PDA

View Full Version : ACDSee Trial 5.0

Um
06.04.2003., 14:37
Skinuo sam ga sa PC-Chipovog CD-a, ono, rubrika pod "stalno" (tako nesto), ali ima trial 45 dana, trazio sam Crack ali ga nisam mogao naci...:(

Zamolio bih, ako ga ima netko, neka mi ga posalje na um@vip.hr, a ja cu njemu poslat ako mu treba crack za Cool Edit Pro ili Paint shop Pro 7...

Hvala!! ;)

SETRA Samoborček
06.04.2003., 19:15
To ti je trial i gotovo
Obično se triali ne crackiraju ili još nisu uspjeli crackat.(program je možda poprilično nov).

Ili još bolje , odi na kazaa i tamo traži acdsee.

Dobit ćeš poriličan popis acdseejeva 5.5 pa skini jednog ili
probaj sa crackocima od tamo.

Skidanje jednog je bolja solucija
(oko 1 mb) i još neki od tamo serial key generator i stvar je rješena!
:top:

Jango Fett
06.04.2003., 19:19
Obično se triali ne crackiraju

Odakle ti to? Trialovi se crackiraju kao i sve ostalo. Primjetio sam podjednaku zastupljenost običnih i trial programa.

Ako je novi program, treba malo pričekat sa crackovima.

SETRA Samoborček
06.04.2003., 19:23
Hebiga zabunio se ja to se demoi ne crackaju

No dobro mislim da je ipak lakše skinit s kazza (il otkud već)ful verziju, a ne tražit crack.

butters
06.04.2003., 21:57
ACDSee v5.0 PowerPack:

ACDSee v4.02 PowerPack Suite:

ACD 2DVector Pak v1.0:

ACD FotoSlate v2.0:

ACD Photostitcher v1.0:

ACD mPower Tools v1.0:

SN: **********************
ACD VideoMagic w/DivX Pro v1.0 SR-1:

LuraDoc v1.0:

Evo, ispravio sam post. Sori zbog linkova, nisam znao da je zabranjeno.

Ubuduce cu biti pobornik legalnog softwera, ove dobronamjerne kritike su mi otvorile oci :D

Jango Fett
06.04.2003., 22:06
Butters, molio bih te da što prije obrišeš svoj posljednji post jer je davanje direktnih linkova na crackove i ostali warez zabranjeno na ovom forumu kako bi se izbjegli pravni problemi. Ovo govorim u ime moderatora, kojeg u zadnje vrijeme niam ovdje vidio, pa za svaki slučaj. Ukoliko se to uskoro ne makne, ja ću zvati admina...

hvala na razumijevanju.

SETRA Samoborček
06.04.2003., 22:31
Ukoliko se to uskoro ne makne, ja ću zvati admina...

Opak si................

Ajd makni to, znam da nisi htel ništ nažao učinit, ali to se ipak
nesmije (po zakonu foruma valjda).

Eh, da mora se pazit kada se skida sa kazaa software da ne dobiješ virus, meni je baš danas worm uletio kojeg sam 5 minuta nakon toga izbacio. Upozorio sam vas...........

Jango Fett
06.04.2003., 22:36
Ma znam, nije to ništa zlobno, problem je u tome što forumaši nisu dobro obavješteni o tim zabranama. Problem ide toliko daleko da je to još diskutabilno je li to uopće zabrana, ali za svaki slučaj, ipak je ovo site koji je No.1 forum u RH, pod pokroviteljstvom itd., ne trebaju nam takvi problemčići. Zato je Um napomenuo da se crack šalje na njegov mail, a ne na forum...

AxMi-24
07.04.2003., 00:40
Mogu ja pitat sta ce ti???

Od verzije 4 je to jedan ogromni shit program. Toliko sranja ubaceno i samo ide sporije. A nijedne koristne funkcije koja nije bila jos u 3.4 verzijama.

sick_boy
07.04.2003., 12:00
Tebi je, AxMi, sve shit, nista ne valja, sve je pretrpano nekim mogucnostima i opcijama... a da se naucis koristiti iste? Mozda bi se malo prosvijetlio.

