PDA

View Full Version : UN dijeta

stranice : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 [35] 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122 123 124 125 126 127 128 129 130 131 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 145 146 147 148 149 150 151 152 153 154 155 156 157 158 159 160 161 162 163 164 165 166 167 168 169 170 171 172 173 174 175 176 177 178 179 180 181 182 183 184 185 186 187 188 189 190 191

Orca26
12.02.2007., 16:04
jeli to ono sto na TV-u reklamiraju kao: Kaktus dijeta? (full mi je smijesna ta reklama, zamisljam kako iglice kaktusa bodljama rasplinjuju masnoce:zubo: )

bas cu otic na site pogledati....
nego jesi li cula (ili netko drugi od vas) ista pozitivno o onom preparatu od natural wealtha Phase 2?
taj preparat navodno neutralizira oko 70% skroba iz namirnica i ja sam mislila nakon UN-a za odrzavanje tezine koristiti to, ali voljela bih znati vise o nacinu djelovanja i eventualnoj stetnosti na jetru, bubrege i ostalo....

evo link: http://www.vitamini.hr/3155.aspx

a..tako se zove phase 2
cula sam za NESTO od natural wealth, al sad mu znam i ime;)
budem se interesovala oko toga.....;)

nanna25
12.02.2007., 16:05
Masažerka i tebi čestitam na -8!

Bravo mi!Ma bravo svi :jumping:

i njena drugarica
12.02.2007., 16:06
A imam dva komada koja obožavam,ljetna, i to mi je cilj da ovo ljeto makar i u 8mj obućem.Do tad možda i dođem ispod 68kgimam neke indijske tunike, ali apsolutno bajne, i josh neke haljine sto ce NB lichno da se onesvesti ne verujuci da sam ja TO mogla da kupim :zubo: kod nas su inache indijske radnje praznik za debelice, bar da se ne oblachimo kao bakateta :(

a ni ne nameravam da dodjem do 68, vec na 70 cu da se besim od srece :rofl:
(lazem, i na 75 cu da se besim)

nanna25
12.02.2007., 16:09
Moram priznati da sam se malo iznenadila jutros kad sam stala na vagu.Nekako nisam očekivala da sam čak 7 kila izgubila,mislila sam nekih 4-5 možda.Ali ne bunim se ne,iznenađenje je definitivno bilo ugodno.

njasa
12.02.2007., 16:13
Hej društvo!

Evo mene nakon 5 dana!Bila sam bolesna,temperatura me dobrahno stresla ali unatoč tome nisam kršila dijetu.Jučer mi je bio 29.dan,vodeni kojeg sam uspješno provela i jutros je palo prvo službeno vaganje od kada sam na dijeti i vaga pokazuje 7 kila manje i ja sam preeeeesretna i preeeeezadovoljna.

Itekako sam motivirana za dalje!

bravo!!!!!

samo tako nastavi!!!! :top: :lux: :cheer: :tulum:

nanna25
12.02.2007., 16:19
bravo!!!!!

samo tako nastavi!!!! :top: :lux: :cheer: :tulum:

Hvala ti njasa!
Čitam da si prestala pušiti,svaka čast!Ja nisam pušila par dana dok sam bila bolesna i mislila sam da neću i dalje ali evo povela me kavica i cigara uz to.A kad mi je gušt,šta ću!A znam da bi mogla i bez toga...Ali zasad rješavam kile pa ću onda poraditi na nepušenju.Bilo bi mi previše sve odjednom,haha!
Preveliki šok za organizam! :)

mali_miš
12.02.2007., 17:44
pitam se pitam cure moje .da li ja smijem umjesto juhice piti čaj nezaslađeni.jer ja skoro nikada juhu ne papam.e da još nešto.tu vidim da svi piju neke biljne čajeve ,a ja volim od jabuke borovnice,jagode .nadam se da to nije neki problem.mislim da ti čajevi imaju isto kalorija.jelda?

i njena drugarica
12.02.2007., 17:53
pitam se pitam cure moje .da li ja smijem umjesto juhice piti čaj nezaslađeni.jer ja skoro nikada juhu ne papam.e da još nešto.tu vidim da svi piju neke biljne čajeve ,a ja volim od jabuke borovnice,jagode .nadam se da to nije neki problem.mislim da ti čajevi imaju isto kalorija.jelda?ne znam za juhu, ja pijem sve shto pishe :zubo:

a ti tvoji chajevi, ako su to oni u filter vrecicama, to su obichno kombinacije toga sto je na slici (jagoda, borovnica), sa bazom od jabuke, hibiskusa, shipurka i tako to... osim ako nemash bash susheno voce, pa ga kuvash kao chaj (videla kod rusa). ali mislim da nijedno nije problem. i onaj nash chuveni od karamele, sto ga pijemo NB i ja je jabuka, shipurak, josh 2 travke pa nekako aromatizovano na karamelu. to ti nije videlo k od kalorije!

slobodno je pijenje chajeva, ne treba (kao ja danas) u prolazu ujesti kulena na skrobni :eek: sreca pa sam se setila na vreme :p

njasa
12.02.2007., 19:27
dosla sam sa posla, taman sam pojel ostatak rucka i sad pijuckam caj od trave ive... za 20 minuta iden ponovo na posal, ajme tlake... a sad je i server previse zaposlen pa moram pokusat posli. taj server je stalno nesto zaposlen, bas se pitam koliko dobiva za prekovremene :zubo:

mali_miš
12.02.2007., 19:32
e ako vi pijete od karamele bogami mogu ja od jagode i vanilije.hihi. evo sad sam pojela 2 kolača,odnosno 1 i pol .ovaj s kokosom nisam mogla.nekako mi je prekremast.dala ga tati.on ga smazao za tren.a sad si idem pijuckati još jednu litru svoj čaja da što bolje piškim noćas.

njasa
12.02.2007., 19:39
e ako vi pijete od karamele bogami mogu ja od jagode i vanilije.hihi. evo sad sam pojela 2 kolača,odnosno 1 i pol .ovaj s kokosom nisam mogla.nekako mi je prekremast.dala ga tati.on ga smazao za tren.a sad si idem pijuckati još jednu litru svoj čaja da što bolje piškim noćas.
cajevi ti u principu nemaju kalorija, jel sve te dodane karamele, jagode, vanilije i slicno su samo dodane arome a ne "prave" namirnice.
meni je sutra UH dan jedva cekam rucak (integralna manistra sa brokolijem) a onda cu nesto slasno za veceru!!!!

timi3
12.02.2007., 19:43
Bok društvance!
Kupila ja konačno svoju digitalku u subotu u mercatoneu. Košta 139kn i super izgleda. :)
Bilo ih je i od 500kn - one svemirske koje mjere sve i svašta i memoriraju.
Buhice hvala na onom katalogu (metro).
Inače, imam pola ormara robe iz mršave faze, ali i kupljene "koji broj manje" jer kao smršavit ću. I sad to dolazi i još će doći na red. Baš se veselim jer ću ubaciti i malo življe boje, a ne kao do sada tamno da "prekrijem nedostatke".

maserka80
12.02.2007., 20:41
Bok društvo
Evo mene iz đira.
na aerobiku je bilo super!!!!
Došla sam maloprije doma, i uopće nisam gladna ali sam si ipak zamješala malo zelene salate s radićem pola mozarele i malo feta sira.Mljac!
Ne znam dali da se tuširam pa klopam ili klopa pa tuš?

maserka80
12.02.2007., 20:42
Timi3 bravo za digitalku!! Ona ti je sad najbolja prija!!
Ja se s mojom ne družim baš često ali mi je jako draga

buhica
12.02.2007., 20:44
Bravo curke! :top:
Vidim svi smo zadovoljni rezultatima i zato i ja s ponosom podnosim izvjestaj.
Dakle, nakon 29 dana rezultati su slijedeci:
- 7 kg.
struk: -6 cm :s
bokovi -3 cm
grudi - 3 cm
nadlaktice +(?)1 cm (mora da je to ova danasnja rakija :zubo: ili sam se krivo izmjerila prvi puta)
bedra - 2,5 cm

daleko sam jos od "idealnih" proporcija ali presretna :s

mica-maca i ostali kojima je danas bio prvi vodeni, nadam se da ste ga lako prebrodile. ja jesam (osim te dezinfekcije lagane ;) ).
kod mene se u firmi danas na veliko pilo i jelo ali sam bez problema gledala i mirisala klopu i dudlala svoju vodu.
uhvatila me 2 puta tijekom dana malo zesca glad ali sa sakim kruljenjem zeludca, razmisljala sam kako se salo topi i bilo mi je odmah lakse.
eto, 1/3 dijete je odguljena.
kada bi ovako nastavilo do kraja, ja sretna, presretna.

i da, danas su kolege komentirali promijene u mom izgledu. :D
ma sretna sam, jako, jako! :raspa:

maserka80
12.02.2007., 20:45
E da i sad sam se sjetila da sam popodne pročitala da je netko reko daje kikiriki mahunarka da nije voće!!! Molim dotičnu/og da mi se javi!!
Kikiriki je koštunjavo voće i to bogato proteinima, i sadrži lektin koji djeluje protiv raka.

lalila:)
12.02.2007., 20:56
E da i sad sam se sjetila da sam popodne pročitala da je netko reko daje kikiriki mahunarka da nije voće!!! Molim dotičnu/og da mi se javi!!
Kikiriki je koštunjavo voće i to bogato proteinima, i sadrži lektin koji djeluje protiv raka.

Ja sam...doticna...koliko ja znam kikiriki raste isto kao i grasak i sve ostale mahunarke i spada u grupu mahunarki....ali ako ti mislis da je voce...:kiss:

da citiram wikipedia... na engleskom..."The peanut, or groundnut (Arachis hypogaea) is a species in the legume family Fabaceae native to South America"

lalila:)
12.02.2007., 20:59

Evo i jos na hrvatskom sa www.advent.hr

Kikiriki
(Lat. Arachis hypogaea, engl. peanut)

Plodovi kikirikija jesu zanimljivi zato što botanički gledano ne pripadaju orašastim plodovima već porodici mahunarka.
U početku rasta biljke plodovi se razvijaju iznad zemlje. No, kako biljka raste, njihova težina i sila gravitacije ih vraćaju nazad ispod zemlje gdje sjemenke sazrijevaju zatvorene u drvenastoj mahuni. Zato su i prozvani zemljanim orahom.
Inače, ta je biljka podrijetlom iz Južne Amerike. Još su ga stare Inke koristile u svojoj prehrani.

U industriji se kikiriki koristi na više od 300 različitih načina - od proizvodnje brašna, sapuna, deterdženta, plastike, sjaja za cipele i metale, pa do različitih krema, šampona i lijekova.
Za razliku od mnogih drugih plodova koji se mogu "maskirati" u različitim jelima, kikiriki ima svoj karakteristični okus koji se prepoznaje u svim jelima koja se njime pripremaju.

Nutricionistički gledano, kikiriki je veoma vrijedan plod, bogat bjelančevinama, biljnim vlaknima, različitim mineralima i vitaminima (niacinom, tiaminom, vitaminom E i vitaminom K).

Kikiriki se mogu jesti sirovi i prženi, slani i neslani, te se od njih mogu proizvesti poznati kikiriki maslac i ulje; a mogu se koristiti i za različite deserte i slatkiše, kao i u mnogim "slanim" jelima.

I na kraju jedno upozorenje - jedite samo plodove koji su svježi ukusom i izgledom i koji nisu užegli; jer se na zastarjelim plodovima razvijaju mikroorganizmi koji u sebi sadrže kancerogeni otrov aflatoksin.

;)

maserka80
12.02.2007., 21:10
Neću uopće debatirati!!!

Nego da pitam?? kad bi bilo najzgodnije da se opet važem:nakon voćnog(za tri dana) ili da probam i ujutro stati na vagu,a?
Čisto me zanima jesu li to čvrstih -8 ili klimavih,pa da ja ipak ujutro utvrdim gradivo,a?

Recite što vi mislite o tome??

buhica
12.02.2007., 21:13
Stani i ujutro i poslije vocnog ;)
Al' ziher su sigurni. Moraju biti :top:

maserka80
12.02.2007., 21:15
ma da - i ujutro ću ja na moju priju Digitalku!

njasa
12.02.2007., 21:28
Neću uopće debatirati!!!

Nego da pitam?? kad bi bilo najzgodnije da se opet važem:nakon voćnog(za tri dana) ili da probam i ujutro stati na vagu,a?
Čisto me zanima jesu li to čvrstih -8 ili klimavih,pa da ja ipak ujutro utvrdim gradivo,a?

Recite što vi mislite o tome??
to ti je sigurnih -8!!! i ja sam nakon prvog vaganja bila u nevjerici, pa sam se dan posli ponovo izvagala, i gle cuda stvarno je bilo -11 :)
sutra UH

neko je napisa da je gotov sa 1/3 djete, to taaako dobro zvuci :)

chiwawa
12.02.2007., 21:29
da da masazerka;)
sta ovo nigdje nikog nema:confused:

njasa
12.02.2007., 21:36
da da masazerka;)
sta ovo nigdje nikog nema:confused:

sorry sta gnjavim, jel mi mozes rec kako si stavila ticker u potpis, da se ne vidi www stranica. znam da se pisalo o tome, ali meni se to stvarno ne da trazit
HVALA!!!!

MicaMaca
12.02.2007., 21:37
ma da - i ujutro ću ja na moju priju Digitalku!

ma ja se svaki dan vazem, a svaki 4 i mjerim i naravno sve upisujem u exel sheet, zelim biti maximalno u tijeku s dinamikom gubitka kilograma i tako tocno znati koja me je namirnica koji dan "podebljala" (citaj vezala previse vode na sebe ili se teze probavila).
meni tako ide super i uopce ne kuzim one koji se vazu svaka dva tjedna iz cistog razloga sto bih ja crkla da ne stanem svako jutro nakon wc-a na vagu, to mi je dio jutarnjeg rituala, bas kao i kava i dolazak na net.

njasa
12.02.2007., 21:42
ma ja se svaki dan vazem, a svaki 4 i mjerim i naravno sve upisujem u exel sheet, zelim biti maximalno u tijeku s dinamikom gubitka kilograma i tako tocno znati koja me je namirnica koji dan "podebljala" (citaj vezala previse vode na sebe ili se teze probavila).
meni tako ide super i uopce ne kuzim one koji se vazu svaka dva tjedna iz cistog razloga sto bih ja crkla da ne stanem svako jutro nakon wc-a na vagu, to mi je dio jutarnjeg rituala, bas kao i kava i dolazak na net.

ja se ne vazem niti svaka 2 tjedna, nego tek nakon vodenog dana. ima i to svoj razlog. znam da ce kad tad tezina stagnirat, i tada se ne zelim izbezumit zasto i kako ne skidam kile. a znam da cu u misec dana skinit bar 3-4 kg, i to je skroz ok onda...
svako ima svoj nacin koji mu odgovara, glavno da se kile tope!

mujsapujsa
12.02.2007., 21:48
usput sam i pusit prestala ...

Kako si to uspjela:confused:
Je li frka šta si na dijeti pa ne možeš žnjampat?
Ima li duple nervoze

MicaMaca
12.02.2007., 21:56
ja se ne vazem niti svaka 2 tjedna, nego tek nakon vodenog dana. ima i to svoj razlog. znam da ce kad tad tezina stagnirat, i tada se ne zelim izbezumit zasto i kako ne skidam kile. a znam da cu u misec dana skinit bar 3-4 kg, i to je skroz ok onda...
svako ima svoj nacin koji mu odgovara, glavno da se kile tope!

a dobro, ja volim imati stvari pod kontrolom i negubitak ili maleno dobivanje na kilazi me nikako ne demotivira nego samo razmislim o razlozima i tako bolje upoznajem svoje tijelo i koja mi hrana bolje pase.
btw. ja se nadam da ces izgubiti i vise od 3-4 kg u mjesec dana, definitivno hoces budes li se pridrzavao-la propisa pa cak i bude li sitnih pogresaka:)

njasa
12.02.2007., 21:57
Kako si to uspjela:confused:
Je li frka šta si na dijeti pa ne možeš žnjampat?
Ima li duple nervoze

u zadnjih 5 miseci sam 3 puta bila bolesna (ocajno sam kasljala, a nisa imala nikakvu fibru ili tako sta) i sad sam bolesna, i pluca mi toliko skripe da jednostavno nemogu zapalit duvan, a nije me ni brige. ma nisam nikad bila neki zestoki pusac, meni kutija cigareta zna trajat i po sedmicu dana. ne puca me nikakva nervoza... zelim zatrudnit, pa mi prestanak sa pusenjem i skidanje kila ne predstavlja veliki problem, zapravo iman veeeliku motivaciju :)

njasa
12.02.2007., 21:59
a dobro, ja volim imati stvari pod kontrolom i negubitak ili maleno dobivanje na kilazi me nikako ne demotivira nego samo razmislim o razlozima i tako bolje upoznajem svoje tijelo i koja mi hrana bolje pase.
btw. ja se nadam da ces izgubiti i vise od 3-4 kg u mjesec dana, definitivno hoces budes li se pridrzavao-la propisa pa cak i bude li sitnih pogresaka:)
ma ja sam u prvih misec dana skinila -11 kg :cerek:, sa tih 3-4 kila sam tila rec, da ako i toliko skinem ja sam zadovoljna, glavno da ih ne dobivam i da ne stagnira :)

iden sad ca, muz zuga da oce na net :)
citamo se dragi moju unovci :kiss:

buhica
12.02.2007., 22:05
svaka cast za prestanak pusenja.
ja sam se bas propusila od kada sam na dijeti. bas mi nesto pasu cigarete :o
al' dobro, ja ne planiram trudnocu pa nema preveliku griznju savjesti.
to mi je ionako jedini porok.
jednom kada pocnem razmisljati o trudnoci, i ja ih se namjeravam ostaviti.
ali prvo trebam muza naci :D

mujsapujsa
12.02.2007., 22:11
Upravo sam zadnji zalogaj stavila u usta
opet večera malo kasno ali......
bar sam guštala ko svinja:rofl:
parfe čokolada/vanilija sa višnjom i talijanska kremšnita:klopa:

mujsapujsa
12.02.2007., 22:12
ali prvo trebam muza naci :D

Možeš to i bez muža napravit:rofl:
nije baš neophodan

maserka80
12.02.2007., 22:18
Možeš to i bez muža napravit:rofl:
nije baš neophodan

tako je!!!

mali_miš
12.02.2007., 22:19
evo meni 12.dan.moja trojčica još uvijek stoji.već jedno 3 dana.nadam se da nije stalo i da se više neće micat.

maserka80
12.02.2007., 22:24
Kod mene je palo tuširanje, nakon salate, pa sam se mackala s Garnier mljekom za učvrščivanje, super je, i kuham ručak za sutra
Nakon kratkog dinstanja riže, ubacila sam svježi kelj isjeckan na sitnije, 1 poriluk i jednu struganu mrkvu i sad se sve to krčka u teflonki pod poklopcem. I na kraju u mi ide još malo soja sosa.
Tako da sutra čim dođem s posla imam gotov ručak.

Baš sam išla promješati i vidim da će mi riža biti prekuhana.Nisam računla na to da je kelj ipak tvrđi malo i da mu više treba,ali valjda će biti ok.

Ljudi,ja više nikad neću kuhati ni blitvu ni kelj ni špinat, od sad to svježe nasjeckano ide na teflonku da se u pari kuha,a ne onako morma uzeti veeeliki lonac pun vode pa sve to cjediti, pa prati taj velliki lonac....katastrofa

mujsapujsa
12.02.2007., 22:24
Ljudi moji ja sam se tako najela ovih kolača:mikroval:
puknit ću
i još najbolje -najedeš se po guštu i još i mršaviš:cheer:

maserka80
12.02.2007., 22:25
Ma joj mali miš pa naravno da će se micat!!!
Mene zanima kako će to meni ići, sestra mi kaže da sad neko vrijeme neće kao u ovih prvih dana,ali onda da bi trebalo to rapidnije ići

maserka80
12.02.2007., 22:26
Ja isto jedva čekam svoje kolače prekosutra.Imam u fridžu 4 baklave, ali mislim da će 1 past i obavezno kod mene mora biti nešto čokoladno!!

chiwawa
12.02.2007., 22:30
joj nesto me zeza forum:(

mujsapujsa
12.02.2007., 22:38
Zadnje vrijeme mogu po kompu lupat kad hoću ali za 2 dana kad klincu
istekne kazna,malo morgen šta ću moći visit :rofl:
dečec sad šizi:E kad me vidi ali šta mu ja mogu:D
sam si je kriv:zubo:

mujsapujsa
12.02.2007., 22:44
Idem se ovako naje(b)dena i troma bacit u fotelju,dudlat vodu i pogledat seriju

maserka80
12.02.2007., 22:44
Opa opasna mama!!! Tako i treba.

inra
12.02.2007., 23:40
drage moje, evo me malo. čitam vas često, ali nemam vremena dijeliti s vama redovito iskustva, što me malo i rastužuje jer ste stvarno super.

danas sam prevalila drugi voćni dan. od kad sam se probudila, pa evo to još traje, sam gladna. ali jutros sam imala prvo ozbiljno vaganje. -4. nakon 8 dana! i zato sam i trpila glad. ma ima kod mene još puno toga što bi trebalo otići u minus, ali ovo je prvi put da ide u minus, a ne u plus. nije da sam do sada puno na to gledala, ali eto. nema veze što je to voda, što je prve najlakše skinuti, što brže idu što ih više imaš........ ipak je to - 4. a ne držim se baš svega. ujutro ne jedem skoro do podne ništa osim kave. večeram kasno, iza 9. kada sam gladna pojedem voćku ili komad svježeg povrća. ili obrok podijelim na dva manja. tako mi više odgovara nego da sam cijeli dan gladna. ali količina hrane koju sam zadnjih 8 dana unijela u sebe je ekvivalent onome što bih u normalnim uvjetima unijela u 2 dana. uglavnom -4!

inra
12.02.2007., 23:43
e, da, zaboravila sam pitati par sitnica. hrana koju jako volim- suho voće (smokve i marelice) - smijem li uopće, kada i koliko. kus-kus- kada? može li burek za proteinski. obožavam pravi, domaći, bosanski burek! pa ako ga pravim bez ulja, s posnim mesom, ne vidim zašto ne. ali eto, nekako mi se to čini kao prevelika poslastica. a u stvari je meso i malo tijesta bez jaja. i luk. ajme, što sam gladna! svi savjeti very welcome!

maserka80
12.02.2007., 23:53
Na voćni suho voće! A koliko? e pa nemoj baš pretjerivati .Evo recimo ja nisam nikad pojela više od 6-7 komada suhog.
Burek rađe ne, ali rijetki su koji ga prave pa si sa ti po guštu napravi bez ulja mljeka i jaja i ne ne uz to jogurt(ak oje uopće moguće napraviti nemasni burek

maserka80
12.02.2007., 23:54
I da čestitam na -4 meni je danas bilo -8,a 30ti mi je dan
Bravo samo naprijed,ali vjeruj mi bi će ti puuuno lakše ako bi ujutro jela barem voćku ako ne možeš dvije!!!

MilaMalaPlava
13.02.2007., 00:13

Sorry što ti moram raspršiti iluzije - ti si way daleko od istine!
Tijelo, metabolizam točnije, ne ponaša se linearno, pa da reagira tako da npr.pojedeš jedan kolač i dobiješ 1 kg na težini pojedeš dva i dobiješ 2 kg...ili pak ne jedeš dva dana pa izgubiš na težini.
Metabolizam je multifaktorijalan mehanizam, ovisan o mnoštvu čimbenika : ne samo o unosu i potrošnji, već i hormonalnom statusu, faktorima okoline (banalna konvekcija topline s tijela u hladnom okruženju troši poprilično kalorija - ljudi, kada ste na dijeit, nemojte pregrijavati prostoriju u kojoj boravite, brže ćete mršaviti :p ).
Stoga, to "dijetno knjigovodstvo" baš i ne drži vodu :cool:
Svakodnevno vaganje može jedino dovesti do frustriranosti (iako, vjerujem da te boravak u BB kući lani dovoljno isfrustrirao :lol: ... a vjerojatno ti i pokoju kilicu "pridonio" :E ...)

inra
13.02.2007., 00:41
Na voćni suho voće! A koliko? e pa nemoj baš pretjerivati .Evo recimo ja nisam nikad pojela više od 6-7 komada suhog.
Burek rađe ne, ali rijetki su koji ga prave pa si sa ti po guštu napravi bez ulja mljeka i jaja i ne ne uz to jogurt(ak oje uopće moguće napraviti nemasni burek

nema jaja, nema mlijeka , nema jogurta, nema ulja, nema kruha. samo kore bez jaja, posno meso, luk, sol i papar! :cerek: :cerek: :cerek: ajme, sretna sam od samog razmišljanja. kada sam shvatila da u bureku nema ništa što se kosi s dijetom, bila sam najsretnija osoba na svijetu.

a što se tiče doručka, jednostavno mi se dan tako posloži i ne ide drugačije.

