View Full Version : Broken Sword 3
Moze li mi itko reci kada izlazi Broken Sword III: The sleeping dragon?
Rat_poison
05.04.2003., 22:53
1. lipanj 2003.
ako ne odgode
Indigo Girl
04.09.2003., 17:54
E ima netko možda prvi, drugi ili treći dio ove igre? :D :D
Neeee, uopće nisam dosadna :D
Nighthawk
04.09.2003., 19:15
Imam drugi, ali trebam prvi. Trećeg još nema. RTFP (read the fucking post). :D
Ima tko Shadow of the Templar?
Gilad Pellaeon
04.09.2003., 20:56
Indigo Girl kaže:
E ima netko možda prvi, drugi ili treći dio ove igre? :D :D
Neeee, uopće nisam dosadna :D
Mene je taj broken swod 2 ljutio prije 3-4 god. Nisam znao izaci iz sobe na pocetku koja je u pozaru. Od tada je nisam dirao.......do..... prije nekoliko mjeseci ( HACKER prohod:rolleyes: :D )
Nighthawk
04.09.2003., 23:07
Ja sam muku mučio sad dokovima... Do Hacker prohoda :D
FIREBOY
05.09.2003., 01:00
Sjajna igrica. Jedna od najboljih avantura koje sam prešao. ;)
Indigo Girl
05.09.2003., 13:29
Tu Vas se troje javi da imate igricu, a nitko se ne nudi da ima i pržilicu :D
Ajde dajte, ja Vam dam nešto zauzvrat! I plaćam poštarinu :p
LeChuck
18.11.2003., 11:07
Ljudi, upravo je izašao treći dio Broken Sworda.... :lux: :lux:
LeChuck kaže:
Ljudi, upravo je izašao treći dio Broken Sworda.... :lux: :lux:
Nemoj zezat?!?!?! Ozbiljno:s:s:s:s aaaaaaa ko je ima ko je ima!!!!
:s:s:s
jos nije stigao u nase trgovine :)
:(:( A dobro... bar je izašao...
od 3rd person avantura su ti nedavno izasle i in memoriam (http://www.adventuregamers.com/display.php?id=310), journey to the center of the earth (http://www.adventuregamers.com/display.php?id=306) i black mirror (http://www.quandaryland.com/2003/Black_Mirror.htm) pa pogledaj..
edit: meljem gluposti, in memoriam nije 3rd person, ali svejedno.
Recenzija
http://www.justadventure.com/reviews/Broken_Sword_Sleeping_Dragon/BS3.shtm
:s :s :s
LeChuck
21.11.2003., 13:23
nažalost još se uvijek ne može kupiti u hrvatskoj :( :(
Žuribus Šumasti
21.11.2003., 13:27
LeChuck kaže:
nažalost još se uvijek ne može kupiti u hrvatskoj :( :(
...traži, traži...pa ćeš naći...:);)
Aaaaaa...... da bar nisam pročitao recenziju...
sad će mi vrijeme još sporije prolaziti:(
mystik4l
21.11.2003., 22:36
Indigo Girl kaže:
Tu Vas se troje javi da imate igricu, a nitko se ne nudi da ima i pržilicu :D
Ajde dajte, ja Vam dam nešto zauzvrat! I plaćam poštarinu :p
Hm...Pa Mlaen je svaki dan u Rijeci....pa se dogovorite...je'l tako mlaene:D :D
OK. Neces morat ni po[tarinu placat:D:D
Za sad ti imam samo Broken Sword 2 ali mozda mogu nabavit i jedinicu
Broken Sword 3: The Sleeping Dragon is a lighthearted enjoyable adventure, with a good story and great characters. Well worth a look into if like me you hadn't played an adventure game in a while or your a fan of this type of game. It is visually very pleasant and the game is marred only by the clunky controls and the non ability to skip cutscenes (annoyed me) i had to watch the same scene more than twenty times trying to get past a certain part (which incidentaly involved the crapy run controls).
Skinuuto sa jedne stranice...
Nighthawk
07.12.2003., 21:20
Ima li još tko ovaj problem:
Prilikom startanja on pola minute sere sa crnim ekranom, zatim sa nekakvim maximaziranim bijelim ekranom i nikud dalje.
