View Full Version : Pčela audiofiličarka
Hmm, ne znam kako bih počeo ovu čudnu štoriju prepunu seksa, intriga, akcije prožete humanističkim vrijednostima i inim elementima kojima obiluju egzistencijalističke drame velikog Lorenza Lamasa i onog tipa sa dugačkim grčkim prezimenom.
Dakle.. radi se o tome da mi se jedna te ista pčela (pčela je bedasta, misli da je nisam prepoznao, hehehe) svako proljeće želi okućiti u zvučnicima. Odnosno, u rupama od šrafa na zvučnicima. Normalno, nisam ni ja cijelo veslo posisao, pa sam joj u napadu promućurnosti ilegalno useljenje zapriječio selotejpom. I stvar radi, donekle. Najme, što.. pčela očito nije sramežljiva, a ako se mene pita i poprilično je neodgojena, pa bez pitanja ulijeće u sobu i pošto se ne može uvući u rupu, brunda oko svoje "nekretnine". Mislim, istjeram ja nju ili mahanjem ruku (iako je izgleda na tu tehniku blago oguglala) ili je uhvatim u majicu pa je onda deložiram. Čak sam je probao otjerati cigaretnim dimom, ali sam gotovo siguran da sam vidio kako uvlaći dim i ispuhuje kolute. Ili su se to u TDR ubacili rastafarijanski misionari!? Nema veze. Htio sam reći da ju u 10 minuta moraš jedno 5-6 puta tjerati van, a to može čovjeku, a i macho menu k'o što ja, polagano ić na izvjestan organ. E sad, nekako mi je žao njezinu težnju za stambenim samozbrinjavanjem prekinuti dobro odmjerenim udarcem novina, ali onda opet; očajnička vremena zahtjevaju očajničke mjere.
Pa zato, prije nego posegnem za terminalnim rješenjem, ima li 'ko kakav savjet u svezi i glede pčele. Savjeti poput zatvaranja prozora, postavljanje znakova "zabranjeno parkiranje", nabavljanje ose ili stršljena čuvara, ne dolaze u obzir. Ima li možda kakav antipčelski borić koji se objesi na prozor? Ili nešto slično, a što će tjerati pčele podalje mojih odaja?
U stvari, što privlaći pčele u moje zvučnike? EM zračenje, vibracije, Miroslav Škoro?
ma daj, live and let live!
kaj fali pčelicama?niko sretniji od mene kad bih ja jednoj mogla pružiti topli dom.shvati to kao kompliment,jer pčele su ti izuzetno inteligentna i osjećajna bića-ne idu one svakome.a ne.uostalom, one vole slatko, tako da mora da si sladak:)
a ako ti baš smeta to siroto stvorenje, možeš probati staviti onu malu marmeladu što dobiš u hotelu,ili med izvana na prozorsku dasku,ili na balkon,ako posjeduješ isti.i onda će se ona tamo zaustaviti, pokupiti svoje i otkititi svojim putem.
funkster
18.04.2005., 02:34
pusti joj narodni radio i sigurno bjezi :top:
maxina kaže:
ma daj, live and let live!
kaj fali pčelicama?niko sretniji od mene kad bih ja jednoj mogla pružiti topli dom.shvati to kao kompliment,jer pčele su ti izuzetno inteligentna i osjećajna bića-ne idu one svakome.a ne.uostalom, one vole slatko, tako da mora da si sladak:)
a ako ti baš smeta to siroto stvorenje, možeš probati staviti onu malu marmeladu što dobiš u hotelu,ili med izvana na prozorsku dasku,ili na balkon,ako posjeduješ isti.i onda će se ona tamo zaustaviti, pokupiti svoje i otkititi svojim putem.
ne znam što fali pčelicama, ali znam da meni ne bi ništa falilo bez njezinog španciranja po sobi.. a ovo da su pčele inteligentna i osjećajna bića, to si sad izmislila? jel tako?.. eh, samo mi je još trebalo.. grižnja savjesti :(
i što je ovo sa medom i marmeladom? pa imat ću umjesto pčele roj muha na prozoru! to se ti osvećuješ zbog pčelice, a? :mucho macho pronicljivo škiljenje na desno oko: :D
u stvari, ova ideja sa medom ti nije uopće loša :).. ali, deset muha je dosadnije od jedne pčele (kineski narodni radio) :D
funkster kaže:
pusti joj narodni radio i sigurno bjezi :top:
čuj, mogao si komotno predložiti i da zapalim sobu.. ipak bih cijenio malo više ozbiljnosti i konstruktivnije savjete u ovim teškim trenutcima
uostalom, moja pčela ima raznolik glazbeni ukus.. kad zaori Thompson "Zeleno je bilo polje", eto ti nje malo na zvučniku, a malo na čaši jui.. boci pive... piče Kittie "Pussy sugar", evo je opet.. hmmmmm, možda to nije pčela, već pčelac? :misli:
Spawn kaže:
kad zaori Thompson "Zeleno je bilo polje", eto ti nje malo na zvučniku, a malo na čaši jui.. boci pive...
