PDA

View Full Version : OazaMiraIX:Nephrite's ThrobbingCrotchOfDestruction & TheMightySchlongOfFriendshipness

stranice : 1 2 3 [4] 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

gabal
05.04.2005., 13:28
Molim, ja od Uskrsa živim od prerađevina jaja na sto načina. Dobio sam paket sa dvije duzine jaja i to moram potrošiti prije nego što se pokvare. A nije mi se dalo farbati ih ove godine tako da sam za sada dva puta jeo palačinke, tri puta meko kuhana jaja, jedanput sam pokušao napraviti nešto što je trebalo ispasti ono meksičko sranje koje koriste kao kruh - slana tanka palačinka (mozak mi je blokirao, ne mogu se sjetiti kako se zove) i par omleta...

gabal
05.04.2005., 13:28
Nephrite kaže:
HA!
Tri stranice od jučer.
Kad se to dogodilo na prošlom topicu?

I onda neki nevjernci kažu da naslov ove Oaze nije proizvod genija! Koji je ono rekord? Dva tjedna za SOULLESS MINIONS OF ORTODOXY!

Možemo li bolje od toga :zubo: ?

Blackadder
05.04.2005., 13:39
Maločas sam saznao za emisiju o Papi iz Sarajveske televizije. Bila je i časna sestra koja je brinula o Papi dok je bio tamo - kuhala, spremala i tako to. Na pitanje što je jeo, odgovorila je, među ostalom, da je dvaput dnevno jeo sarmu.

:cerek:

Osjećam se ... prosvijetljeno. :)

Khaleesi
05.04.2005., 13:45
gabal kaže:
Molim, ja od Uskrsa živim od prerađevina jaja na sto načina. Dobio sam paket sa dvije duzine jaja i to moram potrošiti prije nego što se pokvare. A nije mi se dalo farbati ih ove godine tako da sam za sada dva puta jeo palačinke, tri puta meko kuhana jaja, jedanput sam pokušao napraviti nešto što je trebalo ispasti ono meksičko sranje koje koriste kao kruh - slana tanka palačinka (mozak mi je blokirao, ne mogu se sjetiti kako se zove) i par omleta... Mislis na tortille :D

inace kad smo kod bojanja jaja, da se malo pohvalim kako sam se zabavila ovaj uskrs :D

http://www.inet.hr/~zmrcelic/IMG_4048.JPG

gabal
05.04.2005., 13:51
Blackadder kaže:
Maločas sam saznao za emisiju o Papi iz Sarajveske televizije. Bila je i časna sestra koja je brinula o Papi dok je bio tamo - kuhala, spremala i tako to. Na pitanje što je jeo, odgovorila je, među ostalom, da je dvaput dnevno jeo sarmu.

:cerek:

Osjećam se ... prosvijetljeno. :) Preživio je atentat i doživio 85 godina unatoč žestokim zdravstvenim problemima... :misli:

Možda sarma i nije tako loša.

gabal
05.04.2005., 13:51
Khaleesi kaže:
Mislis na tortille :D

Da - tako je! Gdje mi je pamet bila... :bonk:

-Watashi!i!i!i-
05.04.2005., 13:58
Ajmo strucnjaci: Koja je vasa tajna dobrog mekano kuhanog jajeta? Zasad mi je najbolja ona kad zakuhas vodu, zgasis vatru, ubacis jaja i zaklopis, pa pustis nekolko minuta (zaboravih kolko). Onda izvana ono bjelo nije jako slinavo a zuto ostane tekuce

Imate vi neki bolji nacin? :o

Blackadder
05.04.2005., 14:04
-Watashi!i!i!i- kaže:
Imate vi neki bolji nacin? :o Zakuham vodu, stavim jaje na tri minute, osjetim miris zagorenog sumpora u rano jutro, pošaljem sve vrit i pojedem sendvič sa šunkom/kulenom/polijem/čimegod i sirom.

Edit: Inače FF ima ekstenziju (https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application=firefox&version=1.0&os=Windows&category=Humor&numpg=10&id=392) (timer) upravo za kuhanje jaja. :D

Nephrite
05.04.2005., 14:10
gabal kaže:
Koji je ono rekord? Dva tjedna za SOULLESS MINIONS OF ORTODOXY!

Možemo li bolje od toga :zubo: ? Teško.
Onda nas je bilo puno više i većina se oporavljala od ovisnosti o drogama...

...

What?

mirrorball
05.04.2005., 14:57
..draga deco...dašak ST-a je sletio u moj đžep...konačno kupio V3 (http://www.motorola.com/razr/teaserpage.html?flash=true) :klap: :tulum:

mirrorball
05.04.2005., 15:06
...usput - ostah :eek: kad sam vidio koliko je postova napisano - šta postova - stranica...

..dobro je to dobro...:top:

..i prviiiiiii on d nekst pejđ :tulum:

-Watashi!i!i!i-
05.04.2005., 15:25
Blackadder kaže:
Edit: Inače FF ima ekstenziju (https://addons.mozilla.org/extensions/moreinfo.php?application=firefox&version=1.0&os=Windows&category=Humor&numpg=10&id=392) (timer) upravo za kuhanje jaja. :D

Postoji puno egg timera, al svaki covjek koj voli mekano kuhana jaja, a mrzi slinavi bjelanjak zna da se vrjeme kuhanja razlikuje ovisno o vrsti i jacini peci :)

Icepick
05.04.2005., 19:42
Watashii> al seka je otkrila ubojitu kombinaciju - tjestenina sa sirom polivena vrhnjem i pizdarijama (npr. paprikom) pa se to zapece u pecnici, joooj
Ovo me podsjetilo na fleklice sa šunkom i sirom. :klopa:

Khaleesi > NISAM PrittPen ali znam nesto gamadi odavde, tj. preciznije, s Fantastike/RPG
U...uh...uh....jesi li ti ona cura što je onu jednu večer došla u Tomicu, kad je bio Blackyiju ročkas, pa ste RP-ali??? :misli:

gabal
05.04.2005., 21:49
Watashi, kako Marko - je li se već omacila?

Grejp
05.04.2005., 22:52
:W

Baj baj.

i jedna propagandna za kraj:

I love Bush.

The pussy, not the president.

Gulpa
05.04.2005., 22:56
Khaleesi kaže:
Mislis na tortille :D

inace kad smo kod bojanja jaja, da se malo pohvalim kako sam se zabavila ovaj uskrs :D

Zeko je bas :top:

I dobro jutro Koalicijasi :D

Grejp
05.04.2005., 22:59
Gulpa kaže:
Zeko je bas :top:

I dobro jutro Koalicijasi :D

Dude, pa ti si nonstop na kompu.
Kada spavaš? Između postova?

mirrorball
05.04.2005., 23:01
...vidim Grejp...odgledao se Oldboy...:top:

Gulpa
05.04.2005., 23:01
Grejp kaže:
Dude, pa ti si nonstop na kompu.
Kada spavaš? Između postova?

Meni i jedno zatvoreno oko dovoljno ;) :D

Ali to pali samo kad sam kod kuce... na poslu imam 2 monitora pa moram oba oka drzati otvorena :p

Sinoc sam napokon spavao vise od 5-6 sati... Ali sam se svejedno probudio u 5:30 :visi:

Khaleesi
05.04.2005., 23:40
Dobra vecer svima :w

Icepick kaže:

U...uh...uh....jesi li ti ona cura što je onu jednu večer došla u Tomicu, kad je bio Blackyiju ročkas, pa ste RP-ali??? :misli: Ta sam :) pretpostavljam onda da si ti onaj koji je sjedio do mene :)

mirrorball
05.04.2005., 23:44
..JUPIII!!!111onedvatri ....konačno mi proradio BOINC...i baš je kuuulll...:klap:

Icepick
06.04.2005., 00:01
Khaleesi> Dobra vecer svima
Noćno dijete. :)

A ja upravo idem pajkiti.

Sutra rano imam fax, a i rezultate ispita. Pa se moram rano ustati....

Puno mi se naspammajte da vas mogu čitati u ranojutarnjoj uz :kava:.

Khaleesi> pretpostavljam onda da si ti onaj koji je sjedio do mene

Ne, nisam Watashii....:lol:

Gulpa
06.04.2005., 00:03
Khaleesi kaže:
Dobra vecer svima :w

Vecer :w

Jos budna?

