PDA

View Full Version : UN dijeta

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 [184] 185 186 187 188 189 190 191

mujsapujsa
12.02.2010., 21:43
Upravo uživam u komadu torte i još polovici jednog kolača
Svaki zalogaj s guštom žvačem
Inače nastojim ne jesti pred kompom mada to volim
Sutra i meni voće,bilo bi pametno šta više biti van kuće

marre30
12.02.2010., 21:43
meni danas voćni
toliko sam bila gladna da sam uz voće uredno stukla pola kuhanog bunceka i šnitu kruha:facepalm:
a niš idemo dalje

surlica
12.02.2010., 22:08
ja sam se danas lijepo počastila ribicom i za ručak i za večeru i tako sam si guštala da vam nemrem reći
sutra škrob i sve si mislim svojima normalno napraviti kelj i faširance a sebi uz kelj samo malo više krumpira staviti :misli:
i da... full sam se nabrijala na dijetu :rock: svaki dan jedem dosta povrća, ali ovih par dana dijete jako, jako puno i to mi je OK! :top:

mujsapujsa
13.02.2010., 01:30
meni danas voćni
toliko sam bila gladna da sam uz voće uredno stukla pola kuhanog bunceka i šnitu kruha:facepalm:
a niš idemo dalje

To je bio masakr buncekom :mig:
bolje nego masakr motornom pilom
sutra fino ispočetka :top:

surlica
13.02.2010., 08:19
dobro jutro!
nesica se pije... novi je dan.. danas škrob
i do kraja još samo 84 dana :cerek:

ba.ba.bambucha
13.02.2010., 11:59
Dobro jutro, evo i ja ispijam svoju kavicu, danas UH :D niko sretniji od mene :D
Ja samo 82 dana još, ma šta je to nama, velike smo cure, možemo mi to izdržat :rofl: :lol:

I da, kreten sam, stala i jutros na vagu, i -2 kile još stoje :visi: a nadala sam se da će biti bar još jedna manje, pa sam sad malo bedirana :rolleyes:

surlica
13.02.2010., 12:26
meni je UH sutra i veselim se mlincima i cikli dok će moji uz to brk omastiti još i kokicom pečenom
kupila sam i vrhnje za šlag i večeras radim beze kolač jer imam dosta bjelanjaka od krafna... eto to će mi biti desert - beze čokoladni kolač ... :klopa:
a za danas JOŠ nisam ručala jer sam TEK SADA došla iz grada... navečer u Samobor na povorku maškara :tulum: :cerek:

ivana....
13.02.2010., 12:45
meni danas prvi vocni i nisam odolila da nestanem na vagu.pokazuje -1kg:)

bas sam nekako sretna:cerek:

krenulo je...

surlica
13.02.2010., 12:57
meni danas prvi vocni i nisam odolila da nestanem na vagu.pokazuje -1kg:)

bas sam nekako sretna:cerek:

krenulo je...

kako čovjeku malo treba da se razveseli :)
idemo dalje... idemo dalje...:rofl:

ba.ba.bambucha
13.02.2010., 13:07
meni je UH sutra i veselim se mlincima i cikli dok će moji uz to brk omastiti još i kokicom pečenom
kupila sam i vrhnje za šlag i večeras radim beze kolač jer imam dosta bjelanjaka od krafna... eto to će mi biti desert - beze čokoladni kolač ... :klopa:
a za danas JOŠ nisam ručala jer sam TEK SADA došla iz grada... navečer u Samobor na povorku maškara :tulum: :cerek:

Može receptić pliz, i ako ima neko neki dobar recept za biskvit od čokolade, al da nebude suh, nek napiše :top:

youngfashionista0038
13.02.2010., 13:19
evo mene i voćaaa ;)) hehe ..malo me brine to kaj mi jaako sporo ide,,al ajde vagat cu se sutra ujutro,,pa cu raportirat...jedva cekam sutra,,ima ko kakvu ideju,sta s tunom,da ju ne jedem samu s kruhom??neka salata od tune,,kako da to napravim...a bas mi se jede..znam da s njom super idu krastavci al nezam sta da jos ubacim unutra...???

IVL
13.02.2010., 13:20
Hej društvo!!! Evo i mene OPET k vama! Vidim mujsa i youngfasionista su mi jos uvijek tu :) i sefica sidi, a ja sam mislila da cu bit sama...ima vas i novih... Prije godinu dana sam se družila s vama i u dva mjeseca skinula 9kg :) i to je bilo super!!!! Vratila sam svih 9kg i podigla za još 5kg tak da cemo se družit... Sutra krećem! Booook!

IVL
13.02.2010., 13:23
evo mene i voćaaa ;)) hehe ..malo me brine to kaj mi jaako sporo ide,,al ajde vagat cu se sutra ujutro,,pa cu raportirat...jedva cekam sutra,,ima ko kakvu ideju,sta s tunom,da ju ne jedem samu s kruhom??neka salata od tune,,kako da to napravim...a bas mi se jede..znam da s njom super idu krastavci al nezam sta da jos ubacim unutra...???

:cerek: Zbilja sumnjam da je tebi ponestalo ideja jer su mi uvijek ''curile sline'' na tvoje kombinacije :p

surlica
13.02.2010., 13:44
napišem ga danas kad sredim dijete za popodnevni odmor i kad ručak sredim... kelj se još kuha :rolleyes: a faširance tek sada idem pržiti :p

surlica
13.02.2010., 13:46

ja tunu volim dodati u rikolu... mmmm mljac mljac i još ak želiš koju maslinu narezati unutra... a nije ti veeeeeeeeliki grijeh ako i jaje skuhaš pa i njeha narežeš na komadiće i umiješaš u salatu... maslinovo ulje i limunov sok, sol i češnjak :klopa:

sidi ifni
13.02.2010., 14:03
Hej društvo!!! Evo i mene OPET k vama! Vidim mujsa i youngfasionista su mi jos uvijek tu :) i sefica sidi, a ja sam mislila da cu bit sama...ima vas i novih... Prije godinu dana sam se družila s vama i u dva mjeseca skinula 9kg :) i to je bilo super!!!! Vratila sam svih 9kg i podigla za još 5kg tak da cemo se družit... Sutra krećem! Booook!

ej evo i tebe:top:..pa tak ti je to:ne zna: moras akceptirat,il ces uvjek gladovat ili se pomijat po ovom forumu,treceg nema.:confused:.odnosno ima bit debela i happy(sto mi je u zadnje vrijeme sve primamljivija mogucnost.:rofl:.)..inace nisam ti je sefica,imamo sefa.:cerek:.musko kak se i spada:mig:,nas dragi Barba Branko,Mujsa je zamjenica a ja fitness-trener:mirko:..

sidi ifni
13.02.2010., 14:07
inace upravo se vratila sa spinninga i saune,ubila se al mi je super:top:..ovih dana sam radila i imala dosta drugih obaveza tak da sam brljavila.:o.okvirno se drzala UN-ke al ulijetalo je stosta u usta:rofl:..kile stoje(sto je jos i dobro)..u utorak putujem za Slavoniju,i bio mi je plan da se pojavim bez slaufica.:ne zna:.al moracu se nekako maskirat..ionako je fashing.:lol::lol:.

sidi ifni
13.02.2010., 14:17

ma sto god ubacis dobro je.:mig:.glad ne pita.:rofl:.ja cesto napravim salatu po marokanski.:D.znaci tunu malo smrvis,pa na sitno luka i paradajiza,ak ti je tuna suha bez ulja dodaj malo maslinovog..i par crnih maslina.,dobro izmjesaj.i udri.:klopa:.

sidi ifni
13.02.2010., 14:21
..e da ..i uz tto bi super pasao Barbin ''Vranac'':zivili:..al hebiga nemres sve imat.:mad:.meni danas povrtno-vocni dan tak da sutra mogu po nekom pecenju:zubo:..svima ugodan vikend zelim.:top:.

surlica
13.02.2010., 15:36
beze čokoladna torta

bijela kora:
9 bjelanjaka
30 dag šećera
1 velika žlica jabučnog octa

Istuči čvrst snijeg od bjelanjaka dodajući šećer i jabučni ocat. Peći na limu od pećnice (veliki crni) na kojeg se stavi papir za pečenje, odn. masni papir. Peći na 150°C oko 50 do 60 minuta dok tijesto ne poprimi nježnožućkastu boju. Ohlađenu koru odvojiti od papira i prerezati na 3 jednaka dijela. Svaku koru premazati kremom i na kremu staviti sloj šlaga.

krema:
3 cijela jaja
20 dag šećera u prahu
10 dag čokolade
1 vanilin šećer
25 dag margarina

Cijela jaja te obje vrste šećera i narezanu čokoladu umutiti u zdjeli i staviti na paru. Kremu lagano kuhati stalno miješajući pjenjačom dok ne postane dovoljno gusta da u njoj ostane trag. Kremu maknuti s vatre i ohladiti te umiješati margarin i malo ruma po želji.

Postupak slaganja:
Jedan sloj beze kore staviti na odgovarajući tanjur ili duguljasti podložak. Preko nje ravnomjerno namazati pola kreme a preko kreme trećinu tučenog slatkog vrhnja. Sve zajedno lagano pritisniti drugim slojem beze kore i ponoviti postupak mazanja s kremom i vrhnjem. Prekriti trećim slojem te lagano pretisnuti. Preko nje namazati tučeno slatko vrhnje.

(U kremu se mogu dodati ili mljeveni orasi, bademi, lješnjaci ili mljeveni kikiriki. Meni osobno s kikirikijem je savršeno pa čak ako se i ne stavi čokolada u kremu.)

I to je to. Vrlo jednostavno za napraviti a fin i osvježavajući kolač! :top:

ba.ba.bambucha
13.02.2010., 15:45
beze čokoladna torta
........................................
I to je to. Vrlo jednostavno za napraviti a fin i osvježavajući kolač! :top:

Hvala :kiss: sad mi kasno da ju radim, ali za idući UH bi mogla :mig:

BTW Pizza pojedena :raspa:

surlica
13.02.2010., 15:50
i ja sam se fino najela kelja s krumpirom i dosta peršina i češnjaka
sada kavicu pijuckam s malo mlijeka :brukica:
morat ću si pothitno kupiti bjelilo za kavu :)
ostajte mi dobro... odem malo odmoriti pa do Samobora maškarice škicnuti i proveselit se :tulum:

youngfashionista0038
13.02.2010., 18:09
krizzzaaa jedva cekam sutra gladna sam...e ako sutra ne bude pomaka ,,poludjet cu !!!

ba.ba.bambucha
13.02.2010., 18:24
i ja sam se fino najela kelja s krumpirom i dosta peršina i češnjaka
sada kavicu pijuckam s malo mlijeka :brukica:
morat ću si pothitno kupiti bjelilo za kavu :)
ostajte mi dobro... odem malo odmoriti pa do Samobora maškarice škicnuti i proveselit se :tulum:

Ljepo nam se provedi :tulum:
A šta bjelilo za kavu se smije??? :ne zna:
Ja sad odo na orbitrek, a baš mi se nešto neda.... :(

surlica
13.02.2010., 21:25
ojla komadi! :w
bila, vidjela, smrznula se i vratila se... sve veselo, raspjevano, zamaskirano, jaaaaaaako glasno tako da mi je bebica bila prestrašena i zbog nje smo ranije došli... ali sutra ujutro valjda idemo opet kad su klinci i stariju budem zamaskirala i bit će to sve OK
e da, mala je jela šećernu vunu, mm je jeo lepinju onu finu masnu toplu i slasnu a ja :nono: he he he... niti gutljaj kuhanog vina... došla doma i već s ulaznih vrata se uputila prema frižideru i stavila si kelj grijati a tek onda se vratila u hodnik i skidala sa sebe jaknu i čizme :rofl:
i da, dok vam ovo tipkam, u pećnici se peče i miriši beze kora za sutrašnji UH dan :cerek:
znate kaj mi je prvi cilj?! normalno zakopčati rozu košulju na crne prugice koja mi se na prsima malčice raširi i bude otvor :brukica:
laku noć, lijepo spavajte, fino i slasno sanjajte i mršavite... :w

youngfashionista0038
14.02.2010., 09:10
ISUSE I BOZE :((( !!! vec negdje 3 tj sam na ovome a vaga jos uvijek kaze -1 ?!??!?!?!? neznam sto da radim,,nisam grijesila!!u ova 3 tj mozda jednom,na vocni i to samo zato kaj sam pojela 3 zlice safta jer mi je bilo muka..!!!istina da ne stignem bas vjezbati zbog rokova ( ne stignem ni spavati ) ali prosli put kad sam bila,,u 3mj nisam prstom makla i prvi mjesec mi je svejedno otislo cca 4 kg !!! i znam da mi je prosjek bio 1 tjedan - 1 kila !!! sto da radim??? da idem dalje ???ili da se prebacim na nesto drugo???ali STO?? mrzim one dijete tipa 4 jaja danas,,3 jaja sutra,,narance ...pa ti zivi na tome ,,koma...bas sam tuzna...:( :mad: :cry:

IVL
14.02.2010., 10:58
ej evo i tebe.pa tak ti je to:ne zna: moras akceptirat,il ces uvjek gladovat ili se pomijat po ovom forumu,treceg nema.odnosno ima bit debela i happy(sto mi je u zadnje vrijeme sve primamljivija mogucnost.)..inace nisam ti je sefica,imamo sefa.:cerek:.musko kak se i spada:mig:,nas dragi Barba Branko,Mujsa je zamjenica a ja fitness-trener.

Jutreko svima!!!!!
Nekako nisam happy kad sam bucka :ne zna:
Uff:clint: sef, zamjenica, fitness trenerica...bit ce veselo :mljacko:
Nikaj, doručak sam obavila s dva kivija i kavicom s mlijekom, ručak nece biti problem, ipak je proteinski, a i prvi dan je, tak da :driver: vozimo zajedno!