AxMi-24
07.04.2003., 14:17
sick_boy kaže:
Tebi je, AxMi, sve shit, nista ne valja, sve je pretrpano nekim mogucnostima i opcijama... a da se naucis koristiti iste? Mozda bi se malo prosvijetlio.

Ja mislim da ima optimalni level u svemu. Ajde koje to funkcije napredne ti koristis a da nemaju u 3.4 serij??? Ja nisam naso ni jednu koja mi treba a brzina je opala i jos ima hrpetina gumbica i sl samo nepregledno izgleda.

Ako hocu bas editirati sliku onda startam PS pa imam pravi program za rad a ne nekakvi buckuris.

sick_boy
07.04.2003., 14:55
A PS nema puno dugmica i super je brz, a? Za popraviti crvene oci na fotografijama savrseno moze posluziti editor u ACDSee-u, u svakom slucaju to je primjerenije rjesenje nego PS. Plus podrzava vise formata, ima inteligentnije slaganje albuma i sl.

AxMi-24
07.04.2003., 15:03
Usporedba sa PS je zbilja na nivou. Bas se nes pitam koliko dugo se bavis kantama kad nemozes ni razliku izmedju ta dva proga vidjeti.

ACDSee je za pregledanje slika. Sto znaci treba biti ultra brz i imat puno formata. To je sta je njemu glavno. Na zalost od verzije 3.4 do 5 kolicina formata se povecala za par komada (i dalje fale neki koji se srecu dosta cesto) ali je zato usporio i nakrcan nepotrebnim stvarima.

Jango Fett
07.04.2003., 15:14
AxMi, ne bih baš podcjenjivao sick boya što se znanja o softveru tiče...

ma, meni je CompuPic najbolji, ACDSee je smeće u odnosu na CompuPic...

sick_boy
07.04.2003., 15:18
AxMi. ne usporedjujem ta dva programa. Bas me zanima koliko imas godina kad ni smisao jedne prosto-prosirene recenice ne mozes shvatiti. :B
PS je no.1 za obradu fotografija/skeniranih slika. Ali ako zelis maknuti samo crvene oci, ACDSee (ustvari njegov editor slika) je sasvim dovoljan (brzi, intuitivniji i sl. za takve sitne taskove).

A ako imas makar solidan stroj, sasvim je dovoljno i brz.

Jango Fett
07.04.2003., 15:39
Tako je, ta dva programa nsiu za usporedbu.

Ja sam zadnji put koristio ACD See još kad je bio u verziji 3.0, a odonda koristim CompuPic. Sad sam nedavno opet bio stavio novi ACD See, ali nekako, baš kao što AxMi kaže, bio je prekompliciran, ne u smislu bogatstva i pretjerane šarenilosti funkcija, već u dosta kaotičnom sučelju, ali dijelom i zbog moje subjektivne procjene - ipak sam bio naviknut na CompuPic način.

Istina, za express stvari poput red-eye, te osnovnih enhancmenta digitalnih fotografija ACDSee je sasvim dovoljan, to je ipak obiteljska stvar - digitalni fotoaparati, podrška za takve formate i slično, dok ću u Photoshopu raditi tek kad budem radio neku grande stvar...

Jango Fett
07.04.2003., 15:41
hvala, butters

znao sam da si jedan od naših. sada i ti konačno shvaćaš da ti se ne isplati kupovati ilegalno, jer, zamisli, da ti ne valja CD, a već si dao 25 kn za njega, a ovako, ako daš koju tisuću više, za tu malu razliku dobivaš puno jamstvo i garantirano pravo na download updatea čak godinu dana. :rolleyes: :D

butters
07.04.2003., 16:56
Hvala jos jednom, sad mi tek postaje jasno u kakvom paklu sam zivio (smrc, kasljuc..)..
Malo je falilo da mij zivot krene stranputicom - postavljanje linkova ka ilegalnom softweru je samo pocetak, ko zna gdje bih na kraju zavrsio.
:s

sick_boy
07.04.2003., 17:06
Jango Fett kaže:
hvala, butters

znao sam da si jedan od naših. sada i ti konačno shvaćaš da ti se ne isplati kupovati ilegalno, jer, zamisli, da ti ne valja CD, a već si dao 25 kn za njega, a ovako, ako daš koju tisuću više, za tu malu razliku dobivaš puno jamstvo i garantirano pravo na download updatea čak godinu dana. :rolleyes: :D

A da ne spominjemo svakodnevno obavijescivanje o novostima u radu kompanije, te specijalne ponude koje svako malo stizu na e-mail (to se u strucnim krugovima zove spamiranje). Ma, prekrasno.

