PDA

View Full Version : Stare serije (starije od 10 godina)


stranice : 1 2 3 [4] 5

Kućicak
30.07.2010., 20:12
"Dans un grand Vent de Fleurs"
Ovo je francuska tv-serija koja je na HTV-u prikazivana prije nekih desetak godina. Radnja se uglavnom odvija u južnoj Francuskoj. Još onda mi se jako svidjela, najviše zbog krajolika, malih provansalskih mjesta, cvijeća, parfema... Nikako ju ne bih svrstala u sapunice, ali mislim da možda među ljubiteljima sapunica postoji netko tko je gledao ovu seriju.
Ima li obožavatelja ove serije? Glavne uloge tumače Bruno Wolkowitch, Rosemarie La Vaullée i Agnese Nano (poznata još i kao Barbara, Nardijeva i Giovannina kći iz Čarolije).
Treba mi prijevod naslova i informacija o tome gdje mogu naći seriju s hrvatskim titlom.
Hvala unaprijed! :)

Imran
30.07.2010., 21:53
Dječak upoznaje svijet iliti Boy meets world se prije rado gledao. Šteta što to RTL ne stavi mjesto tih repriza :rigo:

Patlikit
02.08.2010., 11:59
sjećate li se humoristične serije Narednik Praščić, tj The piglet files? O trapavom tajnom agentu MI5, glumio ga je Rodney iz Mućki.
Kad su ga regrutirali, dali su mu da bira kodno ime s početnim slovom P, ali već su bili u upotrebi nadimci Puma, Pantera, Piton (ovo zadnje:no:)...pa je izvisio s tim sardžnt piglet:vidiga:.

Mislim da je serija išla cca '93. ili '94, u nekom jutarnjem terminu, gledala sam ju kad mi je škola bila poslijepodne. Ah, djetinjstvo:cheer:

lila_887
02.08.2010., 20:12
Dječak upoznaje svijet iliti Boy meets world se prije rado gledao. Šteta što to RTL ne stavi mjesto tih repriza :rigo:

joj, sjećam se te serije :cerek:, to sam obožavala bilo mi je odlično, bilo bi super prisjetiti se toga, jer sam sve zaboravila skoro... znam samo da su bila dva brata u pitanju (imena ne znam) i jesu imali psa?

c.c.
03.08.2010., 14:51
joj, sjećam se te serije :cerek:, to sam obožavala bilo mi je odlično, bilo bi super prisjetiti se toga, jer sam sve zaboravila skoro... znam samo da su bila dva brata u pitanju (imena ne znam) i jesu imali psa?

bila su dva brata, ali radnja se više vrtila oko jednog od njih, coryja i njegovog najboljeg frenda shawna. a tu je bila i coryjeva vječna ljubav topanga :D psa se ne sjećam :ne zna:

ah boy meets world :cerek:

http://dvdznstuff.com/BoyMeetsWorld_r.gif

lila_887
07.08.2010., 22:00
da, to je to, nisam se mogla sjetit kak se zove ta njegova, Topanga, koje smiješno ime :mig:
e to sam obavezno morala gledat... ahh

Zdenko Hozntreger
08.08.2010., 07:09
Mogu vam potvrditi da u BMW nije bilo psa.
Ako je i bilo, imao je epizodnu ulogu.

P.S. Znam, jer sam ju pregledao gro puta, zadnji put pred 2 tjedna.
Naravno, serija je jako jako dobra.
Cak i smijesna (neke scene pogotovo), a i jako topla.
Sto kroz cijelu seriju, ali sam kraj je jako jako dirljiv.

heleny 15
08.08.2010., 16:52
Bolji zivot..... :D :D
Obožavala sam tu seriju tada,a sad da je puste...vjerojatno bih rigala :rigo:
OT:Zar nitko tu nije spomenuo legendarnu La usurpadoru? Ili je? :D

lila_887
09.08.2010., 21:28
Mogu vam potvrditi da u BMW nije bilo psa.
Ako je i bilo, imao je epizodnu ulogu.

P.S. Znam, jer sam ju pregledao gro puta, zadnji put pred 2 tjedna.
Naravno, serija je jako jako dobra.
Cak i smijesna (neke scene pogotovo), a i jako topla.
Sto kroz cijelu seriju, ali sam kraj je jako jako dirljiv.

onda sam ja zamijenila tog psa sa nekom drugom serijom :p

btw ja sam zaboravila kakav je bio kraj, ajd daj izvještaj, kažeš da si je gledao pred 2 tjedna, to ti je svježe onda :mig:

Zdenko Hozntreger
11.08.2010., 20:44
Ne samo pred 2 tjedna, vec u zadnje 3-4 godine sam pogledao sigurno 6-7 puta (SVE epizode) :)

Ugl na kraju se Cory, Shaun, Eric, Topanga oproste sa Fenny-jem i zahvale mu na svemu sto ih je naucio.
Ima i duhovitih ali i jako jako toplih, dirljivih.

Da ne blebecem previse, evo YT linka....
http://www.youtube.com/watch?v=ANlR3ErxlKA


edit - Evo sad mi je knedl u grlu kad ponovno gledam taj kraj :(

slafko
12.08.2010., 09:41
bila su dva brata, ali radnja se više vrtila oko jednog od njih, coryja i njegovog najboljeg frenda shawna. a tu je bila i coryjeva vječna ljubav topanga :D psa se ne sjećam :ne zna:

ah boy meets world :cerek:

http://dvdznstuff.com/BoyMeetsWorld_r.gif

Danielle Fishel :cerek: :klopa:

ber00
13.08.2010., 11:13
Da li se tko mozda sjeca jedne domace serije (ili je to bio film) :ne zna:, po nazivom "Cvijet Oleandra".
Ako se dobro sjecam, prikazana je na TV-u tamo negdje 1987-89.
Radnja je bila ljetna na jednom otoku (mislim da je Hvar), likova kojih se sjećam su bili neki čudak sa velikim psom šnaucerom kojeg je trenirao na mjesnom groblju slušajući glasnu muziku, jedna žena koja je proučavala neke rimske ostatke kipića ili tako nesto. :ne zna:

Ako se netko sjeca toga, molio bi barem tocan naziv serije ili imena glumaca jer mi pod pojmom "Cvijet Oleandra" google nista ne izbacuje, a gotovo sam siguran da se tako zove.

Ianus
13.08.2010., 18:36
Ja se sjećam Tajni Život Alex Mack, Beverly Hills, Saved by the Bell.. ja sam uglavnom gledala Buffy, i s roditeljima X Files.

:tuzni:

Sjećam se da je to bilo tek kad je došao RTL. I da nisu još bili uspostavili teletekst. :ah ta nostalgija:

Jel gledao tko Strasti? :cerek:
Koje li pitanje...

sinaki2105
13.08.2010., 18:52
How old are you people?

Nisam nikad čuo niti za jednu od gore navadenih, ili sam možda totalno zaboravio.

Koje je to godine išlo i dajte ukratko radnju.

Od starih serija ja se dobro sječam one češke o skupini 'omladinaca' koji odu na neko kamprianje preko ljeta...pa tamo bude neki ludi kipar, i lopovi i slično.

Znam da je imala neku ludu pjesmicu kao opening theme.

tajanstveni otok !!!! j....a serija

jazz0
13.08.2010., 19:21
Jel gledao tko Strasti? :cerek:
Koje li pitanje...

Tu seriju si mogao gledati jednom mjesečno, kad se tak i tak radnja u jednom danu prikazivala čitav mjesec :rofl: i uvijek bi se znalo o čemu se radi :rofl:

Ianus
14.08.2010., 09:32
I to što kažeš.

Sjećam se da je nekome kuća propadala u zemlju i da se to odvijalo jedno 2-3 tjedna. A serija je išla svaki dan.

Misery24
16.08.2010., 12:16
Bodies of evidence (http://images.tvrage.com/shows/3/2862.jpg), AKA Dokazi i Sunset beat (http://www.tifaux.com/wp-content/uploads/2009/10/sunset-beat.jpg), ovo ne znam kak su naši preveli, ali je bilo na OTV-u! :lol:
Totalno bila zatreskana u George Clooneyja s onom gustom, crnom kosom.
Dokaze sam snimila na video kasetu sve i onda gledala i gledala... :D I onda presnimila...

lila_887
16.08.2010., 12:27
Ne samo pred 2 tjedna, vec u zadnje 3-4 godine sam pogledao sigurno 6-7 puta (SVE epizode) :)

Ugl na kraju se Cory, Shaun, Eric, Topanga oproste sa Fenny-jem i zahvale mu na svemu sto ih je naucio.
Ima i duhovitih ali i jako jako toplih, dirljivih.

Da ne blebecem previse, evo YT linka....
http://www.youtube.com/watch?v=ANlR3ErxlKA


edit - Evo sad mi je knedl u grlu kad ponovno gledam taj kraj :(

a koliko ima sveukupno epizoda?
jesu ovi naši na Htv-u sve prikazali? je se toga ne sjećam više, zaboravila sam.... to je bilo davno...

pogledala sam link :cerek:

slafko
16.08.2010., 13:21
Bodies of evidence (http://images.tvrage.com/shows/3/2862.jpg), AKA Dokazi i Sunset beat (http://www.tifaux.com/wp-content/uploads/2009/10/sunset-beat.jpg), ovo ne znam kak su naši preveli, ali je bilo na OTV-u! :lol:
Totalno bila zatreskana u George Clooneyja s onom gustom, crnom kosom.
Dokaze sam snimila na video kasetu sve i onda gledala i gledala... :D I onda presnimila...

Jesi li gledala 21 Jump Street (http://www.imdb.com/title/tt0092312/)? Nešto starija serija o undercover jedinici. Glumi mladi Johnny Depp. Ne znam da li je išto kod nas, jer sam ja to gledao na Sky One.

Misery24
16.08.2010., 20:19
Nešto sam i toga gledala, jer sam skinula s interneta 1. sezonu.
Baš šteta da nema toga nigdje više...

Ako ništa drugo, pa bar bi ljudima bilo zanimljivo vidjeti danas poznate face kao mlade nade u pomalo šund serijama, iako je 21 Jump street bila jako dobra.

Zloguka ptica
17.08.2010., 22:08
meni je brate ostala u sjećanju dr Quinn-žena vrač i nije mi jasno zašto Hrt neće da je reprizira :ne zna:

lila_887
18.08.2010., 11:39
meni je brate ostala u sjećanju dr Quinn-žena vrač i nije mi jasno zašto Hrt neće da je reprizira :ne zna:

joj da, za to sam i zaboravila skroz.. a znam da sm to obavezno morala gledat doma dok je išla, svi smo gledali :D

Misery24
18.08.2010., 12:20
joj da, za to sam i zaboravila skroz.. a znam da sm to obavezno morala gledat doma dok je išla, svi smo gledali :D

:D
Ja sam sat vremena prije Santa Barbare tako bila pred tv-om, da ne bi slučajno ranije počela. :D

Zdenko Hozntreger
19.08.2010., 20:46
a koliko ima sveukupno epizoda?
jesu ovi naši na Htv-u sve prikazali? je se toga ne sjećam više, zaboravila sam.... to je bilo davno...

pogledala sam link :cerek:


Jesemu misa, kasnim, znam....
Posao i tako to i prodje vrijeme, sry...

Mislim da su nasi sve prikazali.
Epizoda ima dosta...
Oko 160 epizoda, 7 sezona.

Definitivno, jedna od boljih serija :)

Zloguka ptica
19.08.2010., 21:15
a je li se ono topanga spetljala sa shawnom?

c.c.
19.08.2010., 22:35
a je li se ono topanga spetljala sa shawnom?

ne :eek: topanga je od malih nogu bila s coryjem i ostala s njim do kraja serije :zubo:

Zloguka ptica
19.08.2010., 22:38
znam to al čini mi se da je jedan period mutila sa shawnom. očito sam se prevarila

c.c.
19.08.2010., 23:08
znam to al čini mi se da je jedan period mutila sa shawnom. očito sam se prevarila

hmm... kad malo bolje razmislim, bila je jedna epizoda gdje su se shawn i topanga pravili da se sviđaju jedno drugome, samo da bi vidjeli coryjevu reakciju :D ali osim toga, mislim da ništa bilo. davno sam gledala :zubo:

Zdenko Hozntreger
20.08.2010., 05:52
Dobro mislis :mig:

lila_887
21.08.2010., 09:53
Jesemu misa, kasnim, znam....
Posao i tako to i prodje vrijeme, sry...

Mislim da su nasi sve prikazali.
Epizoda ima dosta...
Oko 160 epizoda, 7 sezona.