Khaleesi
06.04.2005., 00:11
Icepick kaže:

Ne, nisam Watashii....:lol:

hehehe, ne brini necu te pomijesat s watashijem :lol: samo sam malo zaboravila raspored kak smo sjedili, znam sigurno da si bio negdje desno :D
Gulpa kaže:
Vecer :w

Jos budna? tek sam dosla doma, i ne namjeravam jos spavat :D

Gulpa
06.04.2005., 00:13
Khaleesi kaže:
tek sam dosla doma, i ne namjeravam jos spavat :D

Uzivala u proljetnoj noci?

Sto sada radis?

Khaleesi
06.04.2005., 00:16
Gulpa kaže:
Uzivala u proljetnoj noci?

Sto sada radis? obzderala se palacinkama i sad pomalo tiplkam :D

Gulpa
06.04.2005., 00:20
Khaleesi kaže:
obzderala se palacinkama i sad pomalo tiplkam :D

A jesmo se nasli :D

Ja sam taman mislio napraviti omlet za dorucak :p

Danas radim od doma pa se mogu hraniti kako god hocu :klopa:

Khaleesi
06.04.2005., 00:24
Gulpa kaže:
A jesmo se nasli :D

Ja sam taman mislio napraviti omlet za dorucak :p

Danas radim od doma pa se mogu hraniti kako god hocu :klopa:
ja imala omlet za rucak, bas je bilo njami :)

Gulpa
06.04.2005., 00:27
Khaleesi kaže:
ja imala omlet za rucak, bas je bilo njami :)

Sto si sve stavila u omlet?

Blackadder
06.04.2005., 00:27
I ja sam pojejo part paplačinkah i nešto piva upotom...

Genijalna kombinacija. Kako nas je samo žena gledala kad smo naručivali...

A igra je genijalna. Svi su nam se htjeli pridružiti, ili su jedno pola sata gledali iz prikrajka da što mi to radimo. :D

Khaleesi
06.04.2005., 00:31
Gulpa kaže:
Sto si sve stavila u omlet? Sunku, pancetu, masline, kapare, parmezan :klopa:

Blackadder kaže:
I ja sam pojejo part paplačinkah i nešto piva upotom...

Genijalna kombinacija. Kako nas je samo ona žena gledala kad smo naručivali...

A igra je genijalna. Svi su nam se htjeli pridružiti, ili su jedno pola sata gledali iz prikrajka da što mi to radimo. :D Ajme tete su genijalne, ne znam koja je bolja, a ti si svoje palacinke ocito unistio prije nego sam dosla :confused: pametan potez :mig:

btw bas s marijanom raspravljam kako bi mogli napravit settlerse za po doma :D

Blackadder
06.04.2005., 00:37
Khaleesi kaže:
Ajme tete su genijalne, ne znam koja je bolja, a ti si svoje palacinke ocito unistio prije nego sam dosla :confused: pametan potez :mig: Aha! :DKhaleesi kaže:
btw bas s marijanom raspravljam kako bi mogli napravit settlerse za po doma :D Pa možete instalirati igru na računalo - imate linkove na RPG-u ili Fantastici, A ako imate umrežena dva računala, onda ne znam što čekate?

A možemo i preko Interneta - imam ja uspostavljen server. Trenutno se bavim stavljanjem MySQL-a pa da rezultati budu zapamćeni... (A i da naučim nešto usput.)

Khaleesi
06.04.2005., 00:39
Blackadder kaže:
Aha! :D Pa možete instalirati igru na računalo - imate linkove na RPg ili Fantastici, A ako imate umrežena dva računala, onda ne znam što čekate? Ma znam, vec smo skinili, ali takve stvari su zabavnije u zivo :)

Blackadder
06.04.2005., 00:46
Khaleesi kaže:
Ma znam, vec smo skinili, ali takve stvari su zabavnije u zivo :) Ma slažem se. Ali bi bilo zgodno probati i ovako. Tko će dočekati utorak! :D

Gulpa
06.04.2005., 00:48
Blackadder kaže:
Tko će dočekati utorak! :D

Pogledj na sat :D

Nighthawk
06.04.2005., 00:50
Blackadder kaže:
Ma slažem se. Ali bi bilo zgodno probati i ovako. Tko će dočekati utorak! :D
Ma svi znamo *pravi* razlog zashto se Khaleesi boji takve partije...

Zna da na internetu i *ja* mogu igrati.

A ako *ja* igram (umjesto da samo sjedim sa strane i divim se vlastitom taktichkom geniju koji nishta ne radi) onda nitko drugi nema shanse.

Caught red (right) handed...

Blackadder
06.04.2005., 00:51
Gulpa kaže:
Pogledj na sat :D Na satu se vide tri kazaljke, jedna satna, jedna minutna i jedna sekundna. Satna pokazuje na malo manje od 1, minutna na 49, a sekundna na 45, ne 46, ne 47, uh, 48, čekaj, 49... uh dižem ruke.

What do you do next?

Khaleesi
06.04.2005., 00:52
Blackadder kaže:
Ma slažem se. Ali bi bilo zgodno probati i ovako. Tko će dočekati utorak! :D Ma tko kaze da moramo cekat utorak :D sta radis npr. sutra, preksutra. bilo koji dan osim vikenda :D

Gulpa
06.04.2005., 00:53
Blackadder kaže:
What do you do next?

:misli: To te trebalo hipnotizirati... :(

aj probaj pratiti ovo:

:cice:

Khaleesi
06.04.2005., 00:55
Nighthawk kaže:
Ma svi znamo *pravi* razlog zashto se Khaleesi boji takve partije...

Zna da na internetu i *ja* mogu igrati.

A ako *ja* igram (umjesto da samo sjedim sa strane i divim se vlastitom taktichkom geniju koji nishta ne radi) onda nitko drugi nema shanse.

uuuu, I'm shakin, I'm shakin :D

ajde dobro cinjenica je da ste pobjedili kad si ti igrao :D Blacky nikad ne bi uspio bez tebe :zubo:

Gulpa
Nighthawk kaže:

Take your hands off me! :o

Blackadder
Khaleesi kaže:
Ma tko kaze da moramo cekat utorak :D sta radis npr. sutra, preksutra. bilo koji dan osim vikenda :D :D

Sutra se pripremam za put s kojeg se vraćam u petak poslijepodne. Dakle najranije tada. A onda će doći i moja supruga. Prvi put kad je zaigrala jedan na jedan me pobijedila, tak da znate. :)

Nighthawk
Khaleesi kaže:
Ma tko kaze da moramo cekat utorak :D sta radis npr. sutra, preksutra. bilo koji dan osim vikenda :D
Evo, strah je ochit...

Fear me. Oh, how you should fear me.

Blackadder
06.04.2005., 00:56
Gulpa kaže:
:misli: To te trebalo hipnotizirati... :(

aj probaj pratiti ovo:

:cice: :zvrko:

Gulpa
06.04.2005., 00:56
Blackadder kaže:
:D

Sutra se pripremam za put s kojeg se vraćam u petak poslijepodne. Dakle najranije tada. A onda će doći i moja supruga. Prvi put kad je zaigrla jedna na jedan me pobijedila, tak da znate. :)

Sad priznaj da si joj pustio da pobijedi :mig:

Blackadder
06.04.2005., 00:58
Gulpa kaže:
Sad priznaj da si joj pustio da pobijedi :mig: No dobro, pobijedio sam je idućih pet puta, a onda sam opet iszgubio. Onda smo se dogovorili da je rezultat neriješen. :)

Gulpa
06.04.2005., 00:59
Blackadder kaže:
No dobro, pobijedio sam je idućih pet puta, a onda sam opet iszgubio. Onda smo se dogovorili da je rezultat neriješen. :)

Fair is fair :top:

A jel tko igra Connect 4? :zubo:

Nighthawk
06.04.2005., 01:00
Khaleesi kaže:
uuuu, I'm shakin, I'm shakin :D
Khaleesi: I'm not scared!
Nighthawk: You will be... you *will* be...

ajde dobro cinjenica je da ste pobjedili kad si ti igrao :D Blacky nikad ne bi uspio bez tebe :zubo:
Intelekt prelazi granice tijela.

...

...

...

Bubnuo i ostao zhiv... woah...

Take your hands off me!
Oh, sorry.

...

...

...

A kaj si ti tochno radil ispod stola s tom rukom, pray tell? Pokushavao iskoristiti uboge djevojke, eh? Shame on you.

Khaleesi
Blacky, ajde pogledaj malo pravila za Frag pa bi to mogli probat sljedeci put :D

Blackadder
Gulpa kaže:
A jel tko igra Connect 4? :zubo: A jel to ide prek 'Neta? :D

Khaleesi
06.04.2005., 01:02
Gulpa kaže:
A jel tko igra Connect 4? :zubo:

AAAAAA!!!!!! Botunici :D zakon, rasturam :D kikam es big time :D nazalost doma su, kojih parsto kilometara predaleko, cekaju ljeto :)

UNO anybody??? :D

Gulpa
06.04.2005., 01:05
Khaleesi kaže:
AAAAAA!!!!!! Botunici :D zakon, rasturam :D kikam es big time :D nazalost doma su, kojih parsto kilometara predaleko, cekaju ljeto :)

Mene nitko jos nije pobijedio vise od jednom :raspa: :D

Nazalost i ja sam partisuc km predaleko to kik jor es :p

UNO je isto dobro :top:

Blackadder
06.04.2005., 01:06
Khaleesi kaže:
Blacky, ajde pogledaj malo pravila za Frag pa bi to mogli probat sljedeci put :D Oukej. :)

Gulpa
06.04.2005., 01:07
Nighthawk kaže:

A kaj si ti tochno radil ispod stola s tom rukom, pray tell? Pokushavao iskoristiti uboge djevojke, eh? Shame on you.

Kakve uboge djevojke? :confused:

Na koaliciji same bozanstvene zene :mig:

Khaleesi
06.04.2005., 01:10
Gulpa kaže:
Kakve uboge djevojke? :confused:

Na koaliciji same bozanstvene zene :mig: Ali... ali.. ja sam mislila da nighthawk nije uboga djevojka :confused:

Gulpa
06.04.2005., 01:12
Khaleesi kaže:
Ali... ali.. ja sam mislila da nighthawk nije uboga djevojka :confused:

To on samo tako misli :D

Nighthawk
06.04.2005., 01:13
Khaleesi kaže:
Ali... ali.. ja sam mislila da nighthawk nije uboga djevojka :confused:
Kakva uboga djevojka? Ja sam stara kurva.

I'm the suit and tie that bleeds the street and still wants more
I'm the forty-five that's in your mouth,
I'm a dirty, dirty whore...

Blackadder
06.04.2005., 01:15
Khaleesi kaže:
UNO anybody??? :D UNO?!? AAAAA - obožavam ga! Genijalno za posvađjat se s najboljim prijateljem na pasja kola i do devetog koljena! :D

ALi bih volio imati Hot Death UNO. To je tzv Pollitically Inccorect verzija. U njemu ima karta koja se zove "Fuck You". Možete misliti na što je to nalik. :D

Gulpa
06.04.2005., 01:15
Nighthawk kaže:
Kakva uboga djevojka? Ja sam stara kurva.

I'm a dirty, dirty whore...

:eek: :Pop:

Sada znam zasto vise ne sjedas na barske stolice :p

Khaleesi
06.04.2005., 01:16
eh, sjetila se ljeta (http://www.inet.hr/~zmrcelic/P1010122.JPG) i mora :( ja bi doma http://forum.ffzg.hr/images/smiles/82.gif

Blacky, cool, sljedeci put nosim i UNO, 1-2 kratke partije coporativno za zagrijavanje prije neceg konkretnog :D

Gulpa
06.04.2005., 01:16
Blackadder kaže:
UNO?!? AAAAA - obožavam ga! Genijalno za posvađjat se s najboljim prijateljem na pasja kola i do devetog koljena! :D

ALi bih volio imati Hot Death UNO. To je tzv Pollitically Inccorect verzija. U njemu ima karta koja se zove "Fuck You". Možete misliti na što je to nalik. :D

Jel to doslovno ili...?

Gulpa
06.04.2005., 01:18
Khaleesi kaže:
Blacky, cool, sljedeci put nosim i UNO, 1-2 kratke partije coporativno za zagrijavanje prije neceg konkretnog :D

Kam god odem ljudi se druze, a ja ne mrem z njima :tuzni:

Blackadder
06.04.2005., 01:18
Gulpa kaže:
Jel to doslovno ili...? Ne... Nego recimo da moraš vući 4 karte. Ti onda baciš "Fuck You" kartu i onda onaj koji ti je smjestio to mora uraditi umjesto tebe.

Khaleesi
06.04.2005., 01:21
Blackadder kaže:
Ne... Nego recimo da moraš vući 4 karte. Ti onda baciš "Fuck You" kartu i onda onaj koji ti je smjestio to mora uraditi umjesto tebe. ideja, ima par praznih karata koje mozes odbacit kad ti ulete, mogli bi proglasit da su to "fuck you" :D

Gulpa
06.04.2005., 01:21
Blackadder kaže:
Ne... Nego recimo da moraš vući 4 karte. Ti onda baciš "Fuck You" kartu i onda onaj koji ti je smjestio to mora uraditi umjesto tebe.

:lol: Zakon :top:

Najbolja Uno partija je bila kad su se zaredale 4 x Vuci 4 karte :s :s :s Smijali smo se jadniku koji je vukao 16 jedno pola sata :D

Khaleesi
06.04.2005., 01:22
Gulpa kaže:
:lol: Zakon :top:

Najbolja Uno partija je bila kad su se zaredale 4 x Vuci 4 karte :s :s :s Smijali smo se jadniku koji je vukao 16 jedno pola sata :D +4 se ne stackaju za razliku od +2,

Blackadder
06.04.2005., 01:24
Khaleesi kaže:
+4 se ne stackaju za razliku od +2, Kod mene se stackaju. I ne jednom sam poželio imati "Fuck You" kartu. :mad: :D

Gulpa
06.04.2005., 01:24
Khaleesi kaže:
+4 se ne stackaju za razliku od +2,

:misli: U pravilima koje sam dobio sa spilom pise da da :confused:

Jeste li igrali Uno jos kad se zvao MaoMao... ili sam ja fakat prestar :p

Khaleesi
06.04.2005., 01:25
evo jos malo ljetnih slikica (http://www.inet.hr/~zmrcelic/dive.htm)

Khaleesi
06.04.2005., 01:26
Gulpa kaže:
:misli: U pravilima koje sam dobio sa spilom pise da da :confused:

Jeste li igrali Uno jos kad se zvao MaoMao... ili sam ja fakat prestar :p igrali smo MaoMao dok jos nisam znala da UNO postoji, igrali smo s obicnim poker kartama :)

Blackadder
06.04.2005., 01:28
Khaleesi kaže:
igrali smo MaoMao dok jos nisam znala da UNO postoji, igrali smo s obicnim poker kartama :) I ja, ali UNO mi je daleko bolji.

Gulpa
06.04.2005., 01:31
Khaleesi kaže:
evo jos malo ljetnih slikica (http://www.inet.hr/~zmrcelic/dive.htm)

Bas lijepo :top:

A MaoMao i Uno su jedno te isto... karte su potpuno iste... igrao sam to ima sigurno 17-18 godina :p

Khaleesi
06.04.2005., 01:32
Blackadder kaže:
I ja, ali UNO mi je daleko bolji. Definitivno, maomao je samo prilagodba UNO-a obicnim kartama.

BAs pogledala, papiric s pravilima (da jos uvijek ga imam), kaze da se +4 ne stacka (po mom misljenju s razlogom) :/, ali dobro, uvijek se moze slozit neki house rule

Gulpa
06.04.2005., 01:36
Khaleesi kaže:
Definitivno, maomao je samo prilagodba UNO-a obicnim kartama.

BAs pogledala, papiric s pravilima (da jos uvijek ga imam), kaze da se +4 ne stacka (po mom misljenju s razlogom) :/, ali dobro, uvijek se moze slozit neki house rule

Vjerojatno ima vise pravila koje kruze okolo... na mom papiricu pise:

When a player plays a Wild Draw Four card, the next player may play another WDF card, causing the next player to draw 8...

Blackadder
06.04.2005., 01:39
Iz nekog nepoznatog razloga nisam bacio upute, iako su napisane na talijanskom jeziku.

Gulpa
06.04.2005., 01:39
Kad smo vec kod drustvenih agara... kad ste zadnji put igrali Monopoli? :)

Khaleesi
06.04.2005., 01:41
"next player has to pick up 4 cards from the draw pile and forfeit their turn"

Blackadder
06.04.2005., 01:41
"Jolly+4": con questa carta si obbliga il giocatore successivo a pescare 4 carte e a saltare un turno. Questa carta, diversamente dal JOLLY, puo essere giocata SOLO se non si ha in mano nessuna carta del colore dell'ultima carta scartata.Recimo da znam onako općenito o čemu se radi. Ostalo ne znam....

Blackadder
06.04.2005., 01:43
Khaleesi kaže:
"next player has to pick up 4 cards from the draw pile and forfeit their turn" Ovo pravilo ne sprečava nekog drugog tko ima +4 kartu da je baci.

(their?)

Khaleesi
Blacky, to ti je doslovno ovo sta sam ja napislaa post ispred i jos jedna recenica vise, ocito imamo imamo isto izdanje ali na razlicitim jezicima

Gulpa
Khaleesi kaže:
"next player has to pick up 4 cards from the draw pile and forfeit their turn"

To i meni pise za samu kartu :)

Ali ako odes pod Game Rules i Penalties objasnjava se u vise detalja...

Blackadder
06.04.2005., 01:45
Gulpa kaže:
To i meni pise za samu kartu :)

Ali ako odes pod Game Rules i Penalties objasnjava se u vise detalja... E sad baš ne idem ponovo učit talijanski.

Uglavnom, to se dogovorimo prije početka igre i vozi Miškoooo! :D

Gulpa
06.04.2005., 01:47
Blackadder kaže:
Uglavnom, to se dogovorimo prije početka igre i vozi Miškoooo! :D

Tak je :D

Khaleesi
06.04.2005., 01:47
Blackadder kaže:
Ovo pravilo ne sprečava nekoga tko ima +4 kartu da je baci.

(their?) has to , dakle mora vuc, ergo ne moze igrat

Mi smo uvijek igrali da se +2 zbraja a +4 ne

Monopoly, daaaaaaaavno, ni ne sjecam se, ima sigurno vise od 10god

Khaleesi
06.04.2005., 01:49
Blackadder kaže:
E sad baš ne idem ponovo učit talijanski.

Uglavnom, to se dogovorimo prije početka igre i vozi Miškoooo! :D :top:

a za talijanski samo mene pitaj :mig:

Blackadder
06.04.2005., 01:51
Khaleesi kaže:
has to , dakle mora vuc, ergo ne moze igrat Je, ali to se odnosi samo na sljedećeg igrača. A obično ih ima još nekoliko.

Uostalom, ako netko baci kartu, sljedeći igrač mora ili baciti neku kartu po pravilima ili vući kartu, osim ako ga netko ne preduhitri bacivši identičnu kartu.

Ne vidim zašto to ne bi vrijedilo i za +4?

Blackadder
06.04.2005., 01:52
Khaleesi kaže:
a za talijanski samo mene pitaj :mig: Može. Samo mi ga se sasd ne da tipkati... :p

Gulpa
06.04.2005., 01:54
Blackadder kaže:
Može. Samo mi ga se sasd ne da tipkati... :p

c c c http://koalicija.net/starbase47/images/smiles/halobingkakobrat.gif

Khaleesi
06.04.2005., 01:54
Blackadder kaže:
Je, ali to se odnosi samo na sljedećeg igrača. A obično ih ima još nekoliko.

Uostalom, ako netko baci kartu, sljedeći igrač mora ili baciti neku kartu po pravilima ili vući kartu, osim ako ga netko ne preduhitri bacivši identičnu kartu.

Ne vidim zašto to ne bi vrijedilo i za +4?

bacanje identicne karte preko reda vrijedi iskljucivo za obicne brojeve (house rule, o tome ne pise nista u pravilima)

nisam ni mislila da sad pretipkavas pravila :D

Gulpa
06.04.2005., 01:56
Tebe je samo strah izvuci 4 x 4 :p

Blackadder
06.04.2005., 01:57
Khaleesi kaže:
bacanje identicne karte preko reda vrijedi iskljucivo za obicne brojeve (house rule, o tome ne pise nista u pravilima) A-HA!

Blackadder
06.04.2005., 01:58
Gulpa kaže:
Tebe je samo strah izvuci 4 x 4 :p I meni se čini. :D

Gulpa
06.04.2005., 02:00
Blackadder kaže:
I meni se čini. :D

Zato nam i nudi da "prevede" sa talijanskog kad zna da mi ne kuzimo :zubo:

Khaleesi
06.04.2005., 02:02
Gulpa kaže:
Tebe je samo strah izvuci 4 x 4 :p Aaaaaarrrrggghhhh! bas ste blentavi, pa samo objasnjavam pravila po kojima igram citav zivot i koja su (osim bacanja identicnih karata) by the book :P ovim zavrsavam svoju raspravu o unu :D

palacinke su bas bile fine :klopa:

Blackadder
06.04.2005., 02:03
Gulpa kaže:
Zato nam i nudi da "prevede" sa talijanskog kad zna da mi ne kuzimo :zubo: :D

Blackadder
06.04.2005., 02:04
Heh, već je petina Oaze naštancana! :D Alaj smo dobri!

Gulpa
06.04.2005., 02:05
Khaleesi kaže:
palacinke su bas bile fine :klopa:

I onda pokusava promijeniti temu :p

Nego, BA... kaj se dogodilo sa onom chatterskom temom? :misli:

Khaleesi
06.04.2005., 02:06
Blackadder kaže:
Heh, već je petina Oaze naštancana! :D Alaj smo dobri! :top:
nece dugo potrajat ako ovako nastavimo :D

Gulpa
06.04.2005., 02:06
Blackadder kaže:
Heh, već je petina Oaze naštancana! :D Alaj smo dobri!

Netko bi rekao da ja puno pricam :D

Blackadder
06.04.2005., 02:07
Gulpa kaže:
I onda pokusava promijeniti temu :p

Nego, BA... kaj se dogodilo sa onom chatterskom temom? :misli: KOjom? Onom na RPG-u?

Spojena je s Krčmom kod Glavnog Kolodvora (http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=89889) - starija verzija - potpuno bih zaboravio na nju da me Khaleesi nije upozorila.

Blackadder
06.04.2005., 02:08
Gulpa kaže:
Netko bi rekao da ja puno pricam :D Nije da ti odmažemo. :D

Blackadder
06.04.2005., 02:09
Nego narode, ja moram u krpe. Idem još nešto pogledati, a onda hellou sweet dreams!

:w

Gulpa
06.04.2005., 02:10
BA... dobro se odmor :w

Khaleesi
06.04.2005., 02:10
Gulpa kaže:
I onda pokusava promijeniti temu :p *trep, trep* *be cute* ma nije :mig:

Khaleesi
06.04.2005., 02:12
Blackadder kaže:
Nego narode, ja moram u krpe. Idem još nešto pogledati, a onda hellou sweet dreams!

:w Laku noc i ugodne snove zelim :)

Gulpa
06.04.2005., 02:12
Khaleesi kaže:
*trep, trep* *be cute* ma nije :mig:

Odma baci dva aduta! ;) Kak da ja onda sa tobom igram?! :o :p

Blackadder
06.04.2005., 02:13
Pronašao: FRAG (http://www.sjgames.com/frag/)

Možda ima i uputa ili nešto nalik na njih. U svakom slučaju, proučit ću ih do dljedećeg sastanka nadzornog odbora. :D

Edit: Ima upute u pdf formatu. Take, read and prepare for battle! http://www.koalicija.net/starbase47/images/smiles/gun.gif

Khaleesi
06.04.2005., 02:15
Gulpa kaže:
Odma baci dva aduta! ;) Kak da ja onda sa tobom igram?! :o :p
*trep*?

:E

bestija na djelu :mig:

Gulpa
06.04.2005., 02:17
Khaleesi kaže:
http://koalicija.net/starbase47/images/smiles/flirt.gif?

:E

bestija na djelu :mig:

Morat cu biti pazljiv kada te izazovem na neku igru :D

A na sto bestija pada?

Khaleesi
06.04.2005., 02:18
Gulpa kaže:
Morat cu biti pazljiv kada te izazovem na neku igru :D

A na sto bestija pada?
Palacinke :zubo: :lol: i druge fine slatke stvari :mig:

Gulpa
06.04.2005., 02:22
Khaleesi kaže:
Palacinke :zubo: :lol: i druge fine slatke stvari :mig:

Znaci da i ja imam par aduta u rukavu :raspa: :zubo:

Khaleesi
06.04.2005., 02:26
hehe imas raspicu :zubo: :lol: ne znam kako ce ti to pomoc, na raspice definitivno ne padam :lol:

gabal
06.04.2005., 02:27
Dvije strane u tri sata :eek: - Khallessi imaš sve preduvjete za dobru članicu Koalicije.

I da - Uno je zakon, trebate viditi moju babu kako svih rastura u tome. Njen evil laugh dok te puni sa +2 bi trebalo ubaciti u neki film...

Gulpa
06.04.2005., 02:28
Jos si mlada... ne znas sve trikove palacinkarskog zanata :rofl: :p

http://www.my-smileys.de/smileys2/kochen.gif

Khaleesi
06.04.2005., 02:31
gabal kaže:
Dvije strane u tri sata :eek: - Khallessi imaš sve preduvjete za dobru članicu Koalicije.

Nisam ja http://rpg.gamer.hr/phpBB2/images/smiles/icon_redface.gif gulpa i blacky su krivi :p

Gulpa
06.04.2005., 02:31
gabal kaže:

I da - Uno je zakon, trebate viditi moju babu kako svih rastura u tome. Njen evil laugh dok te puni sa +2 bi trebalo ubaciti u neki film...

I ja misli :top:

Daj snimi pa nam daj neki link pa da cujemo tvoju babu :zubo: Mozda je stavim i kao ringtone :lol:

Khaleesi
06.04.2005., 02:32
Gulpa kaže:
Jos si mlada... ne znas sve trikove palacinkarskog zanata :rofl: :p

http://www.my-smileys.de/smileys2/kochen.gif peces palcinke pomocu raspice :horor: :trk:

Gulpa
06.04.2005., 02:32
Khaleesi kaže:
Nisam ja http://rpg.gamer.hr/phpBB2/images/smiles/icon_redface.gif gulpa i blacky su krivi :p

Sve je to zbog dobrog drustva :mig:

Gulpa
06.04.2005., 02:35
Khaleesi kaže:
peces palcinke pomocu raspice :horor: :trk:

Ne :nono:

Raspicom tjeram ove koji bi pojeli palacinke prije no sto ja zavrsim sa pecenjem ;) :p

Khaleesi
Gulpa kaže:
Sve je to zbog dobrog drustva :mig: http://rpg.gamer.hr/phpBB2/images/smiles/icon_redface.gif

gabal
Tko zna kada ću je ponovo vidjeti, tek tamo negdje na ljeto...

Ja sam danas igrao Boogle nakon nekih mjeseca dana stanke i spušio 5:3 od cure!

Nevjerojatno, još me i povela 3:0 ali sam junačkim naporima (oženilo,oženile,težinama :zubo: ) izborio izjednačenje i onda spušim dva puta zaredom za bod.

Jebem sebe čoravog kada nisam vidio tu vražju nit...

gabal
06.04.2005., 02:36
Khaleesi kaže:
Nisam ja http://rpg.gamer.hr/phpBB2/images/smiles/icon_redface.gif gulpa i blacky su krivi :p Oni su ti već stari spameri ali ni ti nisi loša...

Gulpa
06.04.2005., 02:36
:misli:

Kako se igra Boogle?

Khaleesi
06.04.2005., 02:37
Gulpa kaže:
Ne :nono:

Raspicom tjeram ove koji bi pojeli palacinke prije no sto ja zavrsim sa pecenjem ;) :p Mwahahaha, protiv mene ne bi pomoglo :E :klopa:

Boogle, to nisam igrala. Je li to ono sta izgleda kao scrabble???

Gulpa
06.04.2005., 02:38
gabal kaže:
Oni su ti već stari spameri ali ni ti nisi loša...

Taman sam se mislio usprotiviti na ovaj "stari"... onda sam skuzio da si ti mladji od mene :p :o

Khaleesi
06.04.2005., 02:39
gabal kaže:
Oni su ti već stari spameri ali ni ti nisi loša... a eto, drzim se ;)

gabal
06.04.2005., 02:39
Gulpa kaže:

Kako se igra Boogle? imaš 16 kockica sa slovima - izmješaš ih i onda imaš tri minute za naći što više riječi. Što veća riječ - to više bodova s tim da nema kratica i osobnih imena te da se isto slovo u jednoj riječi ne može koristiti više od jednom.

Užasno je zarazna a i diplomacija često dolazi do velikog izražaja prilikom igre.

Gulpa
06.04.2005., 02:41
Khaleesi kaže:
Mwahahaha, protiv mene ne bi pomoglo :E :klopa:

Za tebe onda imam skrivenih oruzja http://www.planetsmilies.com/smilies/evilgrin/evilgrin36.gif

Shit!!! Sad sam ti otkrio jedno!:mad: :o

gabal
06.04.2005., 02:41
Gulpa kaže:
Taman sam se mislio usprotiviti na ovaj "stari"... onda sam skuzio da si ti mladji od mene :p :o Stari - čitaj iskusni i prefrigani.

gabal
06.04.2005., 02:42
Inače - ovdje (http://www.cognitial.com/boogle/) imate neku on-line verziju booglea...

Khaleesi
06.04.2005., 02:42
Hehe, bas sam komicna sama sebi :D imam slusalice, odvrnila zvuk skoro do kraja i headbangam na Metallicu dok tipkam :headbang:
sa strane gledano sigurno blentavo izgleda, ali bas me briga, svi spavaju :D

Gulpa
06.04.2005., 02:43
gabal kaže:
imaš 16 kockica sa slovima - izmješaš ih i onda imaš tri minute za naći što više riječi. Što veća riječ - to više bodova s tim da nema kratica i osobnih imena te da se isto slovo u jednoj riječi ne može koristiti više od jednom.

Užasno je zarazna a i diplomacija često dolazi do velikog izražaja prilikom igre.
Mislim da sam igrao to par puta :top:

A :misli: gdje tu diplomacija cini ulogu?

gabal
06.04.2005., 02:45
Diplomacija je kako progurati riječi koje baš i nisu u duhu hrvatskog jezika, posvađati se oko toga je li šći riječ... Ako si dovoljno prefrigan i nađeš dobru žrtvu nije uopće važno imati najbolje riječi... :E

Gulpa
06.04.2005., 02:45
Khaleesi kaže:
Hehe, bas sam komicna sama sebi :D imam slusalice, odvrnila zvuk skoro do kraja i headbangam na Metallicu dok tipkam :headbang:
sa strane gledano sigurno blentavo izgleda, ali bas me briga, svi spavaju :D

Ajd' barem ih ne budis pjevanjem :D

gabal
06.04.2005., 02:46
Khallesi - odakle si ti?

Khaleesi
06.04.2005., 02:46
a to je ono *trep, trep* *cute* na naravno da "drzf" postoji *trep* :E

Gulpa
06.04.2005., 02:47
gabal kaže:
Diplomacija je kako progurati riječi koje baš i nisu u duhu hrvatskog jezika, posvađati se oko toga je li šći riječ... Ako si dovoljno prefrigan i nađeš dobru žrtvu nije uopće važno imati najbolje riječi... :E

Ah, moja greska :bonk: Ja sam pricao o diplomaciji, a ti o Diplomaciji :D

Znaci... zena te Diplomatski rastura :zubo:

gabal
06.04.2005., 02:48
Khaleesi kaže:
a to je ono *trep, trep* *cute* na naravno da "drzf" postoji *trep* :E Točno to :zubo:

kan? To je prezime, ne može to.

Kakvo prezime?
Pa Aga Khan.
Ali on se piše sa h!
da da, naravno - briši to...

Khaleesi
06.04.2005., 02:48
gabal kaže:
Khallesi - odakle si ti? Omis (http://www.inet.hr/~zmrcelic/P1010115.JPG) , ti?

gabal
06.04.2005., 02:49
Gulpa kaže:
Ah, moja greska :bonk: Ja sam pricao o diplomaciji, a ti o Diplomaciji :D

Znaci... zena te Diplomatski rastura :zubo: cura - uvijek mi uspije uvaliti neke svoje otočne lokalizme na moju dobru volju. Mislim se da sam skupio masu bodova pa neka joj bude a kad ono :bonk:

gabal
06.04.2005., 02:50
Khaleesi kaže:
Omis (http://www.inet.hr/~zmrcelic/P1010115.JPG) , ti? Split

Khaleesi
06.04.2005., 02:53
gabal kaže:
Split :D blizu :D osim sto sam sad u zg :p

gabal
06.04.2005., 02:53
I ja sam sada u Zg-u.

Khaleesi
06.04.2005., 02:56
gabal kaže:
I ja sam sada u Zg-u. a jadan http://forum.ffzg.hr/images/smiles/action-smiley-032.gif

gabal
06.04.2005., 02:57
Pa nije tu tako loše. Jel studiraš ovdje ili ?

Gulpa
06.04.2005., 02:57
Khaleesi kaže:
a jadan http://forum.ffzg.hr/images/smiles/action-smiley-032.gif

Zasto jadan?

Ja bi sad rado bio u Zg-u.

Gulpa
06.04.2005., 03:00
gabal kaže:
Pa nije tu tako loše. Jel studiraš ovdje ili ?

Filozofski fakultet ako se ne varam...

Khaleesi
06.04.2005., 03:01
Ma zajebavam malo ;) Bas sam se veceras zazelila ic doma ronit pa malo grintam :D

A u Zg je definitvno zabavno, pogotovo veceras :D

gabal
06.04.2005., 03:02
Gulpa kaže:
Filozofski fakultet ako se ne varam... Susjedi znači - ja studiram povijest na Hrvatskim Studijima

Khaleesi
06.04.2005., 03:02
Gulpa kaže:
Filozofski fakultet ako se ne varam... :Pop: avaj, avaj NEEEEE!!! otkud ti to :eek: samo se druzim s tamosnjom gamadi :D

Arhitektura :D

Gulpa
06.04.2005., 03:03
gabal kaže:
Susjedi znači...

Cekaj da khaleesi potvrdi ili opovrgne moja nagadjanja :zubo:

gabal
06.04.2005., 03:04
Znaš li možda jednog Janija iz Komiže?

Inače, meni je Stari arhitekt.

Khaleesi
06.04.2005., 03:04
Gulpa kaže:
Cekaj da khaleesi potvrdi ili opovrgne moja nagadjanja :zubo: ne, stvarno, otkud ti to da sam na FF

Khaleesi
06.04.2005., 03:05
gabal kaže:
Znaš li možda jednog Janija iz Komiže?

Inače, meni je Stari arhitekt. ne znam, na parcijali sam pa ne zalazim precesto na faks zadnje vrijeme

Gulpa
06.04.2005., 03:06
Khaleesi kaže:
ne, stvarno, otkud ti to da sam na FF

Kao sto rekoh... pucanj u prazno... onaj smajli koji si koristila je se Foruma FF-a :D

gabal
06.04.2005., 03:07
Khaleesi kaže:
ne znam, na parcijali sam pa ne zalazim precesto na faks zadnje vrijeme On je prošao ohoho generacija - krenuli smo na faks istovremeno, ja sam sada apsolvent a on je dao drugu - mislim :misli:

Khaleesi
06.04.2005., 03:08
Gulpa kaže:
Kao sto rekoh... pucanj u prazno... onaj smajli koji si koristila je se Foruma FF-a :D ;) pa na forumu tamo jesam :D i vecina ekipe s kojom se druzim je s FF

Gulpa
06.04.2005., 03:09
gabal kaže:
On je prošao ohoho generacija - krenuli smo na faks istovremeno, ja sam sada apsolvent a on je dao drugu - mislim :misli:

To me podsjeca na mog frenda Bizu :zubo:

Ja sam odustao do Strojarskog faksa '97, a on sada ima jos samo jedan ispit za dati :p

gabal
06.04.2005., 03:10
Laku noć ljudi - dali smo Iceyu posla, idem leć jer sam užasno pospan.:w

Khaleesi
06.04.2005., 03:11
Ajme vec pomalo kljucam, mislim da cu ic spavat. Mozda ujutro navratim. Odoh u krevet sanjat palacinke i zmajeve :D

Gulpa
06.04.2005., 03:11
Khaleesi kaže:
;) pa na forumu tamo jesam :D i vecina ekipe s kojom se druzim je s FF

Kao sto kazu: S kim si takva si... dakle as good as you're on FF :p

Gulpa
06.04.2005., 03:12
Dobro se odmorite :w

Bilo je bas dobro druzenje :top:

Khaleesi
06.04.2005., 03:18
Laku noc :w

odnosno, dobro jutro, kako kome :zubo:

gulpa, koliko je sati sad kod tebe?

Gulpa
06.04.2005., 03:20
Kod mene ce jos malo pa podne :zubo:

11:19

Gulpa
06.04.2005., 03:29
Koliko ste bili aktivini u zadnja 24 sata :D

Khaleesi 72
gabal 57
Blackadder 50
-Watashi!i!i!i- 23
kpt. Willard 21

Sa manje od 20 postova nisam ni gledao...

Icepick
06.04.2005., 06:17
Opa...viđe što ste naspammali. Ja već popio jutarnju :kava:, al' sad jedem griz(s). :klopa:
Khaleesi> hehehe, ne brini necu te pomijesat s watashijem samo sam malo zaboravila raspored kak smo sjedili, znam sigurno da si bio negdje desno
Krenuvši od tebe, pa u smjeru kazaljke na satu, sjedili smo: Watashii, Jay (mislim da je bio Jay :misli: ), Pritty, Easy, Blacky pa ja. (nije samo Neph ''memory man'' :D)

Khaleesi>UNO je isto dobro
UNO je zakon...najbolja ljetna kartaška igra...bolja i od bele.

Sječam se da smo jedne godine rasturili neke slovence u UNO-u, sam kaj oni to zovu ENA :p (dokaz da u EU ne gubiš nacionalni identitet :lol: )

Gulpa> Kad smo vec kod drustvenih agara... kad ste zadnji put igrali Monopoli?
Ja nisam stoljećima….:(

A kao klincu to mi je, pa i danas, bila najbolja board game ikad.

Mi smo radili i svoje table, pa svoje kartice i pare...ma zakon. :s

Gabal> Dvije strane u tri sata…
I was thinking the same this morning....imam 4 strane za čitati.

Khaleesi bi definitivno morala proći inicijaciju.

Gabal> Ako si dovoljno prefrigan i nađeš dobru žrtvu nije uopće važno imati najbolje riječi...
Drugim riječima nije uopće važno ni imati riječ. :lol:

Gulpa> Khaleesi 72
gabal 57
Blackadder 50
-Watashi!i!i!i- 23
kpt. Willard 21
Ovo me podsjeća na dane dok je Houpi zalazila na Oazu....:D

Niš...ja se odoh spremit za fax, a svima vama želim dobro jutro. A za Slafka poseban pozdraf buđenja:

DOBAR JUTAR SLAFKO!

NP -> Yoko Kanno – Tank!

Gulpa
06.04.2005., 06:36
Jutro Icepick :w

Khaleesi
06.04.2005., 09:42
Dobro jutro svima :)

Icepick kaže:

Krenuvši od tebe, pa u smjeru kazaljke na satu, sjedili smo: Watashii, Jay (mislim da je bio Jay :misli: ), Pritty, Easy, Blacky pa ja. (nije samo Neph ''memory man'' :D) Dakle kao sto rekoh, sjedio si do mene, s desne strane, ipak nisam toliko senilna :zubo:

Icepick kaže:
Khaleesi bi definitivno morala proći inicijaciju. Ja bih, ako smijem http://koalicija.net/starbase47/images/smiles/flirt.gif :s samo molim vas da mi jos jednom step-by-step objasnite kako to ide, znam da prvo ide onaj test, sta dalje??? Hvala :)

Gulpa
06.04.2005., 09:46
Jutro Khaleesi :w

Kako si spavala? :)

Imas na prvoj strani ovog topica (cetvrti post) o tome sto treba proci za inicijaciju :mig:

Khaleesi
06.04.2005., 10:12
Fino spavala, hvala na pitanju :)

Procitala sam upute na prvoj strani jos prije, ali nije mi bas sve jasno, npr ovaj dio
Onda morate riješiti Držanje ruke u rupi u drvetu test i Dosad nešto neviđeno test Moze li mi netko objasnit kako to funkcionira

Gulpa
06.04.2005., 10:15
Drzanje ruke u rupu test - moras nam ispricati kako si umrla sa time da prica mora imati dio kako si drzala ruku u rupi u drvetu :D

Ovo je moj pokusaj (http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=89819&perpage=15&pagenumber=39) http://www.forum.hr/images/icons/icon11.gif

Ne znam kako su ostali opisali svoje smrti... to je bilo prije mog vremena ;)

Gulpa
06.04.2005., 10:17
Idem sad... radim sataras za veceru i burek za sutra...

Citamo se kasnije :w

Khaleesi
06.04.2005., 10:18
:w dobar tek :)

Grejp
06.04.2005., 11:37
mirrorball kaže:
...vidim Grejp...odgledao se Oldboy...:top:

Prvi put sam čuo za njega kada je bio Cannes, tamo ga je nahvalio Tarantino. On obično hvali bolje filmove od svojih, pa sam se i nabrijao jedno par mjeseci. I u videoteci ima valjda desetak kopija, i sve su non stop na policama. Ah.!
Film se uopće nigdje ne reklamira, čak ni poster jedan.

Grejp
06.04.2005., 11:46
Damnation, stvarno ste naspamali svega i svačega.

Grejp
06.04.2005., 11:50
Khaleesi kaže:
:w dobar tek :)

Beštijo tebe sam skužio nakon jedno dve minute.

Daenerys je bolji nickname, ali nije ni ovaj loš.

---
Neki tip je ponudio godišnj plaću Paris Hilton od 52 milijuna dolara.
Da bude profesionalna prostitutka.
Kada si jako bogat, onda ti pare same dolaze!

Gulpa
06.04.2005., 12:12
Grejp kaže:
Damnation, stvarno ste naspamali svega i svačega.

Pozdrav Grejpe :w

Evo zgotovio sam veceru i uslikao za vas da probate :D

http://img16.exs.cx/img16/1692/picture164dg.jpg

Khaleesi
06.04.2005., 12:17
Grejp kaže:
Beštijo tebe sam skužio nakon jedno dve minute.

Daenerys je bolji nickname, ali nije ni ovaj loš.

Ti mene ocito znas :mig: ali daj mi neki hint tko si ti :)

@gulpa, slin :klopa: sva sreca da sam doruckovala pa ne krulji jako :D

Gulpa
06.04.2005., 12:19
Khaleesi kaže:
@gulpa, slin :klopa: sva sreca da sam doruckovala pa ne krulji jako :D

Onda cu uslikati burek kad se zgotovi, a to ce taman biti kad ogladnis :zubo: :D

Ovaj put sam uslikao sataras jer sam nasao 4 paprike razlicitih boja :s Ova narancasta me posebno iznenadila :p

Blackadder
06.04.2005., 12:20
Boje! WOW! Njami!!!111one :klopa:

Gulpa
06.04.2005., 12:22
Supruga je zavrsila sa sudjem pa odoh sad klopati :klopa:

Blackadder
06.04.2005., 12:23
Hm... Stalno mi se po glavi vrzma ideja da nađjemo neko zgodnu igru koju bismo svi voljeli igrati, a koja se mora moći igrati preko mreže na bilo koji način.

Pa da svi igramo.

A kako mi se čini, tu igru smo našli i zove se: hrana. :D

Blackadder
06.04.2005., 12:24
Gulpa kaže:
Supruga je zavrsila sa sudjem pa odoh sad klopati :klopa: Jel ono tvoja supruga iza boja i tave? :)

Blackadder
06.04.2005., 12:25
Mislim da nećemo moći živjeti od Nephovog iskazivanja ponosa i sreće kako njegova Oaza napreduje divovskim skokanovskim koracima. :D

Gulpa
06.04.2005., 12:33
Blackadder kaže:
Jel ono tvoja supruga iza boja i tave? :)

:nono:

To sam ja :mig:

Gulpa
06.04.2005., 12:37
Blackadder kaže:
A kako mi se čini, tu igru smo našli i zove se: hrana. :D

A koja su pravila igre? :D

Khaleesi
06.04.2005., 12:41
Uslikat sve fino sta skuhamo????? :lol:

ili nahranit almighty Blackaddera :D

Gulpa
06.04.2005., 12:42

Sve mi se cini da je on imao ovo drugo na umu :zubo:

Icepick
06.04.2005., 13:18
Heja ljudi...stranica od jutra. :eek: Dobro napreduje ova Oaza. Napokon se ima šta za čitat u trenutcima kad ničeg drugog za čitat nemam.

ION, pao sam pismeni pa sam sad sav u komi. Nije da sam učio za isti, al' svejedno čoeka zbedira kad ne prođe. :zubo:

Sad idem ljenčarit do kraja 6. mjeseca. :lol:

@Gulpa<=

Burek kažeš, ha....:misli:

Trebalo bi nagovorit staru da napravi burek za sutra, za doručak. :klopa:

NP -> Yoko Kanno - Yo Pumpkin Head

gabal
06.04.2005., 13:19
Gulpa kaže:
A koja su pravila igre? :D Ja mislim da je cilj igre govoriti o hrani tako da što više ljudi ogladni. Dobija se po bod po osobi koja čitajući Oazu ogladni, dva ako ode do frižidera, 4 ako naruči nešto telefonom (8 ako je lokalno vrijeme iza ponoći i ništa ne radi) te 5 ako sama skuha nešto.

Naravno - preduvjet je da ljudi kada dođu na Oazu nisu gladni.

Za hranjenje Koalicijaša dobiva se 10 bodova po članu Koalicije, Blacky se broji kao dva jer je osnivač.

Gulpa
06.04.2005., 13:21
gabal kaže:
Ja mislim da je cilj igre govoriti o hrani tako da što više ljudi ogladni. Dobija se po bod po osobi koja čitajući Oazu ogladni, dva ako ode do frižidera, 4 ako naruči nešto telefonom (8 ako je lokalno vrijeme iza ponoći i ništa ne radi) te 5 ako sama skuha nešto.

Za hranjenje Koalicijaša dobiva se 10 bodova po članu Koalicije, Blacky se broji kao dva jer je osnivač.

:rofl: :lol:

Ovo je zakon :s :s :s

Khaleesi
06.04.2005., 13:23
gabal kaže:
Ja mislim da je cilj igre govoriti o hrani tako da što više ljudi ogladni. Dobija se po bod po osobi koja čitajući Oazu ogladni, dva ako ode do frižidera, 4 ako naruči nešto telefonom (8 ako je lokalno vrijeme iza ponoći i ništa ne radi) te 5 ako sama skuha nešto.

Za hranjenje Koalicijaša dobiva se 10 bodova po članu Koalicije, Blacky se broji kao dva jer je osnivač. hmmmm *zbraja*, to bi bilo minimalno 40-ak bodova do kraja tjedna
mwahahaha

Gulpa
06.04.2005., 13:27
Mislim da bi za palacinke i sarmu trebali dobivati dodatne bodove :p

gabal
06.04.2005., 13:31
Cilj je izgladniti ljude, palačinke i sarme su samo oružje...

Nephrite
06.04.2005., 13:55
Khaleesi kaže:
Ti mene ocito znas :mig: ali daj mi neki hint tko si ti :) He's gay.

-Watashi!i!i!i-
06.04.2005., 14:00
Evo sam pogledo nekolko stranica unazad i vidio da ste poslje 2 ujutro tolko napricali da nema sanse da to sve citam, aj nek neko javi ak ste rekli nekaj vrjednog spomena :o

Gulpa
06.04.2005., 14:03
-Watashi!i!i!i- kaže:
Evo sam pogledo nekolko stranica unazad i vidio da ste poslje 2 ujutro tolko napricali da nema sanse da to sve citam, aj nek neko javi ak ste rekli nekaj vrjednog spomena :o

Procitaj sve ;)

gabal
06.04.2005., 14:05
-Watashi!i!i!i- kaže:
Evo sam pogledo nekolko stranica unazad i vidio da ste poslje 2 ujutro tolko napricali da nema sanse da to sve citam, aj nek neko javi ak ste rekli nekaj vrjednog spomena :o Red hrane, red Una, nešto smo doznali o Khaleesi i tako to... Pročitaj.

-Watashi!i!i!i-
06.04.2005., 14:14
Lud sam citat 517000000 stranica :p

Znam i ko je kaleesi i kaje hrana i kaje uno i nemam primjedbi na ijedno od tog troje pa onda nema smisla trazit nekaj za zanovjetanje na proslim stranicama :zubo:

Khaleesi
06.04.2005., 14:26
watashi, lijena mrcino :) :kiss:

Gulpa
06.04.2005., 14:28
Od sada ni ja ne citam postove http://www.forum.hr/images/icons/icon11.gif

Khaleesi
06.04.2005., 14:29
Gulpa kaže:
Od sada ni ja ne citam postove http://www.forum.hr/images/icons/icon11.gif ali ti nisi watashi :D

Gulpa
06.04.2005., 14:30
Khaleesi kaže:
ali ti nisi watashi :D

You can't blame me for trying :D

Khaleesi
06.04.2005., 14:32
Gulpa kaže:
You can't blame me for trying :D ma evo i tebi :kiss: happy? :D

Gulpa
06.04.2005., 14:34
Vrlo :) I pocascen ;)

-Watashi!i!i!i-
06.04.2005., 14:42
Jebiga, mozda bi to i cito, al trenutno sam ko da me neko tuko zadnja 2 dana, a i sjebana elektronika u autu mi nije puno od pomoci :zubo:

Speaking of which, moram ic napravit par pizdarija, vratim se za pol sata ak bog da, vidjemo se djecicee :) :w

-Watashi!i!i!i-
06.04.2005., 14:45
Gulpa kaže:
You can't blame me for trying :D

Yeees, can't blame humans for trying to be me :E

Gulpa
06.04.2005., 14:47
-Watashi!i!i!i- kaže:
Yeees, can't blame humans for trying to be me :E

You just made your first mistake http://koalicija.net/starbase47/images/smiles/sisekrv.gif

Gulpa
06.04.2005., 14:57
Drustvo... odoh se zavuci u svoj kovceg :p

Citamo se opet za 10-ak sati :w

gabal
06.04.2005., 14:59
Watashi - kako Marko? Je li se već omacila?

Khaleesi
06.04.2005., 15:00
gabal kaže:
Watashi - kako Marko? Je li se već omacila? Sta nije bila Ante :D

gabal
06.04.2005., 15:21
Moguće je i to...

gabal
06.04.2005., 15:23
i.... ZADNJI!

:lux:

Nastassja
06.04.2005., 15:24
:w

Too much for me. :)

Kondicija mi popušta... eh kako sam je imala u 1. oazi... :rolleyes:

A igra? Pa eto, većina sad ima ili digitalne fotiće ili telefone s kamerama, pa možemo stavljati neobične i zanimljive fotografije... hrane! :D Ma može bilo čega. Onda poslije biramo pobjednika.

:cool:

gabal
06.04.2005., 15:29
Ja nemam ništa takvoga - ja ću vam opsivati svoju hranu :zubo:

-Watashi!i!i!i-
06.04.2005., 15:34
gabal kaže:
Watashi - kako Marko? Je li se već omacila?

Ante :p

Neznam, saznacu za koj sat. Trenutno je na stolu u kupaoni, tam se rado izlezava jer pesi nemreju do njega :)

-Watashi!i!i!i-
06.04.2005., 15:35
Ja cu se uvuc u zhiri i proglasit sebe pobjednikom :zubo:

-Watashi!i!i!i-
06.04.2005., 15:38
Jel iko ikad sluso neku "radio banovinu"? Nemojte :mad:

gabal
06.04.2005., 16:30
To je nešto kao piti Konzum pivo - ne pitajte zašto, samo nemojte!

Blackadder
06.04.2005., 16:31
gabal kaže:
Ja mislim da je cilj igre govoriti o hrani tako da što više ljudi ogladni. Dobija se po bod po osobi koja čitajući Oazu ogladni, dva ako ode do frižidera, 4 ako naruči nešto telefonom (8 ako je lokalno vrijeme iza ponoći i ništa ne radi) te 5 ako sama skuha nešto. A ako ogladni netko tko nije gladan, bodovi se utrostručuju.

A ako netko priprijeti smrću jer je ogladnio, to vrijedi 1000 bodova.

Grejp
06.04.2005., 16:34
Khaleesi kaže:
Ti mene ocito znas :mig: ali daj mi neki hint tko si ti :)

Ah, hint. To je lagano. Or is it?
Spržila si mi, među inima Warriorse, Plan 9...

---
Upravo me Blitz upozorio da je Krug počeo sa kazetom.
:eek:

Grejp
06.04.2005., 16:37
Gulpa kaže:
Supruga je zavrsila sa sudjem pa odoh sad klopati :klopa:

Imaš kojeg halflinga?
Iliti dijete?

---
Imam jedno pitanje za sve.
Da vas teta zove kod sebe u Los Angeles, jel bi vi išli?

-Watashi!i!i!i-
06.04.2005., 16:38
Blackadder kaže:
A ako ogladni netko tko nije gladan, bodovi se utrostručuju.

Znaci ja bum odgovoran za geometrijsku progresiju :zubo:

Grejp
06.04.2005., 16:39
Nephrite kaže:
He's gay.

Priznaj, GAY ASOCIJACIJA SVIJETA te plaća po svakoj riječi koju napišeš.

-Watashi!i!i!i-
06.04.2005., 16:42
gabal kaže:
To je nešto kao piti Konzum pivo - ne pitajte zašto, samo nemojte!

:lol:

Khaleesi
06.04.2005., 17:57
Grejp kaže:
Ah, hint. To je lagano. Or is it?
Spržila si mi, među inima Warriorse, Plan 9...
hmmm... Tyler???? :confused:

gabal
06.04.2005., 18:07
Grejp kaže:
Imaš kojeg halflinga?
Iliti dijete?

---
Da vas teta zove kod sebe u Los Angeles, jel bi vi išli? Ovisi - na koliko dugo, bi li morao platiti kartu, koliko sam dobar s tetom...

Icepick
06.04.2005., 20:05
Gabal>Watashi - kako Marko? Je li se već omacila?
Khaleesi> Sta nije bila Ante
Možda je Mark-Antonije. :D

Grejp>Da vas teta zove kod sebe u Los Angeles, jel bi vi išli?
Ne bih...mrzim L.A.

A ni teta mi nije najdraža osoba na planeti. :lol:

Nass>Too much for me.
Opa...pa jel' moguće da Nassica ne može više pratiti Oazu. :confused:

Eh da, godine su tu...:angeleye: ....a i tko će se natjecat sa ovim mladima :cice:

da vidimo hoće li malo cimanja razbuditi Nassicu

Nephrite
06.04.2005., 20:12
Icepick kaže:

Eh da, godine su tu...:angeleye: ....a i tko će se natjecat sa ovim mladima :cice: Ma, stara koka dobra juha.

Narator: I onda je diskusija skrenula u kanibalizam i ništa više nije bilo kao prije..."

Nephrite
06.04.2005., 20:14
Grejp kaže:
Priznaj, GAY ASOCIJACIJA SVIJETA te plaća po svakoj riječi koju napišeš. Plus zdrastveno i socijalno... poof.

mirrorball
06.04.2005., 22:38
Icepick kaže:

..pa ne mogu ni ja...:eek:

mirrorball
06.04.2005., 23:49
..nakon ovog (http://www.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=285E2863285C2863285A28582858285D2863288E289728 93286328632859285B285F28592859285F2863286328632859 2863N) :horor: želim da slijedeći Papa poživi barem 1000 godina...:D

mirrorball
06.04.2005., 23:50
...ili ajde...bar sedamdesetak...to bude mi valjda dosta...:cool:

Gulpa
07.04.2005., 00:24
Grejp kaže:
Imaš kojeg halflinga?
Iliti dijete?

---
Da vas teta zove kod sebe u Los Angeles, jel bi vi išli?

Ja sam jedino dijete u kuci :D

----

Naravno :top:

Gulpa
07.04.2005., 00:25
E da... dobro jutro svima :D

Khaleesi
07.04.2005., 01:26
ehej :)
dobro jutro i tebi :)

Gulpa
07.04.2005., 01:29
Kako si? :)

Khaleesi
07.04.2005., 01:34
fino :)

settlersi online su zakon :D pitaj blackyja

malo odspavala popodne tako da sad glumim zombija :)

Blackadder
07.04.2005., 01:36
'Jutar!

'Noć.

'Jutar Slafko!

Gulpa
07.04.2005., 01:37
BA... A kam ces ti? :D

Khaleesi... ne trebas nista glumiti :mig: :p

Khaleesi
07.04.2005., 01:40
:Slin: me eat bwain

gabal
07.04.2005., 01:40
Evo i mene - mislim da ću večeras čekati objavu nove epizode South Parka mogao bi se dosta dugo zadržati.

Khaleesi
07.04.2005., 01:41
avaj, opet necu spavat :D

gabal
07.04.2005., 01:42
mirrorball kaže:
..nakon ovog (http://www.novilist.hr/Default.asp?WCI=Rubrike&WCU=285E2863285C2863285A28582858285D2863288E289728 93286328632859285B285F28592859285F2863286328632859 2863N) :horor: želim da slijedeći Papa poživi barem 1000 godina...:D Daj prepričaj - linkovi na Novi List nikada ne rade...

Ima li veze sa srcem?

Gulpa
07.04.2005., 01:53
Khaleesi kaže:
avaj, opet necu spavat :D

Tko to vise radi ovih dana?:p

Khaleesi
07.04.2005., 01:58
Ili ipak hocu spavat, sad me malo pustio adrenalin od settlersa pa pocinjem kljucat :zubeki:

Gulpa
07.04.2005., 01:59
Gdje sa igra taj settlers online pa da bacim oko :raspa:

Khaleesi
07.04.2005., 02:04
Tu negdi (http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=89889). Proceprkaj pa ces nac :) ja stvarno ne mogu vise, idem spavat, cujemo se ujutro

Laku noc svima :w

Gulpa
07.04.2005., 02:05
Dobro se odmori bestijo :) :w

gabal
07.04.2005., 02:16
Koji su to Settlersi? Ja sam igrao onu verziju gdje još uvijek idu desno - lijevo od zastavice do zastavice po cesti i gdje moraš spaljivati drvosjeće on a regular basis...

Počeo je dovlačiti...