čestitam ti na -8. svaka čast:top:

mujsapujsa
13.02.2007., 01:14
Ja još sita ma i presita od onih mojih kolačića

mujsapujsa
13.02.2007., 01:21
Sztra imam prevažnog posla,rano (prerano) se dižem
pa vas sve lijepo:kiss: :kiss:

chiquita
13.02.2007., 08:41
Bravo curke! :top:
Vidim svi smo zadovoljni rezultatima i zato i ja s ponosom podnosim izvjestaj.
Dakle, nakon 29 dana rezultati su slijedeci:
- 7 kg.
struk: -6 cm :s
bokovi -3 cm
grudi - 3 cm
nadlaktice +(?)1 cm (mora da je to ova danasnja rakija :zubo: ili sam se krivo izmjerila prvi puta)
bedra - 2,5 cm

daleko sam jos od "idealnih" proporcija ali presretna :s

mica-maca i ostali kojima je danas bio prvi vodeni, nadam se da ste ga lako prebrodile. ja jesam (osim te dezinfekcije lagane ;) ).
kod mene se u firmi danas na veliko pilo i jelo ali sam bez problema gledala i mirisala klopu i dudlala svoju vodu.
uhvatila me 2 puta tijekom dana malo zesca glad ali sa sakim kruljenjem zeludca, razmisljala sam kako se salo topi i bilo mi je odmah lakse.
eto, 1/3 dijete je odguljena.
kada bi ovako nastavilo do kraja, ja sretna, presretna.

i da, danas su kolege komentirali promijene u mom izgledu. :D
ma sretna sam, jako, jako! :raspa:

evo kad te baš nitko neće pohvaliti ja ću:
:cheer: :tulum: : : :trio:

maturantica
13.02.2007., 09:10
evo kad te baš nitko neće pohvaliti ja ću:
:cheer: :tulum: : : :trio:

pridružujem se čestitkama! buhice svaka čast.... :top: :top:

kako je lijepo vidjeti da svi mršavimo...uhhhh...:cerek:

noćas sam sanjala da sam na škrobni jela kolače...NOĆNA MORA :rofl:

joj....izgubila sam papirić na kojem sam se izmjerila...al vidim ja po robi da se sužava :cerek:

...e ček...kad pročitam ponovno svoj post, skužim da nema veze s vezom...al oprostit ćete mi...digla sam se rano da učim...a tek sad pijem svoj omiljeniiii NESCAFFE:s

buon giorno sfima

iva11
13.02.2007., 09:24
Cure danas mi je deveti dan i vagala sam se poslije voćnog i....skinula sam 2 kile!!!!!:lux: :cheer: :tulum: Jako sam sretna, ne mogu vjerovati da to stvarno djeluje....sad idem dalje, imama poticaj definitivno:top: !!!Joj kak je danas lijepi dan još mažem danas meseko...pusu vam svima veeeeliku šaljem:kiss: !!!!

MicaMaca
13.02.2007., 09:30
dobro jutro UN-ovci!
evo i mojih rezultata nakon prvog vodenog dana:)
-8,8 kg
BMI sam smanjila za 3
cice: -7 :(
struk: -7
bokovi: -6
bedro: -5
nadlaktica: -1,5
vrat: -1
jupiii!

timi3
13.02.2007., 09:40
Evo samo da vam se kratko javim.
Čestitam svima na izgubljenim kilama.:top:
Danas mi je 36. dan i vaga pokazuje - 11. Supeeer!:)
Moram priznat da sam lijena za vježbanje, ali morat cu ozbiljno početi. Još ništa ne visi ali ipak... Prvih mjesec dana nisam ni prstom makla. Zadnjih tjedan dana svaki dan vozim orbi oko 1o - 15 min ali to je malo jer vidim da se samo mrvicu umorim i ništa ne oznojim. Uz orbi ću ubaciti vježbe za sve dijelove tijela noge, ruke, grudi, guza, trbuh... Stalno nađem neki izgovor da ne vježbam (nemam vremena, namam mjesta za vježb itd.) Zato sam sada ovako javno to obznanila i nema mi druge nego stvarno se primit vježbanja.
[B]Njasa[B] da li ti šta vježbaš? Vidim da smo izgubile isto kila pa me zato zanima.
Pusa svima :kiss:

maturantica
13.02.2007., 09:40
dobro jutro UN-ovci!
-8,8 kg
BMI sam smanjila za 3
jupiii!

svaka čast, maco....
koliko još moraš skinuti?

e ljudi, ja sam stigla do 25 dana...i onda sam igrom slučaja MORALA pauzirati tjedan dana...jučer sam počela s proteinskim...šta kažete na to da opalim vodeni nakon ovog voćnog??

timi3
13.02.2007., 09:42
MicaMaca bravo, čestitam!:top:
Baš sam sretna da ova dijeta stvarno daje rezultate!

buhica
13.02.2007., 09:59
dobro jutro UN-ovci!
-8,8 kg
BMI sam smanjila za 3
jupiii!

ovo su stvarno super, super rezultati! svaka cast :)

i svima hvala na cestitkama :kiss:

baby_bitch
13.02.2007., 11:18
Pozdrav curke, evo danas 6 dan, otišlo u minus za 4 kilice ;) i baš sam si happy.. još sad pala 5 u index... nema veće sreće. Ovo mi uopće teško ne pada, samo da kile padnu, no cice ne bi htjela izgubit :P
Curkama svaka pohvala za sve ove minuse :) I da, mogli bi nakon tih 90 dana napraviti neko okupljanje?

buhica
13.02.2007., 11:36
Pozdrav curke, evo danas 6 dan, otišlo u minus za 4 kilice ;) i baš sam si happy.. još sad pala 5 u index... nema veće sreće. Ovo mi uopće teško ne pada, samo da kile padnu, no cice ne bi htjela izgubit :P
Curkama svaka pohvala za sve ove minuse :) I da, mogli bi nakon tih 90 dana napraviti neko okupljanje?

super tebi to ide! :)
joj, i ja bi da mi cice ne idu u minus, ali idu :D

moze okupljanje :)

baby_bitch
13.02.2007., 11:57
Valjda zato sto pijem puno puno vode, vise nego inace, mali obroci i to. Bilo bi full krasno i bajno kad bi onaj visak otiso gore u cice pa da ih popuni kak treba umjesto plastične :) :top: Al nece pa cu se zadovoljit minusom po svuda na meni i novom oblekicom :D

MicaMaca
13.02.2007., 12:16
svaka čast, maco....
koliko još moraš skinuti?

e ljudi, ja sam stigla do 25 dana...i onda sam igrom slučaja MORALA pauzirati tjedan dana...jučer sam počela s proteinskim...šta kažete na to da opalim vodeni nakon ovog voćnog??

hvala, hvala tebi i svima na cestitkama, ovako je stvarno uzitak gubit kilograme, samo da si sad ne umislim kako sam puno skinula pa se prezderem od zadovoljstva:zubo:

ovaj, a neznam ni sama koliko bih jos trebala skinuti, recimo da bih bila zadovoljna sa jos 5-6 kila manje, ali najzadovoljnija bih bila da postignem onih knjiskih idealnih 110 od visine cisto da imam bonusa za vratiti par kila a da jos uvijek bude OK, po toj racunici morala bih skinuti jos 9,7. ako to uspijem onda mi svaka dala hahahahhaha, ali kao sto rekoh, ako bude jos jedno 5manje-ja turbo happy
uglavnom pokusat cu ostati do uskrsa na dijeti iako bi 90 dana isteklo nesto kasnije. nisam religiozna ali sada se osjecam nekako kao u korizmi:zubo: , a uskrsnjem dorucku i puno stolu kolaca nemogu i necu odoljeti!

MicaMaca
13.02.2007., 12:17
super tebi to ide! :)
joj, i ja bi da mi cice ne idu u minus, ali idu :D

moze okupljanje :)

ajme, a jadna ja, uvijek najvise izgubim u cicama, do kraja dijete bit cu ravna ko daska:(

njasa
13.02.2007., 12:17
evo mene vratila sam se sa posla- dansa sam na UH danu, brokoli mi se krcka, a uz to cu skuhat integralnu manistru- MLJAC. kupila sam i 2 musli prutica (corny od banane, i corny od tresnje) i to cu za veceru ka slatko popapat :cerek:

CESTITAM APSOLUTNO SVIMA NA SKIDANJU KILA!!!!!!!!!! super nam to ide :cerek: :top: :tulum: :cheer:

njasa
13.02.2007., 12:19
evo ja po treci put molim BILOKOGA da mi objasni kako cu stavit ticker u potpis. znam da se o tome pisalo, ali mi se ne da toliko stranica unazad ic i citat. bila bi stvarno zahvalna!

spy
13.02.2007., 13:25
evo ja po treci put molim BILOKOGA da mi objasni kako cu stavit ticker u potpis. znam da se o tome pisalo, ali mi se ne da toliko stranica unazad ic i citat. bila bi stvarno zahvalna!
Pa tam di kreiraš ticker di piše bbcode to kopipejstaš u potpis i zdravo

kemik
13.02.2007., 13:27

na ovom forumu NE MOZES staviti ticker direktno u potpis.

ako pricas o nekom drugom forumu i nekom drugom potpisu, sorry :)

njasa
13.02.2007., 13:28
Pa tam di kreiraš ticker di piše bbcode to kopipejstaš u potpis i zdravo
ma to znam, ali po nekim novim pravilima foruma ne smi stat nikakva www adresa . znaci kako da napravim: klikni ovde i da se otvori moj ticker.
svejedno na pomoci!

spy
13.02.2007., 13:31
ma to znam, ali po nekim novim pravilima foruma ne smi stat nikakva www adresa . znaci kako da napravim: klikni ovde i da se otvori moj ticker.
svejedno na pomoci!
Moj cvancig centimeter pužić (www.ticker.com)

Sad da vidiš kak se radi kvotaj post

njasa
13.02.2007., 13:37
Moj cvancig centimeter pužić (www.ticker.com)

Sad da vidiš kak se radi kvotaj post

iden pokusat. hvala!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mujsapujsa
13.02.2007., 14:32
dobro jutro UN-ovci!
-8,8 kg
BMI sam smanjila za 3
jupiii!

wow koka:klap: :cheer: bravo
sve čestitke,nadam se da bum i ja skinula nešto
:top: :top:

ana_zna
13.02.2007., 14:34
pozdrav svima,i znam da cete me sad ubiti ali htjela bi da mi netko objasni tocno sve faze i dane te djete,ja sam nasla na pocetku samo neki prijevod sad srpskog ali mi to nije puno pomoglo.ja sam oduvjek varirala sa tezinom ali nista pretjerano,ali sam prije god dana dobila napade paranoje(tj.probava mi je radila nenormalno)pa sam smrsavila 16 kila u mjesec dana i to sve postupno vratila,sada bi skinula 10/15 kila,nije mi problem gladovati jer ionako ne jedem puno -a i sad cu stavit aparatic za zube pa necu previse jest,ali i to malo sto stavim se primi ko blesavo!!!nemojte me sad ospotat-unaprjed hvala svima

spy
13.02.2007., 14:36
pozdrav svima,i znam da cete me sad ubiti ali htjela bi da mi netko objasni tocno sve faze i dane te djete,ja sam nasla na pocetku samo neki prijevod sad srpskog ali mi to nije puno pomoglo.
http://www.forum.hr/showpost.php?p=3139961&postcount=15

Lekar=doktor
Barena=kuhana
UN=UN
supa nezakuvana= juha bez ičeg nutra

Jel sad lakše

mujsapujsa
13.02.2007., 14:38
Kako voćni dođe brzinom munje

Tek sam sad pojela doručak ili šta već,pale su 3-4 jagodice i sad kuham kompot
Jutros sam skoro zgriješila i to alkoholom ali ipak nisam
Imala sam razlog,postala sam ponosna vlasnica kuće u Zagorju (malo se moram pohvaliti);)
to je trebalo zaliti malim alkoholom ali eto nisam
sad ću pokušati uzgajat koje povrće na svom gruntu - valjda nisam tako glupa da neću to znati:cerek:

spy
13.02.2007., 14:39
Imala sam razlog,postala sam ponosna vlasnica kuće u Zagorju (malo se moram pohvaliti);)
to je trebalo zaliti malim alkoholom ali eto nisam

Opa...di?

mujsapujsa
13.02.2007., 14:43
Opa...di?

Između Stubaka i M.Bistrice
ima par kruškica,jabuka,trešnja,a valjda bude i malo šalate,blitve......

MicaMaca
13.02.2007., 14:54
wow koka:klap: :cheer: bravo
sve čestitke,nadam se da bum i ja skinula nešto
:top: :top:

hvala:cerek:
a ja tebi cestitam na kuci:top:
i skinut ces kile s UN-om, skoro ko' od sale, vidjet ces!

chiwawa
13.02.2007., 14:57
ja se vagala jutros poslje vocnog i :cry:
pokazuje mi pola kile vise nego prije 8 dana:(
vagala se u ponedjeljak prosli poslje vodenog imala -6
sad -5.5 ne kontam:cry:cry: svi mrsaju a ja nista :cry:
nego kako se vi mjerite...znam da je glupo pitanje al et:D ako je metrom to nisam nikad skontala kako a pokusavala sam se mjerit dosta puta:confused::D

mali_miš
13.02.2007., 14:59
evo ga danas i moj treći voćni.i ne mislim naravno zgriješiti.ajme ljudi kako je to brzo prošlo.još malo pa 90-ti.hihi Joj moram vam priznati da sam počela i sanjati tu dijetu.imam noćne more da griješim i da jedem ono što nebi trebala taj dan .i onda se sva jadna osječam kriva.pa se probudim i skontam da je to bio samo jedan ružan san.hhi

njasa
13.02.2007., 15:17
na ovom forumu NE MOZES staviti ticker direktno u potpis.

ako pricas o nekom drugom forumu i nekom drugom potpisu, sorry :)
ma znam ja da se ne moze stavit direktno u potpis, ali mozes zakamuflirat i napisat klikni ove. tu semu ja zelim napravit... to cu veceras

polly
13.02.2007., 15:20
Između Stubaka i M.Bistrice
..

o suseda bok :w
iako bi se o susjedstvu moglo i te kak taspravljat jer ti je potez duuuuuuuuuuuuuuuuug
ja sam između stubaka i donje stubice, na bregu

maserka80
13.02.2007., 16:00
njasa odi na postove koji su se pisali 05 i 06.02 tamo se na dugo i široko pisalo o stavljanju "novog" potpisa

Orca26
13.02.2007., 16:09
masazerka, masiras li sto god;)

Orca26
13.02.2007., 16:09
e da.....
nakon dijete.....raspored dana sto se tice rucka je.......
proteini, skrob, skrob, proteini, uh, vocni

i tako tih 6 dana vrtimo....
al ja ubacim povremeeno i kolacic - kad mi se jede.
za veceru najcesce jogurt i salata......
ili neke zitarice..
i tako

maserka80
13.02.2007., 16:12
Masiram masiram...svoje kilice da spadnu

Na -8 sam znaš!?

Redovno se ponedjeljkom i petkom ide na aerobik i tamo mi je baš suuuper!!

Orca26
13.02.2007., 16:18
Super;)
samo tako nastavi;)
odoh malo....ubit oko:););)

njasa
13.02.2007., 16:35
uspila sam stavit ticker!!!!! hvala spay :kiss:
jutros sam se vagala da mogu apdejtat leptirica- dva kila jos manje. bas sam sritna. sad pijuckam caj od hibiskusa i cekam veceru - dva velika kornija. znam da u tome ima dosta secera, ali to mi treba da izdrzim do sljedeceg UH dana. bas sam sritna!

maserka80
13.02.2007., 16:38
Pa njasa pobogu pa ti si moja kategorija!!!
Pa kako te nisam skužila.Ma znam ti si mi se prva javila kad sam se prijavila na Un,ali nisam znala da moramo obje toliko smršat.
A koliko si dana već na dijeti???

njasa
13.02.2007., 16:44
Pa njasa pobogu pa ti si moja kategorija!!!
Pa kako te nisam skužila.Ma znam ti si mi se prva javila kad sam se prijavila na Un,ali nisam znala da moramo obje toliko smršat.
A koliko si dana već na dijeti???
he he ja sam suuuper teska kategorija :zubo:
danas mi je tocno 40ti dan. super sam zadovoljna :) ja sam odlucila ostat na djeti dok ne skinem sve kile, i necu prekidat djetu dok ne doden na onoliko koliko zelim.

riba1973
13.02.2007., 16:48
he he ja sam suuuper teska kategorija :zubo:
danas mi je tocno 40ti dan. super sam zadovoljna :) ja sam odlucila ostat na djeti dok ne skinem sve kile, i necu prekidat djetu dok ne doden na onoliko koliko zelim.

Ja sam od 2.1.,malo mi stoje kile na -6 kg dole,koliko je tebi otišlo dole?

njasa
13.02.2007., 16:50
Ja sam od 2.1.,malo mi stoje kile na -6 kg dole,koliko je tebi otišlo dole?
klikni moj potpis tamo di pise treba znat :) to ti govorim jer sam cila ponosna sta sam uspila stavit ticker u potpis :D

njasa
13.02.2007., 16:52
ma i ja znam da ce kad tad doc do zastoja sa skidanjem kila. iman neki osjecaj da nama sta imamo puno viska to na pocetku ide puno brze, a posli ce to opet usporit... ma koliko god da skinem sve je bolje od onoga kako je bilo

mujsapujsa
13.02.2007., 17:06
o suseda bok :w
iako bi se o susjedstvu moglo i te kak taspravljat jer ti je potez duuuuuuuuuuuuuuuuug
ja sam između stubaka i donje stubice, na bregu

bok i tebi suseda,valjda se ne bumo sudili:rofl:
Ja sam susedni breg od Lojzekove hiže,dakle malo dalje od tebe:w

MicaMaca
13.02.2007., 17:07
ja se vagala jutros poslje vocnog i :cry:
pokazuje mi pola kile vise nego prije 8 dana:(
vagala se u ponedjeljak prosli poslje vodenog imala -6
sad -5.5 ne kontam:cry:cry: svi mrsaju a ja nista :cry:
nego kako se vi mjerite...znam da je glupo pitanje al et:D ako je metrom to nisam nikad skontala kako a pokusavala sam se mjerit dosta puta:confused::D

ma nemoj se zabrinjavati i biti tuzna, to je sve normalno, tezina puno varira ovisno o tvom menstrualnom ciklusu, pa o mjesecini, pa o probavi, pa psihi.....tih pola kile nije nista (iako znam da si ocekivala da ces biti laksa a ne pola kile teza)
pokusaj se prisjetiti sto si jela u zadnjih tjedan dana pa usporedi s onim sto si jela prije dok si vise gubila, ne pasu nam svima iste namirnice, ja se svaki dan vazem i pratim unos hrane pa usporedjuem s cime ide bolje a s cime sporije.
samo nastavi s dijetom i nema greske, kile ce opet krenuti dolje, garantiram:kiss:

mujsapujsa
13.02.2007., 17:10
E ljudi meni danas voćni i nakon jagoda oko 1 30,ručala oko 4 i to voćni sir - par kriškica - sa 3 voćna krekera.
Idemo dalje,je*eš čovjeka koji ne griješi
pazit ću večeras

njasa
13.02.2007., 17:12
E ljudi meni danas voćni i nakon jagoda oko 1 30,ručala oko 4 i to voćni sir - par kriškica - sa 3 voćna krekera.
Idemo dalje,je*eš čovjeka koji ne griješi
pazit ću večeras
postoji ti jedna mudra uzrecica: kakav je to karakter koji se neda nagovorit!
ti si sa vocnim sirom pokazala da si karakter :cerek:

spy
13.02.2007., 17:22
Ja se poklapam sa majsom
Meni je isto voćni dan jeo sam jabuke, ali pasali bi mi voćni ćevapi u somunu i ovo
Voćno pivo (http://www.bottledbeer.co.uk/index.html?beerid=331)

njasa
13.02.2007., 17:24
nisam mogla izdrzat do 6 pa sad vecerajem- mljac!!!!

blossom1
13.02.2007., 17:30
Pozdrav svima!

Em ne znam šta bi rekla, ovih dana nas izgleda ima dosta sa problemom stagnacije.

Meni stoji na - 4 već tjedan dana, a danas je čak i skočilo na - 3,5. E ako sad nebi sjela i plakala!!!

Nego, da vas pitam (minus muški rod). Jel ima to kakve veze s mengom? Trebala bi dobit sutra, a i inače sam znala bit po 2 kg teža pred i za vrijeme menge(!!!). Dajte me utješite!!!

Preporučam svima: maknite vagu iz vidokruga!!! Ja sam sad u groznom bedu jer sam se vagala 2 dana zaredom na škrobni i uh, i sad ne znam što bi sa sobom!

:mama: :mama: :mama: :mama:

mali_miš
13.02.2007., 17:32
kakav je to voćni sir.hehe o čemu vi to pričate

njasa
13.02.2007., 17:35
kakav je to voćni sir.hehe o čemu vi to pričate
kad ti je vocni dana ti slucajno pojedes komad sira, onda taj komad sira prekrstis u vocni sir. a kako se na vocni dan moze jest sve vocno, taj je vocni sir onda dopuste :zubo:

mali_miš
13.02.2007., 17:36
ah ma trebala sam znati da je u nećemu kvaka.baš sam smotana

spy
13.02.2007., 17:41
Nego, da vas pitam (minus muški rod). Jel ima to kakve veze s mengom?
Pouzdano znam da nema jer ja isto stagniram. Samo piči dalje, kolko ja znam to stagnira pa naglo zvekne par kila:)

maserka80
13.02.2007., 17:42
Pa znaš njasa i ja sam razmišljala biti na un-u dok ne dođem do svojih željenih kilica.Meni je danas 30ti dan i nema šanse da u 10 dana smršam 5 kg pa da da i ja 40ti imam -13 ko i ti
Ma bi će sve ok.Ja sam i ovako zadovoljna.Pa to je 8kg u mjesec dana.Ako ćemo statistički to je 24 u tri mjeseca(iako je to to malo moguće)

njasa
13.02.2007., 17:46
upast cu u secernu komu. pojela sam dva velika cornyja i red tamne cokolada... ko bi reka da je ovako tesko bit na djeti :zubo:

blossom1
13.02.2007., 17:48
Pouzdano znam da nema jer ja isto stagniram. Samo piči dalje, kolko ja znam to stagnira pa naglo zvekne par kila:)

E, Spaj, tenks! Da Bog da ti se riječi obistinile!

njasa
13.02.2007., 17:52
Pa znaš njasa i ja sam razmišljala biti na un-u dok ne dođem do svojih željenih kilica.Meni je danas 30ti dan i nema šanse da u 10 dana smršam 5 kg pa da da i ja 40ti imam -13 ko i ti
Ma bi će sve ok.Ja sam i ovako zadovoljna.Pa to je 8kg u mjesec dana.Ako ćemo statistički to je 24 u tri mjeseca(iako je to to malo moguće)
e ali upisala si aerobik i to ce ti pomoc da skines kile. ja nista ne radim a to bas nije dobro. prvih misec dana sam svjesno jela manje nego sta je bilo dozvoljeno, zato je dosta kila islo dole. a sad kako god da ide ja sam zadovljna. evo ja sam u 30 dana skinila 11, a u sljedecih 10 dana "samo" dva ali ne zamaran se time, jer ako smrsavim u sljedecih 20 dana jos 4 tika, to ce bit super!!!!

super pravit cemo jedna drugoj drustvo kad svi budu otisli sa ovog topica :) ja se nadam do 14.4. (rodendana) skinit sta sam zacrtala. vidit cemo

mali_miš
13.02.2007., 17:52
ja danas na voćni pojela jednu bananu,malo ananasa i par grožđica.i ne mogu više ništa da jedem.to voće mi se tako smučilo

polly
13.02.2007., 17:56
14.4. (rodendana)

joj još jedna ofca :cerek:

njasa
13.02.2007., 17:59
joj još jedna ofca :cerek:
ne vridaj!!! ja sam krava :zubo:

spy
13.02.2007., 18:00
E, Spaj, tenks! Da Bog da ti se riječi obistinile!
Nemoj se previše vagat to te samo živcira.
Nismo se zdebljali za 10 dana, pa nebumo ni smršavili:D

baby_bitch
13.02.2007., 18:33
Ajme ja cu poludit.. jel ja to haluciniram. Vagnem se ujutro, tek toliko da vidim kak napredujem a ono popodne poslije rucka gadura skoci gore.. I sad , kaj, nebum vecerala.. Ubila me u pojam!! Jel i vama varira?

lalinea
13.02.2007., 18:42
pozdrav drustvancetu
evo mene na 13 danu proteinskom i sve za sad ide ok
bilo je nekih kriza, ali i to se prebrodilo :rolleyes: nisam zgresila
joj vi sa tim vaganjem, ja jos nisam i necu do posle vodenog :)

baby_bitch nemoj se vagati vise puta dnevno i normalno je da je jutros bilo manje a sad vise, koliko si samo tecnosti popila i sta si sve pojela, a nije se jos svarilo ;)

vidim ovde se lepo napreduje
cestitke svima koji su izdrzali vodeni dan i samo napred

njasa
13.02.2007., 18:44
ne vridaj!!! ja sam krava :zubo:

samo sam krivo napisala datum 24.4 :zubo:

upravo sam muzu napravila mus od cokolade. to ce dobit sutra za valentinovo. da mi je jos nac malina pa da mu to tvoje ukomponiram :)

baby_bitch
13.02.2007., 18:46
pozdrav drustvancetu
joj vi sa tim vaganjem, ja jos nisam i necu do posle vodenog :)

baby_bitch nemoj se vagati vise puta dnevno i normalno je da je jutros bilo manje a sad vise, koliko si samo tecnosti popila i sta si sve pojela, a nije se jos svarilo ;)

Lalić thnx na savjetu, al onak čist informativno ja to napravim, al kakva je sičuejšn sad s poslom i faxom mislim da neću uskoro stić od svega mislit na to :D

spy
13.02.2007., 18:49
Ajme ja cu poludit.. jel ja to haluciniram. Vagnem se ujutro, tek toliko da vidim kak napredujem a ono popodne poslije rucka gadura skoci gore.. I sad , kaj, nebum vecerala.. Ubila me u pojam!! Jel i vama varira?
Pa ne važi se non stop jebote!!!!

polly
13.02.2007., 18:51
samo sam krivo napisala datum 24.4 :zubo:

što glad učini od žene :D

lalinea
13.02.2007., 18:52
Lalić thnx na savjetu, al onak čist informativno ja to napravim, al kakva je sičuejšn sad s poslom i faxom mislim da neću uskoro stić od svega mislit na to :D

mani se tih informacija, vidis da ti zadaju muku :D

polly
13.02.2007., 18:55

pa normalno da varira od jutra do navečer
piše po pametnim mjestima da ta razlika zna iznosti do 3 kile
isto tako u dane pms-a
a ima i ljudi kojima se težina poveča u doba punog mjeseca

zlatno pravilo vaganja je da se veže uvijek ujutro, nakon wc-a (to mi je jasno), poslije tuširanja (to mi već ni jasno zakaj, jedino ak' se ne tušira jemput mjesečno :zubo: )
u knjizi ti piše da se važe na škrobni ili uh dan, zaboravih na koji točno

ja bi preporučila svakom da se veže najčešće svaka 2 puna ciklusa
daklem, prvi, osmi, šesnaesti,....dan

njasa
13.02.2007., 19:03
jos bi najpametnije bilo izvagat se na pocetku djete i nakon 3 miseca. pa kad vidis cifru padnes na guzicu!

i njena drugarica
13.02.2007., 19:06
evo i apdejt from odavde: bio taj kalinetiks za babe. kakva sam baba i nisam za bolje :zubo: svaki put vezbe za drugi deo tela, 3x nedeljno, chist parter, 1 sat traje, i - jedva sam se popela do kuce :eek: sva je prilika da ce mi koristiti za neshto, bolje nego nishta :)
nisam ni na posao otishla, pa cu sad da se prebijem do ponoci da stignem do sutra.

UH tragedija kao i proshli put - ruchala u 16 vecherala u 17.
sad cu da venem do sjutra, al ima da se samokaznim.
NB se ne pojavljuje, koliko vidim (djes NB?), a vam ide bash fino, bjavo bjavo :lux:

a i ovo:
Lekar=doktor
Barena=kuhana
UN=UN
supa nezakuvana= juha bez ičeg nutra

Jel sad lakšeijao streljaj me :s
ju mejd maj dej :D

njasa
13.02.2007., 19:07
što glad učini od žene :D

danas nisam gladna, UH dan mi je. najela sam se integralne manistre sa brokolijem, i za veceru sam coknila dva velika cornyja i red cokolade :cerek: sad se osjecam blazeno

i njena drugarica
13.02.2007., 19:09
jos bi najpametnije bilo izvagat se na pocetku djete i nakon 3 miseca. pa kad vidis cifru padnes na guzicu!e ziva istina!

e, narode, help: ajd da smislimo proteinski dan za muza vegetarijanca. moze jaja, moze sir, ne moze meso ni jedno, ni riba! sta josh uopshte ima da moze, a da ima stogod proteina? ja n mogu da se setim. mada ce i jaja i sir da budu ok, s obzirom da je svaki 4ti dan :)
jel tofu u ovoj varijanti - sir, ili je povrce? (pliz pliz da je sir :confused: )

lalinea
13.02.2007., 19:16
e ziva istina!

e, narode, help: ajd da smislimo proteinski dan za muza vegetarijanca. moze jaja, moze sir, ne moze meso ni jedno, ni riba! sta josh uopshte ima da moze, a da ima stogod proteina? ja n mogu da se setim. mada ce i jaja i sir da budu ok, s obzirom da je svaki 4ti dan :)
jel tofu u ovoj varijanti - sir, ili je povrce? (pliz pliz da je sir :confused: )

jel moze, nadjoh neki recept zove se meksicka jaja? :D
jeste smesno, ali se uklapa

njasa
13.02.2007., 19:16
e ziva istina!

ja sam procitala da je tofu pod proteinski, a popecke od soje ili sunka od soje moze na UH dan.
skuhaj kaul u slanoj vodi (nemoj ga raskuhat). u jednu posudu pomisaj jedno vrhnje, parmezana, gaude, soli, papra i muskatnog orascica. stavi kaul u vatrostalnu posudu i prelij sa mjesavinom od gorenavedenih sastojaka. to je taaaako fino. to mozes radit i sa brokolijem ili spinatom (samo onda dodaj svjezeg sira umisto vrhnja).

i njena drugarica
13.02.2007., 19:21
jel moze, nadjoh neki recept zove se meksicka jaja? :D
jeste smesno, ali se uklapaybt, imash pravo, treba i onu knjigu da pogledam. lenshtina :D

vishe me zanima ima li josh koja namirnica, sa jajama i sirom cemo sigurno da se snadjemo :)

ja sam procitala da je tofu pod proteinski, a popecke od soje ili sunka od soje moze na UH dan.
skuhaj kaul u slanoj vodi (nemoj ga raskuhat). u jednu posudu pomisaj jedno vrhnje, parmezana, gaude, soli, papra i muskatnog orascica. stavi kaul u vatrostalnu posudu i prelij sa mjesavinom od gorenavedenih sastojaka. to je taaaako fino. to mozes radit i sa brokolijem ili spinatom (samo onda dodaj svjezeg sira umisto vrhnja).joj da, zalijem neshto jajima i sirom i zapechem, skoro bilo sta. super! sreca pa je samo jedan dan u ciklusu, ostale cu da ga terorishem standardnim buckurishima, pa dokle izdrzi. ova moja s posla, sto jede chips, salatu sa chvarcima i tako to - oplevila 4 kila :eek: dodushe - ima se i opleviti, a to joj je super drastichna promena ishrane, tako da je skoro svejedno sta jede, sve dok nije pola pileta sa pechenim krompirom. kraljica, majke mi :cerek:

jeeej, tofu, super :)

mali_miš
13.02.2007., 19:22
m m m joj tako bi jedan topli sendvić s majonezom popapala.baš sam kupila novu mikrovalnu.izdrži nina izdrži.možeš ti to....joj jedva čekam proteinski sutra.idem se sad napit čaja i dalje od friđa

njasa
13.02.2007., 19:22
e ziva istina!

evo jedan recept sta je super jednostavan a ja ga OBOZAVAm:
isickat na kockice pomu, crvenu papriku, tikvicu i jedan mali poriluk na kruzice. zagrijat teflonku i dodat na nju zlicu maslinovog ulja, dodaj sve povrce sta si nasickala i pirjaj dok ne omeksa (ako treba dodaj malo vode). uzmi 3 jaja, odvoji zumanjak od bjelanjka. istuci bjelanjak dopola (ne smi bit previse tvrd) pomisaj ga sa zumanjkom, dodaj sol i papar. prelij to preko pirjanog povrca.
sstvarno je mljac, a jednostavno je za napravit! a kad nisi na djeti pri kraju dodas saku naribane gaude :top:

njasa
13.02.2007., 19:26
stvarno neznam sta bi jos islo pod proteine, za vegetarijance. kupi mu vegetarijanske kobasice ili vegi hamburger.
ja ne jedem crveno meso i piletinu, ali papan ribu, a mi je izbot ipak malo vec nego tvom muzu...

lalinea
13.02.2007., 19:26
ybt, imash pravo, treba i onu knjigu da pogledam. lenshtina :D

vishe me zanima ima li josh koja namirnica, sa jajama i sirom cemo sigurno da se snadjemo :)

pa moze, spanac, paprike, luk, pecurke i te raznorazne soje

njasa
13.02.2007., 19:27
sad sam na vrh prsta provala mus od cokolade sta sam napravila muzu (UH dan mi je pa mogu provat) nehumano dobar je!!!!

Novobeogradjanka
13.02.2007., 19:34
UH tragedija kao i proshli put - ruchala u 16 vecherala u 17.
sad cu da venem do sjutra, al ima da se samokaznim.
NB se ne pojavljuje, koliko vidim (djes NB?),

e, ne da sam umorna, nego...bruka! A ne javljam se da se ne bih opet "pohvalila" na UH dan da sam se ubila od večere.... A i nešto sam grickala neki crni kruh sa semenkama posle ručka... :o
Još sutra da oposlim ceo dan do 6 na biznisu, pa sam četiri dana slobodna, do ponedeljka. I sve bi bilo savršeno da prvi od ta četiri nije vodeni :eek:
Sve nešto mislim da ja to neću moći. Voćnom se radujem sutra.

spy
13.02.2007., 19:34
Problem je što neke namirnice koje bi inače išle pod proteine (leća npr) u ovoj dijeti spadaju u škrob

njasa
13.02.2007., 19:41
Problem je što neke namirnice koje bi inače išle pod proteine (leća npr) u ovoj dijeti spadaju u škrob

tako je i orasasti plodovi su po vegetarijanskoj prehrani proteinske namirnice. jednino mi jos klice kojekakve padaju na pamet za proteinski, ali od toga se covik ne moze naist...

Novobeogradjanka
13.02.2007., 19:43

bačila sam sam na mejl ideje za vegetarijance

njasa
13.02.2007., 19:46
A ne javljam se da se ne bih opet "pohvalila" na UH dan da sam se ubila od večere....
I sve bi bilo savršeno da prvi od ta četiri nije vodeni :eek:
Sve nešto mislim da ja to neću moći. Voćnom se radujem sutra.

i ja sam se natukla za veceru :zubo: a to sta ti je vodeni na neradni dan to je jos bolje. ujtro duuuugo spavas, pa kad se probudis popijes neki caj bez ikakvih dodataka (je da je vodeni ali ja sam na svoj pila stalno caj). e onda ides do grada malo po ducanima i oko rucka sidnes negdi na mineralnu. kad se vratis kuci napunis kadu, legnes i namaces se u brdu pjene, na licu maska, na kosi maska. i eto ti vec vecer, vrime je za spavanac,a ti si prezivila svoj prvi vodeni dan, a ujtro imas cilu kilu manje!

Novobeogradjanka
13.02.2007., 19:54
i ja sam se natukla za veceru :zubo: a to sta ti je vodeni na neradni dan to je jos bolje. ujtro duuuugo spavas, pa kad se probudis popijes neki caj bez ikakvih dodataka (je da je vodeni ali ja sam na svoj pila stalno caj). e onda ides do grada malo po ducanima i oko rucka sidnes negdi na mineralnu. kad se vratis kuci napunis kadu, legnes i namaces se u brdu pjene, na licu maska, na kosi maska. i eto ti vec vecer, vrime je za spavanac,a ti si prezivila svoj prvi vodeni dan, a ujtro imas cilu kilu manje!
divna idilična slika savršenog vodenog dana... Hvala ti, draga. Postoji samo jedan mali problem. Šestogodišnja juniorka ustaje u cik zore (naročito neradnim danima)... vrtić neće raditi...
Smislićemo već nešto... Evo mi je drugarica rekla da će me izbaviti jedan deo dana, pa da se zajedno patimo...

njasa
13.02.2007., 19:56
divna idilična slika savršenog vodenog dana... Hvala ti, draga. Postoji samo jedan mali problem. Šestogodišnja juniorka ustaje u cik zore (naročito neradnim danima)... vrtić neće raditi...
Smislićemo već nešto... Evo mi je drugarica rekla da će me izbaviti jedan deo dana, pa da se zajedno patimo...

uvali je muzu ili bakama! bar jedan dio dana. a ti se posveti sebi :)

Novobeogradjanka
13.02.2007., 20:00
uvali je muzu ili bakama! bar jedan dio dana. a ti se posveti sebi :)
bivšem mužu, draga, bivšem. Ja sam se tog viška kilograma davno rešila. Ali, upravo razmišljam - što da ne, neka se malo tatica pokaže na državni praznik! Eto kako se korisno može upotrebiti ex na vodeni dan !!!

njasa
13.02.2007., 20:03
drage i dragi moji ja sam se danas dobro napisala, uzivajte, citamo se ujtro- iden u krpe da pustim muza na komp
:kiss:

Svenka
13.02.2007., 20:26
Dragi moji!
Da sumiram, na dijeti sam od 10.01. - otišlo 7kg. U zadnje vrijeme nisam baš zadovoljna, sporo ide, ako opće ide dole. Živčana sam ko pas, teško odoljevam gulašu na ovaj moj Uh-dan, Ferero efekt je nekak kratko trajal i ...
Ovak, mene zanima jel istinit onaj dio : "...događa se da po 10 dana nema razlike u težini, ali se onda naglo izgube 3-4 kg. "
Nekima ( ili čak većini ) ide dobro i zadovoljni ste, svaka čast!
Idemo dalje!

Ivanicapeca
13.02.2007., 20:33
Curke, evo i mene. Mislila sam otići će škembica sama od sebe, ali neće, uf:mad: .
Idem u subotu na svadbu, pa onda počinjem poslije nje, od ponedjeljka.
Ono što mene zanima što ako prije od 90 dana dođem na željenu kilažu. Mislim imam nekih desetak kila za skinut, al nebih sad htjela bit anoreksična, a opet, ako treba toliko da se promijeni metabolizam i da ne nabijem natrag kile:confused:

i njena drugarica
13.02.2007., 20:35
stvarno neznam sta bi jos islo pod proteine, za vegetarijance. kupi mu vegetarijanske kobasice ili vegi hamburger.
ja ne jedem crveno meso i piletinu, ali papan ribu, a mi je izbot ipak malo vec nego tvom muzu...i ja tako, ribu i morske stvari, a ovo drugo vrlo retko, ali vidim da cemo se snaci. hvala svima :)

NB, ne pominji vodeni, mozda nas iznenadi :zubo:

a vidim da je UH tragichan po difoltu sa ove strane. ne mogu da smislim sta bih josh mogla da smazem :rofl: :eek: napicu se vode...

Novobeogradjanka
13.02.2007., 20:48
meni će vodeni izgleda poslužiti samo da skinem ovo što sam danas pojela... sve u okvirima "dozvoljenog" što se izbora tiče, ali večeras sam ... ma užas.... Nego, čini mi se da mi je i masažerka nešto bila zgrešila baš tako pred vodeni, pa se tešim, kad prodje, ako preostanem, možda i ja budem zadovoljna.
E, a možda je i PMS, sad mi tek pade na pamet.

maturantica
13.02.2007., 20:53
NB...vodeni u četvrtak? ak je...skupa ćemo teturat :kiss:

Novobeogradjanka
13.02.2007., 20:55
NB...vodeni u četvrtak? ak je...skupa ćemo teturat :kiss:
jeeeee!!! u četvrtak...
eto nas onda više - ja i drugarica, maturantica... ima li još koga (ima drugaricina koleginica, ali ona neće vodeni a hoće da nas "čeka" pa će da ponovi jedan dan... sve se plašim da će držati dva voćna zaredom, hihihi)

maturantica
13.02.2007., 21:19
jeeeee!!! u četvrtak...
eto nas onda više - ja i drugarica, maturantica... ima li još koga (ima drugaricina koleginica, ali ona neće vodeni a hoće da nas "čeka" pa će da ponovi jedan dan... sve se plašim da će držati dva voćna zaredom, hihihi)

eheheh...pa nek preskoči nešto...ev ja preskačem svoj UH...tak da u četvrtak imam vodeni, jer mi tako paše...

AJME, NE MOGU VJEROVAT DA SE ODRIČEM ČOKOLADEEEEE :eek: :mirko: :brukica:

xena
13.02.2007., 21:20
Došlo i moje vrijeme samohvale :)
26 -ti dan i -5 :cerek:

Još kila, kila i po...i ja sam over and out :s

5 kila ne zvuči puno, ali ja sam se suzila pošteno i to naročito u bokovima i bedrima što mi je bio i cilj :top:

Za one koje grize savjest kad pojedu malo više....ja stalno jedem malo više. :rolleyes:
Na škrobni i uh dan obavezno po obroku pojedem tanjur i po - do dva :zubo:
Na proteinski mi nekako ispadne najmanje hrane, valjda me prevari :D juha koja me čeka na kraju pa pojedem po propisu :)
Voćni - uglavnom sam regularna osim ovog zadnjeg kad sam u 10 uri navečer satrala 10 deka grožđica u 20 sekundi. Da mi je netko nešto rekao u tom času, kupio bi zube po selu... PMS je stanje u kojem bi konstantno trebala biti svaka druga žena- bilo bi više ljubavi i mira :zubo:

Orca26
13.02.2007., 21:42
NJasa sladak ti je ovaj leptiric;)

Orca26
13.02.2007., 21:43
xena....;) bravo

Orca26
13.02.2007., 21:44
Curke, evo i mene. Mislila sam otići će škembica sama od sebe, ali neće, uf:mad: .
Idem u subotu na svadbu, pa onda počinjem poslije nje, od ponedjeljka.
Ono što mene zanima što ako prije od 90 dana dođem na željenu kilažu. Mislim imam nekih desetak kila za skinut, al nebih sad htjela bit anoreksična, a opet, ako treba toliko da se promijeni metabolizam i da ne nabijem natrag kile:confused:

Kad skines koliko zelis....prekines dijetu.
a ima nacin ishrane 3 mjeseca nakon dijete;) pa se toga pridrzavaj i neces vratiti kile;)

Belle
13.02.2007., 22:25
Kad skines koliko zelis....prekines dijetu.
a ima nacin ishrane 3 mjeseca nakon dijete;) pa se toga pridrzavaj i neces vratiti kile;)

I ja planiram skinuti manje kilograma,pa nikako da se odvazim i odlucim da li je ta dijeta za mene...brinem se da mi se kile ne vrate ako nakom mjesec dana prestanem.

Nakon prestanka, cega se treba pridrzavati da se kile ne vrate??

Doruckovati voce i dalje, te i dalje ne mijesati namirnice? Jos sta?

maserka80
13.02.2007., 22:40
Nb gdje si mi?
Ma što to govoriš da nećeš moći vodeni??Naravno da češ moći!!

Čuj ja sam većeras mazla baklavu!:bonk: :bonk: :brukica: nemoj me :tuctuc:

maturantica
13.02.2007., 22:40
Sutra je Valentinovo....
i dok većina ide na romantične večere sa svojim partnerom...ja ću utjehu tražiti u jabukama, kruškama, kiwiju....:rofl:

What a wonderful world....:zubo:

maturantica
13.02.2007., 22:41
Nb gdje si mi?

Koliko baklava? :rospija: :rofl:

chiwawa
13.02.2007., 22:47
sutra valentinovo...fuck the valentines:mad:
ne znam sta cu sutra skrobni mi a vise krompiri pi dozlogrdili

maturantica
13.02.2007., 23:13
ja sam jela leću danas...fino :klopa:

maserka80
13.02.2007., 23:54
Koliko baklava? :rospija: :rofl:

jedna s tim da je nisam cijlu ni pojela jer je donja kora bila malo reš pečena pa sam je bacila

maserka80
13.02.2007., 23:56

Da probaj leću odlična je

Probaj onako kao sam je ja jela i oduževila sam se

Ispirjaj luk poriluk i mrkvu i ubaci predkraj leću iz konzerve i uz to puno salate
Jami

mujsapujsa
14.02.2007., 00:20
Sutra je Valentinovo....
i dok većina ide na romantične večere sa svojim partnerom...ja ću utjehu tražiti u jabukama, kruškama, kiwiju....:rofl:

Natjeraj ga da kao dokaz ljubavi jede voće s tobom cijeli dan:eek:
Ja sam otkantala ove god.Valentinovo jer je to šit ali sam morala ići s klincem po poklončić za njegovu curu (imaju 9 g.):rofl:

mujsapujsa
14.02.2007., 00:25
Ja sam sutra na proteinima,ne znam šta napraviti
danas sam pokupovala gomilu raznog povrća
pa možda ispeći neki komad mesa sa povrćem
juhicu imam u frizeru

a danas sam zeznila stvar:bonk: sa onim voćnim sirom
a bio je tako dobar;)

riminare
14.02.2007., 00:59
sad sam na vrh prsta provala mus od cokolade sta sam napravila muzu (UH dan mi je pa mogu provat) nehumano dobar je!!!!

ondak daj recept :zubo:

riminare
14.02.2007., 01:03
Sutra je Valentinovo....

i meni je voćni sutra
ja i muž idemo na proteinski na after valentinovo večeru :zubo:

riminare
14.02.2007., 01:05
ali sam morala ići s klincem po poklončić za njegovu curu (imaju 9 g.):rofl:
nice
moja cura ima 6 g i za njenu simpatiju sam morala po poklon :cerek: :zubo:
pa ubit ću se majke mi :rofl:

Orca26
14.02.2007., 02:14
I ja planiram skinuti manje kilograma,pa nikako da se odvazim i odlucim da li je ta dijeta za mene...brinem se da mi se kile ne vrate ako nakom mjesec dana prestanem.

Nakon prestanka, cega se treba pridrzavati da se kile ne vrate??

Doruckovati voce i dalje, te i dalje ne mijesati namirnice? Jos sta?

sutra cu vam ostaviti knjigu..
ishrana poslije dijete;)

Novobeogradjanka
14.02.2007., 08:04
Nb gdje si mi?

pa što bih te po guzi kad je baklavadan? Samo napred! Mazni i dve!
Budem tu pre podne danas tj. do 3 sata (opet dežurstvo, nadam se da neće biti puno posla, pa ću da pišem), a onda sam opet tu od 6.

JOOOOOOOOJ, pa tebi NIJE baklavadan!!! Tebi je skrobni!!! mi smo ove nedelje rasparene zbog vodenog!!!
Ma ybg, draga.... Eto ti recept za "povrtne baklave", pa kad baš moraš...

Novobeogradjanka
14.02.2007., 08:07
Sutra je Valentinovo....

ma hajde, nije sve tako crno, smeš i pomorandžu i mandarine, čak i poneku bananu (zamalo otkucah "baklavu", sludela me masažerka)... a tek krastavac i paradajz... pa kupus......
(već dva dana mi "ne rade" smajlići... vidim da je u mene problem, mada mi ne pada na pamet šta bi moglo biti, nisam se mnogo do sada sekirala pa nisam ni proveravala da nisam nešto isključila/uključila slučajno) Inače, da rade, sad bih ti nacrtala onog što se valja po podu od smeha, i još nekoliko onih što plaču buuuaaaaaa.... jer jbn Valentinovo i ja mrzim iz dna duše i to već dugo dugo

Novobeogradjanka
14.02.2007., 08:10
a danas sam zeznila stvar:bonk: sa onim voćnim sirom
a bio je tako dobar;)
da, da... grešiti je ljudski, ali je osećaj božanski...hahaha

Novobeogradjanka
14.02.2007., 08:13
:kiss: :kiss: :kiss: evo sad ipak rade.... znači, moji smajlići su bili pobegli nekud na dva dana......u neku štetu, sigurno......:hebemu: :hebemu: :hebemu: važno da su opet tu :jumping:

Tija
14.02.2007., 08:21
bivšem mužu, draga, bivšem. Ja sam se tog viška kilograma davno rešila.

:rofl: :rofl:

dobro vam jutro bucke :cerek:

Jučer, na svoj osmi dan, zgriješih prvi put:( Izila jedan čokoladni keks. Jedan ko nijedan:zubo:
Jutros lakša za dvi kile:cerek:

Može pitanje? Naravno da može:D Jel vodeni dan obavezan? Mora li se? Mogu li se ponašati kao da nikad nisam čula za njega?:zubo:

njasa
14.02.2007., 09:09
NJasa sladak ti je ovaj leptiric;)

hvala :cerek:
i meni je drag

njasa
14.02.2007., 09:19
moj divan muzic mi je jutros najranije ujtro kupija buketic crvenih ruza :cerek: bas je dooobar, nema veze sta sam mu ja sinoc rekla da mi kupi nesto :zubo:
i ja sam na vocnome danas, pojela sam ponovo namocene suve sljive. pa cu klementinice, pa nananas, pa jabukice pa malo kostunjavog. obozavam vocni jer skoro stalno jeden :)

njasa
14.02.2007., 09:21
ondak daj recept :zubo:

to ti je kaloriska bomba. mislim da bi me neko ovde zatuka da napisem recept od cokoladnog musa. to cemo posli djete :)

chiquita
14.02.2007., 09:28
to ti je kaloriska bomba. mislim da bi me neko ovde zatuka da napisem recept od cokoladnog musa. to cemo posli djete :)
ajde lijepo recept na sunce.
ako sam mogla jučer ispeć 20 palačinki i namazati ih nutelom, posipati kakaom i mljevenim orasima i tako servirati mužu bez da sam liznula prst onda mu mogu i chocolate mousse napraviti. :zubo:
prosila bih recepis.:)

Novobeogradjanka
14.02.2007., 09:45
:rofl: :rofl:

Može pitanje? Naravno da može:D Jel vodeni dan obavezan? Mora li se? Mogu li se ponašati kao da nikad nisam čula za njega?:zubo:

vodeni šta?!?

Tija
14.02.2007., 09:55
vodeni šta?!?

volim te :rofl: :rofl:

njasa
14.02.2007., 10:07
ako sam mogla jučer ispeć 20 palačinki i namazati ih nutelom, posipati kakaom i mljevenim orasima i tako servirati mužu bez da sam liznula prst onda mu mogu i chocolate mousse napraviti. :zubo:

100g tamne cokolade (moze i za kuhanje)
100g mljecne cokolade
4 zumanjka
6 bjelanjaka
3 dcl slatkog vrhnja
100 g masla
1 kesica zelatine
1 dcl mlika (za namocit zelatinu)
po zelji sjemenke iz mahune vanilje

u jednu tecu stavit vodu, iznad nje nekakvu zeljeznu posudu u kojoj cete uvalit vrhnje za kuhanje, zumanjke, cokoladu (razbijte je na kockice) i maslo i vanilju. nemojte slucajno stavit posudu na vrilu vodu, moze bit mlaka, pa da se sa posdom na njoj zagrijaje (ma znate sami banja marija).
istucite jaaaako cvrsto bjelanjak. gornju smjesu stalno misajte, kad se sve lipo otopi i postane fina smjesa, dodajte zelatinu koju ste namocili u dec mlika. sad sve skupa misajte dok se zelatina ne rastopi. pustite smjesu da se malo ohladi, na temperaturu tjela (kad uvalite prst u nju da nema nikakve temperaturne razlike) dodajte trecinu tucenog bjeljanjka i polako promisajte sa metlicom za snig ili zlicom (ni slucajno elektricnim mikserom). uvalite to u frizider na 15 minuta, onda dodajte ostatak bjelanjka u smjesu. ulijte u posudu i mars u frizider.

USLAST!

p.s. kupite kesicu smrznutih malina, stavite ih u tecu sa 2-3 zlice vanilja secera i kuhajte 5 minuta. to pasirajte i prelite preko musa. nema sanse da se dragi ne zaljubi ponovo u vas :)

njasa
14.02.2007., 10:25
unovci moji gren ja na posal. citamo se!

Novobeogradjanka
14.02.2007., 10:33
volim te :rofl: :rofl:
eto i meni radosti na valentinovo :rofl:

riminare
14.02.2007., 10:38

tako je :zubo: :rofl:

Novobeogradjanka
14.02.2007., 10:53
eto, kad ja dodjem onda nema nikoga satima. e pa stvaaaano....:mad: :mama:

iva11
14.02.2007., 11:00
Dobro jutro drage moje, ili već dobar dan...za početak vam svima šaljem veeeeliku pusu, sretno Valentinovo:K :kiss: :romeo: :love: :cerek: !!!!
Evo meni je 10 - i dan i tri kilice su dolje, da se ne ''zacopram'', jako sam zadovoljna i nadam se da će ići jednako dobro i dalje....
Disciplinirana sam i jedino griješim na makijatu ali nema te sile koja će me spriječiti da ga ne maznem...

dinamo
14.02.2007., 11:09
ej,ljudi,na dijeti 35 dana,a skinuo 13 kg,da dobro čuli 13 kg,jeeeeeeee
držim se strikno knjige, a i tri puta tjedno imam sport,s tim da na posao i s posla idem pješke doma,cca pola sata u jednom pravcu

buhica
14.02.2007., 11:32
joj vi muski! pa kak' vam to sve ide tak puno brze nego nama :o
ljubomorna sam :p
svaka cast :top:

jos sat i pol i idem papati svoj zapeceni grah. bas me zanima jel' bu mi fino s obzirom da nema speka nutra :cool:

maserka80
14.02.2007., 11:45
Sretno Valentinovo drage moje!!

nemam ništa posebno za prijaviti, sve je ok kod mene osim što ću danas kasnije ručati jer snoč nisam stigla kuhati tj nije mi se dalo jako me stomak bolio.

Danas ću tikvice i rižinu tjesteninu u soja sosu I naravno-z.salatu s rikulom i mladim lukom.Mljac

Novobeogradjanka
14.02.2007., 11:52
e, vala baš mljac, pogotovo iz moje perspektive voćnog dana, posle koga mi se smeši vodeni.
hello darling, dugo se nismo srele ovako uživo

Evo, dok ja poslah post, ti već nestade!

mujsapujsa
14.02.2007., 12:10
Sretno vam Valentinovo:love:
Ja se malo vagnuh jutros i malo je palo za 1/2 - 1 kg ovaj ciklus.
Danas je mom klincu duplo Valentinovo jer mu je istekla kazna za komp. pa će biti svađe i borbe ko će prije sjesti
Ali ja sam još uvijek jača a ko jači - tlači:rofl: :rofl:

Novobeogradjanka
14.02.2007., 12:12
Sretno vam Valentinovo:love:
Ja se malo vagnuh jutros i malo je palo za 1/2 - 1 kg ovaj ciklus.
Danas je mom klincu duplo Valentinovo jer mu je istekla kazna za komp. pa će biti svađe i borbe ko će prije sjesti
Ali ja sam još uvijek jača a ko jači - tlači:rofl: :rofl:

deca rastu, ti mršaviš (da ne kažem propadaš :rofl: ), nećeš još dugo biti jača, draga moja... iskoristi to :)

mujsapujsa
14.02.2007., 12:13
Ja sam za danas iz škrinje izvukla komad teletine,
pasti će pečenje uz kuhano povrće i šalatu

Novobeogradjanka
14.02.2007., 12:17
Ja sam za danas iz škrinje izvukla komad teletine,
pasti će pečenje uz kuhano povrće i šalatu

kad ovo čitam, dodje mi da ti se pozovem na ručak... :zubo:

mujsapujsa
14.02.2007., 12:17
ti mršaviš (da ne kažem propadaš :rofl: ), :)

za ovo si zaslužila veeeeliku:kiss:

mujsapujsa
14.02.2007., 12:18
kad ovo čitam, dodje mi da ti se pozovem na ručak... :zubo:

Tebi je danas voće a gle čuda moja telica je voćnog porijekla:rofl:

Novobeogradjanka
14.02.2007., 12:20
Tebi je danas voće a gle čuda moja telica je voćnog porijekla:rofl:

danas voće sutra voda... ne znam prosto koja bi mi bila draža - voćna ili vodena teletina :rofl: ... pa, što jes - jes, travu pase, vodu pije... vitaminska stvar skroz naskroz :zubo:

mujsapujsa
14.02.2007., 12:21
Nije mi jasno ( je ali.....)zašto muškićima kile idu puno lakše dolje nego nama
to me ljuti ( a ko se ljuti g.... mu)

buhica
14.02.2007., 12:27
mujsapujsa, meni je tak super tvoj potpis! :cerek:

i njena drugarica
14.02.2007., 12:51
danas voće sutra voda... ne znam prosto koja bi mi bila draža - voćna ili vodena teletina :rofl: ... pa, što jes - jes, travu pase, vodu pije... vitaminska stvar skroz naskroz :zubo:vidim te NB, teshko tebi :D

bardan svima :)

Novobeogradjanka
14.02.2007., 12:56
vidim te NB, teshko tebi :D

bardan svima :)

ajoj, evo mi je drugarica... moram da prestanem da sanjarim o mujsinojpujsinoj teletini, i odmah da počnem da pričam kako mi super ide voćni i kako se radujem sutrašnjem vodenom (inače, za ostale, "i njena drugarica" ima specifične metode kažnjavanja, za sutra ne samo da nam je napravila raspored pijenja vode i čaja, nego će nam organizovati i brzi dvočasovni hod u nepoznatom pravcu)

i njena drugarica
14.02.2007., 13:05
ajoj, evo mi je drugarica... moram da prestanem da sanjarim o mujsinojpujsinoj teletini, i odmah da počnem da pričam kako mi super ide voćni i kako se radujem sutrašnjem vodenom (inače, za ostale, "i njena drugarica" ima specifične metode kažnjavanja, za sutra ne samo da nam je napravila raspored pijenja vode i čaja, nego će nam organizovati i brzi dvočasovni hod u nepoznatom pravcu)

1. ide ti gramatika danas :s

2. lazesh kao ker :cerek:

3. niki nije reko da morash, mojne kukash. mozemo i na klupi da sedimo. pored gradilishta :zubo:

joj ni ja se ne radujem. tim pre sto cu morati da radim, bar jedan deo dana, a ne mogu da reshim gde da radim, kod kuce ili na biznisu. mislim, ako raspishemo projekat da popijemo 6 kila vodurine umesto 2 kila, treba vremena da se obavi taj zadatak. pa ce proci nekako. ja ne sanjam teletine, al mi se roshtilj opasno muva po mozgu. a vec u petak, kad dodje dan za roshtilj - ja cu sanjati kolache. prokletstvo! :rofl:

maturantica
14.02.2007., 13:12
danas voće...sutra VODA...
danas od 6 za knjigom...80 stranica likovne umjetnosti...ne ide u glavu...
danas 2 ispita...
danas na valentinovo...sama

NASMIJ SE....SUTRA ĆE BITI GORE....
:top:

Novobeogradjanka
14.02.2007., 13:14
1. ide ti gramatika danas :s

2. lazesh kao ker :cerek:

3. niki nije reko da morash, mojne kukash. mozemo i na klupi da sedimo. pored gradilishta :zubo:

joj ni ja se ne radujem. tim pre sto cu morati da radim, bar jedan deo dana, a ne mogu da reshim gde da radim, kod kuce ili na biznisu. mislim, ako raspishemo projekat da popijemo 6 kila vodurine umesto 2 kila, treba vremena da se obavi taj zadatak. pa ce proci nekako. ja ne sanjam teletine, al mi se roshtilj opasno muva po mozgu. a vec u petak, kad dodje dan za roshtilj - ja cu sanjati kolache. prokletstvo! :rofl:

nemoj da me grdiš! :(

Novobeogradjanka
14.02.2007., 13:15
ma hoću, hoću... nego moram malo da kukam

i njena drugarica
14.02.2007., 13:17
danas voće...sutra VODA...
danas od 6 za knjigom...80 stranica likovne umjetnosti...ne ide u glavu...
danas 2 ispita...
danas na valentinovo...sama

NASMIJ SE....SUTRA ĆE BITI GORE....
:top:
ne luduj devojchice :cerek:

polly
14.02.2007., 13:18
sanjarim o mujsinojpujsinoj teletini)

pa samo te jedno 3 i pol sata :driver: dijele od njene teletine :D

i njena drugarica
14.02.2007., 13:22
nemoj da me grdiš! :(pa ko ce drugi da te grdi :eek:

uzivaj zeno, pakao je tek sutra :zubo:

mene je rekreacija unishtila, a veceras ce da me dokrajchi. samo prebrojavam te drage kalorije koje cu vecheras da spiskam na trbushnjake, a sutra - nishta :rofl:

maturantica
14.02.2007., 13:23
imaš pravo drugarice...odo pod tuš...pa u školu...sreća da je danas škola od 3 :zubo:

ajoj sutra se dignem, bježim u grad, pa u školu, pa doma spavat....WILL I SURVIVE? :cool:

Novobeogradjanka
14.02.2007., 13:23
pa samo te jedno 3 i pol sata :driver: dijele od njene teletine :D
joj, ne pominji naglas... vidiš da mi je drugarica online, već me je izgrdila sačuvajmebože, a sad tek ima da me kontroliše na svakih pola sata da nisam krenula auto-putem na zapad :cool:
A i ako krenem, ona ima i u Zg rasporedjene doušnike i saučesnike :rolleyes: ne moš pobeći nikako :crta:

i njena drugarica
14.02.2007., 13:32
joj, ne pominji naglas... vidiš da mi je drugarica online, već me je izgrdila sačuvajmebože, a sad tek ima da me kontroliše na svakih pola sata da nisam krenula auto-putem na zapad :cool:
A i ako krenem, ona ima i u Zg rasporedjene doušnike i saučesnike :rolleyes: ne moš pobeći nikako :crta:kad bi ja aktivirala mrezu doushnika, ne bi ti ni vinkovce proshla, samo da znash, da ne krecesh uzalud. nikakva teletina! :zubo:

obukla jednu indiju koju nisam mogla ranije. ovi koji ne znaju o chemu se radi su rekli - ijaooo pa ti si u plavom :cerek:

Ida Bauer
14.02.2007., 13:35
Meni je danas prvi vodeni dan...samo što ja uzimam neke lijekove dva puta dnevno i treba biti uz jelo....pa sam pojela minijaturnu jabuku za doručak,a za večeru bude jedna malecka rajčica...mislim da je to OK...:confused:

Inače...sagriješila sam na 27.dan....i to jaaaaaaaaako....gledajte ovo...sve je bilo OK do navečer:
D:2 jabuke
R:2 kom. pizze sa kečapom,svježom rajčicom,gljivama i maslinama
V:1 princes krafna,1 puding od soje
kapučino
2l vode

E...tu je trebalo završiti...ali nije...
Imali smo društvo pa se stalno nešto papalo,naručila se pizza-prava...i ja sam pukla...nisam više mogla gledati kako svi žderu.....evo što sam sve pojela do 3h u noći:
*skoro cijelu veliku pizzu sa vrhnjem
*napolitanke
*jaffa kekse
*kiki-riki
*kompot od dunje
...nisam mogla spavati od boli.....
Ali nije da me nešto previše muči savjest...idemo dalje po starome....sad bar znam da nije neki užitak nažderati se ko' prase i leći u krevet(već sam to zaboravila u ovih mjesec dana)......

Novobeogradjanka
14.02.2007., 13:35
obukla jednu indiju koju nisam mogla ranije. ovi koji ne znaju o chemu se radi su rekli - ijaooo pa ti si u plavom :cerek:

Julia Roberts, crkni od muke, evo ide Lady in Blue :lol: Samo da te ne spopadne negde u autobusu do posla Richard Gere, jbg ipak je full mator :zubo:

Novobeogradjanka
14.02.2007., 13:39
Imali smo društvo pa se stalno nešto papalo,naručila se pizza-prava...i ja sam pukla...nisam više mogla gledati kako svi žderu.....evo što sam sve pojela do 3h u noći:
*napolitanke
*jaffa kekse
*kiki-riki
*kompot od dunje
......

sve mi je jasno, ali ovaj kompot od dunje :rofl: :rofl: kud ti to pade na pamet?
ma, vozi dalje

blossom1
14.02.2007., 13:48
Uf, evo još jedan voćni.

