View Full Version : Anticelulitne kreme, gelovi..
bondbabe
16.04.2003., 19:06
Pozdrav svima :)
Eto nam sezone ljepšeg vremena pa tako i laganije odjeće i skidanja.
Ajmo podijeliti iskustva uz gore navedenu temu.
Osobno sam isprobala Lipofactor, pa jedan proizvod od Clarinsa, zatim onaj zeleni gel od Vichy-a i bilo je još toga no ne mogu se više ni sjetiti koje još ..
Koji su po vama curke davali najbolje rezultate i koje bi preporučili?
Thx
Crow Jane
16.04.2003., 20:42
Vječna tema...proljeće je :D
Ja sam dosad zdušno koristila Vichy D stock, al odlučih kupit ovaj novi Neutrogena, čist da vidim! I moram priznat da mi je :s
Malo jeftiniji od Vichija, tu negdje oko 120 kn. :top:
ja pomijesala etericno ulje cimeta s baby uljem...jel to OK? Prvi put mi se strasno zacrvenile noge, ali poslije je bilo OK...samo malo crvenila a to je valjda normalno.
Kazu da cimet topi masnocu...a celulit? Jel netko zna? Thanks.
ja sam prije 5-6 miseci kupila vichy, jos ga nisam potrosila... ali stavno je dobar! koza bude savrseno meka, i meni se cini da celi (tako ja i prije od milja zovemo celulit) stvarno pomalo nestaje.
Princeza
16.04.2003., 22:43
Meni je taj D-Stock jedno od najvecih razocarenja. :flop: Bit ce da je njegovo djelovanje individualno. :rolleyes:
Sto se tice cimeta, on potice cirkulaciju, a bolja cirkulacija dovodi do smanjenja celulita (tj. smetlista ispod koze, kako ga ja zovem :D ).
Meni je osobno uvijek najbolje funkcionirala krema Body Light od Diora. :)
Sad trenutno isprobavam nesto novo, ali tek par dana, tako da ne mogu napisati nista konkretnije o rezultatima. Javim se na tu temu za koji tjedan. ;) Inace, nemam jaki celulit ~ samo onaj koji se vidi kad se bas stisne koza.
danas žena postaje sve više patvorina. neki dan kad sam vidio susjedu u cik zore bez naslaga ulja masti i bog te pitaj čega sve ne, nis ju prepoznal
smotana2001
17.04.2003., 08:43
Ja si namjeravam kupiti od Galenica Elancyl Crono-Activo koji dolazi u dvije faze (dan i noć), novine su pune reklama za to čudo...povodljiva sam..znam...ali ajde da isprobam :D :D Javit ću kakvo je...
Prolaznica
17.04.2003., 09:32
Smotana, evo meni tece 7. dan da koristim taj elancyl. Za sad ne primijecujem nista, tjesim se da ima jos 8 dana fore da se desi cudo :D . Kutija me kostala 175 kn...... javim novosti kad zavrsim kuru.
Originally posted by Princeza
Inace, nemam jaki celulit ~ samo onaj koji se vidi kad se bas stisne koza.
Naravno ;)
Niti jedna od nas nema celulit, bar ne vidljiv...mi volimo bacati pare na pizdarije...ah, shto cete...zhene :D
Originally posted by xena
ja pomijesala etericno ulje cimeta s baby uljem...jel to OK? Prvi put mi se strasno zacrvenile noge, ali poslije je bilo OK...samo malo crvenila a to je valjda normalno.
Ja koristim NajOleari.
Xena, daj koju vise o receptu. Gdje kupis ulje cimeta, koliki je omjer...............:s
smotana2001
17.04.2003., 09:36
Originally posted by Prolaznica
Smotana, evo meni tece 7. dan da koristim taj elancyl. Za sad ne primijecujem nista, tjesim se da ima jos 8 dana fore da se desi cudo :D . Kutija me kostala 175 kn...... javim novosti kad zavrsim kuru.
I mene navuklo ovo 14 dana :D :D Javi...pričekat ću...:p
Ja trosim drugo pakovanje gela protiv celulita od Declare-a.Fino mirise ,brzo se upija i koza izgleda nekako zategnuta i glatka nakon mazanja mada svi znamo da se samo mazanjem kremicama nemoze oslobodit celulita.Cijena je nekih 30 eur.
Meni je Lipofaktor zakon!
Prošle sam ga godine zamijenila Vichiem i nije me baš dojmio. Ovo će biti druga godina da koristim Lipofaktor i baš sam zadovoljna... :top:
ja imam celulita i "zenstvena" bedra (zasto nisam rodjena u renesansi bila bih glavna macka :D ), Vichy, Clarins i Lipofaktor kao i ostali (jeftiniji) proizvodi, su se pokazali neefikasnima za celulit (naravno).
neki od njih lijepo njeguju kozu :)
Clarins mi je recimo drag i ugodan je osjecaj (toplo-hladno) i ugodno mirisi ali nije bas hidratantan.
Ja imam sve shto ne treba.
I bash se i ne sekiram :)
Mozhe se biti privlachan i s celulitom ;)
Originally posted by magic
ja si nadjem glupe lovere koji ne znaju sta je celulit :D
a sama sebi sam ok. da imam tanja bedra imala bih ljepse noge. ali nitko nije savrsen :)
ja da imam tanje noge, ne bi bile ljepshe...samo bi se meni vishe svidjale ;)
Ali onda bih vjerovatno nashla neshto drugo shto po mojim kriterijima nije ok.
Samantha
17.04.2003., 10:24
Meni nijedna krema nije pomogla,ma nisam je redovito ni stavljala...a znate kad sam primjetila da ga imam manje...kad sam dobila neki stomacni virus i imala proliv 5 puta dnevno,nakon 10 dana imala sam ga znatno manje.Valjda sam izbacivala te toksine.
ja da imam tanje noge, ne bi bile ljepshe...samo bi se meni vishe svidjale ;)
Ali onda bih vjerovatno nashla neshto drugo shto po mojim kriterijima nije ok.
moje bi objektivno bile ljepse :D
btw, imam ja jos milijun mana, ali sam ih proglesila nevazecima :)
Princeza
17.04.2003., 10:48
Originally posted by smotana2001
Ja si namjeravam kupiti od Galenica Elancyl Crono-Activo koji dolazi u dvije faze (dan i noc´), novine su pune reklama za to cˇudo...povodljiva sam..znam...ali ajde da isprobam :D :D Javit c´u kakvo je...
Ma da, to ja trosim. Vec jedno sedmi-osmi dan i promjene nema neke vidljive. S druge strane, to je i normalno, buduci da celulit skupljamo godinama, a rijesile bismo ga se u dva tjedna. Malo sutra. :D
Mislim da cu se vratiti na Body Light. :top: ;)
Prolaznica
17.04.2003., 11:18
ooo princeza, mozemo se trkat kojoj ce prije nestati celulit :D :D :D Meni je do sada bio najbolji Diorov Bikini.
Princeza
17.04.2003., 11:25
Taj bikini jos nisam probala. Kazes da je dobar?
smotana2001
17.04.2003., 11:29
Originally posted by Prolaznica
ooo princeza, mozemo se trkat kojoj ce prije nestati celulit :D :D :D Meni je do sada bio najbolji Diorov Bikini.
Samo se vi trkajte...ali ja želim nakon utrke znati rezultat :D :D
Ja sam prošle godine koristila nekakav Avonov gel...čak su se i vidli rezultati ali mi je nabava tog gela bila neredovita pa sam odustala :D Ipak najbolja stvar kod tog gela je da nevjerojatno hladi, pa mi se znalo desit da mi je na +35 bilo hladno...taman toliko dugo da sam mogla ko beba zaspat :o
Miss Piggy
17.04.2003., 11:53
Ja sam, što se tiče rezultata tretmana protiv celulita, najviše zadovoljna s blatom. Ali oko toga ima dosta posla (namazati, staviti foliju pa držati jedno vrijeme, prati), pa svaki dan odgađam - sutra ću, pa opet sutra ću itd.
Tako mi se ipak više sviđa staviti neku kremu ili gel.
Do sada najzadovoljnija sam bila gelom (nisam sigurna kako se zove) od firme "TIM International" koji sam kupila od cure koja je to naručila iz Slovenije. Iz nekih razloga, ovakvo naručivanje mi je otpalo.:(
Da li možda postoji netko tko zna kako do tog gela i gdje bi se mogao kupiti jer je stvarno suuuper, učinak se vidi jako brzo?
Inače, stavlja se nakon tuširanja, ne treba se masirati i pomalo pecka i grije što je znak da djeluje.
i pomalo pecka i grije što je znak da djeluje.
(?)
Prolaznica
17.04.2003., 12:11
Taj bikini jos nisam probala. Kazes da je dobar?
Je, meni je bio dobar......to je nekakav sprej, kod nas dodje cca 280-290 kn, dovoljan za mjesec dana sprejanja. Prije sam mislila da je to skupo, sad vidim da me mjesec dana ovih "cudotvornih" ampulica dodje 350 kn :rolleyes:
imam Afroditin cimetov gel, i peeling prije toga -- reakcija je bujna u smislu crvenila i peckanja; psihički se bolje osjećam jer se kao brinem za sebe, al objektivno - nema te kreme koja me može rješit nagomilanog smeća pod kožom :(
kupila sam i od Phillipsa mašinicu za masažu -- koja usisa komad kože i s 2 valjka ga dobro istrlja -- e čini mi se da bi tu moglo biti pozitivnih pomaka ;)
i idem pješice na 6. kat -- to je kao tjelesna aktivnost, znam da je patetično, al od koga je - odlično je
Ja sam odluchila nositi one mrezhaste charape shirokih oka...
S celulitichnim kvrgama, noge ce mi izgledati k'o budjole :D
:eek: .... još mi je rano za takve slikovite prikaze
ali dobra ... :)
smotana2001
17.04.2003., 12:53
Ja sam odluchila nositi one mrezhaste charape shirokih oka...
S celulitichnim kvrgama, noge ce mi izgledati k'o budjole :D
Uskrsne šunkice :D :D
curke, ajmo se furat na celulitne kvržice, WTF, to baš zna sexy-cool izgledat :)
dolje ženski časopisi i modne piste i nametnuti ideali ljepote!
dooooljeeee
:D
bondbabe
17.04.2003., 13:40
Vidjet ćemo koliko će koštati i što će nam dati Shiseidov Body Creator Aromatic Gel...
Prolaznica
17.04.2003., 13:45
Originally posted by bondbabe
Vidjet ćemo koliko će koštati i što će nam dati Shiseidov Body Creator Aromatic Gel...
eeeeee ima nas jos zainteresiranih za taj gel, daj javi koliko kosta i kakvi su rezultati
Samantha
17.04.2003., 13:50
Shiseido kosta 50 eura,trenutno najprodavaniji kozmeticki proizvod u svijetu,nisam ga probala.
Galaxia
17.04.2003., 20:28
Ja sam upravo danas kupila i isprobala Geomarovo blato od morskih algi (one su najbolje sredstvo za razbijanje celulita), ali treba ga nanositi 15x u sveukupno 40 dana. E sad, kažu da se već nakon nekoliko nanošenja vide rezultati :eek: tako da ću vas uskoro obavijestiti da li je to tako.
Ali, cure moje nećete to riješiti samo mazanjem kremama i kremicama nego se treba stvarno potruditi.
I kao što je Princeza istaknula, celulit se slaže dulje od par tjedana!
Treba kombinirati preparate, zdravu prehranu i VJEŽBANJE!
Meni su preporučili 5-6 puta tjedno trčanja, mjesec - dva.
I ako se budem pridržavala tog tretmana celulit će se razbiti.
Naravno ne potpuno ali više neće biti vidljiv. :lux:
magdalena99
18.04.2003., 09:02
ajde da i na ovo odgovorim.
u zivotu sam probala jedino Vichy, onaj D'stock, ono u zelenoj ambalazi. ne znam tocno kako se zove.
uglavnom, nikakva promjena, totalno bezveze, bacene pare.
ono sto meni najvise pomaze, jest plivanje, opcenito, bilo kakva fizicka aktivnost, koja uopce ne mora biti maltretiranje na aerobiku ili bilo sto slicno.
nesto ugodno, voznja biciklom ili tako nesto.
mislim da je to jedini pravi lijek protiv celulita, redoivta aktivnost, prehrana i voda.
najbolje rjesavanja celulita je .....bicikl, plivanje i sl!!!! tekucina, puno vode i ostalog tekuceg..nepusenje...manje stresa..ne jedenje cokolade ( zivi sam svjedok posljedica cokolade), ne jesti nista slatkog poslije 17h.....evo i naravno ne nositi non-stop preusku odjecu, jer ona naravno zaustavlja cirkulaciju.....kretanje, tekucina i malo paznje oko prehrane, puno je bolji lijek i ujedno prevencija od celulita...kreme mozete baciti u vodu... negdje sam procitala da se u 2 mjeseca kontinuiranog laganog trcanja moze oslobodiiti od celulita..ali pritom morate uzeti u obzir da sve takve aerobne aktivnosti kao plivanje, bicikl, trcanje..trebate prakticirati najmanje 30 min, jer je tu granica nakon koje se masti i sl pocinju tooooopiti i nestaje celulit..dakle...rad oslobadja! :))
bavim se sportom ohoho godina a i dalje patim od celulitizma, valjda geni ...uglavnom, pocela sam s kurom trcanja :) i nekih vjezbi za taj dio tijela...anticelulutna borba do 7 mj. :) i onda se nadam ugodnom ljetu :)
Originally posted by bondbabe
Pozdrav svima :)
Eto nam sezone ljepšeg vremena pa tako i laganije odjeće i skidanja.
Ajmo podijeliti iskustva uz gore navedenu temu.
Osobno sam isprobala Lipofactor, pa jedan proizvod od Clarinsa, zatim onaj zeleni gel od Vichy-a i bilo je još toga no ne mogu se više ni sjetiti koje još ..
Koji su po vama curke davali najbolje rezultate i koje bi preporučili?
Thx
Cuj, ja jedino kaj bi ti preporucila je vjezbanje (protiv celulita mislim). Bacanje para na kojekakve kreme i kremice koje "obecavaju cuda" su cista gluparija. :flop:
Cak i da imaju neki ucinak, smatram da je kratkotrajan i da se ne mozes rjesiti celulita zato kaj bus se pred ljeto malo namazala kremicama, a onda kaj... dode zima i opet isto?! :confused:
Cemu?!
bondbabe
20.04.2003., 19:40
Da..cijena Shiseidovog Body Creatora je 358kn...:rolleyes:
ok, hoce mi netko objasniti kako uopce krema moze otopit celulit :)) meni to nikad nije bilo jasno....
Princeza
21.04.2003., 15:48
Ok, upravo mi je sjelo. Ja sam vec koristila taj Elancyl prije par godina, samo je bio vrlo, vrlo drugacije dizajniran. Pakiranja su isto bila za jednokratnu upotrebu, dnevna i nocna posebno. Ako se dobro sjecam, relativno dobro je djelovao, ali nista revolucionarno. Vidjet cemo jesu li u medjuvremenu napredovali. :D
Princeza
21.04.2003., 15:50
Originally posted by li-la
ok, hoce mi netko objasniti kako uopce krema moze otopit celulit :)) meni to nikad nije bilo jasno....
Krema ne moze otopiti celulit i to na svakoj od njih jasno i glasno pise. Krema svojim sastojcima moze samo ubrzati cirkulaciju, bolje prokrviti to podrucje i na taj nacin pospjesiti izlucivanje toksina ispod koze, tj. tvari koje cine celulit.
No, nijedna krema na ovom svijetu nece ti pomoci ako ne pijes dovoljno vode (da mozes izbaciti suvisne tvari), ako pijes previse kave i/ili pusis, ako ne vjezbas, ako se krivo hranis, itd, itd.
Evo, na primjer, sto pise u letku od Elancyla (da ne pricam napamet): dnevna varijanta ima u sebi kofein, koji pojacava prirodni proces razgradje masti u masnim stanicama. Kofein je vezan s dodatnim sastojcima kako bi se pojacala njegova ucinkovitost i dubina prodiranja.
Nocna varijanta djeluje protiv zadrzavanja tekucine i regulira formiranje izgleda koze poput narancine kore, zahvaljujuci patentiranom ekstraktu florizina (dobivenog iz grana jabukova drveta), koji sprjecava skladistenje secera u masnim stanicama. Mikrocirkulacija krvi se prirodno pojacava nocu, omogucujuci time drenazu i uklanjanje toksina. Elancyl chrono-actif noc optimizira ovu povecanu mikrocirkulaciju zahvaljujuci patentiranom kompleksu za drenazu koji pojacava uklanjanje toksina i vode.
Ne znam jesam li dovoljno objasnila?! :confused:
Inace, neke kreme upotrebljavaju i cimet, jer je i on poznat po poticanju (mikro)cirkulacije. Ja sam prije nekog vremena imala sapun od cimeta iz Lusha i bio mi je ok, iako jako daleko od obecanog. ;)
ja sam totalno povodljiva i lakovjerna kad je u pitanju celutlit. sad očekujem vaše reakcije na ovaj novi Shiseido Body Creator Aromatic Gel jer sam na korak do kupnje plizzz odgovorite me dok još ima vremena
:)
Crow Jane
23.04.2003., 10:17
Molim nek meni netko objasni što je točno RETINOL i kak on djeluje na celulit? Naime, na ovoj Neutrogeninoj kremi vidjeh da je posebno naglašeno da sadrži taj retinol + kofein i još neš. Ja primjećujem da mi se neš počelo zbivat, onaj feeling ko da ste trčali 100 km. :D + piša mi se svaki čas :top:
A pijem dnevno oko 3 l vode :D
Galaxia
23.04.2003., 11:28
Evo mene natrag nakon 4 tretmana i moram priznati da ovo blato fakat djeluje :lux:
Nisam mogla vjerovati ali koža mi je vidljivo zategnutija, nije potpuno ali naravno ostalo mi je još 12 tretmana tako da mislim da će ovdje biti jako pozitivnih rezultata!
Za one koji neznaju koristila sam Geomarovo blato od algi Mrtvog mora.
smotana2001
23.04.2003., 11:39
Evo dok Prolaznica i Princeza isprobavaju ono dvofazno čudo ja sam si kupila Geomar-ovu anticelulitnu kremu (nekih 90-ak kuna), koristim je 5 dana, mogu reći da mi je koža postala glađa i čak sam primjetila da pod dupetom više nemam jednu čudnu crtu (iliti nabor :D )..no da kao što Luca reče možda je ovo samo subjektivan dojam, pa stoga čim dođem doma, metar u ruke i onda kad potrošim kremu opet metar u ruke i javljam objektivan dojam :D :D
Ja sam kupila metar od elastichnog materijala...kad sam loshe volje, samo ga jache zategnem i pokazuje manje centimetara :D
Princeza
23.04.2003., 12:33
Originally posted by Crow Jane
Molim nek meni netko objasni što je točno RETINOL i kak on djeluje na celulit? Naime, na ovoj Neutrogeninoj kremi vidjeh da je posebno naglašeno da sadrži taj retinol + kofein i još neš. Ja primjećujem da mi se neš počelo zbivat, onaj feeling ko da ste trčali 100 km. :D + piša mi se svaki čas :top:
A pijem dnevno oko 3 l vode :D
Janica, Luca je sve super objasnila, a ja bih samo jos htjela dodati da se retinol stavlja u brojne kreme za njegu lica, pogotovo u one skupe protiv bora. Buduci da anticelulitne kreme cesto ostavljaju kozu suhom, onda valjda stave retinol u nju da bi ti koza bila lijepa i barsunasta. ;)
Princeza
23.04.2003., 12:37
Originally posted by luca
vjerojtano ono malo kafeina sto udje, isto djeluje diuretski (jel onda jeftinije piti kavu?).
Jeftinije je piti kavu, u svakom slucaju, ali kava usporava metabolizam i dobro je poznato da se sve zene koje se zele rijesiti celulita i masnih naslaga moraju odreci vise od jedne salice kave dnevno (to ce ti reci svaki doktor, da ne velim da stoji i u uputama vecine anticelulitnih krema). S druge strane, kad kofein apliciras izvana, onda on nema tih negativnih, nego samo svoje pozitivne ucinke. :)
Crow Jane
23.04.2003., 12:49
Zbilja! Ja pijem 1 šalicu kave dnevno, i to ujutro. A ovo si mažem isto jednom dnevno i to navečer. Viš sad, prestala sam pit Cellasen tablete, zaboravih na to! :D :eek: A bile su :s
Zbilja! Ja pijem 1 šalicu kave dnevno, i to ujutro. A ovo si mažem isto jednom dnevno i to navečer. Viš sad, prestala sam pit Cellasen tablete, zaboravih na to! :D :eek: A bile su :s
Jane, dobro da si prestala piti i te jodirane tablete: uz kafein ti jos samo fali predoziranje jodom :rolleyes:
(slusaj svoju zaboravnu podsvjest koja ti cuva zdravlje ;) )
Viš sad, prestala sam pit Cellasen tablete, zaboravih na to! :D :eek:
Glavno da ne zaboravish Cilest tablete :D
Crow Jane
23.04.2003., 13:01
Glavno da ne zaboravish Cilest tablete :D
Jasnje... njih nikad :o :D
Pijem ih i dalje , iako se ševila nijesam već 20 dana :rolleyes: :D
btw - pa Cellasen sam pila 2 godine sve skupa i nis primjetila nikakvih negativnih nuspojava :confused:
Septembar
23.04.2003., 13:05
btw - pa Cellasen sam pila 2 godine sve skupa i nis primjetila nikakvih negativnih nuspojava :confused: a pozitivnih?
btw - pa Cellasen sam pila 2 godine sve skupa i nis primjetila nikakvih negativnih nuspojava :confused:
a moras primjetiti da ti je stitnjaca mozda trajno ostecena da ih prestanes piti? :D
(drago mi je da spadas u one koji nisu imali problema :) )
Crow Jane
23.04.2003., 13:13
Originally posted by Septembar
a pozitivnih?
Yep..od 01. mj do ljeta skroz nestalo celulita :cool: ;)
Yep..od 01. mj do ljeta skroz nestalo celulita :cool: ;)
koliko je to kg?
Crow Jane
23.04.2003., 13:19
Oh, pa ne znam....nemam naime vagu zbog preventivnih mjera.
Al bilo je oko 4 cm u opsegu ;) S tim da mi se naravno vratil nakon terapije [čitaj, po zimi - ali nije strašno :o ]
E da, to je bilo u kombinaciji sa: pijenjem vode, plivanjem, D Stock kremom ;)
Princeza
23.04.2003., 13:22
neistina. (osim toga, sto je "usporavanje metabolizma"? to je pojam koji koriste reklame, nisam ga sretala u literaturi)
(...)
poznato je onima koji svoje znanje imaju samo s etiketa...
Joj, Luca... :rolleyes: Cim netko ima druge informacije, odmah se moras postavit s visoka... :rolleyes: Mozda ona dvojica na Intelektualcima i nisu imali toliko krivo. :rolleyes:
Nisi nikad razmisljala o sljedecem:
1. da bi neka informacija dosla na etiketu, iza nje stoje timovi strucnjaka koji rade na nekom proizvodu, i onda razmisljaju kako na sto bolji (jednostavniji, prihvatljiviji, razumljiviji) nacin predstaviti svoja znanja sirokoj publici;
2. da ne moras citati strucne casopise da bi imala neke informacije; koliko god mozes prezirati casopise tipa 'Vita', ipak u njima pisu lijecnici specijalisti kojima nemam razloga ne vjerovati; 'neznanstvenost' njihovog iskaza stvar je stila, a ne (nedostatka) znanja i prvenstveno je bazirana na tome da tekst bude svima razumljiv;
3. postoje i drugi nacini da se covjek informira (moj tata je lijecnik i za mene ima veci autoritet od nekog anonimnog lika s foruma);
4. ti stvarno znas bas sve?! I to u tolikoj mjeri da se postavljas s visoka cim netko uopce ide propitati bilo koju tvoju recenicu?
Mislim, peace, sister. ;) Informacija ima na svim stranama, ne znam zbog cega bismo neke izvore potcjenjivali (ako nismo bas jako ograniceni ;) ).
Meni je najbolje pomogao spray od Christian Diora koji se zove Bikini Anti-Cellulite. Baziran je samo na bilju i stvarno pomaze.
Meni najvishe pomazhe ignoriranje celulita.
pps: i moj tata je lijecnik, nja, nja, nja :B (kad smo vec sisli na te grane :rolleyes: )
:(
I moje je tata mozhda lijechnik...jer ja nisam sigurna tko mi je tata nja nja nja :B
Princeza
23.04.2003., 13:39
meni je zao vidjeti da ljudi bez ikakve kriticnosti beru sto im se servira.
ali zapravo bolje je tako....
ps: na onoj temi je mozda troje ljudi shvatilo o cemu pricam i zasto (s kojom svrhom) su moji postovi "provokativni". btw, hvala sto radis translaciju s raznih tema. cilj toga je sto....? (molim, ne odgovori)
pps: i moj tata je lijecnik, nja, nja, nja :B (kad smo vec sisli na te grane :rolleyes: )
:(
Gle, Luca, ja se uopce ne zelim svadjati. :) Iskreno.
Onu temu si i ti spominjala vise puta (na Znanosti, na PZKu, na Bas razno), pa zbog cega ne mogu onda i ja? :confused: Je l' ti to imas neko ekskluzivno pravo?! :confused: ~ a odgovorila sam zato jer mi je stvarno ruzno od tebe (a to radis na puno topica) da ljudima nesto spustis i onda odes, tj. ne das im priliku za odgovor ili ga ne zelis procitati. Mislim, vrlo demokraticno.
A spomenula sam da mi je tata lijecnik samo zato sto to podrazumijeva da on ipak neke stvari zna. A da mi je cijela kuca bila puna raznih medicinskih enciklopedija, knjizurina i casopisa, vjerojatno goes without saying. ;)
Kao sto rekoh, ne zelim se svadjati. Ali ako netko ima informaciju koja je suprotna od one koju ti imas (ili uopce nemas), onda mozda elitisticka reakcija s visoka i nije neko rjesenje, zar ne? :)
Onu temu si i ti spominjala vise puta (na Znanosti, na PZKu, na Bas razno),
molim konkretne citate na PM. svrha je bitna, zar ne? ako je svrha pokusati nekoga uvrijdiiti i naljutiti, onda nemam dobro misljenje o toj osobi.
a sad kao prava moderatorica budi fina i prebaci se na PM.
Kao sto rekoh, ne zelim se svadjati. Ali ako netko ima informaciju koja je suprotna od one koju ti imas (ili uopce nemas), onda mozda elitisticka reakcija s visoka i nije neko rjesenje, zar ne? :)
darling, bit cu kako zelis :) (oprsotite sto sam pokusala napisati nesto o informacijama koje IMAM).
Princeza
23.04.2003., 13:45
molim konkretne citate na PM. svrha je bitna, zar ne? ako je svrha pokusati nekoga uvrijdiiti i naljutiti, onda nemam dobro misljenje o toj osobi.
a sad kao prava moderatorica budi fina i prebaci se na PM.
Nemam ti ja vremena trazit tvoje stare citate. :D
smotana2001
23.04.2003., 13:56
Djevojke drage..sunac vam vaš...ovo je ozbiljna tema i molim dajte vamo informacije kakve imate (uopće nije bitno da li su prave ili nisu :o ) i molim vas bez svađe...kao prave kokoške sve mi volimo da nas se zavarava :D :D
Joj, nemojte se svadjat - vi ste mi najbolje na forumu :D
Glede kave - ne bih rekla da usporava metabolizam. Pa ja sam bas nakon kave na speedu - tresem se, ne mogu se smiriti, sva sam high. Od velike kolicine kofeina dobijem i tahikardiju. Tak da bih rekla da kava ubrzava metabolizam.
Retinol je srodan vitaminu A, ali u ovoj formi nema nikakvu veliko djelotvornost. Cesto ga ima u anti-age kremama.
Cigarete isto ubrzavaju metabolizam :D
Inace, odlucila sam potrositi svoju anticelulitnu kremu koji imam vec par godina, a nikako da je potrosim. Probat cu se natjerati da je svaki dan mazem, taman kad se vratim s trcanja poslije tusa. Vjerojatno nece biti djelotvorna, ali bar kutija nece vise zauzimati mjesto u mojoj kupaonici. Krema je Avonova, nemam pojma kak se zove.
Originally posted by lahor
Glede kave - ne bih rekla da usporava metabolizam.
nije istina! ja ZNAM iz literature (cc, molit cu lijepo) da usporava metabolizam.
i zasto mislis da je retinol neaktivan? za mislis da bi nam strucnjaci stavljali besmislene tvari u kreme?!
Sto je najbolje.....u prvom trenutku sam mislila da ti to ozbiljno tvrdis :D
Sto je najbolje.....u prvom trenutku sam mislila da ti to ozbiljno tvrdis :D
jel te strefio infarkt? :D
smotana2001
23.04.2003., 14:12
Inace, odlucila sam potrositi svoju anticelulitnu kremu koji imam vec par godina, a nikako da je potrosim. Probat cu se natjerati da je svaki dan mazem, taman kad se vratim s trcanja poslije tusa. Vjerojatno nece biti djelotvorna, ali bar kutija nece vise zauzimati mjesto u mojoj kupaonici. Krema je Avonova, nemam pojma kak se zove.
Lahor jel' to neka narančasta tuba???
Ako je gore sam napisala da je bila OK, koža mi je prestala bit ko narančina kora i super je bila u vrućim ljetnim noćima..hladila je ko vrag :D :D
jel te strefio infarkt? :D
Nije, ali su mi se oci razrogacile...To mi je zato sto nisam dovoljno jela danas pa mozak nema glukoze (cuvam se za domjenak, vec sam na faxu i cekam kolegicu da dodje i onda idemo jest i pit - govorancije sam vec pretrpila :D )
Originally posted by smotana2001
Lahor jel' to neka narančasta tuba???
Ako je gore sam napisala da je bila OK, koža mi je prestala bit ko narančina kora i super je bila u vrućim ljetnim noćima..hladila je ko vrag :D :D
Ne, moja je u bijeloj kutiji, sa zelenim slovima ili tako nesto. Kupila sam je prije par godina, bila je na popustu. Tko zna jel to jos vrijedi. Ima brsljana u njoj, to sam jedino skuzila. Moram pogledat sastav cega jos ima.
Nije, ali su mi se oci razrogacile...
(zato sam ti i napisala naslov, da ne padnes sa stolca :D )
Princeza
23.04.2003., 14:23
Joj, Luca, kaaaaaaaaaak si ti duuuuuuhooooooviiiiitaaaaaa... :D :D :D
Ajmo sad cijeli razred jedan veliki pljesak za Lucu!
:lux: :lux: :lux:
PS Drago mi je da ti mogu ovako malim stvarima uljepsati dan. ;)
Kak se sad neugodno osjecam kao sudionik :(
PS Drago mi je da ti mogu ovako malim stvarima uljepsati dan. ;)
naravno, ja se veselim malim stvarima koje cine sarolikost svijeta :)
zahvaljujem...
Kak se sad neugodno osjecam kao sudionik :(
a tko tebi nesto zamjera? hajde, ne budi paranoicna :)
Ne znam da li ste cule za najnoviju metodu liposukcije. Radi se pomocu ultrazvuka - prvo se strukture valjda malo "ultrazvuce" i nakon toga se pristupa obicnoj liposukciji sa isisavanje sala.
Zvuci zanimljivo, planiram isprobati prvi dio procedure na sebi, ultrazvuk navodno pomaze kod celulita. Javim vam rezultate, samo sto necu isprobavati jos sad nego mi je to u daljnjim planovima.
Paranoja - ma to je od previse horror filmova :D
Prolaznica
23.04.2003., 14:31
Dakle........ostalo mi je jos Elancyla za 4 dana........nema nikakvih zapanjujucih promjena.....mozda je kozha malo zategnutija ali to je sve. Sto se masnih naslaga tice, one su i dalje tu :D Vjezbam svaku vecer pa ce ih to valjda otjerati.
Princezo kako ide kod tebe???:confused:
Cini mi se da jos nitko nije spomenuo Celucon ...... ima li tko kakva iskustva s njime? Frendica s posla ga koristi i kaze da su joj se noge nesto malo stanjile. Sad se dvoumim da li da se vratim da Diorov Bikini ili da jos tom Celuconu dam sansu. :rolleyes:
Ne znam da li ste cule za najnoviju metodu liposukcije. Radi se pomocu ultrazvuka - prvo se strukture valjda malo "ultrazvuce" i nakon toga se pristupa obicnoj liposukciji sa isisavanje sala.
Zvuci zanimljivo, planiram isprobati prvi dio procedure na sebi, ultrazvuk navodno pomaze kod celulita. Javim vam rezultate, samo sto necu isprobavati jos sad nego mi je to u daljnjim planovima.
Paranoja - ma to je od previse horror filmova :D
da cula sam (i vidjela bljak). cini mi se smisleno...
kad si budes sama radila, pazi da se ne soniciras da pa te pokupimo metlom i kanticom :D
javljaj koje frenkvencije, kojim periodizmom i koliko vremena si radis... vjerujem da ces razbiti, ali ne znam da li ces uspjeti eliminitrati (bez kirurgije)... javi :)
(imas zabranu gledanja nocnog programa ;) )
Moja je poznanica otishla kao zhrtveno janje na tretman elektrolipolize.
Kazhem kao zhrtveno jajnje jer joj je kcer dobila posao u tom salonu pa eto... :rolleyes:
Mogu vam reci - zapanjujuci rezultati!
Ali kad sam vidjela kako to rade :eek: :eek: :eek:
Kazhem kao zhrtveno jajnje jer joj je kcer dobila posao u tom salonu pa eto... :rolleyes:
pricaj :)
Hehe, vjerujem da bi onaj tvoj za baje bio malo preekstremno sredstvo za uklanjanje ultrazvuka :D , ali ovaj moj je cist OK. Necu ja pretjerivati, a vjerojatno to necu moci izvesti u skoroj buducnosti, ali dugorocno bih mogla isprobati.
Jedini nocni program u zadnje vrijeme mi je forum :D
Samantha
23.04.2003., 14:40
Moja prijateljica je isla na tretmane ultrazvukom,al u kombinaciji s masazom...nisam primjetila neke rezultate bogznakakve.
Hehe, vjerujem da bi onaj tvoj za baje bio malo preekstremno sredstvo za uklanjanje ultrazvuka :D , ali ovaj moj je cist OK. Necu ja pretjerivati, a vjerojatno to necu moci izvesti u skoroj buducnosti, ali dugorocno bih mogla isprobati.
Jedini nocni program u zadnje vrijeme mi je forum :D
ali kad pogledas, ako se soniciras, sigurno neces imati celulita :D garantiram ;)
sve sto je efikasno je radikalno :D
Elektrolipoliza - hocu odmah sve znati!!!
Kakve struje, gdje, kako?
Ja to sve planiram uvesti u svoju buducu privatnu praksu, pa da vidis dok krenem razbijati celulit - nece mi biti kraja :D (a valjda ce i love donijeti).
Crow Jane
23.04.2003., 14:42
Kak? I kolko to košta? :D
Ja to sve planiram uvesti u svoju buducu privatnu praksu, pa da vidis dok krenem razbijati celulit - nece mi biti kraja :D (a valjda ce i love donijeti).
ja se necu vise s tobom druziti, ti si opasna :D
(jel das popust? :D)
Originally posted by Samantha Jones
Moja prijateljica je isla na tretmane ultrazvukom,al u kombinaciji s masazom...nisam primjetila neke rezultate bogznakakve.
Treba to malo pojacati, pa da vidis kak radi :D
I onda jos malo strujice....:D :D nema sanse da ista prezivi.
Tko prezivi prvo dvoje, moze na limfnu drenazu. Ja mislim da bi kombinacija ovoga trebala upaliti.
ja se necu vise s tobom druziti, ti si opasna :D
(jel das popust? :D)
Of kors da dam...da me samo vidis kak sam opasna sa onim naocalama za laser. Skoro ko da sam izasla iz Matrixa :D :D :D
Samantha
23.04.2003., 14:47
Ja sam isla kod jedne "mesarke" u fushu na masazu...tri mjeseca sam se oporavljala od bolova u kostima,misicima i od podljeva...zena me unistila,bila sam sarena ko zemljopisna karta,a ona mi svo vrijeme tvrdila da bez jakog masiranja nema unistenja celulitu....5 tretmana izdrzala i otisla doktoru po mast za noge.
Elektrolipoliza jest pospjeshivanje uklanjanja lokalnih nakupina adipoziteta, celulita i sl. elektrostimulacijom i limfnom drenazhom.
Najprije se ugrozhena podruchja snimaju i dobivaju se termichke "karte".
Onda se dijelovi tijela premazuju lokalnim anestetikom i pod kozhu se uz uvz kontrolu, uvode tanke elektrode, duge i po nekoliko desetaka centimetara.
A onda vas prikljuche na struju.
Nakon toga vas omotaju onim nekakvim trakama koje se ritmichki ispuhuju i napuhuju.
Ali taj prizor ubadanja predugih igala pod kozhu....tochno vidite kako putuju ispod...strashno...
uvode tanke elektrode, duge i po nekoliko desetaka centimetara.
ups lahor, ja tebi vjerujem ali ovo neces vjezbati na meni ;)
A joj, kako ovo barbarski zvuci :( sve i mene prolaze trnci kad si zamisljam.
Pa tko izvodi tu elektrolipolizu?
Mislim, teoretski za ubadanje iglenih elektroda treba jako dobro obrazovanje, ne smije to svaka kozmeticarka.
Originally posted by Samantha Jones
Ja sam isla kod jedne "mesarke" u fushu na masazu...tri mjeseca sam se oporavljala od bolova u kostima,misicima i od podljeva...zena me unistila,bila sam sarena ko zemljopisna karta,a ona mi svo vrijeme tvrdila da bez jakog masiranja nema unistenja celulitu....5 tretmana izdrzala i otisla doktoru po mast za noge.
Protiv celulita najbolja je limfna drenaza, a ona je toliko njezna da ljudi najcesce zaspu kad im se to radi. Grublja klasicna rucna masaza nema smisla.
Pa tko izvodi tu elektrolipolizu?
Mislim, teoretski za ubadanje iglenih elektroda treba jako dobro obrazovanje, ne smije to svaka kozmeticarka.
Gospodja koja je vlasnik jest kirurg.
ups lahor, ja tebi vjerujem ali ovo neces vjezbati na meni ;)
Ma ne bih ja ovo vjezbala ni na sebi, ni na kome drugome. Ne kuzim zasto ubadati igle, pa koza fino vodi struju, nema smisla. Nije to EMG kada trebas precizne rezultate, kad se na kraju mjeri el. aktivnost misica, a i sam EMG moze se raditi bez ubadanja igli.
Ja bih to izvana , ali igle...brrrrr. pa ja bih se onesvijestila da to vidim :D
Gospodja koja je vlasnik jest kirurg.
A onda OK...Al opet, da se odlucim na takvo sto - onda bi to bila prava liposukcija vulgaris pa kad je bal, nek je maskembal :D Ako me teroriziraju, nek bude do kraja i sa 100% ucinka.
S ozbirom da sam velika kukavica - cijela stvar otpada :D
Prolaznica
23.04.2003., 14:58
Onda se dijelovi tijela premazuju lokalnim anestetikom i pod kozhu se uz uvz kontrolu, uvode tanke elektrode, duge i po nekoliko desetaka centimetara.
Joooj sad sam se sjetila.....mamina sestra je isla na to......kaze da je efikasno, ali naravno, rezultat nije dugotrajan. Sjecam se da su joj nakon svakog tretmana ostajali podljevi od cca 10ak cm, tamo di su joj igle bile zapiknute :eek:
Ma no chance.....to je prebarbarski za mene. J... kirurgiju :D
A onda OK...Al opet, da se odlucim na takvo sto - onda bi to bila prava liposukcija vulgaris pa kad je bal, nek je maskembal :D Ako me teroriziraju, nek bude do kraja i sa 100% ucinka.
Prije desetak dana najbolja prijateljica moje susjede ishla je na liposukciju (vulgaris) i nekako je chudno odreagirala na onu tekucinu koju ushtrcaju prije neg pochnu srkat...da li je to bila nekakva alergijska reakcija ili neshto- ne znam.
Uglavnom zastoj rada srca, disanja, chuda...eno je, josh u bolnici :eek:
I noge deblje neg ikad.
Vidim da sve ovdje rade isprobavate razlicite kreme i kremice, ultrazvuke i liposukciju da bi se rjesile celulita, ali da ni jedna od vas nije (ocito) ni razmisljala o eventulanom vjezbanju...
Mislim... :confused:
Prije desetak dana najbolja prijateljica moje susjede ishla je na liposukciju (vulgaris) i nekako je chudno odreagirala na onu tekucinu koju ushtrcaju prije neg pochnu srkat...da li je to bila nekakva alergijska reakcija ili neshto- ne znam.
Uglavnom zastoj rada srca, disanja, chuda...eno je, josh u bolnici :eek:
I noge deblje neg ikad.
Citiras me, a izostavis donju recenicu .....
Ma kakve suvisne operacije - to je ludost. Nikad ne znas kakvo se sr***e moze dogodit, moze te doc glave svaka glupost - od anestezije, do tog sredstva sto se ustrcava. Krepas zbog tastine.
Inace, lako je moguce da oni to ne isisu ravnomjero pa onda ostaju neravnine po bedrima, mora se nositi ne znam koliko tjedana specijalan steznik, pa onda jos ostavis brdo love za obaveznu rucnu limfnu drenazu poslije operacije....Nije vrijedno.
Originally posted by dora
ni razmisljala o eventulanom vjezbanju...
pa jel ovo zenski kutak? je. dakle credo nam je: kako puno balit, a da se problem NE rjesi :D
Vidim da sve ovdje rade isprobavate razlicite kreme i kremice, ultrazvuke i liposukciju da bi se rjesile celulita, ali da ni jedna od vas nije (ocito) ni razmisljala o eventulanom vjezbanju...
Mislim... :confused:
Gle, moja kilometraza ti je 6-7 km dnevno..I onda jos 6 serija vjezbi. Sama pisala program pa ga sad evaluiram. Nema sanse da kg ne odu :D, ali za celulit bas ne znam. Ne skida se to tako lako.
Ne skida se to tako lako.
pa s obzirom da sjedi ukljesteno u vezivo, nije lako. ali svakako ima vise smisla uz pojacanu tjelesnu aktivnost i smislenu prehranu :)
samo naprijed :)
Gle, moja kilometraza ti je 6-7 km dnevno..I onda jos 6 serija vjezbi. Sama pisala program pa ga sad evaluiram. Nema sanse da kg ne odu :D, ali za celulit bas ne znam. Ne skida se to tako lako.
Vjeruj mi, uz kilograme otici ce i celulit. Slicna sitacija je bila kod mene do prije nekih 7 godina, pocela sam vjezbati, prvo nesto sitno, onda sve vise...
Uz pravilnu prehranu i vjezbe otopila sam 20-25 kila (skupa sa celulitom).
Samo naprijed. :top:
pa jel ovo zenski kutak? je. dakle credo nam je: kako puno balit, a da se problem NE rjesi :D
:D ;)
Ma ne znam da li ce otici i celulit, to ne mora biti tako. Ja kad sam bila jako mrsava imala sam i malo celulita. Vidjela sam bilderice koje se mazu anticelulitnim kremama da im se celulit vidi sto manje na natjecanjima - nisu imale ni gram sala, a celulit je bio tu...
Ali, bilo bi lijepo kad bi nestao. Mene u biti moj celulit uopce ne zivcira.
Crow Jane
23.04.2003., 15:31
Vjeruj mi, uz kilograme otici ce i celulit.
Nekak čist sumnjam u to! :rolleyes:
Moja seka ima 50 kg i 1,75m, i celulita više neg ja. :rolleyes:
[koja ne znam kolko imam kila i ne želim znat :D]
Nekak čist sumnjam u to! :rolleyes:
Moja seka ima 50 kg i 1,75m, i celulita više neg ja. :rolleyes:
[koja ne znam kolko imam kila i ne želim znat :D]
Mos ti sumnjat kolko oces. Naime, ovo sto govorim govorim iz vlastitog iskustva.
Ak je djelovalo na meni, ne vidim zasto ne bi i na drugima. Sad, ako je kvalitetnije i ucinkovitije :rolleyes: da se mazete kremicama i idete na kojekakve tretmane di ce vam samo izmust lovu-oke, kako hocete.
Crow Jane
23.04.2003., 15:39
Da, da...ma kombiniram ja te kremčice sa svačim.
A najvećim dijelom s čipsom! :D
Da, da...ma kombiniram ja te kremčice sa svačim.
A najvećim dijelom s čipsom! :D
:D :D :D
Vanilla
24.04.2003., 10:01
upotrebljavala sam kremu D stock od Vichya. nakon nje koza je fina i njezna, no ne znam koliko mi je celulit od nje optisao.
no, kako pise na mnogim anticelulitnim kremama, najbolji rezultat je u kombinaciji s tjelovjezbom i zdravom prehranom.
dakle, role na noge i oko jaruna...
koristila sam razne afrodite,loreale i lipofactor,a sada mislim kupiti d stock...u svakom slucaju mrzim vjezbanje,osim rolanja...nadam se da ce celulit ipak barem malo otici;)
pozdrav!
odlucila sam kupiti nesto od geomara ali ne znam sto. Postoji blato, zavoji, kreme i sl. pa me zanima sto je najbolje kupiti.
thnx.
evo, prijavljujem i da sam kupila neke hlacice protiv celulita u duckasu medicinske opreme...pa ih nosim svaki dan u kombinaciji s kremom...:D
i? da cujem, jel ima dosad kakvih rezultata..sto je s tom geomar linijom :)????? kako napredujete sa tretmanima???
nabavila sam onu grubu rukavicu i sad trrrljjjjjjam noge :) kao manijak svaki dan :)..bas me zanima hoce sta pomoci...:cool:
ja sam jucer bila u king crossu i otisla sam u DM kupiti geomarovo blato, ali nije ga bilo....sve prodano :rolleyes: Ako je suditi po potraznji onda bi se moglo reci da djeluje.
Nadam se da cu danas biti vece srece pa cu ga naci i kupiti. Inace vidjela sam da je u Nami u Ilici velika promotivna akcija Geomarovog blata.....mozda su i promotivne cijene :top:
Prolaznica
28.04.2003., 11:00
napokon je gotova moja 15-dnevna kura sa elancyl ampulama. Rezultati :confused: ......kozha je zategnutija, ali ne znam da li to pripisati vjezbanju ili ampulicama...........cujem da se na sve strane hvali taj shiseidov gel pa si nesto razmisljam ... :rolleyes: ....... hm, ma mozda ipak sacekam da ga netko prije mene proba pa da cujem komentare:cool:
ja vec dugo molim da mi se neko javi s iskustivma Shiseidovog Aromatic gela :s
molba i dalje stoji - stoga ne budite srca kamenog:D
molba za Crow Jane...ajd please napisi kak se koristi ta neutrogena...ovi iz mullera na trgu u zg-u se nisu udostojili upute prevest...al reko znam ja nekog ko ce znat objasnit ;) pretpostavljam da se treba dvaput dnevno natrackat? i naravno prestat jest i pocet vjezbat da bi kremica funkcionirala :)
...hvala unaprijed...
...inace, meni taj lipofactor izgleda ko sperma :D al dobar je :top:
shiseido gel je super!!!
ono trebas se mazat sto cesce to bolje
ja sam se od jucer namazala nekih 5 puta
i to kad se namazem malo pecka tj hladi tak nekaj ali meni se fakat cini da to djeluje
pisat cu za 3 tjedna da vam tocno velim
ali kak mi se cini za sada fakat ko da mi je koza malo zategnutija...sada dal ce celulit nestat...hmm idem se ja malo namazat...
Crow Jane
12.05.2003., 08:50
zadie kaže:
molba za Crow Jane...ajd please napisi kak se koristi ta neutrogena...ovi iz mullera na trgu u zg-u se nisu udostojili upute prevest...al reko znam ja nekog ko ce znat objasnit ;) pretpostavljam da se treba dvaput dnevno natrackat? i naravno prestat jest i pocet vjezbat da bi kremica funkcionirala :)
...hvala unaprijed...
...inace, meni taj lipofactor izgleda ko sperma :D al dobar je :top:
namazat 2 put dnevno...niš ne piše o prehrani ;) :D
Odlučila sam i ja preć malo na taj Sheiseido! Ovdje košta 200 kn, kaj mislim da i nije puno. :s
smotana2001
12.05.2003., 08:59
Crow Jane kaže:
namazat 2 put dnevno...niš ne piše o prehrani ;) :D
Odlučila sam i ja preć malo na taj Sheiseido! Ovdje košta 200 kn, kaj mislim da i nije puno. :s
:eek: :eek:
Ovdje kod nas vidla sam da košta 370 kn :mad: :mad:
Evo ja sam već mjesec dana na Geomarovoj kremi, rezultati vidljivi, 1 cm tanje butine, kupila i počela trošiti drugu tubu :p
hvala na odgovoru za Shiseido gel! Idemo u akciju :D
magdalena99
12.05.2003., 15:20
smotana2001 kaže:
Evo ja sam već mjesec dana na Geomarovoj kremi, rezultati vidljivi, 1 cm tanje butine, kupila i počela trošiti drugu tubu :p
tubu..cega?
kako se tocno zove proizvod?
cijena???
magdalena99
12.05.2003., 15:21
li-la kaže:
i?
nabavila sam onu grubu rukavicu i sad trrrljjjjjjam noge :) kao manijak svaki dan :)..bas me zanima hoce sta pomoci...:cool:
gdje se nabavi ta rukavica???
inace, ja sam kupila onu novu od afrodite...cellularia ili tako nekako, ne mogu se sad sjetit.
uglavnom, sve sto sam primjetila jest da hladi, a za ostalo jso je prerano.
Prolaznica
12.05.2003., 16:25
znate sta.......nije ni tako los taj elancyl sta sam ga ja koristila ....... koza je fakat zategnutija, pa se s time i celulit manje vidi.....of kors, kad se stisne, on je uvijek tu ....
moram si nabavit krojacki metar pa da vidim rezultate u konkretnim brojevima .... elancyl obecaje do 2.5 cm u 15 dana
moja frendica koristi cellucon, tamo pak obecaju gubitak do 6 cm, ali to je fakat pretjerivanje .......inace ona je skroz zadovoljna rezultatima
enivej, pocela je i druga tura mazanja elancylom
smotana2001
13.05.2003., 07:45
magdalena99 kaže:
tubu..cega?
kako se tocno zove proizvod?
cijena???
Ne znam točan naziv ali je krema, mislim da je jedina od Geomara.
Cijena u DM-u je oko 90 Kn.
sanjalica
13.05.2003., 10:29
daklem,
moje mišljenje je da je novac potrošen na "kreme protiv celulita" bačen novac. Ne sumnjam da pospješuju nestanak celulita, no, mislim da svakodnevna masaža npr. nogu sa bilo kakvom kremom djeluje jednako jer pospješuje cirkulaciju, a samim time i nestanak celulita. Barem na meni;) Ne, nije nestao celulit, samo ga je puno manje:cool: i to zahvaljujući "običnim" uljima i kremama za tijelo.
no, s obzirom da lovu nepotrošenu na kreme protiv celulita spizdim na "puno pametnije" stvari neću previše pametovati.
sretno u borbi :top:
Bluegirl
13.05.2003., 13:18
Jucer sam u Nami kupila Geomar blato, 600 g kosta 132 kn! Nije skupo ak se gleda da u Centar Kaptol krema za body wrapping od Afrodite (cekropija) kosta 475 kn. Fino mirisi, nadam se da i pomogne! Javim kad potrosim.
Neutrogenu sam nedavno potrosila i nije mi bila bas nesto.Sad sam kupila od Loreala Perfectslim i on mi je puno bolji a cak je i jeftiniji od Neutrogene:)
evo danas je dan 4 kak se mazem tim gelom od shiseida, i znate kaj fakat jako jako bolje
bila sam danas u teretani pa sam pomno pod onim groznim svjetlom pod kojim se sve vidi bila zaista odusevljena
vele da se mora mazati 3 tjedna
evo meni je vec bolje :)))
nekoc sam bila mazala se s nekom kremom od plive i to je bezveze to nis nije valjalo, i razne sam neke druge stvari probala, cak sam i na masaze isla ali ni to nije pomoglo
plivanje mi isto pomaze ali bome i ovo, a plivat mi se i neda svaki dan....ovak je ipak lakse :)
Crow Jane
14.05.2003., 08:15
E kupih Sheisedo :s Iako, malo me zbunjuje kaj nigdje u uputama ne piše baš točno anticelulit - gel? :confused:
No, nema veze...hladi baš dobro. :D Javim dok potrošim cijelu bočicu! :D
A usput sam se upisala u fat burning program tu u fitness clubu :D :D + bazen. Pa ak to ne da rezultate, onda u pm!
:D
Leona81
14.05.2003., 08:50
Znam da se mrsavi vjezbanjem i da se celic tamani vjezbanjem i da ga neke cure jednostavno imaju...htjele nehtjele, ali evo i ja sam podlegla reklamama i vec neko vrijeme koristim Afroditin gel od cimeta....koza mi je glatka, al je sve po starom...doduse sad ga je vec i tesko nabaviti jerboga svi bi bili lijepi na moru...ali evo podjelit cu s vama jedno otkrice...u Getrou ga mozete kupiti za 40 kunica hrv....
Mislim da je Magic pisala o bakinom receptu...brsljanovi oblozi..e sad sam ja upregnula sve frendice da mi naberu brsljana pa cemo i to probati :rolleyes:
Da..ja poluredovito vjezbam i pijem hektolitre vode, ovaj put sam se zainatila samoj sebi i rijesit cu ga se...makar mi to bilo zadnje...
Evo i ja se nalijevam vodom i biljnim cajevima,osim toga sam pocela redovno vjezbati.Imam par super vjezbica za guzu,noge i unutarnju i vanjsku stranu butina a sa kremicama se mazem kao dodatak .Neznam nikoga tko se oslobodio celulita samo mazanjem kremicama i gelovima.
rafaela
14.05.2003., 12:21
A ja ne poznam niti jednu ženu koja se oslobodila celulita ma koliko se trudila, kremama, dijetama, vježbama..
Mislim, ostati na istoj težini i izgubiti celulit!? Još takvu ženu nisam vidjela.
Znam jednu koja je dosta smršavila i izgubila što sala što celulita, ali ga i dalje ima, samo nešto manje.
blondie_30
14.05.2003., 14:24
Probala Lipofactor i Elancyl - Lifofactor :flop: ; Elancyl - fino mirisi; prekrasno i zategne kozu pa se celulit manje vidi; al da ce bas nestat - tesko...
Mislim da vecina tih stvari radi na principu da zategne kozu i cini je glatkom pa onda imas neki feeling da je manje celulita.
Tesko da ce pomoci samo kreme i gelovi - mislim da treba skroz promjeniti nacin zivota - povecat kretanje; izbaciti fast food (cips :cry: ); vjezbati...
(A ja ipak vise volim svoje poroke nego sto mrzim celulit
;) )
Ruprecht
14.05.2003., 15:27
magic kaže:
Ja imam sve shto ne treba.
I bash se i ne sekiram :)
Mmmmmm, itekako. :)
magdalena99
14.05.2003., 19:16
rafaela kaže:
A ja ne poznam niti jednu ženu koja se oslobodila celulita ma koliko se trudila, kremama, dijetama, vježbama..
Mislim, ostati na istoj težini i izgubiti celulit!? Još takvu ženu nisam vidjela.
Znam jednu koja je dosta smršavila i izgubila što sala što celulita, ali ga i dalje ima, samo nešto manje.
ma naravno da je sve ovo istina i da niti ijedna krema ne moze pomoci ukoliko je sve ostalo lose, pocevsi od hrane, pa preko stresa itd itd
ako te kreme samo zatezu kozu, stvarajuci privid da celulita ima manje i da je koza glatkija i to je vec velika stvar koja sasvim sigurno svaku prosjecnu zenu moze razveseliti. pa cu ja svejedno izdvojiti tih 50 ili stotinjak kuna ako nista drugo a ono zbog iluzije da istovremeno peckanje zarenje i hladjenje znaci da krema ubojito prodire kroz masno tkivo koje se onda zbog toga tali i tali i tali i pretvara u ...nesto.
to je dobar osjecaj, iako je mozda posljedica samo obicnog marketinskog trika.
Crow Jane
14.05.2003., 20:21
evo mene namazane shiseidom, pušim, sjedim pred kompom i jedem čips :D Ali hlaaaadi.....:D :o Jebi ga! Ja isto tak čips volim više neg mrzim celulit....:rolleyes: druga je stvar kaj se nakon pojedene vrećice kajem i pitam kaj mi je sad ovo trebalo....:rolleyes:
rafaela kaže:
celulit nema veze sa pretjeranom kilazom.
Ili kilazom opcenito. Vise sa genetikom.
Ja vidjela curu koja skupa s krevetom ima 35 kila a celulita ima vise nego kakva penzionerka ;)
Opet moja frendica ovdje je krupna ( gradja ) ono siroka ledja i to, par kila viska ali od celulita ni traga :rolleyes:
magdalena99 kaže:
ma naravno da je sve ovo istina i da niti ijedna krema ne moze pomoci ukoliko je sve ostalo lose, pocevsi od hrane, pa preko stresa itd itd
ako te kreme samo zatezu kozu, stvarajuci privid da celulita ima manje i da je koza glatkija i to je vec velika stvar koja sasvim sigurno svaku prosjecnu zenu moze razveseliti. pa cu ja svejedno izdvojiti tih 50 ili stotinjak kuna ako nista drugo a ono zbog iluzije da istovremeno peckanje zarenje i hladjenje znaci da krema ubojito prodire kroz masno tkivo koje se onda zbog toga tali i tali i tali i pretvara u ...nesto.
to je dobar osjecaj, iako je mozda posljedica samo obicnog marketinskog trika.
...totalno se slazem :) deep down znam da sva ta trackanja mogu samo malo pomoc...al cak i placebo efekt pomaze...meni je u borbi protiv tih disgusting nakupina najgora rutina bez koje nema rezultata...pa svaki dan pij 29 litara vode, pa trci 98km, pa ne jedi ovo il ono il jedi ovo il ono pa se mazi s ovim u to i to vrijeme...it's bloody boriiing...te kremice me spasavaju jer uvijek ima za probat nest novo, pa novo pakiranje, pa novi miris, pa se sve nadam (jer nada umire posljednja :D ) da cu nac neku na kojoj ce pisat da se njome treba namazat navecer nakon konzumiranja velke milke :D
CJ hvala na odgovoru na neutrogenu...evo trackam se vec par dana i koza mi nikad nije tak dobro izgledala...jer naravno, placebo efekt je najjaci dok je najfriskiji :D
good luck komadi, we can do it :D :top:
bondbabe
15.05.2003., 15:51
Evo i ja kupila Shiseido-ov Body Creator, 356 laganih kunića pa ćemo vidjeti :)
U uputstvima piše da se može koristiti na svim problematičnim područjima..
ninanana
15.05.2003., 23:01
xena kaže:
E ja ti sepomalo bavim aromaterapijom ili ti koristenjem etericnih ulja, pa bi ti mozda mogla nesto reci o tome. Cimetovo ulje ti bas i nije najbolje rjesenje, jer moze biti jako toksican. Radije probaj napraviti smjesu od bademovog ulja i dodaj etericno ulje borovice, ruzmarina,cempesa i grejpfruta. Ali pazi da koristis samo 100% etericna ulja jer inace ti bas nema neke koristi. I napravi 2 % otopinu, tj. naprimjer u 50 ml bademovog ulja stavis 5 kapi borovice, 5 ruzmarina, 5 cempresa i 5 gejpa. Kazu da bi trebalo djelovati. Ja jos isprobavam na sebi.;)
ninanana
15.05.2003., 23:10
luca kaže:
nije istina! ja ZNAM iz literature (cc, molit cu lijepo) da usporava metabolizam.
i zasto mislis da je retinol neaktivan? za mislis da bi nam strucnjaci stavljali besmislene tvari u kreme?!
Imas pravo u vezi kave, jer to nije cisti kofein, a samo cisti kofein ti moze ubrzati metabolizam, a kava je mjesavina svega i svacega ( iako ne mogu bez nje ) bas i nije dobra za celulit. A retinol nije neaktivan. On ti sluzi u kozi za odrzavanje elasticnosti i takvih stvari, pa kad ga ima u kremi to ti misle da ce ti zategnut kozu, a samim tim da ce koza izgledati ljepse i zategnutije, al nece odstranit celulit.
magic kaže:
Elektrolipoliza jest pospjeshivanje uklanjanja lokalnih nakupina adipoziteta, celulita i sl. elektrostimulacijom i limfnom drenazhom.
Nakon toga vas omotaju onim nekakvim trakama koje se ritmichki ispuhuju i napuhuju.
Ali taj prizor ubadanja predugih igala pod kozhu....tochno vidite kako putuju ispod...strashno...
Užas, užas, a kako bi bilo da se standardi ljepote malo promijene? mislim, ako ništa drugo, manje mučenja i potrošenog novca... Mislim da kozmetička industrija dobrim djelom živi na celulitu.Što se mene tiče ja trčim i rolam. i popijem zeleni čaj, pa kaj bu bu, zaboli me.:rolleyes:
smotana2001
26.05.2003., 07:58
Evo ja sam s Geomara prešla na Elancyl, zadnji put kad sam mjerila butine bilo je 53 cm, sad je 51 cm :eek: :eek:
Vježbam na steperu svaki drugi ili treći dan, koža je glatka ko bebina guza, narančina kora se manje vidi...
Ja sretna i zadovoljna.
kiki-j-zg
26.05.2003., 08:23
Ja sam živi primjer da kilaža nema veze sa celulitom, 49 kila i celulit na bedrima, tzv. jahače hlače koje sam imala valjda otkada znam za sebe. Imam istu konstituciju kao moja baka i moja mama i zapravo se ne sjećam vremena kada nisam imala celulit. Mislim da se hranim zdravo, voće, povrće, puno lešog, meso ne volim i jedem ga jako malo, puno tekućine, naročito zelenog čaja i ništa.
Sada sam uzela BodySculpt od Avona i počela prije par dana utrljavanje svako jutro i svaku večer. Ako i ne pomogne što se tiče celulita, sigurna sam da ću konačno ojačati svoje tanane ručice i nabiti im mišiće od ovolikog masiranja i gnječenja koje provodim pri mazanju sa ovom kremom.
Eh, da je vratiti one standarde ljepote iz srednjeg vijeka pa da pokažem svoj strukić a ono ispod sakrijem ispod haljina sa 2 metra promjera.
Ja do prije godinu dana nisam imala skoro pa nista celulita(jedva vidljiv i to kad bi bas onako dobro stiskla butine).Nazalost,sad je vidljiv i bez stiskanja:confused: Moram priznati da nisam bas neki sportski tip(vise sam lijeni tip:D )Do prije godinu dana sam se takodjer prilicno nezdravo hranila,ali to sam zbog zdravlja promijenila(nadam se da ce mi i celulit biti zavalan;) )U zadnje vrijeme se prisiljavam dnevno barem dvadesetak minuta vjezbati guzu i bedra,malo vise piti nego obicno(nazalost pijem jako malo sto nije preporucljivo,ne samo za celulit)i mazem se Lorealovim gelom.Bas me zanima ocu li postici kakve rezultate do 7.mjeseca!
ninanana kaže:
E ja ti sepomalo bavim aromaterapijom ili ti koristenjem etericnih ulja, pa bi ti mozda mogla nesto reci o tome. Cimetovo ulje ti bas i nije najbolje rjesenje, jer moze biti jako toksican. Radije probaj napraviti smjesu od bademovog ulja i dodaj etericno ulje borovice, ruzmarina,cempesa i grejpfruta. Ali pazi da koristis samo 100% etericna ulja jer inace ti bas nema neke koristi. I napravi 2 % otopinu, tj. naprimjer u 50 ml bademovog ulja stavis 5 kapi borovice, 5 ruzmarina, 5 cempresa i 5 gejpa. Kazu da bi trebalo djelovati. Ja jos isprobavam na sebi.;)
Hvala na receptu :)
Cimet se dosta upotrebljava u kremama i gelovima, uzmi recimo Afroditinu liniju na bazi cimeta. Kada je toksican?
Inace Elancyl je otkrice!
Jer netko čuo nešto o tom famoznom aparatu cellu m6? Navodno je SUPER aparat za skidanje celulita. Jeli neka od vas to probala? Gdje toga ima u Zg-u?
pozdrav,
gogo
smotana2001
28.05.2003., 11:05
xena kaže:
Inace Elancyl je otkrice!
Potvrđujem. Jes da sam prvi put imala problemčić kod nanošenja jer se nevjerojatno brzo upije, ali sad se ne obrišem do kraja i lijepo ga umasiram.
Koža je nevjerojatna poslije nanošenja :top:
mudrica
28.05.2003., 11:10
moram probati elancyl. već ga danima gledam....
inače, pohvale i za vishy gluko-block gel (ili kako li se već piše), poslije 2 tjedna rezultati su super
ToSamJa
28.05.2003., 13:58
Cellasene tablete su fenomenalne,ali preskupe.koristila sam ih 2 mjeseca i nije ostao ni gram celulita.Naravno,kad sam prestala sve se vratilo.Sad ga vise ne koristim,ne da mi se tolko novaca trosit na to.
Koliko kostaju te tablete,koliko je pakovanje?
ToSamJa
28.05.2003., 14:04
Cellasene tablete su fenomenalne,ali preskupe.koristila sam ih 2 mjeseca i nije ostao ni gram celulita.Naravno,kad sam prestala sve se vratilo.Sad ga vise ne koristim,ne da mi se tolko novaca trosit na to.
Crow Jane
28.05.2003., 14:06
ToSamJa kaže:
Ovo potpisujem.Ja sam ih pila godinu dana i skoro bankrotirala, mislim da su oko 300 kn. :cool: Odkad sam prestala, vratilo se. Ali, evo nakon 2 tjedna kak koristim Body creator ~ :s
Vidi se razlika! :)
ToSamJa
28.05.2003., 14:27
Cellasene dodje izmedju 200 i 300 kn kolko se sjecam jedno pakiranje,a traje 10 dana.Dakle uzasno skupo,ali stvarno najbolje sto sam dosad isprobala.Nije los ni topli gel od Yves Rochera,doduse ne moze se usporediti sa Cellasene ali se vidi promjena na bolje.
ToSamJa
28.05.2003., 14:32
Crow Jane kazˇe:
Ali, evo nakon 2 tjedna kak koristim Body creator ~ :s
Vidi se razlika! :)
Sto je to?Krema,tablete?Kolko kosta?
Crow Jane
28.05.2003., 14:51
ToSamJa kaže:
Sto je to?Krema,tablete?Kolko kosta?
Krema - imaš na stranici prije o tome...košta oko 300 kn a traje 2 tjedna...zapravo isto ko Cellasene košta, al mi se čini nekak zdravije da ne gutam kojekakve kemije...(a i tu di jesam nema Cellasena :D )
Ja sam na preporuku priajteljice kupila Amai kad sam bila u Zagrebu,cca 40 kn,i vise sam nego zadovoljna.Ima kofein,vitamin E,firming coplex i uz caj za pomoc pri mrsavljenju(djeluje blago diureticki) moram priznati da se promjene stvarno vide.
Jedini je problem sto je sad ne mogu naci u Rijeci.:(
Leona81
29.05.2003., 10:04
ToSamJa kaže:
Cellasene dodje izmedju 200 i 300 kn kolko se sjecam jedno pakiranje,a traje 10 dana.Dakle uzasno skupo,ali stvarno najbolje sto sam dosad isprobala.Nije los ni topli gel od Yves Rochera,doduse ne moze se usporediti sa Cellasene ali se vidi promjena na bolje.
.....pila ih i ja...i nis...potrosila sam toliko love na njih da mi je sve neugodno....sad sam napokon dosla k sebi i odlucila sve skinuti bez kemuje....sad se pomalo mackam....ok..to me kao motivira..mos si mislit..;)
...inace ja sam ih u svojoj ljekarni kupovala za 270 kn...jedna kutija traje dvadeset dana....
Postoji i nesto slicno cellasenu a kosta 90-tak kuna.Provjerim kako se zove pa vam javim.:)
ToSamJa
29.05.2003., 11:15
Leona81 kazˇe:
.....pila ih i ja...i nis...potrosila sam toliko love na njih da mi je sve neugodno....jedna kutija traje dvadeset dana....
Meni su bile odlicne,ali kako kazes,bas ti bude neugodno kolko za to dajes.
Kutija moze trajat 20 dana ako trosis 2 na dan-to je kao za odrzavanje, a za pocetak preporucuju 3 na dan-tako sam ja pila prvih mjesec dana.
gogo kaže:
Jer netko čuo nešto o tom famoznom aparatu cellu m6? Navodno je SUPER aparat za skidanje celulita. Jeli neka od vas to probala? Gdje toga ima u Zg-u?
pozdrav,
gogo
AJMO JOŠ JEDNOM PA NIJE VALJDA DA SU MUŠKARCI SVIMA NA IGNORE LISTI? :D :D
Ima li negdje tretmani u ZG na tom aparatu? (osim u onom salonu koji prodaje franšizu za isti)
ili možda ne spadam na ovaj topic. Da otvorim novi? Aparati za skidanje celuluita? :D Cure please help. :)
Hvala.
gogo
ne znamo, nikad cule...
osim toga ovo je topic za akutno i lokalno trovanje, kud sad ti uljeces s mehanickkim strojevima? :D
Sad sam kupila od Vichya D stock, i dobro sam prosla jer ko nas prodaju dve boce u pakovanju :s
Bluegirl
29.05.2003., 18:46
Gogo mislim (!) da sam ga vidla u Kingcrossu u ipercoopu, tam di imaju aparate kao one za cupat dlake etc, al nemoj me zadavit ak sam te navela krivo ;).
gogo kaže:
AJMO JOŠ JEDNOM PA NIJE VALJDA DA SU MUŠKARCI SVIMA NA IGNORE LISTI? :D :D
Ima li negdje tretmani u ZG na tom aparatu? (osim u onom salonu koji prodaje franšizu za isti)
ili možda ne spadam na ovaj topic. Da otvorim novi? Aparati za skidanje celuluita? :D Cure please help. :)
Hvala.
gogo
Kaj i ti imaš celulit? :D Osjećaj se dobrodošao ;)
nisam baš sve čitala pa ne znam jeste spominjale cellucon..mažem se s njim nekih 20 dana i rezultati su više nego dobri..ide u dvije faze..jedna bočica sa gelom za ujutro a druga je serum za naveče...pakiranje s te 2 bočice dođe oko 250 kuna..al isplati se..piše da ga se koristi mjesec dana al mislim da će izdržat i mjesec i po...eto to je moje ovogodišnje iskustvo...koje je napokon nakon godina i godina promašaja pozitivno
nemam celulit - još. Koliko čitam o tome još ću ga i dobiti :D
o ovome je riječ (http://www.lpgsystems.biz/lpgsystems/gb/nouveautes/nouveautes.cfm?refarticle=1004835)
to je neka mrcina od aparata i jedno vrijeme je bio jedini aparat s nekakvom potvrdom (bla.bla.) da dokazano skida celulit. Odite na home page ovog linka pa pogledajte detalje ne mogu staviti niti link niti sliku jer je sve u šugavom flešu napravljeno.
evo imaju ga u nekom američkom salonu (http://www.american-beauty-center.ch/en/cellulitisbehandlung-lpg.php?part=2-2) i malo su objasnili kak to ide.
Pozdrav,
gogo
Tiffany
31.05.2003., 13:43
Mi može netko objasniti na kojem principu djeluju te "Cellasene"??Nije mi jasno kako celulit nestane dok ih piješ a čim prestaneš sve se vrati?Onda problem ne rješavaju već privremeno prikrivaju?:confused: Hvala:)
angelina
03.06.2003., 11:57
cure
meni treba savijet kak0o da skinem celulit s bokova
pa sad pomažite
unaprijed zahvaljujem
Bell@ Baggins *
03.06.2003., 14:00
probaj s trčanjem, ali moraš trčati redovito
al danas je moderno imat malo celulita , pogledaj današnji Jutarnji :D ;)
angelina
03.06.2003., 22:01
trčat onako rekreativno ili baš kondicionalne treninge?
Crow Jane
13.06.2003., 14:13
Tiffany kaže:
Mi može netko objasniti na kojem principu djeluju te "Cellasene"??Nije mi jasno kako celulit nestane dok ih piješ a čim prestaneš sve se vrati?Onda problem ne rješavaju već privremeno prikrivaju?:confused: Hvala:)
Naravno, jer koja bi bila svrha, da rješe problem zauvijek?
Tvornica bi jako brzo propala, zar ne? ;)
Inače, nabavila sam Elancyl Cellu-stop - ali ne onaj kaj ima za dan i noć, nego vulgaris - zato kaj su bila 2 u pakiranju, za 200 kn. :rolleyes: I sad, piše na bočici da traje 14 dana, da treba namazat jednom dnevno i da je nakon 14 dana smanjenje 2 cm. E baš me zanima! Odustala sam od Body Creatora - preskupooooo, a čini mi se da mi je Vichy imal bolje rezultate.;)
Cellu M6 ima i kod nas. http://www.bodycreator.com
A kaj se tiče Cellasene, pila sam tablete 3 mjeseca i stvarno su se rezultati vidjeli. Kad sam prestala sav se celulit opet pojavio i još dopelal pojačanje za sobom. Rezultat, ima ga više nego prije.
Kod mene je najbolji rezultat davao body wrapping.
Razmišljam si da sad odem negdje na par tretmana, prvo bw iza toga limfna drenaža.
zoreena
13.06.2003., 15:00
Nisam sve citala pa neznam dak ju je netko spomenuo, al ja sam sa Vichy-evom kremom D-Stock super zadovoljna, jest da je skupa, oko 140 kn sam je lane placala, sad neznam koliko je tocno. Al ju koristim mjesec dana prije mora i imam zadovoljavajuce rezultate........:eek:
evo vam recept: trčanje ujutro (natašte jer se onda direktno troše masne stanice) svaki dan 4 km i rolanje svaki dan sat vremena. Rezultati vidljivi za TJEDAN dana.
Ajd mi recite neku kremu koja daje rezultate za tjedan dana :B
Ujutro mi je vrhunac sposobnosti odsetati do kupaone i obaviti osnovnu higijenu. Krepala bih da me netko natjera na fizicki rad. Ja sam za sport sposobna tek predvecer.
bigblue2010
19.06.2003., 01:34
Najnoviji pokusaj - Shiseido Body Creator. Dva tjedna se mackam i cini mi se da ima nekih rezultata, pogotovo na mom od trudnoce opustenom trbuhu.
Ne sjecam se kada sam imala nesto tako efikasno od kada su prestali raditi Estee lauder Body Streamlining Lotion.
Osim toga, jako je praktican po vrucini jer fino hladi.
Koliko dodje Body Creator kod nas? Ovdje bogme $50.
Od svega sto sam probala do sada, najbolji Dior Bikini (netko ga je vec spomenuo) i Dior Body Model (takodjer odlican za objeseni post-porodjajni trbuh a i jeftiniji od Bikinija). Jednom davno sam vani kupila Phytomer ulje i peeling i ta kombinacija je bila odlicna, ali nisam nasla to kod nas.
No, moram priznati da rezultate vidim nakon dugotrajnog nanosenja (nekoliko mjeseci) uz kombinaciju s prehranom, vodom i nesto kretanja. U biti mi koza izgleda zategnutije i zdravije, a sve ono ispod i dalje ostaje i vidi se na pritisak, tu valjda nema pomoci osim noza (a ta ideja mi se bas ne svidja).
Jedna kozmeticarka mi je napomenula da anti-celulitne kreme treba koristiti stalno da bi bilo nekih dugotrajnijih rezultata (umjesto mlijeka za tijelo nakon tusiranja stavis anti-celulitnu kremu gdje treba). Pa sad tko voli...
Od svega sto sam probala do sada, najbolji Dior Bikini
Istina! Moja sestra isto kaze...
Ali ja mislim da joj je vise pomoglo sto je uz to,promjenila nacin prehrane,vise se bavila sportom,isla je isto na neke masaze,i pila puno tekucine (zelenog caja)!
ja cu opet ponoviti LIPOFACTOR.stvarno mi pomaze, u kombinaciji s povremenim rolanjem:top:
uvijek sam bacala hrpu para na takve stvari, ali jos uvijek mislim da nema pomoci do zdrave ishrane i fizicke aktivnosti... ne iskljucujem djelovanje anticelulitnih krema, ali mislim da je kombinacija sva tri faktora rjesenje... kad sam ja tako lijena :) sad sam kupila neku kremu koja nije bila skuplja od 50 kn... nije jos dala nikakve rezultate jer sam je tek pocela koristiti, ali kad je nanesem, taj dio tjela se totalno uzari, zacrveni, nevjerovatno! onda se fino omotam i na trcanje...poslje mi je kozda skroz lijepa, zategnuta i to... evo, samo toliko...
kolosrece1
20.06.2008., 13:45
Elancyl Cellu reverse - mislila sam kako je samo reklama, ali rezultati se stvarno vide nakon 2 tjedna! :s
Supersonic Girl
28.01.2011., 14:42
Eh cure moje,nema zdravog mrsavljenja i nestanka celulita,mazuci se kremama i lezeci :D kreme za celulit provjerno super djeluju uz fitness,svakako uz to i zdraviju ishranu :)))
sve zene su lijepe i privlacne,ali moraju zbog sebe drzati do izgleda...
Nek si ti nama rekla. Jebote. :rolleyes:
vBulletin® v3.8.4, Copyright ©2000-2013, Jelsoft Enterprises Ltd.