:34
Tek sam danas skuzio da mi je moj pametni velikoekranski televizor sam pronasao doticni lokalni TV kanal. Prvi dan gledanja sam odgledao odlicni dokumentarac Martina Scorsesea o americkom filmu u 20. stoljecu (ima u iducih nekoliko dana opreostala dva nastavka, idu navecer oko 20-20.30h) te jedan odlicni trash film "Andjeo nochi" kojeg cu sa prilicnim zadovoljstvom ukratko secirati sutra. Takodjer negdje u iducih par dana ce navecer oko 22h biti prikazan film naziva "Eliminatori" sto ce ili biti jako lose ili jako zabavno.

Jel prati tko? Jel ima jos kaj zanimljivo? Komentari? Primjedbe?

Ava Adore
25.10.2004., 23:39
Ja tamo samo svaku noc vidim jedne te iste spotove. Govorim o vremenu izmedju ponoci i 3 ujutro, ne znam tocno koliko traje. Vec znam raspored kad ce koji spot :D

ari peka nikkola
26.10.2004., 10:23
nakon što je od otva napravio sa ostalom žgadijom antiteleviziju(kad smo kod nje i Malnar se srozao na najniže grane) Kuzeleu to nije dosta nego je odlučio napraviti i i svoj još jedan nepotreban kanal

završit će ko i stariji braco....sa izmijenjivanjem joge,tv prodaje i spotovima grupe Karma:W

grogo bolger
26.10.2004., 11:10
ari peka nikkola kaže:
nakon što je od otva napravio sa ostalom žgadijom antiteleviziju(kad smo kod nje i Malnar se srozao na najniže grane) Kuzeleu to nije dosta nego je odlučio napraviti i i svoj još jedan nepotreban kanal

završit će ko i stariji braco....sa izmijenjivanjem joge,tv prodaje i spotovima grupe Karma:W

potpisujem! :top:

Glupinickname
26.10.2004., 12:54
Ava Adore kaže:
Ja tamo samo svaku noc vidim jedne te iste spotove. Govorim o vremenu izmedju ponoci i 3 ujutro, ne znam tocno koliko traje. Vec znam raspored kad ce koji spot :D
Pih! Oni su amateri! Ja sam na OTVju nedugo vidio par spotova i tocno sam znao raspored kojim ce ici. Sokantni dio toga je cinjenica da sam te spotove zadnji put na OTV-u vidio prije nego sto sam upisao fakultet! :eek:

CF
27.10.2004., 19:50
bilo je zanimljivo pogledat stari dokumentarac o poplavi u zagrebu 1964te
:o
nisam gledao sve, već jedan dio

punknroll
05.11.2004., 16:44
Oi!
Zanima me samo na kojem kanalu se emitira?
Hvala

SETRA Samoborček
05.11.2004., 18:02
45?

Mrtva mrkva
05.11.2004., 18:09
E, a cije je to uopce? Kad je pocela s emitiranjem? Gdje se moze vidjeti program? Jel valja? I ostalo...

CF
05.11.2004., 19:34
Mrtva_mrkva kaže:
E, a cije je to uopce? Kad je pocela s emitiranjem? Gdje se moze vidjeti program? Jel valja? I ostalo...

z1 je navodno od bandića..
al to nije provjereno ni potvrđeno.

počelo je ovako-
"Od 14.08. do 19.08. će biti emitirana samo TEST slika TV Sljemena, a nakon toga kreće 30-dnevni probni program, a potom pravi TV Program pod nazivom Z1."

može se vijdeti na području zagreba i okolice.

a kvaliteta... moje je mišljenje da ako se usporedi sa OTVom - da je Z1 puno kvalitetniji,,, za sada barem nitko ne psuje gledatelje niti ih ne šalje u PM.. i tako - čak se ne može ni usporediti sa OTVom (nasreću)...
navečer oko 22 h je film, oko 17 18 idu serije, ima sapunica, dokumentarac..
ostalo su HR spotovi. ok je što puštaju snimke zagreba snimljenog iz tramvaja,, što je zgodničko.. jedino bi bilo ok i da je zagreb lijep grad i da nema gužvi :D :D

ako se usporedi sa TVom u nizozemskoj - npr lokalna TV za amsterdam (iako ih sad već ima i 3 komada)... možda je čak i Z1 bolji, :o tj bar ima i stranog , zabavnog programa nisu samo dosadne servisne informacije

Frame
05.11.2004., 19:40
Cro Fag kaže:
... moje je mišljenje da ako se usporedi sa OTVom...