Doručkovala u pola 7 čašu mlake vode s sokom od limuna, pa opet u 10 jednu bananu. Do sad popila litru vode, bućka mi u želucu.
Sad pijem kavu, i molim Boga da što prije dođe noć da idem spavat.

Spremam se maznut desetak lješnjaka za međuobrok, pa ću oko 3 pojest ananas s klementinama (ajme kombinacije!), oko 6 bananu, oko 8 krušku.

Ako ne budem mogla zaspat već oko 9 planiram večerat i jedan Normabel da me ošamuti i da zaspem ko klada. (al samo planiram, nećem se tabletirat)

Sve ću cijeli dan zaljevat s 2 litre čaja od hibiskusa, trešnje i banane (moj bućkuriš).

Tak kad to čovjek napiše, ima osjećaj da će stvarno puno jest, ne???

Ajmeee, kad će noć!!!

i njena drugarica
14.02.2007., 14:00
Tak kad to čovjek napiše, ima osjećaj da će stvarno puno jest, ne???

Ajmeee, kad će noć!!!pa to i ja kazem, ako reshimo da sutra popijemo 6 kila vode (i njenih derivata :D ) u turama od po pola litra, to je 12 pijenja, to je ozbiljan posao :zubo:

ste chuli vi za trovanje vodom? mislim, velikim kolichinama? :confused:

Novobeogradjanka
14.02.2007., 14:06
ste chuli vi za trovanje vodom? mislim, velikim kolichinama? :confused:

aha... je otrovna (kad je preko glave) :zubo:

njasa
14.02.2007., 14:06
[QUOTE=Ida Bauer;7414346

*napolitanke
*jaffa kekse
*kiki-riki
*kompot od dunje
Ali nije da me nešto previše muči savjest...idemo dalje po starome....sad bar znam da nije neki užitak nažderati se ko' prase i leći u krevet(već sam to zaboravila u ovih mjesec dana)......[/QUOTE]

ma nije to nista, i ja sam pred kraj prvog miseca prije vodenog poludila. samo pici dalje. DRZ SE!

njasa
14.02.2007., 14:07
ja sam za dorucak namocene suhe sljive, za meduobrok 2 klementine, a sad rucak jabuku i bucine kostice.... bas volim vocni dan!

Ida Bauer
14.02.2007., 14:11
Višak unesene tekućine može dovesti do smanjenjenja razine soli u krvi i oticanja mozga ili hipoatremičke encefalopatije.
Vjerojatnost je veća u slučaju pojačanog fizičkog napora.

Ispijanje velikih količina vode može stvarno preopteretiti bubrege uzrokujući vrlo opasan gubitak mineralnih soli, natrija i kalijeva hidroksida. Takav razvoj situacije može dovesti do pojave hipoatremije tj. otrovanja vodom, a to je potencijalno smrtno stanje.

Najveći rizik od ovakvog oboljenja imaju one žene koje vođene pomodnim trendom piju i do pet litara vode na dan. Ako ste popili jednu litru vode u svakih četiri do pet sati, možda ćete se suočiti sa mučninom, vrtoglavicom, malaksalošću i umorom. Pijete li i više od jedne litre u tom vremenu, život bi vam mogao biti u opasnosti.

Novobeogradjanka
14.02.2007., 14:15
ja uzmem onu jednu šumeću 12 vitamina+12 minerala dnevno, i mislim da je time problem rešen. Pijem puuuno vode, ali stvarno ne osećam nikakve tegobe, naprotiv. Nadam se da su ova upozorenja ipak malo preterana.

maturantica
14.02.2007., 14:16
ja se danas naklopavam voćem...i ne štedim...treba imat neke zalihe...
najradije bi maznula jednu voćnu šniclu :cerek: :zubo:

i njena drugarica
14.02.2007., 14:16
eto! znala sam!

NB, skidamo sa 6 na 4 kila, mnogo je :zubo:

chiwawa
14.02.2007., 14:18
sretno vam valentinovo;)
ja samujem:D mah hajd...
papala sam krompire pecene i gljive na zaru i kupus salatu:cerek: eh da maznula sam dva komadica krompiruse mama pravila:( nisam mogla odolit ovo je 3 put da pravi otkako sam na dijeti....uzela ja malo:D hajd svakako su danas krompiri:D

Novobeogradjanka
14.02.2007., 14:20
eto! znala sam!

NB, skidamo sa 6 na 4 kila, mnogo je :zubo:
ma mnogo je samo kad biju... ja neću da brojim, kad je bal nek je na vodi
:cerek:

i njena drugarica
14.02.2007., 14:31
off: ej, zaboravih da pitam vas od tamo - ko je na kraju pobedio u "plesu sa zvezdama"? propustili smo finale :zubo:

jecica
14.02.2007., 14:49
off: ej, zaboravih da pitam vas od tamo - ko je na kraju pobedio u "plesu sa zvezdama"? propustili smo finale :zubo:

zrinka, ako se ne varam

i njena drugarica
14.02.2007., 14:51
zrinka, ako se ne varamposhteno :cerek:

Morrena
14.02.2007., 15:11
Sretan vam dan zaljubljenih:love: naravno pod uslovom da ste zaljubljeni.
Danas UH dan.Evo jedan recept,meni je mnjac a mislim da će se svidjeti masazerki.
Crvene paprike ispecete u pecnici,ogulite i dodate malo maslinovog ulja,kap octa i iscjedjen česnjak,dodala sam i vodu koja je iscurila iz paprika(salata od paprika).U frižderu mi je prenocila i namjeravala sam je jesti kao salatu na škrobni,ali pošto mi je ostalo jer sam toga dosta napekla,smiksala sam ostatak paprika.Na teflonci sam na malo ulja zapekla poriluk,dodala smiksane paprike,malo pikantne vegete.Dobila sam gusti crveni sos sa kojim sam prelila špagete.Preporučujem probati.

buhica
14.02.2007., 15:22
njam. zvuci mi jako, jako fino. morat cu probati! :)
jos da paprikama cijene padnu! mislim kila paprike skoro 30 kuna!? :eek:

Morrena
14.02.2007., 15:25

To je stvarno previše,ja ih kupujem za tri puta manju cijenu.

spy
14.02.2007., 15:32
Pa mogla si ih speč pa stavit u škrinju:azdaja:

chiquita
14.02.2007., 15:36
je, baš.
treba planirati un dijetu po dvije godine unaprijed i onda sezonsko voće pripremati kuhati i nakuhavati i slagati porcije za 90 dana.

i njena drugarica
14.02.2007., 15:44
aj did it, aj did it :raspa:

Orca26
14.02.2007., 15:47
Cao svima..i pusetina za Valentinovo....
nisfa od moje romanticne vecerice....
dosla sad s posla i za sat vremena opet odoh, i radim sve do pola 3 veceras.
ma divno
nego..
nas divni Patrick sa coolinarkinog foruma je bio toliko vrijedan pa nam je ovu knjigu 90 DANA POSLIJE DIJETE - dakle drugi dio knjige preveo na nas jezik;) svaka mu cast.
evo vam link, da znate sta vas ceka;)

http://www.posalji.net/105536?dijeta_prijevod.zip

Svenka
14.02.2007., 15:47
i ja sam na voćnom. Doručak 2 jabuke, ručak 3 manje jabuke, naribane, naribana mrkva, sok od jedne naranče.
i ja ću sutra na vodu.
Sretno Valentinovo, dan je prekrasan i danas sam dobre volje!

nanna25
14.02.2007., 16:07
Hello!Prije svega sretno vam Valentinovo!
Ja ga ne slavim!:)
Meni je danas UH!Ručala sam palentu sa gljivama i ful sam se najela.Za večeru sam kupila 2 kolača,malu karamel kocku i malo poveću bohem kocku.Valjda ću moći to sve pojesti :D

Orca26
14.02.2007., 16:10
i cokoladu ne zaboravi;)

i njena drugarica
14.02.2007., 16:15

http://www.posalji.net/105536?dijeta_prijevod.ziphvala hvala jedva chekam da pochnem :D

xena
14.02.2007., 16:21
nas divni Patrick sa coolinarkinog foruma je bio toliko vrijedan pa nam je ovu knjigu 90 DANA POSLIJE DIJETE - dakle drugi dio knjige preveo na nas jezik;) svaka mu cast.

hvala ti na linku orca :kiss:
a patrick je faca - nema šta:top:

nanna25
14.02.2007., 16:23
Cao svima..i pusetina za Valentinovo....
nisfa od moje romanticne vecerice....
dosla sad s posla i za sat vremena opet odoh, i radim sve do pola 3 veceras.
ma divno
nego..

Ja sam prije par dana dobila drugi dio knjige,priručnik za održavanje težine.Naručila sam i prvi i drugi preko online knjižare moderna vremena.

Uglavnom u tom drugom dijelu se izmjenjuju:
4 dana kada se kombiniraju proteini i škrob,primjerice za ručak proteini za večeru škrob ili obrnuto.
5.dan su ugljikohidrati-ručak kao i sada,večera kolači.
6.dan je voćni.
Vodeni dan je 25.,56. i 87.dan
Za doručak i dalje samo voće.
Knjiga mi je zasad ok jer se nađe koji novi recept za isprobati.

buhica
14.02.2007., 16:24
To je stvarno previše,ja ih kupujem za tri puta manju cijenu.

Pa gdje!?
Ja gdje god dodjem su od 23, 24 kune kila pa na vise!

A zamrzavanje... :D
Nemam taj obicaj. :o

nanna25
14.02.2007., 16:25
i cokoladu ne zaboravi;)

He,he,teško da bi mi se to moglo dogoditi :)

mujsapujsa
14.02.2007., 16:47
Ljudi moji šta je dobro napapat se:s
Ručala,odvela auto na pranje,pa ću malo poslije na šetnju i kavu:cerek:

spy
14.02.2007., 16:53
je, baš.
treba planirati un dijetu po dvije godine unaprijed i onda sezonsko voće pripremati kuhati i nakuhavati i slagati porcije za 90 dana.
Možda zvuči nevjerojatno al ima ljudi koji jedu pečenu papriku a nisu na UN dijeti

xena
14.02.2007., 17:13
Možda zvuči nevjerojatno al ima ljudi koji jedu pečenu papriku a nisu na UN dijeti:rofl: :rofl: :rofl:

i njena drugarica
14.02.2007., 17:15
Možda zvuči nevjerojatno al ima ljudi koji jedu pečenu papriku a nisu na UN dijeti:eek: ko su ti ?!?

:D

polly
14.02.2007., 17:29
Možda zvuči nevjerojatno al ima ljudi koji jedu pečenu papriku a nisu na UN dijeti

ima ljudi koji nemaju škrinju :tuzni:

njasa
14.02.2007., 17:33
ajme peeecena paprika- to je meni tako fino!!! moji doma uz salsu obavezno napune skrinju i pecenom paprikom, duvedom i ratatuijem...
evo ja dosla sa repeticija i cekam mlajega da se kod mene pojavi na repeticije... kasni, mrzim to :(
sve u svemu smazala sam bananu i klementinicu. a za veceru cu ananasa :) danas cu malo kasnije vecerat jer cemo ja i dragi bacit dir po gradu :cerek:

i njena drugarica
14.02.2007., 17:37
ajme peeecena paprika- to je meni tako fino!!! moji doma uz salsu obavezno napune skrinju i pecenom paprikom, duvedom i ratatuijem...
evo ja dosla sa repeticija i cekam mlajega da se kod mene pojavi na repeticije... kasni, mrzim to :(
sve u svemu smazala sam bananu i klementinicu. a za veceru cu ananasa :) danas cu malo kasnije vecerat jer cemo ja i dragi bacit dir po gradu :cerek:umrecu od jabuka :bonk:

a i od klementinica. a banan sam zaboravila. srecom bile neke suve shljive :(

baby_bitch
14.02.2007., 17:45
Drage moje evo pala vagica -0.5.. Mali daveži u školi toliko su danas bili naporni da vjerujem da su mi još dodatnih pol kg izvukli iz mene pa sam se počastila s 2 kolača s kokosom.. njammi :)

Novobeogradjanka
14.02.2007., 19:04
već je danas počelo da mi se vrti u glavi.... šta će tek sutra biti,... ali ima da ga izdržim, ma ne zvala se ja NB!!!

maturantica
14.02.2007., 19:15
već je danas počelo da mi se vrti u glavi.... šta će tek sutra biti,... ali ima da ga izdržim, ma ne zvala se ja NB!!!

Ja mislim da ja to neću moć....već sam slaba, a sutra bog zna u kakvom ću stanju bit...ležećem mislim :zubo:

Ak ja preživim vodeni....NAPIT ĆU SE.....vode :rofl: