PDA

View Full Version : Tražim knjigu, tražim preporuku za knjigu, mijenjam knjigu, poklanjam knjigu...

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 [8] 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18

xandreax
01.01.2011., 11:03
Prodajem knjigu Stiega Larssona za 30kn (ono ako ste vidjeli na kioscima u četiri dijela prvi dio trilogije). Zainteresirani neka se jave! :)

xandreax
01.01.2011., 11:24
Također prodajem Mounting desire od Nine Killham (chick lit, nova knjiga) za 30kn i Velika Obmana od Dan Browna za 40kn.. :)

Fae
01.01.2011., 15:23
Prodajem knjigu Stiega Larssona za 30kn (ono ako ste vidjeli na kioscima u četiri dijela prvi dio trilogije). Zainteresirani neka se jave! :)

Misliš ono kaj se na kioscima prodavalo za 19,90 :kava:?

xandreax
01.01.2011., 22:44
Misliš ono kaj se na kioscima prodavalo za 19,90 :kava:?

Ma da... Frendica mi to sve kupovala za Božić, a istovremeno sam si ja to kupovala xD. Može i razmjena za neke knjige ako prodaješ...

SOHO_
03.01.2011., 22:41
Kupujem Umberta Eca i njegovo "Ime ruže", i to ono u izdanju Jutarnjeg lista!

Pa eto, ako netko ima...
Na pm, :mig:!

extasy
04.01.2011., 20:48
Kupujem Metro 2033 autora Dmitrija Gluhovskog , igru sam odigro pa me sada zanima kakva je knjiga (kod mene u knjižnici je nema :( ) molim ponude na pm.

Hvala

ulagačica1983
05.01.2011., 17:10
Prodaje netko Sjećanja jedne gejše, jedna cura je prodavala a ja sam slučajno izbrisala poruke! :-(

Ako vidi neka se javi na PM

ivana malo zna
05.01.2011., 21:12
Znateli možda nekoga ili gdje mogu nabaviti brojeve Negima! Čarobnjak učitelj?? brojeve 19 i nadalje..... (neznam točno koliko ih ima :rofl: :ne zna: )
možete li pomoći??? :confused:

NikaMo
06.01.2011., 02:12
Prodajem
Jamie Oliver- Povratak golok kuhara (jednom prelistana)-100kn
Rhonda Byrne - Tajna (jednom prelistana)- 100kn

Annabel Karmel-Kuharica za bebe i djecu- 80kn

Elias Canetti-Masa i moć- 50kn
Marijan Filipović-Leksikon pojmova klasika marksizma-40kn
Dale Carnegie-Psihologija uspjeha-30kn

Pavao Pavličić-Vilinski vatrogasci -50kn
Veljko Barbieri- Novčić Gordijana Pia-50kn
Goran Tribuson-Dublja strana zaljeva-30kn
Goran Tribuson-Praška smrt-40kn
Dubravko Jelačić Bužimski-Surove kazališne priče 30kn
Jozo Laušić-Jarm -30kn
H.Courths.Mahler-Siroče -30kn
Jack London-Pomama za zlatom -30kn
Emil Zola -Lurd-30kn
Barbara Taylor Bradford-Žene njegova života -30kn
Frank Kusan- Vječiti izbjeglica-30kn
Lourence Jyl-Muž moje mame-30kn
Harold Robbins-Baštinici -30kn
Upton Sinclair-U predsjednikovoj misiji -30kn
Herve Bazin-Guja u šaci- 30kn
Lawrence Durrell-Pjevač diplomatskog zbora 30kn

POŠTARINA UKLJUČENA U CIJENU

charlie69
08.01.2011., 00:00
ispricavam se ako sam fulo temu ali pise "preporuke za knjige"..

sto bi preporucili totalnom pocetniku (citaj noobu) kad su u pitanju knjige?

do sada sam pricitao jedino sve Harry Pottere, Zlocin i kaznu, neke knjige od R.L.Stina, jos nekih par lektira i to je to :ne zna: da znam :flop:

ali zelio bi to promjenit samo sto ne znam sto bi citao..

nesto da nije tesko ni predebelo za pocetak..a zanr pojma nemam..

inace volim bajkovite stvari kao HP, dok recimo LOTR sam poceo citat ali brate tesko mi popamtit sve ono rodoslovlje iako sam gledo film xD
volim i humor - procitao sam tu u nekoj temi da se spominje Ephram Kishon pa me zanima jel to tesko za pocetak?

E da procirao sam malog princa i bila mi je odlicna knjiga- ak ima nesto slicno?

iana87
08.01.2011., 21:56

do sada sam pricitao jedino sve Harry Pottere, Zlocin i kaznu, neke knjige od R.L.Stina, jos nekih par lektira i to je to :ne zna: da znam :flop:

inace volim bajkovite stvari kao HP, dok recimo LOTR sam poceo citat ali brate tesko mi popamtit sve ono rodoslovlje iako sam gledo film xD
volim i humor - procitao sam tu u nekoj temi da se spominje Ephram Kishon pa me zanima jel to tesko za pocetak?

E da procirao sam malog princa i bila mi je odlicna knjiga- ak ima nesto slicno?

Kishon tie (Kod kuće je najgore) lektira u osnovnjaku pa ne vjerujem dae teško :) ali je zanimljivo u svakom slučaju :)

borntobewinner
08.01.2011., 22:14

Za Kishona veeelika preporuka :top:

Što se tiče nečeg sličnog Harry Potteru, godinama tragam za nečim što će ga zamijeniti - bezuspješno :tuzni:
Pokušaj s knjigama Eoina Colfera - Artemis Fowl - arktički incident i Artemis Fowl - Vječni kod

Onda, imaš seriju tankih knjižica Detektivi Interneta :top:
Zabavno i ne prezahtjevno, glavni likovi su tinejdžeri.

I Špijunska akademija (http://www.superknjizara.hr/index.php?page=knjiga&id_knjiga=14049) ima elemente bajkovitog, mutante, a ima i dobrih opisa tučnjave :D

Voliš li krimiće? Ako da, uzmi si bilo što od Agathe Christie, jako su napeti. :top:
( meni osobno najbolji Šupljina i Ubojstvo Rogera Ackroyda )

charlie69
08.01.2011., 22:18
Za Kishona veeelika preporuka :top:

Što se tiče nečeg sličnog Harry Potteru, godinama tragam za nečim što će ga zamijeniti - bezuspješno :tuzni:
Pokušaj s knjigama Eoina Colfera - Artemis Fowl - arktički incident i Artemis Fowl - Vječni kod

Onda, imaš seriju tankih knjižica Detektivi Interneta :top:
Zabavno i ne prezahtjevno, glavni likovi su tinejdžeri.

I Špijunska akademija (http://www.superknjizara.hr/index.php?page=knjiga&id_knjiga=14049) ima elemente bajkovitog, mutante, a ima i dobrih opisa tučnjave :D

Voliš li krimiće? Ako da, uzmi si bilo što od Agathe Christie, jako su napeti. :top:
( meni osobno najbolji Šupljina i Ubojstvo Rogera Ackroyda )

puno hvala na preporukama, pocet cu onda sa Kishononom jer mi je bas do smijesnih stvari trenutno pa cu vidit ocu Agathu ili Fowla - djeluje mi zanimljivo ovako po naslovu :)

sto se tice harrya, da na zalost ni ja ne znam nista da ga zamjeni :/ ali jesi cito mozda Eragorna - Christopher Paolini ? super knjiga!a slicna tematika, tj bajkovito,carobnjaci,zmajevi i tak to :)

borntobewinner
08.01.2011., 22:28
puno hvala na preporukama, pocet cu onda sa Kishononom jer mi je bas do smijesnih stvari trenutno pa cu vidit ocu Agathu ili Fowla - djeluje mi zanimljivo ovako po naslovu :)

sto se tice harrya, da na zalost ni ja ne znam nista da ga zamjeni :/ ali jesi cito mozda Eragorna - Christopher Paolini ? super knjiga!a slicna tematika, tj bajkovito,carobnjaci,zmajevi i tak to :)

ČitaLA ;)
Eragorna nisam čitala, trenutno čitam ove klasične avanture - Robinsona Crusoea, Otok s blagom, Moby Dicka i slično :D
Hvala na preporuci, uzet ću ga jednom :)

charlie69
08.01.2011., 22:33
ČitaLA ;)
Eragorna nisam čitala, trenutno čitam ove klasične avanture - Robinsona Crusoea, Otok s blagom, Moby Dicka i slično :D
Hvala na preporuci, uzet ću ga jednom :)

Jooj oprosti :s, mislio sam da si ruzniji spol xD
Definitivno procitaj,super knjiga..mislim nije da sam ih procitao puno pa da znam ali bas zato,kad mene nesto zadrzi onda mora biti dobro :lol:

SekaSis
08.01.2011., 22:43
charlie69

Moja preporuka je Naomi Novik - Zmaj Njegova Veličanstva.
Kao sto ti i sam naslov govori, ima zmajeva :D. Jako simpaticna knjigica. Mislim da je preveden i drugi dio ( zasad ima 5 knjiga ako se ne varam).

charlie69
08.01.2011., 22:55
charlie69

Moja preporuka je Naomi Novik - Zmaj Njegova Veličanstva.
Kao sto ti i sam naslov govori, ima zmajeva :D. Jako simpaticna knjigica. Mislim da je preveden i drugi dio ( zasad ima 5 knjiga ako se ne varam).

Hvala na preporuci,volim zmajeve :) uzet cu je u obzir :top:

lexluthor84
08.01.2011., 23:40
Hvala na preporuci,volim zmajeve :) uzet cu je u obzir :top:

Vidim da voliš humor i fantastiku,pa probaj od terrya Pratcheta neku knjigu iz serije o Svijetu diska.to su fantasy knjige s puuno humora.meni osobno su najdraže one dvije gdje se pojavljuje čarobnjak Rincewind,ali ni ostale nisu loše.Btw prema tim knjigama su jednom bile napravljene veoma uspiješne avanture za kompjuter.Od krimića bih ti imao svašta za preporučiti,ali najvjerojatnije je najbolje započeti s Agathom Christie ili pak mary Higgins Clark i li sa pričama o Sherlock Holmesu Arthura Conana Doylea.

kloshar
09.01.2011., 00:51
tražim serijal knjiga Sword of Truth na prodaju
pisac: Terry Goodking

ako neko ima molim da se javi na pp

Hvala

charlie69
09.01.2011., 11:26
Vidim da voliš humor i fantastiku,pa probaj od terrya Pratcheta neku knjigu iz serije o Svijetu diska.to su fantasy knjige s puuno humora.meni osobno su najdraže one dvije gdje se pojavljuje čarobnjak Rincewind,ali ni ostale nisu loše.Btw prema tim knjigama su jednom bile napravljene veoma uspiješne avanture za kompjuter.Od krimića bih ti imao svašta za preporučiti,ali najvjerojatnije je najbolje započeti s Agathom Christie ili pak mary Higgins Clark i li sa pričama o Sherlock Holmesu Arthura Conana Doylea.

U Sherlock mi se cini zanimljiv, gledao sam film i odlicna mi je tematika samo me zanima jel ima vise knjiga ili samo ta po kojoj je film napravljen? nebi bas volio citat ono sto sam gledao film jer mi je to spoiler onda xD

Pratchet zvuci zabavno takoder,uh sad vec imam hrpicu potencijalnih dobrih knjiga i autora-morat cu uskoro do knjiznice :)

hvala na preporuci! :)

Original Doll
09.01.2011., 13:51
U Sherlock mi se cini zanimljiv, gledao sam film i odlicna mi je tematika samo me zanima jel ima vise knjiga ili samo ta po kojoj je film napravljen? nebi bas volio citat ono sto sam gledao film jer mi je to spoiler onda xD

A Study in Scarlet (published 1887)
The Sign of the Four (published 1890)
The Adventures of Sherlock Holmes (contains stories published 1891–1892 in The Strand)
The Memoirs of Sherlock Holmes (contains stories published 1892–1893 in The Strand as further episodes of the Adventures)
The Hound of the Baskervilles (serialised 1901–1902 in The Strand)
The Return of Sherlock Holmes (contains stories published 1903–1904 in The Strand)
The Valley of Fear (serialised 1914–1915)
His Last Bow (contains stories published 1908–1913 and 1917)
The Case-Book of Sherlock Holmes (contains stories published 1921–1927)

lexluthor84
09.01.2011., 14:55

Pratchet zvuci zabavno takoder,uh sad vec imam hrpicu potencijalnih dobrih knjiga i autora-morat cu uskoro do knjiznice :)

Ako misliš na ovaj najnoviji film koji je bio u kinima,onda bez brige jer nije napravljen prema nijednoj knjizi/priči.tako da bez problema možeš uzeti bilo što od njega.Evo OriginalDoll je napravila ljepi popis svih romana i priča o Sherlocku Holmesu,mislim da se većina može naći u knjižnici.A ja bih dodao još one dvije zbirke priča Garya Lovisija-Povratak Sh.Holmesa i tajne pustolovine Sh.Holmesa,kao iromane LAurie King.

NikaMo
10.01.2011., 03:15
Prodajem(oko cijene se dogovorimo)
Jamie Oliver- Povratak golok kuhara (jednom prelistana)-
Rhonda Byrne - Tajna (jednom prelistana)-

Annabel Karmel-Kuharica za bebe i djecu-
Elias Canetti-Masa i moć-
Marijan Filipović-Leksikon pojmova klasika marksizma-
Dale Carnegie-Psihologija uspjeha-
Jozo Laušić-Jarm -
H.Courths.Mahler-Siroče
Jack London-Pomama za zlatom
Emil Zola -Lurd
Barbara Taylor Bradford-Žene njegova života
Frank Kusan- Vječiti izbjeglica
Lourence Jyl-Muž moje mame
Harold Robbins-Baštinici
Upton Sinclair-U predsjednikovoj misiji
Herve Bazin-Guja u šaci
Lawrence Durrell-Pjevač diplomatskog zbora
Komplet ŠK-Goethe-Patnje mladog Werthera
Turgenjev-Lovčevi zapisi
Zola-Germinal
Balzac-Eugenie Grandet
Poe-Crni mačak
Kafka-Proces,Preobražaj
R.Ludlum-Holcroftova pogodba
Nabukov-Lolita
S.Bellow-Herzog
Umberto Eco-Ime ruže
F.Barbijeri-Epitaf carskog gurmana
Mirko Kovač-Vrata od utrobe
Krleža-Povratak Filipa Latinovicza
The Doors-izdanje Beograd 1990g
Bora Đorđević-Prvih deset godina je najteže
D.Cesarića-Balada iz predgrađa
E.Kumičić-Začuđeni svatovi
John Steinbeck-Istočno od raja
Norman Mailer-Goli i mrtvi
W.St.Reymont-Seljaci IV-Ljeto
Sofija Lazarsfeld-Kako žena doživljava muškarca
Eisenhower-Rat za oslobođenje Europe
Tolstoj-Krivotvoreni kupon
Segal-Ljubavna priča
A.Šenoa-Seljačka buna
Zvonimir Maycug-Noć kada su umirale ruže
Irwin Shaw-Mladi lavovi
Ilija Jovičić-Muškarci bez žene
Suvin i suradnici-Stomatološka biblioteka za praktičare
Katedra ORL-Otorinolaringologia
Život nastaje iz života
Revija-1974 god.časopis za književnost br.4-nutra su priče V.Barbijeri,P.Pavličić,G.Tribuson

NikaMo
10.01.2011., 03:16
Kupujem knjige Sue Townsend o Adrianu Moleu,ponude na pp

mario 05
10.01.2011., 09:28
zna li tko?hvala

očito ne zna nitko

LaraFabian
10.01.2011., 10:48
Možete li mi preporučiti knjigu koja je, osim na glavnu priču, bazirana i na opise (nečije) kulture i običaja? Nije bitno o kojem se dijelu svijeta radi.

Sjećanja jedne gejše
Djevojke iz Ryada (ne previše tih opisa, ali ipak doznaš svašta)

čoksi
10.01.2011., 12:01
Ima netko knjigu 3096 dana (Natascha Kampusch) ? Prodati, dati... Bilokaj ?

Ja imam Dinu Bubičića ako bi netko haha ... :-)

magic potion
10.01.2011., 13:42
Parfem kupujem, ali isključivo u originalu.:D

miss milly
10.01.2011., 21:13
Kupujem Nevijernicu i Parfem,izdanja koja su nedavno bila u Konzumu i Tisku po 19 kn.

LaraFabian
11.01.2011., 10:42

Možeš uzet Paula Coelha - Alkemičar, to je isto lagano, poučno, "čarobnjački"...
Za "početnika" u čitanju njegove knjige su skroz fine...

natalija
11.01.2011., 13:27
Parfem kupujem, ali isključivo u originalu.:D

Kupujem Nevijernicu i Parfem,izdanja koja su nedavno bila u Konzumu i Tisku po 19 kn.

Šta su svi u potrazi za Parfemom :ne zna:?
I ja je također tražim, ono izdanje za 19kn pa ako netko ima molim vas javite se.

miss milly
11.01.2011., 15:17
Šta su svi u potrazi za Parfemom :ne zna:?
I ja je također tražim, ono izdanje za 19kn pa ako netko ima molim vas javite se.
Ja sam zvala i Tisak i Konzum i pokušala naručiti ali ništa od toga. Pretražila sam sva mjesta u gradu gdje bi eventualno još moglo biti starijih knjiga ali o bodova:flop:

w1k1ng
11.01.2011., 15:26
Ja sam zvala i Tisak i Konzum i pokušala naručiti ali ništa od toga. Pretražila sam sva mjesta u gradu gdje bi eventualno još moglo biti starijih knjiga ali o bodova:flop:

Ima u Interparu Parfem, u onom kod kruznog toka. U samoj trgovini, preko puta knjiga na stalazama, stoji onaj crni stalak i tamo ima starijih izdanja

miss milly
11.01.2011., 16:53
Ima u Interparu Parfem, u onom kod kruznog toka. U samoj trgovini, preko puta knjiga na stalazama, stoji onaj crni stalak i tamo ima starijih izdanja
Tamo sam tražila dan pred Badnjak,jer znam da si pisao da tamo ima ali ja je nisam uspjela naći. Našla sam tu crnu Tiskovu policu i bilo je i nekih starijih izdanja ali Parfem ne. Jesi li ti bio tamo u skorije vrijeme,i bilo je Parfema?

Original Doll
11.01.2011., 17:21
te knjige znaju biti pomijesane, pa treba pogledat i otraga :mig:

miss milly
11.01.2011., 17:41
te knjige znaju biti pomijesane, pa treba pogledat i otraga :mig:
znam,prekopam ja sve:)

LaraFabian
12.01.2011., 09:04
ljudi moji, kad se sjetim da mi je Parfem non-stop bila u rukama na Voltinom, trafika na predzadnjoj stanici busa (križanje Golikove i Baštijanove), kod Konzuma i crkve... Dugo sam je prevrtala, čitala sažetak i mislila se da je uzmem, ali na kraju nisam... Putevi me više tamo ne nose, ali znam da je dugo tamo bila neprodana, pa možda još je?!

mario 05
12.01.2011., 09:35
čita li tko andy mcnaba?hvala

neobicno_jedno
12.01.2011., 10:15
Molim dobronamjernog čitatelja foruma da mi pomogne u potrazi za knjigom iz naslova. Nema je u prodaji, da li je netko ima da mi posudi da je iskopiram, ili ako netko želi prodati ili me uputiti u kojem se antikvarijatu u ZG miože kupiti. Hvala unaprijed :)

bella_zg
12.01.2011., 16:37
Prodajem:

http://i55.tinypic.com/1haz52.jpg

Twilight vodič na engleskom, 40 kn

http://i55.tinypic.com/2v9zn1t.jpg

Twilight (na engleskom), 25 kn

http://i56.tinypic.com/2e67fo1.jpg

Breaking dawn (na engleskom), 50 kn

http://i55.tinypic.com/24pl8qw.jpg

Cecelia Ahern-Dar, 50 kn

BlackMolly
12.01.2011., 18:25
Molim dobronamjernog čitatelja foruma da mi pomogne u potrazi za knjigom iz naslova. Nema je u prodaji, da li je netko ima da mi posudi da je iskopiram, ili ako netko želi prodati ili me uputiti u kojem se antikvarijatu u ZG miože kupiti. Hvala unaprijed :)

Zašto ne pogledaš u knjižnici, kod nas je u Osijeku ima pa ne vidim razlog zašto je u Zagrebu ne bi bilo. :D i zove se Tijelo, duh i šport :mig:

magic potion
13.01.2011., 12:45
ljudi moji, kad se sjetim da mi je Parfem non-stop bila u rukama na Voltinom, trafika na predzadnjoj stanici busa (križanje Golikove i Baštijanove), kod Konzuma i crkve... Dugo sam je prevrtala, čitala sažetak i mislila se da je uzmem, ali na kraju nisam... Putevi me više tamo ne nose, ali znam da je dugo tamo bila neprodana, pa možda još je?!

I ja sam napravila ovu fatalnu grešku!:s :rofl::rofl: :(

SOHO_
13.01.2011., 13:54
Prodaje netko Sjećanja jedne gejše, jedna cura je prodavala a ja sam slučajno izbrisala poruke! :-(

Hej, tu knjigu imaš u Hrvatskoj pošti i dođe 29,90, :mig:!
Ja ju baš sad kupila!

Origami
13.01.2011., 14:23

http://online.konzum.hr/categories/60000849/products?page=2

Jesi pokušala ovdje možda naručivati?

Nuria Monfort
13.01.2011., 19:05
Tražim neke dobre književne eseje (interpretativne ili komparativne). Zna netko možda neku dobru stranicu? :)

VeronikaN
14.01.2011., 17:20
čita li tko andy mcnaba?hvala

Da!

Zašto pitaš?

andras
14.01.2011., 19:23
Sjećanja jedne gejše - Arthur Golden [Japan]
Carica Orhideja - Anchee Min [Kina]
Ljubavnica Rima - Kate Quinn [stari Rim]

Snježnica i tajna lepeza - Lisa See
Carica- Shan Sa
Zaljubljena Peonija - Lisa See
Gonič zmajeva - Hosseini
Tisuću sjajnih sunaca - Hosseini
Pustinjski cvijet
:top:

andras
14.01.2011., 19:28
Možete li mi preporučiti knjigu koja je, osim na glavnu priču, bazirana i na opise (nečije) kulture i običaja? Nije bitno o kojem se dijelu svijeta radi.

pročitaj ovo gore

Schwarz318
14.01.2011., 21:29
Htio bi kupit knjigu Marxsov Kapital. Zna li neko gdje bi to mogo nabavit??

ana_2606
14.01.2011., 22:43
ne znam jel tko već postao...al ja tražim jednu knjigu, već jako dugo, po antikvarijatima, al nula bodova.
viktor ivančić - bilježnica robija k., izdano u sklopu feral tribuna pred dosta godina. ako tko ima kopiju u ok stanju (čitaj - da ne ispadaju stranice) od koje se želi odvojiti, bila bi voljna kupiti :D falaaa

mario 05
14.01.2011., 23:01
Da!

Zašto pitaš?

koja je posljednja njegova knjiga?ima li što novije na hrvatskom prijevodu?

BornSlippy
15.01.2011., 14:36
Interesira me neka knjiga ili enciklopedija oružja posebno američke vojske.Jeli neko upućen da mi pomogne?

Fae
16.01.2011., 10:42
Prodajem:
Koji Suzuki: Spiral (na engleskom) - novo, nikad čitano, tvrdi uvez 50kn
Thomas Harris: Silence of the lambs (na engleskom) - novo, nikad čitano, tvrdi uvez 50kn
Barbara Taylor Bradford: Being Elizabeth (na engleskom) 35kn
Celia Rees: Vještičje dijete 20kn
Celia Rees: Žena vrač 20kn
Oriana Fallaci: Pismo nerođenom djetetu 25kn

Popust na količinu :mig:

žeeljka
16.01.2011., 16:42
Kupujem knjige iz Konzuma (one po 19,90). ponude na pp.

Original Doll
16.01.2011., 16:48
je netko vidio u VARAŽDINU vampirska akademija PRVI DIO?????????