Definitivno, jedna od boljih serija :)

no problems :top:
ah bilo bi lijepo da i to jednom prikažu.... pa jedna repriza ih neće ubit... kad neke stvari po 500 puta stave :rolleyes:

anako
21.08.2010., 15:15
http://images2.fanpop.com/images/photos/5300000/Lauren-Holly-Picket-Fences-lauren-holly-5397831-400-300.jpg

jel' se sjeća tko ovoga? Picket fences je bila mojoj mami najdraža serija u to vrijeme, a ja se sjećam da sam je gledala s njom :)

Eh i obožavala sam onaj francuski crtić o tijelu "La vie", evo da se podsjetite : http://www.youtube.com/watch?v=fxdUEvuYE4E

Što to ne repriziraju?

Marril
21.08.2010., 20:07
http://images2.fanpop.com/images/photos/5300000/Lauren-Holly-Picket-Fences-lauren-holly-5397831-400-300.jpg

jel' se sjeća tko ovoga? Picket fences je bila mojoj mami najdraža serija u to vrijeme, a ja se sjećam da sam je gledala s njom :)

Eh i obožavala sam onaj francuski crtić o tijelu "La vie", evo da se podsjetite : http://www.youtube.com/watch?v=fxdUEvuYE4E

Što to ne repriziraju?

Jel to na slici Holly Marie Combs?

anako
21.08.2010., 20:42
Jel to na slici Holly Marie Combs?

Je. Al ja se bolje sjećam Lauren Holly. Mislim da se na hrv. serija prevodila nešto kao Kućice u cvijeću. Nisam sigur, morat ću pitati majku.

Jay&AmberFan
21.08.2010., 23:09
Je. Al ja se bolje sjećam Lauren Holly. Mislim da se na hrv. serija prevodila nešto kao Kućice u cvijeću. Nisam sigur, morat ću pitati majku.

Yup, zvala se tako, sjećam se i ja te serije. Lauren Holly mi je tad bila :cerek: Serija je bila OK prvih par sezona, onda ju je Kelley upropastio do temelja nebulozama :rofl:

Misery24
22.08.2010., 12:25
Joj, Kućice u cvijeću - genijalno!

A La vie je jednostavno tako dobro da bi trebali to opet pustiti. I obavezno klincima u školi puštati. Pa, to je čista priroda i biologija na jako zanimljiv način.

lila_887
22.08.2010., 14:16
sjećam se i ja Kućica u cvijeću... uvijek sam mislila da to mora imat posebno neke veze sa cvijećem :cerek:

maple leaf rag
22.08.2010., 18:28
Dajte ljudi pomozite, imamo raspravu u obitelji vec nekoliko dana jer se ne mozemo sjetiti naziv jedne serije koja je isla u '80tima...


ovako;

Bila su dva brata blizanca, jedan je zavrsio s gusarima drugi je bio neki aristokrat. Jedan se brat zvao Jack... Sve u svemu, njega je drugi brat dao objesiti, a ovaj je progutao neku cjevcicu u grlu da bi mogao disati prilikom vjesanja i tako se spasio....(to je jedino cega se sjecam, ali seriju smo gledali otvorenih ustiju)


Pojma nemam jesu li ovi navodi tocni jerbo se svi jako malo sjecamo te serije. Mislimo cak da je serija bila njemacka.....


Dajte sjetite se i pomozite!!!!!!Uh dajte ako se ko sjeca naslova ove serije,vec 15 godina se pokusavam sjetit naslova i nikako mi ne ide,cak je snimana i kod nas negdje(ne znam lokaciju),totalchaos meni je isto ostala u sjecanju bas ta scena kad je progutao cjevcicu prilikom vjesanja..:)

gattaka
22.08.2010., 18:37
jel to lisica skočibarica?
romance de raposa.
al to je bila vrana na grani uvijek na početku čini mi se. i nije bilo lutkarsko.

joj, to mi je jedan do najdražih ikada :)

c.c.
22.08.2010., 20:27
joj, to mi je jedan do najdražih ikada :)

Lija (http://memorabilia.blog.hr/2008/02/1624255989/lija-skocibarica.html) :cerek:

slafko
23.08.2010., 08:57
Je. Al ja se bolje sjećam Lauren Holly. Mislim da se na hrv. serija prevodila nešto kao Kućice u cvijeću. Nisam sigur, morat ću pitati majku.

Teehee, ja se sjećam i Lauren i Holly Marie. Njih dvije su bile jedini razlozi zbog kojih sam ja mogao pogledati Picket Fences. :D

Zloguka ptica
23.08.2010., 10:18
picket fences je ona drvena ograda oko kućice i dvorišta. u hrv. su preveli kućice u cvijeću a u bosni naš mali grad hehe

gattaka
24.08.2010., 15:47
Lija (http://memorabilia.blog.hr/2008/02/1624255989/lija-skocibarica.html) :cerek:

često visim na toj stranici. baš je cakana sva i uviejk me raznježi :)

anako
24.08.2010., 16:44
meni je brate ostala u sjećanju dr Quinn-žena vrač i nije mi jasno zašto Hrt neće da je reprizira :ne zna:

imaš sve epizode na jubitou:)
ako ti se ne da kopati i ne smeta ti nedostatak titlova, voila:
http://tv.blinkx.com/show/dr-quinn-medicine-woman/9Cu3yLPapqc60aLDzkp_bI4nay8#s2e22

Marril
28.08.2010., 04:00
Jel mi može netko tko je gledao The Secret World of Alex Mack opisati malo svojim riječima kakva je ta serija? Pročitala sam dosta dobrih stvari o njoj i upravo je skidam(da, znam koliko je sati) ali htjela bih mišljenje o njoj od nekoga tko ju je gledao. Da li ta Alex pod*ebava ljude svojim moćima i radi li neke slične gluposti? Samo bih htjela znati što da očekujem, pa ako nekome nije teško opisati... :D

teuta555
28.08.2010., 17:03
Bok drustvo,
Ne znam jesam li na pravom mjestu i je li proslo bas 10 goina ili koja manje...uglavnom, bit cu zahvalna ako mi netko pomogne.
Bila je jedna mini-serija u 2-3 nastavka, o stjuardesi, prekrasnoj plavusi, koja s jako simpa muzem ima i mali restoran u Londonu. Uglavnom, zenska se tokom svojih letova upozna i spandja s nekim jednako zgodnim likom, vlasnikom nekakvog kamenoloma ili sl.
Nije u pitanju samo flert ili kratka afera, oni se istinski zaljube, jedino mu ona propusti reci sitnu pojedinost - da je udana (mozda su i djeca tu, ne sjecam se).
Stjuardesa se udaje za ovog drugog i tako krece njen dvostruki zivot...

Anybody?

Pea
28.08.2010., 20:15
http://images2.fanpop.com/images/photos/5300000/Lauren-Holly-Picket-Fences-lauren-holly-5397831-400-300.jpg

jel' se sjeća tko ovoga? Picket fences je bila mojoj mami najdraža serija u to vrijeme, a ja se sjećam da sam je gledala s njom :)


Kućice u cvijeću :cerek: Ne sjećam se ničeg iz te serije osim početne špice :)
http://www.youtube.com/watch?v=E5IhGwVtCtY

Lost_in_Wonderland
05.09.2010., 11:43
Da li se netko od vas možda sjeća dječje serije koja se prikazivala prije jedno 15 godina na HTV-u. Mislim da je bila Danska serija ili iz neke od zemlja Skandinavije.
Uglavnom priča se vrtila oko života jednog dječaka koji se zaljubio u svoju prijateljicu...mislim da se djevojčica zvala Yirla ili tako nešto :ne zna:

Zloguka ptica
05.09.2010., 12:08
ja se sjećam jedne slične skandinavske dječije serije. gl.likovi su se zvali eba i didrik al nije to ta

Lost_in_Wonderland
05.09.2010., 12:25
ja se sjećam jedne slične skandinavske dječije serije. gl.likovi su se zvali eba i didrik al nije to ta

nije to ta...ali sada si me podsjetio/la na ovu ...kako se zvala ta sa didrikom i ebom?

Kela
05.09.2010., 15:55
sjeca se netko one serije Otkačena obitelj? to je islo, ja mislim, u onom Programu za djecu i mladez - o onoj obitelji koja zivi pored svjetionika ili tako nesto, i epizode su o nekim "paranormalnim" pojavama, ali sve nesto dobrocudno, tipa kad je u srednjoj od te male bio neki lik koji zapravo bio muska sirena, ili ona djeca sta su radjala iz zelja i tak :)
originalni je naziv Round the Twist

http://en.wikipedia.org/wiki/Round_the_Twist

http://lukehimself.net/wp-content/uploads/2007/03/tvroundtwist.jpg

Kela
05.09.2010., 15:56
nije to ta...ali sada si me podsjetio/la na ovu ...kako se zvala ta sa didrikom i ebom?

hm, imam dojam da se ta serija zapravo zvala Ebba ili Eba? :ne zna:

Kela
05.09.2010., 15:58
e a jel netko zna kako se zvala ona crtana serija o sumskim zivotinjama kojima ce srusiti sumu (dubravu - sjecam se da je taj naziv bio upotrebljavan, moguce u pocetnoj pjesmi spice) i one bjeze da se nastane negdje drugdje. sjecam se scene di su mali jezici poginuli na cesti :(
znam da je imala dosta tuznih elemenata ta serija :(
mislim da su ju dvaput prikazivali na TVu

Zloguka ptica
05.09.2010., 16:40
nije to ta...ali sada si me podsjetio/la na ovu ...kako se zvala ta sa didrikom i ebom?

zvala se eba i didrik ili Ebba och Didrik a snimljena je 1990

http://blogg.passagen.se/stellbrell/resource/Dagens%20namn/ebba%20och%20didrik.jpg


e a jel netko zna kako se zvala ona crtana serija o sumskim zivotinjama kojima ce srusiti sumu (dubravu - sjecam se da je taj naziv bio upotrebljavan, moguce u pocetnoj pjesmi spice) i one bjeze da se nastane negdje drugdje. sjecam se scene di su mali jezici poginuli na cesti :(
znam da je imala dosta tuznih elemenata ta serija :(
mislim da su ju dvaput prikazivali na TVu

joj znam na šta misliš al ne mogu da se sjetim. a ima slična toj Blufonci

Kela
05.09.2010., 17:11
joj znam na šta misliš al ne mogu da se sjetim. a ima slična toj Blufonci

mmmm, fora je u tome sto ova nije uopce takav tip crtane serije, ala blufonci, evoksi i to; drugacije je i crtana, uopce ne znam s cim bih mogla komparirati :confused:

fairy feller
05.09.2010., 17:13
zvala se eba i didrik ili Ebba och Didrik a snimljena je 1990

http://blogg.passagen.se/stellbrell/resource/Dagens%20namn/ebba%20och%20didrik.jpg




joj znam na šta misliš al ne mogu da se sjetim. a ima slična toj Blufonci

sjećam se te serije. sjećam se da mi je bila jako lijepa mala u koju se zaljubio glavni lik

Kela
06.09.2010., 01:23
e a jel netko zna kako se zvala ona crtana serija o sumskim zivotinjama kojima ce srusiti sumu (dubravu - sjecam se da je taj naziv bio upotrebljavan, moguce u pocetnoj pjesmi spice) i one bjeze da se nastane negdje drugdje. sjecam se scene di su mali jezici poginuli na cesti :(
znam da je imala dosta tuznih elemenata ta serija :(
mislim da su ju dvaput prikazivali na TVu



joj znam na šta misliš al ne mogu da se sjetim. a ima slična toj Blufonci

mmmm, fora je u tome sto ova nije uopce takav tip crtane serije, ala blufonci, evoksi i to; drugacije je i crtana, uopce ne znam s cim bih mogla komparirati :confused:


nema veze, saznala sam :)

The Animals of Farthing Wood - kod nas su preveli Pustolovine sunske druzbe :)

cincilator
06.09.2010., 12:50
Uh dajte ako se ko sjeca naslova ove serije,vec 15 godina se pokusavam sjetit naslova i nikako mi ne ide,cak je snimana i kod nas negdje(ne znam lokaciju),totalchaos meni je isto ostala u sjecanju bas ta scena kad je progutao cjevcicu prilikom vjesanja..:)

evo: http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Holborn
Sječam se i ja te scene sa gutanjem cijevčice, ali mislim da mu se neko objesio za noge pa mu je pukao vrat (ili sam to pomješao sa nekom drugom serijom :misli:

DorianGrey
06.09.2010., 14:02
Bodies of evidence (http://images.tvrage.com/shows/3/2862.jpg), AKA Dokazi i Sunset beat (http://www.tifaux.com/wp-content/uploads/2009/10/sunset-beat.jpg), ovo ne znam kak su naši preveli, ali je bilo na OTV-u! :lol:
Totalno bila zatreskana u George Clooneyja s onom gustom, crnom kosom.
Dokaze sam snimila na video kasetu sve i onda gledala i gledala... :D I onda presnimila...

obje dobre..pogotovo body of evidence


a se sjeća neko ovoga

http://www.imdb.com/title/tt0108872/

Kela
06.09.2010., 16:24
I to mi je neki zivot :D
zakon serija, starsno sam ju voljela kad sam bila mladja :top:

cincilator
08.09.2010., 14:43
Sjeća li se netko sarajevske serije (nešto kao Nadrealisti), a zvala se
Mak i Zak najluđi show na svijetu?