čini se meni da je pred tobom težak i zahtjevan zadatak izvođena dotične pčele...imamo novog pčelo-Mojsija!!
ja se nisam zezala kad sam rekla da su pčele inteligentna stvorenja. evo ti i dokaza-ti pustiš Zeleno je bilo polje i ona dođe.pritom je vjerujem nesretna i onako samo malo leluja lijevo-desno.jesam li u pravu?to ti se ona prisjeća djetinjstva i mladosti provedenog na zelenom polju,od čega ju je netko okrutno otkinuo. i daje ti jasan znak da želi da upravo ti budeš taj koji će je vratiti kući...njen oslobodioc i dobročinitelj...
niš, ne preostaje ti drugo nego končić oko nožice i prati di će te vodit. samo se oboružaj strpljenjem, možda nećete odmah krenuti pravim putem...
sretno!
maxina kaže:
čini se meni da je pred tobom težak i zahtjevan zadatak izvođena dotične pčele...imamo novog pčelo-Mojsija!!
ja se nisam zezala kad sam rekla da su pčele inteligentna stvorenja. evo ti i dokaza-ti pustiš Zeleno je bilo polje i ona dođe.pritom je vjerujem nesretna i onako samo malo leluja lijevo-desno.jesam li u pravu?to ti se ona prisjeća djetinjstva i mladosti provedenog na zelenom polju,od čega ju je netko okrutno otkinuo. i daje ti jasan znak da želi da upravo ti budeš taj koji će je vratiti kući...njen oslobodioc i dobročinitelj...
niš, ne preostaje ti drugo nego končić oko nožice i prati di će te vodit. samo se oboružaj strpljenjem, možda nećete odmah krenuti pravim putem...
sretno!
yup, pčela i ja ćemo zajedno u pčelinji Kanaan.. da pčelinji Mojsije :D.. što misliš jel bi pčelica skužila Gibonnija i "Tebe nisam bio vrijedan"? :( :D
placebo
19.04.2005., 21:34
gle, Spawn (:cerek: ) ja imam dojam da je to s tobom i pčelom početak jednog divnog prijateljstva.. ta nema svatko pčelu za prijateljicu :cool: daj joj ime, složi nešto zgodno za pojest i uživajte u glazbi zajedno :cool:
placebo kaže:
gle, Spawn (:cerek: ) ja imam dojam da je to s tobom i pčelom početak jednog divnog prijateljstva.. ta nema svatko pčelu za prijateljicu :cool: daj joj ime, složi nešto zgodno za pojest i uživajte u glazbi zajedno :cool:
gle placebo ( :cerek: + :kiss: ), jel možda onoj tvoj kamikazi od hrčka treba kakva prijateljica, po mogućnosti pčelinjeg roda?.. bit će mi teško se odreći moje Julije, ali nek barem netko bude sretan :( :D
ma mislim, sad me je zbilja sram što je se želim riješiti.. ali principi su principi.. a jedan od njih je "pčelama nije mjesto u kući".. hm, a možda da joj u dvorištu napravim košnicu sa ugrađenim mp3 playerom? :D
placebo
19.04.2005., 23:47
Spawn kaže:
gle placebo ( :cerek: + :kiss: ), jel možda onoj tvoj kamikazi od hrčka treba kakva prijateljica, po mogućnosti pčelinjeg roda?.. bit će mi teško se odreći moje Julije, ali nek barem netko bude sretan :( :D
ma mislim, sad me je zbilja sram što je se želim riješiti.. ali principi su principi.. a jedan od njih je "pčelama nije mjesto u kući".. hm, a možda da joj u dvorištu napravim košnicu sa ugrađenim mp3 playerom? :D
Julija :rofl:
sljedeći put kad Julija uđe u tvoju sobu gledat ćeš je sasvim drugim očima :D
placebo kaže:
Julija :rofl:
sljedeći put kad Julija uđe u tvoju sobu gledat ćeš je sasvim drugim očima :D
o da.. urokljivim :D
a možda joj se zbilja sviđam :misli:.. ako je, onda bi u tom slučaju drama išla ovako nekako:
Julija
O Spawn, Spawn! wherefore art thou Spawn?
Deny thy father and refuse thy name;
Or, if thou wilt not, be but sworn my love,
And I'll no longer be a Capulet.
Spawn
Buzz off.
:D
Spawn kaže:
ma mislim, sad me je zbilja sram što je se želim riješiti.. ali principi su principi.. a jedan od njih je "pčelama nije mjesto u kući".
Nije to zajebancija! Prije par mjeseci sam na nekoj TV gledao reportažu o čovjeku koji ima kuću ili vikendicu negdje na selu i kad je nakon dužeg vremena došao tamo, samo što se nije šlogirao kad je vidio da je cijeli jedan zid od poda do plafona sobe zajedno sa ormarom i prozorom pretvoren u ogromnu košnicu. E sad, nisam siguran da li su u pitanju bile pčele, ose ili stršljeni, ali vjerujte mi da je izgledalo stravično. Baš kao neki horor film.
Čuvaj se ti Spawn! Možda je ta pčela izvidnica. :D
placebo
20.04.2005., 08:29
Spawn kaže:
o da.. urokljivim :D
:rofl:
ja sam u svakom slučaju za to da budete barem prijatelji, pa... tko zna... vidjet ćemo u kojem će se pravcu stvari razvijati :D
Desert Eagle
20.04.2005., 11:10
La Dur kaže:
stršljeni stršljen je bio u igri. napravio je kuću preko pola sobe :D
a ti, Spawn, radije riješi taj nesporazum s pčelom. morat ćeš biti odlučan, vjerojatno čak i grub, ali ako ne želiš spavati s njom, moraš joj to dati do znanja (što, vjeruj mi, nije baš lako :rolleyes: :D ).
naime, imala sam slično iskustvo. moje pčele (primjećuješ množinu?) nisu bile toliko zainteresirane za muziku, koliko za korištenje prostora iznad ulaznih vrata. pokušala sam im objasniti da to nije dobro sklonište od kiše, tako što sam simulirala padaline, ali to im se naprotiv svidjelo.
u svakom slučaju, da skratim - borba je bila duga i iscrpljujuća, pogotovo za mene, a pred kraj čak i nemilosrdna.
zapamti - jedna pčela ne čini problem, ali pčela nikad ne dolazi sama :eek: iliti - imaj pčela koliko ih možeš uzdržavati. :D
:D sretno!
placebo kaže:
:rofl:
ja sam u svakom slučaju za to da budete barem prijatelji, pa... tko zna... vidjet ćemo u kojem će se pravcu stvari razvijati :D
pfff, na kraju ću biti sretan što mi žaba nije uskočila kroz prozor :(... ma imaš pravo.. JULIIIJA, DOLAZI OVAMO! POČINJE FILM :kava: :D
Desert Eagle kaže:
stršljen je bio u igri. napravio je kuću preko pola sobe :D
a ti, Spawn, radije riješi taj nesporazum s pčelom. morat ćeš biti odlučan, vjerojatno čak i grub, ali ako ne želiš spavati s njom, moraš joj to dati do znanja (što, vjeruj mi, nije baš lako :rolleyes: :D ).
naime, imala sam slično iskustvo. moje pčele (primjećuješ množinu?) nisu bile toliko zainteresirane za muziku, koliko za korištenje prostora iznad ulaznih vrata. pokušala sam im objasniti da to nije dobro sklonište od kiše, tako što sam simulirala padaline, ali to im se naprotiv svidjelo.
u svakom slučaju, da skratim - borba je bila duga i iscrpljujuća, pogotovo za mene, a pred kraj čak i nemilosrdna.
zapamti - jedna pčela ne čini problem, ali pčela nikad ne dolazi sama :eek: iliti - imaj pčela koliko ih možeš uzdržavati. :D
:D sretno!
ha, znao sam.. hvala tebi i La Duru na informacijama.. zamalo sam je zavolio.. kakva bi to pušiona bila..
ništa, odoh joj napisat transparent.. "pčele raus.. ajmo, ajn, cvaj, ajn, cvaj"
ma nije, u pitanju je samo jedna pčela koja se već 5-6 godina svako proljeće nalijeće na zvučnike.. zato mi je tako zanimljiva jer ne dolaze dvije ili više njih, nego samo jedna..
ustvari sad mi je palo na pamet 1000 Kineza i jedan pasoš :horor:
placebo
20.04.2005., 23:13
Spawn kaže:
ha, znao sam.. hvala tebi i La Duru na informacijama.. zamalo sam je zavolio.. kakva bi to pušiona bila..
ništa, odoh joj napisat transparent.. "pčele raus.. ajmo, ajn, cvaj, ajn, cvaj"
ma nije, u pitanju je samo jedna pčela koja se već 5-6 godina svako proljeće nalijeće na zvučnike.. zato mi je tako zanimljiva jer ne dolaze dvije ili više njih, nego samo jedna..
ustvari sad mi je palo na pamet 1000 Kineza i jedan pasoš :horor:
već pet godina Julija je zaljubljena u tebe, a ti tako... ts ts ts :( :D
Spawn, misliš da ti ista pčela dolazi 5-6 godina.
Nemoguće! Životni vijek jedne pčele radilice (na vjerujem da ti je trut dolazio u posjetu) je 2 do 4 mjeseca.
Prema tome, ta pčela koja ti sada navraća je vjerojatno praprapra ........................ praunuka onoj prvoj pčeli.
Ali zašto li dolaze generacijama kod tebe? Sigurno kod njih imaju ona usmena predanja "s koljena na koljeno". :D
Spawn kaže:
ajme, svinjo!:mad: do sad sam još i imala razumijevanja,ali ovo je prevršilo svaku mjeru!!!
ti bi bakicu-pčelicu hitio van pod njene stare dane?ona je došla kod tebe poslušati si malo muzike za kraj i u miru odapet,a ti samo sebično gledaš na sebe kako bi je van izbacio.sram ima da te bude i stid!
kako samo možeš,okrutni čovječe?!?u paklu ćeš gorit.i to pčelinjem paklu!
hehe, jesi se uplašio,ha?!nemaš brige, dobro ti veli La Dur, ne žive ti one tak dugo;):D
placebo kaže:
već pet godina Julija je zaljubljena u tebe, a ti tako... ts ts ts :( :D
a što ja mogu što su mi žene još uvijek misterija :( :D.. izgleda da su žene stvarno sa Venere, a ja sa Tau Cete (možda koji kilometar bliže) :D
La Dur kaže:
Spawn, misliš da ti ista pčela dolazi 5-6 godina.
Nemoguće! Životni vijek jedne pčele radilice (na vjerujem da ti je trut dolazio u posjetu) je 2 do 4 mjeseca.
Prema tome, ta pčela koja ti sada navraća je vjerojatno praprapra ........................ praunuka onoj prvoj pčeli.
Ali zašto li dolaze generacijama kod tebe? Sigurno kod njih imaju ona usmena predanja "s koljena na koljeno". :D
hopla, netko bi na tome mogao napraviti znanstvenu karijeru.. komunikacija među pčelama :cool: :D
a je to malo čudno.. možda se radi o pčelinjem Metuzalemu :D.. zaozbiljno, prva je počela dolaziti još dok sam imao stare zvučnike i na njima sam skužio pelud u rupama.. a ove sadašnje imam od 2000-te i na njima nisam ni provjeravao, nego kad sam prvi put vidio da odlazi iza odmah sam začepio "saće"... uglavno, ovo je za Globalno sijelo :D
maxina kaže:
ajme, svinjo!:mad: do sad sam još i imala razumijevanja,ali ovo je prevršilo svaku mjeru!!!
ti bi bakicu-pčelicu hitio van pod njene stare dane?ona je došla kod tebe poslušati si malo muzike za kraj i u miru odapet,a ti samo sebično gledaš na sebe kako bi je van izbacio.sram ima da te bude i stid!
kako samo možeš,okrutni čovječe?!?u paklu ćeš gorit.i to pčelinjem paklu!
hehe, jesi se uplašio,ha?!nemaš brige, dobro ti veli La Dur, ne žive ti one tak dugo;):D
lako je tebi sa mojom nogom po koprivama gazit :tuzni:.. ali dobro, nema veze, sutra ću skinut sav selotejp i namazat zvučnike sa medom.. normalno, ako se probudim u pet ujutro :D
Niš nam Spawn ne piše kako je prošla noć...Ne znam zašto, no Kafkin "Preobražaj" mi je pao na pamet :misli:
Ko sa pčelama spava, budi se ...... ! :D
La Dur kaže:
Ko sa pčelama spava, budi se ...... ! :D
neispavan? :D
Hm da ...... tako nekako ..... :D
Desert Eagle
22.04.2005., 07:29
Samo pazi da ne bi mala tijekom noći zabrijala na oralno :zubo:
Spawn kaže:
Bzzz!?
Izgleda kako je počela preobrazba... :(
Desert Eagle kaže:
Samo pazi da ne bi mala tijekom noći zabrijala na oralno :zubo:
mmmm :D
bilo bi zanimljivo kod doktorice.. ona: "prijapizam?".. ja: "jok, pčela" :D
crtica kaže:
Izgleda kako je počela preobrazba... :(
ne tuguj :(.. nije uopće loše biti trut :D :D
bzzzhrrrrkkkfiiijjjuuu, bzzzhrrrkkkfiijjuuu :zzz:
Vidim ja Spawn da se kod tebe preobrazba uveliko dešava.
Nego ..... koliko si danas proizveo meda? :D
La Dur kaže:
Vidim ja Spawn da se kod tebe preobrazba uveliko dešava.
Nego ..... koliko si danas proizveo meda? :D
ček, što je sad ovo!?.. kud ide ovaj svijet?.. mah, nek ide sve kjarcu :(
dosta mi je tog militantnog feminizma! :mad:.. ja ko trut zahtjevam neradni tjedan ili se neću pomaknut sa mjesta :amen:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.