View Full Version : OazaMiraIX:Nephrite's ThrobbingCrotchOfDestruction & TheMightySchlongOfFriendshipness
stranice :
1
2
3
4
5
6
7
8
[
9]
10
11
12
13
14
15
16
Nighthawk kaže:
Jesus, pa shto uradiste ubogoj Khaleesi? :zubo:
Da nju pitamo možda?
Opa, prvi i na ovoj stranici :cheer:
Meni usporedbe na supermanu nemaju neku ulogu. Samo vidim veće čizme, gaće i znak.
sve je veće, da to netko nešto ne kompenzira
:D
Naravno Nephrite to nije tvoja krivica jer mi je monitor krepao tako da sve vidim u plavim nijansama (tu i tamo vidim normalno)
Nephrite
23.04.2005., 18:44
Ribac kaže: Meni usporedbe na supermanu nemaju neku ulogu. Samo vidim veće čizme, gaće i znak.
sve je veće, da to netko nešto ne kompenzira Pa i treba bit veće. Na oridžidži sliki izgleda da su mu gaće premale i plašt mu nije prek ramena.
Naravno Nephrite to nije tvoja krivica jer mi je monitor krepao tako da sve vidim u plavim nijansama (tu i tamo vidim normalno) Crvene su crvenije.
That's it.
Sretnih 500 postova Ribac!
Blackadder kaže:
Kako vam se ovo čini?
http://www.yirmumah.net/?date=20040827 neloše. ali daj nam radije neki novi likovni zadatak. :lux:
Blackadder
23.04.2005., 21:47
slafko kaže:
ali daj nam radije neki novi likovni zadatak. Pa daj ga ti - neću valjda stalno ja?!?
Uostalom, nek zadatak stavi onaj koji naiđže na nešto zanimljivo. Nema nekog posebnog redoslijeda.
Evo novi zadatak za koji imate tjedan dana.
Pošto odlazim večeras pa sve do petka-subote u Dubrovnik otvorite kladionicu na temu "Ribčeve gluposti" jer se obavezno zbrukam na bilo kojem putovanju.
Adios i čitamo se za tjedan i malo manje :W
Blackadder
23.04.2005., 23:22
Ah, ideš na Lidrano dakle.
pokidal sam se na ovo. samo zato kaj mi je trebalo pola minute da skužim tko je glavni protagonist. :lol:
http://img76.echo.cx/img76/1098/forums5gs.jpg
evo još jedne na koju sam se pokido. :rofl: :rofl:
http://img241.echo.cx/img241/9628/tehsinging8ru.jpg
Blackadder
24.04.2005., 00:37
Di nestadu ponoćne sjednice?
Slafko: slike su ludilo, naročito prva. :rofl:
Baš!
Ja naučio ono što sam si danas ''zadao'' a kad tamo nema nikoga na Oazi...
Što ću sada raditi dok mi se ne počne spavati?
Blackadder kaže:
Zato je moje vjenčanje bilo najbolje: na kraju smo išli na kuglanje. :D :lol: :rofl: :s :s :s
Ovo je definitivno originalno - jeste li išli samo ti i Bell@ ili i ostatak uzvanika?
Blackadder
24.04.2005., 03:26
gabal kaže:
Ovo je definitivno originalno - jeste li išli samo ti i Bell@ ili i ostatak uzvanika? Išlo nas je svih sedmero. :p A bolje da ne kažem odakle sam dobio ideju za kuglanjem (iako volim kuglanje i otprije). Uglavnom, nitko se nije bunio i svima je bilo zabavno. :D
Gnorts!
Jutar Slafko
i sve ostalo.
Nephrite
24.04.2005., 11:40
2006 bi trebala bit snimljena peta sezona Blackaddera.
:lux: :gitara:
Blackadder
24.04.2005., 12:05
Nephrite kaže:
2006 bi trebala bit snimljena peta sezona Blackaddera.
:lux: :gitara: :trio:
Samo zanima me u kojoj epohi? Jedino je preostala daleka budućnost.After yet another successful series, Atkinson, Curtis and Elton began to think about what form the next Blackadder series would take. The idea that seemed the most likely was "The Blackadder 5", which would take place during the 1960s and see Edmund as a manager for a rock band (and Baldrick accidentally shooting Kennedy in Dallas). Another possibility was a World War II setting, in the prisoner of war camp Colditz. Ben Elton put forth a film idea that would see Blackadder and Baldrick working for the secret police in Revolution-era Russia. But none of these ideas ever came to fruition. The BBC says there are no plans in the pipeline for a new series of the hit comedy Blackadder. - BBC online 10/02/05
Tony Robinson, who played Baldrick, told ITV1's This Morning he would love to do another series of the show, which ended in 1989.
Each series of Blackadder, which also starred Rowan Atkinson, was set in a different era, ranging from the 15th century to World War I. But the BBC said on Thursday there were no plans for a comeback. Tražio sam podatke o Blackadderu i naišao na ovo (http://users.easystreet.com/roger/images/schoolgirls.gif) (Pažnja! Krvavo nasilje koje nema veze s Blackadderom veličine cca 330KB).
Nephrite
24.04.2005., 13:12
Blackadder kaže: :trio:
Samo zanima me u kojoj epohi? Jedino je preostala daleka budućnost. Ja sam pročital da bi trebale bit 70-e sa nekakvim punk ili heavy-metal bandom "Bald Rick and the Black Adders".
Čini se kao malo razrađenija ideja one o bendu u 60-ima.
Ako ništa čini se da će se trend nastavit. Blackadder i dalje pada na društvenoj ljestvici, ali postaje sve pametniji.
Blackadder
24.04.2005., 13:28
Nephrite kaže:
Ja sam pročital da bi trebale bit 70-e sa nekakvim punk ili heavy-metal bandom "Bald Rick and the Black Adders".
Čini se kao malo razrađenija ideja one o bendu u 60-ima.
Ako ništa čini se da će se trend nastavit. Blackadder i dalje pada na društvenoj ljestvici, ali postaje sve pametniji. Paaa koliko se sjećam, otkako se pojavio, Blackadder stalno pada sve niže na hijerarhijskoj ljestvici. Ako nikako drugačije, a onda po tome što ima sve veće luđake za nadređene.
Blackadder kaže:
Di nestadu ponoćne sjednice?
Slafko: slike su ludilo, naročito prva. :rofl: i meni je ta mrak. a ovi "fap fap" su mi nenadjebivi. :D :D :lol:
Blackadder kaže:
Samo zanima me u kojoj epohi? Jedino je preostala daleka budućnost. sjećaš se one christmas special epizode u kojoj blackadder i baldrick putuju kroz vrijeme? :lol:
one scene na hadrijanovom zidu su me sjetile Red Dwarfa kada se Lister pita kako zid visok dvije cigle može zaustaviti hordu barbara. barbari se zatrče, spopiknu na "zid", a rimljani ih bockaju mačevima kada padnu. :lol: :lol: :rofl:
Blackadder
24.04.2005., 13:57
slafko kaže:
sjećaš se one christmas special epizode u kojoj blackadder i baldrick putuju kroz vrijeme? :lol: Sjećam se obje u kojem je bilo putovanje kroz vrijeme, al ne znam na koju misliš - obje su mi presmiješne. U jednoj je obrađena Božićna priča (od Dickensa mislim) gdje duhovi prošlog, sadašnjeg i budućeg Božića pokazuju Blackadderu što se događalo, što se događa i što će se dogoditi ako nastavi biti dobar kakv je bio. (Mislim, ono... Preokrenuti djelo toliko naopačke je stvarno genijalno...)
A drugi film je "Back and Forth" gdje zaista putuju kroz vrijeme, a taj film je nastao na zahtjev britanske vlade u svrhu reklamiranja onog njihovog Millenium Domea koji je neslavno propao (ne film nego taj MD). Objasnite mi kako ne može biti dobar film gdje Blackadder toliko izvrijeđa Williama Shakespearea da ovaj od srama prestane biti pisac i o njemu nitko nikad ništa više nije čuo, pročitao ili vidio, i gdje Blackadder navede momce u tajicama da ubiju Robina Hooda, što, uz još neke stvari, ima za posljedicu da Engleskom zavlada Francuska i novčana jedinica nije funta nego franak. :rofl:slafko kaže:
one scene na hadrijanovom zidu su me sjetile Red Dwarfa kada se Lister pita kako zid visok dvije cigle može zaustaviti hordu barbara. barbari se zatrče, spopiknu na "zid", a rimljani ih bockaju mačevima kada padnu. :lol: :lol: :rofl: :rofl: :lol:
Nephrite
24.04.2005., 18:09
Blackadder kaže: Paaa koliko se sjećam, otkako se pojavio, Blackadder stalno pada sve niže na hijerarhijskoj ljestvici. Ako nikako drugačije, a onda po tome što ima sve veće luđake za nadređene. Mda, ali u prvoj sezoni je princ, ali glup ko q'rac.
U zadnjoj sezoni je usrani kapetan, ali je i do tad najpametniji.
Jedina diskrepancija je u onoj Dickens epizodi kada je postane Gospodar Svemira.
A drugi film je "Back and Forth" gdje zaista putuju kroz vrijeme, a taj film je nastao na zahtjev britanske vlade u svrhu reklamiranja onog njihovog Millenium Domea koji je neslavno propao (ne film nego taj MD). Objasnite mi kako ne može biti dobar film gdje Blackadder toliko izvrijeđa Williama Shakespearea da ovaj od srama prestane biti pisac i o njemu nitko nikad ništa više nije čuo, pročitao ili vidio, i gdje Blackadder navede momce u tajicama da ubiju Robina Hooda, što, uz još neke stvari, ima za posljedicu da Engleskom zavlada Francuska i novčana jedinica nije funta nego franak. :rofl: :rofl: :lol: Čuo sam za taj film, ali ga nikad nisam videl.
Čul sam da je dosta nabrzinu sklepan, pa nije baš dobar ko ostali serijali.
Blackadder
24.04.2005., 19:58
Nephrite kaže:
Čuo sam za taj film, ali ga nikad nisam videl.
Čul sam da je dosta nabrzinu sklepan, pa nije baš dobar ko ostali serijali. Možda i je tako kako kažeš. ali meni se svidio. Gdje npr. možeš vidjeti kako Blackaddera i Baldricka napata T-Rex i kako ih sigurne smrti spašavaju Baldrickova gaće koje Baldrick smjesti T-Rexu pod njušku?
Jedan vitz:Three guys are playing basketball at a local outside court and they pause to take a break. (Just for the sake of three names I'll use Moe, Larry, Curly)....
Moe: Man, I wish I had a million bucks, I'd buy a car just like that big Cadillac over there. What would you do if you had a million bucks Larry?
Larry: If I had a million bucks I'd buy a car just like that Porsche sitting over there. What would you do if you had a million bucks Curly?
Curly: Gee, I don't know...I guess I'd have surgery to get thick black hair all over my body.
Moe: Why would you want black hair all over your body?
Curly: Well, my sister only has a patch about this big, and she owns both those cars
Nephrite kaže:
Čuo sam za taj film, ali ga nikad nisam videl.
Čul sam da je dosta nabrzinu sklepan, pa nije baš dobar ko ostali serijali. O vjeruj mi dobar je. Alan Rickmana kao Robin Hood i Blackadderovo mijenjanje povijesti... :lol: :rofl:
Glupinickname
24.04.2005., 20:54
gabal kaže:
O vjeruj mi dobar je. Alan Rickmana kao Robin Hood i Blackadderovo mijenjanje povijesti... :lol: :rofl:
Robina Hooda glumi Rik Mayall koji ga glumi u istom stilu kojim glumi lorda Flashearta. Meni "Back & Forth" nije bio neka ludnica al imao je par dobrih fora a i to je "Crna guja" pa ono... Kate Moss je isto bila iznenadjujuce zgodna kao Robinova Marion. Ona mi inace totalno nije fora.
Nef, mogu ti ga ja sprzit i poslat al poznajuci tvoju srecu sa gledanjem divxa...
Inace, kaj mislite kaj da napravim sa avatarom? Mislil sam il ostaviti ovaj "GNN" trademark (iz jedne RPG igre gdje oznacava "Global News Network" korporaciju) ili mozda opet stavit ludog znanstvneika kojeg sam imao prije jer m ije taj avatar super. Hmmm, choices, choices...
Blackadder kaže:
A drugi film je "Back and Forth" gdje zaista putuju kroz vrijeme, a taj film je nastao na zahtjev britanske vlade u svrhu reklamiranja onog njihovog Millenium Domea koji je neslavno propao (ne film nego taj MD). Objasnite mi kako ne može biti dobar film gdje Blackadder toliko izvrijeđa Williama Shakespearea da ovaj od srama prestane biti pisac i o njemu nitko nikad ništa više nije čuo, pročitao ili vidio, i gdje Blackadder navede momce u tajicama da ubiju Robina Hooda, što, uz još neke stvari, ima za posljedicu da Engleskom zavlada Francuska i novčana jedinica nije funta nego franak. :rofl: :rofl: :lol: na taj sam mislio. :lol:
Blackadder
24.04.2005., 21:35
http://www.geocities.com/harry_robinson_testing/klingon_files/helpkling.gif
Slika je odavde (http://www.geocities.com/harry_robinson_testing/klingon.htm). Nije neki ludo zabavni tekst jer opisuje sasvim ovozemaljske stvari (gornja slika predstavlja simulaciju onoga što se dogodi kada se ljudi susretnu s verzijom programa prevedenom tako da se ne razumije - kao npr. ja kad se sretnem s Wordom prevedenim na hrvatski.)
Nephrite
24.04.2005., 21:40
Blackadder kaže: Možda i je tako kako kažeš. Kako rekoh, nisam gledal, pa ne mogu komentirat.
glupinickname kaže: Robina Hooda glumi Rik Mayall koji ga glumi u istom stilu kojim glumi lorda Flashearta. Nisam siguran, ali nije li Mayall glumil u još jednoj epizodi (prve ili druge sezone) nekakvog poludjelog zatvorenika?
Doduše bil je totalno neprepoznatljiv zbog bradurine i kose.
Inače nedavno sam gledal nekoliko epizoda Bottoma i totalno sam bil zaboravil kak je ta serija nasilna!
Itchy i Skratchy su jebeni amateri prema njima dvojici (znam da su u 3. sezoni obadovjica umrli... dvaput :D )
Nef, mogu ti ga ja sprzit i poslat al poznajuci tvoju srecu sa gledanjem divxa... Bolje ne. Waste of good plastic, these days.
Iako, frend mi posudil DVD s divxima Red Dwarfa i... rade. A FESTIVUS miracle.
Inače, mirrorball će bit šta od onih Superman filmova?
Već sam si kupil plave tajce i crvene speedo gaće da ih mogu gledat u punoj opremi.
...
I'm serious. I really did.
DODATAK:
Ima da svi kliknete na ovaj LINK!!! i još !!! (http://www.ruthlessreviews.com/80saction/80saction.html)
For chrissakes! Ja sam od 62 filma sa ove stranice gledal njih 48!!!
To je 77%!
Na šta sam pobogu potratil djetinjstvo?!?
Recenzije BTW za krepat od smijeha.
Uz badmovies.org najbolji sajt za ovakve stvari.
Glupinickname
24.04.2005., 21:48
Nephrite kaže:
Nisam siguran, ali nije li Mayall glumil u još jednoj epizodi (prve ili druge sezone) nekakvog poludjelog zatvorenika?
Doduše bil je totalno neprepoznatljiv zbog bradurine i kose.
U prvoj sezoni u zadnjoj epizodi glumi zatvoreniak s kojim Blackadder bude zatocen. Blackadder kasnije uspije pobjeci jer si je ovaj napravio kljuc od svojih zubi.
Inače, mirrorball će bit šta od onih Superman filmova?
Da, Mirrorball, kad smo kod toga, sta ce bit sa mojim John Wo filmovima? Jel ti treba poslat prazne DVDje?
Recenzije BTW za krepat od smijeha. Uz badmovies.org najbolji sajt za ovakve stvari.
Bookmarked! Sad idem malo citat. A onda je na prvom BRUS LI!!!!!
mrzim kada mi je lijeno raditi nekaj korisno... jer ovakve pizdarije nastaju...
http://img82.echo.cx/img82/5906/slafketz00011or.jpg
Blackadder
24.04.2005., 21:58
Nephrite kaže:
Nisam siguran, ali nije li Mayall glumil u još jednoj epizodi (prve ili druge sezone) nekakvog poludjelog zatvorenika?
Doduše bil je totalno neprepoznatljiv zbog bradurine i kose. Rick Mayall je glumio u epizodi Bells gdje na kraju Blackadderu preotme nevjestu. Već sam spomenuo, ali nije na odmet ponoviti da je Rick na kraju te epizode sve napravio na svoju ruku, tj. ostali glumci nisu imali pojma što će on napraviti. Navodno su umirali od smijeha kada nisu bili u kadru (a ako se dobro sjećam, snimalo se pred publikom, ali taj detalj ne garantiram). Zatim je glumio nekog avionskog superpilota (oboje istog imena - Flasheart) isto ludog preko svih mjera i granica.
Blackadder
24.04.2005., 22:00
slafko kaže:
http://img82.echo.cx/img82/5906/slafketz00011or.jpg :lol:
H-mačak :rofl:
DObro ti ide!
idem asprina čitat dok ne počne bruce lee. WA-TAAAAH!!!1
glupinickname kaže:
Robina Hooda glumi Rik Mayall koji ga glumi u istom stilu kojim glumi lorda Flashearta. Meni "Back & Forth" nije bio neka ludnica al imao je par dobrih fora a i to je "Crna guja" pa ono... Kate Moss je isto bila iznenadjujuce zgodna kao Robinova Marion. Ona mi inace totalno nije fora. Ma najbolji je kraj...
SPOILER ALERT!
Let joy fill every Briton's heart,
For now the country's going to make it.
At last a King who looks the part,
At last a Queen who looks good naked.
Blackadder,
Blackadder,
A monarch with panache,
Blackadder,
Blackadder
He's got a nice moustache
Everything he wants he'll get,
The world is now Blackadder's oyster,
Most Prime Ministers are wet,
But Baldrick he is even moister.
Blackadder,
Blackadder,
A dog who's got his bone,
Blackadder,
Blackadder,
A bastard on the throne
Blackadder,
Blackadder,
His beard is neatly curled,
Blackadder,
Blackadder,
He's going to rule the world.d
meni je ova najjača: Red Dwarf - Tongue Tied. Cat pjeva, pomoćni vokali su Lister i Rimmer koji plešu iza njega. svi obučeni u nekakva suluda odijela. :lol: da stvar budw bolja, singl je ušao na UK top 20 kao 18 i popeo se za jedno mjesto.
When I saw you for the first time (first time)
My knees began to quiver (quiver)
And I got a funny feeling (feeling)
In my kidneys and my liver (digestive system baby)
My hands they started shakin' (shakin')
My heart began a-thumpin' (boom, boom, boom)
My breakfast left my body (huey, huey, huey)
Now darlin' tell me something
Why do you make me tongue tied? (tongue tied) tongue tied
Whenever you are near me (near me)
Tied tongue (tied tongue)
Tied tongue (tied tongue)
Whenever you're in town (in town)
You make me feel a clown, girl
Yes you make me tongue-tongue (tied-tied) tongue tied
Why can't I tell you clearly? (clearly)
Tied-tied, tongue-tongue (tongue tied, tongue tied)
Whenever you're around
I saw you 'cross the dance floor (dancin')
I thought of birds and bees (reproductive system baby)
But when I tried to speak to ya (talk, talk)
My tongue unravelled to my knees (flippety-flippety-flop)
I tried to say "I love you" (love you)
But it came out kind of wrong, girl (wrong girl)
It sounded like "min-oo-bitty-boo" (tongue tied)
Na-nee-ner-ner-nee-nung-nirl
That's 'cause you make me tongue tied (tongue tied) tongue tied
Whenever you are near me (near me)
I'm nurmy-murmy (nurmy-murmy)
Murmy-nurmy (nurmy-murmy)
My trousers they go brown, girl
Yes, you make me nongy-nangy (nangy-nongy) tongue tied
Why can't I tell you clearly? (clearly)
Be-dobby-durgle, dobby-durgle (tongue tied, tongue tied)
Whenever you're around
Oh, I'm beggin' on my knees
Sweet, sweet darling listen please
Understand me when I say
Bedurble-diggle-doggle-dooby-foggle-nibble-nay
I'm tryin' to say I'm tongue tied (tongue tied) tongue tied
Whenever you are near me (really)
I'm nurmy-murmy (nurmy-murmy)
Murmy-nurmy (murmy-nurmy)
I drool so much I drown, girl
Yes, you make me nungy-nangy (nangy-nungy) ningy-nungy
Why can't I tell you clearly (clearly)
Ge-dobby-durgle (dobby-durgle)
Durgle-dobby (durgle-dobby)
Whenever you're around (around)
Whenever you're around, girl
-Watashi!i!i!i-
25.04.2005., 10:26
Nephrite kaže:
Mad gerald, onaj koj prica sa mr.Rat, a tek poslje godine dana smijanja kaze blackadderu da ima i Mr.Key koji je napravio od vlastitih zubiju :lol:
Icepick
25.04.2005., 11:11
Kozz nam se vratio!!!!111one :cheer: :tulum: :Pivo:
Evo i mene nakon produzenog vikenda daleko od doma...
Kako ste svi? :)
Pošto sam gledao samo jednu epizodu Star Treka iznenađujuće odmoreno za Ponedjeljak :zubo:
Blackadder
25.04.2005., 12:04
slafko kaže:
meni je ova najjača: Red Dwarf - Tongue Tied. Cat pjeva, pomoćni vokali su Lister i Rimmer koji plešu iza njega. svi obučeni u nekakva suluda odijela. :lol: da stvar budw bolja, singl je ušao na UK top 20 kao 18 i popeo se za jedno mjesto. A što da kažem osim: :s:s:s :rofl:
Zašto ne stavljati svoje slike na internet -> link (http://www.aseltine.com/rhee/)
Blackadder
25.04.2005., 12:35
gabal kaže:
Zašto ne stavljati svoje slike na internet -> link (http://www.aseltine.com/rhee/) :jumping:
Krepao sam na onu od Basic Instinct. :lol:
Blackadder kaže:
:jumping:
Krepao sam na onu od Basic Instinct. :lol: i meni je ta najbolja... :D
Konichiwaaaaa!
Evo, da se i ja javim - onako usput - sve dok se ponovno ne uštekam u matrix ( hopefully soon )
Hav ar ju duing? Što ima novog, deco?
Jel se ko oženio? Jel ko dobio potomstvo? Jel' ko promjenio spol? Jel' ko promjenio spol pa se oženio i dobio potomstvo? Jel' Grejp otkrio Atlantidu?
Kod mene ništ' novoga – osim kaj sam pogledo Icepickove DVDje s Cowboy Bebopima ( serije mi se mucho dopadaju, film baš i ne ).
Mortik promijenim i avatar u nešto Bebopovskoga.
Stej bjutiful!
Nephrite
25.04.2005., 13:08
kozz kaže: Konichiwaaaaa!
Evo, da se i ja javim - onako usput - sve dok se ponovno ne uštekam u matrix ( hopefully soon )
Hav ar ju duing? Što ima novog, deco?
Jel se ko oženio? Jel ko dobio potomstvo? Jel' ko promjenio spol? Jel' ko promjenio spol pa se oženio i dobio potomstvo? Jel' Grejp otkrio Atlantidu? Ja sam jedina osoba koja te se sjetila cijelo ovo vrijeme.
Go figure.
Glupinickname
25.04.2005., 14:15
kozz kaže:
Konichiwaaaaa!
Ko si pak ti "kozz" ako ti je to uopce pravo ime?!:ceka:
Nephrite kaže:
Ja sam jedina osoba koja te se sjetila cijelo ovo vrijeme.
Go figure.
A-A black ho, i ja se sjetih njega.
Sjetim se ja i Galaxie, anspikbl, Houplessice, ramazotti...ali one se ne pojavljuju vuopće.
---
Nisam otkrio Atlantidu, ali nešto blizu toga.
Djevice koje će se rado žrtvovati za spašavanje ekološki ugroženih dijelova naše divne Zemlje.
Naime, ja sam predsjednik ekološke-terorističe grupe Zelena Zora.
I to je za istač.
Back to schooool bejsikz.
Aight.
Koji je meni?
:confused:
:W
@GNN: Ko si pak ti "kozz" ako ti je to uopce pravo ime?!
To je zapravo 27% mog pravog imena.
Blackadder
25.04.2005., 17:15
A vratija se koyy iy Amerike... Si nam donio stogod poklona? :p
a dovraga i y i z... Evo, i opet sam ih obrnuto natipkao. AAArrrrgghh!!!111one
To je bila Amerika?
Meni je prokleto ličila na Čakovec.
PrittPen
25.04.2005., 17:36
kozz!!! :lux: :lux:
nažalost, nije se ništa uzbudljivoga desilo (meni je ušla osa u stan?), nego, mogli bi izmislit uzbudljive stvari koje su se desile :D
Kaoooo, recimo: desilo se nešto uzbudljivoga.
Nephrite
25.04.2005., 19:04
kozz kaže: Kaoooo, recimo: desilo se nešto uzbudljivoga. Well, moj avatar je ubio Blackyevog u ultimativnoj borbi Alfa-avatara za Nassinu naklonost.
http://img.photobucket.com/albums/v115/Nephrite/NefovAvatarRazbijaBlackyevog.gif
PrittPen kaže:
kozz!!! :lux: :lux:
nažalost, nije se ništa uzbudljivoga desilo (meni je ušla osa u stan?), nego, mogli bi izmislit uzbudljive stvari koje su se desile :D
Kako si se riješila ose?
To može biti iznimno stresno iskustvo.
Icepick
25.04.2005., 20:44
kozz kaže:
Konichiwaaaaa!
Okaerinasai Kozz-sama
kozz kaže:
Ispričao nam je Mirror tvoje muke po kompjuteru. :D
kozz kaže:
Jel' Grejp otkrio tlantidu?
Yep....sljedeću Live! sjednicu imamo tamo. :D
kozz kaže:
Kod mene ništ' novoga – osim kaj sam pogledo Icepickove DVDje s Cowboy Bebopima ( serije mi se mucho dopadaju, film baš i ne ).
Ajde fala Bogu da je netko pogledao. :s (iako je pravo pitanje jesi li pogledao The Paper :mig: :D)
I čudi me da ti se ne sviđa film. :confused: Iako jeste malo rastegnut.
BTW, nabavio sam i DVD-ove pa ako želiš mogu ti i njih poslati.
kozz kaže:
Mortik promijenim i avatar u nešto Bebopovskoga.
Ein :D
kozz kaže:
Stej bjutiful!
Si ju spejs kauboj.
Glupinickname
25.04.2005., 21:06
Htio bi izvuci screenshotove iz filma kojeg komentiram za blog. Pokrenem film u BS playeru, stisnem "PrintScreen" ili komandu "Captchure Frame" u tom programu (tipka "P"), pejstam sliku u Paint i sejvam. Sve pet.
No, kad iskopcam BS Player i pogledam sliku imam sam crnu sliku bez screenshota.
Jel zna tko kak bi to mogao probat rijesit? Jel zna tko koji bi mi program mogao biti bolji za vadjenje slika iz filma i di ga mogu skinut?
Nephrite
25.04.2005., 21:31
glupinickname kaže:
Htio bi izvuci screenshotove iz filma kojeg komentiram za blog. Pokrenem film u BS playeru, stisnem "PrintScreen" ili komandu "Captchure Frame" u tom programu (tipka "P"), pejstam sliku u Paint i sejvam. Sve pet.
No, kad iskopcam BS Player i pogledam sliku imam sam crnu sliku bez screenshota.
Jel zna tko kak bi to mogao probat rijesit? Jel zna tko koji bi mi program mogao biti bolji za vadjenje slika iz filma i di ga mogu skinut?
:confused: Ovak, ja koristim HyperSnap.
Ali taj program je star ko Biblija (pa moja verzija je)
Također, znam da PaintShop Pro ima Capture funkciju.
Sad ima mali problem. Koliko se god ja trudil nikad nisam mogal napravit capture u QuickTime.
u početku bi se činilo da sam uspio, ali kada bi scrollal sliku gore-dolje-ljevo.desno, onaj dio na kojem je capture iz filma bi bil proziran i lovil bi desktop.
Moguće je da je tako i sa BSplayerom.
S druge strane na Media Playeru to radi bez problema.
Khaleesi
25.04.2005., 22:35
vratila se u civilizaciju, naspavala se i sad ponovo funkcioniram.
Nekako prezivjela svadbu, ali sam krepala od dosade :P
eto i jos jedna pjesmica :)
Its cold outside,
There's no kind of atmosphere,
I'm all alone,
More or less.
Let me fly,
Far away from here,
Fun, fun, fun,
In the sun, sun, sun.
I want to lie,
Shipwrecked and comotoase,
Drinking fresh,
Mango juice,
Goldfish shoals,
Nibbling at my toes,
Fun, fun, fun,
In the sun, sun, sun,
Fun, fun, fun,
In the sun, sun, sun.
Joj - obožavam Crvenog Patuljka... :zubo:
http://img.photobucket.com/albums/v48/kozzwarez/bunny.gif
Ajde fala Bogu da je netko pogledao. (iako je pravo pitanje jesi li pogledao The Paper )
Kaj je to The Paper?
I čudi me da ti se ne sviđa film. Iako jeste malo rastegnut.
A mene čudi kaj se tebi sviđa. Nisi li onomad rekao da je u pitanju komercijalno sranje koje se šlepa na seriju?
...enivej, animacija je izvrsna, dizajn isto tako, ona fora s svjetlećim leptirima je prokleto dobra - ali scenarij nije baš dobar - sve bi bolje pasalo u standardnom dvadeset-i-nešto minutnom formatu.
BTW, nabavio sam i DVD-ove pa ako želiš mogu ti i njih poslati.
Kake DVD-ove? :confused:
Ein
Ed. :D
Kozz... jos te nisam imao prilike pozdraviti :w
Kako si? :Pivo:
glupinickname kaže:
Imaš slučajno InterVideo WinDVD 5?
Tamo samo stisneš P i imaš lijepe i prekrašne shotove.
Nastassja
26.04.2005., 08:26
slafko kaže:
http://img82.echo.cx/img82/5906/slafketz00011or.jpg
:top:
Eto primjera kako pocinje strip o koaliciji. :D
E sad da nam je vise takvih ideja...
-Watashi!i!i!i-
26.04.2005., 10:18
Ante se porodijoooo :) :)
Ima ih cca 5 :)
Oce ko macu? :o
Jeeeee! Ja bi rado ali ne smijem držati takve živine u stanu (gazdarica tako rekla).
-Watashi!i!i!i-
26.04.2005., 11:40
I ja bi rado, al vec doma imamo psa i bebu i nikad me nema doma, pa bi malisha imo usrano odrastanje :(
Blackadder
26.04.2005., 12:40
glupinickname kaže:
Htio bi izvuci screenshotove iz filma kojeg komentiram za blog. Pokrenem film u BS playeru, stisnem "PrintScreen" ili komandu "Captchure Frame" u tom programu (tipka "P"), pejstam sliku u Paint i sejvam. Sve pet. Tipka "P" trenutnu sliku snima u direktorij od BSplayera pa nemoj ništa pejstati, nego pogledaj tamo.
Blackadder
26.04.2005., 12:41
kozz kaže:
http://img.photobucket.com/albums/v48/kozzwarez/bunny.gif:jumping:
Kao da igramo Unreal Tournament preko foruma. :D
PunkPen
26.04.2005., 12:43
kozz kaže:
kako dobroooo! :lux: :lux:
Blackadder
26.04.2005., 13:46
kozz kaže:
Avatar Wars: Episode II Podsjeća me ne ovo (http://www.lustigestories.de/fun/videos/swf/dwars.swf). :D
Glupinickname
26.04.2005., 15:19
Blackadder kaže:
Tipka "P" trenutnu sliku snima u direktorij od BSplayera pa nemoj ništa pejstati, nego pogledaj tamo.
Blacky, spasio si mi zivot. :s :s :s
U nijednom mi media programu nije htio pejstati slike iz filma u Paint. Sad sa ovim, ne samo da naveliko vadim slike iz Ninja dragona nego ih jos mogu i obradjivat u ACDSeeju. Ocekujte NOVU verziju komentara pred vecer kad povadim sve kul neato slikice NINDZI.
P.S. Drugi put kad se vidimo, castim te cugom ili palacinkama vec po tvom izboru. :) :W
Khaleesi
26.04.2005., 15:28
glupinickname kaže:
P.S. Drugi put kad se vidimo, castim te cugom ili palacinkama vec po tvom izboru. :) :W
A mene??? *puppyeyes* :D
Glupinickname
26.04.2005., 16:41
Khaleesi kaže:
A mene??? *puppyeyes* :D
Ti mi nisi pomogla sa screenshotovima u BS playeru. :B
BTW: mogu ti sprzit Fireflye al sam na cedeje. Dofuraj mi 8 cedeja i nema beda. Danas, alas, nemrem doci: sutra se moram dici u 6 ujutro radi kontrolnog pregleda kod otorinca sto znaci da bi u kaficu sjedio cca sat vremena i onda bjezo doma spavat.
Khaleesi
26.04.2005., 16:54
glupinickname kaže:
Ti mi nisi pomogla sa screenshotovima u BS playeru. :B
BTW: mogu ti sprzit Fireflye al sam na cedeje. Dofuraj mi 8 cedeja i nema beda. Danas, alas, nemrem doci: sutra se moram dici u 6 ujutro radi kontrolnog pregleda kod otorinca sto znaci da bi u kaficu sjedio cca sat vremena i onda bjezo doma spavat. ma pomogla bih ti ali je blacky bio brzi ;)
ja b' firefly na devedeju, postoji li ikakva sansa da mi posudis pa si ja specem *trep, trep* :) inace nista danas, nego cetvrtak, moze??? blacky kaze da njemu pase cetvrtak.
danas naletila na ovo (http://www.iskon.hr/webkuhinja/page/2005/04/19/0055006.html) http://www.iskon.hr/2005/04/19/0056007.17.jpg i namjeravm ih napravit ovih dana :klopa:
Blackadder
26.04.2005., 16:57
glupinickname kaže:
P.S. Drugi put kad se vidimo, castim te cugom ili palacinkama vec po tvom izboru. :) :W Nadam se da ne računaš na moju legendarnu zaboravnost. Znam da nekima dugujem autorske honorare, ali ne znam kome ni zašto. :misli: A možda je i nastupila zastara pa o tome ne moram vodit računa. :p A čekaj... O čemu ja to? :confused: I što ova šalica s kavom radi ispred mene?
Nastassja
26.04.2005., 20:05
-Watashi!i!i!i- kaže:
Ante se porodijoooo :) :)
Ima ih cca 5 :)
Oce ko macu? :o
Jupiiii!!!!
Ajmo smišljat imena. :)
Ajd prvo im provjeri kojeg su spola pa lupi opise svih mačića ovdje, il još bolje, stavi slike, pa da mi budemo kumovi.
Inače, ja bih macu uvijek! Al ona beštija od Miomaocetunga će se naljutiti. :D
Mda... :rolleyes:
Ja bih macu, al s obzirom da sam u čudnoj životnoj situaciji, ne mogu.
A kad budem mogla, nabavit ću si sijamsku, da bude što opakija. :E
Nastassja
26.04.2005., 20:10
Blackadder kaže:
Podsjeća me ne ovo (http://www.lustigestories.de/fun/videos/swf/dwars.swf). :D
A na koje si mislio? :confused:
Meni je dobro ovo Icon Wars (http://www.lustigestories.de/fun/videos/videos_show.php?video_id=34)
Nastassja
26.04.2005., 20:17
Khaleesi kaže:
danas naletila na ovo (http://www.iskon.hr/webkuhinja/page/2005/04/19/0055006.html) http://www.iskon.hr/2005/04/19/0056007.17.jpg i namjeravm ih napravit ovih dana :klopa:
Mda... inače, kad smo kod palačinki.
Jedna članica obitelji hvalila se kako je napravila palačinke i da će nam malo donijeti. Ja se obradovala. I donijela ona. Palačinke punjenje sirom, kao slanim, al to nije bilo ništ, pa ni slano. I kao zapečene u rerni, al to nije bilo ništ.
Al stvarno, šteta palačinki. Inače, ne znam kako vi, al meni ako palačinke nisu slatke, onda su promašene. Uglavnom. Čast iznimkama.
Onda sam si ih sama napravila i moram, s vrlo neskrivenom neskromnošću, vam reći da sam sigurno jedna od the best palačinken mejkera in d koališn. :)
Tako da me uvrstite u one što "make and eat".
Inače, ne znam jeste probali ikad pečene jabuke u smjesi za palačinke?
Nešto geeeeenijalno. Jabukama se izdube koštice i narežu se na kolutiće i onda se umaču u malo gušću smjesu za palačinke i stavljaju peći. Onda se pečene po želji posipaju šećerom u prahu.
To je jaaaaako fiiino. :Slin:
Nastassja
26.04.2005., 20:18
1.
:clint:
Icepick
26.04.2005., 20:25
Kozz> Kaj je to The Paper?
Znači nisi pogledao Read or Die OVA??? tsk tsk tsk :D
Kozz> A mene čudi kaj se tebi sviđa. Nisi li onomad rekao da je u pitanju komercijalno sranje koje se šlepa na seriju?
Ja??? :confused: Sorry Kozz, al’ morat ćeš mi izvuči točan citat jer se ovoga baš i ne sječam.
Mislim, istina je da se film malko (OK…dosta) šlepa na seriju, i serija mi je neusporedivo bolja ali ne bih ga baš opisao tim riječima nikad.
(ili jesam :misli: )
Kozz> ..enivej, animacija je izvrsna, dizajn isto tako, ona fora s svjetlećim leptirima je prokleto dobra - ali scenarij nije baš dobar - sve bi bolje pasalo u standardnom dvadeset-i-nešto minutnom formatu.
My thoughts exactly. S tehničke strane film mi je izvrstan, ovo ostalo mi malkice šepa.
Dobre su mi strane, pored animacije, ponovno ta jedna atomsfera i glazbena podloga, ali sama priča, ma cijela radnja zapravo mi djeluje…nekako…dosadno. Ma cijeli film mi djeluje više kao neko “stilsko experimentiranje”, nego bilo šta drugo.
Zapravo, El_Duderino je jednom rekao da mu se oko polovice filma činilo kao da će završiti, a zapravo je bilo još sat vremena filma pred njime. Ja to prvi put nisam baš primjetio, nije ni da sam obraćao pažnju :D, ali film mi se činio malo predug. Kad sam drugi put pogledao film imao sam isti feeling.
Radnja filma se inače zbiva između 22 i 23 epizode, ili tako negdje, pa mi i film djeluje kao nešto što nisu uspjeli ubaciti u seriju pa su evo rastegli u film.
Inače Watanabe je govorio kako je morao dosta toga rezati iz serije, zbog cenzura i sl., al’ mi se ne čini kao da je išta ubacio u The Movie. *shrugs* S druge pak strane možda bi trebalo pročitati mangu. Možda je u njoj bolje objašnjeno. (ako je uopće rađen prema mangi).
Al’ svejedno, mislim da je film ipak dovoljno dobar da se može pogledati, sa ili bez serije. A moraju se uzeti u obzir malo i emocije gledatelja nakon odgledane serije, a to je nešto na što The Movie sigurno igra. :mig:
Kozz> Kake DVD-ove?
Pa Bebopi. Baš DVD-Video ne DivX, i to američko izdanje.
Kozz> Ed
:D (svaki put kad vidim ovaj smajli podsjeti me na nju)
Nego jel’ slušaš šta soundtrack od Bebopa? (retoričko pitanje :D)
Blacky, kad se možemo naći da mi daš Firefly??? U biti možeš moju kopiju prvo posuditi Khaleesi pa kad ti vrati mi se nađemo.
GNN…super ti je novi avatar.
Kozz…tvoj također.
Vidim da se Firefly zaraza širi Koalicijom :trljaruke: exelent!
Blacky, jesi li pogledao Sin City? Ima već deset dana da sam ti ga dao?
Blackadder
27.04.2005., 00:22
Nastassja kaže:
A na koje si mislio? :confused:
Meni je dobro ovo Icon Wars (http://www.lustigestories.de/fun/videos/videos_show.php?video_id=34) Ma mislio sam baš na to (viđu tu (http://www.lustigestories.de/fun/videos/swf/dwars.swf)), al izgleda da mi kopi pejst nije dobro ispao.
Blackadder
27.04.2005., 00:25
Icepick kaže:
Blacky, kad se možemo naći da mi daš Firefly??? U biti možeš moju kopiju prvo posuditi Khaleesi pa kad ti vrati mi se nađemo. Možemo ovih dana pred kraj tjedna. S Khaleesi ću se po svoj prilici naći u četvrtak predveče u Krčmi kod GK pa možeš i ti navratiti. Uostalom, nek navrati tko hoće. Bit će u najmanju ruku barem risusa ili munchkina.
Blackadder
27.04.2005., 00:27
gabal kaže:
Blacky, jesi li pogledao Sin City? Ima već deset dana da sam ti ga dao? Ma nisam još. Kod mene je ekstremno težak problem naći dva sata vremena da ih provedem pred TV-om. (Je, znam da sam mod na Televizijii, thank you very muč.) Nisam još vidio niti većinu BeBopova koje mi je Icey dao.
Da nema Star Treka, ne bih niti palio TV.
Nastassja kaže:
Mda... inače, kad smo kod palačinki.
Jedna članica obitelji hvalila se kako je napravila palačinke i da će nam malo donijeti. Ja se obradovala. I donijela ona. Palačinke punjenje sirom, kao slanim, al to nije bilo ništ, pa ni slano. I kao zapečene u rerni, al to nije bilo ništ.
Al stvarno, šteta palačinki. Inače, ne znam kako vi, al meni ako palačinke nisu slatke, onda su promašene. Uglavnom. Čast iznimkama.
Onda sam si ih sama napravila i moram, s vrlo neskrivenom neskromnošću, vam reći da sam sigurno jedna od the best palačinken mejkera in d koališn. :)
Tako da me uvrstite u one što "make and eat".
Inače, ne znam jeste probali ikad pečene jabuke u smjesi za palačinke?
Nešto geeeeenijalno. Jabukama se izdube koštice i narežu se na kolutiće i onda se umaču u malo gušću smjesu za palačinke i stavljaju peći. Onda se pečene po želji posipaju šećerom u prahu.
To je jaaaaako fiiino. :Slin:
Slane palacinke znaju biti :klopa: ako su dobro napravljene :) Ali to je vise kao lagani obrok...
Meni su palacinke dezert i kao takve volim ih slatke :cerek: :Slin:
Onaj recept gore je bas :top: :krulj:
PS... vec par dana pokusavam naci neku dobru fotku koju bi mogli obraditi i bas nemam srece :rolleyes:
Khaleesi
27.04.2005., 08:34
Dobro jutro svima :w
Svanuo je lijepi suncan dan i bas sam dobre volje, sve zeleno, fino :D mislim da se danas necu previse zadrzavat u stanu :)
Gledanje Red Dwarfa da covjeku (tj. bestiji) cudne ideje, jucer sam napravila sendvic od jaja na oko, soja umaka i ajvara, i sta je najzanimljivije bilo je fino :lol: (btw inspirirano Listerovim fried eggs, chilly, chutney sendvicem)
Grejp, ovaj avatar ti totalno pase :top: da si ga imao prije, ne bih trebala pogadjat tko si :mig:
Bestijo :w
Sendvic zvuci OK :top: (samo ako ne pretjeras sa soja umakom :D)
Glupinickname
27.04.2005., 09:02
Nephrite kaže:
DODATAK:
Ima da svi kliknete na ovaj LINK!!! i još !!! (http://www.ruthlessreviews.com/80saction/80saction.html)
Recenzije BTW za krepat od smijeha.
Uz badmovies.org najbolji sajt za ovakve stvari.
Recenzije akcijskih filmova su zakon. Isao sam kasnije citat i ostale komentare i bio sam razocaran. Tipovi pol vremena hvale Predatora i "The Rock" a drugu polovicu se cudi da kak itko moze pusit macho preseravanja u "Sin Cityu" i pljuju po krscanima. Takodjer, komentar da stripove mogu citati samo nedojebani djevci od 35 godina je vrlo hrabra izjava od nekog koji provodi vrijeme pljujuci na netu po svakom filmu koji mu se ne svidja.
Ali, "Ruthless Guide to 80s Action" je zakon i stavil sam link na njega na blogu. :)
BTW:thanx svima za savjete o vadjenju slika iz divx filmova. :W
Khaleesi
27.04.2005., 09:25
glupinickname kaže:
BTW:thanx svima za savjete o vadjenju slika iz divx filmova. :W i... ocu dobit palacinke? ;)
-Watashi!i!i!i-
27.04.2005., 09:31
Jooj ja bi rado na okupljanja al copila me manija crtanja pa najradje zapravo nebi nikam :o
Danas idem vidit micamaceee :cerek:
Glupinickname
27.04.2005., 10:02
Khaleesi kaže:
i... ocu dobit palacinke? ;)
Ti si zensko. Od tebe ocekujem drugaciji tip usluge za palacinke. :B
Khaleesi
27.04.2005., 10:09
glupinickname kaže:
Ti si zensko. Od tebe ocekujem drugaciji tip usluge za palacinke. :B je li dovoljno da te lijepo zamolim ;)
Watashi, pozdravi miceke :)
-Watashi!i!i!i-
27.04.2005., 10:22
Uglavnom, ak niko drugi nema boljih ideja, buju se fakat zvali mirko, slavko, boshko, rade i jozha. Mislim, ak im se mama zove ante, ne vidim di su problemi :zubo:
Blackadder
27.04.2005., 10:58
-Watashi!i!i!i- kaže:
Uglavnom, ak niko drugi nema boljih ideja, buju se fakat zvali mirko, slavko, boshko, rade i jozha. Mislim, ak im se mama zove ante, ne vidim di su problemi :zubo: Pa i to je bolje od Mirko #1, Mirko #2, Mirko #3, Mirko #4 i Mirko #5. :zubo:
Prvoborci, zar ne?
Odakle uopće onaj običaj da se štencima daje ime po kuji koja ih je okotila tj. da im prvo slovo imena mora biti isto?
Mislim da kod nekih većih legla ima jako puno problema...
Samir, Amir, Mir, Ir i mali R
Blackadder kaže:
Pa i to je bolje od Mirko #1, Mirko #2, Mirko #3, Mirko #4 i Mirko #5. :zubo: Ili ono iz Finding Nemo.
-Shall we give them names?
-You want to name them? Now? All 500 of them? Ok, we'll name this half Marlin jr. and this half Darla jr. Ok, we're done.
Khaleesi
27.04.2005., 11:05
gabal kaže:
Odakle uopće onaj običaj da se štencima daje ime po kuji koja ih je okotila tj. da im prvo slovo imena mora biti isto?
Mislim da kod nekih većih legla ima jako puno problema... Sta to nije da kujino prvo leglo ide na A, drugo na B... ?
Isti problem - kada se dođe na č naprimjer :zubo:
Khaleesi
27.04.2005., 11:12
gabal kaže:
Isti problem - kada se dođe na č naprimjer :zubo: onda se nadas da ih nece bit puno i da ce bit cupavi :zubo:
Ma valjda ide A B C D... bez kvacica :D
Do zajebanih slova se valjda ni ne dođe (x,y,z,w...)
Nephrite
27.04.2005., 11:40
glupinickname kaže:
Recenzije akcijskih filmova su zakon. Isao sam kasnije citat i ostale komentare i bio sam razocaran. Yup. Od recenzije Elektre sam skoro zaspao.
Tipovi pol vremena hvale Predatora i "The Rock" Ovo je offtopic, ali meni je najdraža recenzija Predatora od Marka Millara: "Predator is like gay porn. Except with no jokes."
:lol:
-Watashi!i!i!i-
27.04.2005., 12:57
gabal kaže:
Hmm, znaci da bi antine shtence trebali nazvat andrija, alan, aristotel, albatros i ante jr. :zubo:
-Watashi!i!i!i-
27.04.2005., 13:16
Evo rjesenje za sve nashe probleme :E
http://hitman.us/main.html
Nastassja
27.04.2005., 13:48
-Watashi!i!i!i- kaže:
Hmm, znaci da bi antine shtence trebali nazvat andrija, alan, aristotel, albatros i ante jr. :zubo:
Arhimed, Aristotel, Agamemnon, Afrodita i Artemida. :)
Nastassja
27.04.2005., 14:01
Izbrisan glupi post napisan u trenucima pomračenja uma uzrokovan pms-om.
Glupinickname
27.04.2005., 14:20
Nephrite kaže:
Yup. Od recenzije Elektre sam skoro zaspao
Meni je jos vise frustrirajuce jer se u nekim stvarima slazem s tipom tak da mi je jos vise zao kaj se u HRPI drugih ne slazem. Na primjer: ko i tom tipu, i meni je "The Rock" jedini film produkcije Jerry Bruckheimera koji mi je dobar. I to ne dobar, nego *ful* dobar. Sve zahvaljujuci Edu Harrisu koji je totalno dobar kao negativac koji je dovoljno realan da actually mozemo s njim suosjecat. To je nekaj kaj u akcijskom filmu vidim ful rijetko.
Uglavnom: tipovi imaju par zanimljivih ideja ali su mi, ko i neka rulja sa foruma, previse negativno nabrijani. Cini mi se da pljuju prvenstveno sam zato jer mnisle da je zanovijetanje znak karaktera i jasnog stava.
Glupinickname
27.04.2005., 14:23
Nastassja kaže:
Izbrisan glupi post napisan u trenucima pomračenja uma uzrokovan pms-om.
Daj, nemoj ic! Evo, bit cemo bolji! :(
Sta cemo mi ovdje bez tebe? Vidis da nam fale simpaticne cyber zenske da nam osvjeze dane. :tuzni:
Nephrite
27.04.2005., 14:28
Nastassja kaže:
Izbrisan glupi post napisan u trenucima pomračenja uma uzrokovan pms-om. Možda je stvar u naslovu.
Bili se bolje osjećala da se Oaza zove
"Nastassja's Merry Groin of Marksmanship & the Sizzling Beaver of Tranquility".
Jer, znaš... that can be aranged.
Nego, Nass kad dolaziš iz Ostrajh.
Znam da sam jednom davno obećal onaj strip sa životinjama, a sad ga imam pa je red da ga spržim i pošaljem (iako strip ima 30Mb, ap ću ostatak CD-a morat ispunit nečim drugim, po mogućnosti pornom.)
Nephrite
27.04.2005., 14:38
glupinickname kaže:
Meni je jos vise frustrirajuce jer se u nekim stvarima slazem s tipom tak da mi je jos vise zao kaj se u HRPI drugih ne slazem. Na primjer: ko i tom tipu, i meni je "The Rock" jedini film produkcije Jerry Bruckheimera koji mi je dobar. I to ne dobar, nego *ful* dobar. Sve zahvaljujuci Edu Harrisu koji je totalno dobar kao negativac koji je dovoljno realan da actually mozemo s njim suosjecat. To je nekaj kaj u akcijskom filmu vidim ful rijetko. Ah, Bruckheimer. :D
Mislim da ga ljudi previše napadaju (ipak je on producirao CSI, pa pola mu se prašta :D). On je ipak samo producent. Njemu je briga da zaradi pare, a ne dostigne neku višu umjetnost. Mislim da je on više biznismen, nego išta drugi
Doduše, mogao bi otkantat Michaela Baya. :D
I, ipak je najgori Hollywood producent -- Jon Peters.
Ima negdje na netu interview s Kevinom Smithom u kojem priča što je sve Peters htio da Smith stavi u Superman scenarij.
- Superman ne smije imat uniformu i plašt,
- Superman ne smije letit,
- Superman mora nosit crni oklop koji se transformira u svemirski brod,
- u jednoj sceni Superman se mora borit u kanalizaciji jer Peters voli vidit prljavo u filmovima,
- gay R2-D2
- pas koji izgleda kao Chewbacca (possiboy gay, too)
- Superman mora vozit KEWL auto
- glavni negativac mora imat scenu u kojoj se na Sjevernom polu bori protiv polarnih medvjeda
...
Okej, ovaj zadnji mislim je stvarno... WTF?
Probat ću negdje iskopat interview. Hillarious stuff, a ima negdje i viedo-clip sa nekog Smithovog DVD-a koji je posvećen samo Petersu. :D
Uglavnom: tipovi imaju par zanimljivih ideja ali su mi, ko i neka rulja sa foruma, previse negativno nabrijani. Cini mi se da pljuju prvenstveno sam zato jer mnisle da je zanovijetanje znak karaktera i jasnog stava. U svezi 80's filmova, mislim da su jednostavno... ludi.
Glupinickname
27.04.2005., 15:01
Nephrite kaže:
I, ipak je najgori Hollywood producent -- Jon Peters.
Kaj je on produciral?
U svezi 80's filmova, mislim da su jednostavno... ludi.
Oh, to da bi rijec rekao! Cak je frajer tolko fer da priznaje da su "Umri Muski" i "Predator" dobri akcijski filmovi.
Glupinickname
27.04.2005., 15:02
Nephrite kaže:
Možda je stvar u naslovu.
Uuuuuuuuu, ja sam za!
Nephrite
27.04.2005., 15:11
glupinickname kaže:
Kaj je on produciral? Zapravo kad mu pogledaš filomografiju... Prva 2 Batmana. -- Okej, očito je Burton bio glavni na ovom i fala Bogu.
Boja purpura - Spielbergov film.
Tango & Cash - stvari se pogoršavaju
Wild Wild West -- crap.
Ali -- nisam gledal.
Klan špiljskog medvjeda -- Daryl Hannah -- okej, ostatak filma drek.
FLASHDANCE- Nooooooo!
Sad problem je da je on Supermana htjel pretvorit u Batmana. Hence, the car.
U biti producenti se više brinu kakve će igračke izać iz filma, nego neč drugo.
Evo intervjua s Kevinom Smithom
http://www.cinescape.com/0/Editorial.asp?this_cat=Movies&obj_id=21118&aff_id=0
Nastassja kaže:
Izbrisan glupi post napisan u trenucima pomračenja uma uzrokovan pms-om. Evo Nass - ja sam se s Koalicijom vidio sve skupa dva puta (pretpostavljam da si ti više) i nemam dojam da se ne mogu uklopiti jer se drugi viđaju redovitije. Uostalom, Oaza je takva da užasno lako skačemo s teme na temu pa vrlo lako kad navratiš možeš ti početi o nečemu svemu i već ćeš nekoga zainteresirati. Pogledaj samo Gulpu - on se privikao u roku od sekunde, doduše - malo smo ovih dana preumorni za ponoćne sjednice (bar ja) ali snalazimo se.
Ako odeš Oaza neće biti ista bez tebe...
-Watashi!i!i!i- kaže:
http://hitman.us/main.html Ovo mi je najbolje:
Should you have any problems with the service from Amazon.com, please let us know (be sure to remember the name of the Amazon.com representative you had trouble with).
All of our recommendations should be taken seriously.
Kao prvo...
Ma dosta toga; pišem kako mi padne na pamet bez osvrtanja na redosljed
BA, zaboravih da si ti profesor pa da imaš i pouparapsihološke sposobnosti, pa znaš zbog čega odoh...
Upravo dobih priznanje da san četvrta mlada hrvatska novinarska nada. Nije da se hvalim al se hvalim... :D
Nass zbog uređivanja posta nisam vidio što si napisala u PMS afektu ali moram ti reći jednu stvar: Oaza nije ista bez tebe
PMS afekt traje karatko, Oaza traje vječno. NMisli mda je očito što je bolji izbor
Garfield, Scratchy, MioMao2, Severina (op. a. pjesma-pjevačica) i ...
nemam inspiracije za peto mače...
Jeeey!
Odma prvo pa muško...
:lux:
-Almighty_Watashi-
27.04.2005., 19:08
Mace su preslatke :cerek: al ih nisam puno vidijo jer su pesi ljubomorni pa da prevec ne skacu oko rupe :rolleyes:
Stari kaze da ga je on preselio tam pod stol, inace bi ante rodil nasred sobe :zubo:
Sad sam doma maltene na ulazu odjebo obitelj i otiso u sobu crtat talicne tomove od glavnog lika za svoj strip (ak vam nije jasno kaj to je, pogledajte unutarnje korice bilokojeg starijeg talicnog toma) i taman svima dodam kosu i krenem podebljavat i rikne rapidograf :mad:
Ne sjecam se kad sam zadnji put tolko popizdio... Osim ono prije par dana kad sam ponovo shvatio da na papiru nema undo opcije :p
Joooj ovo moram ispričati previše je dobro. toliko se prašine oko ovog diglo da jednostavno mora biti napisano
Uglavnom:
Svi u busu spavaju. Tako i jedna kasičarka maturantica (ime ostaje anonimno, no radi se o... da ne bi) ne sluti što joj se sprema...
Naime njen kolega klasičar (poslje od milja nazvan Manijak) imaskrivene želje i u jednom trenutko prima curu za... sisu (a kaj ste mislili)
Napetost je na vrhuncu kada se cura budi i pogleda samčin događanja.
Zbunjeni mladi izvršivač radnje povjači ruku i pogled prema prozoru...
Naravno šokirana cura odlazi sa mjesta zločina kod svoje kolegice koju će upravo upoznati.
No epilog dolazi pola sata kasnije kada Manijak skupi hrabrosti i priđe žrtvi i kaže 7 riječi: joj, sorry, neznam kaj mi je bilo
Kad ste tražili čudna događanja.
Možda to i nije tolko smješno ali ja, kao sudionik u polusnu sa pozornicom čina ispred mene (i kasnijim upoznavanjem žrtve i izvršitelja) mogu reći da je u okviru svih okolnih događanja to bilo urnebesno. Get it?
Glupinickname
27.04.2005., 19:17
Ribac kaže:
Kad ste tražili čudna događanja.
Možda to i nije tolko smješno ali ja, kao sudionik u polusnu sa pozornicom čina ispred mene (i kasnijim upoznavanjem žrtve i izvršitelja) mogu reći da je u okviru svih okolnih događanja to bilo urnebesno. Get it?
Daj jednostavno odma priznaj da si ti taj manijak i mirna bosna. Pusti te "To se dogodilo ne meni neg mom frendu Mirku Mirkicu" spike. :B :zubo:
Inace, s obzirom da trenutno citam "The Confussion", drugi dio povijesnog "Baroque Cycle" romana Neala Stephensona, copila me zelja za slikama jedrenjaka. Na naslovnoj stranici "Confussiona" se nalazi slika koja prikazuje napad turskih pirata na spanjolski brod. S obzirom da mi se totalno svidjaju ti golemi, barokno nakiceni jedrenjaci poceo sam googlati za njihovim slikama. Al ne crtezima ili fotografijama nego pravim baroknim slikama radjenim uljanim bojama.
Evo rezultata. (http://img.photobucket.com/albums/v218/Glupinickname/Desktop-The_Gouden_Leeuw_before_Amsterdam.jpg )
Naziv slike je u imenu jpeg filea: slikar je neki Willem van de Veyde II koji je umro prije 300injak godina. Slika prikazuje dolazak teretnog broda u amsterdamsku luku. Nazalost, morao sam rezati sliku jer je u originalu puno sira. :(
Jao, alaj cu igrat opet Pirates!
-Almighty_Watashi-
27.04.2005., 19:23
glupinickname kaže:
Evo rezultata. (http://img.photobucket.com/albums/v218/Glupinickname/Desktop-The_Gouden_Leeuw_before_Amsterdam.jpg )
Impressive http://www.koalicija.net/chat/chat/images/smilies/vader1.gif
Nazalost, morao sam rezati sliku jer je u originalu puno sira.
Daaa, taj sir se svuda zavuce, mamu mu laktoznu :zubo:
glupinickname kaže:
Daj jednostavno odma priznaj da si ti taj manijak i mirna bosna. Pusti te "To se dogodilo ne meni neg mom frendu Mirku Mirkicu" spike. :B :zubo:
Grrr...
:mad: :B
-Almighty_Watashi-
27.04.2005., 20:04
http://www.yirmumah.net/?date=20041105
-Almighty_Watashi-
27.04.2005., 20:15
http://alienlovespredator.com/index.php?id=105
Icepick
27.04.2005., 20:16
Blacky> Khaleesi ću se po svoj prilici naći u četvrtak predveče u Krčmi kod GK pa možeš i ti navratiti. Uostalom, nek navrati tko hoće. Bit će u najmanju ruku barem risusa ili munchkina.
A ha..to je sutra navečer.
A u koliko sati, jer ja imam predavanja možda do 19 i onda ću biti prilično slomit da idem igdje osim ravno doma. Pa ono, ako ste u Tomici već u 19 sati onda usput mogu svratiti. U suprotnom ću morati opet odgoditi. (grozan sam, znam).
Nadalje...Neph i Mirror aj' mi opet pošaljite adrese na PM. Nedavno sam reinstalirao Windoze pa mi se zadnja verzija filea sa brojevima i adresama ljudi prebrisala starijom.
Nass>Izbrisan glupi post napisan u trenucima pomračenja uma uzrokovan pms-om.
:kukuc:
Ribac>Naime njen kolega klasičar (poslje od milja nazvan Manijak) ima skrivene želje i u jednom trenutko prima curu za... sisu (a kaj ste mislili)
Napetost je na vrhuncu kada se cura budi i pogleda samčin događanja.
Zbunjeni mladi izvršivač radnje povjači ruku i pogled prema prozoru...
Naravno šokirana cura odlazi sa mjesta zločina kod svoje kolegice koju će upravo upoznati.
No epilog dolazi pola sata kasnije kada Manijak skupi hrabrosti i priđe žrtvi i kaže 7 riječi: joj, sorry, neznam kaj mi je bilo
I kako se snalaziš sa novim nadimkom u razredu?
Icepick
27.04.2005., 20:17
glupinickname kaže:
We are of one mind. :D
Ma odustajem...
Da idemo u istu školu (kao zgradu) ali ne idemo u istu školu (kao instituciju)
Ja XVI, Manijak Kalsična
Što mi je došlo da to spominjem... Očito Murphyjev zakon dolazi do izražaja: ako nešto može poći naopako, poći će
Ah da, i na prijašnj post (dakle ovaj iznad) stavljam copyright, tako da nema vađenja iz konteksta...
:p
Gulpa kaže:
Grejp :Pivo:
Kak ide?
Pa, slabo.
Ali se da živjeti.
Pogotovo nakon gledanja XXX2: Sljedeći nivo.
Best fukken komedii everrr.
Nephrite
27.04.2005., 20:39
Ima li netko Neon Genesis Evagelion mangu na CD-u?
Znam da postoji anime, ali kakve su šanse da će radit na mom kompu?
Pročital sam prvi broj i sad sam ono hooked. Ali prvi broj je sve što imam, a poznavajuć mage toga ima malo previše da skidam s neta.
Khaleesi kaže:
Grejp, ovaj avatar ti totalno pase :top: da si ga imao prije, ne bih trebala pogadjat tko si :mig:
Gaddemit!
I du nat luuk lajk Benisijo.
-Almighty_Watashi-
27.04.2005., 20:43
http://www.yirmumah.net/?date=20050106
Nephrite kaže:
Ima li netko Neon Genesis Evagelion mangu na CD-u?
Znam da postoji anime, ali kakve su šanse da će radit na mom kompu?
Pročital sam prvi broj i sad sam ono hooked. Ali prvi broj je sve što imam, a poznavajuć mage toga ima malo previše da skidam s neta.
Nemam.
---
Joj, imam flešbekove od XXX2.
Maj brejn is kaputt!
Nephrite
27.04.2005., 20:44
http://www.dreamersofdune.com/phpBB/viewtopic.php?topic=5647&forum=5&10
Obratite pažnju na onog tipa koji kaže da je moj casting likova iz Dine totalno promašen.
That is my friends is some serious geekness.
-Almighty_Watashi-
27.04.2005., 20:47
http://www.yirmumah.net/?date=20050110
Oke, znam da bi mi bilo bolje crtat stripove neg ih citat al jos uvjek nikak da prebolim preminuli rapidograf :o
Glupinickname
27.04.2005., 20:48
Ribac kaže:
Ah da, i na prijašnj post (dakle ovaj iznad) stavljam copyright, tako da nema vađenja iz konteksta...
:p
Kladim se da ga i ti nisi htio vaditi van iz curinog "konteksta". Ah, ta mladez i njihovi sleng izrazi.
Nephrite kaže:
Obratite pažnju na onog tipa koji kaže da je moj casting likova iz Dine totalno promašen.
That is my friends some serious geekness.
Dva pitanja imam.
Kak' je našao tvoj uradak?
I kak' si ti saznao, da je on našao tvoj uradak?
-Almighty_Watashi-
27.04.2005., 20:49
Nephrite kaže:
Link u linku ne radi :(
Glupinickname
27.04.2005., 20:53
Grejp kaže:
Gaddemit!
I du nat luuk lajk Benisijo.
Meni je taj tvoj avatar uvijek izgledao ko Honore de Balzac:
http://img.photobucket.com/albums/v218/Glupinickname/180px-hbalzac.jpg
Obratite pozornost na slicnu zurkicu i brke. Isti - isti. Cak mu i avatar djeluje jednako podbuhlo.
-Almighty_Watashi-
27.04.2005., 20:56
http://www.yirmumah.net/?date=20050120 :lol:
Glupinickname
27.04.2005., 20:56
Grejp kaže:
Joj, imam flešbekove od XXX2.
Maj brejn is kaputt!
Bilo koja osoba koja svojevoljno ode pogledati *nastavak* filma poput xXx, zasluzuje sve kaj dobije. :B
Nephrite
27.04.2005., 20:58
Grejp kaže: Dva pitanja imam.
Kak' je našao tvoj uradak? Google?
Kaj ja znam kak Dune frikovi nalaze moje stvari. Za razliku od Forcea ovi mi barem ne prijete smrću.
I kak' si ti saznao, da je on našao tvoj uradak? Na Hit Counteru od stranice mogu pogledat s koje stranice su ljudi došli na moju.
Watashi>>>Link u linku ne radi Da, izgleda da nešto nije u redu s .netfirms serverom.
A u biti ja se zajebavam na račun Dine i Muppeta i IMDb-a.
No, ipak je činjenica da se tip po imenu Son of Paul Atreides & Aurope Harkonnen buni da sam stavio Sam the Eaglea da glumi Lady Jessicu.
W.T.F.?
Icepick>>> Nadalje...Neph i Mirror aj' mi opet pošaljite adrese na PM. Nedavno sam reinstalirao Windoze pa mi se zadnja verzija filea sa brojevima i adresama ljudi prebrisala starijom. Okej.
-Almighty_Watashi-
27.04.2005., 20:59
http://www.yirmumah.net/?date=20050125
Evo, nebum vise, casna pijonirska :o
Nephrite
27.04.2005., 21:00
glupinickname kaže:
Bilo koja osoba koja svojevoljno ode pogledati *nastavak* filma poput xXx, zasluzuje sve kaj dobije. :B Sam Jackson glumi u filmu. <klima ramenima> Valjda otplaćuje jedrilicu, pa mu trebaju brze pare.
-Almighty_Watashi-
27.04.2005., 21:07
A sad idem se obrijat il nekaj, a vama evo kalendar za veljachu :w
http://www.yirmumah.net/?date=20050205
Nephrite kaže:
That is my friends is some serious geekness. OVO JE PRESTRAŠNO! :eek: :lol: :rofl:
Kako su uopće došli do toga?
Blackadder
27.04.2005., 22:13
Nastassja kaže:
Izbrisan glupi post napisan u trenucima pomračenja uma uzrokovan pms-om. Heh, napredujemo. Kakvi bismo to osvajači svijeta bili a da povremeno nemamo pomračenje uma. Uostalom, bio je još barem jedan koji se prijetio da više neće dolaziti ovamo. :zubo:
U svakom slučaju: Welcome bäck! :w (Iako niti nisam stekao dojam da si otišla.)Nephrite kaže:
Možda je stvar u naslovu.
:D Mmm.... :zubo:Nephrite kaže:
- glavni negativac mora imat scenu u kojoj se na Sjevernom polu bori protiv polarnih medvjeda Dobro da nisu u pitanju pingvini mutanti koji pljuju kriptonitom obogaćenu pljuvačku neonsko svijetleće zelene boje s laganim daškom ljubičaste na supermane koji im se ne sviđaju.gabal kaže:
-Watashi!i!i!i- kaže:
http://hitman.us/main.html Ovo mi je najbolje:
Should you have any problems with the service from Amazon.com, please let us know (be sure to remember the name of the Amazon.com representative you had trouble with).
All of our recommendations should be taken seriously. meni je pak zapelo za oko ono na dnu stranice:http://hitman.us/images/bunny.gifHITMAN is a cruelty-free organization. None of our services have been tested on animals.
Blackadder kaže:
meni je pak zapelo za oko ono na dnu stranice:
http://hitman.us/images/bunny.gif HITMAN is a cruelty-free organization. None of our services have been tested on animals. Vidio sam i to ali na ovo za Amazon sam se doslovno pokidao od smijeha...
Nephrite
27.04.2005., 22:30
gabal kaže: OVO JE PRESTRAŠNO! :eek: :lol: :rofl:
Kako su uopće došli do toga? I'm notorious. :cool:
Evo upravo završih sa pisanjem svojih dogodovština u Dubrovniku :D (http://ribac.blog.hr)
EDIT: ovog nema u tekstu. Pala je oklada u nedjelju navečer tko će progurati smoki kroz grlo bez žvakanja. Guess who' winner...
U slučaju da ste se pitali koju sam glupost napravio.
Blackadder
27.04.2005., 22:42
Ribac kaže:
BA, zaboravih da si ti profesor pa da imaš i pouparapsihološke sposobnosti, pa znaš zbog čega odoh... Heh - eheh. Sumnjam da imam takvih sposobnosti, a još manje sklonosti (iako, sada mi je iznenada pala na pamet usporedba Koalicije s X-menima, jedino što je Patrick Stewart ćelav, a ja to još nisam - nimalo. :p)
A da ne biste bili u nedoumici i/ili sumnjama, neka bude poznato da je još netko išao u Dubrovnik istim povodom. Pa eto zbrojih dva i dva... :zubeki:
Ribac kaže:
Upravo dobih priznanje da san četvrta mlada hrvatska novinarska nada. Nije da se hvalim al se hvalim... :D Čestitam! :lux: :Pivo:Ribac kaže:
Svi u busu spavaju. Tako i jedna kasičarka maturantica (ime ostaje anonimno, no radi se o... da ne bi) ne sluti što joj se sprema...
Naime njen kolega klasičar (poslje od milja nazvan Manijak) imaskrivene želje i u jednom trenutko prima curu za... sisu (a kaj ste mislili) Blagajnica maturantica? Nego, sada je pravo vrijeme da se uvede titula Koalicijskog manijaka (KM). Ribac, si se ti ono žalio da nemaš neki čin? :E (U prijevodu: dobrodošao u Koaliciju.) ;)Icepick kaže:
A ha..to je sutra navečer.
A u koliko sati, jer ja imam predavanja možda do 19 i onda ću biti prilično slomit da idem igdje osim ravno doma. Pa ono, ako ste u Tomici već u 19 sati onda usput mogu svratiti. U suprotnom ću morati opet odgoditi. (grozan sam, znam). Pa dođži đžavoteobožavosunacamukalaisanog!Nephrite kaže:
That is my friends is some serious geekness. :lol:
:s:s
Šteta što link ne radi...
Blackadder
27.04.2005., 22:45
Ribac kaže:
Pala je oklada u nedjelju navečer tko će progurati smoki kroz grlo bez žvakanja. Guess who' winner...
U slučaju da ste se pitali koju sam glupost napravio. Trudim se ne zamišljati kako ste to radili i kako ste provjeravali da je sve po pravilima...
Nephrite
27.04.2005., 22:47
Blackadder kaže: Šteta što link ne radi... Sad radi.
Iako, cilu stvar vridi čitat od početka. Pogotovo dio koji smo GNN i ja skupa napisali.
Nephrite
27.04.2005., 22:51
http://img.photobucket.com/albums/v115/Nephrite/dune.jpg
Evo poster od filma.
Genuine article.
Nephrite kaže:
Sad radi.
Iako, cilu stvar vridi čitat od početka. Pogotovo dio koji smo GNN i ja skupa napisali. Ma cijela stranica je odlično napravljena - samo fale imdb boards iako je i onaj komentar fucking hillarious.
Blackadder
27.04.2005., 22:54
Nephrite kaže:
Sad radi.
Iako, cilu stvar vridi čitat od početka. Pogotovo dio koji smo GNN i ja skupa napisali. :top:
Dobro ste to napravili. Jako dobro. Jedino mi malo nedostaje trivia link - moram priznati na često prvo pročitam što se nalazi tamo prije nego odem gledati detalje o filmu.
Edit: našao sam triviu. :top: Problem je bio da je nisam našao tamo gdje je obično nalazim.
Blackadder
27.04.2005., 23:00
gabal kaže:
Ma cijela stranica je odlično napravljena - samo fale imdb boards iako je i onaj komentar fucking hillarious. Slažem se. Neph, taman bi mogao negdje napraviti link na taj topik s te imdb stranice. Makar negdje diskretno i jedva vidljivo.
Nephrite
27.04.2005., 23:01
gabal kaže: Ma cijela stranica je odlično napravljena - samo fale imdb boards iako je i onaj komentar fucking hillarious. IMDB boards, ha?
Mislim da moje programiranje (čitaj rip-off) u FrontPageu ima svoje granice. :D
Nephrite
27.04.2005., 23:02
Blackadder kaže:
:top:
Dobro ste to napravili. Jako dobro. Jedino mi malo nedostaje trivia link - moram priznati na često prvo pročitam što se nalazi tamo prije nego odem gledati detalje o filmu.
Edit: našao sam triviu. :top: Problem je bio da je nisam našao tamo gdje je obično nalazim. Mislim da se dizajn (pravog) IMDB-a lagano promjenil od kad sam im ja maznul dizajn.
Oh, well da ga sad opet idem krast to bi već bilo maltretiranje.
Nephrite
27.04.2005., 23:04
Blackadder kaže:
Slažem se. Neph, taman bi mogao negdje napraviti link na taj topik s te imdb stranice. Makar negdje diskretno i jedva vidljivo. Vidit ću šta se da. Možda u Official site kategoriju. :D
Blackadder
27.04.2005., 23:15
Sad mi je tek sinulo zašto mi je onaj Ribčev Manijak poznat. Na naslovnoj stranici današnjeg Jutarnjeg ima veliki naslov "Učenice se žalile da ih sladoledar dira za grudi". Ribac, ako sad taj manijak ne dobije nadimak Sladoledar, bit ću razočaran.
Glupinickname
28.04.2005., 00:06
Nephrite kaže:
Sad radi.
Iako, cilu stvar vridi čitat od početka. Pogotovo dio koji smo GNN i ja skupa napisali.
Sad smo vec poceli graditi reputaciju i medju inozemnim geekovima. Jos cu si umislit.
:zubo:
Icepick
28.04.2005., 00:08
Neph> Ima li netko Neon Genesis Evagelion mangu na CD-u?
Hmh...da, mogao bih nabaviti.
A budem pogledao, možda mi i leži doma ne nekom DVD-u.
Neph> Znam da postoji anime, ali kakve su šanse da će radit na mom kompu?
Ako ti rade Bebopi radit će ti i NGE.
Blackadder kaže:
A da ne biste bili u nedoumici i/ili sumnjama, neka bude poznato da je još netko išao u Dubrovnik istim povodom. Pa eto zbrojih dva i dva... :zubeki:
Čestitam! :lux:
:Pivo: Blagajnica maturantica? Nego, sada je pravo vrijeme da se uvede titula Koalicijskog manijaka (KM). Ribac, si se ti ono žalio da nemaš neki čin? :E (U prijevodu: dobrodošao u Koaliciju.) ;)
Ma joooj. Wasn't me!
Uostalom što me briga. Što se više branim to će svi više napadati...
Blackadder kaže:
Sad mi je tek sinulo zašto mi je onaj Ribčev Manijak poznat. Na naslovnoj stranici današnjeg Jutarnjeg ima veliki naslov "Učenice se žalile da ih sladoledar dira za grudi". Ribac, ako sad taj manijak ne dobije nadimak Sladoledar, bit ću razočaran.
It shall be done.
Usput tko je još išao u Dubrofnik?
Blackadder
28.04.2005., 00:13
Ribac kaže:
Ma joooj. Wasn't me!
Uostalom što me briga. Što se više branim to će svi više napadati... Don't worry - zezamo te. Uostalom, sam si kriv što nisi napisao da si otkriven tek peti put. :zubeki:
Imam čin iako mislim da imenica manijak ima određeni šarm. Manijakalni šarm.
Kakav peti put?
Blackadder
28.04.2005., 00:20
Ribac kaže:
Kakav peti put? Pa no, bio si otkriven tek peti put. :D
BTW: očistio sam PM.
Blackadder kaže:
Pa no, bio si otkriven tek peti put. :D
A, to! :no:
Ups, otkrih se!
:zvrko:
No, laku noć, neki se trebaju dignuti u rano jutro, a u posljednje 4 noći nisam spavao sve ukupno 6 sati
:zzz:
Blackadder
28.04.2005., 00:32
Ribac kaže:
No, laku noć, neki se trebaju dignuti u rano jutro, a u posljednje 4 noći nisam spavao sve ukupno 6 sati O, znači bilo je zabavno. :tulum: :Pivo: :zivili:
Glupinickname has spoken:
Sad smo vec poceli graditi reputaciju i medju inozemnim geekovima. Jos cu si umislit.
Ti nisi više geek.
Od kad is počeo preoporučivati filmove Wong Kar Waia i od kad si reko da je Tilda Swinton 'hawt' službeno si postao art-house freak.
Sad moraš početi nositi kravatu, lakirati nokte i imati propalestinski stav glede bliskoistočne krize.
Njeeeeego… pogledao sam OLDBOY-a. :eek:
Budući da ne želim da se meni netko na takav način osveti za petnaest godina… htio bih izgladiti neke stvari.
Nephrite, ispričavam se što sam te zajebavao za picigin. Priznajem, to je ipak sport. Također ti zahvaljujem što si me se sjetio unatrag ovih mjesec dana.
Glupinickname, ispričavam se što sam te onomad ukorio nakon što si sa gorespomenutim naspamo tri jebene ( brojkama: 3 ) stranice fantazija o japanskim školarkama na Kill Bill topiku.
Grejp, ispričavam se što nisam ništa napisao o forumu za tvoj članak na student.net.
Nastassja, ispričavam se što ti nisam odgovorio na neke pm-ove.
Creeping Death, ispričavam se što sam rekao da je Metallica propala kad su se svi kolektivno ošišali. Doduše, zbog velike vjerojatnosti da ovo nećeš pročitati, još uvijek stojim iza tog mišljenja.
Blackadder, ispričavam se što ti se nemam zašto ispričati.
Mirrorball, ispričavam se … nego, gdje je Mirrorball? Već dvije srijede ga nema u videoteci, a zboravil sam žensku pitati zakaj ga nema. :confused:
…valjda je to sve.
Blackadder
28.04.2005., 00:57
kozz kaže:
Blackadder, ispričavam se što ti se nemam zašto ispričati. Obećo si napravit nešto psihodelično po mom ukusu, ali kako sam ja na to zaboravio, prihvaćam ispriku.
Ako je informacija na IMF-u tocna jedan je nas macak navrsio 6 godina :D
Evo i cestitke (http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=94608) :p
Blackadder kaže:
O, znači bilo je zabavno. :tulum: :Pivo: :zivili:
Eh da zabavno...
Pričam ti priču...
Usput Neph, vidio sam razliku na Supermenu u trenutku povratka boje na moj ekran!
Jutro Gulpa, znam da si tu negdje...
:W
Ribac :w
Jutro i tebi... Kako si? :Pivo:
Glupinickname
28.04.2005., 09:46
kozz kaže:
Glupinickname has spoken:
Ti nisi više geek.Od kad is počeo preoporučivati filmove Wong Kar Waia [/B]
… kojeg nisam pogledao jer mi je bio precudan. :o
i od kad si reko da je Tilda Swinton 'hawt'
PA KAD JE! Zena u "Constantineu" ima musko odijelo na sebi, engleski naglasak i divovska vranina krila. Ak vam to nije seksi, onda zbiljam nemate ukusa!
Inace, sjecam se da si ti svojedobno pisao kak patis na crvenokose zenske. Ak se dobro sjecam, spominjao si onu totalno zgodnu zenskicu iz Shamayalanovog "The village". I tu se slazem s tobom. (http://outnow.ch/Media/Img/2004/Village/?i=movie%2E1%2F01%2Ejpg&w=1400&h=941)
Al evo, evo, sad nagovaram frenda da mi nabavi novu verziju "Merchant of Venice" sa Al Pacinom, Jeremy Ironsom i nekom TOTALNO DOBROM ENGLESKINJOM! (http://outnow.ch/Media/Img/2004/MerchantOfVenice/?i=movie%2E1%2F20%2Ejpg&w=1400&h=800)
službeno si postao art-house freak.
Sad moraš početi nositi kravatu,
Mogli bi se dogovorit.
lakirati nokte
To je za Cro Faga.
i imati propalestinski stav glede bliskoistočne krize.
Kao aspolvent politologije, moje je ekspretno misljenje da su svi sudionici doticnog sukoba zatucana bagra koja - sto zbog ocaja i siromastva, sto zbog primitivizma - lako podlijezu raznorraznim ideologijama. Dobar dio njih zbog toga zasluzuje sve kaj ih slaze. Da ne bude zabune: ja isto takvo misljenje imam o Hrvatima i Srbima.
Njeeeeego… pogledao sam OLDBOY-a. :eek:
Ja ga imam vec par tjedana i nikad da ga pogledam. Bas si ga sad idem pustit pa cu javit dojmove!
Budući da ne želim da se meni netko na takav način osveti za petnaest godina… htio bih izgladiti neke stvari.
Jel ti to nas ili sebe izjednacavas sa pomahnitalim ubojicom – osvetnikom? Ako izjednacavas nas, onda sam polaskan. Ak izjednacavas sebe, onda te stavljam odma na Ignore prije nego sto ti se jos gadnije zamjerim.
Glupinickname, ispričavam se što sam te onomad ukorio nakon što si sa gorespomenutim naspamo tri jebene ( brojkama: 3 ) stranice fantazija o japanskim školarkama na Kill Bill topiku.
Hej, kakve stvari ljudi pisu po Filmu, ti postovi su jos bili konstruktivni. :zubo:
-Watashi!i!i!i-
28.04.2005., 09:55
Blackadder kaže:
Kad porastem, bichu takav sladoledar :zubo:
-Watashi!i!i!i-
28.04.2005., 10:00
http://www.scarysquirrel.org/
Glodafci :o
Tonkintoto
28.04.2005., 10:32
Pozdrav svima - da se i ja malo ukljucim :) Ponukalo me GNN-ovo briljantno (bez ironije cinizma itd.) objasnjenje dva sukoba:
glupinickname kaže o izraelsko-palestinskom sukobu:
Kao aspolvent politologije, moje je ekspretno misljenje da su svi sudionici doticnog sukoba zatucana bagra koja - sto zbog ocaja i siromastva, sto zbog primitivizma - lako podlijezu raznorraznim ideologijama. Dobar dio njih zbog toga zasluzuje sve kaj ih slaze.
Kao sto sam vec rekao jako dobro receno: s tim da nije nuzno biti politolog da se dodje do takvog zakljucka - doduse ti ga jesi ekspertno oblikovao :top:
No, naravno da se tu treba nesto dodati - zaboravio si u jednadzbu ukljuciti Britance koji su pod kazan potpalili vatru.
glupinickname kaže
Da ne bude zabune: ja isto takvo misljenje imam o Hrvatima i Srbima.[/B]
Da bih rijec rekao :( Da se na neke druge stvari trosi toliko energije koliko na raznorazne ideologije, gdje bi nam bio kraj...
No, necu vise politiku u ovu butigu.
MioMaoCeTung
28.04.2005., 10:53
Gulpa kaže:
Ako je informacija na IMF-u tocna jedan je nas macak navrsio 6 godina :D
Evo i cestitke (http://www.forum.hr/showthread.php?s=&threadid=94608) :p
:cool: Sad svi morate raditi ko manijaci jer je moj rođžendan državni praznik, al turboradni dan.
Pizzu molim!!!!!!!!
A onda palačinke!!!!
Sarmu prepuštam Blackadderu... kupus :bljak:
Ženske članice zadužene su za masažu i milovanje...
Ajd brže u red!!!!!
teleportiram pizzu našem Koalicijskom Ljubimcu. Veliku s pršutom, četiri vrste sira, inčunima i maslinama. Scotty beem it up!
Mali savjet za druge (nemojte se zajebati kao ja) - kada vam asfaltiraju ulicu sljedeće jutro NEMOJTE ostaviti otvorene prozore tu večer...
Imam dojam da taj smrad nikada neću istjerati iz kuće...
Nephrite
28.04.2005., 12:53
kozz kaže: Nephrite, ispričavam se što sam te zajebavao za picigin. Priznajem, to je ipak sport. Također ti zahvaljujem što si me se sjetio unatrag ovih mjesec dana. ....
Okej.
Ne umireš nam valjda?
mirrorball
28.04.2005., 12:56
kozz kaže:
Mirrorball, ispričavam se … nego, gdje je Mirrorball? Već dvije srijede ga nema u videoteci, a zboravil sam žensku pitati zakaj ga nema. :confused:
..zato jer Mirror više ne radi u videoteci. Vrijeme je za promijene i sada sam u iščekivanju drigog radnog mjesta.
Nephrite
28.04.2005., 12:56
Ribac kaže: Usput Neph, vidio sam razliku na Supermenu u trenutku povratka boje na moj ekran! Nije li puno bolje?
-Watashi!i!i!i-
28.04.2005., 12:59
MioMaoCeTung kaže:
Sarmu prepuštam Blackadderu... kupus :bljak:
Kupus je dobar za lovit zecove :E
Nephrite kaže:
Nije li puno bolje?
Puuuuuuuuuuuuuno bolje!
Blackadder kaže:
O, znači bilo je zabavno. :tulum: :Pivo: :zivili:
Koliko je bio zabavno pogledajte ovdje (http://ribac.blog.hr)
Ali mislim kako sam to vec negdje spomenuo
Uskoro cu objaviti i rad s kojim sam pobrao siiiiilne nagade :D
-Watashi!i!i!i- kaže:
Kad porastem, bichu takav sladoledar :zubo:
A kaj ti vec ne prakticiras mislim, ipak si zavrsio u novinama :zubo:
-Watashi!i!i!i-
28.04.2005., 15:40
Ribac kaže:
A kaj ti vec ne prakticiras mislim, ipak si zavrsio u novinama :zubo:
Kaj jesam? :confused:
Cool :cool:
Ima li koja dobra duša da mi sprži tog Old Boya i donese na sastanak? :trepćeočima:
Nephrite
28.04.2005., 19:11
Pogledo sam novi traile za Batman Begins
"A guy who dresses as a bat has some serious issues." -- Bruce Wayne :lol:
I kao dobra vijest neke scene su totalno uzete iz Year One Franka Millera, npr. Kak Wayne gleda kroz prozor aviona kad se vraća u Gotham City i slično.
Plus, svaki film s konjem kojem vatra izlazi kroz nozdrve mora bit dobar.
PA KAD JE! Zena u "Constantineu" ima musko odijelo na sebi, engleski naglasak i divovska vranina krila. Ak vam to nije seksi, onda zbiljam nemate ukusa!
Ali ona je i art ikona. Muza Dereka Jarmana – koji pak je slikar koji se osamdesetih ustoličio u redateljskim vodama; homoseksualac koji je -suprize, suprize- preminuo od AIDS-a, a čiji se posljednji dugometražni film Blue sastojao samo od plave boje i redateljeva koji u off-u brblja sa svojim prijateljima, uključujući i Tildu, o životu, umjetnosti i omiljenom mu filozofu Wittgensteinu. :D
Btw, ženska je pure blooded Škotica – da joj se slučajno ne obratiš kao 'engleskinji'.
Hej, kakve stvari ljudi pisu po Filmu, ti postovi su jos bili konstruktivni.
Pravo zboriš.
Jučer sam htio nešto napisati na topiku o Der Untergang. Predvidljivo, tih nekoliko stranica sastojalo se uglavnom od mentalnog proljeva u kojem se smislenih postova moglo nabrojati na prste jedne ruke ….. radnika u pilani.
Toliko trkeljenja nisam imao prilike čitati još od kad je Jango Fett upornošću kukca balegara, a koristeći najnovija dostignuća u kvantnoj mehanici, pokušavao dokazati kako LOTR pati od «statičnosti narativne jezgre» i kako je cijelo snimanje ustvari bilo paravan za šverc oružjem i ukradenim jajnim stanicama.
Okej.
Ne umireš nam valjda?
Yup!
Umirem lagano – još od onog dana kad sam obolio do bolesti koja se zove 'život'. :D
Icepick
28.04.2005., 22:04
Radical Kozz :D> Budući da ne želim da se meni netko na takav način osveti za petnaest godina… htio bih izgladiti neke stvari.
<cut>
:lol: Dobra. :top:
ION....
@Neph<=
Mislim da bih ove subote mogao dobiti tu NGE mangu pa ju pošaljem možda već u ponedjeljak. Pod uvjetom da mi javiš adresu na PM kao što sam već tražio, i kao što si već rekao da budeš. :D
@Mirror<=
Budem i tebi vjerojatno poslao one Iks-fajlse, i ubacio još možda koji DVD sa crtićima. :D
@GNN<=
Kad sam već kod subote, trebao bih dobiti i ''Paro-dječaka'' pa ti ga donesem već jedan dan.
@Khaleesi<=
Ti je dao Blacky večeras Farjflaj?
mirrorball
28.04.2005., 23:16
kozz kaže:
Nephrite, ispričavam se što sam te zajebavao za picigin. Priznajem, to je ipak sport.
...iako ovim riskiram zatočenje u stanu na petnaestak godina...ali...picigin - sport :eek: :lol:
Glupinickname
28.04.2005., 23:40
kozz kaže:
Ali ona je i art ikona.
Se to jede?:)
Btw, ženska je pure blooded Škotica – da joj se slučajno ne obratiš kao 'engleskinji'.
Ma to je sve isto.
Umirem lagano – još od onog dana kad sam obolio do bolesti koja se zove 'život'. :D
Now you're just being drama queen! :zubo:
Glupinickname
28.04.2005., 23:42
Opet prvi na stranici! Dvaput u tjedan dana! Ljudi moji, ma je li to moguce?!
:tulum:
Blackadder
28.04.2005., 23:49
mirrorball kaže:
...iako ovim riskiram zatočenje u stanu na petnaestak godina...ali...picigin - sport :eek: :lol: A da meni netko objasni što je to picigin? :confused:
Se to jede?
mirrorball kaže:
...iako ovim riskiram zatočenje u stanu na petnaestak godina...ali...picigin - sport :eek: :lol:
:D PICIGIN JE sport - postoji kampanja da postane olimpijski sport
Inače, ja sam još totalno pod dojmom Risusa - cura me je pitala želim li malo čaja i odmah mi je prošlo kroz glavu da me želi ubiti :zubo:
Khaleesi
29.04.2005., 00:47
Blackadder kaže:
A da meni netko objasni što je to picigin? :confused:
Se to jede? mala loptica (velicina teniske, ali po mogucnosti meksa i laksa) plicak i udri :D Puno smijeha i krvavih rebara :Dhttp://www.dubrovnik.ims.hr/pic/picigin.jpg http://www.dubrovnik.ims.hr/pic/picigin1.jpg
Dok sam trazila slikice naletila sam na ovaj link (http://www.dubrovnik.ims.hr/picigin.htm) Uzivaj :)
Khaleesi
29.04.2005., 00:49
@icepick: dobila firefly, bas pogledala pola prve epizode, ali sad idem spavat pa cu suta nastavit :) zakon je :)
@gabal: rpg to ucini od covika ;) welcome to the club ;)
Blackadder
29.04.2005., 08:59
gabal kaže:
Inače, ja sam još totalno pod dojmom Risusa - cura me je pitala želim li malo čaja i odmah mi je prošlo kroz glavu da me želi ubiti :zubo: :rofl:
Bit će od tebe erpegeaš, kako mi se čini. :p
Nakon ovog sešna, na čaj više nikad nećemo gledati na isti način. :zubo:
-Watashi!i!i!i-
29.04.2005., 09:12
glupinickname kaže:
Se to jede?:)
Zenske art ikone? Definitivno :E
-Watashi!i!i!i-
29.04.2005., 09:13
Blackadder kaže:
Nakon ovog sešna, na čaj više nikad nećemo gledati na isti način. :zubo:
Ja nevolim kavu pa evo upravo pijem jutarnji chaj :p
Blackadder
29.04.2005., 09:29
-Watashi!i!i!i- kaže:
Ja nevolim kavu pa evo upravo pijem jutarnji ochaj :p Već sam ti htio nešto odgovoriti, al onda sam još jednom malo sporije pročitao što si napisao. :p
Blackadder kaže:
:rofl:
Bit će od tebe erpegeaš, kako mi se čini. :p
Nakon ovog sešna, na čaj više nikad nećemo gledati na isti način. :zubo: Definitivno, kao ni na pitone...
Khaleesi kaže:
mala loptica (velicina teniske, ali po mogucnosti meksa i laksa) plicak i udri :D Puno smijeha i krvavih rebara :Dhttp://www.dubrovnik.ims.hr/pic/picigin.jpg http://www.dubrovnik.ims.hr/pic/picigin1.jpg
Dok sam trazila slikice naletila sam na ovaj link (http://www.dubrovnik.ims.hr/picigin.htm) Uzivaj :) U Godinama Novim (ako je to ikad kupovao) bio je jedan fenomenalan članak o piciginu od Čiće Senjanovića.
-Watashi!i!i!i-
29.04.2005., 11:50
gabal kaže:
U Godinama Novim (ako je to ikad kupovao).
Ma dok sam se ja za to zainteresiro, vec je presto izlazit :(
Nephrite
29.04.2005., 11:57
glupinickname kaže: Se to jede?:)
Ma to je sve isto. Ovo me podsjetilo na onaj dio u Robin Williams Live kad žvali svoju ruku.
Yes, I'm a sicko.
gabal kaže: PICIGIN JE sport - postoji kampanja da postane olimpijski sport To će bit teško. Ne mora li barem 8 zemalja igrat sport?
Znam da ima u Španjolskoj onaj bizarni sport u kojem ogromnim žlicama u obliku banane nabijaju loptice u zid i oni bi htjeli da to bude olimpijski ali nema dosta zemalja.
Možda se mi Hrvati (složni kakvi jesmo) podjelimo pa će bit nacija. :D
Nephrite
29.04.2005., 11:59
Icepick kaže: ION....
@Neph<=
Mislim da bih ove subote mogao dobiti tu NGE mangu pa ju pošaljem možda već u ponedjeljak. Pod uvjetom da mi javiš adresu na PM kao što sam već tražio, i kao što si već rekao da budeš. :D O, da. Znal sam da sam neč zaboravil.
Ovo (http://news.bbc.co.uk/1/shared/spl/hi/pop_ups/newspapers/29_april_2005/html/10.stm) me omelo. :lol:
Mislim da je najveći zajeb bodovanje - kako organizirati nekakav susret momčadi kada se ne mogu boriti međusobno.
Znam da su jedne godine na Bačvicama dovukli neke Australce na odmoru (naši ljudi) i proglasili da je to svjetsko prvenstvo u piciginu. Dobili su veterani koji igraju cijelu godinu na Bačama.
Nephrite
29.04.2005., 12:03
mirrorball kaže:
:D Plan za tvoje uništenje je već u pokretu.
Unless, you provide sexual favors.
...
Honey.
ION,
za GNN-a >>>Live Verzija RED SON Supermana (http://img.photobucket.com/albums/v115/Nephrite/superman_official_redson.jpg)
Taj film bi bil genijalan.
Nephrite
29.04.2005., 12:16
gabal kaže:
Mislim da je najveći zajeb bodovanje - kako organizirati nekakav susret momčadi kada se ne mogu boriti međusobno. Možda kao gimnastika ili natjecanje u zakucavanjima na NBA All-Star vikendima?
Bilo je ovog ljeta u Krajevici (ili pokraj) kao nekakav turnir.
Igrali su na kamenju okruženi stijenama.
:horor:
ExXxtremni sport.
Glupinickname
29.04.2005., 13:05
Nephrite kaže:
za GNN-a >>>Live Verzija RED SON Supermana (http://img.photobucket.com/albums/v115/Nephrite/superman_official_redson.jpg)
Taj film bi bil genijalan.
DAMMIT! Zakaj glupi forum dopusta sam avatare od 50 x 50?!!! Mogu izrezat tipovu glavu i torzo al ce bit tak mali da se opce nece kuzit srp i cekic. Glupi IMF! :mad :mad: :mad:
-Watashi!i!i!i-
29.04.2005., 13:15
Pa stavi samo torso npr. :E
Nephrite
29.04.2005., 13:24
glupinickname kaže: DAMMIT! Zakaj glupi forum dopusta sam avatare od 50 x 50?!!! Mogu izrezat tipovu glavu i torzo al ce bit tak mali da se opce nece kuzit srp i cekic. Glupi IMF! :mad :mad: :mad: Da vidiš kakvu bi samo dvojbu imao sa istom takvom verzijom Dr Manhattana iz Watchmena. :lol:
Fuckidy fukidi fuken shajt.
Nephrite kaže:
Da vidiš kakvu bi samo dvojbu imao sa istom takvom verzijom Dr Manhattana iz Watchmena. :lol:
Zakej se žene pale na njega?
Osim kaj može, well just about anythin'.
Nephrite
29.04.2005., 13:55
Grejp kaže:
Zakej se žene pale na njega?
Osim kaj može, well just about anythin'. Manhattana?
Well, osim što hoda naokolo gol golcat, vrag zna.
-Watashi!i!i!i-
29.04.2005., 13:59
Nephrite kaže:
Well, osim što hoda naokolo gol golcat, vrag zna.
Da, to je i meni palo na pamet :zubo:
Blackadder
29.04.2005., 15:31
http://www.star-voyager.de/humor/siskoman.jpg
Blackadder kaže:
vidi slikicu iznad
:rofl:
Smijao bih se na glas da imam snage.
Tek je 6 popodne a ja se osjećam umoran ka pas...
A triba ić vanka...
Ah težak je život...
-Almighty_Watashi-
29.04.2005., 19:25
Nebi jaa danas napusto kuchuuuu :p
-Almighty_Watashi-
29.04.2005., 19:27
Blackadder kaže:
http://www.star-voyager.de/humor/siskoman.jpg
Ovo "plane!" svaki put procitam "planet"... Valjda zbog stardrek tematike :o
-Almighty_Watashi- kaže:
Nebi jaa danas napusto kuchuuuu :p
why?
Icepick
29.04.2005., 19:38
Khaleesi> dobila firefly, bas pogledala pola prve epizode, ali sad idem spavat pa cu suta nastavit zakon je
Ajde, s tobom ću valjda imati više sreće da se nađemo nego s Blackyijem...:zubo:
Icepick
29.04.2005., 19:39
Nephrite kaže:
O, da. Znal sam da sam neč zaboravil.
Ovo (http://news.bbc.co.uk/1/shared/spl/hi/pop_ups/newspapers/29_april_2005/html/10.stm) me omelo. :lol:
Priceless
POMOĆ!
Ajd dobro nitko ne umire ali frendice su me nakanile odvuć na krug 2 a navodno je loooooš.
Jel zbilje tako loš?
Glupinickname
29.04.2005., 19:52
Ribac kaže:
POMOĆ!
Ajd dobro nitko ne umire ali frendice su me nakanile odvuć na krug 2 a navodno je loooooš.
Jel zbilje tako loš?
Kolko sam videl po kritikama u novinama, navodno i nije nesto. So you're pretty much screwed.
Ah, uspomene! Sjecam se ja dana kad sam sa frendicama nadobudno isao u kino gledat sranja od filmova u nadi da cu dobit some booty!
Neces nista dobit od njih.
glupinickname kaže:
Ah, sjecam se ja dana kad sam sa frendicama nadobudno isao u kino gledat sranja od filmova u nadi da cu dobit some booty!
Ja se tome ne nadam...
Đizs to bi ilo ko da idem zabrijavat sa sestričnom :eek:
Nephrite
29.04.2005., 20:04
Ribac kaže:
Ja se tome ne nadam...
Đizs to bi ilo ko da idem zabrijavat sa sestričnom :eek: Ako nas pokušavaš uvjeriti da imaš ženske frendice jer s njima možeš voditi inteligentne razgovore onda ti baš ne uspjeva.
kak bi rekal Eddie Murohy: "It's a man's job to conquer as much pussy as possible."
Raw je najbolja komedija ikad. Mark. My Words.
Glupinickname
29.04.2005., 20:06
Ribac kaže:
Ja se tome ne nadam...
Đizs to bi ilo ko da idem zabrijavat sa sestričnom :eek:
Ma naravno. A ti i te cure ste samo frendovi. S takvim stavom nije ni cudo da na koncu moras nepoznatim zenskama dirat sise u busu dok spavaju. :zubo:
glupinickname kaže:
Ma naravno. A ti i te cure ste samo frendovi. S takvim stavom nije ni cudo da na koncu moras nepoznatim zenskama dirat sise u busu dok spavaju. :zubo:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
piffff...
Khaleesi
29.04.2005., 20:21
Icepick kaže:
Ajde, s tobom ću valjda imati više sreće da se nađemo nego s Blackyijem...:zubo: mwahahaha :E
hehe, kidding ;) ja se s Blackyjem uspijem nac svaki tjedan :) carobne rijeci: Krcma kod Glavnog Kolodvora :D
Lord Greystoke
29.04.2005., 20:39
Nephrite kaže:
Raw je najbolja komedija ikad. Mark. My Words.
*unmarked*
D-E-L-I-R-I-O-U-S
Icepick
29.04.2005., 20:45
glupinickname kaže:
S takvim stavom nije ni cudo da na koncu moras nepoznatim zenskama dirat sise u busu dok spavaju. :zubo:
Damn you GNN...svaki put me prestigneš...damn you to hell. http://www.inet.hr/~shaban/Khaaan.gif
Nephrite
29.04.2005., 20:47
Lord Greystoke kaže: *unmarked*
D-E-L-I-R-I-O-U-S Nisam gledal Delirious. :cry:
Lord Greystoke
29.04.2005., 21:21
Nephrite kaže:
Nisam gledal Delirious. :cry:
ja jesam :E
Skinuo tijekom flatratea
i odlican je.
Od Rawa mi je mnogo bolji.
-Almighty_Watashi-
29.04.2005., 21:47
Ribac kaže:
why?
Ljen sam :p
-Almighty_Watashi-
29.04.2005., 22:13
http://alienlovespredator.com/index.php?id=106
Napokon u nekom stripu stvarno konstruktivan savjet kako se upucavat zenama :zubo:
Glupinickname
29.04.2005., 22:18
Icepick kaže:
Damn you GNN...svaki put me prestigneš...damn you to hell. http://www.inet.hr/~shaban/Khaaan.gif
Ma, to svi kazu kad se susretnu s genijem: "Ja sam mislio isto to al si me ti prestigo."
Glupinickname
29.04.2005., 22:20
Ribac kaže:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
piffff...
I? Kaj je na koncu bilo sa kinom? Kaj ih nemres nagovorit da odete gledat nekaj drugo?
Blackadder
29.04.2005., 22:24
glupinickname kaže:
I? Kaj je na koncu bilo sa kinom? Kaj ih nemres nagovorit da odete gledat nekaj drugo? Nevezano s tim, ali nekako tu negdje. Misliš li da bi uspio nekoga tko želi gledati Free Willy 3 nagovoriti da gleda nešto drugo?
Kad smo već kod crappy filmova - nemojte ići gledati Hide and Seek, nije vrijedno novca/vremena.
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.