View Full Version : OazaMiraIX:Nephrite's ThrobbingCrotchOfDestruction & TheMightySchlongOfFriendshipness
stranice :
1
2
3
4
[
5]
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
Tko je poceo dovlaciti koga?
Odoh si i ja onda dovuci bar 2-3 :D
Ništa mi nije jasno - bacam kocku, dobijam resurse i to je to?
A help je broken link - prekasno je da bi se s time sada zezao. Laku noć Gulpa, dobro jutro Slafko...
:w http://www.koalicija.net/kolodvor/images/smiles/deadtired.gif
Noc gabal :w
Ja jos 45 minuta pa na rostilj :klopa: Firma casti :D
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 09:22
Jutroo... Mene jucer nije bilo jer sam otkrio najbolju igru ikad - black&white. Igra te stavlja u ulogu boga. Ah, napokon glavni lik s kojim se mogu poistovjetit :p
Igra je spora i neintuitivna i sva neka cudna, al tak mi je super da sam u stanju trosit sate na slupavanje istog glupog hrama iz pizde maternice daleko :zubo:
Jedino mi je onaj beast totalno debilan koncept. Bas kak mi je frend reko, jebes igranje boga ak kroz cjelu igru moras hranit jebenog pokemona :rolleyes:
Jutro Watashi :w
Bolje ti je da si si kupio one tamagochije :p
Icepick
07.04.2005., 09:38
Gabal> Koji su to Settlersi? Ja sam igrao onu verziju gdje još uvijek idu desno - lijevo od zastavice do zastavice po cesti i gdje moraš spaljivati drvosjeće on a regular basis...
Tu igru već stoljećima pokušavam naći ali nikako....:bonk:
'Mind you', nisam u zadnje vrijeme gledao na Underdogsima da li je postala freeware...:misli:
Jutro svima. :w
Khaleesi
07.04.2005., 10:14
Dobro jutro svima :w
Watashi, ako te sta zanima za B&W samo pitaj svojevremeno sam rasturala, ali zbog glupog buga nisam mogla proc dalje od 5. mape, a nikako patch nisam uspila nac :(
Sto se Settlersa tice to nije ona comp igrica nego, nego jako zabavan boardgame Settlers of Catan koji smo nasli i u digitalnom obliku :)
Jutro bestijo :w
Jesi li se naspavala?
Khaleesi
07.04.2005., 10:19
Jesam, jako fino :) nisam se jos skroz ni probudila :)
Kako se ti zabavljas :)
Radim 20%
Na Forumu 80% :D
Bilo ja tiho preko noci pa sada nadoknadjujem izgubljeno :p
Khaleesi
07.04.2005., 10:25
Ma kako to, kao da su svi na ovom kontinentu spavali :D
To je i meni bilo cudno :misli:
Inace se nadje barem jedan ili dva jadnika koji su popili previse kave prije spavanja :D
A cime se ti veselis?
Khaleesi
07.04.2005., 10:28
evo malo trkeljam po forumu, pokusavam se razbudit i razmisljam sta bih za dorucak :)
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 10:30
Ja se bas nisam naspavo pa sam jutros sve zajebo kaj sam stigo. Prvo sam naso neko mljeveno purece meso za macku pa sam krenul to rezat al je bilo smrznuto, pa sam malo odmrzavo a malo rezo dok je macak zivcano lupo vilicom i nozem po tanjuru. Onda sam odvojio dio i stavio odmrzavat, al je pustilo vodu i skuhalo se :o
Uglavnom, zavrsni rezultat sam dao macku koji je to ponjusio, stavio naocale i intelektualno izgovorio "hmm, odlican primjer kulinarskog umjeca. Btw. shto ima za dorucak?"
Nakon toga sam iso stavljat hranu pticama. Izvadio sam tanjuric, izbacio vodu, napunio hranu i nakon sto sam opazio ruzan pogled pticica, rekao sam "aha, znaci OVAJ tanjur je za vodu, a OVAJ za hranu" :o
Na kraju su pesi pitali zaj oni jedu suhu hranu, a meni se nije dalo objasnjavat da je jednoj od njih zeludac u kurcu pa nemrem da dvije jedu dobro a druga se osjeca glupo, pa sam jednostavno pitao "jel ocete ovo od macke?", nakon ceg su bili tiho :p
-Watashi!i!i!i- kaže:
Ja se bas nisam naspavo pa sam jutros sve zajebo kaj sam stigo. Prvo sam naso neko mljeveno purece meso za macku pa sam krenul to rezat al je bilo smrznuto, pa sam malo odmrzavo a malo rezo dok je macak zivcano lupo vilicom i nozem po tanjuru. Onda sam odvojio dio i stavio odmrzavat, al je pustilo vodu i skuhalo se :o
Uglavnom, zavrsni rezultat sam dao macku koji je to ponjusio, stavio naocale i intelektualno izgovorio "hmm, odlican primjer kulinarskog umjeca. Btw. shto ima za dorucak?"
Nakon toga sam iso stavljat hranu pticama. Izvadio sam tanjuric, izbacio vodu, napunio hranu i nakon sto sam opazio ruzan pogled pticica, rekao sam "aha, znaci OVAJ tanjur je za vodu, a OVAJ za hranu" :o
Na kraju su pesi pitali zaj oni jedu suhu hranu, a meni se nije dalo objasnjavat da je jednoj od njih zeludac u kurcu pa nemrem da dvije jedu dobro a druga se osjeca glupo, pa sam jednostavno pitao "jel ocete ovo od macke?", nakon ceg su bili tiho :p
:lol:
Mislim da ce nakon ovoga Khaleesi sve biti fino za dorucak ma kaj god pojela :D
Khaleesi
07.04.2005., 10:36
Watashi http://forum.ffzg.hr/images/smiles/action-smiley-032.gif
nema veze, dok se vratis zivine ce se pojest medjusobno i sve ce bit ok :E
btw genijalno napisano :top:
oces doc meni spremit dorucak :mig:
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 10:40
Da si blize, doso bi. Ionak na mene danas na poslu pada odlazak po hranu jer trenutno imam auto pa da i ja malo idem... :o
Ja bi sada jen burek... os mi dopelati? :moli:
Khaleesi
07.04.2005., 10:48
gamadi, sad sam stvarno ogladnila idem u fridge u lov :D
nema vise cokolina :( a ne ide mi se u ducan :mad:
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 10:51
Rado, al ne radi mi radio na autu, popizdil bi do australije :o
Evo za one s puno vremena, ja sam malo proskimo i cini se kul. Neznam jel to stvarno tak, al tip mulja muljatore i vadi neke sitne pare od onih kaj salju nigerijske spamove :zubo:
http://www.419eater.com/html/joe_eboh.htm
Khaleesi kaže:
gamadi, sad sam stvarno ogladnila idem u fridge u lov :D
nema vise cokolina :( a ne ide mi se u ducan :mad:
Watashi... jel to znaci da dijelimo bodove? :misli: :D
Khaleesi
07.04.2005., 10:53
nema bodova, vec sam bila gladna :P samo je sad stvarno zagustilo :zubo: :klopa:
*ode u frizider*
Sad bi varala i u ovoj igri :nono: :D
Khaleesi
07.04.2005., 10:56
bingo, nasla pitu od jabuka i vocni jogurt od visnje :klopa:
Khaleesi
07.04.2005., 10:57
Gulpa kaže:
Sad bi varala i u ovoj igri :nono: :D :tuctuc:
a u kojoj sam ja to igri varala :mad:
Skoro sam priznao da mi sav taj razgovor o hrani probudio apetiti :zubo:
Sva sreca da sutim kao kamen :no: :p
Khaleesi kaže:
:tuctuc:
a u kojoj sa ja to igri varala :mad:
Pokusala si nam prodati neke fore tamo o pravilama UNA :o
:grli: Ne se ljutiti :kiss:
Khaleesi
07.04.2005., 10:59
e pa tko onda tu vara :mad: :B
Khaleesi
07.04.2005., 11:00
Gulpa kaže:
Pokusala si nam prodati neke fore tamo o pravilama UNA :o
:grli: Ne se ljutiti :kiss: *izvlaci kandje* :E
Evo priznat cu http://www.forum.hr/images/icons/icon11.gif
Isprovocirao sam te da vidim jel bi bila dobar protivnik u strip pokeru http://www.forum.hr/images/icons/icon11.gif
:D
Khaleesi
07.04.2005., 11:04
Gulpa kaže:
Evo priznat cu http://www.forum.hr/images/icons/icon11.gif
Isprovocirao sam te da vidim jel bi bila dobar protivnik u strip pokeru http://www.forum.hr/images/icons/icon11.gif
:D kakve to ima veze i sa cim :misli:
Khaleesi kaže:
kakve to ima veze i sa cim :misli:
Zar treba imati neku vezu? :confused:
Ali ocite te lako ubaciti u Bestija mode :p
Khaleesi
07.04.2005., 11:10
Gulpa kaže:
Zar treba imati neku vezu? :confused:
Ali ocite te lako ubaciti u Bestija mode :p bestija mode je jos ok :E , ali kad uletim u "nemojmezajebavat" (http://vcl.ctrl-c.liu.se/vcl/Artists/Magnus/Cleen/GoAway.jpg) mode onda bolje bjezi :E ima nesto prezivjelih svjedoka :E
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 11:12
Gulpa kaže:
Watashi... jel to znaci da dijelimo bodove? :misli: :D
Problem kaj je duplo od 0 jos uvjek 0 :zubo:
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 11:13
Khaleesi kaže:
kakve to ima veze i sa cim :misli:
Pokerface test :E
Khaleesi
07.04.2005., 11:14
-Watashi!i!i!i- kaže:
Pokerface test :E e da, to mi nikad nije islo :D
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 11:15
http://www.savetoby.com/
Khaleesi kaže:
bestija mode je jos ok :E , ali kad uletim u "nemojmezajebavat" (http://vcl.ctrl-c.liu.se/vcl/Artists/Magnus/Cleen/GoAway.jpg) mode onda bolje bjezi :E ima nesto prezivjelih svjedoka :E
Daj me nemoj nasmijavati :rofl:
Nekak ne vjerujem u to :mig: :p
Vjerujem da si ovakva u najgorem izdanju:
http://www.bearwithlove.co.uk/products/milo.jpg
Khaleesi kaže:
e da, to mi nikad nije islo :D
Ja nekad zavaram i samog sebe pa popusim svu lovu :rofl:
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 11:20
Idem do ducana :w
Ljudi, odoh ja sada kuci :w
Zelim vam ugodan ostatak dana :zivili:
E da... pozdrav i tebi Watashi :Pivo:
:trk:
Khaleesi
07.04.2005., 11:21
Gulpa kaže:
Daj me nemoj nasmijavati :rofl:
Nekak ne vjerujem u to :mig: :p
Vjerujem da si ovakva u najgorem izdanju:
http://www.inet.hr/~zmrcelic/luis_royo_black_tinkerbell.JPG :E
Khaleesi
07.04.2005., 11:23
-Watashi!i!i!i- kaže:
http://www.savetoby.com/ :rofl:
Pozdrav gulpa :w nemoj da te klokani pojedu :B
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 12:38
Arr, me be back from de scurry seez, arr!!1
Uglavnom, kak tu slusam radio pitchku maternicu a u autu sam bez muzike, nakupljena nervoza je izrodila brainstormom za new millionare idea: Visokobudjetnii hrvacki akcijski film na tragu el mariachia!!!1
Radilo bi se o mladom becharu koj se bori protiv mafije il vlasti il neke takve gamadi. Bil bi djelomicno u narodnoj nosnji a djelomicno u nekim huliganskim dronjcima i s hrpom oruzja na sebi
Film bi imo bar 300 mrtvih, 50ak explozija i siroku liniju naoruzanja i automobila iz zastave, koncara i drugih tvornica iz ove i okolnih drzava varsavskog pakta
Soundtrack bi bil nabrijana kombinacija (nesto kao judgement night al po seljacki) nekih alternativnih i komercijalih glazbenika, pa bi mogli kombinirat edu maajku i gazde, motus i trascanske cestitare, deafness by noize i severinu i sl.
Uuu, koj bi to dobar film bio :E
Nephrite
07.04.2005., 12:53
-Watashi!i!i!i- kaže:
Uglavnom, kak tu slusam radio pitchku maternicu a u autu sam bez muzike, nakupljena nervoza je izrodila brainstormom za new millionare idea: Visokobudjetnii hrvacki akcijski film na tragu el mariachia!!!1
Radilo bi se o mladom becharu koj se bori protiv mafije il vlasti il neke takve gamadi. Bil bi djelomicno u narodnoj nosnji a djelomicno u nekim huliganskim dronjcima i s hrpom oruzja na sebi
Film bi imo bar 300 mrtvih, 50ak explozija i siroku liniju naoruzanja i automobila iz zastave, koncara i drugih tvornica iz ove i okolnih drzava varsavskog pakta
Soundtrack bi bil nabrijana kombinacija (nesto kao judgement night al po seljacki) nekih alternativnih i komercijalih glazbenika, pa bi mogli kombinirat edu maajku i gazde, motus i trascanske cestitare, deafness by noize i severinu i sl.
Uuu, koj bi to dobar film bio :E I svećenik mora bit negativac.
Shape-shifting svećenik.
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 12:58
Daaa, biskup obucen u krizara kojem narastu rep i rogovi dok se bori a cuvaju ga dva trenkova pandura koji pucaju iz m70ab2 i voze crnu peglicu s velkim krizem na prednjoj haubi i koncarevim bacacem raketa na krovu :zubo:
Khaleesi
07.04.2005., 13:12
Watashi :top: :s :rofl:
Watashi :klap:
Podsjeca me se na Gangs of New York :clint: :p
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 13:35
Gulpa kaže:
Podsjeca me se na Gangs of New York :clint: :p
Nisam gledo :o
Al mogo bi, iako ga je puno ljudi popljuvalo al mi se oke cinio na reklami i to :)
Ako ocekujes remek djelo onda je za popljuvati :D
Ako zelis ubiti sat i pol vremena onda je :top:
Glupinickname
07.04.2005., 13:42
-Watashi!i!i!i- kaže:
ARR! AWAS ME HARTEYS!
Radilo bi se o mladom becharu koj se bori protiv mafije il vlasti il neke takve gamadi.
Glavni junak bi mogo biti Ante Gotovina. Glumio bi ga Steven Seagal. Ili Bore Li. S obzirom da oni ne govore hrvatski trebalo bi ih nasinhornizirat. Za taj posao bi unajmili Gorana Visnjica ili Zeljka Pervana vec po potrebi. zuhra je isto obavio dobar posao sa Teletabisima pa bi i on mogao upasti za sinhronizaciju.
Bil bi djelomicno u narodnoj nosnji a djelomicno u nekim huliganskim dronjcima i s hrpom oruzja na sebi
Razmisli mozda o tome da bude superheroj. Jer kad bi bio, mogao bi se zvati SUPER HRVOJE sto je bio najkul strip koji nikad nisam citao.
Severina bi glumila love interest u filmu pa bi mogla spejvat nekakvu pjesmu ljuvenu. Recimo, "Hasanaginicu" u turbo-folk obradi.
Uuu, koj bi to dobar film bio :E
A ak oces da bude *zbilja* kul, ubaci jos nekak pirate, nindze i dinosaure. I lezbijski seks. On the second thought: forget about pirates. And dinosaurs.
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 13:46
ma onda necu gledat u skorije vrjeme, vec imam tone remek djela koje sam reko gledat ovaj tjedan, al onda sam krenul igrat black&white i vec vidim da ode tjedan u***** :o
Glupinickname
07.04.2005., 13:46
Gulpa kaže:
Ako ocekujes remek djelo onda je za popljuvati :D
Ako zelis ubiti sat i pol vremena onda je :top:
Meni je film bio cist dobar, mozda zato kaj mi, ko roman "Dragon Waiting" ili film "Vucje bratstvo", ne izgleda ko prikaz New Yorka u stvarnom 19. stoljecu nego ko nekakva geekovska nabrijana i kul anime verzija. Mislim, kad mi se na pocetku filma rulja krene sorat buzdovanima, macevima i metalnim kandzama usred trga na Manhattanu 1850 i neke... Bolesno!
Leonardo i Cameron Diaz u filmu su mi... tak, ni vrit ni mimo. No, Daniel Day - Lewis je totalno kul. Ak ocete ubit sat i pol do dva, mogli biste odabrat puno gore filmove . Htio bi si jedan dan kupit knjigu po kojoj je film nastao.
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 13:55
glupinickname kaže:
Glavni junak bi mogo biti Ante Gotovina. Glumio bi ga Steven Seagal. Ili Bore Li. S obzirom da oni ne govore hrvatski trebalo bi ih nasinhornizirat. Za taj posao bi unajmili Gorana Visnjica ili Zeljka Pervana vec po potrebi. zuhra je isto obavio dobar posao sa Teletabisima pa bi i on mogao upasti za sinhronizaciju.
Hmm, bore lee s glasom dipsija kao ante gotovina? Sure, why not :zubo:
Razmisli mozda o tome da bude superheroj. Jer kad bi bio, mogao bi se zvati SUPER HRVOJE sto je bio najkul strip koji nikad nisam citao.
nisi puno propustio :p
Severina bi glumila love interest u filmu
A ak nebu imala vremena, stignemo ju uvjek umontirat iz njenog proslog filma :p
pa bi mogla spejvat nekakvu pjesmu ljuvenu. Recimo, "Hasanaginicu" u turbo-folk obradi.
To je vec bilo u kako je propao rocknroll, al nema sad veze, vec bi se deafness by noize sjetil neceg boljeg :E
A ak oces da bude *zbilja* kul, ubaci jos nekak pirate,
One kaj piratiziraju CD-ove? Daa, oni bi mogli bacat CD-ove a ante bi ih odbijo kundakom od kalashnikova
:clint:
nindze
Knindje?
i dinosaure.
Prethistorijske sharplanince?
I lezbijski seks
A kaj mislis na sto bi se svodila najavna shpica, odjavna shpica, intermezzo, svaki nocni klub u koj bi usli i ljubavna scena izmedju glavnog lika i severine, al bez glavnog lika? :E
Nastassja
07.04.2005., 14:04
Icepick kaže:
Opa...pa jel' moguće da Nassica ne može više pratiti Oazu. :confused:
Eh da, godine su tu...:angeleye: ....a i tko će se natjecat sa ovim mladima :cice:
da vidimo hoće li malo cimanja razbuditi Nassicu
Nije u tome stvar, ne mogu pratiti tematiku. Zadnje dvije strane se samo igrice prepričavaju i tko gdje kako... a ja se malo gubim u tome, onda mi popušta interes.
Kad se kaže koja je igrica ok, ajd dobro, al kad se već počinje pričati u kojem nivou si koje oružje pokupio i slične stvari, to više ne mogu pratiti.
Naime, ja nemam vremena za igrice pa se ne mogu ni uključiti.
Da, tko će se natjecati s tim mladima... :rolleyes:
Btw, Icey, kad me budeš live upoznao postavi to pitanje. ;)
Nastassja
07.04.2005., 14:07
Malo ću pauzirati...
Glupinickname
07.04.2005., 14:11
-Watashi!i!i!i- kaže:
Hmm, bore lee s glasom dipsija kao ante gotovina? Sure, why not :zubo:
Eto!
One kaj piratiziraju CD-ove? Daa, oni bi mogli bacat CD-ove a ante bi ih odbijo kundakom od kalashnikova
I onda bi oni rekli: "Ante, predaj se Hagu!" a on bi viknuo "NIKADAAAAA!" i svi bi popadali na pod.
Knindje?
Daaaaaaaa! Vidis! A tu bi mogli negdje ubacit i Koka ko komicni predah jer je Kusan napisao roman "Koko u Kninu" koji sam prije niz godina vidio na djecjem odjelu knjiznice ali me je bilo prevec strah posudit ga jer je zbilja ukljucivao cetnike.
Prethistorijske sharplanince?
Sharplaninci su iz Makedonije, jebo te led! Daj hrvatske ovcare radije! U! Ne! Jos bolje! Ante se mora boriti protiv vojske KRAPINSKOG PRACOVJEKA!!!
A kaj mislis na sto bi se svodila najavna shpica, odjavna shpica, intermezzo, svaki nocni klub u koj bi usli i ljubavna scena izmedju glavnog lika i severine, al bez glavnog lika? :E
Zvuci zaaaaakon!
Nastassja kaže:
Malo ću pauzirati...
A kamo ces? :tuzni:
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 14:19
glupinickname kaže:
Sharplaninci su iz Makedonije, jebo te led! Daj hrvatske ovcare radije! U! Ne! Jos bolje! Ante se mora boriti protiv vojske KRAPINSKOG PRACOVJEKA!!!
Daaa, prethistorijski dalmatinci, sharplaninci i hrvacki ovcari!! Uuu, vec sad vidim vojsku cupavih dinosaurusa i nekih od njih bjelih sa crnim tufnicama, a ante bi jahao na njima i dero se ko tarzan OOOOOooOOOoooOOOOOOO pali radijooo ohohooo!!!!1 :zubo:
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 14:20
Nastassja kaže:
Malo ću pauzirati...
Eeej, neces valjda pobjec bas sad kad nam treba pomoc oko snimanja akcijskog filma o anti gotovini :(
Nephrite
07.04.2005., 14:30
glupinickname kaže: Razmisli mozda o tome da bude superheroj. Jer kad bi bio, mogao bi se zvati SUPER HRVOJE sto je bio najkul strip koji nikad nisam citao. Nemoj me uzeti za riječ, ali mislim da je to ima već zauzeto (Ime mu je 100% bilo Hrvoje Horvat, jer svi znamo da je to najHRVatskije ime ikad smišljen-- iskovano... da, da to je puno HRVatskije... ISKOVANO).
Tip je imao moć da se pretvara u... TAAA-DAAAM! -- kamen.
Naravno zločesti Momčilo iz UDBE htio je iskoristiti njegove moći za opresiju hrabrog hrvatskog naroda.
Broj #2 nikad nije izašao.
Nighthawk
07.04.2005., 14:36
Krapinski prachovjek? Moj teritorij.
Chak se film mozhe snimati ovdje na domachem terenu. Evo, ima dovoljno kewl shuma da nindje u slow-motionu napadaju Gotovinu.
Chak ima i potochich uz koji Ante mozhe meditirati i postichi nirvanu.
A onako, sunce se probija kroz kroshnje... ma pure poetry.
Khaleesi
07.04.2005., 14:37
Ovo ce bit najbolji film EVER!!!!! :s :rofl:
Nighthawk kaže:
Krapinski prachovjek? Moj teritorij.
Chak se film mozhe snimati ovdje na domachem terenu. Evo, ima dovoljno kewl shuma da nindje u slow-motionu napadaju Gotovinu.
Chak ima i potochich uz koji Ante mozhe meditirati i postichi nirvanu.
A onako, sunce se probija kroz kroshnje... ma pure poetry.
NH :s :s :s
Detalji :top:
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 15:18
Nephrite kaže:
Kada nevina hrvacka krv kapne na zemlju svetu, iz nje se izrodi... :lol:
Glupinickname
07.04.2005., 17:18
Nephrite kaže:
Nemoj me uzeti za riječ, ali mislim da je to ima već zauzeto (Ime mu je 100% bilo Hrvoje Horvat, jer svi znamo da je to najHRVatskije ime ikad smišljen-- iskovano... da, da to je puno HRVatskije... ISKOVANO).
Naravno zločesti Momčilo iz UDBE htio je iskoristiti njegove moći za opresiju hrabrog hrvatskog naroda.
Broj #2 nikad nije izašao.
Da, znam za taj strip! Ovo bi mu bila velika sansa da bude pretocen na veliki ekran! Inace, u susjednom kvartu postoji birtija Super Hrvoje otvoren negdje pocetkom 90ih. Dok god bude nje, necu zaboraviti taj glupi strip. Zao mi je ko psu kaj ga nikad nisam uspio procitat. :(
Glupinickname
07.04.2005., 17:18
-Watashi!i!i!i- kaže:
Kada nevina hrvacka krv kapne na zemlju svetu, iz nje se izrodi... :lol:
...TEREZA KESOVIJA! U udri u plac i lelek o patnjama Liepe Nase.
PrittPen
07.04.2005., 17:22
ja sam pročitala biografiju ante gotovine. sve znam. što vas god zanima o anti, pitajte.
dakle, imate dinosaure i nindže, a po gnn-ovoj definiciji, da bi film bio dobar, trebaju vam i gusari. a, hvala bogu, imamo mi tu domaće, omiške gusare. dakle, ubacite i njih. bilo bi dobro da ima scena sa sevom (u bijelom, naravno) kako "walks the plank" i ante je spasi. ili njena lezbo-ljubavnica.
edit: a, previdjeh i pirate ste ubacili. my bad. ali svejedno moraju bit iz omiša, autentičnosti radi.
Joj, Super Hrvoje - prvi domaći super heroj :cerek:
Imao sam doma prvi (i jedini) broj i bio mi je baš super. Naravno, imao sam 9 godina i baš mi je bilo kewl kako super Hrvoje kolje četnike izbacujući kamenice iz ruku i kako zaroni u kamenjar a ružni, prljavi i zli četnici u čudu gledaju gdje je bre taj nestao...
Najbolje potrošenih 250 hrvatskih dinara IKADA!
Da ga bar nisam izgubio prilikom selidbe... :tuzni:
Khaleesi
07.04.2005., 17:49
PrittPen kaže:
/cut/
dakle, imate dinosaure i nindže, a po gnn-ovoj definiciji, da bi film bio dobar, trebaju vam i gusari. a, hvala bogu, imamo mi tu domaće, omiške gusare. /cut/
edit: a, previdjeh i pirate ste ubacili. my bad. ali svejedno moraju bit iz omiša, autentičnosti radi.
:lux: Ahaarrrr ;) netko me trazio :zubo:
http://www.giantitp.com/mb/YaBBImages/avatars/PirateGirl.gif
Arrrr! Shiver me timbers!
Khaleesi
07.04.2005., 18:11
Avast, matey!:)
Kad je ono Inernational Talk Like A Pirate Day?
Nighthawk
07.04.2005., 18:21
gabal kaže:
Kad je ono Inernational Talk Like A Pirate Day?
Arrrrrrrr.... September 19.
If ye be needin' me, I'll be yo-ho-hoin' with me bottle of rum...