Original Doll
16.01.2011., 22:01
da podsjetim, ako netko ima doma a zeli prodati:

Josie Lloyd i Emlyn Rees - Jack i Amy

Marian Keyes - Lubenica
:D

Nuria Monfort
17.01.2011., 21:43
Tražim neke dobre književne eseje (interpretativne ili komparativne). Zna netko možda neku dobru stranicu? :)

Itko? :)

London_Calling
18.01.2011., 11:26
Tražim preporuku za knjigu :D
Nešto u stilu I.Welsha.
Njegove sam sve pročitala i stvarno mi se sviđa način na koji piše.
Međutim, budući da sam prelijena da bih istraživala, radije bih da mi netko predloži nešto slično :D
Ili barem približno jednako dobro :D

liliana76
18.01.2011., 11:30

jesi uspjela naći knjigu??jel to ta??
ima je ovdje
http://knjizara.ekupnja.com/Tijelo-duh-i-sport-John-Douillard-pr-17111.html

ivančica-
18.01.2011., 21:39
trebam od koontza ''Čuvari''
može mi itko pomoći ili predložiti.. hitno mi je, hvala

bella_zg
18.01.2011., 22:35
Kupujem:

Bijela kraljica -Phillipa Gregory
Druga sestra Boleyn -Philippa Gregory
Grad lopova - David Benioff
Jedan hitac -Lee Child
Protiv sjevernog vjetra - Daniel Glattauer
Put u Jeruzalem -Jan Guillou
Raskol -C. J. Sansom
Vitez templar - Jan Guillou
Zaljubljena Peonija - Lisa See
Zovem se Sjećanje - Ann Brashares
:)

magic potion
19.01.2011., 10:38
Prodajem

Agatha Christie:
- Smrt na nilu
- Tužni čempres
- Tko je ubio Rogera Ackroyda
- Džep pun žita

svaka 70 kn. (tvrdi uvez, očuvano) :p

VeronikaN
19.01.2011., 10:49
koja je posljednja njegova knjiga?ima li što novije na hrvatskom prijevodu?

Nemam izdanja na hrvatskom,no čini mi se da su ovdje izdane samo prve dvije.
Ostale sam skupila njem, i engl. a koja je posljednja stvarno ne znam,jer ih već 2 g nisam u mogućnosti nabavljati iz inozemstva.

Ovdje ima popis:
http://en.wikipedia.org/wiki/Andy_McNab

lol9
19.01.2011., 21:41
EJ..meni je malo neugodno jer je moje pitanje zbilja glupo,ali...
Situacija je ovakve, htjela bi dečku za godišnjicu pokloniti nešto posebno =) I tako...sjetila sam se ja da on obožava Agatu Christie kao spisateljicu. I najdraži lik mu je Poirot. E sad ja se ne razumijem stvarno u knjige i zanimalo bi me koji je najbolji dio? I ako nekoo prodaje =)

Original Doll
19.01.2011., 21:55
EJ..meni je malo neugodno jer je moje pitanje zbilja glupo,ali...
Situacija je ovakve, htjela bi dečku za godišnjicu pokloniti nešto posebno =) I tako...sjetila sam se ja da on obožava Agatu Christie kao spisateljicu. I najdraži lik mu je Poirot. E sad ja se ne razumijem stvarno u knjige i zanimalo bi me...dal neko ima kakvu knjigu takvu, i vidla sam da ima višedjelova,pa koj je najbolji? i ako neko prodaje sve knjige o Poirotu xd

možeš naručiti knjige ovdje po 29,90 kuna ili cijeli komplet knjiga na popustu, doma stize za par dana 24sata webshop - Agatha Christie (http://shop.24sata.hr/Content/Search.aspx?t=agatha&g=0)
ili ako u zg postoji koji shop od 24sata pa da tamo pogledas, mislim da je netko spominjao???

lol9
19.01.2011., 23:56
možeš naručiti knjige ovdje po 29,90 kuna ili cijeli komplet knjiga na popustu, doma stize za par dana 24sata webshop - Agatha Christie (http://shop.24sata.hr/Content/Search.aspx?t=agatha&g=0)
ili ako u zg postoji koji shop od 24sata pa da tamo pogledas, mislim da je netko spominjao???

našla sam nešto...zanima me samo kakve su knjige Zajedno Protiv Zločina, Tajna Plavog Vlaka, Posljednja kuća. Ako neko imaa komentarček.

double effect
20.01.2011., 19:32
autor: milos macourek
1978. dobila je na poklon; na faksu (90ih) se moja ekipa odusevila njome i netko je nije vratio - zbirka djecjih kratkih prica, ali toliko pomaknutih... o juliji mesozderki i pecenim puranima, o konradu koji je pisao nosom, o djevojcici s dvije glave, o nikoli i 200 djedova....

trazila po knjizarama, antikvarijatima i nista; a nemrem posudit u knjiznici i onda muljat isprike da je ne vratim
pa, ako netko ima, ili zna gdje bi ih moglo bit... hvala

tasha0705
20.01.2011., 23:59
ako netko prodaje ovu knjigu, bilo na hrvatskom, bilo na engleskom, zamolijevam, javite se na pm!

Bystander
21.01.2011., 15:36
Sve knjige su meki uvez, ko nove-jednom pročitane...

Cally Taylor – Nebo može čekati 10kn
Diane Setterfield – Trinaesta priča 10kn
Harlan Coben – Ne puštaj me 10kn
Jo Nesbo - Crvendać

Victoria Hislop – Povratak 20kn
Marc Levy – Kad bi to zbilja bila 20kn

BornSlippy
21.01.2011., 22:52
Tražim:
Henry David Thoreau
Walden

Kronični Vlado
22.01.2011., 12:27
Knjige su sve u odličnom stanju ... osim ako ne napomenem uz nju nesto
za sve pretpostavite da su paperback, osim ako napomenem uz nju da je hardcover... ujedno sam dao linkove na sadašnje cijene i da vidite kako izgledaju
preferiram prodaju ljudima iz Zagreba pošto mogu vidjet knjige uživo
dajem popuste na uzimanje više knjiga, pogotovo ako uzimate ove skuplje
ponude na PM!

Priprema za 21. stoljeće (Paul Kennedy) 130 kn (hardcover)
http://www.sajam-knjiga.com/ProductDeta ... duct=54547

In Search of Lost Time, Vol.1 Swann's Way (Marcel Proust) 30 kuna
http://www.amazon.co.uk/Search-Lost-Tim ... 009936221X

Super Powers (David J. Schwartz) 40 kuna
http://www.amazon.com/Superpowers-Novel ... 474&sr=1-1

Martin Luther, The christian between God and death (Richard Marius) 50 kn
http://www.amazon.com/Martin-Luther-Chr ... 0674550900

Benjamin Franklin, his life as he wrote it 50 kuna
http://www.amazon.com/Benjamin-Franklin ... 225&sr=1-1

Heaven and its Wonders and Hell (Emanuel Swedenborg) 60 kuna (hardcover)
http://www.amazon.com/Heaven-Wonders-He ... =1-1-spell

Stablo ljeta, Fionavarska tapiserija, knjiga prva (Guy Gavriel Kay) 60 kuna
http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvod ... &id=112559

Posljednja svjetlost sunca (Guy Gavriel Kay) (hardcover) 80 kn
http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvod ... &id=104670

Pjesma za Arbonnu (Guy Gavriel Kay) (hardcover) 80 kn
http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvod&kat=34&id=709

Odjedriti u Sarant, 1. dio Sarantskog mozaika (Guy Gavriel Kay) (hardcover) 80 kn
http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvod&kat=34&id=807

Gospodar careva, 2. dio Sarantskog mozaika (Guy Gavriel Kay) (hardcover) 80 kn
http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvod&kat=34&id=788

Lavovi Al Rassana (Guy Gavriel Kay) (hardcover) 80 kn
http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvod&kat=34&id=804

Složna braća (John Grisham) (hardcover) 60 kn
http://www.algoritam.hr/?m=0&p=proizvod ... ra%E6a&q=i

The Count of Monte Cristo (Alexandre Dumas) 30 kuna
http://www.amazon.com/Count-Monte-Crist ... 842&sr=1-1

Artemis Fowl, Arktički Incident (Eoin Colfer) 50 kuna (hardcover)
http://www.profil.hr/knjiga/artemis-fow ... ident/571/

Riješeni zadaci iz valova i optike (skupina autora s FERa) 80 kuna
http://knjiga.hr/04.asp?param=R&ID=8355

Riješeni zadaci iz mehanike i topline (skupina autora s FERa) 60 kuna napomena: na par stranica imam neke stvari oznacene fluorescentnim flomasterom
http://knjiga.hr/04.asp?ID=8367&param=r

Elektronički sklopovi (Petar Biljanović) 50 kuna (4. izdanje iz 2001.)

Digitalna Elektronika (Uroš Peruško) 50 kuna

Harry Potter and the Order of the Phoenix 60 kuna (hardcover)
http://www.bloomsbury.com/childrens/Boo ... 0747551003

Apocryphtum
22.01.2011., 18:19
Ljudi, molim vas pomagajte. Da li neko zna da li je knjiga Georga Carlina - Braindroppings prevedena na hrvatski jezik. Ako zna neka odma napise gdje se moze kupiti/naruciti. Ako nije prevodjena, da li neko zna neki dobar nacin da se knjiga naruci iz vana na engleskom. hvala puno

zelimguildwars
23.01.2011., 04:48
trazim godfathera na hrvatskom, jel tko zna link il ako ima negdje za kupiti

VeronikaN
23.01.2011., 14:34

Kum-a?
Kojeg?
Tri su do sada prevedena!

PS. potraži u antikvarijatima,svakako počni s prvim Kumom!

VeronikaN
23.01.2011., 14:41
našla sam nešto...zanima me samo kakve su knjige Zajedno Protiv Zločina, Tajna Plavog Vlaka, Posljednja kuća. Ako neko imaa komentarček.

Sve su njene knjige dobre!
Jer se bazira na pameti,bez tehničkih pomagala.
Agatha je Agatha...:mig:
Tko je voli,voli sva njena djela!
Ne brini,nećeš promašiti... lijepo ih upakiraj,dodaj 5 pusica i dečko bu presretan
Inače,ovisi o čitaču samom koju će preferirati.
Ja osobno naginjem onima najstarijima( napr. ubojstvo u Orient Ekspresu)

Original Doll
23.01.2011., 16:09

algoritam ima 100 posto!
sad je akcija za te naslove za 29 kuna ako kupis 2 dobis jos 1 gratis, ali je do isteka zaliha pa pozuri!!!!!!!!!!!

http://www.algoritam.hr/?m=1&p=proizvodi&Korak=btrazilica&trazi=mario+puzo&q=i

gwendolynD
23.01.2011., 17:58
Tražim knjigu!

Cher: The first time
paperback ili hardback, 1998.

Ako ju je netko vidio igdje u ponudi molim dojavu!
Hvaaalaaa!:cerek:

rose medder
23.01.2011., 20:37
trazim bajke od disneya, starije izdanje, crvenu, zelenu, plavu i narandjastu.... molim vas javite mi ako nesto nacujete ili ih prodajete, dugo ih vec trazim

GlupiNick
23.01.2011., 22:35
Tražim/kupujem/želim na poklon knjigu Where eagles dare, Alistaira MacLeana, na hrvatskom.

Bump! :)

NikaMo
24.01.2011., 18:13
Dubravko Jelačić Bužimski-Surove kazališne priče
Prodajem(oko cijene se dogovorimo)

Jozo Laušić-Jarm -
H.Courths.Mahler-Siroče
Emil Zola -Lurd
Harold Robbins-Baštinici
Herve Bazin-Guja u šaci
Turgenjev-Lovčevi zapisi
Zola-Germinal
Balzac-Eugenie Grandet
Poe-Crni mačak
Kafka-Proces,Preobražaj
Nabukov-Lolita
S.Bellow-Herzog
V.Barbijeri-Epitaf carskog gurmana
Segal-Ljubavna priča
A.Šenoa-Seljačka buna
Irwin Shaw-Mladi lavovi
Život nastaje iz života

KUPUJEM knjige SUE TOWNSDEND o Adrianu Moleu

mai14
24.01.2011., 20:26

možeš to naručiti preko tisak medije ...

http://www.tisakmedia.hr/izdavaci/znanje/evergreen/sjecanja_jedne_gejse

Saha
24.01.2011., 22:00
Prodajem u kompletu za 435 kn ili mijenjam po vašem izboru.

Dreamweaver 4
Office 2000
Mentalni izazov IQ 500 zadataka
Poslovni i protokolarni engleski
Vođenjem do uspjeha – Colin Turner
Kako se uspješno prodati – Saša Petar
Biblija vrhunske forme – Earl Mindell
Praktični Feng Shui – Richard Craze
Reiki iscjeljivanje – Carmen Fernandez
Izreke koje su promijenile svijet
Ples promjene - Peter M. Senge

*petrunjela*
26.01.2011., 11:19
TRAŽIM KNJIGU SA BAJKAMA! ponude na pp

mai14
27.01.2011., 08:31
Na Plavoj šapi na aukciji se upravo prodaju ove knjige i to po vrlo povoljnim cijenama:

http://www.forum.hr/showthread.php?t=612936

Knjiga Mary Higgins Clark: "Anastazijin sindrom" (meki uvez)
Agatha Christie: "Božić Herculea Poirota" (tvrdi uvez)
Alfred Hitchcock: "Priče za nesanicu" (tvrdi uvez)
Mickey Spillane: "Poljubac smrti" (tvrdi uvez)
Georges Simenon: "Maigret i žrtva iz Seine" (tvrdi uvez)
Gabriel Garcia Marquez: "Sjećanje na moje tužne kurve" (meki uvez)
Kahlil Gibran: "Prorok" (meki uvez)
Jurica Pavičić: "Kuća njene majke" (meki uvez)
Julijana Matanović: "O čemu ti to govoriš?" (meki uvez)
Dr. Vanja Grbac Gredelj: "Hrvatska kuharica u zoni" (meki uvez)

501 must-read books (tvrdi uvez, na engleskom jeziku)
David Icke: "Children of the matrix" (meki uvez, na engleskom jeziku)
Dan Brown: "The DaVinci code" (meki uvez, na engleskom jeziku)
Dan Brown: "Angels and demons" (meki uvez, na engleskom jeziku)

Borko Boranić Tiberije: "Samoborski huncuti"
Knjige: "Detoksikacija" i "Stop debljanju"
Dječja Biblija (nova)
Knjiga: "Snovi - kako ih pamtiti i tumačiti"

Stephen King: "Dolores Claiborne"
Mary Higgins Clark: "Meni pripadaš"
Agatha Christie: "Božić Herculea Poirota"
Jules Hardy: "Gospodin Candid"

Disney: "Dama i Skitnica"

Enciklopedija mediteranske kuhinje - 1. Predjela (445 str.)
Marija i Zdenko Šenoa: "Biskupski sladopek" (recepti)
Ana Ugarković: "Danas kuham 2"
Jamie Oliver: "Jamiejeva Italija"
Škola kuhanja 10 (jela s toplim i hladnim preljevima)

Joann Fletcher: "Drevni Egipat"
O vinu

Ivana Brlić-Mažuranić: "Priče iz davnine 1" ("Sunce djever i Neva Nevičica" i "Jagor")
Antoine de Saint-Exupéry: "Mali princ"

Michigan 24/7 (fotke iz svakodnevnog života države Michigan; 190 str.)
Leksikon radija i televizije (780 str.)
Biblija - očima velikih slikara
Duško Deković: "Muškarac u kuhinji" (recepti za neznalice - početnike)

Knjiga "Cats" (tvrdi uvez; nova; 90 str.)
Knjiga "Dogs" (tvrdi uvez; nova; svih 340 FCI pasmina u dva sveska po 350 str.)

Vanessa25
27.01.2011., 09:53
Tražim knjige - trilogija Nasljeđe (hrvatski) - christopher paolini
Ako netko ima a da mu ne treba molim ponudu na pp! :mig:

kpavli
27.01.2011., 13:00
znam da je tu netko nedavno spominjao da traži parfem i sjećanje jedne gejše...imate ih u profilu, sjećanje jedne gejše za 39,90 kn ..a parfem za 60 kn :)

Valentina_Na
27.01.2011., 13:44
tražim
C. Paolini, treću knjigu : Vatra
Ken Follett, Stupovi zemlje knjiga druga
Tad Williams, što god imate ponudite
Knjige moraju biti u odličnom stanju!

marre30
27.01.2011., 14:12
i dalje u prodaji moje knjigice
http://public.fotki.com/Marinna-M/knjige/
Kupujem drugi i treći dio Larssona

mario 05
27.01.2011., 23:39
i dalje tražim zna li tko hrvatski prijevod Daljinski upravljač(17. veljače 1998)
Kriza Četiri(22. kolovoz 2000)
Firewall(5. listopada 2000)
Zadnji Light(1. listopada 2001)
Dan oslobođenja(1. listopada 2002)
Dark Winter(3. studeni 2003)
Deep Black(1. studenoga 2004)
Agresor(1. studeni 2005)
Ustuknuti(6. studeni 2006)
Unakrsna vatra(12. studeni 2007)
Brute force(3. studeni 2008)
Exit Wound(5. studeni 2009)
Čas napada(25. studeni 2010)

mario 05
27.01.2011., 23:40
tražim hrvatski prijevod Daljinski upravljač(17. veljače 1998)
Kriza Četiri(22. kolovoz 2000)
Firewall(5. listopada 2000)
Zadnji Light(1. listopada 2001)
Dan oslobođenja(1. listopada 2002)
Dark Winter(3. studeni 2003)
Deep Black(1. studenoga 2004)
Agresor(1. studeni 2005)
Ustuknuti(6. studeni 2006)
Unakrsna vatra(12. studeni 2007)
Brute force(3. studeni 2008)
Exit Wound(5. studeni 2009)
Čas napada(25. studeni 2010)

mario 05
27.01.2011., 23:42
hrvatski prijevod 2003 Osvetnik
2006 Afganistanski
2010 Cobra

mario 05
27.01.2011., 23:44
tražim pisce o zaljevskom ratu,afganistanu,SAS,

Jolly
28.01.2011., 21:20
http://i52.tinypic.com/1sdwzb.jpg

Trinaesta priča - Diane Setterfield - 10kn
Dnevnici Carrie Bradshaw - Candace Bushnell - 10kn
Ne puštaj me - Harlan Coben - 10kn
Pali anđeo - Lauren kate - 10kn
S drugim muškarcem sve će biti bolje - Eva Heller - tvrdi uvez - 30kn
Posveta - Nicola Kraus, Emma McLaughlin - 30kn
Život na visokoj peti - Lana Biondić - 30kn
Shopingholičarka u inozemstvu - Sophie Kinsella - 30kn
Kako se rješiti Matthewa - Jane Fallon - 30kn
Maturalne večeri iz pakla -više autora, između ostalih i Stephanie Meyer -35kn
Dadilja se vratila - Nicola Kraus, Emma McLaughlin - 35kn

sve su knjige očuvane

velikibrojevi
29.01.2011., 16:28
Prodajem, ponudite cijenu:
Pomorski leksikon, 1990, 1 izdanje
Čukman, Bolt: C++ kroz primjere
Babić, Finka-Moguš, Hrvatski pravopis
Rječnik historije države i prava
Rječnik latinskih pravnih izraza
Sapunar: Osnove znanosti o novinarstvu
Puškarić: Latinska Amerika
Boris Farkaš: Radiestezija u primjeni
Mahamudra (veliki pečat praznine)
Philip Roth: Portnoyeva boljka
Aldous Huxley: Kontrapunkt

Poklanjam uz kupnju:
Follereau: Knjiga ljubavi
Dragoslav Nikolić: Sumrak genijalaca
Yoga u svakodnevnom životu, 1 dio, lekcije 1-6, kopija
Research for Europe, A selection of EU success stories
Enciklopedija likovnih umjetnosti, 3 i 4 svezak

Zamjene dobrodošle, dogovori oko popusta na količinu također :D

Meravigliosa Creatura
29.01.2011., 17:49
Dosta mi je hitno. Voljela bi da je knjiga ušćuvana, cijena nije bitna...

Jon Butler i Bruno Vincent

Imaju li mravi anuse?

:cerek::cerek:

http://www.mvinfo.hr/images/proizvodi/proizv4297.jpg

LLme
29.01.2011., 18:06
Koju biste knjigu o drugom svjetskom ratu preporucili za poklon prijatelju?

Original Doll
29.01.2011., 18:15
zna netko di se mogu kupiti starija izdanja jutarnjeg lista http://jutarnjiklub.com/kategorija/Povijesni+romani/1 u zagrebu? postoji mozda tamo neki shop? :ne zna:

akkyra
30.01.2011., 00:02
da li neko ima knjige "dervis i smrt", "povratak filipa latinovica", "skretnice", "ne tuguj bronzana strazo", "gospodjica" na NJEMACKOM JEZIKU???

twilightgirl
30.01.2011., 11:53
jel zna netko gdje ima za kupit pali andjeo od lauren kate? jel ima jos gdje na kiosku za 20 kn?

F.C.B.
30.01.2011., 12:21
Dajte mi preporuku sto procitati sljedece.. Neki spijunski triler bi bio ok..

Zadnje dvije sto sam procitao su Finderova Paranoja i Kolimski visovi od Davidsona.. To su neke smjernice :-) Puno hvala!

red_shrike
30.01.2011., 12:22
Zanima me da li ima neki imdb ekvivalent za knjige?

Mysterious girl
30.01.2011., 13:39
Preporučite mi neku lakšu, kraću knjigu (bilo koje tematike, samo da nije SF i ljubić :D) strano, domaće...ista stvar :)

borntobewinner
30.01.2011., 14:03
Zanima me da li ima neki imdb ekvivalent za knjige?

www.shelfari.com, recimo?

Original Doll
30.01.2011., 14:19
www.shelfari.com, recimo?

to sam i ja htjela preporuciti. ja tamo sve nadjem :)
neki koriste i goodreads.com, ali shelfari mi je laksi za koristenje :top:

red_shrike
30.01.2011., 14:25
Puno hvala!

leptirica_1983
30.01.2011., 15:11
http://i52.tinypic.com/1sdwzb.jpg

Trinaesta priča - Diane Setterfield - 10kn
Dnevnici Carrie Bradshaw - Candace Bushnell - 10kn
Ne puštaj me - Harlan Coben - 10kn
Pali anđeo - Lauren kate - 10kn
S drugim muškarcem sve će biti bolje - Eva Heller - tvrdi uvez - 30kn
Posveta - Nicola Kraus, Emma McLaughlin - 30kn
Život na visokoj peti - Lana Biondić - 30kn
Shopingholičarka u inozemstvu - Sophie Kinsella - 30kn
Kako se rješiti Matthewa - Jane Fallon - 30kn
Maturalne večeri iz pakla -više autora, između ostalih i Stephanie Meyer -35kn
Dadilja se vratila - Nicola Kraus, Emma McLaughlin - 35kn

sve su knjige očuvane

bok!! jel prodano što od kniga? mene zanima dnevnici carrie bradshaw.

Sakura
30.01.2011., 16:43
Svi koji žele pročitati nešto dobro na engleskom, a imam zaista raznovsnih žanrova, nek bace pogled:

http://public.fotki.com/Knjige/knjige-prodaja/

trenutni hit su Skandinavci, a ja ih imam nekoliko:
http://i56.tinypic.com/2entc1k.jpg

na više kupljenih naslova popust i/ili besplatna poštarina!:)

rose medder
30.01.2011., 19:28
[QUOTE=Razlivena Tinta;24452025]Lucía Etxebarria; Sasvim obična ljubavna priča.... bila je naravno o ljubavi.... davno sam je citala, nemogu ti prepricati radnju , ali svidjela mi se... u mojim zabiljeskama imam zvijezdicu:mig:

Frédéric Beigbeder; [B]Ljubav traje tri godine, njegove su mi sve knjige super.....

Carlos Ruiz Zafón; [B]Sjena vjetra,ja sam imala dojam da je ovo knjiga ratne tematike... ali prevarila sam se, tema je ljubav.... krasna knjiga, tuzna....:(

Snješkaa
31.01.2011., 13:46
zna netko di se mogu kupiti starija izdanja jutarnjeg lista http://jutarnjiklub.com/kategorija/Povijesni+romani/1 u zagrebu? postoji mozda tamo neki shop? :ne zna:

pozdrav,ja ti imam dosta knjiga iz jutarnjeg,ne znam točno koje su,ali ako hoćeš mogu pogledati pa ti napisati koje imam:)

lolekibolek
31.01.2011., 16:28
Zna li tko je li preveden Swiftov A Modest Proposal? Ako jest, kako da ga nabavim, u bilo kojem obliku?

Volunteer
31.01.2011., 17:59
Prodajem

http://student-web.unizd.hr/~dpervan/books_1.gif

Po 10 kn:
Robert Ludlum: Ikarov podsjetnik
Andrija Kačić Karlin: Vatreni lakat
I.Košutić: Hrvatsko domobranstvo
Immanuel Velikovsky: Zemlja u previranju
Mato Marčinko: Muke po Bleiburgu
Tomislav Đurić: Zašto su šutjela lepoglavska zvona
Ivo Omrčanin: Mit bogova u predpovijesti Hrvatske

Po 20 kn:
Margaret Tatcher: The path to power
Henry Kissinger: Memoari

Po 30 kn:
1989.-1995. Manolić, intervjui i javni nastupi

Na sve cijene dodati poštarinu (15ak kn).
Nakon uplate na moj račun, knjigu isti ili drugi dan šaljem poštom.

asda
31.01.2011., 23:34
Tražim knjigu Waitapu od Jože Horvata !!!

Volunteer
01.02.2011., 07:16
Tražim knjigu Waitapu od Jože Horvata !!!

http://www.aukcije.hr/search.php?cat_id=0&q=waitapu ;)
jedino ćeš se morati registrirati.

asda
01.02.2011., 17:06
hvala :)

Saha
02.02.2011., 10:51
Ako koga zanima mijenjam ove knjige za neke vaše :mig:
Knjige su praktički nove i neupotrebljenje.

Efikasno programiranje na jeziku C++ - Koenig Moo
Dreamweaver 4
Office 2000

Ajde ljudi imate valjda nešto, zašto prodavat kad se možemo trampat :D

Ajmo navali narode :D

Ysony
02.02.2011., 11:45
Mozete li mi preporuciti neku knjigu koju mogu citati nakon bolnog prekida,da se stvari sloze na svoje mjesto,nesto kao o ciscenju i shvatanju nekih medjuljudskih odnosa

Volunteer
02.02.2011., 14:56
Ako koga zanima mijenjam ove knjige za neke vaše :mig:
Knjige su praktički nove i neupotrebljenje.

Efikasno programiranje na jeziku C++ - Koenig Moo
Dreamweaver 4
Office 2000

Ako bi htio mijenjati ove za neke od mojih gorenavedenih, ja sam za :)

Patlikit
02.02.2011., 16:43
Mozete li mi preporuciti neku knjigu koju mogu citati nakon bolnog prekida,da se stvari sloze na svoje mjesto,nesto kao o ciscenju i shvatanju nekih medjuljudskih odnosa

a joj:grli:
Nick Hornby: High Fidelity-dosta govori prekidima, na duhovit način, pa se podsjetiš da ipak nije sve tako crno.
Ili si uzmi biografiju neke poznate, jake ličnosti koja je prošla Scilu i Haribdu, meni pomaže kad sam jadna, malo pruži motivacije i vidiš stvari iz druge perspektive. Sretno.

SOHO_
02.02.2011., 21:16
Kupujem Mein Kampf, :mig:!

Nažalost, ne kupih ga dok ga se još moglo kupiti, pa moram ovako...

Sve ponude na PM.

Fala, :)!

Bombshell
02.02.2011., 21:24
Erich Maria Remarque-sabrana djela,novije izdanje.

velikibrojevi
03.02.2011., 09:01
nešto otišlo, nešto dodano :cerek:

Prodajem:
Pomorski leksikon, 1990, 1 izdanje, 250 kn, isključivo prodaja
Philip Roth: Portnoyeva boljka, 10 kn
Nostradamusov horoskop, 30 kn
Borges: Aleph, 15 kn

Poklanjam uz kupnju:
Follereau: Knjiga ljubavi
Dragoslav Nikolić: Sumrak genijalaca
Yoga u svakodnevnom životu, 1 dio, lekcije 1-6, kopija
Research for Europe, A selection of EU success stories
Enciklopedija likovnih umjetnosti, 3 i 4 svezak

Zamjene dobrodošle, dogovori oko popusta na količinu također

Kupujem:
Marijan Hrastinski: Konstrukcija odjeće 1 i 2
Ivka Mikulandra: Teorija krojenja
te ostale knjige slične tematike, stare Burde i sl. Idealno bi bilo kao zamjena za nešto iz albuma

Bystander
03.02.2011., 09:09
Sve knjige su meki uvez, u odličnom stanju

Lisa See – Zaljubljena Peonija 10kn
Jo Nesbo - Crvendać 10kn

Victoria Hislop – Povratak 20kn

zoran zoran
03.02.2011., 15:26
Jel postoji neki tursko-hrvatski ili hrvatski-turski rjecnik?

Nora Medica
03.02.2011., 19:58
5 prijatelja Enid Blyton
Protiv krijumičara
Protiv obalskih gusara

:w

Betty D.
03.02.2011., 20:19
Mozete li mi preporuciti neku knjigu koju mogu citati nakon bolnog prekida,da se stvari sloze na svoje mjesto,nesto kao o ciscenju i shvatanju nekih medjuljudskih odnosaJa sam pročitala jednu jedinu. Zašto muškarci više vole gadure, tako nešto.

2 dana sam s njom ležala u krevetu. Palila svjetlo samo kad je trebalo dalje čitati. Još me više zatukla u crnu zemlju jer sam vidjela koliko sam glupa, naivna i... GLUPA. Ali dobro :D

Iako, ostala sam ista. Nikako da naučim na vlastitim greškama :D

iana87
03.02.2011., 22:19
Je li netko možda pročitao Crveno i crno od Stendhala?? Kakvi su dojmovi?

LaraFabian
03.02.2011., 23:11
evet

Original Doll
04.02.2011., 01:13
pomaze ovo????

http://translate.google.hr/?hl=hr&tab=wT#

Antea
04.02.2011., 01:42
Kupujem knjige Enid Blyton 5 prijatelja,u izdanju mladinske knjige...da ne navodim sve,19 mi ih fali....javite se na pm

dotore
04.02.2011., 12:58
Kupujem knjge:
Borna Bebek - Santhana
U potrazi za Staklenim gradom -Željko Malnar, Borna Bebek

Snješkaa
05.02.2011., 03:19
prodajem komplet knjiga,100kn
http://i782.photobucket.com/albums/yy110/emilija29/Picture2248.jpg
E.Wharton-Doba nevinosti
F.S.Fitzgerald-Veliki Gatsby
R.J.Waller-Mostovi okruga Madison
F.Sagan-Dobar dan,tugo
M.Ondaatje-Engleski pacijent
A.Dumas-Dama s kamelijama
E.Segal-Ljubavna priča
J.W.Goethe-Patnje mladog Werthera

knjige po 10kn
http://i782.photobucket.com/albums/yy110/emilija29/Picture2249.jpg
N.Gordon-Iscjelitelj iz Zaragoze
A.Grandes-Malena je ime tanga
M.Walters-Kiparica i Ledana
N.Mailer-Krvnikova pjesma

http://i782.photobucket.com/albums/yy110/emilija29/Picture2253.jpg
Boccaccio-Dekameron
H.Hesse-Noćni leptir
P.Coelho-Alkemičar
G.G.Marquez-Ljubav u doba kolere
Donna Leon-Acqua alta, Ruka pravde, Venecijanski finale, Smrt u tuđini, Odjeven za smrt

Snješkaa
05.02.2011., 03:45
prodajem još knjiga

A.Šenoa-Zlatarevo zlato
A.Kovačić-U registraturi
M.Krleža-Povratak Filipa Latinovicza
V.Desnica-Proljeće Ivana Galeba
Tolstoj-Uskrsnuće
O.Wilde-Slika Doriana Graya
I.Andrić-Na drini ćuprija,Prokleta avlija
G.Schwab-Najljepše priče klasične starine 1 i 2 dio
S.Bellow-Herzog
F.Kafka-Dvorac
T.Capote-Hladnokrvno ubojstvo
J.Conrad-Srce tame
M.Lowry-Pod vulkanom
J.P.Kamov-Isušena kaljuža
M.Kovač-Vrata od utrobe
V.Nabokov-Lolita
E.M.Forster-Put do Indije
J.M.Coetzee-Sramota
M.Proust-Put k Swannu
I.Calvino-Ako jedne zimske noći neki putnik
L.Pirandello-Pokojni Mattia Pascal
A.Gide-Krivotvoritelji novca
I.Aralica-Psi u trgovištu
G.Tribuson-Povijest pornografije
M.Jergović-Sarajevski Marlboro
D.Ugrešić-Štefica Cvek u raljama života
M.Begović-Dunja u kovčegu
I.Kušan-Toranj
I.Vrkljan-Marina ili o biografiji
A.Šoljan-Kratki izlet
V.Woolf-Svjetionik
Tolstoj-Rat i mir
Zola-Germinal
M.de Sade-Justine ili nedaće kreposti
Balzac-sjaj i bijeda kurtizana
Stendhal-Crveno i crno
V.Hugo-Zvonar crkve Notre-Dame
Ljermontov-Junak našeg doba
Kafka-Proces
T.Mann-Smrt u Veneciji
J.Austen-Emma
i još puno drugih,sve knjige su po 10kn,sve su u super stanju

Messiah
05.02.2011., 15:40
ha ha, a pazi ovo, dobra fora. Dobiješ besplatno knjigu ako kupiš tinte za printer. Ovi prodaju stvari tipa zamjenske tinte, toneri, punjenje, refill

http://www.optioffice.net/index.php?option=com_content&view=article&id=105&Itemid=165

Original Doll
05.02.2011., 15:43
ha ha, a pazi ovo, dobra fora. Dobiješ besplatno knjigu ako kupiš tinte za printer. Ovi prodaju stvari tipa zamjenske tinte, toneri, punjenje, refill

http://www.optioffice.net/index.php?option=com_content&view=article&id=105&Itemid=165

kaj ces. vjerojatno se kompenziralo, pa covjek ima na lageru :D
zakaj ne iskoristit da privuce kupce malo :)

aaatina
05.02.2011., 18:30
Prodaje li netko knjigu "Stupovi zemlje" (Ken Follett)-drugi dio. Po nekoj razumnoj cijeni,nije mi bitno stanje knjige,samo da su sve stranice na broju

majajahr
06.02.2011., 18:54
Kupila bi Pali andjeo, mozemo li se dogovoriti?

majajahr
06.02.2011., 19:01
Da li itko prodaje knjigu Pali anđeo od Lauren Kate?

nehljudova
06.02.2011., 23:27
Tražim "Braću Karamazove" od Dostojevskog i "Majstora i Margaritu" od Bulgakova. Ima li tko za prodati? Javite mi privatnom porukom.

nehljudova
07.02.2011., 16:38
Tražim i Emmu Bovary od Flauberta ako netko prodaje.

nehljudova
07.02.2011., 18:33
Tražim i Emmu Bovary od Flauberta ako netko prodaje.

Ispravak: Madame Bovary od Flauberta.

kowalski
07.02.2011., 21:50
Pozdravljam svekoliko forumsko čitateljstvo!

Tragam za jedno od ove dvije knjige, ali obavezno englesko izdanje;

Philip K Dick; Do androids dream of electric sheep (Blade runner)
Marc Norman & Tom Stoppard: Shakespeare in Love: A Screenplay

Dakle, s obzirom da mi treba za ispit, kupujem, posuđujem, primam na dar...kako god Vam drago! :)

TicTac13
08.02.2011., 00:17
Molim vas bi li mi netko ovako od prve po svom ukusu mogao preporučiti neko djelo sa intrigantnim ženskim likom koji ima monologe koji bi bili zanimljivi za odglumiti.
Samo da nije Anna Karenjina ili Madame Bovary. :kava:

U igri mogu biti bilo kakve situacije/osjećaji; obitelj, brak, ljubav :cerek: , sreća, nesreća, psihički problemi, svađe :mad: , egoizam , sebičnost :o , naivnost, što god...

Svaka ideja je dobrodošla! :top:
Puno hvala!

Captain Subtext
08.02.2011., 11:43
Pozdrav svima, tražim knjige od Niccole Ammanitija, ali na talijanskom. Jel zna možda netko ima li u Profilu ili Algoritmu u Zagrebu? Nisam u Zg-u često pa da ne gubim vrijeme ako nema :)

Tragam za jedno od ove dvije knjige, ali obavezno englesko izdanje;

Philip K Dick; Do androids dream of electric sheep (Blade runner)
Marc Norman & Tom Stoppard: Shakespeare in Love: A Screenplay

Dakle, s obzirom da mi treba za ispit, kupujem, posuđujem, primam na dar...kako god Vam drago

Pretpostavljam da je to za CPE ispit? Položila prije mjesec dana, i iskreno ne trebaš uopće raditi zadane tekstove, lakše ti je bez njih. Nabavila sam sebi te dvije knjige, ali su u pdf-u, ako ti je to ok javi pa ti mailam.

Martian7
08.02.2011., 12:03
Pozdrav svima, tražim knjige od Niccole Ammanitija, ali na talijanskom. Jel zna možda netko ima li u Profilu ili Algoritmu u Zagrebu? Nisam u Zg-u često pa da ne gubim vrijeme ako nema :)
Ima u Algoritmu njegovih knjiga na talijanskom. Ako treba, mogu ti pogledati i koje naslove imaju.

ilmarion
08.02.2011., 12:59
Prodajem "Vodič kroz opere",
SF časopise Sirius (200tinjak brojeva),
Asterixe Hr izdanje (11 brojeva u kompletu)!
Greg Bear "Eon"
Devet prinčeva ambera (10 knjiga)
A. Clarke "Kraj dijetinstva"

Captain Subtext
08.02.2011., 13:36
Martian7 puno ti hvala na info, ako slučajno budeš u blizini javi koje knjiga imaju, ali svakako ću navratit tamo kad budem u Zg:)

ilmarion
08.02.2011., 17:37
PRODAJEM

1. Četri iza ponoći= Knjižnički policajac i i Sunov pas
2.Potrebne stvari 1 i2
3.Vreća kostiju

ana_2606
08.02.2011., 17:45
kupujem:
myst - knjiga atrusova
myst - knjiga ti'anina
myst - knjiga d'nia

i dalje tražim bilježnica robija k. - viktor ivančić, izdanje feral tribune

hvala!

Elöise
09.02.2011., 10:02
kupujem:
myst - knjiga atrusova
myst - knjiga ti'anina
myst - knjiga d'nia

hvala!

Samo elektronička verzija, ali ako ti pomaže:

http://www.4shared.com/dir/dw-6AwSM/sharing.html

:mig:

Devil inside
09.02.2011., 10:18
Tražim Doručak u krevetu SEP,ako netko ima za prodati.Može na pm.

ana_2606
09.02.2011., 11:34
Samo elektronička verzija, ali ako ti pomaže:

http://www.4shared.com/dir/dw-6AwSM/sharing.html

:mig:

wow, hvala ti! javio mi se netko za myst, al mislim da ću malo prokopat po onom :D :s

Elöise
09.02.2011., 12:06
wow, hvala ti! javio mi se netko za myst, al mislim da ću malo prokopat po onom :D :s

No problem! :mig:
I ja kopam, još od jutros, koliko stignem. :D Pogledaj temu "Besplatne knjige na netu" ili tako nešto, ima linkova za e-knjige. Stvarno se svašta može naći.
Pronašla sam i Zagorku. :cerek:

Bystander
09.02.2011., 13:04
Sve knjige su meki uvez, u odličnom stanju

Prodano : Zaljubljena Peonija i Crvendać
Dodano : Agatha Christie - Smrt na Nilu 15kn

Victoria Hislop – Povratak 15kn

NikaMo
09.02.2011., 13:14
Kupujem knjige:
Sue Townsend: Novi jadi Adriana Molea
Sue Townsend: Godine kapučina (Adrian Mole)

Prodajem:(oko cijene se dogovorimo )
Dubravko Jelačić Bužimski-Surove kazališne priče

Jozo Laušić-Jarm -
H.Courths.Mahler-Siroče
Emil Zola -Lurd
Harold Robbins-Baštinici
Herve Bazin-Guja u šaci
Turgenjev-Lovčevi zapisi
Zola-Germinal
Balzac-Eugenie Grandet
Poe-Crni mačak
Kafka-Proces,Preobražaj
Nabukov-Lolita
S.Bellow-Herzog
V.Barbijeri-Epitaf carskog gurmana
Segal-Ljubavna priča
A.Šenoa-Seljačka buna
Irwin Shaw-Mladi lavovi
Život nastaje iz života

marre30
09.02.2011., 18:31
i dalje prodajem knjigice
http://public.fotki.com/Marinna-M/knjige/
i po 15 kn
http://public.fotki.com/Marinna-M/sve-knjige-15-kn/

kpavli
10.02.2011., 16:21
jel netko zna ima li u e-izdanju negdje na hrvatskom, kuća noći (lovljena, namamljena, opečena, probuđena) ..hvalaaa :)

garfield01
10.02.2011., 19:56
Htjela bih jednoj osobi kupiti knjigu psihološkog karaktera, o nadnaravnim stvarima, prošlom životu i sl. Imate li kakvu preporuku?

Saha
10.02.2011., 23:23
Ako koga zanima mijenjam jednu od ovih za knjigu Buđenje svijesti od Anthony de Mello

Elöise
11.02.2011., 08:30
Htjela bih jednoj osobi kupiti knjigu psihološkog karaktera, o nadnaravnim stvarima, prošlom životu i sl. Imate li kakvu preporuku?

B.D. Benedict - "Priča o karmi", "Trgovci dušama" i "Paralelni svijet". Beletristika, ako ti to odgovara, nikakva znanstvena proučavanja tih "pojava" ali čisto ok za čitanje. :mig:

borntobewinner
11.02.2011., 14:20
Molim vas bi li mi netko ovako od prve po svom ukusu mogao preporučiti neko djelo sa intrigantnim ženskim likom koji ima monologe koji bi bili zanimljivi za odglumiti.
Samo da nije Anna Karenjina ili Madame Bovary. :kava:

U igri mogu biti bilo kakve situacije/osjećaji; obitelj, brak, ljubav :cerek: , sreća, nesreća, psihički problemi, svađe :mad: , egoizam , sebičnost :o , naivnost, što god...

Svaka ideja je dobrodošla! :top:
Puno hvala!

Gostioničarka Mirandolina Carla Goldonija? :)
Priča o ženi u koju se zaljubljuju svi bogati muškarci, ona se igra s njima, ponižava ih, ali se ipak udaje za nekog iz svog staleža. :top:

ilmarion
11.02.2011., 19:07

"Parapsihološki fenomeni" , e sada tko je autor ne znam ali sam je davno čitao. Javim Vam!

ilmarion
11.02.2011., 22:47
1.Life of A.Einstain (Ronald W. Clarke)
2.Almanah R.Boškovića -1950-1956 , šest svezaka
3. Vrieme ,Kučera
4. Ilustrirana kratka povijest vremena , S. Hawking
5.Svemir u orahovoj ljusci, S. Hawking
6. Carev novi um, R.Penrose
7. Kaos, James Gleick

iwcchy
12.02.2011., 10:41
ima netko knjigu poezije wiliama wordsworda??? ak ne,jel zna dal se ima negdje za kupiti,hvala

ivkach
12.02.2011., 22:15
Prodajem

Mladi mjesec, Pomrčina i Praskozorje (twilight saga)..... tvrdoukoričene, hrvatsko izdanje Algoritam.... cijena za sve tri je 180 kuna sa uključenom poštarinom.... o pojedinačnim cijenama pregovaramo!

blacknarval
12.02.2011., 23:02
Tražim knjigu "ONO - drugi dio", Stephan king.

Euronymous
14.02.2011., 12:08
Može li mi netko preporučiti nešto slično knjizi "20 veličanstvenih pripovjedaka" Vladimira Nabokova?
Dakle, tražim nešto što se isto sastoji od kraćih priča zanimljivih fabula.

Hvala

kowalski
14.02.2011., 15:26
Pretpostavljam da je to za CPE ispit? Položila prije mjesec dana, i iskreno ne trebaš uopće raditi zadane tekstove, lakše ti je bez njih. Nabavila sam sebi te dvije knjige, ali su u pdf-u, ako ti je to ok javi pa ti mailam.

Da, za CPE.
Nabavio sam ih pdf u međuvremenu (uz malu pomoć sa foruma, hvala :top: ), pa sam si isprintao.
Iako, na radionici na kojoj sam bio sam skužio da će biti lakše bez njih, kao što kažeš.

Hvala!

Saha
14.02.2011., 19:40
Mijenjam, sve kombinacije moguće.

1. Efikasno programiranje na jeziku C++ Koenig Moo (90kn)
2. Dreamweaver 4 (70kn)
3. Office 2000 (50kn)
4. Mentalni izazov IQ 500 zadataka (50kn)
5. Vođenjem do uspjeha – Colin Turner (80kn)
6. Kako se uspješno prodati – Saša Petar (80kn)
7. Biblija vrhunske forme – Earl Mindell (80kn)
8. Praktični Feng Shui – Richard Craze (60kn)
9. Reiki iscjeljivanje – Carmen Fernandez (80kn)
10. Izreke koje su promijenile svijet (30kn)
11. Ples promjene - Peter M. Senge (90kn)
12. Idiot – Dostojevski (40kn) novo izdanje
13. Zločin i kazna – Dostojevski (40kn) novo izdanje
14. Oxford Practice Grammar with Answers - John Eastwood

Za sljedeće knjige;

1. Stepski vuk – Herman Hesse
2. Beskrajna ljubav jedina je istina - sve ostalo je opsjena - David Icke
3. Priče iz vremenske omče – David Icke
4. Eduard Kale - Povijest civilizacija
5. Dragan Vićanović Tajne piramida
6. Kozaci – Tolstoj
7. Anthony de Mello - Buđenje svijesti
8. Životinjska farma – Orvel
9. Proces i preobrazba – Kafka
10. Knjigu o Radiesteziji
11. Historija počinje u Sumeru –Kale (1990)
12. Počeci civilizacije – Woolley (1956)
13. ili nešto sasvim treće

Prihvaćam starija i oštećena izdanja!

bejo
15.02.2011., 04:41
Kupujem:
Veselko Tenžera: Pisma Ivani

Radoznala naranča
15.02.2011., 12:50
prodajem (cijene nudite sami na PM):

Ray Bradbury – Fahrenheit 451
Richard Brautigan – Trout Fishing in America
Albert Camus – Summer in Algiers
Joseph Conrad – Heart of Darkness
James Fenimore Cooper – The Last of the Mohicans
Charles Dickens – A Tale of Two Cities
Charles Dickens – Hard Times
Italo Calvino – If on a Winter’s Night a Traveller
Lewis Carroll – Alice’s Adventures in Wonderland
Branimir Donat – Ulderiko Donadini
Fyodor Dostoevsky – The Idiot
Bob Dylan – Tarantula
Bob Dylan – Writings & Drawings
Bret Easton Elis – Lunar Park
George Eliot – Adam Bede
George Eliot – Silas Marner
J. Meade Falkner – Moonfleet
Penelope Eckert / Sally McConnell-Ginet – Language and Gender
Neil Gaiman – Neverwhere
Alex Garland – Teserakt
Theodore W. Goossen – The Oxford Book of Japanese Short Stories
Ian Hacking – Mad Travelers
Mark Haddon – The Curious Incident of the Dog in the Night-time
Daniil Harms – Sasvim obične besmislice
Henry Hitchings – The Secret Life of Words
Benjamin Hoff – The Tao of Pooh
Bohumil Hrabal – Too Loud a Solitude
Bohumil Hrabal – Total Fears
Henry James – Daisy Miller
Jerome K. Jerome – Three Men on the Bummel
Raj Kamal Jha – If You Are Afraid of Heights
Franz Kafka – The Great Wall of China
Franz Kafka – The Trial
Janko Polić Kamov – Isušena kaljuža
Rudyard Kipling – Kim
Gabriel García Márquez – The General in His Labyrinth
Gabriel García Márquez – Innocent Eréndira and Other Stories
Gabriel García Márquez – Leaf Storm
Mike McCormack – Crowe’s Requiem
Mike McCormack - Getting it in the Head
Mike McCormack – Notes from a Coma
Henry Miller – On Writing
Yukio Mishima – Acts of Worship
Yukio Mishima – Thirst for Love
Haruki Murakami – After Dark
Haruki Murakami – After the Quake
Haruki Murakami – Blind Willow, Sleeping Woman
Haruki Murakami – Dance, Dance, Dance
Haruki Murakami – The Elephant Vanishes
Haruki Murakami – Hard-boiled Wonderland and the End of the World
Haruki Murakami – Kafka on the Shore
Haruki Murakami – South of the Border, West of the Sun
Haruki Murakami – Underground
Haruki Murakami – What I Talk About When I Talk About Running
Haruki Murakami – A Wild Sheep Chase
Haruki Murakami – The Wind-up Bird Chronicle
Vladimir Nabokov – Lolita
E. Nesbit – The Railway Children
Kakuzo Okakura – Knjiga o čaju
Karl Pilkington – Karlology
Robert M. Pirsig – Zen and the Art of Motorcycle Maintenance
Edgar Allan Poe – Spirits of the Dead: Tales and Poems
Edgar Allan Poe – Selected Poems / Izabrane pjesme (dvojezično izdanje Matice Hrvatske)
Terry Pratchett – Making Money
Jay Rubin – Haruki Murakami and the Music of Words
Will Self – The Book of Dave
William Shakespeare – The Complete Works of
David Shrigley – Ants Have Sex in Your Beer
Aleksandr Solzhenitsyn – The Gulag Archipelago
Sun Tzu – Umijeće ratovanja
Robert Louis Stevenson – A Child’s Garden of Verses
Bram Stoker – Dracula
Peter Pericles Trifonas – Umberto Eco in nogomet
Walt Whitman – Leaves of Grass
Oscar Wilde – The Happy Prince and Other Stories
Oscar Wilde – The Importance of Being Earnest
Oscar Wilde – The Picture of Dorian Gray
Virginia Woolf – Mrs Dalloway
Émile Zola – Nana
The Kamasutra of Vatsyayana
Vladimir Devidé – Japan
Steven Roby – Black Gold: The Lost Archives of Jimi Hendrix
Jeff Bench / Daniel O’Brien – Pink Floyd’s The Wall
Roni Sarig – Tajna povijest rocka
Trevor Dann – Darker Than the Deepest Sea: The Search for Nick Drake
Patrick Humphries – The Biography of Nick Drake
Irving L. Sablonsky – American Music
Banksy – Wall and Piece
Ripley’s Believe It or Not
The Brothers Grimm – The Complete Fairy Tales
John A. Love – Penguins
Karl Coryat / Nicholas Dobson – The Frustrated Songwriter’s Handbook
Kahlo i Dalí iz Taschen kolekcije
Antropologija za početnike
Kaos za početnike

Kelly17
16.02.2011., 16:58
Prodajem knjige cijene na PM

Orljava neka iz nekada rijeka-Željko Muljević
EU for you-Kako funkcionira Europska unija
alati i strojevi u obradi drva 2

ana_2606
16.02.2011., 17:33

naručiš onlajn, besplatna dostava --> http://www.tisakmedia.hr/knjige/svjetska_knjizevnost/horor_roman/ono_2_dio

kredenac
16.02.2011., 19:26
Zna li neko odakle se može skinuti na našem jeziku priča Yukio Mishime - Patriotizam??? Ako ima neko link please..???

Isadora Cadaver
16.02.2011., 21:44
Tko je pročitao Sašenjku?
Uzela sam ovaj mjesec Hectora i Put soli, a sad nešto tu čitam da je Sašenjka super, pa me zanima još mišljenja.... možda i nju još ugrabim :misli:

sputnjik
17.02.2011., 10:20
Tko je pročitao Sašenjku?
Uzela sam ovaj mjesec Hectora i Put soli, a sad nešto tu čitam da je Sašenjka super, pa me zanima još mišljenja.... možda i nju još ugrabim :misli:

Slobodno ugrabi! Nećeš požaliti!:top:

hsfi
17.02.2011., 10:58
Kupujem Život i alkemiju kristala, ponude molim na PP.

Dead Souls
17.02.2011., 19:49
Kupujem 2. i 3. dio trilogije Milenium Stiega Larssona. Ponude na PP! :mig:

Isadora Cadaver
17.02.2011., 20:17
Slobodno ugrabi! Nećeš požaliti!:top:

Opet ti :D
tvoj sam komentar o Sašenjki i pročitala pa me zainteresirala, ali sam se nadala da je još netko pročitao

Kelly17
18.02.2011., 10:23
prodajem veliki kuharski priručnik ponude na pm

Original Doll
18.02.2011., 13:14
info!
Algoritam Varaždin ima gomilu starijih naslova po 19,90, ukljucujuci Pali andjeo, Kci cuvara uspomena, Drhtaj, Omerta, Egzorcist, Jedan dan, Djeveruse, Crvendac, Moskovska pravila, Ljubavnica rima, Raskol, Zovem se sjecanje, Vitez templar .........

znam da ljudi masovno traze Pali andjeo, pa potrazite u najblizem algoritmu :mig:

marre30
18.02.2011., 14:58

također kupujem

ilmarion
18.02.2011., 19:13
Prodajem;

1.Zlo pod Suncem
2.Poirot istražuje
3.Najavljeno umorstvo
4.Velika četvorka

knjige su tvrdi uvez, Mladinska knjiga, u vrlo dobrom stanju!

I od Borisa Pasternaka ="Dokrot Živago"

rahela7
18.02.2011., 20:00
zanima me ako je netko čito koliko dijelova ima jadranka od marije jurić zagorke pošto negdje piše 7 negdje 12 a na mjestima piše 2 i u knjižnici imaju samo 2 za posudit

odeta
18.02.2011., 21:10
zanima me ako je netko čito koliko dijelova ima jadranka od marije jurić zagorke pošto negdje piše 7 negdje 12 a na mjestima piše 2 i u knjižnici imaju samo 2 za posudit

jadranka je samo jedna knjiga.

e-labelo
18.02.2011., 22:40
Pozdrav,

Prije nekih 15ak godina sam čitao neke knjige koje su bile na pisane na način da kada se dođe do kraja nekog odlomka koi definira neki dograđaj čitatelju se daje na izbor da odluči kako će knjiga nastaviti radnju i u odnosu na odluku se skakalo na određenu stranicu u knjizi.

Mislim da je bilo nekih 10ak knjiga u toj kolekciji, bile su prevedene na hrvatski i mislim da su bile pustolovne.

Pošto je to bilo davno i ja sam zaboravio koje su to knjige da li tko zna možda koje bi to knjige mogle biti?

Hvala,

ana_2606
19.02.2011., 00:37
Pozdrav,

Prije nekih 15ak godina sam čitao neke knjige koje su bile na pisane na način da kada se dođe do kraja nekog odlomka koi definira neki dograđaj čitatelju se daje na izbor da odluči kako će knjiga nastaviti radnju i u odnosu na odluku se skakalo na određenu stranicu u knjizi.

Mislim da je bilo nekih 10ak knjiga u toj kolekciji, bile su prevedene na hrvatski i mislim da su bile pustolovne.

Pošto je to bilo davno i ja sam zaboravio koje su to knjige da li tko zna možda koje bi to knjige mogle biti?

Hvala,

ja sam imala (ili još negdje imam) snjeguljicu i pepeljugu po tom principu. a znam da je bilo još priča iz te serije. da nije to to možda? jer baš nisam naišla na puno knjiga rađenih na taj način...

Bystander
19.02.2011., 06:13
Pozdrav,

Hvala,

Hm, to mi zvuči poznato. Mislim da sam ja imala Petra pana, ali stvarno nisam sigurna :misli:

rahela7
19.02.2011., 22:21
jadranka je samo jedna knjiga.

ja u knjižnici posudila prvi i drugi dio kak je jedna

odeta
19.02.2011., 23:00
ja u knjižnici posudila prvi i drugi dio kak je jedna
moja je samo jedna knjiga

Original Doll
19.02.2011., 23:05
pa ovisi o izdanju, svi recimo imaju Anu Karenjinu u 2 dijela, a ja u jednom :mig:

Sunovratka
20.02.2011., 04:09
Kupujem knjigu GRMUŠA koju je napisao turski pisac REŠAT NURI GUNTEKIN
- prijevod na hrvatskim ili srpski. Može I ELEKTRONSKA VERZIJA.
Unaprijed hvala svima koji mi mogu pomoći.

k!ka
20.02.2011., 13:52
Prodajem :

Jane Eyre - Charlotte Bronte
447 str, izdavač Penguin books
http://img607.imageshack.us/img607/894/dsc00025i.th.jpg (http://img607.imageshack.us/i/dsc00025i.jpg/)

Nije čitana, kao nova, ima samo na unutrašnjoj strani korice napisano ime i mj/god.

cijena: 15kn + 6kn poštarina

iana87
20.02.2011., 13:58
Pozdrav,

Hvala,

To ti je knjiga vremenski stroj. Nikakvi Petri Panovi, Snjeguljice i slično :)

http://www.aukcije.hr/item.php?id=1128226

iana87
20.02.2011., 14:01

Imaš u Algoritmu za 29,90. Meki uvez

Original Doll
20.02.2011., 14:09

nisam ni znala da to postoji! :)

iana87
20.02.2011., 14:37
Ma samo pitaj vrsnu poznavateljicu knjiga za djecu i mlade :)

Pirgavi
20.02.2011., 16:07
Kupujem znanstvenu fantastiku

motovun
20.02.2011., 22:34
Moja prijateljica je čula da postoji knjga "legenda o zari" zapravo ne zna naziv samo zna da je zara glavni lik pada li nekome na pamet koja je to knjiga

NikaMo
21.02.2011., 12:13
Prodajem komplet knjiga Stieg Larssona (Millenijum trilogija)
Muškarci koji mrze žene
Djevojka koja se igrala vatrom
Kule u zraku
Cijena :350kn

Lain Coubert
21.02.2011., 13:34
nikamo, taj komplet na kioscima sad dođe 150 kn ^^

NikaMo
21.02.2011., 15:39
Nije to taj komplet ...to je klasično kupljena svaka knjiga za sebe.samo ja prodajem kao komplet..Možda sam pogrješila jer sam napisala millenium trilogija.Uglavnom svaku knjigu sam platila oko 170kn

Saha
21.02.2011., 18:31
1. Efikasno programiranje na jeziku C++ Koenig Moo (90kn)
2. Dreamweaver 4 (70kn)
3. Office 2000 (50kn)
4. Mentalni izazov IQ 500 zadataka (50kn)
5. Vođenjem do uspjeha – Colin Turner (80kn)
6. Kako se uspješno prodati – Saša Petar (80kn)
7. Praktični Feng Shui – Richard Craze (60kn)
8. Reiki iscjeljivanje – Carmen Fernandez (80kn)
9. Izreke koje su promijenile svijet (30kn)
10. Ples promjene - Peter M. Senge (90kn)
11. Idiot – Dostojevski (40kn) novo izdanje
12. Zločin i kazna – Dostojevski (40kn) novo izdanje
+ Canon PIXMA MP160

Mijenjam sve ove knjige za sljedeće knjige;

1. Anthony de Mello - Buđenje svijesti
2. Beskrajna ljubav jedina je istina - sve ostalo je opsjena - David Icke
3. Priče iz vremenske omče – David Icke
4. Arheologija - tragovima velikih civilizacija

Moguće raznorazne kombinacije.

Razlivena Tinta
21.02.2011., 20:50
Zna netko neku dobru knjigu o portugalskoj kulturi?

Lain Coubert
21.02.2011., 20:52
zašto pitaš, g. Tinta? :) znam ih ja sve izdane na hrvatskom ^^ a i na portugalskom, ako ga čitaš

Filis_Sa
21.02.2011., 21:53
Molim ako netko ima ovu knjigu za treći i četvrti razred (ali samo izdanje za profesore, tj. Lehrerbuch) da mi se javi na pp, treba mi 4 stranice uslikati ili skenirati.

Zahvalna :)

Tamy 21
21.02.2011., 22:54
http://img38.imageshack.us/img38/2995/kolibalightbox.th.png (http://img38.imageshack.us/i/kolibalightbox.png/)

Mnogo knjiga...javite se....

ilmarion
22.02.2011., 00:00
Prodajem!

1.Dečko, dama, kralj, špijun
2. Pravi prijatelji
3. Gorki lijek

Lain Coubert
22.02.2011., 00:01
kolko para za le carrea tražiš?

opssessija
22.02.2011., 05:33
kupujem-OLOVKA PISE SRCEM
ne mogu to nigdje na netu nac za kupit pa mozda neko ima ovdje. :)

Inanna
22.02.2011., 08:07
Tražim "Sjena vjetra" - Carlos Ruiz Zafon.

Znam, znam, izlašla je prošle godine kao Knjiga dostupna svima, ali ja ju jednostavno nisam uhvatila i sad mi je žao :tuzni:
Ako ju netko prodaje ili mi ju može nabaviti u većem Tisak Media centru neka se javi.
Unaprijed hvala :cerek:

mai14
22.02.2011., 12:27
Prodajem:

1. Aleksandar Bogunović - "Regionalna ekonomika", tvrdi uvez
2. Robinson, Eatwell - "Uvod u suvremenu ekonomiku", tvrdi uvez

- Iz kolekcije Povijest (izlazila prije nekoliko godina uz Jutarnji list):

4. dio prvi - Prapovijest i prve civilizacije
5. dio drugi - Egipat i antička Grčka
6. dio treći - Helenizam i Rimska republika (sve su tvrdi uvez)

7. Jaroslav Hašek - "Doživljaji dobrog vojnika Švejka"
8. John Grisham - "Posljednji porotnik" (obje tvrdi uvez)

Ponude na pp ili na mail: olovka14@net.hr

Saha
22.02.2011., 23:38
1. Dreamweaver 4 (70kn)
2. Office 2000 (50kn)
3. Mentalni izazov IQ 500 zadataka (50kn)
4. Vođenjem do uspjeha – Colin Turner (80kn)
5. Praktični Feng Shui – Richard Craze (60kn)
6. Reiki iscjeljivanje – Carmen Fernandez (80kn)
7. Izreke koje su promijenile svijet (30kn)
8. Ples promjene - Peter M. Senge (90kn)
9. Idiot – Dostojevski (40kn) novo izdanje
10. Zločin i kazna – Dostojevski (40kn) novo izdanje

Mijenjam ove knjige za knjigu od;

1. Anthony de Mello - Buđenje svijesti

zbs
23.02.2011., 12:19
Prodajem komplet knjiga Gordana 1-12. Knjige su u odličnom stanju.
Izdanje: Stvarnost Zagreb.Cijena 800kn.

Sakura
23.02.2011., 14:21
KUPUJEM knjigu Jedan dan (bila je ona edicija na kioscima,ali mi je pobjegla), ili ako bi mi netko kupio u Algoritmu po 20 kn?
Ujedno prodajem puno naslova na engleskom, od toga ima i skandinavskih krimica, ali i chick lita, Nick Hornbya, itd. Koga zanima, saljem link albuma na pm.

Original Doll
23.02.2011., 15:31
KUPUJEM knjigu Jedan dan (bila je ona edicija na kioscima,ali mi je pobjegla), ili ako bi mi netko kupio u Algoritmu po 20 kn?
Ujedno prodajem puno naslova na engleskom, od toga ima i skandinavskih krimica, ali i chick lita, Nick Hornbya, itd. Koga zanima, saljem link albuma na pm.

ej, javis mi se za max. pola sata jer ja idem u grad.

Razlivena Tinta
23.02.2011., 18:53
zašto pitaš, g. Tinta? :) znam ih ja sve izdane na hrvatskom ^^ a i na portugalskom, ako ga čitaš

Možeš li mi preporučiti neku dobru (na hrvatskom)?

e-labelo
23.02.2011., 21:28

Hvala iana87 na pomoći. Da to su te knjige. I sad se mogu vratiti u mladost :)

Hvala i Bystander i ana_2606 koje su također pokušale pomoći.

iana87
23.02.2011., 21:37
Jel tog više uopće ima u knjižnicama? :) Ja sam to čitala prije nekih 10ak godina... Ako ne i više :)

lexluthor84
24.02.2011., 08:04
Prodajem sljedeće knjige:
Tad Williams-Rat cvijetova i Sjenovita međa 1.
Jonathan Stroud-Bartimejeva triologija (Amulet iz Samarkanda,Golemovo oko,Ptolomejeve dveri)
Stephanie Meyers-Sumrak saga (prva tri nastavka)
Guy Gavriel KAy-Tigana
Scott Bakker-Tama koja prethodi
Harry Mulisch-Procedura
Patrick Suskind-Parfem
I prva dva nastavka Vampirske akademije na poklon.
Više informacija na pp.
Prednost onima iz Pule ili onima koji su u mogućnosti doći u Pulu.

Original Doll
24.02.2011., 13:37
ima netko da jeftino prodaje Čuvarica sestre svoje - Jodi Picoult ? ponude na PM

Nikolina_84
24.02.2011., 17:38
Ima netko iz ZG ili okolice da prodaje knjige:
Lauren Kate: Pali anđeo
Davidson: Vodoriga
?
Propustila sam ih kad su bile na kioscima i sad ih je nemoguće nabaviti.... Hvala!

mai14
24.02.2011., 17:49
Prodajem:

1. Aleksandar Bogunović - "Regionalna ekonomika", tvrdi uvez
2. Robinson, Eatwell - "Uvod u suvremenu ekonomiku", tvrdi uvez

3. Jaroslav Hašek - "Doživljaji dobrog vojnika Švejka"
4. John Grisham - "Posljednji porotnik" (obje tvrdi uvez)

Ponude na pp ili na mail: olovka14@net.hr

Dead Souls
24.02.2011., 18:18

Ponavljam ovaj oglas i još dodajem... Kupujem sve romane Miljenka Jergovića. Ponuda na PP! :)

motovun
24.02.2011., 19:28
prodaje li netko Gričku vješticu
(komplet 7 knjiga)

zbs
24.02.2011., 20:42
prodaje li netko Gričku vješticu
(komplet 7 knjiga)

Imam od Zagorke "Gordanu" 12 knjiga,ako ste zainteresirani?

motovun
24.02.2011., 21:57
Imam od Zagorke "Gordanu" 12 knjiga,ako ste zainteresirani?

ne bi Gordanu hvala na ponudi

ajmoidemo
25.02.2011., 01:01
Kupujem knjige od Frederica Beigbedera!

Ponude na PM ili 098 859 110

ajmoidemo
25.02.2011., 01:09
I jedno pitanje:)

Ako mi mozete preporucit nesto slicno kao ovaj Beigbeder...to mi je za jedno poklon iznenadenje pa da ne kupim neku pizdariju i ispadnem majmun!

Nikolina_84
25.02.2011., 10:16
Ima netko iz ZG ili okolice da prodaje knjige:
Lauren Kate: Pali anđeo
Davidson: Vodoriga
?
Propustila sam ih kad su bile na kioscima i sad ih je nemoguće nabaviti.... Hvala!

možete mi se javiti na mail: strijelcic@gmail.com

hvala!

Nefiri
25.02.2011., 11:48
Harry Potter - 6 knjiga, dakle svi dijelovi osim Princ mješanje krvi.
Knjige su u odličnom stanju, osim Plamenog pehara kojem je otpala zadnja korica,ali imam ju,pa se može zaljepiti, tvrd uvez.

Dante - Čistilište, 2 izdanje (izdana 1961) Raj, 2 izdanje (izdana 1961) Pakao, 3 izdanje (izdana 1963)
Knjige su u odličnom stanju.

Maja Lončarić - Astrologija za vrijeme koje dolazi

iz večernjeg lista 2 knjige: rak, bik - sve o tim znakovima i njihovu slaganju sa ostalima.

Ponude pošaljite na pm

Moguća zamijena za knjige o Feng Shuiu,ako je netko zaintersiran za prodaju istih,molim da se javi.
Hvala

trex
25.02.2011., 12:01
pozdrav svima, nadam se da ce mi neko od vas moci pomoci trazim i kupuje knjige: Kuća noći Namamljena 6 dio i Kuća noći opečena 7 dio

floda reltih
25.02.2011., 22:13
Grička vještica komplet iz 1987,izdanje: stvarnost zagreb,jako dobro uščuvano,ponude na pm.

floda reltih
26.02.2011., 19:15
http://www.njuskalo.hr/antikvarne-knjige/marija-juric-zagorka-komplet-gordana-oglas-2452266

silly_one
26.02.2011., 20:13
Pozdrav, zanima me postoji li negdje u Hrvatskoj da se može kupiti bilo što od Vitomira Nikolića? Obožavam ga, a nigdje ne nalazim opciju kupovine u Hrvatskoj (osim u antikvarijatu studio, gdje imaju Sunce,hladno mi je na ćirilici i nju sam već kupila tu). Ili ako znate za neki sajt gdje mogu naručiti iz neke susjedne države ovdje?
Puno hvala :)

general Martok
26.02.2011., 20:37
Može li mi netko reći kako se na hrvatskom zove engleska bajka Jack and the Beanstalk? Unaprijed hvala. :)

iana87
26.02.2011., 21:36
Može li mi netko reći kako se na hrvatskom zove engleska bajka Jack and the Beanstalk? Unaprijed hvala. :)

To ti je Mali Ivica i stabljika graha

http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=748

general Martok
26.02.2011., 21:54
To ti je Mali Ivica i stabljika graha

http://www.prijatelji-zivotinja.hr/index.hr.php?id=748

Puno hvala. :top:

Eve*
26.02.2011., 22:21
Može preporuka za knjigu?:)
Ne volim fantasy i opise krajolika, općenito opise, volim kad je težnja na priči, međuljudskim odnosima(dramatične ljubiće i pretjerivanja ne trpim) i društvenoj kritici.
Volim duhovite pričice s poukom, ali da ju ne nameću, obožavam Tomića i njegov stil u "Građaninu pokornom"

Tnx:)

Ps. Volim posebno true story based priče, al nije uvjet:)

Lain Coubert
26.02.2011., 22:35
Može preporuka za knjigu?:)
Ne volim fantasy i opise krajolika, općenito opise, volim kad je težnja na priči, međuljudskim odnosima(dramatične ljubiće i pretjerivanja ne trpim) i društvenoj kritici.
Volim duhovite pričice s poukom, ali da ju ne nameću, obožavam Tomića i njegov stil u "Građaninu pokornom"

Tnx:)

Ps. Volim posebno true story based priče, al nije uvjet:)

Fjodor Mihajlovič Dostojevski - Kockar
Fjodor Mihajlovič Dostojevski - Braća Karamazovi
Gabriel García Márquez - Sto godina samoće

i, zapravo, po ovom tvom opisu, mislim da je roman koji tražiš

Mario Vargas Llosa - Jarčevo slavlje :)

NikaMo
27.02.2011., 03:34
Prodajem knjige Stieg Larssona
Muškarci koji mrze žene
Djevojka koja se igrala vatrom
Kule u zraku

Biska
27.02.2011., 14:38
imam viška Ime ruže, izdanje koje se prije cca 7-8 godina poklanjalo uz večernjak.
dajem ga po nabavnoj cijeni :D
(platite mi eventualnu poštarinu)

Biska
27.02.2011., 23:51
Ime ruže je poklonjeno!

floda reltih
28.02.2011., 20:45
Prodajem knjigu Moć vaše podsvjesti od Josepha Murphya.

shimm
28.02.2011., 23:53
Da li netko zna da li postoji englesko izdanje ivana aralice i kako bi se moglo doci do toga ?
hvala :)

Fae
01.03.2011., 08:43
Prodajem:
Koji Suzuki: Spiral (na engleskom) - novo, nikad čitano, tvrdi uvez 50kn
Thomas Harris: Silence of the lambs (na engleskom) - novo, nikad čitano, tvrdi uvez 50kn
Barbara Taylor Bradford: Being Elizabeth (na engleskom) 35kn
Celia Rees: Vještičje dijete 20kn
Celia Rees: Žena vrač 20kn
Oriana Fallaci: Pismo nerođenom djetetu 25kn

Popust na količinu :mig:

Bystander
01.03.2011., 10:13
Knjige iz KDS kolekcije, cijena 10kn, u odličnom stanju

Cally Taylor – Nebo može čekati
Diane Setterfield – Trinaesta priča
Jane Johnson - Put soli

bella_zg
01.03.2011., 22:35
Kupujem

Bijela kraljica -Phillipa Gregory
Čovjek s dva lica - Lee Child
Protiv sjevernog vjetra - Daniel Glattauer
Put u Jeruzalem -Jan Guillou
Vitez templar - Jan Guillou
Druga sestra Boleyn - Philippa Gregory
Knjiga očeva -Miklós Vámos
Otkucaji srca - Jan – Philipp Sendker
Ja nisam serijski ubojica - Dan Wells

Pa ako netko slučajno ima duple ili je pročitao pa mu više ne treba,ponude na PM. :D

ilmarion
02.03.2011., 00:40
SF

SF časopise Sirius (200tinjak brojeva)
"Blistavi sprud" -David Brin
"Hobit"-J.R.R.Tolkien
Kronike iz Narnije "Konj i njegov dječak"
Stephen King

Četri iza ponoći= "Knjižnički policajac i i Sunov pas"
"Potrebne stvari 1 i2"
"Vreća kostiju"

KRIMIĆI

AGATHA CHRISTIE

1.Zlo pod Suncem
2.Poirot istražuje
3.Najavljeno umorstvo
4.Velika četvorka

knjige su tvrdi uvez, Mladinska knjiga, u vrlo dobrom stanju!

Borisa Pasternaka ="Dokrot Živago"

John le Carre

1.Dečko, dama, kralj, špijun
2. Pravi prijatelji
3. Gorki lijek

Popularna znanost

1.Life of A.Einstain (Ronald W. Clarke)
2.Almanah R.Boškovića -1950-1956 , šest svezaka
3. Vrieme ,Kučera
4. Ilustrirana kratka povijest vremena , S. Hawking
5.Svemir u orahovoj ljusci, S. Hawking
6. Carev novi um, R.Penrose
7. Kaos, James Gleick

SVe po sud

"Emocionalna inteligencija"-D.Goleman
"S drugim muškarcima sve će biti bolje"-Eva Heller
"Aleksandar Veliki", biografija
"Život poslije života". istraživanje fenomena tik do smrti
"Nostradamusovo proročanstvo"
Borisa Pasternaka ="Dokrot Živago"

Fluffy Ana
02.03.2011., 12:35
Ima li netko Vampir Lestat za prodaju, po mogucnosti na hrvatskom?

Snješkaa
02.03.2011., 13:30
prodajem
http://i782.photobucket.com/albums/yy110/emilija29/Picture2246.jpg
Hrvatski enciklopedijski riječnik 12 dijelova A-Ž,uz komplet još dobijete Pravopisni priručnik i Informatički enciklopedijski riječnik 2 dijela,sve zajedno 250kn,novo,zapakirano

http://i782.photobucket.com/albums/yy110/emilija29/Picture2248.jpg
komplet ljubavnih priča 100kn,idealno za poklon
E.Wharton-Doba nevinosti
F.S.Fitzgerald-Veliki Gatsby
R.J.Waller-Mostovi okruga Madison
F.Sagan-Dobar dan,tugo
M.Ondaatje-Engleski pacijent
A.Dumas-Dama s kamelijama
E.Segal-Ljubavna priča
J.W.Goethe-Patnje mladog Werthera