What gives?
Di si ti... Šta je došao u HR?
Nighthawk kaže:
Ima li još tko ovaj problem:
Prilikom startanja on pola minute sere sa crnim ekranom, zatim sa nekakvim maximaziranim bijelim ekranom i nikud dalje.
What gives?
igra defaultno starta u 800X600 pa ti rezolucija u desktopu mora biti različita.. probaj staviti desktop u 640X480, poslije ga možeš vratiti
Mlaen kaže:
Di si ti... Šta je došao u HR? jok, tek za nekih tjedan dana, ali kod pirata ga mozes nabavit vec odavno, naravno. ja u ovom slucaju ipak cekam original.
hm... tražio sam po burzi neke koje imaju stranice na netu i takve stvari ali nisam našako kod nikog...:(
možda i bolje da nisam... bar dok škola ne završi jer ću se još više ocjene sjebat :D
Prešao igru prošli tjedan.
Vizualno jako lijepa igra, zanimljivi likovi i priča, al prelagana.. Tek jednom sam ozbiljnije zapeo. I premalo logičkih zagonetki di treba razmišljati i previše dijaloga.
Ukupni dojam 3,5/5
Vidim da je došla i u hrvatsku već....:klopa: cant wait
Nighthawk
14.12.2003., 23:28
Baklja kaže:
Ukupni dojam 3,5/5
WTF?!?
Je l' ti to ozbiljno? Radi Nico bi trebalo dobiti barem 4,5. Još da su ju bolje modelirali.... :jerkoffsmajli: ;)
Nighthawk kaže:
WTF?!?
Je l' ti to ozbiljno? Radi Nico bi trebalo dobiti barem 4,5. Još da su ju bolje modelirali.... :jerkoffsmajli: ;)
Pa zbog Nico sam i dao 0,5 više ;)
Aaaaaaaaaaaaaa danas mi je trebao doć a nije:(
FIREBOY
23.12.2003., 12:07
Greetingz
E narode, jedno malo pitanjce.....skroz na pocetku igre...prvo se igra s tipom da izadje iz aviona i onda sa Nico kada ulazi u onaj stan.e tu je problem, kada trebam uci u kuhinju di je ubojica tj. kada ima sigurno animacija i novo ucitavanje komp mi se resetira sam od sebe. Probao vise puta ali uvijek isto. :misli:
E ako to ubrzo ne otkrijem kako rijesiti deinstalacija slijedi i igranje neke nove igre....
Eto jav´te ak znate....
probaj iste CD-e pokrenuti na drugom kompu.
Mislim da ti je instalacija neispravna.
Odi reklamirati u dućan ak ti još prodavač prizna garanciju
Guzo kaže:
Odi reklamirati u dućan ak ti još prodavač prizna garanciju
Sve se bojim da je kupio original :D
FIREBOY
26.12.2003., 00:36
gREETINGS....
Eto covjek fino pita za rjesenja a vi udri po meni (to jest po mojim orginalima, to jest po mojim kopijama, to jest.....buuuuu,,reci cu vas mami).
MA zajebavam se... nego jel ozbiljno zna tko sta? :p
probaj drivere,directX,uninstaliraj,instaliraj,sprži pa probaj sa sprženog itd...
javi kako je prošlo...
j**** mu još ga nisam nabavio
StoneColdCrazy
26.12.2003., 01:50
a ja presao vec (piratsku verziju naravno, i ne pravi probleme) i ne savjetujem je die hard avanturistima, izuzev dijela koji se odvija u glastonburyju. pojavljuje se jedan irski lik koji je jedan od najboljih likova u avanturama ikad.
3,5/5, proklete cutscenes se ne mogu preskociti, a Nico je zabavna samo prvih dva sata.
vi koji imate problema probajte neki patch naci na netu.
Ej a da ti to spržiš i pošalješ meni na adresu za kojih 15-20 kn...
ps
bneću igrat obećajem....samo da vidim u čemu je problem:D:D
Nighthawk
26.12.2003., 17:50
StoneColdCrazy kaže:
vi koji imate problema probajte neki patch naci na netu.
Now how come *I* didn't think of that? Your momma must be proud.
Ajde neka mi pomogne onaj ko ju je prošao:zapeo sam u onom kazalištu,treba nać neku mast da se sruši stup koji drži sef,kako to izvest?
dajjjjjjjteeeeeeeeeeeeeee ljudi.... javite se:s
mystik4l
28.12.2003., 17:51
pa jebote već si igricu mogao kupit 13,760 puta...kupi jebenu burzu,još bolje imaš stranicu od burze,odi na nju nađi broj,nazovi i to je to....
Koliko zajebancije zbog ničega
Strike kaže:
Ajde neka mi pomogne onaj ko ju je prošao:zapeo sam u onom kazalištu,treba nać neku mast da se sruši stup koji drži sef,kako to izvest?
Koliko se ja sjećam onaj ***** za šminku (ili kaj već je) treba otopiti u nekoj kantici na onim vrućim lampama na pozornici..
Mystikal kaže:
pa jebote već si igricu mogao kupit 13,760 puta...kupi jebenu burzu,još bolje imaš stranicu od burze,odi na nju nađi broj,nazovi i to je to....
Koliko zajebancije zbog ničega
Slušaj, šta misliš da sam takav debil debilu:D
Naručim od nedjog i nema je... naručim od drugog i nema je....nikako da dođe.... ma zaboravi:mad:
mystik4l
28.12.2003., 21:14
Mlaen kaže:
Slušaj, šta misliš da sam takav debil debilu:D
Naručim od nedjog i nema je... naručim od drugog i nema je....nikako da dođe.... ma zaboravi:mad:
U cijeloj Burzi nitko nema Broken Sword 3? Ti to mene zajebavaš?
slušaj...sutra je ponedjeljak...idem vidjet u poštu ako je šta dolšlo...ako nije zovem ovog novog:amen:
BLACK RIDER
07.01.2004., 16:46
ja sam spojil one sve neke energićne ogromne stvari i onda sam otvoril ona vrata pomoću reflektiranja energije kristalima....
došo sam u onu sobu i tam treba u zid stavit onu stvarćicu krisltalnu sa gromom na sebi da bi se otvorila vrata...(pretpostavljam jer niš drugo neće a ona ima grom na sebi ko i vrata)
stvar je u tome da ja tu stvarćicu nemam!!!!!!!! uzeli su mi ju sussaro i petra!
kaj sad??? pa bilo bi logićno da igra prekine ako ja nemam tu stvarčicu s gromom....
kaj sad???:confused:
H3MAT0M
07.01.2004., 19:42
Ej ljudi sorry kaj vas prekidam ali imam pitanjce: da li netko zna (ili je probao) može li se BS 1 & 2 igrat na Win XP. Pitam zato kaj su igre dosta stara, a vrlo rado bi ih odigrao. Ako se može da li bi mi netko htio prodati te špankice?
Za jedinnicu neznam ali nedavno sam ponovo igrao dvojku i to na XP-u i radilo je sasvim normalno...ne trebaš ni mjenjat ona copatibility mode i takve gluposti...Sigurno će rsdit i jedinica:top:
H3MAT0M
07.01.2004., 20:50
E super, puno fala. Sad mi još treba netko ko bi mi prodao sve tri igre, ili barem prve dvije...
BLACK RIDER
10.01.2004., 21:43
BLACK RIDER kaže:
ja sam spojil one sve neke energićne ogromne stvari i onda sam otvoril ona vrata pomoću reflektiranja energije kristalima....
došo sam u onu sobu i tam treba u zid stavit onu stvarćicu krisltalnu sa gromom na sebi da bi se otvorila vrata...(pretpostavljam jer niš drugo neće a ona ima grom na sebi ko i vrata)
stvar je u tome da ja tu stvarćicu nemam!!!!!!!! uzeli su mi ju sussaro i petra!
kaj sad??? pa bilo bi logićno da igra prekine ako ja nemam tu stvarčicu s gromom....
kaj sad???:confused:
:eek: :( HELP ME :( :eek:
Ako je to ono sta ja mislin da je onda se moras vratit do onog lesa kraj onih bodlji sta izlaze iz zidova.