SVE je bolje u usporedbi sa OTVom!!!

Inače, slabo hvatam signal Z1, jer netko stalno okreće zajedničku antenu da bi vidio TV PINK :mad:

CF
05.11.2004., 19:51
Frame kaže:
SVE je bolje u usporedbi sa OTVom!!!

Frame kaže:

Inače, slabo hvatam signal Z1,
jer netko stalno okreće zajedničku antenu da bi vidio TV PINK :mad:

đizus!
:eek:
to nije ok.. treba to kojem bivšem gardiću u zgradi tužiti..

nabavi si kućnu antenu.. probaj tak..a nisu ni skupe.. možda ti dobro dođe ako ti tu glavnu jednom ne iščupa netko :zubo:
meni sa kućnom hvata vrlo kvalitetno

Mrtva mrkva
05.11.2004., 20:14
Fago, hvala ti na iscrpnom odgovoru... :kiss:

Vidjela sam televiziju, uocila sam je neki dan... bio je neki zanimljiv dokumentarac, eto, nadam se da ce toga biti vise. A kakav je program domace proizvodnje i postoji li uopce (ne mislim na snimke tramvaja)?

ostalo su HR spotovi. ok je što puštaju snimke zagreba snimljenog iz tramvaja,, što je zgodničko.. jedino bi bilo ok i da je zagreb lijep grad i da nema gužvi :D :D :rofl: Na stranu to sto ti mislis da nije lijep (ja se, eto, ne bih izjasnjavala :D ), svaki grad se da usnimiti tako da izgleda lijepo. Cak i Rijeka ;)

Dunj@
17.03.2005., 09:54
Gleda li to tko?

Sinoć sam naletila na kraj neke emisije i na kraju u špici vidjela potpisanog jednog od starih forumaša, kojem slučajno znam ime.

;)

Kako bih mogla saznati jučerašnji raspored i naslov emisija?:confused:

pivka
17.03.2005., 10:36
a da nazoveš Z1 direktno,pa njih pitaš za potrebne informacije?
nadam se da nisu bahati i nekulturni ko neke TV pa takve podatke dijele se gledateljima.

Dunj@
17.03.2005., 14:37
Ne gledam ih redovito, pa ni ne znam adresu i telefon! :o

pivka
18.03.2005., 08:27
OK.bum ti ja javila brojeve

Evva
15.04.2005., 04:07
Index - z1
7 vioditelja
4 muska
tri cure ivona,Ivan,Jasen, Marina,Mario i Tomi.
Predobri, prenovi.........svaka čast.

Ante Balboa II.
15.04.2005., 13:15
navodno da je u nedjelju na Z1 Azrin koncert zadovoljstina?

CF
17.04.2005., 13:21
nedavno su prikazali stare spotove od prljavog kazališta.
neke nisam nikad ni vidio u životu - naravno pjesme sam čuo milijun puta ali spotove nikad vidio

(što je i žalostan primjer zapostavljanje domaćeg i mjuze općenito na TV u RH)

pohvale Z1

Lord Greystoke
17.04.2005., 16:42
Cro Fag kaže:
nedavno su prikazali stare spotove od prljavog kazališta.
neke nisam nikad ni vidio u životu - naravno pjesme sam čuo milijun puta ali spotove nikad vidio

bodalec - placko faza ili bogovic faza?

Lord Greystoke
19.04.2005., 21:42
Lord Greystoke kaže:

FAG, odgovor?

swat
22.04.2005., 13:43
Z1 je zanimljivo osvježenje...
Jedino im fali puno više domace produkcije.

A ne da kupuju neke gotove šesto razredne proizvode od nepoznatih tv kuca.

:top: Pohvale za dosadasnji rad , ali mi se nekako cini da su vise usmjereni na mladi dio populacije pa bi takva produkcija i trebala biti.

CF
03.05.2005., 21:14
Lord Greystoke kaže:

koliko se sjećam bile su sve faze-
od full ranih 80tih (sa ofucanim frizurama i odjećom iz 80tih) do 90tih

kasnije nisam gledao

CF
03.05.2005., 21:15
Lord Greystoke kaže:
FAG, odgovor?

valjda si tu

Lord Greystoke
03.05.2005., 22:03
Tenks.

Jel ima to neki fiksni termin, kao one reklame sta je nekad NovaTV pustala (DANAS kino SUTRA nova tv!!!!) ili kako prne.