ZD1234
14.09.2010., 11:03
Da li se iko sića kako se zvala serija (mislim da se zvala Čuvari) o onih par prijatelja koji nađu neke metalne komade iz svemira i kad ih spoje naprave malu piramidu, a cilo vrime ih neko čudovište-robot vata a oni ga navodno mogu uništiti s tom piramidom. Prikazivala se početkom rata u isto vrime kad i Narnijske kronike i crtić Park bijelog jelena ili Avanture šumske družine. Prilično strašana sf serija je bila. Zna li iko o čemu pričam i kako se u orginalu zove serija?

Jumfer111
14.09.2010., 12:17
Da li se iko sića kako se zvala serija (mislim da se zvala Čuvari) o onih par prijatelja koji nađu neke metalne komade iz svemira i kad ih spoje naprave malu piramidu, a cilo vrime ih neko čudovište-robot vata a oni ga navodno mogu uništiti s tom piramidom. Prikazivala se početkom rata u isto vrime kad i Narnijske kronike i crtić Park bijelog jelena ili Avanture šumske družine. Prilično strašana sf serija je bila. Zna li iko o čemu pričam i kako se u orginalu zove serija?

Dječak sa Andromede?
http://www.imdb.com/title/tt0101503/

daisy boo
15.09.2010., 16:44
Bok drustvo,
Ne znam jesam li na pravom mjestu i je li proslo bas 10 goina ili koja manje...uglavnom, bit cu zahvalna ako mi netko pomogne.
Bila je jedna mini-serija u 2-3 nastavka, o stjuardesi, prekrasnoj plavusi, koja s jako simpa muzem ima i mali restoran u Londonu. Uglavnom, zenska se tokom svojih letova upozna i spandja s nekim jednako zgodnim likom, vlasnikom nekakvog kamenoloma ili sl.
Nije u pitanju samo flert ili kratka afera, oni se istinski zaljube, jedino mu ona propusti reci sitnu pojedinost - da je udana (mozda su i djeca tu, ne sjecam se).
Stjuardesa se udaje za ovog drugog i tako krece njen dvostruki zivot...

Anybody?

Mislim da se zove nešta na foru Najbolje od oba svijeta, ne znam jel su to naši doslovno preveli ili ne, al tako nešto...
Gledala sam i ja i zapamtila jer nisam mogla vjerovati kako to uspijeva :rofl:

tam tam
17.09.2010., 19:27
Ja sam obozavala citat i gledat pet prijatelja, onu super bakicu, pa onog decka koji se pretvara u psa kad ga pocese nos, i to mi je neki zivot (jared leto mi je tad bio uhhhh), djevojčica iz buducnosti, djecak s andromede e da ih bar sad ima...

daisy boo
17.09.2010., 20:28
Ja sam obozavala citat i gledat pet prijatelja, onu super bakicu, pa onog decka koji se pretvara u psa kad ga pocese nos, i to mi je neki zivot (jared leto mi je tad bio uhhhh), djevojčica iz buducnosti, djecak s andromede e da ih bar sad ima...

Potpis na sve. Obožavala sam Alanu i pravila si onaj njen rajf. :D

nety
19.09.2010., 11:15
Sjeca li se netko serije sto je isla navece oko 9 Radilo se o jednoj obitelji otac je odvjetnik ima sina teenagera i kcer domacica im je crnkinja i ona studira u slobodno vrijeme Poznati se glumci Frajer koji je glumio odvjetnika je kasnije po nekim filmovima glumio americkog predsjednika
Ah sjetila sma se glumca pa sam nasla Rijec je o seriji I'll Fly Away nesjecam se prijevoda ali znam da sma je voljela gledati

lila_887
19.09.2010., 14:20
I to mi je neki zivot :D
zakon serija, starsno sam ju voljela kad sam bila mladja :top:

sjećam se toga, također obožavala :cerek:
al to je bila samo jedna sezona kolko se meni čini.. ?? :confused:

zeki022
26.09.2010., 06:46
dvi najbolje for me
Mc Loud Šerif u New Yorku iz daleke 1970
http://www.youtube.com/watch?v=FepgxmNDuZ4
I SF serija
Space 1999 iz 1975
http://www.youtube.com/watch?v=8WZW4groJro

Strangeways
26.09.2010., 10:34
Dobra je ona stara srpska serija Kamionđije iz sedamdesetih,predobro nest

Ms. Black
28.09.2010., 00:10
Uh, mislim da sam nehotice nabasala na pravo mjesto!

Je li ova serija (http://www.youtube.com/watch?v=y_PZPpWTRTU) ikad išla kod nas??

:moli:

Metallic fan
29.09.2010., 09:53
hm sad baš se i nesjećam al ono probat ću :D
krajem 90-tih je na onoj poodnevnoj ili jutarnjoj šemi na prvom? išla jedan tinejđerska serija.
kao neka familija,s dve kćeri mislim,na francuskom je iak je zapravo serija brazilska jer je i snimana tamo što se vidi al je smao sinkronizirana na francuski :D
možda tko zna na što mejbi mislim? :D

katjusha
16.10.2010., 14:58
hm sad baš se i nesjećam al ono probat ću :D
krajem 90-tih je na onoj poodnevnoj ili jutarnjoj šemi na prvom? išla jedan tinejđerska serija.
kao neka familija,s dve kćeri mislim,na francuskom je iak je zapravo serija brazilska jer je i snimana tamo što se vidi al je smao sinkronizirana na francuski :D
možda tko zna na što mejbi mislim? :D

sjecam se ja serije, ali mislim da je tata bio samohrani otac. fora je bila, ali se ne sjecam imena :ne zna:

Jay&AmberFan
16.10.2010., 17:22
Mladenačke ispovijedi (Confissões de Adolescente)

http://pt.wikipedia.org/wiki/Confiss%C3%B5es_de_Adolescente

Daca_Z
30.10.2010., 23:10
Sjeca li se neko francuske djecije serije, ja ju pamtim pod nazivom "Najljepsi raspust"? Grupa mladih dolazi u, koliko se sjecam, napustenu crkvu, tu da provedu ljeto..

triler82
11.11.2010., 16:53
Vrtlog , bijeda bogatih ,nesto covjek munja,tropska vrelina........pa djecije emisije-satricici,sta bi bilo kad bi bilo sbbkbb-mi volimo zivotinje-imam nesto vazno da ti kazem....ne znam sjeca li se neko ovih emisija za djecu

a ne mogu nikako da se sjetim naziva francuske serije o djevojcici gimnasticarki-nemam blage kako se zove ...........ako neko zna.......

lina999
12.11.2010., 13:45
sjećam se ja jedne serije, al već danima-mjesecima pokušavam dokučiti kako se zove. Nekad sam ju gledala ko klinka..ono čega se sjećam...neki otok, neka ženska živi u kući a kuća puna onih lutkica, i ona im je čajeve radila i svašta nešto,,al bilo je onak malo "triler" :) nisam sigurna jel to od agathe christe il nije, al u to vrijeme se prikazivalo...Zna netko?:)

silas2012
13.11.2010., 21:33
sjeća li se netko...?

http://www.imdb.com/title/tt0128419/

simonrangus
17.11.2010., 21:06
Se li možda kdo siječa serije, mislim da je bilo ime Safari, ta serija je bila na sporedu u 90-tih godina +-3 godina

Molim vas da mi pomožete, da jo potražim

mike1
17.11.2010., 21:21
Da nije Daktari?

Original Doll
18.11.2010., 00:22
ja se sjecam Djevojcice iz buducnosti hahaha :rofl::rofl::rofl:
i Lav, vjestica i ormar (ili Narnija???) to sam gledala svaki dan :)

Original Doll
18.11.2010., 00:27
Uh sad sam se sjetila i neke njemacke serije, prikazivala se dok sam bila jako mala, zvala se Sissy i još nešto :D

bingos
18.11.2010., 11:57
...sjećam se jedne tv serije za djecu koju sam 1992/93. god gledao na tv sloveniji...švedska serija o klincima koji u kamp kučici pomoću radio stanice putuju kroz vrijeme,pa se vraćaju dok jednom ne zaglave...negdje u srednjem vijeku...serija mi je bila super,al nisam zapamtio ime...ups...

bingos
18.11.2010., 11:59
...sjećam se još iz osamdesetih za djecu serija benji,zax and the alien prince(vidi,vidi taj sam naslov zapamtio...) i akcijske serije cover up(na tajnom zadatku)...muzika je bila dobra holding on for a hero...tako nešto...

Patlikit
18.11.2010., 15:30
Uh sad sam se sjetila i neke njemacke serije, prikazivala se dok sam bila jako mala, zvala se Sissy i još nešto :D

Misliš na Sissi, austrijsku caricu sa Romy Schneider?
Ja sam te filmove obožavala:cerek: Htjela sam biti kao Sissi, masakrirala njemački jezik dok sam jedva hrvatski znala, tjerala mamu da mi kako god zna i umije radi punđe kakve je furala Sissi...:zubo:

silas2012
18.11.2010., 22:12
jeli netko gledao Nevidljivog čovjeka?

nirv@na
19.11.2010., 01:02
Jel se sjecate ove serije http://www.bbc.co.uk/cult/classic/fivechildren/index.shtml ? snimljen je i film po seriji iz 04. al mene zanima ova serija, i ako netko zna di ju mogu skinut da mi posalje torent na pp, hvala! :)

Original Doll
19.11.2010., 16:40
Misliš na Sissi, austrijsku caricu sa Romy Schneider?
Ja sam te filmove obožavala:cerek: Htjela sam biti kao Sissi, masakrirala njemački jezik dok sam jedva hrvatski znala, tjerala mamu da mi kako god zna i umije radi punđe kakve je furala Sissi...:zubo:

da da da, toooo!!! sve sam pogledala, isto sam jako mala bila i onda sam se igrala toga heheheheeeeee

katrin14
22.11.2010., 01:44
My So-Called Life :cerek:
Kod nas je igrala kasnih 90-ih ako se ne varam. Najbolja i jedina prava teen serija.:D Bome sam se namučila dok sam iskopala sve epizode na youtube-u:E

Patlikit
22.11.2010., 09:10
My So-Called Life :cerek:
Kod nas je igrala kasnih 90-ih ako se ne varam. Najbolja i jedina prava teen serija.:D Bome sam se namučila dok sam iskopala sve epizode na youtube-u:E

Mislim da je u RH išla cca '95., '96. A zaista je bila kvalitetna teen serija, za razliku od Beverlya u kojem su gl.junaci vozili Bentleya sa 17 god, ova se bavila realnim problemima srednjoškolaca, nesigurnostima, prvim ljubavima, težim i manje teškim obiteljskim problemima.
Najdraža mi je bila buntovna frendica glavne junakinje, ona s dreadlocksima i raznobojnim pramenovima:cerek: Furao s grunge izgled:D A još uz sve to i Jared Leto:Slin:

katrin14
22.11.2010., 13:27
Mislim da je u RH išla cca '95., '96. A zaista je bila kvalitetna teen serija, za razliku od Beverlya u kojem su gl.junaci vozili Bentleya sa 17 god, ova se bavila realnim problemima srednjoškolaca, nesigurnostima, prvim ljubavima, težim i manje teškim obiteljskim problemima.
Najdraža mi je bila buntovna frendica glavne junakinje, ona s dreadlocksima i raznobojnim pramenovima:cerek: Furao s grunge izgled:D A još uz sve to i Jared Leto:Slin:

Frendica se zvala Rayanne. Meni su uglavnom svim likovi dragi, al Angela mi je i onda i sad bila najdraža:D
e da, Jared dok je još uvijek bio zgodan:headbang:

lila_887
23.11.2010., 11:50
jeli netko gledao Nevidljivog čovjeka?

ja jesam, ak je to ono na što ja mislim, išlo je jedno vrijeme sjećam se petkom na HTV 2 oko 20h, i glumio je neki Vincent V.. (prezime ne znam) al mislim da je isto na V... ne da mi se sad ić guglat al sam 99% sigurna da je to to :D

tu seriju koju spominjete gdje je glumio Jared Leto su preveli I to mi je neki život, bila mi je savršena i voljela stvarno kad bi je ponovno reprizirali iako mi se i čini da jesu al to isto već dosta vremena...

Martian7
23.11.2010., 20:35
ja jesam, ak je to ono na što ja mislim, išlo je jedno vrijeme sjećam se petkom na HTV 2 oko 20h, i glumio je neki Vincent V.. (prezime ne znam) al mislim da je isto na V... ne da mi se sad ić guglat al sam 99% sigurna da je to to :D
Vincent Ventresca (nemam pojma iz kojega sam zakutka mozga to uspjela izvući :ne zna:, ali Google je potvrdio da je tako).

silas2012
23.11.2010., 22:54
da,to je to....ono je bila extra seija :top:

StoneAgeHero
25.11.2010., 22:30
Ima jedna serija koja se emitirala u devedesetima, radi se o nekim sitnim ljudima (nisam siguran dal su pravi ili je stop-motion, al su fakat mali cirka 5-10cm) i oni putuju i pokusavaju se vratiti doma il tak nes (neznam di zive, al svercaju se u kamionu i slicno [siguran sam da ne zive u obicnoj kuci s nikakvom obitelji]) Ima ih dosta u toj skupini o kojoj se radi, i mislim da u jednoj epizodi sretnu jos sitnih ljudi (neznam dal su oni davno izgubljeni prijatelji il neki random sitni ljudi). Mozda su vanzemaljci.... Ne sjecam se bas.
Sjecam se i da je bilo ful napeto, mracno i glazba je bila ozbiljna pa sam se ko klinac bojao, makar mi je bila super serija. Mislim da je cak bilo i sinkronizirano, al nisam siguran.

Znam da je ovo zbrka informacija, al mene to muci vec mjesecima (godinama) i molim pomoc.:confused:

Alsam Lud
28.11.2010., 11:27
Evo jedne stare povijesne serije (1979.). Da li netko zna di bi je mogao nabaviti (skinuti)?

faca_ronaldo
30.11.2010., 17:51
Jel mi moze neko rec ime serije,nije bas stara 10 godina,ali oko 5-6 je sigurno...Mislim da je to bila poljska serija,sjecam se jednog lika (Stanislas),to je u biti serija o 17-18 godisnjacima koji idu u skolu i rade nekad svinjarije...itd...zna li neko?

SHOGO
01.12.2010., 05:20
http://www.youtube.com/watch?v=JyIzcsRsJbg

A ovo???
http://www.csfd.cz/film/208134-tajomny-ostrov/

Legenda!!!Česka super serija!

SmAjLiĆ sMajL
01.12.2010., 10:57
Sjećate se ove serije? http://www.imdb.com/title/tt0129695/ jedna od meni najboljih western serija....:top:

VodkaM
01.12.2010., 15:00
Kad smo kod western serija:

Uva uvam vivendo varia fit (http://www.imdb.com/title/tt0096639/)

Kao klinac gledao a nikad nisam učio latinski i nitko mi nije znao reći što to znači. Toliko mi je bila dobra serija da me to pitanje duugo mučilo.
A onda sam otkrio internet.

faca_ronaldo
01.12.2010., 15:15
http://www.youtube.com/watch?v=JyIzcsRsJbg

A ovo???
http://www.csfd.cz/film/208134-tajomny-ostrov/

Legenda!!!Česka super serija!

ma ne,reko sam da nije starije od 10 g...ni slicno tome...

SmAjLiĆ sMajL
01.12.2010., 15:51
Jel mi moze neko rec ime serije,nije bas stara 10 godina,ali oko 5-6 je sigurno...Mislim da je to bila poljska serija,sjecam se jednog lika (Stanislas),to je u biti serija o 17-18 godisnjacima koji idu u skolu i rade nekad svinjarije...itd...zna li neko?

Mislim da govoriš o onoj francuskoj seriji...ne poljskoj....samo se trenutno ne mogu sjetit imena...potražit ću malo..

SmAjLiĆ sMajL
01.12.2010., 15:54
Evo, jel ova? La vie devant nous

http://www.imdb.com/title/tt0331156/

faca_ronaldo
01.12.2010., 18:30
Evo, jel ova? La vie devant nous

http://www.imdb.com/title/tt0331156/

e ma kralju svaka cast,hvala :s:s

SmAjLiĆ sMajL
01.12.2010., 18:34
e ma kraljica svaka cast,hvala :s:s

I drugi put :cerek:

vjeverica
28.12.2010., 10:54
sjećam se ja jedne serije, al već danima-mjesecima pokušavam dokučiti kako se zove. Nekad sam ju gledala ko klinka..ono čega se sjećam...neki otok, neka ženska živi u kući a kuća puna onih lutkica, i ona im je čajeve radila i svašta nešto,,al bilo je onak malo "triler" :) nisam sigurna jel to od agathe christe il nije, al u to vrijeme se prikazivalo...Zna netko?:)

Vrtlog.. zna netko originalni naziv?

efghi
02.01.2011., 13:00
ja se vec mjesecima ne mogu sjetit kako se zove teen serija tipa beverly hills samo kao neka malo modernija verzija..isto škola popuarne dvije-tri cure..blabla, ugl. mislim da se jedna plava glavna mrsavica zvala brooke, imala je kosu na razdjeljak do ramena i kad bi se nazivcirala ili plakala imala bii onak male žile na nosu i celu... izluduje me... ima netko ikakvu ideju pliz?

Simpsolina
02.01.2011., 15:35
ja se vec mjesecima ne mogu sjetit kako se zove teen serija tipa beverly hills samo kao neka malo modernija verzija..isto škola popuarne dvije-tri cure..blabla, ugl. mislim da se jedna plava glavna mrsavica zvala brooke, imala je kosu na razdjeljak do ramena i kad bi se nazivcirala ili plakala imala bii onak male žile na nosu i celu... izluduje me... ima netko ikakvu ideju pliz?

Popular iliti Cure u trendu

efghi
02.01.2011., 16:41
jooj, hvala ti :mig:

Krik
04.01.2011., 09:00
Prva stara serija koja mi je pala na pamet su "Dražesni pupoljci svibanjski" i 'Pop' Larkin sa svojim koktelima.
Tko zna kad će to opet prikazivati.

Jeguljica
04.01.2011., 13:29
Prva stara serija koja mi je pala na pamet su "Dražesni pupoljci svibanjski" i 'Pop' Larkin sa svojim koktelima.
Tko zna kad će to opet prikazivati.

joooj daaaa..tam je glumila catherine zeta-jones ak se ne varam...

Diegos
08.01.2011., 11:29
Tražim već mjesecima jednu seriju koja se prikazivala početkom 90-ih. Mislim da je radnja u nizozemskoj ili belgiji. Uglavnom čini mi se da se zvala U potrazi za Salomom (Salome ili tako nešto), o jednoj curici koja je oteta, a roditelji poduzimaju sve kako bi je našli. Nešto slično kao i događaj s Madeleine McCann.
Sjećam se da je bila jako popularna, da su je svi gledali, išla je na HRT-u.
No radnja mi je sva u magli, sjećam se da je bio odličan napeti triler i da nema puno nastavaka.
Može li tko pomoći?

Imran
08.01.2011., 17:11
Komissär Rex ili Inspektor Rex :s:s
Obožavao sam tu seriju. Snima li se ona još?

mat333
08.01.2011., 18:53
Vrtlog.. zna netko originalni naziv?

Maelstrom (http://www.imdb.com/title/tt0290972/)

Super serija. :mig:

Crimson Moon
08.01.2011., 21:59
Evo da i ja dodam
Potpuni stranci (http://www.youtube.com/watch?v=8vbnLYROCj8)

Cheers (http://www.youtube.com/watch?v=7KtAgAMzaeg)

Dr Quinn žena vrač (http://www.youtube.com/watch?v=o5h052g5-Rs) ovdje sam prvi put vidio čudnog psa :rofl:Huskya sa Sully-jem

ovo sam obožavao
Lonesome dove (http://www.youtube.com/watch?v=xiFpjPNNH1I)

utisana
08.01.2011., 22:28
Ja sam rasla uz ovu seriju i rado bih je pogledala.

http://www.addamsfamily.com/addams01.html

Gators
16.01.2011., 02:13
Alo Alo:D

bingos
16.01.2011., 14:27
...stare serije?...sjećam se jedne,mislim da je bila u dva dijela...možda može proći i kao film...iz 1990.god...kod nas prikazivana 1992.god...it od stephena kinga...nešto odlično...

Metallic fan
17.01.2011., 10:48
aj ovako valjda ovdje dobijem kakvu informaciju valjda :D
radi se o jednoj seriji za mlade koja se prikazivala 1997-98 u sklopu prijepodnevnog programa za mlade
neka malada obitelj koja živi u Brazilu al je serija sinkronizirana na francuski(neznam zašto) neam pojma kak se zvala.
u toj familiji su bile dve sestre mlađa i starija starija je bila plavuša kovrčava onak
i brata su imali mlađeg da da,,ono tineđerski problemi tipično jel :D
jedna prijateljica joj se zvala Diana tog se sjećam a sestra Juba ?
uglavnom help anyone? :D

female
18.01.2011., 00:38
aj ovako valjda ovdje dobijem kakvu informaciju valjda :D
radi se o jednoj seriji za mlade koja se prikazivala 1997-98 u sklopu prijepodnevnog programa za mlade
neka malada obitelj koja živi u Brazilu al je serija sinkronizirana na francuski(neznam zašto) neam pojma kak se zvala.
u toj familiji su bile dve sestre mlađa i starija starija je bila plavuša kovrčava onak
i brata su imali mlađeg da da,,ono tineđerski problemi tipično jel :D
jedna prijateljica joj se zvala Diana tog se sjećam a sestra Juba ?
uglavnom help anyone? :D

Mladenačke ispovijedi :D
http://www.youtube.com/watch?v=4apKsUyVhCg

valjda si na to mislila..... ja sam to gledala svaki dan, i onaj crtić Candy Candy :rofl: :cerek:

Metallic fan
18.01.2011., 11:50
Mladenačke ispovijedi :D
http://www.youtube.com/watch?v=4apKsUyVhCg

valjda si na to mislila..... ja sam to gledala svaki dan, i onaj crtić Candy Candy :rofl: :cerek:

mislio sma na to da :D
šteta št oje na jutubu nemoguće nać od jednom tu francusku verziju
nedajbože s barem nekim titlovima :D

PijaMija
20.01.2011., 19:50
Ljudi, zna li itko ikakav način da se dođe do serije La vie devant nous s hrvatskim ili engleskim titlovima? Ili ima li to slučajno tko snimljeno? To se nekad davno prikazivalo na HRT-u

Instant
21.01.2011., 17:31
Humoristička serija " Zvonili ste Mylorde?"
Uz "Mućke" i"Allo, allo" bila je proglašena najboljom serijom ikada. Žao mi je što je ne repriziraju da je vide i mlađe generacije.

Imran
22.01.2011., 12:37
Nisam odavno pogledao Dawson's creek i Felicity. Zašto ne bi i to vratili.

Šoki
22.01.2011., 14:02
Lav, vjestica i ormar (ili Narnija???) to sam gledala svaki dan :)

baš danas to skidam...nekak mi se činilo da je serija bila bolja od filmova...pa ćemo vidjet :D

Marlenne
04.02.2011., 09:08
Mene zanima jedna ( ja mislim, da je bila američka ) serija, radnja se odvijala podno nekog brda u nekom malom mjestu u kojem je bila lokalna krčma u kojoj su se sastajali stanovnici, i u toj krčmi su se ugovarale borbe onih snježnih vukova ( pasa) a ne znam točno jesu li to bili oni " sibirski psi ". Serija se prikazivala vikendom u jutarnjem terminu. Al u centru radnje cijele te serije su bili ti snježni psi ili vukovi, ne znam točno koja vrsta. :cerek:. Ako se netko sjeća, neka pomogne. Serija se prikazivala na HRT 2.

Imoen
06.02.2011., 11:16
Pomoć, treba mi naziv pjesme ili link na emisiju, evo hintova:
- rane devedesete ili kasne osamdesete su u pitanju
- obrazovna emisija ujutro na HTV-u sa uvodnom špicom nekih "ljudi" sastavljenih od geometrijskih likova koji plešu
- u emisiji se pričalo o problemima mladih, naravno da se sjećam da se pričalo i o seksu :D
- uvodna špica (s tim geometrijskim likovima) je imala za podlogu pjesmu tipa uvoda pjesme Funky Town (http://www.youtube.com/watch?v=5CImrIKNmBo)

ima li netko više informacija o toj emisiji ili pjesmi špice, izluđuje me već...

kaktus_pu
13.02.2011., 00:57
vec se godinama pokusavam sjetiti jedne serije...sada imam 21 tada sam mogla imat, neznam...5,6,7 godina...sjecam se samo jedne scene - cura sa dugom crnom kosom ulazi u neki svemirski brod ili tako nesto. Malo sam prcakala sada, u magli mi je poznato nesto kao Twean peaks ili Djevojcica iz buducnosti - po pjesmi i po toj curi sa rajfom al neznam dal je to to, dali se netko sjeca???

I druga serija ona cura sta se pretvara u vodu...

Marril
13.02.2011., 11:49
vec se godinama pokusavam sjetiti jedne serije...sada imam 21 tada sam mogla imat, neznam...5,6,7 godina...sjecam se samo jedne scene - cura sa dugom crnom kosom ulazi u neki svemirski brod ili tako nesto. Malo sam prcakala sada, u magli mi je poznato nesto kao Twean peaks ili Djevojcica iz buducnosti - po pjesmi i po toj curi sa rajfom al neznam dal je to to, dali se netko sjeca???

I druga serija ona cura sta se pretvara u vodu...

Da nije možda The Secret World of Alex Mack? http://g.courtial.free.fr/Alex_Mack_Oleynick_wallpaper_fond_d_ecran.jpg

Ja tu seriju obožavam :D

A za ovu prvu ne znam, sorry...

kaktus_pu
15.02.2011., 15:15
Da nije možda The Secret World of Alex Mack? http://g.courtial.free.fr/Alex_Mack_Oleynick_wallpaper_fond_d_ecran.jpg

Ja tu seriju obožavam :D

A za ovu prvu ne znam, sorry...

Dada to je ta....al me prva jos vise zanima :)

Glamazone
16.02.2011., 20:17
nikako ne mogu naći originalni naziv i uopće išta o češkoj seriji koja se zvala nekako 'Nigdo (ili Nikdo) ni doma' s klincem koji je bio sam doma i kad god je netko zvonio on se derao 'Nema nikoga kod kuće'.

Mišra108
18.02.2011., 09:38
Lijep pozdrav svima.
Molim vas lijepo ako znate ime serije koja je išla na TV-u prije par godina.
Radnja serije se dešava u internatskoj školi gdje je jedna cura s nadnaravnim sposobnostima (vidi i komunicira s duhovima - njena cimerica). Sječam se samo da je viđala neku curu obješenu na drvetu.
Unaprijed se puno zahvaljujem.

Kymatica
18.02.2011., 17:42
Sjeća li se možda netko serije, išla je početkom 80-tih, nekakva serija o budućnosti u kojoj su bile lutke (tada za mene zastrašujućeg izgleda) metaliziranih glasova i čini mi se da su i glumci glumili u seriji. Nažalost ne sjećam se više ničega, osim da su mi kao djetetu te lutke bile stravične

i meni su bili zastrašujući:rofl:

Paloma Negra
18.02.2011., 20:34
Da li netko zna kako se zove britanska humoristična serija koja se prikazivala, mislim, na Novoj, radnja se dešavala na željezničkom kolodvoru.

Glamazone
18.02.2011., 20:48
'On the buses'? U autobusu?

ahah baš su bili smješni
http://www.tvcream.co.uk/wp-content/uploads/on-the-buses02.jpg

http://www.tvcream.co.uk/wp-content/uploads/on-the-buses1.jpg

rh4ps0dy
18.02.2011., 21:18
Željezničkom, pa busevi. :D

Oh, Doctor Beeching! bi mogla biti.

Glamazone
19.02.2011., 10:31
ah sorry, morala sam probati :)

SmAjLiĆ sMajL
19.02.2011., 10:53
Lijep pozdrav svima.
Molim vas lijepo ako znate ime serije koja je išla na TV-u prije par godina.
Radnja serije se dešava u internatskoj školi gdje je jedna cura s nadnaravnim sposobnostima (vidi i komunicira s duhovima - njena cimerica). Sječam se samo da je viđala neku curu obješenu na drvetu.
Unaprijed se puno zahvaljujem.

Začarani iliti Hex...

Imam ti je ja..ako te zanima, javi se na PM..:)

devila
20.02.2011., 01:37
Maelstrom (http://www.imdb.com/title/tt0290972/)

Super serija. :mig:

Joj, super! Vec duze vrijeme se pokusavam sjetiti te serije i tek mi je sad palo na pamet da bih mogla malo procitati neke forume.

devila
20.02.2011., 01:39
"Dans un grand Vent de Fleurs"
Ovo je francuska tv-serija koja je na HTV-u prikazivana prije nekih desetak godina. Radnja se uglavnom odvija u južnoj Francuskoj. Još onda mi se jako svidjela, najviše zbog krajolika, malih provansalskih mjesta, cvijeća, parfema... Nikako ju ne bih svrstala u sapunice, ali mislim da možda među ljubiteljima sapunica postoji netko tko je gledao ovu seriju.
Ima li obožavatelja ove serije? Glavne uloge tumače Bruno Wolkowitch, Rosemarie La Vaullée i Agnese Nano (poznata još i kao Barbara, Nardijeva i Giovannina kći iz Čarolije).
Treba mi prijevod naslova i informacija o tome gdje mogu naći seriju s hrvatskim titlom.
Hvala unaprijed! :)

Na krilima cvjetnog vjetra! Obozavala sam seriju. Imam ju na dvd-u, ali nemam titlove.

Glamazone
20.02.2011., 22:48
a ne mogu nikako da se sjetim naziva francuske serije o djevojcici gimnasticarki-nemam blage kako se zove ...........ako neko zna.......

ovo i mene zanima tj mislim da se ta serija zvala Mrvica ali molim originalni naziv :cerek:

Glamazone
20.02.2011., 22:50
Ima jedna serija koja se emitirala u devedesetima, radi se o nekim sitnim ljudima (nisam siguran dal su pravi ili je stop-motion, al su fakat mali cirka 5-10cm) i oni putuju i pokusavaju se vratiti doma il tak nes (neznam di zive, al svercaju se u kamionu i slicno [siguran sam da ne zive u obicnoj kuci s nikakvom obitelji]) Ima ih dosta u toj skupini o kojoj se radi, i mislim da u jednoj epizodi sretnu jos sitnih ljudi (neznam dal su oni davno izgubljeni prijatelji il neki random sitni ljudi). Mozda su vanzemaljci.... Ne sjecam se bas.
Sjecam se i da je bilo ful napeto, mracno i glazba je bila ozbiljna pa sam se ko klinac bojao, makar mi je bila super serija. Mislim da je cak bilo i sinkronizirano, al nisam siguran.

Znam da je ovo zbrka informacija, al mene to muci vec mjesecima (godinama) i molim pomoc.:confused:


hm da nije to ovaj film 'Automobil za patuljke'? http://www.youtube.com/watch?v=5fDMJnLH6FI super mi je bio!!! :D

blupita
24.02.2011., 01:23
zna li netko kako se zvala ona meksička serija o 3 sestre
neznam kako se zvala ali isla je negdje poslje esmeralde ili marisol
znam samo da se najmanja zvala Marija Elena i da su razvojene kad su bile male

Glamazone
24.02.2011., 10:32
hm ova?
http://en.wikipedia.org/wiki/El_derecho_de_nacer_(TV_series)

ili je ta prestara?

Misery24
24.02.2011., 10:40
zna li netko kako se zvala ona meksička serija o 3 sestre
neznam kako se zvala ali isla je negdje poslje esmeralde ili marisol
znam samo da se najmanja zvala Marija Elena i da su razvojene kad su bile male

http://en.wikipedia.org/wiki/Lazos_de_Amor

blupita
24.02.2011., 23:54
nije ta
nisu bile blizanke

Marril
25.02.2011., 15:35
A da nisu Ciganke (gitanas)? http://jorajaychat.webs.com/bellas_gitanas.jpg

Paloma Negra
25.02.2011., 16:13
Mislim da nisu Ciganke, seriju nisam baš pratila, ali mislim da nisu bile razdvojene kad su bile male, a i Ciganke su se emitirale na Novoj prije nekoliko godina, a Esmeralda i Marisol na HTV-u prije više od 10 godina.

@blupita da li se sjećaš na kojem su se programu emitirale?

Ja sam isto pomislila na Lazos de amor, ali one su se emitirale prije Marisol.

Ne znam, ni jedna mi serija ne pada na pamet, a na HTV-u sam gledala gotovo sve meksičke sapunice od Lazos de amor.

rebeca123
25.02.2011., 17:05
MEKSIKO

- Divlja ruža (Rosa Salvaje, 1993.-1994.)
- I bogati plaču (Los Ricos Tambien Lloran, 1988.)
- Divlje srce (Corazon Salvaje, 1993.)
- Stakleno carstvo (Imperial de Cristal, 1994.)
- Acapulco, dušom i tijelom (Acapulco, Cuerpo y Alma, 1995.)
- Ljubavne veze (Lazos de Amor, 1995.)
- Skrivene strasti (Sentimientos Ajenos, 1996.)
- Marisol (Marisol, 1996.)
- Esmeralda ( Esmeralda, 1997.)
- Zlatni kavez (La Jaula de Oro, 1997.)
- Otimačica (La Usurpadora, 1998.)
- Sirota mala bogatašica (Pobre Nina Rica, 1995.)
- Laž ( La Mentira, 1998.)
- Labirinti strasti ( Laberientos de Pasion, 1999.)
- Uvijek ću te voljeti (Siempre te Amare, 2000.)
- Za tvoju ljubav (Por tu Amor, 1999.)
- Moja sudbina si ti (Mi Destino Eres Tu, 2000.)
- Izvor ( El Manantial, 2001.)
- Pravo na rođenje (El Derecho de Nacer, 2001.)
- Kad budeš moja (Cuando seas mia, 2001.)
- One su takve (Asi Son Ellas, 2002.)
- Sumnja (La Duda, 2002.)
- Nevjerne ljubavi (Amores – querer con alevosia, 2001.)
- Ukleta Mariana (Mariana de la Noche, 2003.)
- Istinska ljubav (Amor Real, 2003.)
- Moja voljena (Nina Amada Mia, 2003.)
- Između ljubavi i mržnje (Entre el Amor y el Odio, 2002.)
- Uljez (La Intrusa, 2001.)
- Iznova voljeti (Amar Otra Vez, 2003.)
- Ljubav bez grijeha (Sin Pecado Concebido, 2001.)
- Zatočenica (La Prisionera, 2004.)
- Rubi (Rubi, 2004.)
- Zrela ljubav (Piel de Otono, 2004.)
- Ciganke (Gitanas, 2004.)
- Ranjena duša (El Alma Herida, 2003.)
- Ljubav nema cijene (El Amor no tiene Precio, 2005.)
- Nasljednica (La Heredera, 2004.)
- Putevi ljubavi (Las Vias de Amor, 2002.)
- Ljubav na kocki (Apuesta por un Amor, 2004.)
- Protiv vjetra i oluje (Contra Viento y Marea, 2005.)
- Vrtlareva kći (La hija del jardinero, 2003.)
- Ljubav bez predaje (El Cuerpo del Deseo, 2005.)
- Zora (Alborada, 2005.)
- Maćeha (La Madrastra, 2005.)
- Dvoboj strasti (Duelo de Pasiones, 2006.)
- Ljubav i mržnja (Mundo de Fieras, 2006.)
- Anin dvostruki život (Las Dos Caras de Ana, 2006.)
- Skrivena istina (La Verdad Oculta, 2006.)
- Strast (Pasion, 2007.)
- Ružna ljepotica (La Fea Mas Bella, 2006.)
- Opijeni ljubavlju (Destilando Amor, 2007.)
- Draga neprijateljica (Querida Enamiga, 2008.)
- Rebelde (Rebelde, 2004.-2006.)
- Oprezno s anđelom (Cuidado con el Angel, 2008.-2009.)
- Odavde do vječnosti (Manana es para siempre, 2008.)
- Magična privlačnost (Sortilegio, 2009.)
- Moj grijeh (Mi Pecado, 2009.)

SAD

- Ciganke (Gitanas, 2004.)
- Ranjena duša (El Alma Herida, 2003.)
- Osveta (La Venganza, 2002.)
- Neiskrena ljubav (Amor Descarado, 2003.)
- Osveta ljubavi (Pasion de Gavilanes, 2003.)
- Zatočenica (Prisionera, 2004.)
- Nauči me voljeti (Te Voy a Ensenar a Querer, 2004.)
- Ljubav bez predaje (El Cuerpo del Deseo, 2005)
- Zemlja strasti (Tierra de Pasiones, 2006.)
- Oluja (La Tormenta, 2005.)
- Marina (Marina, 2006.)
- Tajna čokolade (Dame chocolate, 2007.)
- Slomljeno srce (Corazon Partido)
- Kradljivac srca (Ladron de corazones)
- Drugo lice (El rostro de Analia, 2009.)
- Anđeo i vrag (Mas sabe el diablo, 2009.)

VENEZUELA

- Moja ljubavi (Amor Mio)
- Samantha (Samantha)
- Emperatriz (Emperatriz, 1990.)
- Kassandra (Kassandra, 1991.-1992.)
- Ljubavnici punog mjeseca (Amantes de Luna Llena, 2000.)
- Judina žena (La Mujer de Judas, 2002.)
- Rebeca (Rebeca, 2003.)

ARGENTINA

- Antonella (Antonella, 1992.)
- Modeli (90 – 60 – 90 Modelos, 1996.)
- Devet mjeseci (Nueve lunas, 1995.)
- Alen – mjesečeva svjetlost (Alen , luz de luna, 1996.)
- Bogati i slavni (Ricos y Famosos, 1997.)
- Razbojnik - u sjeni laži/Ljubav jednog oca (Padre Coraje, 2004.)
- Začin života (Sos mi vida, 2006.)
- Otvori svoje srce (Amor en Custodia, 2005.)

KOLUMBIJA

- Dvije žene (Dos Mujeres, 1997.)
- Dadilja (La Babysister, 2000.)
- Brzina ljubavi (Amor a Mil, 2001.)
- Maria Bonita (Maria Bonita, 1995.)
- Lijepa Marija (Maria Madrugada, 2002.)
- Osveta (La Venganza, 2002.)
- Neiskrena ljubav (Amor Descarado, 2003.)
- Osveta ljubavi (Pasion de Gavilanes, 2003.)
- Pravi Rodrigo (El Autentico Rodrigo Leal, 2003.)
- Nauči me voljeti (Te Voy a Ensenar a Querer, 2004.)
- Luna, sirena s Kariba (Luna, la Heredera, 2004.)
- Oluja (La Tormenta, 2005.)
- Zemlja strasti (Tierra de Pasiones, 2006.)

BRAZIL

- Robinja Isaura (Esclava Isaura)
- Stočar (O Rei do Gado, 1996.)
- Naša zemlja (Tera Nostra, 1999.)
- Brazilski akvarel ( Acuarela do Brazil, 1999.)
- Snaga želje (Forza de um Desejo, 1999.)
- Zemlja nade (Terra Esperanza, 1999.)
- Sedam žena ( A Casa das Sete Mulheres, 2003.)
- Saga o Maiama (Os Maias, 2001.)
- Svijet slavnih (Celebridade, 2006.)
- Mala gospođica (Sinha Moca, 2006.)
- Amerika (America, 2005.)

rebeca123
25.02.2011., 17:06
evo pa si proguglaj malo..

sandra555
25.02.2011., 17:20
zna li netko kako se zvala ona meksička serija o 3 sestre
neznam kako se zvala ali isla je negdje poslje esmeralde ili marisol
znam samo da se najmanja zvala Marija Elena i da su razvojene kad su bile male

Jel to ono di je jedna od sestara bila slijepa?

Paloma Negra
25.02.2011., 18:14
Jel to ono di je jedna od sestara bila slijepa?

U Ljubavnim vezama ( Lazos de amor ) je jedna od sestara bila slijepa, a @blupita kaže da nije to ta serija, ma mora biti.

megan2711
25.02.2011., 18:18
Ma mora bit, ja se ne sjećam druge + i tamo je bila Maria Elena

blupita
27.02.2011., 04:13
nije osveta ljubavi
te sestre nisu bile blizanke
sjetila sam se da se najsarija zvala Ester a najmlađa Elena
ne mogu se sjetiti kak se zvala srednja
i da zaboravila sam reć da se serija prikazivala na HRT
onda još nije bila nova tv niti rtl +

Čive
27.02.2011., 10:03
Kako se zvala serija koja je bila davno, u nas se je prevela kao Stočar. Brazilska serija, išla je na prvom u 12.30 al davno. Sad, ne znam jel se zvala "almoxarife" kao doslovno prevedeno ili šta? Ako se itko sjeća.:)

jazz0
27.02.2011., 10:37
Kako se zvala serija koja je bila davno, u nas se je prevela kao Stočar. Brazilska serija, išla je na prvom u 12.30 al davno. Sad, ne znam jel se zvala "almoxarife" kao doslovno prevedeno ili šta? Ako se itko sjeća.:)

Serija se zove ''O Rei Do Gado''.

Čive
27.02.2011., 11:14
Serija se zove ''O Rei Do Gado''.

Jep hvala:top:

SmAjLiĆ sMajL
27.02.2011., 16:10
nije osveta ljubavi
te sestre nisu bile blizanke
sjetila sam se da se najsarija zvala Ester a najmlađa Elena
ne mogu se sjetiti kak se zvala srednja
i da zaboravila sam reć da se serija prikazivala na HRT
onda još nije bila nova tv niti rtl +

Jel EMPERATRIZ??? tu su 3 sestre i zovu se ovako kako si napisala...

Poison Candy
27.02.2011., 22:58
bokić ^^

sjeća li se tko, ja sam bila dosta manja (prije cca 10-11god), pa se ne sjećam :D...kako se zvala serija, ne sjećam se baš previše, ali znam da se emitirala kad i Roswell (mislim da su bile dosta i slične), i bila je riječ o nekom dječaku koji je imao neku moć, ili tako nekaj..
znam da je šturo i skoro pa nikaj, al ako itko ima ikakvu ideju, sam dajte... :top:
:D

blupita
28.02.2011., 00:54
Jel EMPERATRIZ??? tu su 3 sestre i zovu se ovako kako si napisala...

mislim da je ali nisam 100% sigurna
jel znas kak se ona srednja sestra zvala

SmAjLiĆ sMajL
28.02.2011., 08:38
mislim da je ali nisam 100% sigurna
jel znas kak se ona srednja sestra zvala

Ne sjećam se baš...bila sam mala u to vrijeme..:D

Ali, evo ovdje ti sve piše:
http://www.imdb.com/title/tt0368488/

lila_887
28.02.2011., 17:38
u zadnje vrijeme sam se sjetila jedne francuske serije za mlade, išla je radnim danom na htv 2, u prijepodnovnom terminu oko 11-12 h, klici su išli u franc. gimnaziju... mislim završene razrede... uopće se ne mogu sjetiti koliko ih je bilo točno niti kak se serija zvala... ali mještovito društvo.. to je bilo prije možda hmm 7-8 godina..???

SmAjLiĆ sMajL
28.02.2011., 17:52
u zadnje vrijeme sam se sjetila jedne francuske serije za mlade, išla je radnim danom na htv 2, u prijepodnovnom terminu oko 11-12 h, klici su išli u franc. gimnaziju... mislim završene razrede... uopće se ne mogu sjetiti koliko ih je bilo točno niti kak se serija zvala... ali mještovito društvo.. to je bilo prije možda hmm 7-8 godina..???

Ova?
http://www.imdb.com/title/tt0331156/

..gledala sam je i ja...bila je dobra...:D

lila_887
01.03.2011., 10:19
Ova?
http://www.imdb.com/title/tt0331156/

..gledala sam je i ja...bila je dobra...:D

je, mislim da je to ta... da... jest.. :D
kak su to naši preveli?

mat333
01.03.2011., 10:28
je, mislim da je to ta... da... jest.. :D
kak su to naši preveli?

Život pred nama? :ne zna:

Mikey23
01.03.2011., 14:17
bokić ^^

sjeća li se tko, ja sam bila dosta manja (prije cca 10-11god), pa se ne sjećam :D...kako se zvala serija, ne sjećam se baš previše, ali znam da se emitirala kad i Roswell (mislim da su bile dosta i slične), i bila je riječ o nekom dječaku koji je imao neku moć, ili tako nekaj..
znam da je šturo i skoro pa nikaj, al ako itko ima ikakvu ideju, sam dajte... :top:
:D

Ono nešto The Zack Files? Naši su to preveli kao Dosje Z mislim..

http://www.imdb.com/title/tt0267237/

Mikey23
01.03.2011., 14:18
Život pred nama? :ne zna:

Yup, tako je to kod nas bilo prevedeno.

Marlenne
15.03.2011., 08:42
Ne mogu se sjetiti jedne serije, ja mislim da je bila češka, u kojoj je glavna glumica bila kao neka princeza i pretvarala se u grlicu. Na prvo pitanje mi niste odgovorili, odgovorite bar na ovo, please.

Ria25
17.03.2011., 00:11
Neznam ni ja kako se zove Telenovela ali se sjećam tih trojki,mislim da ih je igrala Lucero
Maria Paola (zločesta)
Maria Fernanda (slijepa)
Marija Guadalupe (dobra

SmAjLiĆ sMajL
17.03.2011., 08:20
Neznam ni ja kako se zove Telenovela ali se sjećam tih trojki,mislim da ih je igrala Lucero
Maria Paola (zločesta)
Maria Fernanda (slijepa)
Marija Guadalupe (dobra

Eee, to je Lazos de amor iliti Ljubavne veze...:)

Homer Simpson85
17.03.2011., 10:12
Odjenom Suzan mi je bila OK.
Victorijina tajna isto OK.
Kafić uzdravlje.
Bračne vode su često prikazivane kao i sada Prijatelji

Dina0701
23.03.2011., 03:51
jel se itko mozda sjeca kako se zvala jedna serija koja je isla davno mozda cak ima i 10 god uglavnom bila je neka cura i ona je imala neki vremeplov brijem u nekoj sumi kao i imala je isto neku narukvicu al se ne sjecam cemu joj je ona sluzila :D

*MiNa*
23.03.2011., 08:43
jel se itko mozda sjeca kako se zvala jedna serija koja je isla davno mozda cak ima i 10 god uglavnom bila je neka cura i ona je imala neki vremeplov brijem u nekoj sumi kao i imala je isto neku narukvicu al se ne sjecam cemu joj je ona sluzila :D

Da nije možda Djevojčica iz budućnosti??

SmAjLiĆ sMajL
23.03.2011., 09:27
Da nije možda Djevojčica iz budućnosti??

Ali ona je imala ono ko neki rajf i ona neka vrata...sad si me sjetila, vidiš...ne bi bilo loše to opet pogledati...:)

To i Kronike iz Narnije....:D

*MiNa*
23.03.2011., 10:49
Ali ona je imala ono ko neki rajf i ona neka vrata...sad si me sjetila, vidiš...ne bi bilo loše to opet pogledati...:)

To i Kronike iz Narnije....:D

Znam da je imala rajf, ali imala je i onu kapsulu kao vremeplov, a mislim da je imala i neku narukvicu PJ ili tako nešto.

E da, Kronike iz Narnije, bolja je bila serija nego film...sve su te serije bile prikazivane u jutarnjim satima, mislim da su išle u 9 h ako se ne varam.

SmAjLiĆ sMajL
23.03.2011., 11:52
Znam da je imala rajf, ali imala je i onu kapsulu kao vremeplov, a mislim da je imala i neku narukvicu PJ ili tako nešto.

E da, Kronike iz Narnije, bolja je bila serija nego film...sve su te serije bile prikazivane u jutarnjim satima, mislim da su išle u 9 h ako se ne varam.

Pozaboravila sam detalje, ali sve u svemu mi je to bila jako draga serija kad sam bila mala....

Kronike - da, da...i mislila sam na seriju...:D

Dina0701
23.03.2011., 14:11
joj ipak je djevojcia iz buducnosti malo sam pogledala slike i sjetila se onog rajfica =)) falaaaaaaaa

SmAjLiĆ sMajL
23.03.2011., 14:30
joj ipak je djevojcia iz buducnosti malo sam pogledala slike i sjetila se onog rajfica =)) falaaaaaaaa

I ja sam se sad malo prisjećala i sjetila se njene narkvice, i one kapsule..i njene ljubičaste prijateljice....:D

*MiNa*
23.03.2011., 14:53
joj ipak je djevojcia iz buducnosti malo sam pogledala slike i sjetila se onog rajfica =)) falaaaaaaaa

Ma nema na čemu, drago mi je što sam mogla pomoći :mig:

šumska vila
23.03.2011., 17:01
jel se itko mozda sjeca kako se zvala jedna serija koja je isla davno mozda cak ima i 10 god uglavnom bila je neka cura i ona je imala neki vremeplov brijem u nekoj sumi kao i imala je isto neku narukvicu al se ne sjecam cemu joj je ona sluzila :D


i zvala se Alana!!! da mi je to pogledat opet...

Glamazone
15.04.2011., 18:48
hehe ovdje svi dolaze zbog Djevojčice iz budućnosti i Kronika iz Narnije :D stalno se to provlači

OGM SA86
19.04.2011., 17:26
Imam dva pitanja, bio bih veoma zahvalan ako bi neko znao :D
Znaci nije jednostavno, a ja ne mogu da nadjem nazive ovih serija uz sve raspolozive resurse:

Prva je o doktoru u Njemackoj koji dobije poziv sa Alpa da bude doktor na selu, a zatim sa sinom od nekih desetak godina odlazi tamo. Znaci zivotne price o njemu i porodici u tom mjestu.
Druga je o piratima sa Cariba ili nekih drugih otoka, vrlo lijepe scene prirode, avanturisticka...

Pa ako neko zna :)

sla.foolish
19.04.2011., 19:36
Prva je o doktoru u Njemackoj koji dobije poziv sa Alpa da bude doktor na selu, a zatim sa sinom od nekih desetak godina odlazi tamo. Znaci zivotne price o njemu i porodici u tom mjestu.



jao sjecam se te serije, odlicna je bila ..al ne kako se tacno zove ..mislim da se doktor zvao Stephan/Stephen ( cinim se da se izgorvaralo Štefan, ne ide mi bas njemacki xD)

jazz0
19.04.2011., 21:00
Ako mislite na Stefana, da nije dr.Stefan Frank?

Zero_X
19.04.2011., 21:10
Druga je o piratima sa Cariba ili nekih drugih otoka, vrlo lijepe scene prirode, avanturisticka... Pa ako neko zna :)

Jack Holborn ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Holborn
http://www.imdb.com/title/tt0081879/

http://www.youtube.com/watch?v=q-UOSZ9I_gQ
http://www.youtube.com/watch?v=J20yZyDk514

OGM SA86
19.04.2011., 21:18
jao sjecam se te serije, odlicna je bila ..al ne kako se tacno zove ..mislim da se doktor zvao Stephan/Stephen ( cinim se da se izgorvaralo Štefan, ne ide mi bas njemacki xD)

Da, moguce da je Stefan. Steta sto ne znas naziv. Hvala ipak.

Jack Holborn ?

http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Holborn
http://www.imdb.com/title/tt0081879/

http://www.youtube.com/watch?v=q-UOSZ9I_gQ
http://www.youtube.com/watch?v=J20yZyDk514

Nije, ova je vjerovatno iz devedesetih (cini mi se s kraja). Glavni lik je macho man, ima Deppovski izgled cini mi se. Mislim da mu je kolega pirat crnac. Zive u nekom mjestu na otoku i pozitivci su, te se bore protiv nrekih krimosa i sl. Zbavna serija pravo, ali ne mogu naci naziv.

Hvala enivej...

Ako pomaze kome, obje su igrale na tv stanicama (jedna u BiH na RTRS, a druga nemam blage gdje..)

P.S. Nije Stefan Frank :)

sla.foolish
20.04.2011., 05:27
Ako mislite na Stefana, da nije dr.Stefan Frank?

jes ja mislim na tog :D

http://www.youtube.com/watch?v=NDsCQD-l-cE

evo i linka od te teme ovde o doktoru :D ..ispljuvase seriju al meni je dobr bila

http://www.forum.hr/showthread.php?t=366123

mbl1989
16.05.2011., 12:20
Znam recimo 98% serija iz 90-tih koje su ikad bile na htv-u ali jedna mi zadaje strasne glavobolje (naravno ne znam joj ime). Otprilike rane 90- te avanturistička je nešto kao ksena, mislim da se furaju na neke old Egypt sheme moguće da je isto australska serija, ubio bih za ime serije (nekako mi se činida počinje sa The Tale of..... ili The Legend of.....). Molim vas da se sjetite imena :ne zna:

Dugonoga
16.05.2011., 21:53
Znam recimo 98% serija iz 90-tih koje su ikad bile na htv-u ali jedna mi zadaje strasne glavobolje (naravno ne znam joj ime). Otprilike rane 90- te avanturistička je nešto kao ksena, mislim da se furaju na neke old Egypt sheme moguće da je isto australska serija, ubio bih za ime serije (nekako mi se činida počinje sa The Tale of..... ili The Legend of.....). Molim vas da se sjetite imena :ne zna:

Cini mi se jako poznata serija, je li bila mozda djecja/tinejdzerska? Ako jest, mislim da je imala u naslovu forbidden city.
Nasla sam, da nije mozda The Legend of the Hidden City?

Vanya83
16.05.2011., 22:15
Kronike iz Narnije,hoćemo :rofl:
:cerek:

Donnie Prasco
21.05.2011., 15:27
zanima me dječja serija s hrta iz prve polovice 90ih. radilo se o ratu robota i ljudi. robota je bilo dobrih i loših. znam da je glavni robot od negativaca mogao letjeti i da je imao neki nabrijani glas (tipa darth vader/james earl jones). sve u svemu, nekakav miks transformersa i terminatora.
sjećam se neke mračne atmosfere, postapokaliptično doba.

Vanya83
21.05.2011., 17:27
da,neka cura & robot?
jeli tako?:misli:

Donnie Prasco
22.05.2011., 18:50
da,neka cura & robot?
jeli tako?:misli:

lako moguće da je bila neka cura. vjerojatno i neki momak. samo mi je onaj robot negativac ostao u sjećanju

sara77777
24.05.2011., 17:56
Ja sam se sjetla jedne serije ali nisam sigurna dali joj se sjecam imena ali mislim da se zvala profil:confused:

Uglavnom radilo se o mladom poslovnom covjeku koji je bo jako uspjesan, cini mi se broker, a imao je grozno djetinjstvo(spavao je u kutij) i u svom stanu je napravio dio u koji je isao spavat gdje je bla samo kartonska kutija.

Jesli se sjeca iko te serije?

markovich777
30.05.2011., 18:31
el se sjeca netko mozda serije od prije 10-15 godina..radilo se o djevojcici koja putuje europskim metropolama (barem je ona na pocetku) bila je neka cool pjesma ... serija je prikazivana u jutarnjem terminu...uglavnom svaki put je u drugom gradu radnja tipa madrid, london, amsterdam..al pjesma sa pocetka je najkul i nemogu se sjetiti..aaaaa...vec tri dana kopamo po netu i nista..please..help!

x files agent
30.05.2011., 18:41
Ja sam se sjetla jedne serije ali nisam sigurna dali joj se sjecam imena ali mislim da se zvala profil:confused:

Uglavnom radilo se o mladom poslovnom covjeku koji je bo jako uspjesan, cini mi se broker, a imao je grozno djetinjstvo(spavao je u kutij) i u svom stanu je napravio dio u koji je isao spavat gdje je bla samo kartonska kutija.

Jesli se sjeca iko te serije?

to je ova serija garant http://www.imdb.com/title/tt0115323/ zove se Profit,to sam i ja gledala ali više neznam o čem se radi

Melissa P.
09.06.2011., 21:07
Kao klinkić sam gledala originalnu Nikitu, Pleme, The X Files, Prijatelje, The Z Files... i masu toga ćega se uopće ne sičam, ili ne znan kako se zvalo :/

mikimiska
11.06.2011., 06:15
zanima me dječja serija s hrta iz prve polovice 90ih. radilo se o ratu robota i ljudi. robota je bilo dobrih i loših. znam da je glavni robot od negativaca mogao letjeti i da je imao neki nabrijani glas (tipa darth vader/james earl jones). sve u svemu, nekakav miks transformersa i terminatora.
sjećam se neke mračne atmosfere, postapokaliptično doba.

zvala se Captain power,obožavao sam ju!
http://www.youtube.com/watch?v=xhvSE1ay1-o&feature=related

Donnie Prasco
11.06.2011., 17:33
zvala se Captain power,obožavao sam ju!
http://www.youtube.com/watch?v=xhvSE1ay1-o&feature=related

to je to!:top:

jewelina
16.06.2011., 18:41
el se sjeca netko mozda serije od prije 10-15 godina..radilo se o djevojcici koja putuje europskim metropolama (barem je ona na pocetku) bila je neka cool pjesma ... serija je prikazivana u jutarnjem terminu...uglavnom svaki put je u drugom gradu radnja tipa madrid, london, amsterdam..al pjesma sa pocetka je najkul i nemogu se sjetiti..aaaaa...vec tri dana kopamo po netu i nista..please..help!

eej jel to možda bila serija kao emisija?! nešto kao volim svoj grad (a možda sam i izmislila naziv),i onda ona priča o svom gradu i kako živi bla,bla,bla... to mi je jedino palo na pamet :ne zna:

Dugonoga
16.06.2011., 19:55
eej jel to možda bila serija kao emisija?! nešto kao volim svoj grad (a možda sam i izmislila naziv),i onda ona priča o svom gradu i kako živi bla,bla,bla... to mi je jedino palo na pamet :ne zna:

Napokon se netko sjetio! Pretrazila sam Net jer sam gledala tu emisju i bila mi je super, ali se nikako nisam mogla sjetiti kako se zove. Na kraju si imala pravo: I love my city:top:

http://screeningroom.zodiakentertainment.com/program.php?id=1045&cc=2&csc=9

xlopi
17.06.2011., 10:33
Jel netko zna gdje bih mogao naci popis talijanskih mini-serija koje su se prikazivale na HRT-u od recimo 1992 do 2000 godine ?
Trazim jednu seriju ali nemam pojma kako se zove...

Jay&AmberFan
27.06.2011., 15:09
HRT od 1.7. počinje reprizirati dječju seriju "Obična klinka" (Caitlin's way). Znam da ju je dosta ljudi tražilo u ovom topicu, pa čisto da obavijestim. :D

http://raspored.hrt.hr/?raspored=1&mreza=3&datum=2011-07-01

begbie
27.06.2011., 16:53
Ja sam se sjetla jedne serije ali nisam sigurna dali joj se sjecam imena ali mislim da se zvala profil:confused:

Uglavnom radilo se o mladom poslovnom covjeku koji je bo jako uspjesan, cini mi se broker, a imao je grozno djetinjstvo(spavao je u kutij) i u svom stanu je napravio dio u koji je isao spavat gdje je bla samo kartonska kutija.

Jesli se sjeca iko te serije?


Joooj!!! Sjecam se toga. Serija je išla 1996 ili 1997 godine ja mislim, Kao što kažeš uspješni biznisman svako vece ide gol spavat u kutiju.

Caesar_Augustus
29.06.2011., 05:14
Može li serije starije 20 god? :) Ako može, ja bi samo spomenuo Twin Peaks... To ce mi zauvijek biti jedna od naj serija... tako čudna, tako dobra, tako neopisiva... ima nešto čudno dobro u toj seriji, neobjasnjivo :) :top:

To mi je čak prva serija koju sam zavolio jako u djetinjstvu... Naravno odmah uz nju mi je i X-FILES i Sopranos (iako ajd, sopranos nisu stara tako serija)...

Eto... te tri serije su mi najbolje svih vremena...

Od humoristicnih serija mi je definitivno SEINFELD... to je isto remek djelo... svaka epizoda, neponovljivo... sve ostale humoristicne serije su kao seinfeldova loša šala na ovo njegovo remek djelo.

Od SF serija bi mogao naprojiti kao sebi najbolje: Svemirske marince (ko ih se sjeca), Star Trek TNG i to je to :)

technotronic
07.07.2011., 08:25
Kako se zvala ona serija iz osamdesetih, mislim da je bila u nedjelju oko 2 ,o dva policajca, a jedan od njih je nekakav kompjuterski lik koji stalno otvara jaknu i iz nje izlazi kompjuterski kursur i onda napravi kaj god poželi... to mi je bila najbolja serija dok sam bil mali

Jel netko zna gdje bih mogao naci popis talijanskih mini-serija koje su se prikazivale na HRT-u od recimo 1992 do 2000 godine ?
Trazim jednu seriju ali nemam pojma kako se zove...

Ja se samo sjećam serije Bella Mafia :ne zna:

sjeverni vjetar
07.07.2011., 10:58
Jel se sjeća itko jednoga crtića koji je prije 10 - 15 godina išao na Kanalu A prijepodne (i kako bi se to zvalo)?

Radilo se o nekim evoluiranim mačkama s planeta koji je eksplodirao i nekim evoluiranim gušterima s istoga planeta koji su došli na zemlju u vremenu neandartalaca i onda se međusobno borili? "Super" mačke su imale neki čudni bijesni auto?

leMONZoo
12.07.2011., 14:53
The Boy From Andomeda 1991

Velika šteta što ovi nije izašlo na dvd-u

sapunicarka
03.08.2011., 11:30
je li iko zna onu neku sapunicu, nzn kako se zvala jedino cega se sjecam su dva negativca ona je bila gildaa imala je kratku crnu kosu a on je bio ivan i oni su ko nesto ljubovali a ona je onda njega ubila ko u nekoj sauni ili tako nesto ugl s nekakvom parom :D

Simpsolina
03.08.2011., 12:03
je li iko zna onu neku sapunicu, nzn kako se zvala jedino cega se sjecam su dva negativca ona je bila gildaa imala je kratku crnu kosu a on je bio ivan i oni su ko nesto ljubovali a ona je onda njega ubila ko u nekoj sauni ili tako nesto ugl s nekakvom parom :D

Siempre te Amare
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2T2-ZKgAA9XvUCWfqT3OcSfmrE06n-oFE-9XvfmUQ-w2tY2LYWw

sapunicarka
04.08.2011., 11:49
Siempre te Amare
http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcR2T2-ZKgAA9XvUCWfqT3OcSfmrE06n-oFE-9XvfmUQ-w2tY2LYWw

jooj hvala ti :) ne znam zasto sam se toga sad sjetila :rofl:

cincilator
04.08.2011., 15:48
Kako se zvala ona serija iz osamdesetih, mislim da je bila u nedjelju oko 2 ,o dva policajca, a jedan od njih je nekakav kompjuterski lik koji stalno otvara jaknu i iz nje izlazi kompjuterski kursur i onda napravi kaj god poželi... to mi je bila najbolja serija dok sam bil mali
:ne zna:

Automan.

babunovich
23.09.2011., 17:11
Britanska za djecu prikazivana negdje 1984/1985 radnja 19. stoljeće trajala recimo 13 epizoda

netko se stotinu puta prisjeća nevremena i čamca za spašavanje s nekog britanskog ratnog jedrenjaka ,noć , nevera, neki blizanci

Ugl završava vješanjem nekog aktera ,pomoćnici mu daju metalni valjak koji bi trebao staviti u grlo da ga spasi ali mu se netko objesi za noge i slomi mu vrat

ivcicass!
25.09.2011., 13:41
Kad sam bila u djecjim godinama obozavala sam Jelenka :)

miss-rebel
27.10.2011., 10:20
Zaboravila sam kak se zvala neka francuska dječja serija, išla tamo negdje kad sam ja išla u 2. ili 3. razred, dakle, 1992. ili 1993. godine, koliko me sjećanje služi.

Radilo se o djeci koji su se kao bavili detektivskim poslom i imali su i neki radio, ja mislim. Glavni likovi su bili curica i dečko.

Nešto kao Tajanstveni detektivi, ali nije tak... malo teže za prokljuvit kad je original na francuskom. :ne zna:

Jay&AmberFan
27.10.2011., 13:05
Zaboravila sam kak se zvala neka francuska dječja serija, išla tamo negdje kad sam ja išla u 2. ili 3. razred, dakle, 1992. ili 1993. godine, koliko me sjećanje služi.

Radilo se o djeci koji su se kao bavili detektivskim poslom i imali su i neki radio, ja mislim. Glavni likovi su bili curica i dečko.

Nešto kao Tajanstveni detektivi, ali nije tak... malo teže za prokljuvit kad je original na francuskom. :ne zna:

Serija se zvala Neustrašivi, al nemam pojma koji je bio originalni naziv. :D

miss-rebel
27.10.2011., 16:32
Serija se zvala Neustrašivi, al nemam pojma koji je bio originalni naziv. :D

http://www.youtube.com/watch?v=iMJzNGXeFSA&feature=related

iskopala :rofl:

j3ssica
27.10.2011., 18:28
Des filles dans le vent serie - Mladenačke ispovijedi, to kod nas išlo na franc. iako je original na portugalskom jeziku... nema nigdje nikakvi videić,

kako bih se rado podsjetila toga! Još mi u glavi zvoni početak pjesme, ali kak normalno nisam niš kužila šta pjeva, onda sam to napamet mumljala neš....
"Žu ma me žu, ola se la mu..." :lol:

Jay&AmberFan
28.10.2011., 11:54
Des filles dans le vent serie - Mladenačke ispovijedi, to kod nas išlo na franc. iako je original na portugalskom jeziku... nema nigdje nikakvi videić,

http://www.youtube.com/watch?v=Zq1ZJyJSXdY

:D

j3ssica
28.10.2011., 13:45
http://www.youtube.com/watch?v=Zq1ZJyJSXdY

:D

je, al ovo je na portugalskom, to mi nismo gledali :mig:

ja bi onu pjesmu na franc. uvodnu, al tog nema nigdje :durica

Mostaraccc
05.11.2011., 12:17
zna li iko gdje ima na netu gledati seriju oz i soldier of fortune..tnx

Dolores O'Riordan
05.11.2011., 18:03
jel zna netko kak se zove neka stara škotska serija iz 90ih o nekom dečku kaj nađe neku mapu, pa nešto traži. i neka cura mu u tome pomaže.

Gvendolin
02.12.2011., 13:15
je, al ovo je na portugalskom, to mi nismo gledali :mig:

ja bi onu pjesmu na franc. uvodnu, al tog nema nigdje :durica

Ovo?

http://www.youtube.com/watch?v=muUTR1uMFWQ

tonired23
02.12.2011., 17:49
mislin da je to bila serija za dicu prin nekih 10ak god..ja iman 22 i jos je se sjecan,sad racunajte..bili su neki ko gusari koji su zivili u gradu ali vrime je realno,radnja je u vrimenu u kojen i snimljeno..oni zive u gradu i dica idu u skolu i sve..bila je baba ja mislin koja je bila glavna

didi07
02.12.2011., 21:43
^^ajme citas mi misli,,:eek: ja sam to htjela tu postat,, pretrazila sam cijeli net da ju skinem negdje,, ali nema nigdje,, obozavala sam tu seriju, i kao neko dijete u kolicima sto je zeleno svijetlilo,, a baba luđakinja,, mislim da je pila stalno...:lol::lol:
http://en.wikipedia.org/wiki/Pirates_%28TV_series%29

dođe mi da saljem mail hrt-u ili ovom bbc-u da stave ponovo na tv :cerek::cerek:

kleopatra_23
06.12.2011., 13:30
http://www.imdb.com/title/tt0103529/

Ova mi je bila super. I znam da su u jednoj epizodi nasle dijete u kupusu ili tako nesto.

E, a bila je jos jedna, tu negdi,pocetkom devedesetih...neki mali ljudi, al ono velicine palcice...mislim da su bili na nekom otoku pa ih je netko smanjio jer originalno su bili kao normalni...ne znam, to je sve cega se sjecam.

SiDro6611
13.12.2011., 00:30
već jaaaako dugo tražim jednu seriju, prikazivnu 90i neke, neznam više.uglavnom radnja je pomalo triler,na nekom otoku, dva brata blizanca(ili možda nisu, lik stavlja i neku masku??), jedan je loš i ubija...sjećam se scene kak naganja neku curu po stakleniku.možda se zove ben.....jako mi je mutna serija ali bi ju stvarno htjela naći...zna netko? i neznam dal je meksička il možda američka ili čija?! :///

murcielago
13.12.2011., 01:13
Sunset Beach? :ne zna: Tu se glavni lik zvao Ben i imao zlog blizanca, ali to je bila sapunica.
http://www.imdb.com/title/tt0118484/

Kyle Reese
13.12.2011., 01:46
sječam se dvije slične, Victorijin ormar, i onaj drugi u uredu sa Brooke Shields, ako se ne varam bile su dosta dobre :ne zna:

Libertango
13.12.2011., 13:40
Ja sam se danas sjetila Birds Of A Feather (http://www.youtube.com/watch?v=SIRzUp6ucMU&feature=related) (ne znam pod kojim nazivom je išla kod nas) :cerek:

I to one epizode kad Sharon dobije vaginalnu infekciju i ode kod doktora pa joj on preporuči jogurt a ona zbunjeno pita: "Pa kak ću hodati cijeli dan sa jogurtom u gaćama" a onda joj on odgovori: Jogurt koji ćete jesti :cerek:

SiDro6611
14.12.2011., 13:15
murcielago puno hvala! to je ta :)) mada se nebi sjetila da je sapunica...možda skinem i pogledam opet.svakako hvala, uh što me to dugo mučilo :))

murcielago
14.12.2011., 22:41
murcielago puno hvala! to je ta :)) mada se nebi sjetila da je sapunica...možda skinem i pogledam opet.svakako hvala, uh što me to dugo mučilo :))

nema na cemu :mig:, drago mi je da sam pomogla

jamirko
22.01.2012., 00:18
zna li netko? francuska serija za djecu i mlade. dječak i djevojčica u gradu vode radio stanicu i pomažu raznim pozivateljima.

Jay&AmberFan
22.01.2012., 15:41
zna li netko? francuska serija za djecu i mlade. dječak i djevojčica u gradu vode radio stanicu i pomažu raznim pozivateljima.

Zvala se Neustrašivi kod nas, al zaboravih kako se zvala u originalu.

duboy23
22.01.2012., 16:24
Serija se zvala "Les Intrépides", pojedine epizode su i na Youtube-u! Pozdrav!

Radon
06.03.2012., 12:13
Nekad kad smo bili mali bio je na televiziji neki film o liku koji je za okladu ili obaranje rekorda bio budan i gledao televiziju neprekidno - satima, danima - sve dok nije počeo osjećati sve što je bilo na televiziji; kad je bilo na telki vruće i njemu je bilo, a kad je bio snijeg tresao se od hladnoće.

Znaš li možda kako se zove taj film? - već ga trežim odavno, ali ne mogu se sjetiti kak se zove.

hope.cc
06.03.2012., 12:23
Nekad kad smo bili mali bio je na televiziji neki film o liku koji je za okladu ili obaranje rekorda bio budan i gledao televiziju neprekidno - satima, danima - sve dok nije počeo osjećati sve što je bilo na televiziji; kad je bilo na telki vruće i njemu je bilo, a kad je bio snijeg tresao se od hladnoće.

Znaš li možda kako se zove taj film? - već ga trežim odavno, ali ne mogu se sjetiti kak se zove.

probaj ovdje pitat http://www.forum.hr/showthread.php?t=592705

Zero_X
09.03.2012., 20:39
Britanska za djecu prikazivana negdje 1984/1985 radnja 19. stoljeće trajala recimo 13 epizoda

netko se stotinu puta prisjeća nevremena i čamca za spašavanje s nekog britanskog ratnog jedrenjaka ,noć , nevera, neki blizanci

Ugl završava vješanjem nekog aktera ,pomoćnici mu daju metalni valjak koji bi trebao staviti u grlo da ga spasi ali mu se netko objesi za noge i slomi mu vrat

Sa malim zakašnjenjem, mislim da bi to trebala biti ta serija: Jack Holborn, (http://www.imdb.com/title/tt0081879/) odlična serija snimana i u Hrvatskoj.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Holborn
http://www.imdb.com/title/tt0081879/reviews

babunovich
11.03.2012., 14:02
Sa malim zakašnjenjem, mislim da bi to trebala biti ta serija: Jack Holborn, (http://www.imdb.com/title/tt0081879/) odlična serija snimana i u Hrvatskoj.

http://en.wikipedia.org/wiki/Jack_Holborn
http://www.imdb.com/title/tt0081879/reviews

:klap:

maple leaf rag
13.03.2012., 13:05
:klap:Ima par nasih glumaca,ima je na amazonu za kupit,dosta jeftino... problem je jedino sto nema nikakvih subtitlova.

Prdimahovina
13.03.2012., 14:03
Odličan thread :cerek:

Kad se samo sjetim vremena dok je pulska arena još prozore imala i serija iz tog doba.Odmah me preuzme emocija :)

Da vidim čeg se mogu sjetit

Sandokan
Blakeova sedmorka
Crna strijela
Plavo ljeto (verano azul)
Jelenko
Otpisani
Strašilo(Korjenko Gumić)

Hmm,sigurno je bilo još toga ali skleroza radi svoje :D

allayna
13.03.2012., 17:57
Lovejoy:D

Prdimahovina
13.03.2012., 21:35
Lovejoy:D

aaaaaaaaaaaaaa :s

thanks for reminder :)

mentalny
29.03.2012., 10:32
kako se zvala nasa serija ima cca 20 godina, Bajačni plan ili tako nešto se pjevalo na šici uvodnoj? :)

glupaca444
29.03.2012., 15:54
Djevojčica iz budućnosti, ah mladost :cerek:

babunovich
31.03.2012., 21:33
kako se zvala nasa serija ima cca 20 godina, Bajačni plan ili tako nešto se pjevalo na šici uvodnoj? :)

http://www.youtube.com/watch?v=z8ne2hdGql4

mentalny
07.04.2012., 00:40
http://www.youtube.com/watch?v=z8ne2hdGql4

wowww hvala !:D

technotronic
11.04.2012., 19:21
kad sam bio mali bila je jedna češka serija o vanzemaljcima, jeli su želatinu, vozili gradom u autu kojem su se mijenjale pločice svako malo, a znak raspoznavanja im je bilo da se dva put udare dlanom po čelu.... sjeća li se tko te serije?

GumBitch
13.04.2012., 00:44
Ja sam se sjetla jedne serije ali nisam sigurna dali joj se sjecam imena ali mislim da se zvala profil:confused:

Uglavnom radilo se o mladom poslovnom covjeku koji je bo jako uspjesan, cini mi se broker, a imao je grozno djetinjstvo(spavao je u kutij) i u svom stanu je napravio dio u koji je isao spavat gdje je bla samo kartonska kutija.

Jesli se sjeca iko te serije?

mislim da je to Psi factor ako se ne varam
voljela sam tu seriju iako mi je bila strašna
ne sjecam se baš detalja,ali sjecam se da je tip jednom stavio cavao u cipelu da bi kao prevario detektor laži,pa se je nabadao ovisno o pitanju ili tako nešto
uglavnom je to bio neki totalni psihopat,ali ugledan u društvu,a navecer bi gol legao spavat u tu svoju kutiju.......
valjda nisam pobrkala:confused::p

technotronic
13.04.2012., 00:48
mislim da je to Psi factor ako se ne varam
voljela sam tu seriju iako mi je bila strašna
ne sjecam se baš detalja,ali sjecam se da je tip jednom stavio cavao u cipelu da bi kao prevario detektor laži,pa se je nabadao ovisno o pitanju ili tako nešto
uglavnom je to bio neki totalni psihopat,ali ugledan u društvu,a navecer bi gol legao spavat u tu svoju kutiju.......
valjda nisam pobrkala:confused::p

jesi, pobrkala si, ....''psi faktor'' je bil kanadski pandan ''dosje x''

GumBitch
13.04.2012., 00:51
pa da,al zar nije taj lik spavao u kutiji?
mogla sam živjet u uvjerenju da je to to,sad i mene zanima ta serija,đaba mi youtube i google kad ne znam od kud da krenem:503: