View Full Version : UN dijeta
renci001
22.06.2010., 23:11
Hej, forumaši! Nadam se da primate i nas nove na ovoj temi :mig:
Eto i ja mučim vječnu muku sa kilogramima, trenutno (najmanje) 10 viška :(
Bijah prije koja 3 mjeseca na ovoj UN dijeti, i rezultati su bili i više nego odlični, ali ispiti se zaredali, stislo na sve strane, pa malo po malo, eto mene na starom jelovniku.
I sada kad znam što funkcionira, dakle bez gladovanja kile idu dolje, bacam se od sutra ponovno na pothvat gubljenja skupljenog prateći meni ove dijete. :raspa:
Čitam vas već neko vrijeme, i svaka vam čast! Držim palčeve, možemo mi to! :top:
mala keka
23.06.2010., 08:04
3 kg palo u prvih pet dana, onda sam zabrljala jedan dan i od tad stojim na 65.2 kg. I sama sam se šokirala kako je krenulo brzo, ali sad će sigurno stati i neće se više smanjivati bar neko vrijeme.
Ja super zadovoljna za početak. Ipak to su 3 kg u tako malo vremena. Čak se i primjeti na meni. Prvo je stomak splasnuo, ali sad odoše i sise. :cice:
Danas D: jabuke, ali su krupne pa ne mogu 2
R: knedle sa šljivama
V: ostalo kolača i torte od nedjelje od rođendana
desetkila
23.06.2010., 10:47
3 kg palo u prvih pet dana, onda sam zabrljala jedan dan i od tad stojim na 65.2 kg. I sama sam se šokirala kako je krenulo brzo, ali sad će sigurno stati i neće se više smanjivati bar neko vrijeme.
Ja super zadovoljna za početak. Ipak to su 3 kg u tako malo vremena. Čak se i primjeti na meni. Prvo je stomak splasnuo, ali sad odoše i sise. :cice:
Danas D: jabuke, ali su krupne pa ne mogu 2
R: knedle sa šljivama
V: ostalo kolača i torte od nedjelje od rođendana
Hej, forumaši! Nadam se da primate i nas nove na ovoj temi :mig:
Eto i ja mučim vječnu muku sa kilogramima, trenutno (najmanje) 10 viška :(
Bijah prije koja 3 mjeseca na ovoj UN dijeti, i rezultati su bili i više nego odlični, ali ispiti se zaredali, stislo na sve strane, pa malo po malo, eto mene na starom jelovniku.
I sada kad znam što funkcionira, dakle bez gladovanja kile idu dolje, bacam se od sutra ponovno na pothvat gubljenja skupljenog prateći meni ove dijete. :raspa:
Čitam vas već neko vrijeme, i svaka vam čast! Držim palčeve, možemo mi to! :top:
mmmmmmm ja bi knedle sa šljivama...al niš od toga..previše za učit...bit će dobre i kifle hehehee :mig:
naravno da primamo...šta više, to bolje...weeee deset kila u 3 mj :s....e s tolko viška sam i ja krenula...zasad skinula 4 u mjesec dana jeiii...nadam se da će trebat manje od tri mjeseca...tamo negdje do zrća 1.8 heheheheee..
tipka58
23.06.2010., 11:49
naravno da primamo...šta više, to bolje...
potpis veliki na to, samo upadajte, što više podrške to bolje :D
meni se jutros opet neda doručkovat.. :/
napravit ću si kasnije tjesteninu neku... UH <3 :D
nego, bed mi kad izađem navečer u grad :/ glupo mi pit kavu il ness u 9-10 navečer, ja i cure inače popijemo po bambus al rekla sam ni kap alkohola dok sam na UN-ki, tako da sam pila cedevitu jučer.. :rolleyes:
a one sve pa zašto šta ti je trla la la la... :rolleyes:
nisam im rekla da sam na dijeti jer bi mi počele pametovat, neda mi se to slušat :rofl:
Phoebos Apollon
23.06.2010., 12:10
Evo i mene. Opet. Treći dan.
Prva dva dana sve super, nije mi problem.
Prvi sam dan pojeo pola jaffa keksa (jednog keksa, ne kutiju hehe),ali me uhvatila grižnja savijesti. Jedina mi je mana ta što sam u zadnja dva dana pojeo oko 3 kg. voća. Što nektarina, kajsija (ono žuto) i lubenice. Jednostavno, kad bih ogladnio (oko 10h, 13, 21h) uzeo bih voće. Ne vjerujem da je to neki veliki problem, ipak je to voće. Večeras ću sladoled :)
Ciljam biti na dijeti (odn. ovom načinu prehrane) do nove godine (do Božića, znam da ću onda varat), iako ću s vremenom preći na Montignaca. Ciljam smršavit nekih 15-ak kg.
desetkila
23.06.2010., 14:47
Ciljam biti na dijeti (odn. ovom načinu prehrane) do nove godine.
mislim da se ne smije tako puno bit na ovoj dijeti
nisam im rekla da sam na dijeti jer bi mi počele pametovat, neda mi se to slušat :rofl:
joooooj to i meni mojeee...pooooludim...
ili mama još bolje, cijelo vrijeme mi govori da bi trebala smršavit, a kad idem na dijetu-a nemoj, da se ne razboliš, ne smiješ tako brzo gubit kile blablablaaa katastrofa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Phoebos Apollon
23.06.2010., 16:29
mislim da se ne smije tako puno bit na ovoj dijeti
Ja se ne držim baš sto posto dijete pa i mršavim sporije i grickam ono što ne smijem...
tipka58
23.06.2010., 17:25
ili mama još bolje, cijelo vrijeme mi govori da bi trebala smršavit, a kad idem na dijetu-a nemoj, da se ne razboliš, ne smiješ tako brzo gubit kile blablablaaa katastrofa :rolleyes::rolleyes::rolleyes:
neda mi se uopće bakćat oko toga.. one tvrde da sam sad baš da valja i ne shvaćaju zašto bi mi smetalo par šlaufa na stomaku.. :rolleyes:
Ja se ne držim baš sto posto dijete pa i mršavim sporije i grickam ono što ne smijem...
to sam i ja mislila, al u mene to onda nebi uopće ličilo na djetu pa sam rekla il fino il nikako :o
ugl ako fino izdržiš - svaka čast
u mene je danas UH, sad na trening i onda po kolačimaaa :D
youngfashionista0038
23.06.2010., 19:48
jaooo tak i meni moja stalno kokodače,,najbolje mi je kad kaze : i zakaj si ti opet na dijeti?!?si ti normalna???pa ti si ziva ANOREKSIJA :eek: a vjerujte mi ja sam taako daleko od anoreksije :rofl:
btw danas prijavljujem za dorucak opet lubenicu,,rucak zapeceni grah s paprikom,paradajzom ,bosiljkom...(ljetna varijanta) i malo pekarskog krumpira...
vecerala sam oko 7 ....isto ostatak tog graha malo,,bez krumpira.......... :w
dorica505
23.06.2010., 21:21
Meni je jučper trebao biti voćni,ali sam navečer imala večeru koju nikako nisam mogla odgoditi a jeli su se morski plodovi,pa sam voćni pretvorila u proteinski,i danas stavila voćni,sutra nastavljam sa škrobom,je li to ok? :ne zna:
Inače,dobrodošle nove cure :cerek:
Barba Branko
23.06.2010., 23:32
eto vidis,,ha ocito je kako kod koga..blago tebi,ja si isto volim popit tu i tamo al ne daj Boze kad sam na dijeti...ti,Barba valjda imas i previse tih enzima :rofl: hihihi..eto bas mi je drago,vidim bar jednog starog supatnika..prijavljujem za dorucak lubenicu...poslije-vidit cemo...:cerek::cerek:
Za doručak prijavljujem jednu debelu fetu mortadele, sfriganu na malo maslinova ulja i deci malvazije!:top:
mala keka
24.06.2010., 08:43
Jutros 64.7 kg. Ja ne mogu odoliti stati na vagu bar jednom na dan. Veće bi mi bilo odricanje da ne smijem na vagu nego jesti. Danas voćni. Prošli mi je bio super. Jučer uh, knedle za ručak, torta za večeru i cijeli dan sam bila gladna. Legla sam s bolovima u stomaku od gladi. Valjda mi je falila ogromna količina salate što pojedem na proteinski i škrobni i za ručak i večeru.
Kod nas napokon danas izašlo sunce, pa mogu van. Dosta je bilo sjedenja u kući i razmišljanja o hrani.
Phoebos Apollon
24.06.2010., 09:50
Go Keka, go!!! ;)
Ja nemam vagu. Mene vodi osjećaj... heh
Ma bit će dobro!
evo cure i ja sam od sutra s vama na dijeti..inace visoka sam 181 a imam 74-75 kg...cilj mi je 65..sta mislite bi li to mogla do septembra..ii p.s. da li neko moze da stavi dijetu cijelu sada da je paste jer ima nekkvih nabacanih pa nisam bas razumjela..
ciciburici
25.06.2010., 01:26
Evo ja sam jedan dan na dijeti. Na vagi se jos uvijek ne vide nikakvi rezultati.
Preskocila sam veceru ali sam popila pola litre mlijeka,jel to lose?
imam 85 kg.
cilj mi je makar 65.
pomoc molim vas!!!:confused:
dali to fkt ima rezulata imam volje i borim se! :s
desetkila
25.06.2010., 10:11
Evo ja sam jedan dan na dijeti. Na vagi se jos uvijek ne vide nikakvi rezultati.
Preskocila sam veceru ali sam popila pola litre mlijeka,jel to lose?
imam 85 kg.
cilj mi je makar 65.
pomoc molim vas!!!:confused:
dali to fkt ima rezulata imam volje i borim se! :s
jedan dan,ha? hehehee
gle ima rezultata definitivno..pročitaj postove cura od prije i uvjeri se...ali definitivno ne brzo...ako moraš smršat 20 kila računaj na tri mjeseca sigurno i 3 mjeseca održavanja...jer je fora da nije tooooolko teška ova dijeta,vidjet ćeš i sama, nego je teško kasnije ostat na toj kilaži jer promijeniš potpuno metabolizam i ne možeš se vratit odmah na prehranu od prije...nego ujutro i dalje voće, ne baš odmah mješat sve i svašta i tako...
ugl piši nam, mi smo uz tebe jer i same imamo takvih problema...ja sam krenula sa deset kila viška (mogla bi i 12) i smršavila sam 4,5 u mjesec dana...tebi će možda ić i brže jer ja imam užaaaasno spor metabolizam i tlačim se ful s tim...nekim curama se skidaju kile i po 5 u 2 tjedna...
al ne očekuj previše da se ne razočaraš i ne posustaneš...
osim toga nekim curama se počinje skidat tek nakon 2,3 tjedna jer je ovo drugačiji način prehrane i kako sam već rekla mijenjaš metabolizam...
i da, nije problem ako nisi večerala, jooš bolje ;)
btw.meni danas proteinski i jedva čekammmm piletinu...mmmmm njami njami
pozz curke
morska alga
25.06.2010., 14:32
Cure ne zaboravljajte na vježbanje. Svako kretanje je važno.
Malo sam tražila informacije vezane uz ubrzanje metabolizma.
Uglavnom treba vježbati i to ako je moguće više puta u danu.
Vježbati pred spavanje.
Dovoljno sna.
Ostalo ću naknadno dopisati kad nađem web.
ciciburici
25.06.2010., 15:59
**desetkila :mig: hvala ti :)
evo 2 dan mi je haha. ovo je prva dijeta na kojoj sam 2 dana :P
skinula sam 1 kilu :eek:
i bas sam si sretna :D
cure drzite se!
ja nesto ne mogu da krenemna nju..=(
morska alga
25.06.2010., 18:14
VITALNI I PUNI ENERGIJE
Kako najlakše ubrzati metabolizam?!
Psiholog i trener Dragan Šurlan vodi vas kroz 12 jednostavnih, ali važnih savjeta za ubrzanje metabolizma. Ne zaboravite da sve što jedete postaje dio vašeg tijela. Pogledajte što se nalazi na vašem tanjuru i razmislite želite li zaista jesti to što je pred vama. Pravilne prehrambene navike temelj su zdravlja, ljepote i vitkosti
Najvjerojatnije ste već puno puta čuli i pročitali savjete o tome kako ubrzati metabolizam - ne jesti slatkiše, piti više vode, jesti više voća i povrća... - sve su to dobri savjeti, ali su preopćeniti i baš zbog toga ih se nije lako duže vremena pridržavati. Za pravo buđenje iz zimskog sna potreban vam je plan koji je konkretniji i lakše izvediv.
Cilj ovog plana je pomoći tijelu ubrzati metabolizam, detoksicirati organizam, omogućiti vam više energije tijekom dana i dati tijelu sve što mu treba za efikasan rad (što, naravno, uključuje i sagorijevanje suvišne masnoće).
1. Dišite punim plućima
Većina ljudi diše površno, ne koristeći puni kapacitet pluća. Disanje može biti energizirajuće, detoksicirajuće i smirujuće, ali samo onda kada dišemo duboko, punim plućima.
2. Pijte toplu limunadu
Svakog jutra natašte popijte čašu mlake vode s četvrtinom iscijeđenog limuna.
3. Detoksicirajte se
4. Jedite balansirane obroke
Jedite tri do četiri manja, balansirana obroka dnevno. Balansirani obrok se sastoji od: ugljikohidrata, proteina i masnoće. Ako jedete manje, balansirane obroke svaka četiri sata, veće su šanse da nećete biti gladni i bez energije tijekom dana, a manje su šanse da će vam "trebati" nepotrebni međuobroci, čokoladice i slatkiši. Započnite s kvalitetnim doručkom. Balansirani doručak pokreće metabolizam i daje energiju za uspješan početak dana.
5. Ne zaboravite na proteine
Ako ste fizički aktivni, treba vam otprilike jedan gram proteina po kilogramu tjelesne težine. Izvori kvalitetnog proteina su: bjelanjak, tempeh, tunjevina, seitan, piletina, riba, quinoa, itd. Bez brige, protein vas neće nabildati, već će vam dati osjećaj snage i pomoći vam održati efikasan metabolizam.
6. Jedite svježe ili kuhano povrće
U svaki obrok ubacite svježe ili kuhano povrće. Uz to što u sebi ima vitamina, minerala i enzima, povrće je puno vlakana koja pomažu pri izbacivanju toksina iz organizma (naročito kod onih koji vježbaju).
7. Smanjite rafinirane ugljikohidrate
Smanjite unos rafiniranih ugljikohidrata (npr. pecivo, bijeli kruh, bijela riža, rafinirane žitne pahuljice, kolači, keksi), a dodajte više cjelovitih žitarica, mahunarki, povrća i voća. Potreba za fast foodom i slatkišima jednostavno odlazi kada se počnu jesti kvalitetniji ugljikohidrati.
8. Probajte nešto novo
Jeste li probali quinou? To je izuzetno hranjiva cjelovita žitarica koja je u isto vrijeme i kompleksan ugljikohidrat i protein - bez glutena.
9. Jedite više kvalitetne masnoće
Dodajte u svoje obroke nezasićene i esencijalne masne kiseline: maslinovo ulje, bućino ulje, laneno ulje, svježe-samljevene lanene sjemenke, plavu ribu, sezam, bademe, orahe...
10. Za večeru: protein i povrće
Za večeru odaberite bilo koju kombinaciju proteina i povrća. Probajte PowerGreen Bootcamp salatu: svježi špinat, brokula, cikla, mrkva, dva kuhana bjelanjka, žličica maslinovog ulja, žlica Balsamica, sol i chilli. Bon appetit!
11. Pijte dovoljno vode
Pijte oko dvije litre vode dnevno. Ponesite litru vode sa sobom na posao. Imajte litru vode u autu. Ako je na vidiku, nestat će, a vi ćete imate više energije i sretnije tijelo!
12. Pijte manje kave
Kad sjednete s nekim „na kavu", umjesto kave, povremeno naručite zeleni čaj ili čaj od mente. Dodajte limun i uživajte!
Za kraj, podsjetite se da ne jedete (samo) zato da biste ubrzali metabolizam, nego i zbog toga da biste i uživali! S tim na umu, jedite polako i uživajte u mirisu i okusu hrane. Uz sve to, ne zaboravite da sve što jedemo postaje dio našeg tijela. Pogledajte što se nalazi na vašem tanjuru i razmislite želite li zaista jesti to što je pred vama.
ciciburici
25.06.2010., 19:09
nema kruha bez motike...
ako se ne gladuje nece se ni smrsavit to nam je svima jasno.
tipka58
25.06.2010., 19:15
jaooo tak i meni moja stalno kokodače,,najbolje mi je kad kaze : i zakaj si ti opet na dijeti?!?si ti normalna???pa ti si ziva ANOREKSIJA :eek: a vjerujte mi ja sam taako daleko od anoreksije :rofl:
xaxaxaxax x)
a tek ja? ma, općenito ne volim kad mi ljudi pametuju oko izgleda mog tijela. imaš svoje, od njega radi šta oš, moje ne diraj.. :o
nego, meni danas proteinski :D
jutros bostan(lubenica) za doručak, za ručak piletina u nekom sosu i malo kruha, večera opet lubenica, pojela sam dosta one piletine i uopće nisam gladna..
nego, vaga kaže 56.4.. prije tjedan dana je bilo 55.8
malo razočaravajuće moram priznat :(
ovako na sebi vidim da su mi noge malo tanje ii stomak se smanjio, al.. vaga mi je bitna :flop:
desetkila
25.06.2010., 19:26
xaxaxaxax x)
a tek ja? ma, općenito ne volim kad mi ljudi pametuju oko izgleda mog tijela. imaš svoje, od njega radi šta oš, moje ne diraj.. :o
jutros bostan(lubenica) za doručak, za ručak piletina u nekom sosu i malo kruha, večera opet lubenica, pojela sam dosta one piletine i uopće nisam gladna..
ovako na sebi vidim da su mi noge malo tanje ii stomak se smanjio, al.. vaga mi je bitna :flop:
i meni tako nešto :)
nadajmo se da je voda..ili da ćemo dobit stvari...ili da se nisamo pokakale...ahahahahahahahahahahahahahahhahahaahahh a
aajj i oce li mi neko napisati dijtuu.. dajte malo pisite..eto ja sam kupila namirnice sve danas....nisam imala bas neko voce...i eto nadam se da cu do septembra sa sadasnjih 75 na 65..i to bi mi bilo nekako idealno na visinu 181
morska alga
25.06.2010., 20:49
xaxaxaxax x)
Ne znam koliko ti je lubenica za dijetu dobra. Mislim da ima visok GI. Ali moram još provjeriti
dorica505
25.06.2010., 20:59
Trebam podršku :(
Brljala jucer i danas :( Grozno se osjecam :(
Pridružujem se u klub UN dijetaša. :)
Bila sam na ovoj dijeti prije 3 godine i skinula sam 10kg u 2 mjeseca. Treći mjesec sam markirala. :D Uz neka povremena odricanja, kile se nisu vratile. :)
No, sad želim skinuti ostatak viška tako da se ponovno vraćam na nju.