Da mi netko snimi i posalje postom :zubo: Mozes ti?

CF
04.05.2005., 20:11
Lord Greystoke kaže:
Tenks.

Jel ima to neki fiksni termin, kao one reklame sta je nekad NovaTV pustala (DANAS kino SUTRA nova tv!!!!) ili kako prne.

Da mi netko snimi i posalje postom :zubo: Mozes ti?

uh upravo sam sada okrenuo RTL, i davali su reklamu ta retromaniju u nedjelju 20:15..
ako voliš stare stvari, možda nađeš neš tamo.

a Z1 nažalost nema fiksne termine, bar koliko ja znam.
ako ću imat sreće i naletim opet, snimim ti

Lord Greystoke
04.05.2005., 20:45
Gledao sam Retromaniju. Nisu pustili nista spotova. Imali su neki "Top 5" al tu bi pustili 5-6 sekundi i baj baj.

CF
05.05.2005., 19:50
Lord Greystoke kaže:
Gledao sam Retromaniju. Nisu pustili nista spotova. Imali su neki "Top 5" al tu bi pustili 5-6 sekundi i baj baj.

ah,
onda ostaju tv poput z1 kao izvori

Lord Greystoke
05.05.2005., 21:02
Ma, slao sam ja i mejl HTV-u pa su me odjebali.

Kao, ne mogu jos davat te materijale privatnim korisnicima bla bla.

Madafakaz.

CF
09.06.2005., 22:57
Lord Greystoke kaže:
Ma, slao sam ja i mejl HTV-u pa su me odjebali.

Kao, ne mogu jos davat te materijale privatnim korisnicima bla bla.

Madafakaz.

koliko sam skužio, Z1 ima u programnu emisiju posvećenu samo jednom domaćem autoru, grupi, i sve od njega puštaju-
tako da se zbilja možda i repriziraju prljavci

Lord Greystoke
09.06.2005., 23:48
Nakon 1.7. dobit cu i Z1 (bar mislim) tako da je sve OK!

Jay&AmberFan
25.09.2005., 11:15
Zna li netko hoće li se venecuelanska sapunica LA MUJER DE JUDAS reprizirati i na ostalim lokalnim televizijama ili samo na Z1 Tv ?

bliss
25.09.2005., 11:44
Evva kaže:
Index - z1
7 vioditelja
4 muska
tri cure ivona,Ivan,Jasen, Marina,Mario i Tomi.
Predobri, prenovi.........svaka čast.

Vidim da je ovo davno postano ali 3 cure? Koja Ivona? Dvije su cure - Marina i antipatična Petra.

CF
25.09.2005., 17:56
Jay&AmberFan kaže:
Zna li netko hoće li se venecuelanska sapunica LA MUJER DE JUDAS reprizirati i na ostalim lokalnim televizijama ili samo na Z1 Tv ?

obično dok neka tv postaja otkupi to, ostale ne prikazuju naknadno-
vjerovatnije je da će to neka inozemna - bosanska ili slovenska tv postaja - prikazat nego neka druga domaća

Jay&AmberFan
25.09.2005., 18:10
Ali prošlu sapunicu RANJENA DUŠA ( koja je bila užas ) su emitirale skoro sve lokalne televizije, a JŽ emitira samo Z1 .... :( :( :( :( :( :( :( :(

Bigfun
17.07.2008., 23:39
Z1 svoj program ima na teletextu i Total portalu

Zlockica
21.11.2008., 18:21
Podižem temu...jer ne mogu nariktati nikako Z1 program...imala sam ga i onda su nešto mijenjali i ništa više nisam mogla vidjeti...kak da ja sad to nariktam??:ne zna::confused:

milagojsalića
09.02.2010., 14:50
Na žalost, sve je manje medijskog prostora gdje se može čuti bolna istina o mnogim temama hrvatske povijesti i zbilje. Uporno se čisti sve i protjeruje svakoga tko misli drugačije od političke vrhuške koja vodi narod u propast. Serviraju nam se žutilo i crvenilo, crna kronika postala je nositelj informativnih emisija, a svi koji vole ovu zenlju te posebicve intelektualci koji imaju nešto za reći nemaju više nigdje prostora. Stanimo ovome na kraj. Pozivam sve da izvrše pritisak na Z1 ali i ostale medije- građanska inicijativa često puta uspije ako je dovoljno jaka. Ako ne uspijemo pritiskom (telefon, mail..) onda ih treba bojkotirati. U ovoj zemlji nas građane nitko ništa ne pita, a i neće dok se sami ne izborimo za to da nas počnu uvažavati. Tako se gradi demokracija. Pomozimo si sami pa će nam i Bog pomoći.

STINGer
09.02.2010., 18:22
Ima li većeg žutila nego kad preobraćeni komunista priča o vjeri :D

A što se tiče bojkota, nikad ni ne gledam ze1 pa eto, pridružujem se bojkotu :zubo:

Klodovik
10.02.2010., 16:53
Uljepšala mi je dan ova vijest!

Tomac i njegova emisija (i svjetonazor) je nešto grozno, iritantno, arhaično i jednostavno - za ukinuće.

Gledao sam ga zadnje s Bandićem kao "gosta", pa to je bilo za izrigat se. ne znaš ko je veći demagog i lažov od njih dvojice. Konvertitstvo na kvadrat!

A tek onaj dekor (scenografija) u studiju - kao da su angažirali udrugu slijepih za posao. A ne bi me čudilo ni da je to Tomac dofurao od kuće, iz dnevne sobe. Doduše i za krematorij bi stil dobro odgovarao - baš kakva je i emisija - za političke mrtvace :D

giopx
12.02.2010., 16:02
Jedina istinski hrvatska emisija koja priča o nacionalnim vrijednostima i normalnim ljudina naravno nije pasala partijskoj crvenoj većini pa mora ić ,al lako za te metode ,pravi hrvati znaju istine i znat će uvijek a ovakve cenzure su za zemlje saharske afrike.

Klodovik
12.02.2010., 20:20
Jedina istinski hrvatska emisija koja priča o nacionalnim vrijednostima i normalnim ljudina naravno nije pasala partijskoj crvenoj većini pa mora ić ,al lako za te metode ,pravi hrvati znaju istine i znat će uvijek a ovakve cenzure su za zemlje saharske afrike.

OK ako to voliš gledat. Al vjerujem da je emisija imala vrlo lošu gledanost, pa zašto je onda držati na programu? A nije od nekog kulturno-javnog značaja da ju treba podnosit i ako stvara minus.
Tvoja konotacija "pravi Hrvati" je uvredljiva za sve one koji ne vole tu emisiju, a njih je jedno 95% gledateljstva. Koja je to glupa definicija "pravi Hrvat"?
Jel ti Ćesić Rojs pravi Hrvat? A lopina! :top:
Bandić ti je pravi Hrvat? Itd s glupanderima se može ić u nedogled. "Pravi Hrvat" je fraza za obično mediokritete koji si na taj način pokušavaju prispodobiti malo bolji status (u svojim očima).
Svako normalan zna da je umjesto te bedaste fraze "pravi Hrvat" puno bolje pričati o "pravom Čovjeku".

Nikolitsa
12.02.2010., 20:52
Jel ti Ćesić Rojs pravi Hrvat? A lopina!
Odakle ti podatak da je Rojs ukrao nešto?

cedokralj
13.02.2010., 02:30
ako nije bila gledana, onda razumijem odluku, ali ponekad je dobro čuti i drugačije mišljenje, makar se neslagao ili smatrao da je nečija psihoterapija.

giopx
13.02.2010., 21:15
Pa ljudi koji su nastupali u toj emisiji 10 godina i više nemaju prilike da igdje progovore i kažu pravu istinu o nekim bitnim stvarima ,takve ljude se ne zove u emisije koje su gledane i u popularnim terminima o tome se radi ništa drugo,tko god kaže drugačije laže,eto to vam je medijska sloboda.

cedokralj
14.02.2010., 04:29
Pa ljudi koji su nastupali u toj emisiji 10 godina i više nemaju prilike da igdje progovore i kažu pravu istinu o nekim bitnim stvarima ,takve ljude se ne zove u emisije koje su gledane i u popularnim terminima o tome se radi ništa drugo,tko god kaže drugačije laže,eto to vam je medijska sloboda.

ako živimo u demokraciji i postoji sloboda govora, onda treba čuti i drugu stranu, a ne izabrati stranu, a drugoj ne dati priliku da progovori. to se zove nesigurnost u vlastita uvjerenja. nedavno sam imao prilike raspravljati sa sdp-mladeži, oni su svi kao klonirani milanovići, sve što on kaže - to je ujedno i njihovo mišljenje. ja ih pitam pa dobro imate li vi svoje mišljenje, a oni odgovaraju "nemamo razloga sumnjati u mišljenje predsjednika stranke". to se zove jednoumlje.

STINGer
14.02.2010., 06:41
nedavno sam imao prilike raspravljati sa sdp-mladeži, oni su svi kao klonirani milanovići, sve što on kaže - to je ujedno i njihovo mišljenje. ja ih pitam pa dobro imate li vi svoje mišljenje, a oni odgovaraju "nemamo razloga sumnjati u mišljenje predsjednika stranke". to se zove jednoumlje.

Mladež ko mladež... svi su isti, esdepeova, adezeova, ova ili ona... mali pilići koji slijede kvočku i kljucaju po istom. Svi imaju mobitel i kad se probude glasaju po onome što "mama" kaže... A da si čuo od esdepeovih pilića to što si stavio pod navodnike , nisi, priznaj, malo si uljepšao...

Ukratko, gori si od njih i spadaš u kategoriju žutila jednako kao i Tomac...

I na kraju, ne zamarati se pizdarijama, život bude puno ljepši kad počneš vlastitom glavom razmišljati :kava:

cedokralj
14.02.2010., 12:19
Mladež ko mladež... svi su isti, esdepeova, adezeova, ova ili ona... mali pilići koji slijede kvočku i kljucaju po istom. Svi imaju mobitel i kad se probude glasaju po onome što "mama" kaže... A da si čuo od esdepeovih pilića to što si stavio pod navodnike , nisi, priznaj, malo si uljepšao...

Ukratko, gori si od njih i spadaš u kategoriju žutila jednako kao i Tomac...

I na kraju, ne zamarati se pizdarijama, život bude puno ljepši kad počneš vlastitom glavom razmišljati :kava:

stvarno si dobru konstrukciju napravio od jedne obične rečenice. ne znam što se tu moglo uljepšavati. ne družim se u privatno vrijeme sa stokom po šankovima. glavno da si ti mene na kraju svrstao u žutilo, kao da sam nekakav novinar ili pitajboga što ti se posložilo u glavi. jedno je evidentno da je; nedostatak logike i paranojica vulgaris.:D

NMT
02.11.2011., 13:54
gdje je nestala?
ja je više ne hvatam i sad su mi samo 3 programa u tom kanalu gdje je bio z1.

Jeguljica
02.11.2011., 16:36
Tak i kod nas,u prizemlju ne hvatamo,a na katu imamo max tv i tam ga ima...

NMT
02.11.2011., 17:56
nije vrag da su sad samo na odašiljaču tusti vrh, pa to je zagrebačka televizija??!?? šta ima radit u pripizdini

M.Lo.
02.11.2011., 20:04
....otkazali jedan odašiljač...ostali samo na Tustom vrhu...:ne zna:

NMT
04.11.2011., 19:53
kakve su to šeme, šta nisu ostali onda na sljemenu ili gdje su veći imali bliže zagrebu, a ne da samo nezagrebačka publika gleda zagrebačku tv?

rudi_aleksandar
05.11.2011., 20:06
nije vrag da su sad samo na odašiljaču tusti vrh, pa to je zagrebačka televizija??!?? šta ima radit u pripizdini

Tusti vrh je odašiljač sjeverno od maksimirske šume, dakle u Zagrebu na obronku Medvednice. Tako da - pripizdina :ne zna: ...

Problem je za gledatelje zapadno od grada i posebno sjeverozapadno koji su ostali bez Z1. U gradu ne bi trebalo bit problema.

Mephisto
07.11.2011., 12:43
kakve su to šeme, šta nisu ostali onda na sljemenu ili gdje su veći imali bliže zagrebu, a ne da samo nezagrebačka publika gleda zagrebačku tv?

Sljeme pokriva cijelu regiju D4, Tusti vrh samo d44-d45-d46.

NMT
08.11.2011., 11:48
Tusti vrh je odašiljač sjeverno od maksimirske šume, dakle u Zagrebu na obronku Medvednice. Tako da - pripizdina :ne zna: ...

Problem je za gledatelje zapadno od grada i posebno sjeverozapadno koji su ostali bez Z1. U gradu ne bi trebalo bit problema.
http://maps.google.com/maps?q=tusti+vrh&hl=hr&ie=UTF8&sll=45.649978,16.1116&sspn=0.454072,1.056747&vpsrc=6&hnear=Tusti+Vrh,+Skrad,+Primorsko-goranska+%C5%BEupanija,+Hrvatska&t=f&z=17&ecpose=45.440718,14.910776,1814.8,-0.376,0,0

Mephisto
14.11.2011., 00:59
To nije taj Tusti vrh. Ovaj se nalazi na koordinatama 45.877226, 15.965185. Pogledaj mapu odašiljača ovdje (http://www.oiv.hr/broadcasting/tables/dtv_hr.aspx).

M.Lo.
16.11.2011., 17:32
To nije taj Tusti vrh. Ovaj se nalazi na koordinatama 45.877226, 15.965185. Pogledaj mapu odašiljača ovdje (http://www.oiv.hr/broadcasting/tables/dtv_hr.aspx).

....KBK, ja ne vidim više Z1...:504:

Mephisto
16.11.2011., 17:37
Gdje se nalaziš? Prema kojem odašiljaču ti je okrenuta antena?

M.Lo.
19.11.2011., 23:39
Gdje se nalaziš? Prema kojem odašiljaču ti je okrenuta antena?

....imam kabel...Selec...i nemaju Z1 na onoj frekvi na kojoj su ga imali......:ne zna:

maminho
20.11.2011., 08:36
....KBK, ja ne vidim više Z1...:504:

također. sad mi je zacrnjen ko i kn i hrt3 i4. nalazim se pokraj samobora

Mephisto
20.11.2011., 10:55
Samobor se nalazi izvan područja na kojem se emitira Z1.

maminho
20.11.2011., 12:25
Samobor se nalazi izvan područja na kojem se emitira Z1.

pa prije sam imal, do prije mjesec dana, kak sad najedanput nema:confused::503:

Mephisto
20.11.2011., 12:41
Donedavno je Z1 emitirao u regiji D4 koja obuhvaća Grad Zagreb i županije Zagrebačku, Sisačko-moslavačku, dio Krapinsko-zagorske i dio Karlovačke. Nedavno je prešao u regiju d44 koja obuhvaća Grad Zagreb, Veliku Goricu, Sveta Nedjelju, Stupnik i dio općine Samobor (iz tehničkih razloga emitira u objedinjenoj regiji d44-d45-d46).

koka36
20.11.2011., 12:56
pa prije sam imal, do prije mjesec dana, kak sad najedanput nema:confused::503:

ponovno uključi pretragu kanala i imačeš...

manchild
21.11.2011., 01:09
ponovno uključi pretragu kanala i imačeš...

da, upravo to ja sad htio napisati

babunovich
18.05.2012., 22:24
petak, svibnja 18. 2012 (22:00 - 22:30)
Graditeljski identitet

Voditeljica :top::kiss::love:

Famas
05.09.2012., 20:12
Gleda li netko ovdje Z1 televiziju... Premda ima dosta šrota, imaju i nekoliko emisija kakve stvarno vrijedi pogledati...

djtino
06.09.2012., 13:21
nekad sam gledao sad više ne

MariN-57
10.12.2012., 13:23
Od subote "nastavak" Nocne more,emisija Na rubu pameti na Z1.:D

http://www.bacvice.com/na-rubu-pameti-opet-nocna-mora/

Skins-Inter
22.12.2012., 22:14
daj jel ima koji stream da radi da se vidi to na rubu pameti

lobor995
26.02.2013., 08:31
Gleda li netko ovdje Z1 televiziju... Premda ima dosta šrota, imaju i nekoliko emisija kakve stvarno vrijedi pogledati...

kad god sam to piknul, uvijek je bio šrot.
da se to slučajno ne financira iz gradskog proračuna?
ispada mi da tamo samo rade i gostuju "gradonačelnikovi landsmani" .

djtino
26.02.2013., 11:39
kada god stavim na Z1 je emisija ZOOM

kova_sb
11.03.2013., 13:36
Otišla šefica u zatvor na 30 dana,možda se šta promjeni na bolje na programu z1 i vrate na rubu pameti

pis
11.03.2013., 17:08
Samo to ne...bolje da emitiraju rižu nego da gledamo ljude koji zaslužuju da im se pomogne a ne da ih se ismijava...

Bali Beg
12.03.2013., 00:25
Moji starci svaki dan oko pola5 gledaju neki politički talk show s dvoje voditelja gdje se izmijeni par gostiju... a gledaju ga ni više ni manje nego zbog njima simpa lane pavić :) tko bi rekao da će ta nakon showa 3lane, vodit jedan politički talk show... :)

djtino
12.03.2013., 09:10
ta emisija se zove ZOOM,meni se čini da im ta emisija čini večinu programa
jedino što gledam na Z1 je emisija U ZDRAV MOZAK