Khaleesi
07.04.2005., 18:21
gabal kaže:
Kad je ono Inernational Talk Like A Pirate Day? 19 Rujna, koliko ja znam :)
Khaleesi
07.04.2005., 18:25
Nighthawk kaže:
Arrrrrrrr.... September 19.
If ye be needin' me, I'll be yo-ho-hoin' with me bottle of rum... Eh bio si brzi, moj gusarski ponos je povrijedjen :(
Glupinickname
07.04.2005., 18:51
Svi pocnite citati ovaj strip: ODMAH! To je naredba!
Alien loves predator (http://alienlovespredator.com/index.php)
Strip se radi o elijenu i predatoru koji zive skupa ko cimeri u New Yorku. Male pricice koje autor redovito stavlja ispod pojedinih epizoda stripa su mi cesto jednako dobre ko i strip sam. Npr, ova:
"True story on the subway the other day. I'm sitting across from this really tall, really skinny model-type woman. She's all decked out with the fur coat-collar, the designer handbag, the skinny and unnecessarily pointy shoes. She clearly does not belong on the subway (although she's ironically the only kind of person who fits comfortably in the seats). She takes out and unwraps a stick of chewing gum, like Doublemint, or Juicy Fruit, and proceeds to nibble a third of it off. Then a few seconds later, she nibbles off another third. And then, she puts the last third away.
I had to hand it to her, she showed remarkable willpower. If it were me, I woulda put the whole damn stick of gum in my mouth like the gluttonous pig that I am. "
Glupinickname
07.04.2005., 18:54
Isuse. Kriste. I Marijo. Pa ja sam... ja sam... PRVI NA STRANICI . To mi se nikad u zivotu nije dogodilo. I to jos sa tak odlicnom preporukom ko sto je ovaj strip. Isuse, osjecam se ko da sam upravo izgubio junf. Ne, cekaj, to su sam prljave gace.
Odoh ja vecerat pa u setnju.
Nephrite
07.04.2005., 19:10
glupinickname kaže: Da, znam za taj strip! Ovo bi mu bila velika sansa da bude pretocen na veliki ekran! Heh, ono što je počelo kao film o mladom bećaru sa svega 300-tinjak mrtvih, završilo ko super-akcijski spektakl o prvom hrvatskom super-heroju koji se bacajući kamenje bori protiv shape-shifting kardinala.
Stvarno bismo trebali razmislit o karijeri hollywoodskih prioducenta.
Zamisli, šta bismo mogli napravit od onih dosadnih filmova s Merryl Streep.
Inace, u susjednom kvartu postoji birtija Super Hrvoje otvoren negdje pocetkom 90ih. Dok god bude nje, necu zaboraviti taj glupi strip. Od sada nadalje, životna mi je misija da popijem pivo u tom bircu!
I shit you not.
Zao mi je ko psu kaj ga nikad nisam uspio procitat. :( Ja ga nisam bio kupio. Posudio mi ga je frend i kad sam ga pročitao sjeli smo na pod, zagrlili se i plakali.
Damn. Powerful stuff.
-Watashi!i!i!i-
07.04.2005., 20:37
Nephrite kaže:
Od sada nadalje, životna mi je misija da popijem pivo u tom bircu!
I shit you not.
Ma to je kita sve skupa, u taj superhrvoje su isli razredna gamad shminkerska na kavu dok smo mi politicki nastrojena mladez kupili pivo u ducanu i zasjeli se u parkic (10m od superhrvoja) koj smo naknadno proglasili crkvom Alkoholizma pod pokroviteljstvom stranke alkoholicarskih prava :p
Glupinickname
07.04.2005., 20:50
-Watashi!i!i!i- kaže:
Ma to je kita sve skupa, u taj superhrvoje su isli razredna gamad shminkerska na kavu dok smo mi politicki nastrojena mladez kupili pivo u ducanu i zasjeli se u parkic (10m od superhrvoja) koj smo naknadno proglasili crkvom Alkoholizma pod pokroviteljstvom stranke alkoholicarskih prava :p
Watashi zna kaj prica jer je isao u srednju skolu "Rade Koncar" nedaleko tog birca. Mi smo si prakticki susjedi vec godinama. :zubo:
A redovita procedura koncarevaca svako prijepodnej e bla i ostala da si pod velkim odmrom za dorucak kupe lepinju i bocu ozujskog. Ah, buduce generacije politicara u stasanju. :p
Icepick
07.04.2005., 21:03
GNN> zuhra je isto obavio dobar posao sa Teletabisima pa bi i on mogao upasti za sinhronizaciju.
Kao na Johnny Bravu. :D
GNN>On the second thought: forget about pirates. And dinosaurs.
TAKO JE!!!! Snimi rađe lesbo-p0rn film :D
Nass> Btw, Icey, kad me budeš live upoznao postavi to pitanje
A misliš da neću. :mig: :E
Možda ovo natjera Nassicu da nam se što prije pridruži na Live! sjednicama u Tomici
BTW, tvoja kopija DVDova sa crtićima je otišla Prittyici, al’ dobiješ ti novu kad navratiš u metropolu.
Speaking of which, danas sam nabavio nešto starih Disneya sa Šiljom…ono kad ide skijati, pa kako se postaje mornar. A ima I dvije nove epizode, iz 2000., to ne valja ništa. :rolleyes: Stari su puno bolji, i smješniji.
A ima i par epizoda Muppet Showa i 2 filma braće Marx.
GNN...kad se nalazimo za Oldboya?
Slafko, kad se nalazimo za Iks-fajls?
Nephrite
07.04.2005., 21:47
-Watashi!i!i!i- kaže:
Ma to je kita sve skupa, u taj superhrvoje su isli razredna gamad shminkerska na kavu dok smo mi politicki nastrojena mladez kupili pivo u ducanu i zasjeli se u parkic (10m od superhrvoja) koj smo naknadno proglasili crkvom Alkoholizma pod pokroviteljstvom stranke alkoholicarskih prava :p Fine, životni cilj mi je popiti pivo na tratuaru u blizini superhrvoja.
Ja sam prilagodljiva zvijerka i uopće mi nije važno di pijem pivo.
...
That didn't sound right.
ruda mraz
07.04.2005., 21:53
da vas pozdravim i na ovom forumu:) dakle gnortz ljudi :zubo:
sam da pitam, dal se neko od vas u zadnje vreme cul sa hopeless? trebal bi ju nekaj.. di je ona..?:confused:
Icepick
07.04.2005., 23:28
ruda mraz kaže:
sam da pitam, dal se neko od vas u zadnje vreme cul sa hopeless? trebal bi ju nekaj.. di je ona..?:confused:
Nope...cura kao da je u zemlju propala. :confused:
A valjda je još uvijek u Zadru. :zubo:
Guli strazu ili...? :zubo:
Pozdrav ljudi... Petak je :Pivo:
ruda mraz
08.04.2005., 00:40
Icepick kaže:
Nope...cura kao da je u zemlju propala. :confused:
A valjda je još uvijek u Zadru. :zubo:
ili kod bake di nema net.. samo bi to malo predugo trajalo..:confused: kolko je prešlo od kad se zadnji put javila..8 meseci..?:confused:
ruda mraz
08.04.2005., 00:43
Gulpa kaže:
Guli strazu ili...? :zubo:
Pozdrav ljudi... Petak je :Pivo:
je petak je.. danas se pije :Pivo:
ruda mraz kaže:
je petak je.. danas se pije :Pivo:
Pije se i drugih dana :Pivo:
Danas se opija :zivili:
Khaleesi
08.04.2005., 00:49
laku noc :w
ruda mraz
08.04.2005., 00:49
Gulpa kaže:
Pije se i drugih dana :Pivo:
Danas se opija :zivili:
odmaram od ostalih dana.. opet sam postal vikend alkos.. :zubo:
ruda mraz
08.04.2005., 00:51
Khaleesi kaže:
ajde beštija spat :zubo:
Khaleesi kaže:
Bestijo :w
Sanjaj sretne snove :kiss:
PunkPen
08.04.2005., 00:55
ruda mraz kaže:
da vas pozdravim i na ovom forumu:) dakle gnortz ljudi :zubo:
pa evo juče se javila na enpeju... na glazbi ti ona obitava, i na KZŠIS, mislim.
ja se vratila sa drugog koncerta notwista u dvadana :cerek:... koji divan, divan bend. i sad slušam pankrte :rozi:
khaleesi šta si ti iz omiša?
ruda mraz
08.04.2005., 01:08
PunkPen kaže:
pa evo juče se javila na enpeju... na glazbi ti ona obitava, i na KZŠIS, mislim.
jok, i ja sam fulal.. javila se zadnji put 28-11-2004 u 18:26
Oaza mira VIII - ALL YOUR BASE ARE BELONG TO US. dakle nije bilo 8 meseci neg cca 5..
Javila se i na ovoj Oazi - ali sa svojim ''dobrim'' klonom. Mislim da je ''zlog'' umirovila. Ja sam se čuo s njom preko ICQ-a prije koji tjedan...
ranojutar gabal :w
Ides hibernirati?