Uglavnom, danas mi je bio treći dan i neopisivo se veselim sutrašnjem voćnom danu. :D
Krećem s 73 kg, cilj je 65 kg (krupna građa, teške kosti). Manje od toga ne bi išla jer bi voljela da mi ostane barem nešto od ženskih oblina. :o
Držim fige svima! :)
eto Modina od sutra smo tu i ti i ja=)=)
Barba Branko
26.06.2010., 00:20
nema kruha bez motike...
ako se ne gladuje nece se ni smrsavit to nam je svima jasno.
Dijeta nije gladovanje. :flop:Dijeta je pravilna ishrana, koja je usklađena sa tvojim potrebama i mogućnostima!:top:
Ne gladovati!
Uživati!
Ali uživati onako kako ti tijelo zahtijrva!!!:mig:
morska alga
26.06.2010., 07:30
Lubenica ima GI 75 šta znači da nije dobra za mršavljenje.
Pogledaj na google glikemički index
desetkila
26.06.2010., 11:33
Lubenica ima GI 75 šta znači da nije dobra za mršavljenje.
Pogledaj na google glikemički index
ma daaa? a ja se lani čudila šta ne mršavim a jedem samo lubenice hehhehehhehe
a šta ima onda niski GI od tog voća..meni se činilo da je lubenica okej jer je 80,90 % voda... šmrciii
youngfashionista0038
26.06.2010., 11:51
nemojte me zezat,,:eek: a ja danas nakon 1.ciklusa stala na vagu i vidla da se nije NI POMAKLA!!moguce zato kaj sam svaki dan jela lubenicu za dorucak,i jucer na vocni dosta...al uvijek je pisalo kak lubenica ima malo kcal,,da ima puuno vode.....:(
morska alga
26.06.2010., 12:27
Znači, visoki GI pojednostavljeno rečeno kad pojedemo npr 100 g čipsa tada jako brzo sav šećer iz te hrane odmah dospije u krv. Tijelo reagira tako da pušta odmah i dosta inzulina (jer se samo inzulin spojen sa glukozom može transportirati u tkiva) i sav šećer se pospremi kao zaliha - čitaj u masno tkivo - debljaš se a u isto vrime si gladna jer ti je pao šećer u krvi. I još ti može biti loše.
Moja je juniorka rekla: Mama ja od ove čokolade ogladnim.
Kad pojedemo 100 g leće onda se ona polako razgrađuje, i šećer sporo ulazi u krv, organizam ga koristi za svoje normalne potrebe, daje osjećaj sitosti. Nema debljanja.
Visoki GI
Glukoza 100
Gatorade 91
Pečeni krumpir 85
Korn flakes 84
Rižin kolač 82
Graham kreker 74
Med 73
Lubenica 72
Bijeli kruh 70
Fanta soft 68
Čokolada Mars 68
Bijeli šećer 65
Grožđice 64
Zobena kaša 61 (42-75)
Sladoled 61 (36-80)
Srednji GI
Narančin juice 57
Kuhani krumpir 56
Riža dugo zrno 56
Riža smeđa 55
Popcorn 55 (kokice)
kukuruz 55
Banana 52
Zeleni grašak 48
Juha od leće 44
Naranča 43
Žitarice puna zrna 42
Špageti bez umaka 41
Nezašećereni sok od jabuke 41
Niski GI
Jabuka 36
Kruška 36
Čokoladno mlijeko 34
Niskokalorični voćni jogurt 33
Žuti grašak 32
Obrano mlijeko 32
Sušene marelice 31
Zeleni grah 30
Banana nezrela 30
Leća 29
Grah 27
Mlijeko 27
Ječam 25
Grejp 25
Fruktoza 23
morska alga
26.06.2010., 12:31
Sve šta je veće od 50 deblja a manje mršavi, oko 50 se stoji na mistu pod uvjetom da se ne pretravamo hranom.
U nekim listama je lubenica na 100.
Nije li lubenica ustvari povrće? :confused: Pa kao takva se ni ne bi smjela jesti za doručak...
gladna sam... :tužni: Sad ću se natrpati s hrpom povrća i s veseljem očekujem sutrašnji dan! Meso!!! :klopa:
desetkila
26.06.2010., 14:15
Znači, visoki GI pojednostavljeno rečeno kad pojedemo npr 100 g čipsa tada jako brzo sav šećer iz te hrane odmah dospije u krv. Tijelo reagira tako da pušta odmah i dosta inzulina (jer se samo inzulin spojen sa glukozom može transportirati u tkiva) i sav šećer se pospremi kao zaliha - čitaj u masno tkivo - debljaš se a u isto vrime si gladna jer ti je pao šećer u krvi. I još ti može biti loše.
Moja je juniorka rekla: Mama ja od ove čokolade ogladnim.
Kad pojedemo 100 g leće onda se ona polako razgrađuje, i šećer sporo ulazi u krv, organizam ga koristi za svoje normalne potrebe, daje osjećaj sitosti. Nema debljanja.
Visoki GI
Glukoza 100
Gatorade 91
Pečeni krumpir 85
Korn flakes 84
Rižin kolač 82
Graham kreker 74
Med 73
Lubenica 72
Bijeli kruh 70
Fanta soft 68
Čokolada Mars 68
Bijeli šećer 65
Grožđice 64
Zobena kaša 61 (42-75)
Sladoled 61 (36-80)
Srednji GI
Narančin juice 57
Kuhani krumpir 56
Riža dugo zrno 56
Riža smeđa 55
Popcorn 55 (kokice)
kukuruz 55
Banana 52
Zeleni grašak 48
Juha od leće 44
Naranča 43
Žitarice puna zrna 42
Špageti bez umaka 41
Nezašećereni sok od jabuke 41
Niski GI
Jabuka 36
Kruška 36
Čokoladno mlijeko 34
Niskokalorični voćni jogurt 33
Žuti grašak 32
Obrano mlijeko 32
Sušene marelice 31
Zeleni grah 30
Banana nezrela 30
Leća 29
Grah 27
Mlijeko 27
Ječam 25
Grejp 25
Fruktoza 23
baaaaaa..na koooliko toga treba pazit...đizzzz
e tnx šta si nam ovo napisala..ja sam očito mali muto...
sad ću pazit i na to :D
ii ja nikako da krrenem nesto sam demotivirana.....=(
Terpsihora
26.06.2010., 22:07
Ja se polako vraćam natrag, malo sa štekala 1mj. (al sam kolko tolko )pazila, i ajmo reć sve ukupno sam na Un-ki 2,5mj. skinula sam 8kg.......al idemo dalje, ne toliko zbog kila nego jednostavno se bolje osjećam od kad sam na njoj!! :top: Tako da svima držim fige da dostignu svoj cilj :cerek: Btw...Morska alga....ovo stvarno prvi put čujem, pogotovo za lubenicu...al ima smisla :D
Little Cathy
26.06.2010., 22:41
hej ljudi!
meni je danas 31 dan (!!!) i lagano me lovi panika jer jos uvijek ne vidim nikakve rezultate..
zadnji puta sam se vagala 19. dan i tad sam imala 3 kg manje..
ima netko mozda slicnih iskustava?? :ne zna:
Barba Branko
26.06.2010., 23:28
hej ljudi!
meni je danas 31 dan (!!!) i lagano me lovi panika jer jos uvijek ne vidim nikakve rezultate..
Lipa moja, samo bez panike. Panika je najgora stvar, kada je dijeta u pitanju. :D
Vagaj se SVAKI DAN!!!:) I bilježi kilažu, svako jutro, nakon što si isprazniš crijeva. Tako to ja radim! Uspješno!:top:
Little Cathy
26.06.2010., 23:41
Lipa moja, samo bez panike. Panika je najgora stvar, kada je dijeta u pitanju. :D
Vagaj se SVAKI DAN!!!:) I bilježi kilažu, svako jutro, nakon što si isprazniš crijeva. Tako to ja radim! Uspješno!:top:
A znam... Ali ipak mi nije svejedno kad cujem da su ljudi mrsavili i to sa bas vidljivim rezultatima nakon mjesec dana. Ne mogu se vagat svaki dan jer zivim u (studentskom) stanu pa bas i nemam vagu, tako da cekam da odem doma!
Kakogod, hvala na podršci! :)
Barba Branko
27.06.2010., 00:02
A znam... Ali ipak mi nije svejedno kad cujem da su ljudi mrsavili i to sa bas vidljivim rezultatima nakon mjesec dana. Ne mogu se vagat svaki dan jer zivim u (studentskom) stanu pa bas i nemam vagu, tako da cekam da odem doma!
Kakogod, hvala na podršci! :)
Ja kupio elektronsku vagu u Lidlu, za nekih 80 kuna.:top:
Terpsihora
27.06.2010., 09:44
hej ljudi!
Ma ništa se ne brini ako se držiš svega, ići če kile, ja sam u 1mj. smršavila 5kg. al to je sve individualno...3kg je super u 19 dana, inače bi kao najbolje i "najzdravije" bilo max 3kg. mjesečno mršavit po doktorima da ti tijelo ne doživi šok, a i da ti se brzo ne vrati!! Tak da samo napred :top:
desetkila
27.06.2010., 10:33
hej ljudi!
mislim da ti je to okej..ne brini...i meni je tako išlo..pomaloooo..mislim da trebamo bit strpljive ;)
morska alga
27.06.2010., 15:50
Sve ono šta sam prije napisala je po Montignac dijeti koja se temelji na GI- glikemičkom indeksu.
Ja sam jutros oper ugledala već neko vrijeme željenoi broj. Već je jedno jutro bilo tako pa je skočilo i sad sam opet doli:s:rofl::cerek:. Čini mi se da svaki drugi kg bude jaako težak.
Od jučer u 13 pa do danas u 13 i nešto je bila mjesečeva mijena - puni mjesec. Nisam baš bila na vodi ali sam dobro pripazila i pomogla se čajem od čička koji je dobar za pročišćavanje organizma preko jetre.
Happy_Day
27.06.2010., 16:33
Pozdrav svima. :) 2006. god. sam bila na UN-u i u kratkom vremenu skinula manji višak kila (9 kg u 17 dana). No nekretanje i loša prehrana me su me opet vratili na 65kg, pa sam prošle godine ponovo probala s UN-om, ali nakon 2x4 dana nije bilo baš nikakvog pomaka (iako nisam varala), pa sam odustala. Sada bi opet probala, pa me zanima da li je i vama koji ste ju prakticirali više puta, bila uspješna samo prvi puta. I može li se svaki dan popiti čaša cedevite? Hvala! :)
tipka58
27.06.2010., 18:40
Dragi moji forumaši, ja imam jedan popriličan problem.
Naime, zadnja 3 dana, svaki put kad zabrljam želudac me užasno počne bolit. I to ne onako malo, nego baš jaka, probadajuća bol onako više s lijeve strane.
Prvi dan pojela par zalogaja čipsa (fkt nisam puno), sjela da pogledam Hausa (:cerek:) i fiju rigoleto u wc. I nakon toga me je baš stomak bolio, ono nije mi bilo jasno od čega. Ujutro sve ok, navečer izađem u grad, moji pravili nekakav roštilj, pojedem pola ćevapa, znači samo pola :o i fiju opet rigoleto i takva bol da sam odmah otišla kući. Danas sestri rođendan, UH mi je, al lazanjama nisam mogla odolit :D iii povadim većinu mesa i onako samo par zalogaja pojedem i opet ista fora, pravac WC i evo sad se previjam po krevetu. Jel se ikome išta slično dogodilo? :confused: Fkt mi nije jasno šta mi je, da budem samo na voću par dana? Dr opće medicine me je pregledao onako na brzinu, pipkao malo stomak bla bla, on kaže njemu se sve čini ok... :ne zna:
I da, ako je to ta promjena metabolizma - ne želim ju :o
mala keka
27.06.2010., 20:46
Evo i ja da se opet javim. Prvi tjedan otišlo 3 kg, drugi jedva 1 kg i sad stoji. Ali i to je super, 4 kg u 2 tjedna.
Nikad prije nisam bila na dijeti. Znala sam kad se udebljam malo gladovati, malo više sporta i opet smršaviti. Ali u zadnjih godinu kile su samo išle gore, iako sam cijelo vrijeme više bila gladna nego sita. Sad vjerujem ono što sam prije puno puta čula: čekaj da prođeš 30 god, pa ćeš viditi da se kile lako lijepe, a jako ih je teško skinuti.
Ali najviše sam se iznenadila kako od un dijete ( naravno ako je se strogo pridržava) padaju kile. Prije sam znala 2-3 tjedna gladovati, a vaga nije pokazala ni pola kg manje. Stvarno ima nešto u tome kad se grupe hrane ne miješaju.
Kad me uhvati glad uzmem ili kavu bez šećera ili pijuckam vodu, ili zeleni ili bijeli čaj bez šećera, i uspijem se zavarati da ne zabrljam.
Sve se može kad se ima jaka volja. Zato i vama cure želim puno sreće u skidanju kila i puno volje!:top:
andreja1a
28.06.2010., 01:00
pozdrav svima, prvi put sam u forumu . sad već sat i po kopam po internetu tražeći razne dijete i odlučila sam da od sad idem na nekuod jih . nabila sam 10-tak kg u 1 godinu , sva garderoba mi se stisla i izgledam u starim haljinama ko buđola . IDEM NA DIJETU !! i sad imam volje a sutra tko zna!!
rekla mi frendica da to funkcionira ak se priključim forumu i da onda imam više volje uz podršku grupe, pa eto me!!
kak to tu funkcionira , kaj se piše što si pojeo ??
i da li zajedno imate neki sistem ili svatko svoj?
pozdrav andreja
morska alga
28.06.2010., 08:58
Dragi moji forumaši, ja imam jedan popriličan problem.
Naime, zadnja 3 dana, svaki put kad zabrljam želudac me užasno počne bolit. I to ne onako malo, nego baš jaka, probadajuća bol onako više s lijeve strane.
Prvi dan pojela par zalogaja čipsa (fkt nisam puno), sjela da pogledam Hausa (:cerek:) i fiju rigoleto u wc. I nakon toga me je baš stomak bolio, ono nije mi bilo jasno od čega. Ujutro sve ok, navečer izađem u grad, moji pravili nekakav roštilj, pojedem pola ćevapa, znači samo pola :o i fiju opet rigoleto i takva bol da sam odmah otišla kući. Danas sestri rođendan, UH mi je, al lazanjama nisam mogla odolit :D iii povadim većinu mesa i onako samo par zalogaja pojedem i opet ista fora, pravac WC i evo sad se previjam po krevetu. Jel se ikome išta slično dogodilo? :confused: Fkt mi nije jasno šta mi je, da budem samo na voću par dana? Dr opće medicine me je pregledao onako na brzinu, pipkao malo stomak bla bla, on kaže njemu se sve čini ok... :ne zna:
I da, ako je to ta promjena metabolizma - ne želim ju :o
Vjerojatno si pokvarila želudac ne možeš u tako kratko vrijeme dobit nikakvu promjenu metabolizma i naročito se ne bi manifestirala na takav način. Ne brini, pij dosta tekućine i počni jesti kuhano pa će ti biti bolje i onda na dijetu.
Sretno
morska alga
28.06.2010., 09:02
pozdrav svima, prvi put sam u forumu . sad već sat i po kopam po internetu tražeći razne dijete i odlučila sam da od sad idem na nekuod jih . nabila sam 10-tak kg u 1 godinu , sva garderoba mi se stisla i izgledam u starim haljinama ko buđola . IDEM NA DIJETU !! i sad imam volje a sutra tko zna!!
rekla mi frendica da to funkcionira ak se priključim forumu i da onda imam više volje uz podršku grupe, pa eto me!!
kak to tu funkcionira , kaj se piše što si pojeo ??
i da li zajedno imate neki sistem ili svatko svoj?
pozdrav andreja
Ne moraš pisati sve šta si jela, pročitaj prethodne postove pa će ti sve biti jasno. Želim naglasiti da je fizička aktivnost jaaako važna, skoro kao i prehrana. Napravi sebi plan i kreni, ako malo zabrljaš neka bude malo i onda opet po planu. Lakše će ti biti ako ne pričaš puno okolo da si na dijeti jer će te dušebrižnici udaviti sa dosadnim savjetima. Lakše je reći da nešto ne voliš ili da te boli želudac pa ne možeš.
Uživaj u mršavljenju
eto ja sam danas krenula na dijetu..sretno vam svimaa..Dorucak je vec pojeden.(2 narandze)
andreja1a
28.06.2010., 10:03
i ja od danas počinjem
, baš pijem kavu s natrenom,blj..:kava:
tu se svi drže un dijete?
, krećem sa 84,5kg i 172 visina 46 godina , pozdrav svima!
andreja1a
28.06.2010., 10:10
Ne hodaj ispred mene, možda te neću slijediti... Ne hodaj iza mene, možda te neću voditi... ne hodaj uz mene,staza je preuska -pa se samo makni dok ne smršavimo!!
hahaha
mala keka
28.06.2010., 12:13
Dobrodošlica novim curama!:top:
Sjedim pred kompjuterom, zdjela voćne salate pred menom ( bez ikakvih dodataka naravno, samo voće). Sinoć sam legla oko 10, gladna kao vuk i tek oko 1 zaspala. Kako samo zna stomak boliti od gladi. Ali mora tako biti, idem u ponedjeljak na more i treba se skinuti u kupaći. Valjda će do tada otići bar još 2 kg. Vaga stoji već tjedan na istom, a stalno sam gladna.
Kad se samo sjetim da sam prije 3 godine bila 51.5 kg. Čak sam bila malo premršava.:mig:
youngfashionista0038
28.06.2010., 14:13
..ja sam na proteinima danas...dorucak : ovaj put nije LUBENICA,,vec jabuka :D ...za rucak sam pojela sandwich koji se sastojao od kruha,tune i paradajza....vecera -NEMAM POJMA....al ucim,,pa ce uskoro pasti i kavica s mlijekom...keep up,,pozz
morska alga
28.06.2010., 14:14
Šećer možete zamijeniti Steviom. Naći ćete je u biljnim ljekarnama. Dovoljne su male količine da bi dobili zaslađenost. Ona daje okus slatkoće ali je potpuno neaktivna u tijelu kao ugljikohidrat a ima i neka druga ljekovita svojstva.
casperica
28.06.2010., 14:39
pozdrav ! evo odlučuila se i ja na un dijetu...imam nekih 5,6 kg viška koje sam dobila grickajuči čips, kokice i tako tu nezdravu hranu...sad bi ih htjel skinutu, a un mi se cini super, e da kako pijete nessicu s mljekom ili bez, inace koristim natren samo me zanima sa ili bez mljeka...eto ukratko od mene..:):confused:
tipka58
28.06.2010., 15:57
Vjerojatno si pokvarila želudac ne možeš u tako kratko vrijeme dobit nikakvu promjenu metabolizma i naročito se ne bi manifestirala na takav način. Ne brini, pij dosta tekućine i počni jesti kuhano pa će ti biti bolje i onda na dijetu.
Sretno
Ne znam, bude mi muka samo kad pojedem nešto što nisam smjela... Možda je psihički :rofl:
Ovo za promjenu metabolizma je bilo sarkastično :D
Ugl, kile stoje na 56, i čini mi se da nemaju nikakvu želju ić još dolje -.-
Mislim da trebam više vježbati, al' treninzi su mi završili i ne volim vježbat sama, a nikome oko mene se neda ni na plivanje ni na trčanje...:(
desetkila
28.06.2010., 19:40
za one koje su zaboravile koji nam je cilj...
a među njima sam i ja koja mora još 5,6 tjedana izdržat a već zaboravlja da nije došla do cilja pa papa too much:
http://fashiondistinct.files.wordpress.com/2009/05/ciara-love-sex-magic-photo-01.jpg
ciaraaa!!meni je mraaaak žena!!!
youngfashionista0038
28.06.2010., 19:56
za one koje su zaboravile koji nam je cilj...
a među njima sam i ja koja mora još 5,6 tjedana izdržat a već zaboravlja da nije došla do cilja pa papa too much:
http://fashiondistinct.files.wordpress.com/2009/05/ciara-love-sex-magic-photo-01.jpg
ciaraaa!!meni je mraaaak žena!!!
booome sam i ja papala danas...ahh tak ti je to kad te BAKA dugo ne vidi,pa te pocne sopati...:ne zna: ...Ciara :cerek::cerek:
mala keka
28.06.2010., 20:01
pozdrav ! evo odlučuila se i ja na un dijetu...imam nekih 5,6 kg viška koje sam dobila grickajuči čips, kokice i tako tu nezdravu hranu...sad bi ih htjel skinutu, a un mi se cini super, e da kako pijete nessicu s mljekom ili bez, inace koristim natren samo me zanima sa ili bez mljeka...eto ukratko od mene..:):confused:
Dobrodošla!
Mlijeko se smije samo na proteinski dan, tako da i kava mora biti bez mlijeka.:kava:
casperica
28.06.2010., 20:27
:( morati ću se nekako naviknuti...
morska alga
29.06.2010., 07:41
Ja sam mislila da se neću nikad moći naviknuti na kavu bez mlijeka ali kako ga ne smijem zbog intolerancije sad mi je normalno skroz. Mislim da mi je to bilo problematično samo zato jer sam se nečeg morala odreći.
mala keka
29.06.2010., 08:56
Ja sam pila kavu s 2 žlice šećera i više mlijeka nego vode, a eto sad uživam u crnoj bez šećera i mlijeka. I moram reći da mi čak bolje paše.
I još da prijavim da je kilaža opet krenula dolje. Danas je 63.6. Punih 4.5 kg u 2 tjedna. :)
Ja se ne mogu odreći kave s mlijekom. :( Od svih odricanja, ovo mi najteže pada pa se zato ni ne trudim. Pomak je samo u tome što sam prije pila 4-5 kava dnevno, sada samo dvije.
Jedva čekam večer....sanjam kolač. :klopa:
casperica
29.06.2010., 10:29
pokušati ću... nije problem mi kod kuce piti, nego mi je bed u nekom kaficu s prijateljima,onda bude sto pitanja , zasto pijes takvu kavu, zasto ides na dijetu, pa normalno izgledas i tako te fore...eto izdržala sam prvi dan :) :), jedino sto nisam mogla vecerati jer sam vjezbala pola sata i bilo mi muka, vjerovatno sto imam kondicije, he..he:p:lol:
andreja1a
29.06.2010., 17:05
pa evo ja idem u Jump- na jordanovac , imaš svaki dan i subotom programe od 16- 21 navečer . i to ideš kad želiš
a pametno tije i na "you tube"- pronači instruktora aerobika ,pa ga lijepo gledaš i vježbaš - imaš ih koliko hočeš,
tipka58
29.06.2010., 17:06
pokušati ću... nije problem mi kod kuce piti, nego mi je bed u nekom kaficu s prijateljima,onda bude sto pitanja , zasto pijes takvu kavu, zasto ides na dijetu, pa normalno izgledas i tako te fore...eto izdržala sam prvi dan :) :), jedino sto nisam mogla vecerati jer sam vjezbala pola sata i bilo mi muka, vjerovatno sto imam kondicije, he..he:p:lol:
mene je isto mučilo to s prijateljima, pogotovo s najboljim prijateljicama.. tako da im nisam ni rekla za djetu, ne pijem vani više kavu (jer ju jednostavno ne mogu pit bez mlijeka, nije mi to to :ne zna: ) nego popijem ili hladnu vodu ili cedevitu uz "ma vruće vani, tko će sad još toplu kavu u sebe salivat" meni je upalilo svaki put :D
mada, mislim da ni cedevita nije baš preporučljiva, al eto, 'ta ću :)
a za vježbanje :top: samo nastavi, doć će kondicija s vremenom! evo ja večeras idem malo trčat, valjda ću izdržat bar nekih 30ak min..:D
EDIT:
http://running.about.com/od/getstartedwithrunning/ht/getstarted.htm
evo super stranica za početnike u trčanju, ja ću pokušat s ovim danas, s tim da krećem od programa za šesti tjedan, ovo prije mi djeluje pre lagano.. :)
casperica
29.06.2010., 18:58
hvala na savjetima.... evo i ja sam nasla neki fitness u 10 dana
http://be-fancy.net/kako-smrsaviti/opet_u_formi_za_10_dana/ :p
kilo po kilo
29.06.2010., 20:36
pozzz svima!!
evo meni će skoro mjesec dana un dijete a prije nje sam bila mjesec ipo na drugoj dijeti i do sada sam uspjela skuinuti 8 kg...krenula sam sa 78 kg što je na moju visinu(170) "malo" previše :)))...sad imam 70.a cilj mi je doći do 62 kg,ah o tome sanjam.....dijeta ko dijeta nije mi preteška jedino možda ta kava bez mlijeka,al dobro pijem manje kave :)))ne kompliciram previše s receptima jer mi se baš i ne da kuhati samo za mene pa uvijek jedem isto,
malo se užasavam tog vodenog dana al proći će i on samo nek ove kile idu...do sada sam već 3 puta tokom života bila na dijeti (mislim toliko sam puta uspjela provest dijetu do kraja) i svaki put sam uspješno skinula 15-18 kg i dok god bi se pridržavala normalne prehrane bez večere kile se nisu vračale.Al jedno kad bi prestala paziti i iz dana u dan bezveze se prejedati (isključivo navečer) one bi se normalno i vratile...zato mislim da se ne treba zavaravati ni sa jednom dijetom,samo treba izdržati i biti discipliniran i poslije dijete...E da imam 30 god i stvarno se nadam da ću za ova preostala 2 mj uspjeti skinuti tih 8 kg i biti sretna i zadovoljna,a svima vama držim fige da i vi uspijete u svome naumu ...
Sretno!!!
ja sam bila na un 20 dana i strogo sam se pridrzavala i skinila 2 kila, ali skeptična sam. nakon toga sam dva dana brljala jersam bila na putu a i najednom rođendanu pa pojela komad pizze i čak tri kolača i nakon toga sam skoro vratila sve nazad. sad cu pokusat izdrzat jos neko vrijeme na un da vidim sta ce bit dalje. tako da sam nekako razocarana, sad trud uzaludan na neki nacin :ne zna::ne zna:
kod mene izgleda to ne ide bas nesto,, ma nisam pobornik brzog skidanja kila ali da se ovako vrate ...:flop:
pozdrav!
evo, ja na UN dijeti 8i dan.. nemam problema, nije mi tesko.. nekako mi pase ova prehrana (iako se ne pridrzavam sto posto).. prije nje sam bila na drugoj dijeti i skinula 8 kg pa je stalo, dijeta vise nije djelovala.. na UN sam krenula sa 69 kg.. vazem se jednom mjesecno.. s obzirom da sam vec dosta kg skinula prije, racunam da ce sada sporije ici.. ali opet, nadam se da cu doc do 60 kg do kraja dijete :) kavu pijem samo na proteinski dan, ostala tri dana izguram bez nje jer ju ne mogu bez mlijeka nikako piti, ne pijem juhu na proteinski dan :) vjerujem da je ona tu s razlogom, ali ne pase mi nikako.. i nadam se da ne moram stvarno pojesti tri odreska za rucak na mesni dan jer je to NEMOGUCE :) i pijem colu zero dosta cesto, ostala navika od prethodne dijete (znam, otrov je, al nema secera, KAO) toliko od mene.. tipkamo si..
casperica
30.06.2010., 11:52
eto mene opet....sto mogu jesti umjesto sladoleda i kolača, ja si mislila kupit neki integralni keks?ali opet koju količinu toga pojesti:confused::ne zna:
kilo po kilo
30.06.2010., 12:33
hej!!!
Casperica ja kad mi se ne jedu kolači uzmem dva peciva sa sirom ili jedan komad pice s povrćem!!!
tipka58
01.07.2010., 11:06
kilo po kilo, svaka ti čast :mig: nadam se da će kile otići :)
evo, ja sam se jutros vagala na prazan želudac, čisto onako za poticaj :rofl:
vaga reče 55.3 :D
znači još malo i budem na 54 ajme *.*
mada, ljuti me malo ova vaga u zadnje vrijeme, kile sporo pomiču, tj ne pomiču, stoje na 55 već tjedan dana :o
taman doručkujem bostan/lubenicu :D
casperica
01.07.2010., 12:32
e kad bi ja imala ispod 60...kad ce taj dan doci:(
pitanje.. danas mi je mesni dan, jel mogu pohano? pitam zato jer imam fritezu u kojoj se sve moze peci bez ulja.. dal krusne mrvice smetaju s obzirom da se moze kruh jesti?
casperica
01.07.2010., 14:16
mislim da nebi smjela pohano meso...ja osobno ne jedem ni kruh...nadam se bržim rezultatima...:top:
tipka58
01.07.2010., 15:44
e kad bi ja imala ispod 60...kad ce taj dan doci:(
huh, malo sam prolistala po topicu, nemogu nigdje nać tvoju visinu, al predpostavljam da si viša od mene :mig:
ja imam 164 cm, i evo sad 55-56 kg, a počela sam sa 59-60 :D
i jedva čekam odlazak na more, čini mi se da neće bit ništa od dugog ljetovanja ove godine, al bar na daan... obožavam plivat, puno mi je draže od trčanja, a učinak je tu negdje.. :D
pitanje.. danas mi je mesni dan, jel mogu pohano? pitam zato jer imam fritezu u kojoj se sve moze peci bez ulja.. dal krusne mrvice smetaju s obzirom da se moze kruh jesti?
Ne bi smjela pohano. Krušne mrvice vjerojatno ne smetaju, al smetaju jaja koja se ne bi smjela miješati s mesom.
kilo po kilo
01.07.2010., 19:17
Nikako pohano a to je baš njami :(((((....Tipka 58 hvala na podršci mislim da nam je to sad najpotrebnije...ja se ne važem često upravo radi toga da se ne razočaram tako da moje sljedeće vaganje slijedi na polovini drugog mjeseca dijete :)...Ja živim na moru al baš imam peh ove godine em što je bilo ružno vrijeme pa se nismo mogli kupat,sad kad je lijepo ja kući s upalom pluća tako da mi nema još kupanja :(...Eto cure moje tipkamo se skoro...sretno!!
casperica
01.07.2010., 19:49
ne, ja sam ti visoka 165cm, sad trenutačno imam 64, a imala sam 56kg, tak da bi bila sretna i kad bi se vratila i na 60, ali sama sam si kriva, stalno nesto grickala s deckom, rijetko kad jela kuhano i eto nabacila 8kg isad sam preeeenesretnaaaaaaaaaaaa....e danas mi je tek četvrti dan...ali izdrzat cu ja to.....:top:
mala keka
01.07.2010., 20:49
Ja sam isto 164 cm. Ali ja imam 64kg. Bila bih super zadovoljna da mi je skinuti na 57. Prije 3 god sam bila 51.5, pa sam bila malo premršava.
Sinoć sam malo zabrljala, a danas sam nastavila paziti. U nedjelju na more, pa ne znam kako ću tamo nastaviti s dijetom.
Ne bi smjela pohano. Krušne mrvice vjerojatno ne smetaju, al smetaju jaja koja se ne bi smjela miješati s mesom.
nema jaja :) to su kupljeni smrznuti pileci medaljoni, tako da ima samo krusnih mrvica i malo biljnog ulja, eto, to ulje je mali zez.. ali sto sad, prezivjela sam :D
Phoebos Apollon
01.07.2010., 21:40
Ja sam već na nekom 12 ili 15 danu. Ne znam točno. Sutra voćni dan.
Nije mi nikakav problem. Ne važem se jer je vaga u nekoj stvari. Malo
griješim u dijeti. Volim stavit rižu na parmezan ili na pastu... Ali dobro,
malo si mogu dopustit. Vidjet ću kako će se situacija nastavit. Izvagat
ću se za nekih 15-ak dana. I da, nisu sve cure, ima i nas muških!
Barba Branko
01.07.2010., 22:07
Vagaj se ti Pheby, svaki dan. I zapisuj to šta si na vagi pročitao. Bit će ti inspirativnije!:mig:
casperica
01.07.2010., 22:17
ovaj vočko mi je grozan !!!!!!!!!!!! mislim da cu se prebacit samo na povrće taj dan........
ovaj vočko mi je grozan !!!!!!!!!!!! mislim da cu se prebacit samo na povrće taj dan........
Ja sam jučer preživjela taj voćni dan bez problema, al danas za doručak mi se želudac okrenuo na pomisao na voće. :rolleyes: Tak da je mrkva pala...nema veze, malo beta karotena ništ ne škodi. :D
:cheer: Ovo je za ovo boldano.
Ni ja se još nisam vagala, a ne znam ni dal želim. Sutra ću....možda.... Doma nemam vage, a ne volim se vagati na različitim pošto obično pokazuju drugačije tak da se ne volim demotivirati. :D Trenutno mi je najbitnije da se se osjećam dobro, a upravo se tako osjećam. :)
nema jaja :) to su kupljeni smrznuti pileci medaljoni, tako da ima samo krusnih mrvica i malo biljnog ulja, eto, to ulje je mali zez.. ali sto sad, prezivjela sam :D
I fino si se napapala. :) ja sam mislila da ćeš možda sama pohati pa sam zato spomenula jaja...
Nego, jel koristi itko od vas recepte iz knjige?
ciciburici
02.07.2010., 01:22
Ljudi meni je 8. dan i skinula sam oko 4-5 kila? je to moguce??
sutra mi je vodeni drzite mi fige! :D
imam sada 81,5 krenula sam sa 86.
Happy_Day
02.07.2010., 06:40
Je...meni je 4. dan i 2 kg manje. Kada sam prvi puta bila na toj dijeti skinula sam 9 kg u 17 dana (više mi nije trebalo)...nadam se da će i sada biti tako. :)
casperica
02.07.2010., 08:32
jeee...nakon 4 dana kilogram manje...znam da je voda, ali bar imam neke motivacije.... :D:D e i danas pijem kavu s mljekom:kava::)
casperica
02.07.2010., 08:35
happy day , a koliko imas kilograma trenutačno? nesto ti brzo odlaze...:top:
Happy_Day
02.07.2010., 09:45
Imam 63,5kg. Krenula sam sa 65,3kg, što je puno na 163cm. :( Cilj mi je prvo 59kg, pa 55kg.
mala keka
02.07.2010., 10:10
Meni je isto krenulo jako brzo, 3.5 kg u 5 dana i onda stalo. Stajalo 10 dana iako nisam varala. Onda opet otišlo malo manje od 1kg. Sad mi je već 18. dan.
Krenula sa 68, jutros je 63.8.
kilo po kilo
02.07.2010., 10:18
sutra mi je vodeni drzite mi fige! :D
imam sada 81,5 krenula sam sa 86.
Ej ej kako vodeni dan sutra kad ti je tek 8 dan dijete???Nešto si ti tu pobrkala!!!!Vodeni dan ide nakon mjesec dana držanja dijete,evo meni slijedi vodeni za 2 dana...tako da uživaj bez vodenog dok možeš ..
SVE POHVALE ZA NAŠEG "MUŠKOG" KOLEGU :)
tipka58
02.07.2010., 10:29
...Tipka 58 hvala na podršci mislim da nam je to sad najpotrebnije...ja se ne važem često upravo radi toga da se ne razočaram tako da moje sljedeće vaganje slijedi na polovini drugog mjeseca dijete :)...Ja živim na moru al baš imam peh ove godine em što je bilo ružno vrijeme pa se nismo mogli kupat,sad kad je lijepo ja kući s upalom pluća tako da mi nema još kupanja :(...Eto cure moje tipkamo se skoro...sretno!!
ma ništa, tu smo da se podržavamo :mig:
ja se važem svaki dan, mada sam mislila na početku svako tjedan dana.. jbg, nemogu izdržat.. e, šta bih ja dala da živim na moru, il bar mjesec dana da mogu otić na more.. obožavam plivanje, more, bazene.. :cerek:
e danas mi je tek četvrti dan...ali izdrzat cu ja to.....:top:
samo lagano, kad sam ja izdržala 20 dana - mogu svi! :)
Prije 3 god sam bila 51.5, pa sam bila malo premršava.
Sinoć sam malo zabrljala, a danas sam nastavila paziti. U nedjelju na more, pa ne znam kako ću tamo nastaviti s dijetom.
ja sam npr sebi najdraža kad imam tako 51-52.. vjerovatno smo drugačije građene :ne zna:
meni more pada na voćni dan, mislim da će bit zamorno puno plivat a bit samo na voću, al šta mogu :ne zna: jedino da ponesem pršuta i zamjenim voćni i proteinski..
Meni je isto krenulo jako brzo, 3.5 kg u 5 dana i onda stalo. Stajalo 10 dana iako nisam varala. Onda opet otišlo malo manje od 1kg. Sad mi je već 18. dan.
Krenula sa 68, jutros je 63.8.
e tako i meni :o
vidim ja dosta vas cesto ide na vagu, mene strah :D nemam ocekivanja, tek mi je 10i dan.. ali opet.. ak stanem na vagu i vidim da ne mrda, uf.. necu odustat, al cu se razocarat.. zato cekam da prode mjesec dana.. :)
tipka58
02.07.2010., 13:17
imam jedno pitanje, mada i sama već znam odgovor :$
jel se smije na ijedan dan jest kruh i peanut butter? :$
casperica
02.07.2010., 14:49
hehehhe...ovo kad sam vidjela odmah sam vam morala staviti, koja bizarna dijeta
http://www.net.hr/webcafe/page/2010/07/02/0246006.html
tipka58
02.07.2010., 18:39
hehehhe...ovo kad sam vidjela odmah sam vam morala staviti, koja bizarna dijeta
http://www.net.hr/webcafe/page/2010/07/02/0246006.html
da u biti, koliko god zvuči glupo vjerovatno zbilja i radi.. jer jedeš svako 3 sata što jako puno ubrzava metabolizam plus vježbanje sat vremena dnevno..
Little Cathy
03.07.2010., 00:29
evo da vam se malo javim..
danas mi je 38 dan (jos ne vjerujem da sam toliko izdrzala :) i na vagi je tek 5kg manje..
sad, to moze bit dobro (5kg!!!) a opet nekako to i dalje sporo ide.
stvarno se nadam da cu izdrzat i da ce moja kilaza uskoro pocet naglije padat :)
sretno svimaaa :D
kilo po kilo
03.07.2010., 12:34
evo da vam se malo javim..
danas mi je 38 dan (jos ne vjerujem da sam toliko izdrzala :) i na vagi je tek 5kg manje..
sad, to moze bit dobro (5kg!!!) a opet nekako to i dalje sporo ide.
stvarno se nadam da cu izdrzat i da ce moja kilaza uskoro pocet naglije padat :)
sretno svimaaa :D
hej Little Cathy eto da te malo utješim meni je točno mjesec dana i mam 6kg manje:mig: ja sam sretna i zadovoljna imam još 7 za skinut al ću nastavit s dijetom sva 3 mjeseca i poslije onaj voćni doručak:p.....Kod dosta sam ljudi čula da im u prvom mjesecu kile idu sporije al zato u drugom odlaze ko lude:top:Eto nadam se da će i s nama biti tako,dotada držim fige i ako izdržim prekosutra vodeni dan ništa me neće spriječiti:s:s:s
Pozzzz
ispada da sam ja sad na dijeti mjesec dana!!:eek::eek: iako sam zabrljla bila dva dana debelo zbog puta i rođendana i obiteljskog ručka 7 dana prije toga, ali jutros vaga pokazala 55, a krenula sam sa 58. sto se mene tiče super, iako slušajući vaše priče to je loše, :mig:
Inače sam primjetila odkada ne vježbam a to je nekih mjesec i malo više, a i od kada sam na dijeti pojavilo se bvrdo celulita. ajmeee, moram poraditi na tome. inače ja sam visoka 162, i imam puno godina:rofl::rofl:
kilo po kilo
03.07.2010., 13:43
ispada da sam ja sad na dijeti mjesec dana!!:eek::eek: iako sam zabrljla bila dva dana debelo zbog puta i rođendana i obiteljskog ručka 7 dana prije toga, ali jutros vaga pokazala 55, a krenula sam sa 58. sto se mene tiče super, iako slušajući vaše priče to je loše, :mig:
Inače sam primjetila odkada ne vježbam a to je nekih mjesec i malo više, a i od kada sam na dijeti pojavilo se bvrdo celulita. ajmeee, moram poraditi na tome. inače ja sam visoka 162, i imam puno godina:rofl::rofl:
Pozdrav!!!
Joj nemoj se sekirati obično onima šta trebaju skinuti par kila sporije ide,a kako sam skontala po tvojoj kilaži i visini imaš još 2-3 za skinuti,tako da je to super...(A koliko je to punnnnno godina ako se smije znat,jer i ja za sebe kažem da imam punooo a imam 30 :mig:)
tipka58
03.07.2010., 15:19
aa, i ja muku mučim zadnjih mjeseci s tim odvratnim kuglicama :o
al dobila sam neku kremu garnierovu , pomaže malo, al onak ništa specijalno..
Kod dosta sam ljudi čula da im u prvom mjesecu kile idu sporije al zato u drugom odlaze ko lude:top:Eto nadam se da će i s nama biti tako,dotada držim fige i ako izdržim prekosutra vodeni dan ništa me neće spriječiti:s:s:s
šta da? :D
ajme, to bi bilo super, da fino skliznu sve s mene u drugom mjesecu.. prošlo je oko 20 dana odkad sam na dijeti, ni ne brojim točno.. imam zapisano negdje :D
vodeni ću definitivno preskočiti, to mi je nekako mučenje, jer znam da neću moć izdržat i da će mi doć loše ako ne pojedem ništa cijeli dan :flop:
casperica
03.07.2010., 17:03
i ja imam poprilično celulita...neznam ni koju bi si kremu kupila....a vjezbam 3 puta tjedno..to je vec onaj tvrdokorni...:( , evo danas sam si pravila krumpir kuhani i stavila malo maslinovog ulja, htjela sam napravit i sataraš , ali nisam znala jel smijem....
kilo po kilo
03.07.2010., 18:39
i ja imam poprilično celulita...neznam ni koju bi si kremu kupila....a vjezbam 3 puta tjedno..to je vec onaj tvrdokorni...:( , evo danas sam si pravila krumpir kuhani i stavila malo maslinovog ulja, htjela sam napravit i sataraš , ali nisam znala jel smijem....
haha celulit ja se uopće na to ne obazirem nek ja smršavim pa ćemo lako za celulit i najslavnije zvijezde ga imaju:lol:...mislim da smiješ sataraš jer se može recimo pizza sa povrčem jest dakle u sataraš ide samo povrče:)..a ja idem da se bacim na ledolete njamiiiii:cerek:
tipka58
03.07.2010., 23:35
i ja želim vježbatiii :( bem ti selendru u kojoj živim, preko ljeta nikakvog ni fitnessa, ni aerobica ništa :( pa nemogu ja zimi bit na djeti :D
a što se celulita tiče, ja sam ga imala i kad sam vježbala 5 puta tjedno po sat ipo plus kreme za zatezanje kože, nisu bile baš protiv celulita al... a mlada sam još, teenagerka, tako da ... geni valjda :ne zna:
morska alga
04.07.2010., 08:15
Prijavljujem sinoć istrčanih 50 min.:s:jumping::jumping::tulum::jumping: To mi je životni rekord. Danas odmor od trčanja, samo 10 min trbušnjaci i slično.
Bilo je brljanja pa se neću vagati par dana i baterija mi je pri kraju na vagi pa se nadam da će crknut i onda se naravo lijena kao šta jesam neću vagati slijedećih mjesec dana.
kilo po kilo
04.07.2010., 10:49
Prijavljujem sinoć istrčanih 50 min.:s:jumping::jumping::tulum::jumping: To mi je životni rekord. Danas odmor od trčanja, samo 10 min trbušnjaci i slično.
Bilo je brljanja pa se neću vagati par dana i baterija mi je pri kraju na vagi pa se nadam da će crknut i onda se naravo lijena kao šta jesam neću vagati slijedećih mjesec dana.
WOW i WOW
50 min trčanja:s:s:
svaka čast!!!
izgleda da jedina ja ne vježbam ništa:flop::flop::
Al eto nadam se kad ozdravim da ću bar plivat dosta:)
casperica
04.07.2010., 13:00
pravim pizzu:D:D:D:D:D:D:jumping:
kilo po kilo
04.07.2010., 14:50
Curke moje i dečki!!!
Imam dilemu ba bi vas molila za savjete :rofl:
Sutra bui mi trebao biti vodeni dan al ja stvarno neznam kako ću to izdržati (pošto sam cijeli dan u kući bolesna) pa me zanima jel puno gubim ako preskočim tu vodu(jer ne bih htjela da sad kad sam uspila 30dana izdržat da nešto us***)..eto hvala na budučim odgovorima :)
morska alga
04.07.2010., 20:26
Curke moje i dečki!!!
Imam dilemu ba bi vas molila za savjete :rofl:
Sutra bui mi trebao biti vodeni dan al ja stvarno neznam kako ću to izdržati (pošto sam cijeli dan u kući bolesna) pa me zanima jel puno gubim ako preskočim tu vodu(jer ne bih htjela da sad kad sam uspila 30dana izdržat da nešto us***)..eto hvala na budučim odgovorima :)
Ako si već bolesna probaj napraviti voćnih sokova i juhe od povrća 2-3 litre pa se prođi s time. To je tkđ čišćenje organizma.
Ali opet ovisi o tome koliko si bolesna, ako je nešto jače preskoči vodu i napravi kad se dobro oporaviš, naročito ako uzimaš kakve jače lijekove.
Držim fige
kilo po kilo
04.07.2010., 22:08
Ako si već bolesna probaj napraviti voćnih sokova i juhe od povrća 2-3 litre pa se prođi s time. To je tkđ čišćenje organizma.
Ali opet ovisi o tome koliko si bolesna, ako je nešto jače preskoči vodu i napravi kad se dobro oporaviš, naročito ako uzimaš kakve jače lijekove.
Držim fige
morska alga hvala na savjetu,ma imam upalu pluća i to dugo već nikako da prođe...A ako napravim juhu od povrća onda samo pijem juhu il mogu i povrće jesti:ne zna::ne zna:,e da i na sumamedu sam :flop:
žeeljka
04.07.2010., 22:52
pozdrav svima! ja sa ČVRSTO odlučila sutra na dijetu,ne da mi se gledati polugole ljude po gradu a ja u širokim hlačama i majici :mad:
malo sam gledala po netu i vidim da ima nekoliko verzija ove dijete pa ako bi netko bio ljubazan da mi postavi link oriđiđi dijete i te recepte koje spominjete ( da vas ne čitam puno jer vidim da ste nakupili ohoho stranica:))
inače trenutno imam 95 kg :mad::mad: na visinu od 175 cm, ne izgledam baš okruglo osim u bokovima, rodila prije 4,5 mjeseca, u trudnoći dobila okruglih 25, nešto otišlo nešto nije... uglavnom trebat će mi puno truda i puno podrške pa se nadam ovdje je dobiti jer sam luda za slatkim i to mi je najveći problem, eto toliko za sad... sutra prijavljujem kako ide! :W
tipka58
04.07.2010., 23:05
pozdrav svima! ja sa ČVRSTO odlučila sutra na dijetu,ne da mi se gledati polugole ljude po gradu a ja u širokim hlačama i majici :mad:
malo sam gledala po netu i vidim da ima nekoliko verzija ove dijete pa ako bi netko bio ljubazan da mi postavi link oriđiđi dijete i te recepte koje spominjete ( da vas ne čitam puno jer vidim da ste nakupili ohoho stranica:))
inače trenutno imam 95 kg :mad::mad: na visinu od 175 cm, ne izgledam baš okruglo osim u bokovima, rodila prije 4,5 mjeseca, u trudnoći dobila okruglih 25, nešto otišlo nešto nije... uglavnom trebat će mi puno truda i puno podrške pa se nadam ovdje je dobiti jer sam luda za slatkim i to mi je najveći problem, eto toliko za sad... sutra prijavljujem kako ide! :W
dobrodošla :)
za podršku sam tu, al orginal dijetu nemam, pošto nemam knjigu o UN dijeti, nego eto uzela sam jednu od UN dijeta s neta..ugl, sve ide na istu foru, odvajaš proteine i ugljikohidrate, to je najvažnije! i za doručak voće, prva 3-4 dana će bit čudno dok se ne navikneš, al kasnije sve ok :)
sad stvarno ne znam dal je dijeta dobra ako beba još doji...
ljubi jednom bebača, meni su nekako najslađi sa 4-5 mjeseci, i onda tamo sa 2 godine kad propričaju kao moja ljepuška :D
žeeljka
04.07.2010., 23:30
dobrodošla :)
za podršku sam tu, al orginal dijetu nemam, pošto nemam knjigu o UN dijeti, nego eto uzela sam jednu od UN dijeta s neta..ugl, sve ide na istu foru, odvajaš proteine i ugljikohidrate, to je najvažnije! i za doručak voće, prva 3-4 dana će bit čudno dok se ne navikneš, al kasnije sve ok :)
sad stvarno ne znam dal je dijeta dobra ako beba još doji...
ljubi jednom bebača, meni su nekako najslađi sa 4-5 mjeseci, i onda tamo sa 2 godine kad propričaju kao moja ljepuška :D
ee hvala...
inače kad sam prije bila na dijetama kg su brzo išli pa će valjda i sad.. a beba ne doji više tako da tu nemam problema jedino mi je frka ako se budem osjećala slabo uz sve obveze koje imam sa njim ne znam hoću li moć izdržati, ali mm je uz mene tako da ne bi trbalo biti problem..
i da sad je premeden jer je počeo reagirati na okolinu, pozdrav)
kilo po kilo
05.07.2010., 10:57
pozdrav i dobrodošla!!!
Podrška je uvijek tu a što se tiće recepata ja se držim onih jednostavnoh (jer mi se baš neda kuhati) pa ti tako prvi dan jedem 3 šnicle(ili 3 jaja) fetu kruha i puno salate i popijem juhu koju napravim od goveđe kocke..
za većeru prepolovim bez juhe i kruha...
2. dan napravim rižu sa graškom ili restani krompir fetu kruha i salatu,za večeru polovinu bez kruha...
3.dan manistru sa šalšom ili pizzu s povrčem (bez kruha),za večeru 3 kolača ili dvije krafne (a možeš i slano ako nevoliš slatko) i jedno rebro čokolade za kuhanje...
i 4.dan voče i orašaste plodove..
Eto nadam se da sam ti bar malko pomogla...
drži se i sretno!!!
tipka58
05.07.2010., 11:14
ee hvala...
inače kad sam prije bila na dijetama kg su brzo išli pa će valjda i sad.. a beba ne doji više tako da tu nemam problema jedino mi je frka ako se budem osjećala slabo uz sve obveze koje imam sa njim ne znam hoću li moć izdržati, ali mm je uz mene tako da ne bi trbalo biti problem..
i da sad je premeden jer je počeo reagirati na okolinu, pozdrav)
nadam se da hoće! :)
evo ja sam se jutros probudila na 54.8 iii tako sam hepiiiii :D :D
što se tiče osjećaja slabosti, meni se nije nešto puno javljao..
vjerovatno zato što je ručak obilan, ja zadnjih par dana i večeru preskočim jer jednostavno nisam gladna.. uglavnom, probaj, nadam se da ćeš uspjet :D
nadam se da je bebač dobar :) jel spava kako po noći?
(znam da je offtopic, al šta ću kad volim djecu :D)
casperica
05.07.2010., 11:51
da se javim malo.. danas mi je 8 dan, nemogu vjerovat da sam ja uopče izdržala toliko, a sto je najgore moj dragi svaki dan jede junk food i skroz me nudi, kao i ostali, ali nedam se:):D imam samo jedan problem skroz imam zadah na želučanu kiselinu u ustima, jel to zato sto jedemm premalo, jer ja nikad nemogu pojest ni pola navedenog...a navikla sam ( kad nisam na dijeti ) jest u razmacima, e da i za 8 dana imam 3 kg manje :D:D:D:D:D:D:D eto ako netko ima takvo iskustvo nek mi se javi, jer ne pomaze ni prat zube, zvakat zvake..nista
žeeljka
05.07.2010., 12:13
pozdrav i dobrodošla!!!
Podrška je uvijek tu a što se tiće recepata ja se držim onih jednostavnoh (jer mi se baš neda kuhati) pa ti tako prvi dan jedem 3 šnicle(ili 3 jaja) fetu kruha i puno salate i popijem juhu koju napravim od goveđe kocke..
za većeru prepolovim bez juhe i kruha...
2. dan napravim rižu sa graškom ili restani krompir fetu kruha i salatu,za večeru polovinu bez kruha...
3.dan manistru sa šalšom ili pizzu s povrčem (bez kruha),za večeru 3 kolača ili dvije krafne (a možeš i slano ako nevoliš slatko) i jedno rebro čokolade za kuhanje...
i 4.dan voče i orašaste plodove..
Eto nadam se da sam ti bar malko pomogla...
drži se i sretno!!!
hvala na podršci :cerek:
i ja sam mislila isto tako jesti, uopće mi se ne čini loše.... jabuke su već pojedene, nije mi frka jer i inače slabije doručkujem al ipak jedva čekam te tri šnicle :rofl:. moj je najveći problem kruh, previše ga jedem, pojedem više kruha nego ručka!
žeeljka
05.07.2010., 12:16
nadam se da hoće! :)
evo ja sam se jutros probudila na 54.8 iii tako sam hepiiiii :D :D
što se tiče osjećaja slabosti, meni se nije nešto puno javljao..
vjerovatno zato što je ručak obilan, ja zadnjih par dana i večeru preskočim jer jednostavno nisam gladna.. uglavnom, probaj, nadam se da ćeš uspjet :D
nadam se da je bebač dobar :) jel spava kako po noći?
(znam da je offtopic, al šta ću kad volim djecu :D)
bravo za tebe!! :jumping:
bebač je super uopće nije zahtjevan, spava cijel noć, možda da nije tako bi i kile lakše išle :rofl:
kilo po kilo
05.07.2010., 13:47
hvala na podršci :cerek:
i ja sam mislila isto tako jesti, uopće mi se ne čini loše.... jabuke su već pojedene, nije mi frka jer i inače slabije doručkujem al ipak jedva čekam te tri šnicle :rofl:. moj je najveći problem kruh, previše ga jedem, pojedem više kruha nego ručka!
ah taj divni kruh...ma na početku će biti teško al naviknut ćeš se....samo nek kile idu dole :s:s
kilo po kilo
05.07.2010., 13:49
da se javim malo.. danas mi je 8 dan, nemogu vjerovat da sam ja uopče izdržala toliko, a sto je najgore moj dragi svaki dan jede junk food i skroz me nudi, kao i ostali, ali nedam se:):D imam samo jedan problem skroz imam zadah na želučanu kiselinu u ustima, jel to zato sto jedemm premalo, jer ja nikad nemogu pojest ni pola navedenog...a navikla sam ( kad nisam na dijeti ) jest u razmacima, e da i za 8 dana imam 3 kg manje :D:D:D:D:D:D:D eto ako netko ima takvo iskustvo nek mi se javi, jer ne pomaze ni prat zube, zvakat zvake..nista
svaka ćast u osam dana 3 kg manje,a ja za mjesec 6 kg al samo nek se one tope nekom brže nekom sporije :)
casperica
05.07.2010., 16:25
svaka ćast u osam dana 3 kg manje,a ja za mjesec 6 kg al samo nek se one tope nekom brže nekom sporije :)
ja ti još uz dijetu dodatno pijem čaj za mršavljenje, sad neznam dali to ima veze sa malo bržim gubitkom..
tipka58
05.07.2010., 19:36
bravo za tebe!! :jumping:
bebač je super uopće nije zahtjevan, spava cijel noć, možda da nije tako bi i kile lakše išle :rofl:
mah, nebi one brže išle, samo bi ti bila neispavana :mig:
moja ljepuška ima 2 godine, a i sad bocu traži po noći :D
(u biti nije to moja beba, to mi je sestra, al kad je mama umorna ja uskočim pa je čuvam i gonjam :D)
ja ti još uz dijetu dodatno pijem čaj za mršavljenje, sad neznam dali to ima veze sa malo bržim gubitkom..
ajme, meni to nije ni palo na pamet :eek:
a još mi je kolegica jedna rekla da je samo pomoću nekakvog čaja smršala par kila.. možeš reći gdje si kupila(mislim, baš u apoteci il dm/cm/nešto treće) i kakav točno piješ?
ja ću sutra na more najvjerovatnije, a pošto mi pada na voćni, zamjenit ću voćni i proteinski.. nadam se da to neće poremetit djetu previše :D
casperica
05.07.2010., 21:56
mah, nebi one brže išle, samo bi ti bila neispavana :mig:
moja ljepuška ima 2 godine, a i sad bocu traži po noći :D
(u biti nije to moja beba, to mi je sestra, al kad je mama umorna ja uskočim pa je čuvam i gonjam :D)
ajme, meni to nije ni palo na pamet :eek:
a još mi je kolegica jedna rekla da je samo pomoću nekakvog čaja smršala par kila.. možeš reći gdje si kupila(mislim, baš u apoteci il dm/cm/nešto treće) i kakav točno piješ?
ja ću sutra na more najvjerovatnije, a pošto mi pada na voćni, zamjenit ću voćni i proteinski.. nadam se da to neće poremetit djetu previše :D
Ja sam taj čaj kupila u srbiji, evo ti link, stvarno je jeftin
http://www.kirkapharma.com/srp/series/?conid=259
ciciburici
06.07.2010., 02:50
Ljudi moji evo meni 11 dana :D
Smrsavila sam 5 kg. I nekako mi se cini da se ne vidi.
:PP Sutra mi je vocni dan.
Imam 81,5.
Nadam se da ce se vise pocet zamjecivat kad odlomim na 79 pa na nize *-*
casperica
06.07.2010., 10:05
[QUOTE=ciciburici;27633667]Ljudi moji evo meni 11 dana :D
Imam 81,5.
ja ti to najbolje primjetim tako sto isprobam neku odjecu sto mi je inace bila mala i ako stanem u nju znam da su otišle kilice...:):):)
morska alga
06.07.2010., 11:43
Meni je četvrti u nestajanju, sad se ne vagam jer sam dobila mengu a onda imam uvik nešto više. Uglavnom više se tješim da mi je ovo šesti ako gledam od početka godine. Vidi se polagano.
morska alga
06.07.2010., 11:45
Di ono spadaju gljive (zaleđene)? Mislila sam napraviti umak od pomidora i dodati par gljiva za okus.
zna li netko mozda zasto se dijeta mora prekinuti 48 sati prije konzumiranja alkohola? oce bit kakvih posljedica ili? imam jednu proslavu ovih dana i popit ce se casica, dvije pa da znam dal da stvarno pauziram ili da nastavim normalno..
Little Cathy
06.07.2010., 14:24
Imam 81,5.
ciciburici, mislim da se ne trebas previse brinut oko toga.. cak mislim da dosta dobro napredujes, 5 kg u 11 dana je super. samo bez brige :)
žeeljka
06.07.2010., 18:29
evo da se prijavim...
jučer mi bio prvi dan,doručak, ručak pojela večeru nisam, inače ne jedem navečer a nisam ni bila gladna, ne znam hoće li mi to poremetit dijetu :ne zna:
jutros pojela 1 jabuku al veliku, za ručak grah, zalomila se šnita i po kruha :brukica:, a večerat mislim jer sam već gladna...
eto ukratko
i imam jedan veliki grijeh kavu ne mogu piti bez šećera ili sa umj sladilom, ne mogu pa nemogu...bar sam smanjila sa 4 žlice na 2...:facepalm:
i jedva čekam večeru sutra da okusim nešto slatko! :klopa:
žeeljka
06.07.2010., 18:30
Imam 81,5.
pa svaka čast!
kilo po kilo
06.07.2010., 21:26
[QUOTE=ciciburici;27633667]Ljudi moji evo meni 11 dana :D
Imam 81,5.
ja ti to najbolje primjetim tako sto isprobam neku odjecu sto mi je inace bila mala i ako stanem u nju znam da su otišle kilice...:):):)
e sad sam ja u depri :( ti za 11 dana 5 kg,a ja za mjesec 6...
ajoj baš sam tužna....
još nešto ja sam sveukupno izgubila 9 kg i još nitko ne primjeti tako da se nemoj zamarat s ti jel se vidi ili ne glavno da se to osječaš dobro :D:D:D
casperica
06.07.2010., 21:40
[QUOTE=casperica;27635669]
e sad sam ja u depri :( ti za 11 dana 5 kg,a ja za mjesec 6...
ajoj baš sam tužna....
još nešto ja sam sveukupno izgubila 9 kg i još nitko ne primjeti tako da se nemoj zamarat s ti jel se vidi ili ne glavno da se to osječaš dobro :D:D:D
kilo po kilo
nemoj se brinit, otici ce ti svi kilogrami, kako svi kazemo nekom sporije idu, a nekom brže...premda ja mislim da je i 6 kg dosta, nije to malo..:top::top::top::top::top:samo naprijed
Filis_Sa
07.07.2010., 00:20
Pozdrav dragi ljudi!
Početak moje UN dijete (prvi dan):
Ovako, učlanila sam se večeras (07.07.2010. u 0:07). Googlajući po netu tražila sam forum koji je adekvatan za mene i koji je ujedno i redovan.
Sinoć (06.07. naveče) sam tražila nešto o dijetama i naletila na ovu UN dijetu. Razlog zbog kojeg sam se odlučila na dijetu je taj da imam čak 10 kilograma viška. Visoka sam 177 cm i težim 77 kilograma. Imam 17 i pol godina (fantastično vrijeme za pretilost). Nadam se da ću redovno pisati i pratiti svoj napredak. Jučer je bio moj prvi dan, mesni dan. Ujutro sam težila 77, a navečer 76, s tim da nisam gladovala.
** Za doručak (oko 9:30 h) sam pojela 2 velike crvene jabuke i popila litar vode sa dva limuna (čisto da zalijem, a i mnogo sam čitala o tome da je limun dobar za mršanje, ali ujedno i loš jer razrjeđuje krv).
** Za ručak (oko 11:30 h) sam pojela 2 teleće šnicle sa roštilja (znači bez dodatnog ulja) i nešto luka kao prilog, te jako malo kruha (jedna i pol kriška). Supu nisam pojela, jer nisam bila kući. Između ručka i večere konzumirala sam oko litar vode i još jednu limunadu, nezaslađenu.
** Za večeru (oko 16:30 h) sam imala teleću jetru (2 komada) prženu u ulju (nije baš najbolji izbor) i opet dva luka. Luk je dobro povrće jer sadrži mnogo vode i zasiti vas u određenim količinama. Nakon toga sam pojela supu s okruglicama od griza (iako je trebala biti za ručak, pojela sam je za relativno ranu večeru). Nakon toga sam konzumirala još pola litra vode.
Sveukupni unos vode bio je oko 3 litra, vjerujte nije nimalo lako kad na silu pijete vodu. Ja inače pijem litar vode dnevno (jako malo za moj veliki organizam), što naravno nije dobro.
Sutra je drugi dan, dan povrća. Jučer sam uzela zamrznutu carsku mješavinu povrća. Skuhat ću je u vodi, pojesti te popiti vodu kao supu.
Više detalja o drugom danu pišem sutra.
Topal pozdrav iz Sarajeva.
Filis
Little Cathy
07.07.2010., 00:31
Di ono spadaju gljive (zaleđene)? Mislila sam napraviti umak od pomidora i dodati par gljiva za okus.
Ide i u uh i škrob!
kilo po kilo
07.07.2010., 11:14
[QUOTE=kilo po kilo;27648822]
kilo po kilo
nemoj se brinit, otici ce ti svi kilogrami, kako svi kazemo nekom sporije idu, a nekom brže...premda ja mislim da je i 6 kg dosta, nije to malo..:top::top::top::top::top:samo naprijed
Ma ne ja sam sretna s mojih 6 izgubljenih kila,al nije lako kad vidiš kako drugome idu u tren oka...al sve ok ...e da odustala sam od crne klave ne mogu je više primirisat i vratila se na kavu s mlijekom pa šta bude bude...jednostavno ne funkcioniram bez mog omiljenog napitka :)
kilo po kilo
07.07.2010., 11:18
Pozdrav dragi ljudi!
Početak moje UN dijete (prvi dan):
Ovako, učlanila sam se večeras (07.07.2010. u 0:07). Googlajući po netu tražila sam forum koji je adekvatan za mene i koji je ujedno i redovan.
Sinoć (06.07. naveče) sam tražila nešto o dijetama i naletila na ovu UN dijetu. Razlog zbog kojeg sam se odlučila na dijetu je taj da imam čak 10 kilograma viška. Visoka sam 177 cm i težim 77 kilograma. Imam 17 i pol godina (fantastično vrijeme za pretilost). Nadam se da ću redovno pisati i pratiti svoj napredak. Jučer je bio moj prvi dan, mesni dan. Ujutro sam težila 77, a navečer 76, s tim da nisam gladovala.
** Za doručak (oko 9:30 h) sam pojela 2 velike crvene jabuke i popila litar vode sa dva limuna (čisto da zalijem, a i mnogo sam čitala o tome da je limun dobar za mršanje, ali ujedno i loš jer razrjeđuje krv).
** Za ručak (oko 11:30 h) sam pojela 2 teleće šnicle sa roštilja (znači bez dodatnog ulja) i nešto luka kao prilog, te jako malo kruha (jedna i pol kriška). Supu nisam pojela, jer nisam bila kući. Između ručka i večere konzumirala sam oko litar vode i još jednu limunadu, nezaslađenu.
** Za večeru (oko 16:30 h) sam imala teleću jetru (2 komada) prženu u ulju (nije baš najbolji izbor) i opet dva luka. Luk je dobro povrće jer sadrži mnogo vode i zasiti vas u određenim količinama. Nakon toga sam pojela supu s okruglicama od griza (iako je trebala biti za ručak, pojela sam je za relativno ranu večeru). Nakon toga sam konzumirala još pola litra vode.
Sveukupni unos vode bio je oko 3 litra, vjerujte nije nimalo lako kad na silu pijete vodu. Ja inače pijem litar vode dnevno (jako malo za moj veliki organizam), što naravno nije dobro.
Sutra je drugi dan, dan povrća. Jučer sam uzela zamrznutu carsku mješavinu povrća. Skuhat ću je u vodi, pojesti te popiti vodu kao supu.
Više detalja o drugom danu pišem sutra.
Topal pozdrav iz Sarajeva.
Filis
Evo samo da ti dam podršku i da te napomenem da se juha pije čista bez okruglica i da mora biti goveđa...
A šta se tiće vode nemoj se toliko siliti puno je 3 litre pogotovo ako je piješ na silu :)
Eto drži se i polako nek kile idu dolje:top:
morska alga
07.07.2010., 15:05
Kupila sam novu majicu broj 42. Sretna sam ko malo prase posle obilnog obroka:rofl::mig: JEEeeeeeeeee
Još da mi guza jednog dana uđe u hlače 42 pravit ću feštu bez prave hrane, samo voće, sokovi i voda.:s:kava::cerek:
Little Cathy
07.07.2010., 17:39
Kupila sam novu majicu broj 42. Sretna sam ko malo prase posle obilnog obroka:rofl::mig: JEEeeeeeeeee
Još da mi guza jednog dana uđe u hlače 42 pravit ću feštu bez prave hrane, samo voće, sokovi i voda.:s:kava::cerek:
Bravoooooo!!!!! :D
Little Cathy
07.07.2010., 17:56
e, moze mi netko rec ako se smije one njoke od krumpira (70%) jest na škrobni dan? s nekakvim umakom od pomidora?
kilo po kilo
07.07.2010., 19:54
Ma bravo samo tako naprid..
P.S. nadam se da češ nas sve pozvati na tu feštu jer mi svi ovdje obožavamo sve što nije "prava ":lol::lol:hrana
Wow_girl
08.07.2010., 03:12
HEEEJ svima!! evo nekidan san počela ovu dijetu po 1. put iako je već dugo in! najprije san pročitala jedno 40 stranica ovog topika pa san se napokon ohrabrila i reko zašto ne :)! sutra mi je 4. dan, a već 2 kila vode manje. ah... uglavnom ovde san u nadi da ću ostat motivirana, pa eto moooolin vas motivirajte me, a i ja ću vas. kiss za sve djetaroše :D
Phoebos Apollon
08.07.2010., 14:05
Mogu njoke, barem ih ja jedem (odn. mama pravi domaće)...
Filis, 10kg... E da je meni toliko viška... Ne brini se, sve će sjest na mjesto. SRETNO!
A ja... Guram polako, malo i griješim, ali i to je za ljude. Nije mi ni cilj naglo smršavit,
max 4kg mjesečno...
Nego, primjetio sam i prije dvije god. i sad, da mi se zna mantrat kad se naglo ustanem
na noge. Jednom sam dobro opalio o vrata. Je li vi imate takvih problema?
žeeljka
08.07.2010., 14:10
Nego, primjetio sam i prije dvije god. i sad, da mi se zna mantrat kad se naglo ustanem
na noge. Jednom sam dobro opalio o vrata. Je li vi imate takvih problema?
joj i meni se to danas dogodilo... 4 mi je dan znači VOĆE!!!! ne znam hoću li moći izdržati danas... a mantanje mi se isto događalo prije kad bi naglo ustala samo mi se zamrači pred očima... rekli su mi da je to najvjerovatije nizak tlak :ne zna:
kilo po kilo
08.07.2010., 15:18
na noge. Jednom sam dobro opalio o vrata. Je li vi imate takvih problema?[/QUOTE]
Manta mi se stalno i jako sam umorna pa sam vadila krv kad ono teška anemija :)...nadam se da će poslije željeza i to nestati :top:
Phoebos Apollon
08.07.2010., 22:43
Meni je tlak malo viši, a krvna slika sasvim uredna (osim kolesterola koji je na granici).
Ali, ne brinem se. Pojavljuje se samo kad sam na dijeti iako ne osjećam glad.
Ova čvoka na čelu od vrata nikako da prođe. Razvego sam koliko sam dug i širok.
casperica
09.07.2010., 10:28
meni je to normalno sto mi se manta, jer i inace kad se naglo ustanem malo mi se zacrni pred očima..tak da mi nije samo od dijete, e da imam ravno 60kg, a startala sam 28.6 sa 65, prezadovoljna sam, jos jedno dvije tri kilice i o happy day....:):):):):D:D
e još da vas pitam jel im netko od vas da je držao dijetu dok je na moru, neznam kako bi to...
Terpsihora
09.07.2010., 17:11
hahahah-ja i sad gledam bivše hlače 40 i 42...al nikako da uđem u njih :ne zna: al hoćemo jednog dana sigurna sam :cerek: :top:
tipka58
10.07.2010., 11:32
danas moja vaga kaže 54.6 kg :D
još samo malo i na cilju sam :D
inače, danas mi je voćni, jutros pojela breskvu i šljivu. znan da se nebi trebalo mješat, al jele mi se i breskva i šljiva :rofl:
za ručak bude lubenica :D
tipka58
10.07.2010., 15:09
sjedim u sobi dok moji ručaju, mama napravila lazanje i cijela kuća miriše, a meni voćni dan i ne smijem im ni primirisati :(
a ovdje nigdje nikoga da me natjera da šutim i trpim :o
nego, ja mislila sljedeća tri dana ubacit malo jednolične dijete (evo link http://najboljadijeta.blogspot.com/2009/04/jednolicna-dijeta.html ) pošto mi je ova UN-ka postala malo dosadnjikava :D čisto onako, za promjenu... jel itko od vas probao ubacivat neku drugu? svi savjeti dobrodošli :D
morska alga
10.07.2010., 19:30
Ja kombiniram (nastojim/valjda) mjesečevu dijetu sa UN-kom.
Sutra uvečer je mlađak tj mladi mjesec - mijena koja traje 24 h.
Trebalo bi biti samo na vodi. Kako meni to zna jako loše past odnosno loše mi bude kad poslije toga dođe meso onda to pretvorim u sok- tekuće-voćni dan sa detokskikacijskim čajevima i dosta vode.
Zadnji put mi baš nije nešto uspilo ali popravljam se.
casperica
10.07.2010., 19:39
sjedim u sobi dok moji ručaju, mama napravila lazanje i cijela kuća miriše, a meni voćni dan i ne smijem im ni primirisati :(
nego, ja mislila sljedeća tri dana ubacit malo jednolične dijete (evo link http://najboljadijeta.blogspot.com/2009/04/jednolicna-dijeta.html ) pošto mi je ova UN-ka postala malo dosadnjikava :D čisto onako, za promjenu... jel itko od vas probao ubacivat neku drugu? svi savjeti dobrodošli :D
meni se ne cini lose, ja ti recimo skroz pijem kavu s mljekom i to ne utjece nimalo na moje kilograme...najbitnije da se mi ne prežderavamo jedemo umjereno i pazimo da nije kalorično.... :)))
kilo po kilo
10.07.2010., 22:45
meni se ne cini lose, ja ti recimo skroz pijem kavu s mljekom i to ne utjece nimalo na moje kilograme...najbitnije da se mi ne prežderavamo jedemo umjereno i pazimo da nije kalorično.... :)))
aj hvala Bogu jer sam ja prvih mjesec dana se mučila s crnom kavom i odustala i sad uživam u kavici s mlijekom svakodnevno...
Baš si me obradovala :))))
kilo po kilo
10.07.2010., 22:48
ja se nekako volim držati provjerenog tako da ne bi brljala...ako probaš javi kako je prošlo...
nego imam jedno pitanje jel se ikome od vas događa da navečer ima grčeve u stomaku??'Mene zadnje 3 večeri ubijaju!!!
tipka58
10.07.2010., 23:05
ja se nekako volim držati provjerenog tako da ne bi brljala...ako probaš javi kako je prošlo...
nego imam jedno pitanje jel se ikome od vas događa da navečer ima grčeve u stomaku??'Mene zadnje 3 večeri ubijaju!!!
čini mi se da sam čitala na ovim prije nekim stranicama da je netko atkinsa i UN-ku kombinirao, a ova trodjevna dijeta mi se čini onako.. nije nešto, al neš ti, nijedna dijeta meni nije nešto :D nego eto, čisto zbog malo promjene.. ja ću sutra probat, pa kud puklo da puklo :D ja inače jedem nešto kao što je ova jednolična dijeta, pa me zanima hoće li se kile maknit.. znači tri dana jednolične i onda opet nastavljam s voćnim na UN-ki :D kontam tri dana nisu puno, ako i ne bude dobra neće se toliko sve zabrljat..
ja sam imala isto problema sa stomakom, al ne samo navečer, i eto prošlo je samo od sebe. inače, odkad sam na UN-ki kad pojedem malo više (najčešće na škrobni, kad napravim pire pa se prejedem :o ) malo me stomak boli.. nemam pojma, ako te bude još bolilo otiđi kod doktora..
ciciburici
11.07.2010., 05:01
Ljudi moji meni 15-ti dan a ja nisam maknula od 5 kila.
Hvata me panika. Imam 81,ali sad kako imam mengu pokazuje 82.
Drzim se dijete i kazu mi ljudi da se vidi da mrsavim ali jebo me pas i dalje ne ide u 42!!! Grrr :@
Ugl. idem dalje vidit cemo sta ce bit.
tipka58
11.07.2010., 11:00
Drzim se dijete i kazu mi ljudi da se vidi da mrsavim ali jebo me pas i dalje ne ide u 42!!! Grrr :@
samo lagano, i meni je tako od 15 do negdje 25 dana stajalo na 55.5-56 kg i nikako da se makne :D
jutros je bilo na 54.5 :D
opušteno, ti nastavi držati dijetu, kile će počet ić :mig:
Phoebos Apollon
11.07.2010., 12:30
Ti si izgubila samo tekućinu iz tijela, a sad bi polako (ali polako)
trebala počet zauprave mršavit. Pričekaj brate mjesec, dva, tri.
Nitko nije izgubio kilograme preko noći. Ja sam u 6mjeseci smršavio
7kg. I ne vraćaju se, a kad sam smršavio 17 u dva mjeseca, sve se
vratilo, pa i više. Tijelo pamti pa vrati! Sporim mršavljenjem ga zavaravaš.
Tako je meni doktorica rekla.
morska alga
11.07.2010., 12:56
Naručit ću od homeopatije lijek za poticanje kondicije pa mislim da bi i to moralo pomoći.
Nastojim trčat - hodat svaki drugi dan.
Večeras ću spremiti detox čaj i sutra sam na voda-sok-juha danu.
Evo da se i ja javim proslo je mjesec i pol izgubilo se 9 i pol kg. U zadnje vrijeme sam malo varala (ali kaj se moze bilo je tu 5 ispita i zavrsni). Od danas strogo po dijeti. I da naravno ja izbjegavam onaj vodeni dan ne mogu ja to...
Phoebos Apollon
11.07.2010., 15:55
I ja izbjegavam vodeni. Puno radim, non stop u pokretu, to mi čak izgleda i nezdravo!
tipka58
11.07.2010., 17:12
Evo da se i ja javim proslo je mjesec i pol izgubilo se 9 i pol kg. U zadnje vrijeme sam malo varala (ali kaj se moze bilo je tu 5 ispita i zavrsni). Od danas strogo po dijeti. I da naravno ja izbjegavam onaj vodeni dan ne mogu ja to...
op, fino si ti to :D meni je preksutra mjesec dana odkad sam na dijeti, ii zasad sam 4.5 kg izgubila :D
I ja izbjegavam vodeni. Puno radim, non stop u pokretu, to mi čak izgleda i nezdravo!
potpis! to mi je već izgladnjivanje.. a ja ne volim bit gladna :o u biti, kad malo bolje pogledaš, ja na UN nisam nikad gladna :D na voćni me spasi to što se može jest svako 2 sata, pa opet ne budem gladna.. al vodeni mi izgleda prestrašno..
inače, jutros mi je bilo fkt čudno doručkovati kruh umjesto voća ..
kilo po kilo
11.07.2010., 21:01
Ha ha ha mislim da skoro svi ovdje izbjegavaju taj vodeni dan...ma tko će se mučiti s tim možda jednog dana kad budem mršavica i kad mi se želudac odvikne od kruljenja...možda tko zna dreams,dreams:mig:
kilo po kilo
11.07.2010., 21:04
OMG i još jednom OMG 9,5 kg u mjesec ipo dana BLAGO TI SEEEEEEEEEEEEEE:bang:
Little Cathy
12.07.2010., 01:48
ajme bravo!! i to s tim da si varala.. imas srece.
ja sam danas 47 dan i 8 kg je manje ali mi se skoro nis ne vidi.. (ljudi mi govore da mi se u faci vidi da sam smrsavila... da, a bas u faci mi se nikad nije vidjelo nis... :confused: ).
i da.. svaki dan mi je sve teze i teze! uzas :(
*tamara*
12.07.2010., 02:54
o pa to je divan rezultat! kakva panika? pa ja dok sam bila na un-u u mjesec dana ako bi skinula 4 kg bila bi presretna. ajte cure glavu gore! vremenski smo dosta dugo uživale u delicijama pa nemamo razloga sad misliti da će sve kile otići u jako kratkom roku :mig:
casperica
12.07.2010., 10:15
:(:(:(:( jucer sam pala i pojela burek koji inace ni ne jedem.....kmeeeeeeee...i sad se toliko loše osjecam da vam to ne mogu opisat...
tipka58
12.07.2010., 14:17
:(:(:(:( jucer sam pala i pojela burek koji inace ni ne jedem.....kmeeeeeeee...i sad se toliko loše osjecam da vam to ne mogu opisat...
aa miškica :( no, glavu gore, sve se da ispravit pa tako i to! :mig:
(ovako ja i sebe tješim jer sam zabrljala poslije ručka s čokoladnom tortom, al hajd pola kriške, nije TOLIKO strašno.. mada, mislin da je to malo imalo nekih 1500 kalorija jer 7 čokolada ide u tortu :lol: večeras idem trčat da ispravim to, uvijek mi se savjest smiri nakon treninga :D)
nego, da vas pitam cure i dečki , kako ste vi mislile nakon UN-a održavat kilažu? ja pošto sam gimnazijalka ne mogu baš jest zdravo popodne, mislin mogu nosit neke jabuke u školu i to, al pošto iman fixni aparatić onda moram noževe nosat pa to rezat pa ovo pa ono.. kontam na karate svaku večer otić i jest sve i svašta, valjda se kilaža neće povećat :ne zna:
a
nego, da vas pitam cure i dečki , kako ste vi mislile nakon UN-a održavat kilažu? ja pošto sam gimnazijalka ne mogu baš jest zdravo popodne, mislin mogu nosit neke jabuke u školu i to, al pošto iman fixni aparatić onda moram noževe nosat pa to rezat pa ovo pa ono.. kontam na karate svaku večer otić i jest sve i svašta, valjda se kilaža neće povećat :ne zna:
Pa ja planram ne mjesat klopu ko i sad i ono izbjegavat svoj omiljeni čips i kolacice i keksice i ono to bi bilo to.
čitam vas i čudim se kako ti kili vama idu dolje, kod mene to ne ide tako pa se mislim da se sigurno zeznem s kavom sa šećerom, ponekim pivom s prijateljicama poslje vecere, a jucer ponovo na rođendanu kad mi je trebao biti škrob mesom , picom i kolačima . :lol: ah a sto da kazem. od kada sam na dijeti ima mjesec i 10 dana, otislo 3 kilograma dolje, sad imam 55 ali nekako mi se cini da krenem normalno jesti da bi odmah skocila skoro pa na staro, to zvuči frustirajuće i potrudit cu se skinuti jos 2 kila ako bude ikako islo. Negdje sam procitala da su prvih dva kila do tri voda:lol: Iako moram priznati otkad sam na ovom režimu prehrane jedem puno voća i povrća, imam puno bolju probavu i puno se bolje osjecam.:)
koliko ste vi uopče gladni i da li brljavite?
dajte malo ohrabrenja:s:)
kilo po kilo
12.07.2010., 20:11
čitam vas i čudim se kako ti kili vama idu dolje, kod mene to ne ide tako pa se mislim da se sigurno zeznem s kavom sa šećerom, ponekim pivom s prijateljicama poslje vecere, a jucer ponovo na rođendanu kad mi je trebao biti škrob mesom , picom i kolačima . :lol: ah a sto da kazem. od kada sam na dijeti ima mjesec i 10 dana, otislo 3 kilograma dolje, sad imam 55 ali nekako mi se cini da krenem normalno jesti da bi odmah skocila skoro pa na staro, to zvuči frustirajuće i potrudit cu se skinuti jos 2 kila ako bude ikako islo. Negdje sam procitala da su prvih dva kila do tri voda:lol: Iako moram priznati otkad sam na ovom režimu prehrane jedem puno voća i povrća, imam puno bolju probavu i puno se bolje osjecam.:)
koliko ste vi uopče gladni i da li brljavite?
dajte malo ohrabrenja:s:)
evo da te ja malo ohrabrim ja sam nekih 40-tak dana na dijeti i još stojim na 6 kg kao što je bilo oko 20-25 dana...ne brljavim i do sada nisam nikad pojela nešto što nije propisano taj da OSIM što se ponekad ne pridržavam baš količine (ako sam baš gladna pojedem više) i jedino što pijem kavu s mlijekom jer je:cerek::cerek::cerek:Probava također puno,puno bolja,a sad nekad sam gladna cijeli dan a nekad ne...Ja se samo nadam da će ove kile otići dole pa kolko god da im treba:top:
tipka58
12.07.2010., 21:08
Pa ja planram ne mjesat klopu ko i sad i ono izbjegavat svoj omiljeni čips i kolacice i keksice i ono to bi bilo to.
svaka čast, nadam se da ćeš uspjet :D
ja kontala sebi s vremena na vrijeme ubacit voćni dan, jer kad sam na voćnom osjećam se baš onako poletno..
o probavi da ne pričam, puno je bolja! :)
nego, prijavljujem sat vremena hodanje/trčanje treninga.. i 54.1 kg je bilo jutros :D
znači ovaj tjedan bi moglo spast na 53 :D
morska alga
13.07.2010., 15:13
Preksinoć 40 min trčanje + 20 hodanje
Sinoć 45 brzog hodanja
Večeras opet nešto
Nakon dijete obavezno sport svaki drugi dan, voćni doručak i tekuće voćni na mjesečeve mijene (dva dana mjesečno).
tipka58
13.07.2010., 23:16
Preksinoć 40 min trčanje + 20 hodanje
Sinoć 45 brzog hodanja
Večeras opet nešto
Nakon dijete obavezno sport svaki drugi dan, voćni doručak i tekuće voćni na mjesečeve mijene (dva dana mjesečno).
svaka čast :s
i ja želim probat tu mjesečevu, al ne znam nikoga tko je to probao, pa ono kakva su tvoja iskustva?
jutros je vaga rekla 53.6 i bila sam fkt sretna, al kako sam pekla palaćinke i kolač morala sam probat plus popila oko 2 dl vodke včrs, i tek se onda sjetila da sam na dijeti :mad: koja san ja glupača :(
valjda mi neće previše metabolizam usporti bem mu alkohol i sve :(
al imala san opet hodanje/trčanje trening u trajanju od nekih 40-50 minuta
morska alga
14.07.2010., 08:16
Nije mjesečeva ništa naročito jedino treba ići polagano i ne mora sve biti 100 % po propisu. Ustvari meni tlak jako brzo pade pa moram paziti. Kako sam sad opet počela to će za početak biti voćni sokovi i bistre juhe. Mjesečeve mijene možeš naći na DHMZ. Ja držim samo mladi i puni mjesec. Zadnji put kad sam je držala dešavalo mi se da bi se veliki dio vode koji bi taj dan popila zadržao još par dana tako da bi vaga pokazivala više. Kad to prođe onda opet krenu kili doli.
mala keka
14.07.2010., 15:03
Evo da vam se i ja vratim nakon 10 dana. Bila sam na moru, pa sam tih 10 dana odustala od dijete jel nije bilo šanse uskladiti jelovnik.
Vratila sam se sinoć oko 10 i odmah na vagu, jel sam cijelo vrijeme imala osjećaj da sam u tih par dana vratila nekoliko kila. Kad ono iznenađenje 64 kg. Dobila sam manje od pola kg.
Od sutra opet krećem na UN. 4 kg je manje nego prije mjesec dana.
Od ponedjeljka radim pa se nadam da ću moći sve uskladiti.
I da, nekad sam pila samo kavu s jako puno mlijeka i šećera, otkad sam bila na UN, izbacila sam potpuno mlijeko i šećer. Čak i na moru dok nisam bila na dijeti sam ostala na takvoj. Probala po starom s ml i šeć, pa mi bilo jako zlo.:kava:
kilo po kilo
14.07.2010., 16:17
Dragi moji supatnici...tuga i žalost kod mene...evo skoro 15.dan drugog mjeseca dijete a vaga se nije makla od 69 kg,a ne brljam s hranom...jako sam tužna al neću odustati jer mi ovaj režim prehrane baš odgovara..trebam samo malko podrške od vas dragi ljudi :( :( :(
Little Cathy
15.07.2010., 00:45
Dragi moji supatnici...tuga i žalost kod mene...evo skoro 15.dan drugog mjeseca dijete a vaga se nije makla od 69 kg,a ne brljam s hranom...jako sam tužna al neću odustati jer mi ovaj režim prehrane baš odgovara..trebam samo malko podrške od vas dragi ljudi :( :( :(
kilo nasa :)!
ne brini!!! evo meni je danas 50 dan..
od promjena na tijelu ni p od očekivanog.
na vagi oko 7 kg manje.
ponekad mi dođe da poludim, očekivala sam više.
ali kad pogledam, ljudi imaju pravo koji kazu da taj proces ide polako.
ja se tjesim; ako ih sporije gubim vjerovatno cu ih i sporije vratit (nadam se!!! hahah).
sve je individualno, moja prijateljica je tek u zadnjem mjesecu ful puno izgubila..
tako da; ne gubi nadu, to sto smo dosle do ovdje mora nekako bit nagrađeno ;)
ciciburici
15.07.2010., 06:00
Ljudi moji evo meni mojih 20 dana i 6kg dole.
Imam ljubilarnih 80. :D :D
Sad idem dalje.
Vidjela sam gore pitanje kako mislimo odrzavat tezinu.
Ja cu je odrzavat tako da cu izbjegavati vecere poslije 6,manje sendvica.
Kruh inace ne jedem. Ali ove godine sam se fkt udebljala nekih ono dobrih 8 kila preko zime i to me zeznulo. pancetica,kulen,svinjetina itd. :PP
mala keka
15.07.2010., 08:21
Ja sam se udebljala u zadnjih godinu i pol 10 kg. Ni samoj mi nije jasno od čega sam dobila toliko puno. Već jako dugo vremena ima kako sam se počela zdravo hraniti. Salame, paštete, konzervirana hrana puna aditiva za mene je odavno prošlost.
Čak i kruh sama pečem, jel u kupovnom ima dosta aditiva. Uglavnom kuham povrće, nisam baš neki mesni tip. Zato mi u UN-u najteže sjedne proteinski dan. Voćni mi je super. Probala sam s gladovanjem skinuti kile, pa sam odustala kad sam nakon 2 tjedna stala na vagu , a ono nikakvog pomaka. Ili su godine u pitanju ( 34), pa se sad baš sve lijepi.
Uglavnom danas krećem opet na UN. Da mi je sa sadašnjih 64 bar na 60, a ako bude išlo bilo bi krasno i 58.:top:
tipka58
15.07.2010., 11:00
54.4 iman sad...
tj nije tako loše, štoviše - super je, samo ja previše pametujem :D
jučer i prekjučer sam brljala, danas idemo opet fino po proteinskom!
kontam još neka 2 tjedna UN-ke ako spadne na 52 kg, ako ne ostajem i dalje..
probat ću nać neki plan prehrane nakon dijete, kao za održavanje težine.. znam da je to kompliciranje, al ja ako to nemam fino na papiru kako i šta trebam počet ću jest previše pa će mi kile opet doć :o
kilo po kilo
nemoj odustajati,
i nemoj puno gledat u vagu, ona nekad laže :o
jel se vidi na tebi da si na dijeti? tj je li ti stomak imalo manji, noge, išta? (ne znam šta u tebe prvo ode, u mene se uvijek prvo noge stanje :D)
mala keka
svaka čast na izbacivanju tih konzerviranih stvari, i ja se trudim tako nešto napravit, al kad mene toliko privlače svakakve mesne prerađevine.. :rolleyes:
mala keka
15.07.2010., 16:15
Tipka 58 ne razumijem šta ti još radiš među nama bucama. 54 kg je krasna težina.:s Ja sam bila zadovoljna i sa 58 kg na 164cm.
Eto mene prvi dan - proteinski i imam takvu vrtoglavicu, da jedva i sjedim. Doručkovala sam u 9 breskve i do ručka u 3 ništa. Ali ne vjerujem da je vrtoglavica od toga, pa bila sam na un-u 18 dana, pa mi nije bilo ništa. Možda vrućina. Kod nas u Slavoniji 34 i užasna vlaga.
kilo po kilo
15.07.2010., 16:22
kilo po kilo
nemoj odustajati,
i nemoj puno gledat u vagu, ona nekad laže :o
jel se vidi na tebi da si na dijeti? tj je li ti stomak imalo manji, noge, išta? (ne znam šta u tebe prvo ode, u mene se uvijek prvo noge stanje :D)
hahahhahah e baš si me nasmijala(ona LAŽE:lol::lol:)
Naravno da neću odustati to mi nije ni na kraj pameti.....Kod mene nažalost prvo od sise,a zadnje guza:D....A trbuda nikad nemam ni kad sam najdeblja:top:....I več je par ljudi koji me odavno nisu vidili reklo da sam smršavila:)
Odo sad na :kava::kava::kava:
tipka58
15.07.2010., 17:02
Tipka 58 ne razumijem šta ti još radiš među nama bucama. 54 kg je krasna težina. Ja sam bila zadovoljna i sa 58 kg na 164cm.
Eto mene prvi dan - proteinski i imam takvu vrtoglavicu, da jedva i sjedim. Doručkovala sam u 9 breskve i do ručka u 3 ništa. Ali ne vjerujem da je vrtoglavica od toga, pa bila sam na un-u 18 dana, pa mi nije bilo ništa. Možda vrućina. Kod nas u Slavoniji 34 i užasna vlaga.
treba mi za kategoriju na treningu manje od 53 kg.. :D
nadam se da će ti vrtoglavice proć, probaj pit puno tekućine, vjerovatno je od vrućine.. eh, da mi je sad malo noge smočit u moru.. :D
hahahhahah e baš si me nasmijala(ona LAŽE:lol:)
Naravno da neću odustati to mi nije ni na kraj pameti.....Kod mene nažalost prvo od sise,a zadnje guza:D....A trbuda nikad nemam ni kad sam najdeblja:top:....I več je par ljudi koji me odavno nisu vidili reklo da sam smršavila:)
e nek sam te nasmijala :D
ugl, to je stav! idemo skupa do savršene linije :D
čim oko tebe primjećuju da si smršala očito su rezultati vidljivi.
morska alga
16.07.2010., 14:49
Jučer sam istrčala 40 min i 30 hodanja.
Danas poremetila red u dijeti, ali eto takav je dan. Ali se ne grizem jučer sam se izmorila i sutra ću.
mala keka
17.07.2010., 13:49
Za ručak bila pizza s rajčicom, lukom i paprikom. Ne znam jeli to zbog gladi, ali meni je to bila jedna od najboljih pizza. Sad popodnevni odmor uz kavu, pa pečem kolač za večeru.
Jedino mi nema smisla, kažu na uh dan smiju se palačinke, ali bez jaja i mlijeka, a kolači se smiju, a svi skoro sadrže i mlijeko i jaja.:ne zna:
kilo po kilo
17.07.2010., 19:30
Za ručak bila pizza s rajčicom, lukom i paprikom. Ne znam jeli to zbog gladi, ali meni je to bila jedna od najboljih pizza. Sad popodnevni odmor uz kavu, pa pečem kolač za večeru.
Jedino mi nema smisla, kažu na uh dan smiju se palačinke, ali bez jaja i mlijeka, a kolači se smiju, a svi skoro sadrže i mlijeko i jaja.:ne zna:
da to sam se i uvijek pitala nema smisla :))
Barba Branko
17.07.2010., 22:29
Žedan, žedan, žedan! Apetit nula. Spao sam u zadnjih mjesec dana na 90 kila.:flop:
kilo po kilo
18.07.2010., 09:10
Žedan, žedan, žedan! Apetit nula. Spao sam u zadnjih mjesec dana na 90 kila.:flop:
Ajme me pa šta si to radite:)
Barba Branko
18.07.2010., 22:40
Ajme me pa šta si to radite:)
Nezna to ni moja liječnica, a kamoli ja.:rolleyes:
Šuti, pa trpi.:mad:
kilo po kilo
19.07.2010., 17:50
Pa gdje ste žene i momci...malo ste se ulinili ovih dana nidi nikoga...vručina pa vam se neda....ajde malo više aktivnosti na omiljenom forumu :):):)
mala keka
20.07.2010., 09:30
Šesti dan dijete. 1 kg manje. Još 3-5 kg i gotovo. Najgore mi je kuhati posebno za druge, posebno sebi. Još sam i počela raditi juče, pa je više obaveza nego vremena. Ali kad je tako bar nemam vremena za razmišljati šta bih pojela.
Javite se malo! Niste valjda svi odustali?
kilo po kilo
20.07.2010., 10:19
Šesti dan dijete. 1 kg manje. Još 3-5 kg i gotovo. Najgore mi je kuhati posebno za druge, posebno sebi. Još sam i počela raditi juče, pa je više obaveza nego vremena. Ali kad je tako bar nemam vremena za razmišljati šta bih pojela.
Javite se malo! Niste valjda svi odustali?
i ja sam se to pitala nigdje nikoga blago se tebi imaš tako malo za skinuti ja još 7 kg trebam (od ukupnih 16)....eto samo tako naprijed meni je ovaj drugi mjesec dijete izrazito loš u 20 dana samo jedno kilo otišlo dole (a ništa ne brljam (osim kave s mlijekom,al toga se ne mogu odreć:D))...ne gubim nadu i nastavljam dalje :)
Little Cathy
20.07.2010., 12:03
55. dan danas i 9 kg manje od jutros :))).
napokon pomak nakon više dana muke.
zadjih dva dana mi je teze nego ikad, stalno mi se nesto jede ali ok, MORAM izdrzat jos tih 35 dana.
prvi put u zivotu da sam izdrzala toliko na nekoj dijeti.
:)
mala keka
21.07.2010., 08:11
i ja sam se to pitala nigdje nikoga blago se tebi imaš tako malo za skinuti ja još 7 kg trebam (od ukupnih 16)....eto samo tako naprijed meni je ovaj drugi mjesec dijete izrazito loš u 20 dana samo jedno kilo otišlo dole (a ništa ne brljam (osim kave s mlijekom,al toga se ne mogu odreć:D))...ne gubim nadu i nastavljam dalje :)
Možda ja baš ta kava s mlijekom problem. Jel ustvari cijela dijeta se temelji na odvajanju uh od bjelančevina. Ja sam se jako brzo navikla na crnu bez šećera. Što je najbolje čak i kad sam išla na more i prekinula dijetu na 10 dana probala sam popiti s mlijekom i nije išlo. Sad mi bolje paše ovakva.
Probaj to promijeniti, bilo bi šteta da te samo to koči. A za proteinski se zasladi sa kavom s mlijekom.
Ja sam na to pazila otpočetka i u 18 dana 4 kg manje. Sad u novih 6 dana još 1kg je pao.:top:
aaatina
21.07.2010., 09:28
Evo i mene vama,danas mi je prvi dan,planiram jabuke,a za ručak carsko meso,papriku i juhu na kraju. Maštam o kavi...
Da li je 29 dan vodeni?
kilo po kilo
21.07.2010., 20:24
Možda ja baš ta kava s mlijekom problem. Jel ustvari cijela dijeta se temelji na odvajanju uh od bjelančevina. Ja sam se jako brzo navikla na crnu bez šećera. Što je najbolje čak i kad sam išla na more i prekinula dijetu na 10 dana probala sam popiti s mlijekom i nije išlo. Sad mi bolje paše ovakva.
Probaj to promijeniti, bilo bi šteta da te samo to koči. A za proteinski se zasladi sa kavom s mlijekom.
Ja sam na to pazila otpočetka i u 18 dana 4 kg manje. Sad u novih 6 dana još 1kg je pao.:top:
Ma prvi mjesec sam pila kavu crnu al nemogu više (povrača mi se ),a kavu moram popit..pa sad kvragu ako to malo mlika uspije zeznut cilu stvar onda mi nije suđeno :))
kilo po kilo
22.07.2010., 12:02
Ludi moji danas odem do Mane kupit sebi hlaće i vidim jedne rebe tamne ma super(još na sniženju) i uzmem broj 40 (ovu zimu nosila 44) al kontam sad sam smršavila pa ću probat 40...obučem ja njih kad one VELIKE ajme meni u šoku zamolim prodavačicu da mi donese broj manje (38) kad i one VELIKE...i tako ja uđem u 36(Manini modeli nemojte sad mislit da sam mršavica.....Dođem kući stanem na vagu kad ono 67kg bože dragi nitko sretniji od mene...još samo 5Kg :rofl::rofl:
P.S. aaatina ja uopće nisam držala taj vodeni dan to mi je malo previše,a on ti dođe točno na datum koji si počela s dijetom (bar je meni tako bilo)
tipka58
22.07.2010., 21:34
kilo po kilo
svaka ti čast, divim ti se!
u mene se sad zareeeedaalooo neko brljanje. bila sam se fino vratila 2-3 dana na dijetu, i onda mi dođe kolegica iz BL u posjetu, pa malo u ovaj restoran s njom, malo u onaj, i eto mene opet na 56 kg :rolleyes:
reko super, bravo tipka58 (ok ne zovem samu sebe tipka, nego neću pisat sad svoje pravo ime tu :D ) sad sve moraš ponovo -.-'
pohvalna stvar je to da već 2 tjedna fino odrađujem trčanje/hodanje treninge, tako da sam i danas odradila sat vremena. nisam sigurna jel mi se čini il su mi fkt noge puno tanje. :D
kilo po kilo
22.07.2010., 22:54
kilo po kilo
svaka ti čast, divim ti se!
u mene se sad zareeeedaalooo neko brljanje. bila sam se fino vratila 2-3 dana na dijetu, i onda mi dođe kolegica iz BL u posjetu, pa malo u ovaj restoran s njom, malo u onaj, i eto mene opet na 56 kg :rolleyes:
reko super, bravo tipka58 (ok ne zovem samu sebe tipka, nego neću pisat sad svoje pravo ime tu :D ) sad sve moraš ponovo -.-'
pohvalna stvar je to da već 2 tjedna fino odrađujem trčanje/hodanje treninge, tako da sam i danas odradila sat vremena. nisam sigurna jel mi se čini il su mi fkt noge puno tanje. :D
Joj ma znam kako je to ja isto ako počmem brljat gotovo je ti bar trčiš aj ja jedno što na plažu odem (aj tu se potrudim malo plivati) drugo mi se po ovoj vručini neda a i nemam kad jer imam dvoje djece...
morska alga
22.07.2010., 23:01
Ekipa, jučer hodala 6 h a danas 45 min. Samo jedan žulj:top:
tipka58
23.07.2010., 00:04
Joj ma znam kako je to ja isto ako počmem brljat gotovo je ti bar trčiš aj ja jedno što na plažu odem (aj tu se potrudim malo plivati) drugo mi se po ovoj vručini neda a i nemam kad jer imam dvoje djece...
a dobro, kontam, posao, obaveze oko djece.. ja sam mlada još pa većinu obaveza starci snose, a ne ja, tako da se mogu sebi posvetiti.. :)
6 sati hodanja? :s
to se zove vježba :D
ciciburici
23.07.2010., 04:21
Ljudiiii :D
Ajme,kako sam sretna napokon je*enih 79 kg. u 28 dana! :D
Da pojasnim,skinula sam 7 kg (:
Jakoo sam sretna. Nadam se da cu u jos mjesec i pol skinut 10 da dođem na 70 pa da sama sebi dignem spomenik! Hahah :P
kilo po kilo
23.07.2010., 13:24
Ljudiiii :D
Ajme,kako sam sretna napokon je*enih 79 kg. u 28 dana! :D
Da pojasnim,skinula sam 7 kg (:
Jakoo sam sretna. Nadam se da cu u jos mjesec i pol skinut 10 da dođem na 70 pa da sama sebi dignem spomenik! Hahah :P
samo tako naprijed i kile će otići
kilo po kilo
23.07.2010., 13:25
Svaka čast samo mi nije jasno gdje ti to hodaš po ovoj vručini meni se neda pomaknut:s:s:s
morska alga
23.07.2010., 16:41
Skitala sam se po planinama, nije tako vruće kao tu. Iako sam bila u dugim hlačama i čarapama i patikama baš je bilo super, šuma, zelenilo, ma divota. Malo me još stežu listovi ali sve je super. Danas je pauza a sutra se nadam 40 min trčanja.
Pozz
ciciburici
25.07.2010., 11:04
Ljudi moji zato ova vaga ne mice sa 79 :O
Kako vi ljudi drzite ovaj vocni-povrtni?
Mslm ja sam jela krumpir pecen na ploske lagano samo bacen na tavu i salatu...
meni je bezveze jest neke tu breskve i to samo mi slabo dođe.
*tamara*
25.07.2010., 14:06
Ljudi moji zato ova vaga ne mice sa 79 :O
Kako vi ljudi drzite ovaj vocni-povrtni?
Mslm ja sam jela krumpir pecen na ploske lagano samo bacen na tavu i salatu...
meni je bezveze jest neke tu breskve i to samo mi slabo dođe.
krumpir se nažalost ne smije na voćni. ja se trudim izbjegavati bilo što osim svježeg voća. čak i suho i orašasto ne jedem. na voćni šibama svježe šljive, breskve, jabuke i pijem puno vode/zelenog čaja
tipka58
25.07.2010., 14:32
e ja danas jedem rižu.. nemam pojma šta bih još uz nju, al skontat ću nešto valjda.
na voćni jedem najčešće brusnice, breskve, nektarine, lubenicu ili svježe zelene paprike pomješane s paradajizom, pa to onako na salatu s mrvicom soli.
i nije mi neki problem to preživit :D
jučer sam odradila sat vremena hodanje/trčanje treninga, večeras opet.. čak sam došla sad do one faze kad uživam u svakom pretrčanom metru. :D
mala keka
25.07.2010., 14:54
Evo da se i ja javim nakon par dana. Jutros kilaža 61,8. Sve ukupno otišlo 6 kg. Danas prekidam dijetu. Posao mi je dosta fizički naporan, a dosta sam slaba otkad sam na dijeti, i tlak mi je jako nizak. Nadam se da ću uspjeti održati kilažu, pa čak i još malo skinuti. Mislim zadržati za doručak voće.
Pozdrav svima! Tko zna možda se još ja i vratim.:)
ciciburici
25.07.2010., 16:17
Ljudi moji trebam pomoc,dobro da sam i skinula ovih 7kg jer ja radim sve krivo!! :@
Ovako moze mi neko rec dali ja dobro radim-
1. Dan- Dorucak: grožđe RUČAK: 3 pohane snicle (bez jaja) VECERA: casa mlijeka
2. DAN Dorucak: grožđe RUCAK: leća(luk,mrkva,paprika,rajcica,krumpir) Vecera: isto
3. Dan DORUCAK: / (bilo mi je malo mucno RUČAK: porcija tortellina sa sirom (znam ne smijem sir,ali nisam ja kuhala -.-) Vecera: Neznam sta da jedem,preskocit cu
4. To bi bilo sutra,ali ja nemam pojma sto jesti. Mrzim voce. Krumpir nesmijem. Pomagajte :O
Da napomenem,sve jedem bez kruha,kruh uopce ne jedem i pijem samo vodu. Nisam pila bas 2l svaki dan..je*iga!
NanaDeni
25.07.2010., 18:04
dobar dan :)
nepozvana, kao padobranac
i molim vas da me primite u društvo :p
vraćam se dijeti
3. put
potrebno mi je samo dotjerati liniju i skinuti nešto kila sala
koje namjeravam nadomjestiti mišićima
sprasila sma se 5 kg i ne želim ih :flop:
NanaDeni
25.07.2010., 18:05
Ljudi moji trebam pomoc,dobro da sam i skinula ovih 7kg jer ja radim sve krivo!! :@
2. DAN Dorucak: grožđe RUCAK: leća(luk,mrkva,paprika,rajcica,krumpir) Vecera: isto
3. Dan DORUCAK: / (bilo mi je malo mucno RUČAK: porcija tortellina sa sirom (znam ne smijem sir,ali nisam ja kuhala -.-) Vecera: Neznam sta da jedem,preskocit cu
4. To bi bilo sutra,ali ja nemam pojma sto jesti. Mrzim voce. Krumpir nesmijem. Pomagajte :O
Da napomenem,sve jedem bez kruha,kruh uopce ne jedem i pijem samo vodu. Nisam pila bas 2l svaki dan..je*iga!
voliš li povrće?
Na voćni dan smiješ i povrće
mislim :hekla:
tipka58
26.07.2010., 12:51
hmm.. meni na voćni kad jedem povrće najdraže tikvice i paprike ubacit u vok, kapljicu ulja (al fkt kapljicu :o ) par minuta na vatrici ostavit da dobiju bojuu i to bude prefinooo :D
il jedem onako na salatu sirove paprike i paradajiz kad mi voće dosadii..
EDIT: imaš ono ledo smrznuto povrće, ja ga inače zimi jedem kad nemam svježeg doma. sprema se lako i jako brzo a nije loše :)
enivej, meni je danas uh, za doručak je bila nektarina i kava ( s mlijekom :D ) za ručak ću sad neku tjesteninu napravit i pečene paprike. za večeru kontam poslije hodanje/trčanje treninga ubacit jedan kornet od čokolade.. mmm :cerek:
Little Cathy
26.07.2010., 15:33
tipka58
mislim da smo nas dvije uskdađene :) i meni je danas uh dan!
koji ti je dan opcenito danas? koliko si izgubila?
ciciburici
ja ti na vocnom danu mlatim po maslinama!! neznam ako ih volis ali mene spasavaju! :)
Poz..svim forumasima...ovde..Evo da Vam se pridruzim u klub...Ja imam 20 kg viska....imam 28 godina.sina od 4 godine...i jako mi je tesko sto sam ovolika...trenutno imam 85...kg...mozete misliti...na visinu od 1,60 koliko je...uf..sutra krecem....jest da je utorak..ali ajd...danas mi se nije dalo...molim Vas...podrzite me...nisam nikad drzala dijetu..ali ne mogu vise...samu sebe ovoliku pogledati u ogledalo....poz od jedne bucmaste Sremice....pih...:s
*tamara*
27.07.2010., 00:18
pa prva 3 dana menija su ti skroz ok... a što se tiče voćnog...možeš si blitve/špinata/prokulice prokuhati i dodati malo soli, ili to smrznuto povrće što je tipka rekla. ili pečene paprike ili tikvice... svašta se da iskombinirati. ja recimo na ovoj dijeti bježim od tave i sve stavljam u pećnicu. primjer- narežem tikvice i patlidžane na taknek ploške, poslažem ih na papir za pečenje, začinim s malo vegete, strpam na par minuta u pećnicu i eto super ručka (kombiniram sa svježim ili zrnatim sirom na proteinski, a ako sam strašno gladna na voćni onda tako bez ičega)...niti kapi ulja... mislim da ti je pametnije nešto tako na lešo ili pečeno bez ulja nego orašaste plodove čak...
a što se tiče ovih punomasnih i "nevaljalih" sireva (edamer, gauda, ementaler- podsjetila si me kad si spomenula tortelline)... mislim da je takvo nešto pametnije izbjegavati ili jesti na uh jer u takvim sirevima ima proteina jednako ko i u kolačima - ništa
eto...nadam se da sam pomogla :mig:
tipka58
27.07.2010., 14:18
tipka58
mislim da smo nas dvije uskdađene :) i meni je danas uh dan!
koji ti je dan opcenito danas? koliko si izgubila?
mah, ja sam pošla na dijetu 12.06. al sam bila prekinula onda 2 tjedna početkom sedmog mjeseca..
sad sam na nekih 55 kg, bila sam na 59-60 kad sam počela. s tim da sam dosegla 53 kg, al vratilo se sve kad nisam bila na dijeti, a nisam previše jela :o
sad se fkt bojim jojo efekta kad siđem s dijete! :flop:
danas na voću, ali mislim da ću pojesti malo kruha prije treninga. čisto da dobijem malo ugljikohidrata da se mišići nebi počeli trošiti..
ciciburici
27.07.2010., 17:11
Hvala puno Tamara! :)
Evo ja sam ljudi moji izdrzala taj vocni na jedvite jade,pojela sam za dorucak bananu između rucka i dorucka breskvu.
Za rucak 2 banane. To je sve sto sam pojela :rolleyes:
Moram priznat da sam bila gladna sto sam malo zavaravala stomak s vodom.
Znam da su banane kalorične,ali to me jedino drzi.
Danas mi je PROTEINSKI DAN,pojela sam za rucak lignje.
Za veceru jos ne znam što ću.
Na vagi je danas savrsenih 78,5 kg :eek:
Imam jos 40 dana i moram skinuti jos tih 8 kg viska. :s
Vodeni dan izbjegavam u potpunosti.
Drzite mi fige,pusa cure sretno! :mig:
kilo po kilo
28.07.2010., 13:55
Poz..svim forumasima...ovde..Evo da Vam se pridruzim u klub...Ja imam 20 kg viska....imam 28 godina.sina od 4 godine...i jako mi je tesko sto sam ovolika...trenutno imam 85...kg...mozete misliti...na visinu od 1,60 koliko je...uf..sutra krecem....jest da je utorak..ali ajd...danas mi se nije dalo...molim Vas...podrzite me...nisam nikad drzala dijetu..ali ne mogu vise...samu sebe ovoliku pogledati u ogledalo....poz od jedne bucmaste Sremice....pih...:s
pozzz buckaa(mada mrzim tu rijeć) samo polako i sav će višak otići ja sam ovu zimu imala 78kg i gadila sam se sama sebi al nikako da izdržim sa nijednom dijetom do kraja...prvu sam krenula u 4 mj i izgubila nekih 3 kg al mi je bilo užasno teško,onda sam odlučila krenut na un,nisam bila čvrstog vjerovanja da ću ja to uspit izdržat ,al evo me sad je skoro kraj drugog mjeseca djete a ja imam 11 kg manje nego ovu zimu,sretna-presretna nastavljam dalje još ti 5 kg viška izgubit i sad sam 100% sigurna da ću to uspjeti premda na svaki vočni dan se kolebam al izdržim jer jedne "mršave" rebe me čekaju(bdw ja imam 30g i dvoje djece(8-4))..Zato ne odustaj ni slučajno sve smo mi jake i možemo to ...
pozzzz
morska alga
28.07.2010., 15:13
Nisam se vagala već tjedan dana i redovno trčim/pješačim. Za par dana ću početi sa homeopatijom za kondiciju pa za mršavljenje. Morati će sve skupa dati dobre rezultate. :s:s:s
Provincijalka21
28.07.2010., 21:50
Hej, dame (i poneki frajeru), evo i mene ovdje :)
Cilj mi je skinuti 10 kilograma, i nekako se nadam kad me uhvati kriza, da cu ovdje napisati, umjesto da zeznem dijetu. :D
Inace, vec mi je drugi put da sam na UN, prije godinu i pol sam "skinula" 7 kg u mjesec i pol, ali sam ih vratila, iskljucivo svojom krivnjom. :D
Uspjesno sam zavrsila drugi dan, sutra UH, jupiii :-D Ocekujem da cemo si biti moralna potpora :-D
kilo po kilo
29.07.2010., 11:19
Hej, dame (i poneki frajeru), evo i mene ovdje :)
Cilj mi je skinuti 10 kilograma, i nekako se nadam kad me uhvati kriza, da cu ovdje napisati, umjesto da zeznem dijetu. :D
Inace, vec mi je drugi put da sam na UN, prije godinu i pol sam "skinula" 7 kg u mjesec i pol, ali sam ih vratila, iskljucivo svojom krivnjom. :D
Uspjesno sam zavrsila drugi dan, sutra UH, jupiii :-D Ocekujem da cemo si biti moralna potpora :-D
:top::top::top: malo nas je al nas ima:s:s
Provincijalka21
29.07.2010., 11:23
:top::top::top: malo nas je al nas ima:s:s
Vidim da ti imas mrsave hlace koje te cekaju, ja imam ljetni sorc, valjda brzo uskocimo u njih! :cerek:
Danas UH, jupiii :D
Ja sam mislila sutra jesti lubenicu na vocni dan, ali sam negdje procitala da ima visok glikemijski indeks.. :rolleyes: Jede li je itko jos kad je na vocu?
kilo po kilo
29.07.2010., 13:31
Vidim da ti imas mrsave hlace koje te cekaju, ja imam ljetni sorc, valjda brzo uskocimo u njih! :cerek:
Danas UH, jupiii :D
Ja sam mislila sutra jesti lubenicu na vocni dan, ali sam negdje procitala da ima visok glikemijski indeks.. :rolleyes: Jede li je itko jos kad je na vocu?
ma ja jedem što mi padne pod ruku-----voće je voće lubenica banana pa čak i orahe,bajame i lješnjake jedem na vočni dn
ciciburici
29.07.2010., 17:09
Meni danas 35-i dan! :D
UH mi je danas. Dorucak sam preskocila.
Oko podne sam jela paštu(špagete) i salsu koju sam sama napravila cak su i rajcice domace. Za veceru sam pojela jednu ferrero kolač kocku. To bi mi bilo sve za danas.
BTW. Na staroj vagi s kojom sam se pocela vagat pokazuje 78,5kg a na novoj digitalnoj 79,7 :mad:
Ali ja se nekako mjerim po onoj vagi s kojom sam i pocela :(
Ne znam što će biti. Imam jos 40 dana i nekih 8-9 kila za skinut. Moram to odraditi muž dolazi s posla(vani radi) a ja sam miss piggy :rofl:
Ajde,držite se vi meni cure! :top:
I da,zahvaljujem svim ostalim curama koje su mi dale savjete za vocni dan(sa malim zakasnjenjem)
Sutra opet vocni :rolleyes:
Provincijalka21
29.07.2010., 17:42
ciciburici, ti si znaci isto kao ja, i meni je vocni sutra! :D
Ja sam doruckovala vocni sok, za rucak i veceru sam podijelila pizzu s kecapom i origanom, to je to za danas. :)
Buduci da idem van, valja mi izdrzati do sutra hehe, ali sutra me ceka tjedan dana mora, plivanja, sigurna sam da necu zgrijesiti s dijetom,
javljam vam svima koliko sam u minusu (ako budem u minusu)!
Drzite se, mozete vi to, iduce cemo ljeto u minijaturne bikinije B-)
Kikica26
29.07.2010., 19:48
Pozdrav svima!
Nadam se da me primate u svoj UN-klub :D
Moja je želja skromna, skinuti nekakvih 5 kila, a ako bude i 6, 7 nećemo se buniti:D. Danas preživjela prvi voćni dan. Mislila sam da će biti teško ali začuđujuće nije. Suho voće me je izgleda spasilo, a malo sam ubacila i povrća - jednu tikvicu i paradajz. Sutra se važem prvi put u ova 4 dana otkad je dijeta počela. Držite fige da je barem nešto makar i sitno otišlo...:s
Provincijalka21
29.07.2010., 21:14
Pozdrav svima!
Nadam se da me primate u svoj UN-klub :D
Moja je želja skromna, skinuti nekakvih 5 kila, a ako bude i 6, 7 nećemo se buniti:D. Danas preživjela prvi voćni dan. Mislila sam da će biti teško ali začuđujuće nije. Suho voće me je izgleda spasilo, a malo sam ubacila i povrća - jednu tikvicu i paradajz. Sutra se važem prvi put u ova 4 dana otkad je dijeta počela. Držite fige da je barem nešto makar i sitno otišlo...:s
Ja ti drzim fige, posto sam i ja nova, pa suosjecam :D Meni je vocko sutra, dinja me ceka :cerek:
hottie_zg
29.07.2010., 22:52
bok ljudi !! :D
evo, ja razmišljam o ovoj dijeti jer stvarno više ne znam kaj da radim... kile mi samo idu gore... :mad:
uglavnom, od ponedjeljka krećem na ovu dijetu i nadam se da će sve ispasti ok... :top:
držite mi figeeeeeeeee :D :D :D :D
isto tako i ja podržavam sve vas....:top: :top:
moram skinuti nekih 15 kg... valjda ću uspijeti
ljudi sreeeeetnoooooo !!!!!!!! možemo mi to !!!!!!!!! :top:
sandra1976
30.07.2010., 01:26
Društvo bok.... muku mučim s razno raznim dijetama... sada moram hitno skinuti 15 kg... no muči me jer ne smijem konzumirati mliječne proizvode, pekarske proizvode, dakle, nema mlijeka, sira, jaja, tjestenine, peciva, pizze, kolača... da li postoji neka alternativa tome... Nije bed one dane kada su proteini, voće i škrb...ali ovaj ugljikohidratni me muči..smijem povrće, proso, zob i pir...i tamnu čokoladu.... a tu su pizza, pecivo, tjestenina...šta napraviti...ajjjjoooooooooojjjjjjj!!!!pomozite! Kakva su vaša iskustva kada je u pitanju velik broj kg? Koliko se u prosijeku skida mjesečno? Da li se treba pridržavati režima sva 3 mjeseca?:ne zna::confused:
morska alga
30.07.2010., 09:02
Društvo bok.... muku mučim s razno raznim dijetama... sada moram hitno skinuti 15 kg... no muči me jer ne smijem konzumirati mliječne proizvode, pekarske proizvode, dakle, nema mlijeka, sira, jaja, tjestenine, peciva, pizze, kolača... da li postoji neka alternativa tome... Nije bed one dane kada su proteini, voće i škrb...ali ovaj ugljikohidratni me muči..smijem povrće, proso, zob i pir...i tamnu čokoladu.... a tu su pizza, pecivo, tjestenina...šta napraviti...ajjjjoooooooooojjjjjjj!!!!pomozite! Kakva su vaša iskustva kada je u pitanju velik broj kg? Koliko se u prosijeku skida mjesečno? Da li se treba pridržavati režima sva 3 mjeseca?:ne zna::confused:
Je li to intolerancija. Ako je možeš peći i kruh i pizzu od pira tj. dinkela, tjestenina bez jaja je napravljena samo od tvrde pšenice i vjerojatno smiješ i nju. Rijetko se može naći da je tjestenina bez jaja a od meke pšenice to izbjegavaj.
Pozz
Kikica26
30.07.2010., 09:19
Prema digitalnoj vagi otišla tek 1 kg u prva četiri dana...:( No neću se sekirati, danas idemo dalje...Doručak jabuke, ručak meso i salata + juha, navečer još ne znam...Potpuno cu izbacit kruh i Nesscaffe...pa cemo vidjeti....Od jučer sam užasno napuhana, valjda od tog voća...
NanaDeni
30.07.2010., 11:38
ali ovdje nema nikoga :( :(
voljela bih društvo u vrijeme gableca
nisam još u krizi, nisam ni smršavila niti se "ispuhala", stanjila
sada bi mi godilo da netko kaže da je to sve ok
Provincijalka21
30.07.2010., 12:35
Evo, ja cu biti tvoje drustvo, don't worry :D
Ne brini se, to je normalno, ako pregledas hrpu postova otprije, vidis da kilogrami ponekad stagniraju i par tjedana i onda odjednom izgubis nekoliko... ;)
I tko je god bio na UN-u, izgubio je makar par kilograma, bez iznimke, samo se malo strpi! :)
Meni je motiv jedan kratki bijeli sorc, koji mi je prije desetak dana ocajno stajao,
zelim pocetkom rujna da to malo ljepse izgleda.
Danas vocko, pojedena jedna breskva dosad, dinja se hladi :cerek:
kilo po kilo
30.07.2010., 20:59
ali ovdje nema nikoga :( :(
voljela bih društvo u vrijeme gableca
nisam još u krizi, nisam ni smršavila niti se "ispuhala", stanjila
sada bi mi godilo da netko kaže da je to sve ok
joj ma nemaš brige ja sam u prvom mjesecu djete skinula 5 kg,a onda u drugom mjesecu prvih dvadeset dana ni deka,pa je potom opet lipo krenulo,samo se nemoj predavati :)
ciciburici
30.07.2010., 21:36
Ljudi meni je dns 36-ti dan na kraju,imam 7-8kg manje i zivot je lijep :)
Preostalo mi je jos nekih 38 dana do povratka mog dragog muza s broda :) :)
Drzite mi fige da dođem do 70 kg ;)
Pusa cure moje i drzite se ja sam danas izdrzala vocni sutra meseko! :D
sandra1976
30.07.2010., 22:14
Je li to intolerancija. Ako je možeš peći i kruh i pizzu od pira tj. dinkela, tjestenina bez jaja je napravljena samo od tvrde pšenice i vjerojatno smiješ i nju. Rijetko se može naći da je tjestenina bez jaja a od meke pšenice to izbjegavaj.
Pozz
Puo hvala......
NanaDeni
31.07.2010., 16:07
joj ma nemaš brige ja sam u prvom mjesecu djete skinula 5 kg,a onda u drugom mjesecu prvih dvadeset dana ni deka,pa je potom opet lipo krenulo,samo se nemoj predavati :)
:top:
ma ne brinem, bilo mi je dosadno na poslu, pa cvrčim :rolleyes:
znam da u dijeti prvo ode voda, da bude zastoj i da se tek kasnije vidi pravi gubitak
Kažem, nije mi do skidanja kila, da se manje piše (imam 62) rado bih se stanjila, malo oblikovala.
Doista želim otopiti salo :brukica:
Traninzi su u planu nakon godišnjeg, sada svaki dan sasvim oštro hodam 2× po pola sata, plivala sam.
Hvala što si odgovorila :cerek:
ciciburici
01.08.2010., 22:54
Ljudi moji,sta vi mislite dali bi ja mogla smrsavit tih 8-9 kila u tih mjesec i tj. dana,u prvom mjesecu sam skinula 8 :O
hottie_zg
01.08.2010., 23:49
od sutra krećem na dijetu-... znači dijeta bi mi trebala trajati do kraja 10-og mj. valjda bum izdržala... nije mi bed ni onaj post jedanput u mjesec dana... znala sam ne jesti po par dana jer nisam bila gladna... ma glavno da se ja primim te dijete i vožnje biciklom i valjda će kile dolje :ne zna:
kak vama ide? :mig:
Pozdrav, danas mi je 1. dan, pa bih imao par pitanja:
1. Da li se smije piti gemišt ili kisela voda uopšte, pošo mi je glupo da naveče kad izađem naručim flašu obične vode, ili limunadu.
2. Ako bih se morao odlučiti za neki alkohol, koji bi mi najmanje štetio?
ciciburici
02.08.2010., 18:54
DD87...najbolje ako bas moras nesto popiti uzmi gemišt ili bevandu kao što si sam rekao,ali najbolje nista jer usporava mrsavljenje.
Kikica26
03.08.2010., 08:30
hej ljudovi!
Dobrodošli oni novi i samo hrabro i ne odustajte...:top: Kako se vi ostali držite? Moja je dijeta kod mene odlučila valjda ici polako ali sigurno...:nada se: Nakon 8 dana dijete skoro 2 kg manje...Nek se samo nastavi ta tendencija padanja i ja zadovoljna...Sad doručkujem lubenicu a za ručak je zapečena piletina sa sirom i šunkom, salata, juha....:s
Drž'te se!
morska alga
03.08.2010., 14:16
hej ljudovi!
Dobrodošli oni novi i samo hrabro i ne odustajte...:top: Kako se vi ostali držite? Moja je dijeta kod mene odlučila valjda ici polako ali sigurno...:nada se: Nakon 8 dana dijete skoro 2 kg manje...Nek se samo nastavi ta tendencija padanja i ja zadovoljna...Sad doručkujem lubenicu a za ručak je zapečena piletina sa sirom i šunkom, salata, juha....:s
Drž'te se!
Možda bi neko voće sa nižim GI bilo bolje za doručak. Proguglaj glikemički indeks
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.