IVL
14.02.2010., 11:02
vec negdje 3 tj sam na ovome a vaga jos uvijek kaze -1 ?!??!?!?!? neznam sto da radim,,nisam grijesila!!u ova 3 tj mozda jednom,na vocni i to samo zato kaj sam pojela 3 zlice safta jer mi je bilo muka..!!!istina da ne stignem bas vjezbati zbog rokova ( ne stignem ni spavati ) ali prosli put kad sam bila,,u 3mj nisam prstom makla i prvi mjesec mi je svejedno otislo cca 4 kg !!! i znam da mi je prosjek bio 1 tjedan - 1 kila !!! sto da radim??? da idem dalje ???ili da se prebacim na nesto drugo???ali STO?? mrzim one dijete tipa 4 jaja danas,,3 jaja sutra,,narance ...pa ti zivi na tome ,,koma...bas sam tuzna...:( :mad: :cry:

DA! Idi dalje i nemoj biti tužna! Pomaknut će se brojčica na vagi...
Jesi li ti cijelo ovo vrijeme na dijetama ili imaš prekide. Znam da si u doba kad sam ja bila na un-u ti kemijala sa mesnom!? Jesi li vratila kile ili ne dolaziš do željene kilaže???

ba.ba.bambucha
14.02.2010., 11:04
ISUSE I BOZE :((( !!! vec negdje 3 tj sam na ovome a vaga jos uvijek kaze -1 ?!??!?!?!? neznam sto da radim,,nisam grijesila!!u ova 3 tj mozda jednom,na vocni i to samo zato kaj sam pojela 3 zlice safta jer mi je bilo muka..!!!istina da ne stignem bas vjezbati zbog rokova ( ne stignem ni spavati ) ali prosli put kad sam bila,,u 3mj nisam prstom makla i prvi mjesec mi je svejedno otislo cca 4 kg !!! i znam da mi je prosjek bio 1 tjedan - 1 kila !!! sto da radim??? da idem dalje ???ili da se prebacim na nesto drugo???ali STO?? mrzim one dijete tipa 4 jaja danas,,3 jaja sutra,,narance ...pa ti zivi na tome ,,koma...bas sam tuzna...:( :mad: :cry:

Ma to tebi vaga samo isprobava živce, drži se još malo pa ak ni onda nebude išlo dolje neznam :confused: trebalo bi, koliko moraš skinuti kila?
Ja sam čula da nama koji moramo više skinuti kile idu brže, a ovima koji manje sporije :ne zna:

ba.ba.bambucha
14.02.2010., 11:06
BTW Meni danas Voće-dan, maštaću o pilećim prsima....a jest jabuku :lol:

IVL
14.02.2010., 11:07
:klap:
e da, mala je jela šećernu vunu, mm je jeo lepinju onu finu masnu toplu i slasnu a ja niti gutljaj kuhanog vina... došla doma i već s ulaznih vrata se uputila prema frižideru i stavila si kelj grijati a tek onda se vratila u hodnik i skidala sa sebe jaknu i čizme :rofl:
i da, dok vam ovo tipkam, u pećnici se peče i miriši beze kora za sutrašnji UH dan :cerek:
znate kaj mi je prvi cilj?! normalno zakopčati rozu košulju na crne prugice koja mi se na prsima malčice raširi i bude otvor :brukica:
laku noć, lijepo spavajte, fino i slasno sanjajte i mršavite... :w

:klap: bravo za tebe...ja zbog toga ne zelim na fasnik...osim sto bi mi naskodilo ''liniji'' i novcanik bi stradao :lol:

IVL
14.02.2010., 11:10
BTW Meni danas Voće-dan, maštaću o pilećim prsima....a jest jabuku :lol:

Uff! Neznam što je gore! To što ti je voćni ili što već sad razmišljaš o mesu:rofl: al možeš ti toooo :top:

ba.ba.bambucha
14.02.2010., 11:17
:klap:

:klap: bravo za tebe...ja zbog toga ne zelim na fasnik...osim sto bi mi naskodilo ''liniji'' i novcanik bi stradao :lol:

A novčanik treba čuvati za nove krpice kad kile odu :rofl: :rofl:

youngfashionista0038
14.02.2010., 12:54
DA! Idi dalje i nemoj biti tužna! Pomaknut će se brojčica na vagi...
Jesi li ti cijelo ovo vrijeme na dijetama ili imaš prekide. Znam da si u doba kad sam ja bila na un-u ti kemijala sa mesnom!? Jesi li vratila kile ili ne dolaziš do željene kilaže???

ma jesam,,kemijala i UNISTILA SE ! ..izgubila sam sve kaj sam trebala,,dosla do 60 kg al se vratilo..sad ocu skinuti jos 3 ili 4 pa da opet budem na 60 (ili 59)...uglavnom,,vjerojatno se sjecas kak sam u to vrijeme bila odusevljena s atkinsom..kao sve 5,kile se tope ko lude,,svako jutro kontroliras jel sve ide po planu (tj jel ketoza tu),,nema brige..al sam u to vrijeme i psihički pukla,,smrdila sam si sva po proteinima,jetrene su mi se povisile,,a prijatelji govorili da izgledam ko smrt jer mi je ten bio zuckasto blijed i sve je visilo s mene,ko na stapu :ne zna: ...a tek raspolozenje?!?-stalno sam bila zivcana,depresivna..uzas..stvarno na kraju ne preporucujem to nikome,meni UNka super odgovara,al eto sad me malo razocaralo..a nis,,idem dalje..za kojih tjedan dana kad dam tu biokemiju,onda cu krenut i na vjezbanje pa ce vjerojatno krenut...ugl,,do rockasa moram skinut SVE (4.mj.) :cerek:

youngfashionista0038
14.02.2010., 12:56
Ma to tebi vaga samo isprobava živce, drži se još malo pa ak ni onda nebude išlo dolje neznam :confused: trebalo bi, koliko moraš skinuti kila?
Ja sam čula da nama koji moramo više skinuti kile idu brže, a ovima koji manje sporije :ne zna:

ma kojih 3,,onda cu biti na 60 al i 59 zvuci super :cerek::cerek: ...odlucila sam,,idemo dalje!!! ;) ....nema odustajanja jer stvarno,,po meni nema bolje dijete...ova mi najbolje odgovara,,vidjet cemo ....

youngfashionista0038
14.02.2010., 12:58
Jutreko svima!!!!!
Nekako nisam happy kad sam bucka :ne zna:
Uff:clint: sef, zamjenica, fitness trenerica...bit ce veselo :mljacko:
Nikaj, doručak sam obavila s dva kivija i kavicom s mlijekom, ručak nece biti problem, ipak je proteinski, a i prvi dan je, tak da :driver: vozimo zajedno!

btw IVL,,drago mi je sto vidim puno poznatih opet,,hehe..u biti,,ne znam koliko je to dobro,,kao da smo osuđene na dozivotno izgladnjivanje i patnju...malo-malo pa - ETO NAS !!hehe..a sta ces..drz se ;)

surlica
14.02.2010., 18:51
ojla :w
evo da se javim malo... danas mi je UH dan i ja taj dan baš ne volim... radije bih imala 2 voćna za redom :ne zna:
nego, bila ja i danas u Samoboru s djecom na maškarama ali danas budući mi je UH dan, počastila sam se onom finom masnom toplom i slasnom lepinjom... čak komad i pol oko podneva sam pojela jer sam bila jaaaaaaaaako gladna a ručak nam je bio tek okolo 15h... nije uopće neki grijeh jedino kaj sam malo pokarambala vrijeme ali nije mi za zamjeriti :rofl::lol:
za ručak mlince i ciklu i to sam onak na silu jela a sada za večeru moj beze kolač koji obožavam ali danas mi niti to ne paše... :confused: i sad grickam neke keksiće s bademima iz DMa :D
još red čokse, litru vode i završila sam današnji dan
sutra me veseli povrće iz woka :klopa:

Mony85
14.02.2010., 19:20
evo moj drugi vočni dan :D nisam gladna ali se borim s tim da pojedem nešto drugo, neka juha mi se jako jede...inače jako volim jesti juhu...ali nisam poklekla :D

samo što ne znam što ću sutra jesti; jaja ili neko meso...

ima li tko kakav recep za nešto s puretinom? nekako sama mi je suha, pada mi ne pamet možda s nekim povrčem u umaku od rajčice :D

surlica
14.02.2010., 19:47
evo moj drugi vočni dan :D nisam gladna ali se borim s tim da pojedem nešto drugo, neka juha mi se jako jede...inače jako volim jesti juhu...ali nisam poklekla :D

samo što ne znam što ću sutra jesti; jaja ili neko meso...

ima li tko kakav recep za nešto s puretinom? nekako sama mi je suha, pada mi ne pamet možda s nekim povrčem u umaku od rajčice :D

fino je na tavici prepržiš onako narezanu na kockice, dodaš luk narezan na kolutove, tikvice pa to predinstaš... kad tikvice omekane malo, dodaš pelate usitnjene... sve da se još prokrčka i tekučina ispari... eh da, i s malo vina podliješ... na kraju ako imaš svježe kadulje ili bosiljka i svježeg peršina pa posipaš ili možeš origano... paše uz pelate :klopa:

ba.ba.bambucha
14.02.2010., 19:55
Evo da prijavim......SVJESNO sam zabrljala za ručak (al ne puno), ali sam zato i odradila orbitrek 80 minuta, umjesto 40, pa mi se oprašta.....jelda, ha? :angel:

Voće me ubija :rolleyes:

I još jedna umotvorina, mada nisam baš u situaciji da mogu pametovati ali...
"Kajanje nosi veličinu XXXXXL"

Ja nisam sigurna da se kajem za ovo brljanje danas :cerek:

*tamara*
14.02.2010., 20:01
jučer sam zamalo umrla od hladnoće i gladi na voćni jer sam radila na terenu cijeli dan ajme majko. danas proteinski- ručak soja s pamidorima, večera posni sir na integralnom kruhu. sutra opet radim a kako mi je škrob (ne pada mi na pamet da nosim neka variva u tećicama okolo) nego sam si kupila one rižine krekere i dvije babane. 20. dan prolazi.... -5 kg. ja zadovoljna.

Barba Branko
14.02.2010., 20:41
ej evo i tebe.pa tak ti je to:ne zna: moras akceptirat,il ces uvjek gladovat ili se pomijat po ovom forumu,treceg nema.:confused:.odnosno ima bit debela i happy(sto mi je u zadnje vrijeme sve primamljivija mogucnost.:rofl:.)..inace nisam ti je sefica,imamo sefa.:cerek:.musko kak se i spada:mig:,nas dragi Barba Branko,Mujsa je zamjenica a ja fitness-trener:mirko:..

E, pa lipa moja danas ti je tvoj Braba Branko, da prostiš, zaje*ao stvar. Senku sam vozio u crkvu, a ja u oštariju. Pećnicu sam namjestio tako da na 180°C peče jedan lijepi, skalpelom izrezani komad prasetine, na posteljici od mediteranskog bilja i da bude gotov, pola sata, nakon što se završi misa. :klopa: Baš mi je žao, što taj uradak nisam snimio, kako bi ovaj lik i djelo podijelio sa vama.. Međutim u dubokom imam još jedan komad odojka, pa vas budem bio počastio sa snimkom, prilikom slijedeće fešte.:mig:

Od sutra ponovo bezmesna dijeta: fleklice sa kupusom!:top:

Jutrošnja kilaža 93,4 kg:cerek:

ivana....
14.02.2010., 22:14
hi!!evo prosao jos 1 dan,nije tako lose,polako se navikavam i nekako se bolje osjecam:)
a kako ce tek bit kad te kile odu...:cerek:
zelim vam svima laku noc i da vam vaga ujutro pokaze jos jednu kilicu manje:mig:

youngfashionista0038
14.02.2010., 22:37
jučer sam zamalo umrla od hladnoće i gladi na voćni jer sam radila na terenu cijeli dan ajme majko. danas proteinski- ručak soja s pamidorima, večera posni sir na integralnom kruhu. sutra opet radim a kako mi je škrob (ne pada mi na pamet da nosim neka variva u tećicama okolo) nego sam si kupila one rižine krekere i dvije babane. 20. dan prolazi.... -5 kg. ja zadovoljna.

ooo Boze kako ti zavidim...-5 kg u 20 dana?!??! svaka cast,,curo !!:top:

Pamella_19
15.02.2010., 10:18
Bok svima, evo ja sam nova ovdje na ovom forumu, pa bi htjela čuti vaše mišljenje...
Naime, krenula sam na dijetu. Cilj mi je smršaviti 10-12 kg do ljeta...
Dajte mi nekakve savjete na kakvoj dijeti da budem..
Imam 66 kg, a voljela bi imati 54 kg...
Hranim se sendvičima i čime god stignem, jer sam cijeli dan na poslu...
Jel pomaže ako neću jesti poslije 18h, i ako izbacim kruh?? PLIZ HELP

surlica
15.02.2010., 10:42
danas sam voćko :cerek:
OK i povrće papam
jabuka, banana, crvene naranče, rotkvice i rikula salata... to je to za danas :D

Mony85
15.02.2010., 12:40
puretina je bila oooodlična :D nisam je radila baš skroz po predloženom receptu, neki svoj miks :)

inaće ne važem se uopće, nemam čak ni vagu doma (bila bi preopsjednuta s činjenicom koliko sam izgubila kila ili zašto kile stoje) ali uspješno sam obukla hlaće koje prije 8 dana sam jedva zakopčala...dakle ima pomaka :D

surlica
15.02.2010., 13:07
puretina je bila oooodlična :D nisam je radila baš skroz po predloženom receptu, neki svoj miks :)

inaće ne važem se uopće, nemam čak ni vagu doma (bila bi preopsjednuta s činjenicom koliko sam izgubila kila ili zašto kile stoje) ali uspješno sam obukla hlaće koje prije 8 dana sam jedva zakopčala...dakle ima pomaka :D

:tulum:
evo, ja ručam kiselo zelje s malo maslinovog ulja i svježe mljevenim paprom :)

Rainbow Lady
15.02.2010., 19:05
Ljudi jel ima netko knjigu da mi pošalje? Ako ima, please nek se javi u pm da mu dam mail. Hvala puno.:cerek:

Btw danas mi je voćni,umirem. :(

mujsapujsa
15.02.2010., 19:35
B
Naime, krenula sam na dijetu.

Dajte mi nekakve savjete na kakvoj dijeti da budem..
I PLIZ HELP

Ja te baš ne kužim,veliš da si krenula na dijetu a onda tražiš savjet na koju :confused::confused::confused:

mujsapujsa
15.02.2010., 19:38
Inače jučer sam bila na proteinima a kako sam imala goste proširila sam si malo jelovnik i fino u jednom danu ja odradila sva četiri,tako da su danas na repertoaru opet proteinčići.
Za ručak sam jela sira i dvopeka sa salatom od moini rajčica,a večera će vjerojatno biti zrnati sir i mini rajčice na salatu

surlica
15.02.2010., 19:55
moj voćni dan je polako pri kraju :raspa:
za doručak klementine
užina banana i crvena naranča i "ono" što se dobije križanjem naranče i grejpa a jede se s korom... sitno malo :ne zna: kak se zove
za ručak kiselo zelje s malo maslinovog i paprom
užina taj križanac naranče i grejpa
večera rikola sa crvenom narančom - zvuči ludo ali jako fino :top:
i evo maloprije sam si malo kikirikija iz ljuske pojela
i to je to moje dame :top:
sutra je Fašnik i taman mi je proteinski dan a jede se kiselo zelje sa suhim mesom :klopa: i :kava: s mlijekom

Marinapomorac
16.02.2010., 10:49
Evo me sa reportom nakon godinu dana... i nakon UN dijete koju sam iskreno, uspijela provući kako treba samo jedan put i to prvi put i nikako ni pod razno ni uz najgore prisile, više nisam uspijela ponoviti UN dijetu (onu pravu, poštujući sva pravila). Ali sam nakon UN pravilno jela, a kad nisam ispravno jela onda sam vježbala do besvijesti da to pokrijem...

Danas su maškare u mom gradu i obukla sam se u.... pa evo sad idem po slike i stavim ih za pola sata ovdje pa mi vi recite ili nemojte, kako Vas god volja....komentar.http://img41.imageshack.us/img41/4491/20092010.jpg

Marinapomorac
16.02.2010., 11:32
Prije (ako ste gadljivi nemojte kliknut...:rolleyes:) (http://www.forum.hr/showpost.php?p=14554903&postcount=63)

Poslje (http://img704.imageshack.us/img704/3738/makare2.jpg)
Posljeeeee (http://img710.imageshack.us/img710/7006/makare1.jpg)
http://img37.imageshack.us/img37/7246/makare3.jpg

Cilj je bio Jane Fonda look ( ne općenito, već danas, za maškare....) e i da, ovako sam šetala vani, na otvorenom, bez jakete priko....:))))))

ba.ba.bambucha
16.02.2010., 11:51
Pozz, evo meni danas treći škrobni, misli da ću i ovaj put rižu, al sa gljivama, ne sa graškom, nisam nikad jela tu kombinaciju, valjda će valjat :top:
Važem se za 3 dana valjda će biti neki pomak :moli: jer se vježbanja pridržavam SVAKI dan, a i nebrljam dijetu (bar ne sadržaja, a količinski :misli:)
Moram smanjit taj kruh, nikad ga ne pojedem 50 grama, neg više :brukica:

surlica
16.02.2010., 12:09
meni je danas proteinski dan i baš mi paše... kako je danas Fašnik, a na Fašnik se jede kiselo zelje i suho meso... kam ćeš bolje :lol:
krafne me uopće ne privlače niti mi mirišu... i da... meni nakon jučerašnjeg 2. voćnog dana vaga pokazuje ukupno 2 kile manje :tulum: i baš sam si happy :cerek:

*tamara*
16.02.2010., 16:27
uh jes jes. pošto sam na poslu opustošila sam pekaru. bolje da ne znate što sam sve pojela- ''teta dajte mi po jedan od svega''...

Mony85
16.02.2010., 18:15
Ubila me Renata Sopek prije večere :D :D bila sam malo nadobudna i odlučila odplesati stupanj 3 (prva dva znam već napamet) uh loša ideja...nemam kondicije za to :( ali me dobrano izmorilo što nije toliko loše...

sad čekam da se krumpir skuha pa večera :D

Barba Branko
16.02.2010., 22:33
Prije (ako ste gadljivi nemojte kliknut...:rolleyes:) (http://www.forum.hr/showpost.php?p=14554903&postcount=63)

Cilj je bio Jane Fonda look ( ne općenito, već danas, za maškare....) e i da, ovako sam šetala vani, na otvorenom, bez jakete priko....:))))))

Aaaaaa, bravo mala! Svaka čast!:top:

sidi ifni
16.02.2010., 23:18
Aaaaaa, bravo mala! Svaka čast!:top:

i ja se pridruzujem cestitkama.:top::top:..Marinu poznajemo vec godinama:D..zena je zmaj..:s:s:s:s:s

sidi ifni
16.02.2010., 23:26
..i jos me presisala.:rolleyes:.ja se ne mrdam sa 72kg,jucer ujutro posle posteno odradjenog vocnog i proteinskog dana bilo 71,3kg na UH sam dobrano pretjerala tak da je jutros opet 72,0:mad:..i jos kad se vratim iz Slavonije bit ce i vise..tu se nista ne moze:ne zna:..eto sve vas pozdravljam,ja sutra zora-medja,i od sljedeceg utorka se opet druzimo.:mljacko:.svima puse..:cerek:i..:w

Marinapomorac
17.02.2010., 08:13
Hvala svima.... ne znam koliko pomažem "odmažem" sa svojim iskustvima sa UN dijetom. Ja sam oduvijek voljela vježbati tako da uru dvi mrcvarenja na dan meni je gušt, stat na orbitrek i vozit ga uru, men je to gušt, a ne kao nešto na šta se moran prisilit. Stavit slušalice u uši i ura mi prođe da ni ne osjetim. Žao mi je što sam tako slaba što se tiće prehrane i poštivanja UN dijete, jedino pravilo koje poštujem je da ne miješam toliko hranu. I naravno ujutro jedem samo voće ( a vi koji me znate, znate da to nije dobra stvar u mom slučaju.... vočni dan mi je još uvijek tiha patnja, obožavam ga, pogotovo kad mi je vočni svaki drugi dan u tjednu). Tako da jedino što mogu reći za UN jest da djeluje, samo ako se držiš pravila, naravno, uvijek ima iznimki čije tijelo reagira drugačije pa i uz falinke uspiju smršavit, ali najgore je kad xy pomisli da će i njoj biti tako pa da može povremeno pogriješiti i onda joj od UN nema ni U. Pogotovo znam da odmažem kad kažem da sad izglrdam gore nego ikad ( ne u robi, naravno, u robi je sve pet), ali ono što mi je ostalo nakon mršavljenja... uf uf. Bilo je lakše vježbati pa se oda radovati manjem broju na vagi, a sad kad vježbam, mrvu se smanji broj na vagi, a koža mlohava, strije itd itd. Ovo sad mi je veće mučenje nego mršavljenje. Svaki dan se trackam uljem (evo već mjesec dana bez greške), pa anticelulitnom kremom (Eveline crvena zelena i roza) nije da mislim da će djelovat, već ionako moram hidratizirat kožu, pa zašto ne s ovom nego nekom običnom. Nije tolika razlika u cijeni. I više ne radim iste vježbe kao prije, sad sam našla za učvrščivanje ( ovaj dvd je prezakon za unutrašnji dio nogu a i cijele noge, nakon dva tjedna što ga radim svaki drugi dan, već se vide promijene, kaže da ga trebam raditi redovito dva mjeseca da bi se vidjeli pravi rezultati, tako da eto čekam da vidim, ali je ubitačan, još nisam niti blizu da ga izdržim cijelog, a traje samo pola sata "Tracy Effinger’s Squeeze Lower Body Challenge DVD” Preview (http://www.youtube.com/watch?v=J-I3hPwDQxQ)).

Ne mogu vjerovati da sam prije godinu dana imala 85 kilograma. ne sječam se toga, ne sječam se kako sam izgledala. Čak mi ni slike to ne mogu predočiti, kad se fokusiram tu i tamo vidim promijene, ali u globali kad gledam slike mislim da izgledam isto. To je taj ubitačni problem sa percepcijom žene.

Svima želim ugodan dan i da ga izdržite. ja pokraj sebe imam 4 kiwija i dvije naranče. Plan je da mi traju cijeli dan, ali mislim da će uskoro biti vočni masakr u mom uredu, jednostvano nemam snage oduprijet se zovu kiwija.

youngfashionista0038
17.02.2010., 09:45

svaka ti cast!!pa ti se nisi prepolovila,,nego ucetverolovila !! :))) ...ajme sve me sram kad vidim s kolko se ja kila borim,i nikako da odu :( ...danas proteini,,od ovog vikenda pocinjem vjezbat grdo jer sutra mi je zadnji veci ispit i u petak je jedan,,koji nije bas tako tezak ali ajde...treba se sjest i nauciti...mozda ce se onda pokrenuti i vaga..:cerek:

surlica
17.02.2010., 10:03
ej koke i ostali :rofl:

meni je danas Š dan - i taj dan najviše volim... mmmmmm
za ručak rižoto s bundevom i miješana zelena salata (i matovilca ima i zelene i regice i radiča i malo rikole)
to će mi i za večeru biti - obožavam taj rižoto

eh da, stanem na vagu svako jutro i to mi se ni malo ne sviđa
moram reći mm-u da mi sakrije vagu do kraja 1. vodenog dana jer se nemrem sama kontrolirati... danas mi je pokazala 2 i pol kile manje.. i to je super :top: ... ali fakat živcira mene samu to vaganje svako malo
radije bih se htjela iznenaditi na kraju 1. mjeseca dijete :kava:

pitanje - kak vam je s probavom? mene malo zeza :confused: ali fakat koliko povrća i voća pojedem i vode popijem :ne zna:

kozmo
17.02.2010., 10:11
bravo marinapomorac!!!! svaka ti čast!! :s kako si promjenila navike i počela vježbati to je moj san, ja počnem vježbati i već brzo nađem neki izgovor.
danas mi je tri tjedna uenke i otišlo je skoro 4kg, zadovoljna sam, al moglo bi bolje. vikend mi je prošao super, nisam uopće griješila, čak sami i odvozila pola sata orbija al onda jučer...:brukica:. jako sam ljuta :mad::hebemu::azdaja: ne znam kako, al smračilo mi se i našla sam se kako tamanim čokoladu :horor:
danas mi je na redu povrće, ne znam još šta ću vjerovatno lažnu krumpirušu :rofl: koja btw uopće nije loša.
pozdrav svima!!! :W

Mony85
17.02.2010., 12:43
Eh vježbanje :S što bi dala da mogu ozbiljnije vježbati :( imam i obritrek doma ali ga baš i ne smijem koristiti. imam oštečene hrskavice na koljenima pa i nakon kračeg vježbanja me bole koljena - zato sam i izabrala ovu dijetu...

inaće sam pobornik, jedi manje vježbaj više :D kad smršavim i kad neću imati toliko pritisak kila na koljenima vjerovatno ću moći vježbati dulje (barem tako dokotor kaže) jedino me od plesa baš i ne bole koljena, ali orbitrek, trčanje ponekad čak i bicikl mi udaraju u koljena :(

mujsapujsa
17.02.2010., 13:11
Nekako previše brljuckam ovih dana
moram se uozbiljit

vedra
17.02.2010., 14:13
eto mene opet s vama.

samo prvi puta sam uspjela izdržati svih 90 dana, bez ikakvih brljanja..smršavila sam 14 kg i došla na svoju idealnu kilažu i bolje od toga..

to je bilo prije 2-3 godine..od tada sam vratila nekih 6 kg..u zadnjih godinu i pol sam bez pretjerivanja krenula sigurno 20-tak puta na UN dijetu i izdržala bih max 2 tjedna..

moram prijaviti da mi je danas 37 dan!!recimo da se držim svega, odnosno, nisam ni jednom zabrljala nešto bitno, al nikako se nemrem natjerat da jedem isto za ručak i večeru, i jedem pohano, umjesto kruha, tako da ovaj puta mršavljenje ide sporije..

al nema veze, bitno da ide!!!:cerek:

surlica
17.02.2010., 14:28
baš sam se fino najela rižota s bundevom i salatice, jednu manju šnitu kruha (onaj francuz - a to nije niti pola normalne šnite) :p
sad si pijuckam kavicu i ja sam puna kak čep :rofl:
za večeru budem maaaaaaalo drugačiji rižoto - sa ciklom :klopa:
evo mi Kod Ane počinje pa :w

Marinapomorac
17.02.2010., 15:16
Eh vježbanje :S što bi dala da mogu ozbiljnije vježbati :( imam i obritrek doma ali ga baš i ne smijem koristiti. imam oštečene hrskavice na koljenima pa i nakon kračeg vježbanja me bole koljena - zato sam i izabrala ovu dijetu...

inaće sam pobornik, jedi manje vježbaj više :D kad smršavim i kad neću imati toliko pritisak kila na koljenima vjerovatno ću moći vježbati dulje (barem tako dokotor kaže) jedino me od plesa baš i ne bole koljena, ali orbitrek, trčanje ponekad čak i bicikl mi udaraju u koljena :(

ovo moram komentirati, ja sam prije tri godine išla niz skale sa svojom kćerkom u rukama kad mi je odjednom otkazalo koljeno, kao da ga nemam i pala sam, okrenula sam se da padnem na leđa niza skaline kako njoj ne bi bilo nešto, išla kod doktora i rekao mi da moja težina previše opterečuje kolina i da imam dva izbora piti Kondroin forte zauvik ili smršavit, počela sam piti Kondroin forte, ali, to je skup sport, tablete su ko u zlatu, pa sam odlučila smršavit, škrtica..... kolina su me bolila ali prevagnulo je to što guštam na orbitreku pa sam ignorirala bol, sad je više nema...

surlica
17.02.2010., 16:48
toliko sam se nabrijala na tu dijetu i nema šanse da odustanem, ali ljudi moji imam krizuuuuuuuuu :ziba:
ak me razmete?! :)

ba.ba.bambucha
17.02.2010., 17:06
toliko sam se nabrijala na tu dijetu i nema šanse da odustanem, ali ljudi moji imam krizuuuuuuuuu :ziba:

DRŽI SE
Budem te ja razumjela sutra, Voćni dan naravno :rolleyes:
Prošlo voće sam zabrljala, nadam se da sutra neću....a i prekosutra je vaganjeee, pa..!
Ja sad trgnila jednu crnu kavicu, bez mljeka....čitala da pomaže pri sagorijevanju kalorija prije vježbanja...pa na orbić onda

I da i ja imam isti problema sa koljenima, meni je doktor prije nekih 5 god reko da moram smršat, a ja natukla odtad bar još 20 kg :Snajper:
Sad je bilo dosta zahebancije... moram smršat :top:

sony1234
17.02.2010., 17:06
evo i ja sam na un dijeti :mig:
danas mi je 10. dan i nisam izgubila nego 1 kg, to mi je nekako premalo...
kakva su vasa iskustva s tim-mislim gubljenjem kila, nakon koliko su pocele ici dolje??

ba.ba.bambucha
17.02.2010., 17:25
evo i ja sam na un dijeti :mig:
danas mi je 10. dan i nisam izgubila nego 1 kg, to mi je nekako premalo...
kakva su vasa iskustva s tim-mislim gubljenjem kila, nakon koliko su pocele ici dolje??

Meni je najviše kila otišlo kad sam prvi puta bila na dijeti...za mjesec dana 8 kila, i tad sam prekinila.....
Sad je stanje nakon 8 dana 2 kile...al to je vjerojatno samo voda tako da se ne računa :ne zna:

Mony85
17.02.2010., 17:37
Kondroin forte - kakve su to tablete i koliko koštaju? i meni je orbitrek gušt ali više od 15 min svaka 2-3 dana ne smijem... inaće od malena imam problema s koljenima, navodno zato što sam bila često bolesna (upale grla i od toga stradava hrskavica - tako doktor kaže)... a ovih 10 kg viška mi stvaraju dodatne probleme

mujsapujsa
17.02.2010., 18:19

Učini krug ,dva oko stola ili uzmi svoju curicu pa malo u šetnju......
Ti mi se cijelo vrijeme činiš jako stabilna i vjerujem da će ti kriza proći :top::top:

ivana....
17.02.2010., 18:23
hiii!!!!
Vidim neki imaju krizu pa se pridruzujem toj krizi,mene kriza uhvatila jos jucer
tako da sam sinoc oko 10 smazala slanac al tjesim se bio mi UH..:mig:
danas voce a mene uhvatila neka glad kao da danima nisam nista stavila usta..
al za sada nisam jos zabrljala samo napastujem svaku vocku koja mi dodje pod ruku...tjesi me sto su sutra proteini pa ce biti nesto konkretno...mmm...jedva cekam...:klopa:

surlica
17.02.2010., 19:21
Učini krug ,dva oko stola ili uzmi svoju curicu pa malo u šetnju......
Ti mi se cijelo vrijeme činiš jako stabilna i vjerujem da će ti kriza proći :top::top:

ma kakvka kriza :raspa:
sve je prošlo u najboljem redu... nisam apsolutno ništa zgriješila i jako sam ponosna na sebe
moji su večerali frigane srdele i krumpir s maslinovim i svježim peršinom :klopa: mm me nagovarao ali :nono: kažem ja njemu, ako sada popustim, ode sve k vrapcu
i bravo ja :top: osjedila cijelo vrijeme s njima za stolom, pospremila, posložila mirišljavo suđe u suđericu iiiiiiiiiii bacila se na spremanje rižota za večeru... niti od bundeve niti od cikle već s porilukom :rofl:
i sada dok vama tipkam, tanjur je pored mene i polako si guštam u svojoj rižici :cerek:
sutra UH dan... za večeru znam da će biti muffini i već im se sada veselim a za ručak... hmmmm :misli: možda se počastim i s vegetarijanskom pizzom da nagradim svoju upornost :kava:

mujsapujsa
17.02.2010., 19:51
ma kakvka kriza :raspa:
sve je prošlo u najboljem redu... nisam apsolutno ništa zgriješila i jako sam ponosna na sebe
moji su večerali frigane srdele i krumpir s maslinovim i svježim peršinom :klopa: mm me nagovarao ali :nono: kažem ja njemu, ako sada popustim, ode sve k vrapcu
i bravo ja :top: osjedila cijelo vrijeme s njima za stolom, pospremila, posložila mirišljavo suđe u suđericu iiiiiiiiiii bacila se na spremanje rižota za večeru... niti od bundeve niti od cikle već s porilukom :rofl:
i sada dok vama tipkam, tanjur je pored mene i polako si guštam u svojoj rižici :cerek:
sutra UH dan... za večeru znam da će biti muffini i već im se sada veselim a za ručak... hmmmm :misli: možda se počastim i s vegetarijanskom pizzom da nagradim svoju upornost :kava:

Ma znala sam ja da ćeš ti izdržati,bravo :top:

sony1234
17.02.2010., 21:14
Meni je najviše kila otišlo kad sam prvi puta bila na dijeti...za mjesec dana 8 kila, i tad sam prekinila.....
Sad je stanje nakon 8 dana 2 kile...al to je vjerojatno samo voda tako da se ne računa :ne zna:

ma sve se racuna:cerek:
ali ja u 10 dana samo kilu...po tome bi u mjesec dana trebala skiniti 3??!:ne zna:
inace trebam skiniti oko 5 kg

*tamara*
17.02.2010., 21:17
evo ja se spremila sutra za posao- proteini...sendvić od integralnog kruha sa sirom i 1 jaje unutra i pamidori...i uzela sam si i juhicu za skuhati.....sad mogu i kuhati tamo...napokon sam se malo osokolila :D

Marinapomorac
18.02.2010., 08:41
Kondroin forte - kakve su to tablete i koliko koštaju? i meni je orbitrek gušt ali više od 15 min svaka 2-3 dana ne smijem... inaće od malena imam problema s koljenima, navodno zato što sam bila često bolesna (upale grla i od toga stradava hrskavica - tako doktor kaže)... a ovih 10 kg viška mi stvaraju dodatne probleme
Kondroin® forte tablete

Namjena

* za kosti i zglobove
* kod degenerativnih i reumatskih promjena zglobova
* kod otežane pokretljivosti, bolova i zakočenosti zglobova
* za oporavak zglobova i zglobnih struktura nakon sportskih i drugih ozljeda i trauma

Sastojci

* jače dozirani kondroitin sulfat iz hrskavice morskog psa, glukozamin sulfat

Navodno je to najbolje što se može u nas nabaviti za kosti i hrskavicu. Pila sam ih neka tri mjeseca ... ne znam jeli pomoglo, ali znam da sam afanavala kad sam ih u ljekarni kupovala, treba mi je CPR odma nakon kupnje

surlica
18.02.2010., 10:17
ojla
nakon neprospavane noći jer me bebačica masirala, moram priznati da se dosta dobro i osjećam... inače joj to nije navika, spava otovo cijelu noć do jutra, ali već 2 noći za redom se budi svako malo... očito zubić izlazi pa joj ometa san :(

eh da, danas sam na UH... tjestenina... i kolači.... uh kak ne volim taj dan.... odustala sam od pizze i odlučila si napraviti tjesteninu s prezlama i salata uz to... već sam popila nesicu i pojela 2 crvene naranče... a mm je upravo smlatio fini slasni i masni burek preda mnom

bravo za mene, na vagu jutros nisam stala :top:

mujsapujsa
18.02.2010., 10:21
.. a mm je upravo smlatio fini slasni i masni burek preda mnom

Kako mu zavidim,mada nisam jutarnji jelac

Reina
18.02.2010., 10:32
bok, unci!

meni je danas mesni dan, ali ja se nabrijavam na sutrašnji dan!
krumpirasti mi je najdraži, ne znam zašto.:ne zna:
valjda se samo onda najedem.:p

kile idu tak-tak.
sada sam na 58, nekad pokaže i 57.
što sam bliže cilju, to mi teže ide.
ali neću odustati kada sam već tako blizu!

pozdrav!!!!:)

youngfashionista0038
18.02.2010., 11:12
surprise,,surprise...meni je jos -1 dolje ali iz totalno nekog drugog razloga hehe..upravo se spremam na ispit,a jucer nisam bila na rezimu jer ne bi jos i to mogla psihicki podnijet buduci da me trema puca..cudno,,nisam pazila a od jucer-kila manje hehe..mora da je od nespavanja,povracanja,zivciranja...drzte fige... :(

dobrica31
18.02.2010., 11:51
ja danas krenula s UN dijetom:s

danas mesni dan koji najviše mrzim jer nisam ljubitelj mesa.....
mogu li ja danas jesti pileća jetrica i salatu??? to obožavam:cerek:

bila sam davno na ovoj dijeti i skinula popriličan broj kg al me sad trudnoća dotukla i opet sve od početka:mad: pa sam zaboravila kaj se smije,a kaj ne:ne zna:

*tamara*
18.02.2010., 11:53
surprise,,surprise...meni je jos -1 dolje ali iz totalno nekog drugog razloga hehe..upravo se spremam na ispit,a jucer nisam bila na rezimu jer ne bi jos i to mogla psihicki podnijet buduci da me trema puca..cudno,,nisam pazila a od jucer-kila manje hehe..mora da je od nespavanja,povracanja,zivciranja...drzte fige... :(

studentski suosjećam i držim fige! :mig:
ubi me ova josipovićeva parada- nema ništa vijesti danas grrrrrrrrrrrr. počet ću jesti od muke :kava:

surlica
18.02.2010., 14:14
tako veliki post napišem i slučajno nekaj na notebooku kliknem i ode sve da prostite v rit :mad:

Falcon
18.02.2010., 21:13
Meni danas UH. Za ručak standardno: tjestenina s pomidorima, a za večeru sam skuhao puding od čokolade i baš mi je lijepo sjeo :top: Nisam dugo puding jeo.

Sutra voće, al ne brine me to, volim ja i voćni dan + sutra navečer razbijanje u alkoholu tako da će sutra biti prvi veći prijestup u mjesec i tjedan dana dijete. Šlauf se opako stanjio

ba.ba.bambucha
19.02.2010., 10:36
Dobro jutro narode..... evo ja se sad vagala i NIŠTA, još uvjek sam na -2, a te 2 kile sam skinula u prvi 6 dana :tuzni: baš sam ljuta i tužna..... jaako puno vježbam na orbitreku, pa mi nije jasno da bar još jedna nije otišla :confused:

Neznam...... sad razmišljam šta bi za ručak danas, četvrti proteinski mi je...najradije nebi ništa :ne zna:

surlica
19.02.2010., 18:28
ej haj
evo i mene da se javim pred kraj voćnog dana koji i nije bio tako loš i mislim da nisam skrenula s voćnog puta :D
dakle za doručak je bio iscijeđen sok od crvenih naranča
užina pire od jabuka (onaj iz DMa) i bio mi je njami
ručak: klementine
sada okolo pola 6 povrće iz woka :klopa: i to je nekaj kaj me najviše spašava na voćni dan
navečer uz TV dragi i ja napadamo svježi ananas :mig:

eto, moja volja za mršavljenjem i dalje je prisutna... nedam se tako lako
primjer, suprug je radio ručkovečeru i to pureće šnicle punio šunkom i sirom... mmmmm koji miris... i gledam u taj smotuljak, sline mi cure, svašta mi se već mota po glavi s kojom dijetom bih sutra mogla početi ako sad pojedem taj jedan smotuljak... i kad ono, klik... u mojoj glavi... surlita se napokon probudila iz sna, bacila se na povrće pa kasnije na malo kikirikija i glad je kolko tolko nestala... :top: još kad sam si popila 3 dl vode, bila sam sita i presita :rofl:
zaista sam ponosna na sebe što me raznorazni mirisi finih jela ne mogu smesti da išta zabrljam... :s
i kupila sam si danas tuniku dok sam se vraćala s kave u Tkalči... mekana, prirodno bijela boja, s debelom rol kragnom i kratkim rukavima... i sada mi OK stoji iako je broj manje... i već se u toplijim danima vidim u njoj i novim trapkama... cilj mi je da ta tunika još malo zapleše oko mene i bude mi recimo kao kratka haljinica...
eto dragi moji, veselim se što s vama mogu podijeliti koju rečenicu i reći vam koliko sam sretna i puna snage i optimizma da ću dočekati 9.5. kada mi je zadnji dan dijete... više je i ne smatram dijeto, samo načinom prehrane u kojem razdvajam namirnice...
kissy kissy :kiss:

Usagi
19.02.2010., 19:02
Surliiii!!!!!

Imam krizu. Brrrrr..... ali još malo pa je gotov današnji dan.:cerek:
Jela sam premalo, definitivno. Zato jer ne mrem, jučer stavili aparat za zube i nikaj malo tvrđe ne mrem jesti. Tak da mi se nit ne jede.
Pojela Pola banane za doručak i kapućino, bananu i jabuku sa grožđicama i limunom za ručak, pola paprike za užinu, kapućino (nisam mogla zdržat). Probat ću zbrisat u krevet sa malom, čim zaspi...

surlica
20.02.2010., 08:18
ojla komadi :w
opet ja piše i pišem :rofl:
sad ću biti vrlo kratka i jasna
evo, voćni da je iza mene i vagica jutros pokazuje 4 kile manje :s i tako sam sretna jer u ovih ne znam nitis ama koliko dana nisam niti jednom zabrljala, uporna sam bila i uporna i evo, rezultat je tu... :top:
danas meseko, idem svojima na cijeli dan i znam da ću se kontrolirati kao do sada.. u srijedu mi je prvi vodeni dan :cerek: auuuuuuuu, veselim se vaganju u četvrtak ujutro :cerek:
to je to od mene, adio do večeras :w

Mony85
20.02.2010., 10:16
Pozdrav svima :)

evo napokon sam se vagala i nakon 12 dana dijete sam skinula oko 3 kg - jako sam zadovoljna :D, ali trenutno sam kod zaručnika u zg i znam da ću iduća dva dana varati :( ali ajde preživjeti ću.

posudila sam si knjigu o dijeti iz knjižnice i moram reći da sam dobila dezinformaciju, soja se jede na škobni dan - u receptu je bila zajedno s rižom. ima još nekih sitnica ali nemam knjigu sad kod sebe pa ne znam napamet. od ponedjeljka krečem ponovno - valjda mi neće ova dva dana napraviti veliku štetu.

youngfashionista0038
20.02.2010., 10:47
surlice,,kakav je to pire od jabuka??? :D evo i mene ljudi cestitke svima koji su izgubili kilice,,ja sam ponovno s vama,,danas proteini..pijuckam kapućino,za rucak ce biti povrce u vrhnju (kelj,mrkva,sampinjoni na kolutice pa u vrhnje mljaccc) a za veceru svjezi sir vjerojatno...

Rainbow Lady
20.02.2010., 11:23
ojla komadi
opet ja piše i pišem
sad ću biti vrlo kratka i jasna
evo, voćni da je iza mene i vagica jutros pokazuje 4 kile manje i tako sam sretna jer u ovih ne znam nitis ama koliko dana nisam niti jednom zabrljala, uporna sam bila i uporna i evo, rezultat je tu...
danas meseko, idem svojima na cijeli dan i znam da ću se kontrolirati kao do sada.. u srijedu mi je prvi vodeni dan :cerek: auuuuuuuu, veselim se vaganju u četvrtak ujutro
to je to od mene, adio do večeras

Čestitam. :tulum: Eto ti si dokaz da se može kad se stvarno zapne. :D
Pozdrav svima :)

evo napokon sam se vagala i nakon 12 dana dijete sam skinula oko 3 kg - jako sam zadovoljna , ali trenutno sam kod zaručnika u zg i znam da ću iduća dva dana varati :( ali ajde preživjeti ću.

posudila sam si knjigu o dijeti iz knjižnice i moram reći da sam dobila dezinformaciju, soja se jede na škobni dan - u receptu je bila zajedno s rižom. ima još nekih sitnica ali nemam knjigu sad kod sebe pa ne znam napamet. od ponedjeljka krečem ponovno - valjda mi neće ova dva dana napraviti veliku štetu.

Nemoj samo previše brljati da ti ne bi sav trud otišao uzalud. Kad se poželiš prežderati svega onog čega se odričeš, pomisli na sebe u ljetnim krpicama, uskim trapkama i ne daj da ti par minuta užitka za nepce uništi sav trud i volju do željene figure. ;)

Btw meni danas proteinski. Od sinoć mi se mariniraju pileća prsa. Imam i šampinjone u frižideru, ali ne znam kako da ih napravim. Svi umaci za šampinjone koje sam čitala uključuju vrhnje, a to se ne smije mixati s mesom ( a niti nemam vrhnja u frižideru :p ) Vrhnje za kuhanje je isti vrag. Ima li tko ideju kako spremiti bijelo pileće meso i šampinjone ,a da se ne krši UN? Meni pada na pamet da samo popržim šampinjone na luku i malo maslinovog....:ne zna::confused:

Mony85
20.02.2010., 13:14
Ne kuham ja, kuha svekrva tako da na žalost budem miješala, neću se prežderavati ali eto :S tako je ispalo (nije u redu ako kažem ne za stolom - ako me kužite ;))...valjda neće biti velika šteta, rekla sam da mi ništa ne fali osim kave :(

što se šampinjona tiće možeš ih napraviti s umakom od rajčice ne mora nužno vrhnje i možeš još svakakvog povrča natrpati unutra, kad sam puretinu radila stavila sam i paprike, brokule, cvjetače - sve popržila na luku i zalijela s pasiranom rajčicom. bilo je prefino :)

Rainbow Lady
20.02.2010., 15:23
Ne kuham ja, kuha svekrva tako da na žalost budem miješala, neću se prežderavati ali eto :S tako je ispalo (nije u redu ako kažem ne za stolom - ako me kužite ;))...valjda neće biti velika šteta, rekla sam da mi ništa ne fali osim kave :(

što se šampinjona tiće možeš ih napraviti s umakom od rajčice ne mora nužno vrhnje i možeš još svakakvog povrča natrpati unutra, kad sam puretinu radila stavila sam i paprike, brokule, cvjetače - sve popržila na luku i zalijela s pasiranom rajčicom. bilo je prefino :)

Piletinu sam popržila na maslinovom, na tome prodinstala luk i ubacila šampinjone. Predobro sam se napapala, jedva čekam večeru. :D
Sutra mi škrobni, nemam pojma šta ču sutra, variva mi već dojadila. Mislila ispeći polovice krumpira sa mrvicama, al bez krha jest pa mi na isto dođe..:ne zna:
Btw jutros stala u trapke koje prije mjesec dana nisam mogla zakopčati. Još 3- 4 kg i gotova ja. :cerek:

Pamella_19
20.02.2010., 17:46
Pozz svima..
Evo sutra kraćem na UN dijetu, prvi mi je dan...
Već sam bila prije na toj dijeti, i u 4 dana otišlo je 4kg..
Cilj mi je smršaviti 10-ak kg, tj. doći na svoju stariju kilažu a to je 54 kg..
Samo me zanima kad je točno vodeni dan?!

Usagi
20.02.2010., 18:04
Kad sam ja bila prije tri godine na UN, nisam niti jedan vodeni dan imala. A kile su otišle dolje, njih 13 točnije...

mujsapujsa
20.02.2010., 21:18
pokazuje 4 kile manje

čestitke :top:

surlica
20.02.2010., 23:55
surlice,,kakav je to pire od jabuka??? :D evo i mene ljudi cestitke svima koji su izgubili kilice,,ja sam ponovno s vama,,danas proteini..pijuckam kapućino,za rucak ce biti povrce u vrhnju (kelj,mrkva,sampinjoni na kolutice pa u vrhnje mljaccc) a za veceru svjezi sir vjerojatno...

pire od jabuka kupim u DMu, Alnaturin proizvod... ima ga negdje oko 700ml a cijena mu je nekih 15kn, nije više... meni jako fino i baš mi je pasalo na voćni dan... a ne sadrži šećer, već 100% jabuke :top:

sutra sam škrob i jest ću pomfrit i neko povrće, palim se na šampinjone... :mig:

youngfashionista0038
21.02.2010., 10:52
meni je danas skrob i kuha se neko varivo od zelja i krumpira,,veli mama da je vidla to kod Ane valjda na TV-u ,,zvuci fino,fino...:D

*tamara*
21.02.2010., 12:49
voćni. a otišla doma kod staraca nakon 2 mjeseca....bit ću tu tjedan dana. poželite mi sreću da ne zgriješim u ovom grotlu pakla!

surlica
21.02.2010., 16:05
ej komadi
jučer kod mojih ilo čist ok
za ručak su radili pohano pa zapečeno u pećnici s puno luka, peršina i podlijevano vinom
uz to paprika pečena i zelje salata
navečer kod sestre lignje iz pečnice i zelena salata :klopa:

danas sam škrob i počastila sam se pomfritom i šampinjonima iz pečnice i velikom zdjelom zelene hrskave salate
:klopa:
sada svojima pečem mramorni kolač i tako fino miriši ali :nono: to ćemo ipak sutra :top:

Usagi
21.02.2010., 20:43
Surli, ti ne jedeš isto kaj si jela i za ručak? Mislim, ako si jela npr. pečenog piceka za ručak, jel se on mora jesti i za večeru? Ili, ako sam jela za ručak restani krumpir, jel moram baš restani i za večeru? Mislila sam da se mora tako, što mi je koma, pogotovo ako idemo van na ručak, jel?

surlica
21.02.2010., 21:34
Surli, ti ne jedeš isto kaj si jela i za ručak? Mislim, ako si jela npr. pečenog piceka za ručak, jel se on mora jesti i za večeru? Ili, ako sam jela za ručak restani krumpir, jel moram baš restani i za večeru? Mislila sam da se mora tako, što mi je koma, pogotovo ako idemo van na ručak, jel?

ej draga
do sada sam jela isto za večeru kao i za ručak samo kakti u manjim količinama :rofl: moš si mislit
OK, jučer mi je bio izuzetak... kod mame i tate jedno a kod sestre onda nešto drugo...
ali evo danas, za ručak pomfrit, šampinjone i salatu a za večeru jednako samo bez šampinjona jer ih neam
joooooj, znate na kaj se sutra palim?! UH dan mi je, pečem si i za ručak i za večeru pogačice od dizanog tijesta... onako tanke tople.. mmmmmm
navčer ih samo malo posipam sa šećerom :D :D :D :D pms, kaj ćete :lol: :rofl:

mujsapujsa
22.02.2010., 00:12

Po pravilima bi se trebalo jesti isto za ručak i večeru ali neko se drži toga neko ne.
Ja se toga držim rijetko jer mi ne paše uvijek jesti isto i za ručak i večeru.Važno je da se držiš onoga što je propisano za taj dan

Usagi
22.02.2010., 08:30
Cure moje, očajna sam. Koma, da li je netko imao problem na toj dijeti? Prvi puta prije tri godine sve super. Sad nakon tjedan dana - boli želudac. Jako, savija me. A UN mi je najbrži za smršaviti. I super mi je lako to. Da li mi je to od dijete, ili je nekaj drugo u pitanju? Danas bum oporavljala tibu, od sutra iem dalje. Sa voćem.

mali_cox
22.02.2010., 10:18
Da ja nešto pitam cure koje su na UN: koji dan vi jedete palentu, puru?

Usagi
22.02.2010., 11:03
Još me boli želudac. :(
Nitko nije imao takvih problema?

surlica
22.02.2010., 11:07
Još me boli želudac. :(
Nitko nije imao takvih problema?

ja nisam draga i baš se dobro osjećam kad sam na ovoj dijeti
sutra voće a prekosutra voda :eek: budem ja to izdrala... jaka je surli... ima da zakopčam roza košulju i tunika da zapleše oko mene :lol:

Mony85
22.02.2010., 11:12
evo mene natrga na dijetu, krećem s mesom. mislim da nisam si napravila neku štetu jer je vaga i dalje pokazivala 3 kg manje :D

čitam malo knjigu i mislim da kužim dijetu, uz izdvajanje namjernica, dijeta preporuća unošenje do max 1000 cal na dan što je nekima 1000 cal manje od onoga što inaće unose i što bi trebali unositi. gledajući recepte za ručak (mesni dan) primjerice treba pojesti oko 300g pilećih prsa što je oko 400 cal - povrća se možda zajedno sa kruhom pojede do 200 cal i za večeru duplo manje i još bez kruha - to iznosi oko 1000. na voćni dan možda i 500 cal se unese - zato se smije samo dvije banane pojesti. tu je još i preporučena tjelesna aktivnost i doslovno se potroši sve što se pojede što uzrokuje pad kilograma. da se smršavi 1 kg treba potrošiti oko 7000 cal i zato ljudi s većim viškom kilograma lakše gube kile od onih s manjim viškom i tu knjiga kaže što manje jedeš više ćeš gubiti kile. kako izdvanje namjernica djeluje na organizam ne znam baš - budem malo googlala možda nađem nešto.

prema knjizi palenta se jede na uh dan :D

Usagi
22.02.2010., 12:13
Pa ja ću podivljati ako me počne zezati želudac. Fakat. Planiram nastaviti sutra sa voćem, kak je i trebalo biti. Ha? Surli? Ili da idem iz početka, meso?

Super mi je biti s tobom u istim danima.

I nervira me kaj se uspijem suzdržavati od hrane na UNu, a inače ne. Pa za popizdit...:čupa kosu:

Edit: - Za večeru ugrijala jučer restani krumpir, ostao od ručka. Jel mogao on uzrokovati bolove?

surlica
22.02.2010., 12:15
Pa ja ću podivljati ako me počne zezati želudac. Fakat. Planiram nastaviti sutra sa voćem, kak je i trebalo biti. Ha? Surli? Ili da idem iz početka, meso?

odi voče ak možeš izdržati a ako ne jedi normalno, nemoj se m,učiti...
ja sam sutra voće a prekosutra voda i tek u srijedu "normalno" jedem :D :rofl:

Usagi
22.02.2010., 12:23
odi voče ak možeš izdržati a ako ne jedi normalno, nemoj se m,učiti...
ja sam sutra voće a prekosutra voda i tek u srijedu "normalno" jedem :D :rofl:

Pa onda mi je svejedno. Ionako će nam se dani pobrkati, jer ja ne mrem vodeni dan izdržati.

Kad si na vodenom, uzmeš neki čaj ili baš samo vodu?

surlica
22.02.2010., 12:26
Pa onda mi je svejedno. Ionako će nam se dani pobrkati, jer ja ne mrem vodeni dan izdržati.

Kad si na vodenom, uzmeš neki čaj ili baš samo vodu?

vodu pod broj jedan i čaj s limunom i OK kavu MORAM i to nesicu kao i svako jutro samo s mlijekom i onda još popodne s vodom i malo mlijeka :)
budem aj to izdržala! :mig:
ne peku mi se pogačice sada za ručak, UH dan mi je kao što znaš i pojma neam kaj jesti a glaaaaaaaadnaaaaaaaaaaa sam već :ne zna:

Usagi
22.02.2010., 12:31
Kada bi ono trebao ići vodeni dan?
Hoću reći, kaj da ga probam onda i ja? Koliko vode, čaja se popije? Se natačem cijeli dan?

carrie23
22.02.2010., 12:31
:w
meni je danas prvi dan:top:

prije tri godine sam dijetu držala 2 mj i smršavila 8kg, očekujem i sad isti rezultat:)

kad vi jedete ručak, a kad večeru, u koliko sati?

surlica
22.02.2010., 12:32
Hoću reći, kaj da ga probam onda i ja? Koliko vode, čaja se popije? Se natačem cijeli dan?

a 2 litre popijem barem sveukupno vode i čaja
a kada? meni je sutra 4. voćni dan , znači kraj 4. ciklusa... :ne zna: možda griješim ali mislim da onda ide vodeni
moram u knjigicu škicnuti!

carrie23
22.02.2010., 12:33

ja se ne držim vodenog dana, to mi je ipak malo too much:(

carrie23
22.02.2010., 12:34
e da, trebam ideje šta sve jesti za doručak i na voćni dan u ovo šugavo godišnje doba!

surlica
22.02.2010., 12:36

:ne zna: e to ti fakat ne bih znala reći
ak me želiš pratiti po danima, onda ajde, ako te boli želudac, nemoj! :confused: :ne zna: vidi sama! ili čekaj srijedu pa ćemo opet zajedno :rofl:

Usagi
22.02.2010., 12:39
ja se ne držim vodenog dana, to mi je ipak malo too much:(

Da to mislim da nisam niti ja spremna. Previše je života dovedeno u opasnost oko mene.

surlica
22.02.2010., 12:52
joooooooooooooj ja sam kak sajla smotana :brukica:
pa vodeni dan je 29. dan po redu... znači još ja imam vremena...
sutra voćni pa mesni i tako dok mi 29. ne dođe po redu :rofl:

Marinapomorac
22.02.2010., 15:37
vodeni... baš.... nisam izdržala, sad sam pojela dvi jabuke i ne izgleda mi da ću na tom stat.... o moj kiwi....

marre30
22.02.2010., 15:52

I nervira me kaj se uspijem suzdržavati od hrane na UNu, a inače ne. Pa za popizdit...:čupa kosu:

Edit: - Za večeru ugrijala jučer restani krumpir, ostao od ručka. Jel mogao on uzrokovati bolove?
hej pa koliko ja znam krumpir se nesmje podgrijavati nikako

Usagi
22.02.2010., 16:03
hej pa koliko ja znam krumpir se nesmje podgrijavati nikako

Ajde, dala si mi neku nadu. Od sutra ću si ja fino na voćeko... Pa vozim dalje.

*tamara*
22.02.2010., 18:37
danas bi mi kao trebao biti vodeni. ali nou fakin vej! daj jedva preživim i voćni, ma kakav jebeni vodeni. dam ti ja vodeni sa dvi škarpine na lešo za ručak haahahahha. idu kile, trebam napraviti novu rupu na remenu!

surlica
22.02.2010., 19:12
hej curice
evo i moj UH dan je pri kraju
jutro super, podne također, mislim vrijeme ručka pa sve do večere... za večeru nisam samo jela kolače nego i tijesto zapečeno sa svježim sirom i zelenu salatu, poslije kavica i 2 komada mramornog kolača... mislim, nisam nešto strašno zgriješila, ali nije mi trebalo i tijesto i kolači... a to mi se tijesto tako jelo
ma, sutra sam i tako voćko pa budem sve to lijepo zaboravila... nije mi žao jer se eto tješim da nije neki strašni kiks bio :misli:

ba.ba.bambucha
22.02.2010., 21:03
da se smršavi 1 kg treba potrošiti oko 7000 cal i zato ljudi s većim viškom kilograma lakše gube kile od onih s manjim viškom

Šta oni koji trebaju više skinuti kila, više kalorija gube od onih sa manje, ako su na istom režimu prehrane..ili znaju da manje moraju jest i više vježbat da bi skinuli kile, pa zato gube.... :ne zna: ne kužim :rofl: mislim, čula sam ja za taj "fenomen", ali mi nije jasno zašto je to tako?

EDIT: I zašto se krumpir ne smije podgrijavat??...ja ga uvijek podgrijavam

*tamara*
22.02.2010., 21:19
EDIT: I zašto se krumpir ne smije podgrijavat??...ja ga uvijek podgrijavam

jer stvara solanin koji može izazvati trovanje- evo pa vidi

http://www.coolinarika.com/clanak/zasto-nije-dobro-podgrijavati-krumpir

Mony85
22.02.2010., 21:22
ljudi sa više kg trebaju unositi više kalorija da bi održali tu težinu. ako jede više deblja se, ako jede manje mršavi. moj primjer - imam 57 kg i da održim tu težinu (ako nemam neki veliki fizički napor) trebala bi dnevno unositi oko 1400 cal - ako želim zadržati tu težinu a osoba od recimo 100 kg treba unositi oko 3100 cal da održi tu težinu. kad se ova dijeta primjeni na osobu koja ima 100 kg (uz predpostavku da ima višak kilograma da nije muškarac od 2 m :D) onda će lakše mršaviti jer će unositi oko 2000 cal manje od mene koja ću unositi samo 400 - ako se oboje pridržavamo istog jelovnika koji knjiga preporučuje...

malo sam zakomplicirala ali valjda se kuži objašnjenje :D

Pamella_19
23.02.2010., 08:23
Pozz..evo krenula danas sa dijetom...inače imam 64 kg, voljela bi 10 manje...
Javim se nakon 4 dana, da vidim koliko bude kila otišlo dolje..
Jedino čega se bojim da će se te kile natrag vratit?!

ba.ba.bambucha
23.02.2010., 10:07

Nisam to znala, ali nisam imala nikakvih problema sa trovanjem, ne budem više podgrijavala :mig:

ljudi sa više kg trebaju unositi više kalorija da bi održali tu težinu. ako jede više deblja se, ako jede manje mršavi. moj primjer - imam 57 kg i da održim tu težinu (ako nemam neki veliki fizički napor) trebala bi dnevno unositi oko 1400 cal - ako želim zadržati tu težinu a osoba od recimo 100 kg treba unositi oko 3100 cal da održi tu težinu. kad se ova dijeta primjeni na osobu koja ima 100 kg (uz predpostavku da ima višak kilograma da nije muškarac od 2 m :D) onda će lakše mršaviti jer će unositi oko 2000 cal manje od mene koja ću unositi samo 400 - ako se oboje pridržavamo istog jelovnika koji knjiga preporučuje...

malo sam zakomplicirala ali valjda se kuži objašnjenje :D

Kužim sad, hvala :lux:

Mony85
23.02.2010., 10:43
Pozz..evo krenula danas sa dijetom...inače imam 64 kg, voljela bi 10 manje...
Javim se nakon 4 dana, da vidim koliko bude kila otišlo dolje..
Jedino čega se bojim da će se te kile natrag vratit?!

Pa ako se budeš držala nekih loših navika koje su te dovele do viška kg (kao i mene :() i ako ćeš nepravilno jesti kilogrami će se vratiti...

cilj ove dijete je i promjeniti navike što se jedenja tiće - ne prženo, puno povrća i vremenski uravnoteženi obroci :D

neka ti dijeta bude odskoćna daska za dalje - a ne nakon nje pojesti sve što vidiš ispred sebe (kao ja prvi put :()

youngfashionista0038
23.02.2010., 14:33
vocko mi je...za rucak si dinstam sampinjone ciste na kapi masl.ulja...mogu staviti zlicicu vegete?????????????????????????????'ili nije preporucljivo :rofl:

sony1234
23.02.2010., 16:04

ne samo krumpir, nego nesmis ni blitvu,spinat
opcenito to nesmis jesti nakon sto odstoji jer postaje otrovno

sony1234
23.02.2010., 16:07
vocko mi je...za rucak si dinstam sampinjone ciste na kapi masl.ulja...mogu staviti zlicicu vegete?????????????????????????????'ili nije preporucljivo :rofl:

ako ti je vocni onda valjda jedes voce,
a i mislim da se gljive mogu jesti samo 1.dan,
zna li netko pouzdano??

*tamara*
23.02.2010., 16:18
gljive se smiju jesti svaki dan osim na voćni...

mujsapujsa
23.02.2010., 16:21
Gljive se smiju jesti i na "voćni" jer je to u stvari vitaminski dan,na koji se smije jesti dosta crsta povrća samo bi trebalo izbjegavati ulje i ostale masnoće.No ja si znam nekad napraviti salatu sa malo maslinovog ulja i ne vjerujem da si radim nešto loše

youngfashionista0038
23.02.2010., 17:31
ne,pa gljive se definitivno smiju jesti na vocni jer je to kao vitaminski dan a uostalom,,na 100 g imaju 18 kcal...samo neznam da ne pretjeram sa zacinima,,al cini mi se sve ok :cerek:

surlica
23.02.2010., 20:01
i ja sam danas bila voćko i da može se na taj dan jesti i povrće... mene spašava povrće pripremljeno u woku... OK, danas ga nisam radila i pojela sam nekako malo voća... i pire od jabuke cijelu flašicu iz DMa nekih 700g i sada mi muka od tih jabuka :rolleyes:
a sutra... hi hi hi... odojak... iiiiiiii moram si kupiti mladog lukaca :klopa:
ajmeeeeee, jedva čekam sutra popodne... to kad kćerkica iz vrtića dođe... mislim da ću ranije po nju ići :lol: :rofl: :lol: :rofl:

Rainbow Lady
23.02.2010., 21:09
Meni voćni danas. Potamanila 2 jabuke jutros, 2 banane, 1 naranču i sad jedem kiselo zelje. Jel se smije to?:confused:

Usagi
23.02.2010., 22:07
Ijuuu, prošli bolovi u trbuhu i sa bum ispočetka. Moram otkriti jel bio krumpir kriv za bolove ili dijeta. Dakle, sutra mesina...:cerek:

surlica
23.02.2010., 22:09
Meni voćni danas. Potamanila 2 jabuke jutros, 2 banane, 1 naranču i sad jedem kiselo zelje. Jel se smije to?:confused:

daaaaaaaaaaaa :mig: :D

surlica
24.02.2010., 14:12
pa kaj nikoga nema :misli:
ja sam ne meseku danas i kao što sam i rekla, papam odojčića s mladim lukom :klopa: već je u pečnici i jedva čekam da navalim na njega onako toplog i masnog :rofl:

Rainbow Lady
24.02.2010., 15:43
pa kaj nikoga nema :misli:
ja sam ne meseku danas i kao što sam i rekla, papam odojčića s mladim lukom :klopa: već je u pečnici i jedva čekam da navalim na njega onako toplog i masnog :rofl:

Aloha! Evo ja čučala kraj pećnice da vidim jel mi pile poprimilo onu lijepu hrskavu koru. za 10-ak minuta krećem tamaniti. :klopa: :zubo: Stavila unutra i paprike, mrkve, luka- prefin mi je kad se tako ispeče, a domaća kupus salata je već na stolu. :) Obožavam mesni. :cerek:

marre30
24.02.2010., 15:49
evo i mene
voćni se tak sporo vuče,za pop...
pojela bananu,malo koštica,i voooooooooode more cijelo
e da i ja obožavam mesni,imam filing da se samo taj dan najedem

ba.ba.bambucha
25.02.2010., 11:06
:tuzni: :tuzni: :cry: :tuzni: :tuzni:
Nekužim, danas se opet vagala....i opet ništa...još sam se kao i pol kile udebelila, sve radim kako treba, vježbam svaki dan, po sat - sat i po, jako sam tuužna...:rolleyes:

uspomene29
25.02.2010., 12:27
Nekužim, danas se opet vagala....i opet ništa...još sam se kao i pol kile udebelila, sve radim kako treba, vježbam svaki dan, po sat - sat i po, jako sam tuužna...:rolleyes:

soory znam da padam ko grom s vedra neba... na kojoj si dijeti????

uspomene29
25.02.2010., 12:49
Evo obzirom da sam se na ovaj forum registrirala isključivo zbog UN dijete, želim ukrako o tome. Čitav život vodim bitku s kilama, probala sam sve akupunkturu, aerobik, fitnes, hrpu raznih dijeta, bila kod doktora cara, ma sve. I onda čujem za UN i probam..za 4 mjeseca izgubim 32 kile, zaista lako nisam bila gladna mučila sam se jedino vočnim danom,stim da se šečera u kavi ,čaJU i mljeka nisam odrekla. Nastao je šok među mojim poznancima čak u jednim našim novinama moja slika i natpis ,,skinula kile i došla na manekenske mjere,,.Bilo je to ČUDO... ja nova druga osoba..i trajalo je godinu dana, zatim vratim 15 kg. razbolim se i danas sa 29 g. trošim ljekove koje troše ljudi u 50 i 60 g. i sad ja opet na sto muka...

surlica
25.02.2010., 13:48

:grli: ne sekiraj se i samoj mi je tako samo kiaj meni pokaže 2 kile više... mislim da je to od menge... vidjet ćemo za koji dan šta vaga kaže... a ja sam i dalje disciplinirana i uporna

danas mi je Š dan :klopa: upravo sam se najela ječma s povrećem i šampinjonima i uz to mini rajčice s malo maslinovog... za večeru isto to samo nešto količinski manje :klopa:

a sada na zrak sa svojim curicama - jedna u kolica a druga na role :lux:

*tamara*
25.02.2010., 17:26
voće *bljak* inače u dm-u sam otkrila odlične povrtne alnaturine kocke za juhu- 6 komada za 7,50 kn s tim da mogu biti za 12 puta jer je jedna za pola litre juhe...

ba.ba.bambucha
25.02.2010., 19:02
soory znam da padam ko grom s vedra neba... na kojoj si dijeti????

Na UN-ki :p

:grli: ne sekiraj se i samoj mi je tako samo kiaj meni pokaže 2 kile više... mislim da je to od menge... vidjet ćemo za koji dan šta vaga kaže... a ja sam i dalje disciplinirana i uporna

I ja imam M, pa je možda i meni zbog toga.... a budem se vagala 1.3 pa ćemo vidjeti :ne zna:

uspomene29
25.02.2010., 20:18
Na UN-ki :p

I ja imam M, pa je možda i meni zbog toga.... a budem se vagala 1.3 pa ćemo vidjeti :ne zna:

Od kad si na un? kad si počela?

uspomene29
25.02.2010., 20:30
Lipe moje, ja zaista neznam, ali mi se čini da je taj je*eni vodeni dan upravo kontra produktivan. Meni je suta dan od jabuka. Nije ga lako prebroditi, ali rezultati su tu. Vidljivi.:top:

nisam u điru pa neznam koliko si smršavio?? al čitam da ti čestitaju pa budi dobar i napiši..hvala

Barba Branko
25.02.2010., 23:37
nisam u điru pa neznam koliko si smršavio?? al čitam da ti čestitaju pa budi dobar i napiši..hvala

A šta da ti napišem lipa moja. Pogledaj gore ti je slika vage, koja sve kaže. Bilo je to negdje prije dva tjedna. Točnije 2.02.2010. Jutros je, da prostiš vaga pokazala 93,5 kg. Znači bilo je tu ups and downs! Dolaze dica, ja pravim roštilj i šta sad? Drži dijetu? Malo morgen.:rolleyes:

Dijeta bi, po meni, trebala biti nekakva sredina između užitka i korizme. Nemoj pretjerivati u klopi, ma nemoj pretjerivati ni u dijeti.:mig:

uspomene29
26.02.2010., 08:31
budem ja onda stavila mali kapic mlijeka, 0,9% m.m pa da mi to bude kao utjeha :lol:

Nina, evo ti mog iskustva sa kavom... kave sa mljekom , nessice i čajeva sa šečerom ili medom se nisam odrekla pila sam ih svakodnevno i to kava bar tri - četri puta na dan a za čaj da ti ne pričam po 2 litre.. i skinula 32 kile za 4 mjeseca...

sretno..

Mony85
26.02.2010., 13:16

jel bi mogla napistai koliko si visoka, koliko imaš kg i kako vježbaš?

dal važeš namjerice ili jedeš po vlastitom nahođenju? :)

*tamara*
26.02.2010., 14:31

ja ne vježbam, ne važem namirnice i jedem po vlastitom nahođenju pa kile svejedno idu... očito je riječ o različitom metabolizmu tako da se ne može generalizirati....

ba.ba.bambucha
26.02.2010., 14:48
Od kad si na un? kad si počela?

Na unki sam evo 20-ak dana, bila sam i prije...s brljanjem, onda puko film pa se uinatila....al đaba mi :rolleyes:

napisala sam već ranije stanje moje, bed mi sad opet, al ajd.... visina 179, a ovo drugo 105 (sa skinutih 2), vježbam svaki dan već 20 dana, po sat vremena orbića, nekad i duže i mal utega za ruke...ruke vježbam nekih 10ak minuta :ne zna:

ne važem namirnice, ali 100% sam sigurna da ne prekrdašim 300 grama, jedino šta kruha ne uzmem kolko treba neg, pojedem jedno pecivo.... a neznam......ja sam se nadala da će s tim vježbanjem otići nešto kila, da mi dijeta i neće nešto pomoći..... al neznam više šta da radim
ja vjerujem da sam postala imuna na ovu dijetu, jer sam već milju puta kretala i prekidala dijetu, samo sam prvi put kad sam bila na dijeti skinula 8 kila.....

ba.ba.bambucha
26.02.2010., 14:52
ja ne vježbam, ne važem namirnice i jedem po vlastitom nahođenju pa kile svejedno idu... očito je riječ o različitom metabolizmu tako da se ne može generalizirati....

Je, svatko ima različiti metabolizam ali zašto ja moram uvjek biti ta kojoj metabolizam SUCKS :mama: :mama:

sadala
26.02.2010., 15:20
bambucha ako toliko vjezbas onda nabijas i misice a oni su poznato je
tezi od masti pa ako vaga i ne pokazuje nista nije bitno jer ti je omjer
masti i misica drugaciji budi uporna rezultat sigurno nece izostati!

Mony85
26.02.2010., 16:05
Kardiovježbe ne stvaraju toliko mišićnu masu, ali naravno sudjeluju u tome...po mom nekom iskustvu pretjeruješ s vježbanjem - pusti tijelo da se odmori jer se bude naviklo da vježbaš svaki dan i budeš morala pojačavati ritam (znaći i brže i duže). tako mi je jedan trener fitnesa objasnio...

ako ne varaš mršaviti bi trebala, kalorijski unos ti je mali i barem 500 cal ode na orbitreku...nešto nije baš u redu - uvijek se možeš posavijetovati s nekim stručnim

sidi ifni
26.02.2010., 17:12
Hallo svima i cestitam svima na skinutim kilama i upornosti,a Surlica zasluzuje poseban:s..ja se vratila sa gostovanja iz Slavonije,bilo super,al 2 kile sam u plusu..za pop.:mad:..trenutno sam totalno demotivirana,jedem sta mi i kad dodje pod ruku,mozak iskljucen:o...mozda ce mi pomoc sutra spinning,iako ni za to nemam volju,al znam da ce mi poslije bit super i da ce mi se mozda vratit motivacija.:rolleyes:.proljetni bluz:ne zna:..nakon zimskog:rofl:...

sidi ifni
26.02.2010., 17:14
A šta da ti napišem lipa moja. Pogledaj gore ti je slika vage, koja sve kaže. Bilo je to negdje prije dva tjedna. Točnije 2.02.2010. Jutros je, da prostiš vaga pokazala 93,5 kg. Znači bilo je tu ups and downs! Dolaze dica, ja pravim roštilj i šta sad? Drži dijetu? Malo morgen.:rolleyes:

Dijeta bi, po meni, trebala biti nekakva sredina između užitka i korizme. Nemoj pretjerivati u klopi, ma nemoj pretjerivati ni u dijeti.:mig:

:lol::lol::rofl::rofl:joooj bas pravi naziv za moje trenutno stanje...

sidi ifni
26.02.2010., 17:22
Evo obzirom da sam se na ovaj forum registrirala isključivo zbog UN dijete, želim ukrako o tome. Čitav život vodim bitku s kilama, probala sam sve akupunkturu, aerobik, fitnes, hrpu raznih dijeta, bila kod doktora cara, ma sve. I onda čujem za UN i probam..za 4 mjeseca izgubim 32 kile, zaista lako nisam bila gladna mučila sam se jedino vočnim danom,stim da se šečera u kavi ,čaJU i mljeka nisam odrekla. Nastao je šok među mojim poznancima čak u jednim našim novinama moja slika i natpis ,,skinula kile i došla na manekenske mjere,,.Bilo je to ČUDO... ja nova druga osoba..i trajalo je godinu dana, zatim vratim 15 kg. razbolim se i danas sa 29 g. trošim ljekove koje troše ljudi u 50 i 60 g. i sad ja opet na sto muka...

eto iz ovog sto si napisala jasne su dvije stvari:
1.Zdravlje je najvaznije...
2.Kom je zateftereno da se bori sa kilama-zateftereno je:((sto ne znaci da se mora bit debeo)..kad sve zbrojim i oduzmem,mislim da sam do sada preko 100kg skinula.:eek:.
Inace,dobrodosla i ne daj se:cerek:..ne znam od cega bolujes i kakve ljekove trosis,al sigurno je da mozes mrsavit,samo ne na svoju ruku,nego se posavjetuj sa doktorima..:top:

sidi ifni
26.02.2010., 17:23
Nema Tibike:confused::confused::ne zna:gdje je zapelo:confused:

busca
26.02.2010., 17:27
Imam pomalo smješno pitanje :D ,ali ako netko zna :
Mogu li se kolači/torta zamjeniti s čokoladicom (npr.kinder pingui (http://arpagic.files.wordpress.com/2009/05/kinder_pingui_ak2.jpg) vuče na neku tortu ,a čini mi se da i postoji sl. kolač)

*tamara*
26.02.2010., 17:37
Imam pomalo smješno pitanje :D ,ali ako netko zna :
Mogu li se kolači/torta zamjeniti s čokoladicom (npr.kinder pingui (http://arpagic.files.wordpress.com/2009/05/kinder_pingui_ak2.jpg) vuče na neku tortu ,a čini mi se da i postoji sl. kolač)

možeš :top:

Sandra1973
26.02.2010., 18:07
Bok svima!!
Evo i ja se patim ( danas 11 dan ) sa UN dijetom! Drzim se pravila, jedino sto mi ne uspjeva svaki dan je da popijem 2l vode(tekucine), pogotovo ne na vocni dan!. Do danas se nisam vagala....namjerno.. da iznenadjenje bude vece kad konacno spadnu kile. I danas onda sok!!!!. Izgubila sam u 11 dana 1 kg!!!! Sad me jos jedino tjesi da se mozda desi ono cudo- prvo nista pa onda odjednom 3-4 kg! U nadi je spa, a nada je ko sto svi znamo.....
ljepi pozdrav od frustrirane S.:mad:

Mony85
26.02.2010., 18:21
ne važem namirnice, ali 100% sam sigurna da ne prekrdašim 300 grama,

zaboravila sam ovo komentirati meso za ručak je max 300 g, za večeru u pola manje, škrobni dan 3-4 krumpira za ručak i upola manje za večeru ili 12g riže - koliko kužim to je količina i za ručak i za večeru, uh dan 120g tjestenine...

ako za svaki obrok jedeš 300 g tu je možda greška, ako sam skužila dobro...

Sandra1973
26.02.2010., 18:42
Jedno pitanje za profesionalce!!!1
S obzirom da radim u smjenama (medicinska sestra) nisam sigurna sta se dogada s dijetom kad radim nocu, a danju ( kad bi trebala jesti ) spavam???
Imam li uopce sanse skinuti kg-s s obzirom da je i metabolizam kod mene drugaciji nego kod ljudi koji imaju normalan bioritam????
Pomagajte ako znate....
Unaprijed hvala!
S.

uspomene29
26.02.2010., 20:00
Bok svima!!
Evo i ja se patim ( danas 11 dan ) sa UN dijetom! Drzim se pravila, jedino sto mi ne uspjeva svaki dan je da popijem 2l vode(tekucine), pogotovo ne na vocni dan!. Do danas se nisam vagala....namjerno.. da iznenadjenje bude vece kad konacno spadnu kile. I danas onda sok!!!!. Izgubila sam u 11 dana 1 kg!!!! Sad me jos jedino tjesi da se mozda desi ono cudo- prvo nista pa onda odjednom 3-4 kg! U nadi je spa, a nada je ko sto svi znamo.....
ljepi pozdrav od frustrirane S.:mad:

nemogu vjerovati... kako je to moguče..dal se točno držiš svega... ja u 4mj skinula 32 kg. možda si imala prije više kila.. uglavnom ja se nisam vagala prvih dva mj. ni jednom odječa mi je bila vaga i mislim da je to najbolje ... izbjegavaj vagu... i sretno...

ba.ba.bambucha
26.02.2010., 20:49
zaboravila sam ovo komentirati meso za ručak je max 300 g, za večeru u pola manje, škrobni dan 3-4 krumpira za ručak i upola manje za večeru ili 12g riže - koliko kužim to je količina i za ručak i za večeru, uh dan 120g tjestenine...

ako za svaki obrok jedeš 300 g tu je možda greška, ako sam skužila dobro...

Ma ne, ne jedem...nisam dobro napisala....ne jedem svaki obrok 300 grama, znam da je ručak cc 300 grama, a večera upola manje....

Ovako stvari stoje, napuštam vas na 15-20 dana (nova dijeta), dosad sam probala sve moguće dijete, tablete, čajeve, čarobne juhe.... imam sad opet neku novu, pa budem i to probala....pa ak nebude ni to djelovalo...ili se vraćam vama ili odo po stručnu pomoć :(
Čujemo se sredinom 3 mjeseca i želim vam puno skinutih kilograma do tad :mig:

Sandra1973
26.02.2010., 21:35
nemogu vjerovati... kako je to moguče..dal se točno držiš svega... ja u 4mj skinula 32 kg. možda si imala prije više kila.. uglavnom ja se nisam vagala prvih dva mj. ni jednom odječa mi je bila vaga i mislim da je to najbolje ... izbjegavaj vagu... i sretno...

Drzim se svega, a i na odjeci vidim da je pomalo presiroka, ali vaga pokazuje samo -1 kg! Sta se kilaze tice.... 173cm. visine i 70 kg je bilo pri pocetku dijete(dakle prije 11 dana). Cilj je nekih 7-8 kg! Vidjet cemo sta ce ispasti! U svakom slucaju hvala ti na podrski!

Sandra1973
26.02.2010., 21:45
jel netko trenutno on-line??

Sandra1973
26.02.2010., 21:47
trebam par dobrih savjeta jos sam zelena sta se tice ove dijete, zato zenske ( i decki) pomagajte!!!!!

mujsapujsa
26.02.2010., 22:02
trebam par dobrih savjeta jos sam zelena sta se tice ove dijete, zato zenske ( i decki) pomagajte!!!!!

reci

uspomene29
26.02.2010., 22:34

da, ali ti nisi više ili

Sandra1973
26.02.2010., 22:49
da, ali ti nisi više ili

e, tu sam....sorry..., jesi ti tu??

Sandra1973
26.02.2010., 22:54

ma jel se patis ko i ja???????????

surlica
26.02.2010., 23:01
ojla dijetalci :w
danas mi je moj najgori dan, UH... ne znam zašto ga ja baš i ne volim, ali eto... meni je taj dan jako težak i ta tjestenina i nešto slatko navečer mi je veliko opterećenje... sutra budem bila bolje uz puno voća, povrća iz woka, malo kikirikija i navečer svjež ananas :klopa:
odem lagano u krpe... lijep pozdrav svima :zzz:

Sandra1973
27.02.2010., 12:14
Bok svima,
evo moj 12 dan, danas proteinski,bas radim rucak!:top:

Phoebos Apollon
27.02.2010., 12:55
Pozdrav, na krnoj UN-dijeti sam od 6.1, i smršavio sam 7-8 kg.
To mi se čini prilično prihvatljivo za to vremensko razdoblje.
A uspijevam oblačiti i stariju robu.
Zašto krnja? Zbog toga što za doručak uz voćku, popijem dva dcl
iscijeđenog limuna, naranče ili 100% soka, i namažem dvije šnite
marmelade, dijetne.
Dane pratim redovno, kako dijeta i nalaže, osim što za voćni dan
pojedem povrće, npr .njoke s gljivama i rajčicama, tikvice...
Večera sve po propisima, za voćni dan se najedem ananasa.

Rezultat je očit, 7-8 kg u skoro dva mjeseca. Vjerujem da je to
zdravo mršavljenje.
Već sam jednom prilikom UN-om izgubio 20kg, a dobio 30.

Jedini problem je što me boli stomak otkad sam na dijeti, lagano
skroz, ali boli, s lijeve strane od pupka, krče crijeva navečer, a
bude i plinova. Nadam se da je povezano s dijetom i da netko ima
kakav savjet!

Želio bih smršaviti do ljeta nekih 20-ak kg...
Vjerujem da je moguće ovim tempom.

surlica
27.02.2010., 12:59
marmelade, dijetne.

zdravo mršavljenje.

kakav savjet!

:kava: i kod mene isto tako... lagani bolovi u želucu...
ja voćni dan preživim i nije mi nešto strašno jer si napravim dosta povrća u woku i prelijem sa soja umakom pa me to nekako zasiti a i kikiriki u ljusci me spasi
danas mi je voćni i do sada sam vrlo malo pojela a i popila :brukica:
evo pošaljem vam ovaj post i mam trčim u kuhinju si čaj staviti u aparat da iscuri... unutra malo limuna i bude super, nalijem se barem s 2 litre nezaslađenog čaja :top:

Sandra1973
27.02.2010., 13:28
:kava: i kod mene isto tako... lagani bolovi u želucu...
ja voćni dan preživim i nije mi nešto strašno jer si napravim dosta povrća u woku i prelijem sa soja umakom pa me to nekako zasiti a i kikiriki u ljusci me spasi
danas mi je voćni i do sada sam vrlo malo pojela a i popila :brukica:
evo pošaljem vam ovaj post i mam trčim u kuhinju si čaj staviti u aparat da iscuri... unutra malo limuna i bude super, nalijem se barem s 2 litre nezaslađenog čaja :top:

svaka cast kad uspijevas popiti toliko tekucine.....ja ne mogu toliko, to mi je najveca muka!

Pamella_19
27.02.2010., 15:23
Ej pozz, jel netko zna gdje mogu kupiti jabučni ocat?
Kombinirala bi s dijetom taj ocat..
I koliko košta?
Zahvaljujem unaprijed

uspomene29
27.02.2010., 15:26
marmelade, dijetne.

zdravo mršavljenje.

kakav savjet!

Ako nije tajna , koliko kila si imao kad si krenuo na dijetu.. i komentar na bolove u želucu- to ti je vjerovatno zbog toga onog naziva ,,krnja,, jer ipak bi trebao onako kako dijeta nalaže... ja sam stom dijetom skinula za 4mj 32kg,, jedino što nisam izbacila je kava sa mljekom i šečer naravno ... sretno do ljeta

uspomene29
27.02.2010., 15:28
Ej pozz, jel netko zna gdje mogu kupiti jabučni ocat?
Kombinirala bi s dijetom taj ocat..
I koliko košta?
Zahvaljujem unaprijed

možeš ga kupiti i u dm-u.. no moj savjet ti je da ga izbjegneš u ovoj dijeti.. jednom mi je trener u teretani rekao da jabuke samo potiću apetit nisam to mogla vjerovat ali eto čovjek zna valjda..pa se bojim da te taj jabučni nebi još više pravio gladnom

Pamella_19
27.02.2010., 15:29
možeš ga kupiti i u dm-u.. no moj savjet ti je da ga izbjegneš u ovoj dijeti.. jednom mi je trener u teretani rekao da jabuke samo potiću apetit nisam to mogla vjerovat ali eto čovjek zna valjda..pa se bojim da te taj jabučni nebi još više pravio gladnom

Ej hvala ti, a jel znaš otprilike cijenu tog octa?
ma možda bi samo pokušala piti taj ocat, bez dijete, tj. normalno jesti, izbaciti slatko, kruh i hranu poslije 18h??

uspomene29
27.02.2010., 15:31
Ej hvala ti, a jel znaš otprilike cijenu tog octa?
ma možda bi samo pokušala piti taj ocat, bez dijete, tj. normalno jesti, izbaciti slatko, kruh i hranu poslije 18h??

nebi ti to znala...uu svakom slučaju ti je naj ako imaš priliku kupit baš domači i to na placu..on je bas prirodni

Pamella_19
27.02.2010., 15:37
Ok, hvala ti...
A ništa, budem probala od idućeg tjedna kombinirat jabučni ocat sa normalnom prehranom i vježbanjem, pa ćemo vidjet kak će to ići..
Inače imam 64 kg, a htjela bi izgubiti 10 kg u 2 mjeseca....
Nadam se da budem uspjela :-)

uspomene29
27.02.2010., 15:41
Ok, hvala ti...
A ništa, budem probala od idućeg tjedna kombinirat jabučni ocat sa normalnom prehranom i vježbanjem, pa ćemo vidjet kak će to ići..
Inače imam 64 kg, a htjela bi izgubiti 10 kg u 2 mjeseca....
Nadam se da budem uspjela :-)

sretno.. i javi rezultat pa kakav got on bio...

busca
27.02.2010., 15:49
možeš :top:

E fino...a znaš li još možda samo (ili netko drugi) - može li se u prvom proteinskom danu meso ili jaja potpuno zamjeniti sa sirom ili on može biti samo dodatak mesu i može li taj sir biti npr. onaj Zdenka trokutić

Pamella_19
27.02.2010., 16:15
sretno.. i javi rezultat pa kakav got on bio...

Naravno, javljam odmah čim prođe tjedan dana, nadam se da bude nešto otišlo dolje :D

Falcon
27.02.2010., 16:30
Idem sutra doma na tjedan dana pa ću malo pauzirat, ali voće za doručak i vježbanje ostaje dok se ne vratim u ZG, a onda još punu dijetu do Uskrsa.
Baš mi je proletjelo ovih mjesec i 20 dana, totalno sam se naviknuo na ovakvu ishranu i drago mi je najviše zbog voća i salate jer to rijetko kad jedem kad sam na "normalnoj" ishrani.
Moram neki plan složit kako da se hranim kad se skinem sa dijete da mi se ne desi da opet skoro pa i izbacim voće i salatu iz svog jelovnika

Sretno ljudi i drž'te se :top:

a.n.d.r.e.a
27.02.2010., 16:40
pozdravim svima,..
danas mi je prvi dan,...,
za početak imam jedno pitanje,..
zna li itko kada se može jesti maslac s kikirikijem????':ne zna:

a.n.d.r.e.a
27.02.2010., 16:40
ispravak
maslac od kikirikija.

Falcon
27.02.2010., 16:47
Moj savjet ti je da izbaciš maslac od kikirikija ako možeš jer je jako kaloričan, a i mislim da se ne ukalapa u nijedan dan dijete :ne zna:
Ako pak ne možeš, onda pojedi žličicu - dvije kad se zaželiš, čisto da te ne uhvati velika želja odjednom pa da ne potamaniš pola posude :cerek:

Phoebos Apollon
27.02.2010., 16:50
Ako nije tajna , koliko kila si imao kad si krenuo na dijetu.. i komentar na bolove u želucu- to ti je vjerovatno zbog toga onog naziva ,,krnja,, jer ipak bi trebao onako kako dijeta nalaže... ja sam stom dijetom skinula za 4mj 32kg,, jedino što nisam izbacila je kava sa mljekom i šečer naravno ... sretno do ljeta

Imao sam 111kg, maloprije je vaga pokazala 103kg. :rofl:
Visok sam 191cm...
Nije neka tragedija, ali bih volio imati nekih 97-98kg.
Čisto radi zdravlja.
Brine me ova čudna bol u stomku, ne vjerujem da je
želudac, baš me strah. Osjećam kao da me boli svaki
put na drugom mjestu, a sve u krugu 25cm...
Otkad sam na dijeti, imao sam i hemeroide, dva puta,
nakon proteinskih dana.
Vjerojatno zato što je "krnja" un dijeta, a opet ne kužim
kako šnita kruha s marmeladom može napraviti sranje,
ako je to uopće do prehrane...

*tamara*
27.02.2010., 18:01
E fino...a znaš li još možda samo (ili netko drugi) - može li se u prvom proteinskom danu meso ili jaja potpuno zamjeniti sa sirom ili on može biti samo dodatak mesu i može li taj sir biti npr. onaj Zdenka trokutić

bolje da ih potpuno zamjeniš nego da ih koristiš za prilog jer se namirnice kao ne bi smjele mješati (iako se ja toga baš i ne držim) i moj savjet ti je da rađe jedeš svježi posni sir, zrnati ili ove malo tvrđe jer je zdenka puna masti a ustvari jako slabo ima proteina.

busca
27.02.2010., 19:13
E fala lijepa:cerek:

a.n.d.r.e.a
27.02.2010., 20:48
Moj savjet ti je da izbaciš maslac od kikirikija ako možeš jer je jako kaloričan, a i mislim da se ne ukalapa u nijedan dan dijete :ne zna:
Ako pak ne možeš, onda pojedi žličicu - dvije kad se zaželiš, čisto da te ne uhvati velika želja odjednom pa da ne potamaniš pola posude :cerek:

hvala puno..,. mislim da će biti žličica dvije ''ponekad'':rolleyes:

Sandra1973
27.02.2010., 20:59
pozdravim svima,..
danas mi je prvi dan,...,
za početak imam jedno pitanje,..
zna li itko kada se može jesti maslac s kikirikijem????':ne zna:

pozdrav,

jel se mislis drzati dijete po "knjigi" ili kombiniras sama?:confused:

Sandra1973
27.02.2010., 21:06
Da li netko od vas ima PDF knjigu o UN dijeti koju bi mi mogao poslati linkom. Zivim u Becu i nazalost nemam mogucnost kupiti j e negdje. Vidjela sam par linkov gje se knjiga navodno moze skinuti ali svi ti linkovi su prazni, nisam je uspjela skinuti nigdje.
Unaprijed hvala!

InEsKa
27.02.2010., 21:08
hvala puno..,. mislim da će biti žličica dvije ''ponekad'':rolleyes:

Andrea sunce ti poljubim ostavi se tog kikirikija!! :rofl:
Odma sam te prepoznala!

Izdržala prvi dan! :rolleyes:

Sandra1973
27.02.2010., 21:29
:eek:

martinny
27.02.2010., 22:26
Vecer!
Bila sam tu i prije...nekoliko puta vec, vjerojatno se neki sjecaju...
Za ovu dijetu me vezu tolike lijepe uspomene kao npr. kada sam prije 2-3 godine izgubila 12 kg. Sada imam 15 kg vise...tj. nikad u zivotu nisam bila deblja, a sada je stanje alarmantno jer se u rujnu udajem!
Uvijek sam sanjala da cu na dan svoga vjencanja izgledati savrseno i zaista to zelim, ali to znaci barem 10 kg manje, da ne idem previse, mada bi trebalo barem 15 kg...uglavnom, zadovoljila bih se s 10...

Ali ima jedan problem...zbilja se jako jako bojim!
Razlog je taj sto svako malo idem na ovu dijetu, budem oko mjesec dana i onda vratim kilograme...iskreno se bojim za svoje zdravlje, ono mi je ipak najvaznije...

Je li netko od vas vise puta godisnje bio na ovoj dijeti i kako se to ogleda na zdravlju i krvnoj slikci?
Molim vas napisite ako znate sto, jako mi je vazno...
I znate li koliko je inace opasna ova dijeta?

Meni nije jako zahtjevna, sto se toga tice i ja se osjecam jako dobro i poletno kada sam na njoj, ne osjecam slabosti niti ista drugo...ali svejedno ne znam koliko je dobro raditi to organizmu...
Zadnji put sam posla na dijetu u 12. mjesecu...ali je trajalo samo dvadesetak dana.

*tamara*
28.02.2010., 00:03
ja sutra odlazim iz roditeljskog grotla pakla! napokon! i naravno da sam ekstremno brljala zadnjih par dana. sutra se vraćam na stare staze! planiram smanjiti ili izbaciti večeru i u to doba se naljevati žutim čajem da ovih 5 kila još ode što prije...

uspomene29
28.02.2010., 10:16
Imao sam 111kg, maloprije je vaga pokazala 103kg. :rofl:
Visok sam 191cm...
Nije neka tragedija, ali bih volio imati nekih 97-98kg.
Čisto radi zdravlja.
Brine me ova čudna bol u stomku, ne vjerujem da je
želudac, baš me strah. Osjećam kao da me boli svaki
put na drugom mjestu, a sve u krugu 25cm...
Otkad sam na dijeti, imao sam i hemeroide, dva puta,
nakon proteinskih dana.
Vjerojatno zato što je "krnja" un dijeta, a opet ne kužim
kako šnita kruha s marmeladom može napraviti sranje,
ako je to uopće do prehrane...

možda zato što su oni prepisali određenu kombinaciju prehrane.. moram priznat da nisam imala bolove,a stolica mi je billa uredna što ni prije dijete nije bila..

surlica
28.02.2010., 18:30
da se pohvalim da sam napokon i ja zabrljala dijetu ali svjesno i namjerno :tulum: i to danas popodne kad sam spekla prefinu i predobru foccacciu s ružmarinom i uz to namaz od jogurta i češnjaka... :klopa:
e sada, ja se uopće ne kajem što sam to napravila jer namaz od jogurta na današnji proteinski dan mogu, a i 3 tanke šnite foccaccie što sam pojela i nije tako strašno opet zato jer se na današnji dan smije malo kruha pojest... OK, ne budem jela kruh za večeru i sve 5... idemo dalje :top:
btw, i dalje osjećam glad u želucu, nalijevam se čajem... danas sam ga već popila 2 litre :mig: i nije mi još dosadio :raspa:

Reina
28.02.2010., 20:11
surlica, vidi da je netko gledao anu...:D

martinny, ja sam na un dijeti dosta dugo, a i prošle godine sam bila "na njoj", malo je modificirala, pa nisam vraćala kile.
samo sam nastavila jesti voće za doručak, ne miješam namirnice, nemam vodeni dan, na voćni jedem povrće s malo bučina ulja i juhe.

to je moj stil života i ne bih to nazvala dijetom jer sam održvala težinu, nisam mršavila, niti se debljala.
ako nakon ove dijete kreneš sa starim navikama, normalno je da se kile vrate.

ako si bila 20 danana dijeti, nisi dala organizmu da se privikne, pa je normalno da vratiš kile.

ova dijeta nije opsana za zdravlje, moja je krvna slika uredna (svaka 3 mjeseca vadim krv).

gle, nakon dijete ne smiješ krenuti jesti kao i prije jer te takvo hranjenje i dovelo do toga da ideš na dijetu.
zar to nije logično?

moraš promijeniti stil hranjenja i onda takve oscilacije u težini neće biti prisutne.
a takvi gubici na težini i opet vraćanje kila nikako ne može biti zdravo, ali to nije do dijete, nego do tebe.

Reina
28.02.2010., 20:15
e da, ja sam danas na uh danu.
ali mi nešto nije bilo dobro nakon ručka.:ne zna:
bila sam 3 puta na wc-u, jadna dušu sam ostavila tamo.
crijeva su me boljela cijeli dan i bole me još uvijek,baš me grče, nisam mogla normalno niti hodaati, engo onako pognuto.
ne znam što mi je...
sada imam i malu temperaturu 37,5, svi me mišići bole, noge, ruke, jao...
i mišići u dupetu, kao da sam vježbala!:D

sutra ću jesti juhicu (iz vrećice), možda neko povrće, budem vidjela kako ću se osjećati.

baš sam u komi, ali se zato nadam da ste mi vi svi dobro...:mig:

Barba Branko
28.02.2010., 20:28
ja sutra odlazim iz roditeljskog grotla pakla! napokon! i naravno da sam ekstremno brljala zadnjih par dana. sutra se vraćam na stare staze! planiram smanjiti ili izbaciti večeru i u to doba se naljevati žutim čajem da ovih 5 kila još ode što prije...

Da roditeljski dom nije pakao, ustanovit ćeš tek kada postaneš roditelj. To međutim nema nikakove veze sa dijetom. Večeru nemoj preskakati, jer ti to neće pomoći. Večeraj nešto lagano, večeraj najmanje dva do tri sata prije spavanja, ali VEČERAJ!:)

martinny
28.02.2010., 21:04
martinny, ja sam na un dijeti dosta dugo, a i prošle godine sam bila "na njoj", malo je modificirala, pa nisam vraćala kile.
samo sam nastavila jesti voće za doručak, ne miješam namirnice, nemam vodeni dan, na voćni jedem povrće s malo bučina ulja i juhe.

to je moj stil života i ne bih to nazvala dijetom jer sam održvala težinu, nisam mršavila, niti se debljala.
ako nakon ove dijete kreneš sa starim navikama, normalno je da se kile vrate.

ako si bila 20 danana dijeti, nisi dala organizmu da se privikne, pa je normalno da vratiš kile.

ova dijeta nije opsana za zdravlje, moja je krvna slika uredna (svaka 3 mjeseca vadim krv).

gle, nakon dijete ne smiješ krenuti jesti kao i prije jer te takvo hranjenje i dovelo do toga da ideš na dijetu.
zar to nije logično?

moraš promijeniti stil hranjenja i onda takve oscilacije u težini neće biti prisutne.
a takvi gubici na težini i opet vraćanje kila nikako ne može biti zdravo, ali to nije do dijete, nego do tebe.

Hvala ti, i da-slazem se u potpunosti s tobom. vec dugo sam svjesna da je problem u meni i ovaj put sam sigurna da cu znati odrzati kilazu koju steknem jer ne zelim vise upropastavati svoje tijelo, posebno ne svoje zdravlje!
Puno ti hvala na lijepom, poticajnom odgovoru, utjesila si me i uklonila moj strah. Od sutra sam na dijeti, pa dokle bude islo, a onda-potpuno novi stil prehrane!!!

*tamara*
28.02.2010., 22:00
Da roditeljski dom nije pakao, ustanovit ćeš tek kada postaneš roditelj. To međutim nema nikakove veze sa dijetom. Večeru nemoj preskakati, jer ti to neće pomoći. Večeraj nešto lagano, večeraj najmanje dva do tri sata prije spavanja, ali VEČERAJ!:)

ma to ja tako zovem od milja jer tamo uvijek ima svakave fine hrane :mig:

mujsapujsa
01.03.2010., 10:08
Samo brzi ulet i pozdrav
jučer napravila omanji harakiri

marre30
01.03.2010., 13:14
Samo brzi ulet i pozdrav
daj detalje:mig:
šala,danas je novi dan,hrabro dalje
inače nakon cijeli mjesec dijete ja sam na -4

mujsapujsa
01.03.2010., 13:30

pizza odurno dobra,slasna,masna i užasno preprevelika
al sam guštala :cerek:

sidi ifni
01.03.2010., 14:34
Samo brzi ulet i pozdrav

:rofl::rofl: citiram gore navedeno:osamo sto je kod mene harakiri-tjedan:brukica:..ne mogu se nikako disciplinirat:(

sidi ifni
01.03.2010., 14:36
šala,danas je novi dan,hrabro dalje
inače nakon cijeli mjesec dijete ja sam na -4

..bolje na -4,nego na +4 jel:mig::top:

sidi ifni
01.03.2010., 14:39

Tako je Barba:top:..nema ovdje kod nas izgladnjivanja,samo malo discipline(ko o cemu kurve o postenju:rofl:)

*tamara*
01.03.2010., 15:03
meni je harakiri tjedan podario plus 2 kila :(

Pamella_19
01.03.2010., 18:47
Pozz ljudi, evo mene opet...danas mi je prvi dan dijete ( po neznam koji puta )
ali sam ovaj put strogo odlučila ići na dijetu, i ništa me neće natjerati da se i ovaj puta predomislim i kažem od sutra :-)
Borim se sa viškom kila već više godinu dana, tj. nisam ja debela, ali sebi jesam...smeta me ta kilaža koju imam, jer sam oduvijek bila mršavica sa ravnim trbuhom, zgodnim tijelom ( nije da se hvalim ) :-)
U nekoliko mjeseci sam uspjela natući 17 kg.... ???!!!!!???!!!!!!
Ni sama ne znam kako :-(
Imala sam 70 kg u 11 mjesecu prošle godine, i krenula sam na UN dijetu....s tom dijetom sam skinula 6-7 kg u 2 tjedna,a nakon toga sam nastavila normalno jesti.... Dobila bi možda koju kilu, ali ništa strašno..Moja sadašnja kilaža je 64-65 kg, ( glavno da sam se maknula sa 70) BRAVO JA!
Sad mi je cilj sa UN dijetom skinuti još kojih 4 kg, tj. doći do 60 kg... da steknem neku osnovu za mršaviti dalje
Kad postignem taj cilj, nastavit ću sa dijetom,ali ne UN, nego sa normalnom prehranom, tj. da smršavim 1 kg tjedno...
Htjela bi ponovno imati barem 55 kg....Nadam se da budem uspjela do ljeta..
E sad ljudi, recite mi kak se vama čini ovaj moj plan dijete???

Sandra1973
01.03.2010., 20:28
meni je harakiri tjedan podario plus 2 kila :(
Glavu gore,kreni opet sa dijetom i nestace te dvije "mrsave" kile:top::top::top:

Barba Branko
01.03.2010., 21:35
Tako je Barba:top:..nema ovdje kod nas izgladnjivanja,samo malo discipline(ko o cemu kurve o postenju:rofl:)

Moj pokojni otac bi rekao:
Štap u ruku,
pamet u glavu,
put pod noge!

Ovo vrijedi za sve životne situacije, pa i za dijetu.:)

giuseppe
02.03.2010., 12:29
Molim da mi netko odgovori ukoliko postoji download za knjigu (koji radi), jer ne mogu pronaći niti jedan free download!

Unaprijed hvala! :top:

a.n.d.r.e.a
02.03.2010., 16:44
pozdrav,

jel se mislis drzati dijete po "knjigi" ili kombiniras sama?:confused:
nikad vidjela knjigu,,..:ne zna:
pronašla tu šablonu na netu i u subotu krenula sa 70 kg (visoka oko 173)
u nedjelju ujutro 69
u ponedjeljak ujutro 68
a danas 67,.,.
!!!!!!!!!!!!!!!!
??????????????????
ja sam zadivljena i sretna iako sam svjesna da je to tek nakupljana voda bla bla,., ali ljudi,.,.... u tri dana tri kile,.,.
nemogu doći sebi,..,. danas mi je voćni dan.,,.,:eek:
jedva čekam sutra i meseko.,.,., držite se svi i mogu vam reći postovi koje čitam i problemi slični mojima uvelike mi pomažu pa zato nastavite.,.
ne dajte se smesti
ja se ne dam (iako me većina pokušava uvjeriti da se okanim toga ali ja ne posustajem,., ).,.,
eto,.
javim se još koji put.,. hehe

ali imam jedno pitanjce.,.,
na voćni dan jel se voće i određeno povrće jede za doručak ruček večeru ili mogu svako malo nešt gricnut?????:confused::ne zna::lol:

a.n.d.r.e.a
02.03.2010., 19:04
što je s majonezom?
jel se smije jesti ikad????

Usagi
02.03.2010., 22:48
Samo da pitam. Jel se meni čini, ali za večeru nema niti mrve kruha. Jel tako?

mujsapujsa
03.03.2010., 03:15
što je s majonezom?
jel se smije jesti ikad????

Definitivni i veliki NE
ali ako ti baš jako fali uzmi malo na proteinski dan

surlica
03.03.2010., 15:58
ojla kokiceeeeeeee :cerek:
ste mi gladne?
imate krizu?
mami li vas hrana koju ne jedete na vaš dan :D

ja se i dalje jako jako dobro osjećam
pazim na sebe i na dijetu i kilice idu i idu i već sada mi se baš vidi i to najviše u zadnjem kraju (čitaj: na stražnjici) :rofl:
u ponedjeljak 1. vodeni dan :tulum: jedva čekam utorak ujutro pa da javim rezultat nakon 1. mjeseca dijete
danas sam na voću...
ostajte mi dobro :w

a.n.d.r.e.a
03.03.2010., 18:20
nagovarala sam mamu da napravi punjene paprike kao smijem ja to jest na proteinski dan, a zaboravila sam na rižu,.,., :mama::mama::mama::mama:
:eek::eek:
:cry::cry::cry:
ubiću se
al sam se svladala
jesam
:cerek:
hehehehhe
bravo za mene

mamutica
03.03.2010., 21:02
halooo narode!!!!!!!!!!!!!pomozite!!!!danas mi je prvi dan un djete,trebam vašu podršku jer slab sam ja karakter da bih uspjela sama!!!!!!!!!

Barba Branko
03.03.2010., 22:38
halooo narode!!!!!!!!!!!!!pomozite!!!!danas mi je prvi dan un djete,trebam vašu podršku jer slab sam ja karakter da bih uspjela sama!!!!!!!!!

Moju podršku sigurno imaš!:top: Međutim sve to ovisi isključivo tebi. Ja umjesto tebe ne mogu držati dijetu. Mogu te podržati. Mogu te posavjetovati, ali odluka je samo tvoja i isključivo tvoja.:)

Na primjer, ja sam si dao raspašoj krajem godine, pa sve do završetna praznika. Jedanaesti sjećnja imao sam 97,9 kg. Jutros sam imao okruglih 93 kg. Bez naprezanja, bez stresa, bez gladovanja.:)

Moj savjet ti je: pronađi koja je najpogodnija dijeta za tvoju krvnu grupu. Na primjer: ja sam krvna grupa "0". Gradbeni materijal za ovu krvnu grupu je meso. Ja se jednostavno odreknem mesa, jedam normalno i kile se same tope. Doduše ja imam i jabučni dan. Ponedjeljak. To je zaista teško izdržati, ali nije nemoguće.:)

Možeš uzeti i UN dijetu, nije loše, ali nemoj ići u neke ekstreme.:kava:

Sretno!:top:

mamutica
03.03.2010., 22:50
hvala barba branko na lijepim riječima....trebale su mi.
ipak cu zasada probat sa un dijetom i nadam se........mislim uspjet cu skinut koju kilu!!!!!!!!!!!!!!a vas gubitak kila je velik za malo vremena!!!!!!!!!!

mali__mis
04.03.2010., 11:41
moze jedno pitanjce, da li smijem jesto manestricu od graha na škrobni dan..

sidi ifni
04.03.2010., 11:55
moze jedno pitanjce, da li smijem jesto manestricu od graha na škrobni dan..

..a tu si mali misu:D..ma smijes naravno,bez kruha i tjestenine naravno..:top:

sidi ifni
04.03.2010., 11:55
inace kod mene status ''ni vrit ni mimo'':ne zna:

sidi ifni
04.03.2010., 11:58
hvala barba branko na lijepim riječima....trebale su mi.
ipak cu zasada probat sa un dijetom i nadam se........mislim uspjet cu skinut koju kilu!!!!!!!!!!!!!!a vas gubitak kila je velik za malo vremena!!!!!!!!!!

samo se ti drzi Barbe:top:..i ovog foruma:cerek:,bumo od mamutice malog misa spravili:mikrocerek:

sidi ifni
04.03.2010., 12:00
ojla kokiceeeeeeee :cerek:
ste mi gladne?
imate krizu?
mami li vas hrana koju ne jedete na vaš dan :D

ja se i dalje jako jako dobro osjećam
pazim na sebe i na dijetu i kilice idu i idu i već sada mi se baš vidi i to najviše u zadnjem kraju (čitaj: na stražnjici) :rofl:
u ponedjeljak 1. vodeni dan :tulum: jedva čekam utorak ujutro pa da javim rezultat nakon 1. mjeseca dijete
danas sam na voću...
ostajte mi dobro :w

..prosao i utorak,i srijeda:rolleyes:..rezultate na sunce:D:top:

sidi ifni
04.03.2010., 12:03
uff..sorry Surlica,sad tek skuzih da mislis na iduci utorak:o..no problem,bumo se strpili jos 4 dana:rofl:..drzi se:top:
odoh popodne se fitnesirat:cerek:..bar nesto:mig:

mamutica
04.03.2010., 12:16
ma super ovaj foruuum,a di sam bila ranije.

mamutica
04.03.2010., 14:40
kako izdrzat danas pa idem na dva rođendana.....auuuuu slaba sam na slatko!!!!!!!!!!!!!

surlica
04.03.2010., 15:13
ojla komadi!
ja sam danas na meseku (čitj: pečena janjetina) i na zelenoj salatici a juhu ne budem pila jer je neam i nikom niš :kava:
vodeni dan je u ponedjeljak i u utorak ujutro mam velim koliko kila manje na vagi se vidi :cerek:
e tako, sad bebaču idem smudljivu pelenu presvuč pa se bacam na ručak :rofl: :lol:
ostajte mi vesele, debele :zubo: i zdrave
:w

surlica
04.03.2010., 15:15
kako izdrzat danas pa idem na dva rođendana.....auuuuu slaba sam na slatko!!!!!!!!!!!!!

a koji ti je dan danas?
prijedlog, uzmi kikirikija i badema pa to grickaj i pijuckaj vodu i popij si i kavu i stalno ponavljaj u sebi Izdržat ću, jaka sam!!! :top: sretno :grli:

mamutica
04.03.2010., 15:28
a koji ti je dan danas?
prijedlog, uzmi kikirikija i badema pa to grickaj i pijuckaj vodu i popij si i kavu i stalno ponavljaj u sebi Izdržat ću, jaka sam!!! :top: sretno :grli:

ma danas mi je drugi dan!!!!!!!!!!pa je li smijem kikiriki........????????a što se tiče vode pijem i previše i stalno letim na wc.