U njega skupis kljuc.
To ti kaze i Nico kad je pitas kako otvorit vrata.
BLACK RIDER kaže:
:eek: :( HELP ME :( :eek:
nađeš walkthrough na netu i svi tvoji problemi su rješeni :D :D :D
BLACK RIDER
28.02.2004., 11:28
*Vixo* kaže:
Ako je to ono sta ja mislin da je onda se moras vratit do onog lesa kraj onih bodlji sta izlaze iz zidova.
U njega skupis kljuc.
To ti kaze i Nico kad je pitas kako otvorit vrata.
a kak se vratim do njega? kaj moram sve one znakove s pticom,zmijom,ribom i škorpijonom preć unazad?!:mad:
Prodjes kroz ona vrata di si opet sreo Nicko. Pomocu onih zraka opet maknes onaj predmet.
BLACK RIDER
01.03.2004., 11:02
ahaaaa:) :top: :W
LeChuck
23.03.2004., 08:25
FIREBOY kaže:
Greetingz
E narode, jedno malo pitanjce.....skroz na pocetku igre...prvo se igra s tipom da izadje iz aviona i onda sa Nico kada ulazi u onaj stan.e tu je problem, kada trebam uci u kuhinju di je ubojica tj. kada ima sigurno animacija i novo ucitavanje komp mi se resetira sam od sebe. Probao vise puta ali uvijek isto. :misli:
E ako to ubrzo ne otkrijem kako rijesiti deinstalacija slijedi i igranje neke nove igre....
Eto jav´te ak znate....
Evo napokon sam nabavia igru i imam isti problem kao i FIREBOY pa ako netko zna kako ga riješiti.....??
Dali je stvar u driverima od grafičke ili u nečem drugom????
Veliki gizmo
28.09.2005., 13:36
Ima li di kakav prohod ili nek mi neko kaže jer sam zapeo:
U dvorištu kod čuvara i pasa. Pokupio sam sa ljeve strane iz kanti što se dalo pokupit, ali dalje mie nejde već mjesecima
mgalesic
28.09.2005., 17:20
Meni ta igra uopće neće raditi, pokrene se i samo se smrzne.
Vidio sam da mnogi imaju isti problem sa 5xxx gforsicama
MR. Nickname
28.09.2005., 23:19
LeChuck kaže:
Evo napokon sam nabavia igru i imam isti problem kao i FIREBOY pa ako netko zna kako ga riješiti.....??
Dali je stvar u driverima od grafičke ili u nečem drugom????
www.google.com ON ti sve zna! :kava:
MR. Nickname
28.09.2005., 23:24
Veliki gizmo kaže:
Ima li di kakav prohod ili nek mi neko kaže jer sam zapeo:
U dvorištu kod čuvara i pasa. Pokupio sam sa ljeve strane iz kanti što se dalo pokupit, ali dalje mie nejde već mjesecima
vidi vraga(prohod) (http://www.thediscworld.co.uk/bs3walk.htm)
ILoveSims2
06.04.2007., 18:41
Ljudi pomozite! Zapela sam u kinu kad dođe George uzmem onu čašu i šta onda?:confused:
Dj Pajo
06.04.2007., 19:08
Ljudi pomozite! Zapela sam u kinu kad dođe George uzmem onu čašu i šta onda?:confused:
Malo guglaj, napiši Broken sword 3 walkthrough,
ILoveSims2
06.04.2007., 19:14
Malo guglaj, napiši Broken sword 3 walkthrough,
Imaš pravo:top:
Constantine
06.04.2007., 19:28
Hm, znači, sredila si onog tipa Fata. Sada trebaš sići dolje kroz vrata, mislim da ona desna ili lijeva. Zvuči kao da ne možeš pronaći stepenice prema dolje.
Ignoramus
06.04.2007., 23:30
2 stvari...Nicole je dobra i Nicole je jako dobra....lol
ovaj 3d nije ni do koljena 1 i 2,posebice u atmosferi...onaj štih znate
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.