JaBitTe
07.04.2003., 17:21
koristite PM- napisi ono tko zeli da se javi, na PM,
i ovce site i vuci na broju :D
AxMi-24 kaže:
.

nemeres ti pitat :p

butters
07.04.2003., 17:21
Pisao sam proizvodjacu i poslao mu izvinjenje. Vajlda je sad u redu..
Evo sad cu da izbrisem sav ilegalni softwer sa kompa (ostace mi bios i virtualdub:D )
odoh

Um
07.04.2003., 18:06
AxMi-24 kaže:

Od verzije 4 je to jedan ogromni shit program. Toliko sranja ubaceno i samo ide sporije. A nijedne koristne funkcije koja nije bila jos u 3.4 verzijama.

Kako sta ce mi? Pa da mogu gledat slike... sve je Ok, kada imas XP (imam ga doma u Hr) ali ovdje u Otaliji imam win na tal. jeziku zbog stare, a na njemu je WinMe, a posto taj nema (tj, ima ali nema funkciju next ili previous pic, onda ti je sve jasno) neki jaci preglednik, pa sam se odlucio za ACDSee, posto sam ga i nekad imao...

A za ovaj drugi program sto pricate, nikad cuo... Trebao mi je preglednik i ACDSee mi je pao prvi na pamet i odmah sam si ga instalirao, ali me zivcira ona sranja sa "trial" pop-up windowsima i to...
Ja ovaj drugi nikad nisam probao... Jel dobar?

AxMi-24
07.04.2003., 18:34
sick_boy kaže:
AxMi. ne usporedjujem ta dva programa. Bas me zanima koliko imas godina kad ni smisao jedne prosto-prosirene recenice ne mozes shvatiti. :B
PS je no.1 za obradu fotografija/skeniranih slika. Ali ako zelis maknuti samo crvene oci, ACDSee (ustvari njegov editor slika) je sasvim dovoljan (brzi, intuitivniji i sl. za takve sitne taskove).

A ako imas makar solidan stroj, sasvim je dovoljno i brz.

Dobro je da berm ti znas sta mislis.

A ovo o dovoljno brzom stroju necu ni komentirat. Jer je tako glup komentar da je divota.

AxMi-24
07.04.2003., 18:36
Um ono o cemu se govori je da je nova verzija prenatrpana kojekakvim glupostima. (i kad smo kod toga stroj je dovljno brz da digne PS malo sporije od editora u ACDSee:u tako da...... :p)

Zato sam mislio da je bolje nabaviti verziju 3.4 ili tako neku jer je tada bio malen i brz ko munja.

butters
07.04.2003., 19:03
Definitivno je prenatrpan i dosta sporiji od starijih verzija. Nista ne nedostaje verziji 3, imam utisak da su kod novih verzija uglavnom uradjene kozmeticke ispravke, a editor je cak tezi ka koriscenje.

sick_boy
07.04.2003., 19:04
AxMi-24 kaže:
Um ono o cemu se govori je da je nova verzija prenatrpana kojekakvim glupostima. (i kad smo kod toga stroj je dovljno brz da digne PS malo sporije od editora u ACDSee:u tako da...... :p)

Pretjera ga, brate. Pa dize se bar trostruko brze od PS-a, majkumu. Ustvari, cak uopce ne vidim da se nesto strasno sporo dize, barem na mom stroju.

Cuj, Um, ne znam kakav stroj imas, ali ako si navikao na ACDSee i imas neki prosjecno brz stroj, slobodno uzmi najnoviju verziju. A mozes probati i neku alternativu, pa zakljuci sam sto je bolje.
Kod ACDSee-a jedino sto mi ide na zivce je sto ostaje u tray-u kad izadjes iz njega, ali to se, hvala bogu, da iskljuciti (Tools-Options-Browser-Continue Running in taskbar...).

butters
07.04.2003., 19:16
Imam sad na 98ici-u verziju 3 a na XP-u 5- icu a instalirao sam ACD na dosta sistema u raznim verzijama. Verzija 5 je skoro duplo sporija od trojke prilikom pokretanja, bez obzira na OS. Jednostavno vise trazi od sistema.
Ja ga imam na XP1700/256, i sporije se pokrece od recimo PaintShop-a.

sick_boy
07.04.2003., 19:23
Pa dobro, sta ja onda imam, neku turbo verziju!!! Na poslu imam pretrpani PIII 700/256 MB RAM-a, sve je uzasno sporo, ali ACDSee se dize sasvim pristojno (i to sa cca 10 prozora u pozadini od kojih je jedan JBuilder!!!). I definitivno brze od PaintShop-a Pro (verzija 7). Doma imam P4/1.8GHz/512 MB i tamo se dize brzinom svjetlosti (hoce reci trenutno, pa niti ne mogu vidjeti razliku izmedju starijih verzija i ove nove).

Eh, da, radi se o verziji 5.0, ali ne onoj try/buy/trial... nego corporate (sa serijskim brojem - mozda je to razlog, neznam).

P.S. Nisam je kupio, naravno, nego sam takvu verziju negdje dobio.

butters
07.04.2003., 19:29
OK, da ne davimo ljude vise sa tim, mozda je nesto u podesavanju samog programa. I ja imam "normalnu" peticu sa serijskim brojem, ali radi dosta sporije od ranijih verzija na nekoliko kompova na kojima sam ga instalirao. Inace mi se PSP (7.04) dize jako brzo, prakticno bez cekanja (iskljucio sam onaj dosadni prozor na pocetku).
U svakom slucaju, slozicemo se da 5-ica nije vrijedna ovolike price, zar ne? Rado cu se vratiti na trojku (cim nadjem vremena) jer od petice nema nikakve koristi.

AxMi-24
07.04.2003., 22:13
Imam ti ja ako hoces. (na svu srecu sparam zadnju dobru verziju od svakog programa) (kad smo vec kod toga ima iko PS 6??? ova 7 nesto steka sa memom ili tako nes cudno se ponasa (sporo)

butters
08.04.2003., 00:47
Hvala na ponudi, ali ja prebacujem na cd-ove sav softwer vec godianama tako da imam uglavnom sve stare verzije boljih programa.
pozdrav

Jango Fett
08.04.2003., 01:22
prebacujem na cd-ove sav softwer vec godianama

A jesu li legalni? Jer, ako nisu, loše ti se piše sinko moj... znaš kako je to danas, danas te ima, sutra te nema...

butters
08.04.2003., 01:38
ma toga se najvise i plasim - ima tu i programa koji su, kako da kazem, malo ilegalni.. valjda me nece niko zbog toga ..
ja sam poceo da se javljam svim proizvodjacima programa koje sam neovlasceno rabio predhodnih godina da bih im se izvinuo..
hoce li to pomoci?
sve do danas sam bio tako bezbrizan i razigran, ali evo i tamnih oblaka..:eek:

Um
09.04.2003., 10:41
Kao prvo, zelim zahvaliti ovim deckima sto su mi poslali mail (znaju koji su, ne zelim sada javno imenovat), jer su mi pomogli i poslali mi crakck, koji radi naravno :D , a meni se ACDSee dize dosta sporo (AxMi-24, mislim da si u pravu, one prve verzije su puno brze...), ova mi se otvori nakon nekih 20-tak sekundi (brojao sam :D :D ), ali i nije da mi nesto smeta, pricekam ja, iako mislim da mi to svaki put ide sve vise i vise na zivce...
Istina je da se Paint Shop otvara puno brze, cak duplo brze, a imam 900MHz, 128Mb...

A doma imam XP, tako da mi ni netreba nijedan takav program, jer XP ima (barem meni) odlican, brz i pregledan program za pregledavanje i listanje slika...