Meni su oni Settlersi sada malo jasniji ali ne puno. A i blesavo mi je igrati sam protiv sebe dok se za on-line partiju još ne usudim...
Gulpa kaže:
ranojutar gabal :w
Ides hibernirati? Nisam namjeravao još neko vrijeme - uhvatio sam takav ritam da mi je normalno ići spavati oko 3.
gabal kaže:
Meni su oni Settlersi sada malo jasniji ali ne puno. A i blesavo mi je igrati sam protiv sebe dok se za on-line partiju još ne usudim...
I ti izgubis svaki put kad igras protiv sebe? :(
Dopizdi mi pa prekinem...
A svaki put i dobijem i izgubim :zubo:
Mozda ja uvijek gubim jer mi je krigla na pola prazna :zubo:
Znaš šta ja radim - VARAM! :zubo:
gabal kaže:
Znaš šta ja radim - VARAM! :zubo:
:horor:
Istur ja rab wa saaid rohu. Khali ridjlu timsi aala tarig l' sah. :Pop:
:p
Gulpa kaže:
:horor:
Istur ja rab wa saaid rohu. Khali ridjlu timsi aala tarig l' sah. :Pop:
:p Da hvala, za mene bez šećera molim.
Prijevod:
Pomognu mu Boze i spasi mu dusu. Nek mu noga kroci Pravim putem :D
Ta ti mantra vrijedi jedino ako je ja izgovorim na arapskom... ili ovom slucaju napisem fonetski na hrvatskom :lol:
Aha - ja si baš našao finu stanicu na internet radiju pa uživam...
Inače rock ali sada sam našao stanicu koja se zove midnight blues - baš mi trenutno paše.
U biti, slušam puno toga a najdraži band mi je The Who...
gabal kaže:
Inače rock ali sada sam našao stanicu koja se zove midnight blues - baš mi trenutno paše.
U biti, slušam puno toga a najdraži band mi je The Who...
The Who - behind blue eyes :top:
Puno bolja od ove mlake izvedbe koja se pusta ovih dana...
Popizdio sam kad sam čuo što su napravili od pjesme. Još ona live verzija sa Live at Leeds albuma... :s :s
Laku noć, ne da mi se samome držati počasnu stražu...
Gabale, dobro se odmori :top:
Khaleesi kaže:
hmmm... Tyler???? :confused:
Touche.
Grejp :w
Jesi li se odmorio? :Pivo:
gabal kaže:
Ovisi - na koliko dugo, bi li morao platiti kartu, koliko sam dobar s tetom...
E, pa moja frendica ne ide, jer ne želi uopće doći blizu SAD-a.
L.A. rockzz...možeš vidjeti Brusa, ili Malcoma u sredini.
!
Što se uopće tamo može vidjeti?
Svi znamo da su najbolji vinogradi ionako sjevernije i južnije od L.A.
Gulpa kaže:
Grejp :w
Jesi li se odmorio? :Pivo:
Ne baš, jućer sam bio na svim predavanjima, to mi se nije dogodilo paaa jedno par mjeseci.
Popio sam pivu da se smirim. I onda se donekle situacija popravila.
I onda mi još uvale nekakve seminare, pa mi kažu da sljedeći tjedan nemam uopće predavanja.
Zato ne volim ići na faks, uvijek se neki k*rac događa.
glupinickname kaže:
Svi pocnite citati ovaj strip: ODMAH! To je naredba!
Yes master.
I laughed, then laughed some more, then I barfed. Then I laughed some more.
Gulpa kaže:
G. jesi li zavidan tip?
Mene pitaš, ili sebe, ili Gabala?
Ja nisam.
Osim ako si dirao Angelinu Jolie.
Nisam ni tada, ako mi daš njezin broj.
Mislio sam ti ispricati kako sam imao savrsen 3-satni gablec uz more, odmah do Opera House... savrseno vrijeme, suncano, ali ne prevruce uz lagani povjetarac. Rucao i popio 6-7 pivi (nisam brojio) i kaj je najbolje - na kraju je sef sve to platio :top:
Gulpa kaže:
Mislio sam ti ispricati kako sam imao savrsen 3-satni gablec uz more, odmah do Opera House... savrseno vrijeme, suncano, ali ne prevruce uz lagani povjetarac. Rucao i popio 6-7 pivi (nisam brojio) i kaj je najbolje - na kraju je sef sve to platio :top:
Cheeky bastard.
Još s takvom scenografijom.
tccccc.
Koliko sam shvatio tvoj posao se sastoji od dobrog ručka, Foruma i vjerojatno malo spavaš između.
Ima takvih poslova ovdje pitam se, pitam.--
Nije mi tako lako :nono: :(
Nekad moram ici na sastanke :o
Gulpa kaže:
Nije mi tako lako :nono: :(
Nekad moram ici na sastanke :o
Sigurno je u sastanak uključen i ručak.
Naravno... pa ne radim ti ja na baterije :raspa: :p
Jesi gledao možda Sommersault? Australski je film, preporučam.
Ovdje ga nema, tamo bi ga se trebalo naći.
Ne gledam ti TV, a u kina ti rijetko kada zavse australski filmovi... o cemu se radi?
Gulpa kaže:
Ne gledam ti TV, a u kina ti rijetko kada zavse australski filmovi... o cemu se radi?
Jedna cura od nekih 16 godina, pobjegne od doma, ode malo u dio Australiju gdje je hladno, i tak, odiseja like movie.
Doduše nema gusara, dionosaura i lesbian sexa, ali se da pogledati.
i glavna glumica se skine par puta...odoh ja Gulpa...
-
Nemoj previše raditi, to nije dobro!
Budem bacio oko na police iduci put kad odem u kino :top:
Ako zelis dobar australski film pogledaj Rabbitproof fence.
Blackadder
08.04.2005., 09:19
'Gnorts iz Osijeka. Uskoro se vraćam nazad pa bi mogli organizirat koji settlers game.
Ako nekog zanima verzija u kojoj ima AI protivnika, nek mi javi, možemo iskemijat nešto.
BA :w
Interesantan broje postova: 11211 :Pivo:
Kako je u OS?
-Watashi!i!i!i-
08.04.2005., 09:28
jutroo :)
Watashi, zvjerko :Pivo:
Sise naspaval?
Khaleesi
08.04.2005., 09:42
fino se naspavala, kraj mene ogromna Milka s ljesnjacima, jos treba otic po mlijeko i sve ce bit divota
PunkPen kaže:
khaleesi šta si ti iz omiša?
jesam ;) Ahaaarrrr :D
@Grejp, good to see you, odavno se nismo culi :)
Gulpa, sta se danas fino jede ;)
Khaleesi kaže:
Gulpa, sta se danas fino jede ;) [/B]
Bestijo :grli:
Danas sam bio na trosatnom rucku kraj Opera House, jeo sam lijepi krmenadl sa krumpiricima i prijenim povrcem... i sve to zalio sa previse piva :p Veceru jos nisam isplanirao jer sam jos uvijek na poslu.
Kako si ti? Jesi li se naspavala? Doruckovala?
Khaleesi
08.04.2005., 09:49
Oko moje coravo :D ajde ponovo procitaj moj prethodni post pa ces vidit da sam ti odgovorila i prije nego si me pitao ;)
Tricknula me odogovorom na dva dijela izmedju quotanja :zubo: :p
A najbolja mi Milka ona sa keksima :klopa: :)
Khaleesi
08.04.2005., 10:03
Ma bilo koja milka je zakon :D, jos ako je bijela punjema marelicom, ajmeee :klopa:
hehe, prije ili kasnije svaki razgovor na Oazi zavrsi na temi prehrane i finih stvari :zubo:
-Watashi!i!i!i-
08.04.2005., 10:03
daaa, naspavo sam se i sve, a inace, navecer sam pokazo maximum kulinarskog umjeca, speko sam smrznutu pizzu i bila je tak dobra da su sve zivotinje dosle i uglas rekle "pa pitchka ti maternica, a sebi znas dobro napravit za jesti" :p
-Watashi!i!i!i-
08.04.2005., 10:04
Khaleesi kaže:
hehe, prije ili kasnije svaki razgovor na Oazi zavrsi na temi prehrane i finih stvari :zubo:
Dobrodosli na oazu :zubo:
Khaleesi
08.04.2005., 10:11
Watashi, kako zivine, jesu pokrepale od gladi :D
-Watashi!i!i!i-
08.04.2005., 10:19
Kaj krepale, gamad samo zdere po cjele dane, pogotovo macak, njemu ni 100 kila hrane nebi bilo dosta, posebno sad kad je trudan, vise se puno ni ne trudi hodat, samo jede i pada s bilo ceg na shto se pokusava popest :p
-Watashi!i!i!i-
08.04.2005., 10:31
Ovo je vishe za starwars al tam me tolko nije bilo da to nebi imalo smisla :o
http://www.irregularwebcomic.net/cgi-bin/comic.pl?comic=531
Khaleesi
08.04.2005., 10:40
-Watashi!i!i!i- kaže:
http://www.irregularwebcomic.net/cgi-bin/comic.pl?comic=531 :lol: :rofl:
Dobro jutro ljudi!
I meni je ta nova s marelicom jedna od boljih ali zaljubio sam se u onu čokoladu sa speculas keksima - naprosto je predobra...
gabale :w
kakvi su to speculas keksi?
Khaleesi
08.04.2005., 10:54
jako fini keksi, recimo kao cajni, tesko opisat, jako njami, preporucuje se konzumirati s ogromnom kolicinom mlijeka, kao uostalom i sve kekse :D
Nema mi druge nego dozvoliti gabalu da mi kupi jednu takvu milku :D
A khaleesi me moze pozvati na kekse, ja cu donijeti mlijeko :p
Blackadder
08.04.2005., 10:57
Gulpa kaže:
Kako je u OS? Ma pas masters!!!111one%@*:mad:&%#@!
Čeko tramvaj skoro pola sata, mamicu im. I onda tri prođu prazna. I to zato jer se neki kreten "parkirao".
Al dobro. Sad sam tamo gdje sam htio biti.
Blackadder
08.04.2005., 11:00
-Watashi!i!i!i- kaže:
http://www.irregularwebcomic.net/cgi-bin/comic.pl?comic=531 :jumping:
Slobodno to stavi tamo, ako nemaju čhaterski topik, onda napravi neki humor topik i voila! Što bi rekli Portugalci.
Khaleesi
08.04.2005., 11:01
Gulpa kaže:
A khaleesi me moze pozvati na kekse, ja cu donijeti mlijeko :p
ma moze, evo odmah sutra :D :P
Mlijeko mora bit true, Vindija min 2,8%, vodice ne priznajem :D
Pozdrav Blacky :w , ne se zivcirat *dodaje sarme* mislim da ce te veselit kad ti kazem da si nas totalno navuka na settlerse, sinoc smo Nighthawk, kuhar, moj dragi i ja igrali dvije oprilicno brutalne partije :D i sad se nas dvoje spremamo na jos jednu :D
Nisam znao da tam imaju trajvane :misli:
Ajd, barem si tam gdje trebas biti :five: :Pivo:
-Watashi!i!i!i- kaže:
http://www.irregularwebcomic.net/cgi-bin/comic.pl?comic=531 Zna biti skroz dobrih stripova ovdje ali najbolje su mi smrti i Steve.
Ovaj mi je jedan od jačih u zadnje vrijeme:
death of death of being wrestled to death by steve (http://www.irregularwebcomic.net/cgi-bin/comic.pl?comic=657) i nastavak (http://www.irregularwebcomic.net/cgi-bin/comic.pl?comic=801)
Gulpa kaže:
gabale :w
kakvi su to speculas keksi? Nizozemski specijalitet, začinjeni keksi (imaju puno cimeta) i uvijek su u nekim zanimljivim oblicima.
Uostalom, evo linka (http://www.coquinaria.nl/english/recipes/speculaas.htm) gdje imaš čak i recept ako ti se da to peći. U nas ih proizvodi Koestlin a u kombinaciji s Milka čokoladom su odlični.
Jako lijepo piju mlijeko.
Blackadder
08.04.2005., 11:10
gabal kaže:
Zna biti skroz dobrih stripova ovdje ali najbolje su mi smrti i Steve.
Ovaj mi je jedan od jačih u zadnje vrijeme:
death of death of being wrestled to death by steve (http://www.irregularwebcomic.net/cgi-bin/comic.pl?comic=657) i nastavak (http://www.irregularwebcomic.net/cgi-bin/comic.pl?comic=801) Ma tip ima genijalne stripove, kao i oni stripići Legostar Galactica, naročito onda kada parodira Star Trek. Prvih nekoliko stripića je geeeenijalno.
Evo prvi. (http://legostargalactica.keenspace.com/d/20020825.html)
gabal kaže:
Nizozemski specijalitet, začinjeni keksi (imaju puno cimeta) i uvijek su u nekim zanimljivim oblicima.
Uostalom, evo linka (http://www.coquinaria.nl/english/recipes/speculaas.htm) gdje imaš čak i recept ako ti se da to peći. U nas ih proizvodi Koestlin a u kombinaciji s Milka čokoladom su odlični.
Jako lijepo piju mlijeko.
:misli: Morat cu provjeriti da li imam kalupe kod kuce... ali, hvala ti na linku :five:
Blackadder
08.04.2005., 11:11
Gulpa kaže:
Nisam znao da tam imaju trajvane :misli:
Ajd, barem si tam gdje trebas biti :five: :Pivo: :Pivo:
Čini mi se da taj legostar galactica radi netko iz našeg susjedstva ili čak zemljak. Kad uhvatim vremena pročitat ću ih sve, trenutno sam na onome kojeg nam je glupi preporučio.
Blackadder kaže:
Evo prvi. (http://legostargalactica.keenspace.com/d/20020825.html)
:rofl:
Jel se to jos kome desava? :lol:
Khaleesi
08.04.2005., 11:18
Gabal, kad si spomenio Koestlin, sjetila sam se Koexi keksa :D Fini keksi, slicni kao Krasuljci, ali uzasno komican naziv :D
-Watashi!i!i!i-
08.04.2005., 11:21
http://legostargalactica.keenspace.com/d/20020826.html :lol:
Koga zanima - evo recept i na hrvatskom:
SPECULAAS (http://www.svvios.nl/Gifs/Speculaas.gif)
Speculaas kolačići se tradicionalno jedu uoči Sinterklaasavond (Sveti Nikola). Obično se rade pomoću posebnih drvenih ploča (speculaasplank). Tijesto se utiskuje u ove modle, a kolačići koji nastaju su zrcalne slike oblika na ploči. Ime kolačića potječe od latinske riječi speculum, što znači zrcalo.
Za speculaas se koriste posebni začini (cimet, klinčić, muškatni oraščić, kardamon, anis, đumbir, korijander, piment, papar). Omjer ovih začina stvar je osobnog ukusa, no osnovno je pravilo da treba pripaziti s jakim začinima i izostaviti one koji vam se osobno ne sviđaju.
Sastojci:
- 200 grama brašna
- sol
- 1,5 žlicica speculaas zacina
- 125 g mekog smedeg šecera
- 125 g maslaca ili margarina
- 2 velike žlice mlijeka
- 1/2 vrećice praška za pecivo
Priprema:
U zdjeli pomiješajte brašno, sol, začine, šećer i margarin (kojeg je potrebno tanko narezati). Dodajte mlijeko i hladnim rukama mijesite tijesto dok ne postane čvrsto. Zamotajte ga u aluminijsku foliju i ostavite u frižideru 24 sata. Nakon tog vremena tijesto razvaljajte i pravite oblike (modlima). Namastite i pobrašnite lim za pečenje te stavite na njega kolačiće, ostavljajući dovoljno mjesta između njih. Pecite oko 20 minuta na 150° C ili dok ne postanu zlatnosmeđi.
stamppot boerenkool | pepernoten | mlijeko s anisom
Khaleesi kaže:
Gabal, kad si spomenio Koestlin, sjetila sam se Koexi keksa :D Fini keksi, slicni kao Krasuljci, ali uzasno komican naziv :D Naziv mi je prebolestan, samo radi toga sam ih i kupio prvi put. Sviđa mi se aroma naranče unutra - kao da jedeš rođaka Jaffa Keksiju. :klopa:
Khaleesi
08.04.2005., 11:28
gabal kaže:
Koga zanima - evo recept i na hrvatskom:
SPECULAAS (http://www.svvios.nl/Gifs/Speculaas.gif)
ti to mene tjeras da sad idem u ducan :D:p
Khaleesi
08.04.2005., 11:30
Jaffa keksi :s :s :s najbolji ever
s mlijekom :D
Khaleesi kaže:
ti to mene tjeras da sad idem u ducan :D:p
Necemo se ovak igrati :zmaj: :p
Khaleesi kaže:
ti to mene tjeras da sad idem u ducan :D:p da :zubo:
Baš smo ja i prijatelj prije neki dan razgovarali nešto o tome kako je po legendi Zagreb dobio ime.
Da se Manda dok je zagrabivala vodu spotakla i utopila danas bi studirao u UTOPIJI.
Khaleesi
08.04.2005., 11:37
Gulpa kaže:
Necemo se ovak igrati :zmaj: :p grrmmrrmlj *zdere milku.. s mlijekom* :klopa:
-Watashi!i!i!i-
08.04.2005., 11:38
Jaffa keksi, topsi, idu pod raznim imenima al svi odreda su zakon... Osim onih jednih odvratnih :p
Nastassja
08.04.2005., 11:39
Kaže moj dragi, danas će uplatiti loto. Dobitak je nekih 65 milijuna eura.
