View Full Version : wireless
Da li je netko ovdje spojen na neku wireless mrezu?
nenoXtreme
18.05.2005., 09:18
Evo jesam ja, na svoju i zove se Xtreme NET :D
nenoXtreme kaže:
Evo jesam ja, na svoju i zove se Xtreme NET :D
to samo lokalno za po doma?
imam i ja jedan ap za po doma, ali ga skoro uopce ne koristim, zica je ipak brza.
Trenutno imam u pogonu 4 AP-a :)
AxMi-24
21.05.2005., 10:25
De samo objasni jel ti imaš kakvo pitanje ili te samo zanima da li je neko još u svijetu tako napredan? :D
AxMi-24 kaže:
De samo objasni jel ti imaš kakvo pitanje ili te samo zanima da li je neko još u svijetu tako napredan? :D
:jumping:
AxMi-24 kaže:
Samo me zanima da li ima ovdje ljudi koji su u nekoj vecoj mrezi kao zgwireless.
Hmm, i vise nego sto ti mislis:D . Jesi sad zadovoljio znatizelju:misli: ?
mobster
16.06.2005., 17:26
ja sam spojen...nisam član niti jedne udruge ali imam pristup zg-wireless-u, wifihr-u i z-netu, pa pitaj kaj te zanima;)
mobster kaže:
ja sam spojen...nisam član niti jedne udruge ali imam pristup zg-wireless-u, wifihr-u i z-netu, pa pitaj kaj te zanima;)
Kako si spojen, a nisi clan?
Ja sam spojen samo na zgw, a samo me zanimalo da li ovdje ima ljudi koji su u nekoj mrezi.
mobster
18.06.2005., 03:05
bolje receno - imam pristup;) sa zgw-om simboličan link, tek tolko da dobijem listing usera na dc-u:)...a vidim da ste zatvorili interni web za korisnike izvan zgw-a...hm hm
mobster kaže:
bolje receno - imam pristup;) sa zgw-om simboličan link, tek tolko da dobijem listing usera na dc-u:)...a vidim da ste zatvorili interni web za korisnike izvan zgw-a...hm hm
Pa spoji se onda. :)
Koji si dio grada?
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.