PDA

View Full Version : strije

Agirl
16.04.2003., 15:18
Dobar dan,

evo poslah pitanjce na Zdravlje, ali nekako mi se čini da je to pitanje jednako prikladno i za Ženski kutak (ako ne i prikladnije)

:)

Dakle, ako mi netko može preporučiti neku dobru kremu/gel .... protiv strija....

Hvala

TiNa.
17.04.2003., 12:26
evo mozda ces medju ovim mnogobrojnim odgovorima procitat i moj :) dobra krema protiv strija je, po mojoj prijateljici koja je u 9-om mjesecu trudnoce, collistarova od 400ml (ili 500, nisam sigurna). kosta oko 260kn. ona je imala skroz male strijice iznad guze i ne samo da nije dobila nove nego su nestale i te stare.

eto, nadam se da ce upalit i kod tebe..inace ce mi mama na pazar.

Agirl
17.04.2003., 12:59
Thanks 4 the info :)

diadora
23.04.2003., 20:15
Radi li se o strijame koje tek ocekujes u trudnoci ili o strijame koje si vec stekla.
Ukoliko ih tek ocekujes - moje iskustvo je bademovo ulje koje mozes naci u svkoj apoteci. Bitno je samo nanositi religiozno ujutro i uvecer ili barem uvecer svaki dan.
Ukoliko ih vec imas - tu onda bojim se nema puno pomoci ma, sto god nam kozmeticka industrija pokusala prodati za redovito velike novce.:rolleyes:

splicanka
23.04.2003., 23:52
Zagrebacki melem, jeftin je u usporedbi sa drugim stvarima, ali je fenomenalan.

Issa
23.04.2003., 23:55
meni se cini da se te kreme ne isplate.
To moras koliko sam cula fakt dugo koristiti i da nikad ustvari ne nestanu

missy
24.04.2003., 01:05
Vichy, zelenkasta kutija, 170 kn, preventivno umazivati :D
Eto tako ti je to moja doktorica rekla jednoj buducoj mami, mojoj frendici :top:

lahor
24.04.2003., 03:09
Nije bas utjesno, ali mozes se postaviti i na trepavice, ali ako ti je sudjeno - mozes se mazati i pticjim mlijekom, pa ce one opet nastati. Njihov nastanak ovisi o naslijedu i koliko je tvoja koza elasticna. Kremice ne mogu skoditi, najgore je sto se moze dogoditi da bacis lovu, ali mozda malo uspiju pomoci.

Lisa
24.04.2003., 08:45
Originally posted by lahor
Nije bas utjesno, ali mozes se postaviti i na trepavice, ali ako ti je sudjeno - mozes se mazati i pticjim mlijekom, pa ce one opet nastati. Njihov nastanak ovisi o naslijedu i koliko je tvoja koza elasticna. Kremice ne mogu skoditi, najgore je sto se moze dogoditi da bacis lovu, ali mozda malo uspiju pomoci.

ne bih se slozila s tobom.
Ja sam kao teeny dobila strije na bokovima jer sam u kratkom vrem. periodu naglo izrasla ; nekoliko sa svake strane.
Prosle godine sam bila trudna.U trudnoci sam se redovito mazala ali (pod obavezno) puno tekucine pila (pretezno vodu), oko2,5-3 litre dnevno. To doprinosi elasticitetu koze. U trudnoci sam dobila 19 kg, koje su sad opet sve dole.
Nisam dobila niti jednu striju!

Agirl
24.04.2003., 13:41
to s vodom mi je jednostavno fascinantno :rolleyes:
... ja ne znam kako vi cure, ali ja ne mogu popiti 5 litara vode u jednom danu, nema šanse... (o.k. na 40 stupnjeva mi je to možda i norma.....) :)

Agirl
24.04.2003., 13:43
ispravak : mislila 3, napisala 5 :)

Lola
25.04.2003., 16:29
ja pijem iskljucivo obicnu vodu,ali samo u doba najvece vrucine i najzescih tjelesnih aktivnosti uspijem popiti vise od litre..sve ostalo mi je nacejavanje...

Lola
25.04.2003., 16:30
ispravak:2 litre:D

magic
25.04.2003., 22:30
Moram vam reci da nikakav trud ne pomazhe u borbi protiv strija...mozhda ce samo biti manje izrazhene kod onih kojima je sudjeno da ih dobiju i to je sve.

Nemam ni crtice a nisam nikad nishta poduzela da ih sprijechim Istovremeno imam kolegice koje su koristile najskuplje preparate, primjenjivale specijalnu prehranu, a kozha im je kao harmonika.

Nazhalost...

Ava Adore
25.04.2003., 22:33
istina zene ne trosite pare

SpOokey
05.05.2003., 23:16
jel ih imate...i jel znate koju ucinkovitu kremu za njihovo smanjivanje s obzirom da ih se nemremo rijesit...

missy
06.05.2003., 00:50
imas topic o tome na sljedecoj stranici :rolleyes: :B

khala
06.05.2003., 11:19
Gdje prvo početi nego među kokama? Jel tak?:) :)
Pa da vas pitam; kaj sa strijama na grudima? Užas jedan koliko me to muči! Nit sam rodila niti pretjerano oscilirala u kilaži, a opet ih imam. Zanima me jel bi koji od preparata preporučile za taj nezgodni problemčić.
Zahvaljujem.
;) ;)

PinkyBubble
06.05.2003., 11:53
Mijenjam bore smijalice za dve-tri strije na guzici ;)