Onda pita on mene: "joj, šta bi radila da dobijemo?"
Ja: "Joj, zamisli, ne bih ništa morala raditi, mogla bih stalno biti na internetu."
On: ....
Ja: " A mogla bi putovati po svijetu i imala bih novaca za laptop pa bi svuda mogla biti na netu. "
On: ....... ti nisi normalna....
A zezala sam se.
Ili nisam.... :cool:
Ja stvarno ne znam što bi s tolikom lovom - potrošio bi dio a onda bi ostatak stavio na banku i živio ko car od kamata.
Nastassja kaže:
Kaže moj dragi, danas će uplatiti loto. Dobitak je nekih 65 milijuna eura.
Onda pita on mene: "joj, šta bi radila da dobijemo?"
A zezala sam se.
Ili nisam.... :cool:
:misli:
Ja bih definitivno investirao u bolji IMF :rofl:
Khaleesi
08.04.2005., 11:55
i spusila jos jednu partiju settlersa :(
Khaleesi kaže:
i spusila jos jednu partiju settlersa :(
:grli:
Varali su te :(
Ljudi 20:10 je... odoh sada kuci.
Zelim vam ugodan ostatak dana i savrsen vikend ako se ne cujemo ranije ;)
Zivi bili nikad vodu pili :zivili:
:w
-Watashi!i!i!i-
08.04.2005., 14:17
gabal kaže:
Ja stvarno ne znam što bi s tolikom lovom - potrošio bi dio a onda bi ostatak stavio na banku i živio ko car od kamata.
Yep :E
Nephrite
08.04.2005., 14:43
gabal kaže:
Ja stvarno ne znam što bi s tolikom lovom - potrošio bi dio a onda bi ostatak stavio na banku i živio ko car od kamata. Kupio bih svoj fax, a onda ga demolirao.
Također bih povisio razinu nasilja nad profesorima na novu razinu.
I swear to God, bio bih ko Darth Maul koji tamani Jawe.
PunkPen
08.04.2005., 14:55
ja sam na dijeti i to već tjedan dana. idem trčat svaki dan (kad stignem tj., a kad i ne idem ionako zujim okolo po cile dane) ne jedem ništa slatko (preživila sam PMS bez čokolade :eek: )i onako, pazim šta jedem općenito, samo žderem neko voće, povrće i slično po cile dane.... i ništa mi ne fali, samo pizza. jučer sam popustila pod kušnjom u kupila jedan komad one sa povrćem u pizza cuta :o
Šta ti je bilo?
Ja sam počeo ići u teretanu da malo dođem u formu ali svejedno jedem svašta, jedino nastojim ne jesti prekasno...
Khaleesi
08.04.2005., 15:51
bila u ducanu i kupila Speculaas keksice :D bas ce fino sjest kao desert iza finog rucka, pohanih ribljih stapica :D
Khaleesi kaže:
bila u ducanu i kupila Speculaas keksice :D bas ce fino sjest kao desert iza finog rucka, pohanih ribljih stapica :D
Kakvi su pak to keksi?
:confused:
gabal kaže:
Čini mi se da taj legostar galactica radi netko iz našeg susjedstva ili čak zemljak. Kad uhvatim vremena pročitat ću ih sve, trenutno sam na onome kojeg nam je glupi preporučio.
Ja bi rekao da su srpski.
Nephrite kaže:
Kupio bih svoj fax, a onda ga demolirao.
Da ne znam bolje, rekao bih da ti se tvoj faks jako zamjerio.
Nastassja
08.04.2005., 16:19
Khaleesi kaže:
Koliko ti kila imaš kad samo o hrani pričaš? :D
Sigurno 45. Oni mršavi su više opsjednuti hranom. ;)
Nastassja
08.04.2005., 16:30
Vidite ovo :D
Episode III - A lost hope (http://www.sequentialpictures.com/moviestarwarsepisode3.html)
Khaleesi
08.04.2005., 16:35
Grejp kaže:
Kakvi su pak to keksi?
:confused:
Procitaj stranicu-dvije unatrag, detaljno su objasnjeni keksi i moj razlog kupovine istih :D
Nastassja kaže:
Koliko ti kila imaš kad samo o hrani pričaš? :D
Sigurno 45. Oni mršavi su više opsjednuti hranom. ;)
cca 60 na 175, ne bunim se :mig:
nisam ja kriva sto volim fine slatke stvari ;)
Glupinickname
08.04.2005., 17:06
Svecano objavljujem da smo upravo isprintali zahtjev za instalaciju ADSL-a. Seka i stara ce ga sad odnijeti u lokalnu postu i poslati T-Comu. Zivi bili pa vidjeli.
Khaleesi
08.04.2005., 17:11
:s :s :s
ali reci da si uzeo iskon kao providera :moli:
Khaleesi kaže:
bila u ducanu i kupila Speculaas keksice :D bas ce fino sjest kao desert iza finog rucka, pohanih ribljih stapica :D I ja, sasvim fin način za potrošit one Konzumove bonove koji su mi stigli jutros :klopa: :zubo:
Baš ih sada papam uz mlijeko.
Glupinickname
08.04.2005., 17:59
Khaleesi kaže:
:s :s :s
ali reci da si uzeo iskon kao providera :moli:
Procitaj ponovo moj post. :p
-Watashi!i!i!i-
08.04.2005., 19:07
Upravo sam probo igrat clive barker's undying i ubrzo odusto... Kuca je velka i prazna, a uskoro ce mrak :o
Sto li cu igrat iduce? Mozda sanitarium? :zubo:
Khaleesi
08.04.2005., 19:12
ali avaj, zasto zli telekom
-Watashi!i!i!i-
08.04.2005., 19:15
Dodje jednu kunu? :zubo:
Khaleesi
08.04.2005., 19:33
-Watashi!i!i!i- kaže:
Dodje jednu kunu? :zubo: i kod iskona isto :D
Nastassja
08.04.2005., 19:43
Khaleesi kaže:
cca 60 na 175, ne bunim se :mig:
nisam ja kriva sto volim fine slatke stvari ;)
A volim ih i ja. ;)
Još jedna visoka cura... baš moram biti najmanja na oazi. :(
Nastassja
08.04.2005., 19:44
:cheer: :cheer: :cheer:
1.
Nastassja
08.04.2005., 19:46
E već sam rekla milijardu puta da ću pauzirati, e sad zbilja hoću!!!!! <lupašakomodstol>
... ma znam da neću... :rolleyes:
:tuzni:
Nephrite
08.04.2005., 19:50
Nastassja kaže:
E već sam rekla milijardu puta da ću pauzirati, e sad zbilja hoću!!!!! <lupašakomodstol>
... ma znam da neću... :rolleyes:
:tuzni: gollum, gollum...
Khaleesi kaže:
ali avaj, zasto zli telekom
Zakej su zli, samo zato kaj su nacisticka gamad?
I zakej je Iskon bolji?
Nastassja kaže:
A volim ih i ja. ;)
Još jedna visoka cura... baš moram biti najmanja na oazi. :(
Do kuda dosežeš Nass?
GaelGarciaBernal
08.04.2005., 20:03
OazaMiraIX:Nephrite's ThrobbingCrotchOfDestruction & TheMightySchlongOfFriendshipness
S malim zakasnjenjem primjecujem da je Neph na kraju ipak uspio progurati svoj prijedlog...
Moje cestitke:p
Blackadder
08.04.2005., 21:17
Grejp kaže:
Do kuda dosežeš Nass? Prema mojoj odokativnoj procjeni, ona doseže do poda.
Har Har, što sam duhovit! HAHAHA Toliko sam duhovit da je to smiješno.
-Watashi!i!i!i-
08.04.2005., 23:14
Vazno je probat. Nije obavezno da je shtos pazljivo planiran ili naizgled efektan da bi bil duhovit. Evo, meni je dosta da ova glupa spajalica progovori i ja vec urlam od smjeha :zubo:
http://www.irregularwebcomic.net/cgi-bin/comic.pl?comic=758
Blackadder
08.04.2005., 23:26
-Watashi!i!i!i- kaže:
Vazno je probat. Nije obavezno da je shtos pazljivo planiran ili naizgled efektan da bi bil duhovit. Slažem se, al ono o dosezanju je iz doba mladosti Broja 1.
E djeco - kad sam ja bio mlad došao meni Blackadder i pitao me za savjet kako zavladati svijetom. Ja sam mu rekao: ja sam star i u kolicima ali imam jedan savjet za tebe...
*svi spavaju tako da nitko ne zna koji je savjet u pitanju*
-Watashi!i!i!i-
08.04.2005., 23:45
Hmm... Procito sam sve irregular webcomicse :o
Al nije ni cudo. S obzirom na to da tip koristi fotografije, a nije bas da je neki talent za kadriranje, nisam puno gledo slike neg sam samo cito textove
Oke, da sam cito annotations, vjerojatno bi sve trajalo 3x duze, al vecina ih se ionak svodi na objasnjavanje stoseva, od onih najbanalnijih (koje kuzim) do onih supermegakompliciranih (za koje me zabole jer i da skuzim kaje htio rec, punchline je vec odavno gotov)
A sad malo na citanje neceg drugog :E
Ja sam ih negdje prošli tjedan sve pročitao. Koji storyline ti je najbolji?
Blackadder
08.04.2005., 23:51
Ja to ne stignem sve procitati...
Ali jednog dana.
što mislite, tko je Chewbacca - Trifon Ivanov ili Carlos Valderrama?
ja mislim da je Trifon, a (ni u kom vidu obrađivane fotografije) to i potvrđuju.
http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=23&idt=40872&p=1
-Watashi!i!i!i-
09.04.2005., 00:01
gabal kaže:
Ja sam ih negdje prošli tjedan sve pročitao. Koji storyline ti je najbolji?
Nemrem se odlucit, svi imaju predobrih shtoseva i totalno dosadnih djelova... Oke, smrt je uvjek zakon iako su shtosevi uglavnom totalno jeftini :zubo:
Trifon Ivanov - napadače je strašio svojom pojavom. Iako, moram priznati da je i Gašpar bio iznimno ružan (u biti još uvijek je)
Opet svi igrate Settlerse?
Gdje se vi to dogovarate za partije? I ja bi kao totalni newbie htio malo širiti kaos svojim blesavim taktikama...
Ako to nekom cini zadovoljstvo, ja cu biti Koalicijski patuljak :p
Khaleesi
09.04.2005., 08:53
Vjerojatno u ovu uru nema nikog budnog, ali nema veze, sinoc malo ranije zaspala pa sad zujim dok normalni ljudi spavaju.
Da budem dosljedna pricat cu o hrani :D
Danas cu napravit pastetu od tune da malo iznenadim ekipu :)
gabal kaže:
Opet svi igrate Settlerse?
Gdje se vi to dogovarate za partije? I ja bi kao totalni newbie htio malo širiti kaos svojim blesavim taktikama...
Hm, da, kako si skuzio ;)
Pogledaj malo ovo (http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=89889&perpage=40&pagenumber=1). [Vader mode] We would be honored if you could join us [/Vader mode]
Jutro kahleesi :)
Kad smo vec kod hrane, odoh smazati par baklava :p
Khaleesi
09.04.2005., 09:01
Baklava :klopa: slin, ne mi to radit prije dorucka :tuctuc:
:klopa: :klopa: obozavam baklave :klopa: *ode po Speculaas kekse i mlijeko*.
I ja ih voljim :D :p
Jesi li stogod zanimljivog sanjala?
Khaleesi
09.04.2005., 09:12
Hmmm, cini mi se da jesam, ali problem kod mene je sto zaboravim snove isti cas cim se probudim :(
Ja sam siguran da sam sanjao neke zanimljivo snove sinoc, ali se ne mogu sjetiti :misli:
Khaleesi
09.04.2005., 09:23
Bla... htjedoh napisat stogod zanimljivog, ali ocito se jos nisam dovoljno probudila za tako nesto :zzz:
ja evo pokusavam napraviti smajlija :o
Upravo sam zavrsio svoj prvi :p
Khaleesi
09.04.2005., 10:09
i... pokazi ga :D
http://img183.exs.cx/img183/1308/jebise3wf.gif
Khaleesi
09.04.2005., 10:12
awwwww
tako romanticno :B
hehe, kidding, cool je :)
Namjera mi je napraviti Koalicija smajlice, ali jos tako vjest bas i nisam ;)
Sad se malo zajebavam dok ne skuzim kako se to radi :p
Imas kakvih posebnih zelja za :bestija: smajli :zubo:
Khaleesi
09.04.2005., 10:21
http://forum.ffzg.hr/images/smiles/angel-bad.gif <-- nesto slicno ovome bi bilo savrseno ;)
http://www.koalicija.net/starbase47/images/smiles/lopgrin.gif
Za takvo sto cu jos morati puno zganaca jesti :zubo:
Ali cu se potruditi :mig:
Khaleesi
09.04.2005., 10:30
ili jednostavno klikni ovdje (http://www.world-of-smilies.de/ ) i biraj :mig:
Khaleesi
09.04.2005., 10:41
a onda dobar tek :mig: hehe
ajde ti se lipo zabavi odoh ja radit pastetu od tune :D
:krulj:
Mislim da cu veceras raditi Pizzu :klopa:
Dobro se zabavi :mig: :five:
Khaleesi
09.04.2005., 10:46
Gulpa kaže:
oce li bit ovako (http://www.inet.hr/~zmrcelic/IMG_2584.JPG) dobra :E
Khaleesi kaže:
oce li bit ovako (http://www.inet.hr/~zmrcelic/IMG_2584.JPG) dobra :E
:s
ni u pola tako dobra :nono: :o
Tijesto je kupljeno pa ja samo napravim umak, pospem sve sto zelim na to i u pecnicu...
Blackadder
09.04.2005., 11:25
Gulpa kaže:
http://img183.exs.cx/img183/1308/jebise3wf.gif :jumping:
Ide odmah u prijedlog za forum!
Nego, bi li mogao napraviti da natpis bude na bijeloj podlozi?
Naravno :top:
Zaboravio sam da je Koalicijska default pozadina crna :p
Posaljem ti link kad sredim :mig:
Nastassja
09.04.2005., 11:56
Grejp kaže:
Do kuda dosežeš Nass?
Pa morala bih znati do kuda ti dosežeš pa da ti kažem do kuda ja. :D :mig:
Nastassja
09.04.2005., 11:59
Nephrite kaže:
gollum, gollum...
Khm... s obzirom na tvoj avatar, pazi se da ti ne počnem vikati:
Maj prešssssss... :D
BA... evo, vidi jel ovo stima?
http://img114.exs.cx/img114/1656/jebise21kr.gif
Nastassja
09.04.2005., 12:03
Gulpa kaže:
Dobro se zabavi :mig: :five:
Ja znam da hoću. :D
Ak se sjetim, uslikat ću. :)
Nastassja kaže:
Ja znam da hoću. :D
Ak se sjetim, uslikat ću. :)
Kakvu ces spremati? :)
Nastassja
09.04.2005., 12:10
slafko kaže:
što mislite, tko je Chewbacca - Trifon Ivanov ili Carlos Valderrama?
ja mislim da je Trifon, a (ni u kom vidu obrađivane fotografije) to i potvrđuju.
http://www.index.hr/forum/default.aspx?q=t&idf=23&idt=40872&p=1
:D :top:
Inače, Slafko, po broju postova na indexovom forumu izgleda da si definitivno promijenio prebivalište. Ajd bar kod nas ostani što se tiče IMF-a. :cool:
Inače, prije sam odlazila na indexov forum, al nikako mi nije štimao. Doduše, ni približno kao iskonov koji je tako loooooš. Al možda nisam u pravu, jer Watashi je tamo dugo išao pa sigurno bolje zna.
A indexov i nije tako loš, a ja sam najviše voljela čitati kako se njihovo mišljenje razlikuje od našeg naročito kod Star Treka.
Doduše, s obzirom da je Slafko tamo prešao moguće da se popravio. :)
Inače, indexov forum je bio puno pitomiji od IMF-a dok sam ja išla tamo. Jeste i vi primjetili da je na IMF-u (osim Oaze) sve nekako nategnuto. Da ljudi imaju stav "što bolje i jače svakog ismijati". Da je faca onaj koji je bezobrazniji i ironičniji.
Nije nužno svuda tako, ali ima jako puno toga.
Nastassja
09.04.2005., 12:11
Gulpa kaže:
Kakvu ces spremati? :)
Pizzu sa svačim. :D
Ja natrpam sve što volim. Ali to bi recimo spadalo pod slavonska. :)
Nastassja kaže:
Jeste i vi primjetili da je na IMF-u (osim Oaze) sve nekako nategnuto. Da ljudi imaju stav "što bolje i jače svakog ismijati". Da je faca onaj koji je bezobrazniji i ironičniji.
Nije nužno svuda tako, ali ima jako puno toga.
Neki vole lijeciti svoje komplekse na racun drugih... Ne znam kako je svugje - ja sam najvise na D&K i US-u. Kad nema nikog zivog, zalutam u psihologiju i tamo malo citkaram...
Znam par likova kojima je cilj provocirati i jedino to i rade... sto ces. >ignore< :D
Blackadder
09.04.2005., 12:31
Gulpa kaže:
BA... evo, vidi jel ovo stima?
http://img114.exs.cx/img114/1656/jebise21kr.gif :top:
Mogao bi biti proglašen koalicijskim art direktorom za smajliće...
Hm, to je već zauzeto - to je Kozz. Jedan njegov smajlić je prihvaćen na forumu: :troll:
Da vidimo... Možda da budeš zamjenik direktora?
Ili da ti ipak smislimo neku funkciju poput Art Director of Koulišhn Culinary Addiction Club?
Prijedlozi? Napomene?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.