PDA

View Full Version : Obrada Zvuka

Dubrovcanin
10.04.2003., 08:44
Zelim snimiti "amaterski" naravno - svoj CD - Imam neki "lijevi" mikrofon - gitaru - i dobru volju - zanima me na koji bi nacin ja mogao "miksati" zvuk koji sam snimio - Recite mi ako znate koji progam da upotrijebim - jer bi to stvarno htio napraviti

Recimo kad bi mogao snimiti podlogu - i onda svoj glas ili mozda solo ili tako nesto - znaci kao 3 "layera" :-) i onda sve to umikasti - mozda smanjiti neki i to pretvoriti u jednu cijelinu - dali postoji takav program?

:::bouz:::
10.04.2003., 09:00
imaš 100 takvih programa. ja ti preporučam cool edit v2.0--jako je jednostavan za rukovanje (user frendly) a čak i podržava directx FX...
možeš snimit preko 100 kanala....
onda imaš wavelab-isto tako dobar a podržava i VST pluginse
za malo naprednije tu je cubase koji može jaaaako puno toga i treba puuno vremena da ga se cijelog skuži....

znači cool edit pro v2.0---imaš ga skinut na (oko20MB)download.com (http://www.download.com) :top:

laki
10.04.2003., 11:56
cool edit definitivno... tam mozes radit skoro sve sto te je volja!:top:

Dubrovcanin
10.04.2003., 17:44
e hvala
ovako - skinuo sam jucer TOTAL RECORDER - da mogu snimati - poslije tu snimku (mogu odrediti u kojem formatu da je snimim) obradim u FRIX CONVERTOR - tamo ima dosta alata - koji mi se svidjaju - svi ti programi su oko par MB - tako da mi je to za pocetak lakse da skinem - Skinuo sam jos nekoliko programa - ali ih nisam stigao isprobati - vjerujem da mi za svaki od njih treba dosta da ih skuzim

Jeli netko od vas to vec radio? mislim svoje neke snimke ili tako nesto?

10.04.2003., 17:47
hobi do neke granice...više igranje...

el_mariachi
10.04.2003., 19:08
Ja sam koristio sound forge i program je mocan ako imas dobar procesor. Jednostavno za nauciti.

Dubrovcanin
11.04.2003., 09:25
imam 2.0 GHz procesor - i mislim da nebi trebalo biti problema

11.04.2003., 12:17
Dubrovcanin kaže:
imam 2.0 GHz procesor - i mislim da nebi trebalo biti problema

ja sve vrtim na 400...

Dubrovcanin
11.04.2003., 13:51
sad sam na poslu - pa ne stignem snimati - ali kad dodjem doma srediti cu stvar - ima da snimim prvu pjesmu za "album" :-)

11.04.2003., 14:13
Dubrovcanin kaže:
sad sam na poslu - pa ne stignem snimati - ali kad dodjem doma srediti cu stvar - ima da snimim prvu pjesmu za "album" :-) ,

a šta radiš? koja vrsta muzike?

Castor Troy
11.04.2003., 21:58
Kratko i jasno: cool edit pro ili Sound Forge (za advanced usere)

Dubrovcanin
12.04.2003., 15:16
Kakvu muziku pravim....pa evo ... imam klasicnu gitaru doma i zelio bi snimiti nekoliko instrumentala - Uskoro cu nabaviti PICK UP - za klasicnu gitaru - eh - ali gdje onda da spojim to? Treba mi i pojacalo jel tako? - pa onda mozda sa njega tek na komp - ili tako nekako