View Full Version : UN dijeta
Kikica26
04.08.2010., 08:21
Možda bi neko voće sa nižim GI bilo bolje za doručak. Proguglaj glikemički indeks
Hej, ma znam sve o tome...I ne jedem inače lubenicu za doručak, ovo bilo prvi put samo zato što više nakon prethodnog voćnog dana nisam imala snage za još jednu jabuku ili breskvu ili šljivu ili grožđe ili ananas ili....Lagano mi sve voće ide vec na živce....:D
Ja sam nova un-ovka. Danas mi je četvrti dan,voćni i za sada mi nije kriza :rofl: . Za doručak sam pojela krišku lubenice i dvije marelice, za ručak je salata od povrća a za večeru nektarine ili bijelo grožđe.
prva tri dana je bilo ovako
1.dan: doručak-lubenica; ručak-dva fileta pilećih prsa sa žara,miješana salata,šnita bio kruha;večera-dva kuhana pileća krila.
2.dan:doručak-lubenica;ručak-integralna riža sa povrćem,miješana salata,šnita crnog kruha;večera-integralna riža,svježa paprika.
3.dan:doručak-dvije šljive i dvije marelice;ručak-kineska tjestenina sa šampinjonima i miješana salata;večera-dva rebra tamne čokolade.
Svakodnevno vozim sobni bicikl minimalno pola sata, a uz muža,dvoje djece i puno radno vrijeme (nije sjedilačko) skinula sam 3 kg.
E da, visoka sam 167 cm i imam 89 kg.
CILJ------>70 kg
Htjela sam vas pitati da li pijete kakve vitamine ili dodatke prehrani?
Little Cathy
04.08.2010., 12:49
pozdrav svima!
ljudi moji, javljam se sa 70-og dana!!
11 kg manje i napokon neki vidljivi rezultati... napokon
moram priznat da sam ocekivala vise, ali opet, da budem iskrena pocela sam brljat u zadnje vrijeme; ne u smislu da jedem namirnice koje nisu dopuštene ili alkohol nego recimo umjesto jednje snite kruha na proteinski dan ja pojedem tri ili cak cetiri!!! jednostavno nemam snage vise.
i da, ne pijem dovoljno vode dnevno.. i ne vjezbam (ok, mislim da mi je ok i ovig 11 :) )
ali dobro, mislim da je do promjene doslo prije svega u mojoj glavi; jer po prvi put sam uspjela izdrzat na bilo kojoj dijeti vise od 2 tjedna i ne planiram stat ni po zavrsetku ovog ciklusa (vidjet cemo sto ce bit od toga :rofl: )
sretno svima!!!
p.s. ja nisam i ne pijem nikakve vitamine i nikad mi nije doslo slabo ili ista slicno!
kilo po kilo
04.08.2010., 16:20
pozdrav svima!
ljudi moji, javljam se sa 70-og dana!!
11 kg manje i napokon neki vidljivi rezultati... napokon
moram priznat da sam ocekivala vise, ali opet, da budem iskrena pocela sam brljat u zadnje vrijeme; ne u smislu da jedem namirnice koje nisu dopuštene ili alkohol nego recimo umjesto jednje snite kruha na proteinski dan ja pojedem tri ili cak cetiri!!! jednostavno nemam snage vise.
i da, ne pijem dovoljno vode dnevno.. i ne vjezbam (ok, mislim da mi je ok i ovig 11 :) )
ali dobro, mislim da je do promjene doslo prije svega u mojoj glavi; jer po prvi put sam uspjela izdrzat na bilo kojoj dijeti vise od 2 tjedna i ne planiram stat ni po zavrsetku ovog ciklusa (vidjet cemo sto ce bit od toga :rofl: )
sretno svima!!!
p.s. ja nisam i ne pijem nikakve vitamine i nikad mi nije doslo slabo ili ista slicno!
mislim da smo mi tu negdje s danima meni je kraj drugog mjeseca za 2 dana...došla do 66 kg i imam za skinut još 3 jupi,jupi je....
ja sam isto kao i ti počela brljati što se tiče količine hrane i kave koju uvijek pijem s mlijekom,al ja sam zadovoljna ostao mi je još jedan mjesec i ta tri kila koja će valjda otići(e da i ne držim vodeni dan)..vitamine isto ne pijem isim željeza jer sam anemična sve drugo 5..a što se tiće primječivanja pada kg svi vide i to mi daje veliko ohrabrenje da nastavim dalje...i da ova grupa mi je također puno pomogla u ostvarenju cilja zato LJUDI MOJI HVALA VAM i samo tako nastavite:s:s:s
Na trećem sam danu i nije loše, samo sam malo išao na svoju ruku, jeo sam neko veoće prije spavanja obe noći, dans sam slučajno zašećerio kafu, i popio skoro litar soka od naranže (istina, na njemu piše da je 100% narandža, bez dodatka šećera).
ciciburici
04.08.2010., 22:27
Danas vaga pokazuje 77kg. i ja sam sretna. 39-ti mi je dan.
Imam jos 32 dana i nadam se da ce otici jos tih 7 kila.
Ljubi vas vasa Piggy :D
jucer je bio vocni dan, danas napokon jedem :)), piletina (narezana na rezance) dinstana sa lukom, paprikom i rajcicom a prilog kiseli dinstani kupus i kuhani karfiol <3
Smekica
08.08.2010., 17:15
ooh evo i ja sam se odlucila opet na dijetu i naravno un (ja mislim po 100 put :rolleyes:, al svaki put se nasao neki razlog da odustanem ). Predprosle godine izgubih 10kg :cerek: u mjesec, pa se nadam da cu opet izgubiti koliko god, i biti cu preeesretnaa i nadam se da cu izdrzati sva 3 mjeseca !! I naravno pocinjem od sutra, psihicki sam se pripremala zadnja 2 danaa, pa se nadam da ce izaci na dobro !! I kao sto kaze Provincijalka21 da iduce godine stanemo u minijaturne badice ! :cerek:
p.s. najvise cu vam dosadivati kada me uhvatii krizaaa !!:rofl:
Provincijalka21
09.08.2010., 09:14
Ja sam sebi kupila onaj mali blender, spasava me na vocne dane, samo stavim voce koje zelim i imam super kasice, ukusnije nego da jedem onako.. :D
I neku slatku vagu od dragog :cerek:, kad je on tako drag, moram ustrajati. :D:D
Provincijalka21
10.08.2010., 10:49
Ovdje vas bas malo, ha? :-)
Meni je danas UH, jos nisam odlucila koji bi kolacic :cerek:, pola manga pojedeno.
Pocela sam i trcati svakodnevno po 4 km, izgubila sam 2 kg u 3 dana, jupiii :D
Smekica
10.08.2010., 12:38
Ovdje vas bas malo, ha? :-)
Meni je danas UH, jos nisam odlucila koji bi kolacic :cerek:, pola manga pojedeno.
Pocela sam i trcati svakodnevno po 4 km, izgubila sam 2 kg u 3 dana, jupiii :D
Bravo čestitam !! Meni je danas povrće 2 nektarine su pojedene, za ručak budem neku mješavinu ledovu zlatnu mješavinu čini mi se ! :D Jedva čekam sutraaa :rofl:
Provincijalka21
10.08.2010., 13:06
Bravo čestitam !! Meni je danas povrće 2 nektarine su pojedene, za ručak budem neku mješavinu ledovu zlatnu mješavinu čini mi se ! :D Jedva čekam sutraaa :rofl:
Blago tebi, mene sutra voce ceka :(
ali planiram neku vocnu salatu ujutro napraviti pa da je cijeli dan grickam...
Ne znam za vas, ali ja na UH dan uvijek imam pomalo griznju savjesti. :D
ivana....
10.08.2010., 13:48
evo i mene ponovo k vama:mig:
krenula sam na UN negdje u 3..mjesecu i naravno nisam izdrzala,drzala
se zapovjedi prva 2-3 tjedna..pa dosao Uskrs i krenula brljavit...i onda
ponovo,zadnja 2 mjeseca sam navodno na djeti ali uz puno brljanja,
nedoruckujem uopce,pijem cappuccino sa secerom i mlijekom,nekad i
po 2-3 dnevno itd.ali eto ipak imam 14 kg manje:cerek:
i bome se viiidii..nekako mi tako sigurnije..skoro 4 godine sam pokusavala
drzat djete,izdrzim tjedan,dva i onda sve ponovo,sto izgubim dobijem nazad
sa kamatama..a ovako na djeti sam ali brljam i svejedno ide:)
hottie_zg
10.08.2010., 17:36
bravoooo!!!! unatoč brljanjima ti si svejedno skinula 14 kg... opaaaaaaaaa
:D :D :D :D
nadam se da bum i ja tako pošto sam zadnja 2 dana zeznula skroz... radila sam pizzu na UH dan pa sam stavila dosta sira.. :( i ful mi se jela čokolada jučer pa sam si pojela malo... ufff.. tak sam ljuta zbog toga, al valjda mi nebu niš... tek sam 7 dana na dijeti, ovo mi je 2 tjedan... a valjda bum skinula bar 10 kila ak ne ide više :ne zna:
Evo ja da prijavim da sam, uprkos nekim malim brljanjima, za 7 dana oslabio 3 kg.
ivana....
10.08.2010., 21:04
bravoooo!!!! unatoč brljanjima ti si svejedno skinula 14 kg... opaaaaaaaaa
:D :D :D :D
nadam se da bum i ja tako pošto sam zadnja 2 dana zeznula skroz... radila sam pizzu na UH dan pa sam stavila dosta sira.. :( i ful mi se jela čokolada jučer pa sam si pojela malo... ufff.. tak sam ljuta zbog toga, al valjda mi nebu niš... tek sam 7 dana na dijeti, ovo mi je 2 tjedan... a valjda bum skinula bar 10 kila ak ne ide više :ne zna:
ma hoces..brljaj ali nemoj odustat skroz..
a i ja na pizzu stavim sir,imam ju na jelovniku sutra
mmm...jedva cekam:klopa:
Provincijalka21
10.08.2010., 21:36
Evo ja tek s trcanja, 4 km predjena, jupiiii :cerek:
Koliko sam cekala ovaj UH dan i cokoladu i pojedem je i nekako mi bas lose pala, iduci put cu i za veceru neko tijesto :-D
Cini mi se da se barem odvikavam od te cokolade dosadne, nikad nisam mislila da cu ovo reci :-D
ciciburici
11.08.2010., 00:37
Ljepotice moje! Ja sam danas 44-ti dan i punih 10kg dole!!!
Sada imam 76kg. :)) trebam doći do 70 najmanje ali i 69 bi bilo pozeljno.
Uvijek smrsavim 1kg poslije vocnog i na moje iznenađenje nista se ne vraca jer proteinskim jedem meso koje ide samo u misice jer je nemasno,drugi dan ona manestrica isto nista onda malo paste i kolac i opet taj vocni. Ja sam zadovoljna jako :)
Imam jos 25 dana :)
Provincijalka21
11.08.2010., 09:35
Opaa, bravo, nadam se da cu i ja ici tvojim tempom! :)
Meni je danas vocni, navecer trcanje, jedva cekam da stanem na vagu ujutro :cerek:
A sadaaa jabuke s cimetom :cerek:
ma ja se ne pridrzavam uopce toga sto se tice kave, pijem dvije dnevno, sa bijelilom jedino sto umjesto secera stavim 2 natrena... sok popijem nekad, ne bas cesto, jer i inace ne pijem. vikendom konzumiram alkohol... kada je uh dan ne jedem kolac nego pojedem bilo sto, npr. neki sendvic, hot dog ili tako nesto... ne volim bas slatko... i kilogrami idu dolje, prvi put kada sam bila na un isto sam tako radila i skinula sam u 45 dana oko 8 kg... sigurno se necu odreci kave ili alkohola... da, i vodeni dan mi ne pada na pamet...
Smekica
11.08.2010., 23:09
Meni je danas bio UH, i jedva cekam kada ce opet !:D Sutra voće budem svega pomalo i ne pada mi baš teško taj voćni malo vise vode i voca i sve okej !! :D
kilo po kilo
12.08.2010., 11:35
evo da se i ja malo javim,samo da znate da sam tu,kilaža i dalje stoji na mjestu premda se zadnjih 5-6 dana osječam grozno napuhano i stomak me boli kao da su mi cigle u njemu.Prošao je drugi mjesec djete i ja sam po svemu zadovoljna,kile malo sporije idu nego kao kod vas nekih al mene zadovoljava....samo se nadam da ću u ovaj preostali mjecec skinuti još ta 4 kg kolko mi je preostalo.i dalje ne brljavim(osim što ponekad pojedem malko više od propisanog),i ne držim vodeni dan...sve u svemu držite se drugovi moji i želim nam da budemo zadovoljni kad počmu hladni dani..
Pozzzz
ciciburici
13.08.2010., 00:17
Opaa, bravo, nadam se da cu i ja ici tvojim tempom! :)
Meni je danas vocni, navecer trcanje, jedva cekam da stanem na vagu ujutro :cerek:
A sadaaa jabuke s cimetom :cerek:
Naravno,nista ne brini. Npr. ja ne volim trcati ali zato redovito idem u duge setnje ;)
Drzi se pravila i ne brljaj i kile idu :top:
Provincijalka21
13.08.2010., 11:28
Naravno,nista ne brini. Npr. ja ne volim trcati ali zato redovito idem u duge setnje ;)
Drzi se pravila i ne brljaj i kile idu :top:
Hvala na podrsci! :grli:
Ja sam totalni control freak, pa ne brljam nikako, jer bih imala totalnu griznju savjesti :rofl:
A evo, i ide zasada dobro, 3.1 kg u 6 dana, znam da je voda ovo, ali volim te brojkice :cerek:
NanaDeni
13.08.2010., 12:24
oh, nigdje nikoga :(
nadam se da se odmarate i uživate
Mene danas rastura trbuh, boli me želudac tako jako da se cijela trbušina žali :( :cry:
i ne mogu ni jesti ni piti, ni misliti :brukica:
Dođite i skrenite mi misli
pritipliz :cry:
kilo po kilo
15.08.2010., 10:35
[QUOTE=NanaDeni;28301875]oh, nigdje nikoga :(
nadam se da se odmarate i uživate
Mene danas rastura trbuh, boli me želudac tako jako da se cijela trbušina žali :( :cry:
i ne mogu ni jesti ni piti, ni misliti :brukica:
Dođite i skrenite mi misli
pritipliz
mene već danima rastura stomak i osječam se kao da sam cigle pojela,tako da znam kako ti je...samo neznam jel to od djete ili..ja sam već 2 mj na njoj...
Meni danas 15-ti dan-5 kg manje:mirko::cerek:
Ne brljavim ni malo.
24. dan ću imati vodeni dan jer je pun mjesec pa ću iskoristiti mjesečev utjecaj na gubitak kila!!!!
ciciburici
16.08.2010., 05:13
Hvala na podrsci! :grli:
Ja sam totalni control freak, pa ne brljam nikako, jer bih imala totalnu griznju savjesti :rofl:
A evo, i ide zasada dobro, 3.1 kg u 6 dana, znam da je voda ovo, ali volim te brojkice :cerek:
Draga moja Provincijalka21 sto se tice kontrole tu se jako slažemo :D
Neka,neka ici ce kile.super je to 3kg u 6 dana nije malo kad zaracunas da imas jos 84 za odradit(nista ne brini vrijeme ce proletjeti) :top:
Inače ljudi,ja stojim cvrsto na 76,ili 75.8 kako kada.
Muz je sve blize :mad: Tako da mislim da cu jos taj mali ostatak kila skinut sa 7 dana 7 kg dijetom jer nemam vise sto cekati :ne zna:
Hvala onom koji izmislio te dijete :s
Bubica30
16.08.2010., 09:22
Jutro ciloj ekipi....
Ja sam bucaaa, jesam 170-84 kg.....i tila bi stvarno smrsaviti do 60kg...
od danas pocinjem sa UN dijetom.....nadam se da cu uspjeti bar malo smrsaviti....helpajte..
NanaDeni
16.08.2010., 13:01
i tako ...
:brukica: dijeta šteka
već :brukica:
nešto sam gladna i gladna
cijele noći pijem vodicu i do u jutro, dok na poslu skuham kavicu, ja sam gladnaaa
:cry: :cry:
Provincijalka21
16.08.2010., 22:06
Meni je ok, samo mi je problem jer sam uzaaaasno nervozna, mrzim kad netko jede oko mene...
Nadam se da ce se svi udebljati, a ja izgledati jos mrsavije uz njih :evil
Little Cathy
17.08.2010., 16:11
pozdrav svima!
evo javljam se sa 83. dana.
prekrsila sam zadnja dva dana...
ne mogu vise!!
rezultati nisu ni blizu ocekivanog.
11 - 12 kg manje, vidi se ali ne toliko.
vjerovatno je problem bio u tome da nisam vjezbala i da sam jela vece kolicine.
neznam, pretpostavljam.
danas sam uzela vodeni dan tako da su mi zivci pri kraju :)
sretno svima!!! ja ne odustajem..
morska alga
18.08.2010., 19:33
pozdrav svima!
evo javljam se sa 83. dana.
prekrsila sam zadnja dva dana...
ne mogu vise!!
rezultati nisu ni blizu ocekivanog.
11 - 12 kg manje, vidi se ali ne toliko.
vjerovatno je problem bio u tome da nisam vjezbala i da sam jela vece kolicine.
neznam, pretpostavljam.
danas sam uzela vodeni dan tako da su mi zivci pri kraju :)
sretno svima!!! ja ne odustajem..
Brzo počni vježbati.
Ja sam pauzirala jer sam imala loše razdoblje: puno posla/ništa slobodnih dana. Sad ću opet početi s tim da sam u pauzi dosta vježbala tj trčala i hodala. Pauzirala jednom dva i jednom tri dana u mjesec dana.
Ne važem se. Uzimat ću mire struka, guze, bokova i butina svaki puni mjesec trčanja.:s
Evo i ja sam po prvi put na un-ki. Sutra mi je prvi voćni dan. Kao što je netko spomenuo, grižnja savjesti me oprala danas kad sam papala čokoladnu tortux2 ( ah, blažena bila), al ajd...
imam 70 kg, 168 cm, cilj: 60kg
Nego, imam pitanjce: na taj nesretni vodeni dan se ne smije piti ni kava, ili? Znam da mi je još daleko vodeni dan, ali već se plašim....
Hej žutica, dobrodošla!!!!
Meni je danas 19. dan i 6 kg manje. U utorak, na 24. dan, ću odguliti vodeni dan jer je pun mjesec.
Ja sam kavu smanjila na 1-2 puta na tjedan, turska bez šećera i sa žličicom bjelila.
Na vodeni dan možeš popiti kavu, ali meni je poanta vodenog dana detoksikacija, čišćenje organizma od otrova pa neću piti ništa osim vode i biljnih čajeva.
Vozim sobni bicikl 40 min i vježbam uz Gillian Michaels i hlače mi već dosta "plešu oko mene".
Želim svima puno uspjeha!!!!!
Provincijalka21
19.08.2010., 10:21
Ja sam za 12 dana smrsala 4 kg, nadam se jos sedam.
Kave ni sokove ne pijem ni kad izlazim, samo vodu, jedino na vocni dan kao medjuobrok uzmem malo soka, ali bez dodanih secera.
Trcim po 4km svaki dan, nadam se da ce ovi preostali kilogrami malo brze otici. :D
Little Cathy
22.08.2010., 01:54
hej ljudi!
imam pitanje; zasto je potrebno, nakon odradenih 90 dana, napraviti pauzu od 3 mjeseca prije nego sto se nastavi sa dijetom?
radi se o tome da nije zdravo ili da nece biti efekta?
Meni je danas osmi dan i imam 2 kg manje.
Znam,znam, vjerojatno je to voda ali dobar je osječaj.
Jedini je bad što sam jučer popila pivo a danas ( na voćni dan) kavu s mlijekom. Ali neću paničariti. Od danas ponovi pazim na sve.
Imam i ja pitanje: Mogu li se jesti njoki i pita sa krumpirom na proteinski dan?
Pozdrav i sretno
Mislim da njoke možeš jesti na UH dan, a krumpirušu....hm ne znam... krumpir spada pod škrobni dan, a tjesto pod UH dan tak da se jedno s drugim ne može kombinirati.
Meni je danas 23 dan i zacementirana sam na -6. Sutra ću sve malo ubrzati sa vodenim danom. Držite mi fige da izdržim na vodi 24 sata!!!!
dorica505
23.08.2010., 14:18
Evo mene opet,back on the track ;D
Naravno,kraj ljeta,Dorica ide na dijetu ;P
Imam par pitanja,pa ako netko zna:
Je li dozvoljeno tijekom dijete piti sokove?
Tenk ju,i nadam se da cu uspjeti ovaj put!
Meni 21. dan i tek 4 kg manje, nešto mi se premalo to čini. Istina, nisam se baš 100% prodržavao, pa možda je ishod i realan. :)
kilo po kilo
25.08.2010., 09:27
evo da se javim malo...moja misija je izvršena...62 kg i ulazim u "mršave" rebe...još mi je ostalo 11 dana djete lipi moji držite se sve je moguče :))
Bravo, Kilo!!! Koliko si uspjela skinuti?
Meni je danas 25. dan i već desetak dana se vaga ne miče,na - 6 sam i polako me hvata depra!!!!!!!!!!
Držim se rasporeda ko pijan plota, Vježbam 5 dana tjedno,pola sata bicikl,pola sata vježbe uz Gillian-level 2.Vidjet ću do 1.9. kako će kilice ići dolje pa ako neće biti pomaka prebacit ću se na medicinsku dijetu jer do 25.9. moram skinuti još 5 kg.
kilo po kilo
25.08.2010., 19:43
Meni je danas 25. dan i već desetak dana se vaga ne miče,na - 6 sam i polako me hvata depra!!!!!!!!!!
Držim se rasporeda ko pijan plota, Vježbam 5 dana tjedno,pola sata bicikl,pola sata vježbe uz Gillian-level 2.Vidjet ću do 1.9. kako će kilice ići dolje pa ako neće biti pomaka prebacit ću se na medicinsku dijetu jer do 25.9. moram skinuti još 5 kg.
nemoj da te hvata depra jer meni je cijeli drugi mjesec djete vaga bila na istoj kilaži.onda je opet krenula ko preko noći sveukupno sam skinula 16 kg premda nisam vježbala(više sam se izležavala osim večernje šetnje al to je ništa) jer sam u toku djete uspila zaradit upalu pluća i varičele a to je sve zbog toga što nisam pila nikakve vitamine...e da i kavu s mlijekom svaki dan (samo sam prvi mjesec pila crnu al više nisam mogla)..zato glavu gore 5 kg će otići za tren kad se opet počmu topiti (i moj ti je savjet nemoj se stalno vagati jer ćeš poluditi)ja sam se izvagala tek kad sam ušla u "mršave" hlaće ...
tipkamo se mi još jer treba sad održat kilažu najlakše ju je skinut,sad tek dolazi problem..
pozzz
Uh, Maxica, meni se 6 kg u 25 dana čini sasvim ok (iz moje perspektive). Ipak čini mi se da je na ovoj dijeti svaki dan borba. Nije da gladujem, ali oko mene non-stop neki izazovi. Nisam uopće kužila koliko zapravo papam u prolazu. Imam jako aktivan društveni život a u društvui se non-stop nešto gricka i pije... Danas mi je deseti dan. Sutra ugljikohidrati i kućno druženje kod friendova koji stalno nešt kuhaju... Gotova sam!
Beatrice5555
26.08.2010., 20:25
Evo mene opet,back on the track ;D
Naravno,kraj ljeta,Dorica ide na dijetu ;P
Imam par pitanja,pa ako netko zna:
Je li dozvoljeno tijekom dijete piti sokove?
Tenk ju,i nadam se da cu uspjeti ovaj put!
dozvoljeno je, ali bez šećera naravno :):)
Beatrice5555
26.08.2010., 20:27
Pozdarv svima!
Ja krećem od sutra na un dijetu pa ću vam javljati rezultate :)
Kreće li možd ajoš netko od sutra?
NanaDeni
27.08.2010., 11:51
Pozdarv svima!
Ja krećem od sutra na un dijetu pa ću vam javljati rezultate :)
Kreće li možd ajoš netko od sutra?
:brukica: ja :brukica:
ponovo
Beatrice5555
27.08.2010., 12:46
:brukica: ja :brukica:
ponovo
Želim ti sreću da izdržiš onda:mig:
A kad si prošli put držala Un dijetu i kako je prošlo?
NanaDeni
29.08.2010., 15:05
Želim ti sreću da izdržiš onda:mig:
A kad si prošli put držala Un dijetu i kako je prošlo?
joj već sam zaboravila
dijetu sam držala krajem 2007 i dobro je bilo,
fino sam skinula 10 kg
nakon toga sam imala nekih šokova u životu i još sam izgubila masu kg (to bez dijete, naravno), sveukupno oko 20
sada sam- od prošlog ljeta malo nabacila sala oko struka i želim ga se riješiti
Sjećam se da mi je stalno bilo hladno, da sam maltretirala kolegice ovdje.
Teško su mi padali voćni i vodeni dan.
Ali netko je rekao da lako voće zamijenim povrćem. To mi je odgovaralo.
S vodom sam se također mučila. I inače malo pijem, najčešće čaj i kavu, tako da je voda bila pravo :flop:
Danas se hvalim da je probava konačno krenula
I ako se ništa drugo ne promijeni, ja sam zadovoljna.
Kako se ti privikavaš na režim?
mamutica
30.08.2010., 12:23
pozdrav svima!!!evo mene opet...lito završilo a djeta ponovno počinje...pusa!!!
pozdrav svima, nadam se da vam se mog pridružiti i da ćemo se lijepo družiti na putu do vitkosti. :)
dakle ja danas krećem na dijetu nakon trudnoće i poroda i evo me s 20 kg viška, imam 173 cm i 85kg. nadam se samo da ću još i uhvatiti volju za vježbanjem.
Sretno svima... e da. dali se smije na proteinski dan uz meso patlidžan ili tikvica pirjani???
Beatrice5555
31.08.2010., 10:39
joj već sam zaboravila
dijetu sam držala krajem 2007 i dobro je bilo,
fino sam skinula 10 kg
nakon toga sam imala nekih šokova u životu i još sam izgubila masu kg (to bez dijete, naravno), sveukupno oko 20
sada sam- od prošlog ljeta malo nabacila sala oko struka i želim ga se riješiti
Sjećam se da mi je stalno bilo hladno, da sam maltretirala kolegice ovdje.
Teško su mi padali voćni i vodeni dan.
Ali netko je rekao da lako voće zamijenim povrćem. To mi je odgovaralo.
S vodom sam se također mučila. I inače malo pijem, najčešće čaj i kavu, tako da je voda bila pravo :flop:
Danas se hvalim da je probava konačno krenula
I ako se ništa drugo ne promijeni, ja sam zadovoljna.
Kako se ti privikavaš na režim?
još se prdomišljam ipak dali bi krenula na un dijetu ili ne, no vjerojatno budem :)
meni se lini da će mi biti lako držati se ove dijete jer sam prije nje bila na dijeta s javorovim sirupom tkao da mi je ovo gozba :D
moj UN
krajem 2006, početkom 2007 sam bila na dijeti svih 90 dana. izgubila sam 15 kg. uglavnom sam se pridržavala rasporeda, bilo je kikseva naravno jer me hvatao Božić i Nova godina...2008 u ljeto sam rodila. u trudnoći sam dobila 17 kila. Nakon poroda sam u roku od 6 mjeseci sve nakupljene kile izgubila. u zadnjih godinu dana sam dobila 5 kila. sad opet razmišljam o UN-u. već sam nekoliko puta krenila, po par dana, ali nikako da se zalaufam. nedostatak volje...možda sad uz vas uspijem...
NanaDeni
31.08.2010., 18:31
joj, ljudi, gdje ste :ne zna:
meni bi stvarno godilo da se malo dopisujemo, makar da se pozdravljamo i pitamo kako napredujemo
dajte da se okupimo i budemo podrška jedne drugima
Barba Branko
31.08.2010., 22:56
joj, ljudi, gdje ste :ne zna:
meni bi stvarno godilo da se malo dopisujemo, makar da se pozdravljamo i pitamo kako napredujemo
dajte da se okupimo i budemo podrška jedne drugima
Mada nisam na dijeti, redovito pratim šta se ovdje događa. Spao sam na 91 kg, mada nisam na dijeti. Možda je za to "odgovorna" knjiga "Alkalizirajte ili umrite". Vrlo interesantno štivo. Mogu ga zdušno preporučiti.
NanaDeni
02.09.2010., 08:58
... Možda je za to "odgovorna" knjiga "Alkalizirajte ili umrite". Vrlo interesantno štivo. Mogu ga zdušno preporučiti.
ima li to veze sa sodom bikarbonom?
Sestra mi je nešto preporučivala
priznajem da sam samo površno pročitala i nisam se udubila u istraživanje, nisam zatražila drugo mišljenje
ali meni se to ne dopada :(
Objasnite malo?
mamutica
02.09.2010., 16:09
i tako meni danas 28 dan djete i voćni dan a ja prekršila....najela se pomfrita ...i salate...tako se jadno sada osjecam...
Barba Branko
02.09.2010., 22:28
ima li to veze sa sodom bikarbonom?
Sestra mi je nešto preporučivala
priznajem da sam samo površno pročitala i nisam se udubila u istraživanje, nisam zatražila drugo mišljenje
ali meni se to ne dopada :(
Objasnite malo?Alkalno (lužnato) kontra kiselo. Skala je od 0,5 (jako kiselo) do 7,5 = lužnato. To je tzv. Ph faktor.
Knjigu je napisao Dr.Theodore A. Baroody a naslov je "Alkalizirajte ili umrite".
Telefon, gdje možeš naručiti knjigu sam ti poslao na PM
Soda bikarbona je također lužnata. Ima dva karbonata. :)
kilo po kilo
04.09.2010., 12:29
hej ljudi!
imam pitanje; zasto je potrebno, nakon odradenih 90 dana, napraviti pauzu od 3 mjeseca prije nego sto se nastavi sa dijetom?
radi se o tome da nije zdravo ili da nece biti efekta?
mene isto to interesira,ja sam završila s djetom i sad ja neznam što bi jela a ove namirnice u djeti su mi super ja bi to nastavila pa molim nekoga ako zna da mi odgovori...
hvala!!!
Little Cathy
04.09.2010., 13:00
kilo, ja am ukupno izgubila 13 kg. i od kad sam zavrsila do danas 4 kg NATRAG!!
od dana krecem ponovno, i tako nisam zadovoljna sa tih 13. ja bi jos..
ljudi mi govore, pazi sta jedes, jedi sve ali pomalo.
e pa nemogu ja tako.
ovako kad sam na dijeti mi je lakse. i tako se nisam izmorila toliko fizicki koliko psihicki. ali psihicki ce mi bit jos gore ako sad sve vratim..
i ovaj put cu vjezbat.. probat. jer meni kile idu uzasno, ali uzasno tesko dolje.
kilo po kilo
04.09.2010., 23:17
kilo, ja am ukupno izgubila 13 kg. i od kad sam zavrsila do danas 4 kg NATRAG!!
od dana krecem ponovno, i tako nisam zadovoljna sa tih 13. ja bi jos..
ljudi mi govore, pazi sta jedes, jedi sve ali pomalo.
e pa nemogu ja tako.
ovako kad sam na dijeti mi je lakse. i tako se nisam izmorila toliko fizicki koliko psihicki. ali psihicki ce mi bit jos gore ako sad sve vratim..
i ovaj put cu vjezbat.. probat. jer meni kile idu uzasno, ali uzasno tesko dolje.
A koliko ima da si prestala s djetom...ja sam mislila sad nastavit s vočnim doručkom i samo da ručam a za večeru jogurt...to mi se uvjek do sad pokazalo izvrsnim za održavanje težine sve dok ne bi počela večerat kile se nebi vračale :)))i ja sam skinula 14 kg al meni je dosta (mislim volila bi još 2 al zadovoljna sam i ovako :)))
SINA 78
09.09.2010., 21:58
pozdrav i od mene. nakon puno filozofiranja i francuskog razmišljanja,kao i od kretanja na dijetu svaki dan(ali samo u glavi),ja dobila masu kila na sve one koje sam imala i došla na 88 kg. krasna sam si.mislila sam na bolničku,ali mi se neda gladovati i odlučila za un-ku.krećem od ponedjaljka i očekujem da se tipkamo.....ovaj vikend imam svadbe i krstitke,pa zato od ponedjeljka.
ćao cure i momci! Evo i ja sam se odlučila na dijetu, probala sam neke čajeve za mršavljenje ali ne ide, pa sada ću vidjeti što će biti....Danas mi je prvi dan i ok mi je, ne osjećam se i9zgladnjeno niti išta, jutros sam voće jedva pojela jer me voće previše zasiti, jedna jabuka ja već puna! Inače pijem kontracepcijske pilule pa bih voljela kada bi mi se javile cure koje su na dijeti, a piju ih da mi kažu kako njima ide, jel kilaža ide dolje sporije ili ? Inače sam 170 - 80 kg i želim doći do 70kg najmanje jer ne mogu više ovako....pozdrav...
poz svima evo meni danas vocni dan drugi po redu i dijeta je super al me ovaj vocni dotuce skroz bas bi neceg slanog...
pokusavam misliti na sutra pa cu da jedem meso,njam njam.Imam 67kg i visoka sam 168,htjela bi 10 skinuti pa se
pitam dal je to moguce za mjesec dana????Inace za moj ukus je previse dugih 90dana tako sa sam se odlucila za sad
si postaviti cilj tih 30 dana izdrzati nekako mi je tako lakse...
Juce sam se vagala i imala sam 64,5kg,bila sam odusevljena...
Od kad sam na dijeti vozim biciklo svaki dan po pola sata sto brze mogu
ljube28
14.09.2010., 12:01
bok!
Nova sam ovdje...:)krenila sam na un djetu ima 4 dana....i takve krize imam jer nema među obroka da je to nemoguće....pa sam malo čitala postove....i odma mi je lakše :)))morala sam se učlanit....curke super ste....podrška jedna drugoj....ma prelipo...
drago mi je da nam se jos neko pridruzio ljube 28 izdrzi vocni dan cini mi se da je prvi najtezi dok se ne priviknes
meni je bio juce i mogu vam reci da sam bila strasno gladna a voca nisam mogla vise jesti nekako mi bilo muka i od
njega popila sam 4 l vode i na jedvite jade izdrzala.Otisla sam u 9.30 spavati
Danas vec nema krize dinstala sam pilece bjelo meso i kuhala karfiol bilo je super.
Pitanje-jel moram bas tu bistru juhu da popijem?
hottie_zg
14.09.2010., 18:10
drago mi je da nam se jos neko pridruzio ljube 28 izdrzi vocni dan cini mi se da je prvi najtezi dok se ne priviknes
meni je bio juce i mogu vam reci da sam bila strasno gladna a voca nisam mogla vise jesti nekako mi bilo muka i od
njega popila sam 4 l vode i na jedvite jade izdrzala.Otisla sam u 9.30 spavati
Danas vec nema krize dinstala sam pilece bjelo meso i kuhala karfiol bilo je super.
Pitanje-jel moram bas tu bistru juhu da popijem?
hej!!! na voćni dan ne moraš samo voće jesti... ujutro da, to je obavezno, ali za ručak i večeru možeš si i neko povrće složiti... ja nisam baš ljubitelj voća pa si ja slažem sataraš gotovo svaki voćni dan i super mi je :cerek:
uglavnom, meni je evo 44. dan i kile su stale... samo sam 4 kg izgubila i ljuta sam užasno... ne znam, valjda na svakog drugačije djeluje, ali eto, ljuta sam ko pas... da, brljala sam nekaj malo, ali napokon sam se sabrala i sve po rasporedu jedem, tak da mi nije jasno kaj krivo radim... zakaj kile neće dolje??? aaaaaaaaaaaa, luda sam... nadam se da ću do 90 dana uspjeti skinuti još koliko trebam, a to je još 10 kg. držite mi fige :mig:
sretno!!!!!! :top:
Pa kazu da kile jednom stanu pa nakon 10-15 dana naglo krenu dole,ti sad ustvari topis salo
a do sad si izgubila vise vode iz organizma
hvala ti na savjetu ali neznam da li se smije jesti kuhano povrce za vocni dan
mislim da moze samo sirovo i to bez zacina......
Ma probacu i sa satarasom jer mi je juce bilo katastrofa
hottie_zg
14.09.2010., 21:50
Pa kazu da kile jednom stanu pa nakon 10-15 dana naglo krenu dole,ti sad ustvari topis salo
a do sad si izgubila vise vode iz organizma
hvala ti na savjetu ali neznam da li se smije jesti kuhano povrce za vocni dan
mislim da moze samo sirovo i to bez zacina......
Ma probacu i sa satarasom jer mi je juce bilo katastrofa
da, tak sam i ja čula da kile stanu.. valjda je sad i meni tak...
ma smiješ jesti povrće i kuhano i kak hoćeš samo bez začina... ja ipak malo posolim jer bez toga stvarno ne mogu... ja sam si kupila one neke carske mješavine, kinesku mješavinu i svakakvo povrće pa si znam i to koji put napraviti... pričala sam s frendicom koja je sve to prošla i ona je rekla da se može jesti kuhano i kak hoćeš... tak da eto... ma meni je sataraš nekak najjednostavniji i za čudo božje, stvarno me zasiti :D
držim ti fige i javljaj se i dalje, bum i ja :mig:
Hej ženske i dečki!:mig:
Evo čitam cas par dana al sam bila ljena išta pisati XD
Ja sam 9 dana na un-ki i eto danas me čopio PMS i taaaaaaaaaako mi se jede čokoladni muffin a hrpom čokolde unutra! :(
bila sam 2007 na un-ki i skinula 16 kila što mi je bilo wow! zgledala sam ko grom... i kile sam držala super ono kroz 2 godine je bilo 5-6 kila gore dolje(al to je štitanjča svoje radila) i onda ja završila opet u bolnici na staru godinu,pa se vratile velike doze kortikosteroida pa se vratio moj apetit i ostalo vam je poznato...:D:D
tješila sam se ja da je to većinom voda,da bu otišlo(ne bi bilo prvi put) al onda sam odlučila obući svoje omiljene stare traperice i shvatila da to ipak nije samo voda...:mad:
pa eto...ja sam inače super zadovoljna s un-kom! Prvi put sam odradila sve super, s povremenim sitnim grijesima i jednim vodenim danom manje!od ta dva vodena dana jedan sam praktički stalno pila sokove tak da je to više bio voćni...ali je bilo 16 kila manje svejedno(bez vježbanja)
e sad problem je što ja neznam kolko sam u ovih par dana skinula jer nam je vaga strgana. XD išla se ja vagnut prije dijete i poskliznula se.ja na jednom kraju hodnika u hvala bogu jednom komadu,vaga na drugom kraju u 3 komada :( :D stara veli da sam to namjerno napravila XD al oke možda je i bolje da neznam kolko kila imam,mislim da bi me herc čopio da znam...to što ohoho ne stanem u te traperice mi je više nego dovoljan znak.
nekako imam filing da bu mi lakše dok si ovak pišemo... već sam se na par stvari razveselila koje sam pročitala da smijem a mislila sam da su zabranjene pa sam odmah :cerek: :cerek: :cerek:
pusica svimaaa
o da i pijem puno čaja...s natrenom...nekako me popuni to...a i ima okus fini! :)
Barba Branko
15.09.2010., 00:02
o da i pijem puno čaja...s natrenom...nekako me popuni to...a i ima okus fini! :)
Natren je otrov. Pij čaj sa steviom.
hottie_zg
15.09.2010., 00:04
znači smije se i kava s natrenom piti??? jer ja nekak izbjegavam kavu kolko mogu pošto je nemrem piti bez šećera.. a nisam znala da se i natren može... e vidiš, i dobro si me podsjetila s tim čajem, vrijeme je da i ja počnem piti :D
ja sam zadnja 3 tjedna prestala vježbati i kretat se pošto je non-stop ova glupa kiša padala, sad bum pokušala to nadoknadit jer želim još 10 kg dolje :rolleyes:
eh, valjda će biti nešto...
eh da, i znam kak ti je s trapericama jer ja imam pun ormar obleke u koju ne stanem pa sam depresivna užasno i nemrem to gledat više... :mad:
čujemo se, sretno ti bilo :D
NanaDeni
15.09.2010., 11:15
ohh
ma gdje ste, ljuuudii :ne zna:
kriza me hvata :(
I mene. Ubijala bi...:mad:
Voće. Fuj.
ljube28
15.09.2010., 12:41
ajmeee ljudi....ja jučer prekršila voćni dan,nisam mogla...umrla bi..bolila me glava i povraćalo mi se mislim da ću ga ja morat malo po svom mijenjat...pa taman i sporije mršavila....nemogu ja to...danas nastavljam kao i obično....a voćni će biti po mom kuhano povrće...a neznam jeli još nekom teško bez među obroka...ali meni je tako teško da ću i tu uvest voćku...pa kako bilo...hahaaha un djeta naziv sa mojim dodacima :P....pa kako bilo da bilo....više ću ovako sebe motivirat da ne večerajem iza 6 sati...
curke izdrzite,probajte si ispeci oguljene jabuke u rerni sa cimetom i malo orasa
znam tacno kako vam je,i mene to sve ceka prekosutra:cry:
mrzim taj dan a ovi su ostali o.k.
nek vam je uvijek,voda,caj i kafa pri ruci i jedite stalno nesto
ja za vocni dan stalno grickam voce jer si to ne mogu raspodijeliti u dva
obroka
evo da vam bude lakse vagajte se uvijek posle vocnog dana ujutro
izdrzite cure.......pusa:top:
cao! sutra mi je prvi put voćno dan, jel mi itko moze dat kakv recept s voćerm jer već sam gladna cim pomoslim na voćni dan, a voće bas ne volim toliko da bih ga jela cijeli dan...HELP....
hottie_zg
15.09.2010., 20:33
cao! sutra mi je prvi put voćno dan, jel mi itko moze dat kakv recept s voćerm jer već sam gladna cim pomoslim na voćni dan, a voće bas ne volim toliko da bih ga jela cijeli dan...HELP....
ne moraš samo voće jesti na voćni dan.. možeš i povrće!!! ja si recimo napravim sataraš i super mi je
ljube28
15.09.2010., 22:12
Ajme nisam ni znala da mogu na voćni dan i povrće jest....uf kako sam sada ljuta šta sam jučer prekršila....i to za nefalit tek u šest sati popodne :mad:
Ma daj recite mi svoja iskustva o vodi...tj. žeđi,ja staršno žednim ima tri dana,a tek mi je peti da sam na ovoj djeti!?Možda je psihički!?,a nemam ni probavu redovitu kao i inače ....pa me to sve malo buni :ne zna:...da li je nekom bilo slkično da mi malo objasni....
Barba Branko
15.09.2010., 23:23
znači smije se i kava s natrenom piti???
Opet i ti o natrenu! Natren je OTROV!:mad:
Kavu sladi sa steviom!:top:
ljube28
16.09.2010., 09:02
a može li smeđi šećer????:) Prem da mi nije problem piti gorko,al' eto pitam
ne moraš samo voće jesti na voćni dan.. možeš i povrće!!! ja si recimo napravim sataraš i super mi je
i jedeš ga za ručak ili svako malo po malu porciju?
a što ako ne možemo doć do stevia????
hottie_zg
16.09.2010., 11:30
i jedeš ga za ručak ili svako malo po malu porciju?
napravim si ga za ručak i pojedem jedan tanjur i navečer još jedan i to je to.. i stvarno nisam gladna... e, a možete grickati i sjemenke na voćnom danu... ja si recimo uzimam bučine sjemenke...
evo ti link : http://www.covermagazin.com/dijeta-un-dijeta.htm
pa si pročitajte i vidjet ćete da možete svašta... i kompote možete isto, samo ja to ne volim pa mi je nekak sataraš najdraže jelo toga dana :D
e da, i na voćnom danu možete jesti po par puta, al s razmakom od 2 sata...
hottie_zg
16.09.2010., 11:34
Ajme nisam ni znala da mogu na voćni dan i povrće jest....uf kako sam sada ljuta šta sam jučer prekršila....i to za nefalit tek u šest sati popodne :mad:
Ma daj recite mi svoja iskustva o vodi...tj. žeđi,ja staršno žednim ima tri dana,a tek mi je peti da sam na ovoj djeti!?Možda je psihički!?,a nemam ni probavu redovitu kao i inače ....pa me to sve malo buni :ne zna:...da li je nekom bilo slkično da mi malo objasni....
da, da... može se i povrće jesti.. ali ujutro normalno voće jedeš, to se ne smije promijeniti...
ja sam isto na početku bila non-stop žedna, samo sam vodu pila, al tak valjda i treba biti jer se i treba puuuuuuuuno tekućine piti!!! ništa strašno, buš se naviknula--- :D
evo ti link za un-dijetu. http://www.covermagazin.com/dijeta-un-dijeta.htm pa si pročitaj... to mi je najbolja stranica o un dijeti jer ti sve lijepo fino objasni, a samo je na jednoj strani :D
NanaDeni
16.09.2010., 11:36
meni je dosta slatkoga!
najprije voće i grozomorni dan
sada me zove kolegica i žali se da ne jede svaki dan pločicu crne čokolade
:ne zna: ja ju ne jedem skoro nikada :ne zna:
a za subotu pripremam dječju rođendansku proslavu i znam da ću probavati kreme i kolače, prilagođavati okuse druge hrane
nekako si ne vjerujem da neću popustiti i najesti se svega i svačega
dajte me podsjetite da ne zabrljam
pritipliz
hottie_zg
16.09.2010., 13:49
meni je dosta slatkoga!
najprije voće i grozomorni dan
sada me zove kolegica i žali se da ne jede svaki dan pločicu crne čokolade
:ne zna: ja ju ne jedem skoro nikada :ne zna:
a za subotu pripremam dječju rođendansku proslavu i znam da ću probavati kreme i kolače, prilagođavati okuse druge hrane
nekako si ne vjerujem da neću popustiti i najesti se svega i svačega
dajte me podsjetite da ne zabrljam
pritipliz
eeeeeeeeeeeee, pa pločica čok. za kuhanje se jede samo na jedan dan---> ugljikohidratni dan, i to navečer kad si popapaš malo sladoleda i kolača... samo na taj dan se jede ta čokolada!!!!!!!!! :kava:
joj necete vjerovati ja sam rucala u pola jedan a voce pojela u 10 nisam mogla vise izdrzati ipojedem 2 tanjira spageta
sa umakom od paradajza-sad mi krivo sto sam se toliko prezderala
hottie_zg
16.09.2010., 14:11
joj necete vjerovati ja sam rucala u pola jedan a voce pojela u 10 nisam mogla vise izdrzati ipojedem 2 tanjira spageta
opaaaaaaaaaaaaa :eek:
hehe
ma nebu ti ništa, dogodi se, samo pazi za ubuduće :mig:
hottie_zg
16.09.2010., 14:18
jel mi može netko napisati di se u zagrebu može kupiti stevia šećer? hvala :D
ljube28
16.09.2010., 15:13
Ja se malo lošije razumin u ovu djetu....mislim nisam je dobro baš proučila...pa mi nije jasno zašto je to problem šta si tako jela..:confused:....ili je problem količina...:ne zna:
ljube28
16.09.2010., 15:16
da, da... može se i povrće jesti.. ali ujutro normalno voće jedeš, to se ne smije promijeniti...
ja sam isto na početku bila non-stop žedna, samo sam vodu pila, al tak valjda i treba biti jer se i treba puuuuuuuuno tekućine piti!!! ništa strašno, buš se naviknula--- :D
evo ti link za un-dijetu. http://www.covermagazin.com/dijeta-un-dijeta.htm pa si pročitaj... to mi je najbolja stranica o un dijeti jer ti sve lijepo fino objasni, a samo je na jednoj strani :D
hvala na linku...i potpori,ali me uništila slaba probava....dođe mi da odustanem od muke....pa neznam šta s tim...
hottie_zg
16.09.2010., 15:17
Ja se malo lošije razumin u ovu djetu....mislim nisam je dobro baš proučila...pa mi nije jasno zašto je to problem šta si tako jela..:confused:....ili je problem količina...:ne zna:
količina je problem... najbolje je pojesti jedan duboki tanjur, recimo 2 šeflje nečega... :D
hottie_zg
16.09.2010., 15:19
hvala na linku...i potpori,ali me uništila slaba probava....dođe mi da odustanem od muke....pa neznam šta s tim...
izdrži još malo... ako stvarno ne ide onda odustani.... :confused: ne znam, stvarno ne znam kaj da ti kažem jer ja nisam imala nikakvih problema zasad, a nadam se da ni neću imati.. :ne zna:
držim ti fige, drž' se!!!
:top:
SINA 78
16.09.2010., 15:38
meni je ova un-ka nekako najzdravija dijeta jer se sve jede. čitala sam i knjigu o njoj i vidim da pitate za voće da li se mora rasporediti na 2 obroka. ne mora. može se jesti neka vočkica svaka 2 sata. ja kada sam 1.put krenula na dijetu,brljala sam na sve mile moguće načina,ali kilice su išle dolje. curke,kad vam stanu kile padati ne očajavajte jer će otići kasnije odjednom.ja ako sam i u međuvremenu imala krizu da hoću jesti,uvijek sam si popapala nešto između obroka(naravno,ono što sam taj dan imala na meniu). samo polako i hrabro,oborit ćemo mi te kile!
ljube28
16.09.2010., 16:31
meni je ova un-ka nekako najzdravija dijeta jer se sve jede. čitala sam i knjigu o njoj i vidim da pitate za voće da li se mora rasporediti na 2 obroka. ne mora. može se jesti neka vočkica svaka 2 sata. ja kada sam 1.put krenula na dijetu,brljala sam na sve mile moguće načina,ali kilice su išle dolje. curke,kad vam stanu kile padati ne očajavajte jer će otići kasnije odjednom.ja ako sam i u međuvremenu imala krizu da hoću jesti,uvijek sam si popapala nešto između obroka(naravno,ono što sam taj dan imala na meniu). samo polako i hrabro,oborit ćemo mi te kile!
aaaa tako si me utješila sa među obrokom:cerek:idem odma jesti kelja ....:D barem dvi žlice
Pa ne znam ni sama 11dana sam na dijeti i nikako nisam toliko jela
ipak 2 tanjira tjestenine.......:eek: ito u pola jedan....
zato sam umjesto pola sata vozila sat vremena bajs nekako se tjesim
da cu stim se izbalansirati:ne zna:
A joj sutra vocni dan.....to mi najteze pada
Odlucila sam sutra generalno cistiti kuhinju da se okupiram tim
a ne hranom,drzite mi fige:p
ljube28
16.09.2010., 19:54
Pa ne znam ni sama 11dana sam na dijeti i nikako nisam toliko jela
ipak 2 tanjira tjestenine.......:eek: ito u pola jedan....
zato sam umjesto pola sata vozila sat vremena bajs nekako se tjesim
da cu stim se izbalansirati:ne zna:
A joj sutra vocni dan.....to mi najteze pada
Odlucila sam sutra generalno cistiti kuhinju da se okupiram tim
a ne hranom,drzite mi fige:p
ma nije mi jasno...ovo pola jedan :eek:pa zar je to kasno za ručak...:confused:
ja inače pojedem voće ujutro do 9 i ručam oko 13 sati...a večeram u 18 sati...ma mislim nisam neki karakter maloprije sam mojima doma pravila paštetu od tunjevine i najela se fuuuujjjjj grozna sam....mislim da ću se odlučit smanjit unos hrane naravno i ne pohano i frigano i bez večere...pa će to ić polako ali sigurno...i uz redoviti trening 3 puta tjedno sa 2 rolanja mora ići...a naravno i koji puta detoksikacija mjesečevom...i ja zadovoljna!!!:cerek:
Eh kako lipo sama sebe tješim....ali mislim da jedino tako mogu...:top:
Barba Branko
16.09.2010., 22:16
a može li smeđi šećer????:) Prem da mi nije problem piti gorko,al' eto pitam
Smeđi šećer je isto što i bijeli šećer. A što se stevie tiče pregledaj ovaj post.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=414931
sanja0911
16.09.2010., 22:53
heeey!!!
I'm new!!! čitam već danima postove na forum...i svakim danom dobivam sve veći poticaj!! odlučila sam se i ja na UN-ku...i startam od ponedjeljka...imam neke svatove u sub. i goste u ned. pa kad njih rješim...:mig:
Uhh...nadam se da ću imati rezultata...
ugl. visina 175 cm, težina 72 kg, cilj 60 kg!!
I hope so!!
Smeđi šećer je isto što i bijeli šećer. A što se stevie tiče pregledaj ovaj post.
http://www.forum.hr/showthread.php?t=414931
sve je to lijepo i divno, ali kako da ja dodjem do toga u gotovo?
heeey!!!
I'm new!!! čitam već danima postove na forum...i svakim danom dobivam sve veći poticaj!! odlučila sam se i ja na UN-ku...i startam od ponedjeljka...imam neke svatove u sub. i goste u ned. pa kad njih rješim...:mig:
I hope so!!
zasto 60? zar to nije malo previse? ja mislim da ti je 65 idealno?
Barba Branko
16.09.2010., 22:59
sve je to lijepo i divno, ali kako da ja dodjem do toga u gotovo?
Pa jednostavno: Javi se nekom od tipova koji uzgajaju steviu ili odi u prvu ljekarnu!!!:D
hottie_zg
16.09.2010., 23:00
ma nije mi jasno...ovo pola jedan :eek:pa zar je to kasno za ručak...:confused:
ja inače pojedem voće ujutro do 9 i ručam oko 13 sati...a večeram u 18 sati...ma mislim nisam neki karakter maloprije sam mojima doma pravila paštetu od tunjevine i najela se fuuuujjjjj grozna sam....mislim da ću se odlučit smanjit unos hrane naravno i ne pohano i frigano i bez večere...pa će to ić polako ali sigurno...i uz redoviti trening 3 puta tjedno sa 2 rolanja mora ići...a naravno i koji puta detoksikacija mjesečevom...i ja zadovoljna!!!:cerek:
Eh kako lipo sama sebe tješim....ali mislim da jedino tako mogu...:top:
ne smiješ propuštati obroke, to ti je najgore... normalno jedi doručak, ručak i večeru samo se nemoj natrpavati...što se tiče pohanog mesa i ostalog to definitivno ne, jedino pečeno na naglo i kuhano... i to ti je to.. :kava:
e da, i što se tiče ručka u pola jedan to je mislila da je prerano, bar mislim, jer ne bi bilo logično da je prekasno... ja ručak jedem kako kad, ovisno o obavezama...
Barba Branko
16.09.2010., 23:01
heeey!!!
I hope so!!
Tvoja idealna težina je 75 kg. Prema toma nastoj se malo ugojiti!:cerek:
hottie_zg
16.09.2010., 23:04
zasto 60? zar to nije malo previse? ja mislim da ti je 65 idealno?
a to ti isto ovisi o osobi kako izgleda... možda sa 60 ne izgleda mršavo nego taman il kak već želi izgledati... svi smo drukčiji :D
sanja0911
16.09.2010., 23:10
hehe!! 60 bi voljela da bude, ali nikad mi nije uspjelo do kraja...uvijek budem oko 65...iako moram priznati tad si super izgledam...
ehh...da mi je 75kg idealna težina ne bi se osjećala ovako grozno, teško...nikako mi se ne sviđa ovih 72 kg a zamisli kak bi mi grozno tek bilo sa 75kg... osječam se nekako tromo i to mi grozno smeta...jbg...
nadam se da me podržavate i da ću imati vaš "vjetar u leđa" jer će mi to jakoooo trebati kad krenem!!!
a to ti isto ovisi o osobi kako izgleda... možda sa 60 ne izgleda mršavo nego taman il kak već želi izgledati... svi smo drukčiji :D
ma da kuzim ja to, ali izracunaj ITM, ja sam ti ga izracunala, 67kg....svi bi mi voljeli biti mrsavice, al nekome to i ne stoji zar ne? nemaoj nesto krivo shvatit, samo razgovaramoo...
sanja0911
16.09.2010., 23:15
ma da kuzim ja to, ali izracunaj ITM, ja sam ti ga izracunala, 67kg....svi bi mi voljeli biti mrsavice, al nekome to i ne stoji zar ne? nemaoj nesto krivo shvatit, samo razgovaramoo...
ma jasno!!! :)
gle, to je samo ideal kojem težim, ali nikad ne postižem... voljela bi ja 65, jer tad se osjećam najbolje... udebljala sam se u zadnjih 3 mjeseca i sad se baš grozno osjećam...pa sam odlučila krenuti na UN-ku, e sad....kažem cilj bi bio 60, al budemo videli...
ali normalno da moju potporu imas.....ja nikad u zivotu nisam imala zadovoljavajucu tezinu i ovo mi je jedina nada....I'm with you...
sanja0911
16.09.2010., 23:22
ali normalno da moju potporu imas.....ja nikad u zivotu nisam imala zadovoljavajucu tezinu i ovo mi je jedina nada....I'm with you...
hvala!!! :mig: :) i ja sam uz tebe....jer mislim da je ovo super, da se guramo jedni druge....da si pomažemo...jako malo je onih koji su snažnog karaktera više nas ima ovih suprotnih...ali uz podršku nećeš si dozvolit kiksanje....
zajedno do cilja!!!! :top:
Barba Branko
16.09.2010., 23:24
nadam se da me podržavate i da ću imati vaš "vjetar u leđa" jer će mi to jakoooo trebati kad krenem!!!
Ti zaslužuješ dvije po guzi, a ne vjetar u leđa.
Šta želiš izigravati Twiggy?:rolleyes:
hvala!!! :mig: :) i ja sam uz tebe....jer mislim da je ovo super, da se guramo jedni druge....da si pomažemo...jako malo je onih koji su snažnog karaktera više nas ima ovih suprotnih...ali uz podršku nećeš si dozvolit kiksanje....
zajedno do cilja!!!! :top:
da! ali da budem iskrena nekako mi nije tesko pala ova dijeta, opet mogu jest ali samo sam malo sve uvela u red, jedino mi malo tesko pada izmedu rucka i vecere ali to je jer mi faks jos nije poceo pa nemam sta radit....bojala sam se vocnog dana, ali danas mi je bas ok proslo...
sanja0911
16.09.2010., 23:26
Ti zaslužuješ dvije po guzi, a ne vjetar u leđa.
Šta želiš izigravati Twiggy?:rolleyes:
aaaa daj....pa nije tako...ne želim biti mršavica (vješalica) jer mi to uopće nije lijepo.... samo želim izgledati!!!!! ;)
sanja0911
16.09.2010., 23:29
da! ali da budem iskrena nekako mi nije tesko pala ova dijeta, opet mogu jest ali samo sam malo sve uvela u red, jedino mi malo tesko pada izmedu rucka i vecere ali to je jer mi faks jos nije poceo pa nemam sta radit....bojala sam se vocnog dana, ali danas mi je bas ok proslo...
mene je najviše strah kako ću si to sve izorganizirati...radim takav posao da ponekad ni ne stignem jesti.... a i radim tako glupe smjene da uvijek 2 obroka moram na poslu jesti, naći da ću morati razmišljati dosta unaprijed...ahhh...šta ću...moram...jer to želim :)
mene je najviše strah kako ću si to sve izorganizirati...radim takav posao da ponekad ni ne stignem jesti.... a i radim tako glupe smjene da uvijek 2 obroka moram na poslu jesti, naći da ću morati razmišljati dosta unaprijed...ahhh...šta ću...moram...jer to želim :)
voce uvik nosi s sa sobom za dorucak, za rucak nekako obavezno skombiniras, a vecera lako
sanja0911
16.09.2010., 23:48
voce uvik nosi s sa sobom za dorucak, za rucak nekako obavezno skombiniras, a vecera lako
aa morat ću tako...kontam da ću si voće kupiti u ponedjeljak za cijeli tjedan i ostaviti na poslu da s tim nemam brige...a onda ostalo kako uspijem skombinirati... tnx :s
hottie_zg
17.09.2010., 00:43
naravno da razgovaramo, ne brini :D
izračunala sam si ja to i pisalo mi je da mi je naj težina 58 kg, a ja se najbolje osjećam i izgledam sa 53 kg... tak da ja tome niš ne vjerujem... sa 58 nekak zdepasto izgledam a sa 53 sam si ful taman kak bi trebala biti :D
kilo po kilo
17.09.2010., 10:40
Nemoj da te količina zabrinjava...ja sam završila 3-mjesečnu djetu a na količinu sam pazila samo prvi mjesec dana i isto skinula kile...sad je pola mjeseca da nisam na dijeti :)
Nemoj da te količina zabrinjava...ja sam završila 3-mjesečnu djetu a na količinu sam pazila samo prvi mjesec dana i isto skinula kile...sad je pola mjeseca da nisam na dijeti :)
hvala ti draga puno:five:
evo danas mi vocni dan i uzasno mi je:rolleyes:
idem se kucnim poslovima okupirati tako da ne mislim na jelo
svaka ti cast sto si izdrzala 90 dana:s
Ej zenske jel se smiju na voćni dan jesti kiseli krastavci? :D
pa i ja se pitam stalno dali za salatu mogu da jedem kiselinu?
hottie_zg
17.09.2010., 19:18
moje mišljenje je da se mogu kiseli krastavci jesti pošto je to isto povrće.. možete si i papriku prepeći ili kiselu papriku... ja mislim da se može pošto je to povrće :top:
Našla sam!!Smiju se jesti kiseli krastavci na voćni dan!Woohohooooo
PMS me gadno pere i danas sam se jedva prisilila da jedem voće...a ovi krastavci su sad tak dobro sjeli...:cerek:
Barba Branko
17.09.2010., 20:26
Ma daj ljepotice. Okani se ćorava posla! Nabaci dvije kile i sve će biti u redu.:top:
sanja0911
17.09.2010., 20:29
Ma daj ljepotice. Okani se ćorava posla! Nabaci dvije kile i sve će biti u redu.:top:
hvala!!! ;)
prosao moj vocni dan danas mesoooo,niceg se ne najedem ko mesa
pravi sam mesozder.Danas sam se vagala, 13dan mi je ,i imam 63,6kg
a imala sam 67kg cilj mi je 60kg
inace vazem se uvijek posle vocnog dana jker mislim da sam tad najlaksa
dorica505
18.09.2010., 12:53
Hm,moze pitanje?
:)
Kukuruz na vocni dan?Da/Ne?
Please,da,please :rofl:
hottie_zg
18.09.2010., 13:06
Hm,moze pitanje?
možeš, bar sam si ja salatu tak radila s tim... :D
al ak misliš na pečenu ili kuhanu, to ti fkt neam pojma :rofl: :ne zna:
*tamara*
18.09.2010., 13:26
Hm,moze pitanje?
kukuruz je škrob. moj savjet je - ne
kukuruz ti ne ide za vocni dan,nazalost
sto bi ja nesto slatko..........
i to cokoladu .........
kriza......
hottie_zg
18.09.2010., 19:32
a ja danas smijem rebro čok. za kuhanje... mmmmmmm :D
_Spike_
18.09.2010., 20:20
Evo i ja se uključujem u borbu sa suvišnim kilogramima!
Danas mi je 6. dan UN dijete i za sad se malo mučim s tim režimom prehrane....
Nadam se da kasnije postane lakše, pogotovo onaj voćni dan!
Jedini cilj mi je izdržati ta 3 mjeseca, a sad koliko kila ode, ode!
Naravno, što više to bolje!!!!
Drži te mi fige!
hottie_zg
18.09.2010., 20:25
Evo i ja se uključujem u borbu sa suvišnim kilogramima!
Danas mi je 6. dan UN dijete i za sad se malo mučim s tim režimom prehrane....
Nadam se da kasnije postane lakše, pogotovo onaj voćni dan!
Jedini cilj mi je izdržati ta 3 mjeseca, a sad koliko kila ode, ode!
Naravno, što više to bolje!!!!
Drži te mi fige!
sretno!!! :top:
Moze li mi ko reci dali smijem jesti ajvar domaci?
Obozavam ga pa se pitam na dan kada jedemo tjesteninu dali smijem kifle sa ajvarom za rucak
jer ipak je to samo kuhano povrce
hvala
hottie_zg
19.09.2010., 14:26
e cure daj mi recite jel si smijem speči kokice, i ako smijem koji dan bi smjela? pliiiiiiiiiz odgovorite jer me ful zanima!!! thnx :D
*tamara*
19.09.2010., 14:32
e cure daj mi recite jel si smijem speči kokice, i ako smijem koji dan bi smjela? pliiiiiiiiiz odgovorite jer me ful zanima!!! thnx :D
škrob
vanna89
19.09.2010., 15:31
Obozavam ga pa se pitam na dan kada jedemo tjesteninu dali smijem kifle sa ajvarom za rucak
hvala
Smijes pojesti 2-3 velike kasike ajvara :)
Smijes pojesti 2-3 velike kasike ajvara :)
Jupi hvala ti puno spasila si me:cerek:
kilo po kilo
19.09.2010., 20:19
hvala
ja sam ajvar jela i za proteinski i za škrobni dan i to u velikimmm količinama(umjesto salate)
ej cure i dečki, smrala sam 1 kg!!! napokon nakon godina muke 1kg bar!
imam pitanjce...danas sam kuhala domaću juhu i bila je toliko dobra da nisam mogla izdržat da ne pojedem ono na početku ručka s tjesteninom, samo sam pokrila tanjur juhom, predobra je bila. jel to velika greška? popila sam ja i ona 2 dcl iza ručka.
pa nije samo potrudi se, za u buduce, da ne mjesas namjernice
znaci tjesteninu jedi na 3 dan
kad mi sad spomenu juhu,eto ja je skroz danas zaboravila .......
pa nije samo potrudi se, za u buduce, da ne mjesas namjernice
znaci tjesteninu jedi na 3 dan
kad mi sad spomenu juhu,eto ja je skroz danas zaboravila .......
ma to mi je bila najbolja juha koju sam ikad spremila zato nisam mogla odolit...
ma kile ce ipak ici dole......
vidjeces.....
par rezanaca nece imati bog zna kakav uticaj na to....
samo ti nastavi dalje...
hottie_zg
21.09.2010., 20:36
meni kile nikam ne idu... ne miču se s mjesta već 2 tjedna!!!! jel to normalno??? mislim, znam da je ok da tak kile znaju stati, al nekak mi je ovo preduuuuuuuuuugooooooo.... aaaaaaaaaaaa... recite da je ok :mama: :moli:
american muscle
22.09.2010., 07:59
ja sam na djeti 22 dana i do sad sam skinuo 11kg!
doduše imao sam ih 131! a visok sam 178cm!
mogu vam reč da se osjećam ugodno!
na djetu se nisam odlučio zbog izgleda, nego zbog zdravlja i jako sam zadovoljan!
inače po naravi sam jako tvrdoglav i nemam problema sa djetom!
i moram naglasit da kavu uvijek pijem sa malo šečera i mlijeka!
svega skupa morao bi skinuti cca 30 kg!
sad čemo vidjet dali ču uspjet u toj nakani!
na djetu se nisam odlučio zbog izgleda, nego zbog zdravlja i jako sam zadovoljan!
Pa kaj ti jedeš?!Skoro niš onda ak si u 22 dana 11 kila skinuo...
Ja u 15 dana jedva 4 i pol kile... :(
american muscle
22.09.2010., 10:51
normalno po receptima, samo malo obilnije nego šta oni preporučaju:mig:
i više se krečem!
hottie_zg
22.09.2010., 11:33
Pa kaj ti jedeš?!Skoro niš onda ak si u 22 dana 11 kila skinuo...
Ja u 15 dana jedva 4 i pol kile... :(
ja sam mjesec i pol na dijeti i zasad samo 4 kg!!!! i ja se dosta krećem pa opet niš.. a on ja ne znam... da ja jedem obilnije ili da pijem kavu sa šećerom i mlijekom ne bi skinula nego bi dobila 10 kg!!!! :eek: :eek:
uopće mi nije jasna njegova prehrana al ok... hmmmmmmm
evo, meni samo 4 kg otišle a svega se pridržavam (osim kaj sam imala par manjih grijeha)... i kile mi još stoje već 2 tjedna, ne miču se s mjesta... ludaaaaaaaaaa sam !!!!!:( :( :ne zna:
american muscle
22.09.2010., 13:17
ali za razliku od vas, ja sam imao 131kg.
mojih 11 je kao tvojih 4:mig:
ali za razliku od vas, ja sam imao 131kg.
mojih 11 je kao tvojih 4:mig:
bravo! čestitam...
svaka ti cast,bravo:D
ja sam za 17 dana skinula 4 kg jos 3 i uspjela sam
xx..viva..xx
25.09.2010., 17:15
Curke pridruzujem se:D
Nakon pomnog prebiranja po netu i trazenja, uvidjeh da bi ovo moglo upaliti:)
Inace curka koja radi sa mnom mi ju je isto savjetovala posto je bila i stvarno je izgubila puno kilica i sad izgleda ko Heidi Klum :zubo:
Bijah prije ljeta na Dukanu, nisam bas izdrzala do kraja :tuzni:
Sad sam ustrajna pogotovo sto za mj dana imam jednu svadbu pa dotad da makar skinem 5-6 kg bilo bi dobro mislite da mogu? :p
A onda svadba malo grijeha :rofl: pa opet ispocetka.
nego citam vas tu malo...pa me zanima...kad je proteinski dan isto se smije povrce??I na UH dan??Ili kak??
Isto me zanima...tunjevina+kukuruz dal to mogu kad je UH ili ne moram svako posebno?Mislim na tunu u salamuri of skroz ;)
I vocni dan...grozde koje obozavam, kolko je pozeljno s obzirom da je dosta slatko sad mu je sezona?
I da...startam u ponedjeljak, drz'te fige i naravno tipkamo se...podrzavamo se....super ste mi :cerek:
poklisarka
27.09.2010., 10:18
Lijepi pozdrav svima..
nisam nikada sudjelovala na forumima, pa imam osjećaj kao da sam se pridružila sekti:), ili nekom klubu protiv ovisnosti...
ali valjda je to tako dok se ne priviknem, jer treba reći naglas ipak, da sam danas i ja krenula na un dijetu; 32 godine, 165 visoka, 73 kile, cilj 65 kila,
uh kako grozno izgleda u ovim brojkama:)
cijeli nesklad hormona je u meni, od hormonalnog poremećaja, kortizola, štitnjača, sve je to uznemireno...pa valjda kilaža i ne čudi, ali ne bi mi to smjelo biti opravdanje...
idemo korak po korak, pa ću se valjda za koji dan(ili mjesec) i ja moći pohvaliti kao i vi ovdje, kojim kilom dole.
U svako slučaju mislim da je puno lakše ovako, nego samostalno..
eto...valjda će mi se netko i javiti:)
NanaDeni
27.09.2010., 11:50
ljuudii gdje ste :ne zna:
hladno mi je i papala bih :(
dajte, neka netko dođe sada
hottie_zg
27.09.2010., 17:03
aaaaaaa curke, totalno sam happy!!!!!! :cerek:
sad nakon 2 i pol tjedna kak su mi kile stajale na mjestu, neki dan se važem i vidim kako sam izgubila još 2 kg :D
jeeeeeeeee!!!! i probala sam si traperice od prošle godine i stanem u njih!!! uffffffffff, mojoj sreći nema kraja :rofl::rofl:
još bar 7 kg bi bilo poželjno, al ak ne ide, onda jbg, bum poslije nekak... :D
za sada sam skinula 7 kg...
jooooj, sutra mi je vodeni dan, samo na vodi moram živjeti...
ah, kaj se može, bum i to preživjela:mig:
nove curke dobrodošle i sretno vam bilo, držite se!!! :top::top:
hottie_zg
28.09.2010., 18:38
Curke pridruzujem se:D
Nakon pomnog prebiranja po netu i trazenja, uvidjeh da bi ovo moglo upaliti:)
Inace curka koja radi sa mnom mi ju je isto savjetovala posto je bila i stvarno je izgubila puno kilica i sad izgleda ko Heidi Klum :zubo:
Bijah prije ljeta na Dukanu, nisam bas izdrzala do kraja :tuzni:
Sad sam ustrajna pogotovo sto za mj dana imam jednu svadbu pa dotad da makar skinem 5-6 kg bilo bi dobro mislite da mogu? :p
A onda svadba malo grijeha :rofl: pa opet ispocetka.
nego citam vas tu malo...pa me zanima...kad je proteinski dan isto se smije povrce??I na UH dan??Ili kak??
Isto me zanima...tunjevina+kukuruz dal to mogu kad je UH ili ne moram svako posebno?Mislim na tunu u salamuri of skroz ;)
I vocni dan...grozde koje obozavam, kolko je pozeljno s obzirom da je dosta slatko sad mu je sezona?
I da...startam u ponedjeljak, drz'te fige i naravno tipkamo se...podrzavamo se....super ste mi :cerek:
svaki dan možeš povrće jesti... to je normalno... salatice i razne gluposti :D
za tunjevinu ti stvarno :ne zna:
sretno!!!
lo-li-ta
01.10.2010., 08:40
ja sam mjesec i pol na dijeti i zasad samo 4 kg!!!! i ja se dosta krećem pa opet niš.. a on ja ne znam... da ja jedem obilnije ili da pijem kavu sa šećerom i mlijekom ne bi skinula nego bi dobila 10 kg!!!! :eek: :eek:
uopće mi nije jasna njegova prehrana al ok... hmmmmmmm
evo, meni samo 4 kg otišle a svega se pridržavam (osim kaj sam imala par manjih grijeha)... i kile mi još stoje već 2 tjedna, ne miču se s mjesta... ludaaaaaaaaaa sam !!!!!:( :( :ne zna:
cuj.stvar ti je da sto osoba ima više kila lakse ih i brže skida, jer recimo neće jedna osoba koja ima 50kg. skinut tih famoznih 11kg u 20dana i onda imat 39kg!!!!!!!!!!!!!!!! :kava:
oke, mjesec dana i 5 kila manje!i zadovoljna sam i nisam :D
kad čitam kolko ljudi gube padnem u depresiju, a onda opet kad vidim kak su mi traperice počele spadati sam :jumping:
u biti se svega držim,jela sam do sad malo veće porcije za ručak, u biti ono najveću dozvoljenu porciju ajmo to tak reći (al to je posljedica stresa od ispita i svega,kad sam nervozna onda sam jako gladna) i malčice sam znala pretjerat sam bademima,lješnjacima i sličnim stvarčicama na voćni dan... ALI evo prošli voćni dan čim su ispiti bili gotovi i meni je odmah bilo lakše ne pretjerati... stres je gadna stvar...
Ćao! Tila sam vas pitat jel itko ima problema sa želudcem, kiselina itd zbog dijete?
hottie_zg
01.10.2010., 11:21
cuj.stvar ti je da sto osoba ima više kila lakse ih i brže skida, jer recimo neće jedna osoba koja ima 50kg. skinut tih famoznih 11kg u 20dana i onda imat 39kg!!!!!!!!!!!!!!!! :kava:
da, očito :rofl:
ali ok, do kraja 10 mj. mi traje dijeta, a evo, zasad 9 kg sam uspjela skinuti...
napokon su krenule kile :D
skroz sam sretna :D
mrvica83
01.10.2010., 11:43
samo da podrzim ovu temu sa najvise postova :mig: ovo je jedna od najboljih dijeta ako se u potpunosti pridrzavate niste ni gladni a prenajedeni ste....ovo pisem jer sam je drzala samo 90 dana i skinula 18 kg ....kupila sam prirucnik u Dubrovniku i u njega ima za svaki dan ideja za spremanje, mogu vam rec da je to odlicno ja sam spremala one recepte naravno sto se meni svidjaju i super je sto moze cijela porodica tako da se hrani uz priloge koje mi na dijeti ne smijemo ...kad se izgura ovih 90 dana ima jos 90 dana odrzavanja i kilogrami su nepovratni.... uz malo ideja naravno kikad necete bit gladni ....dan na UGLJENE HIDRATE MI JE UVJEK BIO ISTI ....300gr zu-za il velika pica sa povrcem a za veceru 2 velika kolaca a to su bili isler i padobranac....to je to .... BUDI TE USPJESNI I DOTRAJNI....:top:
mrvica83
01.10.2010., 11:52
da, očito :rofl:
ali ok, do kraja 10 mj. mi traje dijeta, a evo, zasad 9 kg sam uspjela skinuti...
napokon su krenule kile :D
skroz sam sretna :D
da al sad moras da pazis jos 90 dana na isranu i nikad ti se nece povratiti ti kilogrami....interesuje me jesili se strogo pridrzavala il si malo varala malo samo :)
mrvica83
01.10.2010., 11:55
oke, mjesec dana i 5 kila manje!i zadovoljna sam i nisam :D
kad čitam kolko ljudi gube padnem u depresiju, a onda opet kad vidim kak su mi traperice počele spadati sam :jumping:
u biti se svega držim,jela sam do sad malo veće porcije za ručak, u biti ono najveću dozvoljenu porciju ajmo to tak reći (al to je posljedica stresa od ispita i svega,kad sam nervozna onda sam jako gladna) i malčice sam znala pretjerat sam bademima,lješnjacima i sličnim stvarčicama na voćni dan... ALI evo prošli voćni dan čim su ispiti bili gotovi i meni je odmah bilo lakše ne pretjerati... stres je gadna stvar...
najvise se kila skine na kraj drugog mjesece i treci oko 4,5kg...al je ova dijeta super sto se figura tijela lijepo oblikuje
mrvica83
01.10.2010., 11:57
Ćao! Tila sam vas pitat jel itko ima problema sa želudcem, kiselina itd zbog dijete?
loto garantujem ti da nikakvih zdravstvenih problema neces imati ,,, cak se i raspolozenje dize
NanaDeni
01.10.2010., 11:59
aaaaajjj
opet sam gladna
:cry:
mrvica83
01.10.2010., 12:16
aaaaajjj
opet sam gladna
:cry:
koji ti je dan danas ....
NanaDeni
01.10.2010., 12:27
koji ti je dan danas ....
nemam pojma
brljam :brukica:
danas za ručak imam grah, pa ću se tome prilagoditi
sada sam puna čaja
i ideja što finoga da papam
izazivam samu sebe :(
hottie_zg
01.10.2010., 13:02
da al sad moras da pazis jos 90 dana na isranu i nikad ti se nece povratiti ti kilogrami....interesuje me jesili se strogo pridrzavala il si malo varala malo samo :)
znam to, da, ali hvala kaj podsjećaš :D
nisam se strogo pridržavala, znala sam tu i tamo imati grijeha, ne velikih, ali ono...
kile su mi stale nakon mjesec i pol dijete i tako su stajale na mjestu skoro 3 tjedna!!! :eek:
već sam luda bila, ali eto, sad su kile napokon krenule i nadam se da ću bar još nekih 6 kg skinuti za ovih mjesec dana kaj mi je ostalo :cerek:
loto garantujem ti da nikakvih zdravstvenih problema neces imati ,,, cak se i raspolozenje dize
ma ne brigam se radi zdravlja, meni je inače želudac katastrofa nego me u zadnjih par dana baš kiselina ubija!
kilo po kilo
01.10.2010., 19:45
Evo samo da vam dam malo podrške cure i dečki...Meni je ravno mjesec dana od prestanka djete,pridržavam se ujutro voća (još dva mjeseca),ručam što hoću i koliko hoču poslije ručka uvik pojedem slatko,a večeram jogurt,dva i neko voće (samo kruh ne jedem nikako) i s ponosom kažem da je ovaj mjesec ošlo još jedno kilo doli :s:s:s:s:s:s
mrvica83
01.10.2010., 23:02
hottie_zg
pretpostavila sam cim si toliko smrsala ...al sve se prasta ....samo napred
:top:
najvise se kila skine na kraj drugog mjesece i treci oko 4,5kg...al je ova dijeta super sto se figura tijela lijepo oblikuje
je je sve ja to znam (bila sam ja na un-ki pred 3 godine) samo sam jako nestrpljiva :D
Barba Branko
02.10.2010., 21:19
ma ne brigam se radi zdravlja, meni je inače želudac katastrofa nego me u zadnjih par dana baš kiselina ubija!
U ljekarni kupi Bsenpulver Dr.Auer
Bronze Barbie
03.10.2010., 19:16
Hej cure...evo i ja se pridruzujem. Bila sam na ovoj dijeti prije 3god i skinula 14kg...naravno to se sve vratilo jer kasnije nisam pazila pa sam se napokon odlucila opet zapoceti. Nego,da vas pitam,jel se smije za vocni dan povrce jesti? Kad sam onda bila samo sam voce jela,a nisam bas neki fan voca.. :o/
hottie_zg
03.10.2010., 23:28
Hej cure...evo i ja se pridruzujem. Bila sam na ovoj dijeti prije 3god i skinula 14kg...naravno to se sve vratilo jer kasnije nisam pazila pa sam se napokon odlucila opet zapoceti. Nego,da vas pitam,jel se smije za vocni dan povrce jesti? Kad sam onda bila samo sam voce jela,a nisam bas neki fan voca.. :o/
na voćni dan smiješ jesti voće, povrće, suho voće i sjemenke...
mrvica83
04.10.2010., 22:18
potrazi na kioske ovaj prirucnik i rijeseno je sve a nije ni skup...svima bi preporucila
http://zena.hr/clanak/dijete/predstavljamo_autorice_90-dnevne_dijete_trenutno_najpopularnije_dijete_u_hrv atskoj/174
Lalena Lola
05.10.2010., 10:56
Od ponedjeljka krećem! Samo me zanima, što ako negdje (bubam) 34 dana ja se izvažem i vidim da sam postigla zacrtanu kilažu? Što da radim idućih 60-ak dana? Potpuno isti režim prehrane ili ....:confused:
mrvica83
05.10.2010., 16:04
Od ponedjeljka krećem! Samo me zanima, što ako negdje (bubam) 34 dana ja se izvažem i vidim da sam postigla zacrtanu kilažu? Što da radim idućih 60-ak dana? Potpuno isti režim prehrane ili ....:confused:
onda uzmes drugi dio prirucnika i potome se hranis da ti se kilaza nebi povratila najbitnije je dorucak da ostane isti i da sto manje mijesas namjernice kao sto je u dijeti
Na ugljikohidratni dan, jel se smije jesti sir na pizzi?
Jao jao sutra tj. danad vodeni dan!drž'te fige :rolleyes:
mikica_zg
08.10.2010., 12:39
Pozdrav svima....eto, nakon nekoliko mjeseci pokušavanja da smršavim izbjegavajući večeru i slatko, što je naravno završilo bez ikakvih rezultata, odlučila sam se na ovu dijetu.
Zanima me koje se sve voće može jesti svaki dan za doručak? Pretpostavljam da banane ne dolaze u obzir :)
Hvala
Svima sretno sa skidanjem kila.....ja startam u ponedjeljak:top:
charlizeos
08.10.2010., 16:31
banane se ne preporučuju, ali se mogu jesti
sir se ne smije jesti na pizzi, ali sam ga jela i opet mršavila
taralady
09.10.2010., 13:29
e,pa ovako...u zadnje 2 godine rodila sam 2 djece i tako nakupila 20kg viška. i što da vam kažem,sve mi je napor,znojim se nakon 10 stepenica..totalna katastrofa.krečem od ponedeljka na un i držite mi fige, a svima koji su izdržali stvarno svaka čast
taralady
11.10.2010., 12:28
ejj....evo tog ponedjeljka i kao što rekoh od danas flaster na usta--20 kila dole inače sve u k...držte mi fige,nadam se da ovaj put neću odustati,jer sam stvarno ogromna,bar sebi tako izgledam..drugi šute,valjda misle-pa ima ona doma ogledalo,sa 60kg sam došla na 80...katastrofa:flop:uglavnom čestitke svima koji su uspjeli skinuti kile,nadam se da ću se uskoro i ja pridružiti vama:top:
A ja od sutra na UN-ci...:mig:
youngfashionista0038
12.10.2010., 23:19
Aruena,jesmo li mi bile jos davno davno skupa na dijeti ovdje???Trebala bi i ja..Usvinjila sam se otkad sam dosla s puta,samo sam jela kroasane,kanapeice,uzivala u vinu,vecerama kasnim..i sad mi se sve vidi :( ..a da krenemo skupa,sutra??mene u zadnje vrijeme karakter zeza; inace kad nesto odlucim - to je to..ali u zadnja 2 navrata s ovom UN-kom,krenem,pa odustanem..pa se gadim sama sebi..al krajnje mi je vrijeme...ok ,onda sutra :
UJUTRO čaj od kamilice,mandarine...za rucak cu vjerojatno biti na faxu pa cu maznuti samo sendvic od mozarelle i povrca...a za veceru svjezi sir posni...ako ima jos itko kakvih prijedloga,,nek doda ;) ;) keep up the good work...
O young...:grli:
Bas mi je drago sto vidim nekog od stare ekipe...
Znaci,od sutra smo skupa na dijeti.:)
Sa srecom...:mig:
Nikdje nikog? :ne zna:
Uglavnom,ja danas doruckovala tri (male) mandarine,rucala juhu,sendvic sa sirom i salatu,a vecerat cu jogurt i dvopek.
youngfashionista0038
13.10.2010., 18:12
heyy super,bas mi je drago !! ;) i sjecam se nesto da si u nasoj zadnjoj turi dijete ti dosla do cilja i lijepo skinula kilice..meni je danas meni kako sam napisala,,ide mi zasad dobro ..na proteinima sam ja rijetko gladna!ufff danas mi je i mama lijepo rekla da sam se zbuckala,,,uzasss...:( sva sam si odvratna..hahah..
*tamara*
13.10.2010., 21:08
hahahaha jok nema - eto i mene stare :D pozdrav aureni i young ;) ja startam od sutra. jedina mi je muka što sam se tek vratila iz srbije pa sam naviknuta na rakijice *shame*
Hej,okuplja se stara ekipa...:)
Sad ce nam bit lakse skupa.
Ja sam danas mijesala proteine :mig:,ali tako sam i ranije,pa sam smrsala...
Sutra je ricet na meniju.
EVo, i ja jučer počela. Imam 65 kila i visoka sam 167 cm,znači trebam skinuti 10 kila najmanje.uglavnom,jučer su se jela jaja -.- već mi ih je dosta,sad čekam ručak - riža :mig:
Dorucak: 3 mandarine
Uzina: banana (znam,nije trebalo,ali bila sam gladna za krepat :mig:)
Rucak: 2 tanjura riceta i 2 kriske kruha :mig:
Vecera: mislim da cu samo 2-3 dvopekica.
*tamara*
14.10.2010., 16:21
Dorucak: 3 mandarine
Uzina: banana (znam,nije trebalo,ali bila sam gladna za krepat :mig:)
Rucak: 2 tanjura riceta i 2 kriske kruha :mig:
Vecera: mislim da cu samo 2-3 dvopekica.
ja se nekako mislim da je bolje imati slabašnu užinu plus minimalnu večeru oko 6 nego se pretrpavati navečer :ne zna: mislim tako probati ovaj put
Gaviota
14.10.2010., 16:29
ja evo već sto puta krenula na dijetu.
nikako da to i potraje. izdržim katkad i do ručka, strašno nešto. užasno sam slaba. doma sam na dijei i onda muž ruča, a ja snjim još jednom (s obzirom da on radi , a ja sam na porodiljskom), ak i izdržim do večere onda večeram s njima jer mi sve prefino miriše i šta volim i šta ne volim(a toga je malo).
ja stvarno trebam pomoć. inaće nisam slab karakter ali kad je hrana u pitanju ne mogu joj se oduprijeti.
ja sam ovisnica o hrani!!!
dajte me malo ohrabrite i krećem od sutra. tj. krećem od sada, dakle nema večere ili možda nešto lagaaaaano!!!
pomagajte žene, molim vas!!!
ja evo već sto puta krenula na dijetu.
nikako da to i potraje. izdržim katkad i do ručka, strašno nešto. užasno sam slaba. doma sam na dijei i onda muž ruča, a ja snjim još jednom (s obzirom da on radi , a ja sam na porodiljskom), ak i izdržim do večere onda večeram s njima jer mi sve prefino miriše i šta volim i šta ne volim(a toga je malo).
ja stvarno trebam pomoć. inaće nisam slab karakter ali kad je hrana u pitanju ne mogu joj se oduprijeti.
ja sam ovisnica o hrani!!!
dajte me malo ohrabrite i krećem od sutra. tj. krećem od sada, dakle nema večere ili možda nešto lagaaaaano!!!
pomagajte žene, molim vas!!!
Samo polako i strpljivo,draga.:)
Pokusaj se (okvirno) drzat Un-ke,jedi vece porcije za pocetak dok se ne naviknes.
I to je nesto.
Nisam ni ja disciplinirana bila,ali sam ipak lijepo smrsavila prije 2 godine.:mig:
ja se nekako mislim da je bolje imati slabašnu užinu plus minimalnu večeru oko 6 nego se pretrpavati navečer :ne zna: mislim tako probati ovaj put
I ja.
Koma mi je bez dorucka.
youngfashionista0038
15.10.2010., 16:10
moj omiljeni dan - UH...rucak : spagete s sampinjonima,tikvicama,porilukom...mmm...i cherry rajcice....Vecera: torta od sumskog voca i kreme od mascarponea s piskotama...mljacccc...jos koja 2 sata do vecere ...mmm..i u 8 teretanica....kako se ostali drze??meni je zasad suuuuper,ali strah me sutrasnjeg dana i kruljenja u zelucu...i one praznine,uf..
*tamara*
15.10.2010., 19:57
ja danas krenila. dorucak: 3 mandarine rucak: 1 leso oslic, pola fete kukuruznog kruha plus salica povrtne juhe iz kocke, vecera: jogurt
inace, moj glavi probelm kod svih dijeta je sto izdrzim po mjesec dana, odnosno dok ne skinem kojih 5,6 kg. nakon toga budem presretna i pocnem se "nagrađivati", i onda naravno vratim sve te kile natrag. ovaj put imam dovoljno jak motiv- naime, zelim se osisati na kratko, a moja je teorija da kratka kosa ne stoji debelim ljudima- koji imaju okruglu glavu ko sto ja imam :D eto.
Oh,danas je bila gozba...:cerek:
Dorucak: komad cokoladne torte i par keksica
Rucak: Vege pica (veca :mig:)
Vecera: nekoliko mandarina
Ja cu pokusat sa vocem za veceru,jer ujutro bez konkretnog dorucka,maltene,ujedam od gladi...:mig:
Oh,sutra vocko...:(
Mislim da cu jednu ili dvije banane i ostalo mandarine.
Pozdrav cure!
charlizeos
16.10.2010., 10:19
evo i ja sam već skoro dva tjedna na dijeti, danas opet voćni, na sreću ima nas više danas s voćnim, ali se ja baš ne pridržavam svega doslovno, tj. jedem malo više od dozvoljenog jer ne želim naglo smršaviti kako sam prije 3 god. pa nisam baš najbolje izgledala, uglavnom zasad sam zadovoljna, otišla je 1 kg, možda malo više, ali vaga mi nije baš točna, tako da nisam sigurna
danas jedem jabuke, svježe i pečene sa orasima, špice, grožđice ili suhe šljive, neko kuhano povrće ili juhu od rajčice, to obično navečer jer baš budem jako gladna
drago mi je da nas je malo više, nadam se da će nam se još netko pridružiti
Leia Atwood
16.10.2010., 11:18
Oh,danas je bila gozba...:cerek:
Dorucak: komad cokoladne torte i par keksica
Rucak: Vege pica (veca :mig:)
Vecera: nekoliko mandarina
Ja cu pokusat sa vocem za veceru,jer ujutro bez konkretnog dorucka,maltene,ujedam od gladi...:mig:
Oh,sutra vocko...:(
Mislim da cu jednu ili dvije banane i ostalo mandarine.
Pozdrav cure!
možda griješiš s tim doručkom, jer zasigurno postoji razlog zašto se doručkuje samo voće.
Leia Atwood
16.10.2010., 11:20
Pozdrav!
Ja sam nova ovdje, također nova i sa dijetom.
Već treći tjedan sam na dijeti i osjećam se u redu. Nije da ne mogu reći da ne primjetim razliku po sebi, ali isto tako nije da je neka prevelika.
Dijeta mi traje točno do Božića i veselim se maminim kolačima i božićnim delicijama :)
Što vi ostali kažete? Ima li učinka za sada?
Evo, meni danas isto voćni dan (jučer sam malo pogriješila s alkoholom :rofl: ), i zasad sam smršavila 2 kile (tek mi je 4. dan :D). Uglavnom, osjećam se super, nisam uopće gladna. Danas za ručak pečem banane na maslacu. :D
*tamara*
16.10.2010., 14:24
možda griješiš s tim doručkom, jer zasigurno postoji razlog zašto se doručkuje samo voće.
ja čak mislim da ne griješi puno. mislim da će joj se ovako kile sporije vraćati nastavi li ne večerati. ja se ipak za doručak držim voća (i kad sam na un-u i kad nisam, to mi je nekakva navika), ali kada radim onda si oko 10 uvedem i međuobrok (jogurt ili šaka lješnjka ili voćni jogurt....ovisno o danu) a večera mi bude ista takva.
Ne znam.:ne zna:
Ali meni je tako lakse; svakako cu javiti kako ide.
Danas sam na vocnom.
Dorucak: mandarine i 1 banana
Rucak: vocna salata:jabuka,kruska,ananas,mandarina,bijelo grozdje,sve nasjeckano i preliveno kompotom iz konzerve ananasa,zacinjeno cimetom i mljevenim bademima.
Ja se potrudila da si spremim gala vocni rucak.:D :rofl:
Vecera: Bogme,salatu od pomidora i kukumara.:mig:
P.S.Jedva cekam jutro.Mislim da cu neko meso sa rostilja,a mozda narucim i cevape sa lukom u lepinji. :Slin::Slin::klopa::klopa:
Evo, meni danas isto voćni dan (jučer sam malo pogriješila s alkoholom :rofl: ), i zasad sam smršavila 2 kile (tek mi je 4. dan :D). Uglavnom, osjećam se super, nisam uopće gladna. Danas za ručak pečem banane na maslacu. :D
Bravo!
Baj d vej, Zar smijes peci banane na maslacu za vocni? :blabla:
*tamara*
16.10.2010., 16:51
škrob
doručak- jedna mandarina (nije ih bilo više)
ručak- pire bez mlijeka, umak s rajčicom kukuruzom i grahom, pečeni patlidžan i pečeni poriluk
večera- biti će pečeni patlidžan
charlizeos
16.10.2010., 17:22
moj voćni se ipak pretvorio u UH, jer sam pekla pizzu i nisam mogla odolikti, a sad moram još sinu kiflice peći pa znam da ću zastraniti
sad sam odlučila da voćni dan neću imati vikendom, jer to jednostavno ne mogu izdržati, uglavnom sam vikendom kući, pogotovo preko zime i znam da će mi biti teško, jednostavno ću okretati dane kako mi odgovara, ali da voćni ne bude za vikend, recimo sutra počinjem novi ciklus, a iduću nedjelju kad mi treba biti voćni bit će meso, a u ponedjeljak voće, tako mi je lakše za izdržati
javim kako bude
youngfashionista0038
16.10.2010., 20:46
JA DANAS,NA VOCNI,REPORTIRAM JEDAN VELII ZBLJUV!!!!! sve sam zeznula,sve...ocaj zivi.......sutra otpocetka....:( :( uzasno sam tuzna..:cry::facepalm:
charlizeos
16.10.2010., 21:17
nisi jedina, tješi se, pojela sam bar 10 kiflica, što slanih što slatkih, nisam se vozila na biciklu jer je padala kiša, sve gore od goreg
sutra mesni, nadam se bez kolača
mujsapujsa
16.10.2010., 21:22
Vidim par starih koka se pojavilo :w
prikupljam motivaciju pa eto možda i mene
trebalo bi nekih 4-5 kilica odbacit sa sebe
Leia Atwood
16.10.2010., 21:27
ja sam uspjela preživjet voćni :)
puno tekućine, posla i uopće se ne misli na hranu
Barba Branko
16.10.2010., 21:33
Ajde Mujsa, uzmi koraljni kalscij i netreba ti nikakova dijeta. :mig:
Pročitaj knjigu "Kalcificirajte ili umrite"
Bok, pratim vas već dulje vrijeme jer sam i ja na UNki već jedno 45 dana. Ali, rezultati su mi užasno slabi! Skinula sam tek 4-5 kg, s time da se stvarno držim dijete (koji put preskočim doručak i nisam imala voćni dan) i redovno vježbam! Ima tko kakvu riječ utjehe za mene jer ovo je užasno demotivirajuće... i samo da napomenem, imam dosta kila za skinuti!:ne zna:
JA DANAS,NA VOCNI,REPORTIRAM JEDAN VELII ZBLJUV!!!!! sve sam zeznula,sve...ocaj zivi.......sutra otpocetka....:( :( uzasno sam tuzna..:cry::facepalm:
I ja. :mig:
Subota.Klinci i muz svasta lijepo jedu,tak da nisam (samo danas :D :rofl:) izdrzala.
Ali,idemo dalje.
:grli:
mujsapujsa
17.10.2010., 00:52
Ajde Mujsa, uzmi koraljni kalscij i netreba ti nikakova dijeta. :mig:
Pročitaj knjigu "Kalcificirajte ili umrite"
To čita moj najdraži pa me jebucka s tim
a kako je s tvojom težinom jer mi se čini da si posustao sa onim svojim režimom
btw.pozdrav
*tamara*
17.10.2010., 17:06
I ja. :mig:
Subota.Klinci i muz svasta lijepo jedu,tak da nisam (samo danas :D :rofl:) izdrzala.
Ali,idemo dalje.
i ja :rolleyes:
Bravo!
Baj d vej, Zar smijes peci banane na maslacu za vocni? :blabla:
Hvala. :)
Taj sam recept našla baš u kuharici UN dijete. Stvar je u tome da stavim malo maslaca tek toliko da se banane ne zalijepe za tavu, i onda ih samo malo popečem na tavi. I super je, jer su tople pa imaš osjećaj da si pojeo nešto konkretno
Ja sam jučer zeznula s alkoholom i frendovom tortom za rođendan. :( Danas:
Doručak: jabuka
Ručak: Zdjelica jogurta, kruh, zelena salata i na kraju malo juhe
Večera: Čaša mlijeka i šnita sira :rolleyes:
Danas nisam bila losa.:mig:
Dorucak: cevapi sa lukom u lepinji.:cerek:
(Samo sam nakon njih popila na litre vode.:()
Rucak: juha,pileci fileti i grcka salata.
Vecera: Mandarine,ofkors.:mig:
Za divno cudo sam sita.:o
i ja :rolleyes:
Gadan je taj vocni vikendom.:mig:
Barba Branko
17.10.2010., 22:00
To čita moj najdraži pa me jebucka s tim
a kako je s tvojom težinom jer mi se čini da si posustao sa onim svojim režimom
btw.pozdrav
Kada sam završio "Post Novogodišnju dijetu" 3. ožujka o.g. imao sam 93 kg. Dakle minus 4,7 kg. u nekih pedesetak dana. Jutros je vaga pokazala 92,7 kg. Bez ikakove dijete.
U toj knjizi se taj fenomen objašnjava pravljenjem sapuna: Maskoće + alkalodi (soda kaustika) ili koraljni kalcij = netopivi odpad, koji se izlučuje iz organizma. It makes sense! Vjerujem.
Lijepi pozdrav i tebi!:)
youngfashionista0038
17.10.2010., 22:56
mujsaaa :cerek: ..imamo isti cilj...;)
hottie_zg
18.10.2010., 11:59
Bok, pratim vas već dulje vrijeme jer sam i ja na UNki već jedno 45 dana. Ali, rezultati su mi užasno slabi! Skinula sam tek 4-5 kg, s time da se stvarno držim dijete (koji put preskočim doručak i nisam imala voćni dan) i redovno vježbam! Ima tko kakvu riječ utjehe za mene jer ovo je užasno demotivirajuće... i samo da napomenem, imam dosta kila za skinuti!:ne zna:
hej!!! ma ne brini se zbog kila... ja sam idući tjedan u subotu gotova sa dijetom a skinula sam 8-9 kg... trebam još najmanje 10. ne brini se uopće. to je normalno... meni su kile stajale skoro mjesec dana, nisu se s mjesta micale, i onda je krenulo :D
ja namjeravam opet držati ovu dijetu... curke, recite mi, kolko se otprilike treba pauzirati? ne da mi se čekati ona 3 mj. koliko je preporučeno... a meni je ova dijeta super, i prehrana i sve, čak i voćni dan, ful sam se navikla na to :D
danas mi je voćni i ujutro sam pojela jabuku, za ručak i večeru imam sataraš, a ovako između znam pojesti koštice bundeve :D
super mi je !!! pozz svima :top:
Evo i mene pokunjeno natrag :rolleyes:, počinjem od sutra po 147r20303024 puta, do sad je sve bilo bezuspješno, karakter=0 bodova.
Imam puno za skinuti i ne, zato mi nejde ništa lakše od onih koji nemaju baš tak puno.
Uglavnom, za sutra sam pripremila za ujutro dvije jabuke, ručak salata od kuhanih jaja i komadić raženog kruha, za večeru opet isto, ali manje i bez kruha. Ne volim baš jaja, ali ako trebam birati između njih i mesa....
A i jednostavno mi je za složiti s obzirom da sve trebam nositi na posao. To mi je jedino muka kod ove dijete.
O, kako bi sretna bila da skinem bar 1o kg (za početak) :D
Barba Branko
18.10.2010., 22:16
Evo i mene pokunjeno natrag :rolleyes:, počinjem od sutra po 147r20303024 puta, do sad je sve bilo bezuspješno, karakter=0 bodova.
Imam puno za skinuti i ne, zato mi nejde ništa lakše od onih koji nemaju baš tak puno.
Uglavnom, za sutra sam pripremila za ujutro dvije jabuke, ručak salata od kuhanih jaja i komadić raženog kruha, za večeru opet isto, ali manje i bez kruha. Ne volim baš jaja, ali ako trebam birati između njih i mesa....
A i jednostavno mi je za složiti s obzirom da sve trebam nositi na posao. To mi je jedino muka kod ove dijete.
O, kako bi sretna bila da skinem bar 1o kg (za početak) :D
Za početak kupi i pročitaj knjigu "Alkalizirajte ili umrite". Pročitaj šta sam jučer napisao Mujsi. :)
Čitaj malo stvari! Ne možeš tako s' neba pa u rebra. Idemo na jaja! Svašta!!!
Za početak kupi i pročitaj knjigu "Alkalizirajte ili umrite". Pročitaj šta sam jučer napisao Mujsi. :)
Čitaj malo stvari! Ne možeš tako s' neba pa u rebra. Idemo na jaja! Svašta!!!
Pročitala sam knjigu Un dijeta, dapače, imam je doma, mi smo na UN dijeta temi, tak da uopće ne mislim na nikakvo "s neba pa u rebra".
Ili se ova tema zove "Alkalizirajte ili umrite"? Oprosti, al ovo je bio nepotreban komentar :kava:
Barba Branko
19.10.2010., 22:55
Ipak alkaliziranje ima veze sa dijetom. Provjeri. Nije UNka, ali je efikasna.
NanaDeni
20.10.2010., 08:59
dobar dan :lux:
ima li ikoga?
Ili nitko nije u krizi, posustao?
jooj
Leia Atwood
20.10.2010., 09:12
ja čak mislim da ne griješi puno. mislim da će joj se ovako kile sporije vraćati nastavi li ne večerati. ja se ipak za doručak držim voća (i kad sam na un-u i kad nisam, to mi je nekakva navika), ali kada radim onda si oko 10 uvedem i međuobrok (jogurt ili šaka lješnjka ili voćni jogurt....ovisno o danu) a večera mi bude ista takva.
Onda očito ni jedna od vas nije upućena dobro u ovu dijetu. Pročitajte knjigu Un dijeta, tamo točno piše zašto se ne doručkuje.
"Ciklus čišćenja traje od četiri ujutro do podne. Tada jedemo minimalnu količinu hrane (uglavnom voće), ali što češće pijevo vodu, čaj, niskokalorične napitke (za vrijeme dijete doručkujemo samo voće)"
- iz knjige Un dijeta
Tako da, proučite malo cikluse prehrane, neka vam savjetnik bude ta knjiga, a ne što netko kaže na forumu ili još gore, na svoju ruku. Sigurno će tada i rezultati biti bolji :)
youngfashionista0038
20.10.2010., 09:50
danas,UH...pojela 2 mandarine...sad kuham kamilicu...nemam pojma sto cu za rucak,valjda palentu s zeljem :ne zna: ...veselim se teretanici...:cerek:
A meni danas opet vocni...:(
youngfashionista0038
20.10.2010., 13:30
A meni danas opet vocni...:(
jojjksic,najgori dan :eek: ...drzim fige da izdrzis...sutra ces se vec osjecati ljepse...joj a meni je sutra :rolleyes:
jojjksic,najgori dan :eek: ...drzim fige da izdrzis...sutra ces se vec osjecati ljepse...joj a meni je sutra :rolleyes:
Oh,nekako sam izdrzala...:( uz pomoc salate od kupusa i maaalkice maslinova ulja.:mig:
mikica_zg
21.10.2010., 16:15
Evo da vam se i ja pridružim...jučer sam počela sa UN dijetom, i nadam se da će mi svaki dan biti relativno podnošljiv kao i dosadašnji. Cilj mi je za poečtak skinuti 10 kg...to moram skinuti u razdoblju od 4 mjeseca....jer se tada vraćam na posao nakon porodiljnog, a ostalo mi je tih 10 kila i ne mogu obući apsolutno ništa.
Nadalje, trebala bi ja skinuti još kila.....ali o tom po tom.....podršku dajem svima koji ste na dijeti, a također molim da i vi mene podržite:top:
Tipkamo se:)
hottie_zg
22.10.2010., 00:08
još 8 dana i gotova sam s UN-kom :D
izgubila sam 10 kg!!!! :jumping: :zivili:
cure, pozdravljam vas i uživajte!!! :W
još 8 dana i gotova sam s UN-kom :D
izgubila sam 10 kg!!!! :jumping: :zivili:
cure, pozdravljam vas i uživajte!!! :W
Bravo!
Ja danas bila na proteinskom.
Lijepo se castila piletinom i povrcem na grilu.:cerek:
hottie_zg
22.10.2010., 19:01
:D
meni je danas voćni... nisam previše ni jela... nemam baš neki apetit danas...
sutra piletina, mmmmmmljac :D
Izvukla ricet iz zamrzivaca (od proslog puta :D) i sasvim se lijepo pocastila.
Sutra cu tortilje sa grilanim povrcem...:cerek:
I tortu od marcipana...:cerek:
mikica_zg
22.10.2010., 23:34
Imam jedno pitanje...smije li se na ugljikohidratni dan za ručak uz tijesto jesti salata? I šta se može jesti u zamjenu za kolače? Neka slatka peciva?
Danas mi je bio UH dan, pojela sam jedan kolač i to me uništilo....ko da sam ubacila u sebe 10 kila nečega....radije bi jela neko pecivo umjesto kolača.
Imam jedno pitanje...smije li se na ugljikohidratni dan za ručak uz tijesto jesti salata? I šta se može jesti u zamjenu za kolače? Neka slatka peciva?
Danas mi je bio UH dan, pojela sam jedan kolač i to me uništilo....ko da sam ubacila u sebe 10 kila nečega....radije bi jela neko pecivo umjesto kolača.
Moze.
I salata i pecivo.
Evo ja na pola puta: taman pred božić završavam :cerek:
Već sam bila u blagoj depresiji jer 3 i pol tjedna nema pomaka a kad ono danas: UŠLA SAM U TRAPERICE KOJE SAM NOSILA PRIJE BOLNICE(a.k.a. debljanja) weeeeeee!!! Tak sam si super sad! :D još jedno 7 kila i stanem u svoje omilene traperice!!!!!!!! Jedva čekam!
Ovo s hlačama je takav confidence boost da je to nevjerojatno!!!!!:cerek::jumping:
sutra voće :(
hottie_zg
23.10.2010., 16:56
možeš i sladoled navečer!!!!!!!!!
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.