View Full Version : Sta je, sta ste se stisli?
hehehoho
06.04.2005., 22:19
:mirko:
LjutiBronxBomber
06.04.2005., 22:23
:D
:zmaj:
Zagorakis
06.04.2005., 22:26
:tuctuc: :mama: :Sex: :mama:
posmatrač
06.04.2005., 22:31
hehehoho kaže:
:mirko:
:klopa: :clint:
ma malo se :zivili: pa onako
Jalnuški Diletant
06.04.2005., 23:29
:afro:
andjelina1
07.04.2005., 00:17
baš smo nekakvi:rolleyes: :D
cipiripi
07.04.2005., 00:38
Sta je ovo?
Jel imate kongres?
:lol: :zvrko:
ne znam ko se što stisnuo, a neću ni naslijepo pogađat iz razumljivih razloga (blago rečeno; loše mi to ide i tako to), ali sam smislio jedno športsko pitanje (a Jalnuški je odgovor) :cool:
dakle, kako će Srbi nazvati memorijalni ultramaraton Knin - Beograd kojim će obilježavati godišnjice svoje veličanstvene pobjede iz AD 1995?
odgovor je: "TRKtorijada"
posmatrač
07.04.2005., 01:49
:rofl:
gambler
07.04.2005., 01:52
Spawn kaže:
ne znam ko se što stisnuo, a neću ni naslijepo pogađat iz razumljivih razloga (blago rečeno; loše mi to ide i tako to), ali sam smislio jedno športsko pitanje (a Jalnuški je odgovor) :cool:
dakle, kako će Srbi nazvati memorijalni ultramaraton Knin - Beograd kojim će obilježavati godišnjice svoje veličanstvene pobjede iz AD 1995?
A kako ce te vi nazvati vas ultimativni maraton iz Vukovara?
Kesa pride? :D
LjutiBronxBomber
07.04.2005., 04:30
gambler kaže:
Vasih je zagnjojilo desetak tisuca....
Vratili se Beogradu u malo vecim kesama.
;)
Jalnuški Diletant
07.04.2005., 09:14
Spawn kaže:
:D :top:
I kad griješim - griješim veličanstveno.
gambler kaže:
:bljak:
Jalnuški Diletant kaže:
:top:
I kad griješim - griješim veličanstveno.
:D... :top:
ja do sad nisam bio siguran jesi li ti to namjerno napisao ili je to bio veličanstven tipfeler :D.. ma ta "trktorijada" mi je tako duhovita da sam ju morao nekud ubacit i probat spriječit njezin zaborav :D
Boda Tajson
07.04.2005., 10:21
crtica kaže:
:bljak:
jel to samo za Vukovar ili i za trktorijadu?
Jalnuški Diletant
07.04.2005., 10:23
Spawn kaže:
:D... :top:
ja do sad nisam bio siguran jesi li ti to namjerno napisao ili je to bio veličanstven tipfeler :D.. ma ta "trktorijada" mi je tako duhovita da sam ju morao nekud ubacit i probat spriječit njezin zaborav :D Je, ispala je dobra baza.
Ući će u narod. :D
gambler
07.04.2005., 10:56
Boda Tajson kaže:
jel to samo za Vukovar ili i za trktorijadu?
Samo za vukovar, za traktorijadu se iskidao od smeha i doziveo orgazmicko iskustvo.
Jalnuški Diletant
07.04.2005., 11:11
gambler kaže:
Samo za vukovar, za traktorijadu se iskidao od smeha i doziveo orgazmicko iskustvo. Pričamo o trktorijadi. :W
Zagorakis
07.04.2005., 11:43
gambler kaže:
Samo za vukovar, za traktorijadu se iskidao od smeha i doziveo orgazmicko iskustvo.
:trk: :driver: :lol: :lol:
Spawn kaže:
:s :s :s
Ovo je za Nobelovu Nagradu. Ne znam iz cega, ali za Nobelovu je!
:D :D :D
Zagorakis
07.04.2005., 13:54
Jalnuški Diletant kaže:
Pričamo o trktorijadi. :W
Čujem da,ove godine ima nekoliko ozbiljnih kandidata za prvo mjesto.
Dosadašnji pobjednik pilot traktora Mile Martichummaher,iz momčadi Fergusonari sprijećen je zbog trajnije odsutnosti,pa se nagađa da bi ovogodišnji favorit mogao biti vozač Savo Shtrbachello iz momčadi McRakovica-IMT.
zale kaže:
:s :s :s
Ovo je za Nobelovu Nagradu. Ne znam iz cega, ali za Nobelovu je!
Nobelova nagrada bez portfelja :D
jes čuo Jalnuški!? ako nam upali ti preuzimaš govorancije, slikanje i sav taj PR biznis, a ja ću Šveđanima požrtvovno razotkriti broj mog tekućeg :tuzni: :D
Jalnuški Diletant
07.04.2005., 22:15
Spawn kaže:
Nobelova nagrada bez portfelja :D
jes čuo Jalnuški!? ako nam upali ti preuzimaš govorancije, slikanje i sav taj PR biznis, a ja ću Šveđanima požrtvovno razotkriti broj mog tekućeg :tuzni: :D Nisam ti ja za govorancije.
Jalnuški Diletant kaže:
Nisam ti ja za govorancije.
šteta.. a ja sam već htio promijeniti nick u "Spawnowitz" da nam malo poboljšam izglede :( :D :D
Jalnuški Diletant
08.04.2005., 20:59
Spawn kaže:
šteta.. a ja sam već htio promijeniti nick u "Spawnowitz" da nam malo poboljšam izglede :( :D :D To nije poboljšavanje izgleda, to je praktički osigurana nagrada.
Jalnštajn Diletantberg.
Ajde, mogao bih i pristati na neki kraći formalni govor. :)
Jalnuški Diletant kaže:
To nije poboljšavanje izgleda, to je praktički osigurana nagrada.
Jalnštajn Diletantberg.
Ajde, mogao bih i pristati na neki kraći formalni govor. :)
Jalnstein Dilettantberg :D
pretpostavljam da će tvoj govor izgledati nešto kao: "Hvala.. doviđenja".. pa da ne ispadnemo baš skroz mutavi možeš im pročitati i moj: "It's OK.. s poštovanjem, Shlomo Spawnowitz" :cool:
Jalnuški Diletant
09.04.2005., 00:42
Spawn kaže:
Jalnstein Dilettantberg :D
pretpostavljam da će tvoj govor izgledati nešto kao: "Hvala.. doviđenja".. pa da ne ispadnemo baš skroz mutavi možeš im pročitati i moj: "It's OK.. s poštovanjem, Shlomo Spawnowitz" :cool: Možda između "hvala" i "doviđenja" umetnem "na lovi".
Vidiću.
Jalnuški Diletant kaže:
Možda između "hvala" i "doviđenja" umetnem "na lovi".
Vidiću.
ne trebaš se ti zamarat sa lovom.. ja ću taj teret preuzet na sebe :D
Jalnuški Diletant
09.04.2005., 00:51
Spawn kaže:
ne trebaš se ti zamarat sa lovom.. ja ću taj teret preuzet na sebe :D Ne znam hoće li ti biti preteško...
Teret slave će ti možda biti lakše podnijeti od tereta novca.
Jalnuški Diletant kaže:
Ne znam hoće li ti biti preteško...
Teret slave će ti možda biti lakše podnijeti od tereta novca.
voljan sam riskirati :D
Jalnuški Diletant
09.04.2005., 01:08
Jebate, već smo se počeli zbilja ponašat ka' Židovi. :D :D :D
Jalnuški Diletant kaže:
Jebate, već smo se počeli zbilja ponašat ka' Židovi. :D :D :D
još samo fali I.L. da nas prokaže gradu i svijetu :D
P.S. čestitke na 7000-tom ( :eek: ) postu :top:
placebo
09.04.2005., 11:35
e stvarno, Jalnuški... 7000 postova :eek: :D
Jalnuški Diletant
09.04.2005., 11:44
7017 + 79 = 7096 točnije.
Tragedija. :(
još jedan Vukovarac
09.04.2005., 14:32
gambler kaže:
Ne bih se ja hvalio time da sam na tvom mjestu. Trebalo vam je tri jebena mjeseca da nas natjerate na taj "kesa maraton". A da ne govorim o tome da vas je par tisuca zaleglo zauvijek da bi nas potjerali. A i koliko tehnike ste popusili. Sreca vasa pa je dosla zima i ponestalo vode i streljiva inace neznam jel' bi uopce krenuli na taj tvoj kesa maraton.
I jos jedna ogromna razlika. Mi smo odandje protjerani a tvoji su bjezali i prije sto su vidjeli hrvatskog vojnika jer im je tako veliki voda rekao. Usporedivati pad Vukovara i Oluju moze samo onaj tko pojma nema o cinjenicama. Stoga jos jedno ismijavanje na politici sa zrtvama i dobivas ban. U LK se zajebavaj ali na politici ne. Znam da je taj tvoj post bio na politici a ne u LK.
gambler
09.04.2005., 20:13
još jedan Vukovarac kaže:
Ne bih se ja hvalio time da sam na tvom mjestu. Trebalo vam je tri jebena mjeseca da nas natjerate na taj "kesa maraton". A da ne govorim o tome da vas je par tisuca zaleglo zauvijek da bi nas potjerali. A i koliko tehnike ste popusili. Sreca vasa pa je dosla zima i ponestalo vode i streljiva inace neznam jel' bi uopce krenuli na taj tvoj kesa maraton.
I jos jedna ogromna razlika. Mi smo odandje protjerani a tvoji su bjezali i prije sto su vidjeli hrvatskog vojnika jer im je tako veliki voda rekao. Usporedivati pad Vukovara i Oluju moze samo onaj tko pojma nema o cinjenicama. Stoga jos jedno ismijavanje na politici sa zrtvama i dobivas ban. U LK se zajebavaj ali na politici ne. Znam da je taj tvoj post bio na politici a ne u LK.
Vidi sine ,sada si me vec gadno uplasio.Ja se bana bojim vise od smrti.Na stranu to sto na ovakvim i slicnim forumima ,ban kojim vi kao moderatori raspolazete i nije bas posebno efikasan, ali ako tako resite ,samo napred ne pada mi napamet da se vracam pod drugim nickom iako je to vise nego izvodljivo.
E sad ozbiljno.Ja cak i ne mislim da je kesa pride bio nesto dobro i pozitivno.Daleko od toga.
Za razliku od vecine vas koji ste pisali na ovom topicu ja se nikada nisam radovao tudjoj muci i nesreci ,pogotovo ako je rec o civilima i nevinim ljudima.Ono sam napisao samo da bih vam pokazao koliko je ta vasa zajebancija sa traktorima smesna, i da to moze da se napise i za vas ,a ima i gadnijih primera.SAmo sto nisam bio spreman da se spustam na taj vas nivo.
Svako ko moze da se nasladjuje time sto su ti ljudi izgubili sve sto su imali ,a mnogi od njih koji nisu uspeli pobeci brutalno ubijeni je ozbiljno mentalno bolestan covek.Za njih ionako nema spasa, uprkos modernoj medicini tako da moj post nije ni bio upucen njima.Bio je samo signal koliko je to sto je na ovom topicu pisano van svakog ukusa i razuma.
Ceo ovaj topic sa sve tom sprdacinom do negde 15 posta bio je na politici.Da li to znaci da i oni koji se budu sprdali sa nesrecom i pogibijom srpskog naroda na tom forumu mogu da ocekuju ban.
Sve se bojim da je tako.:flop:
Na provokacije i uvrede cu gledati da odgovorim kako znam i umem.
Ukoliko uspem iskuliracu ,ukoliko ne necu.A tebi ako smeta banuj slobodno ionako mi pretite od kada sam se registrovao.
placebo
09.04.2005., 20:27
Jalnuški Diletant kaže:
7017 + 79 = 7096 točnije.
Tragedija. :(
ma ajde, ajde.. nemoj sve tako crno shvaćat.. bila je zima, nije bilo sunca.. svakome se moglo dogoditi :D
Jalnuški Diletant
09.04.2005., 20:35
gambler kaže:
Svako ko moze da se nasladjuje time sto su ti ljudi izgubili sve sto su imali Nisu izgubili nego prokockali.
gambler
09.04.2005., 20:42
Jalnuški Diletant kaže:
Nisu izgubili nego prokockali.
Hm,da kao i oni u Vukovaru,da se nisu hteli otcepljivati sada bi jos bili tamo.
Kazi kako je dobra analogija...:flop:
Jalnuški Diletant
09.04.2005., 20:45
gambler kaže:
Hm,da kao i oni u Vukovaru,da se nisu hteli otcepljivati sada bi jos bili tamo.
Kazi kako je dobra analogija...:flop: Oni u Vukovaru nisu napadali, nego su napadnuti.
Drugim riječima - nisu kockali, ali su uvučeni u igru.
gambler
09.04.2005., 20:52
Pazi prva ruka je bila referendum+ustav.To je bilo sto se u pokeraskom recniku kaze ``baci`` ili ``prati`` .Ovi drugi su se ipak odlucili da prate.Toliko o tome ko je imao prvo deljenje.
A sto se napada tice ,ne ti iz Vukovara ne bi ni mrava zgazili.
još jedan Vukovarac kaže:
nije mi jasno što se ti, a i ostali, imate objašnjavati sa srbima?
Jalnuški Diletant
09.04.2005., 21:08
gambler kaže:
Pazi prva ruka je bila referendum+ustav.To je bilo sto se u pokeraskom recniku kaze ``baci`` ili ``prati`` .Ovi drugi su se ipak odlucili da prate.Toliko o tome ko je imao prvo deljenje.
A sto se napada tice ,ne ti iz Vukovara ne bi ni mrava zgazili. Referendum+Ustav nije rat.
Mirni i politički postupak razdruživanja viđen u to doba na barem još 2 primjera u Europi.
gambler
09.04.2005., 21:17
Jalnuški Diletant kaže:
Referendum+Ustav nije rat.
Mirni i politički postupak razdruživanja viđen u to doba na barem još 2 primjera u Europi.
Nije ali napadi na kasarne i blokada istih vec jeste.
A kada smo kod razdruzivanja, po istom prinicpu su se i Srbi mogli razdruziti sa SR Hrvatskom ,kaj ne?
Jalnuški Diletant
09.04.2005., 21:21
gambler kaže:
Nije ali napadi na kasarne i blokada istih vec jeste.
A kada smo kod razdruzivanja, po istom prinicpu su se i Srbi mogli razdruziti sa SR Hrvatskom ,kaj ne? Napad na vojarne nije uzrok nego posljedica.
Nisu.
Jer Hrvati su imali svoju Republiku, svoje granice, svoj Ustav, svoj Sabor i svoju - praktički državnost - u sklopu upokojene federacije.
Srbi to u Hrvatskoj nisu imali.
I ne samo to, nego im je i Jugoslavenski Ustav omogućavao legalno i samovoljno odcjepljenje.
gambler
09.04.2005., 21:28
Jalnuški Diletant kaže:
I ne samo to, nego im je i Jugoslavenski Ustav omogućavao legalno i samovoljno odcjepljenje.
E vidis ovo nije tacno.Secesija SR Hrvatske i SR Slovenije je bila potpuno protiv ustavna.Kao i sam ustav RH koji je skroz ponistio ustav SFRJ iz `74.
Po tom ustavu narodi su bili nosioci suvereniteta, i oni su imali pravo na samoopredeljenje a ne republike.Da li treba da te podsecam da je u SR Hrvatskoj i srpski narod bio konstitutivan?
Jalnuški Diletant
09.04.2005., 21:44
gambler kaže:
E vidis ovo nije tacno.Secesija SR Hrvatske i SR Slovenije je bila potpuno protiv ustavna.Kao i sam ustav RH koji je skroz ponistio ustav SFRJ iz `74.
Po tom ustavu narodi su bili nosioci suvereniteta, i oni su imali pravo na samoopredeljenje a ne republike.Da li treba da te podsecam da je u SR Hrvatskoj i srpski narod bio konstitutivan? Građani Hrvatske izašli su 19. svibnja 1991. na referendum o budućnosti Hrvatske. Za samostalnu Hrvatsku glasovanju je pristupilo 83.56 % birača. Za suverenu i samostalnu Hrvatsku izjasnilo se 94,17 % birača.
Srba je tada bilo 12% u RH pa ti računaj.
gambler
09.04.2005., 21:47
Srbi su bojkotovali referendum.A sam referendum je bio protiv ustavan ,kao i secesija.A i sam j e njofra rekao da ste vi rat zeleli jer je to bio jedini put do nezavisnosti.Tako da dokaza o tome ko je prvi poceo ima dosta.Sad ti mozes da ih ignorises.I to je ok.
Jalnuški Diletant
09.04.2005., 21:58
gambler kaže:
Srbi su bojkotovali referendum.A sam referendum je bio protiv ustavan ,kao i secesija.A i sam j e njofra rekao da ste vi rat zeleli jer je to bio jedini put do nezavisnosti.Tako da dokaza o tome ko je prvi poceo ima dosta.Sad ti mozes da ih ignorises.I to je ok. Zašto je JNA razoružala hrvatsku policiju i TO prije dolaska Franje na vlast i zašto se počela povlačiti iz Slovenije 1989.?
gambler
10.04.2005., 04:09
Jalnuški Diletant kaže:
Zašto je JNA razoružala hrvatsku policiju i TO prije dolaska Franje na vlast i zašto se počela povlačiti iz Slovenije 1989.?
Daj neke cinjenice i detaljne informacije o tome... Hm, ne sumnjam da ih posedujes??
Jalnuški Diletant
10.04.2005., 08:49
gambler kaže:
Daj neke cinjenice i detaljne informacije o tome... Hm, ne sumnjam da ih posedujes?? Služio sam vojsku u Sloveniji.
gambler
10.04.2005., 11:27
Dobro,imas nesto pored toga? Nesto konkretno? Neki nezavisni izvor ,koji ce sve to da potvrdi?
hehehoho
10.04.2005., 12:08
gambler kaže:
Dobro,imas nesto pored toga? Nesto konkretno? Neki nezavisni izvor ,koji ce sve to da potvrdi?
Djecak, glup si do bola. Nisu ti poznate cinjenice iz najnovije povijesti, sto za jednog srbina i nije cudno. Samo mozemo naslucivat koliko ste iskrivili daleku proslost.
gambler
10.04.2005., 12:12
hehehoho kaže:
Djecak, glup si do bola.
Pa sta treba kao da mu verujem na rec...
Ako mi takav bilde kaze da sam glup, to mu dodje kao neki kompliment...:W
hehehoho
10.04.2005., 12:22
gambler kaže:
Pa sta treba kao da mu verujem na rec...
Ako mi takav bilde kaze da sam glup, to mu dodje kao neki kompliment...:W
cigo, jesi li ikad ista procitao s razumijevanjem?
gambler
10.04.2005., 12:24
hehehoho kaže:
cigo, jesi li ikad ista procitao s razumijevanjem?
E sa ovim cigo si me zajebao do jaja...debil.
Sta ti tripujes da neko moze da razume to sto ti nakucas i nazivas postom?
hehehoho
10.04.2005., 12:31
gambler kaže:
E sa ovim cigo si me zajebao do jaja...debil.
Sta ti tripujes da neko moze da razume to sto ti nakucas i nazivas postom?
Cigo, ja nikakav post nisam ni spominjao, ta tvoja halucinacija je vjerojatno produkt krivog poteza siboldovih škara ili mozda visaka methamphetamina u mlijeku?
gambler
10.04.2005., 12:35
To sto si na brzinu iskopao recnik stranih reci i izraza ne cini te obrazovanim.Pre ce biti smesnim.:D
hehehoho
10.04.2005., 12:41
gambler kaže:
To sto si na brzinu iskopao recnik stranih reci i izraza ne cini te obrazovanim.Pre ce biti smesnim.:D
Cigo tvoja dijagnoza je stvar opce kulture a ne nekog visokog obrazovanja. Mada mi je poznato da ste vi tu tanki pa vam sve izgleda strano.
gambler
10.04.2005., 20:54
Ti i kultura?
:jumping:
gambler kaže:
Racanu se i dan danas prebacuje sto je to dopustio. To sto ti to ne znas je samo dokaz da si bio tada balavac jer je i u srpskom a i Yutelovom dnevniku bilo dosta o tome. Ili ne znas, te se ne bi trebao raspravljati o tome ili lazes sto je vjerojatnije. A da ne znas da je oruzje civilne odbrane pokupljeno u Hrvatskoj jednostavno ne vjerujem. To nije bilo tako davno i doista mi nije jasan cilj tvog laganja?:confused: Ne vjerujem da nas koji smo to prosli pokusavas uvjeriti u nesto jer smo mi to doziveli i vidjeli svojim ocima. Prije ce biti da se osjecas jako jadan jer smo vas porazili prakticno nenaoruzani. Volio bi da ste onakvi kako sami sebe predstavljate ali vas stvarnost jebe te morate tako lagati da sacuvate truncicu samopostivanja. Jadno jadno. :flop:
gambler
19.04.2005., 18:51
Ante kaže:
Racanu se i dan danas prebacuje sto je to dopustio. To sto ti to ne znas je samo dokaz da si bio tada balavac jer je i u srpskom a i Yutelovom dnevniku bilo dosta o tome. Ili ne znas, te se ne bi trebao raspravljati o tome ili lazes sto je vjerojatnije. A da ne znas da je oruzje civilne odbrane pokupljeno u Hrvatskoj jednostavno ne vjerujem. To nije bilo tako davno i doista mi nije jasan cilj tvog laganja?:confused: Ne vjerujem da nas koji smo to prosli pokusavas uvjeriti u nesto jer smo mi to doziveli i vidjeli svojim ocima. Prije ce biti da se osjecas jako jadan jer smo vas porazili prakticno nenaoruzani. Volio bi da ste onakvi kako sami sebe predstavljate ali vas stvarnost jebe te morate tako lagati da sacuvate truncicu samopostivanja. Jadno jadno. :flop:
S kim si bre ti ratovao? U melburnu? Ne mora da si ``oslobodio`` sve frizidere i televizore pa si onda pobegao u Ozzie land.
Ajd nestani spodobo, zasto se tripujes da sa tobom uopste zelim da komuniciram.
hehehoho
19.04.2005., 21:14
Ajde cigo, odjebi.
gambler
19.04.2005., 21:16
Kako ne shvaCas mongolu ,ja sam ovde samo zbog tebe.
I dok te ne izlecim (kazu da je sizofrenija neizleciva, ali ambicije i entuzijazam mladog zdravstvenog radnika su cudo) ne idem nigde .Etika mi to ne dozvoljava.
hehehoho
19.04.2005., 21:26
Al srpcici uopce imaju tu rijec?:D
Da srbi i etika?:rofl:
Rugalica
19.04.2005., 22:38
hehehoho kaže:
Al srpcici uopce imaju tu rijec?:D
Da srbi i etika?:rofl:
de si pederu mali, dal jos uvijek karas kevu? :bljak:
gambler kaže:
S kim si bre ti ratovao? U melburnu? Ne mora da si ``oslobodio`` sve frizidere i televizore pa si onda pobegao u Ozzie land.
U Melbournu sam od 98 a tada je rat vec zavrsio. To ti je mozda i poznato? Ja ne zelim da komuniciram sa tobom i zato sam na Hrvatskom forumu a ne na srpskom. Ti si taj koji dolazi i laze tu. Koji se namece.
Nerviram te jer sam ja svojim ocima vidio "oslobadzanje" televizora i frizidera sa vase strane koje sad pokusavas pripisati meni. Mozes lagati sebe, neke koji nisu bili tamo ali ne mozes mene. :flop:
P.S. Iako mi zivot nije bio lak u Hrvatskoj (presao sa granicu sa jednim malim koferom, izbjegavajuci mobilizaciju koje po vama nije bilo :) ) nikad nisam uzeo tudzu stvar. To ti vjerojatno ne razumjes jer lopovluk za vas je normalno ponasanje.
hehehoho
20.04.2005., 09:12
Rugalica kaže:
de si pederu mali, dal mi jos uvijek karas kevu? :bljak:
Jos, u zadnje vrijeme malo smrdi...nemate vode doma?:bljak:
Roulette-wheel
21.04.2005., 12:17
Ante kaže:
U Melbournu sam od 98 a tada je rat vec zavrsio. To ti je mozda i poznato? Ja ne zelim da komuniciram sa tobom i zato sam na Hrvatskom forumu a ne na srpskom. Ti si taj koji dolazi i laze tu. Koji se namece.
Nerviram te jer sam ja svojim ocima vidio "oslobadzanje" televizora i frizidera sa vase strane koje sad pokusavas pripisati meni. Mozes lagati sebe, neke koji nisu bili tamo ali ne mozes mene. :flop:
P.S. Iako mi zivot nije bio lak u Hrvatskoj (presao sa granicu sa jednim malim koferom, izbjegavajuci mobilizaciju koje po vama nije bilo :) ) nikad nisam uzeo tudzu stvar. To ti vjerojatno ne razumjes jer lopovluk za vas je normalno ponasanje.
Pa koji mi ***** onda odgovaras na postove ako ne zelis da komuniciras ? Idiote...
Zagorakis
21.04.2005., 13:07
Roulette-wheel kaže:
Pa koji mi ***** onda odgovaras na postove ako ne zelis da komuniciras ? Idiote...
O,gambleru..pa si reko da nećeš postat pod drugim nickom.
Lažeš,ko svaki Srbin.
gambler kaže:
:no: :no: :no: :D :D
Dobro si odgovorio idiotu!:s
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.