PDA

View Full Version : UN dijeta

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 [125] 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191

3,5djeteta
09.01.2008., 18:47
Joj meni je sutra UH day i jedva čekam kolačić za večeru..mmmmm....
Jedino me muči taj ručak i ta tjestenina...ne volim ju nikak!! Neka druga finija ideja? Kaj vi jedete osim tjestenine?

Pozdrav:w- možeš žgance(puru) sa dinstanim šampinjonima:klopa: ili njoke sa šalšom ili neki umak od povrća a glavno zaboravila si na pizzu- naravno vegetarijansku ali što ćeš više!!!:top:

Ančica
09.01.2008., 18:50
Pozdrav:w- možeš žgance(puru) sa dinstanim šampinjonima:klopa: ili njoke sa šalšom ili neki umak od povrća a glavno zaboravila si na pizzu- naravno vegetarijansku ali što ćeš više!!!:top:

Ova ideja za žgance mi se sviđa...i to sa šampinjonima...mmm...njih volim..hvala :)
i da, šampinjone mogu svaki dan, jel?

3,5djeteta
09.01.2008., 18:50
Ja sam nakon "božanskih" krpica sa zeljem - večerala kineske rezance s šampinjoni umakom(izmiksanim)-i jedva sam požvakala to rebro čokolade - vi na UH - ne zaboravite:D

3,5djeteta
09.01.2008., 18:51
Ova ideja za žgance mi se sviđa...i to sa šampinjonima...mmm...njih volim..hvala :)

Naravno, svaki osim vodenog:cerek:

Ančica
09.01.2008., 18:54
Naravno, svaki osim vodenog:cerek:

Hvala ti puno...:)
Gibam učit...uf..znate da mi je čokolada pomagala za pamćenje:flop:...šmrc...šmrc...
Pozdrav

girl13
09.01.2008., 18:56

koliko ti trebas skinut? :ne zna:

Zvjezdica86
09.01.2008., 18:57
Ajoooj...da mi se mijenjat....meni najteže pada to tijesto...a kolač jedva čekam...i to ću otić u slastičarnu na neki fini...
Nego, jel se tebi događa da te glava boli...mislim, glupo mi je pit tabletu jer znam da je od gladi..al ono...

mene boli...
ne pijem tabletu jer znam od ceg boli, pa radje odem malo van...do ducana...kupiti stvari za sljedeci dan...za menü.I tak prodje...
ah...
jesam se najela...ufff....mozda pretjerala...il cini mi se samo....
full sam puna...

3,5djeteta
09.01.2008., 19:03
Ja za sutra radim pečene jabuke punjene mljevenim orasima, i mandarine, kivi, i vrećicu badema za preko dana- bit će bakanalije:top::D

Zvjezdica86
09.01.2008., 19:03
Ja sam nakon "božanskih" krpica sa zeljem - večerala kineske rezance s šampinjoni umakom(izmiksanim)-i jedva sam požvakala to rebro čokolade - vi na UH - ne zaboravite:D

e mnei sad to predstavlja problem...
gledam tu cokoladu kraj tv-a...i neznam je kak otvorit...fuj mi je i kad ju gledam...
mozda da pricekam malo kad se sve to slegne malo...al ne moguu:mama:

Zvjezdica86
09.01.2008., 19:05
Ja za sutra radim pečene jabuke punjene mljevenim orasima, i mandarine, kivi, i vrećicu badema za preko dana- bit će bakanalije:top::D

ma ti si ko ja...
ja sam sad spremala veceru i usput rezala vockice u zdjelu za sutra...
ja cu vocnu salatu...banana, kivi, breskve, visnje...ima toga
i kupila sam si vrecicu badema za preko dana...:mig:
bit ce nam u slast

girl13
09.01.2008., 19:07
curke...koji vam je najveci uspjeh do sada?tj koliko ste izdrzale na toj djeti i skinule? :)

Ančica
09.01.2008., 19:07
koliko ti trebas skinut? :ne zna:

HM...nekih desetak kila...

3,5djeteta
09.01.2008., 19:09
e mnei sad to predstavlja problem...
gledam tu cokoladu kraj tv-a...i neznam je kak otvorit...fuj mi je i kad ju gledam...
mozda da pricekam malo kad se sve to slegne malo...al ne moguu:mama:

Ti si već prošla UN-ku pa znaš da je rebro(malo rebarce:D) obavezno- moja frizerka išla je više puta na UN-ku iza poroda pa je treći put mislila da netreba čokoladu ako pojede kolač , a završila je na hitnoj i zaraznoj zbog teške alergije- nebi ni ja vjerovala da mi to nije sama pričala:ne zna::rolleyes:

Zvjezdica86
09.01.2008., 19:11
curke...koji vam je najveci uspjeh do sada?tj koliko ste izdrzale na toj djeti i skinule? :)

ja nebi sad htjela lagat..al imala sam skoro 87, a dosla na 54, 55...
:mig:
prije godinu dana i pol...
za tocno 86 dana...
jedino sto mi je nakon toga bilo odvratno i dugo sam se privikavala...na normalnu hranu....
ono sto sam si uskracivala itd..
dugo samse privikavala na normalnu hranu....
i najvise sto mi je nedostajalo...
je "Rama" na kruhu za dorucak...
stalno sam o tom mastala...
jedem je mozda jednom tjednom...al mi i sad fali...samo to..nista drugo...
neznam zastt:ne zna:
:cry:

Zvjezdica86
09.01.2008., 19:12
Ti si već prošla UN-ku pa znaš da je rebro(malo rebarce:D) obavezno- moja frizerka išla je više puta na UN-ku iza poroda pa je treći put mislila da netreba čokoladu ako pojede kolač , a završila je na hitnoj i zaraznoj zbog teške alergije- nebi ni ja vjerovala da mi to nije sama pričala:ne zna::rolleyes:

ma znam i uvijek sam je zderala...al ne mogu sad...
fuj..jos kad vidim ono sto pise na njoj...70% cokolade..kosa mi se digne...:horor:

3,5djeteta
09.01.2008., 19:13

Ja sam u prvih 90 dana skinula 12kg- ali mi se nešto vratilo- ali unazad 3-4g sveukupno 31kg - i idem dalje:top:- strašno teško mi idu kile dolje - uglavnom jojo efekt- isprobala sam milijun dijeta ali tek s UN-kom se ne osjećam na dijeti nego sam prehranu sebe i svojih tako prilagodila.Naravno da je uvijek najteže bilo što početi - ali moji zdravstveni nalazi su najbolji poticaj nastavku:D

Ančica
09.01.2008., 19:14
Ajme koka, to je fakat puno. svaka ti čast!
Mislim na zvijezdicu, al 3,5 djeteta, ja bi tak nekih 10 do 12 kila dolje..sretno mi bilo! heh

Zvjezdica86
09.01.2008., 19:16
ja ovaj put milsi bit kojih mjesec danai tocka...
dosta sam dobila od kad sam dosla u Svicarsku i ne mogu samo pustiti da se dalje redaju kile..nema sanse

Zvjezdica86
09.01.2008., 19:21
Ajme koka, to je fakat puno. svaka ti čast!
Mislim na zvijezdicu, al 3,5 djeteta, ja bi tak nekih 10 do 12 kila dolje..sretno mi bilo! heh

ma daj ne brini se, skinut ces...
samo se nedaj...
joj jos pamtim one face kad sam sam se nakon duuugo vremena pojavila pred prijateljima...
neznam dal je to bila zavist il sta...
al face su bile ovak nesto...:eek:
hehe...
joj, kak je to lijepo....

girl13
09.01.2008., 19:22
ja nebi sad htjela lagat..al imala sam skoro 87, a dosla na 54, 55...
prije godinu dana i pol...
za tocno 86 dana...
jedino sto mi je nakon toga bilo odvratno i dugo sam se privikavala...na normalnu hranu....
ono sto sam si uskracivala itd..
dugo samse privikavala na normalnu hranu....
i najvise sto mi je nedostajalo...
je "Rama" na kruhu za dorucak...
stalno sam o tom mastala...
jedem je mozda jednom tjednom...al mi i sad fali...samo to..nista drugo...
neznam zastt:ne zna:
:cry:

e svaka cast :s
:s :top:
i ja sad imam 84kg i moram skinut 20ak ..i cvrsto sam odlucila bit do zadnjeg kg :top: :top: :top:

girl13
09.01.2008., 19:26
Ja sam u prvih 90 dana skinula 12kg- ali mi se nešto vratilo- ali unazad 3-4g sveukupno 31kg - i idem dalje:top:- strašno teško mi idu kile dolje - uglavnom jojo efekt- isprobala sam milijun dijeta ali tek s UN-kom se ne osjećam na dijeti nego sam prehranu sebe i svojih tako prilagodila.Naravno da je uvijek najteže bilo što početi - ali moji zdravstveni nalazi su najbolji poticaj nastavku:D

bravoooo :) :) :) :)
samo tako naprijed
drz se
:top:

Zvjezdica86
09.01.2008., 19:27
e svaka cast :s
:s :top:
i ja sad imam 84kg i moram skinut 20ak ..i cvrsto sam odlucila bit do zadnjeg kg :top: :top: :top:

kolko si visoka??
ja sam 1,64..meni se dosta vidjelo...a opet..neznam..nisam si izgledala tak debelo..i niko nije vjerovao da imam tolko...al j.ga...
nikad vise si to nebi dozvolila...
ipak mi je lakse sad skinut tih glupih sedam...nego onih 20 i nesto...strasno mi je bilo...
sorry...
najgori je onaj dio kad vaga stoji....10, 15 dana..ni gor ni dole....
i uvijek kad sam milsila da je kraj....pokazala bi odjednom tri , cetiri kile manje....:mig:
nema ljepseg... zato nemoj odustajati...

girl13
09.01.2008., 19:32
ma daj ne brini se, skinut ces...
samo se nedaj...
joj jos pamtim one face kad sam sam se nakon duuugo vremena pojavila pred prijateljima...
neznam dal je to bila zavist il sta...
al face su bile ovak nesto...:eek:
hehe...
joj, kak je to lijepo....

a vjerojatno ima i malo zavisti
i ja se sjecam prije par godina kada sam smrsavila nekih 10ak kilica da su imali isto takve face..
al boli te ona stvar (oprostite) kada se ti osjecas fenomenalno hehe :mig:

girl13
09.01.2008., 19:36
kolko si visoka??
ja sam 1,64..meni se dosta vidjelo...a opet..neznam..nisam si izgledala tak debelo..i niko nije vjerovao da imam tolko...al j.ga...
nikad vise si to nebi dozvolila...
ipak mi je lakse sad skinut tih glupih sedam...nego onih 20 i nesto...strasno mi je bilo...
sorry...
najgori je onaj dio kad vaga stoji....10, 15 dana..ni gor ni dole....
i uvijek kad sam milsila da je kraj....pokazala bi odjednom tri , cetiri kile manje....:mig:
nema ljepseg... zato nemoj odustajati...

oko 1.70 sam visoka..
ma ne odustajem...dok ne vidim na vagi 64kg.. :)

Zvjezdica86
09.01.2008., 19:36
e da..i jos jedna stvar koju pamtim...
moja prva pizza nakon dijete...ne bilo kakva...nego velika sa puno sira...
milsila sam da cu tu vecer zavrsit na hitnoj...
ja milsim da mi se zeludac stisnuo u velicinu sake...
i tocno sam osjecala kako se rasteze..kako boli...
slucajno sam se toga sketila prije par sati kad smo dragi, sveki i ja raspravljali o tom kako kod debelih ljudi to organi postanu velki itd..
No i sve u svemu...
No...da zavrsim...bolilo je ko sam vrag..trajalo tri jebena dana...nisam mogla jest ni piti...
joj, jako dobro sam zapamtila tu pizzu

Zvjezdica86
09.01.2008., 19:38
oko 1.70 sam visoka..

ma izdrzat ces...
ja sam tolko cekala taj 7.1 da krebnema..joj
a nikako nebi mogla da sam cijeli dan kod kuce..ko do sad...
od sedmog sam krenula na tecaj jezika..odem ujutro...vratim se na rucak...i to mi super odgovara...
al da sam kroz jutro doma...nebi odoljela frizideru...:D

vedra
09.01.2008., 19:45
ja nikad ne jedem čokoladu za kuhanje..nisam ni u prvoj turi jela..jednostavno mi je gadljiva..ne volim ništa,al baš ništa gorko i nemrem se natjerat na tu čokoladu..ne pijem ni kavu,ni pivu iz istih razloga..ne volim ni kakao..uopće ne podnosim gorko..
prvi put mi nije niš bilo,pa valjda neće ni sada..
inaće,ja sam ručala isto paštu šalšu,to mi je bilo najbrže za napraviti..a sad za večeru sam jela griz..ne znam jel se smije ili ne,al meni je baš došla želja tako da sam morala..

3,5djeteta
09.01.2008., 19:45
ma izdrzat ces...
od sedmog sam krenula na tecaj jezika..odem ujutro...vratim se na rucak...i to mi super odgovara...

To je istina i ja sam sad bila 2 tj doma i jedva sam čekala da krenem na posao od 7.1.- puno mi je lakše kad sam dalje od frižidera:D- ali meni je ovo sad vrijeme najgorje pa dok ne odem spavati- mislim da sam sve kile natukla u tom razdoblju poslije 18h - pa do ponoći kad obično idem spavati:ne zna::rolleyes:- zato mi pomaže Forum da sjedim za kompom i ne švrljam po kuhinji:cerek:

3,5djeteta
09.01.2008., 19:49
ja nikad ne jedem čokoladu za kuhanje..nisam ni u prvoj turi jela..jednostavno mi je gadljiva..ne volim ništa,al baš ništa gorko i nemrem se natjerat na tu čokoladu..ne pijem ni kavu,ni pivu iz istih razloga..ne volim ni kakao..uopće ne podnosim gorko..
inaće,ja sam ručala isto paštu šalšu,to mi je bilo najbrže za napraviti..a sad za večeru sam jela griz..ne znam jel se smije ili ne,al meni je baš došla želja tako da sam morala..

To s grizom ti je dobro - još naribaš čoksu za kuhanje:klopa: mljac:mig:
ali neznam - meni Dorina za kuhanje uopće nije gorka- baš je i preslatka- ja npr. Milku uopće nemogu jesti- preslatka mi je - ali ja sam spec. slučaj:eek::rolleyes:

Zvjezdica86
09.01.2008., 19:49
To je istina i ja sam sad bila 2 tj doma i jedva sam čekala da krenem na posao od 7.1.- puno mi je lakše kad sam dalje od frižidera:D- ali meni je ovo sad vrijeme najgorje pa dok ne odem spavati- mislim da sam sve kile natukla u tom razdoblju poslije 18h - pa do ponoći kad obično idem spavati:ne zna::rolleyes:- zato mi pomaže Forum da sjedim za kompom i ne švrljam po kuhinji:cerek:

ma dobra si...
joj ja sam pretjerala u zadnje vrijeme....imam osjecaj da sa se pet kila udebljala od Bozica do Nove...
al zbulja..zato se nisam htjela ni vagat do sad..
grozno...
al ja sam zbilja svasta jela...i to nakon 17 sati...pocela od vecere, preko pop corna, do jogurta...pa cokoladica...pa sladoled...
pa sam opet ogladnila u medjuvremenu....
al sve to od dosade..al sad sam malo zauzeta....i to mi odgovara jako dobro...:mig:
vidim i tebi...

girl13
09.01.2008., 19:51
ah...te kile... :)

Zvjezdica86
09.01.2008., 19:51
To s grizom ti je dobro - još naribaš čoksu za kuhanje:klopa: mljac:mig:
ali neznam - meni Dorina za kuhanje uopće nije gorka- baš je i preslatka- ja npr. Milku uopće nemogu jesti- preslatka mi je - ali ja sam spec. slučaj:eek::rolleyes:

ajd ja sam nagurala nekako to rebro cokolade...Jako je tanka i jedno rebro ima samo dvije kocke...
Od Lindta je...
gorka je , kisela....:(
odma sam ruknula na to pola litre vode i sad je ok...:mig:

Zvjezdica86
09.01.2008., 19:52
ah...te kile... :)

ha...kak ih je bilo lijepo sazvakat....a sad ih treba skinut....:(

Zvjezdica86
09.01.2008., 19:54
inace...smao da vam kazem..
moj dragi nas stalno prati na poslu kad nema sta raditi...uvijek je na ovom forumu...tj...uvijek se mota gdje se i ja motam...
i kaze da se zbilja moze nasmijati...
al zbilja..ja nekad kad citam..pucam od smijeha...
najbolja mi je ona danas bila koja je sakrila vagu na ormar....a isuse....
neznam ko tocno....

i jedna izjava....SAD VIDIM KAKO JE DJECI U AFRICI...

Ma mi zenske smo zbilja legende...

3,5djeteta
09.01.2008., 19:57
a sad za večeru sam jela griz..ne znam jel se smije ili ne,al meni je baš došla želja tako da sam morala..

Ma nisi pogriješila- kad nešto zaželiš bolje to pojesti(naravno ne obžderat se) ali da ti prođe volja- možda će kile stati silaziti za dan-dva- ali ti ćeš biti zadovoljnija i lakše nastavit- smisao ove prehrane je da se ne odričeš i brojiš dane "kao da si u zatvoru na kruhu i vodi pa kad izađeš sve će biti dobro"- nego da promjenom načina prehrane stekneš navike i za 91. dan i dalje

Što sam paaametna:rolleyes::mig::D- raspisala sam se čudo jedno:cerek::lol:

Zvjezdica86
09.01.2008., 19:59
Ma nisi pogriješila- kad nešto zaželiš bolje to pojesti(naravno ne obžderat se) ali da ti prođe volja- možda će kile stati silaziti za dan-dva- ali ti ćeš biti zadovoljnija i lakše nastavit- smisao ove prehrane je da se ne odričeš i brojiš dane "kao da si u zatvoru na kruhu i vodi pa kad izađeš sve će biti dobro"- nego da promjenom načina prehrane stekneš navike i za 91. dan i dalje

Što sam paaametna:rolleyes::mig::D- raspisala sam se čudo jedno:cerek::lol:

ja vise necu pisati jedno vrijeme jer su tri posta moja..i to zaredom...:D
monolog vodim..:)

Ančica
09.01.2008., 19:59
inace...smao da vam kazem..
moj dragi nas stalno prati na poslu kad nema sta raditi...uvijek je na ovom forumu...tj...uvijek se mota gdje se i ja motam...
i kaze da se zbilja moze nasmijati...
al zbilja..ja nekad kad citam..pucam od smijeha...
najbolja mi je ona danas bila koja je sakrila vagu na ormar....a isuse....
neznam ko tocno....

i jedna izjava....SAD VIDIM KAKO JE DJECI U AFRICI...

Ma mi zenske smo zbilja legende...

Ha ha ha i ja sam se danas nasmijala...i čitam i mislim si, kak pišemo da nas glave bole, muka nam je, slinimo nad hranom...ko neki ovisnici...straaašno...
Uf, samo da sve dođemo do zacrtanog cilja! a budemo!:)

Fairy86
09.01.2008., 20:03
ej ljudi ovako... danas sam izdržala bez po muke što mi moja baba rekla
jela sam meso i senf, sad me nešto brine da li se smije senf? i koji dan? sad kad ne smije... joj...
pomagajte!

sutra ću nešto iskombinirati od graška, mrkvice, lukića... šta mi padne na pamet...:)

samo da se sutra na faksu ne srušim, imam neki glupi ispit...

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:03
Ha ha ha i ja sam se danas nasmijala...i čitam i mislim si, kak pišemo da nas glave bole, muka nam je, slinimo nad hranom...ko neki ovisnici...straaašno...

al zbilja se da nasmijati....
ja sam se posteno ismijala ujutro cim sam se probudila kad sam to sa vagom citala...:lol::lol:

al one hard scene gladi su dobe....---vid mi se muti, vrti mi se, povraca....:lol::lol:
i onda se cudimo sto nam svako malo neko uleti i pise da smo babetine koje hodaju za tri jos gore babe koje su izmislile tu dijetu...
:lol:

Fairy86
09.01.2008., 20:04
ja!

ja!

ja sam sakrila vagu na ormar!!!

hi hi hi... al ne vrijedi ... šmrc...

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:04
ej ljudi ovako... danas sam izdržala bez po muke što mi moja baba rekla
jela sam meso i senf, sad me nešto brine da li se smije senf? i koji dan? sad kad ne smije... joj...
pomagajte!

sutra ću nešto iskombinirati od graška, mrkvice, lukića... šta mi padne na pamet...:)

samo da se sutra na faksu ne srušim, imam neki glupi ispit...

aj daj ne seri..neces umrijet od gladi...:mig:
senf...
al jebote..pa di bas senf=??? od svega ato smijes ti uzmes senf-...
ma salim se...
neznam dal ga smijes...al trebala si prije nego si ga pojela...doci na forum i moliti nas da ti damo odobrenje...
sad..kaj je tu je...:mig:

3,5djeteta
09.01.2008., 20:05

Ja danas pišem jer sam sretna i zadovoljna i sita- kad sam sve to što si nabrojila onda me nema - pokrijem se po glavi i spavam(ako ne jedem:cerek:)

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:06
ja!

ja!

a ti si ta??
pa da ti kazem...imala si mi priliku raspoloziti dan...zbilja..
svako malo se sjetim i prasnem u smijeh...
neznam te...al te mogu zamislit kojom mukom je skrivas...i tom istom lakocom je ujutro vadis dole...:lol::lol:

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:08
Ja danas pišem jer sam sretna i zadovoljna i sita- kad sam sve to što si nabrojila onda me nema - pokrijem se po glavi i spavam(ako ne jedem:cerek:)

ja sam svaki dan sretna i zadovoljna..
znamse izcendrati kad dragi dodje doma DA VISEEEE NE MOOOOGU...
Al brzo odustanem jer znam da MOGU...:mig:$
To kazem tek tolko...jer cijeli dan sutim kad niko neznam da sam na dijeti...
moram od nekog paznju :Dprivuci,...

sidi ifni

..znam ljude koji nisu jeli cokoladu,neki nisu pili juhu na proteinski:bljak:,pa su opet smrsavili:D

Fairy86
Evo i mene, čula sam da grejp i feferoni ubrzavaju metabolizam pa sam doručkovala iscijeđeni sok od dva grejpa,a za ručak integralne špagete sa umakom od rajčice i unutra dva ljuta feferona:eek:
A sad se moja dječica šetaju oko mene i jedu tortice od naranče a meni cure sline na sve strane:cry: jedva čekam naveče da pojedem nešto slatko

aj daj ne seri..neces umrijet od gladi...:mig:
senf...
al jebote..pa di bas senf=??? od svega ato smijes ti uzmes senf-...
ma salim se...
neznam dal ga smijes...al trebala si prije nego si ga pojela...doci na forum i moliti nas da ti damo odobrenje...
sad..kaj je tu je...:mig:

pa ja već danima ponavljam post o senfu... al niko me ne šljivi... :trk:

a sad nisam ga pojela po kile... najgore mi je što ne padnem na nekom danu zbog nečeg što ne mogu izdržati da ne pojedem, nego zbog npr. glupog senfa... ajme meni..:rospija:

Fairy86
09.01.2008., 20:11
a ti si ta??
pa da ti kazem...imala si mi priliku raspoloziti dan...zbilja..
svako malo se sjetim i prasnem u smijeh...
neznam te...al te mogu zamislit kojom mukom je skrivas...i tom istom lakocom je ujutro vadis dole...:lol::lol:

zamisli me slobodno i kako ko mali patuljak (1,63cm) naganjam stolice po sobi da mogu dohvatiti vrh ormara.

e tako sad sam ti uljepšala i noć!:lol:

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:12
pa ja već danima ponavljam post o senfu... al niko me ne šljivi... :trk:

a sad nisam ga pojela po kile... najgore mi je što ne padnem na nekom danu zbog nečeg što ne mogu izdržati da ne pojedem, nego zbog npr. glupog senfa... ajme meni..:rospija:

mi moramo tu neku ispovjedaonicu otvoriti za takve ko ti...
pa koji crni vrag te tjera na senf???:brukica:---to napravi...
hehe

joj pa jedan usrani zuti senf ti moze pokvarit cijeli dan...
ja se bum ubila...opce nisi karakter...
os biti stalno debela??:lol::lol:
mala , samo se salim..al daj se skuliraj

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:14
zamisli me slobodno i kako ko mali patuljak (1,63cm) naganjam stolice po sobi da mogu dohvatiti vrh ormara.

e tako sad sam ti uljepšala i noć!:lol:

joj ludo jedna...
skriva vagu sama od sebe...cudim se kaj jos niko nije probal sakrit frizider na ormar...:)

girl13
09.01.2008., 20:16
ja!

ja!

daj nekom u kuci da ti ju sakrije haha
mozda ju ne nadjes :)
a jo- nije to igla
a ma...
zivili
:Pivo:

sidi ifni
09.01.2008., 20:18
Inace ,dobra vecer svima i drzite se:top: jer vrijeme leti,ljeto ce brzo,a Uskrs jos brze:zvrko:.Planiram se pojavit u kolko-tolko prihvatljivom stanju kuci za Uskrs,i nesto fino obuc:rofl:.To me toiko motivira da uopce nisam gladna:D.Danas sam bila cijeli dan vani,pojela vegetarijanski rizoto, anavece nisam imala ni gladi ni volje nesto spremat,pa sam pojela bananu,krusku i nalila se caja(dojim).Sutra UH-vege piza,bez sira,kolac,cokolada.:w..

girl13
09.01.2008., 20:21
bas je za se nasmijat..ajmo si motat feferone :D

Fairy86
09.01.2008., 20:22
uf stvarno nisam znala za glupi usrani senf, ne bum ga u životu više pojela
ne mogu ni sama skužit zašto sam ja mislila da smijem to malo žuto govnasto sranje pojest.

al ok je jer sam danas popila 4 litre vode.

sad još kad mi se zvjezdica86 javi i kaže Pa jesi ti normalna?! Znaš ti koliko u vodi ima kamnca, pa ženo to deblja!!!

hihihi ali valjda će biti dobra ovaj put :)

ali fakat ja volim takve ljude, a ne neki dan situacija:

osoba X pita dal smije jesti pomes,
osoba Y odgovara ma smiješ to ti je krumpir...
ma daj lupi je po guzici i otjeraj u kut, ko mene malo prije zbog senfa!

vedra
09.01.2008., 20:23
..znam ljude koji nisu jeli cokoladu,neki nisu pili juhu na proteinski:bljak:,pa su opet smrsavili:D

da, ne pijem ni juhu na proteinski, uvijek je zaboravim i sjetim se par sati poslije..i isto sam smršavila 14 kg tako da ti to nema nikakve veze..

sidi ifni
09.01.2008., 20:25
joj ludo jedna...
skriva vagu sama od sebe...cudim se kaj jos niko nije probal sakrit frizider na ormar...:)

.:lol:.da.da,upravo tako:rofl:vaga problem nego frizider,citala sam kako je muz od Bo Derek,stavljao katanac na frizider,ha,ha..:lol:.to bi nama svima ovdje trebalo.:rofl:.

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:25
uf stvarno nisam znala za glupi usrani senf, ne bum ga u životu više pojela
ne mogu ni sama skužit zašto sam ja mislila da smijem to malo žuto govnasto sranje pojest.

al ok je jer sam danas popila 4 litre vode.

sad još kad mi se zvjezdica86 javi i kaže Pa jesi ti normalna?! Znaš ti koliko u vodi ima kamnca, pa ženo to deblja!!!

hihihi ali valjda će biti dobra ovaj put :)

ali fakat ja volim takve ljude, a ne neki dan situacija:

osoba X pita dal smije jesti pomes,
osoba Y odgovara ma smiješ to ti je krumpir...
ma daj lupi je po guzici i otjeraj u kut, ko mene malo prije zbog senfa!
pa no zbilja..kaj nam sad tu kukas da si pojela pol kile senfa i popila 4 l vode...a nisi dosla nas pitat...
ma daj...malo kvocam...al nemoj se dat tak lako...
znas kaj bi ja dala sad za Ramu na kruhu??
i muza...hehe
al nedam....
nedam se tak lako..
nemoj ni ti...
ti milsis da ja nebi jela senf??bi??
a ti jedes i super ti je .-.......:lol::lol:

Fairy86
09.01.2008., 20:27
bas je za se nasmijat..ajmo si motat feferone :D

Žena je motala plastičnu foliju oko struka i tu trpala feferona!

Poslje toga, kad bi se dobro uznojila - napravila bi si čaj od toga!

HA? IMA KO SAD APETITA ILI SVI NALIVATE VODU U SEBE?

To bi bilo super; svaki dan neko ispriča neku gadost da ti se cijeli dan ništa ne bu jelo!!!

ko ja sad...

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:28
.:lol:.da.da,upravo tako:rofl:vaga problem nego frizider,citala sam kako je muz od Bo Derek,stavljao katanac na frizider,ha,ha..:lol:.to bi nama svima ovdje trebalo.:rofl:.

mene frizider nekad tak milo gleda...a o mikrovalnoj da ne govorimmmm....
:eek::eek:
imaju velke oci....
al se nedam...:mig:

Fairy86
09.01.2008., 20:29
nije mi super
i nisam napisala da sam pojela po kile senfa, nego

,,pa nisam sad pojela po kile senfa...'' (nego malo)

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:29
Žena je motala plastičnu foliju oko struka i tu trpala feferona!

Poslje toga, kad bi se dobro uznojila - napravila bi si čaj od toga!

To bi bilo super; svaki dan neko ispriča neku gadost da ti se cijeli dan ništa ne bu jelo!!!

ko ja sad...
fuj

girl13
09.01.2008., 20:30
da, ne pijem ni juhu na proteinski, uvijek je zaboravim i sjetim se par sati poslije..i isto sam smršavila 14 kg tako da ti to nema nikakve veze..

koliko ti je trebalo za 14kg? :ne zna:

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:31
nije mi super
i nisam napisala da sam pojela po kile senfa, nego

,,pa nisam sad pojela po kile senfa...'' (nego malo)

ma daj koga farbas??mene si nasla, a??:mad:

Fairy86
09.01.2008., 20:38
odi na predzadnju stranicu pa pročitaj post, paš vidit :raspa:

3,5djeteta
09.01.2008., 20:38

ko ja sad...

He, he ja nalivam čaj u sebe:cerek::lol:

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:42
odi na predzadnju stranicu pa pročitaj post, paš vidit :raspa:

ma znas kaj?
necu gledat jer znam da nisi u pravu...:mig:

girl13
09.01.2008., 20:43
eh...eh...ujedinjeni narodi ..sta rade...salim se :)

tibika99
09.01.2008., 20:43
ma izdrzat ces...

E vidiš, meni je bilo puuuno lakše kad sam bila doma i držala dijetu. Odredim si kad šta trebam jesti i to si pripremim i pored mene je moglo biti delicija ajme a da ih ni ne probam. Čak sam htjela i sama testirati svoj karakter i skoro svaki dan sam im nešto fino peckarila čak i one stvari koje najviše volim i opet sam im odoljevala, a sada kad sam cijeli dan na poslu i mislim da bi mi trebalo biti lako što nisam blizu hrane meni se čini da je puno teže. Nekad ne pojedem ništa cijeli dan ,pa si onda želudac varam s kojekakvim sokovima što je puno gore nego da se normalno najedeš za doručak ručak i večeru!

girl13
09.01.2008., 20:45
:jumping:
:trio:

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:47
E vidiš, meni je bilo puuuno lakše kad sam bila doma i držala dijetu. Odredim si kad šta trebam jesti i to si pripremim i pored mene je moglo biti delicija ajme a da ih ni ne probam. Čak sam htjela i sama testirati svoj karakter i skoro svaki dan sam im nešto fino peckarila čak i one stvari koje najviše volim i opet sam im odoljevala, a sada kad sam cijeli dan na poslu i mislim da bi mi trebalo biti lako što nisam blizu hrane meni se čini da je puno teže. Nekad ne pojedem ništa cijeli dan ,pa si onda želudac varam s kojekakvim sokovima što je puno gore nego da se normalno najedeš za doručak ručak i večeru!
ja nebi mogla drzat doma...
frizider gleda mene...ja njega...:(

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:47

:cerek:

tibika99
09.01.2008., 20:50
oko 1.70 sam visoka..

O pa mi smo onda tu negdje, samo što sam si ja za početak zadala malo skromniji cilj. Daj bože prvo 10 kg dolje a poslje ćemo vidjeti! Tebi svaka čast i želim ti da uspiješ svoj naum ostvariti do zadnjeg dkg!

girl13
09.01.2008., 20:51
udri brigu na veselje
:headbang:

tibika99
09.01.2008., 20:52
ja nebi mogla drzat doma...
frizider gleda mene...ja njega...:(

i mi se gledamo ali smo jako posvađani pa ne pričamo.

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:55
i mi se gledamo ali smo jako posvađani pa ne pričamo.

ma vidim da se i mikrovalna cudno drzi...vec dva dana..neka..:ne zna:kaj joj ja mogu

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:56
udri brigu na veselje
:headbang:

:s:s:

girl13
09.01.2008., 20:57
O pa mi smo onda tu negdje, samo što sam si ja za početak zadala malo skromniji cilj. Daj bože prvo 10 kg dolje a poslje ćemo vidjeti! Tebi svaka čast i želim ti da uspiješ svoj naum ostvariti do zadnjeg dkg!

hvala,hvala...i ja tebi zelim svu srecu.ja si moram zadat veliki cilj tj max jer u suprotnom smrsavim 5 kg ili 10 i onda odustanem :lol:

Zvjezdica86
09.01.2008., 20:59
hvala,hvala...i ja tebi zelim svu srecu.ja si moram zadat veliki cilj tj max jer u suprotnom smrsavim 5 kg ili 10 i onda odustanem :lol:

joj...jesi ti posebna...uvije nekaj izmisljas...:mig::mig:
salim se..
ajd i ja ti zelim svu srecu....znam da ce ti trebat

girl13
09.01.2008., 21:03
joj...jesi ti posebna...uvije nekaj izmisljas...:mig::mig:
salim se..
ajd i ja ti zelim svu srecu....znam da ce ti trebat

a tako ti je to u zivotu..malo si ga zacinis...vec kad ne mozes hranu..barem zivot mozes :jumping:
haha :top:

girl13
09.01.2008., 21:05
sofko feferoni su zakon :zubo: :zubo:

tibika99
09.01.2008., 21:07
ma vidim da se i mikrovalna cudno drzi...vec dva dana..neka..:ne zna:kaj joj ja mogu

Ja u zadnje vrijeme ne vidim ni mikrovalnu ni frižider, a nažalost od posla u piceriji ni svoju djecu! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

tibika99
09.01.2008., 21:17
Ma šta je sad u tim feferonima? Svaka čast onoj koja se mota u njih :s :lol: ali ja ih za sada samo jedem. Nije baš da ih previše obožavam ali sve za brži metabolizam! :lux:

girl13
09.01.2008., 21:22
koliko ti je trebalo za 14kg? :ne zna:

Ma šta je sad u tim feferonima? Svaka čast onoj koja se mota u njih :s :lol: ali ja ih za sada samo jedem. Nije baš da ih previše obožavam ali sve za brži metabolizam! :lux:

ah...malo se samo salimo..u ovim teskim trenucima :mig: :) :cerek:

girl13
09.01.2008., 21:24

tibika99
09.01.2008., 21:28
Nema šale sa feferonama ,pogotovo drugi dan kad urlaš na wc-u :rofl: :lol:

girl13
09.01.2008., 21:37
otkad sam na un-ki wc skoljka mi je najbolji prijatelj :D

tibika99
09.01.2008., 21:50

Blago tebi,imala sam problema i prije ,a ni sada ne vidim da je nešto bolje! Jedino sam zapamtila da mi je valjda poslje voćnog dana bila dobra drugarica!

tibika99
09.01.2008., 21:51
girl , šta papaš sutra?

Zvjezdica86
09.01.2008., 22:09
ej evo mene natrag...sad kad ste se vec sve razbjezale...
radila sam zadacu sa dragim...joooooj..milsim on sa mnom
kaj ima tu?

vedra
09.01.2008., 22:13
ja jedva čekam sutra voćni dan..to mi je sada trenutno definitivno najbolji dan..ne moram razmišljati šta ću jesti, šta ću kuhati nego lijepo fino žderem sve voće koje mi padne u ruke i super...

i moram se pohvaliti da sam počela skakati po orbitreku..ne znam do kad će trajati,al sam baš ponosna na sebe..danas sam odvalila pol sata..

girl13
09.01.2008., 22:13
girl , šta papaš sutra?

ah...cijeli dan voce.to mi je najgore...a ti?

Zvjezdica86
09.01.2008., 22:16
kaj mene niko nist ne pita??
odem na pol sata i niko me vise ne dozivljava...ah...

girl13
09.01.2008., 22:16
ej evo mene natrag...sad kad ste se vec sve razbjezale...
radila sam zadacu sa dragim...joooooj..milsim on sa mnom
kaj ima tu?

a evo...malo sofko feferona, wc skoljki, mikrovalnima itd...hihi :) :mig: :D :D

girl13
09.01.2008., 22:19
Blago tebi,imala sam problema i prije ,a ni sada ne vidim da je nešto bolje! Jedino sam zapamtila da mi je valjda poslje voćnog dana bila dobra drugarica!

a jedes dosta salate?i popjes malo donata ujutro?

girl13
09.01.2008., 22:20
kaj mene niko nist ne pita??
odem na pol sata i niko me vise ne dozivljava...ah...

dobrodosla zvjezdice :)
hm....isto smo godiste :D

Zvjezdica86
09.01.2008., 22:21
a evo...malo sofko feferona, wc skoljki, mikrovalnima itd...hihi :) :mig: :D :D
o sranjima , a?:rofl::rofl:

Zvjezdica86
09.01.2008., 22:22
dobrodosla zvjezdice :)
hm....isto smo godiste :D

ajd hvala...isto godiste?
super?? a kilaza??:D

girl13
09.01.2008., 22:25
ajd hvala...isto godiste?
super?? a kilaza??:D
za par mj ista :rofl:

Zvjezdica86
09.01.2008., 22:26
za par mj ista :rofl:

a dobro je to...:mig:

girl13
09.01.2008., 22:29
a dobro je to...:mig:

a nadam se...koji je tebi dan sutra?vocni?

Zvjezdica86
cure ja vas pozdravljam...odo pajkiti...
pa..cujemo se sutra nakon rucka..
ajd drzte mi se...i sto dalje od frizidera i ostalih vragova...
laku noc

Zvjezdica86
a nadam se...koji je tebi dan sutra?vocni?

i da...vocni dan mi je...
vec sam napravila salatu...:mig:
od voca naravno

girl13
09.01.2008., 22:32
i da...vocni dan mi je...
vec sam napravila salatu...:mig:
od voca naravno

laku noc... :zzz:

tibika99
09.01.2008., 22:32
a jedes dosta salate?i popjes malo donata ujutro?

E ja sam ti počela 7.1. tako da ti je i meni sutra voće. Iskreno dok nisam malo počela njuškati po forumu nisam ni znala da se smije jesti povrće uopće!
Pošto sutra radim biti ću na soku (netko je prije spomenu sok od ananasa pa me sed strašno mami) i možda kojoj jabuki (nisam baš ljubitelj)

girl13
09.01.2008., 22:34
E ja sam ti počela 7.1. tako da ti je i meni sutra voće. Iskreno dok nisam malo počela njuškati po forumu nisam ni znala da se smije jesti povrće uopće!
Pošto sutra radim biti ću na soku (netko je prije spomenu sok od ananasa pa me sed strašno mami) i možda kojoj jabuki (nisam baš ljubitelj)

a dobar je taj forum...i ja sam se nedavno ukljucila ..naucis brdo stvari... :top:

tibika99
09.01.2008., 22:38
a dobar je taj forum...i ja sam se nedavno ukljucila ..naucis brdo stvari... :top:

a ha ,super stvar imam komp već dosta dugo i nije me upće privlačio,sad sam ga tek počela po malo istraživati (još uvijek si neznam promijeniti user name tako da koristim od mm pošto je on već bio registriran na forumu)

girl13
09.01.2008., 22:43
[QUOTE=tibika99;12083295]a ha ,super stvar imam komp već dosta dugo i nije me upće privlačio,sad sam ga tek počela po malo istraživati (još uvijek si neznam promijeniti user name tako da koristim od mm pošto je on već bio registriran na forumu)[/QUO
si kad prije bila na toj djeti? :ne zna:

tibika99
09.01.2008., 22:50
[QUOTE=tibika99;12083295]a ha ,super stvar imam komp već dosta dugo i nije me upće privlačio,sad sam ga tek počela po malo istraživati (još uvijek si neznam promijeniti user name tako da koristim od mm pošto je on već bio registriran na forumu)[/QUO
si kad prije bila na toj djeti? :ne zna:

mislim da si me to već pitala, jesam pred uskrs motivacija su mi bili bratovi svatovi,a sada ljeto

girl13
09.01.2008., 22:59
[QUOTE=girl13;12083399]

mislim da si me to već pitala, jesam pred uskrs motivacija su mi bili bratovi svatovi,a sada ljeto

a da...sorry..zaboravim koga sta pitam...jao...
i meni je motivacija ljeto ali i da dokazem nekim ljudima da ja to mogu i za inat onima kojima me direktno ili indirektno upecnu sta se tice kilaze a najvise radi sebe...da napokon mogu obucsta hocu...bez kompleksa i svih tih sranja...

Debela MaMica
09.01.2008., 23:19
Pozdrav svima! Evo nekoliko dana pregledavam svoje stare "dnevnike mršavljenja" pa sam Vam se odlučila javiti (i možda pokušati ponovo). Naime, 2004. god. nakon rođenja moje prve kćeri, krenula sam na UN dijetu i za dva mj. i 17 dana skinula 19 kg i hrpu centimetara. Sada - nakon rođenja moje druge kćeri planiram ponovo skidanje kila. Moram priznati da prvi puta nisam sve skinula i da mi je ostalo nekoliko kila viška i na to je došla druga trudnoća. Zato sam malo pesimistična i to je bio razlog traženja neke podrške preko Interneta. Tak sam našla Vas. Drago mi je, jer čim moja djevojčica krene sa nadohranom (uskoro), neću biti toliko opterećena sa dojenjem (samo cica nikaj drugo ne jede!) pa ću moći provoditi UN. I još nekaj: niti prvi puta provođenja dijete nisam provodila onaj "vodeni dan" i kile su otišle... A jučer sam odabrala i teretanu u kojoj mislim (koliko će to vrijeme dopuštati) vježbati na orbitrecku.

girl13
09.01.2008., 23:25
Pozdrav svima! Evo nekoliko dana pregledavam svoje stare "dnevnike mršavljenja" pa sam Vam se odlučila javiti (i možda pokušati ponovo). Naime, 2004. god. nakon rođenja moje prve kćeri, krenula sam na UN dijetu i za dva mj. i 17 dana skinula 19 kg i hrpu centimetara. Sada - nakon rođenja moje druge kćeri planiram ponovo skidanje kila. Moram priznati da prvi puta nisam sve skinula i da mi je ostalo nekoliko kila viška i na to je došla druga trudnoća. Zato sam malo pesimistična i to je bio razlog traženja neke podrške preko Interneta. Tak sam našla Vas. Drago mi je, jer čim moja djevojčica krene sa nadohranom (uskoro), neću biti toliko opterećena sa dojenjem (samo cica nikaj drugo ne jede!) pa ću moći provoditi UN. I još nekaj: niti prvi puta provođenja dijete nisam provodila onaj "vodeni dan" i kile su otišle... A jučer sam odabrala i teretanu u kojoj mislim (koliko će to vrijeme dopuštati) vježbati na orbitrecku.

svaka cast..samo tako naprijed..mozes ti to :)

Debela MaMica
09.01.2008., 23:25
a prvi puta nisam vježbala, pa bi ovaj puta mogao biti malo bolji rezultat. A obzirom na moje godine (37) i bolesnu kičmu, zadovoljit ću se samo time da bar mogu svoju predtrudničku garderobu obući, jer još uvijek nosim trudničku! I još nekaj da kažem, nisam stručnjak i jedva sam skužila kak da uopće nekaj tu napišem tak da mi ne zamjerite ak kaj pogriješim, al me upozorite

girl13
09.01.2008., 23:28
a prvi puta nisam vježbala, pa bi ovaj puta mogao biti malo bolji rezultat. A obzirom na moje godine (37) i bolesnu kičmu, zadovoljit ću se samo time da bar mogu svoju predtrudničku garderobu obući, jer još uvijek nosim trudničku! I još nekaj da kažem, nisam stručnjak i jedva sam skužila kak da uopće nekaj tu napišem tak da mi ne zamjerite ak kaj pogriješim, al me upozorite

ma nema problema i ja sam novija tu :top:
koliko imas u planu skinut?

Debela MaMica
09.01.2008., 23:35
pa htjela bih 17 ali ne znam da li ću moći

Debela MaMica
10.01.2008., 00:00
laka noć svim gladušima

Zvjezdica86
10.01.2008., 07:38
jutro curke moje...:mig:
evo mene cetvrti dan...vec se nalijevam s vodom..vec mi je odvratna postala...
danas vocni....:(
neznam kak ce to bit...al valjda dobro....
idem mahnut sad dva kivija i dolazim na rucak...
pozdrav svima:top::rolleyes:

jecica
10.01.2008., 07:56
jutro svima puce!!!
čitam, čitam, čitam, pa odlučila i napisati nešto.
zvjezdica, prava si koka!!!
ono što je nekad na ovom forumu bila novobeogradanka i njena drugarica (koje se btw. više ne javljaju), sada si ti.
samo da kažem, prije godinu dana sam bila na dijeti, skinula 9 - 10kg (neće, pa neće više), pa onda vratila 4-5, i sad sam od 07.01. ponovno.
nadam se da bude nekaj otišlo ponovno.
srčem si kavu, vodu i tak me boli glava...... stalno

Zvjezdica86
10.01.2008., 08:03
jutro svima puce!!!
ono što je nekad na ovom forumu bila novobeogradanka i njena drugarica (koje se btw. više ne javljaju), sada si ti.
samo da kažem, prije godinu dana sam bila na dijeti, skinula 9 - 10kg (neće, pa neće više), pa onda vratila 4-5, i sad sam od 07.01. ponovno.

haha...dobra si-...thanks..:top:

i ja sam skinula dosta...pa vratila...tri put manjenego sam skinula...hehe...al ga komliciram od jutra vec....
sve u svemu...zelim ti puno srece i manje kila:flop:
ipak..z<to smo tu...
i zapamti...nemoj se tu dolazit jadat ako i pojelapol kile sefa ko ona jucer ...jedna nasa...gresnica...pitaj uvije prije da ti mi damo odobrenje...
dogovoreno...da nebi bilo zabuna...:mig:

salim se mal...al ne daj se

Zvjezdica86
10.01.2008., 08:05
joooooj nemojte mi za,mjerit na greskam....na rijecima bez razmaka i zaboravljenih slova...al meni se spaaaavaaaaaaaa.........

jecica
10.01.2008., 08:12
haha...dobra si-...thanks..:top:

i ja sam skinula dosta...pa vratila...tri put manjenego sam skinula...hehe...al ga komliciram od jutra vec....
sve u svemu...zelim ti puno srece i manje kila:flop:
ipak..z<to smo tu...
i zapamti...nemoj se tu dolazit jadat ako i pojelapol kile sefa ko ona jucer ...jedna nasa...gresnica...pitaj uvije prije da ti mi damo odobrenje...
dogovoreno...da nebi bilo zabuna...:mig:

salim se mal...al ne daj se

ma nedam se ja. samo malo koji put zgriješim. kao npr na 2. dan, u 9 navečer pojela šnitu pršuta. onak finog. a joj...
i neću se jadati, nikako, neću vam uopće priznavati svoje greške.
napravila sam si tablicu prehrane, pa upisujem kaj sam zajeb..., i onda si to poboldam i pocrvenim, tak da sam sama sebi jako veliki kritičar.
onda me to malo drži, pa si kažem: joj, kozo blesava, pa nemoj više!!!, i onda si obečam da neću više, pa tak do nekog slijedećeg puta.

e, da. neznam kaolika je to greška, ali meni kad sejede nešto voćnog, pojedem. mislim si da nije to tak strašno.
kaj vi mislite?

Zvjezdica86
10.01.2008., 08:18
ma nedam se ja. samo malo koji put zgriješim. kao npr na 2. dan, u 9 navečer pojela šnitu pršuta. onak finog. a joj...
i neću se jadati, nikako, neću vam uopće priznavati svoje greške.
napravila sam si tablicu prehrane, pa upisujem kaj sam zajeb..., i onda si to poboldam i pocrvenim, tak da sam sama sebi jako veliki kritičar.
onda me to malo drži, pa si kažem: joj, kozo blesava, pa nemoj više!!!, i onda si obečam da neću više, pa tak do nekog slijedećeg puta.

e, da. neznam kaolika je to greška, ali meni kad sejede nešto voćnog, pojedem. mislim si da nije to tak strašno.
kaj vi mislite?

pa znas kaj puno me pitas...
nemam pojma al ja milsim da se ne smije...
jer....
ma neznam..necu te tovit bezveze....:mig:
ja nikad nisam jela voce kad mi je doslo...
meni se gadilo voce...i danas mi je koma kad se sjetim da moram cijeli dan po tanjuru razvlacit kivi i banane i svasta nesta...:(

od prosle dijete mi se zamjerilo...al sam ga ipak jela i jedem...kad moram...
ja sam si kopirala neku tablicu da pises isto tak neke biljeske...
sta jedes...bla bla...al ja pisem samo tezinu itd...
moram se pohvalit...tesko da cu zgrijesiti...:mig:

Zvjezdica86
10.01.2008., 08:25
ej ja sad moram ici...odo na tecaj...
ti se drz ...pa se cujemo popodne...
ajd..i nemoj slucajno grijesit..
pozz

3,5djeteta
10.01.2008., 08:54
Dobro jutro voćne supatnice i one druge:kava::D- vrijeme za spavanje - tlak pada, magla- prespavala bi zimski san:rolleyes::rofl:- ja se natrpala jutros već 2 naranče i aktivija, kupila vital-ananas- za danas kao obroke svaka 2 sata, pa bademe, i pečene jabuke od jučer- prave bakanalije- sinoć ste me nasmijale - naročito s vagom na ormaru- ali ja spadam u one koje se svako jutro važu- i makar deke idu dolje:top:- a i kad stoje znam od koje hrane i kad se malo vrate isto znam što sam zgriješila- a odjeća je ionako najbolje mjerilo:D:mig:

Ančica
10.01.2008., 10:00
jutro svima puce!!!

Draga, dobro došla i sretno...ovo kaj se glave tiče, to sam ja jučer trpila...i boli i boli..a kaj ću tabletu pit kad znam da je od gladi..straašno...

Ančica
10.01.2008., 10:02
I da, da vam i ja zaželim dobro jutro...danas sam si za doručak dodala malo lješnjaka i oraha(mljevenih) na bananu..jer sama 1 (!) banana mi je tak prazna i jadna...al fakat samo malo...jednu žličicu..i bilo je baš mmmmm.
Pusa svim, gladušama, kak je kolegica rekla:mig:

Reina
10.01.2008., 10:11
ajme, šta sam ja sad maloprije sve potrpala u sebe, sve mi je neugodno...

pojela sam bananu, ego jogurt, bademe i pistacije. sad me trbuh boli...

:brukica:

morska alga
10.01.2008., 10:19
Cure, pa dobro ste se raspisale od jučer.
Jučer mi nije ostalo ništa od ručka pa sam skuhala jedno jaje i pojela ga sa malo kore od poluuspjelog crog kruha. Da, ali to je nekako bilo malo, pa sam se vraćala u kuhinju do još jednog jaja, i to bar tri puta. I nisam ga skuhala jer je malo napuka, frigati se opet ne smi, ima ulja, pa da li da zgrišim, pa šta bi drugo mogla, i nisam zabrljala.

marinapomorac nemoj odustajati od vodenih, nije tijelo matematika pa da očekuješ neki određeni rezultat u tako malo vrimena. Ja sam jednom napravila 1,5 dana voćni pa vodeni i još bila prehlađena, popila sam 4 litre vode na vodenom, čisto sam se zaboravila. Od toga su 3 litre ostale zadržane i polako otišle kroz slijedeća tri dana. Šta će jadan organizam, nema hrane, misli da je neka kriza, da sam se valjda izgubila u prašumi, čuva kalorije i ono vode šta je dobija. Kad se stanje normaliziralo, išlo je sve dalje ok.

Debela MaMica
10.01.2008., 10:24
jutro cure, evo citam kaj jedete i vidim da se jedu bademi?! Pa kaj se to smije? Jer meni je pisalo u dijeti "nikakve plodove tipa orah, badem, pistacija, lješnjak, ind. oraščić, kiki-riki i sl." Sad sam zbunjola

jecica
10.01.2008., 10:43
jutro cure, evo citam kaj jedete i vidim da se jedu bademi?! Pa kaj se to smije? Jer meni je pisalo u dijeti "nikakve plodove tipa orah, badem, pistacija, lješnjak, ind. oraščić, kiki-riki i sl." Sad sam zbunjola

smije, ali kažu da je šaka na dan najviše. neki i broje pa kažu 12 ili 16 komada. neznam.

Ančica
10.01.2008., 11:07
Kolko ja znam, smiju se bademi, lješnjaci , orasi..al u maloj količini...

al da ja vas pitam...jel smijemo ribu uopće? i koji dan? jer kao riba nije meso...pa pitam...

polly
10.01.2008., 11:12

smiješ na voćni kao međuobrok u količini od 2,5 dkg
piše u knjizi (ima link za skinut na prvom postu topica) da se paketić od 10 dkg podijeli na 4 obroka ;)

polly
10.01.2008., 11:14
al da ja vas pitam...jel smijemo ribu uopće? i koji dan? jer kao riba nije meso...pa pitam...

naravno, prvio dan
ne, nije meso, ali je zato protein ;) - isto pogledat u knjigu (prvi post, prva strana topica)

katica mosova
10.01.2008., 11:16
Juuuuhuuuu!!:D
Evo me samo da virnem šta se kuha danas. Ja se danas ubijam u voću, doslovce ubijam, što bi ga u slobodnom izričaju značilo-FUUUUUUUUUUJJJJJJJ!
Ali spremna sam na žrtvu pošto mi je za blagdane put ka frižideru (ovo je zvučalo kao Baretova pjesma-Put ka sreći:cerek:) ličio na autoban, prometno ko u jeku sezone! A ručice mi ojačale bolje nego u teretani od nošenja punih tanjura:D:D!
Dakle da zaključim, najljepši poklon za blagdane je bila puna zdjela francuske salate:cerek::cerek:!

Ančica
10.01.2008., 11:20
naravno, prvio dan
ne, nije meso, ali je zato protein ;) - isto pogledat u knjigu (prvi post, prva strana topica)

Hvala!! pogledat ću!

Ančica
10.01.2008., 11:23
I samoda netko meni plavuši objasni kak se ta knjiga može skinuti?
Zahtjevna sam, znam, al kad se ne znam služit kompom najbolje :ne zna:

Toffy
10.01.2008., 11:48
Jutro svima!
Prvo da vas sve pozdravim, jer sam nova na forumu, ali eto šta da vam kažem danas mi je vočni dan i još sam na godišnjem i po cijele dane sam doma, a frižider pun hrane joj joj joj.... tako da moram nekako zabaviti misli :)
Sve u svemu na un dijeti sam već bila u proljeće i skinula sam u mjesec dana 5kg iako se nisam baš previše držala pravila tipa 15 badema na vočni dan :mig: Nakon blagdana malo mi se vratilo pa bih opet probala! Vidjet ćemo!
pozdrav svima :W

Fairy86
10.01.2008., 11:52
http://rapidshare.com/files/25792744..._-_90_dana.zip - prva knjiga

http://rapidshare.com/files/24007520...eta-II.dio.zip - druga knjiga

klikni na prvi link
2. otvorit će ti se neka stranica, na njoj će se pojaviti tablica, klikni na ''FREE'' u tablici dolje u desnom kutu.
3. iznad male sličice kompjutera odbrojavat će ti se sekunde, kad to završi pojavit će ti se neki kod 4 broja ili slova ili pomiješano i slova i brojke
4. taj kod upiši u kockicu gdje ti piše ,,here''
5. zatim posle toga klikni na ,,download......'' odmah desno od toga
6. izbacit će ti se mali prozorčić i pitati ,,Open'' ili Save? klikni Save, odaberi gdje hoćeš da ti knjiga pude spremljena i to je to.

7.isto tako i s drugom knjigom
sretno

3,5djeteta
10.01.2008., 11:52
Juuuuhuuuu!!:D
Dakle da zaključim, najljepši poklon za blagdane je bila puna zdjela francuske salate:cerek::cerek:!

Pozdrav km:D- kad si već spomenula francusku - jedva sam se spasila te napasti:rolleyes:- za Božić i za NG svaki put radila sam 2kg salate- i dok sam se vratila s mora - sve pojeli:p- ja ju inače jako volim i zato je ne jedem:D- samo žlicu dok stavljam začine- moji se inače ubiše u njoj:cerek:- brusim karakter:cerek::mig:

Fairy86
10.01.2008., 11:55
Jutro svima!
Prvo da vas sve pozdravim, jer sam nova na forumu, ali eto šta da vam kažem danas mi je vočni dan i još sam na godišnjem i po cijele dane sam doma, a frižider pun hrane joj joj joj.... tako da moram nekako zabaviti misli :)
Sve u svemu na un dijeti sam već bila u proljeće i skinula sam u mjesec dana 5kg iako se nisam baš previše držala pravila tipa 15 badema na vočni dan :mig: Nakon blagdana malo mi se vratilo pa bih opet probala! Vidjet ćemo!
pozdrav svima :W

dorbo jutro i dobro došla!
koliko ti imaš za skinuti? koliko si visoka?
drš se i slobodno pitaj ako te što zanima, ja pitam svaki dan 12341253132 pitanja!
čitamo se
idem poharat trgovinu!

girl13
10.01.2008., 11:57
dobar dan svimaaaa :) evo i mene na vocnom danu....joj sto ga mrzim...al proci ce :D :D :D

Marinapomorac
10.01.2008., 12:00
dobar dan svimaaaa :) evo i mene na vocnom danu....joj sto ga mrzim...al proci ce :D :D :D

ja ga baš volim i obožavam, ali ne mogu priuštit..... sad idem na pijacu vidit imali šta jeftinog polovnog voća.........:(

girl13
10.01.2008., 12:06
ja ga baš volim i obožavam, ali ne mogu priuštit..... sad idem na pijacu vidit imali šta jeftinog polovnog voća.........:(

ah, ta djeta :eek: dajte mi koji prijedlog sta bi mogla od povrca danas jest...poso mi je vocni dan...a ne mogu cijeli dan po vocu :s

Toffy
10.01.2008., 12:10
dorbo jutro i dobro došla!
koliko ti imaš za skinuti? koliko si visoka?
drš se i slobodno pitaj ako te što zanima, ja pitam svaki dan 12341253132 pitanja!
čitamo se
idem poharat trgovinu!

Ma ja nisam tako kritična! Ja bi nekih 5-6 kg ali to su one zadnje koje je najteže skinuti, ali mogu ja to uh uh :zvrko:

Toffy
10.01.2008., 12:14
ah, ta djeta :eek: dajte mi koji prijedlog sta bi mogla od povrca danas jest...poso mi je vocni dan...a ne mogu cijeli dan po vocu :s

Bok!
Kada mi je vočni dan ja si ipak priuštim malo zelene salate sa rajčicom i zaliješ sa limunovim sokom i to je to da baš nije voče cijeli dan. BTW i ja sam na vočnom danu jooooooj!

katica mosova
10.01.2008., 12:14
Pozdrav km:D- kad si već spomenula francusku - jedva sam se spasila te napasti:rolleyes:- za Božić i za NG svaki put radila sam 2kg salate- i dok sam se vratila s mora - sve pojeli:p- ja ju inače jako volim i zato je ne jedem:D- samo žlicu dok stavljam začine- moji se inače ubiše u njoj:cerek:- brusim karakter:cerek::mig:

Ma stvar je u tome da mi je taman prije badnjaka bilo 3mj UN-ke , znaš da sam se žalila da kod mene to sporo ide, sva izfrustrirana se nabacila na Francuziše šalatu:D i ne samo nju... bilo je tu...sveeega..:D
Sad sam odlučila ponoviti još 3mj pa šta bude bude. Živjela Oprah, dole Bekemica:cerek:!

girl13
10.01.2008., 12:19
Bok!
Kada mi je vočni dan ja si ipak priuštim malo zelene salate sa rajčicom i zaliješ sa limunovim sokom i to je to da baš nije voče cijeli dan. BTW i ja sam na vočnom danu jooooooj!

hvala na prijedlogu :mig: drz se...jos maloo pa je proteinski dan :top:

Zvjezdica86
10.01.2008., 12:34
ciao curke...
evo i mene...
vocni dan...kao i vecini vas...
ujutro sam mahnula casu soka od ananasa...
pojela na tecaju na pauzi bananu i par badema...
sad sam dosla domeka...opet popila sokic i sad cekam...
salata me ceka u frizideru al bas mi se ne jede...
cekat cu da zbilja ogladnim...
kako stojite s kilama...
ja se nisam ujutro vagala...
zaboravila...vec sam bila u tenisicama i jenasu kad sam se sjetila...
ail zbilja izbjagavam vagnut se,,,,ma dobro je to

Ančica
10.01.2008., 12:41
http://rapidshare.com/files/25792744..._-_90_dana.zip - prva knjiga

http://rapidshare.com/files/24007520...eta-II.dio.zip - druga knjiga

klikni na prvi link
2. otvorit će ti se neka stranica, na njoj će se pojaviti tablica, klikni na ''FREE'' u tablici dolje u desnom kutu.
3. iznad male sličice kompjutera odbrojavat će ti se sekunde, kad to završi pojavit će ti se neki kod 4 broja ili slova ili pomiješano i slova i brojke
4. taj kod upiši u kockicu gdje ti piše ,,here''
5. zatim posle toga klikni na ,,download......'' odmah desno od toga
6. izbacit će ti se mali prozorčić i pitati ,,Open'' ili Save? klikni Save, odaberi gdje hoćeš da ti knjiga pude spremljena i to je to.

7.isto tako i s drugom knjigom
sretno

Hvala Hvala

Marinapomorac
10.01.2008., 12:48
evo me natrag s pijace, našla oriđiđi mrkve iz vrtla hi hi, kupila po kila i sad grickam...... PS. Ako ko ima pedometar a da ga nervira i ne želi ga please meni dajte jedan. U šibeniku ga nema nigdi za uzet.....................sutra idem u Dalmare, neki kažu da su ga tamo vidili, ali nisu sigurni....

Toffy
10.01.2008., 12:52
Bravo ti si otišla do placa, ja sam zimogrozna pa po magli mi se nije dalo nikamo nego sam samo skočila do Konzuma, kupila vočnu salatu u konzervi ( naravno light) i neš ti voćnog dana :D

Zvjezdica86
10.01.2008., 12:54
ja zalim sto sam sad pojela tu salatu...
opce mi nije sjela..al sam trpala sebe jer mi treba vitamina...
nisam u toku....
al sto je pedometar??

Marinapomorac
10.01.2008., 12:55
Bravo ti si otišla do placa, ja sam zimogrozna pa po magli mi se nije dalo nikamo nego sam samo skočila do Konzuma, kupila vočnu salatu u konzervi ( naravno light) i neš ti voćnog dana :D

Voćna salata u konzervi ?:eek::):eek: Nikad čula! Šta je to? Od čega se radi, šta sve bude u njoj, kolko ima dekagrama u pakovanju, kolko košta? U Konzumu kažeš ima za uzet? Tko proizvodi?
:confused::s:confused:

Marinapomorac
10.01.2008., 12:58
nisam u toku....
al sto je pedometar??

sprava što miri kolko si koraka napravio a onda od tog ti kaže kolko si kalorija potrošio. Košta oko 50kn, ali preko interneta ga ekipa iz Zagreba prodaje po 100 jer ga samo U ZG ima za uzet....:flop::flop:

Po newtonovom zakonu, na dan normalni čovik treba napravit minimalno 10000 koraka.:cerek:

girl13
10.01.2008., 13:02
koliko cesto se vazete? :)

Marinapomorac
10.01.2008., 13:03

prvih mjesec dana dijete svaki dan, a sad pokušavam smanjit jer mi pokazuje minimalan pad. Ali važem se samo u jednoj te istoj ljekarni gdje mi izbaci papirić tako da imam dokaz.

Toffy
10.01.2008., 13:09
nisam u toku....
al sto je pedometar??

Pedometar ti je brojač koraka, koriste ga ljudi koji trče ili se bave power walk-om itd...

Zvjezdica86
10.01.2008., 13:10
Pedometar ti je brojač koraka, koriste ga ljudi koji trče ili se bave power walk-om itd...

aha ...hvala...
sad znam..znala sam i prije...kroz maglu mi se jedan sat fizike vraca..:mig:

Toffy
10.01.2008., 13:11
Ja se uopće ne važem, čak u stanu nemam ni vagu, ali sato imam levisice u koje moram uči kada su svježe oprane, onda znam da sam uspjela :D

Toffy
10.01.2008., 13:12
aha ...hvala...

da na prvi pogled ime te vodi u sasvim drugom smjer :rolleyes:

Zvjezdica86

ja..se zaboravljav vagat...danac cu se navecer...
ja ni neznam kolko sam imala kad sam krenula na dijetu...
al po mojoj procjeni...69-70...tj.kojih 68 i pol ujutro
a sad...idemo dalje...sutra se vazem

Toffy
aha ...hvala...

Zvjezdica86
10.01.2008., 13:15

ja..se zaboravljav vagat...danac cu se navecer...
ja ni neznam kolko sam imala kad sam krenula na dijetu...
al po mojoj procjeni...69-70...tj.kojih 68 i pol ujutro
a sad...idemo dalje...sutra se vazem

senjorita mamita
10.01.2008., 13:20
ja sam se odlucila vagati svaki peti dan. Danas sam na ugljikohidratima, pojela sam praznu pizzu, mislim tijesto s paradajzom. VEceras jedva cekam kolacice i c okoladicu mljac :ne zna:. Danas je lako biti na dijeti, jer me boli grlo, odvratno steze!

Toffy
10.01.2008., 13:20
aha ...hvala...

Zvjezdica86
10.01.2008., 13:25

ma da...al ok...kuzim sad..
ja radim minimalno koraka..
meni bi to cudo izgorjelo da ga imam...:D

Zvjezdica86
10.01.2008., 13:25
ja sam se odlucila vagati svaki peti dan. Danas sam na ugljikohidratima, pojela sam praznu pizzu, mislim tijesto s paradajzom. VEceras jedva cekam kolacice i c okoladicu mljac :ne zna:. Danas je lako biti na dijeti, jer me boli grlo, odvratno steze!

i sad ti molis Boga da te svaki dan boli, ha??:)

Toffy
10.01.2008., 13:27
Voćna salata u konzervi ?:eek::):eek: Nikad čula! Šta je to? Od čega se radi, šta sve bude u njoj, kolko ima dekagrama u pakovanju, kolko košta? U Konzumu kažeš ima za uzet? Tko proizvodi?
:confused::s:confused:

to je baš njihovo pakovanje K plus naravno sirup bacim jer ipak ima šećera ali nije tako strašno, a i u ovo doba godine voće je prilićno skupo :(
konzerva je 850 ml a koliko košta nesječam se jer sam kupovala još neke stvari sorry!

Zvjezdica86
10.01.2008., 13:30
to je baš njihovo pakovanje K plus naravno sirup bacim jer ipak ima šećera ali nije tako strašno, a i u ovo doba godine voće je prilićno skupo :(
konzerva je 850 ml a koliko košta nesječam se jer sam kupovala još neke stvari sorry!

ja milsim da nekih 11, 12 kn...znam da sam kupovala kad sa lani bila na dijeti

Marinapomorac
10.01.2008., 13:31

okidoki. Sutra idem u shoping jer jolly jbs više neće imat svoju karticu pa ko ima bodova na svojim starim karticama sutra i do ponedjeljka ih može iskoristit za kupnju. Tribalo bi bit kuna na kartici.

Kolegica je na škrobu danas. jede slanutak. Evo uzela sam dva tri, samo da probam jer ga nikad nisam jela ni vidjela. OK je. Meni su bolji biži!

Jel tko voli ovo jel vam dobra ova? (http://www.youtube.com/watch?v=I-2Gm9rGAJk&feature=PlayList&p=78AF3E449FB9EA37&index=41)

Marinapomorac
10.01.2008., 13:38
Ovo je post sa Mršavimo zajedno, ali je tako stravičan, da ga moram ovdje kopipastirat (nije moj):

"Evo cula ja za novu dijetu..pa da vas obradujem. Dakle navodno nije stetna i traje 80 dana..a izgubi se oko 10 kila..jede se normalno..samo se ujutro nataste uz najmanje 2 dcl vode popije jedno zrno rize..drugi dan 2 zrna i tako do 40-tog dana kad se popije 40 zrna rize-i onda se sutradan pije 39 i tako smanjuje dok ne dodje opet do 1. Da li je netko cuo za to?"

Strava. Molim sve da ovo ne isprobavaju, bez obzira na kilažu!

Zvjezdica86
10.01.2008., 13:41
ja nisam cula...
i nebi...pa da ujutro prebrojim krivo...mjesto...10...11..pa umrem...
hehe...
salim se
al glupo mi zvuci...
nemam pojma kakve veze ima riza sa mrsavljenjem
mos se jedino napuhnut nakon 40 dana od tolko rize

sidi ifni
10.01.2008., 13:45

..umjesto frizidera:rofl::lol::rofl::lol:

crnka79
10.01.2008., 13:50
Ej pozdrav,ja krenula na UN od 05.01.,ali mi se vaga pokvarila pa se još nisam izvagala,ali imam 68 kg,a moja težina je nekad bila 57kg.:( Da li vi pratite knjigu ili idete po skraćenoj verziji?

Zvjezdica86
10.01.2008., 13:53
Ej pozdrav,ja krenula na UN od 05.01.,ali mi se vaga pokvarila pa se još nisam izvagala,ali imam 68 kg,a moja težina je nekad bila 57kg.:( Da li vi pratite knjigu ili idete po skraćenoj verziji?

ti i ja smo tu negdje...
i ja sam bila ko ti....nekad davno...prije par mjeseci...:mig:
al bi bila zadovoljna da dodjen natrag na svojih 60:D

Marinapomorac
10.01.2008., 13:55

Nema skraćene verzije za početak. najbolje je po prvi put odradit UN kolko se izdrži strikno po pravilima sa malo bucanja, a nakon prve UNke ovisno o kilima viška koji su preostali prilagodit UNku sebi. Za prvi put je bolje radit po pravilima jer se onda više, brže i točnije gube kili.

Barem I think so!

Toffy
10.01.2008., 13:58
NI ja nisam čula za tu dijetu sa rižom ali sam bila prije par godina na Atkinsovoj dijeti tj to je ono kad samo jedeš meso, povrče i jaja, nikada više skoro sam si uništila želudac.
ova mi za sada stvarno odgovara, jednom sam samo uspjela u roku od mjesec dana skinuti 15 kg koji mi se nisu vratili ali to je bilo pomoču Herbalife proizvoda koji su mi ipak malo preskupi a i dijeta je izgledala kao odvikavanje od heroina pošto mi se želudac bio jako proširio:(

sidi ifni
10.01.2008., 13:59
:cice:Pozdrav svima! Evo nekoliko dana pregledavam svoje stare "dnevnike mršavljenja" pa sam Vam se odlučila javiti (i možda pokušati ponovo). Naime, 2004. god. nakon rođenja moje prve kćeri, krenula sam na UN dijetu i za dva mj. i 17 dana skinula 19 kg i hrpu centimetara. Sada - nakon rođenja moje druge kćeri planiram ponovo skidanje kila. Moram priznati da prvi puta nisam sve skinula i da mi je ostalo nekoliko kila viška i na to je došla druga trudnoća. Zato sam malo pesimistična i to je bio razlog traženja neke podrške preko Interneta. Tak sam našla Vas. Drago mi je, jer čim moja djevojčica krene sa nadohranom (uskoro), neću biti toliko opterećena sa dojenjem (samo cica nikaj drugo ne jede!) pa ću moći provoditi UN. I još nekaj: niti prvi puta provođenja dijete nisam provodila onaj "vodeni dan" i kile su otišle... A jučer sam odabrala i teretanu u kojoj mislim (koliko će to vrijeme dopuštati) vježbati na orbitrecku.

..e pa zeno ti kao da si mene opisala:D,cak nam se i datumi poklapaju,i ja sam 2004-te rodila prvu kcer,pa sad drugu(7mj.),vec se 2mj.pripremam za UN.cekala sam dok mala pocne cvrsto jest,pa sam pocela s UN-kom,malo sam je modificirala:cerek:,ne jedem vocni dorucak,nego jedno integralno pecivo sa malo nemasnog sirnog namaza ili dijetne marmelade i salicu-dvije nemasnog mlijeka,a ostalo po UN-u,jer zelim i dalje dojiti.Za sad mi je super,vec -2kg..:cheer:.Tebi pozdrav i puno uspjeha:top:

crnka79
10.01.2008., 13:59
Zato sam i kupila obje knjige:mig:.Oko mene svi na toj skraćemoj verziji,svaki 5. dan je vodeni dan i tako,ali sve te su još deblje sada nego prije dijete.Meni osobno nije teško,recepti su super pa se nadam da ću izgurati svih 90 dana.Moj problem nije prejedanje već to da jedem jednom dnevno i to pojedem pizzu ili takvo slično sranje i probavljam je 24h.Metabolizam mi je skroz u banani,spor,trom i uspavan,a to želim promijeniti.Meni je zapravo problem jesti 3 puta na dan:bonk:

Zvjezdica86
10.01.2008., 14:01
NI ja nisam čula za tu dijetu sa rižom ali sam bila prije par godina na Atkinsovoj dijeti tj to je ono kad samo jedeš meso, povrče i jaja, nikada više skoro sam si uništila želudac.
ova mi za sada stvarno odgovara, jednom sam samo uspjela u roku od mjesec dana skinuti 15 kg koji mi se nisu vratili ali to je bilo pomoču Herbalife proizvoda koji su mi ipak malo preskupi a i dijeta je izgledala kao odvikavanje od heroina pošto mi se želudac bio jako proširio:(

15 kila u mjesec dana???:eek::eek:
nije dobro to...

mujsapujsa
10.01.2008., 14:07
Dobar vam dan :)
Razmišljala sam da se od srama uopće i ne javljam
Jučer mi je bio UH doručak dobar,ručak kod Kineza - rezanci sa povrćem e a onda ljudi moji navečer sam se ponašala ko prase,krmak,gudin :bonk::brukica:
Naime frendica mi je donesla kolač koji žicam već neko vrijeme bilo koga da mi ga napravi (salenjaci) i kad se svinja tj. ja uvalila nisam mogla stati.Taj kolač nisam jela duuuuuuuugi niz gidina i već pomalo patim za njim (više i ne).
Ugl.pretjerah sinoć da to nije normalno :hebemu::hebemu:

Toffy
10.01.2008., 14:10
15 kila u mjesec dana???:eek::eek:
nije dobro to...

Ne nije dobro i zato to nikada više neću napraviti, ali u to vrijeme bio je jedini izbor:rolleyes:

crnka79
10.01.2008., 14:11
Jučer mi je bio UH doručak dobar,ručak kod Kineza - rezanci sa povrćem e a onda ljudi moji navečer sam se ponašala ko prase,krmak,gudin :bonk::brukica:
Naime frendica mi je donesla kolač koji žicam već neko vrijeme bilo koga da mi ga napravi (salenjaci) i kad se svinja tj. ja uvalila nisam mogla stati.Taj kolač nisam jela duuuuuuuugi niz gidina i već pomalo patim za njim (više i ne).

Dobro,zeznula si jučer i sad samo nastaviš normalnim slijedom i budeš dobra:D

Zvjezdica86
10.01.2008., 14:13
ja se bum zbilja ubila...
pa kaj svaki dan neko mora nest smotat s jelom??
joj...niz godina patis za tim/vise ne...i sad bas sad kad si na dijeti si ga morala pojest?????
jaaaaaaj....
koji smo mi team...
za povracat....
ajd nek ti bude sad..
pokaj se sad i da vise nebus takva.....os bit debela stalno??
NECES,,
e onda......
jedi kaj pise, a ne kaj drugi nose...

Toffy
10.01.2008., 14:14

Ma daj nemoj se živcirati pa sve su to UH dakle nije toliko važna količina koliko kombinacija hrane. Prije par mjeseci kada sam bila prvi put na dijetihranila sam se samo hotelskom hranom koja svi znamo je puna masti, šećera itd. ali samo sam pazila što kombiniram i uspjela sam skinuti kile bez problema, dakle živio UH dan!!!
Meni je bio jučer i baš sam za gušt ispekla kiflice :p

sidi ifni
10.01.2008., 14:14

..e mamice zasto praznu pizzu:nono:?Mogla si natovarit gljiva,prokulica paprika,tikvica i sl,a ja stavim i par maslina(ne znam dal se smije:confused:),pa smeka super:klopa:.Drzi se,i ja se vazem uvijek ujutro na pro-dan..:eek:.znaci prekosutra..:flop:nadam se..

girl13
10.01.2008., 14:18
da li se mogu jest cevapi prvi dan?hehe... unaprijed zahvaljujem :s

:) :) :)

Zvjezdica86
10.01.2008., 14:22

e cuj toooooo....
cevapi....:eek:
puni ulja i ko zna cega...
aj jedina pozitivna stavr je da dobis luk...
ipak...i salatu treba jesti taj dan..:mig:

sidi ifni
10.01.2008., 14:22

..e pa Mujsa sad mi natjer slinu na usta:flop:,te salenjake nisa jela vec godinama,a zudim za njima(a i dalje cu:().Lako se tebi zezat sa te 2-3kg vise..:rofl:.

sidi ifni
10.01.2008., 14:30

..mozes,nemasne i bez lepinje,pa tko voli nek izvoli:zubo:

mujsapujsa
10.01.2008., 14:45
..e pa Mujsa sad mi natjer slinu na usta:flop:,te salenjake nisa jela vec godinama,a zudim za njima(a i dalje cu:().Lako se tebi zezat sa te 2-3kg vise..:rofl:.

Ma žudila sam i ja jer to više niko ne radi,valjda zbog sala ili nisu fensi a možda ni pajceki više ne proizvode salo :ne zna:
Ali sam guštala i za sve vas koji ih volite :mig:
i nije mi žao :D

Zvjezdica86
10.01.2008., 14:47
Ma žudila sam i ja jer to više niko ne radi,valjda zbog sala ili nisu fensi a možda ni pajceki više ne proizvode salo :ne zna:
Ali sam guštala i za sve vas koji ih volite :mig:
i nije mi žao :D

i nije ti zao?'
jooooooooj....
moram i ja nekaj zgrijesit pa da vidim kak je to...:mad:

Marinapomorac
10.01.2008., 14:48
Nemasni čevapi bez lepinje ?
:rofl:
:lol: :lol: :rofl:
:lol: :rofl: :rofl: :lol: :rofl: :lol:

Fairy86
10.01.2008., 14:52
danas mi je škrobni dan

da li mogu napraviti sataraš (bez mesa naravno samo povrće koje ide u njega i dodati šaku riže)?

iz it okej?

3,5djeteta
10.01.2008., 14:54
No dakle Mujsa- mi danas cendramo(većina) nad voćnim konzervicama , mrkvicama , pečenim jabučicama. ananas sokićima - a ti uletiš sa salenjacima:eek::cerek:- prava bomba:mama:- kad sam to zadnji put jela??- sve stare tete, bake , čak i svekrva koje su to znale raditi- su pomrle:rolleyes:- baš si našla da danas dražiš naša "ispaćena tijela":tuctuc::lol::lol:

vilinska musica
10.01.2008., 14:57
Evo krenula i ja, po knjizi 90odnevna dijeta... I sve pet do sad, kad je na red dosao vitaminski dan... Ajme ja cu se zbljuvat od tog glupog voca, ne mogu ja to jest tri mjeseca! Jedino frisko voce koje volim su banane i smokve :( Ostalo mi je prekiselo da bih cijeli dan samo to zvakala...
Kako je vama prosao taj dan s vocem?

I da, ja bih htjela skinuti jedno sedam kila - jel to premalo za tu dijetu? Jel mogu stat kad padnu kila i do kraja samo pazit da pravilno kombiniram hranu a ne da moram imat glupe dane s jabukama i kruskama :mad:?

Fairy86
10.01.2008., 15:01
Evo krenula i ja, po knjizi 90odnevna dijeta... I sve pet do sad, kad je na red dosao vitaminski dan... Ajme ja cu se zbljuvat od tog glupog voca, ne mogu ja to jest tri mjeseca! Jedino frisko voce koje volim su banane i smokve :( Ostalo mi je prekiselo da bih cijeli dan samo to zvakala...

I da, ja bih htjela skinuti jedno sedam kila - jel to premalo za tu dijetu? Jel mogu stat kad padnu kila i do kraja samo pazit da pravilno kombiniram hranu a ne da moram imat glupe dane s jabukama i kruskama :mad:?

također. kiselo. ja još nijedno jutro nisam pojela dvije jabuke npr. nego čitavo vrijeme, dvije mandarine, dvije naranče, dva grejpa. ali ja ono što ne mogu jest ja to iscjedim pa popijem.

U knjizi piše da ti sa dijetom možeš stat kad dođeš do željene težine, ali ti se metabolizam neće promjeniti tako da ti je veća vjerovatnoća da će se i vratiti, ako ništa drugo, nastavi sa doručkovanjem dvije voćke.

Fairy86
danas mi je škrobni dan

da li mogu napraviti sataraš?

(bez mesa naravno samo povrće koje ide u njega i dodati šaku riže)?

iz it okej?

Zvjezdica86

mozes stat kad god zelis, i i jedna kilaza za izgubit nije premala za ovu dijetu...
skines kolko hoces i stanes...
kanije zadrzis i dalje voce za dorucak...al ne morsa ga jest svaka 4 dana...
meni je to najgori dan...bio i ostao...
ne volim bas voce...
pa si usput muke skratim s bademima...
radje cu pojest saku badema nego dvije banane..:)

Zvjezdica86
10.01.2008., 15:02
danas mi je škrobni dan

da li mogu napraviti sataraš?

(bez mesa naravno samo povrće koje ide u njega i dodati šaku riže)?

iz it okej?
ja milsim da je...:mig:

3,5djeteta
10.01.2008., 15:03
danas mi je škrobni dan

da li mogu napraviti sataraš (bez mesa naravno samo povrće koje ide u njega i dodati šaku riže)?

iz it okej?

Naravno da možeš- to ti je onda đuveč:top::D

Marinapomorac
10.01.2008., 15:05
OK Ili mujsa ili 3,5, ali jednu od dvi molim pomoć, kaj su to salenjaci ? dajte opis pa da skužim kako mi taj kolač ovdi doli zovemo? Please?

vilinska musica
10.01.2008., 15:07
Tri sata su, brzo kuhat!!

Ja sam svoju zdjelu voca pojela i sad cu krepat krepat od muke. Izmedju ostalog, narezala sam i kivi i jabuku i iscijedila narandzu. Jezik me pece od toga. Bljak bljak.

A sto kazu doktori, jel moze to bit opasno za zdravlje, bit samo na vocu?
Bljak bljak voce.

vilinska musica
10.01.2008., 15:08
Sto je najgore, pun mi je zeludac a uopce nisam sita.

Zvjezdica86
10.01.2008., 15:10
za tijelo je to vitaminska bomba i nema sanse da ovo nije zdravo...
milsim na ovaj jedan dan,

vilinska musica
10.01.2008., 15:18
Moje tijelo ce eksplodirat jer moje tijelo mrzi voce :mikroval:

Zeludac mi se sav stiltao, u zadnjih pet godina nisam pojela voca ko danas.

Jedva cekam sutra :klopa:

neka_mala
10.01.2008., 15:20
Evo odlucila sam da se javim i da vam kazem svoje iskustvo vezano za dijetu. prije par mjeseci sam ja odlucila da idem na dijetu i pridrzavala sam se skoro 2 mjeseca toga kad mi je vec dosadilo sve to, vise nisam mogla a ni kila nisam imala nista manje. I tako ja prestanem sa dijetom, odem malo na more, vratim se, sve 5 super fino, odmor, zabave i ja tako u mjesec dana, nesto malo vise izgubim 12 kila. mislim toliko sam bas i htjela izgubiti, pa sam onda vratila dvije kile, i stala i stojim sad tu lijepo na istoj kilazi vec duze vremena. Jedem i dalje stvarno puno ali ne jedem slatkise i cipseve to sam izbacila a to sam prije jako puno jela. Dakle, samo polako, nemojte se opterecavati s kilama previse, trudite se, radije budite fizicki aktivni bar sat vremena na dan i bolje cete se osjecati a kile krenu ici kad se najmanje nadate. :) sretno svima

Zvjezdica86
10.01.2008., 15:21

i ja..
ja nisam pojela puno danas...malo sam frfljala po tanjuru i razbacivala se s kivijem...al sam ipak pojela..a onda muka...
no hvala bogu, bademi i voda su sve rijesili..
super mi je sad...
polako grickam....i pijem...:mig:

Zvjezdica86
10.01.2008., 15:24
Evo odlucila sam da se javim i da vam kazem svoje iskustvo vezano za dijetu. prije par mjeseci sam ja odlucila da idem na dijetu i pridrzavala sam se skoro 2 mjeseca toga kad mi je vec dosadilo sve to, vise nisam mogla a ni kila nisam imala nista manje. I tako ja prestanem sa dijetom, odem malo na more, vratim se, sve 5 super fino, odmor, zabave i ja tako u mjesec dana, nesto malo vise izgubim 12 kila. mislim toliko sam bas i htjela izgubiti, pa sam onda vratila dvije kile, i stala i stojim sad tu lijepo na istoj kilazi vec duze vremena. Jedem i dalje stvarno puno ali ne jedem slatkise i cipseve to sam izbacila a to sam prije jako puno jela. Dakle, samo polako, nemojte se opterecavati s kilama previse, trudite se, radije budite fizicki aktivni bar sat vremena na dan i bolje cete se osjecati a kile krenu ici kad se najmanje nadate. :) sretno svima

ajd hvala...
to za aktivnost...dobro je to..
al moja najvece aktivnost napraviti par koraka do auta...
jos sam ja i dobra s kilama...kakva bi mogla bit...jer nista, al nista ne radimm...
kad sam bila kod svojih je to bilo drugacije...a sad...:(

vilinska musica
10.01.2008., 15:25
ne znam, narodna mudrost iz mog kraja je da se ne smije pit voda kad se puno voca najedes jer mozes ni vise ni manje nego umrijet. postoji jos i istinita prica vezana uz to, o decku koji se najeo lubenice i popio puno vode za njom i umro od toga.
na stranu praznovjerje, al vjerujem da ima nesto u tome... ja cu cekat da ovaj cuspajz probavi pa idem onda na suho voce. ne mogu vise s ovim kivijima i jabukama, preodvratno mi je to...

Zvjezdica86
10.01.2008., 15:30
wow...
nisam za to cula....
ma neznam..ja ne vjerujem...al valjda ima neka u tom....
neznam...
pa da..pricekaj sad malo da ti se zeludac smiri. pa pocni s necim suhim..ne puno...onak...malo po malo grickaj..
meni bas godi...
navecer pojedem jos jednu bananu i to je to...

mama Dalton
10.01.2008., 15:47
Djevojčice, malo vas pratim sa strane i vidim da se nekima gadi voće.. Ja nisam ljuibitelj agruma.. Probajte s kruškama - ima za kupit fakat finih sočnih krušaka, vilijamovke su i velike - kad pojedeš dvije, ko da se se najeo za vijeli dan.. A i ne moraju se žvakat onak dugo ko jabuke. :mig:

Zvjezdica86
10.01.2008., 15:51
sve samo kruske ne...
sve cu nekak sazvakat..al to i narancu nikako...
jooooooj....

mama Dalton
10.01.2008., 15:52
Ma ima na placu i trešnja - cijena sitnica - samo 120 kn po kili :)

efa
10.01.2008., 15:53
bok curke :)
evo vec par dana citam forum....krenula sam na dijetu jupiiii danas mi je cetvrti dan,znaci vocni...vidim ima vas jos koji danas patite kao ja :)
no laku cu izgurat jer je jucer bio UH dan a taj obozavam pa se jos sjecam tjestenine s povrcem njaam :) doci ce on opet hehe...
jel mi moze dati netko link za download knjiga jer ovi na rapidu ne rade :( a ne mogu nigdje naci

polly
10.01.2008., 15:54
e cuj toooooo....
cevapi....:eek:
puni ulja i ko zna cega...

zakaj ne?
a i ne prže se u ulju, nego se peku na roštilju ;)

polly
10.01.2008., 15:55
Nemasni čevapi bez lepinje ?
:rofl:
:lol: :lol: :rofl:
:lol: :rofl: :rofl: :lol: :rofl:

dobro, kaj nitko od vas ne zna kak pravi, pošteni ćevap izgleda? :confused:

Toffy
10.01.2008., 15:55
Bok!
Uhvatila me tolika želja za hranom da sam poluditi htjela, ali dobro skuhala sam si litru čaja i sada mi je već bolje. od silnih jabuka i općenito kiselog voća još sam više gladna, tako da mi čaj stvarno pomaže!
Sutra meso :klopa:

polly
10.01.2008., 15:57

meni prolazi uz grilane šampinjone i prokulice sa šš :D

Zvjezdica86
10.01.2008., 15:59
zakaj ne?
a i ne prže se u ulju, nego se peku na roštilju ;)
ajd sad se opet moram hvalit al radila sam u pecenjarni...sa cevapima...
i grozno je kak se to radi...
pece se na rostilju al se zalijevaju uljem..:mig:
nebres dobit suhe cevape....

Zvjezdica86
10.01.2008., 16:01
Bok!
Uhvatila me tolika želja za hranom da sam poluditi htjela, ali dobro skuhala sam si litru čaja i sada mi je već bolje. od silnih jabuka i općenito kiselog voća još sam više gladna, tako da mi čaj stvarno pomaže!
Sutra meso :klopa:

ja sam isto malo gladna....al necu milsit o tom...
sad razmisljam o glagolima, mnozini, jednini,...:(
ja cu sad malo soka od ananasa, pa mozda koji kivi uleti...
i danas cim prije u krpe...
ej se vaze ko??
se vide rezultati??

mujsapujsa
10.01.2008., 16:23
OK Ili mujsa ili 3,5, ali jednu od dvi molim pomoć, kaj su to salenjaci ? dajte opis pa da skužim kako mi taj kolač ovdi doli zovemo? Please?

To ti se i gori i doli zove isto.Kolačići kojise rade od svinjskog sala (fuuuj,fuuuuuj :rofl: ),izgledaju lisnato mogu biti prazni,punjeni pemkezom ili orasima.Ja ih volem svakakve možda zato jer to više niko ne radi pa se jedu vrlo rijetko a i bolje jer debljaju i od pogleda na njih :mig:

Zvjezdica86
10.01.2008., 16:31
To ti se i gori i doli zove isto.Kolačići kojise rade od svinjskog sala (fuuuj,fuuuuuj :rofl: ),izgledaju lisnato mogu biti prazni,punjeni pemkezom ili orasima.Ja ih volem svakakve možda zato jer to više niko ne radi pa se jedu vrlo rijetko a i bolje jer debljaju i od pogleda na njih :mig:

:bljak::
isuse boze kaj sve moram citat......mama:

mujsapujsa
10.01.2008., 16:31

Ja isto ne ljubim voće ali preživljavam taj dan - danas je.
Napravim si kompot ili voćnu salatu i stalno jedem brusnice.
Na voćni tj. vitaminski možeš jesti i kuhano povrće,salate,povrtne juhe ne samo voće pa kombiniraj.:top:

mujsapujsa
10.01.2008., 16:33
:bljak::
isuse boze kaj sve moram citat......mama:

Je si ga ikad probala pa ti je zato bljak ili ti to onako iz čista mira bljak za nešto šta ni ne znaš šta i kakvo je??:rolleyes:

Znatiželjko
10.01.2008., 16:36
Sorry ,ali neznam , koliko se bude na djeti?

Zvjezdica86
10.01.2008., 16:38
Je si ga ikad probala pa ti je zato bljak ili ti to onako iz čista mira bljak za nešto šta ni ne znaš šta i kakvo je??:rolleyes:

nikad nisam jela...
al mi je gadljivo..jer sam vegetarijanka...pa:confused:
nemoj zamjerit...
al salo....:(

polly
10.01.2008., 16:39
ajd sad se opet moram hvalit al radila sam u pecenjarni...sa cevapima...
....

sorry, ali ne padam tak nisko da ih jedem iz pečenjara :mig:
ja cijenim hranu :D

Zvjezdica86
10.01.2008., 16:39
Sorry ,ali neznam , koliko se bude na djeti?

90 dana il do kad se izgubis kolko zelis:)

Zvjezdica86
10.01.2008., 16:40
sorry, ali ne padam tak nisko da ih jedem iz pečenjara :mig:
ja cijenim hranu :D

hehe
ajde dobro...kad sam poslala sam skuzila da te nisam pitala dal ces ih doma pravit....

3,5djeteta
10.01.2008., 16:43
Pozdrav društvo- vidim da se zabavljate(ah , salenjaci:rolleyes:)- ja sam doma i baš si kuham jednu finu paradajz juhicu(mljac)- jel vi koje nevolite voće znate da je ovo vitaminski dan , a ne striktno voćni - razno povrće(dopušteno)vam je na raspolaganju- rekle su vam Mujsa i Polly- može se na taj dan svašta kombinirati-a da se ne izađe iz okvira dozvoljenog- i ja imam problema s voćem (kronični gastritis:rolleyes:)- pa sam bila i van UN-ke na voćnom doručku (stalno) i znam što smijem jesti ujutro da mi ne digne kiselinu- recimo jabuke ni pod razno sirove- umirem od gladi na njih - ali pečene....

Zvjezdica86
10.01.2008., 16:48
Pozdrav društvo- vidim da se zabavljate(ah , salenjaci:rolleyes:)- ja sam doma i baš si kuham jednu finu paradajz juhicu(mljac)- jel vi koje nevolite voće znate da je ovo vitaminski dan , a ne striktno voćni - razno povrće(dopušteno)vam je na raspolaganju- rekle su vam Mujsa i Polly- može se na taj dan svašta kombinirati-a da se ne izađe iz okvira dozvoljenog- i ja imam problema s voćem (kronični gastritis:rolleyes:)- pa sam bila i van UN-ke na voćnom doručku (stalno) i znam što smijem jesti ujutro da mi ne digne kiselinu- recimo jabuke ni pod razno sirove- umirem od gladi na njih - ali pečene....

a neka juha??
ko tvoja naprimjer?:(

mujsapujsa
10.01.2008., 16:51
Ja sam maznila jedan bogati kompot i sad ću mamu pod ruku i pravac Kika,trebam par sitnica za vikendicu.Lagano điravanje i kavica će mi pomoć da brže prođe vit. dan :mig:

3,5djeteta
10.01.2008., 16:51
a neka juha??
ko tvoja naprimjer?:(

Pa ja sam gotovo redovito jela neku povrtnu juhu na voćni dan- makar i od povrtne kocke - samo da je topla i nije slatka:D

girl13
10.01.2008., 16:53
ja sam isto malo gladna....al necu milsit o tom...
sad razmisljam o glagolima, mnozini, jednini,...:(
ja cu sad malo soka od ananasa, pa mozda koji kivi uleti...
i danas cim prije u krpe...
ej se vaze ko??
se vide rezultati??

ja sam danas...-1 kg...jupi...u 4 dana :jumping:

Zvjezdica86
10.01.2008., 16:54
Pa ja sam gotovo redovito jela neku povrtnu juhu na voćni dan- makar i od povrtne kocke - samo da je topla i nije slatka:D

pa ovi moji doma ce krepat od smijeha kad vide da jedem samo vodu iz tanjura..:(

Zvjezdica86
10.01.2008., 16:54

jupi...

3,5djeteta
10.01.2008., 17:06
pa ovi moji doma ce krepat od smijeha kad vide da jedem samo vodu iz tanjura..:(

Vidiš , kod mene na gablecu se više ni kuhar ne čudi kad tražim procijeđenu(rijetku) juhu:cerek:- čuo čovjek za UN:lol:

Fairy86
10.01.2008., 17:08
jupi...

wo... to sestro...
svi se veselimo tome...:cerek:
i nadamo se istom...
ja sam danas za škrobni jela ,,đuveč'' ak se tako zove...:ne zna:
i sada :kava: cijeli dan
sutra mi je UH najomiljeniji sutra integralne špagete 120gr kako piše u knjizi i cool
navečer čokolade za kuhanje i super:cheer: mislim da ću kolačić i preskočiti
al bumo vidli:bonk: nisam baš toliko karakter...

Zvjezdica86
10.01.2008., 17:10
Vidiš , kod mene na gablecu se više ni kuhar ne čudi kad tražim procijeđenu(rijetku) juhu:cerek:- čuo čovjek za UN:lol:

heh...
ajd moj dragi bi nekak i prezivio to...
al sveki, neznam kak...ona ni nezna da sam na dijeti...
cim spomenem dijetu, kaze mi da sam budalaaaa:rofl:
zato sutim i ko fol..jedem normalno..
danas vocni muljam ...vidi da nikaj ne stima...
joj mogu pojest karfiolu??kiselu??i mrkvu??
bas mi se to jede jer znam da ima doma...kiseloooooooooo:mama:
ne mogu vise voce

Zvjezdica86
10.01.2008., 17:11
wo... to sestro...
svi se veselimo tome...:cerek:
i nadamo se istom...
ja sam danas za škrobni jela ,,đuveč'' ak se tako zove...:ne zna:
i sada :kava: cijeli dan
sutra mi je UH najomiljeniji sutra integralne špagete 120gr kako piše u knjizi i cool
navečer čokolade za kuhanje i super:cheer: mislim da ću kolačić i preskočiti
al bumo vidli:bonk: nisam baš toliko karakter...

ja sam jucer nabadala spagete za veceru...nisam mogla jesti kolace..
jedva sam ono rebro cokolade strplala u usta...:mad:

3,5djeteta
10.01.2008., 17:15
heh...
ajd moj dragi bi nekak i prezivio to...
al sveki, neznam kak...ona ni nezna da sam na dijeti...
cim spomenem dijetu, kaze mi da sam budalaaaa:rofl:
zato sutim i ko fol..jedem normalno..
danas vocni muljam ...vidi da nikaj ne stima...
joj mogu pojest karfiolu??kiselu??i mrkvu??
bas mi se to jede jer znam da ima doma...kiseloooooooooo:mama:
ne mogu vise voce

Nemoj :mama:- slobodno jedi kiselo povrće i kiselo zelje na salatu- sve su ti to vitamini(još kakvi:top:):D

Zvjezdica86
10.01.2008., 17:19
Nemoj :mama:- slobodno jedi kiselo povrće i kiselo zelje na salatu- sve su ti to vitamini(još kakvi:top:):D

ajd dobro..ja bar pitam prije nego pojedem...:lol:
ajd hvala na odobrenju...
sad kad smazem..
joj mrzim vocni dan, mrzim...:(

Fairy86
10.01.2008., 17:56
ej ljudi

koliko treba proći od ručka do večere, a da večera nije posle 7- pola8?

hvala!!!

Fairy86
10.01.2008., 18:20
dok vi odgovorite ja pojela po porcije

3,5djeteta
10.01.2008., 18:22
ej ljudi

koliko treba proći od ručka do večere, a da večera nije posle 7- pola8?

hvala!!!

Na proteinski 4 h, a za škr. i UH 3h minimum- za voćni jedeš svaka 2 h- sve ti ovisi kako počneš od jutra(zapravo kada)- ručak poslije 12h- pa onda rasporedi večeru- Mujsa ima "svoje" termine obroka:D

Fairy86
10.01.2008., 18:28
:wNa proteinski 4 h, a za škr. i UH 3h minimum- za voćni jedeš svaka 2 h- sve ti ovisi kako počneš od jutra(zapravo kada)- ručak poslije 12h- pa onda rasporedi večeru- Mujsa ima "svoje" termine obroka:D

hvala draga

ja sam ručaka u pol 3 večerala sada, dakle to je ok

za voćni znam da je svaka 2 sata to mi se baš ne sviđa al šta'š
:ne zna:
idem da se razgibam malo u šetnju pola sada (fala bogu ne živi tako blizu) pa imam dobar komad :s

prijatelj mi je skinuo neke filmiće Cindy Crawford pa idem i to pokupit pa možda radit i to večeras... :mljacko:

ajde ljudi moji držite ta usta zatvorena pa se čitamo, pozdrav...

Znatiželjko
10.01.2008., 19:09
dok vi odgovorite ja pojela po porcije
Baš sam htjeo odgovoriti da kad neznaš ,sigurnije je ne pojesti :)-nisi baš ziheraš

Na kojoj sam ja djeti ako jedem oduvjek malo manje od propisanih dnevnih kalorijskih unosa?

Ančica
10.01.2008., 19:30
ja se bum zbilja ubila...
pa kaj svaki dan neko mora nest smotat s jelom??
joj...niz godina patis za tim/vise ne...i sad bas sad kad si na dijeti si ga morala pojest?????
jaaaaaaj....
koji smo mi team...
za povracat....
ajd nek ti bude sad..
pokaj se sad i da vise nebus takva.....os bit debela stalno??
NECES,,
e onda......
jedi kaj pise, a ne kaj drugi nose...

Ja ću umrijet!!!!!:rofl:

Zvjezdica86
10.01.2008., 19:59
Ja ću umrijet!!!!!:rofl:

ajd smij se ti....:mig:
jaj al ne mogu vjerovat nekad...:rolleyes:

no al salim se...pa znaju svi to..
samo da se javim...
bila sam a dragim u kupovini...
malo smo kupovali za moje sljedece dane...
kupila sam si sok od rajcice...bas je nesto---:p
ajd da prodje i taj dan da se sutra mogu najest ko covjek...napokon...
vage su jos na mjestu??
il po ormarima?:top:

sidi ifni
10.01.2008., 20:00

..cestitam:top:..jedna po jedna..i evo nam Cindy Crafford..:cice:.

Zvjezdica86
10.01.2008., 20:04
..cestitam:top:..jedna po jedna..i evo nam Cindy Crafford..:cice:.

ma sad kad sve odjednom pocnemo gubit kile.....
joj al ce bit veselo na forumu...
nego, kaj ti jedes veceras...?il si jela:rolleyes: